Sukkerforum

Noen her som skal dit i helgen?

Først, hverken bitter oppgitt eller desperat! Koser meg med alle "besøk", unner alle, alt godt i sin jakt etter "den rette"!

Skjønner at jenter/damer føler seg overveldet av antall henvendelser, men vi lander kanskje totalt sett ned på samme antall dates når alt kommer til alt? Har dere jenter noen tanke om hva som skal til (fra tjenesten Sukker/Møteplassen/Match mm) for at dere skal føle at det kommer noe mer "matnyttig" ut av dette/denne type tjeneste?

Ellers, god helg!

.... er ikke det verste man har på en fredag kveld!

God helg!

Jeg lurer på om gjennomsnittlig joggetempo eller gå-fort tempo har noe å si når det kommer til benlengde?

Mine ben er korte. Og jeg ser jo når jeg går tur sammen med noen at jeg ofte må gå "fortere" og ta langt flere skritt enn andre som er høyere for å holde samme tempo.

Må jeg bruke mer "energi og kondis" på samme strekning dersom jeg går tur sammen med noen som er en del høyere enn meg? Hvis man tar utgangspunkt i at man er like godt eller dårlig trent.

Eller er det bare noe jeg innbiller meg? B-)

Ferie NÅ!

Siste svar fr. 27 juli 2012 20:26 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym svekling

JAAAA!! Nå er endelig ferien her og camelbaken er fylt opp med vin. Her skal minst mulig krefter brukes. Glass er aaaaltfor tungt og det tar for lite vin.

Noen som kan stikke innom hver 3.time og fylle opp?

Var på en koselig date, den var det. Men så fortalte han at han var gift. Synd for jeg likte han, men jeg kommer aldri til å treffe han mere. Han har planer om å gå fra konen, jeg spurte hva han gjorde på sukker da. Det var vist ikke så lett for han, men noe trøst fra meg, det får han ikke.

... og jeg har ikke spist siden frokost. Kan noen forsøke å skrape blodsukkernivået mitt opp fra asfalten og gi meg noe ettellerannet intravenøst? Evt fikse meg noe middag rett her i sofaen? Prettyplease...!

Hvilken respons trur du man hadde fått om man la ut profil med et profilbilde hvor du griner?

Et av de store spørsmålene innen orgasme-forskning er hva som er hensikten med kvinners orgasme. Det finnes flere teorier, men ingen vet sikkert. Hypotesen om at kvinners orgasme er et biprodukt fra fosterstadiet er mest vanlig blant forskere.

-Akkurat som menn har brystvorter de ikke har bruk for, har de fleste kvinner fått evnen til å få orgasme. Selv om det ikke er nødvendig for å bli gravid. Det kan også forklare hvorfor de fleste kvinner lettere får klitoris-orgasme enn vaginal orgasme. Klitoris er en slags restpenis.

1 av 10 kvinner får aldri orgasme. Ofte spør mannlige pasienter om hvordan de kan hjelpe sin partner til å få orgasme. En del av dem kan bare gi opp det prosjektet, for mellom 5 og 12% av kvinner får aldri orgasme. Og 20-30% får det svært sjeldent.

Hva er dine dealbreakers? Og dine absolutte krav?

HAHA

Siste svar fr. 27 juli 2012 10:22 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym sommer__

fikk en så latterkule her ...

Crossfit

Siste svar fr. 27 juli 2012 09:42 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym -anja-

Noen som trener crossfit her inne? Jeg vurderer å melde meg på et onramp-introkurs og sette i gang. Noen erfaringer?

Er det noe liiiiiv heeeeer!?!

Som det står. Oslomarka. Kjører bil og kan plukke deg opp. Eventuelt møte deg på parkeringsplassen ved skar feks.

Middag, øl og ballonger på nr 10 000 !!!!

Noen som skal dit da?

