Sukkerforum

Hvor mange

Siste svar sø. 5 aug. 2012 23:25 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Dr. Dude

Hull samtidig?

Fyr løs!

Hva legger en gjengs sukkerperson i dette?

Noen som har vært der og prøvd de nye løypene?

God ettermiddag )
I anledning av at yr.no melder sol i Telemark i helgen.Noen som har kjennskap og tips angående telt,camping,hytte med fiskemuligheter i området ?

Hei folkens

Da er tiden inne igjen for et nytt sukkertreff i Trondheim :)

Planen var lørdag den 4. august. Altså førstkommende.

For de som ikke var med på forrige samling;

Jeg holder til på Ila, så dersom noen heller vil ut på byen etter at man møtes (tvilsomt), er det muligheter for det.
Knappe 5-6 minutter å spasere inn til sentrum.

Men jeg holder nok koken utover de sene natterstimer.

De som kommer trenger bare sende meg en melding for å få nærmere info og mobilnummer.

Tenker vi drar i gang kl 1900 som sist :)

Er alle søte smukker her opptatt med å titte på OL, eller hvordan er det ?

Da var min tid her på sukker over for denne gang!;)
Regner med at det er mange som ikke kommer til å savne meg:p

Jau jau, da smeller det i morgen på lokal pubene, hvem kommer?

Ikke den store utflukten, men muligheter for bading, ballspill, sandslott, soling, skravling, grilling og generelt bare plage hverandre i sosialt lag..
En ellen annen plass som er lett fremkommelig for både bil og annet, jeg er ikke kjent dess.
Alle aldre,alle kjønn.. Jeg som ber er hokjønn, godt passert 40.
Endre som vil ha sol, venner og varme??
Skriv her eller send pm. :-) Så fikser jeg ting og tang.. Og tips om ett supert sted, til oss!!!
Vi sees vel noen stykker? Kom igjen )))

Vi som har vært på gocart sitter på fridays ikveld...kom kom!!!! :D jo flere jo bedre :)

Dere jenter hva er det med den nye moten i år hvor det skal være korte shorts/jeans hvor det stikker ut hvitt bindinnlegg på hver side?
Hart aldri skjønt meg helt på mote men dette synes jeg var mindre pent! Hva tenker dere andre gutter, sexy med synlige "bind"?

Jenter/damer:

Smil på profilbildene deres da!
Finnes ikke noe mer usjarmerende enn sure ansikt i profilbildet! Tenker bare, nei den dama der gidder jeg ikke bli kjent med! Ha selvtillitt nok til å smile da!!

Knepp opp blusen mer f.eks... :)

litt "irriterende" når jeg har sendt melding til en fyr- spurt om han vil treffes. Han har lest meldingen, men ikke svart.... :( om han ikke svarer tar jeg jo hintet - men siden meldingen allerede er lest: hvor lenge skal jeg vente på det endelige nederlaget? Ev oppturen? (må jo være optimist også... ;) )

og vi som hadde det så gøy på chatten, samme humor og greier... jaja. Men jeg kan vel fortsatt håpe? :) ...

Var i Oslo her i sommer og har ikke sett makan til narkovrak og horer i gatene.

Er jo en stor skam for byen.

Faen...

Siste svar lø. 4 aug. 2012 21:47 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym smurf

Enda en lørdagskveld alene :P Hva skal en gjøre dahhh... Jeg har ikke lyst til å stikke ut å feste heller, da blir fort hele helga ødlagt av lite søvn osv :) Heldig dere som digger singellivets gleder :)
jeg for min del ser lite sjarmen med noe av det.
Jeg vil ha noen som duller med meg , og som jeg kan dulle med, innen husets fire vegger en lørdagskveld :)

-Bare et enkelt spørsmål til dere damer....når en mann sender en slibrig melding eller tilsagn skjønner jeg godt dere ikke svarer.Men når en mann sender dere en hyggelig melding med komplimenter,føles det ikke litt bedre å iallefall svare med et takk selv om mannen ikke forventer noe videre??Eller er dere for høye på pære til i det hele tatt å bruke energi på å svare om vedkommende ikke er din type?

Er det noen her som har noe interesse for litt fart og spenning. Kanskje vi kunne vært en gjeng som kunne kjørt gocart en kveld, etterfulgt av en god middag?

Nei tittelen betyr ikke at jeg har gitt opp Norske kvinner for å finne meg ei Russisk mail order bride.

