Sukkerforum

Jeg liker godt å diskutere, reflektere og undre meg, gjerne med temperatur, men helst sutrefritt og med respekt.
Når det blir for mange kjipe tråder her øker mitt positivitets og KLEMMEbehov... Derfor:

Gi en klem og et medfølgende kompliment til (minst) en tilfeldig forumist :) Jeg begynner...

Jeg gir en klem til:

dirigenten
for evnen til å dirigere vekk sure miner og få fram smil selv i tråder med eksepsjonelt dårlig klima!

refilos
for støttende heiarop og for vaffelgaffeltips ;)

karvinen
for deling av spiraltriks, pannekakekjærlighet og gode klemmer til trengende

... Det var de jeg kom på akkurat nå, men jeg forbeholder meg retten til å fylle på med flere senere...

*snurt*

Siste svar fr. 15 juni 2012 13:17 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym nicoline

Her lager jeg en fantastisk reklame for sukker.no, så sletter de faen meg hele greia..

Søte, søte sukker... dere vinner "kampen", no stress. Hvorfor tåler dere ikke en bitteliten diskusjon ang hvilket sted som er best, når dere klart er best? (fisker etter gratis medlemskap)

så sitter jeg her helt alene!!!

ja- dette er en sutretråd!

Litt lei av ensomme kvelder bare

Noen damer her som synes at 3 kant er greit? Fortell gjerne med hvilket kjønn dere synes er greit å ha 3 kant med! og om dere hadde gjordt det hvis partneren din ville sex med deg og en til :) Nysgjerrig

Så kjekt det hadde vært med en handyman da gitt! Finnes det slike? Finnes det en ekte rørlegger her? Flislegger, murer, snekker, er du her?:)

jeg har nå prøvd å legge inn tre forskjellige bilder, bra, fulgte regelverket, og alt bør være såre vel..
men neida, enten er det litt for mørkt, litt for nærme, litt for ditt eller datt.. har ikke hat såå mye problemer på andre sider, så synes de er litt vel strenge? det fører jo igjen il at det er så mange med album, men ikke profilbilde...
Sinnsykt irriterende!

Igår la jeg til, ble kjent med, og ble "lurt" av en som var fake.. Han hadde aktiv profil her, den var gammel, han hadde msn, aktiv, han hadde en så og si normal facebookprofil.. Og plutselig, etter noen timers skriving, ble det brutt, profilen her ble deaktivert, msn deaktivert, og nå er Facebookprofilen slettet.. Må være slitsomt å leve sånn! Han har sikkert ørti "sett" til der det kom fra.. Visste han måtte være fake, kunne ikke sende mld, ville ikke ha annet enn venner og familie på face, og hadde ingen bilder.. Og nå sitter jeg tilbake, og lurer på hva han får igjen for innsatsen :-P

Herregud, nå må dere mannfolk skjerpe dere og slutte å sutre og grine offentlig på forum, DET hjelper hvertfall ikke på interessen. Spesielt med innlegg blottet for selvinnsikt men fulle av skrivefeil. Hvorfor får jeg ikke svar på meldinger? Hvorfor er kvinner så kresne og sære? Hvorfor må jeg være jegeren? Hvorfor må jeg skrive en interessant melding? Hvorfor må jeg bruke tid på profilteksten, de går jo bare etter bilde uansett? Disse trådene dukker opp konstant, fra snurtne menn.

Jeg spyr av de som skaper og vrir seg når de ikke får plukket ut det de vil ha i Sukkerbutikken. Ofte fordi dere er for giddalause til å ordne på egen profil, sender urteite og masseutsendte meldinger som ‘hei snuppa’ eller ‘Skjer’a?’, eller søker helt FEIL kvinner. For unge, for pene, vil ha søte underdanige kvinner med høy utdanning og inntekt (snøft), og kvinner med komplett mismatch på ganske viktige punkter.

Sutre, grine, syte – og skrive et surt innlegg på forum og legge skylden på alle de dumme jentene her inne - det er så vanvittig LITE sjarmerende. Spesielt fra de som ikke har vett til å kjøre en korrektursjekk på teksten sin eller legge inn store bokstaver der de skal være. Voksne menn med ‘høyere utdanning’ har profilbeskrivelser som en 12-åring med både ADHD og dysleksi kunne gjort bedre iløpet av storefri. Og ja, det finnes sikkert mange kvinner med like dårlige profiler, men jeg ser dem ikke klage sin arme nød på forumet fordi de ikke får respons. Og hvis de får mye oppmerksomhet til tross for dette, sier det vel mer om dere.

