Sukkerforum

Er det noe med profilen min som kanskje skremmer vekk?
Skriver til mange, ser de har lest men nada svar, så begynner jo å lure.

Fint om du kan sjekke den og gi tilbakemelding. Og takk til dere som gidder :)

.....*.....*.....

CGF

Det finnes mange gjenger. A-gjengen, B-gjengen, motorsykkelgjenger (snille og ikke fult så snille, osv...
kan nok holde på en stund, men gjenger på sukker finnes det?

Tenker det må bli S-gjengen det da. Så kan man velge om det står for Sukker gjengen, singel gjengen eller sutrekopp gjengen.

Ønsker alle en god fredag her inne med god takt og tone👍🏻

Kom over denne beskrivelsen her forleden, som det er et snev av sannhet i :
"Du sier du er klar for å treffe den rette, klar for å finne en å bli glad i, klar for kjærligheten. Tosomhet. Elske, begjære, føle, savne, glede og søvnløse netter.
Du vil ha putekrig, dele tannkrem, bytte nøkler og lage minner. Du vil elske, du vil drømme, du vil gå hånd i hånd og du vil reise på ferier. Du er klar.
En dag så skjer det. Den rette er rett foran deg. Kanskje akkurat nå? Kanskje er jeg den rette for deg? Kan det virkelig være? Alt du har drømt om og mer.
Listen finnes frem. Høyde, vekt, hår og øyne. Alt stemmer. En spire gror. Det du ønsker er der. Men kan det virkelig være?
Hva om du går glipp av noe annet mens du bruker tiden min på meg? Hva om den du virkelig skal bli gammel med glipper forbi deg fordi du er for opptatt med nest best, som er meg?
Finnes det kanskje noe enda bedre der ute? Kanskje du skal lete litt til?
Du er aldri fornøyd. Alltid noe som ikke passer inn. Øynene mine var blå i stedet for grønne? Kanskje du drømte om flere barn? Kanskje ble det sagt noe feil eller gjort noe galt?
Det letteste er å gå videre. Det finnes jo noe bedre? Du kan alltid finne en ny! Du skal ha det perfekt. Din egen liste må stemme, så skal familien passe inn og alle vennene skal si sitt. Alt må måles opp og veies. For og imot.
Og i mellomtiden så ødelegges det som kunne ha blitt så fint. Fordi alderen ikke stemte, eller interessene ikke var passende, kanskje var det et førsteinntrykk som ikke ble riktig og da er det ikke tid til å rette opp i det.
For det er nye som venter der ute. Bare et klikk unna.
Du kan jo ikke ta til takke med noe som ikke er helt perfekt.
Og mens du kaster blikket ditt bort fra det som kanskje var perfekt og som kunne ha blitt, så er du for opptatt av å sette krav og perfeksjonere slik at det som var glipper.
Nest best er ikke mer. Kanskje var det best? Kanskje var jeg best?
Du vil aldri vite. "

Hva synes dere hvis dere oppdager at den dere dater er litt for glad i alkohol. Trekker dere bort da?

Påstandene om menneskeskapte klimaendringer har blitt som en religion, og jeg ser at mange skriver at de brenner for miljøet på sine profiler, men hva om det viser seg å være fullstendig galt? Se dette foredraget av Stein Bergsmark hvis du tør å se noe du er uenig i:

https://www.youtube.com/watch?v=mfA5_PGHIbA

Har plutselig falt pladask for noen i nærheten og synes det er litt komisk på en veldig fjortiss måte siden vi overhodet ikke kjenner hverandre. Hver gang jeg er ute og handler eller skal til og fra jobb både lurer og håper jeg på at jeg får ett glimt av henne for hun er så flott! Er jeg så heldig å se henne må jeg anstrenge meg for å ikke glane åpenbart. Det er litt tragikomisk men samtid veldig morsomt siden jeg ikke har følt det slik siden jeg var vel...tenåring. Det blir ikke mer enn en avstandsforelskelse men det er helt ok fordi det er godt å føle seg levende igjen! Når man blir eldre og har vært singel en stund så sovner hjertet og slike ting gjør at man liksom våkner litt til live.

