Sukkerforum

Her startet dagen unormalt sent Supermann har hatt overnattingsbesøk og de sovnet litt sent kan du si. Trodde de skulle være slitne etter sankthansfeiring på Bygdøy med Trylling, Skrimmelskrammel og fantastisk avslutning med Sivertsen og Eggum.
Fordelen var at mor våknet først og følte seg uthvilt!

Nå har de flyttet seg opp til kompisen og mor skal finne joggesko og de utrolige tighte buksene jeg føler meg så vel i!
Jepp, skal jogge i dag også. Endelig blitt bitt av joggebassillen.
Ikke ute vel og merke, for det bøtter ned over stomperudbygda i dag.

Glad vi pakker kofferten igjen om under 2 uker....!

Ja, det har jeg hatt i dag, og det er synd dere ikke kan lukte gjennom pc'n for her har jeg bakt både sjokoladekake med kaffeglasur og kringle på morgenkvisten...

Tipper gjengen jeg skal på hyttetur med blir fornøyde :)

Hallo folkens!

Nærmer meg de 40 og tenkte å arrangere en fest for venner, familie, bekjente. Ender vel opp med rundt 60+ inviterte og dermed 40 (?) på festen. Tenkte å ta den i hagen primo september - satser på at været i Oslo er bra da ;)

Noen som har noen gode tips til gjennomføring, mat mv?

Den store hundetråden:) Hva slags hund har dere?

...og kom alle sammen bli med, til eventyrland skal du se! På tusse og dverger og nisser og troll... Hvor er de på byen nå? (Dronningen og Tingeling spør)

Ingen "varsel" om ny melding?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym o.o

Etter at varslingen om meldinger, besøk etc. nede til høyre ble innført, så blir ikke lenger "Post/Forum"Chat"-knappen gul når man får en ny melding. Det skjer først når man sjekker postkassen.
Litt bakvendt, eller?

Do you see the dance ?Can you see how you sometimes see it, but it always sees you?
Yes, the dance is true.. And that we all knew, before we co-created the crew..You can hide from your stepp, but the step always touch the rest, and that's how it all manifest..

Sometime I am the dancer, other times I see the dance. All the time the dance sees me, and I can see it from all three. Now, it's time for humility..

The dance is creativity, the dance gives inspiration.. The dance is you and me, the dance is on vacation.. The dance is society, and the sound of One Melody.. Listen and have patience, and you will see your self standing..In self-reflection of all the action, remember its your own projection..
A strong will is the determination, in all you feel, all creation of expression.


I sense the movement in the elements, oh, how beautiful it's intelligence.The air tuch my bone.. The water melts as one.. The earth is felt in stone.. The fire stands the warm..

While the ether holds my form.And as long as I don't let the storm in action, move me in the wrong direction, my consequence is all I sense, as I continue to dance..!


In the eye of the tornado, where no lie can tame the ego.I'm move gently with the breeze and move wild as I am free.
No more a mystery when witnessed by the all, Magistracy - The Dance of form I see.. The Dance of Leela Dreams.. I will stand as truth to the.. The words of eternity.. May my world turn innocently, my action shows how the stage blows and how the law of accountability flows.


I now forever stay inevetably.. In my way with Krystal clear integrity.


Can you see the dance from the dancers ?


Dance, dance, just do your best.. You play the frequency and these becomes your destiny..Dance, dance, I am These I am, the game of playing Me..

All my Love

Får jeg ti meld i innboksen i løpet av et kvarter, skal jeg "døgne"

Samantha eller Sabrina eller Sinitta.

Krise!

Siste svar sø. 24 juni 2012 02:45 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym go`gutt

Jeg har etter en ettermiddag med sondering av terrenget på sukker.no funnet ut at jeg kan bare deaktivere profilen min først som sist og bare se fram til et liv i ensomhet..
Jeg liker ikke reising..

Just wondering! Fyr løs! :)

Vær obs på at om man står på svargaranti-listen (jeg trodde ikke jeg sto der, men gjorde tydeligvis det), og man får en mail som man ikke svarer kjapt på og den andre personen blokker deg, så får man verken slettet meldingen (står at sletting er umulig før jeg svarer, siden jeg står på svargaranti-listen), og man får heller ikke svart han siden han har blokkert meg..

Catch 22!