Dere som så gjerne vil at dama jakter på dere og ikke vil ta initiativ selv, hvorfor ikke skrive i profilen at dere vil ha kvinner som tar tak, bestemmer, gir deg litt oppdragelse når du trenger det, og lenker deg fast til senga med håndjern når du har fortjent litt pryl? Så kan Domina-damene her inne finne dere lettere, og vi andre (eller majoriteten) som liker Menn slippe å kaste bort tid?

Og dere som sender grisete, sure og sinte meldinger etter et høflig avslag – dere trenger seriøst hjelp. Nei, vi er ikke lesbiske, horer eller har en evig fremtid som single bare fordi vi ikke synes DU er interessant eller fordi vi tilfeldigvis utforsker en annen kar for tiden.

Til slutt, alle dere (andre) staute og positive mannfolk her inne som gjør Sukker til et hyggelig sted å treffe mange fantastiske single menn: takk og pris for dere! :)

Ei dame på sukker så lekker
trer inn i de voksnes rekker
sender en hyllest
for det må skje fyllest
før gutta meg hurtig ned jekker

Håper du får det helt knall
med gaver og smykker og ball
og hør på en kis
som er gammel og vis
alder er BARE et tall (er tross alt mann og har passert førti)

Så håper at dagen blir fin
med taler og mat og god vin
jeg jubler så masse
og løfter nå glasset
gratulerer, du flotteste Linn!

Jeg ser at jeg nå har hatt 993 forskjellige besøkende på min profil. Spent på hvem som kommer til å stå som siste besøkende når jeg kommer til 1000.

Kanskje jeg burde gjøre som i gamle Donald-blader, slå til med fanfarer og invitere på en hyggelig date?

Sukkerjentetreff?!?!?!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Wondering

Ok, satt her å lurte... Har lest igjennom mange tråder her på dette forumet som er på en dating nettsted. Hva er grunnen til at mange jenter, og da er det ofte en del gjengangere ønsker å ha egne jentesukkertreff? Unnskyld jeg spørr, men syns dette virker litt rart? Er det noe grunn til at dere vil være for dere selv? Har dere ikke venninner som dere vil bruke tiden med, ikke missforstå meg på noen måte, er kjempe bra sted å få nye venner på her inne, men hvorfor skal man ha egne treff for jenter og gutter?

"You are my destiny, you are my one and only"

Gjett hvem som sang dette og legg ut ny tekst

Har datet en fyr på cirka 50 år en liten periode, og etter noen dater så ble det litt sengekos. Ble mildt sagt forbauset, mannen var tydeligvis ikke så opptatt av frisering, hverken nedentil eller på rygg....var jo rene skogen!!!! Mildt sagt turn off spør du meg, trodde ingen var der i dag jeg! Burde jeg sagt ifra til han? Har kuttet ut dating med mannen, men hvis jeg kommer borti lignende tilfelle, hvordan kan man si fra? Ta det som en liten lek i dusjen kanskje???

hjelper igrunn for det meste :)

Iallefall for en stund :P

akkurat nå hjelper det litt mot kjedsom/ensomhet :)

her er pistasj-is favoritten! Og akkurat nå, toppa med sjokoladesaus :D

Hva er favoritten deres?

Jeg lurer på om vi er frie mennesker eller ikke - kan man ikke få lov å "si takk og farvel" om man vil??

Jeg finner det underlig og hyklersk at det generer så mye oppstyr når noen velger sette et punktum for sine dager.
De som er venner og bekjente rundt de som prøver å avslutte herligheta, de lover alt for mye om at de skal være tilstede for å støtte og hjelpe på nærmest hva det måtte være... Det er jo bare tull, siden de egentlig hverken evner eller vil gjøre stort på veien videre til den som bare finner seg dritt lei av hele livsfengslet. De bekjente holder hjelpen varm en stund, men det avtar fort og de løser neppe problemet.
Er de så farlig da; la de som er dritt lei få lov å være lei og la de reise om de vil - noe annet må jo være frihetsberøvelse (?)

To venner av meg har takket for seg; den ene gapte over munningen og den andre brukte det øverste trinnet i den berømte trappa for å feste knuten. Så spente han bort krakken og dermed var han endelig fri - kanskje han ble nøytralisert eller bare gikk over i noe nytt og flott...

