Sukkerforum

Jaja.
Siden alle andre gir filla, så gjør vel jeg også det. Nå har jeg presset meg inn i rekken av profiler som har pakket bilder av venner inn i albumet. UTEN å be om tillatelse. Mæhæhæ.

Leser i D2 at det er opprør mot det hårløse idealet.

Så da lurer jeg på hva dere sexfikserte forumister mener om dette.

Skal man ha intet hår, litt hår eller mye hår? Eventuelt hvor? Og er det greit at partneren, i senga da, er veldig hårete både her og der, mens du er det motsatte?

Sånne ting...

Er det noen andre som er dritt lei av å skrive den sikkerhetskoden når man skal sende en melding ???

Har ei venninne som jeg har kjent i et par-tre år. Mye ute sammen og masse felles venner.Siden nyttår har hennes FB bruk tatt helt av.
Vi snakker 15-20 oppdateringer HVER dag.
Bilder av frokosten,bilder av nyinnkjøpte kjoler, innsjekkinger på kjøpesentra,tagging av venner bare hun treffer de på gata. Bilder av hvordan hun ser ut når hun skal ut. Bilder fra t-bane turen. Trakking av joggeturer og bilder av te og kaffekos. For ikke å snakke om alle artige statuser inne i mellom.
For 2 uker siden satte jeg meg ned med henne og fortalte at dette var litt i overkant og at jeg visste at flere skjulte henne fra newfseeden. Folk orker rett og slett ikke at hun opptar en hel side med oppdateringer når man logger seg inn.

Fortalte dette selvfølgelig på en så skånsom måte som mulig. Og hun forstod....på en måte.
Men hun kom fort i gang igjen:)

For 2 dager siden var vi ute å tok en kaffe og hun skjønte ikke hvorfor hun ikke fikk så stor respons på FB lengre. Jeg spurte om hun husket samtalen vi hadde for en stund siden?

Etter at jeg kom hjem den ettermiddagen var jeg slettet som venn av henne.
Synd at man har mistet en som jeg trodde var en venn. Jeg prøvde bare å være en god venn. Dessverre gikk det galt. Hva synes dere? Burde jeg ikke ha sagt noe,og gjort som halvparten av våre felles venner...altså bare fjernet henne fra newsfeeden og latt som ingenting?

Om du finner deg en partner her inne. Ville du da giftet deg fort med den personen. Ventet i mange år eller ikke giftet deg uansett?

Personlig har jeg begynt å tenke på at om jeg finner noen så vil jeg gifte meg fort. Sånn etter bare noen mnd. Jeg ble litt inspirert av en venninne som gjorde akkurat det. Jeg tenker at det er like stor sjanse for en skillsmisse om man venter 10 år eller om man gjør det etter ett år :-) Og det er jo litt stas med bryllup. Er det ikke? ;-))

Jada, nok en sextråd, men vi alle liker det ;-)

Det jeg lurer på hva er det som gjør at du får tenning....... hmmm blir kåt, der var ordet ja. Skjønner godt at man ønsker å være annonym på denne, men fint om dere sier sånn ca kjønn og alder :-))

Stavanger i dag

Ingen svar
(mann 26 år fra Rogaland) Privat melding

Noen i Stavanger som skal ud i dag?

Hva gjør du?

Noen som kan ambefalle noen utesteder i Haugesund?

Her om dagen var jeg på café og tok en pils sammen med noen kompiser. Det var ganske fullt der. Så kommer det en jente og FORLANGER at jeg gir henne stolen min. Sur i trynet sitt, og dust all over the place. Seriøst, hva ER det med egoene til jentene om dagen? Har de kanskje fått i pose og sekk i litt for lang tid? Overøst av hjelpende hender/medfølelse/oppmerksomhet siden barndommen?

Fuck that shit. Jeg ba henne ryke å reise til hælvete.

Hva må egentlig til for å finne henne?

noen flere som er litt natteravn å kjeder seg? jeg sitter her å kjeder meg uten noe morro å finne på...

hva gjør du da i disse sene nattetimer? ;)

Sitter nå her og kikker litt på sukker, organiserer musikk/film/serie-arkivet, kikker på festlige klipp på youtube, nyter litt musikk i bakgrunnen....

Hva gjør du ?

Ut i dag?

Siste svar lø. 7 juli 2012 01:32 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Rastløs :)

God fredag. :)

Er det noen her inne fra Østfold som skal ut og lufte vingene i dag? :D

Jeg får med jevne mellomrom spørsmål om hva jeg søker på nettdating.
Jeg skjønner ikke hvorfor folk spør meg om dette, for det står jo rett ut i profilen hva jeg søker.