Apps

Siste svar sø. 24 juni 2012 00:12 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Påleit

Har nettopp kjøpt ny telefon og er ikke så veldig informert om bra apper. Hva er din favoritt app? Koselig om du deler, og informer gjerne om hva appen omhandler :-)

At Christian Bale, best kjent som roller som f.eks. Batman eller psykopatisk seriemorder i filmen Psycho, har spilt i filmatiseringen av Astrid Lindgrens Mio Min Mio.

Noen som skal ut i Grenland i kveld ?

Jeg googlet Vennefella og har nå lest mange tråder om temaet. Men det er tilsyneslatende mest menn som havner der. I alle fall er nesten alt jeg fant om temaet skrevet av gutter og menn.

Nå vil jeg ha fokus på vi kvinner bør tenke på for å unngå å havne der. Jeg havner veldig ofte der. Jeg får høre at jeg er klok, morsom, smart, søt osv, men forelsket blir de ikke. Jeg har noen teorier om hva jeg bør gjøre annerledes. Men før jeg lufter dem vil jeg gjerne høre med dere gutter: Hvordan var den dama dere sist ble forelsket i på første date? Var hun fysisk? Flørtende? Ertende? Stille? Morsom? Pratsom?

Og sist en jente på date ble interessert i deg hvor det ikke var gjensidig... Klarer du å se hva grunnen til det var? Var hun da pratsom eller stille? Flørtende? Fysisk?

Eller gikk det bare på utseeende begge gangene? Jeg er veldig interessert i å høre om hva gutta tenker her. Gjerne erfaringer fra kvinner også.

Men denne tråden er grønn og vær så snill å ikke vri over til gutter som selv gikk i vennefella. De trådene er det mange av! :-)

Hvor gammel er do akkurat idag?

HVilke er dine topp 3 akkurat nå TV serier :)

Kan ramse mange, men akkurat nå er disse favoritter.

1. Heroes
2. Battlestar Galactica
3. Stargate Atlantis

Musikk

Siste svar lø. 23 juni 2012 22:07 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Jon Due

Dark side of the moon. Episk!

Det måtte bare sies (skrives)!

Scenario:

Du er på heftig flørtern med noen. Alt er bare helt alright, med utropstegn. Dere har nettopp spist middag og sitter i sofaen og prater og da kjenner du det... Den velkjente romlingen i magen. DU MÅ DRITE. Hva gjør du?

Går på dass og driter?
Sier du er blitt akutt syk og må dra hjem ASAP?
Kniper som FAEN til dagen etter?
...annet?

Guuud jeg blir så frustrert over menn som ikke klarer å gripe øyeblikkene - nyte livet og glede seg over hva en får.
Jeg blir så frustrert over de som stadig gnåler om for mye å gjøre, for liten tid, intet morro skjer i livet deres. Men når det er muligheter for å gjøre livet morsommere - nei da kommer unnskyldningene. Det er viktig med vedhogst & stabling, sliten etter å kjøre bil så 40 minutter er for langt, barn som kanskje må hentes blablab. Men jo - helt sikkert de vil gjøre hva som helst for å se deg... når det absolutt ikke passer for noen parter..

- Hva med å være ærlige med seg selv? Hvorfor ikke bestemme seg for hva en vil og ikke vil, og snakke sant?

Hva gjør en med slike? Se at det aldri blir anderledes og gå videre...?

Noen fler her som er frustrert?
Hvorfor?

(sorry - enda en klagetråd, men når livet er gøy er en ute i RL:)

I morgen skal jeg få besøk av en frøken som jeg har nettdatet med i et par uker. Pga at hun dro på ferie, har vi ikke hatt mulighet til å se hverandre før nå. Hun har et par timer å kjøre, slik at muligheten for overnatting ligger der hvis ting går smooth. Jeg har alltid prøvd å fått til en rask kaffedate på første treff. Dette fordi jeg synes det er langt mer behagelig, at man får sett hverandre IRL i en mindre presset setting . Ved en avtale om en rask kaffe blir det ikke så nervøst i forhold til hva man skal gjøre /finne på.
Da har man mulighet til å avvikle på en enkel måte, føler det blir noe helt annet når hun kommer hit på ubestemt tid.
Kjenner jeg gruer meg litt til det, med den kaffedaten først vil jeg følt det mye mer komfortabelt. Møtes man på date nr 2 vet man jo at det er en viss interesse. Nå er jeg redd jeg vil lure fælt hele veien om hun er interessert osv...

Vi har skypet sammen i flere timer, det hjelper ihvertfall noe men....

