Sukkerforum

George W. Bush halshugd

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

http://uk.eonline.com/news/about-face_game_of_thrones_creators/323425?utm_source =eonline&utm_medium=rssfeeds&utm_campaign=imdb_topstories

Morsom sak

Forrige helg skulle var jeg invitert i selskap, og satt på med noen slektninger. Mannen kjørte, og lå så langt trafikken tillot det, i 140 km/t nedover Vestfold. Dette er i en liten blåbær av en bil som har stått mer på verksted enn vært på veiene det siste året. For meg blir det riv ruskende galt å holde den farta i en gammel, dårlig bil, med 2 barn i baksetet som ikke selv kan si ifra. I tillegg til denne farta ignorerte han kona som opptil flere ganger forsøkte å snakke til han. Han vinglet på veien da han begynte med takluke og diverse annet som han kunne fått kona eller meg til å ta oss av. På et tidspunkt kommenterte jeg at han ikke hadde lange bremselengda å gå på da han holdt 130 km/t og lå ca 4 m bak bilen foran....

Selv synes jeg det er ubehagelig å si ifra, og kommenterte ikke mer enn bremselengda denne gangen. Men etterpå har jeg forklart kona hans at jeg aldri ville godtatt den kjøringa om det var mine barn i bilen.

Jeg er ikke noen sinke i trafikken selv, kan (dessverre) råkjøre om jeg kjører en relativt ny og ok bil, men ALDRI med barn i bilen, og aldri med en bil som omtrent holdes sammen hyssing.

Hvordan er det med dere? Sier dere ifra om dere synes det går for fort, eller tier dere og tar toget neste gang?

Jeg bare klarer ikke KNALLRØD LEPPESTIFT!!! :) SORRY! Kvinnnene kan være verdens herligste og peneste, men det hjelper ikke, så lenge de bruker KNALLRØD LEPPESTIFT!!! Er det normalt å ha sånn angst for kvinner med KNALLRØD LEPPESTIFT??? :)

Men med guds hjelp går det bra alikevel :) <3

Beskriv deg

Siste svar to. 14 juni 2012 15:50 (55 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

etter disse valgene.

1. Frisyre
2. Klesstil
3. Seksuelle ønsker og preferanser
4. Som venn
5. som kjæreste
6. som arbeidstaker
7. som leder
8. musikksjanger
9. filmsjanger
10. humor

Så jeg tok det for rolig, jeg bare pratet om løst og fast for å bli kjent uten å flørte da jeg var av den oppfattning at det å begynne med det for tidelig ville skremme vekk kvinnen og få meg til å virke som en kåting. Du kan bli for sivilisert også så jeg skulle nok vist min interesse tideligere. Nu vel man får bare komme seg opp på sadelen og prøve en gang til.

Men hva sier dere frender skal en bare komme ut tidelig i samtalen og skrive at man er interresert, at man finner den andre personen tiltrekkende og spennende eller bør man tøyle seg selv lengst mulig for å ikke skremme bort den andre?

Hva vil egentlig dere jenter prate om? Jeg vil egentlig høre om interesser og jobb først, siden det er viktig for meg at vi har litt like interesser. Og jobben sier jo noe om personen, så ser ikke noe galt i det. Men jenter vil tydeligvis ikke snakke om dette, så hva vil dere prate om?

Nå har jeg møtt ca 15 sukkerdamer siste mnd men ingen lever opp til forventningene...

Kjemi IR og på nett er så jææævelig to forskjellige ting...

Du lurer kanskje på hvordan du skal finne den rette? Emil på ti år har svaret:
«Du må finne en som liker de samme tingene som deg. Hvis du for eksempel liker sport, må hun like at du liker sport, og hente chips og brus til deg mens du ser på sporten».
...
Mange lurer på om det er bedre å være singel enn å være gift?
«Det er bedre for jenter å være singel enn for gutter. Gutter trenger noen til å rydde opp etter dem,» mener samlivseksperte Anna på ni år.
Adam er bare sju og sier at han får hodepine av å tenke på sånt. «Jeg er bare et barn,» sier han.

