Sukkerforum

Laget profilen for lenge siden, men først den siste uken jeg har vært aktiv.
Snakker med ei jente som virker kjempe hyggelig, men er jo alltids litt usikker på hvordan jeg skal være på nett.
Ting er jo så mye enklere når man sitter ansikt til ansikt :)
Kanskje det er noen her som kan forklare hvordan nettdating fungerer og hvordan man burde oppføre seg? Litt om oppførsel og oppsett, samtaleføring og lignende?

Tusen takk for at du tok deg tiden til å lese. Håper på positive tilbakemeldinger :)

Mvh
Alex

Kroppsbilde?

Siste svar to. 9 aug. 2012 19:38 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Allright

Dette blir vel igrunn å få høre hvordan dere damer/jenter ser på det at enkelte menn legger ut bilder av kroppen sin i albumet.Hvordan reagerer dere på den biten?Ses det på som klysete/skryte bilde og patetiskt,eller synes dere det er greit?Det er sikkert ikke så ille å se en fin kropp,men det blir vel på et annet stadie å finne utav det på enn på en profil?Har jo selv sett jenters profil med bilder av seg selv i bikini...helt greit å se på det,men er redd for at det kan skape feil inntrykk av den personen man er?Greit nok at begge kjønn er fornøyde med hvordan man ser ut :)
Kommentarer til temaet?

Du skjønner sukker ikke er noe for deg når du hele tiden ender opp på forumet ;-P...

En venn av meg sa han ikke hadde set på maken til pågang etter at han hadde bestemt seg for å ikke havne i forhold igjen, og formidler dette når han møter kvinner. Er vi så lette å trigge at det i seg selv blir en utfordring vi bare MÅ se om klarer å endre på?

Lurer på om noen vet om hvor jeg bør gå å klippe meg i Oslo?

Jeg er en mann 28 år som har lagt merke til at de damene jeg gjerne finner mest attraktive, er slanke og spreke damer godt ute i 30-årene. Tror det er noe i måten de kler seg og opptrer på. Som regel litt mer classy enn yngre jenter. Men de damene vil vel nesten utelukkende ha menn like gamle eller eldre enn seg selv? Eller er det flere av dere som kan tenke dere en yngre elsker? Hvis han er kjekk og sprek, selvfølgelig. :-) I så fall. Hvordan går man frem for å få tak i dere?

9-åringen min sa her forleden : Mamma, du er skikkelig dårlig på å finne personer.

Måtte bare gi ham rett. Vet ikke hvorfor jeg bare forelsker meg i håpløse tilfeller hvor det ikke er håp......men kanskje er jeg for redd når det dukker opp noe som faktisk kan bli noe .....at jeg gjør det helt ubevisst. Har lurt litt på det.

Jeg sitter her å tenker, og kom plutselig på en reklame jeg synes var utrolig fin. Gikk for mange år siden. Det eneste jeg husker er at i slutten var det en gammel mann og dame som stod på kjøkkenet, han skar brødet, og hun smørte på skivene.

Noen som kan hjelpe meg med å finne igjen denne, om den finnes på nettet, husker ikke hva det var reklame for engang :(

Hva slags forhold har dere til å være her... Er dere meget avslappet og laidback,, eller blir dere lettere frustrert over at det viser seg å være vanskelig å finne seg noen her. Enda vi er i hopetall og tilsynelatende har samme agenda....

Også er jeg nysgjerrig på hvor mange timer dere bruker her i uken ...

Det er ikke noe hemmelighet at man blir blokkert og kan finne ut av det på onlinelisten når man søker på alle. Det er greit at noen har sila deg ut og ikke finner deg aktuell. Har også blitt blokkert en gang for at vedkommende synes jeg var frekk og ignorant, men denne personen var nok av den hårsåre typen ;) Men ved et par annledninger har jeg kommet over profiler hvor det står at vedkommende "ikke er aktiv" "deaktivert" (husker ikke helt), men de er tilstadig pålogget og jeg husker jeg har snakket med de tidligere. Jeg er høflig og finner ikke på noe tull. Så jeg vet jeg ikke har vært ufin og at det er grunnen. Hva har man gjort for noe "galt" da? Er dette en annen måte å "gjemme" seg bort fra brukere, bortsett fra blokkert?

Onsdagen

Siste svar to. 9 aug. 2012 00:11 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym ONSdag

Det finnes jaggu meg en dag for ONS også! Har du noen ONS i dag??

Noen som skal?

(Og bare slapp av. Denne kroppen er på ingen måte i stand til å slite seg gjennom et helt maraton. Blir stygt nok med en etappe på 5.6 km er jeg redd..)

Gjesp!

