Sukkerforum

Hva burde man skrive på profilen som gjør at jenter blir mer interresserte?

Har hatt mange besøk, men ikke så mange meldinger...

SAKSEN: Han sprer bena hennes med et godt tak i anklene og trekker underlivet hennes opp mot seg. Bilde: sofeminine.co.uk


LOTUS: Denne stillingen gir masse nærhet og hudkontakt, men kan kreve litt muskelkraft. Bilde: sofeminine.co.uk


BINDERSEN: Etter penetrering lener hun seg tilbake og setter hendene bak seg mens hun bestemmer bevegelsen i underlivet. Bilde: sofeminine.co.uk


DOGGYSTYLE: Noen liker det hardt, men vær forsiktig så du ikke kommer så langt inn at det gjør vondt. Bilde: Wikipedia


PLOGEN: Dette er en forlenging av doggystyle, men krever at han står på bena ved sengekanten mens hun støtter seg på albuene. Han bruker hendene til å holde hoftene hennes oppe, mens hun strekker bena ut på hver sin side av kroppen hans. Bilde: sofeminine.co.uk


SPANSK OMELETT: Hun setter seg på knærne over ham med ryggen til, og lener seg fremover på begge armene. Hun kan kontrollere bevegelsen, mens han kan komme til vagina og klitoris bakfra. Bilde: sofeminine.co.uk

Han ligger på ryggen med utstrakte ben, mens hun legger seg i samme stilling over ham. Hun plasserer føttene i underlaget på hver sin side av ham og kontrollerer bevegelsen. Bilde: Wikipedia


SKANDINAVEN: . Denne posisjonen kalles også "omvendt cowgirl". Bilde: sofeminine.co.uk


PERFEKT VINKEL: Prøv å holde denne posisjonen med dyp penetrering men uten bevegelse. Selv små bevegelser i underlivet blir tydelige i denne posisjonen. Bilde: Wikipedia


DELFINEN: Hun legger mye vekt på hode, nakke og albuer i denne posisjonen. Bilde: sofeminine.co.uk


http://nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.6331899

SKJEEN:Hun presser hoftene mot ham og legger det øverste benet over hans, så blir det lettere å penetrere. Mannens øverste hånd er nå fri til å beføle hennes bryster eller klitoris. Bilde: sofeminine.co.uk


MISJONÆREN: Misjonærstillingen gir mye kroppskontakt, bruk anledningen til litt langsom og nytende sex i denne stillingen.

http://www.dinside.no/365038/bildeserie-12-stillinger-for-bedre-s ex

En venninne av meg valgte å forlate mannen sin. Hun spurte om hun kunne få bo hos meg, noe jeg sa hun kunne få. Men hun har to hunder, de er vandt til å få herje i sofaen og overalt inne. Den ene er en ivrig møbel spiser. De har aldri fått derssur. Jeg sa hun ikke fikk ta med seg hundene sine. Hun ble sur på meg, mente at jeg var snerpete, Det er trossalt min leilighet og mitt inventar,som jeg har slitt for å betale . Så nå er jeg den stygge , som ikke vil hjelpe sukk......

Legg igjen en hilsen de som vil at wpc skal fjerne barten:)

"I refuse to engage in a battle of wit with an unarmed person!" - ukjent forfatter, men det ramlet inn i hodet på meg mens jeg satt og leste noen innlegg hehehe ;-)

Hva er ditt favorittordtak, sitat osv...?

Kom «i skade for» å kline med ei jente fra jobben på firmafest.

(Sikkert ingen som har gjort det før)

Men hva gjør man nå? Hun er i kategorien «nydelig men kanskje ikke gifte seg med». Ikke for å være innbilsk, men jeg føler hun har sett på meg en stund. Problemet er at jeg sitter i ledelse.

Hvis det var noen jeg møtte på byen ville jeg kjørt på, for hun er veldig søt, men å se henne på kontoret hver dag...

Valg:

1. Ignorere hele greia
2. Snakke med henne og si det var en en-gangs-ting
3. Be henne ut på middag og la det stå til. Selv om jeg har midlertidig kos som hensikter. (Men er det greit siden vi begge er single og kan kose oss så lenge? – det er her dilemmaet ligger.) Og det er et fælt dilemma.

Hva sier sukkerbitene?

Mens jeg har vært singel har jeg datet litt gutter men de blir så fort seriøse og vil at jeg skal møte mamman dems/pappaen/stepappa(eller mamma)/søsken/halvsøsken/bestekompiser og andre venner og det utrolig fort!

Tar ikke dere gutta en sånn ting som seriøst? For meg da så når en gutt vil det så betyr det at han er veldig seriøs med meg noe som skremmer meg rimelig fort bort.