Flere ganger har jeg latt være å svare når jeg har fått det spørsmålet, fordi jeg har tenkt at det skyldes at fyren ikke har lest profilen min - hvilket irriterer meg veldig mye når folk ikke gjør.
I et tilfelle jeg lot være å svare etter det spørsmålet, så spurte fyren litt senere om han hadde sagt noe feil. Jeg sa som det var, at jeg tolket spørsmålet om hva jeg søker til at han ikke hadde lest profilen min. Han skrev da at han -hadde- lest profilen min, men han ville likevel at jeg skulle beskrive hva jeg ser etter.
Jeg ga ham en ny beskrivelse, og han sa han ikke passet så mye av beskrivelsen.

Så... jeg skjønner fremdeles ikke hvorfor flere spør meg om hva jeg søker. Enten føler man at man passer beskrivelsen i profilen min, eller så føler man at beskrivelsen er fremmed?
Eller hva er det folk tenker, som jeg ikke har skjønt?

Sommmmmmmer

Ingen svar
(mann 41 år fra Oslo) Privat melding

Er mye gøyere med en til :) skål :)

men når du skriver til meg: "Jeg syns ikke du er så veldig tjukk" (og bare det)

da blir svaret mitt:

Ingen som har noe saftig å komme med? Anyone?

Begynner å regne gitt:) daaaa er det kos å sitte inneute med litt godt i glasset .. :)

manndåm1 5 juli 23:43
Er ikke tennis en ganske elegant men uspennende sport?

Hun hadde oppgitt tennis som en interesse. Jeg stiller et litt småfrekt spørsmål som jeg har nevnt ovenfor og hun svarer tilbake: Ja hvis du syns det så har vi ikke noe mer å prate om!!

Jævla usikre dumme fjols!

Hva er sex for deg?

....han skriver i første melding " Hei søta, fine hofter du har da" !

Flere forslag?

Satt på bussen i kveld, rett for meg satt en søt ung mann mellom 25 og 30 år. Han plukket på en negl, jeg lette i vesken og fant en rosa og hvit negle fil. Jeg rakte den til han, men neida han ville ikke sitte på bussen og file sine negler. Resten av turen turde han ikke å se på meg, jeg flirte rått og tenkte at han skulle jeg hatt til svigersønn....For min sønn.

Noen som skal ut i Oslo idag?

Hei!

Jeg har lyst på en aktivitetsferie,noen som har forslag om hva den bør inneholde?

Disney filmer

Siste svar fr. 6 juli 2012 19:23 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym CornyLorny

De aller fleste har en eller annen favoritt disneyfilm.

1: Hvilken Disneyfilm ville beskrive livet ditt så langt?
2: Hvilken Disneyfilm er favoritten din?
3: Hvis du fikk velge, hvilken disney figur ville du vært?

Hvis du hadde funnet deg en person som du hadde utrolig bra sex med, ville du helst hatt ham/hun som en fast sexpartner framfor kjæreste?

Altså dersom du visste at den andre parten hadde gått med på det ?

En du kan ha nærhet til når du ønsker og det passer deg....

Hvor ofte dater dere en person? Mye chatting mellom datene? Og dater dere flere samtidig
?
Jeg gidd ikke å date en pers en gang annen hver uke..... Håpløst synes jeg, finner aldri ut av noe....
Er det kravstort å synes at man bør "kjøre på" for å finne ut om det finnes kjemi... Gidd liksom ikke å kaste bort evighet på noe som kanskje ikke blir noe ut av.....
Og date flere samtidig..... Slittsomt for hode og følelser.....
?

Jeg forundrer meg over hvor lite folkeskikk det er blant damene i 40 åra her inne!Får et inntrykk av at hvis jeg ikke svarer så viser jeg ingen interesse!Hallo!Det du forteller meg er at du ikke har folkeskikk.På grensa til arroganse!Mulig at det er normalt for mange når dem er på nett!Mange endrer personlighet når dem er på nett desverre.For jeg tror ikke at folk generelt lar være og svare på et sp.mål face to face i det virkelige liv!Så derfor syns jeg ikke at det skal være noen forskjell om vi er på nett eller i det virkelige liv.

Mvh classiccar.

Jeg har så utrolig lyst på sex......

Snart helg. Så ha en strålende helg alle sammen.

Hahaha, er det mulig. Han gir seg ikke den karen.....:-)) Moro....Jeg lurer egentlig på hva han vil. Chatte, knulle, skrive brev eller?? Noen som har hatt en dialog med han i den hvite bokseren?

Siden det går så tregt her inne, stikker jeg en tur på kondomeriet og kjøper meg en ny dildo.

Snart helg....

Jeg lastet opp denne på youtube nå nettopp....

http://youtu.be/BnA29nPuMWA

I følge flere av trådene som er skrevet på dette forumet, har jeg forstått at mange har lite eller ingenting i postkassa si. (Det er ikke overdrevent mange brev i min heller:))
Derfor tenkte jeg, dersom vi står frem med bilde og navn i denne tråden, så skriver vi en hyggelig melding til hverandre.
Jeg vet jo at flere av forumstrolla kjenner hverandre nokså godt, men har dere lyst til å være med for det?

Hei GUTTER ! Lurte på en ting. Synns dokker det e usexy med jenter som ikke har lappen ? ?