Jeg gjenåpnet mitt supermedlemskap her på sukker for snart 3 måneder siden og så da at de fleste av mine matcher kom fra det sentrale østlandet og de som faktisk var fra mitt hjemfylke (Hordaland) kom utelukkende fra Bergen. Jeg skrev da på forumet at jeg burde flytte til Oslo for å finne meg noen og nå har jeg bestemt meg for at jeg må flytte.

Jeg har funnet ut her på sukker at jeg kan finne noen men at mer enn utseende, jobb personlighet så er det å finne seg ei dame basert på de samme tre ting som eiendomsmeglere ser etter, location location location. Viss du ikke kan møte kvinnen du passer bare så bra med og som du har så fine samtaler med så er det hele dødfødt.

Så etter at jeg kommer hjem fra min ferie i NYC og min 3 måneder betalingsperiode som supermedlem er over så vil jeg deaktivere min profil og flytte vekk fra Haugalandet og finne meg en jobb. Om det blir Bergen eller Oslo vet jeg ikke, mest sansynlig Oslo da jeg har bodd i Bergen og at det er en større sansynlighet for å finne noen der (både jobb og dame).

Så hva sier dere, er det plass til en ekstra kjærlighetssyk Vestlending i hovedstaden? Vil det å flytte til en storby, vår eneste storby, hjelpe meg og hva planer har dere for å finne lykken?

Hva sier dere folkens, skal vi ta noen pils i 21-22 tiden?
Hva med Bjørungs eller Johns Bar? Eller andre forslag?

Jeg sitter her og prøver og finne litt frem her inne. Er det noen som har noen tips osv her?

Helt føkka

Siste svar lø. 4 aug. 2012 14:37 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym tullemann

Har vært på sukker er helt år nå, minst. Har forsøkt litt her og der, men aldri blitt det helt fete opplegget. Sannheten er at jeg er i kamp med ekskona om foreldreretten, deprimert og sykemeldt. En ting er de damen som skipper alt uten bilde av en sixpack. Men stort sett alle er ute etter en stødig, sikker og mann med fast inntekt.
Er en super fyr, det vet jeg, men det virker som om alle damer her er kun ute etter en å bygge rede med, ikke en å henge med, uavhengig av de materielle tingene.

Er det bare å drite i det?

Gutter/menn:

Smil på profilbildene deres da!
Finnes ikke noe mer usjarmerende enn sure ansikt i profilbildet! Tenker bare, nei den gretne karen der gidder jeg ikke bli kjent med! Ha selvtillitt nok til å smile da!!

Hei!

Jeg lurer litt på om det finnes noen etikette sør for polarsirkelen på hvordan man forholder seg når man møter på folk ute på tur...

Jeg er nordfra, og hjemme hilser alltid (etter min erfaring) folk når man passeres i turløypa. I det siste jeg har gått meg noen turer omkring Østensjøvannet, og idag fant jeg endelig Nøklevann. Som vanlig nikker jeg og smiler eller sier hei dersom jeg passerer noen jeg får blikkontakt med (men jeg går ikke og nistirrer på folk), men det er veldig få som responderer. Jeg har opplevd mange ganger at spesielt eldre stirrer veldig på meg når jeg nærmere meg, og når jeg hilser bare fortsetter de å stirre uten å hilse tilbake. Føler meg litt som en freak ute på tur jeg....

Jeg opplevde det samme da jeg bodde i Bergen noen år. Der reagerte til og med venninner fra Bergen på at jeg hilse på pensjonister i gata mi. For meg er det normal høflighet å hilse på naboer.

Jeg vil presisere at jeg ikke går og hilser på alle om det er tjukt av folk (f.eks. rundt Sognsvann en søndag formiddag), men når jeg har gått har det vært ganske glissent, og da hilser jeg på de jeg møter.

Til de som smiler tilbake når de møter en isbjørn i sommerland; takk :)

Betalende medlem. Vært aktiv, lett og søkt. Vært endel her på forumet som leser. Vet hva jeg vil ha. Realistisk ift hva jeg har hatt av kjærester og flørtende forhold før. Masseutsender ikke mails, har masse bilder og god profiltekst.

I seleksjonsprosessen er det bildet som fort forteller meg om det kanskje kan være en tiltrekning, så sjekkker jeg bosted, alder, høyde etc. De fleste velges bort her. De som fortsatt er igjen sjekker jeg ut med å se mest på fotoalbum, profiltekst og hva de ellers skriver, matchscoren tar jeg med en liten klype salt, men den er med den også.

