Sukkerforum

Ja, tittelen er vel grei nok. Driver å kikker på tilbudet for i sommer og lurer på om noen andre skal på tur...

Noen som har en cocky and /or funny linje når en yngre kar spør hvor gammel du er og man ikke vil ødelegge moroa ved å innrømme at man er både 5-10 år eldre en de selv.....Give it to me!

Bare for moro BTW;-)

som jeg satte røde hjerter på for måneder siden og sendte en høflig og vennlig førstemelding til,begynner å dukke opp i tur og orden.

Er det da man er restavfall ?

er serien jeg følger litt med på..Utrolig morsom :)

Hva liker du å se på TV?

Inpirert av en annen pluss min egen tråd har jeg lagd enda en......

Hvis du skulle vært en oppdikta personlighet ifra en bok, film eller en hvilken som helst annen form for historie...hvem ville du vært?

Spørsmålet er litt vanskelig så jeg må nok selv bruke litt tid på det, men for all del fyr løs......

Kvinner og snorking

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Pseudonym

Problem

Om du dater en gutt, og du til din store forferdelse oppdager at han snorker.. Er det dumpegrunn?!

Så var det dette med alle disse bildene, er vel kanskje litt det at jeg prøver å vise meg fra en god side. :P De fleste bildene er fra fysisk aktivitet, er ofte da det blir tatt bilder (eller på fest, ikke alltid like sjarmerende).

Bare lurer på om det kan oppfattes litt negativt å ha en del bilder som er fra sporty aktiviteter her inne. Har blant annet fått en tilbakemelding når det var snakk om trening: "er nok ikke slik som deg - ut i fra bildene" og hun var i ganske god form.

Ellers om noen har noe ellers konstruktiv kritikk / tips så tas det gjerne i mot. :)

Det er så mange av dere anonyme som jeg lurer på... Dere som bidrar med kloke og morsomme betraktninger, sanselige beskrivelser, vide og åpnende refleksjoner og mye annet...

Dette er tråden hvor dere bare kan komme fram... Det er ikke farlig...

Z, Tingeling, Sans, VoksenMann, Neptun, Buster (alias Yesterdaymannen), Boble m.fl... PEEKABOO ;)

Selv har jeg i min ungdom grillet beverhale. Guffen geleaktig kjøtt som alle MÅTTE smake på...

Har nettopp meldt meg inn på sukker. Vil gjerne ha noen tips om hvordan jeg kan komme i gang med søking etter drømmemannen.
Når jeg logger meg inn, kommer det bare personer som ikke matcher min alder. Finnes det en manual for bruk av nettsidene? Er takknemlig for svar.
Mvh
Yeah

Den røde uniformsgenseren min lå igjen i vaskemaskinen og jeg har vasket hvitvask.... og det ble rosa. Nei, det nye hvite undertøyet mitt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasta det inn på nytt uten rød genser og håper det går bra!

Jeg tenker i blant at jeg ikke er verdt å elske for de som jeg vil skal elske meg. Preben og andre er flinke til å poengtere grunnen:
Du må opp på det nivået du vil ha noen av det motsattse kjønn. Ja, for jeg innrømmer det. Jeg sikter for høyt. Det begynner å gå opp for meg at jeg ikke har så mye å fare med sånn ved første øyekast. OG her inne dømmes vi jo på det: Alder, vekt, barn, jobbsituasjon, tiltalende ytre, tid til trening osv.

Jeg har masse å by på. Men som sagt: Ikke sånn ved første øyekast. Min vakre sjel og fete bank-konto synes ikke. Det gjør derimot min fete bak. Så da tenker jeg at jeg skal ned i vekt, begynne å kle meg fint, sminke meg litt osv. Men fordi hverdagen er så ufattelig krevende (er alene med litt for mange ting som må håndteres), klarer jeg aldri å komme i gang med den forvandlingen jeg ser for meg.

