Sukkerforum

Uflaks

Siste svar fr. 3 aug. 2012 16:45 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Askeladden

Det er så typisk min uflaks.. Når jeg logget jeg på i sta så jeg brått kvinnen i mitt liv. Tenkte jaja, får vel sende denne vakre skapningen en melding:-) Men neida.. profilen var blitt deaktivert. Hvordan er det mulig når hun står som ny bruker da??.. Så nå har jeg sendt en melding til en ny veeeldig pen jente. . Håper hun svarer meg, men med min flaks..neppe :/

Er det seriøst KUN menn fra østlandet og der omkring her inne på sukker? Jeg finner INGEN kjekke menn fra Nord-Norge!!!! Er dette bortkastet penger mon tro, eller dukker dere opp?

Undrende og søt nordlandspie:-)

I dagens utgave av Dagbladet kan man under overskriften ovenfor lese;

"Vi vet ikke hva likestillingen gjør med mannen. Derfor er politikernes knebling av likestillingsdebatten farlig, mener sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen".

Link; http://m.db.no/2012/08/02/nyheter/innenriks/politikk/feminisering/antifeminisme/22774275/

Kjør debatt!

"Sånn kan det gå"

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Spåmannen

Ei driftig LUS i fra Loppa
som fra ryggen gikk i læra hos Hoppa

Hun stasjet seg opp og ble med på leken
Ble plaget av sopp men slapp visst med skrekken

Hun oset av lyster og fristet en tyster
og endte sine dager på KLÆKKEN (føden)

Jeg anser meg som en religiøs kristen person. Jeg er døpt og konfirmert i kirken og vil trolig gifte meg der også. Når jeg er i kirken føler jeg en tilhørighet. Jeg kjenner det er godt å være der innimellom. Og jeg kjenner et nærvær til Gud. Jeg vet at det er noen som passer på meg og som gir meg en indre ro og trygghet. Det er også den følelsen av at noen leder meg på rett veg. At jeg er der jeg skal være til enhver tid. Det er ikke en tilfeldighet hvem man møter. Det er en mening med det. Selv er jeg av den oppfatningen at de man har rundt seg er der fordi de må være. At mennesker kommer inn og ut av livet fordi vi trenger dem der. Kanskje de skulle lære oss noe. Eller kanskje de skulle lede oss på veg. Eller kanskje de skulle være en del av vårt liv for evig og alltid. En kan vel si jeg er åndelig av meg.....Når det er sagt tror jeg ikke blindt på det som står i bibelen. Den er menneskeskapt. Og presten kan gjerne preike om det ene og det andre uten at det bestandig høres fornuftig ut. Logikken sier mange ganger det motsatte. Jeg stoler heller på følelsen. Det nærværet jeg kjenner i kirken og i tunge stunder for eks. Men spørsmålet mitt er da: Er jeg en bare en Humanetikker? Har jeg rett til å kalle meg kristen? Noen synspunkter?

Det er ønske fra en del medemmer om å få litt opplysninger rundt fordelingen av kvinner og menn her inne.
I samme slengen hadde det vært morsomt å vite noe om aldersfordeling og hvor i landet sukkermedlemmer bor.

Om dette ikke lar seg gjøre, er det fint om sukker begrunner avslaget på denne forespørselen.

Har du

Siste svar fr. 3 aug. 2012 09:02 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Elken

Dratt til en fremmed by for en helg, der du i utgangspunktet ikke kjente noen, for å treffe en du ikke har møtt før (sukkerbruker)? Og har du da tatt inn på hotell? Og hvordan erfaringer har folk med dette..

Er det noen i den hele vide verden, som kan finne en mening med denne sangen. Jeg ble overrumplet av denne sangen på radioen i dag, og må virkelig si at det er den sykeste teksten som noensinne er skrevet.

Den må jo åpenbart være skrevet av psykotisk dame fra Bergen, i pillerus. Helse Vest burde kjenne sin besøkelsestid, og sette på henne en tvangstrøye først som sist, for denne damen kan umulig vøre helt frisk.

