Sukkerforum

Jeg blir stadig forundret over alle som bedyrer at de har det fantastisk som singel, de trives godt og ingenting kunne vært bedre enn de har det nå. Men likevel er de medlem på sukker, hvorfor det undrer jeg da?

Jeg hater singellivet, jeg går rundt og later som at jeg har det fint, later som at jeg trives og har det godt i livet. Jeg er ikke lagd for å være alene jeg, jeg trenger en å være glad i og en som er glad i meg. Trenger å bry meg om noen, trenger å vise følelser. Jeg legger meg trist hver eneste kveld, for det er trist å legge seg alene. Jeg er overhodet ikke desperat, og det er ikke slik at jeg har det travelt selv om jeg er trist alene. Men å være singel er rett og slett grusomt. Jeg savner sex, nærheten, kos, jeg savner å si jeg er glad i deg! Savner gode samtaler om alt og ingenting, savner å dele noe med et annet menneske.

Flere som har det som meg?

Har mann fått noen morsomme meldinger i det siste?

Her er en jeg fikk.

"hei.
mitt navn er Anna. Jeg så på siden og bestemte seg for å skrive deg. Jeg håper du ikke tankene dating en kvinne?
du er en veldig hyggelig mann. Jeg skal være glad for å møte deg. men jeg kan ikke alltid være online på dette nettstedet på grunn av arbeidet mitt. Legg igjen din e-post og jeg vil svare deg så snart så snart jeg får svaret.
Kysse for deg".

Krever forsåvidt ingen svar fra noen, dette, men jeg blir fullstendig gærn av at sukker tar vekk profilbildene mine med dustete grunner som feil zoom og rammer på bildene.... Grrrr!

Sånn, det føltes litt bedre.

Hva er dine drømmer ? :)

Svar til den andre tråden...

Etter et par år på Sukker har jeg funnet ut at nær sagt alt ved meg er "feil" og at jeg dermed er så og si utelukket som partner...

For eksempel:
*Jeg har feil hårfarge (mørke menn er tydeligvis det foretrukne blant majoriteten).
*Jeg er for lav (180 cm ser ut til å være den magiske grensen. Under det så er man ikke MANN).
*Jeg er sjenert (selvsikkerhet er en gjenganger blant kravene kvinner stiller til en mann).
*Jeg er en smule introvert (utadventhet er noe svært mange stiller som krav).
*Jeg er for feit (tilsynelatende er alt ut over et par kilo "for mye" ikke godtatt).
*Jeg har ingen hobbyer jeg "brenner" for (også et krav hos mange).
*Jeg er ikke i en jobb jeg trives med (ufør - dermed ansett som "ubrukelig" og lat av de aller fleste).
*Jeg er ikke pen nok (godt over gjennomsnittlig kan synes å være det eneste aksepterte).
*Jeg har feil klesstil (jeans og t-skjorter med band-motiv er tydeligvis ikke godt nok).

+++

Ikke meningen å syte nå, men alle disse eksemplene har jeg enten fått høre direkte fra kvinner jeg har kontaktet eller sett i svært mange av profilene jeg har funnet interessante på andre måter. Har faktisk fått et par svar som rimelig direkte har påpekt at jeg er for stygg (eller andre nedsettende betegnelser angående utseende) og det påvirker ikke akkurat selvtilliten i positiv forstand...

Så hva skal egentlig til for å lykkes i å finne noen?
Må jeg satse på å fullstendig endre min stil, hårfarge og personlighet, samt legge meg i strekkbenk for å bli noen cm høyere (og kanskje litt smalere) eller er jeg rett og slett et håpløst tilfelle...?

Kjeder meg en smule. Vurderer å pakke sekken å ta meg en tur.
Noen som har tips/erfaringer med alene turer? Noen plasser hvor det er mange av de på pluss minus 30?

