Sukkerforum

Nå er jeg egentlig glad for at jeg ikke har noe kjæreste.
Orker ikke tanken på at hun må lide seg gjennom et sånt familieselskap hvor alle skal late som de har det 24/7!

Familieselskap må være det beste eksempelet på tvangssosialisering i vår tid!;)

Ja det lurer jeg på ;) finner dere drømme partner, er det mange som fanger deres oppmerksomhet her inne osv???
Jeg tviler vel egentlig på at jeg finner den store kjærligheten her inne egentlig, er litt kritisk til sånne ting her, men synes det er spennende fordi man snakker med så mange forskjellige mennesker ;)

Plutselig bare meg her hjemme....ungene forduftet på overnattingsbesøk, og jeg ble sittende her da...
Så er det noe morsomt som skjer i nærheten??...åpen for forslag..;)

...f.eks. en 10'er? En 3'er? En 7'er? På deilig-skalaen, altså. Finn gjerne linker til bilder å illustrere med!

Jeg er dame selv, så er mest interessert i å se eksempler på damer, men kanskje guttene også vil se?

Har lurt på det der lenge! (Og ja, smaken er som baken osv, men blir moro å se uansett, tenker jeg, og spesielt om dere begynner å krangle.)

...si hva Hilbertrom er uten å slå det opp i Wikipedia?

Då skriver jag mina första rader på forumet. Vet vel igentligen inte vad jag vill diskutera här, men vi kan vel börja med att fråga jentene/damene om dom tycker det är Ok att date en svensk?

Kan jo begynne med å si at jeg akkurat har våknet etter en ettermiddags-dupp, så er litt sløv i toppen :P
Men nå har jeg sjekket og dobbelt-sjekket, og jeg får ikke dette til å stemme :)

Kom tilfeldigvis til å se at jeg har fått hjerte fra en fyr, men han finnes ikke på lista over besøkende på profilen min.
Har aldri opplevd noe slikt før. Er det en teknisk svikt, eller er det en logisk forklaring til at slikt kan forekomme? :)

Ikke at det betyr noe sånn egentlig, men ble bare litt nyfiken på om det er jeg som er treg i toppen og har oversett noe, eller om det er noe annet som kan ha "gått feil" B-)

Det er så mye rart som skjer inne på dette forumet nå, så jeg starter en slik en jeg også.

Hvorfor i alle dager skal vi henge ut enkeltpersoner, for hvordan de handlet under krisen i fjor. Er ikke det viktigste nå, at det som gikk galt kommer frem i lyset, slik at vi kan lære av det? Slik at vi kan handle bedre om (måtte div makter forby) noe lignende skulle skje igjen.

La nå folk som kanskje ikke handlet helt prikkfritt få leve med den vissheten om at de gjorde så godt de kunne, i en situasjon der de kanskje selv var i sjokk.

Synes det er helt forkastelig at folk kan henge ut regjeringen, politiet og alle andre som gjorde en innsats i fjor, i stedet for å huske de som de som gjorde det de kunne. Ting kunne helt sikkert vært annerledes eller gjort bedre. Men det er jo akkurat det vi må lære av slike situasjoner.

Dette er det eneste jeg kommer til å skrive om det, for jeg gidder ikke starte en krangel med folk på grunn av dette. Det er bare min mening.

Hva sier man egentlig til slikt da? Godt forslag å gi grønland til muslimene eller? :-)

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10067780

Jeg hjelper deg gjerne uten å forvente noe tilbake. Om du er sneversynt, hold deg unna meg. Om jeg er uenig med deg vil jeg nok prøve alt jeg kan for å bevise at jeg har rett.

