Sukkerforum

Kjeder meg veldig(!!!) i kveld, så det må man prøve å få gjort noe med :D

Dette er en musikklek jeg har sett fra ett annet forum jeg er på, og den er er sånn her: Du skal sette spillelista på shuffle og den neste sangen som kommer skal du skrive inn her, med ''In my pants'' bak :P

Da får jeg begynne da.

Limelight in my pants!

Ikke noe pangstart, meeen det er nok av sanger på lista! :D hehe

Om du dater en jente, og du til din store forferdelse oppdager at hun snorker.. Er det dumpegrunn?!

bør man ta det personlig når 400 brukere har vært innom profilen din uten å ta noe som helst kontakt?

Nokon forslag til brukbare stadar?

Og kvifor Bergen? Jo, til hausten er eg oppført som Hordalending er på sukker da eg er på flyttefot til Fjell (Nørdre delen av øya Sotra, rett vestafor Bergen) grunna lærlingplass. Eg reknar med å vera ferdig etablert i juli.
Så da lurar eg på kvar eg kan ta ein skål. Ta gjerne med hovudsatsinga til staden, og plassering. :)

Skulle køyre frå Stavanger til Bergen i kveld, men gløymde svinge av E39...

Så no sit eg her då, på Dolly Dimples i Kristiansand... :-/

Men sidan eg likevel er på vegen så tenkjer eg å fortsetje i retning Oslo.. Eg høyrer vegane i den retning er ei sann nyting å cruise langs...

Og det er då svært sannsynlig at eg slår meg på flaska med resten av dykk på treffet til Bene i morgon! :-D
(Aldri så gale at det ikkje er godt for noko!)

Nokon som kan anbefale meg ein plass for grisebillig overnatting i Oslo-området for to netter?
Stikkord: grisebillig

... på butikken... Så en som kommer opp på listen min nå og da, og ble nesten litt flau. Virket ikke som om han kjente meg igjen, selv om jeg vet han har vært inne på profilen min en gang for en stund tilbake. Jeg er nok ikke hans type, for han er ikke min, men... Hva hadde du gjort om du plutselig traff på en sukker-gutt/-jente, en du kanskje ville treffe etter du hadde lest profilen. Ville du gått bort og sagt "hei", eller prøvd å late som ingenting?

Vi er jo mange som l treffes på lørdag. Og det blir helt sikkert hyggelig. Men uten mat og drikke duger sukkerheltene ikke. Og noen kommer til å være slitne av å gå rundt i byen. Værmeldingen er litt utrygg, så min tanke om å invitere på terrassegrilling er det tryggest å skrinlegge. Men om vi er en gjeng som lager noen pizzaer sammen før kveldens treff, kan jo det være et alternativ. Jeg kan hente dere på Mortensrud, linje 3. Eller dere går til meg på 10 min. Bekreftende påmelding til meg på PM. Så jeg kan ha nok mat i huset.

Om jenter eller kvinner som har mye "erfaring", eller som hadde flere menn?? Blir en mann skeptisk å se ei kvinna med flere, før har blitt kjent med henne? Tror han hun er lettere? Eller gal?

God morgen, Norge!

Da skal jeg på date i dag: ) Så da håper jeg det er klaff!

Jeg er nå på min 7nde halvliter og klokka er midnatt (klokka er ikke midnatt, det er midnatt og klokka er tolv) og jeg innser at jeg kan ikke bo der jeg bor og finnne en kjæreste, jeg har ikke utseende med meg men jeg er faen meg så sjarmerende men det hjelper ikke når jeg lever utenfor allfarvei, jeg må faktisk flytte før jeg kan finne meg kjæreste....og jeg som har betalt for 3 måneder

Nei ... Stemmer det... Har ikke no date jeg.. Hehehehe

Stavanger

Siste svar fr. 29 juni 2012 23:20 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Tr.heim

Er innom Stavanger 2/7-4/7. erfaringsmessig blir det mye god mat og drikke på disse småturene rundt om. så om noen er gira på å være med ut en av dagene, må dere rope ut! evt har noen bra tips om hvor man bør gå!