Dermed gikk denne våren også uten at jeg skiftet fra stygg andunge-ham til svane... Og jeg får bare meldinger fra de jeg ikke anser tiltrekkende nok. Jeg tenker jo at jeg snart ska ut av andunge-dvalen min og DA! Men så går årene, og selvtillitten synker. Og jeg lurer på om jeg skal fire på kravene eller tenke at det vil komme perioder hvor det faktisk er tid til å prioritere seg selv og sitt utseende. Eller melde meg helt ut fram til jeg har nådd mine mål.... Føler at jeg ikkk er verdig kjærlighet fra flotte menn. Men det gjør livet tristere og vanskeligere å sette igang, så er inne i en spiral her. Noen tips til hvordan komme i gang om man har liten tid og lite kapasitet til fokus? Noen som har gjennomgått en slags forvandling her eller i alle fall blitt en bedre utgave av seg selv? Del og fortell!

Jeg jakter litt på Anais denne uken. Virker smart, litt mystisk og liker PJ. Men akk så vanskelig å spore opp... ;-)

God morgen :)

Vel, folkens! Vi mangler en kjæreste, men er det ikke mye vi kan være takknemlig for da?

Jeg er takknemlig forat jeg bor i Norge, har tre flotte sønner, venner jeg har kjent i opptil 30 år, alle den menneskene som på en eller anen måte har eller har hatt noe positivt å tilføre livet mitt, alle positive endringer, en givende jobb og at solen skinner i dag :)

Hva med deg? Hva er du takknemlig for?

Mulig jeg er blind, men hvor kan jeg skru av/på notifications?

That shit aint right!!

VG skriver idag:

VG måler lykkenivået i Norge:

Så lykkelige er vi i Norge

* Kvinner lykkeligere enn menn
* Mer fritid, bedre helse og høyere lønn gjør oss lykkeligere

Terningkast 1 til 6. Hvor lykkelig er du? 1 er ræva og 6 veldig lykkelig

Mye negativt om menn og damer som er ute å går på forumet.

Hva en en god ting som får deg til og smile "innvendig" med det motsatte kjønn

Jeg begynner: et pent genuint smil, det får meg til og smile for meg selv

Har alltid sett på meg selv som en dame med praktisk sans, men nå sliter jeg her. Å montere seng alene er IKKE enkelt! Hvor er en handy mann når man trenger det?!

Sommeren skal tilbringes i natur og på fjellet i år. På slike turer har jeg vært vant til å spise mye brødmat, havregryn, pasta og poteter. Siden forrige fjelltur har kostholdet mitt vært mer preget av lavkarbo og mindre gluten, noe som fungerer bra i hverdagen. Men på tur er jeg derimot mer usikker. Hvilken mat får man mye energi av og som varer lenge og gir krefter om man skal tenke lavkarbo? Noen som har erfaringer de vil dele rundt dette, hva som er lurt å pakke i sekken?

Noen speidere som skal på kretsleir på lørdag?

1 uke i telt. 2,63 tonn på tilhenger (da regner jeg ikke med sekker til 22 stykk)

Jeg gleder meg :)

Jeg holder på å gi opp..... Tror den eneste som kan reparere skulderen min, er en kiropraktor....

Forslag?

skjønner at det er slutt på å skrive tekstmeldinger i blinde. Tok 100 år å lade den opp... Hmmm teknologisk framskritt eller bare mote?

Hei hei.

seeeeriøst! jenter! skjerp dere!

Jeg er en snill fyr, og utenfor internett så har jeg fått tilbakemeldinger om at jeg er pen, smart osv... og jeg vet sånn ca hvor grensa mi går.
Men her inne så blir jeg jo blankt avvist av de fleste damer som er av den typen jeg vanligvis ville kommet overens med.
Mange av profilene jeg har vært på av vakre jenter er selvfølgelig utstyrt med et profilbilde som er misvisende på flere måter, for det er tatt fra deres beste vinkel, på deres beste dag.. men jeg er en snill fyr, så jeg tåler det.
Men selv har jeg hatt et mye mer ærlig bilde, ikke når jeg er brunest, ikke når jeg har mitt vakre smil på plass og ikke i min beste vinkel.