Jeg er en veldig privat person(tro det eller ei). Selv om jeg stoler på deg er det ikke sikkert jeg slipper deg inn. Jeg er eventyrlysten og kjeder meg fort om livet blir rutinepreget. Jeg har ikke blind respekt for autoriteter. Og jeg holder sjeldent tilbake om jeg har bestemt meg for noe. Jeg følger som regel magefølelsen, hvis ikke kan jeg fort bli usikker på meg selv. Noen ganger føler jeg at mine dypeste følelser er min svakhet. Der er ikke et skuespill fra min side, men om jeg liker deg vil jeg gjerne vite ALT om deg. Jeg har ingenting å skjule...det bør ikke du heller ha. Jeg er den ultimate sannhets søker. Er jeg i dårlig humør bør du gå i motsatt retning. Da er det nemlig mulig jeg tar det ut på deg enten det er din skyld eller ikke. Men hever meg lett over negative situasjoner.

Jeg sier ofte til folk det jeg mener. Jeg er kanskje litt for ærlig noen ganger og sier mer enn hva de er klar til å høre. Noen ganger blir jeg oppfattet som uhøflig, men jeg er bare ærlig.Som vanlig. Du kan si hva du vil, tenke hva du vil, gjøre som du må. Bare husk at jeg er ikke dum.

Jeg er alltid klar for å reise. Enten det er for fornøyelsen eller bare for å komme meg vekk. Jeg holder aldri tilbake om jeg har bestemt meg for noe. Jeg aksepterer lett et nei fordi jeg da bare tenker på hvem andre jeg kan spørre. Jeg holder meg unna drama....liker det ikke.

Jeg trenger en partner som kan gi meg mye frihet. Du vil sjeldent se eller oppleve at jeg synes synd på meg selv eller klager over små bagateller. Blir jeg stormende forelsket så gir jeg ALT. Men om du stikker meg i ryggen er det slutten for deg! Min uavhengihet gjør at jeg sånn innerst inne ikke stoler på noen andre enn meg selv.

Selv om jeg kanskje er kjent for å flørte, så er jeg meget selektiv. Og jeg elsker menn som lukter godt. Om du finner meg i dårlig humør er det som regel fordi jeg er sulten, trøtt eller så kjeder jeg meg. Jeg elsker å le. Det kan være ting som plager meg innvendig, men du vi neppe merke det. Jeg er ekspert på å skjule mine dype følelser. Jeg hater løgnere og tilgir dem sjeldent.

Så hva tror dere? Er det håp for et slikt kvinnemenneske å finne en mann? ;-) Eller er jeg et håpløst tilfelle ?

Du er på evig søken ute IRL og inne på nettsamfunn.
Iblant dukker det opp noe spennede du kommer innpå, du small-talker og roter litt og blir invitert hjem og roter mer.
Om det klaffer mentalt og til daglig finner man ofte noe feil med romantikken, er sexen himmelsk dukker det opp noe hverdagslig.

Og en evig runddans går videre i det uendelige.

Jeg har nettopp tilbakelagt en sistekategori og er her inne igjen, men merker det vil bli ennå mer vanskelig å lete fordi jeg nettopp forlot en aldeles perfekt figur og ganske himmelsk indre "yoga-opplevelse" men med noen ulikheter og små skjulte issues.

Flere som har det litt sånn ??

hvor jeg gjerne skulle hatt en arm i loffan!

Bort med følelsen.... bort!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nettet florerer av videosnutter (og bilder) hvor det er gjort opptak av alt det grisete greiene folk gjør forran webcamen sin.

1. Tenker dere ikke over at det er mulig å gjøre opptak av slikt?
2. Fikk du litt noia nå?
3. Er dette noe myndighetene burde gripe fatt i? (Verne folk fra egen idioti).
4. Fikk du litt noia nå?
5. Hva burde man gjøre hvis man kommer over en slik snutt med noen man kjenner? Fortsette med det man drev med? Avslutte aktiviteten? Gjøre vedkommende oppmerksom på det? Dele på facebook? Lagre og søke frenetisk etter mer materiale? Annet?
6. Fikk du litt noia nå?

e det noen her inne som har tenkt seg på døgnvillfestivalen i år da?:)

Hvilket dyr er det som alltid har lyst på hasj og kvinnelige kjønnsorganer?

Hei,
jeg har problemer med å laste opp profilbilde. Der jeg skal laste opp står det en gul varseltrekant. Hva gjør jeg for å laste opp bilde?

