Sukkerforum

Ooh..lykke!

Siste svar lø. 11 aug. 2012 00:43 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym rattatoill

Den fredagpilsen der tror jeg er den beste jeg har tatt i HELE sommer:)
Skål folkens..may it be a good one!

Sukk

Siste svar fr. 10 aug. 2012 23:24 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym smurf

Får poser under øya etter å sitte her å leite,,,, på tide å gi faen!

Har tenkt litt på det, vi har jo kanskje flere som vi vil treffe og det er derfor lettere å gi avkall på den man treffer. tror det har vært en case ved meg selv. noen andre som tenker det samme?

Skriver Dagbladet om norske jenter på fylla i Alanya. Har sjølv sett og opplevd minst 6 stk av eksemplaret her nede.

Er dette nok eit bevis på kor dum norske jenter er, og at dei drikker seg full, for deretter å la seg utnytte av div drittsekker?

Kunne sjølv inntatt den rollen, men 19-åring m spy på puppene, e ikkje det mest sexy eg har sett og opplevd akkurat....

Hvordan hadde du reagert som mann hvis du fikk denne kommentaren fra en dame du var keen på å treffe?

"Liker deg godt, og vil gjerne bli bedre kjent, men er ikke så glad i menn med skjegg...."

Eller skal man bare droppe fyren uten å si noe om grunnen?

Mulig jeg er noe skrudd i hue. Men må spørre. Er det normalt å koble av til techno og trance?
Om så er. Hvorfor så mye rare kommentarer når en nevner det?

hvor flink er du til å svare på brev..?hva tenker du om du ikke får svar..?å hva tror du motparten tenker om du ikke gidder svare..?

Husmorskole/kurs

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym marka

Når min mor var ung gikk hun på husmorskole. Finnes det lignende kurs man kan ta på kveldstid i Osloområdet?
Singeltilværelsen er utfordrende..

Har sett at det er et tilbakevendene tema at jenter er så dårlige til å svare på meldinger osv. Og det er sikkert også sagt hundre ganger før, men: Noen jenter får faktisk mellom 10-25 meldinger fra nye menn HVER dag. Jeg er en av disse, og nei, jeg får faktisk ikke svart alle. Det er for å være ærlig ganske slitsomt, det blir bare overload, og personlig får jeg dårlig samvittighet for at jeg ikke svarer, men jeg orker faktisk ikke å bruke tid og hjerne på å skrive noe høflig, men avvisende tilbake til alle sammen :(

Jeg er heller ikke typen som liker/klarer å skrive med mange om gangen. Jeg har ikke lyst til å gi oppmerksomheten min til Gud og hvermann, rett og slett. Når jeg finner noen jeg virkelig føler/har forhåpninger om at jeg matcher med, så får han automatisk mesteparten av oppmerksomheten min...

Men jeg skjønner jo at det er kjipt å ikke få svar også - jeg har selv tatt meg tid til å skrive morsomme og gjennomtenkte meldinger til noen jeg tenkte ville være en bra match med meg, bare for å ikke få svar tilbake, enda meldinga for lengst er lest... Man føler seg jo så klart litt avvist, men det er ikke noe å gnure videre på. Det er bare sånn det er. Folk prioriterer hvem de skal svare, og av og til blir du ikke prioritert. Får du ikke svar, så er ikke vedkommende rett for deg uansett - skriv heller til noen andre i stedet! :)

(På den annen side, er du et slibrig og ekkelt lite troll som spammer noens profil med fire-fem lett psykotiske meldinger på rad selv om vedkommende ikke svarte deg første gangen, så er det antageligvis noe galt med ... deg. Just saying...)

Dette blir som høna , hvem kan vente lengst !

Hvor ble det av denne tråden - "Sukker historiene deres..." ?

Viagra ønskes kjøpt! Noen som har noe på lur?

husbankenlån?

Siste svar fr. 10 aug. 2012 07:56 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym ShitHappen

Nokon som har fått tildelt detta via kommunen til boliglån?
Eg har god inntekt, men dessverre mange forbrukslån og ikke noko eigenkapital.
Alikevell har eg betalingsevne, betaler 10k i leie per idag.
Er man da aktull for et slikt lån?

