Sukkerforum

Skal lage bedre kjøkkenplass og ønsker å gjøre mesteparten av arbeidet selv, uten behov for mye snekker- og rørleggerhjelp.

Vil flytte på oppvaskbenk m/ kran 1 meter. Hvor mye helling er minimum på rør, slik at det blir nok flyt fra kum til avløp? Røret vil uansett ikke komme i veien pga at det ligger bak, og under selv innredningen.

Kjøkkeninnredningen består av de vanlige skapmdulene så disse er ikke vanskelig å gjøre noe med.

Ønsker å flytte komfyr og ventilator. Kan avtrekksrøret vris i motsatt retning (oida, dette høres kaos ut :D ) siden det er bøyelig..? Dette er en Flexit-vifte for trekk i hele leiligheten, så det er en tilhørende kasse til denne ventilatoren.

Håper dere skjønte detta! :D

Setter veldig pris på svar :))))

Hvorfor velger noen å ha et profilbilde med jenter klengende rundt seg?
Er det " Se på meg, jeg drar damer i fleng, derfor bør du også sjekke meg opp"
Må innrømme jeg ikke engang gidder å gå innom disse profilbildene, hva tenker dere andre?

Leilighet på 5 stjerners hotell er helt fantastisk! Måtte bare fortelle dere det ; )

Jeg synes tanken på å ha sex med en fremmed er ganske frastøtende. Jeg må bli godt kjent med en jente før jeg vil ha sex med henne. Men ingen av vennene mine tenker som meg. Er det flere som er som meg, eller?

ensomehet

Siste svar on. 4 juli 2012 10:44 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Nattakos

Hei!
Det er tordenvær.
Jeg er 187.
Jeg får ikke sove.
Jeg er 80 kg.
Jeg ligger og vrir meg.
Jeg er veltrent og kjekk.
Skulle ønske du var her.
;)

mini sukk

Siste svar on. 4 juli 2012 10:31 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym CornyLorny

Er det lov til å småklage litt tro?
kjenner jeg blei miniskuffa i sted, av noen info jeg fikk av familien...
lurte på om det er noen der ute som har en virtuell klem å gi bort?

PS;
mener ikke å klage eller være negativ, men noen ganger er man bare det,
så vennligst hold spydigheter unna....

rerul gej aJ

Siste svar on. 4 juli 2012 07:42 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym -redrum-

erdnarevh ellunk å nebboj åp ppo etøm å nojsknuf etsene mos rah mos ettasna etsaf ed rah ?ed regal mos teamrif i remodnok va negnitsetstetilavk serøjg nadrovh

;-P

Alle er så positive, det går meg på nervene! Ingenting er mer irriterende enn folk som er så jævlig happy hele tiden, akkurat som Flanders i the Simpsons. Jeg liker negative folk. Se på Bill Hicks, Kurt Cobain og Charles Bukowski. Det er folk etter mitt hjerte. Hmmm, dem har daua alle sammen, men pytt sann. Vi skal alle vandre.

Noe sier meg at jeg får mye negativ respons på denne tråden.

http://www.youtube.com/watch?v=XhnSFlLwaYY&feature=context-vrec

Gi meg no' mørk imput!

Ti kjappe!

Siste svar ti. 3 juli 2012 23:22 (85 svar)
Skjult ID med pseudonym CornyLorny

La oss ta en lek, da folkens!
du kommer med to alternativer (eks; vg el dagbladet) og den som kommer under skal svare et
av alternativene...

Jeg begynner...

Øl eller vin?

Jeg er ny her:)

Skjer det noe spennende i kveld da?

Jeg synes tanken på å prate med en fremmed er ganske frastøtende. Jeg må ha god sex med en jente før jeg vil prate med henne. Men ingen av vennene mine tenker som meg. Er det flere som er som meg, eller?

Nå skal jeg rusle en liten kveldstur. Noen som blir med?