Hva sier dere - helst hold føleri utenom?

og dagen blir så mye bedre :)

Ferietips!

Siste svar to. 14 juni 2012 19:26 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Magdalena

Sommeren er jo rundt hjørnet, og i år fikk jeg ikke ferie når jeg ville, så ting kommer litt på sparket. Er det noen gode tips der ute for alene-turer nedover Europa?

...og synes fryktelig synd på meg selv, her jeg har feber, er kvalm og har null energi...Må le litt av hvor patetisk jeg føler meg hehe

Ferie eller ikke ferie?

Bare fordi jeg ikke vill at han skulle komme hjem til meg på første date og få sex, ble han sur og ville ikke mer. Jeg foreslo kaffe date først for å bli kjendt, men nei. Er det flere der ute som hr møtt sukkker klumper som folanger sex på date nr 1. For meg er det helt uaktuelt med sex før vi har blitt kjendt og eventuelt funnet kemien. Haa jeg bare ler....

Føler folk de har høy IQ her?

George W. Bush halshugd

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

http://uk.eonline.com/news/about-face_game_of_thrones_creators/323425?utm_source =eonline&utm_medium=rssfeeds&utm_campaign=imdb_topstories

Morsom sak

Forrige helg skulle var jeg invitert i selskap, og satt på med noen slektninger. Mannen kjørte, og lå så langt trafikken tillot det, i 140 km/t nedover Vestfold. Dette er i en liten blåbær av en bil som har stått mer på verksted enn vært på veiene det siste året. For meg blir det riv ruskende galt å holde den farta i en gammel, dårlig bil, med 2 barn i baksetet som ikke selv kan si ifra. I tillegg til denne farta ignorerte han kona som opptil flere ganger forsøkte å snakke til han. Han vinglet på veien da han begynte med takluke og diverse annet som han kunne fått kona eller meg til å ta oss av. På et tidspunkt kommenterte jeg at han ikke hadde lange bremselengda å gå på da han holdt 130 km/t og lå ca 4 m bak bilen foran....

Selv synes jeg det er ubehagelig å si ifra, og kommenterte ikke mer enn bremselengda denne gangen. Men etterpå har jeg forklart kona hans at jeg aldri ville godtatt den kjøringa om det var mine barn i bilen.

Jeg er ikke noen sinke i trafikken selv, kan (dessverre) råkjøre om jeg kjører en relativt ny og ok bil, men ALDRI med barn i bilen, og aldri med en bil som omtrent holdes sammen hyssing.

Hvordan er det med dere? Sier dere ifra om dere synes det går for fort, eller tier dere og tar toget neste gang?

Jeg bare klarer ikke KNALLRØD LEPPESTIFT!!! :) SORRY! Kvinnnene kan være verdens herligste og peneste, men det hjelper ikke, så lenge de bruker KNALLRØD LEPPESTIFT!!! Er det normalt å ha sånn angst for kvinner med KNALLRØD LEPPESTIFT??? :)

Men med guds hjelp går det bra alikevel :) <3

Beskriv deg

Siste svar to. 14 juni 2012 15:50 (55 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

etter disse valgene.

1. Frisyre
2. Klesstil
3. Seksuelle ønsker og preferanser
4. Som venn
5. som kjæreste
6. som arbeidstaker
7. som leder
8. musikksjanger
9. filmsjanger
10. humor

Så jeg tok det for rolig, jeg bare pratet om løst og fast for å bli kjent uten å flørte da jeg var av den oppfattning at det å begynne med det for tidelig ville skremme vekk kvinnen og få meg til å virke som en kåting. Du kan bli for sivilisert også så jeg skulle nok vist min interesse tideligere. Nu vel man får bare komme seg opp på sadelen og prøve en gang til.

Men hva sier dere frender skal en bare komme ut tidelig i samtalen og skrive at man er interresert, at man finner den andre personen tiltrekkende og spennende eller bør man tøyle seg selv lengst mulig for å ikke skremme bort den andre?

Hva vil egentlig dere jenter prate om? Jeg vil egentlig høre om interesser og jobb først, siden det er viktig for meg at vi har litt like interesser. Og jobben sier jo noe om personen, så ser ikke noe galt i det. Men jenter vil tydeligvis ikke snakke om dette, så hva vil dere prate om?