Så, hva må jeg gjøre?? Må jeg virkelig være så nøye med profilbildet, og må teksten på profilen være full av tekst om ambisjoner?
folk med ordentlige ambisjoner skriver vel ikke i hytt og pine om det på en nettprofil? walk the walk!!!

Jeg er frustrert, men som en gutt her inne så kan jeg ikke sette meg inn i en jentes perspektiv, ettersom de får 100x så mye kontaktforespørsel her som oss gutta.
Så da må jeg vel perfeksjonere profilen til det ytterste for å kunne komme igjennom nåløyet?

pappvin??

Siste svar on. 27 juni 2012 17:02 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Snehvit

Vi kan lese i media om forslag om å fjerne pappvin fra vinmonopolene. Drikker du mer vin enn du ville gjort når det finnes pappvin? Eller spiller det ingen rolle for deg hva som selges? Er du for eller imot forslaget...? Hvorfor?

Inspirert av en annen tråd med et liknende tema har jeg valgt å lage en ny!

Hvis du skulle være en skuespiller, en artist eller et medlem i et band....hvem ville du vært?

Jeg ville vært Clint Eastwood for han får det alltid til uansett hvor ille det ser ut!

Jeg er vel en av mange som bruker Sukker til se på deilge menn, chatte, få sex hvis jeg ønsker, flørte og hvis heldig møte mannen i mitt liv.
Men må si at jeg også finne meg selv sitte å stor flire mange ganger når jeg leser her på formum.
Utrolig mange rare og topp spørsmål, men så mye artige, talentløse og bra svar skal man vel lete lenge etter, hehehe
Underholdene til tider ja!

Foruten de ørten festivalene som finnes, hva vil du foreslå av aktiviter i sommer?
(På østlandet.)

Det er så trist, så trist...
Snille gode broren min..lillebror!...som egentlig er så talentfull og intelligent, kaster bort livet sitt.
Roter det til gang på gang, og vi gir sjanse på sjanse i håp at denne gangen da........
Får dårlig samvittighet, for jeg orker ikke å engasjere meg 24/7...har min hverdag, mine barn og mitt liv og ta vare på også..., men kjenner på smerten til mamma og pappa og hans...
Får dårlig samvittighet for jeg blir irritert på mamma som ringer meg ustanselig...kan ikke du..han hører mer på deg...osv...blir lei meg...burde jeg gjøre mer...men hva skal en gjøre???...
Jeg har forøkt det meste, hjulpet han til lege, fått han inn på avrusning, latt han bo her i gode perioder...men jeg orker snart ikke mer...
Men nå er klumpen tilbake, han har vært borte siden søndag...kompiser etterlyser han på fb..huff, kjenner jeg er redd..sliten av bekymring..men hva kan jeg gjøre...
Bare vente...til han dukker opp igjen...for det gjør han...håper jeg....!

Måtte bare få ut noen tanker..:(

5 min igjen av vakta...

Yes yes yes... kun 60 arbeidstimer igjen denne uka... og snart ferie!

Du fä lar henne ikke til ä ta noe initsiativ

Jeg opplever det sånn her inne at det er gutter på 20år opp til 30,32 som er de som er mest hyggelige her inne og som tar kontakt .
Menn fra 35-46 mer på min egen alder er ikke like hyggelig,som regel er det jeg som sender en meld ,og som oftest svare dem meg ikke.. . Sjelden en mann på min egen alder sender meg en første meld ,hvorfor en det sånn?
Vet at som regel er det sex de yngre er ute etter,men de er like vel mye høfligere en de eldre her inne..
Nei jeg er ikke ute etter ung mann, ønsker meg en mere på min egen alder,men ser ut som det er håpløst her inne ..

Jeg er...

Siste svar ti. 26 juni 2012 22:37 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym lite eple

.. et lite eple.

Hvor går grensa deres? ;) Er det noe dere liker overhodet?

angrer...