Å passe barn er jammen meg slitsomt. I dag fikk jeg erfare det da jeg passet to av min venninnes barn. Først dro vi på museum, så dro vi og matet ender i parken, så en tur på 4H gården. Jeg tok meg selv i å se desperat på klokken. Jeg skulle passe dem i to timer. Nå var det gått 1.5 timer og jeg visste ikke helt hva jeg skulle finne på med de ungene. Så vi dro til en lekeplass.....Hjelpes. De var jo over alle hauger. Mildt sagt. Jeg satt i tlf med ei venninne (som er barnevernspedagog). Plutselig oppdaget jeg at et av barna "mine" satt og tisset i gresset. Uerfaren som jeg er ropte jeg ut "nei nei nei, du kan jo ikke bare sette deg ned å tisse der da" haha, og fikk til svar " jammen, jeg måtte jo tisse" .....Hva skal man si? Pedagogen i andre enden av telefonen skrattlo og jeg tenkte at det er meg en lykke at jeg kan levere tilbake disse to snart:)

Gud jeg er glad jeg er barnløs.....Det er jo en hel jobb å følge med, underholde, stimulere og passe på sånne mini mennesker. All honnør til foreldre altså! ;-)) Mat skal de visstnok også ha....

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.8230617

Miii-hihihihi!

Hei, første gang jeg starter en tråd her...Poenget er att jeg er singel, og er medlem av Sukker for å bli kjent med andre single mennesker ( med forhåpentligvis samme formål som meg, å finne en livsledsager....hmm:)..MEN...Jeg får utrolig mye post fra gifte menn som ønsker seg en elskerinne eller* søndagspartner.*.(noen som føler seg truffet?).....Hva i h....?? Er så glad for att de ikke er kjærestene mine,,,Vil ha en mann som er trofast.....Det skulle jo bare vært en selvfølge.., men en blir litt lettere skremt når man leser sånt....

Etter å ha tilbrakt mange timar bak rattet, lagt bak meg kring 3 000km og sett mykje tåpelig dei siste to helgene har eg ei oppfordring til dykk alle:

Køyr pent.

Ta livet med ro; og la deg ikkje stresse. Senk farten om forholda er dårlige eller vegen uoversiktlig.

Mange av oss køyrer i desse dagar både langt av stad og seint på kveld. Kjenner du at du vert trøytt og ukonsentrert, så finn deg ein rasteplass eller ei busslomme, og småsov i 15-30 minutt. Til om med på turar så korte som under 2h kan det vere naudsynt med ein kort stopp undervegs. (Etter ein dag med jobb og aktivitetar er det oftare regelen heller enn unntaket at eg gjer dette.)
Har du ungar i bilen så forstår dei kvifor om du forklarar det, og godtar som regel ein "keisam" og stille stopp undervegs.

Legg mobilen vekk og ut av syne og rekkevidd.
Bruk heller 800,- på ein blåtann-handsfree som er fastmontert i bilen, og ha svar-knappen lett tilgjengelig bak rattet. (Og lær deg å bruke systemet FØR du byrjar køyre.)

Pakk fornuftig i bilen.
Tunge ting nedst, og helst inntil seteryggen i bagasjerommet, og lettare bakover og oppover. Ingenting laust på hattehylle og i baksete.
Både for eigen sikkerheit ved bråstopp, men også med tanke på bilens køyreeigenskapar.
Tak- og hengarstativ må i utgangspunktet sikrast, og deretter etterkontrollerast. Ting forskyv og flyttar på seg etter nokre mil, og det som hang som spikra ved reisas byrjing er med eit laust og vaklevorent.

Sjekk dekkmønster og -trykk. Har du gamle eller slitte dekk så ha det i bakhovudet om det er våt veg. Hugs også at våt veg (spesielt nylagt asfalt) kan vere glatt som is. Eg har ved fleire høve opplevd sleng på bilen trass nye og gode dekk og antisladd-system; og då spesielt rett etter regnskyll.
Har du fullasta bil så auk dekktrykket over kva du normalt nyttar. Sjekk instruksjonsbok eller info-plakat på fyllingspunkt.
Sjekk vindusviskarar, fyll spylevæske og vask rutene på innsida. Det kan forhindre blending ved låg motsol.

Og ikkje minst:
Vis hensyn og ver fleksibel i trafikken!
Ha så stor distanse til bilen framføre deg at idiotane som føretar livsfarlige og unødvendige forbikøyringar har ein plass å redde seg inn. Ha eit auge med speiglane så du ser dei så tidlig som mulig, og hjelp idiotane forbi. Det reddar liv.

Kos deg bak rattet, og sjå på køyreturen som ein del av ferieopplevinga og ikkje som eit onde.

God tur.

Er det noen her som sitter å irriterer seg over at de ikke hiver seg på og blir med på slike treff,,, Altså fordi dere ikke føler dere komfortable med å komme inn i en setting hvor dere ikke kjenner noen , og føler det litt småkleint/ utrygt ?

Jeg er ihvertfall sånn, synes flere sånne tiltak har hørtes spennende ut, men ville ha kviet meg litt for å tatt skrittet fullt ut...

Nå var det mye gøy å interessant parlementering her.

ME LIKE

Du møter en dritt på gata. Fyren er farlig. Du er redd men tenker klart.

Bruker du majones på maten?

Som en del av dere fikk med dere, bommet jeg litt på matmengden. Og nå trenger jeg hjelp til å spise opp restene. Så, middag hos meg i dag kl. 1700. Anyone?

Hei, etter at jeg ble singel har utgifter på masasje økt:P Jeg fikser middag og du ordner masasje.

En aldri så liten fundering før jeg gir meg ;-) Er der noen som bruker vannseng fremdeles, selges det fremdeles eller var det bare en 80-tallshype?

Har sovet i en sånn, sov forsåvidt godt men det var orntli skvulpete å komme seg ut av den igjen ;-)

Hva er deres erfaringer med vannseng? Kjenner jeg sukkerfolket rett så er der nok noen vannvittige historier på lur, anyone?

Hei det er så mange flotte kvinner her inne,beste siden jeg noen gang har hvert på.Takker for sukker ,de får det til.Skjønner godt at det er her alle de flotte damene er. :)

God morgen alle sammen :-)

Noen planer for dagen?

2 juli 02:50 HeiHvor er du?Jeg håper du ikke noe imot at jeg skrev til deg.Jeg vil møte deg. Jeg har et seriøst forhold.Jeg vil forlate deg til din kontakt e-postadresse og ber deg om å svare meg tilbake.steilintanya@yahoo.comJeg vil vente på brevet med utålmodighet, håper jeg at du skriver til meg.Bye!

Kvinner trenger 4 dyr rundt seg....en jaguar i garasjen, en mink i skapet, en hingst i senga og en sau til å betale moroa...
Mannen stakkar, tja.. han er fornøyd med ei mus!! ;-).

Høyde!

Siste svar ti. 3 juli 2012 00:44 (108 svar)
Skjult ID med pseudonym shorty

Jeg er en liten sprett på 170, og har dermed lite hell her på sukker. Det døveste er at kompisen min på 190 er på date hele tida, og svømmer i villige kvinns. Det fornøyde gliset hans irriterer meg grenseløst.

URETTFERDIG!!!!

Skal -skal ikkje

I staden for å deppe over dårleg sommarver, manglande partner, dårleg økonomi, utgåtte joggesko eller dårleg matlyst - kva med å lage seg ei utfordring eller eit mål for sommaren?
Kor vil du dra, konsert du vil gå på, utprøving av nye drinkoppskrifter, ja kva som helst.
Klar, ferdig, kjør!

Altså, jeg lurer på når dere smører dere en brødblings, pynter dere brødskiva med salat og tomat etc eller bare klasker dere salamipølsa på skiva og ferdig lissom?

Kom med det folkens, hva lurer dere egentlig på?

Jeg søker muligheten.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mann35+

Jeg får kun med et fylke selv om jeg velger matcher fra 3 forskjellige fylker - noe galt med sukker? :)

Kjøpt trådløs Bluetooth-mus.
Hvordan kontrollere at bt-funksjonen er aktivert eller aktivere den ? Konrtollpanel - bluetooth-enheter..trykker så på : Bluetoothinnstillinger og da skjer det ingenting.Heller ikke når jeg trykker på: Legg til trådløs enhet..der får jeg ingen alternativ.

Sexye damer på BLISS nå!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym tuppa

Jeg er definitiv ikke lesbisk men til og med jeg synes de er det!

mannen spanderer første gangen eller syns du det er greit å betale selv? Selv synes jeg det er greit å betale selv ;-)

Jeg sender en melding, en dag eller 2 senere er vedkommede innom profilen min, får sånn varsling at hun har vært inne og kikket.
Men hun har jaggu meg ikke lest meldinga. Tror disse kjerringene at de er så smarte at de kan late som at de ikke har lest meldinga di, eller "sett" deg ?

