Sukkerforum

Virket utrolig dårlig da linje/datakapasiteten var helt ubrukelig. På slutten av første dag så gikk det å komme inn.

Flere som hadde problemer?

Fredag

Ingen svar
(mann 33 år fra Akershus) Privat melding

Nå er det fredag igjen. Noen som har tenkt seg ut i Lillestrøm?

Sikkert flere som har tenkt tanken om at en kanskje bruker litt for mange timer i døgnet på netdating?
Hvilke oppfatninger har dere på tidsbruk på netdating? Selv bruker jeg noen timer i døgnet når jeg har tid...men har perioder der jeg sitter mer på sukker enn jeg kanskje burde :P ? Men er av den oppfatning at man ved mer aktivitet også får mer respons, så hva er egentlig overdreven bruk av netdatingsider?

sier god natt til dere som som ikke alltid klarer å sove godt, og til dere som ofte sliter med mareritt og sånt.

Hvis du ikke tjener nok i året,
kan du kanskje tjene litt ekstra på håret!

På denne siden kan du selge håret ditt:
http://www.hairwork.com/

og det ser ut som det blir utepils på meg ikveld, håper selvsagt også på eventyr og at kanskje prinsen dukker opp ikveld :)) Hva tror dere ?

Damer, hva foretrekker dere? (Og i mitt tilfelle så tenker jeg hovedsaklig på dere i 20-30års alderen.)

Hadde en artig diskusjon i går hvor vi ikke klarte å bli helt enige. Det er nok virkelig en smakssak. Noen ser ut til å elske det og noen hater det. Men er skjegg en dealbreaker for deg?

Personlig så liker jeg å ha et velfrisert skjegg, og jeg synes det gir meg fordeler i jobben bl.a. ved at man gir inntrykk utad av å være litt mer voksen, kanskje?
Har vurdert en periode om jeg skal rake stubben og prøve uten. Det vokser jo ut igjen. Men siden man er her inne på leting etter en partner, så hadde det vært artig å høre hva gjennomsnittet synes om skjegg?

Hva er det med folk som skriver dom er gjenomsnittlig ner dom i verkligheten har ett bmi som er laaangt over det normale? Eller er folk verkligen så tjukke?

Når føler man seg elsket og hvorfor?
Når er man helt sikker på at man ikke er elsket?
Å hva er det egentlig å elske?

Store spørsmål jeg fremdeles ikke har klart å besvare, finnes det noen her ute som vet? :)

Er det greit å sende melding på nytt hvis personen enten ikke har svart første gang eller kanskje svart, men at man av ulike grunner mistet kontakten etter hvert? Og hvor lenge bør man i så fall vente?

Eller blir det feil uansett?

Ble litt interessert i hva folk tjener pga. den kvalme riking-tråden som ble slettet tror jeg.

Så jeg antar at alle er anonyme...og det er helt greit...

Jobber innen IT, har ca. 800k i året.

Sorry folks.

Siste svar to. 12 juli 2012 22:15 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym blahmann

skjønner ikke at folk kan være så dumme. åååååååh. blir gallll.

Riktignok er det fler menn enn kvinner i samfunnet, men dette er bare et marginalt flertall så det forklarer ikke saken. Synes jeg ser single menn overalt, i omgangskretsen, på nett, og sånn rent generelt. Hvor i huleste er alle de single damene? Jeg skjønner ikkeno.

I lys av en annen tråd, så syns du "like barn inntekstmessig leker" best? Eller bør en kjæreste tjene mindre, hvis du er mann? Du bryr det ikke, bare hun/han har utdannelse? Helst tjene mer fordi du tjener lite, he, he. Fyr løs, men vær ærlig nå.......:)

Luremus?

Siste svar to. 12 juli 2012 21:29 (64 svar)
Skjult ID med pseudonym 83-Modell

Var på byen i går, og traff ei dame det har vært litt flørting med i et par år. Det ble litt klining, og hun ba meg om å bli med henne hjem. Men da vi kom dit så var noe av det første hun sa: "men det blir ikke noe sex". Hva syns vi om det? For all del, jeg sov da godt, men jeg kunne heller ha vært på det relativt fine hotellrommet mitt.

Har akkurat hatt famileråd med mine to tennåringsbarn - ungdommer , .. og bestemt oss for å pakke minien og kjøre nedover Europa ..Noen som har noen gode ideer til rastplasser, campinplasser på veien? Vi kjører via Helsingborg, og gjennom Danmark til Tyskland.. Så får vi se hvor vi ender opp... Må jo være tilbake til fredag :))

Har alltid vært den snille hyggelige fyren, Eager to please osv.
Men har nå nylig hatt en opplevelse der en kvinne virkelig ville bli dominert, absolutt ikke min stil i det heletatt, men når noen legger seg ned, sprer beina og sier "gjør hva du vil med meg" så sier man jo ikke nei.

