Sukkerforum

Mange herfra som skal til oslo på Bruce Springsteen den 21?? =P

bilde

Siste svar to. 12 juli 2012 16:47 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym blahmann

For ikke så lenge siden fikk jeg ei melding på innboksen der noen spurte etter bilde som jeg skulle sende til en email adresse.
Er det flere som har fått en sånn melding?

Var på en date i stad med ei jente jeg traff via felles kjente. Syntes det var befriende å date noen jeg knapt viste noe om fra før.

For all del, jeg liker å date folk via nettet, men ofte så tar man å både avviser folk for fort basert på kriterier man kanskje ikke ville vurdert før senere IRL og i tillegg "kjenner" man mange veldig veldig godt før første møte.

Nå traff jeg altså en kjempefin jente som jeg ikke kjente alle "detaljer" om før vi begynte å snakke og det bare var på gamle måten. Og det funka bra det og jeg har i hvert fall lyst til å treffe henne senere, og tror det var slik for henne også.

Hva synes dere?

Hva hadde du gjort hvis du vant 99 millioner (99 000 000) kr

Når jeg for engangsskyld har ei frihelg og kan være med på en sånn sukkersammenkomst, så er det ingen som har planlagt noe denne helga!!! Jeg er for "ferskis" til at jeg tør å sette igang noe...noen "veteraner" som kan ta første steget? :)

Folk er glade og fornøyde? Snart helg og det liker vi ;-)

...kanskje fordi du søker etter en ren kopi av x'n din?

Har du hørt det før, så høres det fint ut, men når man får se bilde av x'n, og innser...
Hmm h*n ser jo ut som meg! Samme hårfarge, samme høyde, samme øyenfarge, samme kroppsbyggning...
Noe sier meg da at h*n ikke er ferdig med originalen!! :O

Hva tenker du?

Da jeg var ung, hadde vi ikke noe felles samlebegrep rom. Og vi skilte mellom tatere og sigøynere. Hvis noen hadde skullet forklare meg om rom fra andre land, ville det blitt presentert som undergupper av de forskjellige lands befolkning.

Sigøynerne var utenfor det norske samfunnet, og deltok ikke i samfunnets fellesskap.

Taterne opplevde jeg som en del av samfunnet. Det var en gruppe som nok var litt uglesett, og som ikke var en del av "det gode selskap". Men straks noen har skullet forklare mørkt hår i slekta, har man sagt, du har vel litt tater i deg, og så har det vært en grei forklaring. (Jada, moderen er mørkhåret med brune øyne, og linja går til en husmannsplass nær svenskegrensen.) Men taterne har deltatt i samfunnslivet, fått sin utdannelse, tatt del i arbeidslivet, og ikke vært mer på siden enn mange andre undergupper med underkulturer. (Samfunnet har god grunn til dårlig samvittighet for taterpolitikken sin. Og kirken burde drive mer botsøvelser innad for "Misjon blant hjemløse".)

Men så er det plutselig blitt feil å si sigøynere, fordi det er stigmatiserende, og man har søkt tilbake til å bruke et begrep som dekker flere. Men det har medført at store forskjeller tildekkes, og debatten blir uklar. For begrepet rom dekker grupper som er svært ulike. Det er som å si at alle som snakker germanske språk er like.

Hvor er alle sammen som stemte arbeiderpartiet og sv her ????
Hvorfor står dere ikke fram å tilbyr romfolket om å få f.eks få "campe" i hagene deres ?

Jeg dør litt inne i meg når jeg får en usaklig melding etterfulgt av en blokkering.

...Måtte hun slå skinnleggen før hun legger seg.

Jeg fikk en melding fra ei dame for noen dager siden, hun var kanskje ikke helt det jeg leter etter, så jeg skrev et høflig avslag, standardsvaret. Jeg fikk da en veldig sur melding tilbake, hvor hun slang dritt om meg. Er det mange som blir sure når man får et høflig avslag eller?

Nå skulle jeg ha lagt meg for 19 min siden, og jeg har ennå ikke pakket kofferten! Fillern.

I akkurat dette sekund er det 4.8 millioner mennesker i verden som har heftig og rå sex......og du sitter her og leser dette!!

Kjedelig ferie

Ingen svar
(mann 35 år fra Troms) Privat melding

Dårlig vær. Og ingenting å gjøre i en ny by. Dro heller hjem og jobbet :-P hva er det å finne på når man har fri?

Jeg sliter..

Siste svar to. 12 juli 2012 00:19 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym rattatoill

Tom leilighet her..

jeg trenger en sofa og diverse interiørhjelp fordi jeg suger bigtime selv til slikt..
Noen damer som stiller sin smak til disposisjon?

