Sukkerforum

Nervøs

Siste svar ti. 7 aug. 2012 21:51 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Sunburst

Jeg er ganske ny på dette med å sjekke opp jenter, og vet ikke helt hva jeg skal skrive...
Har funnet at etter noen partnere at jeg liker eldre jenter, helst 3-5 år eldre.
Jenter på min alder tenker som regel mest på festing og lite på fremtid. Kan jo også være at jeg ikke er så glad i fyll selv, og ser mest fram til å kjøpe meg mitt eget og få startet livet ordentlig.
Nå sporet jeg helt av her, hehe...
Det jeg lurer på er, hvordan snakker man med eldre jenter, uten å virke for pågående?
Har den tendensen til å skrive noe feil som regel... Og da blir som regel samtalen over....
Og hvordan ber jeg ei jente på kafê?

Takk for at dere leste dette. Håper på hjelp :)

Mvh
Sunburst

Mulig det er meg det er noe galt med, men jeg får en følelse av å sitte å bla i store kataloger. IKEA katalogen for eksempel. Vi sitter hjemme i sofaen med en god kopp med drikke, så blar vi oss igjennom hundrevis av profiler, ser på bildene, leker litt med fantasien om produktet vi ser på passer inn i hjemmet. Vi sjekker høyde, lengde og bredde. Leser beskrivelsene og forsøker å få et inntrykk av om dette vil være et godt kjøp.

Er det noe småting man ikke er helt fornøyd med så blar man seg fort videre, for muligheten er mange og utvalget er nærmest ubegrenset. Når man kommer over noe man synes virker som et røverkjøp så klikker vi fort på "kjøp" (les: send brev) og forsøker å sikre oss et eksemplar. Resten av dagen går man rundt med en god følelse av å ha gjort et kupp :)

Ha en flott dag alle sammen :)

Er det noen flere skyttere enn meg her inne? Gjerne damer? Og er det noen som skal til Voss på ls i år? Rop gjerne ut her! :-)

Hvis jeg går inn på "chat" menyen, så står det: 'De siste som kontaktet deg med chaten var:'

Og der står det en hel gjeng av det motsatte kjønn.. har alle disse prøvd å chatte med meg? eller...

og hvorfor har jeg ikke fått noe chat opp da? Blir ikke klok av dette =)

Takk for svar

Ikke rart at ingen finner hverandre her på sukker annet enn for kortvarig sex. Er det noen som i det hele tatt ønsker et langvarig forhold som er her på sukker?

i tilfelle ja, hva er din mest romatiske opplevelse?

Jeg vurderer å kjøpe meg iPad. Er det noen som har erfaring og vil anbefale meg det eller råde meg mot og ikke kjøpe?

Altså skikkelig sulten, og ikke bare sånn ååå-det-hadde-vært-litt-godt-med-ÉN-hamburger-til-sulten.

Det viser seg at kjærligheten kommer når du mist venter det. Og i en annen forkledning enn den du kanskje ønsker og håper på. Hvorfor er det sånn? Var på ferie og skulle i hvertfall ikke finne noen som bor langt pokker i vold.....og hva skjer? Jeg jobber livet av meg på nettet for å finnen en som passer inn i livet mitt....det nytter jo ikke. Når jeg ikke vil at det skal skje noe.....da kommer det på meg som et fossefall.....da kan man jo lure?

Håper alle som har mulighet vil delta i leteaksjonen etter Sigrid.

Har så vondt av foreldrene som må gå å vente i det uvisse,og håper inderlig hun kommer tilbake igjen;)

Jeg lurer på hva som er den ultimate førstedaten? Hva gjør man og hvor møtes man?

Hei, jeg regner med at det er mange Ipad/Ipod brukere her og lurer på om noen vil hjelpe meg med en liten filleting?
Jeg har ikke filla peiling, men jeg har en ipod og bruker itunes på windows.
Kan noen forklare meg hvordan jeg overfører bilder fra et bildegalleri på ipod`en tilbake til pc`en? Dette gjelder ikke bilder tatt med ipod`en (de som er i bildekarusellen), men bilder jeg har overført fra pc`en til ipod`en tidligere.
Nå vil jeg altså ha de tilbake til pc`en, men det får jeg ikke til...

Hva legger du egentlig i det?

Trykk liker på Villa Perlesukker på facebook....!

Denne dama er min fargerike nabo som virkelig kan sitt fag. Jeg har ikke sett bedre ihvertfall!