Etter alt dette er det ikke veldig mange igjen som jeg kunne tenke meg å bli nærmere kjent med IRL. Jeg bruker så mye tid på å gjøre meg litt kjent med den jeg skal utforme meldinger til og skriver noe om meg selv, litt om hva hun har skrevet og legger til noen spørsmål som jeg lurer på, om ikke bare for å få igang dialogen. Jeg prøver å ikke skrive hverken for kort eller for langt. Anser meg selv for å være mer enn gjennomsnittlig billedskjønn, oppegående og ålreit fyr, som funker fint IRL, men prøver dette som et morsomt alternativ.

Hva er det som skjer? Har vel skrevet til ca. 20 damer (beklager, men jeg synes det er for mye selv) for å se om de også var interessert i å bli nærmere kjent. Jeg fikk to - 2 - svar! Og de kan kanskje ikke engang regnes som svar! Det ene var en eneste fjasete setning som ikke ga noe annet inntrykk enn at jeg fikk svar .. Den andre var et par-tre setninger, hvor det var et kort svar på ett av flere spørsmål jeg hadde og informasjon om at hun var litt lei sukker og ikke var her inne mye! Av de andre atten utsendelsene viser det seg at elleve - 11 - av de jeg sendte ut meldinger til IKKE ENGANG HAR LEST MELDINGENE MINE eller ikke besøkt profilen min engang!!!!

Samtlige vet jeg har vært online og jeg har prøvd å chatte med noen av de. Men ikke engang fått avvisning på chatforespørselen.

Det jeg lurer på da: Er det slik jentene blir her? Er det flere med samme erfaringer? Er det noen sjanse for at det finnes falske profiler her inne? Det virker som det finnes fine profiler, som er noen ganger er online, men de leser ikke meldinger og kan ikke chatte? Har hørt om andre datenettsider som har "roboter", men trodde/tror ikke dette om sukker som skal være så svære...? Erfaringer fra begge kjønn velkomne, jeg vurderer seriøst å droppe dette nettdatinggreiene som et mislykket eksperiment...

Hei dere!
Jeg er helt ny her inne og lurer på et par ting: Jeg har betalt for et VIP medlemsskap og trudde det var grei skuring. Så ser jeg til min store skuffelse at det er noe som heter Super bruker. WHAT? Jeg skulle inn på en fyr som jeg har høy score med; og hva skjer? Jeg får ikke lest eller sett bilder fordi jeg ikke er SUPERbruker??? F**** jeg blir så irritert altså! Må jeg betale nesten 300 kr i tillegg, eller går det an å betale et mellomlegg???

Iskaffe37

Noen som er keen på noe biljard i kveld? Og kanskje en øl?

Uflaks

Siste svar fr. 3 aug. 2012 16:45 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Askeladden

Det er så typisk min uflaks.. Når jeg logget jeg på i sta så jeg brått kvinnen i mitt liv. Tenkte jaja, får vel sende denne vakre skapningen en melding:-) Men neida.. profilen var blitt deaktivert. Hvordan er det mulig når hun står som ny bruker da??.. Så nå har jeg sendt en melding til en ny veeeldig pen jente. . Håper hun svarer meg, men med min flaks..neppe :/

Er det seriøst KUN menn fra østlandet og der omkring her inne på sukker? Jeg finner INGEN kjekke menn fra Nord-Norge!!!! Er dette bortkastet penger mon tro, eller dukker dere opp?

Undrende og søt nordlandspie:-)

I dagens utgave av Dagbladet kan man under overskriften ovenfor lese;

"Vi vet ikke hva likestillingen gjør med mannen. Derfor er politikernes knebling av likestillingsdebatten farlig, mener sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen".

Link; http://m.db.no/2012/08/02/nyheter/innenriks/politikk/feminisering/antifeminisme/22774275/

Kjør debatt!

"Sånn kan det gå"

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Spåmannen

Ei driftig LUS i fra Loppa
som fra ryggen gikk i læra hos Hoppa

Hun stasjet seg opp og ble med på leken
Ble plaget av sopp men slapp visst med skrekken

Hun oset av lyster og fristet en tyster
og endte sine dager på KLÆKKEN (føden)

Jeg anser meg som en religiøs kristen person. Jeg er døpt og konfirmert i kirken og vil trolig gifte meg der også. Når jeg er i kirken føler jeg en tilhørighet. Jeg kjenner det er godt å være der innimellom. Og jeg kjenner et nærvær til Gud. Jeg vet at det er noen som passer på meg og som gir meg en indre ro og trygghet. Det er også den følelsen av at noen leder meg på rett veg. At jeg er der jeg skal være til enhver tid. Det er ikke en tilfeldighet hvem man møter. Det er en mening med det. Selv er jeg av den oppfatningen at de man har rundt seg er der fordi de må være. At mennesker kommer inn og ut av livet fordi vi trenger dem der. Kanskje de skulle lære oss noe. Eller kanskje de skulle lede oss på veg. Eller kanskje de skulle være en del av vårt liv for evig og alltid. En kan vel si jeg er åndelig av meg.....Når det er sagt tror jeg ikke blindt på det som står i bibelen. Den er menneskeskapt. Og presten kan gjerne preike om det ene og det andre uten at det bestandig høres fornuftig ut. Logikken sier mange ganger det motsatte. Jeg stoler heller på følelsen. Det nærværet jeg kjenner i kirken og i tunge stunder for eks. Men spørsmålet mitt er da: Er jeg en bare en Humanetikker? Har jeg rett til å kalle meg kristen? Noen synspunkter?

