Sukkerforum

Finnes det noen tegneserieinteresserte damer her inne?
Da tenker jeg mer avansert enn stripeseriene bak i avisa.
Noen som med jevne eller ujevne mellomrom besøker Tronsmo, Outland eller bestiller via nettet?

Samme om du foretrekker independent over mainstream, Marvel over DC, Vertigo over superhelter, post-crisis over New 52 eller "floppies" over trades.

Så...noen?

Har fått syv meldinger fra en og samme fyr. Jeg svarte ikke på de første 5, men etter 6 meldinger sa jeg at jeg desverre ikke er interessert i å bli bedre kjent, men ønsket han lykke til videre. Nå har jeg fått ENDA en melding fra vedkommende...

Er det så vanskelig å forstå?!

Noen andre som tror denne profilen er falsk? Noemi89

Hei,bare et lite hjertesukk her,hører i diverser media med jevne mellomrom om at "folk flest vil bo på landet", de som bor i byer og sånn drømmer seg altså bort til landet. Det jeg lurer på da er,hvor er alle disse menneskene som har den drømmen? Jeg er gutt med småbruk selv,29 år og kjekk å se til, småbruket ligger litt for seg selv i skogkanten,og selv syns jeg at jeg bor i paradis,men finner ingen å dele paradiset mitt med da, kommer av og til i kontakt med hyggelige jenter her inne,og i livet ellers også,men felles for alle er at de fort trekker seg unna når de hører hvordan jeg bor og lever. Så er det bare jeg som har tatt feil valg med å bosette meg på drømmestedet for meg,kommer jeg til ende opp som gammal bygdetulling med skyggelue og traktortur nedpå butikken hver lørdag som det eneste sosiale i livet? Eller finnes dere som visstnok vil flytte til landet?

Jon Lord (Deep Purple).

RIP.

Inntrykk er at de aller fleste forumgjengere har et pseudonym i tillegg til sitt åpne nick. Sikkert helt fint det. Men jeg har også bitt meg merke i at noen har fler, både to og tre andre pseudonym, så mitt spørsmål er:

Hva er hensikten med å bruke 3 forskjellige kallenavn i samme tråd når det er ganske åpenbart for de som ser litt nøye etter hvem som er hvem? Det er iallefall 3-4 stk her som jeg kjenner igjen enkelt, og jeg antar de fleste andre gjør det også, bare med "nytt" kallenavn.

og

Hvorfor er det slik at de forskjellige pseudonymene brukes til bestemte tema i trådene?

Og før det blir mas: det er oppriktig nysgjerrighet, ingenting kritisk og ikkeno fjas.

mvh

Nysgjerrigper uten pseudonym.

Amen

Siste svar ti. 17 juli 2012 00:53 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym TuppeLiten

Noen mennesker kommer inn i livet vårt og etterlater seg avtrykk i våre hjerter. Andre mennesker kommer inn i livet vårt og etterlater oss ett ønske om å lage fotavtrykk over hele trynet deres..;)

Hurra, jeg fikk et gult hjerte! Hvilken glede!
Desverre hadde vi under 70 i match og hun har blokkert brukere med under 70 i match :-(
Men godt at noen liker profilen min da :-)

Jeg er veldig nysgjerrig på konseptet. Noen som har erfaringer?

Titte? http://www.couchsurfing.org

syden nuh, frister å pakke kofferten å reise bort :-)

Hvorfor

Siste svar ma. 16 juli 2012 23:43 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym eikers1

kan ikke Sukker.no lagre innstillingene mine en gang for alle, så jeg slipper å endre den "dingsen" som popper opp nede i høyre hjørne hver gang jeg logger på.. JEG VIL IKKE HA DEN.. grrrrrrr...

Sånn.. blåst ut.. Ferdig :)

Mobil

Siste svar ma. 16 juli 2012 22:30 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym TuppeLiten

hvilke mobil har du og hvorfor?

Noen som spiller ?