Takknemmelig for svar.

h

det er en mann med godt humør
og har han ikke godt humør
så er han ingen busssjåfør
en busssjåfør en busssjåfør
det er en mann med godt humør

Nå har jeg kapret den flotteste mannen fra sukker :)))))))))))))

En drøm

Siste svar fr. 17 aug. 2012 23:10 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Undrer`n

Jeg har en drøm om et forhold med "dybde", der hvor det viktigste er at vi er der for hverandre i tykt og tynt.
Hvor stolthet og empati er viktige faktorer, ærlighet og kjærlighet må også til.
Jeg synes det går for mye på selvrealisering og egne ønsker om hva enn SKAL oppnå i dag, synes dette gjenspeiler seg i mange profiler tekster her også...

Hva menes når folk skriver i tykt og tynt ? Hva hadde du f. eks gjort hvis din partner hadde blitt alvorlig syk, og kanskje snudd opp ned på tilværelsen samt framtidige drømmer, tror du at du fortsatt hadde stått bi?

Ja da starter endelig ferien for min del i morgen.:) Noen som kan annbefale fine plasser å reise til i norge? Tenkte ta bilen å kjøre, men vet ikke hvor! Forslag noen?:)

Jeg skal snart på en lang biltur med en spennende kar, snakk om ca 8 timer kjøring. Jeg vil gjerne overraske han underveis. Har tenkt først på sexy undertøy med torselett, strømperholder hele pakke erotisk sett....men det blir litt upraktisk på så en lang kjøretur :-)
Sex på baksettet er vel det minste man kan gjøre. Sikkkert mange spennende plasser på veien mellom Trondheim og Oslo i skog og marka hvor vi kan være litt alene for oss.
Kom gjerne med noe artig, sexy forslag....jeg lar meg gjerne inspirere av dere. Hvordan vil menn bli overrasket on a looong roadtrip med en sexy dame som passasjer? Tell me!

Let me be your fantasy! ;-)

Noen som har tips og erfaring om en temafest?

Deilig med ferie, når andre vender tilbake på jobb.;)

Jobbet hele denne "varme og solfylte sommeren", så nå blir det deilig med litt ferie fra sukker.;) Får ikke ut noe uansett av sukker, så kanskje det hjelper med litt ferie.;)

Kiel ferga på søndag og kjøre meg en liten tur til Roma med Ducatien. ;)

Ha det så strålende her inne da folkens! :)

Arrividerci e grazie! Ciiiiiaaaaooooo

Svaret ber vel om et ja eller et nei =)

Dagens

Ingen svar
(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

http://www.dagbladet.no/tegneserie/#rocky

Festlig analyse ;)

Chatten er en mer direkte måte å komme i kontakt med folk på, enn å skrive ei førstemelding, i håp om å få et svar tilbake.
Men jeg for min del bruker aldri chatfunksjonen, fordi jeg mener at dette blir for påtrengende og "invaderende" for den som blir kontaktet.

Noen andre som også tenker slik? I det virkelige liv så er jeg en person som ikke har lyst til å virke innpåsliten og gå folk på nervene. Både på godt og vondt. Jeg sier vondt, fordi dette kan føre til at jeg blir FOR tilbaketrukket og forsiktig også.
Og hvis jeg skriver til noen her, altså via ei melding, uten å få et eneste svar tilbake, så gir det meg et tydelig signal:

Hold deg unna meg, jeg er ikke interessert i deg. :) Har selv blitt kontaktet av tre forskjellige jenter via chatten for en god stund siden, og jeg var ikke interessert i noen av disse tre. Å skrive på chatten at man ikke er interessert i kontakt føles litt vondt og pinlig faktisk, fordi jeg da vet at jeg knuser alle de positive forventningene nettopp disse jentene hadde sett for seg.
Men samtidig er det også riktig å gjøre, for man skal jo helst være ærlig.

