Sukkerforum

Hei,

En ting jeg har grunnet litt over i det siste er trangen til å gjøre egne preferanser til det (eneste) moralsk rette. Dette har pågått i ulike former i evinnelige tider, og selv om de spesifikke uttrykkene varierer, så later det til å være en av menneskehetens yndlingshobbyer.

Kanskje det mest lettgjenkjennelige eksempelet i vår tid er den stenkastingen homofile, lesbiske, bifile og transkjønnede har vært (og i noen grad fortsatt er) utsatt for. Mennesker som ikke er tiltrukket av eget kjønn (eller i alle fall ikke vil innrømme at de er tiltrukket av eget kjønn) finner det for godt å sette et likhetstegn mellom sine egne preferanser og hva som er moralsk riktig. Logikken, om den kan kalles det, er stort sett en eller annen variant av "Jeg liker det motsatte kjønn, følgelig er det moralsk riktig å like det motsatte kjønn".

Dette er derimot langtifra noe fenomen som bare preger oppfatningen av ulike legninger. Det kan like fullt prege ens oppfatning av hvilke kjønnsuttrykk som er moralsk forsvarlig. Om Nils Nilsen kun er tiltrukket av kvinner som liker kjoler, blomster, rosa og tyll, så er Nils Nilsen selvsagt fullt berettiget til å ha denne preferansen. Men skrittet fra å ha den oppfatning til å hevde at "bare kvinner som liker kjoler, blomster, rosa og tyll er kvinnelige", ser ut til å være svært lett å ta for noen.

Hvor stammer denne trangen til gjøre sine egne preferanser til det eneste riktige fra? Er det (kanskje ubevisst) strategisk? Rett og slett behovet for å skape et samfunn hvor flest mulig mennesker føler seg forpliktet til å oppføre seg i samsvar med de preferanser en selv har? Eller er det psykologisk? At man føler seg uvel med et samfunn hvor tiltrekning kan skje i mange former, fordi det setter spørsmålstegn ved det "selvfølgelige" med ens egne preferanser? Eller er det noe helt annet?

Takker for meg åsså ønsker jeg dere lykke til videre.

Går tilbake til de diskusjons plattformene hvor det sitter litt mer samfunnsorienterte og voksene folk, som holder en litt høyere standar på samtalen / diskusjonen.

Jeg tror man skal ha en sterk psyke for å være her lenge.

Hei. Noen som er vegetar eller vegan her? Opptatt av sunn mat i allefall. Personlig utvikling med seg selv.
Nysgjerrig person som spørr

Noen overleve for møtes døve/hørende? Så hva syns dere om døve personer eller noe ?

Mye bra har skjedd på likestillingsfronten.
Noe kan fortsatt bli bedre...

Og...
Uten sammenligning...

I 1913 fikk kvinner stemmerett...
I 1914 startet 1. Verdenskrig.....

Vær måteholden i feiringa... :-)

lyrikk frå under beltestaden!

No sitter eg her og tenkjer på dei(g).
Eg undrast no berre, kvifor du var so feig?
Eg spelte jo på alle strengar eg hadde.
Og du var på looks, rett forbi meg du bladde!
Eg sendte deg kjærleik, i lyrisk drakt.
Kva fekk eg tilbake, jau rein forakt!
Eg la ut om alt det kjekke eg gjorde.
Men du såg på meg som ei mannehore!
Eg sende deg hjarte, i grønt gult og raudt.
Eg trur nok du tenkte, han der er for blaut!
Då sprakk det for meg og eg kalte deg tøs.
Eg blei steikje galen, blei svartsjuk og bøs.
Med eder og galle, eg tok meg deg føre.
Ja det her blei jo litt av ei føkkings røre.
Endeleg skreik eg, ditt hespetre!
Eg håper du fell, og brekk armar og kne.
Eg skreik og eg bar meg, eg skjelte deg ut.
Men blei nok foundra, då du heitte Knut!

Ja sånn kan det gå. Vonar dykk søv godt i natt. Peace and løøøv!!

La oss være flinkere til å gi våre forfedre en tanke for hva dem har gjennomgått for at vi kan sitte på et forum for å krangle og sippe om følelser og dagligdagse utfordringer.
Blod og lemmer har tross alt blitt ofret........

jeg er 45, hvordan kan jeg ha Match med 60 åringer.
Vil ikke ha en gammel Kjærring.Vil ha en ung sexy Lady

Initiativ

Siste svar ma. 6 mars 2017 00:32 (175 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Han titter på meg, og jeg titter på ham. Så går det en liten stund før han igjen titter på meg, og jeg på ham... Tilfeldig? Neppe!

