Sukkerforum

Ja, det betyr dere angelico,Granbark,Stormende,værdegselv,Steffenmv og pepsidrikkende sjåfør fra Tide.
Her har jeg sendt avgårde flørtende meldinger og ingen respons!!

Da er førstedel av min ferie i gang, vil ønske samtlige her inne en riktig fin sommer!:D Leter fremdeles jeg.. Innboks er åpen, selvom jeg på ferie.. ;)

Heim åleine uten noko nummer!

and i know it....

Hvilke parti og evt nasjonale saker brenner du for/ er du imot og hvorfor ?

Jeg liker ikke FRP !!

Hei noen her som liker romatiske hytteturer

hvilket skonummer bruker du??

Nå er det altfor lenge siden jeg har tatt i et tak her på sukker, så mitt fortsett er som følgende; Hver dag skal jeg skrive en førstemelding til en ny jeg virkelig anser som en jeg har lyst å treffe/bli kjent med - dette varer til jeg i det minste får igang en god samtale og håp om treff.

Noen som henger seg på?

Hva som legges i det utrykket egentlig..? Dere som har valgt å skrive "Flørt som kan utvikle seg med en kvinne ..." Hva betyr egentlig for dere et slikt betjentskap? Dere treffer en flott dame og vil kun treffes av og til? ikke så ofte kanskje men dere vil holde kontakten? Selv om dere finner en fin tone og trives sammen.. vil dere bare ha en uforpliktende kontakt med hverandre? uten å ha en plan videre? Er dere redd for å ha et fast forhold? Dere vil ikke gå inn i et fast forhold med en gang? er det derfor dere velger Flørt? for å se hva som skjer... ?

Hey!

Jeg ønsker å lage ny spill- liste på spotefyen min, med masse spretten
musikk! Dere veit... Sånn musikk du bare MÅ røre på deg av...
Men jeg er ikke så flink til å følge med på dagens musikk, så...
Kunne dere vært snille og komme med gode forslag?
Både artister og sang....

Tusen takk!!!

Smilies and hugs for all!!!

=) =) =) =) =) =) =)

...

Den Tyske byen Triberg har reservert to plasser i et parkeringsplass for mannlige sjåfører. Årsaken er at det er så vanskelig å parkere der.

Dette gjøres av nødvendighet. Da vi planla det nye parkeringshuset fant vi ut at vi hadde to plasser som ikke var rektangulære og hvor parkeringen ville bli vanskelig. Da kom ideen om å lage to parkeringsplasser for menn.

En britisk studie av 2500 mennesker, viste at i et gitt tilfelle parkerte menn mye raskere enn kvinner (16 mot 21 sekunder).

Hva sier folket? Burde vi ha fler parkeringsplasser kun for menn?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10058827

Jeg ville aldri tatt meg bryet med å ringe. Synes det er koslig at folk nyter sommeren og hverandre.

Ikkje alternativt i form av hypnose (sjølv om det faktisk kunne vore litt spennande, når eg tenkjer meg om), men eg kjedar meg. Sit samtidig og les om kor stas det var i Oslo, og om treffa som er på gang. Sidan det ikkje har passa for meg så langt, lagar eg med dette eit ørlite sukkertreff her og no. *sjenkar meg eit glas rosè og stappar innpå eit par pianetar* Skål!

I kveld på Buddy scene i Drammen for de som har lyst. Vi er noen sukker jenter som skal dit :) Heng dere på! http://www.buddyscene.no/kalender_cms/detaljer/finnigans-wake/273

fordi vi tror det gir oss mer glede og er relevant for livets lykke.

Jeg kan ramse opp:
-anus-bleking
-opererte lepper (de oppe og de nede)
-frisere seg nedentil etter hva som er "in"

Noe mer folk gjør?

Jaja.
Siden alle andre gir filla, så gjør vel jeg også det. Nå har jeg presset meg inn i rekken av profiler som har pakket bilder av venner inn i albumet. UTEN å be om tillatelse. Mæhæhæ.

Leser i D2 at det er opprør mot det hårløse idealet.

Så da lurer jeg på hva dere sexfikserte forumister mener om dette.

Skal man ha intet hår, litt hår eller mye hår? Eventuelt hvor? Og er det greit at partneren, i senga da, er veldig hårete både her og der, mens du er det motsatte?

