Sukkerforum

Som vanlig drukner forumet i misfornøyde brukere, så jeg jeg kan like gjerne hive meg på og være ærlig om min erfaring.

Medlem i: over 10 år (betalende medlem i perioder)
Antall dates: 0
Svarprosent fra de jeg har kontaktet: ca 5% (maks)
Svarprosent fra meg til de som har kontaktet meg: 80% eller mer

Jeg skal glatt innrømme at jeg (som de fleste andre) har en viss standard for hva jeg ser etter. La oss si at du luker ut de som røyker, snuser, har en normal BMI og helst ikke har en haug med unger, så sitter du ikke igjen med allverdens profiler.

Av de som jeg faktisk har hatt samtaler på over 3-4 meldinger har jeg oppleved å være et slags kjøttstykke (når ble standarden å spørre etter penisstørrelse liksom?) eller en fisk, catch & release, hvor man bygger opp forventningene og så trekker seg før et eventuelt møte.

Det er sikkert meg det er noe galt med, det er ihvertfall lett å tenke i den retningen. Kanskje har også jeg som har feil oppfatning av hva som er normal oppførsel, eller hvordan man behandler andre personer. Men - til dere andre menn som sitter her og føler det samme: vit a du ikke er alene. Kom deg bort fra nettdatingen, dette er det ikke verdt å bruke mer tid på.

Men noen tar pusten fra de fleste..

Noen er bare så gjennomført skjønne, at de er nydelige i alle settinger!

Gud bedre for en urettferdig verden :P

Det var lettere å få dater og sex før. Nå er jeg 42, for ung for kvinnene på 50 og for gammel for de under 35. Og de mellom 35 og 50 er i barnefella. Nei, det er ikke så lett. Før da jeg var 30 syntes de på 50 at jeg var pirrende og ung, mens de på 20 syntes jeg var moden og erfaren. Nå faller jeg mellom to stoler, og får ikke så mange muligheter.

Jeg meldte meg inn på sukker for under en uke siden og er ganske oppgitt..
Og veldig glad for at jeg bare betalte for en mnd..
Trodde dette var en seriøs side der en skulle bli kjent med folk og gjerne finne kjærligheten, men hvordan går det ann når folk ikke gidder å svare😡
Nei, jeg er ikke blond med langt hår og en sminkedukke, men jeg vet at jeg har masse å tilby den rette...
Så hvis det er kun utseende det går på her inne får det bare være...
Og jeg svarer de som sender melding til meg, det skulle da bare mangle.
De bruker av sin tid til nettopp å skrive til meg og da må en jo kunne være så voksen å gi ett svar tilbake..
Mange som må virkelig skjerpe seg😆
Tenk hvor mange kjekke og greie mennesker dere kan gå glipp av med å ikke svare.
Men nå var det nok klaging fra min side😄
Måtte bare få det ut😄
Så jeg håper fortsatt på at dette kan bli den sommeren der jeg finner mannen i mitt liv😍
Må jo håpe på det, er jo derfor jeg er her inne😄
Plutselig så slipper jeg å våkne alene👏👏

Når man oppdager at store deler av uka brukes her på Sukker for å shoppe kjæreste, skal man da krysse av for at shopping er blant interesser som er særlig tidkrevende?

Gud elsker deg ❤️ vær aldri redd for de ytre men pass godt på ditt indre ❤️

Det er lagt ut en oppdatering av forumet på web/desktop. Den har fått støtte for smilies og vedlegg i form av bilder og giphy.

Etter en kort betaperiode på web/dekstop kommer samme oppdatering på mobil.sukker.no og appene til IOS og Android.

Atter engang :
Svarer jeg høflig avvisende på et brev
Atter engang :
Får jeg noe dritt slengt tilbake.
Atter engang:
Blir jeg blokkert.

Og dere lurer fremdeles på hvorfor mange velger å ikke svare???