Nå er det jo slik at vi lett klager på det ene og det andre,
setter krav til det tredje og det fjerde,
forventer det femte og sjette...

Men når det kommer til stykket... Når du kommer inn i et forhold...
På hvilken måte vil du berike det?

Norge mot Danmark

Ingen svar
(mann 36 år fra Østfold) Privat melding

Noen som skal på Norge mot Danmark (rugby) på Bislett stadion neste lørdag? Et must for alle sports fans :)

Eg bytte TV-dekodar i dag, og når eg sette den opp oppdaga eg at eg har fått Discovery og National Geographics..

Urk.. Det vert seine kveldar og netter framover. :-\

(Eg ser aldri på tv.. Nettopp fordi eg ikkje (visste) eg har Disc. og NG.. Og eg så trivst godt med å ikkje sjå på tv.. Damnit. [Nokon som til kjøpe tven min?])

2 dager før min etterlengtede ferie...så blir man liggende med akutt lumbago....
Ligger rett ut, kan knapt gå..med ulidelige smerter...fysjjjjj...nå syntes jeg synd på meg selv altså!!

Krysser fingrene for at det er kortvarig..!!

Litt syt fra meg en flott sommerdag...!!

Det er så pokkers varmt i dag!!!
Noen som er nær buskerudområdet, eller kunne tenke seg turen, og bli med på litt vannkrig med oss?
Morro er det jo, nedkjølende og...

skal på date ikveld?

JENTER!! Er det bare meg som er sent ute?? Nå har jeg shoppet litt i Oslo. Var på en erotisk forretning(husker ikke hva den het). Men der kjøpte jeg meg en liten rosa kanin som vibrerer. Jeg tenkte jeg kunne prøve den, men hadde egentlig ikke noen forventninger i det hele tatt...Vel...Amazing er ordet. Nå kan jeg ikke være foruten. Den skal bli med meg i veska mi hvor enn jeg går altså. En vet jo aldri :D

Så hvordan står det til med dere andre jenter? Har dere en slik i veska? Er det bare jeg som har hengt langt etter??

Etter det jeg har klart og fått med meg er det så og si 50/50 likestilling her i landet.

Og selv om vi har det så skal vi menn fortsatt være "the knigth in shiny amour" ,gentlemannen som blir på en måte den som skal "jakte" bytter her inne.

Jeg og flere "menn" her inne begynner og bli en smule lei dette.

Vi er kjekke unge menn,noen med barn andre uten,mange mange av oss har betydlige verdier og sitter godt i det.

Hvorfor skal vi,vel seiv om vi ikke er Bratt,Tom eller Leonardo "mase og stress" på dere engang "high school queen`s ?????

Dere har blitt mødre nå,ute på vift igjen etter mann nr 2 har pakka sakene og dratt,og hva leter dere etter????? Jo sånne som oss single menn med ting på stell,JA noen av oss har ikke kids engang.

We are the prize for you girls that still looking for a real MAN.

;-)

i vår da fikk jeg svar så det hamret etter, men desverre så ble det en lengre periode hvor jeg datet ei, så da gikk alle dem man skrev til da i vasken. nå er det kanskje 1 av 10 som svarer eller skriver og dem fleste slutter brått å svare. er det årsbestemt når jenter skriver eller vil noe her?

lurer på om det er noen damer her som enten har studert eller studerer innen matematikk eller fysikk, eller har realfag der matte blir brukt. jeg hadde ønsket å kommet i kontakt med ei som interesserer seg for det. mulig det ikke er mange av de her på sukker, at jeg må oppsøke studentmiljøer og slike miljøer for å komme i kontakt med noen, men nå er jeg per i dag ikke student, så jeg gir det en sjanse her på sukker.

Jeg har et spørsmål til dere menn som i utgangspunktet kan tenke dere å møte alenemødre.

Hvordan ville dere stille dere til å møte en som er en kommende alenemor?
Stiller saken seg annerledes da? Og evt. hvorfor det?