Når er den rette alderen å gifte seg?
«Ingen alder er riktig. Du må være idiot for å gifte deg,» mener Fredrik på seks, og Carola er to år eldre. Hennes råd er meget konkret:
«Når du er 84, for når du er så gammel jobber man ikke lenger, og kan ligge på soverommet og elske hverandre hele dagen.»

Hvordan kan en fremmed se om to personer er gift med hverandre?
«Gifte ser ofte lykkelig ut når de snakker med andre mennesker,» mener Emil på åtte, mens like gamle Sebastian mener det er en god ledetråd hvis en kvinne og en mann skriker til samme barn.

Hva gjør de fleste personer på en date?
«På første daten lyver de for hverandre, og det pleier å få dem så interessert at det blir flere dater,» har Ola funnet ut.

Når er det greit å kysse noen?
«Det er aldri ok å kysse en gutt. De bare slevjer på en. Det var derfor jeg sluttet med det,» opplyser Jeanette på ti år.

Hva kan mannen bidra med for å få ekteskapet til å fungere?
«Si at hun er vakker, selv om hun ser ut som en lastebil», sier Richard på ti år.

Kan tro hvor ungene får alt fra ... he he de sier det de mener

Når du bare vil slå ned xn med et balltre eller et eller annet! Som å erase han totalt fra fortiden slik at han kan fjernes for fremtiden...gaaaaaad! JA NÅ LAGER JEG SUTRETRÅD..og i samme sleng den sinnsykt irriterende mammaen hans og familien...*slår hardt i veggen* Flere som tenker tanken noen ganger om xer, var jeg full under hele forholdet eller wtfck ?

For meg er det flere ting, for ja, jeg innrømmer at det ytre betyr en god del...

- tykke gullkjeder rundt halsen: er fyyyy...
- profilbilde der du ser drita ut: no,no,no,no...
- bilder der du røyker: veldig turn off

Hva er turn off for deg?

Skulle ikke du vært i seng for lengesiden?

Skulle ønske jeg hadde kjæreste! Så kunne vi kranglet - så kunne jeg hørt på Michael Bolton, How can we be lovers it we cant be friends og bare "I KNOW LIKSOM!!!"

Eg byrja på spinning for nokre månadar sidan. Tungt, svetten renner frå meg, Dårlig musikk, men moro lell.
Mens fleire av jentene på spinningen svetter nesten ikkje. Håret deres er perfekt etter spinningen.
Eit rart mysterium. ;)

Kan noken jenter forklare dette?

Lurer på hvor en skal finne ei jente med noen av de samme interessene som seg selv? Virker som dette er feil sted og lete,.Eller er alle sånne jenter opptatt;)? Virker som de fleste her inne er opptatt med trening og reising.Hadde vært gøy og visst hvor man kan finne ei jordnær jente med greit utseende og som også liker friluftsliv og dyr.

Ja.. Hva skal dere ha til middag idag?

Jeg syns det er like vanskelig hver dag, å komme på noe nytt å lage. Derfor går det mye i det samme greiene uke etter uke.
Tar gjerne imot forslag til noe nytt om det er noen som kanskje har noe lurt på lager :)

Her blir det hjemmesnekra vårruller og ris med sweet chili saus idag. Tenkte å gå å lage de nå snart, så er det bare å steike de når unga kommer hjem i ettermiddag :)

...at det var normal høflighet å svare når man hadde mottatt brev selv om det er aldri så uinteressant for vedkommende som mottar det. Burde ikke være noe verre enn å bare høflig avslå videre kontakt og takke for henvendelsen? Jeg har akkurat oppgradert profilen for å kunne sende fler brev og vurdere flere profiler, men det er et stort flertall som tydeligvis ikke anser det som nødvendig å svare i det hele tatt. De fleste ønsker jo brev/meldinger, ikke bare bli markert med hjerte av en eller annen farge, men da bør man kanskje ta seg tid til å svare ...eller ?

