Sukkerforum

Noen som har tips og erfaring om en temafest?

Deilig med ferie, når andre vender tilbake på jobb.;)

Jobbet hele denne "varme og solfylte sommeren", så nå blir det deilig med litt ferie fra sukker.;) Får ikke ut noe uansett av sukker, så kanskje det hjelper med litt ferie.;)

Kiel ferga på søndag og kjøre meg en liten tur til Roma med Ducatien. ;)

Ha det så strålende her inne da folkens! :)

Arrividerci e grazie! Ciiiiiaaaaooooo

Svaret ber vel om et ja eller et nei =)

Dagens

Ingen svar
(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

http://www.dagbladet.no/tegneserie/#rocky

Festlig analyse ;)

Chatten er en mer direkte måte å komme i kontakt med folk på, enn å skrive ei førstemelding, i håp om å få et svar tilbake.
Men jeg for min del bruker aldri chatfunksjonen, fordi jeg mener at dette blir for påtrengende og "invaderende" for den som blir kontaktet.

Noen andre som også tenker slik? I det virkelige liv så er jeg en person som ikke har lyst til å virke innpåsliten og gå folk på nervene. Både på godt og vondt. Jeg sier vondt, fordi dette kan føre til at jeg blir FOR tilbaketrukket og forsiktig også.
Og hvis jeg skriver til noen her, altså via ei melding, uten å få et eneste svar tilbake, så gir det meg et tydelig signal:

Hold deg unna meg, jeg er ikke interessert i deg. :) Har selv blitt kontaktet av tre forskjellige jenter via chatten for en god stund siden, og jeg var ikke interessert i noen av disse tre. Å skrive på chatten at man ikke er interessert i kontakt føles litt vondt og pinlig faktisk, fordi jeg da vet at jeg knuser alle de positive forventningene nettopp disse jentene hadde sett for seg.
Men samtidig er det også riktig å gjøre, for man skal jo helst være ærlig.

Vel, noen synspunkter på chatfunksjonen? Og ja, en ting til. Jeg liker å skrive så riktig som mulig, er litt nøye på det. Føler det er feil å skrive "chatten", skal det egentlig staves "chaten"? :)

Jeg logger på sukker i dag og ser at jeg har fått brev... Så åpner jeg og finner dette, fra en mann jeg verken har skrevet med eller mottatt brev fra før... Jeg blir ikke lei meg, jeg blir bare veldig oppgitt over hvor utrolig elendige folk kan være! Here it goes;

Hvorfor er dere så jævlige umulige å i det hele tatt få en normal samtale ut av dere? Det er jo umulig å få til! Dere damer her inne på sukker.no er noen av de værste sure grinete bitchene jeg har vært borti i hele mitt liv! nesten så jeg får lyst til å date en dame i real life istedenfor å møte en av dere på sukker.no

Jeg leste noe i en eller annen tråd her på forumet, som festet seg veldig i hukommelsen min.
Det var en påstand om at det ikke har så mye å si hva man skriver i en førstemelding, fordi at enten har man en attraktiv profil og får svar, eller så er ikke profilen attraktiv og man får ikke svar.
Kort sagt en påstand om at hva man skriver i en førstemelding har liten betydning for svarprosenten.

Så, hvis folk tar en titt på alle førstemeldinger de ikke har besvart (hvis noen) og ser på hva som var grunnen til at dere valgte å ikke svare, så er jeg nysgjerrig på om hva som er de\n vanligviste årsaken.

Grunner til at jeg selv ikke har besvart førstemeldinger:
1) Profilen er uattraktiv for meg (profilinnhold og\eller bilder).
2) Meldingen er kun komplimenter\flørting.
3) Profilen har ikke bilde.

HerrFekt

Siste svar to. 16 aug. 2012 21:14 (54 svar)
Skjult ID med pseudonym Hemmelig

Du er så kul og morsom!

Vennligst fortsett med det.