Nå har jeg møtt ca 15 sukkerdamer siste mnd men ingen lever opp til forventningene...

Kjemi IR og på nett er så jææævelig to forskjellige ting...

Du lurer kanskje på hvordan du skal finne den rette? Emil på ti år har svaret:
«Du må finne en som liker de samme tingene som deg. Hvis du for eksempel liker sport, må hun like at du liker sport, og hente chips og brus til deg mens du ser på sporten».
...
Mange lurer på om det er bedre å være singel enn å være gift?
«Det er bedre for jenter å være singel enn for gutter. Gutter trenger noen til å rydde opp etter dem,» mener samlivseksperte Anna på ni år.
Adam er bare sju og sier at han får hodepine av å tenke på sånt. «Jeg er bare et barn,» sier han.

Når er den rette alderen å gifte seg?
«Ingen alder er riktig. Du må være idiot for å gifte deg,» mener Fredrik på seks, og Carola er to år eldre. Hennes råd er meget konkret:
«Når du er 84, for når du er så gammel jobber man ikke lenger, og kan ligge på soverommet og elske hverandre hele dagen.»

Hvordan kan en fremmed se om to personer er gift med hverandre?
«Gifte ser ofte lykkelig ut når de snakker med andre mennesker,» mener Emil på åtte, mens like gamle Sebastian mener det er en god ledetråd hvis en kvinne og en mann skriker til samme barn.

Hva gjør de fleste personer på en date?
«På første daten lyver de for hverandre, og det pleier å få dem så interessert at det blir flere dater,» har Ola funnet ut.

Når er det greit å kysse noen?
«Det er aldri ok å kysse en gutt. De bare slevjer på en. Det var derfor jeg sluttet med det,» opplyser Jeanette på ti år.

Hva kan mannen bidra med for å få ekteskapet til å fungere?
«Si at hun er vakker, selv om hun ser ut som en lastebil», sier Richard på ti år.

Kan tro hvor ungene får alt fra ... he he de sier det de mener

Når du bare vil slå ned xn med et balltre eller et eller annet! Som å erase han totalt fra fortiden slik at han kan fjernes for fremtiden...gaaaaaad! JA NÅ LAGER JEG SUTRETRÅD..og i samme sleng den sinnsykt irriterende mammaen hans og familien...*slår hardt i veggen* Flere som tenker tanken noen ganger om xer, var jeg full under hele forholdet eller wtfck ?

For meg er det flere ting, for ja, jeg innrømmer at det ytre betyr en god del...

- tykke gullkjeder rundt halsen: er fyyyy...
- profilbilde der du ser drita ut: no,no,no,no...
- bilder der du røyker: veldig turn off

Hva er turn off for deg?

Skulle ikke du vært i seng for lengesiden?

Skulle ønske jeg hadde kjæreste! Så kunne vi kranglet - så kunne jeg hørt på Michael Bolton, How can we be lovers it we cant be friends og bare "I KNOW LIKSOM!!!"

Eg byrja på spinning for nokre månadar sidan. Tungt, svetten renner frå meg, Dårlig musikk, men moro lell.
Mens fleire av jentene på spinningen svetter nesten ikkje. Håret deres er perfekt etter spinningen.
Eit rart mysterium. ;)

Kan noken jenter forklare dette?

Lurer på hvor en skal finne ei jente med noen av de samme interessene som seg selv? Virker som dette er feil sted og lete,.Eller er alle sånne jenter opptatt;)? Virker som de fleste her inne er opptatt med trening og reising.Hadde vært gøy og visst hvor man kan finne ei jordnær jente med greit utseende og som også liker friluftsliv og dyr.

Ja.. Hva skal dere ha til middag idag?

Jeg syns det er like vanskelig hver dag, å komme på noe nytt å lage. Derfor går det mye i det samme greiene uke etter uke.
Tar gjerne imot forslag til noe nytt om det er noen som kanskje har noe lurt på lager :)

Her blir det hjemmesnekra vårruller og ris med sweet chili saus idag. Tenkte å gå å lage de nå snart, så er det bare å steike de når unga kommer hjem i ettermiddag :)

...at det var normal høflighet å svare når man hadde mottatt brev selv om det er aldri så uinteressant for vedkommende som mottar det. Burde ikke være noe verre enn å bare høflig avslå videre kontakt og takke for henvendelsen? Jeg har akkurat oppgradert profilen for å kunne sende fler brev og vurdere flere profiler, men det er et stort flertall som tydeligvis ikke anser det som nødvendig å svare i det hele tatt. De fleste ønsker jo brev/meldinger, ikke bare bli markert med hjerte av en eller annen farge, men da bør man kanskje ta seg tid til å svare ...eller ?