Noen som skal/har lyst til å være med på Månefestivalen i Fredrikstad? 21-23 juli
Masse bra artister ☀️🍻

Hva er galt med et enkelt hei?
Ingen her vil svare på et hei. ( nesten)
Hva om noen sier hei på butikken?
Eller på gata...
Man sier vel hei tilbake?
Er det ikke mest høflig å si hei først.
Og så kanskje gi et kompliment.
Mulig jeg er litt rar :)

Er du forfatter så ønsker jeg kontakt med deg :-) Menn kan forsåvidt også svare

Er så jævlig lite spennende som skjer her for tiden, og omegn er finkjemmet, hvor skal dette ende.. Jeg trenger ei å spille ball med , drittlei av å trikse aleine 😫

Hvor er alle jentene som liker å slenge seng ned på sofaen med et glass med noe godt i å se en film? Virker som alle er så aktive til fjells, havs, trenings studio og sykkel her at jeg ser ikke helt hvordan de egentlig har tid til å ha en mann i livet sitt.....

Er det slik at menn er så redde for å ha en kjæreste med noen ekstra kilo på kroppen at de ikke engang gidder svare på meldinger?

Ser så mange menn som uffer seg over at damer aldri svarer på meldinger. De har visst forestillinger om at damer vasser i meldinger og hjerter.
Vel, parker den forestillingen.
Om man er en ung, pen, utdannet og sosial dame med livet i orden har tydeligvis ingenting å si når man har 20 kilo ekstra på kroppen. (Selv på de såkalt "rette" plassene)

Er aktiv og sender meldinger til interessante menn (både tykke og smale) men etter flere år med taushet tilbake kjenner jeg at jeg er lei.

Godt mulig mange damer ikke svarer. Men en del menn må ta et oppgjør med seg selv og. "Søker sunn og sporty dame" eller "liker å ta vare på kroppen din" går igjen i omtrent samtlige manneprofiler.
Det går da vel an å være sunn, sporty og ta vare på seg selv, og likevel trives med de ekstra kiloene man har?

Klar over at jeg skjærer mange over en kam her, men må bare få komme med dette hjertesukket.

Nevner ikke dette fordi det er viktig, men litt komisk at kvinner skal få lov til å ha profilbilder med solbriller, men ikke menn, for da får man Sukker- regelverket rett på trynet og profilbildet blir fjernet :-)

Merkelige greie

Jeg er 41, og her en dagen klarte min lille datter å trykke ut av seg at jeg så mye eldre ut enn moren til venninnen som er 43, denne venninnen var tilstede, og sa seg skjønt enig :D
I stad var det en kunde som tok meg for å være eldre enn jeg er :P

Skal jeg knalle til med botox... eller kan det være den ekstremt tynne luggen som gjør utslaget :D

Liker IKKE.... :)

Er det mulig å bli kjekkere enn meg?
He,he, love you, baby...

Jeg har i det siste blitt oppmerksom på at jeg synes at det er veldig sjarmerende når menn er litt distré. Aner ikke hvorfor. Noen andre som synes dette er sjarmerende eller har dere andre egenskaper høyere på listen?

Ønsker alle en fin sådan og håper kjærligheten finner veien til mange hjerter.

Hilsen Bjørnar

Uhøflighet?

Siste svar fr. 7 juli 2017 14:40 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym Romika43

Hvorfor begynner mange å skrive også blir de bare bort uten å gi beskjed? Det er ikke mye "søtt" over det! Er dette møteplassen eller lekeplassen? Jeg er her for å treffe en seriøs DAME! og ikke en brev venn.
DAMER skjerp dere!