Hei ønsker å få andres meninger på noe jeg lurer på..
For en tid siden så var jeg på date med en fra sukker, vi fant fort tonen ,med ble kun med prating ,ikke en klem en gang.
Men så ha vi fortsatt holdt kontakt ,både vi mob ,her inne og fb.
Han har mere eller mindre blitt en god nettvenn, og jeg kunne fint ha møtt han igjen som en venn IRL .
Men så viser det seg nå at han har møtt ei her inne som jeg kjenner litt,vi har en felles god venninne sammen.
Jeg syns det bare er kos om han finner seg ei flott jente.
Men så oppdager jeg nå at han har slettet meg fra sukker og fb ? Noe jeg syns er litt trist da..
Er det sånn at man ikke kan være venner fordi man møter noen den andre kjenner ?

Sukker har vært veldig tregt for meg en god stund nå, men det har da vært mulig å få gjort de tingene jeg har behov for, som å svare på meldinger, oppdatere profilen etc.

Men NÅ har det jo tatt fullstendig av! Nå er det så inni HELSIKE tregt. I Firefox (helt oppdatert og med helt oppdatert Flash Player) kan det nå gjerne gå et halvt minutt fra jeg klikker på en link, til noe skjer. Det henger seg. Hele tiden. Og animasjoner hakker og gjør at andre ting jeg gjør 'henger' til animasjonen er ferdig. Så kommer en ny animasjon... Helt ubrukelig.

Så jeg gikk over til Internet Explorer da, og tenkte jeg kunne bruke den kun til Sukker. Men nå går det tregt der også, og der har jeg også et annet problem, nemlig at det ikke går an å skrive inn tekst som dette, fordi (sannsynligvis p.g.a. animasjonene igjen) teksten jeg taster inn henger seg hele tiden opp mens jeg skriver, akkurat som om tastaturet mister kontakten med PCen (men dét funker fint i Firefox, som når jeg skriver denne teksten her).

What to do? Jeg gidder ikke å gå gjennom en hel liste med browsere bare for å få Sukker til å funke. Andre sider funker jo i Firefox.

Men hvis jeg er den eneste som sliter, så må det vel være noe annet med maskinen min som er problemet.

Tenk positive tanker,
si positive ord,
gjør positive handlinger,
og det positive gror..

Gjelder dette også på Sukker? Eller er forumet blitt en arena for å klage? Kjenner jeg blir glad hver gang jeg finner en blid og positiv tråd... det gjør godt det!

Spam...

Siste svar on. 11 juli 2012 14:39 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Undrende

Irriterer meg over folk som spammer ned veggen her med ting som overhode ikke har noe å gjøre her... usakligheter og tull...

Til en hver tid er 15 av 20 damer som er online fra Oslo. Enten er Oslo alvorlig overrepresentert på Sukker eller så skjer det absolutt ingenting i Tigerstaden. Hva tror dere?

fra tråden der jeg skreiv at jeg ville på date, så jeg inviterte selv...

Vi dater fremdeles, og jeg storkoser meg!
Har funnet en kjempe-kar!
Så er det bare å se hva som skjer fremover og sånt. Tar en dag av gangen, men nyter iallefall dagene som er nå :D

Så til dere andre som vil på date; hva venter dere på? Finn noen og inviter de med på et eller annet!!

For noen måneder siden traff jeg ei jente her inne! Har forelsket meg i henne og vi har truffet hverandre regelmessig selv om vi bor langt fra hverandre! I forrige uke var vi hjemme hos henne, men da oppstår det en situasjon som gjør at jeg blir stille! Jeg blir regelrett sur og sjalu, men istedet for å si det rett ut stenger jeg det inne! Helga etter mister hun en av sine venninner(kreft) og i dag ringer hun meg og sier at det neppe blir mye kontakt mellom oss di neste mnd. Hun sier hun er sur og sint på meg, og det forstår jeg!
Jeg er selv av den stille typen og prøver å ikke såre eller skremme noen bort fra meg, men nå har jeg gjort begge :((
Jeg har pratet med henne og lagt meg flat og forklart hva som skjedde med meg!
Hun er det beste som har skjedd meg og vil virkelig dele livet med henne! Hvordan kan jeg vinne henne tilbake?? Hjelp!!

blokkering

Siste svar on. 11 juli 2012 13:08 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym tassetass

Hvis en bruker har blokkert meg, og jeg søker på onlinelisten og alle menn, kan jeg da se den personen der?