Spanderer Bergens beste rullekebab og interiørdiplom på vinneren...

Man må være litt destruktiv. Ferdigsnakka.

Jeg har fått nok av disse joviale mainstreammenneskene som ikke finner på noe annen vettugt å si enn å brette ut om hva man har gjort i sin 24/7 hverdag. Jeg orker ikke mer av det, det har rett og slett blitt for mye. På tv, aviser, Internett, radio, blant mennesker. Overalt!

Hovedsakelig all prat går ut på hvor flotte ungene våre er, hvor flott den nye jobben er og alltid er det en eller annen som nevner en litt trist nyhet helt på tampen av en samtale.( selv om han/ hun egentlig ikke bryr seg det døyt)
Det mener jeg bare er et desperat forsøk på å bli likt og for at ingen skal mene noe vondt om deg. Nok en gang ser man hvor lett påvirkelige folk flest er. Enkle og naive. Og er det noen som tør å kritisere? Nei, for da er man slem!

Vi har jo humor. Glemte nesten å nevne det. Alle skal selvfølgelig være standupkomikere for en dag, sammen hvor elendig humoren er så ler alle og storkoser seg. Det virker som alle er blitt gisler av den stadig voksende popularitetsbølgen, det virker som om ingen har noe vettugt å si lenger, alle skal passe inn, alle skal le av de samme tingene, folk som dummer seg ut på tv og alle skal være enkle, glade mainstream.

Er du ikke mainstream, ja da er det selvfølgelig noe gærent med deg. Man blir kalt psykopat, ego etc etc bare som følge av at man er littegrann kritisk, negativ til hva andre folk måtte mene.

Nei. Nå skal jeg finne meg en jente som ikke bruker sminke, som ikke har noen venner og som ikke kjenner noen gutter;)

Skjerpings!!

Siste svar on. 11 juli 2012 23:41 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym rattatoill

Nå har jeg sett fler som har gjort der..og jeg sier det..
Ikke klin med bikkja di på profilbildet, kan garantere deg at du får ikke snøret i bånn hos denne karen.

Da er det bare å begynne på nye eventyr igjen :/

Men nå er det det! *Fniiis* :)

dei seie alle ska få?

ka tid ska meg og mine medlemma få? :)

Har match med ekstremt mange sykepleiere, ikke det at dette er negativt men 80 pst. av profilene jeg går inn på er "nurses"..tilfeldig eller blir man automatisk medlem av sukker når man blir med i sykepleierfagforeningen?

Jeg trenger litt pleie så det er egentlig helt greit, men lurte litt på om flere har lagt merke til dette..

er så kosete i dag

Tenkte jeg bare måtte...

Og vet ikke om jeg noen gang har gjort det heller!

Hvordan virker de?

kan dere være så vennlige å underholde meg litt? :D

på forhånd takk :p

Leggetid nå?

....han skriver i første melding " Hei søta, fint bilde av deg da" !

Flere forslag?

Kjeder meg merker jeg. Send meg ei meldig eller noe da......

Siden folk som regel svarer på det første spørsmålet lager jeg denne tråden på nytt.

Hva med en hjelpefunskjon for de som sliter med å skrive brev. Det er mange av oss og en sånn funksjon burde ha positiv efekt på aktiviteten her inne.
I den første tråden foreslo jeg maler, dette var et dårlig forslag og reflekterte ikke det jeg prøver å få til.

Jeg har ikke andre meninger enn at en sånn hjelpefunskjon bør gjøre bruere istand toil å skrive selv, frenfor å bruke standardiserte løsninger.
Det som er viktig å få med seg er at det er mange som synes dette er vanskelig, litt hjelp kan sparke personen i riktig retning:)

Meninger.

Jeg sitter og ser på mens plenen den gror
Hadde likt enda bedre å drevet litt hor
Klypper`n den står og titter på meg
mon tro om den snart vil gå sin veg
Kom og klipp min plen, du kjære
Ja, kjapp deg da - før jeg må til å skjære

Noen gode forslag på å ikke kjede seg så mye?

Satt egentlig og tenkte på hvor mye jeg kjedet meg, men så bestemte jeg meg for å bruke fredagen på noe fornuftig.
Har tent stearinlys og røkelse, funnet frem en kald øl og nyter musikk og mitt eget selskap.
Ganske koselig i grunn, selv om jeg gjerne skulle hatt selskap.... :o)

Hva pleier dere å gjøre for å ikke kjede dere? Sånn i alensomheten...?

Og, forresten! God helg!!

Ender opp med Travel Channel.

