Sukkerforum

Noen som har sett om det er mulig å filtrere ut sosialister her? Neste gang ei venstreskrulle kaster bort tiden min her inn, skal jeg sende henne en faktura.

Juggling

Siste svar ti. 5 juni 2012 19:33 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Tyfus

Er det greit her inne? Å sende melding til en haug av interessante? Eller er det trashy?

Har brev vekslet med en sukker klump siden begynnelsen av april. Vi har avtalt flere ganger å møtes , men hver gang har noe kommet i veien for han. Syntes at jeg har vert tolmodig nok, så sukker gutter nå er en fresk , sprek bunette ledig på markedet. Han andre har fått nok tid på seg, jeg skal jo ikke gå på gress hele sommmeren heller....Fra Bergen....

er det noen damer her på sukker som ikke er skeptiske når det gjelder dating??....syns det florerer av tråder her på forumet..av skeptiske damer...den ene etter den andre........

Vi har sett dei - alle av oss.
1. Kvinner i ein viss alder (geriatriske) som står ved brøddisken i kolonialbutikken - og MÅ ta alle brøda ut av posen for å kjenne på dei. Studere dei, gjerne også lukte litt. Eg har aldri sett ei kvinne (eller mann) under 60 (?) gjere dette.
2. Og når skiftar plutseleg kvinnene "ham" - og ikler seg blomstrete kjolar? Brått går dei rundt som bestemødrene mine gjorde. Dette er ingen skam (eg var utruleg glad i bestemødrene mine!!), men det er interessant å leggje merke til at det ikkje berre er ungdomar som er "motebevisste" - eller er dette eit utslag av "moteubevisstheit"?
3. Når sluttar menn å vaske seg? Det vil seie; i kva for ein alder opptrer eldre menn som stinkadorar i det offentlege rom?

Generaliseringar - ja visst - men indikasjonane er for mange, tilfella er legio - det ER ein konsekvens her. Men kva for ein? Kan det trekkjast konklusjonar?

Fleire "generaliseringar" vert mottekne med takk!!

For en tid tilbake chattet jeg med en lekkerbisken av en sykepleier på nettet.

Hun sendte endel kontroll-spørsmål for å forvisse seg om at jeg ikke var ute etter et ONS, trodde jeg.

Vi dullet og fantaserte med småerotiske frekke mails og det hele endte med at jeg skulle stille i "snekkerbukse og singlett" (var jo sommer) som den hobby handymann jeg var.

Da hastet det og samme kveld bestillte dama hotell ca en time unna for begge og det gikk som det måtte gå.
Greit nok men i ettertid viste det seg at hun ikke kunne ta imot besøk og ettersom jeg begynnte å stille spørsmål skjønnte jo jeg at

HUN MEST SANNSYNLIG VAR I ET ULYKKELIG FORHOLD

Er skjult dobbeltmoral normalt på nettet ??

Er folk redd for å være seg selv?

Den tenkningen ved at alt skal være morsomt, er det skadelig på noe vis?

Det viser som om det er mer akseptert å være populær enn det er å være seriøs, ikke bare her inne men også i RL.

Hvor mye har overvekt å si i ditt valg av partner?
Ser du kun overvekten i utgangspunktet sånn at du ikke får andre positive egenskaper til å veie opp (sorry ordspillet der)?
Eller kan du se forbi overvekten dersom personen ellers er smashing?

Ville du kunne gå inn i et forhold med noen som er overvektig eller er det helt uaktuelt?

Har du noe form for "grense" for hva som er akseptabel overvekt?

Jeg selv er vel ca 20 - 30 kg mer nå enn det jeg ønsker å være, men har begynt å trene for å gjøre noe med det. Dog ser jeg at jeg ikke akkurat vasser i "tilbud" verken her inne eller ute i den store verden. Er jeg rett og slett for stygg i min nåværende kropp til å bli sett på som en som faktisk kan ha noe å tilby?

Kan man vite når noen har blokkert deg?

Noe jeg er så historisk flink til.

Hvorfor kan ikke mennesker som aldri har vært verken for smale, eller for store ( forhold til det vestlige idealet) skjønne man blir forskjellsbehandlet for å være en av delene?