Er jeg en usympatisk drittsekk av en mannsjåvinist fra et annet århundre?

Jeg anså meg selv som en heller trivelig kar, med nogenlunde fornuftige synspunkter på det og samhandle med det andre kjønn, bli kjent med nye mennesker og forhåpentligvis få seg en kjæreste... Helt til jeg ble medlem på sukker...

Jeg er en "mann" på 23 år og får ofte positiv oppmerksomhet for utseendet mitt.

Jeg får meldinger og "hjerter" fra hele karakterskalaen når det gjelder hva jeg finner attraktivt, jeg syns det er det indre som er avgjørende, men et pent ytre for min del er faktisk et must. I starten svarte jeg alle, om det så var fra noen jeg fant særs uattraktive så syntes jeg det var ren folkeskikk.. Etterhvert syntes jeg det ble mer og mer irriterende og gikk over til å unnlate å svare og bruke tid på de som jeg syntes siktet langt over dems eget "nivå". For ja, jeg er faktisk av den oppfatning av at "like barn leker best" og kan ikke skjønne de som innbiller seg at "en toer, har sjangs på en åtter"...

Er jeg tidenes overfladiske drittsekk

Hvor er dere?

Eller... Hvor er de av dere som digger kjekke menn rundt 175 cm?

Så har det seg sånn at når enn går nattskift så kjeder enn seg og har fått denne sangen fullstendig på hjernen: http://www.youtube.com/watch?v=Ri7-vnrJD3k

Andre bra sanger der ute?

Innom på mårran for å ønske dere en fin-fin onsdag!

Ta godt vare på hverandre! :o)

*pjoff* off to work...

Hvem vil du drømme om i natt? Evt hva?

Ja, som overskriften sier. Noen ganger syns jeg det er veldig spennende innlegg her og mye sier meg at folk er ute etter oppmerksomhet! Stemmer dette?

Leste jeg i en annen tråd, det var snakk om en som var uføretrygda med de ulempene det medførte på sjekkemarkedet.
Kom deg i jobb var oppfordringa, alle kan gjøre noe!
Maken til lavpanna forståelse av greia! Altså, ingen har noengang blitt uføretrygda som ikke kan gjøre noe som helst.....det er bare det at disse er så ustabile i arbeidslivet at ingen arbeidsgiver kan bruke de! Og når sant skal sies, så kan endel gjøre veldig lite.

Synspunkter?

En ting som jeg synes er skikkelig teit er at disse mennene søker langvarig forhold i profilene sine, men i virkeligheten er dem bare ute etter korte flørter. Hvorfor gjør dem sånn ?

Hadde det ikke vært bedre, hvis alle som bare vil ha kort flørt, skriver det i profilen sin da. Hvorfor skal dem lure meg til å tro at de er ute etter langvarig seriøst forhold når dem ikke er det ? Er alle menn så falske og løgnaktige ?

Hva skjer...

Siste svar ti. 10 juli 2012 23:52 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Utålmodig

Med at stort sett INGEN jenter her inne svarer på meldinger? Helt enkle spørsmål som "hvordan går det med deg" f.eks?
Jeg skjønner at jeg kanskje ikke er interessant for alle jeg skriver til, men mindre enn én av ti svarer... Er det bare meg dette skjer med? Det er vel bare snakk om vanlig høflighet?

Har et lite forslag til søkefunksjonen på siden her, det burde være et alternativ for å filtre bort
dem man har vært innom profilen til før også, jeg har ikke for vane å blokke folk selv om de ikke virker
interessant, så da blir det mye unødvendige dobbelbesøk pågrunn av dårlig husk. :P

for oss andre...

Synes det er trist at det ikke er en skjul-profil-knapp her. Eneste mulighet for å ta vekk noen er å blokkere, det virker for meg så dramatisk. Jeg merker noen ganger at når jeg svarer noen at det passer ikke for meg akkurat nå, men takk for titten..så blir jeg blokkert av vedkommende. Skjønner jo at det er greit å holde orden i arkivet her, men det har vært bedre med en skjul-knapp. Istedet for denne dramatiske og endelige blokkeringen. Ingen second chanse for noen...

