Sukkerforum

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.8230617

Miii-hihihihi!

Hei, første gang jeg starter en tråd her...Poenget er att jeg er singel, og er medlem av Sukker for å bli kjent med andre single mennesker ( med forhåpentligvis samme formål som meg, å finne en livsledsager....hmm:)..MEN...Jeg får utrolig mye post fra gifte menn som ønsker seg en elskerinne eller* søndagspartner.*.(noen som føler seg truffet?).....Hva i h....?? Er så glad for att de ikke er kjærestene mine,,,Vil ha en mann som er trofast.....Det skulle jo bare vært en selvfølge.., men en blir litt lettere skremt når man leser sånt....

Etter å ha tilbrakt mange timar bak rattet, lagt bak meg kring 3 000km og sett mykje tåpelig dei siste to helgene har eg ei oppfordring til dykk alle:

Køyr pent.

Ta livet med ro; og la deg ikkje stresse. Senk farten om forholda er dårlige eller vegen uoversiktlig.

Mange av oss køyrer i desse dagar både langt av stad og seint på kveld. Kjenner du at du vert trøytt og ukonsentrert, så finn deg ein rasteplass eller ei busslomme, og småsov i 15-30 minutt. Til om med på turar så korte som under 2h kan det vere naudsynt med ein kort stopp undervegs. (Etter ein dag med jobb og aktivitetar er det oftare regelen heller enn unntaket at eg gjer dette.)
Har du ungar i bilen så forstår dei kvifor om du forklarar det, og godtar som regel ein "keisam" og stille stopp undervegs.

Legg mobilen vekk og ut av syne og rekkevidd.
Bruk heller 800,- på ein blåtann-handsfree som er fastmontert i bilen, og ha svar-knappen lett tilgjengelig bak rattet. (Og lær deg å bruke systemet FØR du byrjar køyre.)

Pakk fornuftig i bilen.
Tunge ting nedst, og helst inntil seteryggen i bagasjerommet, og lettare bakover og oppover. Ingenting laust på hattehylle og i baksete.
Både for eigen sikkerheit ved bråstopp, men også med tanke på bilens køyreeigenskapar.
Tak- og hengarstativ må i utgangspunktet sikrast, og deretter etterkontrollerast. Ting forskyv og flyttar på seg etter nokre mil, og det som hang som spikra ved reisas byrjing er med eit laust og vaklevorent.

Sjekk dekkmønster og -trykk. Har du gamle eller slitte dekk så ha det i bakhovudet om det er våt veg. Hugs også at våt veg (spesielt nylagt asfalt) kan vere glatt som is. Eg har ved fleire høve opplevd sleng på bilen trass nye og gode dekk og antisladd-system; og då spesielt rett etter regnskyll.
Har du fullasta bil så auk dekktrykket over kva du normalt nyttar. Sjekk instruksjonsbok eller info-plakat på fyllingspunkt.
Sjekk vindusviskarar, fyll spylevæske og vask rutene på innsida. Det kan forhindre blending ved låg motsol.

Og ikkje minst:
Vis hensyn og ver fleksibel i trafikken!
Ha så stor distanse til bilen framføre deg at idiotane som føretar livsfarlige og unødvendige forbikøyringar har ein plass å redde seg inn. Ha eit auge med speiglane så du ser dei så tidlig som mulig, og hjelp idiotane forbi. Det reddar liv.

Kos deg bak rattet, og sjå på køyreturen som ein del av ferieopplevinga og ikkje som eit onde.

God tur.

Er det noen her som sitter å irriterer seg over at de ikke hiver seg på og blir med på slike treff,,, Altså fordi dere ikke føler dere komfortable med å komme inn i en setting hvor dere ikke kjenner noen , og føler det litt småkleint/ utrygt ?

Jeg er ihvertfall sånn, synes flere sånne tiltak har hørtes spennende ut, men ville ha kviet meg litt for å tatt skrittet fullt ut...

Nå var det mye gøy å interessant parlementering her.

ME LIKE

Du møter en dritt på gata. Fyren er farlig. Du er redd men tenker klart.

Bruker du majones på maten?