Noen som tror på at energier kan skape harmoni i et rom?
Jeg har ommøblert den lille leiligheten min så mange ganger. det er ikke lett å ommøblere fordi det er såpass lite plass, men det er nok til at det går ann å forandre litt.
men...
jeg lurer på om noen har opplevelse /erfaring/ med dette, om de tror på det eller ei. vet at trivsel er viktig, noe jeg har lett lenge etter i min egen livssituasjon, så jeg prøver å finne den rette /positive/ ballansen. Nå ser det ut som at jeg bare tester ting i min bosituasjon. vet at det er en gammel kinesisk tradisjon som heter feng shui, men jeg har ikke satt meg inn i det, og jeg forstår ikke hvordan man eventuelt måler og styrer med lengder o.l. jeg vet ikke hva jeg skal tro om det, men har hatt nysgjerrig med det lenge. jeg vet at energier flyter igjennom rom, radiofrekvenser andre frekvenser osv osv. og at det påvirker ting rundt en.

Her får vi mulighet til å fjase folkens. Come on. Eller fyr løs som det heter på sukker.

... Hjelp...

http://store.prada.com/en/US/woman/handbags/shoulder-bags/BR4311_BBE _F0002

Er dette en grei veske å kjøpe til lillesøstern sin? Er den fin? Damer. Hjelp. Jeg har aldri kjøpt veske før.

Plan

Siste svar fr. 3 aug. 2012 00:25 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Ole

Sukker er et tidsfordiv uten like, dette må begrenses litt for min del.

Regler:
- Maks 15 min i løpet av en dagen
- Tiden brukes til å finne en jente jeg har lyst til å treffe
- Sende melding, logge av.

Intervall: Hver dag.

Er ute etter seriøst forhold så sender ikke melding til alle jenter der ute, bare de jeg synes passer for meg.

Hva tror dere kan dette være en strategi?

Jeg synes det er litt vanskelig å komme helt i mål kun ved samleie/ "vanlig" stimulering, og synes det er greit å bruke vibrator i tillegg. Har et inntrykk av at dette oppfattes litt "truende" for menn. Hvorfor?

Hva i all verden forventer damene med tom profil at man skal skrive i første melding?

En parodi på norske kvinners forventninger av en norsk Mann (med stor M)

Videreformidlet som et hjertesukk fra en norsk mann, som forsøker å balansere hverdagens krav....og samtidig gjøre et forsøk i å bevare noe av det maskuline ved mannsrollen, og samtidig leve i det norske likestillingssamfunnet, hvor til og med kvinnelige politikere er stolte av sine kvinneforum....... (tenke seg til om mannlige politikere skulle etablere særskilte forum for menn!?) Ja, helt riktig....et skikkelig spark til Julia Brotkorb (høyre)

Se under, hva jeg nettopp leste fra en 29 år gammel Oslo-kvinne som drømmer om sin mannemann:

"Jeg vil ha en som er opptatt av kropp og trening, som elsker å lage mat, vaske hus, passe barn, gi meg overraskende romantikk i hverdagen; men samtidig er "mannemann". Det skader heller ikke om han forguder meg, behandler meg som en prinsesse - men ikke er tøffel. Jeg vil ha en mann som er i kontakt med sine følelser, men dog igjen som ikke sitter å griner for alt og ingenting ;o)"

For å bli kjent og for å se om kjemien er der, så er det hyggelig å kunne ta steget videre til en telefonsamtale etterhvert som tiden er moden for det.
Har man skrevet lenge nok til hverandre er det på tide å kunne sende sms`er. Dette har skjedd noen ganger.
Man sender lange og mange meldinger. Tonen virker bra. Helt til jeg forsøker å ringe personen.

Jeg liker å ta initiativ. Det er ikke snakk om å mase, for jeg vet selv hvordan det er med for mye mas.
Samtidig har jeg lyst til å høre hvordan personen høres ut, og om kjemien er det samme over telefonen.

MEN hva skjer da plutselig? Jo, han tar ikke telefonen. Hva skjer med det?
Blir det for intimt? Får han kalde føtter (selv om det er han som har tatt initiativet fra begynnelsen av) ?