Og jeg merker også at jeg selv nesten begynner bruke blokke-funksjonen. Jeg synes det er fort gjort og havne igjen og igjen på samme profilen, der jeg oppdager at jeg har vært der før og at det er noe der som ikke passer meg..og da får jeg jo kanskje ei melding igjen.. og ikke ment å lure vedkommende :-/ da har det vært bra hatt mulighet til å skjule denne profilen, for å ikke være uhøftlig og blokkere.. det er for meg så ufint... jeg vil ikke gjøre det. Nesten slemt, synes jeg..

Jeg vil ha en skjul-profil-knapp, please!!! ... noen flere???

Sitter og ser på programmet "Undateable" på Max og lurer på om kvinner faktisk er så kresne som de fremstiller det der?
Kan skjønne at å gå med blåtann-handsfree på en date er en smule geeky, men er virkelig kvinner så kresne at feil type slips eller feil farge på jeansen er nok til å si "nei takk" til flere dates?

Hei.

Jeg har problemer med at når jeg ser på bilder i albumene så henger de seg opp, og fryser på en måte. Kan noen fortelle meg hvorfor det er sånn ? Er det jeg som har gammel pc, eller er det fordi folk poster bilder med for mye pixler ?

http://www.kjendis.no/2012/07/08/kjendis/heidi_klum/flavio_briatore/supermodelle r/hollywood/22470318/

Det tror eg nå akkurat det eg vil om....

Hvor lenge etter å ha skrevet med en dame er det "tillatt" å be henne med på date?

Skal man vite hele livshistorien eller bare overfladiske detaljer for man møtes?

iKKE : )
Er på Madeira på andre uka nå! Bare fint vær : )
Har fått med meg at det regner ganske bra på østlandet...

Pessimistisk når du har kjøpt 1 år abenoment på Sukker...

Godnatta da allesammen........

har du det fint i sommeren
liker du gjøre ellers på fritiden
er du romantisk
har du gjort noe spendene i helgen
driver du med til daglig
vakker flott dame du er vakkre øyner vakkert smil
hilsen (navn)

Virker som en "spendene" fyr, må jeg si. Fullstendig intetsigende profil også.

Gir folk bare f....., eller klarer de ikke bedre?

Etter hvert som årene har gått, har hårfestet krøpet lenger og lenger bakover. Det har faktisk gått så langt at det har rundet toppen, og ser nå ut til nå ut til å være på vei nedover ryggen. Jeg har kommet til et punkt nå da jeg begynner å mistenke at manken er frodigere på ryggen enn på hodet. Og sånn kan vi ikke ha det...
Jeg er ingen fan av hårete rygger, og mitt inntrykk er at de færreste jenter synes det er spesielt sjarmerende heller. Jeg tenkte derfor å ta affære nå før strandsesongen (som for øvrig virker å la vente på seg...).
Spørsmålet er da om jeg skal gå for vanlig voksing, eller om jeg skal gjøre det mer permanent. Er det noen her som har erfaring med permanent fjerning av hår? Funker det? Jeg har sjekket litt priser, og så vidt jeg kan se er det grisedyrt uansett hvor man går. Men om det funker, er det vel kanskje verd det...
Er det noen som vet om noen steder i Oslo som er bedre enn andre?

Min erfaring (men ikke uten unntak) er at de jentene som er eksperimentelle, som tør å smake på alt av mat, som ikke er redd for, men heller foretrekker å prøve noe nytt i matveien, også virker å være mer utfoldende, tørrende og litt mer "dirty" på sexfronten.

I et nøtteskall: "Hun likte ikke, og turde ikke engang å smake på sushi. Rå fisk bød henne imot. Mye mat var litt ekkel for henne -og hun orket knapt å berøre kølla mi når vi hadde sex"

Er det en sammenheng her? Andre med tilsvarende erfaringer? Kan en bruke mat som "målestokk" for hvordan det seksuelle vil kunne utarte seg?