Hvem håndterer det, eller evt ikke? :)

Pene menn

Siste svar on. 13 juni 2012 19:23 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym CornyLorny

Jeg kikket i dag litt gjennom "siste besøkede" hos meg i dag... Og så måtte jeg begynne å kikke meg bakover på de 51 neste, så på de igjen...
Av en eller annen grunn er det virkelig overvekt med "pene menn" som besøker profilen min. Riktig nok har jeg sjeldent hørt fra noen av disse mennene, men de er innom (Her defineres "pene menn" som menn de fleste venninnene mine ville "sikla etter").
Og da lurer jeg selvsagt litt... Er det slik at "pene menn" egentligliker chubby jenter?
Jeg mener - det er forholdsvis tydelig på profilbildet mitt av jeg ikke er av den slanke typen- og av profilen går det ganske greit frem at jeg neppe er den mest sporty - i allefall ikke bevisst. Er glad i å bevege meg, men ville aldri begynne å trene.

For meg, etter å lest ende på forum, blei jeg glederlig overrasket, misforstå meg rett!
Men grunn til jeg lurer så fælt, er 2 ting;
- Alle får beskjed om å legge seg etter nivå
- Siden det er en gjenganger at de bare er innom meg, men aldri skriver - er det bildet eller teksten som er problemet tenker du da?

Eller betyr det jeg har undervurdert meg selv og burde satse "utseende messig på et høyere nivå"?

jeg fikk brev av en kar for noen dager siden, og jeg svarer jo, som jeg gjør med alle.
Etter å ha lest profilen hans noen ganger, sett bilder, og lest meldingene som har gått frem og tilbake, må jeg si at jeg helt ærlig ikke kjenner noen interesse for karen. han virker som en hyggelig fyr, det er ikke det, men det er veldig lite som tiltrekker meg dessverre.

Så hvordan skal man avvise på en grei måte? meldingene har gått i sånn vanlig småpjatt bare, og ikkenoe flørting og sånt, bortsett fra noen kommentarer fra han. Jeg klarer ikke helt forklare hvordan eller hvorfor jeg ikke har noen tiltrekning til han, så hvordan forklare sånt på en grei måte?

Etter noen år på baken får man erfaring RL i hva slags type mennesker man kommer godt overens med både som dates, venner og kjærester.

Her inne på sukker har jeg greie bilder, profiltekst og er aktiv på å sende og svare på meldinger ift hva jeg anser som kompatible jenter ift utseendet, alder, bosted og verdier i livet som i RL. Jeg ser an bilder og leser profiltekst og endel må stemme før jeg tar meg bryet med å kontakte noen. Likevel tar majoriteten å ikke leser meldinger eller sender noe som helst svar. Kun et fåtall bra damer tar seg bryet med et høflig avslag , hallo! Det er et standardsvar med to trykk! Noen slenger noen onelinere tilbake for å holde ting på gress, mens mesteparten virker helt ignorerende.

Er større sjanse for å treffe noen hyggelige jenter RL på to byturer enn to mnd her inne. Vurderer seriøst å bare la tiden her inne tikke ut.

Hører også på forumet teorier om at 20% av gutta dater 80% av jentene, at jentene er ute etter noen som booster egoet deres, at flere jenter er ute etter en sugardaddy til å ta de med på gratis "dates" etc... med et marked av 10 hauker på taket er det lite interessant med en blåspurv i hånda/huset...Eller er det bare en eneste stor fellesnevner at vi er på sukker de fleste av oss fordi vi er helt blåst på å se hva som er bra for oss rett foran nesa vår.

Spørsmålet mitt til sukkermenna og damene på forumet er som følger:

Hvorfor i all verden er den type damer jeg tidligere har datet, har som venninner og har hatt som kjærester RL totalt uinteressert i å bli noe i nærheten av å bli kjent på sukker ! ? ! ?

Noen erfaringer eller synspunkt på dette fra sukkermenn og sukkerdamer?

Her kan det deles hvilke filmer man nylig har sett og hva som er bra/dårlig med den. Gjerne også et terningkast.