Er det rart man ikke forstår noen verdens ting.....

Flere som har vært borti dette?

Sitter i sofaen med en forstuet ankel og ser på at det regner ute.. Det er ikke noe på TV og så gidder jeg ikke krykke meg bort for å sette på en film. Føler meg ille stakkarslig her. ;)

Hei

Som jente har jeg selvfølgelig blitt utsatt for min del av umodne gutter.

Tenkte nå å se meg om etter litt eldre menn. Har begynt å skrive med noen og må jo si at det er noe helt annet en gutter i 20 og 30 årene.

Får lyst til å begi meg ut på eventyr med eldre menn. Er ikke ute etter seriøse forhold. Så alderen er ingen hindring der.

Hva er største aldersglippet dere har mtp noen dere har datet? Hva er erfaringene?

Halsbrann!

Siste svar to. 2 aug. 2012 23:23 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym rattatoill

AUAU, det brenner sånn i halsen min!
Har noen noen gode tips til å få dette forsvinne til helgen for da skal jeg på fylla!

Har vært på sukker i noen måneder nå, og er det noe jeg har oppdaget, så er det at det faktisk er mye enklere å treffe flotte jenter i Real Life enn her på Sukker. Nesten litt paradoksalt med tanke på at man her kan klikke seg gjennom hundretalls av jenter på noen få minutter. Jeg tror mye av problemet ligger i at folk her er alt for kresne. Og for å generalisere fryktelig, så tror jeg at jentene jevnt over er en del hakk mer kresne og urealistiske enn gutta. Har med forundring sett mange jenter med middelmådig utseende som enten ikke har skrevet profiltekst eller har fått seg til å skrive ting som "Det holder ikke at du blah blah blah. Skal jeg gidde å svare deg må du være original, morsom og blah blah blah". Hadde de prøvd seg med den på byen, hadde de blitt sittende alene i et hjørne. Something's not right here... Nei, å henge på sukker tror jeg er å investere tid på feil arena. Hvorfor kaste bort tid og krefter på jenter som er ekstra kresne når de flotteste finnes rett utenfor døra di (og som att på til er enklere å få kontakt med)!?

Jeg synes det er litt vanskelig å komme helt i mål kun med vanlig arbeidsdag, og synes det er greit å bruke akten i tillegg. Har et inntrykk av at dette oppfattes litt "truende" for kvinner. Hvorfor?

Irriterer meg litt over at gamle meldinger blir lagret i loggen.
I hovedsak fordi jeg har byttet ut mange av bildene mine og da opplevd at mange flere svarer eller sender meg melding først. Men de jentene jeg har mest lyst på har jeg jo allerede skrevet til, skriver jeg da igjen til de vil de jo se at jeg sendte melding til de for 1-3 mnd`er siden og sjansene for å få svar da er jo minimal ettersom de fort tenker "han svarte jeg ikke sist gang, så han virker litt desperat som prøver igjen".

Er det en viss periode før disse meldingene slettes? Eller må man rett og slett slette profilen sin og lage ny for å få en "fresh start" her inne? Isåfall mister man jo rabattordningen, men det tjener jo sukker på...

Så jeg lurer rett og slett på om sukker spekulerer i dette?

Date på fredag, gleder meg masse :D

Wish me luck...

Love fra et kjent forumtroll :D

Bare 1 dag igjen på ferie nå. Så går turen til korfu. Noen andre her som skal til korfu i august?

Hei, jeg har kommet i kontakt med ei her som jeg liker ganske godt, vi har hatt lange samtaler sammen og har vært på skype og sett hverandre der, vi hadde strålende kjemi og liker hverandre kjempe godt og vi ble fort betatte for hverandre og skal møtes om ikke så alt for lenge, men hun dro bort i noen dager og nå merker jeg at følelsen begynner å svinne mens hun dro.
Er dette normalt? Jeg har utrolig lyst at dette skal utvikle seg til noe, men jeg er engstelig for at følelsen ikke kommer og at jeg ender med å såre hun...

