Sukkerforum

Halvgjort er Haraldgjort.

Har en stund hatt ambisjoner om å plante bringebær. Igår kom jeg så langt at jeg kjøpte 6 planter på nærmeste hagesenter. Og det er som på IKEA, man kjøper noe annet også. Så jeg kjøpte 2 vinstokker og 2 solbærbusker.

Nå, etter at jeg begynte å grave, vet jeg at det omtrent ikke er humus i jorda hos meg. Og at jorda er så skrinn og godt drenert at det var knuskt tørt selv om jeg hadde fått 15 mm regn nylig.

Vinstokkene er satt i det bedet jeg hadde tenkt å sette dem i. Hvis de klarer å etablere seg, kan det kanskje lykkes, men de er beregnet for herdighetssone 3, så dette kan mislykkes.

Der jeg tenkte på å sette solbærene er det så skrinnt at jeg skal være lykkelig for at noen gresstrå vil vokse der. Så solbærene ble plantet et sted det også skal komme bringebær. Plass nok igjen.

Så var tiden kommet til bringebærene, men de står fortsatt i potter, og det er fortsatt en del gress der bringebærene skal komme. Får ta det en annen dag, for det ble så mye skygge.

Mulig det har med matchingsystemet å gjere, men eg ser at svært mange av dei eg har match med spesifikt poengterar at dei vil ha ein Mann.

Kriteriar som dukkar opp gong etter gong er:
Må drikke øl og gjerne like sport (fotball)
Kunne byte dekk på bilen og elles vere handy
Være trygg, beskyttande og solid
Ha god sjølvkjensle og sjølvtillit
Kunne ta kontroll og vere tøff ved behov.

Er det jamnt over eitt ynskjer blant dykk jenter; at de vil ha ein mann med stor M?
Er metroseksuell ut? At ansikspeeling, napping av augebryn og nipping til champagne no er fy-fy?

Bildene, teksten - annet?

Synes ofte det kan bli litt kleint å skrive slike profiltekster, og vurderer å endre litt på min, så innspill hadde vært flott ;)

Utdannelse

Siste svar sø. 10 juni 2012 23:49 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Manndåm1

Jeg er nå 25 år og har bestemt meg for å få en utdannelse. Er det for sent?

Føler meg litt flau...

Å herregud, så er søndagen her igjen..... Ingen søndags kjæreste å se. Å fyllesyken er verre enn noen gang, man har vel blitt for gammel.

Andre som syns synd på seg selv idag? ;)

Sjekkelinje

Siste svar sø. 10 juni 2012 21:38 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym bada bing

Jeg gikk bort til en dritfin dame på et utested, prikket henne på skulderen og spurte: "Virru ha pikk?"

Funka ikke.

Eg satsar på ein kjapp joggetur frå idrettsanlegget ved Haukås skule og opp på Hetlebakksåta/Breisteisåta. (Er usikker på kva som er korrekt namn på toppen der..)

Kondisen min er rævva, men opp skal eg; og i joggetempo vert det.

Oppmøte ved parkeringsanlegget kring klokka fem vil eg tippe, men nøyaktig tidspunkt her i tråden eller på SMS (send meg PM for mobilnummer) halvanna time før.

(Sjå etter brun SAAB stasjonsvogn med Norseman-klistremerke i bakruta på p-plassen.)

Har vært Superbruker en liten stund, men ikke særlig aktiv. Er litt usikker på hele nettdatinggreia. Nå lar jeg flertallet bestemme om jeg skal fornye mitt medlemskap. Hvem er for og hvem er imot? :) Winnitou

Hvis jeg blokkerer en person, vil han likevel kunne se meg i sidebanneret da?

(Får ikke lov til å reklamere på forumet).

Her har vært en stille og rolig helg. Ikke noe spes herfra.

Skrivefeil

Siste svar sø. 10 juni 2012 17:39 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Postmann

Det florerer av skrivefeil på forumet....

Sammensatte ord? Nei, det er vanskelig...