Er dette en opplysning dere gjerne ville visst om på forhånd, eller er det greit å finne ut av når man møtes ansikt til ansikt?
(Det er tross alt ikke så kult å opplyse til vilt fremmede man aldri har truffet at man er gravid... men jeg skjønner jo at det kan være en vesentlig opplysning hvis det skulle bli et bekjentskap over tid)

Den konkrete situasjon er slik: Ingenting viser ennå, det finnes ingen barnefar, og dermed heller ingen ex å forholde seg til, men det er et barn på vei og man er like singel som før.

Hva synes dere? Skal man pakke ned sukkerprofilen til barnet er der og man kan krysse av for "har barn", eller er det en vits å være her så lenge likevel?

Og da snakker jeg ikke alder......
Mange av bovene forvinner njeg skriver på sukker. De er bare bortevekke, hengt seg opp oe. Det er ikke dataen min, for det funfint på fag andre steder... Noen som hånn? Noen tips? Noe jeg må oppdattere..? Fryktelig irriterendesOg nå har jeg skrevet uten å rette...bare sånn at dere kan s jeg mener....

I disse dagene hvor alle skal ha drømmer, ambisjoner og være på facebook, skal jo alle gi uttrykk for å være positive.
Å være positiv i mine øyne handler om å brenne for noe, være ambisiøs og gi ros, påskjønnelse uten å fremstå som blærete, overlegen.

Jeg klarer ikke å finne noe positivt med folk som fremstår som enkle, overlykkelige maintreams og som er mest ute etter å skape hallelujasteming.

Ja, man skal tenke positivt, men man skal vite hva man snakker om hvis man skal være positiv. Men gjør folk som regel det? Neida, de bare ler det vekk og påstår at jeg fremstår som negativ bare fordi jeg stiller dem et litt utfordrende spørsmål.
Å tenke selv er en jævlig undervurdert egenskap i mine øyne.

Ja takk til flere seriøse og positive mennesker!

Dette er kanskje ikke rette stedet, men føler det som en gylden mulighet til å få respons fra begge kjønn ang. dette.

Har tidligere vært utsatt for vold og trusler fra ei dame jeg var sammen med over lengre tid. Fikk også ødelagt en del eiendeler, fikk f.eks bildekk stukket hull på(ja, hun innrømte at det var henne). Jeg oppfordret henne flere ganger til å gjøre noe med temperamentet sitt, men ble møtt med at bare jeg klarte å oppføre meg, så var ikke dette noe problem...

Hun lovte meg også gang på gang at hun ikke skulle slå mer, og dum som jeg var trodde jeg på henne... Selvsagt verdens mest sjarmerende jente, så ingen ville trodd at hun holdt på sånn.. og enden på visa ble jo så klart at hun fortalte venninner og naboer at jeg banka henne, noe som selvsagt ikke stemmer...

Har lurt mye på hvordan jeg skulle ha håndtert dette, og setter pris på innspill fra dere. Siden jeg er mann, er det da greit at hun slår meg? Burdte jeg ha tålt såpass, slik hun mente?

Internet radio

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sommer__

Stream URL:
http://174.37.44.42:8500
Coast to Coast - Ancient Cosmology
(på radioen akkurat nå)

(Urlen kan du putte i VLC (som jeg gjør) eller Windows Media Player, eller andre liknendes programmer).
Btw, Shoutcast.com har mange radioer for musikk, talk-shows o.l.

Kjeda meg så sinnsvakt nå, så tenkte å dele dette hvis andre kjeder seg og ikke vet hva de skal gjøre,
når det skjer for lite på forumet. :P

Ja, alt er grønt på match-treet, bare porno og høyde lyser rødt.
Har dere det på samme måte? Er det noe få ting som ikke stemmer? Ellers er alt bra og fint ? Og matchen er 100???

lite respons,er de meg eller sukker? som såkker ?