Hurra for følelser og hurra for begjær!

Når en mann uoppfordret ut av kontekst forteller at han er gift eller samboer, er det fordi han synes jeg er litt vel pågående og flørtete? Eller fordi de er redd for at jeg skal bli det? Noen tanker rundt det?

Sikkert en gjenganger her, men - i så fall - på nytt:

På en slik side ønsker man seg vel ikke å bruke tid på å se gallerier av fotos på natur, kosedyr, kunst og hverdagsligheter som ikke inkluderer dama/fyren, med gode fotos? Dét kan ev vente til nærmere bekjentskap.. Hvorfor folk legger det ut er vel for å fortelle noe om interessene sine, men jeg vil tro - også: for å "kamuflere" utseende. Så, derfor: spill med åpne kort!

Runar

Var på date i dag men det gikk ikke så bra som vanlig, møtte på de vanlige problemene.
kjemien var bra, vi satt å skravla i 2 timer.
men hun fikk ikke den såkalte hjertebanken eller kriblinga, og da sitter jeg å tenker.
Forventer kvinner at man skal få kriblinger og hjertebank etter 2 timer med ett villt fremmed menneske for første gang????

Alle de kjærestene og samboerne jeg har hatt oppgjennom så kommer det sjelden gjensidige følelser frem før man har truffet hverandre en 3-4 ganger.

Skjønner at dette blir håpløst når kvinner forventer hjertestans på første date og helst etter 30 min.

Dette er bare å gi opp.

Har dere en klippe i livet ? Er det mange som søker det i en partner ? Eller kan det likegodt finnes i en annen relasjon?

Tror mange kan ha det forholdet( behovet dekket) av sine foreldre eller noen nær slektning.

Jeg har ikke det, jeg søker det i en partner, men det kolliderer litt med den frihets/selvstendighets bølgen som rir over landskapet i disse tider :P

Kan høre mange vellykkede sjeler fortelle, at hadde det ikke vært for den eller de, hadde de aldri lykkes eller nådd så langt.

Jeg tror det stemmer, at vi blir mye sterkere, modigere og mindre sårbare av å ha en klippe i livet.

Hva tenker dere, er det greit å søke det i en partner?

Definisjonen på klippe kan sikkert være individuelt, og mange vil sikkert mene at det er helt normalt /naturlig å søke det i en partner.

Men min definisjon er ikke forenlig med kortvarige forhold på noen få år.

I går gikk jeg forbi et par i matbutikken som kranglet sikkelig om en ferdigpose med tomatsuppe fra Toro var en middag eller ei. Han sa at å ha det til middag var det samme som å ha en kopp kakao til middag og at det var alt for lite for en mann på 180cm som trente. Han ville derfor ha maksikansk gryterett, som hun ikke likte. Hun var dritsur og argumenterte med at det ikke var riktig at hun aldri skulle få spise tomatsuppe mer. Jeg kunne gått bort og minnet dem på at det går ann å lage to middager og fortsatt spise sammen, men jeg sto i stedet noen minutter å så på for underholdningen sin del 😂

Når fikk du deg sist en god latter - av den typen du kjenner i hele kroppen?

Viktig melding!!!