Det er ønske fra en del medemmer om å få litt opplysninger rundt fordelingen av kvinner og menn her inne.
I samme slengen hadde det vært morsomt å vite noe om aldersfordeling og hvor i landet sukkermedlemmer bor.

Om dette ikke lar seg gjøre, er det fint om sukker begrunner avslaget på denne forespørselen.

Har du

Siste svar fr. 3 aug. 2012 09:02 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Elken

Dratt til en fremmed by for en helg, der du i utgangspunktet ikke kjente noen, for å treffe en du ikke har møtt før (sukkerbruker)? Og har du da tatt inn på hotell? Og hvordan erfaringer har folk med dette..

Er det noen i den hele vide verden, som kan finne en mening med denne sangen. Jeg ble overrumplet av denne sangen på radioen i dag, og må virkelig si at det er den sykeste teksten som noensinne er skrevet.

Den må jo åpenbart være skrevet av psykotisk dame fra Bergen, i pillerus. Helse Vest burde kjenne sin besøkelsestid, og sette på henne en tvangstrøye først som sist, for denne damen kan umulig vøre helt frisk.

Noen som tror på at energier kan skape harmoni i et rom?
Jeg har ommøblert den lille leiligheten min så mange ganger. det er ikke lett å ommøblere fordi det er såpass lite plass, men det er nok til at det går ann å forandre litt.
men...
jeg lurer på om noen har opplevelse /erfaring/ med dette, om de tror på det eller ei. vet at trivsel er viktig, noe jeg har lett lenge etter i min egen livssituasjon, så jeg prøver å finne den rette /positive/ ballansen. Nå ser det ut som at jeg bare tester ting i min bosituasjon. vet at det er en gammel kinesisk tradisjon som heter feng shui, men jeg har ikke satt meg inn i det, og jeg forstår ikke hvordan man eventuelt måler og styrer med lengder o.l. jeg vet ikke hva jeg skal tro om det, men har hatt nysgjerrig med det lenge. jeg vet at energier flyter igjennom rom, radiofrekvenser andre frekvenser osv osv. og at det påvirker ting rundt en.

Her får vi mulighet til å fjase folkens. Come on. Eller fyr løs som det heter på sukker.

... Hjelp...

http://store.prada.com/en/US/woman/handbags/shoulder-bags/BR4311_BBE _F0002

Er dette en grei veske å kjøpe til lillesøstern sin? Er den fin? Damer. Hjelp. Jeg har aldri kjøpt veske før.

Plan

Siste svar fr. 3 aug. 2012 00:25 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Ole

Sukker er et tidsfordiv uten like, dette må begrenses litt for min del.

Regler:
- Maks 15 min i løpet av en dagen
- Tiden brukes til å finne en jente jeg har lyst til å treffe
- Sende melding, logge av.

Intervall: Hver dag.

Er ute etter seriøst forhold så sender ikke melding til alle jenter der ute, bare de jeg synes passer for meg.

Hva tror dere kan dette være en strategi?

Jeg synes det er litt vanskelig å komme helt i mål kun ved samleie/ "vanlig" stimulering, og synes det er greit å bruke vibrator i tillegg. Har et inntrykk av at dette oppfattes litt "truende" for menn. Hvorfor?

Hva i all verden forventer damene med tom profil at man skal skrive i første melding?