Hva er det for noe galt med mennene på pluss- minus min alder. De er ca 67-70 år og vil ha kvinner fra 44-55. Tror dere at kvinner på 44 vil ha en mann på 68? Hvorfor, da må de i tilfelle være veldig rikt. Og tror dere seriøst at de blir? De gidder ikke vaske/koke og evnt slite med potensproblemer f.eks.
Nei, vis at dere er et voksent menneske som vil treffe et annet voksent menneske av motsatt kjønn, slik at man kan få noen fine år sammen, gjøre hyggelige ting samnen og få noen gode år. Drt går fort framover for oss på pluss/minus 70. Og kvinner holder seg godt og er spreke og oppegående, men menn skal ha en yngre elkerinne eller et trofé, synes egentlig synd på dere menn🤔

Har fått kontakt en mann fra et annet fylke. Han vil at vi skal reise og treffes på halvveien for å se om vi har "kjemi". Jeg tenker straks på mine kjemitimer med reagensrør som det oser av. Fo hva er egentlig kjemi mellom to? At man blir straks tiltrukket av hverandres ytre? Hverandres indre får man vel lite kjennskap til etter en prat over en kaffe. Eller? Hva er kjemi?

Jeg spiller en sport hvor vi 2-3 ganger i året møter franske lag.

Vi spiller på Ekeberg og voldsløkka og det er en morsom sosial affære.

Men...

(Ja jeg vet at ikke alle franskmenn er slik, og at det er stor forskjell på syd, øst, nord og vest.)

Når de kommer til Norge er de svært fokusert på norske jenter og det er ofte vår oppgaver som verter å sørge for at vi velger et sted der de kan møte norske jenter, vi har også en leilighet vi bruker som et klubbhus der vi også ber jenter.

Flere av disse franskmennene er ganske kjipe, hygenen er ikke på topp...de røyker svært mye og de....vel slemt å si det..men de stjeler endel.
De av dem som har kone eller samboer, er også notorisk utro og de synes det er veldig morsomt.

De er også lave, og ikke spesielt maskuline i forhold til nordisk standard.
Gjerne litt store neser og ører.

Men alikevel de drar jenter som jeg aldri har sett før, til tross for at de er direkte ufine å se på..ufine i oppførselen, stinker svette og tobakk og ikke er spesielt høflige, samt litt i overkant glad å lage bråk.

Hva er det som gjør at norske jenter fullstendig overser guttene på mitt lag, som er høye..pene..godt trent og svært høflige...for noen gnomer fra syd frankrike som oppfører seg som de verste grisene.

Jeg skulle bare likt å vite det, jeg har lurt på det så lenge.

Hadde vært morsomt med svar fra jenter i alderen 20-35, og ikke den faste forumsgjengen som skal ødelegge alt de kommer over og lage konflikt, dere kan opprette deres egen tråd.
Dette er noe jeg faktisk lurer på.

Håper alle andre her inne har det samme

Klem

Hallois! Ville bare innom å ønske alle en fin kveld.. hva gjør dere?

Date med en trivelig kar, snakket i telefon, sett bilder.
Når han kom var han så skjelvende at enten en helgefyll på veg ut eller nerver ala en av de tyngste klientene mine.
Snille øyne, godt smil, null evne til å holde en samtale gående, nyseparert uten å ane hvorfor kona ville gå sa han.Om hun skulle ombestemme seg ville han gjerne videre.
Jeg har to teorier, alkohol konsum langt over pari, han hadde også en litt rød farget pløsethet , eller en så nervøs og sårbar personlighet at det passer meg dårlig.
Hvorfor plukker jeg opp slike typer, hvor er de normale flotte modne mennene?