Jeg har nå slettet gamle meldinger og har frigjort plass til nye :D ;)

Opplevde nå de siste dager å bli kontaktet av en som virket kjekk og grei. Karen hadde ikke bilder ute,, noe jeg har. Pratet litt om løst og fast og vi var enige om mye. Så ville han treffes. Har litt dårlig erfaring med " blind dates" og sorry, alle har sin smak, så jeg ønsket å se bilder. Etter mye om og men fikk jeg tilsendt på mail. Og nei, han hadde stort skjegg hadde på store solbriller og lite hår.. Han var bare ikke min type... Var ærlig, liker ikke skjegg.. Åh men flax han ikke hadde det lenger da var svaret.. Ok da kan du sende oppdaterte bilder og uten solbriller så jeg får se øynene dine?
Nei da var det ikke så aktuelt lenger... Ok sa jeg og sa lykke til videre.. Hva skjer da? Da får jeg masse stygt tilsendt om at jeg ikke var noe fin, "du er ingen blomst" at bildene mine løy nok etc etc, så blokkerte han meg!!😂😂😂 hva feiler det folk?? Slenge dritt helt uprovosert fordi jeg ikke var interessert?? Hvordan kan man avvise folk uten at de blir sure her og gjør sånt?

Hvorfor er det så mange bilder med teksten "ikke svart"? Jeg ser jo det.. Ikke er det så viktig heller

Så, hvor mange dates ble det på deg i året som snart er over, og hvordan synes du det har gått ? Noen som tørr å dele ?

Selv ble det 2 dates i år, og regner ikke med det blir flere før året er omme. Kom meg nesten ut herfra, men enda singel.

Ting tar tid og ting dukker opp veldig uventet er mine egne erfaringer. Stort sett greie og morsomme damer her da, og noen catfish og falske profiler :)

Hm, legger merke til at jeg ikke orke å sende meldinger/hjerter mer, fordi man får aldri noe tilbake. Det er jo ikke bra. Kjenner dere følelsen?

Da jeg var yngre, gikk jeg mye i fjellet både sommer og vinter, med både fjellski med og telemarkski. Jeg gikk på jakt, fisket, så på tiurleik osv, og jeg og kammeraten min ble ansett for å være ordentlig sære.

Så etter militæret kom studietiden, og livet ble mye slappere. Først ble jeg syltynn, så etterhvert som studielånet vokste, begynte jeg å legge på meg, og kom ut av det hele som en svært svekket mann, men med fornyet trenings og friluftslyst.
Til min store forundring oppdaget jeg nå at de tingene som i ungdommen hadde gjort meg til en geek nå var supertrendy, men det jeg stusset mest over, var at nå hadde den tradisjonelle fjellturen, som til og med mine ekspedisjons-farende slektninger kalte det, blitt til "topptur"(!). Når skjedde dette og hvorfor? Fjelltur er da fjelltur uansett hvor mange fjell i fjellheimen evt. vidder man krysser?

Tror jaggu meg tråden min er borte! Det var kommet mange innspill og jeg hadde ikke lest. eller kommet med kommentarer... Hva skjer da? Det var ikke noe ufint der tror jeg...

Selv så koker alt ned til øyne, noe som kan være vanskelig med bilder. Men øye er det absolutt viktigste for min del ;)

Hva med deg?

Har ni noen favorittsteder i Oslo som passer bra for en kaffedate?

Ønsker:

-Hyggelig miljø uten høy musikk

-Mulighet at sitte noenlunde adskilt så at man ikke "sitter i fanget" på de andre gjestene.

Gjerne på Grünerløkka eller Torshov/Sagene

Hva er den mest irriterende sangen noen sinne?

Har både møtt noen som har spesifikke fetisjer, og datet noen som har møtt andre igjen med klare fetisjer. Jeg har ledd godt av enkelte historier som har blitt meg fortalt. Selv har jeg ingen, men legger jo merke til at mørkt hår går igjen som en fellesnevner hos de jeg har datet eller vært i forhold med. Hvor vanlig er slike fetisjer (hårvekst, sm, bondage osv.)? Dette er jo noe som er litt sært å skrive om i profilen også😃. Hadde vært gøy å høre noen historier fra de som har møtt folk med de underligste fetisjer som de pådytter nye potensielle partnere.

Kampen vi ikke kan tape... Ja ja, der havna vi under etter knappe 10 minutter. Pause nå, og fremdeles 1-0 til Tsjekkia.

