Sukkerforum

Så har det seg sånn at når enn går nattskift så kjeder enn seg og har fått denne sangen fullstendig på hjernen: http://www.youtube.com/watch?v=Ri7-vnrJD3k

Andre bra sanger der ute?

Innom på mårran for å ønske dere en fin-fin onsdag!

Ta godt vare på hverandre! :o)

*pjoff* off to work...

Hvem vil du drømme om i natt? Evt hva?

Ja, som overskriften sier. Noen ganger syns jeg det er veldig spennende innlegg her og mye sier meg at folk er ute etter oppmerksomhet! Stemmer dette?

Leste jeg i en annen tråd, det var snakk om en som var uføretrygda med de ulempene det medførte på sjekkemarkedet.
Kom deg i jobb var oppfordringa, alle kan gjøre noe!
Maken til lavpanna forståelse av greia! Altså, ingen har noengang blitt uføretrygda som ikke kan gjøre noe som helst.....det er bare det at disse er så ustabile i arbeidslivet at ingen arbeidsgiver kan bruke de! Og når sant skal sies, så kan endel gjøre veldig lite.

Synspunkter?

En ting som jeg synes er skikkelig teit er at disse mennene søker langvarig forhold i profilene sine, men i virkeligheten er dem bare ute etter korte flørter. Hvorfor gjør dem sånn ?

Hadde det ikke vært bedre, hvis alle som bare vil ha kort flørt, skriver det i profilen sin da. Hvorfor skal dem lure meg til å tro at de er ute etter langvarig seriøst forhold når dem ikke er det ? Er alle menn så falske og løgnaktige ?

Hva skjer...

Siste svar ti. 10 juli 2012 23:52 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Utålmodig

Med at stort sett INGEN jenter her inne svarer på meldinger? Helt enkle spørsmål som "hvordan går det med deg" f.eks?
Jeg skjønner at jeg kanskje ikke er interessant for alle jeg skriver til, men mindre enn én av ti svarer... Er det bare meg dette skjer med? Det er vel bare snakk om vanlig høflighet?

Har et lite forslag til søkefunksjonen på siden her, det burde være et alternativ for å filtre bort
dem man har vært innom profilen til før også, jeg har ikke for vane å blokke folk selv om de ikke virker
interessant, så da blir det mye unødvendige dobbelbesøk pågrunn av dårlig husk. :P

for oss andre...

Synes det er trist at det ikke er en skjul-profil-knapp her. Eneste mulighet for å ta vekk noen er å blokkere, det virker for meg så dramatisk. Jeg merker noen ganger at når jeg svarer noen at det passer ikke for meg akkurat nå, men takk for titten..så blir jeg blokkert av vedkommende. Skjønner jo at det er greit å holde orden i arkivet her, men det har vært bedre med en skjul-knapp. Istedet for denne dramatiske og endelige blokkeringen. Ingen second chanse for noen...

Og jeg merker også at jeg selv nesten begynner bruke blokke-funksjonen. Jeg synes det er fort gjort og havne igjen og igjen på samme profilen, der jeg oppdager at jeg har vært der før og at det er noe der som ikke passer meg..og da får jeg jo kanskje ei melding igjen.. og ikke ment å lure vedkommende :-/ da har det vært bra hatt mulighet til å skjule denne profilen, for å ikke være uhøftlig og blokkere.. det er for meg så ufint... jeg vil ikke gjøre det. Nesten slemt, synes jeg..

Jeg vil ha en skjul-profil-knapp, please!!! ... noen flere???

Sitter og ser på programmet "Undateable" på Max og lurer på om kvinner faktisk er så kresne som de fremstiller det der?
Kan skjønne at å gå med blåtann-handsfree på en date er en smule geeky, men er virkelig kvinner så kresne at feil type slips eller feil farge på jeansen er nok til å si "nei takk" til flere dates?

Hei.

Jeg har problemer med at når jeg ser på bilder i albumene så henger de seg opp, og fryser på en måte. Kan noen fortelle meg hvorfor det er sånn ? Er det jeg som har gammel pc, eller er det fordi folk poster bilder med for mye pixler ?

http://www.kjendis.no/2012/07/08/kjendis/heidi_klum/flavio_briatore/supermodelle r/hollywood/22470318/

Det tror eg nå akkurat det eg vil om....

Hvor lenge etter å ha skrevet med en dame er det "tillatt" å be henne med på date?

Skal man vite hele livshistorien eller bare overfladiske detaljer for man møtes?

iKKE : )
Er på Madeira på andre uka nå! Bare fint vær : )
Har fått med meg at det regner ganske bra på østlandet...

Pessimistisk når du har kjøpt 1 år abenoment på Sukker...