Jeg skal møte en fra Drammen, selv bor jeg like utenfor Oslo. Noen som vet om et fint sted for første date sånn midt i mellom?

Hører så mange som klager innpå her men hvordan forventer dere å finne kjærligheten når dåkke bare fokuserer på materialistiske ting å kroppslige ting ? Pøh eg drite i om dama veier 10kg for mye eller for lite å om hu bor i en villa eller ett lite skur er jo dama i seg sjøl eg skal forelske meg i ... synes de blir for dumt når folk blokkere hverandre bare utifra hva som står på profilen osv ... kossen kan du vite hvordan en person er uten å ha snakket med han/hun først ? Når du ser på profilen til noen så lager du deg ett bilde i hode hvordan denne personen er uten å faktisk vite hvordan denne personen er osv å du kan jo heller ikke få ett skikkelig å lykkelig forhold basert på kroppslige å materialistiske ting fordi då e de jo ikke personen du er sammen med du elsker men du elsker hva denne personen kan gjøre for deg å dine egoistiske lyster å då lever du i ett tomt forhold uten kjærlighet... kjærlighet ja virker som ingen egentli vet hva de er lenger desverre....

Morsom du mann 20 fra Hordeland.
Tror du får flere treff med tulle innlegget ditt.

ser folk har tid til og svare på innlegg her.
Kunne ikke damer svare på meldingene de har fått da?
skjønner gode mannfolk vil ut herfra. Man får liksom ikke så mange tilbakemeldinger fra motsatt kjønn.Og Expo er en stor vits.er ikke intresert i møte en dame som er 16 år eldre enn meg.Ser også at mange mannfolk prøver og være så seriøse her inn med id sin.Ja den måten kan de også få Damer på.Nei er glad min tid er snart er over her på Sukker.Vil aldri anbefale denne til noen(ikke mine værste fiender heller).

It´s only rock and roll!

Førstkommende lørdag skal jeg på Rock In. De av dere som har lyst til å bli med er velkomne.

Rock In er for tiden byens beste rockeklubb, synes jeg. Etter at Elm Street Rock Café, De-Villes Rock Lounge og Unholy gikk inn er det Rock In som holder koken. Et annet godt sted er Kniven, men det er mer en rockebar enn klubb.

På Rock In er det trøkk i helgene, for å si det sånn. De fleste som vanker der er rockere som kler seg i slitt jeans og sort lær. Damene er ikke til å kimse av. Bra miljø om man liker hardrock og heavy metal. Ikke noe rølp, tull eller fjortiser. Godt utvalg av brennevin i baren til sympatiske priser. Man får blant annet absint der.

Rock In er det nærmeste man kommer underground av den type klubber i Oslo.

De av dere som synes at dette virker interessant kan jo tenke litt på det.

Gir dere nettsiden til Rock In slik at dere kan ta en titt.

Stay Tuned!

Har dykk nokre røynsler som kan vere nyttige for andre mennesker å kjenne til? Så shoot her!

Eg kan begynne: hugs å ha lokket på gryta når dykk poppar popcorn. Just sayin!!!

falske

Ingen svar
Skjult ID

og det er mange falske Profiler her inne.
Damer bruker veldig ofte Fotomodeller bilder.
Og de har veldig gamle bilder av seg selv.

Hvordan får man supermedlemskap? Får bare VIP+ men ingen alternativ til supermedlem. Bruker app på iPhone 🙂

"An offer you can´t refuse."

Jeg har satt meg fast i ei lita sump, og finner ikke veien ut herifra. Og da kan det være lurt å få input fra et bredt spekter av fantastiske mennesker. Ja, altså dere :)

Saken er at jeg har nå i tre-fire år lett etter en hobby som jeg absolutt brenner for. En hobby jeg har lyst å gjøre så mye som jeg klarer å få til. Men klarer ikke å finne den, og har begynt å gå tom for ideer.

Det er to ting idag jeg digger vilt, men da må det være flere personer innblandet, siden de fyller det sosiale og nærhetsaspektet.

-Brettspill/Bordspill med venner
-Fifthy shades relatert

Hadde håpet å finne noe jeg brenner for, og som jeg kan gjennomføre alene, til en viss grad. Og dette har jeg sjekket ut til nå.

-Kampsport
-Paraglider
-Fallskjerm
-Ballong
-Kiteing
-Svømming/Dykking
-Langdistanseløping
-Sykling
-Langtur i mark (flere uker)
-Ulike ballspill
-Styketrening/Fitness
-Skyting/Pil og bue
-Alpin/Ski
-Tegning/Crafting

Og sikkert mer, som jeg ikke kommer på akkurat nå.

Neste prosjekt er å sjekke ut seiling, så bøker er allerede kjøpt inn for å lære teorien, men jeg tror det vil ende opp som alt annet, at jeg sitter igjen med "Meeeeh, var moro, men... " følelsen.

Så, jeg har veldig lyst å høre hva er det du brenner for? Både som inspirasjon og ny input.

Her kan alle dere som føler at dere må spre eddik hele tiden boltre dere.

Denne tråden er til dere.

Enjoy!

Så kan vi andre få holde på med vårt.

Peace sisters and brothers!

Det hadde vært et Interesant ( kanskje til og med morsomt) psykologisk experiment å sende forum-gjengen til en øde øy for en måneds tid. Kanskje til og med nakne. Dette er jo tross alt en datingside. Hvem hadde gitt seg først? Og hvem hadde overlevd lengst tro?

Kjære med-forumister, dere bedrevitende og motbydelige rasshøl!
Nå står helgen for tur, jeg håper for alles beste at dere tar dere sammen, og får det rustne og bedrøvelige legemet deres ut i frisk luft.

Det vil gagne samfunnet langt mer, enn at dere sitter å surmuler hverandre i senk, over det støvfylte og nedklinte billige tastaturet.

Kom dere ut i verden å skap relasjoner, ikke sitt her å syt ut deres bedritne og ynkelige hverdag, ei heller lat som dere er lykkelige da det skinner lang lei at dere er noen fortapte sjeler!

Det er bare du sjæl, som kan ta tak å få deg ut av den billige møkka sofaen din, eller den fancy dyre, som du stort sett sitter å trøkker i sjæl.

Om du er feit og støgg, eller overtrent og soliariumsrynkete, blir ett fett!
Du er like tragikomisk uansett!

Kom dere ut å skap dere et liv før dere dauer!

Skål og god helg til dere, siklende og stinkende sofagriser! :)

Jeg fikk nettopp en melding fra en kar fra Sogn og fjordane som kalte meg HURPE.
Hvorfor bruker folk tid på slike ting her inne. Om du ikke "liker" et menneske's profil - sveip "liker ikke" i stedet for å være ufin!!
Han kommenterte et bilde jeg har og kalte meg det.
Han sjøl hadde kun ett bilde i profilen sin - og det var vel ikke Guds gave til kvinnen det heller / men jeg hadde aldri skrevet en melding til vedkommende og kalt ham ting!
Trodde sukker var seriøst! Blir helt matt av slik oppførsel av voksne folk! Ellers - ha en god natt💤💤

I løpet av den tida eg har vært her på sukker, har eg sendt en del henvendelser, normale greie meldinger til damer, som matcher meg godt eller svært godt...
Ei eineste har svart.. hun takka nei, men var til gjengjeld svært så hyggelig... alt greit med det! Resten har lest meldingene, men GIDDER ikkje svare så lite som det eingang...

Samme periode... på ein tilfeldig FB-singelgruppe.... tilsvarende antall meldinger... kanskje fleire... mellom 50-60% svarer... dei fleste takker hyggelig nei, men 3 stk er faktisk interesserte...

Så spørsmålet er ... koffår kaste vekk penger her på sukker liksom?

Hei! Har nå vært on-and-off på på dating-sider siden oktober i fjor, lest forumet her, ledd og grått om hverandre... Har ikke hatt det store hellet i kjærlighet, men de to siste månedene har jeg vel levd som "pausefisken". Kom over denne teksten og tenkte; det er meg hun beskriver... Hulk... går det an å være så dum? Flere pausefisker der ute? I feel ya!

Les http://kristinspitznogle.blogg.no/1353620112_er_du_en_pausefisk.html#comment

Hei.
Har opplevd svært mange ganger at jentene har veldig gamle bilder og er faktisk ikke til å kjenne igjen når jeg treffer de i real life. Og de skriver at de er slanke, men virkeligheten sier noe helt annet.
Hva får folk til å opptre så uærlig, alt kommer jo for en dag og "fallhøyden" blir dest o større..

Jeg fikk melding av en igår som spør om Voss er for langt unna, og jeg svarer ja for jeg ser jo at han har barn og. 1,5 time er for langt unna for meg.

Fikk til svar.... "trodde du likte fjellene på Voss..."

Kan noen hjelpe meg med å forstå denne, for jeg skjønner ikke helt da at konklusjonen er at jeg ikke liker fjellene på Voss...