Ditt late som navn.
Ikke ditt egentlige navn.

For dere som er litt sky:)

Det er en stund siden sist jeg så "alternativ date" tråd.
Nå er jeg av den barnlige typen, og hvis jeg skulle datet en
fyr som virkelig ikke vil på kaffedate i første omgang... Ja,
da ville eg foreslått en lekedate, tror jeg... Moro, så du
lærer litt om det andre mennesket, og skulle det være en du ikke
vil møte igjen, risikerer du likevel kun en artig dag.

Er det fler som liker å leke?

Jeg tenker i retning paintball, badminton eller bowling date..
fler forslag?

Medlemskap løper ut om fire dager. Tror det er på tide å prøve den virkelige verden igjen. Tror den er bedre. Har inntrykk av at dette er litt vel mannsdominert. Det blir omtrent som å sjekke damer på fotballpub - mange om beinet! :)

Hva slags kake er den beste? Hva liker du best og ville evt servert til din partner for å imponere? ( eller hva ønsker du å få servert)

Hei sexy,

Vil du bli med hjem og se på snømåleren min?

Flere? Fyr løs

Ditt egentlige navn.
Ikke latesomnavn..

Til dem som ikke er så ekstreemt anonyme og sky ;)

Er det noen her på sukker som har noe kjennskap til hvordan kvinner med hår er i sengen? Som dere sikkert har hørt å, så skal jo det tydeligvis være det beste som finnes, siden de har 37% mer av ett eller annet som gir dem mer sexlyst enn vanlige.

Allid hatt lyst til å prøve, men å finne en som har rødthår og er tilltrekkende, er som å finne nåla i høystakken...

Har et lite problem om dagen jeg, er ustyrtelig kåt hele tiden og kan onanere til det uendelige. Men har røsket med meg noen damer hjem i det siste og uansett hvor fine dem er så får jeg ikke noe særlig tenning på dem, og jeg sliter med å komme i mål. Noen som har noen tips?

Fyr løs

Siste svar ma. 9 juli 2012 19:01 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Fyr-Løs

Fyr løs!

ser meg i øynene når vi prater ;)

Hva liker du?

Det er spørsmålet!

Jeg lurer litt på det der. De fleste liker vel å suge eller bli sugd, men hva er det med denne svelginga?
Etter dere menn har fått skutt ut loaden i munnen på dama, hva bryr det dere egentlig om hun svelger eller ikke?
Er det bare et inntrykk jeg har at menn vil at dama skal svelge, eller er det faktisk sånn? Hva er det som gjør dette så veldig spennende?

Dette er faktisk et seriøst spørsmål, som jeg gjerne vil ha et orntlig svar på.

(Vel.. Meir korrekt er vel overskrifta "Egoboost av Sukker?", men det var ikkje like fengande..)

Innimellom sutre- og sextrådane her dukkar det opp nokre gullkorn og gledesutbrot; og då gjerne i form av gruppeonani tilsvarande "ffnor" (det eksisterar to typar mennesker: Dei som er på Twitter, og dei som ikkje forstod den) eller den meir generelle "Hyllest til dei fagre kvinner her inne"..

Men er det derimot nokon her inne, som med handa på hjarta, kan seie at de får ein personlig egoboost av å vere her?
Vert de alle lei, sure og frustrert over manglande og negativ respons, eller er det fleire som meg; som opplever at sjølvkjensla og -verdet vert auka av dei tilbakemeldingene ein får her inne? (For mitt vedkommande er det no så mykje positivt å skrive heim om at eg byrjar grensa mot å vere kjepphøg og sjølvgod. ;-)

(Ja. For det er faktisk lov å skryte av, og å tenkje positivt om seg sjølv. Vere rak i ryggen, sjå sin neste (eller døden) beint i kvitauga og seie at "hah! Eg er FAEN MEG betre enn deg!". (Alternativt "Sorry mate. Alt for tidlig. Kom igjen om 20 år..".))