De siste 4 jeg har deitet da har dette skjedd. Ikke for det ikke noe problem å møte dem og jeg kommer godt overens med dem. Problemet er at sånt skremmer meg fordi det betyr for meg at denne personen virkelig liker meg på en seriøs måte.

Jeg for min del er overhodet ikke DER.

Burde man ikke vente med sånt til man er sammen og ikke bare deiter?

så MÅ jeg bare komme med et spm til er så kjekt å vite hva andre tenker :P

Casen er at jeg nå nylig spontanaborterte jeg viste ikke at jeg var gravid men hadde en liten mistanke..dette har skjedd meg 3 ganger før men da var jeg i et seriøst forhold og naturlig å snakke om..men hva nå når jeg bare deiter? Bør jeg si dette til han som mest sannsynlig er pappaen har han på en måte rett på å få vite det eller skal jeg skåne han for det? Veit dette er en veldig følsom og snill gutt så tror han kansje kunne blitt lei seg. Tanken er at hvis jeg forteller dette så vil jeg kansje skape litt mere styr for han enn nødvendig siden det alikevell ikke ble noe av? Typ snakke om hva vis det hadde blitt noe av osv..blir jo litt sånn seriøs snakk som kan fucke opp "tingen" vi har :P hva mener dere gutta og hva mener dere jentene hvis det hadde vært deg det hadde vært snakk om?

Trist å se alle de flotte damene i profilsøket mitt som fortsatt er her inne måned etter måned, kommer de seg aldri ut herfra ?

Jeg har jo en profil, som alle dere andre ;)

Der står det jo da gjerne en alder, som jeg sånn sirkus ønsker og holde meg til.
Selvfølgelig 1-2år +- opp ned, er nå en ting.

Men når det står hos meg maks 35, hvorfor blir jeg da kontaktet av 65åringer?

Altså, pleier man ikke i det hele tatt lese igjennom profiler før man tar kontakt?
Selv har jeg hatt høyt match tall med noen, likt bildet, men så har jeg lest teksten og ser da at nei her sier personen noe som gjør at vi matcher ikke så godt på tross av match tallet.

Men er det ikke så vanlig og lese hva folk skriver og ikke minst ønsker kanskje?

Betyr dette noe? Det er assosiasjoner jeg får ved å se på M.C.Eschers Vannfall. (Litografi-kunstverk.) Hvis vi spidder tanker på tvers av sansene... Hvis vi ser en mening bak et fysisk fenomen - eller bak en fysisk illusjon. Kan vi forstå en mentalitet i M.C:Eschers Vannfall?

Sleng ut noe dere tenker.

Lurer på noe, hvordan kan det ha seg at folk som har autistiske trekk og eller asparges syndrom klarer å få seg mann/dame samt unger, når jeg med et relativt sunt liv uten slike plager ikke gjør det?

Vet selv om en som har asparges syndrom, og som nylig ble far for første gang.

Hva mener dere er årsaken til dette?
Ville dere blitt sammen med noen med asparges syndrom, vel vitende om konsekvensene av det?

Hender det at du skriver til folk som søker etter folk som er eldre/yngre enn du selv er?

Noen som bruker å sove masse i telt og kan anbefale liggeunderlag? Vekt har betydning og selvsagt comfort! Vet ikke om det skrives slik, men xped dun- er det bra og hvilken str er best? Noen som vet hvor få tak i og pris? Hvor er det rimeligst?

Hvor liten er den minste som fungerer for deg?

...vær den første til å sende en hyggelig melding"

Slik kommer "Ny profil" opp i varsleren ned i hjørnet. På det knøttlille bildet aner man et smil og et dameansikt med hår..

I dag har jeg altså vært innom profilen til 3 - 4 jenter i begynnelsen av 20-åra.. Profiler jeg ellers aldri ville klikket meg inn på.. lol
Et problem? Neida, finnes større problemer i verden :)

Jeg er syklist og sykler i veien. Jeg her blitt spyttet på,kastet søppel og flasker etter, forsøkt presset av veien, dynket med spyleveske og kjeftet huden full. Hvorfor? Jeg har da rett til å sykle der jeg også....

Jeg er bilist, så er det de forbanna syklistene som ligger midt i veien,3-4 stk i bredden og langt felt. umulig å komme seg fordi!!! og jeg har jævla dårlig tid. hvorfor ligger de ikke på fortauet!!!

hva syntes dere om syklister/bilister på landevei?

Mange av dere som er opptatt av hvordan kroppen skal være hos sin kommende kjæreste?

Hei!

jeg har truffet en dame som er både intelligent og har et flott ansikt, men som dessverre er utstyrt med en badass rumpe. Rumpen er omtrent dobbelt så bred som skulderpartiet.