Jeg ble 'anbefalt' "Garden State" av en kompis som jeg har MYE til felles med, og han mente at denne filmen gjorde at han fikk litt lyst på kjæreste. Dermed så jeg den selv, og..ja, det er noe i det han sa.(forsvant igjen ganske kjapt da)
Hvis man greier å se filmen mens man tenker litt over hva som skjer og blir sagt, greie å sette seg inn i karakter, så er det faktisk en ganske bra film til å være litt dryg og rar.

Terningkast 4

Hvor mange hjerter er det vanlig for oss guttene å få?
Har lurt lenge på dette?

i firetiden idagog gadd ikke gå å kjøpe ny. Så lurte jeg på om jeg skulle vente å se hvor lenge jeg klarer å holde meg... og mens jeg lurte på dette så gikk tiden, og butikkene stengte, så nå sitter jeg her uten røyk.

Har litt lyst på, men ikke noe sånn veldig sug, enda.

Tror det er mest vanen sånn egentlig. Og tanken på det at jeg er fullstendig klar over at jeg ikke har røyk i hus. Tanken at det er tomt er faktisk verre enn suget.*note to self; Sigarettene, eller mangel på de, mindfucker deg*Jeg kan ta turen bort på statoil... meen.... jeg skal være flink jente. De er ikke SÅ viktige at jeg må bort dit å kjøpe, bare for å vite at jeg har i hus dersom suget blir fremtredende.sånn.... just saying. Kanskje bedre å skrive istedenfor å tenke på røyk? jah... sier det, så ser vi heller om man får kjøpt imorgen tidlig, eller driter i det :P

og jaaada..... jeg vet at jeg burde slutta. Det er mye man burde, som man kanskje ikke gjør, og mye man ikke burde, som man gjør.
Jeg syns jeg er flink jeg, som faktisk lot være å gå å kjøpe idag.. Det viser bare at jeg er på gli.. Kanskje

(lufter tanker)

Har orntlig vondt i skuldrene ikveld...har vel begynt å dra på årene og sittet i trekken hehehe... Slapper av med varmeflaske og smertedempende salve... savner en kjæreste som er flink å kna... men anyhow, er ikke der uansett. Som en aldri så liten avledningsmanøver hadde det vært stas med litt underholdning :-) Kom til å tenke på at der finnes mange kjærringråd mot hverdagslige plager. Hva er det sprøeste, morsomste, klokeste, osv. osv.kjærringråd du vet om? Fritt frem for salig blanding av klokskap, fornuft, useriøshet og usakligheter ;-)))

Syns det er så trist med gifte menn, menn som har samboer barn osv..som driver å sender melding og sånn...er det rart man ikke kan stole på den rasen der??? Uffameien..og ikke er de pene heller så får mest lyst til å si at de må være happy med det de har...fins det noen trofaste sjeler der ute?
Selv om jeg har hatt et langt samboerskap falt det meg aldri inn og gjøre noe sånt..da syns jeg det er bedre å gjøre det slutt! Ville bare si det til dere der ute...why? Joda jeg skjønner dere er seksuelt frustrerte og bla bla bla..men hvorfor ikke bare heller bli singel da? Ja er jo en tøff prosess i know..men føles det bedre å gjøre sånt mot den man er glad i og som sitter der hjemme og tenker på deg da, og barna?

jeg MÅ bare få lov til å si FY!

Nå er jeg ingen moralens vokter..men jeg blir litt kvalm av sånt :S

Er så fælt å gå rundt å lure på om det er noe kjemi når man møtes, etter man har fått kontakt med noen man liker veldig godt :)
Har fått en dialog med ei som skulle reise bort i en tre ukers tid, rett etter vi snakket på tlf første gang.
Har gått en fem dagers tid nå , har snakket i tre timer på tlf en gang siden dette, og har planer om å møtes.
Er så frustrerende å ikke få finni ut av dette med en gang, jeg har sendt en sms om dagen , og fått naturlige svar. Men jeg har ikke fått noen uten forespørsel, så da lurer jeg også litt på om jeg er mye mer intressert enn hva hun er.
Frustrerende å bli så skrudd i hodet ;)

!

Siste svar ti. 12 juni 2012 23:31 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Bada Bing

Jeg driter i om du er finere ernn Mila Kunis, har du et lite hundekrek med en sånn teit genser på i designerveska di er du ikke noe for meg.