Hei folkens

Siden forrige lørdag var en så hyggelig samling, så prøver vi igjen.
Det var jo tross alt en god del som ikke kunne delta pga. jobb,barnevakt osv.

Denne gangen er det ikke Luciferi, men undertegnede som skal underholde.

Siden jeg bor i byen (5-6 min. spasering inn til sentrum) blir det også lett for de som bare vil møte opp og senere dra på byen.
Men vi satser vel egentlig på en "hjemmefest". Så her er det noe for enhvers smak :)

Muligheter for de som eventuelt ville trenge overnatting....bare send meg en melding.

min eksmann og jeg er helt ferdig! Det vil aldri kunne bli noe oss igjen.. men vi har en helt ekstrem fysisk tiltrekning!
Og sexlivet vårt har vært eneståend ei de 8 årene vi var sammen... fortsatt havner vi til sengs hver gang vi møtes.. hvordan skal det ende? Drømte i natt at et av våre barn skulle konfirmeres, og vi hadde oss på "bakrommet"... og ille nok, tror jeg det kan bli sånn.
Hvordan komme over sin eksmann? jeg har kommet over han mentalt, men sexen er fortsatt unik, rå og enestående! Har aldri opplevd liknende, og han tar meg til nye høyder.. Kan man virkelig gi opp et ekteskap som har så deilig sex??

Da har lanill og jeg lagt litt planer for treffet.

Sted: Finnegan`s (http://ricks.no/?page_id=62 )

Tid: 18.30

Til nå har disse svart at de kommer: Varg, Letha, Porfirij, ManInFez, RussM og kanskje Bene :) Også kommer selvfølgelig lanill og jeg :)

Vi gleder oss :)

Kommer du?

Jeg har vært så uheldig å pådra meg en betennelse i ytre leddbånd i kneet, noe som gjør at jeg ikke får løpt på en stund. Har tatt det rolig i fire uker nå, og tenker så smått å begynne å trene litt styrke igjen i morgen. Er det noen sprekinger der ute som har tips til øvelser som kan forebygge dette i fremtiden?

God dagen

Siste svar ma. 16 juli 2012 18:05 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym TuppeLiten

mine damer å herrer ;-) Noen fornuftige planer idag da ? Skulle gjerne hatt noe middags tips også dersom folk har noe i tankene ;-)

Noen som her som skal dit?

Sitter å lurer på om jeg skal kjøpe billett og stikke en tur, men kunne tenkt meg reisefølge :)

Er det noen som skal på mini festival i Grimstad?

Lissi,Thom Hell ++

http://wornout.no/?tag=kospaagroos

endefaenmeglig!

Siste svar ma. 16 juli 2012 15:07 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Etter 5 måneder med busted kne så kan jeg endelig begynne så smått å trene igjen!
20min sykling, og så klart turer med hunden....er ihvertfall bedre enn ingenting

En banan

Siste svar ma. 16 juli 2012 13:34 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym TuppeLiten

med sjokoladetrekk hadde vært noe nå.... Jeg er suuuulten på noe godt ;-)

Jeg kjører svært mye, både personbil og lastebil. Og da dukker det opp en del situasjoner hvor jeg tenker mitt om andre mennesker i trafikken.

Denne tråden setter meg muligens i et dårlig lys, men jeg tror at mange kjenner seg igjen i min frustrasjon noen ganger. Jeg gidder ikke å klage over manglende respons her på Sukker, og at innboksen forblir tom. Men det gjør godt å få ut meningene mine om den norske trafikk(u)kulturen. Jeg måtte smile litt da jeg laget denne lista, for noe av det er litt komisk også. Men noen av dere tenker kanskje at jeg er for hårsår, og bryr meg for mye om andre sine feil og holdninger.

Her er lista mi over trafikale irritasjonsmomenter:

- de som kjører i hundreoghelvete på svingete krøtterstier av dårlig kvalitet, og samtidig kutter samtlige svinger som The Stig, slik at de skremmer vettet av alle møtende trafikanter.