Skal han nå evalueres frem til neste kamp, velger han selv å gå av eller får han sparken?

Hvem vil dere ha som ny trener for landslaget?

Er det nå jeg begynner å skrive ønskeliste? 😳 ....eller er jeg aaaalt for seint ute? 🤔😍

Det er noe som plager meg litt, som jeg vil løfte her inne. Dette er ikke tema jeg vil ta opp med venner. Jeg har bare vært i to lange forhold. N so singel, oppdager jeg sider ved meg selv jeg ikke trodde jeg hadde. Jeg er, hmmmm..hvordan skal jeg si det....enkel :-) Jeg er lett å få i seng for si det sånn. Er det flere som har det som meg? At uansett om dere har bestemt dere for ikke å ha sex, så ender det der allikevel? Altfor mange fristende menn og jeg klarer ikke la vær :-)

Er det mulig å forandre på den magiske cocktailen av amorøse, fysiske og mentale ingredienser som gjør at jeg blir tiltrukket av A men ikke av B? Jeg har aldri klart det. Jeg har forsøkt, men uten hell.

Når jeg ser egen historie med menn og mønstre for tiltrekning, så deler mine (viktigste/seriøse) ekser visse, tydelige trekk. Dette er personlighetstrekk som jeg åpenbart er svak for og lett faller for (ingen av trekkene minner om min pappa😂). Det er ikke negative eller dårlige trekk/egenskaper, men kanskje ikke helt ideell match for min personlighet og type, over tid. Trur eg tralala...men; sikker er jeg ikke!

Det er jo en grunn eller ti, til at jeg blir tiltrukket av A, men ikke av B, selv om jeg i det lange løp kanskje ville passet bedre sammen med B, på grunnleggende områder. Om min unike cocktail for tiltrekning (mine ”tenningsnøkler”) er et resultat av alle mine erfaringer i livet, fra jeg var barn – så vil jeg tro mye utvikles og bekreftes på et ubevisst og underbevisst plan.

Korrigeringer, ja – det har jeg til en viss grad erfart er mulig (lært av feil, tatt læringen til bevissthet osv). Større endringer tror jeg er vanskelig, kanskje umulig?

Tanker om dette? Erfaringer? Kan vi påvirke noe selv? Forandre? Er det mulig? Hvor styrt av oppvekst, underbevisste og ubevisste (og andre) krefter er vi?

Finnes det noen frikere her?

...om dere visste at dere aldri kommer til å få et fornuftig forhold i dette livet. Hva ville dere gjøre?

Er det noe som erfaring med det? Funker det? For min del, så søker jeg noen i 20-30 åra som kanskje er like dårlig som meg til å binde seg. Bare litt omsorg på de kjedelige søndagene!

med dagen til alle fedre! 😊

Noen i Bodø som vil være med meg å spille bowling ? :p

De aller fleste er tydlige på at de ønsker en røykfri partner, men hva med snuserne? Er de like uønsket? Spør for en venn😃

"Evig din

PC'en min - eg ser på deg du blinkar blått.
PC'en min - eg treng deg, me har det godt.
 
PC'en min - eg brukar deg, som ei gudinne.
PC'en min - eg ber til deg, du har stort minne.
 
PC'en min - eg klemmer deg, du gjer meg sterk. PC'en min - eg kysser deg, eit underverk.
 
PC'en min - eg søv med deg, du er alt eg har. PC'en min - eg elskar deg, du vert mor, eg vert far.
 
For til neste vinter,
då får me printer."
 
Arne Hjeltnes

"Before you slip into unconsciousness
I'd like to have another kiss
Another flashing chance at bliss
Another kiss, another kiss"

Prøver sukker igjen, da jeg hadde glemt hvorfor jeg meldte meg ut. Jeg veit jo at preferansene blir stadig mer spissa med årene. Det er også mulig at en del holder igjen på profilen, slik jeg også gjør. Men førsteinntrykket av katalogen gjør meg ikke entusiastisk. Det er nok jeg. som er for sær.