Vet dere hva jeg gjør? Jo, jeg sitter å ser på TV!! Føler meg som DEN taperen. Kan ikke huske sist jeg ikke hadde noe bedre å ta meg til enn å se på TV. Skikkelig taperliv for de enfoldige! Haha, en får skylde på at det er dårlig vær. En TV kveld kan jeg vel leve med?

Har en rar observasjon om respons jeg ikke skjønner. Registrerte meg "skikkelig" ca i fjor høst en gang og hadde profilen gående til omtrent i våres. Vil beskrive meg selv som attraktiv for de fleste jenter i 30-årene, både ift fysikk, utseende, økonomi, bolig og humor, de vel viktigste kriteriene på denne siden.

Fikk svar på omtrent alle meldinger jeg sendte, fikk mange trivelige "førstemeldinger" fra jenter, var på anslagsvis 15-20 dates og noen endte lengre enn andre. Traff også noen flere ganger, mange trivelige. Short story, det ble liksom ikke helt greia og jeg logget meg ut og vekk.

Så fikk jeg ånden over meg igjen og aktiverte profilen på nytt for en ukes tid siden. Samme bilde, stort sett samme tekst, samme alder, samme samme.

Det er virkelig ingen respons å få! Noen få er innom profilen, de som setter hjerter svarer ikke på hyggelige meldinger og mange leser ikke det jeg skriver, eller svarer ikke. En som satt et hjerte svarte jeg hyggelig (kanskje jeg bommet litt på teksten må jeg innrømme), og svaret var: Sorry vi passer ikke sammen og hjertet forsvant. Greit nok, men symptomatisk.

Pleide å sile ut på attraktivitet etc for et halvt år siden, og jeg var kresen. Ting endrer seg.

Jeg er overrasket! Hva er det som egentlig skjer? Er det sesongsvingninger? Er det ingen som legger noe i dette på denne tiden av året?

Lett å si at det er mange om beinet, jenter får masse meldinger etc., men jeg har altså vært av dem som faktisk HAR fått svar på stort sett alt! Jeg har mistet all mojo virker det ut som!

Er det andre som opplever det samme?

Hei:)
E d nån som kan tipse mæ om nye artista??? Har begynt å gå lei av spillelisten mine på Spotify....Høre p ¨mye forskjellig: Pete Yorn, Jeff Buckley, Jonny Lang, Elvis Costello, Kings of leon, Mazzy Star, Biffy Claro.......

Help, anyone???? :)

Jeg er så forundret over menn som ikke sier direkte ifra at de faktisk ikke har lyst til og møtes eller si at dette ikke var den rette. ( Helt sikkert damer også som gjør slikt, men det kjenner ikke jeg til.

For en kort tid tilbake hadde jeg skrevet litt med en fyr og vi hadde avtale om at vi skulle møtes en dag. Dagen før spurte jeg om vi skulle avtale noe mer, men fikk aldri svar. Slikt er uhøflig tenker jeg. Hadde det vært motsatt og jeg allikevel ikke hadde lyst eller tid ville jeg gitt beskjed.

Og etter at man har truffet noen, og ikke har lyst til mer kontakt er det for meg naturlig å si høflig i fra.

Hva mener dere andre?

Hi,

As a man i get a little tired of going to my Hotmail inbox/junk mail and finding it full of offers for "Enlargement" Pills, Potions and equiptment, and a number of the same type of offers for curing Baldness.

I was really just wondering what type junk mail that women find in their inbox/junk mail, do the senders of such mail differentiate between men and women, or are the ladies offered Penis enlargement pills and baldness cure too.

Hei,lurer litt på hva dere andre syns om jenter som er glad i sex jeg,og som gjerne er med på "tøm og røm"? Har møtt noen gutter herfra for sånt,og det er jo veldig spennende da:-) men virker som det er mer akseptert blandt gutter å gjøre sånn? Ser dere på meg som ei hore hvis dere får vite at jeg har gjort sånn? jeg er forresten 28 år da:-)

Hei. Flytter til Oslo om en kort stund. Skal ta opp Matematikk R1 og Kjemi 1 første halvår og lurte på hva jeg bør velge. Toppkarakter er ikke viktig, blir fornøyd med fem eller fire. Siden jeg er ny i Oslo er det ganske viktig for meg å bli kjent med andre. Lurte derfor på om noen har anbefalinger på om jeg bør velge Sonans, Bjørknes eller gratis voksenutdannelse. Jeg er gutt på 22.

Det jeg liker best med friidrett på tv er å se på de fine kroppene! DÆVEN!