Vel, noen synspunkter på chatfunksjonen? Og ja, en ting til. Jeg liker å skrive så riktig som mulig, er litt nøye på det. Føler det er feil å skrive "chatten", skal det egentlig staves "chaten"? :)

Jeg logger på sukker i dag og ser at jeg har fått brev... Så åpner jeg og finner dette, fra en mann jeg verken har skrevet med eller mottatt brev fra før... Jeg blir ikke lei meg, jeg blir bare veldig oppgitt over hvor utrolig elendige folk kan være! Here it goes;

Hvorfor er dere så jævlige umulige å i det hele tatt få en normal samtale ut av dere? Det er jo umulig å få til! Dere damer her inne på sukker.no er noen av de værste sure grinete bitchene jeg har vært borti i hele mitt liv! nesten så jeg får lyst til å date en dame i real life istedenfor å møte en av dere på sukker.no

Jeg leste noe i en eller annen tråd her på forumet, som festet seg veldig i hukommelsen min.
Det var en påstand om at det ikke har så mye å si hva man skriver i en førstemelding, fordi at enten har man en attraktiv profil og får svar, eller så er ikke profilen attraktiv og man får ikke svar.
Kort sagt en påstand om at hva man skriver i en førstemelding har liten betydning for svarprosenten.

Så, hvis folk tar en titt på alle førstemeldinger de ikke har besvart (hvis noen) og ser på hva som var grunnen til at dere valgte å ikke svare, så er jeg nysgjerrig på om hva som er de\n vanligviste årsaken.

Grunner til at jeg selv ikke har besvart førstemeldinger:
1) Profilen er uattraktiv for meg (profilinnhold og\eller bilder).
2) Meldingen er kun komplimenter\flørting.
3) Profilen har ikke bilde.

HerrFekt

Siste svar to. 16 aug. 2012 21:14 (54 svar)
Skjult ID med pseudonym Hemmelig

Du er så kul og morsom!

Vennligst fortsett med det.

På forhånd takk.

Noen som skal på kampen? Selv tenker jeg å reise oppover med noen kompiser. Alltid moro med en helgetur til Trondheim :)

Opprop!

Siste svar to. 16 aug. 2012 18:27 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Garibaldi

Vil vi?
Finne noen?
Ærlig talt?

Om noen dager går er det på tide å avslutte betaling her eller betale på nytt og sukker sender meg slik en fin mail og minner meg på dette og rabatten man får om man er løpende medlem måned etter måned.
De til og med påpeker at de nå har veldig mange medlemmer her inne som betaler ned mot 50kr i mnd.
Er det ikke et flott tilbud av de.
Tilbudet i seg selv er jo veldig greit er ikke det men når jeg leser dette så tenker jeg det blir litt feil å reklamere på denne måten.
Det de sier er jo at folk blir hengende her inne i mnd etter mnd etter mnd uten å klare å finne noen.
Sant selvsagt men på en side laget nettopp for å finne noen forteller de meg da at det overhode ikke funker.

Det sagt jeg forsvinner nå og takker for meg. lykke til dere som fortsetter jakten. :)
Ikke pga denne mailen forsåvidt.
Nett dating er nok ikke for meg, det blir som en jobb og en rekke jobbintervjuer, og jeg kjenner at jeg heller velger å akseptere at jeg fortsatt kommer til å være alene en å fortsette dette. og hvem vet om jeg møter mr. right på butikken en dag.
Jeg har for all del møtt noen hyggelige mennesker her altså, men jeg tror jo lengre man er her inne jo mer og mer sær blir man i forhold til ting man ikke kan akseptere hos den andre, eller ting man velger bort kontakt for. Jeg merker det like mye på meg selv som andre. :)

Som sagt takk for meg og lykke til alle sammen, jeg håper dere møter den rette snart og kan oppgi jakten.
Og jeg håper virkelig om jeg skulle dukke opp her på sukker igjen om et år eller så at jeg ser minst mulig av dere :)

Hva syns dere om silikon pupper???
Med eller uten ??

I kveld avholdes det et 3 timers gratisseminar i Oslo, hvor noen av Norges beste sjekkere, coachet av Style, mannen som skrev bøkene "The Game", skal snakke litt om det sosiale samspillet mellom menn og kvinner. Et stort tema blir blandt annet hvordan man skal eliminere negative tanker om seg selv, og hvordan man skal manne seg opp slik at man tør gå bort til den fineste dama på utestedet og prate med henne.