Skal jeg satse på henne, slå av lyset i rommet og med bare spotter på ansiktet og kjøre doggystyle? eller bør jeg gå til neste...

litt kresen bør man jo være, er jo dumt å ligge rett bak en bil du ikke liker i årevis?

Vennskap kan dessverre ødelegges på så mange vis.
Sex er en ting som kan ødelegge vennskap.
Andre ting?

City!

Siste svar sø. 13 mai 2012 22:32 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym chuckboris

Bryr meg egentlig ikke, men...

Gratulerer Manchester City!

Til stor irritasjon for United-fans :)

Nerdejenter - en hyllest!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym .

*snadder,snadder*

På skjermen med sin musepeker
Sjarmen er der. Intet mas eller preik.
Cowgirls sitter godt på din rygg
Men ette føl deg altfor trygg

Som våpen har de b00bs..
Og de temmer alle n00bs.
Brystene vil deg beseire.
Når de er ute for å seire.

Noen som har vrangforestillinger med å date ei dame med flere barn?

Jeg syns dette måtte til, mange tråder som går til enkelt folk her.. lager likegodt en hyllest til alle sammen, så kan heller folk skrive om en person her inne utmerker seg enda mere for dem :)
Syns det er mange herlige og hyggelige folk her, gutter og jenter!!!

Tigging

Siste svar sø. 13 mai 2012 20:13 (73 svar)
Skjult ID med pseudonym Jeanette

Et nytt fenomen har dukket opp i bybildet: Horder av tiggere. Da jeg var på date nylig, fikk jeg spørsmål av min "kavaler" om jeg syntes det var greit eller ikke. Skjønte han var ute etter å sjekke mitt politiske standpunkt. Visste ikke hva jeg skulle svare, og gikk ut og tok en røyk.

Hva mener dere folkens? Bør tigging være tillatt?

PS: Ble ikke noe mer mellom oss etter denne ene kvelden.

Hva syns dere om fartsperre i bil? Det er i dag maks 100 på noen av veiene i Norge. Hva om vi innfører fartsperre på personbiler på lik linje som lastebiler, minibusser og busser. På denne måten kan ingen bryte maks fartsgrense og loven opprettholdes. For å snu det litt da, hva med variabel fartsperre i biler, mange biler i dag leser fartskilt så det vises i displayet i biler. Da går det hvertfal ikke ann å bryte noen regler annet enn "grisekjøring".

Ikke missforstå meg, jeg er ikke for dette, men etter å ha lest tråden om tigging og at det burde bli ulovlig og man må gå i bunn i problemet så er jo dette et stort problem også. Mange som dør i bilulykker pga fart blant annet.

Kjør en debatt!

Ka tenke dokker gutta når dokker tar me dokker ei snertn berte fra byen å dokker oppdage "hold in" body, strømpebukse, truse osv???

ABB

Siste svar sø. 13 mai 2012 18:54 (90 svar)
Skjult ID med pseudonym poppy

Hva synes dere om skokastingen under rettsaken til ABB? På en måte var det bra, men på en annen litt dumt igjen. Synd han traff advokaten, når han nå først skulle kaste skoen!

Sånn går det....

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Pedro

Når ein blir "for gode venner" i syden?

http://www.dagbladet.no/2012/05/13/nyheter/innenriks/antalya/middelhav skysten/voldtekt/21569987/

Når kommunikasjonen er så veldig vanskelig...

når jeg bare ikke forstår..

se på meg, si det er greit

prøv å få meg til å forstå..

men ikke gi deg og snu ryggen til meg.

Når du sier en ting, og jeg oppfatter noe annet..

forklar meg hva du mener, ikke bare rist på hodet og tro jeg er dum.

Komunikasjon handler om å se hverandre, forstå den andres språk, lære hverandre å kjenne, være åpen...

Når alt blir så vanskelig. Kan du ikke bare gi meg en klem? Si at vi prøver igjen ? Forklar en gang til, er du snill

Når jeg ikke ser ansiktet ditt, mangler jeg en viktig sans for å forstå hva du mener. Jeg antar noe, tror noe, tenker noe.

Men det er som oftest feil... Og da blir det så vondt...

Se på meg, lytt til meg, prøv å forstå meg. Lær meg å kjenne, men ikke gi deg, ikke rist på hodet og snu deg...

For jeg bryr meg..men klarer ikke forstå når ting bare skrives, jeg må se deg.......

Ka e definisjon på utroskap? Går suring på nettporno under den kategorien? Føle man sæ trua i forholdet, dersom mann eller kjerringa bruke porno te å tilfredstille sæ sjøl, en gang i blant?
Veit at d e dame som faktisk anser det som utroskap.. Men e d sånn?