Siste svar on. 8 aug. 2012 23:51 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym BadaBing

Nå er det lite æksjen på forum ass. Kjedelig for oss som for lengst har gitt opp de derre date-greiene. Like gode muligheter til å dra damer her som å helle to liter saft i en enlitersbøtte, jo. Få på no kranglings a! Gunsan80, hvoreruhen???

Det finnes jaggu meg dager for alt nå for tiden.I dag er det den internasjonale Orgasme dagen. Så hvor mange orgasmer har det blitt på sukker folket i dag da? Jeg får starte med meg selv å si ingen så langt, men kvelden er enda ung! WooHoo :D

Forslag

Siste svar on. 8 aug. 2012 22:53 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym asdf

Hva med å bannlyse ordene utadvent og kjemi her inne? Rett og slett sensurere de for å få folk til å lire av seg noe mer gjennomtenkt istedet?

Smått utrolig at "98%" av folkene her inne visstnok er utadvente, og like utrolig at folk bare MÅ nevne at det må være kjemi med i bildet. Er ikke akkurat det sat¤n så opplagt da??

Argh, måtte bare få ut litt frustrasjon, sorry :) Det går mye bedre nå..

Brun

Siste svar on. 8 aug. 2012 22:16 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym smurf

Jeg blir seriøst skjelven når jeg ser fagre frøkner i lys sommerkort kjole med brune lår... Ååååååhhhh!

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/08/08/hemmelig-frieri-gar-verden-over

B ildet
frieri.moo.no (Linken fører til bildet på flickr.com)

Hva skjer?

Siste svar on. 8 aug. 2012 20:34 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Kørval

Hva er greia med damer som røyker, har tatoveringer, er overvektige, banner og er generelt lite feminine? Er det dette som er inn i tiden? Har det med likestilling å gjøre? (NB: Har ikke skrevet at det er negativt)

Jenter, spiller det noe rolle for dere om mannen er skalla eller har hår? Er det evt. et stort minus?

Rockabillies

Siste svar on. 8 aug. 2012 19:33 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Gunsan80

Ønsker meg en skikkelig gjennomført rockabilly, gjerne med tattoveringer.
Ser ikke ut til at det er så mange av de her inne :(

Hilsen ei som er på de evinnelige jaktmarker.....

Hvorfor gutter krysser seg av på interessant eller svært interessant. Når de ikke sende en hilsen og ikke svarer på hilsninger sukk... Er det jeg som er helt på tryne eller?

Jeg fikk fort bakoversveis den gangen for lenge siden, da jeg fant forumet her, og begynte å lese og etterhvert slenge inn noen meldinger.

Det gjorde noe med meg, det å se at så mange kvinner var møkkalei menn som var slik og slik, og at så mange menn var møkkalei kvinner som var slik og slik.

Og _som_ vi devaluerer hverandre, og _som_ vi setter fullstendig merkelige merkelapper på hverandre!

Jeg håper og tror at dette er et fenomen som først og fremst kommer fram på et forum som dette, og ikke at det er slik Ola og Kari generelt opplever hverandre?

Selv fant jeg forumet først da jeg etterhvert ble litt lei av meldinger frem og tilbake med menn, som viste seg å å ikke føre til noe, samt haugevis av førstedater som også ble bomskudd for meg.

Jeg håper noe så inderlig, inderlig at mye av det som kommer som drittkasting mellom kjønnene her inne, _ikke_ er slik Ola og Kari generelt opplever hverandre i hverdagen.
Det ville vært så utrolig trist!

Hvor gammel er du?

Kan starte med meg, jeg er 24

Er en gutt på 20 år som vil veldig gjerne kjøpe mitt eget hus, finne meg ei super jente og forhåpentligvis få barn en dag.
Problemet er at jeg stresser for å gjennomføre mine mål, og mine venner sier at jeg burde nyte ungdommen og feste litt mer.
Jeg føler egentlig at festing er litt bortkastet tid og penger, med tanke på at jeg kan bruke tiden min på mye annet fornuftig.
Min bestevenninne sier at jeg er 20år og har "midtlivskrise", kanskje det ligger noe i det, hehe.
Er det noen som har noen råd eller meninger? Føler ikke helt at jeg er som de fleste andre 20åringer, men blir enda sett på som en

Bruker du? Oppdaget dette igår via en annen sukkerbruker, og det var jo litt stas.

Forøvrig en musikkquiz-app.

Dersom A er på 1 date med en dame og dama begynner å koble vennskap med en av As bestekamerater B, er det da greit eller galt av B å invitere dama ut på fest uten at A er der?

Rolig gutter, det blir neppe nakne damer å se i parken, men den er full av muligheter allikevel :p

Noen av dere med interesse og peil på foto som kunne tenke å lære bort noen triks? Kjøpte meg Nikon D7000 forleden, som har kommet godt ut i test, men som ligger veldig mange hakk over mitt nivå.