På forhånd takk.

Noen som skal på kampen? Selv tenker jeg å reise oppover med noen kompiser. Alltid moro med en helgetur til Trondheim :)

Opprop!

Siste svar to. 16 aug. 2012 18:27 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Garibaldi

Vil vi?
Finne noen?
Ærlig talt?

Om noen dager går er det på tide å avslutte betaling her eller betale på nytt og sukker sender meg slik en fin mail og minner meg på dette og rabatten man får om man er løpende medlem måned etter måned.
De til og med påpeker at de nå har veldig mange medlemmer her inne som betaler ned mot 50kr i mnd.
Er det ikke et flott tilbud av de.
Tilbudet i seg selv er jo veldig greit er ikke det men når jeg leser dette så tenker jeg det blir litt feil å reklamere på denne måten.
Det de sier er jo at folk blir hengende her inne i mnd etter mnd etter mnd uten å klare å finne noen.
Sant selvsagt men på en side laget nettopp for å finne noen forteller de meg da at det overhode ikke funker.

Det sagt jeg forsvinner nå og takker for meg. lykke til dere som fortsetter jakten. :)
Ikke pga denne mailen forsåvidt.
Nett dating er nok ikke for meg, det blir som en jobb og en rekke jobbintervjuer, og jeg kjenner at jeg heller velger å akseptere at jeg fortsatt kommer til å være alene en å fortsette dette. og hvem vet om jeg møter mr. right på butikken en dag.
Jeg har for all del møtt noen hyggelige mennesker her altså, men jeg tror jo lengre man er her inne jo mer og mer sær blir man i forhold til ting man ikke kan akseptere hos den andre, eller ting man velger bort kontakt for. Jeg merker det like mye på meg selv som andre. :)

Som sagt takk for meg og lykke til alle sammen, jeg håper dere møter den rette snart og kan oppgi jakten.
Og jeg håper virkelig om jeg skulle dukke opp her på sukker igjen om et år eller så at jeg ser minst mulig av dere :)

Hva syns dere om silikon pupper???
Med eller uten ??

I kveld avholdes det et 3 timers gratisseminar i Oslo, hvor noen av Norges beste sjekkere, coachet av Style, mannen som skrev bøkene "The Game", skal snakke litt om det sosiale samspillet mellom menn og kvinner. Et stort tema blir blandt annet hvordan man skal eliminere negative tanker om seg selv, og hvordan man skal manne seg opp slik at man tør gå bort til den fineste dama på utestedet og prate med henne.

Jeg vet egentlig ikke så mye mer om seminaret enn det, men dette kan jo ikke bli noe annet enn moro. Jeg tenkte å dra. Noen flere?

Jah, jeg sender ganske mye standardmeldinger til "alt med skjørt"

hvorfor?
Fordi det er det som virker, jeg har hatt betalt medlemskap her en god stund... og har forsøkt forskjellig, alt fra å hyggelige standard meldinger, til å lese profilene, titte på bildene kartet +++ og skrive ting jeg tror passer mot henne.

Kort fortalt, er resultatet uansett:
1. Svært lav svarprosent (uansett hvordan man skriver)
2. Mye av svarene er de "standard svarene, som sukker har laget"
3. Noen få hyggelige svar

De jeg har møtt for en date, har kommer ca. likt fra begge typen måte å "sende første melding på".
Det er forresten ikke så lett å skrive en "spesial-tilpasset" første melding, når profilen til jenta er nesten tom.... :)

Ser det er så mykje negativitet her på forumet så tenkte eg skulle bidra med litt positivitet.

Etter halvtanna år på Sukker har eg no deaktivert kontoen min (men ser ut som eg endå kan skrive innlegg på forum) ettersom eg no har funne ei dame å satse på. Fann ho IRL, men i tida mi på Sukker så har eg treft mange sukkerdamer og melda med endå fleire. Og med handa på hjartet så kan eg sei at alle damene eg har treft gjennom Sukker har vore kjekke, hyggelege damer. Nokre har eg endå kontakt med pga felles interesser.