Kofor e d sånn tabu å ha en elsker når main e i forhåll??

....Æ kain jo bare snakke for mæ sjøl, men æ leve i et kjempe bra samboerforhåll me mainn å barn.
Men d e no stusseli å være "aleine"...
-Har jo en mainn som jobbe offshore, så æ tenke at d kunne ha vært supert å hatt en fast elsker!!

Ka tenke folke??

Pornography is material (visual, audial, or textual) that is intended to be used for the sole purpose of sexually arousing the user.

Hvorfor kan jeg ikke skrive "Nittedal" som "hometown" på Facebook? Det er jo en ganske stor kommune, med 21 000 innbyggere.

Har møtt en fantastisk fyr her på sukker. Vi har truffet hverandre ved flere anledninger. Sist vi traff hverandre gikk det litt hett for seg. Vi hadde det hyggelig begge to. Sendte han et par meldinger dagen etterpå, men nå har jeg ikke hørt noe fra han på 3 dager. Jeg vet han jobber mye og det er ikke første gangen han ikke har sendt lyd fra seg. Men jeg vil så gjerne ha en bekreftelse på at han er interresert da vi har gått til sengs sammen. Samtidig vil jeg ikke virke masete... Bør jeg ha is i magen og vente til han sender melding, eller skal jeg sende han en melding?

Det er så herlig å se så mange mennesker så er så glad og og begeistret over hverandre!

Dette er omtrent som #ffnor; en massiv gruppeonani-orgie.

(Shoot me.)

Sommerferie

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Peter Pan

Singel tobarnspappa ( 7 og 11 år) ønsker en sommer med stabilt vær og glade unger. Er det noen her inne som er på vei til syden i juli, med barn i samme alder? Noen ide å slå sammen en gruppe på tur?

Artig å lese på forumet, men utrolig kor masse tid som pluttselig blir borte! Har dere tenkt på hva denne tiden egentlig kunne ha vært brukt til? For er det ikke litt bortkastet tid å sitte her inne? For min del har det nesten ført til avhengighet, og det iløpet av veldig kort tid! Denne tiden burde jeg heller ha brukt til fysisk aktivitet og vere sosial ute blant folk! Jeg tror at man vil få en enda raskere utvikling mot fedme i Norge som vi kan kalle "facebook-kg eller sukkeravhengighet/ avhengighet av bekreftelse". Ser at forumet består egentlig av en hard kjerne. Blir dere ikke lei av å sitte her?

Yessør! Bruker like gjerne forumet som annonsering, i likhet med Kjøp, salg og bytte-forumet på facebook.

Ønsker å kjøpe en typisk, klassisk damesykkel (eksempel tursykkel på de fleste sportssider). Med kurv (viktig :P) Trenger ikke ha masse gir, kan like gjerne ha "bakoverbrems", og er helst sort.

Hentes i Bergen. Nå skal det sykles til arbe' :)

Det å være voksen er jo et ganske relativt begrep.
Hva innebærer det å være voksen?
Kan man være voksen og barnlig på samme tid?
Når blir man voksen? En bestemt alder? En bestemt innstillig?
En bestemt forståelse?

Og hva gjør at man blir oppfattet som barnlig?
Betyr det å være voksen at man ikke kan leke lenger?
At man ikke kan reagere uten tanker?

..hvorfor har du vært single så lenge?
Da kommer jeg i forsvarsposisjon.
Jeg oppfatter intuitivt et slik spørsmål som om hun mistenker meg for å ha noen negative skulte sider.
Når hun spør, tror jeg hun tenker: "what are you hiding? - du som har vært single i så lang tid", havner jeg umiddelbart i en forklaringsmodus.. Livet er så nyansert og ting så komplisert iblant :)

Flere?

Heya folkens, se og bli inspirert!!

Snakker ikke om bryllupsstyret, men morro, masse morro :-)))))

http://www.youtube.com/watch?v=Dty8ZzDPJhQ&feature=related

Bertine Zetlitz og Sissel Kyrkjebø.

Er knapt damer i Norge som er flottere, og de blir begge bare flottere for hvert år som går.

Kom på det nå, mens jeg sitter og hører på Morbid Late Night Show-plata til Bertine :)

Finnes det noen mannfolk her som IKKE er lidenskapelig opptatt av trening?

Det virker som de fleste mannfolk bruker fritiden sin på å trene..........
Jeg bare lurer :)

Stabekk- Molde 0-5- litt artig:)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym MFK

ohoi:)

Tok å bytta profilnavn. Er det dumt? Bytta til ett som passer meg bedre;)