Heisan folkens :)

etter en lang dag på veien vil jeg bare si at jeg syns det er så stas å komme tilbake til forumet :) syns det er gøy og interessant å lese om alles betraktninger, ytringer og hjertesukk. Det er jo litt mer interessant her enn i innboksen, for å si det sånn... hehe.. Jeg har fått sett så mange fine profiler og blir rent glad i dere jeg :D

håper dere alle har en fiin aften og at dere koser dere - og at hjertet banker litt ekstra for noen i kveld... ;)

(og dersom noen lurer: nei, jeg er IKKE beruset. Bare følte for å komme med et ærlig innlegg om hvordan jeg betrakter dere :) )

Halvnakne menn er skikkelig Harry !

Og ja, man får lett feil inntrykk !

Heisann folkens!
Eg manglar ein drivande låt med BPM på ca 160 til haustens treningsprogram. Anyone?

Skjønner at 90+ er bra, men er 80+ bra også?

Laget profilen for lenge siden, men først den siste uken jeg har vært aktiv.
Snakker med ei jente som virker kjempe hyggelig, men er jo alltids litt usikker på hvordan jeg skal være på nett.
Ting er jo så mye enklere når man sitter ansikt til ansikt :)
Kanskje det er noen her som kan forklare hvordan nettdating fungerer og hvordan man burde oppføre seg? Litt om oppførsel og oppsett, samtaleføring og lignende?

Tusen takk for at du tok deg tiden til å lese. Håper på positive tilbakemeldinger :)

Mvh
Alex

Kroppsbilde?

Siste svar to. 9 aug. 2012 19:38 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Allright

Dette blir vel igrunn å få høre hvordan dere damer/jenter ser på det at enkelte menn legger ut bilder av kroppen sin i albumet.Hvordan reagerer dere på den biten?Ses det på som klysete/skryte bilde og patetiskt,eller synes dere det er greit?Det er sikkert ikke så ille å se en fin kropp,men det blir vel på et annet stadie å finne utav det på enn på en profil?Har jo selv sett jenters profil med bilder av seg selv i bikini...helt greit å se på det,men er redd for at det kan skape feil inntrykk av den personen man er?Greit nok at begge kjønn er fornøyde med hvordan man ser ut :)
Kommentarer til temaet?

Du skjønner sukker ikke er noe for deg når du hele tiden ender opp på forumet ;-P...

En venn av meg sa han ikke hadde set på maken til pågang etter at han hadde bestemt seg for å ikke havne i forhold igjen, og formidler dette når han møter kvinner. Er vi så lette å trigge at det i seg selv blir en utfordring vi bare MÅ se om klarer å endre på?

Lurer på om noen vet om hvor jeg bør gå å klippe meg i Oslo?

Jeg er en mann 28 år som har lagt merke til at de damene jeg gjerne finner mest attraktive, er slanke og spreke damer godt ute i 30-årene. Tror det er noe i måten de kler seg og opptrer på. Som regel litt mer classy enn yngre jenter. Men de damene vil vel nesten utelukkende ha menn like gamle eller eldre enn seg selv? Eller er det flere av dere som kan tenke dere en yngre elsker? Hvis han er kjekk og sprek, selvfølgelig. :-) I så fall. Hvordan går man frem for å få tak i dere?

9-åringen min sa her forleden : Mamma, du er skikkelig dårlig på å finne personer.

Måtte bare gi ham rett. Vet ikke hvorfor jeg bare forelsker meg i håpløse tilfeller hvor det ikke er håp......men kanskje er jeg for redd når det dukker opp noe som faktisk kan bli noe .....at jeg gjør det helt ubevisst. Har lurt litt på det.

Jeg sitter her å tenker, og kom plutselig på en reklame jeg synes var utrolig fin. Gikk for mange år siden. Det eneste jeg husker er at i slutten var det en gammel mann og dame som stod på kjøkkenet, han skar brødet, og hun smørte på skivene.

Noen som kan hjelpe meg med å finne igjen denne, om den finnes på nettet, husker ikke hva det var reklame for engang :(

Hva slags forhold har dere til å være her... Er dere meget avslappet og laidback,, eller blir dere lettere frustrert over at det viser seg å være vanskelig å finne seg noen her. Enda vi er i hopetall og tilsynelatende har samme agenda....

Også er jeg nysgjerrig på hvor mange timer dere bruker her i uken ...