- de som legger seg nærme min bakre støtfanger, når jeg holder 55 km/t i en 50-sone, men som holder normal avstand igjen, eller t.o.m. blir frakjørt av meg når jeg akselererer opp i 85 - 90 km/t i neste 80-sone igjen. Nei, jeg kjører ikke fortere for din skyld, fordi du ville holde 72 km/t i den 50-sona!

- de som alltid kjører uvettig fort mot kryss og rundkjøringer, som da bare resulterer i unødig kraftige oppbremsninger, og på denne måten irriterer dem som har forkjørsrett, f. eks. i rundkjøringer. Mange brøyter seg inn i rundkjøringer på denne måten, eller gir faen i å holde vikeplikten i andre situasjoner, fordi de kjører så fort, at de uansett ikke klarer å stoppe.

- de som sjeldent eller aldri blinker, og de er det mange av...

- de som har høyrefelt-fobi, og benytter alle sjansene til å ligge i venstrefeltet hver gang det kommer en slik mulighet, selv om de knapt holder høyere hastighet enn de i høyrefeltet. (Med bruk av fjernlys og mild press bakfra så flytter noen av disse seg motvillig for en, men reagerer med å kikke på en med en sur og fornærmet mine.)

- de som henslenger bilene sine hensynsløst ved pumpene, eller utenfor inngangen på bensinstasjoner for å bestille junkfood. (Gjerne uten å fylle drivstoff.)

- de som er stolte av tåkelysene sine, og nærmest har utviklet det som en tvangshandling å skru disse på til enhver tid. Med mindre de har en bryter for tåkelysene som står i den posisjonen permanent.

- de som ikke har evne til å utnytte et forbikjøringsfelt på en halvveis effektiv måte en gang, og bare blokkerer venstrefeltet til stor irritasjon for mange andre.

For dere som har en tykkere kølle enn normalen er gummien Rilaco XXL verdt å prøve.
Den er lett å tre på, den klemmer ikke ubehagelig rundt roten og i motsetning til de fleste RFSU-kondomene så glir den ikke av under akten.

Handler man fra amor-shop.de så koster det 80 kroner for 30 stykker (10x3pk).

http://www.amor-shop.de/cgi-bin/shop/front/eidamo.cgi?func=det&wkid =12548840820415696&rub1=Kondome&rub2=Spezielle%20Gr%F6%DFen&artnr=65&pn=0&sort=0 &partnr=22050B&all=

Er i en situasjon jeg har vært i flere ganger før. Har møtt en fyr, ting begynner å bli litt seriøst, men jeg har, som alltid, store reservasjoner mot å satse på ham. Er det vanlig? Har dere det sånn, eller bare meg?

Har liksom inntrykk av at ting er lettere for andre- at ting bare føles riktig, og at alt er rosenrødt i begynnelsen. Sånn har det aldri vært for meg. De forholdene jeg har vært i har jeg alltid holdt igjen ganske lenge før jeg blir "overtalt" til å prøve etter hvert. Alltid store ting som gjør at jeg er skeptisk til å gå inn i forhold med noen, vi er for forskjellige, ulike stadier i livet, verdisyn, sexen funker ikke optimalt, osv, ting som nesten er dealbreakers, men ikke helt. Lurer på om dette er fordi jeg er for kritisk/kravstor/urealistisk/har forpliktelsesvegring/er for negativ, eller om det egentlig betyr at jeg har datet/dater feil menn. Skulle så gjerne vært i en situasjon hvor jeg ikke var i tvil om at jeg ville være sammen med personen.. Eller er det alltid sånn at man har enkelte motforestillinger?