Flere som tenker likt ?

ok hva synes dere er verdens mest trist sang? kan ikke bestemmer meg mellom disse to.....

http://www.youtube.com/watch?v=zPG1n1B0Ydw

og

http://www.youtub e.com/watch?v=yu6HyN-OoDQ

Det finnes mange kjekke menn, men jeg flykter når jeg kjenner lukten av Fahrenheit.
Lukter IKKE godt!

Så til dere menn der ute som bruker denne: Slutt med det!

Noen flere som har fått sms fra Altinn om at skatteoppgjøret er tilgjengelig? Og ikke minst, tro dere de som har fått sms nå får skattepengene tidlig i år?

Må syte litt. :P

Hadde gledet meg til litt sosialt samkvem med familie og venner rundt bålet i dag og bestilte finvær for anledningen. Utrolig nok ble bestillingen levert og været er bedre enn det har vært på lenge, men jeg fikk også noe jeg IKKE hadde bestilt...
Jeg er syk!! Sår i halsen, vondt i hodet (fantomsmerter?), generelt slapp og energiløs og feber... :((

Så nå ser det ut til at jeg blir å tilbringe kvelden godt plantet i sofaen med pc og tv som selskap.

Men ønsker alle andre en fin St. Hans-feiring! Ta ei pils for meg også! ;)

Når man møtes, og ser med en gang at dette ikke kan bli noe... kan man gå da??
Hva gjør dere, og hva sier man?

Høflig og omsorgsfull som jeg er, blir jeg værende.. selv om jeg helt klart skjønner at det aldri vil bli noe...

Er det greit å si at man ikke er interessert, 5 min etter møtet? Jeg opplever det som litt frekt, men gir nesten opp datingen for å slippe kleine, langdrøye dater...

Tips til en verdig avslutning :p ??

Jeg må inrømme at jeg finner dette vanskelig, det med å finne noen og jeg antar jeg ikke er den eneste her ellers ville ingen tjent penger på nettsider som Sukker. Jeg prøver å lete mellom alle mine matcher, leser profilen nøye ser på bildene i albumet, sender ut et hei, hallo hvordan går det? Men kjærlighet er ikke en eksakt vitenskap og det som trengs, i hvertfall her på nett, er et godt første inntrykk.

Da jeg gikk på universitetet så hadde vi noe som kaltes 'portfolio surgery' det betød at noen gikk gjennom din portfolio og ga deg råd om hvilke arbeider du burde presentere og hvilke du burde ta bort, noe slikt burde de hatt for oss her på Sukker en 'profile surgery' noen råd fra noen som kansje vet hva de snakker om.

De av dere som har utseende med dere kan jo skrive at dere er Vidkun Quislings barnebarn og alikevel få mange hits, og all honør til dere men det er de av oss som må spille på flere strenger og som derfor må gjøre et best mulig inntrykk.

Eller hva mener dere, bare hver deg selv eller kunne dere også ønsket et objektivt syn på profilen deres som kunne hjulpet dere til å gjøre et best mulig inntrykk?

Mulig dette har vært oppe før, men jeg er litt til og fra her...

Jeg gjør meg en del refleksjoner når jeg leser profiler og har etter hvert lagt meg til noen vaner/uvaner når jeg vurderer en profil. Det dreier seg om ting jeg oppfatter som vesentlig og som gir meg en god følelse eller gjør meg skeptisk.

Her er 5 ting jeg ser etter og som gjør om jeg blir interessert eller ikke:

1. Positiv tone og positiv fokusering
Noen skriver veldig mye om hva de IKKE vil ha og gjerne med "beskjeder" til de man IKKE er interessert i... Alt fra "ikke bilde - ikke svar" til "jeg liker ikke: menn som går i røde jeans, jeg liker ikke folk med vestlandsdialekt, jeg liker ikke folk som spiller golf, jeg liker ikke menn med skjegg", etc, etc. etc.. Preges profilen av hva hun IKKE liker og IKKE vil ha - da skygger jeg unna...

2. Mange krav og forventninger - men lite om seg selv og hva hun kan bidra med
Noen har lange lister med krav eller forventninger til en kjæreste - men skriver veldig lite om hvem de selv er og hva de kan tilføre et forhold på en positiv måte. Stay away...