Kjenner etterhvert en del damer her inne og dere vet hva jeg står for.Undrer om noen av dere vil være med meg å gå Besseggen.
NB jeg ønsker ingen fanatisk fjellgeit som har profilen full av bilder av all verdens fjelltopper og varder !!
Send meg en PM om du har lyst :-)
Ps jeg har gått der 3 ganger og om vi vil utvide med noen ekstra dager disponerer jeg en hytte med alle fasitliter i Veggli

Pss Champagne,badstue og boblepool.

Har begynt å ane en veldig tydelig tendens på hvem som besøker og kontakter meg her på sukker. Jeg er en average joe som er ærlig om i profilen at jeg er slank. Bildene viser også dette. Og så er jeg 185cm. Fra skoletiden er jeg kjent med kallenavn som staken, fyrtårn (ikke så mye pga høyden kanskje, men fordi jeg i tillegg er tynn), osv. osv.

Så og si de eneste jentene som kontakter meg først, enten ved hjerte eller melding, er ganske runde/store jenter. Dessverre har jeg tilgode i mitt 30-årige liv å være tiltrukket av en jente som er god og rund, så det blir aldri noe mer av den kontakten.

Men jeg er litt overrasket. Hvorfor er jeg så tiltrekkende for jenter som er fra halvannen gang til dobbel så stor/tung som meg?

Og her kommer en litt negativ og kanskje stygg tanke mot både dem og meg. Er det fordi de sikter ganske lavt? At de helst skulle hatt noen andre, men de ser de har små sjanser, og derfor går etter en tynn stake som meg som de ikke tror andre vil finne interessant?

En har jo gjerne litt komplekser når en enten er veldig tynn eller veldig stor, og disse ytterpunktene blir jo ikke akkurat mindre om en blir sammen med en i andre enden av skalaen. Jenter vil jo gjerne ha gutter som er høyere og større enn dem slik at de føler seg små og feminine (jada generaliserer kanskje litt nå), og da begynner jeg å undre litt på hvorfor tynne meg er aktuell for så mange store jenter. Er som regel høyere enn dem, men bortsett fra det..

Noe jeg kan ha gjort “feil” i relasjonsprofilen etc.?

Og bare så det er sagt: Jeg tiltrekkes like lite av jenter som er veldig mye høyere/lavere enn meg, så det har ikke isolert sett noe å gjøre med at de er tykk at jeg ikke finner e fysisk tiltrekkende. Men tiltrekkes av noen som er noenlunde samme size som meg (Bare for å ikke åpne et voldsomt vepsebol her..)

Hvor mange

Siste svar sø. 5 aug. 2012 23:25 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Dr. Dude

Hull samtidig?

Fyr løs!

Hva legger en gjengs sukkerperson i dette?

Noen som har vært der og prøvd de nye løypene?

God ettermiddag )
I anledning av at yr.no melder sol i Telemark i helgen.Noen som har kjennskap og tips angående telt,camping,hytte med fiskemuligheter i området ?

Hei folkens

Da er tiden inne igjen for et nytt sukkertreff i Trondheim :)

Planen var lørdag den 4. august. Altså førstkommende.

For de som ikke var med på forrige samling;

Jeg holder til på Ila, så dersom noen heller vil ut på byen etter at man møtes (tvilsomt), er det muligheter for det.
Knappe 5-6 minutter å spasere inn til sentrum.

Men jeg holder nok koken utover de sene natterstimer.

De som kommer trenger bare sende meg en melding for å få nærmere info og mobilnummer.

Tenker vi drar i gang kl 1900 som sist :)

Er alle søte smukker her opptatt med å titte på OL, eller hvordan er det ?

Da var min tid her på sukker over for denne gang!;)
Regner med at det er mange som ikke kommer til å savne meg:p

Jau jau, da smeller det i morgen på lokal pubene, hvem kommer?

Ikke den store utflukten, men muligheter for bading, ballspill, sandslott, soling, skravling, grilling og generelt bare plage hverandre i sosialt lag..
En ellen annen plass som er lett fremkommelig for både bil og annet, jeg er ikke kjent dess.
Alle aldre,alle kjønn.. Jeg som ber er hokjønn, godt passert 40.
Endre som vil ha sol, venner og varme??
Skriv her eller send pm. :-) Så fikser jeg ting og tang.. Og tips om ett supert sted, til oss!!!
Vi sees vel noen stykker? Kom igjen )))

Vi som har vært på gocart sitter på fridays ikveld...kom kom!!!! :D jo flere jo bedre :)

Dere jenter hva er det med den nye moten i år hvor det skal være korte shorts/jeans hvor det stikker ut hvitt bindinnlegg på hver side?
Hart aldri skjønt meg helt på mote men dette synes jeg var mindre pent! Hva tenker dere andre gutter, sexy med synlige "bind"?

Jenter/damer:

Smil på profilbildene deres da!
Finnes ikke noe mer usjarmerende enn sure ansikt i profilbildet! Tenker bare, nei den dama der gidder jeg ikke bli kjent med! Ha selvtillitt nok til å smile da!!

Knepp opp blusen mer f.eks... :)

litt "irriterende" når jeg har sendt melding til en fyr- spurt om han vil treffes. Han har lest meldingen, men ikke svart.... :( om han ikke svarer tar jeg jo hintet - men siden meldingen allerede er lest: hvor lenge skal jeg vente på det endelige nederlaget? Ev oppturen? (må jo være optimist også... ;) )

og vi som hadde det så gøy på chatten, samme humor og greier... jaja. Men jeg kan vel fortsatt håpe? :) ...

Var i Oslo her i sommer og har ikke sett makan til narkovrak og horer i gatene.

Er jo en stor skam for byen.

Faen...

Siste svar lø. 4 aug. 2012 21:47 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym smurf

Enda en lørdagskveld alene :P Hva skal en gjøre dahhh... Jeg har ikke lyst til å stikke ut å feste heller, da blir fort hele helga ødlagt av lite søvn osv :) Heldig dere som digger singellivets gleder :)
jeg for min del ser lite sjarmen med noe av det.
Jeg vil ha noen som duller med meg , og som jeg kan dulle med, innen husets fire vegger en lørdagskveld :)

-Bare et enkelt spørsmål til dere damer....når en mann sender en slibrig melding eller tilsagn skjønner jeg godt dere ikke svarer.Men når en mann sender dere en hyggelig melding med komplimenter,føles det ikke litt bedre å iallefall svare med et takk selv om mannen ikke forventer noe videre??Eller er dere for høye på pære til i det hele tatt å bruke energi på å svare om vedkommende ikke er din type?

Er det noen her som har noe interesse for litt fart og spenning. Kanskje vi kunne vært en gjeng som kunne kjørt gocart en kveld, etterfulgt av en god middag?

Nei tittelen betyr ikke at jeg har gitt opp Norske kvinner for å finne meg ei Russisk mail order bride.

Jeg gjenåpnet mitt supermedlemskap her på sukker for snart 3 måneder siden og så da at de fleste av mine matcher kom fra det sentrale østlandet og de som faktisk var fra mitt hjemfylke (Hordaland) kom utelukkende fra Bergen. Jeg skrev da på forumet at jeg burde flytte til Oslo for å finne meg noen og nå har jeg bestemt meg for at jeg må flytte.

Jeg har funnet ut her på sukker at jeg kan finne noen men at mer enn utseende, jobb personlighet så er det å finne seg ei dame basert på de samme tre ting som eiendomsmeglere ser etter, location location location. Viss du ikke kan møte kvinnen du passer bare så bra med og som du har så fine samtaler med så er det hele dødfødt.

Så etter at jeg kommer hjem fra min ferie i NYC og min 3 måneder betalingsperiode som supermedlem er over så vil jeg deaktivere min profil og flytte vekk fra Haugalandet og finne meg en jobb. Om det blir Bergen eller Oslo vet jeg ikke, mest sansynlig Oslo da jeg har bodd i Bergen og at det er en større sansynlighet for å finne noen der (både jobb og dame).

Så hva sier dere, er det plass til en ekstra kjærlighetssyk Vestlending i hovedstaden? Vil det å flytte til en storby, vår eneste storby, hjelpe meg og hva planer har dere for å finne lykken?

Hva sier dere folkens, skal vi ta noen pils i 21-22 tiden?
Hva med Bjørungs eller Johns Bar? Eller andre forslag?

Jeg sitter her og prøver og finne litt frem her inne. Er det noen som har noen tips osv her?

Helt føkka

Siste svar lø. 4 aug. 2012 14:37 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym tullemann

Har vært på sukker er helt år nå, minst. Har forsøkt litt her og der, men aldri blitt det helt fete opplegget. Sannheten er at jeg er i kamp med ekskona om foreldreretten, deprimert og sykemeldt. En ting er de damen som skipper alt uten bilde av en sixpack. Men stort sett alle er ute etter en stødig, sikker og mann med fast inntekt.
Er en super fyr, det vet jeg, men det virker som om alle damer her er kun ute etter en å bygge rede med, ikke en å henge med, uavhengig av de materielle tingene.

Er det bare å drite i det?

Gutter/menn:

Smil på profilbildene deres da!
Finnes ikke noe mer usjarmerende enn sure ansikt i profilbildet! Tenker bare, nei den gretne karen der gidder jeg ikke bli kjent med! Ha selvtillitt nok til å smile da!!

