Sukkerforum

Profilnavn

Siste svar fr. 8 juni 2012 09:20 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym dr.dude

Hvis man bytter profilnavn, for deretter å bytte tilbake, så får man melding om at det gamle profilnavnet er opptatt. Men når man søker på navnesøk kommer ingenting opp.

En glipp i programmeringen?

I enkelte tråder har det vært rettet kritikk mot bruk av bindestrek og jeg har derfor voktet meg vel for ikke å bruke det.Synes likevel at enkelte orde bør deles og jeg har nå forsøkt å sette meg inn i reglene.Og reglene er at det er ingen regel !!

Klipt og limt fra Wikipedia : Bindestrek kan brukes i sammensatte ord for å lette lesingen. Det er ingen klare regler for slik bruk, men bindestreken er strengt tatt ikke nødvendig.

http://no.wikipedia.org/wiki/Bindestrek

Så,det så : ))

Til dere som forventer at man skal ta "hintet".....

Ta dere en BOLLE (gjerne fylt med GUTS),,,,og si det som det er!

Da vet man hvertfall hvor man står eller ei!

Ja det sårer,,,men ikke halvparten så mye som venting med en mage fylt med usikkerhet og uviten!

Har plutselig en akutt våkennatt ...

Ok. Jeg har vel kommet til den konklusjonen at det er jeg som er problemet.
Det har altså vært mitt levesett, mine interesser, da bare nevner jeg "sære" interesser som fotball, musikk, aviser, lese bøker, reising, det er jo ingen som har disse interessene! Gudsjelov si!

Populære mennesker forsvar dere selv!

Hva er det med den underholdningsmusikken dere hører på?

Hva er ting dere ler av?

Hvorfor er det alltid så viktig å være inkluderende i enhver samtale?

Album

Siste svar to. 7 juni 2012 23:00 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym optimist

Når en mann legger ut bilde av bikkja og bilen og unnlater å legge ut bilde av seg selv............håpløst. Hva er vitsen?......å så fin bil eller å så søt hund....er det ikke bedre å få et komplimet rettet mot seg selv? Teit!

Igår så kom det en melding nede i høyre hjørne at en jente hadde satt gult hjerte på meg. Jeg dilla med noe annet så jeg ignorerte dette en liten time. Etterpå gikk jeg til siden som viser hvem som har satt hjerter på deg, og der var det ingen nye ... merkelig tenkte jeg, så jeg begynte å bla tilbake i melding boksen nede i høyre hjørne og fant meldingen. Når jeg tykker på profilen hennes der så kommer meldingen "Under match tall bla bla bla ..." så jeg kan ikke se profilen hennes, men hun kan sette hjerte på meg!

ER DET MENINGEN AT SUKKER SKAL MOTARBEIDE MEG MED Å FINNE KÆRESTE!??? Makan!

For meg virker det som om noen er pålogget døgnet rundt. Jeg håper virkelig ikke for deres del, at de sitter aktivt her inne 24 timer i døgnet :)

Så det jeg lurer på: blir man aldri utlogget hvis man ikke trykker logg ut? Hvis man bare lukker nettleseren for eksempel, hvor lenge er man online uten å være aktiv?
Og er det forskjeller på vanlig nettleser og "appen" for eksempel....?

Hmm...

Finnes det noe kleinere å si på Norsk enn: 'Jeg elsker deg', ?

Hver gang denne settningen kommer ut av munnen til en nordmann så føles det litt som om du befinner deg i en Norsk sosialrealistist film fra 70 tallet, det blir bare vondt. Værre er det for oss utenfor Oslo som ikke snakker norsk, som dem sier, men snakker dialekt.

-Eg elske deg, sier vi hvor jeg kommer fra, på en dialekt som høres ut som om den kommer fra en lettere løsmiddelskadet eksnarkoman, det finnes ikke vakkert, det finnes ikke romantisk.

Men er det dette som gjør at du vet at du virkelig er forelsket som Nordmann, når det å si -Jeg elsker deg, føles like naturlig som å klage på bensinprisen?

Har du sagt, Jeg elsker deg til mange? Og hvor ofte har du virkelig ment det?

World Ventures

Siste svar to. 7 juni 2012 20:29 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym ByTheOcean

http://universitas.no/nyhet/56871/advarer-mot-ny-pyramide#10826

Vil bare printe inn den her og lage litt publisitet rundt det her, sånn for å summere opp hvordan det fungerer:
Du må betale penger en gang i mnd helt til du har rekruttert 4 andre, (dette starter å løpe fra første mnd)
Idet du har rekruttert fire andre får du refundert ditt beløp, og trenger ikke lenger betale penger en gang i mnd.

Du betaler penger for retten til å kjøpe flyreiser til Innkjøpspris.

Altså, Person A som starter å rekruttere, betaler inn rekrutterer fire andre, BCDE, før "avgiften" starter å løpe A får refundert sitt beløp, BCDE må rekruttere 4 andre. eller starte å betale mnds avgifter. BCDE er medlem av samme studiemiljø som A, og får hjelp av A til å rekruttere 16 ny personer. FGHI JKLM NOPQ og RSTU. BCDE slipper nå å betale avgift og kan kjøpe flyreiser til innkjøpspris.

Resten av alfabetet VWXY ZÆØÅ blir også med, fordi F og G var veldig aktive rekrutterere og skjønte tegninga fort...