Jeg lurer om dere har noen drømmer eller fantasier som dere kunne tenke dere å utleve eller bare la forbli som fantasi!

Jeg kan fortelle om en jeg har hatt en lenge som jeg med 99,99 % sannsynlighet lar bli med det, altså drøm eller fantasi. Jeg har knekket ut en ide om det perfekte ran og det hadde vært utrolig spennende å planlagge, gjennomføre og se om hele ideen var gjennomførbar uten at jeg blir tatt. Det er ikke det at jeg absolutt må bli rik eller ønsker å pensjonere meg tidlig, men den utrolige spenningen det hadde vært å gjøre noe sånt. Hadde det ikke for nettopp...at jeg ble kriminell så hadde jeg helt klart prøvd det ut!

Har dere noe som dere drømmer om som dere vil prøve å gjøre eller la forbli som drømmer? Det kan være alt fra å klatre opp Mount Everest til å starte en skole i Ecuador eller knulle naboen eller vinne vm i kakebaking. kom med det :-))!

Det er 80% sannsynlig at jeg flytter til Trondheim nå i høst. Finner jeg noe forumstroll der, eller??

AAAAARGH!

Hvorfor er det så mange som er anonyme? Hvorfor vil ingen vise hvem de er?

Hvorfor må jeg huke bort de hakene jeg ikke ønsker på innstillinger hver gang jeg er inne? Jeg er ikke interressert i å se om noen har blitt vip medlem eller så...

Og flere enn meg som opplever at kartet ikke virker inne på profiler?

Jeg fikk se på matchlista til ei venninne av meg, og la merke til at hun hadde helt sinnsykt mange flere matcher enn meg tilgjengelig. Mens jeg har kun fire personer med mer enn 95 i matchtall, og omtrent 50 med mer enn 90 (da er ingenting filtrert på lokasjon, alder eller noenting), hadde hun kanskje flere hundre som hadde bedre enn 95.

Er det fordi jeg har svart veldig sært og hun noe gjennomsnittelig, eller er det bare så sinnsvakt mange flere menn enn damer her inne? Kanskje en kombinasjon av de to?

Omtrent hvor mange personer har dere med matchtall over 95?

http://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU

Her er en 16-minutters video som er verdt å se for dere som bruker en del tid på å surfe porno. Jeg har lest lignende tidligere, og alt sammen støtter opp om det som kommer frem i videoen. Egne erfaringer også. Nå er det slutt! No more porn!

Andre som har innsett det samme? Eller er egentlig pornobruken helt uskadelig? =)

Hei, har tenkt meg en tur ut på byen i kveld, men er det noe poeng? Er det helt dødt på byen på onsadagskveld midt i sommerferien.

Long story short.

Hadde over tid litt turbulens i heimen og ting gikk ikke helt på skinner. Ting utviklet seg og vi klarte ikke å kommunisere godt nok. En random fyr var der tilfeldigvis for henne i en vanskelig tid (ble kjent på nett) og han har således sneket seg inn bakveien og klart å sjarmere henne nok til at hun ønsker han istedenfor meg. En klassisk felle.

Jeg på min side respekterer at hun ikke har følelser nok for meg lenger, men jeg har underveis blitt jugd til, lurt, bedratt og tråkket på. Hadde ikke forventet at hun skulle gjøre noe slikt og at hun ville være voksen nok til å gjøre det slutt med meg på skikkelig vis før hun innledet noe nytt.

I etterkant har jeg fått tilbakemeldinger om og forstått at denne karen har vært hypp på henne over lenger tid. Til meg har hun fortalt at det bare var en kompis. Som sagt, han utnyttet situasjonen til å snike seg inn bakveien.

Det store spørsmålet er da hva gjør jeg med situasjonen? Personlig synes jeg ikke han fortjener å få henne, slik ting har skjedd. Hadde han kommet inn i bildet i etterkant ville det vært helt ok.