Som en del av dere fikk med dere, bommet jeg litt på matmengden. Og nå trenger jeg hjelp til å spise opp restene. Så, middag hos meg i dag kl. 1700. Anyone?

Hei, etter at jeg ble singel har utgifter på masasje økt:P Jeg fikser middag og du ordner masasje.

En aldri så liten fundering før jeg gir meg ;-) Er der noen som bruker vannseng fremdeles, selges det fremdeles eller var det bare en 80-tallshype?

Har sovet i en sånn, sov forsåvidt godt men det var orntli skvulpete å komme seg ut av den igjen ;-)

Hva er deres erfaringer med vannseng? Kjenner jeg sukkerfolket rett så er der nok noen vannvittige historier på lur, anyone?

Hei det er så mange flotte kvinner her inne,beste siden jeg noen gang har hvert på.Takker for sukker ,de får det til.Skjønner godt at det er her alle de flotte damene er. :)

God morgen alle sammen :-)

Noen planer for dagen?

2 juli 02:50 HeiHvor er du?Jeg håper du ikke noe imot at jeg skrev til deg.Jeg vil møte deg. Jeg har et seriøst forhold.Jeg vil forlate deg til din kontakt e-postadresse og ber deg om å svare meg tilbake.steilintanya@yahoo.comJeg vil vente på brevet med utålmodighet, håper jeg at du skriver til meg.Bye!

Kvinner trenger 4 dyr rundt seg....en jaguar i garasjen, en mink i skapet, en hingst i senga og en sau til å betale moroa...
Mannen stakkar, tja.. han er fornøyd med ei mus!! ;-).

Høyde!

Siste svar ti. 3 juli 2012 00:44 (108 svar)
Skjult ID med pseudonym shorty

Jeg er en liten sprett på 170, og har dermed lite hell her på sukker. Det døveste er at kompisen min på 190 er på date hele tida, og svømmer i villige kvinns. Det fornøyde gliset hans irriterer meg grenseløst.

URETTFERDIG!!!!

Skal -skal ikkje

I staden for å deppe over dårleg sommarver, manglande partner, dårleg økonomi, utgåtte joggesko eller dårleg matlyst - kva med å lage seg ei utfordring eller eit mål for sommaren?
Kor vil du dra, konsert du vil gå på, utprøving av nye drinkoppskrifter, ja kva som helst.
Klar, ferdig, kjør!

Altså, jeg lurer på når dere smører dere en brødblings, pynter dere brødskiva med salat og tomat etc eller bare klasker dere salamipølsa på skiva og ferdig lissom?

Kom med det folkens, hva lurer dere egentlig på?

Jeg søker muligheten.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mann35+

Jeg får kun med et fylke selv om jeg velger matcher fra 3 forskjellige fylker - noe galt med sukker? :)

Kjøpt trådløs Bluetooth-mus.
Hvordan kontrollere at bt-funksjonen er aktivert eller aktivere den ? Konrtollpanel - bluetooth-enheter..trykker så på : Bluetoothinnstillinger og da skjer det ingenting.Heller ikke når jeg trykker på: Legg til trådløs enhet..der får jeg ingen alternativ.

Sexye damer på BLISS nå!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym tuppa

Jeg er definitiv ikke lesbisk men til og med jeg synes de er det!

mannen spanderer første gangen eller syns du det er greit å betale selv? Selv synes jeg det er greit å betale selv ;-)

Jeg sender en melding, en dag eller 2 senere er vedkommede innom profilen min, får sånn varsling at hun har vært inne og kikket.
Men hun har jaggu meg ikke lest meldinga. Tror disse kjerringene at de er så smarte at de kan late som at de ikke har lest meldinga di, eller "sett" deg ?

Man får nesten lyst til å ramse opp nicka på disse smarte folka.....

*helgeutblåsning*

Det var bedre før, med fet skrift på meldinger man ikke har lest.

fordi jeg fortsatt ikke får svar på meldingene mine..... Dette opplever jeg som en stor svakhet i systemet, og jeg ber dere fikse denne feilen snarest.