Nå står HIJKLMNOPQRSTUV uten noen å rekruttere, og må starte å betale mnds avgifter, Eller strekke seg ut til venner og familie. Neste mnd må VWXY ZÆØÅ gjøre det samme! Ingen fler i kretsen vil bli med....

Når man legger til at Flyreisene Er langt færre en man får gjort inntrykk av (falske løfter). så har man et førsteklasses pyramidespill i hendene...

En demonstrasjon av Vekstraten av nye medlemmer pr cycle, Hvis alle rekrutterer 4 mennesker innen den første mnd.
1 - 4 - 16 - 64 - 256 - 1024 - 4096- 16384 - 65536 - 262144 - 1048576 -4194304 -16 777 216

Dette er tolv mnd, et år... Vi er ikke 16 millioner folk i dette landet. om noen kan, stopp denne galskapen

Nå er det bare å vente på sommerværet...

Noen som anbefaler Kreta? Jeg vil til syden rundt 1.juli eller noe i den retningen, noen skal til syden eller anbefaler Kreta?

Alle kameratene mine har samboer, driver med organisert idrett og reiser rundt sommerhalvåret eller vil backpakke/asia/sør-amerika.

Jeg har prøvd backpakking og reise til sære steder og kulturelle opplevelser, og til tross for at det var den politiske korrekte trendye måten å reise på synes jeg det var trist med alle fattige menneskene og lidende barna rundt meg, jeg greide ikke helt å slappe av når jeg så hvor vondt menneskene hadde det.
Jeg trives best i syden...på de stedene som har litt fest og morro men ikke så mye.....nevnte forøvrig at jeg ville til syden i en melding til en jente som sendte meg melding, det mente hun var harry og blokkerte meg med engang...hva er det som er så harry med å slappe av i solen? hehe......Om det er harry å se på jentestumper i bikini og bade i middelhavet i stekende sol og drikke en iskald øl så er jeg veldig harry.

Språkkurs

Siste svar to. 7 juni 2012 18:21 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym dr.dude

På norsk har vi det eminente ordet bollemus, men hva kaller danskene og svenskene det? Greit å vite før man skal på campingferie i våre kjære naboland.

Ironi

Siste svar to. 7 juni 2012 17:41 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Stevia

Ironi er skummelt.

Når noen vil reise til varmere strøk, kan man da be dem reise dit peppern gror? Og hjelper det å si man vil være med?

Når noen stadig vil finne seg en kjæreste her inne, og sier det klart og tydelig, er det da lov å si at vedkommende bør sjekkes opp så man slipper "maset", (og vedkommende oppnår formålet med å være på sukker)?

Eller er ironi en form som så lett misforstås, at den bør unngås?

https://fbcdn_sphotos_d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/229970_10150992047050860_ 642494012_n.jpg

Er vel ikke alle som tenker helt slik som beskrevet, men vi menn er jaggu lette å angripe uansett..

Hei

Må bare dele min opplevelse med dere her inne :)

Jeg ble kontaktet av en meget kjekk ung mann på Match, og igår var den store dagen. Det var kjempekjekt, og vi hadde en utrolig hyggelig kveld. Han var akkurat så grei som jeg trodde, og kvelden endte med hete kyss i bilen :) Snakk om match da :)

Så det gå an, ikke gi opp, det finnes en der ute for alle :)

Ville bare dele det med dere :)

Ønsker alle en nydelig dag videre :)

Nå var det daukjedelig å være her altså :)

Dagen startet med at jeg ikke ante hva klokka var, siden mobilen med klokka på døde i går kveld da jeg skulle ta bilde av fullmånen... Jeg visste at anleggsarbeidet som vekker meg hver morgen, også ville vekke meg klokka 7 denne dag. Men jeg kunen sovet lengre, helst. På min eneste fridag denne uka, hadde det vært deilig.

Jeg sto opp og gnidde sukaten ut av øynene.Var trtt. Men jeg skulle jo ha besøk. Simkortet ble satt inn i en anne telefon. Men eh, det var da ikke strøm på den! Lader, ja- men nei..Fant ingen lader. Jeg skulle meldt besøkende om noe, og fikk sønnen til å ringe. Det var da ikke i dag de skulle komme? Argh...søvnen min... Jaja, da kunne jeg vært ute med kollega i stedet, da..

Jeg kunne jo bare bruke datras telefon. Åh, glemte hun hadde mistet den, ja.. Sønnes da..? vel, han sendte en sms for meg, og da klikak telefonen hans..og borte ble han- med en kamerat.

Jeg dro til byen for å gå til legen. Ble sittende å se på et betalingsskilt. 45 kr for faktura, 5 kroner hvis du vil bruke nymotens greier som kort, og du må IKKE bruke verken 1000 lapper eller 500 lapper. Det var da som....???Neste gang tar jeg med kronesykker......

ETter 45 minutters venting, gikk jeg bort til damen i kassa og lurte på om jeg hadde bomma på datoen..men nei, det var bare en før meg lissom atte... Ja tenk- det forsto jeg jo... men jeg hadde jo ikek sagt jeg kom ,da.. Ehh nei, pleier man si i fra AT man kommer..? Det er jo til en hver tid 8 i kø for å snakke med en av de blonde damene bak gardinene. Har man meldeplikt?

HAR han flere timer denne uke? ok, javel, takk HADET..for jeg hadde andre ting å gjøre... