Sukkerforum

Har hatt en god del dater siste 2 måneder.Mest IRL med tilhørende mye festing,men også noen få fra sukker.
Dessverre har jeg ikke lyktes i å finne "henne"..
Vil ikke akkurat beskrive meg som desperat,men har fokusert på oppgaven og virkelig stått på :-)

Føles nesten som det er lettere å vinne i lotto enn å finne den store kjærligheten.
I jakten på å finne gull har jeg nokk gråstein til å bygge det åttende underverk.

Har en forumsjente i kikkerten men henne må jeg "ta" ansikt til ansikt.Håper å treffe henne på en sukkersamling :-) Møtte henne på festen på Oslo S,men hun var full som en dupp......

Så utrulig kjekt det må være å være utdanna snekker! Utrolig masse penger å spare på å kunne snekkere selv. Jeg digger snekkere!

Har ikke alle disse populære jentene egentlig seg selv å takke?

Når omtrent alle sammen fremstiller seg så naivt, legger ut seksualiserte bilder av seg selv og etterpå blir sure og sinte for at det da hagler kritikk? Hvem er det da som har skylden? Jeg syns det blir altfor enkelt å forsvare seg med janteloven og si at man kan gjøre det som faller deg inn, når man vet utmerket godt at det kommer kritikk. Da er det lett å si at man ikke bryr seg om kritikken. Men har ikke det blitt et aldri så lite klisjefylt svar?

Når alle hiver seg på den sammen bølgen hvor man skal kle mest mulig av seg for å komme noen vei,er det egentlig til folks beste?
Kvinnelige politikere, musikere lar seg avbilde i dristige klær fordi vi lever i et samfunn der tydeligvis alt er lov.
Jeg har selv ingenting imot å se på bilder av lettkledde damer, men jeg får jo problemer med å ta dem seriøst. Politikere skal jo prate politikk, musikere skal prate musikk osv.

Selv så frykter jeg for en amerikanisering av samfunnet, snart så kan vel hvem som helst tre inn i statsministerstolen?
Nei takk! Jeg vil ikke ha Svein Østvik, Rocco eller noen celebriteter til å styre Norge!

Hva skal man ta seg til i 4 uker? Noen som har noen tv-serier å anbefale? :)

Rent fysisk vet vi at det er forskjell på mann og kvinne, men hvordan definerer vi egentlig noe som feminint og maskulint?
Er våre definisjoner om dette ut ifra et genetisk ståsted, eller er det samfunnet som har lag disse skillene?
Hvor stor er egentlig forskjellene mellom kjønnene, når vi vet at variasjonene innen for samme kjønn kan være ekstreme...

Altså, list gjerne opp hva du mener er feminint og hva du mener er maskulint og da tenker jeg først og fremst ikke på de fysiske forskjellene.

Har hatt familieråd ( søster, bror og meg) og funnet ut at vi ønsker å ha grillfest fredag 13....her i Drammen. Og i og med at både lillebror og jeg møtte mange hyggelige forumtroll på treffet i helga tenkte vi å utvide innvitasjonen til dere...Noen som har lyst å smake på safrankylling, og annet snadder, og snakke til sola går ned, og lengre?Drikke tar man med selv.. Send gjerne PM så jeg vet hvor mange som kan tenke seg komme ... Joho .. håper mange vil :))

Og jeg kjenner jeg kommer til å angre i morra... Forvent syting og klaging om fyllesyke i alle tråder i morra! God natt!

Skulle gjerne sett at det var enklere å markere profilen og å søke opp partnere som vil inngå åpne forhold. En preferanse i mindretall, men jeg er nok ikke den eneste, og det er ekstra vanskelig for oss som vil ha det å finne frem til noen andre som er åpne eller villige tli å tenke tanken.
Det er ikke så veldig vanskelig å lære seg til å være komfortabel med det....