3. Et smil er gull verdt
Jeg er ikke spesielt opptatt av om folk har bilde eller ikke. Det finnes mange grunner til å ønske litt diskresjon... Men for all del; når jeg finner profiler med bilder hvor det ikke finnes så mye som en rykning i munnviken blir jeg skeptisk. Jeg forbeholder meg retten til å være urettferdig her :) Smiler hun ikke på et eneste bilde blir det nok et traurig liv...

4. Match-treet
Obligatorisk. De bladene som ikke er grønne ser jeg xtra nøye på... Å bruke tid på å bygge opp et forhold til en dame hvor vi i utgangspunktet har vidt forskjellige syn eller behov kan sikkert fungere - men når det gjelder"sexlyst" eller "reiseglad" eller "familiekjær" eller andre vesentlige ting er jo fremtiden lite å se fram til...

5. Bare difuse/mørke portretter
Jeg har hatt noen dater her og har flere ganger opplevd at virkeligheten ikke stemmer med bildene - og begreper som "et par kilo for mye" tøyes vel lang. 25-30 kilo ekstra er definitivt ikke "et par". ETT PAR er som kjent = 2 :) Kropp er ikke det aller viktigste, men det er fryktelig dumt å skape en forventning som ikke stemmer med virkeligheten. Jeg forventer ikke bilder med dype utringninger eller erigerte brystvorter under gjennomsiktige topper (selv om det er helt fint det og :) - men inneholder profilen flere bilder og alle er difuse og mørke og kun fra halsen og opp er det kanskje et signal?

Andre ting dere

På en særdeles morsom fest forrige lørdag...og ja, med litt innabords....trodde jeg et øyeblikk at jeg var nærmere 20 enn 40...
Trampoline er morsomme saker, så heiv meg på moroa...resultatet var brukne ribbein...vondt det , trøsten er at en kjenner iallefall at en lever..:)

Andre med lure ideer, som ikke var så lurt likevel??

Den nye, hendige uttrekksfana nedst til høgre - er på mange måtar interessant. Eg har ingen ting imot å få melding når/om nokon melder deg, eller ser på profilen din; medan du sjølv er online kan ein raskt respondere. Tempo, tempo :-)

MEN!
Dette med "den og den har blitt superbruker, og matcher deg" - er eg dog noget i tvil om.
Kva slags kriterier vert nytta her? Kva slags algoritmer ligg i programmeringa?

I dag har eg fått to OBS-meldingar:
"Linda78 har fornyet medlemsskapet, og matcher deg".
"Rosalynn1980" har blitt superbruker, og matcher deg".

Javel?
Eg er 50 - "Linda" og "Rosalynn" er 34 og 32 - og såleis totalt "out of match"!
Har andre røynsler med dette?

Får overnattingsbesøk fra utenbys sukkerdame i morgen, blir spennende. Har truffet hverandre et par ganger før, men ikke fått vært alene før. Wish me luck!

Forresten så traff vi hverandre IRL gjennom felles kjente, det var kjemi og spenning med en gang. Men vi ville ikke ha kontaktet hverandre ut fra profilene...

Starter denne helga. Noen sukkerbiter som har tenkt seg dit? ;)

I år har jeg planer om å lande på flåten i vannet (for de som har fått med seg det fra tidligere år). Mest sannsynlig ender det i plask. :)

Fy faen! Det er noe av det hesligste jeg har smakt! Noen bør sparkes hos Procter & Gamble!!

Kjære medmennesker av begge kjønn!

Kva er det verste de har opplevd på date når det gjeld bløffing på alder?
Mine rekordar er løgner på 11, 13 og 15 år.

"Rekorden" traff eg for fem-seks år sidan (2007); ho utgav seg for å vere 41 - eg såg jo straks at det ikkje stemte (ja, eg kjende henne ikkje att i det heile tatt, då ho kom bort til meg og presenterte seg) - og i løpet av samtalen kom det fram at ho hadde vore russ i 1970...
Vel - EG kunne slå ihel to timar av livet mitt; likevel vart det med DEN daten.
Altså - nokon "verre"?

Når jeg skriver her på forumet kan jeg skrive med lette trykk på tastaturet. Derimot må meg omtrent hamre løs når jeg skal svare på meldinger, ellers får jeg ikke med alle bokstavene. Flere som opplever det på samme viset?

Verden er full av forkortelser, og noen brukes om flere ting. Jeg har noen få, fyll på med flere dere andre.