Eller de som er innenfor gjennomsnitt +-i høyde forhold til kjønn, forstå hvorfor det er forskjellsbehandling av de som føler seg lave eller for høye?

Hatt en diskusjon med ei venninne som er i slutten av 30 år (som en diskusjon jeg har hatt med flere som har fallt innen for det vestlige idealet) , har en kropp en fjortis misunner henne, og det er ikke tegn på at den blir eldre.. Og hun synes hun er blir litt større (4-6 kg enn hva hun var i starten av 20 årene)

Jeg reagerer med nesten sinne.. Fordi jeg synes den tankegang, når man ser så bra ut for alderen er plent rent idiotisk.. Men som sagt, jeg har aldri vært noen av disse personene i dems kropp åssen kan jeg da ta innover følelsen av å kjenne "små forfall"...
Spesielt når hverdagsfolket rundt meg forteller både meg og andre mennesker at jeg er ikke bra nok pga jeg havner ikke i den vestlig idealistiske normen.. (sånn rent kroppslig) ... Åssen kan JEG ta innover meg slik?

Men hvorfor skal jeg få den preken " folk er da smartere enn å oppføre seg annerledes selv om du er frodig, du er jo så lekker som du er" .. HVa er det noe å si tenker jeg... Vi ser jo daglig på tv, i film, i tekst, på facebook, i aviser og media ellers at visse mennesker fyller ikke dagens fysiske krav enn om de forsøker..

Når skal folk skjønne at dette er et iLands problem uten hinsides.. Og man glemmer at man faktisk har en fungerende kropp. Sosiale tilbud, og venner, og mat (varierende sådan), og treningsentere, og jobbmuligheter, utdannelse, medisin.. og den lista er lenger... For dette har vi som bor med vestlige normer, regler og kulturvaner..

Jeg er lei av å kverulere med perfeksjonister.. Fordi før i tiden var perfeksjonister folk som ytet på hva de kunne gjøre for andre.. Nå er det hva man kan gjøre kun for seg selv i myyye mer dominerende grad.

Jeg lever ikke skinnhellig selv. Men jeg er glad i mine fysisk vestlige idealistiske feil.. Og forandring i våres personer burde gå i vaner/indre ideologi. Og ikke på hvor mye vi får til med vårt ytre..

Og ja, har du ikke bedre å svare enn tøv, får du rapport til support. Ellers kan tråden heller bare dø ut ;)

Hva ville ikke være en mer verdig måte å minnes dyret på enn dette her?

http://bit.ly/K48eCO

Ja,da har jeg møtt min første her inne som selv tar kontakt med meg og så aviser meg da han finner ut at j har feil hunderase.

Ville du datet en eller ei med psykiske vansker ? Depresjon,angst,bipolar eller what ever ?
Tråden er ikke grønn så det er bare å kjøre på : )

Utfyll gjerne med flere perler fra joystickens gullalder.

Jeg har kikka litt rundt på diverse profiler, og ser jo også alltid da på matchtreet. Det som går igjen med rødt hos meg i sikkert 95% av matchene er dette med barn. Jeg skjønner jo det at de fleste ønsker barn, det er jo naturlig.

Jeg har to barn fra før, og pga sykdom for et par år siden, så kan jeg ikke få flere. Teknisk sett kan jeg bli gravid, men sjangsen for at jeg vil klare å bære frem et barn til er minimal, derfor ønsker jeg heller ikke å prøve, fordi jeg ønsker ikke å utsette meg selv (eller andre) for det å miste et barn.

På grunn av dette, så ser jo jeg da helst etter noen som har barn fra før, eller som ikke ser på det som et "must" å få barn selv, men ut fra det som jeg da ser på trærne på profilene, så virker dette nesten som et umulig oppdrag..?!

Hvordan stiller folk seg egentlig til sånne problemstillinger? Er det et must for deg å få flere/egne barn?
Er det "dumpegrunn" dersom daten/dama/typen din ikke er istand til å gi deg barn?

Er det bare meg eller er det flere som har opplevd de siste ukene at nettsiden til Sukker "fryser" eller "henger"? Jeg tror det begynte når de la inn den "flotte" dingsen nede på høyre side som skal si ifra når det dukker opp meldinger osv. på siden din, den er helt uten verdi spør du meg. Det var vel omtrent samtidig at de skrev at de hadde oppdatert antallet servere så det skulle bli mer kapasitet til å ta unna trafikken på kveldstid.. det ble bare dårligere. Men altså, utrolig irriterende å at sukker-siden fryser med en gang jeg begynner å bevege "slider" på høyre siden..

Hva mener dere om det å være på dater'n med flere samtidig? Ok eller ikke ok? På hvilket stadie er det evt ikke ok lenger?

Dater to stk samtidig nå, men føler meg veldig usikker på hva jeg vil. Har aldri vært en som faller lett for folk, og trenger tid på å finne ut av ting. "Dessverre" har jeg møtt to stykker jeg liker samtidig (hvilket er høyst uvanlig for meg), men problemet er jo at dess lenger man dater noen, dess mer "forpliktet" blir man jo, på en måte.. Før eller senere må man jo ta et valg, men føler bare jeg kanskje ikke kommer dit fort nok i forhold til hva som er akseptabelt i en sånn situasjon. Dater man én person kan man jo la tingene gå sakte, og ikke definere noe før det har gått ganske lang tid, men er jo urettferdig å gjøre det med to personer. Har ganske dårlig samvittighet allerede. Men føler meg heller ikke klar til å ta en avgjørelse..

Inspirert av muskler vs brain tråden må jeg bare dele dagens fadese....

Pent antrukket i fløyelsskjørt balanserte jeg på tuppen av kontorstolen som forøvrig var trukket i skinn (og med hjul)....undertegnede var veldig engasjert og oppslukt i prosjektet jeg drev på med og plutselig der forsvant stolen under meg og godeste frøken Aqueena havnet på røven, bena til værs og et svært overrasket fjes, til stor fornøyelse for min kollega på andre siden av bordet, og vi fikk jo helt tullfliren begge to....takk og lov at det var bare oss to :-) Dagens læring var da selvfølgelig at fløyelsskjørt og skinnstoler er IKKE god kombi!!!

Er det noen andre som har en jobbfadese, eller hvilken som helst fadese å dele på en mandag?

Festivalmatching
Denne helgen fyrer vi opp vår nye festivalmatching der man kan matche seg mot andre fra Sukker som er på samme festival.

I helgen er det Musikkfest Oslo eller Musikkens dag, som noen husker den som. Er du i Oslo sentrum kan du aktivere denne mobilfunksjonen via Sukkers mobilsider, og dermed finne de andre fra Sukker som er i datemodus på festivalen. Dere bruker Sukkers meldingssystem som normalt for å avtale hvor eksakt dere kan møtes. Du kan lese mer om tjenesten her http://sukker.no/festivalmatch.html

Vi begynner i Oslo, men alle større festivaler vil bli dekket i tiden som kommer. For å være med må du gå inn på siden når man har ankommet de enkelte festivalene. Listen over de forskjellige festivalene finner du under Festivalmatching på Sukkers mobilside ( http://mobil.sukker.no ). Den nye funskjonen krever at du har en smarttelefon, Android eller Iphone.

God festivalsommer fra oss i Sukker.no :-)

Håper det blir på alle festivaler. Supert om det blir på Jazzfestivalen i Molde, Vinjerock, Raumarock, Fjellfestivalen, Romsdalsvinter:)

Tenkte eg skulle være tøffing å skrive brev først nå nå eg fant noe spennende. Men shitt! Ventetiden etterpå er grusom!!
Skjønner godt at folk syns det er skummelt eg. Men den som intet våger intet vinner?

Hushjelp søkes, noen som melder seg her?

Av nysgjerrighet lurer jeg på hvordan du stiller deg til å date en som sitter i rullestol. I dette tilfellet dreier det seg ikke om

La oss si at vedkommende (uavhengig om det er en mann eller dame) er normalt fungerende og sitter i rullestol pga. en skade/ulykke, har en god, morsom, fengende og interessant profil og ser normalt bra ut. Ut fra profilen å dømme har et bra og godt liv, er aktiv og har det meste i livet på plass bortsett fra enn kjæreste.