Skal en tur over fjellene i slutten av måneden for en time hos tatovør ( yay) og den i forbindelse lurer jeg på å kanskje bli i Oslo over helgen. Er det noen som er åpen for en utepils eller femten i Oslo denne lørdagen? Og da tenker jeg litt sånn på ettermiddagen og utover. Er man kjempeheldig, blir det kanskje tilogmed sol!

Parkpils med kubb og engangsgrill?
Uteservering på pub?

Samesame :)

Lurere på om mitt problem i forhold til å få kontakt med menn, er at jeg er for seriøs. Jeg sender ikke flørtende blikk f.eks. Jeg er dønn seriøs dersom jeg gjengjelder blikk. Er kanskje en besyttelsesmekanisme at jeg heller ser ned og bort. Er vel ganske sjenert akkurat når det kommer til sånn på avstand kontakt. Dersom mannen hadde kommet mer direkte bort, og liksom vist at han var oppriktig interessert, da er det mye greiere. Tror det kommer av litt lav selvtillit. Har i undomstiden hatt noen sårende oppleveler med gutter som bare har tullet med meg. Det sitter ganske dypt.

Plutselig ser jeg flott menn over alt! Hahaha... nesten som om jeg har våknet fra en dvale :)
Og for en deilig følelse! Blir nesten flau over meg selv.. føler meg som en 16 år gammel, hormonell jente, ikke en 30 år gammel dame ;) Da jeg var i forhold, så jeg ikke på andre menn, og det har virkelig gått opp for meg nå!

Det vrimler jo av kjekke karer der ute! Burde jo klare å finne en også da mener jeg :)

God Sommer!!!!!

Å si at jeg er en ny bruker, er muligens helt i overkant, for som ikke betalende har jeg vært her et halvtårstid.
Ja jeg innrømmer det, jeg er en stalker :) (i alle fall frem til nå).
Vil bare si hei, til alle dere som jeg oppfatter som jeg kjenner litt gjennom alle innleggene jeg har lest, og nå som jeg ikke lenger bare er en "kikker" er det jo ikke helt umulig at dere vil bli litt kjent med meg også :)

Hagler jo inn med meldinger vet dere. Nesten så den blir rød i stedet:)

Nei da. Får PM fra den jeg ønsker å få det fra om dagen og fornøyd med det.

Flere som har gul inboks hele tiden? Jeg har ingen uleste meldinger!

Hei!

Jeg har nylig pådratt meg en skade på reise mens jeg utførte noe som lett kan defineres som ekstremsport. Den er ikke så ille at jeg har hatt behov for noe forsikring (enda), men innser at jeg burde sørge for at slike ting er i orden da jeg vet at denne aktiviteten bare vil eskalere så mye økonomien tillater det.

Så, kjære sukker-forum. Har noen av dere gode tips til hva slags forsikringer i hvilke forsikringsselskap jeg burde undersøke? Det jeg ser for meg er at det er en form for reiseforsikring, men med litt utvidelser for enkelte ting hvor man faktisk setter seg selv i fare.

Any ideas? :)

Jeg har en 9-åring, og hvert år har vi reist til eksen sin familie på sommerferie. De bor i et arabisk land så jeg har ønsket å følge sønnen min, selvom det er fem år sin pappan og jeg gikk fra hverandre.

Eksen min er også der sammen med oss. Han bor i Oslo, og vi har et godt samarbeid.

Er dette noe jeg ikke bør fortelle dersom jeg skal på date til høsten når jeg kommer tilbak fra ferie. Jeg tenker at så lenge jeg er singel kan jeg gjøre hva jeg vil ,og hva jeg synes er fint m.h.t. barnet mitt. Neste sommer behøver jeg ikke reise dit dersom jeg har fått meg kjæreste.

Noen her som har noen med matchtall 100 på sukker? Hvis du søker på "hva som helst", uten noen begrensninger, liksom?

Mitt høyeste er 96

blir helt svett jeg, når jeg ser kjente, som er langt fra min type, med høy match!
Så akkurat ei venninnes eks, som er et ubrukelig, utro, dop-missbrukende mannfolk, og vi hadde 96 % macth!!
mistet litt trua her nå kjenner jeg....