Og/å? Nei, ikke det heller...

:)

Lime!

Siste svar sø. 10 juni 2012 17:23 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym lime<3

Finnes det noe mer deilig en å stappe fitte full av lime? Bruke bekkenmusklene og skive til, kjenne den syrlige saften renne nedover, ut forbi leppene og over klitten?

Gjør det enkelt baker kanelboller, men skal på noe munke steking i Tvedestrand om en stund så må nok freshe opp litt på oppskriften min.

Hva baker du i dag?

Hver gang jeg er hos tannlegen så stinker det av wonderbaum der. Han henger de opp i det lyset. Er dette normalt?

Jeg leste forleden dag en artikkel om sjekking og hvordan oppføre seg på byen.Jeg lærte meg at det å tro på at jenta allerede er tiltrukket av deg og liker deg er det beste sjekketrikset som finnes.

Har tenkt en del på dette og falt for psykologien i det,så i går dro jeg på byen for å prøve det ut i praksis : )
Jeg sa til meg selv at hun liker meg,hun synes jeg er hyggelig og hun synes jeg er tiltrekkende.

Det er virkelig lenge siden jeg har følt meg så trygg på meg selv ute på byen.Jeg var avslappet,lo og koste meg skikkelig sammen med masse hyggelige mennesker.Kvelden i går var virkelig en boost for selvtilliten ; )

Nå skal det legges til at jeg en tid har slitt litt med "selvbildet" etter å ha blitt fortalt og trodd på, at jeg er en stygg taper : (

For min del Foo Fighters

.................... derfor burde jeg gå for...?

Jeg snakker med ei dame, hun virker ganske så bra for meg på alle måter men det jeg trenger hjelp til er å snu samtalen over på ting som har mer med sjekking å gjøre og mindre med la oss bli kjent.

Jeg har ingen problem med å få kontakt ei heller å holde en samtale men jeg trenger et par pointers på hvordan få samtalen til å bli mer om oss to, litt mer flørting, litt mer jeg viser at jeg er interresert i henne om dere forstår

Så kom med deres gode råd jeg lytter.

Ja, hva gjør du på sukker, nå, "midt på natta"? Jeg er skikkelig B-menneske, og er hjemme fordi jeg ikke har barnevakt denne helgen...

Det gjorde jeg i går gitt.. Meeeget ubehagelig og panikkfullt..
Snakk om vakum og muskler i lås... kunne ikke vri den engang. Da snakker vi styrke.. Ikke rart vi damer er i stand til å presse ut unger..

Hadde jeg vært litt tøffere så skulle jeg ha meldt meg på http://goo.gl/rXnW0

Det hadde vært to ting som hadde vært tøft med det, hvordan hadde man taklet å ha en i rullestol som deltaker? og hvis det er meningen at man skal liksom komme på besøk hjem til folk så ser jeg en utfordring med å komme inn...

Nå er jeg ikke så interessert i å komme på tv så det blir nok ikke aktuelt.

Blokkering

Siste svar lø. 9 juni 2012 23:02 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym dr.dude

Finnes det en funksjon der jeg kan blokkere alle samtidig, eller må jeg trykke på en og en?

Nå en velfortjent øl eller ti. Nyt lørdagskvelden, forumsgnålet og singellivet, sukkers!

:

Siste svar lø. 9 juni 2012 22:08 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Sola som gikk ned i kveld ho ska skin før dæ min kjære...

GÅ IKKE GLIPP AV DENNE ONETIME SJANGSEN!

Jeg ønsker respons fra dere jenter her, og kanskje du er den heldige som ender opp med meg (og motsatt)

Konkurranseregler:

*Kun jenter/kvinner som får besøke profilen min
*Vurder nøye teksen og bildene
*Gi meg en tilbakemelding

Den jenta som synes jeg er verdt en date, skriv gjerne det i meldingen. Om jeg får mange tilbakemeldinger så velger jeg ut den hjertet banker litt ekstra for (hvem ville ikke gjordt det)

Lykke til
Hilsen Tommy

Bladde i noen gamle tråder forleden, og fant noe som forundret litt.