Det er også mange her som dømmer en annen fordi han eller hun sender en kjedelig åpningsmail, hvor det kanskje bare står «hei» eller «hvordan står det til?» Og det synes jeg er pussig. For det første, man glemmer at det er tidkrevende å skrive lange meldinger som man kanskje ikke får svar på, eller som i beste fall bare blir besvart med et «jeg tror ikke vi passer sammen, men lykke til videre.» I sånne tilfeller tenker jeg, hvem er DU, hvem tror DU at du er, som ensidig krever å bli gjenstand for den typen oppmerksomhet, når du ikke er villig til å gi det samme tilbake. Du setter deg høyere enn alle andre, når vi alle vet at før vi har blitt nærmere kjent, så er du bare en av mange bilder på en datingside. Vi er alle mer eller mindre anonyme her. Ikke misforstå meg, jeg krever ikke at man skal gi lange svar, eller at man i det hele tatt må svare på alle meldinger. Det er man fri til å gjøre som man vil med. De er kravet om en lang og interessant åpeningsmail jeg vil til livs. Så: For det andre, tenk hva du kanskje går glipp av, bare fordi du avfeide et annet menneske basert på hvordan den andre forsøkte å innlede en prat. I det virkelige livet krever vi jo ikke det. Der kan man bli kjent med fremmede mennesker ut ifra de minst lovende omstendigheter. Kanskje står man i en kø til en severdighet i et fremmed land, så stiller man kanskje den fremmede sidemannen (eller damen) et praktisk og kjedelig spørsmål, som videre utvikler seg, mot forventning, til å bli en interessant samtale hvor man lærer noe nytt om et annet menneske. I sånne situasjoner er det vel ingen som krever en lang og interessant åpningsreplikk fra den andre. For hvis man krever det så stenger man jo av for uante opplevelser og erfaringer før de har fått grobunn til å oppstå. Det er ikke åpningsreplikken som bør være av betydning, men samtalen som følger. Det er den vi bør legge vekt på. Og hvis den samtalen utvikler seg i en kjedelig og uinteressant retning, så er det ingen som tvinger deg til å fortsette den. Du kan når som helst avslutte. Sånn burde det jo være også her. Jeg tror nok en gang at mange lurer seg selv med tanken om kjærlighet ved første blikk.

Skal du noe gøy i ferien? Hva er ditt beste ferietips?

Da har jeg funnet kjærligheten her inne, og kunne aldri ønsket meg en bedre mann........topp match og hele pakken :-) <3
Lykke til videre alle sammen og ønsker dere det aller beste :-) <3

Burgere

Siste svar ti. 4 juli 2017 14:07 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Mye dritt på burgersteder i Oslo. Faktisk er maccern bedre enn mye. synes nå jeg.

Leste en artikkel her om dagen som omhandlet 'sugardating', eller sukkerdating om man vil oversette.

Dette er altså sider hvor man lager en datingprofil, som her, hvor mannen, i hovedsak, gjerne spanderer gaver til datene sine i form av gaver, penger og lignende. Så er det opp til damene om de gjør gjenytelser. Noen har også prisliste på kostnad for date, sex osv på profilene sine.

Sugardaddys er jo et kjent fenomen, men koblet det ikke mot sukker før jeg leste artikkelen.

Spørsmålet er egentlig om det er disse utenlandske damene som sender meldinger oversatt med google translate som har skjønt konseptet her inne og vi andre har misforstått helt?

Hun er 180 cm lang og 90 cm bred. Kunne ikke klart meg uten henne.

God helg alle sammen

Jeg lurer litt på poenget med profiler med svargaranti. Man får sikkert mange fine avslag da, for jeg nekter å tro at de som er på lista over profiler med svargaranti er mer tilbøyelige til å svare positivt.
På den andre siden, kanskje man hadde fått noen meldinger hvis man satte seg på den listen?

Nå føler jeg så jævlig for litt omsorg, og at noen viser at de er glad i meg! :)

En sommer klem fra meg

Jeg har plutselig tre måneders supermedlemskap her, og fatter ikke hvordan et er mulig at det kan oppstå uten at jeg merker at jeg er inne og bestiller. Er det andre som har opplevd noe slik?
Profilen er deaktivert og jeg var bare inne og leste forum. Jeg er ikke interessert i betale 1000 kroner for noe jeg ikke har tenkt å bruke? Råd og rettigheter her? Må jeg bare nikke og smile, eller er det en svakhet ved løsningen når jeg har kjøpt et produkt jeg ikke aner at jeg har kjøpt?