Godnatta da allesammen........

har du det fint i sommeren
liker du gjøre ellers på fritiden
er du romantisk
har du gjort noe spendene i helgen
driver du med til daglig
vakker flott dame du er vakkre øyner vakkert smil
hilsen (navn)

Virker som en "spendene" fyr, må jeg si. Fullstendig intetsigende profil også.

Gir folk bare f....., eller klarer de ikke bedre?

Etter hvert som årene har gått, har hårfestet krøpet lenger og lenger bakover. Det har faktisk gått så langt at det har rundet toppen, og ser nå ut til nå ut til å være på vei nedover ryggen. Jeg har kommet til et punkt nå da jeg begynner å mistenke at manken er frodigere på ryggen enn på hodet. Og sånn kan vi ikke ha det...
Jeg er ingen fan av hårete rygger, og mitt inntrykk er at de færreste jenter synes det er spesielt sjarmerende heller. Jeg tenkte derfor å ta affære nå før strandsesongen (som for øvrig virker å la vente på seg...).
Spørsmålet er da om jeg skal gå for vanlig voksing, eller om jeg skal gjøre det mer permanent. Er det noen her som har erfaring med permanent fjerning av hår? Funker det? Jeg har sjekket litt priser, og så vidt jeg kan se er det grisedyrt uansett hvor man går. Men om det funker, er det vel kanskje verd det...
Er det noen som vet om noen steder i Oslo som er bedre enn andre?

Min erfaring (men ikke uten unntak) er at de jentene som er eksperimentelle, som tør å smake på alt av mat, som ikke er redd for, men heller foretrekker å prøve noe nytt i matveien, også virker å være mer utfoldende, tørrende og litt mer "dirty" på sexfronten.

I et nøtteskall: "Hun likte ikke, og turde ikke engang å smake på sushi. Rå fisk bød henne imot. Mye mat var litt ekkel for henne -og hun orket knapt å berøre kølla mi når vi hadde sex"

Er det en sammenheng her? Andre med tilsvarende erfaringer? Kan en bruke mat som "målestokk" for hvordan det seksuelle vil kunne utarte seg?

Ditt late som navn.
Ikke ditt egentlige navn.

For dere som er litt sky:)

Det er en stund siden sist jeg så "alternativ date" tråd.
Nå er jeg av den barnlige typen, og hvis jeg skulle datet en
fyr som virkelig ikke vil på kaffedate i første omgang... Ja,
da ville eg foreslått en lekedate, tror jeg... Moro, så du
lærer litt om det andre mennesket, og skulle det være en du ikke
vil møte igjen, risikerer du likevel kun en artig dag.

Er det fler som liker å leke?

Jeg tenker i retning paintball, badminton eller bowling date..
fler forslag?

Medlemskap løper ut om fire dager. Tror det er på tide å prøve den virkelige verden igjen. Tror den er bedre. Har inntrykk av at dette er litt vel mannsdominert. Det blir omtrent som å sjekke damer på fotballpub - mange om beinet! :)

Hva slags kake er den beste? Hva liker du best og ville evt servert til din partner for å imponere? ( eller hva ønsker du å få servert)

Hei sexy,

Vil du bli med hjem og se på snømåleren min?

Flere? Fyr løs

Ditt egentlige navn.
Ikke latesomnavn..

Til dem som ikke er så ekstreemt anonyme og sky ;)

Er det noen her på sukker som har noe kjennskap til hvordan kvinner med hår er i sengen? Som dere sikkert har hørt å, så skal jo det tydeligvis være det beste som finnes, siden de har 37% mer av ett eller annet som gir dem mer sexlyst enn vanlige.

Allid hatt lyst til å prøve, men å finne en som har rødthår og er tilltrekkende, er som å finne nåla i høystakken...

Har et lite problem om dagen jeg, er ustyrtelig kåt hele tiden og kan onanere til det uendelige. Men har røsket med meg noen damer hjem i det siste og uansett hvor fine dem er så får jeg ikke noe særlig tenning på dem, og jeg sliter med å komme i mål. Noen som har noen tips?

Fyr løs

Siste svar ma. 9 juli 2012 19:01 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Fyr-Løs

Fyr løs!

ser meg i øynene når vi prater ;)

Hva liker du?

Det er spørsmålet!

Jeg lurer litt på det der. De fleste liker vel å suge eller bli sugd, men hva er det med denne svelginga?
Etter dere menn har fått skutt ut loaden i munnen på dama, hva bryr det dere egentlig om hun svelger eller ikke?
Er det bare et inntrykk jeg har at menn vil at dama skal svelge, eller er det faktisk sånn? Hva er det som gjør dette så veldig spennende?

Dette er faktisk et seriøst spørsmål, som jeg gjerne vil ha et orntlig svar på.

(Vel.. Meir korrekt er vel overskrifta "Egoboost av Sukker?", men det var ikkje like fengande..)