Det var ei som hadde brukt to år på å få en eks til å forstå kvinnelig anatomi.

Er enkelte menn faktisk så tungnemme?
Eller er kvinnelig fysiologi virkelig så alien?

Fått tilbakemeldinger fra jenter om at hvis de er sammen med en som er bra trent så føler de seg mindre pene, og deeeeeet går jo ikke..

Wow, er ikke lett...

Aaaaawwww, jeg vil ha kjæreste. Akkurat nå er jeg så kjærestesyk at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg... Jeg vil nusse, kose, ligge inntil, være glad i, elske, dele hverdagen. Ååååå, jeg vil ha kjæreste nå!

Hva betyr "flørt som kan utvikle seg" for folk her inne?

Været er strålende ute, og jeg burde vært på fjellet, på havet, eller i grunn: hvor som helst utendørs. MEN. Leiligheten krever vasking og rydding etter mange hektiske uker hvor hjemmet er blitt nedprioritert. Jeg har ikke samvittighet til å gå ut når jeg bør få shinet litt opp her inne. Og her sitter jeg da, og prokrastinerer som en helt. Jeg jobber tydeligvis best under press, og vurderer å invitere en eller annen vikårlig person på besøk slik at jeg skal få baken opp fra stolen. Makan til treghet!

Tristhet.

Siste svar lø. 9 juni 2012 16:13 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym m29-bergen

Hei folkens,

Vil bare dele kveldens erfaring med dere. Som dessverre ikke er av den mest hyggelige sorten.

Gikk rundt for meg selv i Bergen sentrum i dag, bare for å se hvordan det var å gå for seg selv og være ensom. Noe jeg dessverre er, uten at jeg føler at jeg har tippet over noen fæl grense enda av den grunn.

Uansett, til poenget; i løpet av ca 1 time i dag, så så jeg 6 stakkars menn (tilfeldig at det var menn tror jeg) som var helt for seg selv, med ansiktet skjult i hendene (gråteposisjon) og hadde det tydeligvis ikke bra. Jada, de hadde nok kanskje drukket for mye, og forhåpentligvis hadde de fleste av de venner som plukket de opp, men jeg må innrømme at jeg ble litt satt ut. Kjente meg litt for godt igjen, bare at jeg aldri har vært så offentlig med min ensomhet/tristhet.

Men nå skammer jeg meg over at jeg var for feig til å gå bort og prate med de. Helt idiotisk :/ Samtidig som at jeg vet at jeg ikke er flink med mennesker, så jeg er jo redd for at jeg skulle nærme meg på helt feil måte.

Har vel ikke noe særlig fornuftig poeng med denne tråden, bortsett fra at jeg håper det ordner seg for dere som er i en vanskelig situasjon og strever med å finne veien ut. Nedoverbakker fører alltid etterhvert til oppoverbakker :)

Noen som jobber på plattform her ?

Trenger litt moro på en lørdags morran. Noen som kan noen artige likheter mellom mennesker,dyr eller mennesker og ting?

F.eks: Women are like telephones, they love to be held, love to be talked to. But if you push the wrong button, youre disconnected. :p

Har ingen planer om å innlede noe avstands-forhold, men trykker ofte på Bilder, der man ikke får opp bosted osv. (ikke alltid like nøye med hvordan jeg filterer, og det meste av det jeg klikker på er enten fra Trøndelag (både nord og sør) eller Hordaland. Finner jo mye bra fra Oslo også, men det er mest på spesifiserte "Kun Oslo" søk.
Men ja? er det bare jeg som har en spes. smak, eller er alle de bra damene Fra Trøndelag eller Hordaland?