Og til alle de som klagar på manglande respons på fyrstemeldingar; eg har iallefall ikkje opplevd det. Rundt halvparten eg har kontakta har svart meg, resten kan no forklarast med at dei var falske profilar, opptatt med andre karar eller kontaktsky. Det er i det heile tatt mange jenter her inne som er veldig kontaktsky. Du kan gjerne melde med dei, men treffe deg... det er skummelt.

Dei damene som har tatt kontakt har vore enten 'falske' utanlandske profilar eller damer med ei veldig seriøst vinkling på eit langvarig forhold. Ofte blitt nesten som fyll ut dette skjemaet og dersom du scorar over 90 av 100 poeng så er ho klar til å innleie forhold og få unge med deg. Det fristar kanskje nokre menn, men ikkje meg...

Men det verkar som det er mykje rart her inne på Sukker av menn. Gjennom venninner og sukkerdates har eg fått innblikk i ei merkeleg mannsverd eg ikkje ante eksisterte. Mange tafatte menn med elendige profilar, fyrstemeldingar, ser ut som eit takras og generell haldning. Fyrste bod bør vel vere at du er trygg, velstelt og nøgd med deg sjøl. Sjøltillit sel, uvisse sel ikkje!

I tillegg ser det jo ut som mange utelukkande baserar seg på Sukker for å oppnå kontakt med det motsatte kjønn. Eg har iallefall mens eg var på Sukker deita damer som eg har møtt IRL. Det overraskar meg heile tida kor ofte damer IRL seier ja til ein date når du spør dei rett ut om det etter å prata med dei ei lita stund. Eg ser ikkje ut som Brad Pitt, men eg er slank , høg og har ei avslappa haldning så om eg får eit nei så tar eg det med eit smil. Kanskje det er det som skal til (haldninga altso)?

Anyway moralen i soga er: Bruk Sukker som eit supplement i livet ditt til å treff andre folk, men legg ikkje for store forhåpningar til Sukker. Her herskar bruk og kast, men sjansane for å treffe kjekke folk her er absolutt tilstandes. Og legg frå deg negativiteten, ingen likar ein sur/klagande person.

- Jeg har ikke noen pen nese, har ganske bustete hår og jeg kunne vel hatt en bedre utdannelse.

- Jeg er ikke spesielt god i noen sport, ikke noen tøffing som kjører fort med bil eller har kontoen full med penger.

- Venstre og høyre delen av kroppen min er ikke lik.

- Jeg kommer heller aldri til å ha noen sjans på de superdigge damene som suser rundt i parkene iført trange tights.

Og vet du hva? Jeg her heller ikke særlig mange venner på Facebook eller followers på twitter!

- Jeg passer med andre ord ikke inn i det perfektbaserte samfunnet som nærmest har blitt en sykdom her til lands!

- Men jeg er positiv;) Jeg er fornøyd med at jeg er middelmådig! Lenge leve middelmådighet;)

Hei

Jeg kom over denne på youtube og syns det er ganske morsomt, men syns andre det er morsomt eller bare teit?

http://goo.gl/rJGJ4

Sjekker dere andre steder enn sukker? I min verden er det få alternativer...

Ser de har funnet en død person langs alfarvei i Ski. Måtte det være Sigrid de har funnet så familien får svar på hva som har skjedd med jenta.

Det beste hadde vært om hun var i live, men det er vel for mye å håpe på.

Trodde endelig jeg hadde "skutt gullfuglen" på et annet nettsted etter å ha tatt kontakt med ei flott jente som ikke bare svarte på meldinger, men viste interesse tilbake. Såpass bra kontakt at jeg hadde bestemt meg for å spørre om vi kunne møtes i neste melding. Men så kom aldri neste melding fra henne... :-/

På 'an igjen...

Er "Skåla rett opp" i Loen, Stryn på førstkommende lørdag.
1840 høydemeter er ingen sak for spreke

Jeg lurer på om noen vet om det ligger et treningssenter i Grefsenområdet? Har nettopp flytta dit, og har lyst til å finne et senter i nærheten. Har prøvd å google uten hell...

Jeg var svært nøye med å følge med i går. og jeg må si at jeg er enig i at Jens Stoltenberg bør gå. Det er hans plikt som statsminister og for demokratiet og la andre overta. Vi trenger ny regjering, ny ledelse, en helt annen kultur, helt andre holdninger. Det kan ikke ta 7 år å få noe sånt som Grubbegata stengt når politkere som dette sitter med makten, da er det noe annet som virkelig er galt her... En leder tar ansvar for hva han har gjort eller ikke gjort i sin maktposisjon. Viktige oppgaver en statsminister har, og lar ting vente på seg, ikke tar opp med sine underordnende om hvorfor ting ikke blir gjort, da snakker man om dårlig lederskap.

Gjerne si kom med din egen mening om dette. Og helst ikke kom med kommentarer rundt selve hendelsen, men mer om ledelse og maktpolitikk, kultur og holdninger.

cam

Siste svar on. 15 aug. 2012 20:30 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym jente19

Jeg fikk nettopp et brev fra en mann som tilbydde meg 1200,- bare for at jeg skulle se han på cam.
Er det flere her inne som får sånne brev? Hva er galt med folk..?

...å finne på no sprell til hælja! Forslag??? :)

Madonna konsert i Oslo i dag. Er det mulig å få tak i billetter enda? Noen som vet? Eller har en billett til overs?

Hva skjer med sukker? Ser det kommer fler og fler kvinner fra Polen, estland, litauen, russland, etc, etc som ber meg skrive til dem på en mail adresse.. Er det ikke mulig å gjøre noe med dette så de ikke kan opprette profiler i hytt og pine?

Sitter nå her og lurer, flere som opplever at damene her , er for oppblåste til å svare på meldinger, føler lissom at, dersom man sender en hyggelig mld, eller kanskje kun et HEI :-) så er det respektløst å ikke svare.. Er de ikke interessert, så svar det da, ikke bare vær blærette, hovne, kostbare og Fit$%&/&%r .... Finnes faktisk noen seriøse her inne som fortjener å bli behandlet med respekt....

( og til alle dere som faktisk svarer, og som jeg har sakket med, og snakker med, og møtt) Tusen takk, dere er de mest fantastiske her inne :-)))

En reflekert 19 åring eller en ung moralist ?

http://www.nyhetene24.no/meninger/til-d%c3%b8den-skiller-oss-ad

Nå bikker det pokker meg mot førti! Det er helt sjukt! Jeg er nærmere førti enn tredve! Hæh! :) Haha!
Som min Farmor sa da hun ble 90, man føler jo at man er 25 resten av livet. Det er bare omgivelsene som ser annerledes på deg. Det er rart, at nå er det meg som er en av de desperate halvgamle damene i noens øyne, mens inni meg er jeg jo fortsatt ung i livet!
Hilsen bursdagsløvinne 14.08!

Sant..

Siste svar on. 15 aug. 2012 12:39 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym jente 88

"Sex er litt som husarbeid..

Man er veldig fornøyd med en gang man er ferdig, men behovet er like jævlig et par timer etterpå. Forskjellen er at sex er liiiiiiiitt lettere å begynne på ;-)"

Jeg kom til å tenke på en ting her i kveld. Enkelte menn her klager som kjent over lite eller ingen respons. Men selv om det ikke er noe trøst i den forstand, er det ikke bedre å bli avvist og ignorert her, enn i det virkelige liv?
I dag gikk jeg rundt i Kristiansand sentrum, fordi jeg hadde bilen min på verksted litt utenfor bykjernen.