Ingen nevnt ingen glemt : -) hvilken fantastisk gjeng med sjarmtroll. Dere ser alle bedre ut IRL og det var en sann glede å få hilse litt på dere alle sammen.Virkelig hyggelig å skåle sammen med dere : -)

At dere er single er ett mysterium av en annen verden :-)

Natti natti : ))

Skal bruke noen av skattepengene til å kjøpe et nytt kamera, men jeg har ikke peiling på hvilket merke det lønner seg å kjøpe
Har dere noen tips å komme med?

Har jo lovt Sta å ta bilde av han innsmurt i sjokolade på et bjørneskinn foran peisen ;)

Får andre notification hver gang jeg besøker profilen deres? Jeg er ofte innom fordi jeg ikke har gullfiskhukommelse, og dessuten liger å bla gjennom bilder selv om jeg har sett dem før. Blir sikkert oppfattet som den stalkeren :p

Hvem vinner av Spania vs. Italia?

Den som gjetter riktig vil finne den store kjærligheten iår (2012)

Har du noe morsomt å dele?

Jeg kan begynne med denne: http://www.youtube.com/watch?v=59OZNLNlSio
Ler så jeg griner av den fyren. :D

Inntrykk

Siste svar sø. 1 juli 2012 23:02 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym CornyLorny

Snakka med en på "the gathering" i går.
Da fikk jeg spørsmålet;
"Gir jeg samme inntrykk irl som inne på forum?"

Vel, i mine øyne så hadde han det, men han fortalte og at han egentlig var en smule sjenert.
At det var derfor man spurte.
Grunn til jeg lager dette til en tråd, var det neste han sa...Det som fikk meg til å tenke litt.
Han mente nemlig det at jeg var mye livligere irl, enn det han hadde fått intrykk av her inne!

Så mitt spm, går naturlignok til de mange av dere her inne som har vært med på disse mange forskjellige
tingene som forumfolka har arrangert, hvor da dømmekraften er mer natulig innstilt...

Er det mange av dere som har fått en liten "aha" opplevelse ifht hvordan dere trodde det og det forumtrollet
skulle være?

PS;
Til deg som kjenner igjen diskusjonen vår..
Beklager, men det blei en undring i meg. Tror ingen skjønner hvem jeg prater om!

Hva tenker dere menn der ute om oss damer med litt bagasje?
Jeg er ung (forholdsvis), barn, eksmann, lån på huset og desverre en trist historie. Mistet sønnen min på grunn av en ulykke for to år siden.. fristene å date vil jeg tro??

Det som er, er at jeg er et godt mennekse, et varp vil jeg si, for den som ser forbi all bagasjen.. Spørsmålet er da om en mann rundt 30 klarer å se det? Kan man i det heletatt sette seg inn i min historie, dersom man ikke har barn selv?
Hve tenker dere erfarne jegere?

dømt-til-å-være-alene.no???

Da er herved sukker beste kokk kåret . Og han heter HARALD BK :))

Stiller opp og ber de som vil komme på mat før selve treffet 30 juni.
han order opp med grillmat til oss alle og alt tilbehøret var hjemmelaget:))
Du er bare super flott :) Nok en gang Tusen Tusen takk for din gjestfrihet og nydelig mat :)

Hei,

jeg må bare sjekke om flere har opplevd det samme som meg, og om noen selv har gjort det jeg beskriver under og kan forklare hvorfor. Altså - noen ganger har jeg fått både gule og røde hjerter fra menn som enten har skrevet veldig lite eller ingenting i profilene sine. Vi har ok match (ml. 88-93) og de ser ok ut på bilder, så jeg sender en kort melding og takker for hjertet. Siden jeg ikke får noe inntrykk av personen som ikke har skrevet noe, stiller jeg noen få spørsmål for å få en dialog i gang. Så får jeg ikke svar.. Er ikke det litt rart? Hvis han har truffet en annen i mellomtiden, er det ikke bare å si det da? Er det noen som sender hjerter i øst og vest uten å egentlig mene at de er nysgjerrige eller liker profilene til dem de sender hjerter til? Eller hva annet kan det være? Noen har til og med vært innom profilen min flere ganger etter at jeg sendte melding som de ikke har svart på - også i lang tid etterpå. For meg virker dette veldig ulogisk, kan noen av dere menn som gjør sånt forklare hvorfor? : ) Ideer og tanker fra andre er også velkomment : )

Ny fårskning viser folk
som er vældi go i segna er sjempe
dårli i retskrinvig !
Glod kvald :)

Synspunkter..hehe..;)

My Story?