Har hatt noen små forhold på sånn 3- 5 mnd her og der, men aldri vært i et langt seriøst forhold. Og heller aldri vært samboer med en mann.
Når jeg er på date og de spør om dette, så merker jeg mannfolka hever på øyenbrynene og se rart på meg. Jeg føler vel at dette blir brukt imot meg og er ikke til min fordel. Men jeg er ikke villig til å lyve heller, synes det er mye bedre å fortelle sannheten.
Så kan man jo da sikkert spørre seg hva som er feil med meg?
Feilen er vel at jeg aldri har møtt en gutt jeg har følt så mye for og vært villig til å satse på, de jeg forøvrig ville satse på ville ikke satse på meg. Og jeg vil heller være alene selv om det er litt kjipt innimellom, enn å ha en kjæreste bare for å ha en kjæreste.
Er dette helt unormalt, eller er det bare noe jeg føler veldig på?

Inspirert av novelle tråden og @sta1 så lager vi en novelle sammen. Siden slike tråder som regel funker dårlig på sukker, med dobbelposting ol. Skal man i denne tråden bestemme hvem som skal skrive neste del. Jeg begynner nå :

Jeg kjente blodet strømme nedover årene mine og fylte klitoris. Skamleppene pulserte i takt med kåtheten min. Jeg klarte så vidt å kontrollere meg. Jeg ble helt ør av å vente på han. Plutselig tok han tak i håret mitt. Presset meg ned på senga og sa " du har ett å gjøre og det er å ta imot hard pikk. Jeg orker ikke noe tull med deg. Ok?"..............Det stakk inni meg...Jeg elsket måten han dominerte meg på. Jeg trengte å miste kontrollen. Uviten om hva som skulle skje lot jeg meg rive med i en transe av seksuelle opplevelser og orgasmer en bare hadde hørt snakk om.

Utfordrer @Nref til å skrive neste del, så utfordrer han neste osv osv osv!

Er det noen av dere gutta her inne son har vurdert kontakt med ei russisk jente. Er jo kultukforskjelder og sånt, men. Jeg skal over om en måned til St.petersburg og møte ei jente der. Noen med liknende erfaringer eller ønsker om dette. Ha en god påske allesammen:)

Skyt meg

Siste svar ma. 16 juli 2012 01:08 (82 svar)
Skjult ID med pseudonym TuppeLiten

aner ikke hvordan jeg kom meg hjem i natt en gang :-(

Hun satt i bilen på vei til Hunken sin. Kjente at hun var spent på hva som skulle skje, for han hadde vært veldig kort og presis i sin melding til henne. ”Ta på deg den korte kjolen, stayups og bh. Men la trusa ligge igjen i bagen. Vær her om 4 timer”..
Nå var det gått 2 timer og hun satt i bilen, på vei sørover til han. Hun kjente en liten uro i kroppen, for dette var ikke helt slik han pleide å være. Men samtidig var hun spent og gledet seg til å se han igjen. Det hadde gått en liten stund siden sist de møttes, og hun savnet å kjenne hans trygge armkrok å krype inn i. En time igjen når det kom en ny sms.. ”Du får ikke være kåt og våt når du kommer hit” På ny så kjente hun den lille uroen i seg, hva skjer? Hun skjønte at noe var på gang, og det gjorde det jo vanskelig og unngå å bli kåt.

Da hun svingte inn på plassen foran huset hans, måtte hun ta seg sammen for ikke å bli skikkelig våt. Men han ville nok kjenne at hun var fuktig, så hun lurte på hva som ville skje.
Hun ringte på, men ingen åpnet. Åpnet døren forsiktig og ropte ett lite ”hallo?”
Han dukket opp i kjøkkendøren og så på henne. ”Du er tidlig ute, hatt det travelt?” Hun så han smilte litt i det han kom mot henne. Ga henne ett varmt heftig kyss og ønsket henne velkommen, før han resolutt lot en hånd gli opp mellom lårene hennes. ”Sa jeg ikke at du ikke fikk være våt når du kom?” Han tok tak i håret hennes og trakk hodet litt tilbake, mens han så henne rett inn i øynene. Jo, svarte hun litt forsiktig. ”Gå og tørk deg på badet, før du setter deg ved middagsbordet”.. Han slapp taket i håret hennes og gikk inn på kjøkkenet uten en mine.