Har dere noen gode tips til hva jeg kan gjøre for å ødelegge for denne fyren? De er ikke formelt sammen, men driver å dealer. Hvordan kan jeg stikke kjepper i hjulene, uten å synke for langt selv?

Mye mas om date her :)

Har så mye og gjøre om dagen, det finnes dermed ikke så mye tid til å sitte her å sondere "terrenget ".

Men fikk nå ideen til å utlyse ledig kapasitet på date fronten her,,

Solide emner bes derfor ta kontakt :)

Jeg har som det ser ut til rappa den eneste superhandyManneMannenSnillestOmsorgpersonSuperelskerevnerKaffepåsengaMorsomHøyKj ekkTilltaksfullRomantiskOgMyeMer som er igjen!!!!!!! :-D

Når abbonnementet ryker ryker jeg likeså! For mest glede for mange forumister vil jeg tro ;) Noen vil jeg jo treffe innimellom i virkelighetens verden. Håper jeg aldri trenger å jakte verken her eller andre steder igjen. (kan tillate meg å ønske imot statistikken)

Altså, fyren har hogget ned trær for meg og laget en benk til hagen min kl 01 om natta!!! bl.a :-p

Nå er det avgårde å fikse mer på sommerhuset mitt!

Okay, så noen kom med en ganske bastant påstand for noen uker tilbake, nærmest som en naturlov. Det er naturlig nok relatert til meg + ei jente, men for enkelhets skyld så kan vi la det her være ganske generelt.

Påstanden er at en gutt og en jente aldri finner på ting sammen alene uten at det er noe i lufta. Hadde man bare vært venner så hadde man invitert med andre på det man finner på (iallfall over tid og når det er planlagt), eksempelvis se film eller tv-serie.

Stemmer dette? Jeg har fått litt varierende svar her. Noen sier at det går an, mens andre igjen sier at det ligger noe i lufta (men disse kjenner også til situasjonen, så …). Nå har jeg dog bare spurt gutter, og her er det jo litt bedre kjønnsfordeling, så det hadde forsåvidt vært litt greit med innspill fra noen jenter også (selv om gutter selvsagt er velkomne til å kommentere).

Har ikke vært her så lenge, 3mnd som superbruker nå å opplever ikke så mye kontakt. Skal innrømme at jeg har vært sløv på å ta kontakt selv, men jeg er iallefall aktiv med de som har tatt kontakt.

Men til poenget. Nå har jeg faktisk tatt kontakt med enkelte. Dette er noen av de som har merket meg som interessant, noe som er smigrende selv om det neppe er noen seriøs mening bak det. I uansett tilfelle så er det bare for å bli kjent med folk, som er hensikten med hele sida. Jeg anser muligheten for å bygge et forhold som en sekundær funksjon i denne sammenhengen.

Men så kommer det snodige. Uansett om noen har merket meg som interessant for uansett grunn det måtte være så er det en grunn til det. Logisk nok så vil man vente iallefall et svar av noe slag, selv om det ikke blir noe mer enn en liten prat her via chatten eller noe slikt.
Det er veldig greit å se at noen har iallefall sett på meldingene man har sendt, men syns derfor det er merkelig at de ikke svarer.

Til de av dere da som kanskje ligger litt under gjennomsnittet (lik meg) på hvor interessant en kan se ut på profil. Finner dere det som normalt eller uvanlig at dette skjer? Jeg er ikke noe cocky type som forventer svar eller noe fra noen, men syns det er rart når det ikke kommer et svar på noe enkelt som et lite hei til noen.

å se kjente tryner fra forumet på gladmaten neste helg, noen av dere som skal?

Hva kommer det av at mine venninner som er 5 cm høyere enn meg faktisk er merkbart høyere enn meg, mens alle menn som er 5 cm høyere enn meg er akkurat like høye eller litt lavere? ;-)