Sukkerforum

I går kveld hadde jeg gleden av å høre Morten Krogvoll snakke om livet, ja for det var like sterke innrykk og inspirasjon å høre hva han hadde å si som å se bildene han har tatt.
Her var det rikelig med tankestoff om hvem som hadde inspirert ham, forfattere, komponister, musikere og kunstnere.
Det var også morsomt å høre ham si at enhver ape kan trykke på utløseren å få et greit foto med dagens teknikk, det å se motivet med eget perspektiv blir noe annet, det er der det unike ligger mer enn i den perfekte teknikken. En trøst for en som ikke er særlig teknisk dyktig.
Et ganske så fullt litteratur hus i Fredrikstad hadde gleden av samme opplevelse som meg. Det gir meg et puff i ryggen på å få med meg noen av alle de flotte arrangementene som faktisk foregår ganske nær meg.

Hei

er en ganske nyskjerrig person og liker å møte nye mennesker.
er det noen andre her som har lyst til å si hei? :)

Noen som har tips til første gangen? Nærmer seg her... ^^

Ikke at jeg koser meg like mye som nestemann med å lese om menn på 40 sine potensproblemer, men jeg tenker en løs og ledig quiz er innafor nå som høsten sniker seg innpå. Kryss ut gugle, Ta høl på 3-liters dunken, kick back tilbakelent som et strykebrett. Her kommer Sensommer quiz -sent, men godt.

Spent å høre om det er noe spesielt dere blir sjarmert av?
Hva om en kvinne er veldig attraktiv, hatt og har mange beilere/date, er dét noe som gjør kvinnen mindre interessant og egnet kjæreste?

Er det generelt stille her, eller er det bare meg? 😃

Hei folkens! Flere her som synes The Villa Dancing Oslo er bra og evt har andre tilsvarende utesteder i Oslo de vil anbefale? Gjerne steder med tyngre og mørkere dubstep! :-)

Det hadde vært hyggelig med treff hvor man går ut..enten på restaurant eller pub eller annet. Damer i alderen passert 60 hadde vært fint. Venter spent på svar 😇

Om nokon her på sukker som holder til i byen treng å sosialisere seg litt i Tromsø denne veka, hadde det vert morro å møte nokon for en Mack eller to😊😊 bare hyl ut. Treng også litt tips om hvor det er best mat i denne byen for dagens middagsinntak😁

Når jeg scroller nedover en tråd, starter fra toppen/eldste innelgg, får jeg bare opp de første femten innleggene. Når jeg kommer til bunnen står det "Vis alle innlegg" eller "Til toppen". Trykker jeg på "Vis alle innlegg" kommer jeg tilbake til hovedsida på forum. Trykker jeg på "Til toppen", så kommer jeg til toppen av innlegget.
Endrer jeg til "Vis nyeste først" får jeg kun opp de siste femten innleggene.
Trykker jeg på "Vis alle innlegg" kommer jeg tilbake til hovedsida på forum (altså det samme som hvis jeg viser eldste først), og trykker jeg på "Til toppen" så kommer jeg til toppen igjen, dvs tilbake til det siste innlegget.

Det vil si: Jeg får ikke lest de innleggene som er mellom de cirka femten eldste/øverste og de femten siste/ i bunnen uansett hvilken rekkefølge jeg har valgt for visning.

Andre som har samme problem etter oppdateringen?