Hun forsvant inn på badet og gjorde som han hadde sagt. Før hun gikk inn på stua, og måtte se seg rundt. Han hadde tent opp det han hadde av levende lys, dempet den øvrige belysningen. Hun så at lysene hun hadde kjøpt til han sto midt på stuebordet og brant. Han sa ingenting når hun satte seg ved bordet. Det var dekket på og vinen var alt skjenket i glasset hennes. Han forsvant inn på soverommet og kom tilbake med ”håndjernene” i skinn som han hadde vist henne på cam. ”Som straff for at du kom hit kåt, så skal du få spise middag med disse på”. Han tok de på henne og lenket de sammen med kroken. Han så på henne og sa, Du vet hva du er vennen?? Mhm, jeg er tøydukketøsa di, svarte hun. For andre gang siden hun kom så smilte han til henne. ”Det er riktig, du er min tøydukketøs. Og i kveld så bestemmer jeg”.

Hei, lurer litt på profilen; Aventura99.

Hun ser bra ut og profilen virker veldig bra, kanskje litt for bra?

Noen som har erfaringer med henne? Selv har jeg skrevet å ikke fått svar, hun skriver jo at hun svarer alle.

Del gjerne synspunkter.

Kald!

Siste svar sø. 15 juli 2012 22:09 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Idiot

Tenkte det var lurt å ta en liten sykkeltur for at gårsdagens fyll skulle slippe taket. Det ble plutselig 5 mil før jeg kom hjem igjen. Nå er jeg iskald og har vondt overalt. Trenger at noen kommer hit å reparerer meg! Trenger du betaling? Det er betaling nok å ta vare på meg ;)

Har hatt en god del dater siste 2 måneder.Mest IRL med tilhørende mye festing,men også noen få fra sukker.
Dessverre har jeg ikke lyktes i å finne "henne"..
Vil ikke akkurat beskrive meg som desperat,men har fokusert på oppgaven og virkelig stått på :-)

Føles nesten som det er lettere å vinne i lotto enn å finne den store kjærligheten.
I jakten på å finne gull har jeg nokk gråstein til å bygge det åttende underverk.

Har en forumsjente i kikkerten men henne må jeg "ta" ansikt til ansikt.Håper å treffe henne på en sukkersamling :-) Møtte henne på festen på Oslo S,men hun var full som en dupp......

Så utrulig kjekt det må være å være utdanna snekker! Utrolig masse penger å spare på å kunne snekkere selv. Jeg digger snekkere!

Har ikke alle disse populære jentene egentlig seg selv å takke?

Når omtrent alle sammen fremstiller seg så naivt, legger ut seksualiserte bilder av seg selv og etterpå blir sure og sinte for at det da hagler kritikk? Hvem er det da som har skylden? Jeg syns det blir altfor enkelt å forsvare seg med janteloven og si at man kan gjøre det som faller deg inn, når man vet utmerket godt at det kommer kritikk. Da er det lett å si at man ikke bryr seg om kritikken. Men har ikke det blitt et aldri så lite klisjefylt svar?

Når alle hiver seg på den sammen bølgen hvor man skal kle mest mulig av seg for å komme noen vei,er det egentlig til folks beste?
Kvinnelige politikere, musikere lar seg avbilde i dristige klær fordi vi lever i et samfunn der tydeligvis alt er lov.
Jeg har selv ingenting imot å se på bilder av lettkledde damer, men jeg får jo problemer med å ta dem seriøst. Politikere skal jo prate politikk, musikere skal prate musikk osv.

Selv så frykter jeg for en amerikanisering av samfunnet, snart så kan vel hvem som helst tre inn i statsministerstolen?
Nei takk! Jeg vil ikke ha Svein Østvik, Rocco eller noen celebriteter til å styre Norge!