Hvem håndterer det, eller evt ikke? :)

Pene menn

Siste svar on. 13 juni 2012 19:23 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym CornyLorny

Jeg kikket i dag litt gjennom "siste besøkede" hos meg i dag... Og så måtte jeg begynne å kikke meg bakover på de 51 neste, så på de igjen...
Av en eller annen grunn er det virkelig overvekt med "pene menn" som besøker profilen min. Riktig nok har jeg sjeldent hørt fra noen av disse mennene, men de er innom (Her defineres "pene menn" som menn de fleste venninnene mine ville "sikla etter").
Og da lurer jeg selvsagt litt... Er det slik at "pene menn" egentligliker chubby jenter?
Jeg mener - det er forholdsvis tydelig på profilbildet mitt av jeg ikke er av den slanke typen- og av profilen går det ganske greit frem at jeg neppe er den mest sporty - i allefall ikke bevisst. Er glad i å bevege meg, men ville aldri begynne å trene.

For meg, etter å lest ende på forum, blei jeg glederlig overrasket, misforstå meg rett!
Men grunn til jeg lurer så fælt, er 2 ting;
- Alle får beskjed om å legge seg etter nivå
- Siden det er en gjenganger at de bare er innom meg, men aldri skriver - er det bildet eller teksten som er problemet tenker du da?

Eller betyr det jeg har undervurdert meg selv og burde satse "utseende messig på et høyere nivå"?

jeg fikk brev av en kar for noen dager siden, og jeg svarer jo, som jeg gjør med alle.
Etter å ha lest profilen hans noen ganger, sett bilder, og lest meldingene som har gått frem og tilbake, må jeg si at jeg helt ærlig ikke kjenner noen interesse for karen. han virker som en hyggelig fyr, det er ikke det, men det er veldig lite som tiltrekker meg dessverre.

Så hvordan skal man avvise på en grei måte? meldingene har gått i sånn vanlig småpjatt bare, og ikkenoe flørting og sånt, bortsett fra noen kommentarer fra han. Jeg klarer ikke helt forklare hvordan eller hvorfor jeg ikke har noen tiltrekning til han, så hvordan forklare sånt på en grei måte?

Etter noen år på baken får man erfaring RL i hva slags type mennesker man kommer godt overens med både som dates, venner og kjærester.

Her inne på sukker har jeg greie bilder, profiltekst og er aktiv på å sende og svare på meldinger ift hva jeg anser som kompatible jenter ift utseendet, alder, bosted og verdier i livet som i RL. Jeg ser an bilder og leser profiltekst og endel må stemme før jeg tar meg bryet med å kontakte noen. Likevel tar majoriteten å ikke leser meldinger eller sender noe som helst svar. Kun et fåtall bra damer tar seg bryet med et høflig avslag , hallo! Det er et standardsvar med to trykk! Noen slenger noen onelinere tilbake for å holde ting på gress, mens mesteparten virker helt ignorerende.

Er større sjanse for å treffe noen hyggelige jenter RL på to byturer enn to mnd her inne. Vurderer seriøst å bare la tiden her inne tikke ut.

Hører også på forumet teorier om at 20% av gutta dater 80% av jentene, at jentene er ute etter noen som booster egoet deres, at flere jenter er ute etter en sugardaddy til å ta de med på gratis "dates" etc... med et marked av 10 hauker på taket er det lite interessant med en blåspurv i hånda/huset...Eller er det bare en eneste stor fellesnevner at vi er på sukker de fleste av oss fordi vi er helt blåst på å se hva som er bra for oss rett foran nesa vår.

Spørsmålet mitt til sukkermenna og damene på forumet er som følger:

Hvorfor i all verden er den type damer jeg tidligere har datet, har som venninner og har hatt som kjærester RL totalt uinteressert i å bli noe i nærheten av å bli kjent på sukker ! ? ! ?