JV = Jehovas Vitner, eller Jussens Venner
NRF = Norsk Rødt Fe / Norges RutebileierForbund

Okei.... Nå har jeg våknet og kjenner at det kribler i kroppen... Skulle gjerne ha hatt noen her nå.... Jeg har oppdaget at dette er et tiltakende "morgenproblem", og syns nesten at morgensexen er den beste sexen.! Men..selvfølgelig.....sier ikke nei takk til en runde andre tider på døgnet heller, jeg bare elsker å våkne av hender som undersøker kroppen min.....
Noen andre som har døgnpreferanser?

noen som har vært der før, og fortelle åssen det gikk? :-)

Noen som skal ut i dag? Kunne vært koselig å møtt noen.

Jeg føler jeg må dele dialogen mellom meg og den syke sms-mannen. For i dag fortsatte han......Noen gir seg bare ikke, hehe

Han : "men sissel hva heter de neglene med hvit tupp :-) ja gavekort..mm..mvh Ole ;-)

Jeg : "Det heter fransk manikyr ;-) Men tror strengt tatt du har sendt melding til feil person.

Han : "åå...he.beklager ja uff..flaut..røpet meg der..tusen takk for svaret hvem enn der mvh Ole..ja..ja røpet meg liker kvinner med negler men det er pent....beklager hvem der:-)"

Jeg : "Helt greit. Fransk manikyr er lekkert ja ;-)"

Han: "Ja..kremt er sexy på kvinner...er pent !!! hvor havnet jeg da mvh Ole ;-) Trondheim her :-)"

Han: "nei du forsvant..ja ja ha en fin kveld mvh Ole :-)"

Han : "nei ble virkelig nyskjerrig da he :-) hvem er du da mvh Ole 43 her Trondheim :-)"

Han: "nei...gir opp he ha en fin kveld da mvh Ole :("

Han: "hei du forsvant i går?? håper høre fra deg mvh Ole jeg som sendte feil ang negler ;-) ha en fin dag da :-)"

Så skriver han et par timer etterpå fra et annet nummer. Samme skrivestil

Han : "Legge flisene itte helgå geir :-).Ove her."

Han: "Oj unskyld du :-). Tassta feil nr eg nå. Flaut :-) Men du ukjente må jaffal ha ein herlig og lykkelige dag :-). Helsning frå rogaland :-)"

Så dette begynte han med klokken 07.00 ......ARG!!! Er det virkelig mulig??......

Noen som har tenkt seg ut for å ta seg en øl eller fem idag ? Ser at det skal være et treff i morgen, men da kan ikke jeg, så tenkte derfor å annonsere om noen skulle ut idag :)

Jeg er å finne på Zachen fra ca 1830 :) Tør du ??

Ingenting er som å våkne til en hyggelig sms, og å føle seg som en fjollete fjortiss :P Just saying...

håper dere får en strååålende dag alle!

sol ute, sol inne... trallalla.... *synger*

En jeg snakket med fra Sukker mente det var lett for menn her inne å finne seg dame for litt sex ei natt.

Er det virkelig SÅ lett for dere menn å finne ei dame for ei natt her inne?
Bare nysgjerrig ;)
Mener bare å ha hørt antydninger om at enkelte ikke syns det er så lett?Eller er det nettopp det å finne ei dame for et lengre forhold som er det vanskeligste?

Hahahaha, kan ikke annet enn å le. La ut en annonse om at jeg vil leie leilighet i Oslo. Til tross for noen seriøse svar, så fikk jeg da en gammel mann på tråden. Han ville leie meg ei 86 kvm leilighet på Grunerløkka mot at jeg hadde sex med han!! Are you fucking kidding me?? Ble bare helt satt ut! Så de er inne på leiemarkedet også...disse grisete gamle gubbene.

Ikke bare ringte han gamlingen meg, men fikk en annen raring på sms.....Er de på sukker alle mann kanskje :P

Denne våren har jeg opplevd at menn har sagt at jeg er ei utrolig fin jente, hyggelig, bra å prate med, har felles interesser, høy match her. Så, etter en date, nei, de fikk ikke den berømte gnisten.
Jeg synes det har vært interessant å treffe disse mennene, og hadde vært fint å treffes igjen. Jeg har fått høre at det kunne vært fint å være venner, siden jeg "er ei så bra jente"

Hvor viktig er denne gnisten? Jeg har tidligere opplevd at kjærlighet har også kommet etterhvert, og man har på den "turen" blitt godt kjent! Og så, kan sommerfuglene komme.