Bare lurer på hvordan andre bruker disse hjerte taggene. Jeg legger et gult lite hjerte på de jeg prater med for å holde litt oversikt. Enkelte har også fått et uten at jeg har fått sendt noen melding ennå, men det gjør jeg sånn etterhvert.

Hvordan blir dette med hjerter mottatt av dere andre? Jeg har et og annet gult hjerte og syntes jo det er hyggelig, men betyr jo ikke så mye. Er det noen som blir skremt eller irritert av å få et slikt? Eller er det bare hyggelig?

Hvis du svarer med psudo, legg til om du er gutt eller jente for se om det er noen forskjell da vel... :-)

Man ser så mangt når man er ute på handlerunden sin. I går var jeg en tur innom Smart Club, hvor de hadde skåret opp appelsiner slik at kundene kunne teste fortreffeligheten deres. Prisen var ikke så gal, så jeg tenkte jeg kunne kjøpe et par kilo. Samtidig med at jeg plukker opp en appelsinbåt, skjener en dame, noe opp i årene, inn fra venstre og griper sin appelsinbit. Bøyd over fatet hvor appelsinbåtene ligger, slafser og slurper hun i seg sin smaksprøve, før hun med noe som kan oppfattes som en hånlig armbevegelse, kaster skallet fra smaksprøven tilbake i fatet. Bon appétit!

Først da jeg kom hjem, kom jeg på at jeg hadde glemt å kjøpe appelsiner.

Jeg har fått karpaltunnellsyndrom, lurer på om det er noen her inne som har / hatt det samme? Jeg skal opereres i oktober, men så kom brevet , det det stod at det ikke var prioritert. Jaja jeg må vist smøre meg med tolmodighet og bite i meg smertene.
Det er som å ha en stor bolt i håndleddet og en bolt i hånden. Så alle de andre smertene som opptrer om natten. Har blitt storforbruker av pinexforte så nå går jeg rundt i en evig rus.....

Gamle tanter i fritt forfall som stolte småbarnsmødre med barnevogn og baby har blitt et tiltagende fenomen. Løkka er full av dem der de surrer rundt og tyranniserer gatecafeene. Og mange tror at de har den samme sjarm, freshness og utstråling som ungmøene. Latterlig.

Når jeg treffer en jente, så kunne det selvfølgelig skjedd at jeg kunne vurdert barn med henne dersom ting utviklet seg. Men når hun er i midten av 30-årene, og allerede fått de første markeringer av nedtur, så tenker jeg jo mitt nå.

Og dere?

Er det noen som kan hjelpe til? Når jeg går inn på "Hva søker du" får jeg spørsmålet "Vil du aller helst treffe personer med barn (unge eller voksne)?" Får tre alternativer, men ikke "nei". Ser at andre har fått til i profilene sine, men ikke jeg.

"Du blir sikkert overdynget av mail her inne, men tar du sjansen...? "

"Jeg stoppet brått opp og måtte skrive noen få ord når jeg så deg... du er utrolig vakker og jeg fikk lyst til å bli kjent med deg.."

Høres dette kjent ut..?
Lurer på om dere mannfolk noen gang har tenkt tanken på at vi jenter har venninner som også er her inne..?
Som får de sammen meldingene i innboksen fra dere..?
Når jeg mottar komplimenter må jeg jo si jeg setter pris på at de er til MEG og ikke til alle jenter dere syns ser ok ut der ute i nettverden... Og iallefall ikke som er spydd ut i en massemail for å se om dere får napp...! ;)
Det er mistenkelig mange like meldinger ute og flyr..
Bare en liten tanke og en notis, så dere kan tenke på det og kanskje lære av det..
Lettere å få "napp" om du er litt personlig neste gang.. ;)

Lykke til med jakten!
Jeg skal på date med en som sender meldinger til MEG, og ikke til alle andre ;)

Når jeg har satt hjerte, eller sendt kompliment, til en "fjott"... og vedkommende er inne og kikker på profilen min og ikke responderer på noen måte. Er det ikke da case closed? Er vel ingen vits i å håpe på annet da? Fjerne hjertet, slette melding (nei, jeg er ikke av dem som blokkerer. Jeg venter tålmodig på denne nye knappen som snart skal komme...) og lete videre?