Noen erfaringer eller synspunkt på dette fra sukkermenn og sukkerdamer?

Her kan det deles hvilke filmer man nylig har sett og hva som er bra/dårlig med den. Gjerne også et terningkast.

Jeg ble 'anbefalt' "Garden State" av en kompis som jeg har MYE til felles med, og han mente at denne filmen gjorde at han fikk litt lyst på kjæreste. Dermed så jeg den selv, og..ja, det er noe i det han sa.(forsvant igjen ganske kjapt da)
Hvis man greier å se filmen mens man tenker litt over hva som skjer og blir sagt, greie å sette seg inn i karakter, så er det faktisk en ganske bra film til å være litt dryg og rar.

Terningkast 4

Hvor mange hjerter er det vanlig for oss guttene å få?
Har lurt lenge på dette?

i firetiden idagog gadd ikke gå å kjøpe ny. Så lurte jeg på om jeg skulle vente å se hvor lenge jeg klarer å holde meg... og mens jeg lurte på dette så gikk tiden, og butikkene stengte, så nå sitter jeg her uten røyk.

Har litt lyst på, men ikke noe sånn veldig sug, enda.

Tror det er mest vanen sånn egentlig. Og tanken på det at jeg er fullstendig klar over at jeg ikke har røyk i hus. Tanken at det er tomt er faktisk verre enn suget.*note to self; Sigarettene, eller mangel på de, mindfucker deg*Jeg kan ta turen bort på statoil... meen.... jeg skal være flink jente. De er ikke SÅ viktige at jeg må bort dit å kjøpe, bare for å vite at jeg har i hus dersom suget blir fremtredende.sånn.... just saying. Kanskje bedre å skrive istedenfor å tenke på røyk? jah... sier det, så ser vi heller om man får kjøpt imorgen tidlig, eller driter i det :P

og jaaada..... jeg vet at jeg burde slutta. Det er mye man burde, som man kanskje ikke gjør, og mye man ikke burde, som man gjør.
Jeg syns jeg er flink jeg, som faktisk lot være å gå å kjøpe idag.. Det viser bare at jeg er på gli.. Kanskje

(lufter tanker)

Har orntlig vondt i skuldrene ikveld...har vel begynt å dra på årene og sittet i trekken hehehe... Slapper av med varmeflaske og smertedempende salve... savner en kjæreste som er flink å kna... men anyhow, er ikke der uansett. Som en aldri så liten avledningsmanøver hadde det vært stas med litt underholdning :-) Kom til å tenke på at der finnes mange kjærringråd mot hverdagslige plager. Hva er det sprøeste, morsomste, klokeste, osv. osv.kjærringråd du vet om? Fritt frem for salig blanding av klokskap, fornuft, useriøshet og usakligheter ;-)))

Syns det er så trist med gifte menn, menn som har samboer barn osv..som driver å sender melding og sånn...er det rart man ikke kan stole på den rasen der??? Uffameien..og ikke er de pene heller så får mest lyst til å si at de må være happy med det de har...fins det noen trofaste sjeler der ute?
Selv om jeg har hatt et langt samboerskap falt det meg aldri inn og gjøre noe sånt..da syns jeg det er bedre å gjøre det slutt! Ville bare si det til dere der ute...why? Joda jeg skjønner dere er seksuelt frustrerte og bla bla bla..men hvorfor ikke bare heller bli singel da? Ja er jo en tøff prosess i know..men føles det bedre å gjøre sånt mot den man er glad i og som sitter der hjemme og tenker på deg da, og barna?

jeg MÅ bare få lov til å si FY!

Nå er jeg ingen moralens vokter..men jeg blir litt kvalm av sånt :S

Er så fælt å gå rundt å lure på om det er noe kjemi når man møtes, etter man har fått kontakt med noen man liker veldig godt :)
Har fått en dialog med ei som skulle reise bort i en tre ukers tid, rett etter vi snakket på tlf første gang.
Har gått en fem dagers tid nå , har snakket i tre timer på tlf en gang siden dette, og har planer om å møtes.
Er så frustrerende å ikke få finni ut av dette med en gang, jeg har sendt en sms om dagen , og fått naturlige svar. Men jeg har ikke fått noen uten forespørsel, så da lurer jeg også litt på om jeg er mye mer intressert enn hva hun er.
Frustrerende å bli så skrudd i hodet ;)

!