Man får nesten lyst til å ramse opp nicka på disse smarte folka.....

*helgeutblåsning*

Det var bedre før, med fet skrift på meldinger man ikke har lest.

fordi jeg fortsatt ikke får svar på meldingene mine..... Dette opplever jeg som en stor svakhet i systemet, og jeg ber dere fikse denne feilen snarest.

Skal en tur over fjellene i slutten av måneden for en time hos tatovør ( yay) og den i forbindelse lurer jeg på å kanskje bli i Oslo over helgen. Er det noen som er åpen for en utepils eller femten i Oslo denne lørdagen? Og da tenker jeg litt sånn på ettermiddagen og utover. Er man kjempeheldig, blir det kanskje tilogmed sol!

Parkpils med kubb og engangsgrill?
Uteservering på pub?

Samesame :)

Lurere på om mitt problem i forhold til å få kontakt med menn, er at jeg er for seriøs. Jeg sender ikke flørtende blikk f.eks. Jeg er dønn seriøs dersom jeg gjengjelder blikk. Er kanskje en besyttelsesmekanisme at jeg heller ser ned og bort. Er vel ganske sjenert akkurat når det kommer til sånn på avstand kontakt. Dersom mannen hadde kommet mer direkte bort, og liksom vist at han var oppriktig interessert, da er det mye greiere. Tror det kommer av litt lav selvtillit. Har i undomstiden hatt noen sårende oppleveler med gutter som bare har tullet med meg. Det sitter ganske dypt.

Plutselig ser jeg flott menn over alt! Hahaha... nesten som om jeg har våknet fra en dvale :)
Og for en deilig følelse! Blir nesten flau over meg selv.. føler meg som en 16 år gammel, hormonell jente, ikke en 30 år gammel dame ;) Da jeg var i forhold, så jeg ikke på andre menn, og det har virkelig gått opp for meg nå!

Det vrimler jo av kjekke karer der ute! Burde jo klare å finne en også da mener jeg :)

God Sommer!!!!!

Å si at jeg er en ny bruker, er muligens helt i overkant, for som ikke betalende har jeg vært her et halvtårstid.
Ja jeg innrømmer det, jeg er en stalker :) (i alle fall frem til nå).
Vil bare si hei, til alle dere som jeg oppfatter som jeg kjenner litt gjennom alle innleggene jeg har lest, og nå som jeg ikke lenger bare er en "kikker" er det jo ikke helt umulig at dere vil bli litt kjent med meg også :)

Hagler jo inn med meldinger vet dere. Nesten så den blir rød i stedet:)

Nei da. Får PM fra den jeg ønsker å få det fra om dagen og fornøyd med det.

Flere som har gul inboks hele tiden? Jeg har ingen uleste meldinger!

Hei!

Jeg har nylig pådratt meg en skade på reise mens jeg utførte noe som lett kan defineres som ekstremsport. Den er ikke så ille at jeg har hatt behov for noe forsikring (enda), men innser at jeg burde sørge for at slike ting er i orden da jeg vet at denne aktiviteten bare vil eskalere så mye økonomien tillater det.

Så, kjære sukker-forum. Har noen av dere gode tips til hva slags forsikringer i hvilke forsikringsselskap jeg burde undersøke? Det jeg ser for meg er at det er en form for reiseforsikring, men med litt utvidelser for enkelte ting hvor man faktisk setter seg selv i fare.

Any ideas? :)

Jeg har en 9-åring, og hvert år har vi reist til eksen sin familie på sommerferie. De bor i et arabisk land så jeg har ønsket å følge sønnen min, selvom det er fem år sin pappan og jeg gikk fra hverandre.

Eksen min er også der sammen med oss. Han bor i Oslo, og vi har et godt samarbeid.

Er dette noe jeg ikke bør fortelle dersom jeg skal på date til høsten når jeg kommer tilbak fra ferie. Jeg tenker at så lenge jeg er singel kan jeg gjøre hva jeg vil ,og hva jeg synes er fint m.h.t. barnet mitt. Neste sommer behøver jeg ikke reise dit dersom jeg har fått meg kjæreste.

Noen her som har noen med matchtall 100 på sukker? Hvis du søker på "hva som helst", uten noen begrensninger, liksom?

Mitt høyeste er 96