...Jeg er så innmari solbrent - du kunne ikke tenkt deg å komme hit en tur for å hjelpe meg og smøre ryggen min??

- Noen som har andre fantastisk dårlige "sommertriks"? :-P

Våkne opp å ikke ane hvordan kvelden avsluttet, lete etter mobil, lommebok, klær og nøkler... har jeg sagt eller gjort noe dumt. Har jeg kjørt 😲

Sagt til meg selv at jeg aldri skal drikke sprit mer, men så fort gjort å glemme det når formen står i taket.

Flere her som skjemmes og irriterer seg over spritens virkning på ens dømmekraft.

Mange ting eg sett spørsmål ved her, ein del har eg jo allerede uttrykt i forumet før, men det eg gjerne ser som det mest nyfikne er korleis til dels meget pene og tilsynelatande oppegåande kvinner kan bli verande på ei slik side over månadar og år. Er jo ingen tvil om at de får all den oppmerksomheit de kan takle, og meir til, så er vel ikkje der skoen trykker. Er det slik at ingen mann blir god nok? Tenkjer de stadig vekk at den neste er litt bedre? Er absolutt tilhengar av å vera kresen i sin utvelgelse av partnar, skal på ingen måte ta til takke med kva som helst, men trur heller ikkje i min beste fantasi at det står så ille til blant menn her at ingen har det som skal til for å gjere akkurat deg lykkelig. Dei langt fleste her på sida er vel her for å finne ein make, vil eg tru. Innspel frå begge kjønn er velkomne ☯️

Jeg synes dette med utseende og innhold er vanskelig. Spesielt på en datingside som dette. Her har man jo mulighet til å fortelle mye om seg selv og matche omtrent perfekt med et annet menneske, i hvert fall hva gjelder interesser, ønsker og mål osv. For ikke å snakke om personlighet. Samtidig kommer av og til et profilbilde eller utseende i veien. Og da er man plutselig tilbake igjen der man ikke ville være, til noe veldig overfladisk, det kunne like godt vært Tinder, hvor man KUN dømmer etter utseendet. Når vi ser en romantisk film, for eksempel Titanic, hvor to mennesker tiltrekkes av hverandre, så tror jeg vi glemmer at det er utseendet de tiltrekkes av, for innerst inne liker vi vel å tro at det er personligheten. Hadde Leonardo Dicaprio vært stygg, så ville ikke Kate Winslet ha lagt merke til ham. Og motsatt, han ville ikke ha sett henne hvis hun ikke hadde utmerket seg med et vakkert ytre. Begge to stikker seg ut fra mengden, fordi de ser så bra ut, og så kaller vi det for kjærlighet når de finner hverandre. Jeg tror de fleste i vår tid og i vår del av verden har blitt preget av den romantikken vi ser i filmer og hører om i kjærlighetssanger, enten vi er klar over det eller ikke, - det er det som er kjærlighet for oss. Men la oss være ærlige, de fleste har ikke et utseende som kan bli gjenstand for kjærlighet ved første blikk. Og hvis man har det, så har man ikke det til evig tid. Det må som regel ligge på et annet nivå.

Sleng dere med på en liten ukestur til sydligere strøk. TUI Family Life Alcudia Pins TTTT. 2 September. Vi er 2 single kompiser som tar med ungene ned så det er bare å hive seg på. The more the merryer!

Har sittet ganske på sidelinjen de siste ukene, og sett hvor kjedelig det har blitt på forumet.
De fleste av de faste formistene har blitt jaget eller tatt ferie. Og plutselig er alle enige om alt her. Alle mener det samme. Ingen tørr og lage noen morsomme tråder. Ingen tørr og si sin sanne mening.

Så da lurer jeg...
Kor er alle helter hen?