Siste svar ti. 12 juni 2012 23:31 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Bada Bing

Jeg driter i om du er finere ernn Mila Kunis, har du et lite hundekrek med en sånn teit genser på i designerveska di er du ikke noe for meg.

Burde sukker avslutte ens medlemskap hvis personen ikke har vært pålogget i over et halvt år. Nå har jeg sett to profiler en 10 uker og en 23 uker (Sist inne uker siden).

hjelp jeg trenger førstehjelp !!!! er i total mangel på sex ;)

MiniOgmy
12 Jun 17:52
Beklager der kan jeg ikke hjelpe deg!

12 Jun 17:54
Haha sier hun som byr fram brystene sine.....

MiniOgmy
12 Jun 19:50
Jaha ja? Og da betyr det automatisk at jeg gir bort meg selv til høystbydende!! Du skriver du ser etter ærlighet, og jeg var ærlig, godta det, og ikke sleng dritt!!

12 Jun 19:57
kaller du det å slenge dritt ! så har du et problem... nå er jeg ærlig ! høystbydende er dine ord....

Lykke til :)

har fjernet navnet, men dere skjønner.. vil bare vite om jeg er superprippen her, for nå har jeg fått nok.. bytter profilbilde så jeg slipper sånt!!

Er dette Sukkertestens mest håpløse spørsmål?

"Er åpen for nudisme, sex i en øde park og kanskje til og med sexklubber"

Hvordan kan man i det hele tatt legge dette i samme bøtte? Ta dere en tur på Huk, så vil dere fort finne ut at det ikke har noe med sex å gjøre at man vil sole seg uten en våt og ekkel badebukse.

Stavanger

Siste svar ti. 12 juni 2012 21:48 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym Ut på tur

Norge er et fantastisk land. En utrolig natur, båtliv og fjellturer om hverandre, men det er lettere å komme i kontakt med fremmede på vei opp til en fjelltopp der de fleste smiler og hilser når de passerer, enn å rusle i Stavanger der alle er litt for sent ute til noe.
Ingen som har tid til å stoppe opp litt? Ta en kaffe eller utepils og se verden passere en liten stund?
Stavanger har blitt mitt andre hjem...kanskje på tide å se hva som er innenfor dørstokken i denne byen...:) hvem vet....kanskje jeg treffer deg der?

Av alle ting man kan lure på... Da jeg var helt fersk her på Sukker så husker jeg at en fyr skrev "takk for brev" etter at jeg hadde sendt ham en mail, og jeg lurte på hva i alle dager han snakket om - jeg hadde jo ikke sendt noe brev. Men jeg ser jo at det er noe flere her inne kaller det når de får en mail.

Why?!?

Flaut..

Siste svar ti. 12 juni 2012 21:02 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym dollface

Okei, det er tirsdag, jeg kjeder meg. Fortell noe morsomt da, en flau historie eller noe i den duren.. :)

Jeg stuffa en gang støvsugeren min så enormt at jeg måtte få hjelp av faren min til å fikse den. (vel, jeg måtte vel egentlig ikke det, men han var her og ville fikse den for meg, dvs pirke ut dritten for meg) Hva tror dere han finner i støvsugeren? Joda, et kondom.. Dum som jeg var hadde jeg brukt støvsugeren til å fjerne det fra under nattbordet.. haha:p kan du tro jeg var flau da han sto der og holdt kondomet, så på meg og bare "hva faen"???

Jeg har lært, nå..

Har de opplevd dette scenariet, folkens?