Har aldri prøvd å påstå at jeg er maskulin, men klarer å ordne opp i det meste.. male , snekre, sette opp lamper og skru sammen møbler av alle slag... men bil!!!! nei det har jeg ikke peil på!! Så derfor gir jeg denne jobben bort til verksteder som skal fikse det for meg ... men blir litt lei når bilen som har vært på service plutselig drypper sort gull.... skal vel ikke skje etter en service? !? er det noe som ikke er skrudd ordentlig igjen?? Er det noe det er mulig for ei uten peiling på bil å fikse?? eller må jeg ringe til verkstedet og be de komme med olje, skruer og verktøy?? Uff nå skulle jeg ønske jeg bare kunne si ... KJære ... ordner du dette?

Foppball

Siste svar fr. 29 juni 2012 22:59 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym blahmann

Håper Italia banker dritten ut av Tyskland...

Bare lurer. Jeg har ikke høyskoleutdannelse, men yrkesstolthet har jeg. Blir aldri rik på penger i min jobb....

Skjera?

Siste svar fr. 29 juni 2012 22:48 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym lashes

Fryktelig stille her om dagen jo, har alle utenom meg et liv?

http://www.tv2.no/gmn/bekymret-lege-lavkarbodiett-kan-gi-helseplager-3595062.htm l

Overlege Kjetil Retterstøl mener lavkarbodietter gir høyere kolesterolverdier og økt risiko for hjerte- og karsykdommer. Mens forståsegpåere og hjernevaskede sektmedelemmer hyller dietten.

Hvorfor lager omtrent alle menn så innmari mye lyd når de sover?! Alle de siste menn jeg har delt seng med lager så innmari mye lyd når de sover at jeg ligger våken 2/3 av natten, og han jeg treffer nå er ille.. Det hjelper heller ikke at han er igang ca 5 minutter etter at vi har sagt go natt, mens jeg ligger der og irriterer meg i flere timer.. Sovero er jammen en av de positive tingene ved å være singel!

Noen som har tips å dele?

God morgen alle sukkerklomper! :)

Hva skal dere gjøre i helgen???

Tittelen sier vel det meste.

Min filmtittel måtte vært Toy Story! =P

Små puser gis bort.

Ingen svar
(mann 42 år fra Buskerud) Privat melding

Hei :-)

Små puser er kommet til verden og ønsker seg et trygt hjem om 8-9 ukers tid.
Et bilde av dem finnes i mitt fotoalbum :-)

Til sukker.no:
Hva med å ta med informasjon om hvilket fylke man er fra, på profilbanneret på høyre side?

Takk, hei.

... er utrolig godt, selv på en regnværsdag :)

Her høljer det ned ute, og dagen var perfekt til å få unna litt husarbeid. Deretter kaffetid godt nedsunket i sofan, med god samvittighet:) Logger meg på "Sukker", og jammen med har jeg ikke fått en bra match med selveste Brad Pitt.

Ønsker dere alle en god og herlig sommer kjære venner og venner jeg ennå ikke har møtt :-)

Dronningen tar seg en aldri så liten sukkersommerferie. Det har vært et fornøyelig halvår (føles som jeg har kjent dere mye lenger!), med mye morro og jeg har fått nye og herlige venner her, kanskje ikke helt etter formålet, men du og du så skjønne mennesker dere er og fabelaktige opplevelser vi har delt!
Har ikke fått kjæreste, og som noen har fått med seg så er jeg ikke helt på dateren for tiden, det har rett og slett å gjøre med å være klar til å slippe kjærligheten inn....iblant kan det ta tid før man er der og kjærligheten kan man ikke skynde på :-) Jeg har bare noen ting jeg må prioritere nå, ikke minst å være mer ute i sommerværet ;-)

Takker dere for alle samtaler, hysterisk morsomme tråder, hoderistende utsagn og trilling ut av sofaen av haukfliring, dype og alvorlige diskusjoner og dialoger, varme virtuelle klemmer og vennskapelig og mellommenneskelig utveksling av erfaringer og opplevelser, og tillitsærklæringer (mottatt med største ydmykhet!) Har rett og slett blitt glad i dere alle, både de jeg har blitt venner med IRL og dere jeg ennå ikke har møtt, men har skravlet med her på forum og i meldinger :-) Gode venner er gaver man gir seg selv :-))