Jeg er en mann som har ventet med sex fordi jeg har ønsket å gi den rette all min kjærlighet. Romantisk eller idioti? Det har tatt litt lengre en jeg hadde tenkt men livet er uforutsigbart.
Jeg har malt meg litt inn i et metaforisk hjørne på 2 måter.
Jeg hadde egentlig tenkt fortelle den rette om det hvor spesiell hun var hvor mye hun betydde for meg men nå er jeg i en alder der det å ikke hatt sex er unormalt så jeg planlegger ikke si noe men jeg vet det men det føles litt meningsløst at hun ikke skal få vite hvor mye hun betyr for meg .
Hvordan ville damer her reagert hvis en mann hadde fortalt noe slikt?
Det andre er at jeg står for mitt valg men også føler skam for det er jo unormalt å ikke hatt sex så det sliter meg i to retninger.
jeg kommer ikke til å gjøre dette heller men hvordan ville reaksjonene blitt om en hadde skrevet det i profilen sin?
Jeg har hatt forhold selvsagt men klart unngå sex siden jeg ville se om jeg endelig hadde møtt den rette jeg har klart distrahere de uten direkte å ha sex uten å gå i detaljer pluss oppfinnsomme unnskyldninger.
Jeg er meget lei ha dette som hemmelighet prøve skjule det men skammen er utrolig stor.
Bare noen få vet og det har gjort godt si det men jeg har vært utrolig nøye forsiktig med hvem jeg har sagt det til så bare etter at jeg følte jeg kunne stole totalt på de men jeg har oppdaget at jeg har havnet i den situasjonen at for hver ny jeg har sagt det til har jeg bestemt meg for at dette var siste gangen jeg sier det men så føler jeg en lettelse som vokser for hver gang også.
Det har vært forskjellige reaksjoner noen få positive men også noen som har kuttet kontakt tvert en dame ba meg oppsøke en prostituert fortest mulig og jeg rakker ikke ned på noen bare så det er sagt men jeg har ikke fulgt hennes råd da det strider med min grunn for valget og også mot hvem jeg er.
Så i 2017 hvordan ville det bitt tatt imot å bli fortalt når en hadde kommet til det punktet i et forhold å få høre at den andre hadde ventet med sex og du var den som han endelig ville gi alt til ?.

Null problem med nettdating -selve konseptet fungerer som fy,men litt av problemet er jo at endel ikkje er segselv
Fake profiler
tomme profiler
mye tid å skunne gjennom ting
få opp matcher som er helt på tryne og man må bla gjennom haugevis av folk på looks.......som man ofte har sagt neitakk til før :P
Å ha en fin dialog med noen på nettdating og bli kjent, møtes og så ta det videre er en utrolig fin ting -ofte får man ikkje den muligheten i real life.....fordi folk er redd for kontakt med fremmedes med mindre alkohol er med i bilde ( ikkje alle men endel)

Har mange ideer om hva eg kunne tenkt meg , mer felles aktiviteter -Oslo er ikkje verdens navle , alle liker ikkje trening, ski og quiz

Hva med minglemiddager
invitasjoner til sammenkomster mer lokalt og oftere?
Gjerne kino og pizza
de som er sprekere kan spreke seg
De som liker tur kan gå turer
De som liker cafeliv kan ha cafedates -i grupper da blir det mindre press, man bli flere mindre forventning og kanskje bare gøy og muligens en flørt ?
Eller nye venner /venninner og i verstefall har man kanskje brukt noen kroner og inverstert i segselv :)

Jeg bor i Tønsberg noen som har lyst å treffes i hlegen, og hygge oss sammen?

Hei alle der ute :-)

Hadde vært hyggelig om det var en jente i passende alder som hadde lyst å møtes en kveld for ett glass vin eller kafe på et "egnet" utested i Stavanger 😄

Hei😊
Sitter nå aleine i stuen skilt og nysingle .. noen som har lyst å slå følge på en bytur i kveld?
Ikke kun på jakt etter jenter nå, men godt selskap til en gøy tur i Oslo i kveld.
Hadde vært fint med nye bekjentskap/vennskap 😊
Om muligheten skulle by seg seinere på kvelden til å bli sjekket opp sir jeg ikke nei😜
Mvh Daniel 93026259
Min Instagram . daniel_k81

The Voice,VM-kvalik, charlies angels eller Godzilla..?

Jeg bor i moss. Hvem vil drikke Whisky med meg hos meg? Det er ikke så hyggelig å drikke alene.

Preben har skrevet om det, så jeg.
Ønsker du deg en som du har mange felles interesser med, eller synes du det er fint om han/ hun har sine og du har dine?

Jeg ser at mange her søker en med de samme interessene som de selv har; en "bestekompis", kjæreste og "kompanjong" i en og samme person.
Jeg tenker at da blir det lett litt mye, litt for store sko å skulle fylle, så veldig fint om han har en del egne interesser/ hobbyer som han kan holde på med sammen med kamerater.

Preben har en teori om at menn med mange typisk mannlige interesser søker seg mot kvinner med typisk kvinnelige interesser, og vice versa, fordi de er diametrale "motpoler" og derfor hsr stor tiltrekning mot hverandre, mens de mennene og kvinnene som befinner seg mer i midtsjiktet vil typisk falle for de som også befinner seg der. Synes dere det passer godt for deres egen del?