Vil du si:
- at du er åpen for å gi det en mulighet
- det er helt uaktuelt

Hva er grunnen til at du er åpen for det eller at det er helt uaktuelt?

Diskuter E3 2012. Hva likte du best fra årets E3?

Menn som spiller golf er skikkelig turn off. "Se på meg, jeg er trendy og har feit lommebok. Jeg er bedre enn alle andre"
Bleikfeite 40-åringer som tror de er noe fordi de har køller!!!
Nei, takke seg til, jeg vil heller ha en mann med en spade som skjønner å ta i et tak.....mmmm....

Det er noe med menn og baller!
Når de er unge spiller de fotball, når de er 40 spiller de golf og når de blir gamle triller de erter!!!

Hvordan kan jeg på best mulig måte "plante" tanken om at vi er kjærester eller burde være det?

F.eks. Om jeg flørter med en gutt så vil jeg "plante" tanken om at han vil kysse meg og at det er mulig ganske snart ved ganske enkelt så si " Jeg ser du vil kysse meg MEN ikke enda".
På denne måten vrei jeg om rollene fra å være den som ville kysse til at det var han som ville dette. Ganske kult at det funker;-)

MEN.... så var det dette med å bli kjærester da.... Jeg vil ikke virke needy men etter x antall måneder er det på tide!!! Jeg vil avslutte mitt evigvarende medlemskap her en gang.

Rare skapninger...

Ingen svar
(mann 40 år fra Hedmark) Privat melding

Merkelig vi er skapt,,, vi liker ikke hverandre,,, bare de andre..

Hepp

Bare jeg som begynner å bli "litt lei" denne rettsaken? Den skal naturligvis få ta den tiden den trenger... men må vi virkelig få alle mulige slags medieoppslag fra den? Er det virkelig nødvendig å få vite _alt_ som skjer i tingretten fra dag til dag?

Er det virkelig nødvendig å gjøre intervju med den kjente nazisten Troe Tvedt (fra Vigrid) i forkant av at han skal vitne, slik at han får spredd jævelskapen sin, i landets største avis?

Bare meg som synes mediene kunne fokusert litt på andre ting, en bare 22. juli?
Jeg blir trist, av å tenke på det som skjedde da, og det er vanskelig å "slippe det" når morderen er på forsiden av alle nettavisene hele tiden..

Ja ja, bare noen ord fra meg :)

Blokkerer du en person på grunn av utseende ?

I en match med en person får man vite at det er en forskjell, men man får ikke vite hvilken vei det er en forskjell?

Et eksempel:
Når det gjelder barn har jeg krysset av for noe sånt som at jeg mest sannsynlig ønsker barn og noen år, men ikke om 1 år. Hvis det i en match er forskjell på om/når en person ønsker barn, så vet jeg ikke om det er fordi hun vil ha barn veldig snart, om hun aldri vil ha barn osv.

For min del er det ikke noe must å få barn. Det kan f.eks. være at jeg treffer en helt super dame som ikke kan få barn, men det er ikke noen grunn til at hun ikke er interessant for min del.

Er det noen måte man kan finne ut hvilken vei en slik forskjell går (uten å spørre vedkommende) ?

Har nå opplevd flere ganger å bli blokket før jeg rekker å svare. Kjedelig. En mld fikk jeg en morgen, Jeg likte han, og ville ha ro rundt meg når jeg svarte. Dagen etter var jeg blokket. Jeg er jente og kan til tider få litt for mange mld, og da må jeg bruke tid til å sortere. Jeg må tydeligvis være mye raskere når det er uuttalte tidsfrister her. Når det samtidig en en del falske profiler her som blir fyllmasse og skaper både skepsis og usikkerhet, så ender hele greia med å føles som en jobb.

Har det skjedd noen spennende her siden sist?
Har vi "mistet" noen av de gamle traveren?