Hei!

Jeg lurer litt på om det finnes noen etikette sør for polarsirkelen på hvordan man forholder seg når man møter på folk ute på tur...

Jeg er nordfra, og hjemme hilser alltid (etter min erfaring) folk når man passeres i turløypa. I det siste jeg har gått meg noen turer omkring Østensjøvannet, og idag fant jeg endelig Nøklevann. Som vanlig nikker jeg og smiler eller sier hei dersom jeg passerer noen jeg får blikkontakt med (men jeg går ikke og nistirrer på folk), men det er veldig få som responderer. Jeg har opplevd mange ganger at spesielt eldre stirrer veldig på meg når jeg nærmere meg, og når jeg hilser bare fortsetter de å stirre uten å hilse tilbake. Føler meg litt som en freak ute på tur jeg....

Jeg opplevde det samme da jeg bodde i Bergen noen år. Der reagerte til og med venninner fra Bergen på at jeg hilse på pensjonister i gata mi. For meg er det normal høflighet å hilse på naboer.

Jeg vil presisere at jeg ikke går og hilser på alle om det er tjukt av folk (f.eks. rundt Sognsvann en søndag formiddag), men når jeg har gått har det vært ganske glissent, og da hilser jeg på de jeg møter.

Til de som smiler tilbake når de møter en isbjørn i sommerland; takk :)

Betalende medlem. Vært aktiv, lett og søkt. Vært endel her på forumet som leser. Vet hva jeg vil ha. Realistisk ift hva jeg har hatt av kjærester og flørtende forhold før. Masseutsender ikke mails, har masse bilder og god profiltekst.

I seleksjonsprosessen er det bildet som fort forteller meg om det kanskje kan være en tiltrekning, så sjekkker jeg bosted, alder, høyde etc. De fleste velges bort her. De som fortsatt er igjen sjekker jeg ut med å se mest på fotoalbum, profiltekst og hva de ellers skriver, matchscoren tar jeg med en liten klype salt, men den er med den også.

Etter alt dette er det ikke veldig mange igjen som jeg kunne tenke meg å bli nærmere kjent med IRL. Jeg bruker så mye tid på å gjøre meg litt kjent med den jeg skal utforme meldinger til og skriver noe om meg selv, litt om hva hun har skrevet og legger til noen spørsmål som jeg lurer på, om ikke bare for å få igang dialogen. Jeg prøver å ikke skrive hverken for kort eller for langt. Anser meg selv for å være mer enn gjennomsnittlig billedskjønn, oppegående og ålreit fyr, som funker fint IRL, men prøver dette som et morsomt alternativ.

Hva er det som skjer? Har vel skrevet til ca. 20 damer (beklager, men jeg synes det er for mye selv) for å se om de også var interessert i å bli nærmere kjent. Jeg fikk to - 2 - svar! Og de kan kanskje ikke engang regnes som svar! Det ene var en eneste fjasete setning som ikke ga noe annet inntrykk enn at jeg fikk svar .. Den andre var et par-tre setninger, hvor det var et kort svar på ett av flere spørsmål jeg hadde og informasjon om at hun var litt lei sukker og ikke var her inne mye! Av de andre atten utsendelsene viser det seg at elleve - 11 - av de jeg sendte ut meldinger til IKKE ENGANG HAR LEST MELDINGENE MINE eller ikke besøkt profilen min engang!!!!

Samtlige vet jeg har vært online og jeg har prøvd å chatte med noen av de. Men ikke engang fått avvisning på chatforespørselen.

Det jeg lurer på da: Er det slik jentene blir her? Er det flere med samme erfaringer? Er det noen sjanse for at det finnes falske profiler her inne? Det virker som det finnes fine profiler, som er noen ganger er online, men de leser ikke meldinger og kan ikke chatte? Har hørt om andre datenettsider som har "roboter", men trodde/tror ikke dette om sukker som skal være så svære...? Erfaringer fra begge kjønn velkomne, jeg vurderer seriøst å droppe dette nettdatinggreiene som et mislykket eksperiment...

Hei dere!
Jeg er helt ny her inne og lurer på et par ting: Jeg har betalt for et VIP medlemsskap og trudde det var grei skuring. Så ser jeg til min store skuffelse at det er noe som heter Super bruker. WHAT? Jeg skulle inn på en fyr som jeg har høy score med; og hva skjer? Jeg får ikke lest eller sett bilder fordi jeg ikke er SUPERbruker??? F**** jeg blir så irritert altså! Må jeg betale nesten 300 kr i tillegg, eller går det an å betale et mellomlegg???

Iskaffe37