Sånne ting...

Er det noen andre som er dritt lei av å skrive den sikkerhetskoden når man skal sende en melding ???

Har ei venninne som jeg har kjent i et par-tre år. Mye ute sammen og masse felles venner.Siden nyttår har hennes FB bruk tatt helt av.
Vi snakker 15-20 oppdateringer HVER dag.
Bilder av frokosten,bilder av nyinnkjøpte kjoler, innsjekkinger på kjøpesentra,tagging av venner bare hun treffer de på gata. Bilder av hvordan hun ser ut når hun skal ut. Bilder fra t-bane turen. Trakking av joggeturer og bilder av te og kaffekos. For ikke å snakke om alle artige statuser inne i mellom.
For 2 uker siden satte jeg meg ned med henne og fortalte at dette var litt i overkant og at jeg visste at flere skjulte henne fra newfseeden. Folk orker rett og slett ikke at hun opptar en hel side med oppdateringer når man logger seg inn.

Fortalte dette selvfølgelig på en så skånsom måte som mulig. Og hun forstod....på en måte.
Men hun kom fort i gang igjen:)

For 2 dager siden var vi ute å tok en kaffe og hun skjønte ikke hvorfor hun ikke fikk så stor respons på FB lengre. Jeg spurte om hun husket samtalen vi hadde for en stund siden?

Etter at jeg kom hjem den ettermiddagen var jeg slettet som venn av henne.
Synd at man har mistet en som jeg trodde var en venn. Jeg prøvde bare å være en god venn. Dessverre gikk det galt. Hva synes dere? Burde jeg ikke ha sagt noe,og gjort som halvparten av våre felles venner...altså bare fjernet henne fra newsfeeden og latt som ingenting?

Om du finner deg en partner her inne. Ville du da giftet deg fort med den personen. Ventet i mange år eller ikke giftet deg uansett?

Personlig har jeg begynt å tenke på at om jeg finner noen så vil jeg gifte meg fort. Sånn etter bare noen mnd. Jeg ble litt inspirert av en venninne som gjorde akkurat det. Jeg tenker at det er like stor sjanse for en skillsmisse om man venter 10 år eller om man gjør det etter ett år :-) Og det er jo litt stas med bryllup. Er det ikke? ;-))

Jada, nok en sextråd, men vi alle liker det ;-)

Det jeg lurer på hva er det som gjør at du får tenning....... hmmm blir kåt, der var ordet ja. Skjønner godt at man ønsker å være annonym på denne, men fint om dere sier sånn ca kjønn og alder :-))

Stavanger i dag

Ingen svar
(mann 25 år fra Rogaland) Privat melding

Noen i Stavanger som skal ud i dag?

Hva gjør du?

Noen som kan ambefalle noen utesteder i Haugesund?

Her om dagen var jeg på café og tok en pils sammen med noen kompiser. Det var ganske fullt der. Så kommer det en jente og FORLANGER at jeg gir henne stolen min. Sur i trynet sitt, og dust all over the place. Seriøst, hva ER det med egoene til jentene om dagen? Har de kanskje fått i pose og sekk i litt for lang tid? Overøst av hjelpende hender/medfølelse/oppmerksomhet siden barndommen?

Fuck that shit. Jeg ba henne ryke å reise til hælvete.

Hva må egentlig til for å finne henne?

noen flere som er litt natteravn å kjeder seg? jeg sitter her å kjeder meg uten noe morro å finne på...

hva gjør du da i disse sene nattetimer? ;)

Sitter nå her og kikker litt på sukker, organiserer musikk/film/serie-arkivet, kikker på festlige klipp på youtube, nyter litt musikk i bakgrunnen....

Hva gjør du ?

Ut i dag?

Siste svar lø. 7 juli 2012 01:32 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Rastløs :)

God fredag. :)

Er det noen her inne fra Østfold som skal ut og lufte vingene i dag? :D

Jeg får med jevne mellomrom spørsmål om hva jeg søker på nettdating.
Jeg skjønner ikke hvorfor folk spør meg om dette, for det står jo rett ut i profilen hva jeg søker.

