Sukkerforum

Var en tråd her vedr. en herremann som ønsket å gi opp sin "nice guy" rutine....
tenkte bare jeg skulle anbefale den herlige "Nice Guys Finish First" av Richard Dawkins,
https://www.youtube.com/watch?v=I71mjZefg8g

Nå må jeg virkelig finne en jente å dele med! Å måtte drikke begge vinflaskene alene blir tungt i lengden...

Det er når jeg bler gjennom albumet til diverse kvinner der det kanskje er to bilder av henne og flere bilder av f.eks en flott strand, en blomsterbukett, ett tre med fjell i bakgrunnen. Bør disse kvinnene være mer interessante for meg? Det er selvsagt ikke noen problemer med det, men jeg er rett og slett nysgjerrig på hva de prøver å fortelle. "Velg meg! Jeg har sett noe flotte blomster"

Og for å understreke dette: Det er overhodet ikke problematisk.

Jeg gruer meg til ferien, for da blir ensomheten så umåtelig påtagelig.
Det er egentlig ikke mulig å ha ferie som deltidspappa og singel - det er dypest sett umulig!
Jeg lurer sannelig på hva jeg skal gjøre... Hjelper ikke å skrive en tråd her, men gjøre det allikevel...

Hvordan er det med dere; er dere så kule og evulosjonert frem til et høyere nivå slik at dere bare digger singeltilværelsen?

Det er sikkert jeg som har sovet i timen, men sukker har laget nye standardsvar! Jeg likte best :

"kit001 opplever din melding som "teit". Selv om du i utgangspunktet kunne ha hatt mulighet til å bli kjent med vedkommende så har meldingen din gjort at du ikke lenger er en aktuell kandidat. Hvis du ønsker bedre resultater her på Sukker så bør du skrive høflige og seriøse meldinger."

...kan ikke berøre et kinn....

Hvorfor er dere så redd for å møtes,damer ?
Har skrevet over 150 mail med ei dame,men hun synes likevel det er for tidlig å møtes...

Har snart ikke mer å tilføye før jeg har møtt henne.

Nå har jeg fått feriepenger og en liten bonus, så nå står det kr.100075,00.- på kontoen. Har ikke peiling på hva jeg skal bruke de til. Klarte ikke å bruke opp siste lønninga heller, ble 13000.- igjen. Et luksus problem, ja, tenker jeg jeg tar en tur på Rikshospilatet og "mister" noen penger i kreftavdelingen barn i en konvolutt med påskrift "skal brukes til noe morsomt for barna". Dattern til en bekjent forlot moder jord i fjor, forferdelig å se en så flott jente svinne hen pga. kreft, så ung. Foreldres mareritt at man overlever sine barn.

Helt lamme lår
Tunfisk biter i olje
Grillet okse lever!
Nye dyre unger i butikken nå!
Pc pult i glass
Dag og helge kurs (Dag og Helge er sikkert med!)
Firma fester hele året (Tusenfryd reklamerer)
blind vei!
Strand leker for alle barn !
Ola pakka 29 (kanskje Kari greier 30 i morgen?
Krabbe klør

Flere?

Noen som har hørt om hysterisk morsomme Jim Jefferies og skal på showet hans i Bergen?

Sannheten om sutretrådene.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Manndåm1

Sutretrådene/ antisutretrådene her på sukker kan vel oppsummeres slik:

En mann lager en tråd hvor han gir utrykk for sin frustrasjon og manglende respons for sin profil fra det motsatte kjønn. Han kjefter og de huden full, kaller de dumme og mener at det er alle kvinnene det er noe gærent med og IKKE han.
Kvinnene som leser denne tråden blir oppgitt og ber alle de frustrerte mennene om å gå i seg selv og slutte å klage.

Etter en stund når alle de populære/ deilige kvinnene er drittlei av all klagingen fra alle disse sinte, frustrerte mennene lager de seg en ny tråd hvor de gir utrykk for nettopp dette.
De skriver også at de mener at mange av mennene sikter alt for høyt når de har funnet en kvinne de liker, da snakker de om de jentene som gjerne får hundre brev hver dag og har rett og slett ikke tid til å skrive brev.
Eller så klager de på stygge meldinger fra mannfolk som klager over at den kvinnen ikke viser noe interesse for akkurat han. Disse mannfolkene blir gjerne bedt om å skaffe seg hjelp, om å gå til psykolog osv.

Responsen kvinner får på disse trådene er som regel utsagn som "Applaus", " Sinnsykt bra skrevet!!!!!!!!", " Ikke bry deg om disse grinete mennene, det er mange flotte menn der ute!"

Når en eller annen mann eller kvinne har skummet gjennom alle disse negative trådene og har gått trøtt av disse bestemmer de seg for å lage en positiv tråd!
Disse trådene starter gjerne med han eller hun innleder med: " Nå har det vært så mange negative tråder her på forumet, kan ikke noen snakke om noe fint man har opplevd i dag?"

Begynner å bli så enormt lei av å være alene, ingen partner å komme hjem til, eller noen å ligge ved siden av på sofaen med.
Slik som i kveld f eks, alene i sofaen og dagen derpå formen i systemet.

Åhhhhh! Jeg vil så gjerne komme inn i et trygt å godt forhold :)

Jeg sitter nå i skrivende stund og ser igjennom profiler.
Det eneste problemet mitt er alle jentene jeg matcher med syntes jeg er for fine for meg.
Enten er det syntes mitt som har blitt forandret med årene eller så har alle jentene/damene blitt penere fra den tiden jeg gikk i forhold til jeg var singel igjen, for ca 18måneder siden.
Det skal sies at jeg ser nok på meg selv som mindre pen, pga det er det jeg har blitt fortalt opp igjennom, og det er helt greit. Vi er alle forskjellige, og har ingen problemer med at folk sier det til meg.
Vi har også alle våre preferanser når det kommer til partner, og det forstår jeg, jeg har jo også det.

Ser på meg selv som en noenlunde normal person, har de vanlige fritids interessene, jobb, hus, bil alt det der, om så, så kan jeg også flytte på meg om det er det, det skulle stå på.
Er nokså normal når det kommer til det meste, jeg er også med på så godt som alt, er utadvendt og slår gjerne av en prat med folk ute. Også med jenter/damer som er alt for pene til at de burde snakke med meg.
Jeg vet også at jeg ikke burde bry meg om hva jeg syntes og tenker angående dette emnet, om de liker å prate med meg og vil gjøre mer og jeg vil mer så burde ikke disse tankene være til hinder for noe.

Jeg skal ikke gjøre dette om en til stor sutre post, og vil heller ikke at andre gjør det.
Men det jeg lurer på er det flere her inne som tenker sånn, hører gjerne fra jenter/damer.
Og jenter dere er mye penere enn det dere selv tror, men kanskje det er sånn med oss menn og, ikke vet jeg:)

Ønsker alle en god helg, og til dere som skal på date, lykke til :)

God helg!!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mynoduesp

..og siden daten med hun søte gikk i vasken (min feil!) blir det pølsefest og DENNE sangen på loop i kveld! :)

If you wanna be happy
For the rest of your life,
Never make a pretty woman your wife,
So from my personal point of view,
Get an ugly girl to marry you.

http://www.youtube.com/watch?v=9NF5XU-k2Vk

Lykke til i "sommernatten" til dere alle!

Jeg fikk en melding av ei jente her om dagen. Det som stoppet meg fra å skrive tilbake var at meldingen hennes var full av feilene jeg nevner i overskriften, for ikke å snakke om profilen hennes. Jenta selv var fantastisk søt og vi hadde en veldig bra match, men jeg klarte bare ikke.

Hva synes dere om feil i profiltekst og meldinger?

Jeg endte opp med å svare henne at jeg ikke var interessert, men at jeg gjerne tok på meg jobben med å redigere teksten hennes på profilen. Hun tok det veldig fint og takket for hjelpen.

Er det bare meg som lar meg stoppe av dette?

Nasjonalgalleriet har en utstilling med Christian Krohg.

http://nrk.no/kultur-og-underholdning/1.8203123

Litt rystet over artikkelforfatteren som ikke evner å skille mellom naturalisme og realisme.Krogh tilhørte naturalistene !

En av våre store forfattere beskrev det slik : Realistene beskriver kloakken,mens naturalistene bader i den : ))
Noen tok også oppgaven med å forsøke å rense den ; )

Mye som er kjipt med regn, men det fine er at man kan tenne stearinlys, tenne opp i peisen og spille kort...

Skal noe annet snart, men nyter det nå :)

Hva gjør dere i renet?

Synes at vi trenger en glad tråd........så sett igang, si eller fortell noe du gleder deg over - eller ønsker å glede andre med!

Jeg begynner selv med å fortelle at min eldste sønn ble ferdig med ungdomsskolen og siste eksamen i går og avsluttet med en 6'er i muntlig RLE ;) Det feiret vi med å gå ut og spise, gutta og jeg, og det var kjempekoselig :)
Når man som mor ser at barna fungerer både sosialt og faglig sett, så kan man jo ikke annet enn å være stolt og glede seg over at man har friske, sunne barn.......hurra for det ;))

Og så gleder jeg meg over alle de hyggelige meldinger/tilbakemeldinger jeg får her på sukker.....det er mange hyggelig, ærlige og redelige mennesker på denne plassen. Så tommelen opp for det også!

Været er i grunnen ikke så verst det heller ;)

Hva gleder DU deg over?

Jeg har to døtre på 11 og 13 år. Vi planlegger en tur til syden, - fortrinnsvis Hellas et sted. Så slår det meg at det kanskje kunne vært fint om flere enslige foreldre med barn dro sammen. Iallefall bodde på samme hotell/sted.. Likesinnede?

Hei!

Kan dere sjekke profilen min og gi tilbakemelding?? Er bildet ok, f.eks??

og hordan gikk det?

Nyskjerrig :P

Har alltid hatt lyst å lære meg å spille gitar, men etter mange år å kun tenke på det og lite tid til denslags, så har det aldri blitt til at jeg har kommet så langt.
Nå lurer jeg på om jeg skal ta den "enkle" (?) versjonen, og kjøpe meg en ukulele, finne noen tutorials på nettet, og prøve å lære meg selv. Det er jo et forbanna kult instrument spør du meg, og vil jo alltid skape stemning på grillfesten, om en drar frem en sånn :P

Så det jeg lurer på, er det noe spesielt jeg bør tenke på i innkjøp av en? Jeg har null erfaring fra hverken ukulele eller gitar.
Er det mulig, enkelt eller vanskelig å lære seg selv via tutorials? -jeg er ganske musikalsk av meg da...
Andre ting?
Evt noen som stiller frivillig til å lære bort? :P

Har vært innom her før, for noen år siden. Alt for tidlig for en mann fant jeg ut, og nå opplever jeg det samme igjen. Nærmest samtlige aktuelle jenter søker menn fra 22 og helt opp til 40 for noen. Min egen alder er altså minstekravet. Det er veldig mye som skal treffe bra før jeg tar kontakt med ei under 20, og det er nesten utelukkende de som ser etter noen i min alder.

Det flommer ikke akkurat over av aktuelle jenter heller. På min alder er det vel vanligere å finne seg kjæreste på byen, eller særlig i studier.

Kanskje jeg bare skal komme tilbake om noen år igjen?

Ja, så opplever eg det på nytt.
Ei dame (eg har truffe henne før - vi har ein grei relasjon - kanskje kan det verkeleg BLI noko) melde meg i forgårs og foreslo kino først og dans etterpå. I kveld.
Supert! Eg gleda meg - ho er ein fargeklatt på fleire måtar.
I går melde ho at ho var småsjuk; ho skulle imidlertid ringe meg i dag og fortelje korleis "stoda er".
Filmen vi hadde sett oss ut (eller: HO hadde sett ut - greit for meg!) starta klokka 20.
Halv åtte ringer ho.
Om eg er klar?

Vel. Frå her eg bur, er det tre kvarter til kinosalen, så dette var ikkje så enkelt.
Men - diplomat som eg jo alltid freistar vere - foreslo eg at vi kunne møtast etterpå?
Nei, på kino åleine ville ho ikkje gå, då kunne ho heller be med seg ein nabo.

Greit! Gjer det - så kan vi møtast etterpå!
Seier eg.
Nja - det visst ho ikkje heilt. :-)

Eg fekk fortalt henne at eg jo hadde satt av kvelden, så for meg var dette ein absolutt nedtur, men dette vart ikkje registrert.
(som mange veit, bur eg i Berlin - og dette er ei tysk dame - så kanskje ho ikkje heilt forstod kva eg sa :-))

Nok om det.

Eg har ikkje TAL på kor mange gonger eg har satt av kveldar, satt av tidspunkt - ikkje berre til date-føremål - men til andre saker. Og kor ofte hender det ikkje at folk enten uteblir, eller kjem for seint? Utan å ta seg tid til å melde ifrå!

Eg forstår ikkje slike menneskje.
Og vil eigentleg ikkje forstå dei, heller!!!

Nåja.
Men kva seier folket?
Er ein avtale ein avtale ein avtale ein avtale?
Og korleis er det skikk og bruk å oppføre seg i slike samanhengar?

Køyr debatt!!

Seier
ein - trass alt -
særs nøgd halvthundreåring i Berlin :-)

Hvem er det som blir med til Gressholmen lørdag den16juni
Blir det dårlig vær møtes vi pa Dattra til hagen

Båten går fra Vippetangen , litt usikker når vi skal møtes pga været

Hvem er med på Bingo'n på Sagene førstkommende lørdag?

Er været dårlig gjør det ikke noe - vi spiller jo inne! :-))))))))))))))))

Hei noen her som kunne tenkt seg å bli med å få til en felles tur med grillig ,bading ,aktiviteter osv på en av øyene ute i Oslofjorden ?

Hei godtfolk,

Jeg har nettopp ankommet Stavanger for en jobb her og lurte på om folket har en formening om hvordan folk er her i byen på en skala fra Nordlendinger (sosiale), til østlendinger (redd andre mennesker)?

Har bodd i ulike deler av landet og det er virkelig forskjeller!

Spørsmål to: Hva mener folk om gode treffpunkter/utesteder?

Cheeeeeeeeeerio,

El Gringo

har et problem med at jeg dater 2 og liker det ikke egentlig. Hun ene er jeg usikker på om jeg faktisk dater eller om vi bare har blitt venner. Går ikke an å få et klokt svar på det heller. Det en lang storry bak dette her og bla bla bla.

Uansett, er det moralsk riktig å date fler en 1 om gangen?

Jeg kikket ut av vinduet, og så på naboen mens jeg pratet i telefonen.

Naboen er en veldig hyggelig mann. Han ble skilt for halvannet år siden. Han har fått seg ny søt kjæreste fra hjemlandet. De ser ut til å passe veldig godt sammen. Han har en sønn på 4 med sin x. Han har sønnen annenhver helg, og noen ukedager i blant.
X'n derimot, tiltross for at vi var naboer i 3 år før skilsmissen, har jeg aldri snakket med. Hun så ut til å være relativt normal på avstand, før de fikk barn. Etter at de fikk bare så hun mest ut til å forvente å bli behandlet som et trofé. Når de skulle noe sted kunne hun finne på å bli stående ved bildøra og vente til han åpnet døra for henne (mens han satt sønnen i barnesetet, bar ut all bagasje, osv.)
Vel, det var bakgrunnsinfo, og ikke grunnen til at jeg så ut av vinduet.

Da jeg kikka ut sto Troféet på trappa. Hun skulle hente (antagelig) sønnen.
Far satt på huk i gangen. Sønnen satt på fanget hans og klamret seg fast i ham. Han så ikke direkte ut til å ha lyst til å reise. Fars nye kjæreste står ved siden av, og de to damene ser ut til å ha en normal samtale. Plutselig stormer Troféet inn og slår sønnen i hode! Rett ovenfra. Den nye kjæresten kaster seg over Troféet, og far med sønn forsvinner innover i huset.
Kort etter kommer han tilbake, uten barn og skiller de to damene.
Så smeller utgangsdøra igjen, så jeg går glipp av fortsettelsen.

Enden på seansen var at Troféet kjørte avgårde i rasende fart, uten barn.

Jeg ser at sønnen liker seg hos far. Han var pappadalt også før skilsmissen. Og det er tydelig at han ikke har hatt veldig lyst til å bli med mor når han hentes. Jeg har trodd at det bare har vært hans motforestillinger mot å bytte hjem jevnlig. Men etter denne episoden kan man jo lure på om han har opplevd mor som voldelig før, og derfor vegrer seg med å bli med henne.

Min umiddelbare tanke er at foreldreretten må overføres til far etter en slik episode. Tradisjonelt har ikke utenlandske menn fått tilgodesett mye velvilje i barnefordelingssaker. Hvordan ville folket ha grepet inn om dere ble vitne til noe slikt?