Ser at der er mange som ønsker å fortsette på Sukkerforum selv om de er på vei, ikke ønsker eller er i forhold.

Er ikke det fordi at vi single ikke har noe bedre å bruke tiden på en sukker og sukkerforum så det faktisk er litt "liv" her...

Er vel ikke andre forum bortsett fra nerdeforum(og de fleste der er vel single) som har så mye aktivitet og gjør det interessant.....

Når(hvis) jeg finner meg kjæreste igjen så skal jeg klare meg fint uten Sukkerforum selv om endel er morsom lesing til tider....

Sikker bare jeg som sliter med det og er litt surrete, men hvordan får man bytta alder her inne?

Oppretta denne kontoen for ett år siden, men tatt den i bruk igjen nå, men greier ikke og få bytta alder..
Noen forslag?

Det hadde vert bra om det var en obligatorisk IQ test, slikt at man var i stand til å filtrere på dette. Det er svært mange kvinner her inne som ligger litt "under røkla" for å si det på den måten.

Folk er folk, ja og hva så. Er nå dritt lei av å høre om tiggende sigøynere. Jeg har jobbet og betalt skatt i alle år, skal da mine skattepenger gå til fantepakket nede i europa? Det er sikkert noen som blir fly forbannet av å lese min ytring, men jeg burde vel få si hva jeg mener. I alle år har jeg jobbet og betalt skatt, for noen uker siden fikk jeg en trist diagnose. Jeg er glad for velferden vi har her i landet,men det er ikke rett at andre som ikke har bidratt skal komme og nyte godt av den. Si hva dere vil, jeg gir blaffen....Har ikke så lenge igjen....

Noen som ønsker kos i kveld

Noen ølsorter du anbefaler fra inn og utland?? selger de det på polet?

kjør øl :)

Tror det er ca. 2 år siden sist, og fikk litt lyst til det nå ;)

Ja, er de virkelig det? Jeg begynner å sette store spørsmålstegn ved hva som er denne organisasjonens egentlige misjon. Først "bruker" de kirken for å sette fokus på romfolkets håpløse situasjon, så driver de opplæring i det norske velferdssystemet og attpåtil ansetter så mange som mulig av romfolket slik at de skal kunne bli medlem av den norske folketrygden. Vil de det norske velferdssystemet til livs?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10066892

PS! Oppfordrer alle til å være saklige i sine innlegg.

ha en super fin kveld :-)

Endelig ferie :D

Ingen svar
(mann 41 år fra Oppland) Privat melding

Ja nå har jeg også endelig tatt ferie :D

To uker i hjembyen Larvik :) Noen som vil finne på noe? Ja så send meg gjerne en melding :)

Forumet er tidvis preget av enkelte negative tråder, ofte på grunn av manglende respons, og at man muligens føler seg noe utilstrekkelig i forhold til det motsatte kjønn. Derfor ville jeg nå lage en tråd hvor man kan fortelle noe positivt om seg selv som person. Livet bør handle mest om positive følelser, selv om også de negative følelsene vil være en naturlig del av livet for mange.
Her lister jeg opp noen positive tiltak i mitt eget liv, som har gjort meg til et bedre menneske, og som ikke minst har økt livskvaliteten min.

- jeg har gitt slipp på mye av den sosiale angsten min som jeg slet enormt med tidligere, og som alltid gjorde meg tydelig ukomfortabel rundt andre mennnesker. (Blir fortsatt sjenert og usikker i visse situasjoner, men i mindre grad.)

- jeg har tatt førerkort kl. C (tung lastebil), har kjørt lastebil i snart et år nå, og er også snart i mål med førerkort kl. CE (tung lastebil med henger.)

- besto på en teoriprøve i går, i forbindelse med noe som heter yrkessjåførdirektivet, og det vil si at jeg får utdelt et yrkessjåførbevis.

- jeg får skryt av kollegene mine og sjefen for at jeg gjør en god jobb som lastebilsjåfør, og de har lagt merke til en oppadgående og positiv kurve hos meg.