Det er ikke noe hemmelighet at man blir blokkert og kan finne ut av det på onlinelisten når man søker på alle. Det er greit at noen har sila deg ut og ikke finner deg aktuell. Har også blitt blokkert en gang for at vedkommende synes jeg var frekk og ignorant, men denne personen var nok av den hårsåre typen ;) Men ved et par annledninger har jeg kommet over profiler hvor det står at vedkommende "ikke er aktiv" "deaktivert" (husker ikke helt), men de er tilstadig pålogget og jeg husker jeg har snakket med de tidligere. Jeg er høflig og finner ikke på noe tull. Så jeg vet jeg ikke har vært ufin og at det er grunnen. Hva har man gjort for noe "galt" da? Er dette en annen måte å "gjemme" seg bort fra brukere, bortsett fra blokkert?

Onsdagen

Siste svar to. 9 aug. 2012 00:11 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym ONSdag

Det finnes jaggu meg en dag for ONS også! Har du noen ONS i dag??

Noen som skal?

(Og bare slapp av. Denne kroppen er på ingen måte i stand til å slite seg gjennom et helt maraton. Blir stygt nok med en etappe på 5.6 km er jeg redd..)

Gjesp!

Siste svar on. 8 aug. 2012 23:51 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym BadaBing

Nå er det lite æksjen på forum ass. Kjedelig for oss som for lengst har gitt opp de derre date-greiene. Like gode muligheter til å dra damer her som å helle to liter saft i en enlitersbøtte, jo. Få på no kranglings a! Gunsan80, hvoreruhen???

Det finnes jaggu meg dager for alt nå for tiden.I dag er det den internasjonale Orgasme dagen. Så hvor mange orgasmer har det blitt på sukker folket i dag da? Jeg får starte med meg selv å si ingen så langt, men kvelden er enda ung! WooHoo :D

Forslag

Siste svar on. 8 aug. 2012 22:53 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym asdf

Hva med å bannlyse ordene utadvent og kjemi her inne? Rett og slett sensurere de for å få folk til å lire av seg noe mer gjennomtenkt istedet?

Smått utrolig at "98%" av folkene her inne visstnok er utadvente, og like utrolig at folk bare MÅ nevne at det må være kjemi med i bildet. Er ikke akkurat det sat¤n så opplagt da??

Argh, måtte bare få ut litt frustrasjon, sorry :) Det går mye bedre nå..

Brun

Siste svar on. 8 aug. 2012 22:16 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym smurf

Jeg blir seriøst skjelven når jeg ser fagre frøkner i lys sommerkort kjole med brune lår... Ååååååhhhh!

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/08/08/hemmelig-frieri-gar-verden-over

B ildet
frieri.moo.no (Linken fører til bildet på flickr.com)

Hva skjer?

Siste svar on. 8 aug. 2012 20:34 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Kørval

Hva er greia med damer som røyker, har tatoveringer, er overvektige, banner og er generelt lite feminine? Er det dette som er inn i tiden? Har det med likestilling å gjøre? (NB: Har ikke skrevet at det er negativt)

Jenter, spiller det noe rolle for dere om mannen er skalla eller har hår? Er det evt. et stort minus?

Rockabillies

Siste svar on. 8 aug. 2012 19:33 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Gunsan80

Ønsker meg en skikkelig gjennomført rockabilly, gjerne med tattoveringer.
Ser ikke ut til at det er så mange av de her inne :(

Hilsen ei som er på de evinnelige jaktmarker.....

Hvorfor gutter krysser seg av på interessant eller svært interessant. Når de ikke sende en hilsen og ikke svarer på hilsninger sukk... Er det jeg som er helt på tryne eller?

Jeg fikk fort bakoversveis den gangen for lenge siden, da jeg fant forumet her, og begynte å lese og etterhvert slenge inn noen meldinger.

Det gjorde noe med meg, det å se at så mange kvinner var møkkalei menn som var slik og slik, og at så mange menn var møkkalei kvinner som var slik og slik.

Og _som_ vi devaluerer hverandre, og _som_ vi setter fullstendig merkelige merkelapper på hverandre!

Jeg håper og tror at dette er et fenomen som først og fremst kommer fram på et forum som dette, og ikke at det er slik Ola og Kari generelt opplever hverandre?