Ta godt vare på dere selv og de rundt dere i sommer, lev og nyt livet, nyt de du har rundt deg, og prøv å lytt mer enn du hører :-) Slapp av, lad batteriene, skjem deg selv litt bort, det er lov det....og dere, vær snille med hverandre her inne, selvfølgelig kjekling er morro og høyt under taket er det her, men der er også en fin balanse, og kan være greit å huske at folk har forskjellige terskler, handler bare om å ta litt hensyn ;-) Alle er vel her for å finne en partner eller fler, alt ettersom, og vi kan vel prøve å støtte hverandre, istedet for å gå løs på hverandre om vi er uenige...vær generøse, det føles faktisk veldig godt....egentlig unødvendig av meg å si det; for de aller fleste av dere er skjønne og generøse mennesker :-) Jeg klarer jo ikke la være å preke litt da...hmmm...tror jeg hadde gjort meg som prest ;-p

Ser nok noen (håper det blir mange)  av dere på lørdag, blir kjempekos og sååå spennende å møte "gamle" venner og folk jeg kun har skravlet med på forum :-))) 

Beholder profilen min, men det kan ta tid før jeg er inne og sjekker, og da blir det kun meldinger, så send meg gjerne en melding om du vil fortsette kontakten IRL :-)

Riktig god og fin sommer kjære dere ! Peace & Love

Kvinner over 30 må slutte å kalle seg jenter. Aksepter at dere har blitt eldre. Ser til og med kvinner i 40-årene som kaller seg "43 år gammel jente". Det er bare komisk!

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai se eu te pego

Hvilken sang nynner du på om dagen?

..kjæreste å kose med!

Vær forsiktige, gutter! Jeg vil minne alle menn om å tenke på hva de har på seg og hvordan de oppfører seg. Tenk på hvilke signaler dere sender ut når dere går med bare armer og bein. Mange jenter tenker at her er det fritt fram, og ser på det som en ren invitasjon! Vær moderat med alkohol. Det er lett å bli utnyttet når du er hjelpeløs. Jenter er jenter, så ta dine forholdsregler!";)))

Ja, tittelen er vel grei nok. Driver å kikker på tilbudet for i sommer og lurer på om noen andre skal på tur...

Noen som har en cocky and /or funny linje når en yngre kar spør hvor gammel du er og man ikke vil ødelegge moroa ved å innrømme at man er både 5-10 år eldre en de selv.....Give it to me!

Bare for moro BTW;-)

som jeg satte røde hjerter på for måneder siden og sendte en høflig og vennlig førstemelding til,begynner å dukke opp i tur og orden.

Er det da man er restavfall ?

er serien jeg følger litt med på..Utrolig morsom :)

Hva liker du å se på TV?

Inpirert av en annen pluss min egen tråd har jeg lagd enda en......

Hvis du skulle vært en oppdikta personlighet ifra en bok, film eller en hvilken som helst annen form for historie...hvem ville du vært?

Spørsmålet er litt vanskelig så jeg må nok selv bruke litt tid på det, men for all del fyr løs......

Kvinner og snorking

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Pseudonym

Problem

Om du dater en gutt, og du til din store forferdelse oppdager at han snorker.. Er det dumpegrunn?!

Så var det dette med alle disse bildene, er vel kanskje litt det at jeg prøver å vise meg fra en god side. :P De fleste bildene er fra fysisk aktivitet, er ofte da det blir tatt bilder (eller på fest, ikke alltid like sjarmerende).

Bare lurer på om det kan oppfattes litt negativt å ha en del bilder som er fra sporty aktiviteter her inne. Har blant annet fått en tilbakemelding når det var snakk om trening: "er nok ikke slik som deg - ut i fra bildene" og hun var i ganske god form.

Ellers om noen har noe ellers konstruktiv kritikk / tips så tas det gjerne i mot. :)

Det er så mange av dere anonyme som jeg lurer på... Dere som bidrar med kloke og morsomme betraktninger, sanselige beskrivelser, vide og åpnende refleksjoner og mye annet...

Dette er tråden hvor dere bare kan komme fram... Det er ikke farlig...