Jeg synes det passer dårlig for min del.
Jeg er hverken utpreget feminin eller maskulin, mener selv at jeg befinner meg ett eller annet sted i midtsjiktet. I og med at jeg befinner meg der, faller jeg ofte for disse mennene med typisk mannlige interesser (og væremåte). Må bli sånn, tenker jeg, for ellers blir de for mye "venninne". Venninner av meg, som har mer/veldig typisk kvinnelige interesser (og væremåte), har gjerne menn som befinner seg mer i "midtsjiktet".
Jeg tenker at det må være en fordel, da, med lik ulikhet der, men at den ikke bør være altfor stor:/

Forteller kallenavn noe om personen her inne. Eks, luremus, luring, elsker, kjekkas, Tjoms, sofagris, snill, magnet, osv osv.....???

Treningen går bra. Barna mine har det kjempebra. Vennene mine har det bra og snart ny uke med masse muligheter 😊

For meg er et kjæresteforhold et friminutt i livet, et rom hvor man kan senke skuldrene, være to om lykke og sorg, og ikke minst lek og morro.

Humor er innmari viktig for meg, ikke i den grad at jeg ønsker å tullflire dagen lang, det kan bli hakket slitsomt... 🤣

Det skal ofte så lite til for å snu en grå dag til solskinn...bare man evner å se humoren i ting. Det er så herlig om en har en kjip dag der alt går på tverke, sånn i livet generelt, og en av partene kommer med en tørrvittig kommentar eller finner på noe spillopper så begge ler og dagen egentlig ikke er så værst, alt tatt i betraktning. Jeg søker alltid etter å se "the silver lining" og vil nok fungere best i forhold med en som har samme innstilling.😊

Hva betyr humor for deg? Hva gjør du om noen rundt deg har en mindre god dag, er uheldig med et eller annet eller hva har en du har vært sammen med gjort for å få frem smilet? 😉

Å ta opp akkurat det temaet er vel nesten som å banne i kirken her inne, men leste et sted at helsemyndighetene er svært bekymret over sterk økning av smitte tilfeller på de over 50. Gir du beskjed om du er smittebære, sørger for at beskyttelse blir brukt, tar sjansen på at smitte ikke blir overført/fåes eller gir du f.......?

Greit, jeg er veldig romantisk av meg. Og mulig jeg har altfor mye forventninger av hvordan det skal være. Jeg har ingen, what so ever ' problemer med å få kontakt med mennesker eller menn i levende livet:) men dette altså.. Dere med bar overkropp og ordet' pirring' etter en melding.. Hva er dette:) jeg gir opp

Lager en egen tråd om dette selv om jeg tok det opp i en annen tråd.

Hvis det var brann, du måtte flykte ut, hvilke to tre ting ville du tatt med deg ut?
Jeg hadde en kollega som opplevde at barndomshjemmet brant , brannmennene hadde den gangen tatt ut fotoalbumet, dette var før det meste er digitalisert.
De var veldig takknemlige for det.
Andre kostbare ting vil du jo kunne skaffe igjen mens ting med spesiell affeksjonsverdi ikke kan skaffes tilbake.

Hei er det mange som har tenkt seg der ?
Har selv aldri vært der, så vet ikke helt hva en kan forvente.

Har aldri vært på Sukkerfesten, men vurderer å gå innom i år, hvis jeg gidder å dra alene. Er det ok, eller blir det litt krampaktig ? Klesstil ? Er det stift ?

Jeg lurer virkelig på hvorfor det er så mange single menn utpå her som søker kjærest og har en profil tekst som nesten skremmer vettet av damene. Er det virkelig slik de fleste er i the real life så perfekte ? Jeg er ei godt voksen dame med bena godt plantet på jorda og har en enkel profil tekst der jeg skriver litt om meg selv, og skryter ikke mer på meg en den jeg er. Har selvsagt mine kriterier til den mannen jeg søker som jeg håper kan bli min kjærest. Men for meg så virker det slik som mennene kun og ser på bildene i profilen min. Tror jeg er på en feil Dating side, for jeg er ikke ute etter noe flørt og tull. Jeg er ingen desperat dame langt i fra.Men syns det virker litt useriøst , jeg har tatt kontakt med flere , noen har svart tilbake og ønsker meg lykke til videre og det syns jeg er meget høflig og positivt :) men de fleste hører jeg ingenting fra. Jeg er høflig er det menn som ikke jeg føler for å bli bedre kjent med svarer jeg høflig tilbake på de som har tatt kontakt.
Er det flere kvinner som opplever det samme eller tar jeg fullstendig feil, i så fall så bekalger jeg meg på det dypeste.
Mvh
Ei som ikke har tenkt å betale mer for å være Vip medlem lenger.