Er det noe jeg innbiller meg men er det sånn at båtliv/livet på fjorden er mannsbetont???????

Hadde en tur med autopiloten min i dag (indre oslofjord),morro nok det,men jeg så ikke mange jenter der ute,noen kompiser så jeg men ingen jentegjeng.

Er det sånn at sjøen er for oss gutta?????????????????????

har billett til overs (fly+hotell) da mitt reisefølge måtte trekke seg :-)

Må jeg fortelle en framtidlig kjæreste om min fortid ? Har hun krav/rett til å få vite ? Hvor tidlig i forholdet bør jeg legge kortene på bordet ?
Det er nå nesten 20 år siden jeg ble dømt for 2 bankran og noen skapåpninger. Selv om dette ligger lang tid tilbake, er jeg merket for livet og har sikkert ett snev av post traumatisk stressyndrom. Damene merker fort at jeg er litt "annerledes" og blir nysgjerrige.
tidligere brukte jeg å "begynne" å fortelle litt etter 2-3 daten. Siste årene har jeg valgt å ikke si noe.Da jeg er en åpen og ærlig person liker jeg dårlig å bære på en slik hemmelighet, og føler at den kan være tung å bære. Angsten for å bli avslørt og skuffelsen.

Hei folkens.

Datet en dame som fremstod med falskt navn.
Etter jeg sjekket på nettet og konfronterte henne med dette, brøt hun tvert med meg.
Nå har hun stengt meg ute fra sin profil og vil ikke prate mer med meg.
Blei fornærmet liksom.
Uansett så har jeg nå funnet ut det riktige navnet med litt godt detektivarbeid.

Damen er sprek som søren, vi har veldig høy match (99) Og jeg har lyst på videre kontakt selv om hun bløffet meg.

Hva gjør jeg nå?

...å sitte her på balkongen i Arguineguin og drikke cider etter en lang dag i solen og bassenget :)

Heisann kjære alle sammen! Titter kort innom for å si hei og forsvinne igjen :)

Etter over 3- måneders pause fra sukker(forum) er det kanskje på tide med en liten oppdatering hvis dere lurer på hva som ble av @sushibabe ;)

Forumskravling var mer vinter greie og den tok mye tid i perioder. Fra våren og de første solstrålene ble det veldig mye liv. Jeg oppdaget tango en vidunderlig og innmari kul dans. En trenger sikkert i årevis til å bli en rimmelig bra tangodanser, men du har masse gøy underveis og du kommer lett i kontakt med likesinnede.Tangomiljø er veldig trivelig.

Jeg traff 2 sukkermenn.
Den første var ikke helt min type, men det virket som om han var en flott person. Jeg tok feil her, han var dog ikke den jeg trodde i starten. Vi hadde det veldig morsomt og hyggelig sammen hver gang vi traff hverandre, men gnisten ble etterhvert helt borte for min del….

Den andre var en flotting. Sulten etter livet og litt sprø akkurat som meg. Men jeg oppdaget etterhvert at vi er riktignok begge to "sultne" men på en helt annen måte.
To be continued…..? Tror ikke det.

Jeg har truffet også en del forumtrollene i mellomtiden. Vi har festet ordentlig i Oslo hver eneste gang. Ingen nevnt ingen glemt…men JO jeg må nok nevne min kjære venninne Aquenna. Love you Snuppa <3 Det var så berikende å bli kjent med deg gjennom dette forumet.

Og så vil jeg gjerne kjøpe meg en ny bil , men kan ikke bestemme meg, valgets kvaler….

Det store nyttårs -forsettet ble opfylt. YESSS jeg skal flytte snart sørover, rågleder meg <3
Goodbye Nord Trøndelag, hello Telemark ;-)

Your sincerely sushibabe ---> oooh-yeah

Gi meg noen sofistikerte forslag !

Jeg kan la meg irritere av:
- bilister som kjører uten påbudt kjørelys (man kan miste lappen hvis man glemmer det, og hvis du har spart penger på å kjøpe billig bruktbil fra Tyskland/annet land..... så HUSK å skru på lysene manuelt da!!)
- vått gulv (kommer hjem til folk som søler vann når de lager mat, jeg får små våte flekker på sokkene og fryser på bena øyeblikkelig (vinterhalvåret)
- bakgrunnslydsporet til radionyhetene på NRK P3. Skifter til annen kanal med en gang

Komikeren har et par poenger i sin observasjon av forholdet mellom menn og kvinner, og forteller sin forståelse av den innerste mannlige tankegang: http://www.youtube.com/watch?v=aW6CoU2YtOU&feature=related

God fornøyelse!

Mange her som skal på Vinjerock?

"....cm og et par kilo ekstra" - mot "et par kilo for mye" tidligere

Når en har noe ekstra eller til overs, så er det vel ganske vanlig at en gir det bort eller deler med andre.

Hva ville dere gjort dersom dere har/hadde noen kilo ekstra?

Hva er kjønnsfordelingen?

:))