Og hvor er alle helter hen? ;)

Tull & Tøys

Siste svar ma. 4 juni 2012 17:44 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Odins Mjød

På tide med en ny tråd der man kan skrive helt random tanker, flørte med andre forum medlemmer o.l.
Null seriøsitet er påkrevd i denne tråden :)

La meg starte med denne videoen for dere foreldre som lurer på hvordan det kunne bli om ungen din tar deg og typen på fersken mens dere har sex ;-P

http://tinyurl.com/6oxesbr

Jeg har snakket med mange single kvinner og menn, og det er en setning som går igjen når vi snakker om relasjoner: «Det handler om å gi og ta.» Jeg har alltid syntes at det har skurret, uten å kunne sette fingeren på hva jeg har reagert på. Vi svelger jo ofte «sannheter» som er etablerte uten å tenke så mye på det. Og dette er en av de «sannhetene» som har fått lov til å etablere seg. Men jeg har ikke kunnet slippe det, og etter min mening handler det ikke om å gi og ta.
Det handler om å gi og motta.
Det er lettere å gi enn å motta. Det er lettere å ta enn å motta. Å gi er en aktiv handling. Det samme er å ta. Det handler om å ha kontroll. Det er du som gir og du som tar.
Å motta er også en aktiv handling, men det ikke er du selv som sørger for at du får, slik som du gjør når du tar. Det er en stor forskjell på å ta og motta.
Jeg liker ordet motta i sammenheng med relasjoner. Fordi det handler om å ta det du blir tilbudt. Det handler ikke om dine krav, forventninger eller ønsker, det handler ikke om deg i det hele tatt. Det handler om den som gir. Og det er den vanskeligste biten i en relasjon. Vi vil ha regien, kontrollen, styringen. Derfor snakker vi om å gi og ta.
Når vi derimot slipper taket, og innser at vi bare kan ta kontroll over våre egne tanker, handlinger og motiver, og la andre ta ansvar for sine, da setter vi oss i en posisjon hvor vi er i stand til å motta. Jeg lurer litt på om det er en grunn til at så mange av oss er single? Vi er en gjeng med kontrollfriker. Vi ønsker ikke å være avhengige av andre for å få det vi vil ha eller ønsker oss, vi sørger for oss selv.
Man er sårbar når man slipper kontrollen. Og det er dette jeg liker med ordet motta. Det å slippe kontrollen krever mot. Å stole på et annet menneske krever mot. Å risikere å bli såret krever mot.
Nå forstår jeg hvorfor jeg alltid har reagert på dette med «å gi og ta», fordi det handler om meg og meg. Å gi og motta handler om meg og deg, det handler om oss. Vi er individualister og egoister, så vil beholder kontrollen ved å gi og ta. Mens det krever mot å overgi seg, legge ned forsvaret og ta i mot det som tilbys.
En relasjon består ikke bare av deg og meg, det består også av oss. En relasjon er et team bestående av tre medlemmer, du, jeg og relasjonen. Og det gjelder uansett om vi snakker om et kjærlighetsforhold, et vennskap, eller et forelder-barn forhold.
Det handler ikke om å utslette seg selv, det handler om å ha tillit, til seg selv og til andre.

Sweden rock?

Ingen svar
(mann 40 år fra Østfold) Privat melding

Noen som skal nedover? Viggo Venneløs, kunne tenkt seg ei partydame å treffe (evt. dra sammen med).

Når du får henvendelser av en som er "pedofilt ung" i forhold til deg selv, men du synes hun er sjarmerende og blir interessert... Etikk? Moral? Kjør debatt!

Det er noen som mener at, etter å ha bodd i Bergen samlet rundt 5 år (fordelt over to perioder) og aldri ha beveget seg opp i fjellene her, er uhørt, så jeg har lekt med tanken de siste par ukene å gjøre nettopp dette.

Man kan sikkert finne hundrevis av nettsider med dette som tema, men jeg foretrekker heller direkte erfaringer fra folk flest.

Formålet med turen er for turens del, og for bikkja (kjedelig med de samme rundene dag etter dag), og ingen direkte treningstur hvor det viktigste er personlige rekorder og telling av kalorier brent. Jeg beregner ca 5 timer på denne turen, så det blir ikke noen løpetur. Har tross alt med bikkjedyret som skal snuse, skvette, snuse, gå tilbake til forrige gresstust i tilfelle denne er mer verdt hans edle piss osv, men jevn spasering.