Z, Tingeling, Sans, VoksenMann, Neptun, Buster (alias Yesterdaymannen), Boble m.fl... PEEKABOO ;)

Selv har jeg i min ungdom grillet beverhale. Guffen geleaktig kjøtt som alle MÅTTE smake på...

Har nettopp meldt meg inn på sukker. Vil gjerne ha noen tips om hvordan jeg kan komme i gang med søking etter drømmemannen.
Når jeg logger meg inn, kommer det bare personer som ikke matcher min alder. Finnes det en manual for bruk av nettsidene? Er takknemlig for svar.
Mvh
Yeah

Den røde uniformsgenseren min lå igjen i vaskemaskinen og jeg har vasket hvitvask.... og det ble rosa. Nei, det nye hvite undertøyet mitt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasta det inn på nytt uten rød genser og håper det går bra!

Jeg tenker i blant at jeg ikke er verdt å elske for de som jeg vil skal elske meg. Preben og andre er flinke til å poengtere grunnen:
Du må opp på det nivået du vil ha noen av det motsattse kjønn. Ja, for jeg innrømmer det. Jeg sikter for høyt. Det begynner å gå opp for meg at jeg ikke har så mye å fare med sånn ved første øyekast. OG her inne dømmes vi jo på det: Alder, vekt, barn, jobbsituasjon, tiltalende ytre, tid til trening osv.

Jeg har masse å by på. Men som sagt: Ikke sånn ved første øyekast. Min vakre sjel og fete bank-konto synes ikke. Det gjør derimot min fete bak. Så da tenker jeg at jeg skal ned i vekt, begynne å kle meg fint, sminke meg litt osv. Men fordi hverdagen er så ufattelig krevende (er alene med litt for mange ting som må håndteres), klarer jeg aldri å komme i gang med den forvandlingen jeg ser for meg.

Dermed gikk denne våren også uten at jeg skiftet fra stygg andunge-ham til svane... Og jeg får bare meldinger fra de jeg ikke anser tiltrekkende nok. Jeg tenker jo at jeg snart ska ut av andunge-dvalen min og DA! Men så går årene, og selvtillitten synker. Og jeg lurer på om jeg skal fire på kravene eller tenke at det vil komme perioder hvor det faktisk er tid til å prioritere seg selv og sitt utseende. Eller melde meg helt ut fram til jeg har nådd mine mål.... Føler at jeg ikkk er verdig kjærlighet fra flotte menn. Men det gjør livet tristere og vanskeligere å sette igang, så er inne i en spiral her. Noen tips til hvordan komme i gang om man har liten tid og lite kapasitet til fokus? Noen som har gjennomgått en slags forvandling her eller i alle fall blitt en bedre utgave av seg selv? Del og fortell!

Jeg jakter litt på Anais denne uken. Virker smart, litt mystisk og liker PJ. Men akk så vanskelig å spore opp... ;-)

God morgen :)

Vel, folkens! Vi mangler en kjæreste, men er det ikke mye vi kan være takknemlig for da?

Jeg er takknemlig forat jeg bor i Norge, har tre flotte sønner, venner jeg har kjent i opptil 30 år, alle den menneskene som på en eller anen måte har eller har hatt noe positivt å tilføre livet mitt, alle positive endringer, en givende jobb og at solen skinner i dag :)

Hva med deg? Hva er du takknemlig for?

Mulig jeg er blind, men hvor kan jeg skru av/på notifications?

That shit aint right!!

VG skriver idag:

VG måler lykkenivået i Norge:

Så lykkelige er vi i Norge

* Kvinner lykkeligere enn menn
* Mer fritid, bedre helse og høyere lønn gjør oss lykkeligere

Terningkast 1 til 6. Hvor lykkelig er du? 1 er ræva og 6 veldig lykkelig

Mye negativt om menn og damer som er ute å går på forumet.

Hva en en god ting som får deg til og smile "innvendig" med det motsatte kjønn

Jeg begynner: et pent genuint smil, det får meg til og smile for meg selv

Har alltid sett på meg selv som en dame med praktisk sans, men nå sliter jeg her. Å montere seng alene er IKKE enkelt! Hvor er en handy mann når man trenger det?!