Hun er sånn som person også, er greit i senga men ikke sånn til daglig, veldig lite individuell tenkning, krever konstant input, orker det ikke i lengden. Men ja, den store oppvåkningen skjedde idet en venninne av meg nevnte at en av de vanligste kvinnelige fantasiene var å bli voldtatt... Det tror jeg egentlig absolutt ikke noe på, men hun om det. Men ja, resultatet er jo at jeg tester ut dette var ikke ett sted der lyd var mulig, så kun i handlingene, så henne ikke i øynene, lugget henne og kastet henne litt rundt som jeg følte for, holdt henne nede som om hun gjorde motstand og dama digga det Dama digga det virkelig.

Har seinere oppdaget at det er en ganske stor aksept for å være dominerende og overkjørende, kun fordi jeg er mann, absolutt likestilling ser for meg ut til å være utrolig fint på papiret men bare sludder i praksis. (merk at det er stor forskjell på å ha like rettigheter og på å være absolutt likestilt)

Så spørsmålet jeg stiller blir vel dette:
Hvor langt kan man egentlig dra det før det blir for langt? Når blir M'en i Mann med stor M for stor? hvor går grensa? Jeg har nemmelig ikke funnet den enda. og vil helst slippe å dra det så langt att noen sier stopp, er redd det kan være vanedannende å være for dominant, vanskelig å gå tilbake.

Kjemi

Siste svar to. 12 juli 2012 18:49 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym bønna

https://wiki.uio.no/mn/kjemi/kjemiportal/index.php/Kj%C3%A6rlighet_er_kjemi

Lurer på om det er utviklet en app for iPad / iPhone.

Mange herfra som skal til oslo på Bruce Springsteen den 21?? =P

bilde

Siste svar to. 12 juli 2012 16:47 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym blahmann

For ikke så lenge siden fikk jeg ei melding på innboksen der noen spurte etter bilde som jeg skulle sende til en email adresse.
Er det flere som har fått en sånn melding?

Var på en date i stad med ei jente jeg traff via felles kjente. Syntes det var befriende å date noen jeg knapt viste noe om fra før.

For all del, jeg liker å date folk via nettet, men ofte så tar man å både avviser folk for fort basert på kriterier man kanskje ikke ville vurdert før senere IRL og i tillegg "kjenner" man mange veldig veldig godt før første møte.

Nå traff jeg altså en kjempefin jente som jeg ikke kjente alle "detaljer" om før vi begynte å snakke og det bare var på gamle måten. Og det funka bra det og jeg har i hvert fall lyst til å treffe henne senere, og tror det var slik for henne også.

Hva synes dere?

Hva hadde du gjort hvis du vant 99 millioner (99 000 000) kr

Når jeg for engangsskyld har ei frihelg og kan være med på en sånn sukkersammenkomst, så er det ingen som har planlagt noe denne helga!!! Jeg er for "ferskis" til at jeg tør å sette igang noe...noen "veteraner" som kan ta første steget? :)

Folk er glade og fornøyde? Snart helg og det liker vi ;-)

...kanskje fordi du søker etter en ren kopi av x'n din?

Har du hørt det før, så høres det fint ut, men når man får se bilde av x'n, og innser...
Hmm h*n ser jo ut som meg! Samme hårfarge, samme høyde, samme øyenfarge, samme kroppsbyggning...
Noe sier meg da at h*n ikke er ferdig med originalen!! :O

Hva tenker du?

Da jeg var ung, hadde vi ikke noe felles samlebegrep rom. Og vi skilte mellom tatere og sigøynere. Hvis noen hadde skullet forklare meg om rom fra andre land, ville det blitt presentert som undergupper av de forskjellige lands befolkning.

Sigøynerne var utenfor det norske samfunnet, og deltok ikke i samfunnets fellesskap.

Taterne opplevde jeg som en del av samfunnet. Det var en gruppe som nok var litt uglesett, og som ikke var en del av "det gode selskap". Men straks noen har skullet forklare mørkt hår i slekta, har man sagt, du har vel litt tater i deg, og så har det vært en grei forklaring. (Jada, moderen er mørkhåret med brune øyne, og linja går til en husmannsplass nær svenskegrensen.) Men taterne har deltatt i samfunnslivet, fått sin utdannelse, tatt del i arbeidslivet, og ikke vært mer på siden enn mange andre undergupper med underkulturer. (Samfunnet har god grunn til dårlig samvittighet for taterpolitikken sin. Og kirken burde drive mer botsøvelser innad for "Misjon blant hjemløse".)

Men så er det plutselig blitt feil å si sigøynere, fordi det er stigmatiserende, og man har søkt tilbake til å bruke et begrep som dekker flere. Men det har medført at store forskjeller tildekkes, og debatten blir uklar. For begrepet rom dekker grupper som er svært ulike. Det er som å si at alle som snakker germanske språk er like.

Hvor er alle sammen som stemte arbeiderpartiet og sv her ????
Hvorfor står dere ikke fram å tilbyr romfolket om å få f.eks få "campe" i hagene deres ?

Jeg dør litt inne i meg når jeg får en usaklig melding etterfulgt av en blokkering.

...Måtte hun slå skinnleggen før hun legger seg.