På gata, inne på shoppingsentrene, og bak butikkdiskene fikk jeg sett mange attraktive kvinner. Da så jeg for meg et scenario om hvor utrolig pinlig det hadde vært, hvis jeg hadde forsøkt å ta kontakt, for så å bli avvist på en klein måte. At man står der, og stotrer fram et sitat, som først virket velformulert i hodet, men ikke funker fullt så bra i virkeligheten, når man prøver å vise interesse for et vilt fremmed menneske.
Med å skrive dette så viser jeg jo at selvtilliten min ikke er på topp, når det gjelder kvinner. Men jeg har selvtillit på jobb, og er stolt av det jeg får godt til i livet mitt.

Fordi jeg avskyr følelsen av å ha lyst til å synke under jordas overflate i en pinlig situasjon, så opplever jeg det som bedre at de kvinnene som ikke finner meg interessant her, ikke svarer meg. :)

Enn at jeg skulle oppleve det i det virkelige liv. Jeg beundrer motet til alle (både kvinner og menn), som tør å sjekke opp folk som de er interessert i. Og attpåtil fortsetter helg etter helg, selv om de risikerer å bli avvist mange ganger.

Tror aldri jeg kommer til å bli en typisk sjekker. Passer ikke til min personlighet. Hvis man er usikker på seg selv, så skinner det gjennom. De fleste klarer å tyde kroppsspråket. :)

Noen sier "Hva er en kvinne uten pupper?" Jeg sier "Hva er en pupp uten kvinner?"

Skal eller skal ikke fornye?? Heller mot det siste,hvis det da renner inn med brev fra "kjekke" menn som vil på date med meg:)))

For en vits:)) Men så lenge det er liv er det håp;)

Holder forresten med en kjekk mann;))................som har noe mellom ørene:)

Jeg er en mann i midten av førtiårene og jeg hadde lenge ønsket meg ett barn.Jeg fikk dette etterlengtede barnet for noen år siden.
I dag angrer jeg veldig på dette.
Eneste følelsen jeg sitter igjen med er sorg og fortvilelse.Jeg gråter meg i søvn omtrent hver eneste kveld og evnen til å føle lykke er mer eller mindre helt borte.

Bak enhver ulykkelig mann står en ondskapsfull kvinne : (

Alle er velkomne. Plass til mange på dansegulvet i Trondheimsveien. Lilly kommer.

Bare noen dager igjen nå. Nervene har meldt seg....

Finnes det en butikk i Oslo hvor de selger bare (eller har godt utvalg) av kjoler? Ikke sånne rådyre designerkjoler, men helt vanlige med normale priser. Setter pris på alle tips ;-)

Hvordan brukes hjertene ? Sender man et hjerte og hvis den som mottar vil vise interesse kan han/hun gjøre det ?

Hva gjør dere ?

Nokon som har erfaring med singeltur på fjellet? DnT Oslo har ein tur neste veke på Hardangervidda, har griselyst å melda meg på. Har hørt det skal væra knallgøy..?

Kor er di pene jentene og guttene?
På lande eller i byn =P?

Lørdag 18 august arrangeres Norges lengste motbakkeløp, i Loen - Stryn.
Det blir 3 gangen for meg og værmeldingene ser lovende ut.
Er det noen spreke sukker-damer som har tenk å ta turen?

http://www.ukeavisenledelse.no/meninger/redaktorens_mening/stoltenbergs-svikt/.z rm

Ja, folkens?
Var jo mange som gikk rett i strupen på de som stilte spørsmål vedr. Stoltenbergs heltestatus for under ett år siden..