Hva har det med fjellene på Voss å gjøre 😂😂😂 jeg digger fjellene på Voss jeg, skal dit noen dager i vinterferien med min datter, søster og nevø for å stå på ski 😁

Noen andre som vil dele rare svar, for jeg er vel ikke den eneste som har fått flere 😆

En annen svarte at han ikke trodde jeg var sporty nok, fordi jeg takket nei til tur. Forklaring om at jeg skulle på date med en annen noen dager senere heller betennelse i foten var ikke gode nok forklaringer.

Blir irritert der og da, men ler av det nå 😂 Angrer ihvertfall ikke, viser at de ikke takler å bli skuffet 😝

Match

Siste svar on. 1 mars 2017 09:08 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Brother

Hvordan kan ei dame på 60 år fra Nord-Trøndelag være en av mine beste matcher, når jeg selv er 48 år og søker etter kjæreste på Østlandet mellom 40 og 50 år?? Undrer....

Misforstå meg rett, for jeg sier hurra for det å bruke sykkelhjelm, men hvorfor velger så mange å legge ut bilder av seg selv med dette "hodeplagget"? Noen som vet?

Flere damer her bemerker at de får slibrige meldinger.

Tenkte at jeg skulle prøve å balansere det litt.

Fullt ut mulig å sende poetisk ladde meldinger som er elegante og pikante, med et touch av sensualitet, akkurat slik persisk poesi var.

Ikke sant?

De av dere damer som vil ha slike meldinger kan bare rekke opp hånda.

Jeg sitter med fjærpennen klar...

Hva er det? Noen har garantert en mening om det.. både m nick og pseudonym 😉

Er ny her inne, og er litt undrende på hva man kan forvente seg her? Er dette mest et kjøttmarked, eller en mer seriøs datingside? Hvis noen erfarne sukkerfolk kunne gitt meg sitt inntrykk av dette her hadde det vært hyggelig 🙂

Er det mange her som benytter seg av Looks?

Hylekoret

Siste svar ti. 28 feb. 2017 00:38 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Nå tror jeg over halvparten av medlemmene i det irriterende hylekoret her ble borte, ikke så mye klukking og surring i alle tråder... ahhh.. så deilig!

Skjer?
Jeg kjeder meg litt.

Hvorfor må det et tema til (som regel av grovere kaliber) for at alle skal delta?

Siden jeg tydeligvis blir "hengende" her til alle tider, er det koselig å prate litt løst og fast med folket. Jeg biter ikke. (I dag)

Hva skjer?

Hei!

Når jeg blar gjennom profiler kommer jeg fra tid til annen forbi kvinner som opplyser at de ønsker at en eventuell partner skal være en "ekte mann", "et skikkelig mannfolk", "være mannen i forholdet", etc. etc. Som leser blir jeg ofte litt usikker på hva man egentlig legger i noe slikt.

Sikter man til det rent estetiske? At vedkommende skal være tradisjonelt maskulin av utseende? Eller er det snakk om tradisjonelle kjønnsroller, hvor man vil at partneren skal være den dominante i forholdet? Eller er man på jakt etter noe helt annet?

Rekk opp hånda den som skal på date i helgen!

av ei av jentene herfrå. Etter avtale om telf og mogleg date so endte det opp med blokkering istaden. 😂 😂 😂 😂 Eg undrer godtfolk, om noken av dåkke ynskjer å deite tjukke/ feite partnera??

Måtte copypaste en kommentar i en tråd, da responsen ble for voldsom.....

Situasjonen er følgene:

Jeg klarer ikke helt å finne ut av hva som skjer, eller om det er noe i det hele tatt. Dette gjelder meg og ei fra jobben min.
Vi har hatt sengevalsen by accident i fylla. Ok, det skjedde og det ble med det. Vi jobber ikke så mye sammen da hun studerer ved siden av.

I det siste har vi hatt lange samtaler over telefonen ifbm jobb.
Samtalene foregår om dagen men også ofte om kvelen.
Sist var samtalen på nesten to timer fra 2300.
Vi snakker selfølgelig mest jobb men også litt "svada"

Er litt usikker på om dette er "normalt" eller, ja....?

Jeg er 42. På jobben min kommer det stadig nyansatte jenter i underkant av 30, med de lekreste og mest veltrente rumper.

Har så lyst til kose meg med de jentene:-)

Hvorfor har du en sykkel ved siden av senga?
Fordi jeg er lei av og gå i søvne :)

Anonym

Siste svar sø. 26 feb. 2017 18:02 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Kan dere anonyme tegne et bilde av hvem dere er ?

Alder, jobb og noenlunde lokalitet ..

Eller sjølvskryt. Dåkke får dømme sjølv. Men eg tykkjer denne er verdt å dele. Ja den handlar og vekt og livsstilsendring. Men fleire kan kanskje bli inspirert.