With that in mind:

En bekjent sier at Fløien - Ulriken består av endel bratte stigninger, men kunne ikke si noe om den bratte stigningen er like bratt hvis man går Ulriken - Fløien (What goes up, must come down).

Så:
1. Er Ulriken - Fløien mindre bratt enn Fløien - Ulriken?
2. Er det sti med stubber, maurtuer og andre ekle hindre eller tursti på linje med kanadaskogen?
3. Funker det med gode joggesko eller bør man ha fjellsko? Jeg beregner å gå når det er fint vær, men lets face it, det er Bergen og sjansen for at det har regnet natten før er stor, og det skulle ikke overraske meg om det vil begynne å regne iløpet av disse 5 timene også.
4. Er det skiltet på lik linje som i Kanadaskogen? Hadde ikke overrasket meg å ende langt pokker vekk fra der man skal om mulig.
5. Andre ting man bør være forberedt på?

Håper på masse svar fra turglade hordalendinger :)

Date

Siste svar ma. 4 juni 2012 04:58 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym Mr.T

Juhu, da skal jeg på date til søndag med en jente som jeg har 96 % match med:o) Wish me luck..

Betyr det jeg skal gå inn for å være blind???

Sommerflørt

Siste svar ma. 4 juni 2012 00:21 (69 svar)
Skjult ID med pseudonym Sol i sør

Hurra!

Endelig var et hus på Sørlandet i boks!
Men så slår det en... å være på Sukker OG bo på sørpå,
er egentlig hee-e-e-lt feil! Ergo må det lokkes litt på dere jenter
som skal farte sørover i sommer, dere må droppe innom! :-)

Er det tafatt å håpe på at noen vil ta en balkongsleng ved en an Norges fineste strender? ;-)

Er sommerkåt esse!

Dialekt

Siste svar sø. 3 juni 2012 21:28 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Hæsse er det med dialekter her, er det nåån som prater brei solung ? Ell er det bære fisefine bifælk her i sukkerlann?

Er dere her for å finne en kjæreste eller for å få et uforpliktende forhold?

Hva er det du foretrekker å bruke fritida på?

Kom nettopp tilbake fra rundreise rundt i Thailand, Kambodsja etc, ble overraska over hvor gærne de unge jentene der nede er etter oss kjekke, litt eldre menn! :)

Litt av en stikk motsatt verden enn disse ubrukelige norske som ikke tørr noenting, har jo ikke selvtillitt til å sende en eneste melding her, nei dette gidder jeg ikke..... :P

Kommer til å bli en utdøende rase dere norske jenter.......

Heier på kjærligheten, er da litt fint det programmet! I passende doser ihvertfall.. Kjedelig med tom armkrok da!

Åffer er det itte muli å velje sentrum som pollitisk ståsta? Å ska vi bønder gjøra av oss da her på sukker?

De som ikke er vip eller super medlem og ikke kan se andres tekst eller bilder, er de avhengig av at super eller vip medlemmet svarer de på en mail?
Jeg sendte en fyr melding, han svarte at han likte bildet av meg, men jeg ser jo at han ikke har vært på siden min en gang, ei heller blokkert meg. Er det noe han bare svarer for at jeg skal svare han, slik at han FÅR se profilen likevel? Skjønner ingenting jeg. Noen som vet?

Har hørt om sukker gjennom tv og annet at det skal være så stort og bra.
Men ser igrunn at de fleste er ute etter små snakk eller tror at de skal få alt i fanget.
Kvantitet framfor kvalitet?

Har vært i snakk med noen jenter her men synest rett og slett de fleste gir et veldig dårlig første inntrykk.
Og jeg ser fort på dem som kjedelige.

Kan det være at det er jeg som er litt for kresen eller noen andre som føler det samme?

Ha en flott start på sommeren folkens! :-)

% på nett?

Siste svar sø. 3 juni 2012 17:27 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Lurer på hvor mange % av de single som dater på nett ? Fra mitt fylke Hedmark kan det da ikke være mange,,,

http://loveinthetimeoffacebookyeah.wordpress.com/2012/03/18/why-the-fuck-did-you -move-to-norway/

Morsom lesning fra en nyinnflyttet.