Øldrikketid!

Eg er i tigerstripestaden i perioden nemnt i trådtittel.

Folk som vil møtast for øl kan signere denne tråden.

Søte, pene og sprø jenter og damer som vil knulle sender PM.

:-D

Dersom du driter på draget, sitt bredbent så du ikke samtidig bæsjer på leggen.

Hvor mange postkasser er det plass til i ett skjegg før det er fullt.. og kan man få barten full av postkasser også?

Hvorfor er det bare en tid for alt, og hvordan vet jeg når det er?

22.september fyrer vi opp ny storfest i Soria Moria huset.
Hold av datoen!
Ha en fantastisk helg :-)

Nokon som skal?

Eg har vore på ein del halv-gode konsertar på Koengen siste 10 åra, men dene trur eg kan ende opp i historiebøkene som ein av dei beste.

http://bergenlive.no/konsertkalender/the-prodigy

Da var det helg igjen, og tid for fredagskos med arvingene :)

Vi pleier å lage oss noe god mat, og kose oss med en film sammen, og selvfølgelig litt digg og chips :)
Men hver gang må jeg vri hodet for å finne på hva jeg skal servere...
Hadde det vært opp til unga bare, så hadde vi nok endt opp med tomatsuppe eller pølser og spagetti hver gang.
De er ikke akkurat storkrevende, og liker igrunn det meste de får, men virker som om hodene deres er innstilt på dette hver gang jeg spør de hva de vil ha for noe.

Så jeg trenger litt forslag til hva vi skal lage oss ikveld...?
Sist ble det biff, bearnaisesaus, brokkoli og fløtegratinerte poteter :) Pizza har også vært en gjenganger, så kanskje på tide med noe annet. Bare litt usikker på hva.

Hva er planene deres for kvelden da?

Okei jenter jeg vet at mange av dere ikke er så interessert i fotball, men her får dere en grunn til å følge litt med. Dette er en liten lek hvor dere skal sette opp deres favorittlag. Altså dere skal plukke ut de elve spillerne dere syns er best uavhengig nasjon. Det som er litt annerledes er at det er ikke hvem som er best fotballmessig, men hvem dere syns er kjekkest.

Så venter jeg i spenning på om dere klarer å enes om elve spillere eller om det blir mange forskjellige lag :-)

Gutter får lov til å være med de også om dere er i stand til å plukke ut et lag ;-)

De får ikke bestemt seg om hva de vil, de kan være veldig glad for å treffe deg en dag, neste dag nei da passer dere ikke sammen lenger så da er det slutt, fordi det ikke føles riktig. Dette kan fint snu flere ganger på noen uker.

Det beste er vel at de alle sammen klarer å tolke alt man sier og gjør på verst tenkelig måte. Enten sier man noe kun for å plage henne eller så er det kun fordi man vil ned i buksa hennes.

Er det flere som har denne erfaringen med jenter man har truffet her inne?

Og til jentene hvorfor i alle dager er dere så vinglete og mistenksomme? Er virkelig alle menn idioter siden det er utgangspunktet deres tydeligvis?

Har vel bestemt meg for at man skal slutte med å være snill, prøve å være gentleman og oppføre seg, for man kan like godt bare oppfylle den rollen man har som mann. Som en idiot som kun tenker på seg selv og vil ned i buksa på jenter. Man tenker aldri på hennes beste uansett. Så da er det vel like greit å bli denne følelseskalde egoisten dere tydeligvis forventer å møte, så blir alle parter fornøyde.

( har kun erfaring med jenter så derfor denne vinklingen )

Så fikk jeg gult hjerte av en frk. her på Sukker. Men siden jeg brukte litt tid på å finne ut hva jeg kunne bruke hjertet til, var jeg blitt blokkert da jeg endelig satte meg ned for å skrive til dama.

Jenter bør bli mer ambisiøse i valget av menn, mener direktør for private jenteskoler i Storbritannia.

Det er ikke nok å velge en mann som hjelper til hjemme, mener administrerende direktør ved jenteskolene Girls Day School Trust i Storbritannia Helen Fraser.

Jenter som er ambisiøse i yrkeslivet trenger menn som støtter karrierene deres. De bør derfor være minst like ambisiøse i valget av menn som de er i yrkeslivet, mener Fraser.