Jeg vet egentlig ikke så mye mer om seminaret enn det, men dette kan jo ikke bli noe annet enn moro. Jeg tenkte å dra. Noen flere?

Jah, jeg sender ganske mye standardmeldinger til "alt med skjørt"

hvorfor?
Fordi det er det som virker, jeg har hatt betalt medlemskap her en god stund... og har forsøkt forskjellig, alt fra å hyggelige standard meldinger, til å lese profilene, titte på bildene kartet +++ og skrive ting jeg tror passer mot henne.

Kort fortalt, er resultatet uansett:
1. Svært lav svarprosent (uansett hvordan man skriver)
2. Mye av svarene er de "standard svarene, som sukker har laget"
3. Noen få hyggelige svar

De jeg har møtt for en date, har kommer ca. likt fra begge typen måte å "sende første melding på".
Det er forresten ikke så lett å skrive en "spesial-tilpasset" første melding, når profilen til jenta er nesten tom.... :)

Ser det er så mykje negativitet her på forumet så tenkte eg skulle bidra med litt positivitet.

Etter halvtanna år på Sukker har eg no deaktivert kontoen min (men ser ut som eg endå kan skrive innlegg på forum) ettersom eg no har funne ei dame å satse på. Fann ho IRL, men i tida mi på Sukker så har eg treft mange sukkerdamer og melda med endå fleire. Og med handa på hjartet så kan eg sei at alle damene eg har treft gjennom Sukker har vore kjekke, hyggelege damer. Nokre har eg endå kontakt med pga felles interesser.

Og til alle de som klagar på manglande respons på fyrstemeldingar; eg har iallefall ikkje opplevd det. Rundt halvparten eg har kontakta har svart meg, resten kan no forklarast med at dei var falske profilar, opptatt med andre karar eller kontaktsky. Det er i det heile tatt mange jenter her inne som er veldig kontaktsky. Du kan gjerne melde med dei, men treffe deg... det er skummelt.

Dei damene som har tatt kontakt har vore enten 'falske' utanlandske profilar eller damer med ei veldig seriøst vinkling på eit langvarig forhold. Ofte blitt nesten som fyll ut dette skjemaet og dersom du scorar over 90 av 100 poeng så er ho klar til å innleie forhold og få unge med deg. Det fristar kanskje nokre menn, men ikkje meg...

Men det verkar som det er mykje rart her inne på Sukker av menn. Gjennom venninner og sukkerdates har eg fått innblikk i ei merkeleg mannsverd eg ikkje ante eksisterte. Mange tafatte menn med elendige profilar, fyrstemeldingar, ser ut som eit takras og generell haldning. Fyrste bod bør vel vere at du er trygg, velstelt og nøgd med deg sjøl. Sjøltillit sel, uvisse sel ikkje!

I tillegg ser det jo ut som mange utelukkande baserar seg på Sukker for å oppnå kontakt med det motsatte kjønn. Eg har iallefall mens eg var på Sukker deita damer som eg har møtt IRL. Det overraskar meg heile tida kor ofte damer IRL seier ja til ein date når du spør dei rett ut om det etter å prata med dei ei lita stund. Eg ser ikkje ut som Brad Pitt, men eg er slank , høg og har ei avslappa haldning så om eg får eit nei så tar eg det med eit smil. Kanskje det er det som skal til (haldninga altso)?

Anyway moralen i soga er: Bruk Sukker som eit supplement i livet ditt til å treff andre folk, men legg ikkje for store forhåpningar til Sukker. Her herskar bruk og kast, men sjansane for å treffe kjekke folk her er absolutt tilstandes. Og legg frå deg negativiteten, ingen likar ein sur/klagande person.

- Jeg har ikke noen pen nese, har ganske bustete hår og jeg kunne vel hatt en bedre utdannelse.

- Jeg er ikke spesielt god i noen sport, ikke noen tøffing som kjører fort med bil eller har kontoen full med penger.