Her har jeg gitt ei dame et hjerte fordi jeg liker profilen hennes, men det kommer ingen respons eller besøk av henne på min profil. Helt greit. Jeg kontakter ei anna jente og starter å prate med hu. Flott jente som jeg vil bli mer kjent med. Så kommer plutselig dama fra tidligere og gir meg et hjerte tilbake, hyggelig det. Jeg svarer at jeg for øyeblikket skriver med ei anna og vil se hvor dette fører frem før jeg involverer meg med andre. Så skriver hu tilbake at hun ikke blir hengende rundt for å bli plukket opp i andre omgang.....

Hva er vitsen med å være høflig og ærlig.... hadde jeg ikke sagt noe om henne jeg skriver med kunne jeg hatt kontakt med begge, men dette liker jeg jo ikke, derfor var jeg ærlig........

Oppsumert; Ærlighet lønner seg ikke når du skal lete etter ei å dele livet med......... Hva sier dere andre til dette?

hva mener dere om at første møte med noen fra sukker involverer sex?
spiller selv mye på det og har møtt en helt fantastisk mann her inne.
vi skal møtes for en langhelg tilbragt på et hotellrom.
mange experter sier jo at et bra forhold må inneholde bra sex... så hvorfor ikke sjekke hvordan sexen er først, før man involverer seg....

noen andre meninger? =)

Jeg blir stadig forundret over alle som bedyrer at de har det fantastisk som singel, de trives godt og ingenting kunne vært bedre enn de har det nå. Men likevel er de medlem på sukker, hvorfor det undrer jeg da?

Jeg hater singellivet, jeg går rundt og later som at jeg har det fint, later som at jeg trives og har det godt i livet. Jeg er ikke lagd for å være alene jeg, jeg trenger en å være glad i og en som er glad i meg. Trenger å bry meg om noen, trenger å vise følelser. Jeg legger meg trist hver eneste kveld, for det er trist å legge seg alene. Jeg er overhodet ikke desperat, og det er ikke slik at jeg har det travelt selv om jeg er trist alene. Men å være singel er rett og slett grusomt. Jeg savner sex, nærheten, kos, jeg savner å si jeg er glad i deg! Savner gode samtaler om alt og ingenting, savner å dele noe med et annet menneske.

Flere som har det som meg?

Har mann fått noen morsomme meldinger i det siste?

Her er en jeg fikk.

"hei.
mitt navn er Anna. Jeg så på siden og bestemte seg for å skrive deg. Jeg håper du ikke tankene dating en kvinne?
du er en veldig hyggelig mann. Jeg skal være glad for å møte deg. men jeg kan ikke alltid være online på dette nettstedet på grunn av arbeidet mitt. Legg igjen din e-post og jeg vil svare deg så snart så snart jeg får svaret.
Kysse for deg".

Krever forsåvidt ingen svar fra noen, dette, men jeg blir fullstendig gærn av at sukker tar vekk profilbildene mine med dustete grunner som feil zoom og rammer på bildene.... Grrrr!

Sånn, det føltes litt bedre.

Hva er dine drømmer ? :)

Svar til den andre tråden...

Etter et par år på Sukker har jeg funnet ut at nær sagt alt ved meg er "feil" og at jeg dermed er så og si utelukket som partner...

For eksempel:
*Jeg har feil hårfarge (mørke menn er tydeligvis det foretrukne blant majoriteten).
*Jeg er for lav (180 cm ser ut til å være den magiske grensen. Under det så er man ikke MANN).
*Jeg er sjenert (selvsikkerhet er en gjenganger blant kravene kvinner stiller til en mann).
*Jeg er en smule introvert (utadventhet er noe svært mange stiller som krav).
*Jeg er for feit (tilsynelatende er alt ut over et par kilo "for mye" ikke godtatt).
*Jeg har ingen hobbyer jeg "brenner" for (også et krav hos mange).
*Jeg er ikke i en jobb jeg trives med (ufør - dermed ansett som "ubrukelig" og lat av de aller fleste).
*Jeg er ikke pen nok (godt over gjennomsnittlig kan synes å være det eneste aksepterte).
*Jeg har feil klesstil (jeans og t-skjorter med band-motiv er tydeligvis ikke godt nok).

+++

Ikke meningen å syte nå, men alle disse eksemplene har jeg enten fått høre direkte fra kvinner jeg har kontaktet eller sett i svært mange av profilene jeg har funnet interessante på andre måter. Har faktisk fått et par svar som rimelig direkte har påpekt at jeg er for stygg (eller andre nedsettende betegnelser angående utseende) og det påvirker ikke akkurat selvtilliten i positiv forstand...

Så hva skal egentlig til for å lykkes i å finne noen?
Må jeg satse på å fullstendig endre min stil, hårfarge og personlighet, samt legge meg i strekkbenk for å bli noen cm høyere (og kanskje litt smalere) eller er jeg rett og slett et håpløst tilfelle...?