- jeg har turt å ta mot til meg for å møte tre forskjellige kvinner i virkeligheten via nettdating, selv om det førte til manglende nattesøvn og sterk forventningsangst i forveien. :)

- jeg er nå komfortabel med å dra på ferie helt alene med egen bil, og kan finne på å reise til Tyskland flere dager i strekk på egen hånd. (Dette er stort for en som har hatt angstproblemer.)

- jeg er en betydelig roligere, mer tålmodig og mer voksen person nå enn for fem år siden.

- jeg kan per i dag se meg i speilet og synes at jeg ser bra nok ut. (Jeg hadde aldri dette synet på meg selv som person tidligere.)

- jeg tør i større grad å delta i diskusjoner og framheve mine egne synspunkter. (Tidligere holdt jeg alltid kjeft.)

Jeg kan sikkert nevne mer, men ville holde det litt enkelt, og mer i stikkord-form. :)

Fortell gjerne om hva som er positivt i deres liv. :)

I See a Darkness

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym asdf

http://www.youtube.com/watch?v=LAriDxTeed8

Håper på en lysere kveld.. :)

Ja telefonsex..Funker det for deg?? Personlig har jeg problemer med telefonsex. Det er faktisk bedre å skrive på seg en orgasme enn å prate på seg en..Bare sånn jeg føler det. Andre som er glad i denne formen for "sex"?

Begrunn gjerne hvorfor.

Min er for tiden Tomas Alfredson pga av hans nærmest hypnotiske visuelle stil.

Og selvfølgelig den tidlige John Woo.

Er det lov å fronte frivillige organisasjoner her inne, tro?

Jeg fikk lyst til å fronte de organisasjonene som jobber for hjemløse dyr. I Oslo og Bærum er det i hvertfall tre slike som jeg vet om. Dyrebeskyttelsen Oslo, FOD-gården i Oslo og Dyrenes hus i Bærum.

Om du ønsker kontakt med dyr, så kan du jobbe fivillig for disse, eller du kan være et besøkshjem/oppstallingshjem for et dyr som venter på å få seg et nytt hjem.

Sommeren er høysesong for katter og kaniner som blir kastet ut av huset med og uten unger, og som plutselig må klare seg selv. Det går sjeldent særlig bra for dem.

Som tittelen sier. Hvor skal dere ut i dag?
Kunne jo vært gøy å vært noen som gikk ut sammen.

Skulle gitt

Siste svar lø. 14 juli 2012 15:44 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym TuppeLiten

mye for å bare snudd meg rundt å hatt meg til nå, dessverre så er sengen min tom :-(

Chick flicks

Siste svar lø. 14 juli 2012 13:10 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Bada Bing

I de døve romantiske komediene som jentene digger forelsker alltid den griseheite dama seg i den snille, sjelfulle litt tafatte mannen. Akkurat som han nervøse bokduden (Hugh Grant) hadde hatt nubbesjangs på den smellvakre superstjerna (Julia Roberts) i virkelighetens Notting Hill.

eller skal vi si god helg? Ønsker dere alle en fantastisk helg, noen planer ? :-)

Enkelt.. Hvor skal du ut ikveld? :)

Er det fler enne meg som ikke har fått en eneste melding fra noen og veldig få svar på det de sender til andre?
Enten er jeg helt på trynet stygg og jævlig eller så er det noe annet.
Har vært medlem siden midten av april.....

Rett?

Siste svar lø. 14 juli 2012 09:41 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym TuppeLiten

Before sex: You help each other get naked.
After sex: You dress yourself. Moral: Nobody
helps you when you're fucked.

Godteposen

Siste svar lø. 14 juli 2012 09:39 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym TuppeLiten

Funnet deg en godtepose med mange gode biter i ? Liker vel igrunn bitene på bunnen der finner man som regel det beste ;-)

Stillinger

Siste svar lø. 14 juli 2012 09:36 (58 svar)
Skjult ID med pseudonym TuppeLiten

Hvile sex stillinger liker du og hvorfor?