- Venstre og høyre delen av kroppen min er ikke lik.

- Jeg kommer heller aldri til å ha noen sjans på de superdigge damene som suser rundt i parkene iført trange tights.

Og vet du hva? Jeg her heller ikke særlig mange venner på Facebook eller followers på twitter!

- Jeg passer med andre ord ikke inn i det perfektbaserte samfunnet som nærmest har blitt en sykdom her til lands!

- Men jeg er positiv;) Jeg er fornøyd med at jeg er middelmådig! Lenge leve middelmådighet;)

Hei

Jeg kom over denne på youtube og syns det er ganske morsomt, men syns andre det er morsomt eller bare teit?

http://goo.gl/rJGJ4

Sjekker dere andre steder enn sukker? I min verden er det få alternativer...

Ser de har funnet en død person langs alfarvei i Ski. Måtte det være Sigrid de har funnet så familien får svar på hva som har skjedd med jenta.

Det beste hadde vært om hun var i live, men det er vel for mye å håpe på.

Trodde endelig jeg hadde "skutt gullfuglen" på et annet nettsted etter å ha tatt kontakt med ei flott jente som ikke bare svarte på meldinger, men viste interesse tilbake. Såpass bra kontakt at jeg hadde bestemt meg for å spørre om vi kunne møtes i neste melding. Men så kom aldri neste melding fra henne... :-/

På 'an igjen...

Er "Skåla rett opp" i Loen, Stryn på førstkommende lørdag.
1840 høydemeter er ingen sak for spreke

Jeg lurer på om noen vet om det ligger et treningssenter i Grefsenområdet? Har nettopp flytta dit, og har lyst til å finne et senter i nærheten. Har prøvd å google uten hell...

Jeg var svært nøye med å følge med i går. og jeg må si at jeg er enig i at Jens Stoltenberg bør gå. Det er hans plikt som statsminister og for demokratiet og la andre overta. Vi trenger ny regjering, ny ledelse, en helt annen kultur, helt andre holdninger. Det kan ikke ta 7 år å få noe sånt som Grubbegata stengt når politkere som dette sitter med makten, da er det noe annet som virkelig er galt her... En leder tar ansvar for hva han har gjort eller ikke gjort i sin maktposisjon. Viktige oppgaver en statsminister har, og lar ting vente på seg, ikke tar opp med sine underordnende om hvorfor ting ikke blir gjort, da snakker man om dårlig lederskap.

Gjerne si kom med din egen mening om dette. Og helst ikke kom med kommentarer rundt selve hendelsen, men mer om ledelse og maktpolitikk, kultur og holdninger.

cam

Siste svar on. 15 aug. 2012 20:30 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym jente19

Jeg fikk nettopp et brev fra en mann som tilbydde meg 1200,- bare for at jeg skulle se han på cam.
Er det flere her inne som får sånne brev? Hva er galt med folk..?

...å finne på no sprell til hælja! Forslag??? :)

Madonna konsert i Oslo i dag. Er det mulig å få tak i billetter enda? Noen som vet? Eller har en billett til overs?

Hva skjer med sukker? Ser det kommer fler og fler kvinner fra Polen, estland, litauen, russland, etc, etc som ber meg skrive til dem på en mail adresse.. Er det ikke mulig å gjøre noe med dette så de ikke kan opprette profiler i hytt og pine?

Sitter nå her og lurer, flere som opplever at damene her , er for oppblåste til å svare på meldinger, føler lissom at, dersom man sender en hyggelig mld, eller kanskje kun et HEI :-) så er det respektløst å ikke svare.. Er de ikke interessert, så svar det da, ikke bare vær blærette, hovne, kostbare og Fit$%&/&%r .... Finnes faktisk noen seriøse her inne som fortjener å bli behandlet med respekt....

( og til alle dere som faktisk svarer, og som jeg har sakket med, og snakker med, og møtt) Tusen takk, dere er de mest fantastiske her inne :-)))

En reflekert 19 åring eller en ung moralist ?

http://www.nyhetene24.no/meninger/til-d%c3%b8den-skiller-oss-ad