Kjeder meg en smule. Vurderer å pakke sekken å ta meg en tur.
Noen som har tips/erfaringer med alene turer? Noen plasser hvor det er mange av de på pluss minus 30?

Hei ønsker å få andres meninger på noe jeg lurer på..
For en tid siden så var jeg på date med en fra sukker, vi fant fort tonen ,med ble kun med prating ,ikke en klem en gang.
Men så ha vi fortsatt holdt kontakt ,både vi mob ,her inne og fb.
Han har mere eller mindre blitt en god nettvenn, og jeg kunne fint ha møtt han igjen som en venn IRL .
Men så viser det seg nå at han har møtt ei her inne som jeg kjenner litt,vi har en felles god venninne sammen.
Jeg syns det bare er kos om han finner seg ei flott jente.
Men så oppdager jeg nå at han har slettet meg fra sukker og fb ? Noe jeg syns er litt trist da..
Er det sånn at man ikke kan være venner fordi man møter noen den andre kjenner ?

Sukker har vært veldig tregt for meg en god stund nå, men det har da vært mulig å få gjort de tingene jeg har behov for, som å svare på meldinger, oppdatere profilen etc.

Men NÅ har det jo tatt fullstendig av! Nå er det så inni HELSIKE tregt. I Firefox (helt oppdatert og med helt oppdatert Flash Player) kan det nå gjerne gå et halvt minutt fra jeg klikker på en link, til noe skjer. Det henger seg. Hele tiden. Og animasjoner hakker og gjør at andre ting jeg gjør 'henger' til animasjonen er ferdig. Så kommer en ny animasjon... Helt ubrukelig.

Så jeg gikk over til Internet Explorer da, og tenkte jeg kunne bruke den kun til Sukker. Men nå går det tregt der også, og der har jeg også et annet problem, nemlig at det ikke går an å skrive inn tekst som dette, fordi (sannsynligvis p.g.a. animasjonene igjen) teksten jeg taster inn henger seg hele tiden opp mens jeg skriver, akkurat som om tastaturet mister kontakten med PCen (men dét funker fint i Firefox, som når jeg skriver denne teksten her).

What to do? Jeg gidder ikke å gå gjennom en hel liste med browsere bare for å få Sukker til å funke. Andre sider funker jo i Firefox.

Men hvis jeg er den eneste som sliter, så må det vel være noe annet med maskinen min som er problemet.

Tenk positive tanker,
si positive ord,
gjør positive handlinger,
og det positive gror..

Gjelder dette også på Sukker? Eller er forumet blitt en arena for å klage? Kjenner jeg blir glad hver gang jeg finner en blid og positiv tråd... det gjør godt det!

Spam...

Siste svar on. 11 juli 2012 14:39 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Undrende

Irriterer meg over folk som spammer ned veggen her med ting som overhode ikke har noe å gjøre her... usakligheter og tull...

Til en hver tid er 15 av 20 damer som er online fra Oslo. Enten er Oslo alvorlig overrepresentert på Sukker eller så skjer det absolutt ingenting i Tigerstaden. Hva tror dere?

fra tråden der jeg skreiv at jeg ville på date, så jeg inviterte selv...

Vi dater fremdeles, og jeg storkoser meg!
Har funnet en kjempe-kar!
Så er det bare å se hva som skjer fremover og sånt. Tar en dag av gangen, men nyter iallefall dagene som er nå :D

Så til dere andre som vil på date; hva venter dere på? Finn noen og inviter de med på et eller annet!!

For noen måneder siden traff jeg ei jente her inne! Har forelsket meg i henne og vi har truffet hverandre regelmessig selv om vi bor langt fra hverandre! I forrige uke var vi hjemme hos henne, men da oppstår det en situasjon som gjør at jeg blir stille! Jeg blir regelrett sur og sjalu, men istedet for å si det rett ut stenger jeg det inne! Helga etter mister hun en av sine venninner(kreft) og i dag ringer hun meg og sier at det neppe blir mye kontakt mellom oss di neste mnd. Hun sier hun er sur og sint på meg, og det forstår jeg!
Jeg er selv av den stille typen og prøver å ikke såre eller skremme noen bort fra meg, men nå har jeg gjort begge :((
Jeg har pratet med henne og lagt meg flat og forklart hva som skjedde med meg!
Hun er det beste som har skjedd meg og vil virkelig dele livet med henne! Hvordan kan jeg vinne henne tilbake?? Hjelp!!

blokkering

Siste svar on. 11 juli 2012 13:08 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym tassetass

Hvis en bruker har blokkert meg, og jeg søker på onlinelisten og alle menn, kan jeg da se den personen der?