Eg har etter årevis med overvekt vore plaga med søvnforstyrrelser. Dei siste to åra har eg sove med pustemaske. Jepp c-pap. Ganske enkelt fordi eg fekk søvnapne. Hadde pustestopp som varte i 1 til 2 minutter, godt og vel 25 - 30 gonger pr natt (viste testane). Då eg fekk denne maska hadde eg skyhøgt blodtrykk. Søvnkvaliteten var so låg at eg nesten ikkje var i stand til å køyre bil dei verste dagane (sovna/ fell vekk når eg evt køyrde).

Vel eg har jo posta fleire "eg har gått ned i vekt" historier her den siste tida. Til forargelse for noken, til eeehhhh kanskje nytte for andre. Det har tatt ca 2 år å komme der eg er no (men skal ned 5 - 10 kg til...men drit i det 😃).

Det eg ville sei med dette er at eg dei siste nettene har sove utan c-pap, satt telefonen på opptak. Og overraskande nok so hverken snorker eg eller får pustestopp lenger. Og er nok heilt overtydd om at dette har med vektnedgong og betre helseaspekter å gjere.

Som sagt tidlegare, eg mangler litt filter på kva eg legg ut, men tykkjer dette er viktig nok til å formidle det offentleg. Med håp om å inspirere andre! Om nokon treng nokre råd mtp metode og "pedagogikken" med opplegget mitt, så er det berre å spørje.

Altså, en gjenganger her inne har jeg skjønt:) Men altså, historien... Sikkert vært på 10 dater på en måned, rakk t.o.m 2 dater på en dag 😂

Altså, veldig ofte møter jeg damer som enten har alt for gamle bilder, eller så er bildene tatt for 20 kg siden.... 😂

Når vi er på disse sidene, så er vi her for å treffe personen på bildet. Både av Utseende årsaker og andre mer kjemi årsaker...

Kan ikke damer bare legge ut " ferske" bilder ? De mister jo bare mulighet til å treffes igjen, når de ikke overhodet ser ut som på bildene!!!

2 av datene endte også med overnatting og kos, men det jeg oppfattet som damer, som ville ha et forhold, kom det frem over et glass vin, at de bare var ute etter sex... ( ja vin før sex altså 😂) Altså, var veldig koselig det, safe sex og alt mulig, meeeen hvorfor skal man da utgi seg for at man ønsker et forhold!! Hvis dere KUN er ute etter sex, skriv det i en mld da, så skal jeg vurdere det, basert på BILDER SOM IKKE ER 5 år gamle , eller 20 kg siden.!!!

Bare en tanke på søndags morgen:)

Disse to begrepene blir ofte brukt om hverandre.
De kan bety litt forskjellige ting og det ene kommer ikke naturlig etter det andre.

Selvfølelse er knyttet til selvinnsikt, mens selvtillit ikke nødvendigvis er det.

Selvfølelse og selvtillit er noe som skapes i oss i møte med andre mennesker.

Personlig tror jeg god selvfølelsen er viktigere for et individ enn god selvtillit.

Bare for å klargjøre hva jeg legger i begrepene :
Selvfølelse er måten vi kjenner oss selv på, hvem vi er og hva vi står for.
Selvtillit er hvilken verdi vi tillegger oss selv og hvilken tro vi har på oss selv.

Hva tenker du når det blir snakk om selvfølelse og selvtillit?
Hvordan kan selvtilliten økes om den er dårlig eller om selvfølelsen er lav?
Hvilke situasjoner tenker du det er godt å ha selvtillit?

Tråden er merket som seriøs, kanskje unødvendig å påpeke men jeg gjør det lell.

Kun damer!

Siste svar sø. 26 feb. 2017 12:43 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Reservert

Tråden bare damer skal svare på!
Hvor mange har du hatt sex med?
Tør du være ærlig om temaet?
Min og også mange andre som jeg kjenner har erfart at en trygt/lett kan legge til xx antall ligg ifht. hva dama sier.
Ikke kommenter om du ikke er kvinne!

De dukker opp igjen, noen av dem jeg har vært på date med. De virker bare litt nysgjerrige. Så mimrer vi litt om det kysset. Jeg synes det er litt hyggelig, men jeg lar det forbli en hemmelighet.

jeg er 22 år jeg har en type jobb som er ulønnet og jeg er uføretrygdet pga. medfødt skade i ryggen og arbeid skade. vet flere har sakt til meg tidligere at jeg bør leve livet litt, men jeg klarer ikke det! jeg trenger noen ved min side!