Hun har tidligere vært direktør i forlaget Penguin Books. Fraser mener at det er fullt mulig for kvinner å ha rike karriereliv og familieliv på samme tid, men at de må velge riktig partner for at det skal la seg gjøre.

- Vær ambisiøse

Kvinner som velger feil menn tvinges ofte til å velge mellom familie og karriere, mener hun.

- På samme måte som jeg synes at vi alltid skal oppmuntre jentene våre til å gå på de beste universitetene, synes jeg at vi bør oppmuntre dem til å være ambisiøse i sine forhold, sier Helen Fraser til The Telegraph.

- En vegg av bleier

- I dag risikerer ikke kvinner leger å møte en glassvegg på grunn av deres kjønn, men heller en vegg av bleier dersom de velger å få et barn såvel som en karriere, sier Fraser.

- Det handler om å finne en partner som virkelig forstår at det er viktig for deg å trives og å gjøre det bra uansett hva du velger å gjøre, legger hun til.

Tenker dere jenter på dette?

Noen ganger kan det være vanskelig å fortelle om seg selv. Synes likevel jeg har fått fram mye i profilen min, men så kom jeg til å tenke på at jeg skulle spørre mine venner og kollegaer om hvordan de ville beskrive meg helt ærlig og det gjorde de. Besvarelsene under er fra menn og kvinner i alderen 29 til 54 år. Synes flere burde gjøre det samme ;)

* Snill, omtenksom, humoristisk, morsom

* Full av liv, Ordner opp, Flink til å lage mat, Humør spreder, Gøy på tur med.

* Overskuddsmenneske, kjekk, positiv, omsorgsfull, initiativrik, musikalsk, glad i å danse/synge, sporty.

* Veldig bra humoristisk sans, er kreativ og morsom, har et avslappet forhold til trening, og er god til å ordlegge seg.

* Snill, godhjertet og ærlig, litt smågal men ikke noe dårlig det.

* Snill og omsorgsfull, omtenksom, tillitsfull, ærlig, blid, følsom, kjærlig.

* Snill og god, ordentlig og pålitelig. Lojal og et meget godt kjæreste emne.

* En flott fyr, snill, ærlig og omtenksom, kjærlig, klok, omsorgsfull, osv. Det er bare og ramse opp godt om deg.

Er det ikke på tide med en ny "syklubb" kveld? ;)
Synes vi fortjener vår egen "syklubb" tråd, hvor ingen menn har lov å klage på hva som blir snakket om ;)

Alle damer (og menn) er selvsakt hjertelig velkommen i klubben.

Jeg liker godt å diskutere, reflektere og undre meg, gjerne med temperatur, men helst sutrefritt og med respekt.
Når det blir for mange kjipe tråder her øker mitt positivitets og KLEMMEbehov... Derfor:

Gi en klem og et medfølgende kompliment til (minst) en tilfeldig forumist :) Jeg begynner...

Jeg gir en klem til:

dirigenten
for evnen til å dirigere vekk sure miner og få fram smil selv i tråder med eksepsjonelt dårlig klima!

refilos
for støttende heiarop og for vaffelgaffeltips ;)

karvinen
for deling av spiraltriks, pannekakekjærlighet og gode klemmer til trengende

... Det var de jeg kom på akkurat nå, men jeg forbeholder meg retten til å fylle på med flere senere...

*snurt*

Siste svar fr. 15 juni 2012 13:17 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym nicoline

Her lager jeg en fantastisk reklame for sukker.no, så sletter de faen meg hele greia..

Søte, søte sukker... dere vinner "kampen", no stress. Hvorfor tåler dere ikke en bitteliten diskusjon ang hvilket sted som er best, når dere klart er best? (fisker etter gratis medlemskap)

så sitter jeg her helt alene!!!

ja- dette er en sutretråd!