En mulighet hadde jo vært om noen ville ta en tur ut sammen, kanskje i Frognerparken, hvor man kan nyte solskinn, kanskje ta noen pils og leke litt fotograf.

Om man ikke blir noen superfotograf, så har man i allefall hatt det hyggelig i noen timer med fine folk :)

Jøss... Det er mye rart her inne... Menn er merkelige skapninger for å si det mildt. Ja, jeg er kvinne...

Og hva gjør de her inne når de selv sier at de er interesserte men spør du de om noe så forsvinner de.
Og så er det de som tror de skal få den perfekte kvinnen sånn uten videre når de sev ikke er så mye å skryte av...
Og det jeg synes er morsomt er de som sier at de er høflige og bla og bla, men så svarer de ikke engang... Hva skjedde med høfligheten??

Og alle de rare henvendelsene jeg får...helt utrolig!!!

Quiz-2

Siste svar on. 8 aug. 2012 09:06 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym ky_niker

Har du lyst på:

* ansjos som hører på Metallica
* ansjos som hører på Led Zeppelin
* sukkerdame som hører på Hans Rotmo?

Hva bruker deren kvelden på? Og da mener jeg det meste utenom å fly på byen... regner med det er flere enn meg som er lei helgefylla, og gjerne fyller helgen / Lørdagskosen med noe annet? :) Fortell! :)

Quiz

Siste svar on. 8 aug. 2012 01:04 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym ky_niker

Har du lyst på:

* ansjos
* tran
* sukkerdame?

Har tittet på en profil et par tre ganger , satte et rødt hjerte på han, - uten respons.
- så etter å ha vært bort fra sukker kikket jeg et par ganger på profilteksten igjen - syntes den var utrolig bra og koselig skrevet , og ganske kjekk mannen også.

Så - samme dag forsvant han fra listen : hjerter du har sendt .

Men når jeg søker opp kallenavnet finner jeg han - med hjertet på .....hva vil det si ? er jeg blokkert ?
Om jeg er blokkert hvorfor kan jeg finne han da ? ... - vil ikke gå inn på profilen igjen :-D , ble bare veldig nysgjerrig , og syns det er litt rart om jeg skulle bli blokkert uten at jeg har skrevet noe til han....

Stor pågang på Finn.no, derfor prøver jeg lykken her.

Ute etter god standard, helst nyoppusset.
Inkludert varmtvann, fyring, strøm, kabel-tv og internett hadde vært knall.

Anyone? :)

Nervøs

Siste svar ti. 7 aug. 2012 21:51 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Sunburst

Jeg er ganske ny på dette med å sjekke opp jenter, og vet ikke helt hva jeg skal skrive...
Har funnet at etter noen partnere at jeg liker eldre jenter, helst 3-5 år eldre.
Jenter på min alder tenker som regel mest på festing og lite på fremtid. Kan jo også være at jeg ikke er så glad i fyll selv, og ser mest fram til å kjøpe meg mitt eget og få startet livet ordentlig.
Nå sporet jeg helt av her, hehe...
Det jeg lurer på er, hvordan snakker man med eldre jenter, uten å virke for pågående?
Har den tendensen til å skrive noe feil som regel... Og da blir som regel samtalen over....
Og hvordan ber jeg ei jente på kafê?

Takk for at dere leste dette. Håper på hjelp :)

Mvh
Sunburst

Mulig det er meg det er noe galt med, men jeg får en følelse av å sitte å bla i store kataloger. IKEA katalogen for eksempel. Vi sitter hjemme i sofaen med en god kopp med drikke, så blar vi oss igjennom hundrevis av profiler, ser på bildene, leker litt med fantasien om produktet vi ser på passer inn i hjemmet. Vi sjekker høyde, lengde og bredde. Leser beskrivelsene og forsøker å få et inntrykk av om dette vil være et godt kjøp.

Er det noe småting man ikke er helt fornøyd med så blar man seg fort videre, for muligheten er mange og utvalget er nærmest ubegrenset. Når man kommer over noe man synes virker som et røverkjøp så klikker vi fort på "kjøp" (les: send brev) og forsøker å sikre oss et eksemplar. Resten av dagen går man rundt med en god følelse av å ha gjort et kupp :)

Ha en flott dag alle sammen :)

Er det noen flere skyttere enn meg her inne? Gjerne damer? Og er det noen som skal til Voss på ls i år? Rop gjerne ut her! :-)

Hvis jeg går inn på "chat" menyen, så står det: 'De siste som kontaktet deg med chaten var:'

Og der står det en hel gjeng av det motsatte kjønn.. har alle disse prøvd å chatte med meg? eller...

og hvorfor har jeg ikke fått noe chat opp da? Blir ikke klok av dette =)

Takk for svar

Ikke rart at ingen finner hverandre her på sukker annet enn for kortvarig sex. Er det noen som i det hele tatt ønsker et langvarig forhold som er her på sukker?

i tilfelle ja, hva er din mest romatiske opplevelse?