Da er det vel å kutte it hele greia, og finne en annen dating side. Noen forslag? He he

Ka dere trur?

Hvor lenge vil dere fortsette å være her (om ei ikke jaktene), når man har truffet noen som kan virke lovende?
Betaler 20 kr mnd nå, så ikke noe jeg bare gjør på impuls :P haha...

vi sitter på sukker å diskuterer, man vet man er ''ensom'' og ikke har noe form for nærhet når man sitter her inne på natten ;p Herlige gjengen <3

fikk beskjed

Ingen svar
(mann 63 år fra Buskerud) Privat melding

fikk beskjed om at jeg bare kan skrive 5 innlegg på oppslagstavla? Har ikke skrevet der før???

Får ikke svar jeg heller, så da er det vel noe galt med hele opplegget her!!!!?

Stemmer!

Siste svar lø. 14 juli 2012 02:08 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym TuppeLiten

Don't let good sex confuse your heart and make you think you're in love....:)

NAM

Siste svar lø. 14 juli 2012 01:54 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym jente25

http://www.youtube.com/watch?v=j4eqIV-XMnA
Liker hvordan de vrir historien. Pleier alltid å være om jentestrippere!

Jan Eggum

Siste svar lø. 14 juli 2012 01:39 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym håpløs

25 år gammel, singel, og hjemme alene på en fredag. Kan ofte være koselig det, men det er faen ikke bra for mentalhelsa at Jan Eggum spiller opp på NRK1 i kveld. Få ting rører mer.

Den er så nydelig ;)

http://www.youtube.com/watch?v=jVl5s1e0Oo4

Så fort en kraftig regnskur natt til i dag hadde skylte bort saltteppet rundt hagen, løp jævlene inn og forsynte seg!

Har noen sett noen med en personlig videopresentasjon?

Ville gjerne sett et eksempel på det...gutt eller jente.....

Beliebers

Siste svar fr. 13 juli 2012 22:36 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym mynoduesp

I ettermiddag la jeg to billetter til konserten ut for salg på finn.no.

Med navn og telefonnummer til en kompis, må vite.. Han har blitt nedringt av hysterisk gråtende småjenter hele kvelden, fantastisk festlig!

Hva gjør dere når dere kjeder dere en smule en fredags kveld?

Det var disse berømte annonsene som tiltrakk seg alt mulig rart av folk. Hadde et ubesvart anrop når jeg våknet i dag. Ukjent nummer og jeg ringte opp. En mann svarte og sa det gjaldt annonsen min på Finn, men han var litt opptatt og ville ringe meg opp igjen. Jeg forklarte at jeg hadde fått meg leilighet så han trengte ikke det. Men han insisterte på at han måtte få ringe meg opp igjen. Han hadde en forespørsel å komme med. Jeg skjønte med en gang hva det gjaldt, så jeg sa greit. Bare av ren nysgjerrighet. Jeg vil høre hvordan han vil presentere dette for meg.

Gleder meg til han ringer opp igjen! Hahaha, så får jeg meg en god latter igjen;-)

For de som ikke skjønner hva jeg mener. Sjekk ut denne: http://p3.no/dokumentar/studine-soker-deltidsjobb/

sitter hos bestekompisen min å nørder :-) Snart skal han lage mat til meg også glad for jeg har så gode venner :0) Hva er planen for ikveld da folkens?

Ja, hva gjør man da ? ,

når ALLE andre har tatt med seg kjæresten/familien sin og dratt på ferietur...?

Fy f.... hvor jeg hater å være singel :((((((((((((((((((((((((((!"#¤%&/()=?!!!!!!

Noen som skal teste ølkraner på brygga i tønsberg i morgen lørdag?