Litt lei av ensomme kvelder bare

Noen damer her som synes at 3 kant er greit? Fortell gjerne med hvilket kjønn dere synes er greit å ha 3 kant med! og om dere hadde gjordt det hvis partneren din ville sex med deg og en til :) Nysgjerrig

Så kjekt det hadde vært med en handyman da gitt! Finnes det slike? Finnes det en ekte rørlegger her? Flislegger, murer, snekker, er du her?:)

jeg har nå prøvd å legge inn tre forskjellige bilder, bra, fulgte regelverket, og alt bør være såre vel..
men neida, enten er det litt for mørkt, litt for nærme, litt for ditt eller datt.. har ikke hat såå mye problemer på andre sider, så synes de er litt vel strenge? det fører jo igjen il at det er så mange med album, men ikke profilbilde...
Sinnsykt irriterende!

Igår la jeg til, ble kjent med, og ble "lurt" av en som var fake.. Han hadde aktiv profil her, den var gammel, han hadde msn, aktiv, han hadde en så og si normal facebookprofil.. Og plutselig, etter noen timers skriving, ble det brutt, profilen her ble deaktivert, msn deaktivert, og nå er Facebookprofilen slettet.. Må være slitsomt å leve sånn! Han har sikkert ørti "sett" til der det kom fra.. Visste han måtte være fake, kunne ikke sende mld, ville ikke ha annet enn venner og familie på face, og hadde ingen bilder.. Og nå sitter jeg tilbake, og lurer på hva han får igjen for innsatsen :-P

Herregud, nå må dere mannfolk skjerpe dere og slutte å sutre og grine offentlig på forum, DET hjelper hvertfall ikke på interessen. Spesielt med innlegg blottet for selvinnsikt men fulle av skrivefeil. Hvorfor får jeg ikke svar på meldinger? Hvorfor er kvinner så kresne og sære? Hvorfor må jeg være jegeren? Hvorfor må jeg skrive en interessant melding? Hvorfor må jeg bruke tid på profilteksten, de går jo bare etter bilde uansett? Disse trådene dukker opp konstant, fra snurtne menn.

Jeg spyr av de som skaper og vrir seg når de ikke får plukket ut det de vil ha i Sukkerbutikken. Ofte fordi dere er for giddalause til å ordne på egen profil, sender urteite og masseutsendte meldinger som ‘hei snuppa’ eller ‘Skjer’a?’, eller søker helt FEIL kvinner. For unge, for pene, vil ha søte underdanige kvinner med høy utdanning og inntekt (snøft), og kvinner med komplett mismatch på ganske viktige punkter.

Sutre, grine, syte – og skrive et surt innlegg på forum og legge skylden på alle de dumme jentene her inne - det er så vanvittig LITE sjarmerende. Spesielt fra de som ikke har vett til å kjøre en korrektursjekk på teksten sin eller legge inn store bokstaver der de skal være. Voksne menn med ‘høyere utdanning’ har profilbeskrivelser som en 12-åring med både ADHD og dysleksi kunne gjort bedre iløpet av storefri. Og ja, det finnes sikkert mange kvinner med like dårlige profiler, men jeg ser dem ikke klage sin arme nød på forumet fordi de ikke får respons. Og hvis de får mye oppmerksomhet til tross for dette, sier det vel mer om dere.

Dere som så gjerne vil at dama jakter på dere og ikke vil ta initiativ selv, hvorfor ikke skrive i profilen at dere vil ha kvinner som tar tak, bestemmer, gir deg litt oppdragelse når du trenger det, og lenker deg fast til senga med håndjern når du har fortjent litt pryl? Så kan Domina-damene her inne finne dere lettere, og vi andre (eller majoriteten) som liker Menn slippe å kaste bort tid?

Og dere som sender grisete, sure og sinte meldinger etter et høflig avslag – dere trenger seriøst hjelp. Nei, vi er ikke lesbiske, horer eller har en evig fremtid som single bare fordi vi ikke synes DU er interessant eller fordi vi tilfeldigvis utforsker en annen kar for tiden.

Til slutt, alle dere (andre) staute og positive mannfolk her inne som gjør Sukker til et hyggelig sted å treffe mange fantastiske single menn: takk og pris for dere! :)

Ei dame på sukker så lekker
trer inn i de voksnes rekker
sender en hyllest
for det må skje fyllest
før gutta meg hurtig ned jekker

Håper du får det helt knall
med gaver og smykker og ball
og hør på en kis
som er gammel og vis
alder er BARE et tall (er tross alt mann og har passert førti)

Så håper at dagen blir fin
med taler og mat og god vin
jeg jubler så masse
og løfter nå glasset
gratulerer, du flotteste Linn!