Never listen to your mind when the heart speaks.
The mind fuck you up and confuse you.
The heart speaks always true and will always lead you in the right direction whether it hurts or not.
Life is not easy and everything happens for a reason :)

Håper alle her inne har en kjempe fin kveld :D

Hei,
akkurat pratet med en jente her inne(veldig koslig) og spurte etterhvert om facebook. Fikk svar med navn i returmeldingen, og da jeg skulle adde hun, tok det litt tid og jeg sjekket sukker igjen. Da var jeg plutselig blokkert. Så at jeg hadde 3 felles venner, en som var fra samme sted som henne blant annet, som er en jeg møtte på byen for noen dager siden. Kan det ha vært grunnen? TILFELDIGVIS en gammel eks av henne? Eller kan jeg ha addet feil person med det navnet, og hun trykket blokk ved uhell? Trokke det.

Noen opplevd lignende? Driter litt i det, men vi hadde god kontakt og jeg synes det var veldig rart.

Sjølv sit eg i glashus når det gjeld norske dates; bur i utlandet og har ikkje truffe ei "Sukkerdame" på lenge, lenge! Likevel - eg har ufyseleg lang røynsle (erfaring :-)) med nettdating, og har truffe veldig mange både i heimlandet og her eg bur no. Men like lite som fingeravtrykka mine er generelle, er mine erfaringar (røynsler :-)) signifikante statistisk sett!
Dog.
Spørsmålet mitt er:
Kor mange har de truffe?
Og vidare:
a. korleis er antalet i forhold til dei de har "brevveksla med"?
b. korleis har forventningane blitt innfridde?
c. kva "lærdomar" har de trukke ut - og tatt med dykk vidare?
d. For vidarekomne: Har innstillinga til nettdating endra seg?

Køyr debatt!!

Overskriften er en påstand. Men er den sann?

Dere gutter/menn som er OFTE pålogget - hvor fort svarer dere egentlig på meldinger? :-)

Og hvis dere har skrevet en del med en dame og damen har sendt dere svar på siste melding, og dere har lest meldingen..... og dere står som pålogget i timesvis etterpå.... Så er det 100% totalt sikkert at dere helt plutselig bare har mistet interessen?

;-(

Hei dere :-)

Snart er ferietiden over, og jeg har plutselig innsett at dette blir tidenes mest hektiske høst!
Jeg trenger å gjøre alt som står i min makt for å ha overskudd til å henge i stroppen på en tilfredsstillende måte.

Derfor søker jeg gode råd fra dere!
Trening er vel selvfølgelig for de fleste, men hva slags mat gir maks overskudd synes dere?
Hvilke kosttilskudd? Meditasjon, yoga, oppbyggelige bøker, smoothie-oppskrifter... kan jeg ha glede av?
Ja, jeg tar imot hva som helst av tips som ikke "krever" så veldig mye ekstra av meg!

Denne gangen ville jeg blitt superduperlykkelig for seriøst gode råd! :-)

Nå må jeg spørre. Vi alle har preferanser på hva vi liker av utseende, holdninger, humor/humør, livstil osv, men er det slik at tidligere partnere påvirker valg av nye? Er det ting man irriterte seg over ved gammel partner som gjør at ny blir utelukket dersom man ser likheter, også vis a verca. Er det ting ved tidligere partnere som dere søker etter? I såfall hvorfor?

...og i dag er det bare tungt og trist. Føler meg sliten i kropp og sinn og sjel. Egentlig uten noen som helst spesiell grunn. Bare litt sånn pga alt og ingenting tror jeg. På sånne dager er savnet ekstra stort. Savnet etter noen som kan holde rundt og bare være der...nær! Savnet etter å få lov til å være litt liten en liten stund, og ikke så forbannet "sterk & tøff" hele tiden. Tenk det...om det kunne finnes noen der ute som bare kunne være glad i meg...hele meg, hele tiden...på godt og på vondt. Har så mye kjærlighet og omsorg og dele og gi, men så sitter jeg her da....

Heldigvis går sånne dager som dette fort over. Jeg har det jo tross alt godt, og klarer å se det, og være takknemlig over det :)

Men akkurat i dag er jeg bare "llillemeg"...og det er helt greit det også!

Hvordan er din dag?