En parodi på norske kvinners forventninger av en norsk Mann (med stor M)

Videreformidlet som et hjertesukk fra en norsk mann, som forsøker å balansere hverdagens krav....og samtidig gjøre et forsøk i å bevare noe av det maskuline ved mannsrollen, og samtidig leve i det norske likestillingssamfunnet, hvor til og med kvinnelige politikere er stolte av sine kvinneforum....... (tenke seg til om mannlige politikere skulle etablere særskilte forum for menn!?) Ja, helt riktig....et skikkelig spark til Julia Brotkorb (høyre)

Se under, hva jeg nettopp leste fra en 29 år gammel Oslo-kvinne som drømmer om sin mannemann:

"Jeg vil ha en som er opptatt av kropp og trening, som elsker å lage mat, vaske hus, passe barn, gi meg overraskende romantikk i hverdagen; men samtidig er "mannemann". Det skader heller ikke om han forguder meg, behandler meg som en prinsesse - men ikke er tøffel. Jeg vil ha en mann som er i kontakt med sine følelser, men dog igjen som ikke sitter å griner for alt og ingenting ;o)"

For å bli kjent og for å se om kjemien er der, så er det hyggelig å kunne ta steget videre til en telefonsamtale etterhvert som tiden er moden for det.
Har man skrevet lenge nok til hverandre er det på tide å kunne sende sms`er. Dette har skjedd noen ganger.
Man sender lange og mange meldinger. Tonen virker bra. Helt til jeg forsøker å ringe personen.

Jeg liker å ta initiativ. Det er ikke snakk om å mase, for jeg vet selv hvordan det er med for mye mas.
Samtidig har jeg lyst til å høre hvordan personen høres ut, og om kjemien er det samme over telefonen.

MEN hva skjer da plutselig? Jo, han tar ikke telefonen. Hva skjer med det?
Blir det for intimt? Får han kalde føtter (selv om det er han som har tatt initiativet fra begynnelsen av) ?

Er det rart man ikke forstår noen verdens ting.....

Flere som har vært borti dette?

Sitter i sofaen med en forstuet ankel og ser på at det regner ute.. Det er ikke noe på TV og så gidder jeg ikke krykke meg bort for å sette på en film. Føler meg ille stakkarslig her. ;)

Hei

Som jente har jeg selvfølgelig blitt utsatt for min del av umodne gutter.

Tenkte nå å se meg om etter litt eldre menn. Har begynt å skrive med noen og må jo si at det er noe helt annet en gutter i 20 og 30 årene.

Får lyst til å begi meg ut på eventyr med eldre menn. Er ikke ute etter seriøse forhold. Så alderen er ingen hindring der.

Hva er største aldersglippet dere har mtp noen dere har datet? Hva er erfaringene?

Halsbrann!

Siste svar to. 2 aug. 2012 23:23 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym rattatoill

AUAU, det brenner sånn i halsen min!
Har noen noen gode tips til å få dette forsvinne til helgen for da skal jeg på fylla!

Har vært på sukker i noen måneder nå, og er det noe jeg har oppdaget, så er det at det faktisk er mye enklere å treffe flotte jenter i Real Life enn her på Sukker. Nesten litt paradoksalt med tanke på at man her kan klikke seg gjennom hundretalls av jenter på noen få minutter. Jeg tror mye av problemet ligger i at folk her er alt for kresne. Og for å generalisere fryktelig, så tror jeg at jentene jevnt over er en del hakk mer kresne og urealistiske enn gutta. Har med forundring sett mange jenter med middelmådig utseende som enten ikke har skrevet profiltekst eller har fått seg til å skrive ting som "Det holder ikke at du blah blah blah. Skal jeg gidde å svare deg må du være original, morsom og blah blah blah". Hadde de prøvd seg med den på byen, hadde de blitt sittende alene i et hjørne. Something's not right here... Nei, å henge på sukker tror jeg er å investere tid på feil arena. Hvorfor kaste bort tid og krefter på jenter som er ekstra kresne når de flotteste finnes rett utenfor døra di (og som att på til er enklere å få kontakt med)!?

Jeg synes det er litt vanskelig å komme helt i mål kun med vanlig arbeidsdag, og synes det er greit å bruke akten i tillegg. Har et inntrykk av at dette oppfattes litt "truende" for kvinner. Hvorfor?

Irriterer meg litt over at gamle meldinger blir lagret i loggen.
I hovedsak fordi jeg har byttet ut mange av bildene mine og da opplevd at mange flere svarer eller sender meg melding først. Men de jentene jeg har mest lyst på har jeg jo allerede skrevet til, skriver jeg da igjen til de vil de jo se at jeg sendte melding til de for 1-3 mnd`er siden og sjansene for å få svar da er jo minimal ettersom de fort tenker "han svarte jeg ikke sist gang, så han virker litt desperat som prøver igjen".

Er det en viss periode før disse meldingene slettes? Eller må man rett og slett slette profilen sin og lage ny for å få en "fresh start" her inne? Isåfall mister man jo rabattordningen, men det tjener jo sukker på...

Så jeg lurer rett og slett på om sukker spekulerer i dette?

Date på fredag, gleder meg masse :D

Wish me luck...

Love fra et kjent forumtroll :D