Selv fant jeg forumet først da jeg etterhvert ble litt lei av meldinger frem og tilbake med menn, som viste seg å å ikke føre til noe, samt haugevis av førstedater som også ble bomskudd for meg.

Jeg håper noe så inderlig, inderlig at mye av det som kommer som drittkasting mellom kjønnene her inne, _ikke_ er slik Ola og Kari generelt opplever hverandre i hverdagen.
Det ville vært så utrolig trist!

Hvor gammel er du?

Kan starte med meg, jeg er 24

Er en gutt på 20 år som vil veldig gjerne kjøpe mitt eget hus, finne meg ei super jente og forhåpentligvis få barn en dag.
Problemet er at jeg stresser for å gjennomføre mine mål, og mine venner sier at jeg burde nyte ungdommen og feste litt mer.
Jeg føler egentlig at festing er litt bortkastet tid og penger, med tanke på at jeg kan bruke tiden min på mye annet fornuftig.
Min bestevenninne sier at jeg er 20år og har "midtlivskrise", kanskje det ligger noe i det, hehe.
Er det noen som har noen råd eller meninger? Føler ikke helt at jeg er som de fleste andre 20åringer, men blir enda sett på som en

Bruker du? Oppdaget dette igår via en annen sukkerbruker, og det var jo litt stas.

Forøvrig en musikkquiz-app.

Dersom A er på 1 date med en dame og dama begynner å koble vennskap med en av As bestekamerater B, er det da greit eller galt av B å invitere dama ut på fest uten at A er der?

Rolig gutter, det blir neppe nakne damer å se i parken, men den er full av muligheter allikevel :p

Noen av dere med interesse og peil på foto som kunne tenke å lære bort noen triks? Kjøpte meg Nikon D7000 forleden, som har kommet godt ut i test, men som ligger veldig mange hakk over mitt nivå.

En mulighet hadde jo vært om noen ville ta en tur ut sammen, kanskje i Frognerparken, hvor man kan nyte solskinn, kanskje ta noen pils og leke litt fotograf.

Om man ikke blir noen superfotograf, så har man i allefall hatt det hyggelig i noen timer med fine folk :)

Jøss... Det er mye rart her inne... Menn er merkelige skapninger for å si det mildt. Ja, jeg er kvinne...

Og hva gjør de her inne når de selv sier at de er interesserte men spør du de om noe så forsvinner de.
Og så er det de som tror de skal få den perfekte kvinnen sånn uten videre når de sev ikke er så mye å skryte av...
Og det jeg synes er morsomt er de som sier at de er høflige og bla og bla, men så svarer de ikke engang... Hva skjedde med høfligheten??

Og alle de rare henvendelsene jeg får...helt utrolig!!!

Quiz-2

Siste svar on. 8 aug. 2012 09:06 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym ky_niker

Har du lyst på:

* ansjos som hører på Metallica
* ansjos som hører på Led Zeppelin
* sukkerdame som hører på Hans Rotmo?

Hva bruker deren kvelden på? Og da mener jeg det meste utenom å fly på byen... regner med det er flere enn meg som er lei helgefylla, og gjerne fyller helgen / Lørdagskosen med noe annet? :) Fortell! :)

Quiz

Siste svar on. 8 aug. 2012 01:04 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym ky_niker

Har du lyst på:

* ansjos
* tran
* sukkerdame?

Har tittet på en profil et par tre ganger , satte et rødt hjerte på han, - uten respons.
- så etter å ha vært bort fra sukker kikket jeg et par ganger på profilteksten igjen - syntes den var utrolig bra og koselig skrevet , og ganske kjekk mannen også.

Så - samme dag forsvant han fra listen : hjerter du har sendt .

Men når jeg søker opp kallenavnet finner jeg han - med hjertet på .....hva vil det si ? er jeg blokkert ?
Om jeg er blokkert hvorfor kan jeg finne han da ? ... - vil ikke gå inn på profilen igjen :-D , ble bare veldig nysgjerrig , og syns det er litt rart om jeg skulle bli blokkert uten at jeg har skrevet noe til han....

Stor pågang på Finn.no, derfor prøver jeg lykken her.

Ute etter god standard, helst nyoppusset.
Inkludert varmtvann, fyring, strøm, kabel-tv og internett hadde vært knall.

Anyone? :)