Ser at det kommer en tv serie der hjemmet til en rekke personer skal vises frem. Så skal en gruppe forsøke å finne ut hvem som bor hvor. Jeg synes ideen er artig. Spørsmålet blir jo om påkledning og stil samt hvordan du er som person er såpass markant og gjennomført at det vil kunne avsløre at det er ditt hjem.
Så en gang en fotoreportasje der alle blokkleilighetene i en blokk var vist frem, der var det som det var totalt ulike boliger, nesten så en skulle tro at arealet var ulikt.
Hvordan viser hjemmet ditt deg?

Og da kjenner jeg på litt kaldsvette, når jeg tenker over hvor jævlig stusselig og ensomt det kan bli i singeltilværelsen utover vinteren, og særlig dette julehælvete 😬 😝 😬

100 i match

Siste svar ma. 28 aug. 2017 11:55 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Står planetene på linje? Er dette meant to be? Hvor er Amor isåfall? Jaja, artig at hun får det med meg som ikke har bilde eller tekst. Vi er i det minste jevngamle og i samme området. Stakkars, jeg fikk litt dårlig samvittighet så jeg samlet sammen noen bilder i albumet. Vi får se!

Er det noen andre her inne som har fått 100 i match? Hvordan gikk det?

Oppdaget at jeg hadde fått en melding 13 juli som jeg ikke hadde sett, eller åpnet. Det stod: Vil du bli kjent? Jeg kikket på kalenderen min og så at jeg var på ferie og ikke hadde mulighet til å sjekke eller svare på meldinger i en to ukers periode. Da jeg gikk inn nå og åpnet den var jeg blokkert. Hmmm....det var jo dumt. Tenk over det, dere som er så raske til å blokkere. Det kan ha naturlige forklaringer.

Dæsken døtte...her skulle eg inn og svare på en kommentar og så er heile tråden borte ...her skjer'e masse når eg ikkje er på gitt... blei tråden sprengt eller no? ....eller så gadd jeg ikke skrolle langt nok ned....Ja, ja, slik kan det gå..så får vi heller lage en ny 😉

Undertegnede befinner seg i en fjellbygd i bryllup og greier, stor stas og veldig hyggelig...har en aldri så liten sosial pause til omkledning og fest og halloisen. Du og du så herlig det er med ren fjell-luft og trær og fjell så langt aue ser...! 😍💗

Hva gjør sukkerfolket på i helga da og hva assosierer dere med bryllup?

Ønsker alle sammen ei herlig helg og god bamseklem til alle som vil ha 😊😊😊

Hvordan har du det med små løgner, hvite løgner, å smøre på litt ekstra for å fargelegge en historie? Er det ok eller ikke i dine øyne?

Kjerringsveiven

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Prikkete

Ja Damer, da nærmer det seg damemarsjen i Rjukan; fra Rjukan Fjellstue til Gvepseborg, 2. Sept. Aldri gått der før, så hvorfor ikke. På med fjellskoa, fram med sekken, kaffe og godt humør. Latteren sitter jo løst når kvinner møtes.

Noe må jo gjøres mellom datingen, og kvinnefellesskap er like viktig som mannefellesskap. Vi drar alle parter nytte av det i våre parrelasjoner. Kast deg rundt og bli med. En investering i naturopplevelser, ventilering av lunger, massasje for levra( latter) og mye meir. Ei ledig seng i hytta vår om du er åpen for å gå nye veier.

Hva tenker dere er en selvfølgelighet, og ikke nødvendig å opplyse om i profilen sin? Eller Er det i det hele tatt noe som er selvfølgelig? Kommer bare på en ting selv, men hva m dere?

Hva nå?