Da har jeg endelig fått bilen trygg igjen og legger ut på tur om noen timer. Ønsker dere alle en riktig god sommer, og ikke minst! Som tittelen sier, håper dere ikke er her når jeg kommer tilbake! (Les funnet noen)

Ny dag med nye muligheter for å finne kjærligheten.

God morgen klem

Hvor mange her har opplevd en oppvåkning/bevissthetsendring, og hva tenker dere om å finne likesinnede? Er det vanskelig å ha en kjæreste som ikke har gått igjennom en tilsvarende prosess?

Advarsel! Laaaaangt innlegg!

Her på Sukker finnes en side om suksesshistorier. Hele 594 historier finnes der, og det er sikkert flere som ikke har skrevet inn: https://sukker.no/suksesshistorier.html

Her er det motsatte fra meg: En nederlagshistorie.

Før jeg begynte med Sukker (og Tinder og lignende apper) tenkte jeg at dette er måten å bringe folk sammen på i en moderne tid. Her er det samlet masse folk som man vet at ønsker å finne kjærligheten, i motsetning til i virkeligheten hvor man egentlig ikke har noen anelse om de man møter er i forhold, har en annen legning, ikke er interessert i noe for øyeblikket, etc. Enkelt og greit og oversiktlig med andre ord. Jeg tenkte at nettdating var en måte for folk som ikke hadde så stor suksess med å finne kjærligheten i det virkelige liv, og kanskje derfor var litt mer åpne, litt mindre kravstore og med evne til å se litt forbi førsteinntrykket. Jeg hadde lest diverse forumposter på forskjellige nettsteder om folk som hadde møtt den store kjærligheten på Sukker eller lignende steder, og var forhåpningsfull. Om apper som Tinder var overfladiske, så virket Sukker og nettdating som noe skikkelig og seriøst hvor man faktisk kunne noen.

Etter nesten ett år her (og enda litt lenger tid på noen dating-apper) tror jeg nettdating ikke funker for meg. Så dette er på en måte mitt farvel (abonnementet mitt går ut om noen dager). Og etterhvert som jeg leser om folk her på forumet som klager over ditt og datt, begynner jeg sterkt å lure på om det egentlig fungerer for så mange. Nei, jeg har ingen statistikk, det er bare mitt inntrykk som selvfølgelig kan være feil. Men jeg skulle likt å vite hvor mange som er her over lengre tid, men som ikke finner noen, sammenlignet med de 594+ som har funnet noen.

Er nok mange menn her som trur det må vera slik at dei tek kontakt med kvinner først, og ca like mange som kan skriva under på at svarprosenten er heller laber. At du spammar ned kvinner med kompliment eller meldingar generelt har kun ein effekt; dei blir høge på pæra og trur dei kan velge og vrake i menn, stort sett ingenting blir godt nok. Slutt å ver så frampå heile tida, la kvinnene jobbe litt sjøl. Viss du hadde 300 meldingar med fjas og vas frå kvinner hadde du trulig ikkje svart så mange heller.

Jeg lurer litt på hva dere andre tenker om, og gjør i ferien? Jeg er singel og barnløs, og føler at hverdagen er fin og sosial, men at feriene etter at jeg ble singel (har vært gift mesteparten av mitt voksne liv), har vært en liten utfordring..Skulle ønske jeg hadde andre single, barnløse å reise på tur med, og har kikket litt på singelreiser av ulike slag uten å bestemme meg for noe. Hva gjør dere? Reiser dere med foreldre, søsken eller annen familie? Alene, eller på arrangerte singelturer? Noen som har tips, råd og erfaringer?

Hei😊 Jeg har fått en forholdsvis høy match med mange, men begynte pluttselig å undres på hvordan andre ser på " dette" tallet. Bør det være over 90? Er 80 Ok og hva er egentlig en høy match😳
Hva tenker dere?

Og hvilket merke foretrekker du?