Siste svar ti. 26 juni 2012 22:23 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym regrets

...på at jeg spolerte sjansen med han jeg trodde var min store kjærlighet...

Nå ha jeg tro på at et finnes flere "den store kjærligheten" altså!

Flere som har spolert

Oppland!

Siste svar ti. 26 juni 2012 21:41 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Budeia

Oppland er et ganske stort fylke, men er dårlig representert (menn 30-40 årsalderen) her på sukker... Hvor er dere??

1. AlLTID se i øynene på en jente når hun snakker til deg
2. Se IKKE i øynene til en jente når du snakker til henne
3. SHE's the catch, ikke DU, så dersom hun sier møt meg her og der, og ikke kommer på døren din, SÅ MÅ DU GJØRE DET.
4. Jenter liker ikke drittsekker ALPHA, de LIKER snille gutter BETA som virker som de suger pupp hos mora si fortsatt.

Husk det GUTTA, vær høflig snill....NOT.

Jeg er et rovdyr, denne uken har jeg date med to forskjellige personer.

Hvem er med?
Brukernavn: trufflus

Ok, jeg er vant til å bli ignorert og at jenter ikke svarer, men i den siste tiden har jeg faktisk fått stygge bemerkninger tilbake når jeg skriver til noen. Noen som har opplevd lignende? Føles nesten som om folk går inn for å være ufine eller utestenge meg..... Er det mange venninnegjenger her som driver på sånt? Er det noen av dere som driver på sånn?

Kjenner at dette faktisk ødelegger veldig mye for meg, og at det går litt utover selvfølelsen min.

Det er med stor fornøyelighet jeg er mer eller mindre tilskuer, fra sidelinjen har på Sukker.

Jeg har lagt merke til, at menn som selv er hva man kanskje vil betegne som høyst middelmåtelige i sitt utseende, ofte søker såkalte vakre kvinner, det vil si kvinner både yngre, spenstige, kvinner med sprettrumper og struttepupper.

Mange menn etterspør bilde i profil, selv om de selv ikke har dette.

Mange menn skriver kort, gjerne med masse skrivefeil i sine profiler.
Mange menn fremhever sine matrialistiske ting, bilder av motorsykler foreksempel forekommer relativt ofte.
Og det står ofte mer, under yrket enn ellers i profilene deres
Ofte kan det syntes som de fleste her inne i egne øyne har ekstremt utfordrende og krevende jobber.Fordi det ofte er yrkesbakgrunn de fremhever, i tillegg til stor sportslig aktivitets nivå.

Når man vet at ca 80% av dem som krever endelig brudd i samliv, er kvinner, ofte utfra, at de opplever mannen som fraværende på hjemmearenaen, er det kanskje ikke særlig lurt, å forsøke kapre ny parter ved å fremstå som skikkelig macho menn, da avslører man raskt at man ikke har lært så mye av sin egen fortid.

Så jeg tør påstå at de gamle middel alders kjønnsroller, er ytters levende her på Sukker ;)
Det kan også syntes som det at kvinner selv stiller kresne krav til den de søker, ikke faller i særlig god jord.

Skal menn være jegeren som jakter på kvinner, mens kvinner skal sitte passiv på sidelinjen?

Er vi ikke kommet lengre i år 2007?

Heisann :)

Da er jeg tilbake igjen, hvordan går det med dere her inne? Noe nytt?

Tror ikke man kommer så veldig langt her inne på denne sukker siden ass..

Bestilt meg touchtelefon som jeg kan hente på elkjop i morra! Det var kanskje på tide siden jeg hadde en Nokia som man kan ringe og sende sms. Nå blir det slutt på mobbinga på jobb:)

Så jeg tok saken i egne hender, og inviterte.
Såeh... jeg ska på date :D

Hvem sa at det bare er gutta som må invitere eller være frempå? :P

Noen som liker å bli tisset på eller tisse på andre?

Virker som om det tenner noen her inne å pisse på andre hvertfall....;p