Siste svar sø. 27 aug. 2017 00:42 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Hullirumpa

I en verden der Trump regjerer over verdens eneste supermakt, Kina sverger å hate Norge for evig og alltid, russern blir bare mer og mer interessert i våre nordområder, Midtøsten viser ingen tegn til bedring...hvor går Sukker? Hva kan vi forvente av sukkerforum? Hvordan vil sukker legge til rette for at vi finner kjærligheten for 129,90 pr. mnd. i et slikt sikkerhetspolitisk klima? Hvordan skal Sukker fortsatt garantere kjærlighet for en hundrings!?
Er det på tide at dette blir en del av den politiske plattformen ved st.valget i år?

Grønnsaker er hakket å surrer pent og rolig i gryta. Neste som havner oppi er kjøttdeig. Dette blir perfekt! -Hadde jeg bare hatt rødvin til å putre i harmoni med resten. - Så, hvem vil komme til meg med en flaske rødvin? Det blir en lækker bolognese i belønning ;)

Hei, noen som vet om blokkering er synlig for andre eller har noe innflytelse på match eller annet? ble kontaktet av en som var langt fra min profil. Istendenfor å ikke svare, valgte jeg å si at han ikke stemte med min profil, men ønsket han lykke til videre i søket. Han blokkerte meg,.. og det er jo greit, kanskje han ikke ønsker å bli kontaktet av meg igjen. Men har det en betydning på match eller lignende? hilsen en ny bruker :)

Hei, er fersk på nettdating. Hva er greia med profil uten bilde? er høflig av natur og liker å svare, men bør man det?

Eller.. hvertfall matfat. Var og hentet DEN nydelige kattungen i dag 😍 kan jo nesten smelte ethvert hjerte. Pur lykke 😀

Har det skjedd mye her...noen som har savna løven?
Dumt spørsmål, selvfølgelig har ingen merka fraværet.

Men du verden, er det meninga at jeg skal komme meg gjennom de 140 nye besøkende...
heldigvis bare 4 meldinger, phu...
og hvor blir det egentlig av de derre hjertene, - her er det lekasje

🦁

Jeg bryter muligens noen forumregler, men tar sjansen og spør! Er det verdt turen å reise fra Sør- Trøndelag til Lierne for å se dette spelet Pe- Torsa? Har hørt så mye bra om forestillingen, men slik jeg har forstått det har det vært en ny episode hvert år siden 2000. Kommer jeg til å få med meg settingen selv om jeg " hopper" inn i episode 17?

Passende program på å se på nå, når man akkurat har aktivert sukker-søket igjen... på TV 2 nå 😳😜😂

Er morsomt dette med bildene her... desto eldre kvinnfolk desto mer gjennomgående utydelige bilder 45+ = uklare bilder..

...på Slottsplassen i kveld. Oslofilharmonien, dirigent og solister i storform. Noen perler fra det klassiske repertoaret som har gjort uutslettelig inntrykk på folket? Del og dvel.

Du verden så mange kjekke trøndere som dukket opp i Looks, nå da, -også akkurat nå som jeg skal på lynvisitt til bartebyen😳 ..tilfeldig? Don't think so..... 😉😁

Hva skal dagens eller kveldens meny bestå av hos deg?
Her er det først nybakte cookies og kaffe i formiddag.
Cookisene er med rikelig med peanøtter og sjokolade som lørdags godteri bør være, kaffen mørkbrent og sterk..
I kveld indisk inspirert kylling og nan brød, god rødvin til.
Hva skal du ha?

Herlig "reprise"(fra 1967) i avisen Fjordenes Tidende, og jeg ble fascinert av ordet "vederkvegelse", tror jommen gitt jeg vil prøve å bruke det i en eller annen anledning...måtte så klart google det, er det ikke det vi sier på norsk?! 😉

"Vederkvegelse" betyr omtrent det samme som forfriskning. Synonymer: lise, behag, kveik, lette, trøst, balsam, lettelse, lindring, husvalelse, beroligelse, forfriskning, aperitiff, cocktail, drink, hjertestyrkning, leskedrikk, stimulans, tår over tørsten

....og; sauer er fremdeles godmodige dyr! 😍🐑

Så folkens, hvilke andre ord blir dere fascinert av og/ellers vil dele med oss andre? Fyll på med artige, sprelske, mystiske eller rare ord....jeg forventer/håper at dette ikke blir en særlig seriøs tråd!

God morgen klem fra ett regntungt Romerike 😊