Flere ganger har jeg latt være å svare når jeg har fått det spørsmålet, fordi jeg har tenkt at det skyldes at fyren ikke har lest profilen min - hvilket irriterer meg veldig mye når folk ikke gjør.
I et tilfelle jeg lot være å svare etter det spørsmålet, så spurte fyren litt senere om han hadde sagt noe feil. Jeg sa som det var, at jeg tolket spørsmålet om hva jeg søker til at han ikke hadde lest profilen min. Han skrev da at han -hadde- lest profilen min, men han ville likevel at jeg skulle beskrive hva jeg ser etter.
Jeg ga ham en ny beskrivelse, og han sa han ikke passet så mye av beskrivelsen.

Så... jeg skjønner fremdeles ikke hvorfor flere spør meg om hva jeg søker. Enten føler man at man passer beskrivelsen i profilen min, eller så føler man at beskrivelsen er fremmed?
Eller hva er det folk tenker, som jeg ikke har skjønt?

Sommmmmmmer

Ingen svar
(mann 40 år fra Oslo) Privat melding

Er mye gøyere med en til :) skål :)

men når du skriver til meg: "Jeg syns ikke du er så veldig tjukk" (og bare det)

da blir svaret mitt:

Ingen som har noe saftig å komme med? Anyone?

Begynner å regne gitt:) daaaa er det kos å sitte inneute med litt godt i glasset .. :)

manndåm1 5 juli 23:43
Er ikke tennis en ganske elegant men uspennende sport?

Hun hadde oppgitt tennis som en interesse. Jeg stiller et litt småfrekt spørsmål som jeg har nevnt ovenfor og hun svarer tilbake: Ja hvis du syns det så har vi ikke noe mer å prate om!!

Jævla usikre dumme fjols!

Hva er sex for deg?

....han skriver i første melding " Hei søta, fine hofter du har da" !

Flere forslag?

Satt på bussen i kveld, rett for meg satt en søt ung mann mellom 25 og 30 år. Han plukket på en negl, jeg lette i vesken og fant en rosa og hvit negle fil. Jeg rakte den til han, men neida han ville ikke sitte på bussen og file sine negler. Resten av turen turde han ikke å se på meg, jeg flirte rått og tenkte at han skulle jeg hatt til svigersønn....For min sønn.

Noen som skal ut i Oslo idag?

Hei!

Jeg har lyst på en aktivitetsferie,noen som har forslag om hva den bør inneholde?

Disney filmer

Siste svar fr. 6 juli 2012 19:23 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym CornyLorny

De aller fleste har en eller annen favoritt disneyfilm.

1: Hvilken Disneyfilm ville beskrive livet ditt så langt?
2: Hvilken Disneyfilm er favoritten din?
3: Hvis du fikk velge, hvilken disney figur ville du vært?

Hvis du hadde funnet deg en person som du hadde utrolig bra sex med, ville du helst hatt ham/hun som en fast sexpartner framfor kjæreste?

Altså dersom du visste at den andre parten hadde gått med på det ?

En du kan ha nærhet til når du ønsker og det passer deg....

Hvor ofte dater dere en person? Mye chatting mellom datene? Og dater dere flere samtidig
?
Jeg gidd ikke å date en pers en gang annen hver uke..... Håpløst synes jeg, finner aldri ut av noe....
Er det kravstort å synes at man bør "kjøre på" for å finne ut om det finnes kjemi... Gidd liksom ikke å kaste bort evighet på noe som kanskje ikke blir noe ut av.....
Og date flere samtidig..... Slittsomt for hode og følelser.....
?

Jeg forundrer meg over hvor lite folkeskikk det er blant damene i 40 åra her inne!Får et inntrykk av at hvis jeg ikke svarer så viser jeg ingen interesse!Hallo!Det du forteller meg er at du ikke har folkeskikk.På grensa til arroganse!Mulig at det er normalt for mange når dem er på nett!Mange endrer personlighet når dem er på nett desverre.For jeg tror ikke at folk generelt lar være og svare på et sp.mål face to face i det virkelige liv!Så derfor syns jeg ikke at det skal være noen forskjell om vi er på nett eller i det virkelige liv.

Mvh classiccar.

Jeg har så utrolig lyst på sex......

Snart helg. Så ha en strålende helg alle sammen.