Meninger mottas....

Jeg og mine to døtre på henholdsvis 11 og 13 år skal kjøre nedover i Europa.
Etter et 3 dagers opphold hos familie og kjente i DK, omtrent ved tyske-grensen, går bilturen nedover Europa. Målet er Rivieraen med Nice, Monaco, Cannes. Der skal vi oppholde oss i ca. en uke, før vi setter snuta hjemover igjen. Vi satser på å finne et sted å bo der nede i den uka vi skal være der.

Kanskje er det noen som har erfaringer og kan gi oss noen gode tips for turen? :)

...alle spørsmålene om hvordan man skal respondere på alle mulige scenario her inne? Noe må man vel kunne kunne tenke seg frem til selv...

Du ligger på 3. plass på Diamond Digger turneringen på king.com.............

hva sender man til en dame.. hvis hun ikke har svart bare lest meldinga. trenger tips. hvis man har sendt ei melding fra før av. det var noen her på forumet som hadde gjort det 7 ganger. hva burde jeg skrive i den neste meldingen? melding nummer 2. siden jeg ikke har fått svar.

Hei hei alle sammen. Hei hei

Hva skriver man egentlig i melding nummer 3? Er det noen regel for det? Lurer fælt.

Er det mange her som går på date. Jeg spørr dere ung kvinner her inne og helst dem som ikke er her å diskuterer til vanlig. Jeg har selv vært på date her for en stund siden med noen forskjellige. Jeg registrerte meg igjen og ser at mange av de samme fjesene er her inne samtidig som det har kommet mange fler her også.

Er det sånn at dere som har vært her en stund bare er Window shoppers. Hva med dere nye. Dere vil ha værdens beste , kjekkeste mann men får det ikke:). Mulig man er litt kravstore ?. Eller suger de mennen dere treffer her inne.

Tar dere unge søte kvinner her inne det man skriver i hurtigfakta og tekst, matchtall veldig seriøst. Hjelper det så mye når man ikke kjenner personen du møter eller har dette hjulpet etter møte med personen. Dater dere personer med høy match og lav match samtidig eller er det bare de med høy match??.

Når man skriver første brevet til dere, hva vil dere høre. Et langt brev med masse vas eller bare noen korte fornuftige ord som spørr deg om hvordan dagen har vært.

Humor i hurtigfakta og tekst er det viktig?

Hva med å ta dere ut på en date som inneholder litt aktivitet i stede for den vanlige ølen eller kafen, thats nice but a bit boring.

Homomas

Siste svar on. 1 aug. 2012 20:37 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym mann30

...

Hvorfor?

Siste svar on. 1 aug. 2012 19:56 (96 svar)
Skjult ID med pseudonym Dominans

Ser kvinner så sykt sletne ut etter passert 30?

Kan noen av dere forumfolka gi noen tips/info til meg om ferie i Kroatia?

Jeg vurderer å dra på ferie i slutten av september/begynnelsen av oktober og lurer på om det er

1. varmt nok i den tiden for bading, kajakpadling, soling? (altså som en forlengelse av sommer'n)
2. fint i Dubrovnik og omegn?
3. om det er andre steder i Kroatia som er finere? (jeg liker små idylliske bukter, små hoteller, genuine steder imotsetning til forferdelige opparbeidede turistfeller med høyblokkhoteller)
4. om det er bedre å reise til f.eks Tyrkia pga varmere der?

Jeg har møtt en gift kvinne og hun er ikke så veldig lykkelig i sitt forhold. Hjemme så blir hun kommandert og blir bestemt over...
Til og med moren hennes liker ikke så veldig godt den personen hun er gift med, og sier at det er lov og ombestemme seg ang giftemålet.
Vi snakker sammen flere timer på tlf hver dag, og hun sier hun savner meg og tenker på meg hver dag...
Hun er betatt/forelsket i meg og jeg er forelsket i henne.
Og hun mener jeg er så perfekt og sier alle de rette tingene.