Jeg vurderer å kjøpe meg iPad. Er det noen som har erfaring og vil anbefale meg det eller råde meg mot og ikke kjøpe?

Altså skikkelig sulten, og ikke bare sånn ååå-det-hadde-vært-litt-godt-med-ÉN-hamburger-til-sulten.

Det viser seg at kjærligheten kommer når du mist venter det. Og i en annen forkledning enn den du kanskje ønsker og håper på. Hvorfor er det sånn? Var på ferie og skulle i hvertfall ikke finne noen som bor langt pokker i vold.....og hva skjer? Jeg jobber livet av meg på nettet for å finnen en som passer inn i livet mitt....det nytter jo ikke. Når jeg ikke vil at det skal skje noe.....da kommer det på meg som et fossefall.....da kan man jo lure?

Håper alle som har mulighet vil delta i leteaksjonen etter Sigrid.

Har så vondt av foreldrene som må gå å vente i det uvisse,og håper inderlig hun kommer tilbake igjen;)

Jeg lurer på hva som er den ultimate førstedaten? Hva gjør man og hvor møtes man?

Hei, jeg regner med at det er mange Ipad/Ipod brukere her og lurer på om noen vil hjelpe meg med en liten filleting?
Jeg har ikke filla peiling, men jeg har en ipod og bruker itunes på windows.
Kan noen forklare meg hvordan jeg overfører bilder fra et bildegalleri på ipod`en tilbake til pc`en? Dette gjelder ikke bilder tatt med ipod`en (de som er i bildekarusellen), men bilder jeg har overført fra pc`en til ipod`en tidligere.
Nå vil jeg altså ha de tilbake til pc`en, men det får jeg ikke til...

Hva legger du egentlig i det?

Trykk liker på Villa Perlesukker på facebook....!

Denne dama er min fargerike nabo som virkelig kan sitt fag. Jeg har ikke sett bedre ihvertfall!

Vet dere hva jeg gjør? Jo, jeg sitter å ser på TV!! Føler meg som DEN taperen. Kan ikke huske sist jeg ikke hadde noe bedre å ta meg til enn å se på TV. Skikkelig taperliv for de enfoldige! Haha, en får skylde på at det er dårlig vær. En TV kveld kan jeg vel leve med?

Har en rar observasjon om respons jeg ikke skjønner. Registrerte meg "skikkelig" ca i fjor høst en gang og hadde profilen gående til omtrent i våres. Vil beskrive meg selv som attraktiv for de fleste jenter i 30-årene, både ift fysikk, utseende, økonomi, bolig og humor, de vel viktigste kriteriene på denne siden.

Fikk svar på omtrent alle meldinger jeg sendte, fikk mange trivelige "førstemeldinger" fra jenter, var på anslagsvis 15-20 dates og noen endte lengre enn andre. Traff også noen flere ganger, mange trivelige. Short story, det ble liksom ikke helt greia og jeg logget meg ut og vekk.

Så fikk jeg ånden over meg igjen og aktiverte profilen på nytt for en ukes tid siden. Samme bilde, stort sett samme tekst, samme alder, samme samme.

Det er virkelig ingen respons å få! Noen få er innom profilen, de som setter hjerter svarer ikke på hyggelige meldinger og mange leser ikke det jeg skriver, eller svarer ikke. En som satt et hjerte svarte jeg hyggelig (kanskje jeg bommet litt på teksten må jeg innrømme), og svaret var: Sorry vi passer ikke sammen og hjertet forsvant. Greit nok, men symptomatisk.

Pleide å sile ut på attraktivitet etc for et halvt år siden, og jeg var kresen. Ting endrer seg.

Jeg er overrasket! Hva er det som egentlig skjer? Er det sesongsvingninger? Er det ingen som legger noe i dette på denne tiden av året?

Lett å si at det er mange om beinet, jenter får masse meldinger etc., men jeg har altså vært av dem som faktisk HAR fått svar på stort sett alt! Jeg har mistet all mojo virker det ut som!

Er det andre som opplever det samme?

Hei:)
E d nån som kan tipse mæ om nye artista??? Har begynt å gå lei av spillelisten mine på Spotify....Høre p ¨mye forskjellig: Pete Yorn, Jeff Buckley, Jonny Lang, Elvis Costello, Kings of leon, Mazzy Star, Biffy Claro.......

Help, anyone???? :)