Siste svar sø. 1 juli 2012 19:57 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym MyStory

Er det noen som har fått My Story-delen i leiligheten til å fungere? Når jeg skal redigere leiligheten og klikker på My Story kommer jeg ingen vei.

Har nå plantet meg i en sofa her mens ungene løper rundt og brenner opp litt energi.

Noen andre her eller i nærheten?

-Han vil ikke våkne på morrakvisten...

Her er lukten av nyslått gress og grønt på alle kanter... Håper sommernettene blir spennende og dagene med masse sol til alle trolla! (foruten dem som sprekker da)

Etter å vært aktiv på Sukker og lest innlegg på forumet et par måneder er det én ting som slår meg:

- nettdating fører til et kjønnsrollemønster som gjør det vanskeligere å finne noen

Nå er ikke dette verken revolusjonerende eller nytt, for de av oss som husker debatten som raste mellom bl.a Mads Larsen (Pornopung) og Pernille Dysthe (Besettelsen) for noen år tilbake, så ble jo nettopp kjønnsmaktperspektivet sentralt.

Kort fortalt går dette ut på at menn jakter, kvinner velger blant hundrevis av siklende beilere, og underveis får kvinner en oppblåst oppfatning av egen verdi på det kyniske kjøttmarkedet som fører til at de velger å date menn som er uoppnåelige. Taperne er alle de menn som ikke ble funnet verdige kontakt, og de mange kvinnene som får et brutalt møte med virkeligheten.

Resultatet på forumet er at menns hjertesukk er hvorfor ingen vil snakke med dem, og kvinners hjertesukk er hvorfor de ble dumpa av mannen de datet.

Det som forundrer meg er hvor raskt dette har skjedd, og hvordan det tilsynelatende er umulig å stoppe denne dynamikken. Sukker prøver med et poengsystem, men det fungerer tilsynelatende ikke. (Jeg bryr meg ihvertfall ikke om det, og jeg er neppe alene. Jeg titter av og til på bladene på treet).

Men jeg datet på nett for fem-seks år siden, og da var det en helt annen stemning (ikke Sukker). Mye mer laidback, man pratet i hytt og pine, og chattene var festlige og langt mer intelligente. Det var nok ikke ikke vanlig å ha bilde (jeg hadde det ikke), men det spilte ingen rolle. For man viste seg frem, og ble kjent, gjennom kontakten.

Idag opplever selv vi som kan levere noenlunde vettugt innhold at det kan være vanskelig å oppnå kontakt, og chatten er tragisk. Med et par hederlige unntak har det vært enveiskommunikasjon eller oppramsing av meningsløsheter, og jeg har altfor ofte måtte si at dette er lite givende og logge av. (Med skam og melde; av og til på en udiplomatisk og bent frem duperende måte. Til de det måtte gjelde; unnskyld). Men chat er en fantastisk mulighet til å spille ball, vise kreativitet, vidd, og humor. I motsetning til meldinger som redigeres, korrigeres, og kopieres.

Samtidig har jeg opplevd en annen side av skjevheten i utvelgelsesprosessen: Når det nærmer seg date gir damene ofte uttrykk for bekymring for å bli avvist. Det er vanskelig å si noe meningsfylt til det; de aller fleste datene er det ikke interessant å gå videre med, men jeg håper og tror at det er gjensidig.
forts.

Ja,det lurer jeg på.
Det er generelt så lite som skjer fredager,syns jeg...men noe må jo skje-en eller annen plass i Trondheim? :)

Eller kanskje noen blir med ut for en øl eller to?? :)