Innimellom sutre- og sextrådane her dukkar det opp nokre gullkorn og gledesutbrot; og då gjerne i form av gruppeonani tilsvarande "ffnor" (det eksisterar to typar mennesker: Dei som er på Twitter, og dei som ikkje forstod den) eller den meir generelle "Hyllest til dei fagre kvinner her inne"..

Men er det derimot nokon her inne, som med handa på hjarta, kan seie at de får ein personlig egoboost av å vere her?
Vert de alle lei, sure og frustrert over manglande og negativ respons, eller er det fleire som meg; som opplever at sjølvkjensla og -verdet vert auka av dei tilbakemeldingene ein får her inne? (For mitt vedkommande er det no så mykje positivt å skrive heim om at eg byrjar grensa mot å vere kjepphøg og sjølvgod. ;-)

(Ja. For det er faktisk lov å skryte av, og å tenkje positivt om seg sjølv. Vere rak i ryggen, sjå sin neste (eller døden) beint i kvitauga og seie at "hah! Eg er FAEN MEG betre enn deg!". (Alternativt "Sorry mate. Alt for tidlig. Kom igjen om 20 år..".))

Synes det er så koselig!

Noen som spurte hva ekte kjærlighet var?

Men her viser de vel bare den lykkelige siden....

Får ikke sove:( hører på regnet...

Kunne godt tenke meg å bruke chatten mer....

Snakker med noen få jenter på melding, men vi er omtrent aldri på nett på samme tid.

Prøvd chatten litt med de som er pålogget sist, men som oftest er det mye mindre andel der som svarer en de jeg får meldinger fra...

Bruker jeg chatten feil, skal man heller avtale å chatte enn å sende melding og vente en dag på svar???

Det måtte vel kunne vært kjekt og laga et treff der vi kunne komme de som ønska.

Inspirert av en annen tråd, Hva gjør deg sexuelt uintressert /avtent ved det motsatte kjønn ?

Jeg liker ikke kvinner som har tydelige likhetstrekk med tidligere ex-er , og det begynner å bli noen !!

Er jeg litt sær??

Heyyyaaa peeps!!

Veit, veit, ikke lenge siden noen kom med en gathering, men...
Nå i natt, mens jeg bare sitter her...
Fikk så lyst til å samle noen sukkebiter til å bli med på fisketur!
Noen som er game?
Om det blir telt eller noen som har/kan låne en hytte nært et fiskevann er samme pokker.
Men tror det hadde vært veldig koslig da!
What you guys/gals think?

lurer på om det er noen her som har lært og lese å skrive på skolen?ettersom jeg har skrevet en del brev som ikke folk gidder å svare på,enda jeg ser at vedkommende har lest brevet

Hei jeg ønsker litt tilbakemeldinger på bildene mine på albumet mitt. Lurer også litt på hva ønsker folket å se, hva er bilder som virkelig skaper interesse?

Byttetråd

Siste svar sø. 8 juli 2012 23:40 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym kløfta)(mi

Bytter en ordentlig stekepanne mot et par håndjern

Bytter en pakke kondomer mot 2-3 tyggispakker osv

Next

Hva skal man da ta seg til?

Hva skal man ta seg til? (Uten å se på tv.)

Jeg hadde en trivelig, hyggelig og festlig samtale med en bruker her på sukker, som begynte å nærme seg et møte. Han skrev sin siste melding til meg for 3 timer siden. Når jeg nå vil inn og svare, så leser jeg nederst i meldingsvekslingen at han er borte vekk:

"Sukker.no har utestengt denne brukeren p.g.a. mistanke om falsk profil eller at brukeren har oppført seg på en måte som ikke er forenelig med Sukker som datingside og nettsamfunn. Vær derfor varsom i forhold til kommunikasjon med denne brukeren."

Jeg kjenner ham jo ikke personlig, men i all kontakt med meg har han vært både hyggelig og høflig, og innholdet i meldingene har virket troverdige og sammenhengende, så jeg fatter ikke hva som kan ha skjedd her, og det gjør meg ganske trist, fordi det er ikke så ofte man får en god kontakt med noen over tid... Og så virker det så merkelig når jeg ikke har opplevd ham som verk falsk eller ufin på noen måte...

Hva kan ha skjedd?

Fyr løs.

Hei!

Vi har i dag lagt ut en ny utgave av Sukker. Som alltid, ta kontakt om det skulel være noen problemer.

Merk: Det er en bug i Opera 12 som kan skape litt problemer med profilvisning (animasjoner går sakte). Om du opplever dette så prøv en annen nettleser :)

Hei

Er det flere som har lyst til å samles til et sukkertreff i Trondheim ?
Planen er å møtes hos meg på Ranheim. Det er allerede 3 andre påmeldte.

Send meg en melding :)

Luciferi