Vi har møttes et par ganger iløpet av en mnd, men det har ikke skjedd noe. Men begge har lyst til og kysse hverandre og ligge i armkroken...

Hva skal jeg gjøre???
Burde jeg stille et ultimatum...Eller hva pokker skal jeg gjøre...Har lyst på denne damen...

Takker for alle svar, hilsen frustrert mann på 31 :-|

F.eks, løsne dekselet på mobilen, og rist litt på den sånn at dekselet faller på bakken. Så ser du på personen og sier "Oi, dekselet løsnet og falt på bakken :O" Så kan du opplyse om at du lagde et pinlig øyeblikk, og vise til øyeblikket ved senere anledninger dersom stillheten tar overhånd.

Drittlei å sende en melding med dette som resultat:

- uten at personen svarer
- ser på profilen min
- leser meldingen
- ikke gir standardavslag
- egentlig er en falsk profil av en annen frustrert gutt
- beskylder meg for å sende ut massemail (spesielt spennende siden mange ikke engang gidder skrive profiltekst)
- er til latter for venninnegjengen hennes
- får kun beskjed om å skrive mer interessant for at hun skal gidde å bruke tid på meg
- dama chatter i 100 meldinger men har overhodet ingenintensjon om å møtes... (for mye fritid eller?)
- dama chatter i en måned og på dagen vi skal møtes, dumper det ned at hun har datet en annen i lang tid og da ikke kan ta den kaffen med meg engang
- damer som bryter avtalen om å møtes noen timer før når jeg har kjørt bil en time og satt av dagen for å møtes

Kan ikke forstå annet enn at likestillingen har gått altfor langt. Damer er mye verre enn oss gutta-vi får nå paye tilbake i plenum-hahaha! Er liksom vi verst med å sende meldinger til mange og pule rundt? Er det verre å sende en setning for å åpne for kontakt enn å bare ignorere? Får direkte innovertiss av dameprofiler med type setninger som "skriv noe skikkelig morsomt og originalt eller så gidder jeg ikke snakke med deg" - Jeeez! Og de damene som blir sure for at venninna også fikk en åpningsmelding-hva er greia-tror hun ikke vi også skjønner at hun også ikke bare snakker med en eneste gutt-get a grip on reality!

Fikk derfor en liten glede idag av å blokkere alle damene som hadde fått to-tre meldinger av meg, men ikke engang hadde giddi å sende standardavslag-litt digg!

hva er greia med å sette hjerte på noen men ikke ta kontakt? og når man har tatt kontakt men ting dabber av som de av og til gjør hvorfor fjerner man ikke hjertet? Synspunkter på dette eller? ;)

har så lyst å sende melding, men vet at jeg kommer til å få avslag.
derfor sender jeg ikke melding. hahaha..

Akkurat sett et naken bilde, ganske trashey synes jeg, og det var en ekte profil

Synes dere om det?

jeg får av og til melding i fra en som da er en gammel kollega og venn,
også ender det med at han vil skrive om Oljebuksene hans.
jeg sier at han må ikke blande meg inn i homo-tendensene hans
og så sier jeg at jeg ikke tenner på gay/latex/oljebukse type-ting som det han gjør.
For det andre så er jeg ikke homo, noe jeg har påpekt og sagt til han, men at det er okei
at han er en venn.
..og i siste melding jeg får som jeg ikke gidder å svare på,
så spør han om jeg har sett oljebuksene hans.

jeg lurer på om det er en fetisj eller?

RESPEKT?

Siste svar on. 1 aug. 2012 01:17 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Kumite

Dette forbauser meg stadig: Her inne skriver ofte menn om hvor mange kvinner de kan nedlegge, samtidig som de kaller disse kvinnene for sukkertøser.
Hvorfor så liten respekt for kvinner som tilfredstiller dem, når de tross alt ikke er håret bedre selv?

Er dere jenter opptatt av hva gutten har på seg? Hva syns dere om gutter som er glad i klær, sko og shopping.

Hva syns dere er fint på gutter? :)

For å gjøre det litt mere spennende så kan jeg guttene skrive hva de selv liker og eventuelt hva de liker jenter går med.