Sitter aa multitasker her mellom tinder og sukker. Hypp paa en deit. Snart. Kunne noen vaere saa sote aa fortelle meg om det er noe galt med profilen min, sporsmaalstegn. Ikke et eneste napp paa tinder heller, surfjes

Hei

Egentlig litt ny her, finnes det ei jente som har lyst til og bli kjent kanskje?

Hva slags planer har dere for helgen da folkens, noen som skal ut å gå på ski....

Hun har en vakker sjel og glimt i øyet. Det hender hun sminker seg og er flott i tøyet. Tror hennes hår er mørkere enn psyken, og at hennes tidligere fyr har fått skikkelig fyken. Hun lurer på hvorfor vi ikke har møttes for lenge siden, og føler at vi begge har kastet bort tiden. Noen som har sett henne?

Er det bare hos meg at mach-trærne har fått sorte blader selv om man har høy skår?

Lurer bare på om det er noen her som skal på "We love the 90`s" som skal være i Telenor arena 22 april neste år?

Har etter hvert sendt ganske mange uforpliktend, men hyggelige meldinger til en del menn som ser interessante ut. Til min overraskelse er det svært få som svarer, mange bare blokkerer eller svarer at de egentlig har meldt seg ut. Hvofor? Det hadde vært mer realt å få en kort melding tilbake med noe slik som - dessverre, - tror ikke dette er aktuelt, -har ikke lyst å snakke......

Jeg er midten av 20-årene og det forundrer meg at voksne menn i slutten av 40-årene og 50-årene besøker min profil. Noen sender også meldinger. Jeg synes det er upassende og blokkerer derfor alle. Hva er grunnen til at voksne menn er interessert i jenter som er halvparten av deres egen alder?

.....er det turn-off? Hvor mye teller utdanningen, og teller det negativt at damen har høyere utdanning hvis du selv ikke har det? Kanskje jeg blir nødt til å sette ned antall år utdanning for å få mere kontakt med menn her på sukker ;-)

Noen har absolutt ingen tekst i profilen sin. Kjenner at da skal hun være skikkelig snasn på foto før jeg legger inn et godt ord. Eller dater hun og gjør seg litt utilgjengelig?

Så har du dem som legger inn litt, enten pga en innholdsfattig tilværelse som dem ønsker å krydre her inne, eller så har dem mer ved seg, men vil gjemme noe til chatting og en eventuell date?

Til slutt har du de som tapetserer profilen sin med tekst som instruerer hvordan ham skal være. Ikke minst forklarer hvordan dem selv er i alle situasjoner samt legger ved detaljert bruksanvisning. Skikkelig turn-off, spør du meg.

Hva liker dere egentlig selv?

Forskjellen mellom "Soul mate" og "Life partner", hva er det?

http://www.social-consciousness.com/2016/04/the-difference-between-life-partners-and-soulmates.html

Jeg synes det som stod i denne artikkelen var interessant, og føler selv at det stemmer med mine erfaringer. Det betyr at jeg opptil flere ganger har møtt min soul mate og han har lært meg noe om meg selv. Jeg har vokst og utviklet meg sjelelig . Han har fått meg til å se min egenverdi. Jeg er takknemlig for det. Selv om han var en narsissist. Men det skulle og måtte til for å vekke meg. Nå ser jeg etter en livsledsager. Det blir kanskje ikke like intenst og lidenskapelig, men vil forhåpentligvis være mer solid, stabilt, harmonisk og langvarig.

Jeg lurer litt på hvorfor noen ender setningene sine med masse spørsmålstegn, selv om det ikke er formulert som spørsmål.
For eksempel: "Smil og øyne er viktig ????"

Noen som har noe fornuftig svar på dette fenomenet?

Hva vil det si når det står at en profil er utilgjenglig?