Jeg fikk en melding fra ei dame for noen dager siden, hun var kanskje ikke helt det jeg leter etter, så jeg skrev et høflig avslag, standardsvaret. Jeg fikk da en veldig sur melding tilbake, hvor hun slang dritt om meg. Er det mange som blir sure når man får et høflig avslag eller?

Nå skulle jeg ha lagt meg for 19 min siden, og jeg har ennå ikke pakket kofferten! Fillern.

I akkurat dette sekund er det 4.8 millioner mennesker i verden som har heftig og rå sex......og du sitter her og leser dette!!

Kjedelig ferie

Ingen svar
(mann 35 år fra Troms) Privat melding

Dårlig vær. Og ingenting å gjøre i en ny by. Dro heller hjem og jobbet :-P hva er det å finne på når man har fri?

Jeg sliter..

Siste svar to. 12 juli 2012 00:19 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym rattatoill

Tom leilighet her..

jeg trenger en sofa og diverse interiørhjelp fordi jeg suger bigtime selv til slikt..
Noen damer som stiller sin smak til disposisjon?

Spanderer Bergens beste rullekebab og interiørdiplom på vinneren...

Man må være litt destruktiv. Ferdigsnakka.

Jeg har fått nok av disse joviale mainstreammenneskene som ikke finner på noe annen vettugt å si enn å brette ut om hva man har gjort i sin 24/7 hverdag. Jeg orker ikke mer av det, det har rett og slett blitt for mye. På tv, aviser, Internett, radio, blant mennesker. Overalt!

Hovedsakelig all prat går ut på hvor flotte ungene våre er, hvor flott den nye jobben er og alltid er det en eller annen som nevner en litt trist nyhet helt på tampen av en samtale.( selv om han/ hun egentlig ikke bryr seg det døyt)
Det mener jeg bare er et desperat forsøk på å bli likt og for at ingen skal mene noe vondt om deg. Nok en gang ser man hvor lett påvirkelige folk flest er. Enkle og naive. Og er det noen som tør å kritisere? Nei, for da er man slem!

Vi har jo humor. Glemte nesten å nevne det. Alle skal selvfølgelig være standupkomikere for en dag, sammen hvor elendig humoren er så ler alle og storkoser seg. Det virker som alle er blitt gisler av den stadig voksende popularitetsbølgen, det virker som om ingen har noe vettugt å si lenger, alle skal passe inn, alle skal le av de samme tingene, folk som dummer seg ut på tv og alle skal være enkle, glade mainstream.

Er du ikke mainstream, ja da er det selvfølgelig noe gærent med deg. Man blir kalt psykopat, ego etc etc bare som følge av at man er littegrann kritisk, negativ til hva andre folk måtte mene.

Nei. Nå skal jeg finne meg en jente som ikke bruker sminke, som ikke har noen venner og som ikke kjenner noen gutter;)

Skjerpings!!

Siste svar on. 11 juli 2012 23:41 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym rattatoill

Nå har jeg sett fler som har gjort der..og jeg sier det..
Ikke klin med bikkja di på profilbildet, kan garantere deg at du får ikke snøret i bånn hos denne karen.

Da er det bare å begynne på nye eventyr igjen :/

Men nå er det det! *Fniiis* :)

dei seie alle ska få?

ka tid ska meg og mine medlemma få? :)

Har match med ekstremt mange sykepleiere, ikke det at dette er negativt men 80 pst. av profilene jeg går inn på er "nurses"..tilfeldig eller blir man automatisk medlem av sukker når man blir med i sykepleierfagforeningen?

Jeg trenger litt pleie så det er egentlig helt greit, men lurte litt på om flere har lagt merke til dette..

er så kosete i dag

Tenkte jeg bare måtte...

Og vet ikke om jeg noen gang har gjort det heller!

Hvordan virker de?

kan dere være så vennlige å underholde meg litt? :D

på forhånd takk :p

Leggetid nå?

....han skriver i første melding " Hei søta, fint bilde av deg da" !

Flere forslag?

Kjeder meg merker jeg. Send meg ei meldig eller noe da......

Siden folk som regel svarer på det første spørsmålet lager jeg denne tråden på nytt.

Hva med en hjelpefunskjon for de som sliter med å skrive brev. Det er mange av oss og en sånn funksjon burde ha positiv efekt på aktiviteten her inne.
I den første tråden foreslo jeg maler, dette var et dårlig forslag og reflekterte ikke det jeg prøver å få til.

Jeg har ikke andre meninger enn at en sånn hjelpefunskjon bør gjøre bruere istand toil å skrive selv, frenfor å bruke standardiserte løsninger.
Det som er viktig å få med seg er at det er mange som synes dette er vanskelig, litt hjelp kan sparke personen i riktig retning:)

Meninger.

Jeg sitter og ser på mens plenen den gror
Hadde likt enda bedre å drevet litt hor
Klypper`n den står og titter på meg
mon tro om den snart vil gå sin veg
Kom og klipp min plen, du kjære
Ja, kjapp deg da - før jeg må til å skjære

Noen gode forslag på å ikke kjede seg så mye?