Hva skal man ta seg til i 4 uker? Noen som har noen tv-serier å anbefale? :)

Rent fysisk vet vi at det er forskjell på mann og kvinne, men hvordan definerer vi egentlig noe som feminint og maskulint?
Er våre definisjoner om dette ut ifra et genetisk ståsted, eller er det samfunnet som har lag disse skillene?
Hvor stor er egentlig forskjellene mellom kjønnene, når vi vet at variasjonene innen for samme kjønn kan være ekstreme...

Altså, list gjerne opp hva du mener er feminint og hva du mener er maskulint og da tenker jeg først og fremst ikke på de fysiske forskjellene.

Har hatt familieråd ( søster, bror og meg) og funnet ut at vi ønsker å ha grillfest fredag 13....her i Drammen. Og i og med at både lillebror og jeg møtte mange hyggelige forumtroll på treffet i helga tenkte vi å utvide innvitasjonen til dere...Noen som har lyst å smake på safrankylling, og annet snadder, og snakke til sola går ned, og lengre?Drikke tar man med selv.. Send gjerne PM så jeg vet hvor mange som kan tenke seg komme ... Joho .. håper mange vil :))

Og jeg kjenner jeg kommer til å angre i morra... Forvent syting og klaging om fyllesyke i alle tråder i morra! God natt!

Skulle gjerne sett at det var enklere å markere profilen og å søke opp partnere som vil inngå åpne forhold. En preferanse i mindretall, men jeg er nok ikke den eneste, og det er ekstra vanskelig for oss som vil ha det å finne frem til noen andre som er åpne eller villige tli å tenke tanken.
Det er ikke så veldig vanskelig å lære seg til å være komfortabel med det....

Ser at der er mange som ønsker å fortsette på Sukkerforum selv om de er på vei, ikke ønsker eller er i forhold.

Er ikke det fordi at vi single ikke har noe bedre å bruke tiden på en sukker og sukkerforum så det faktisk er litt "liv" her...

Er vel ikke andre forum bortsett fra nerdeforum(og de fleste der er vel single) som har så mye aktivitet og gjør det interessant.....

Når(hvis) jeg finner meg kjæreste igjen så skal jeg klare meg fint uten Sukkerforum selv om endel er morsom lesing til tider....

Sikker bare jeg som sliter med det og er litt surrete, men hvordan får man bytta alder her inne?

Oppretta denne kontoen for ett år siden, men tatt den i bruk igjen nå, men greier ikke og få bytta alder..
Noen forslag?

Det hadde vert bra om det var en obligatorisk IQ test, slikt at man var i stand til å filtrere på dette. Det er svært mange kvinner her inne som ligger litt "under røkla" for å si det på den måten.

Folk er folk, ja og hva så. Er nå dritt lei av å høre om tiggende sigøynere. Jeg har jobbet og betalt skatt i alle år, skal da mine skattepenger gå til fantepakket nede i europa? Det er sikkert noen som blir fly forbannet av å lese min ytring, men jeg burde vel få si hva jeg mener. I alle år har jeg jobbet og betalt skatt, for noen uker siden fikk jeg en trist diagnose. Jeg er glad for velferden vi har her i landet,men det er ikke rett at andre som ikke har bidratt skal komme og nyte godt av den. Si hva dere vil, jeg gir blaffen....Har ikke så lenge igjen....

Noen som ønsker kos i kveld

Noen ølsorter du anbefaler fra inn og utland?? selger de det på polet?

kjør øl :)

Tror det er ca. 2 år siden sist, og fikk litt lyst til det nå ;)

Ja, er de virkelig det? Jeg begynner å sette store spørsmålstegn ved hva som er denne organisasjonens egentlige misjon. Først "bruker" de kirken for å sette fokus på romfolkets håpløse situasjon, så driver de opplæring i det norske velferdssystemet og attpåtil ansetter så mange som mulig av romfolket slik at de skal kunne bli medlem av den norske folketrygden. Vil de det norske velferdssystemet til livs?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10066892

PS! Oppfordrer alle til å være saklige i sine innlegg.

ha en super fin kveld :-)