Nå har jeg fått et kryp på profilen igjen, en jeg tror er normal, men som starter kjapt å grave etter hvorfor jeg ikke ønsker fler barn, hva slags meritter jeg har, om jeg har noen planer om å komme meg opp og frem fra den jobben jeg har, og så, om jeg hadde planer om å gå ned i vekt, for jeg hadde et pent ansikt, som fortjente en mye finere kropp.. Hvor mange profiler her inne er disse kokokrypene bak?

Jeg har skrevet med en kjekk, hyggelig, fin gutt i et par uker nå, og han sier han vil møte meg, han skriver med meg litt hver dag, vi sender søte meldinger på msn, og det har vært sendt litt på sms og.. Jeg liker han, han ligger i bakhodet og ulmer, og jeg vil ikke være for intens.. Men hvordan vet jeg utifra meldinger og msn, at han er interessert?? Trenger et par halmstrå nå..

Bilde???

Siste svar lø. 9 juni 2012 14:43 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym lalala

Hvor irriterende er det med alle disse profilene uten bilde????? Feige, useriøse folk!!

Og hvor var du og syklet da?

hvis du får et høflig avslag på brev, med beskjed om at mottaker ikke tror dere passer sammen.... går du videre da, eller begynner du å diskutere på det?

Tror noen virkelig at det hjelper å gnåle videre? Det gir ikke akkurat bedre inntrykk....

-vurderer å bruke blokkeringsmuligheten for første gang....

Hvor viktig for deg er match tall?
Så på forumet en damediskusjon og trykket på bilde for å se hvem er hun- fikk beskjed at match tall er mindre 70. Så det betyr at jeg har match med henne uansett (i teoriet)? Det var litt morsomt.

Jeg lurer litt på dette: jeg pleier aldri å SØKE etter medlemmer her, men har surfet gjennom Onlinelista frem til match 76-77 noen ganger. Og det jeg legger merke til er at det stadig dukker opp bilder av medlemmer på visningen til høyre her, med match fra 80 og oppover som jeg ALDRI har sett på min onlineliste. Når jeg klikker meg inn på dem, er noen online nuh.

Er det noe lureri?

Jeg står på soverommet for å finne fremfor noen klær når jeg hører en barnestemme bak meg som sier "Pappa. Vet du hva dette er for noe?"..

Der står småen med et sexleketøy (nyinnkjøpt og fremdeles i plastikk) i hendene.. Litt brydd svarer jeg bare "et leketøy" og kaster den opp på skapet.

Småen fikk heldigvis ikke med seg fasongen, så jeg slipper nok unna det som kunne blitt en litt pinlig samtale med mor på mandag.

Poenget? Husk alltid å rydde på plass når man har vært på handletur.

Jeg startet på en lei sommerforkjølelse på tirsdag. Torsdag var jeg helt gåen og var borte fra jobb, og da tenkte jeg at det var like greit å gi beskjed om at jeg ble fraværende fredag også.
Og jepp, har vært litt fraværende i dag, ja, men kunne ha vært på jobb. Og nå kommer helgen som jeg liksom ikke synes jeg har fortjent.

Samvittighet er en fin ting å ha, men når samvittigheten blir dårlig hjelper verken te med honning, antibiotika eller varm kakao ;-)

Nå har jeg sett på siste profilen på sukker og er begynt å kikke på profiler fra starten igjen... hva gjør man nå?
Jeg finner altså ikke den spesielle dama... bør man vurdere å se etter menn slik at man dobbler utvalget?

Hilsen fra Litt-lei-av-å-kikke-på-profiler

kontaktanonnser :D

Ingen svar
(mann 41 år fra Oppland) Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=k3Aswy6YhSg

Absolutt ingen Grønn tråd...kom med hva du vil :D

Vi har alle sett dem, vi har alle måpt og ledd av dem, men hvor mange husker vi?
Jeg begynner:

Oh my God, there’s nothing left! (Independence day) – Herregud, det er ingenting til venstre!

Kjør debatt, hånlatter og nostalgi fra det store eller lille lerret.

Vett ikke om jeg gidde å dra ut, noen som ha spennende planer i Oslo ikveld?