"De har truffe ei dame/ein mann. Likevel får du meldingar frå andre på nettportalen de "fann kvarandre i" - og kvar gong du er innom for å svare (til dømes vil du gledesstrålande fortelje at du har funne han/henne), ser du at den andre er online. For meg er det ikkje noko problem - men så kjem meldinga: "Kva i all verda gjer du online? Søkjer du ein annan, eller?"

Du freistar - med logikk og fornuft som våpen - å fortelje sanninga (sjølv svarar eg på alle meldingar - har til og med meldt meg på med svargaranti på denne nettstaden). Deretter må det jo også vere tillatt å spørje: Og kvifor er DU der, då?

Deretter har alt gått i vranglås.
Sjalusi er ein frykteleg sjukdom! Ja, for det ER ein sjukdom.

Nåja.
Kva meiner d'herrer og ditto fruer om dilemmaet?

Har et mega problem!! Jeg ble kjent med en person her inne via meldinger og tonen virker grei og skal snart møtes for første gang. Men.. Jeg har også en x som gjerne ønsker seg tilbake til meg og er villig til å strekke strikken for at forholdet skal fungere og gnisten kan gjenoptas.
Nå skal det sies at kommunikasjonen mellom meg og min x er svært god. Vi kan prate om alt og ingenting men det stokker seg når det kommer til barnas mor. Der er det absolutt 0 kjemi for å si det sånn...

Burde jeg gå for ei ny dame som kanskje ser annerledes på samarbeidet i og med at hu har barn på heltid (der samarbeidet var helt ræva med barnefaren) eller burde jeg prøve å finne tilbake til Xn som har 0 kjemi med barnas mor... Eller skal jeg skaffe meg en pepperbøsse og leve lykkelig med den? :-P

Svare!

Siste svar ti. 12 juni 2012 16:33 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Merkelig holdning her på sukker synes jeg, veldig mange som ikke bryr seg med å svare på henvendelser .
Være seg velmente komplimenter, eller forsøk på kontakt.
Jeg prøver da alltid å gi et svar til avsender uansett hvor lite interessant vedkommende skulle være som kjærestemateriale.

RBKs Mikael Dorsin har endelig skjønt det og raket av seg de siste fjonene / hentesveisen. Resultat: Han er blitt sånn ca. en milliard ganger kjekkere.

Jeg bare nevner det ;)

kan noen komme å synge en nattasang?

Hva menn egentlig tenker og hva menn egentlig mener:

“JEG GÅR OG FISKER”
betyr egentlig: “Jeg går og drikker meg sanseløs og står ved elven med en pinne i handen, mens fiskene svømmer trygt forbi”
“LA OSS TA DIN BIL”
betyr egentlig: “Min er full av tomflasker, burgerpapir, og den er fullstendig tom for bensin”
“KVINNELIG SJÅFØR !!”
betyr egentlig: “Sånne som ikke kjører for fort, sjangler, banner, gjør groteske fakter, og som har en bedre kjørehistorie enn det jeg har”
“DET ER DET SAMME HVILKEN FARGE DU MALER KJØKKENET VÅRT !!”
betyr egentlig: “Så lenge det ikke er blått, grønt, rosa, rødt, gult, lavender, grått, svart, turkis eller noen andre farger utenom hvitt ”
“DETTE ER EN GUTTETING ”
betyr egentlig: “Det ligger ingen rasjonelle tanker bak, og du har ingen sjanse å få noe logisk ut av det”
“KAN JEG HJELPE DEG MED MIDDAGEN ??”
betyr egentlig: “Hvorfor er ikke middagen allerede servert ??”
“ÆH; KLART ELSKEDE, eller “JA, KJÆRE”
betyr egentlig: ” Absolutt ingenting. Det er en automatisk respons, på samme måte som Pavlovs hund sikler”
“GOD IDE !”
betyr egentlig ” Det vil aldri fungere. Men jeg får i alle fall tilfredstillelsen av å se deg mislykkes ”
“HAR DU SLANKET DEG ?”
betyr egentlig: “Jeg har nettopp brukt mine siste penger på en ny drill”
“MIN KONE FORSTÅR MEG IKKE”
betyr egentlig: “Hun har hørt alle mine historier før, og er dritt lei dem”
“DET TAR FOR LANG TID Å FORKLARE”
betyr egentlig: “Jeg har ingen aning om hvordan den tingen virker. ”
“JEG HAR TRENT MER I DET SISTE”
betyr egentlig: “Batteriene i fjernkontrollen er flate”
“VI KOMMER FOR SENT”
betyr egentlig: “Nå har jeg fått en god grunn til å kjøre som f#&n”
“MATEN DIN ER AKKURAT LIK MIN MOR`S”
betyr egentlig: “Hun brukte røykvarsleren som kjøkkenklokke også”
“TA DEG EN PAUSE KJÆRE, DU JOBBER FOR HARDT”
betyr egentlig: “Jeg får ikke med meg fotballkampen, på grunn av den ford#¤te støvsugeren”
“DET VAR INTERESSANT, KJÆRE”
betyr egentlig: “Snakker du fortsatt ??”
“KJÆRE, VI TRENGER IKKE DYRE GAVER FOR Å BEVISE VÅR KJÆRLIGHET”
betyr egentlig: “Jeg har glemt bursdagen din igjen”
“DU VENTER FOR MYE AV MEG !”
betyr egentlig: “Du ønsker alltid at jeg skal være våken !”
“DETTE VAR VIRKELIG EN GOD VIDEO! ”
betyr egentlig: “Den inneholder våpen, kniver, raske biler og Catherina Zeta Johnes”
“DET ER DAME-ARBEID !!”
betyr egentlig: “Det er vanskelig, skittent og utakknemmelig arbeid”
“VIL DU GIFTE DEG MED MEG ?”
betyr egentlig: “Begge mine romkompiser har flytte

Selv er jeg kronisk b-menneske som syns det er utrolig kjedelig å gå å legge seg...frister liksom ikke :P

Jeg blokkerte en dust for en time siden, og nå for syv minutter siden har han satt gult hjerte på meg. Hvordan klarer han det?

Jeg har et sommerforsett. Jeg var på date med en dame som mente jeg hadde hatt få seksualpartnene. Uten at jeg skal gå inn på hvor mange det er (over snittet) Det sa nok mest om henne. Uansett, jeg bestemte meg i April måned at jeg skulle knulle en ny skile hver uke.

So far so good :)

Fikk nettopp tidenes tilbud i en melding. En ung herremann (selvfølgelig tom profil uten bilde) som tilbydde seg å komme hjem til meg og gjøre hva jeg måtte ønske av husarbeid - rydding, vasking, støvsuging, matlaging, u name it. Eneste krav var at han måtte gjøre det naken og mens jeg var der. Venninner var mer enn velkomne til å være på besøk.

Skal ha jentemiddag til helgen og vurderer om jeg skal slå til, hoho. Kunne vært riktig så festlig og lette min jobb betraktelig. Bør jeg slå til eller?

Inspirert om tråden om en hjelpende hånd ang praktisk arbeid- og potensielle dater.

Trenger litt veiledning til valg:
Bad: flis eller baderomspanel? For/imot? Hva er pent og salgbart?
Stue: laminat eller parkett. Hva er best? Og mest praktisk? Videresalg?

Skal du selge bil eller hus vil du vel ha bilder og papirer i orden, vil du ikke?
Slik fungerer det også med profilene her inne.

Bilde selger. Utfyllende profil gir mersalg.

De får svar uansett, har du ikke utseende med deg så legg deg i tøylene med en bra tekst.. Og dropp 10 bilder fra naturen UTEN deg selv på bilde....

Hvor lenge skal jeg være idiot og date en fyr som trenger litt tid på seg før han inngår ett nytt forhold, pga sine påståtte svikefulle ekser??

Har gått 6mnd nå... er jeg idiot, eller bare føler jeg meg som en?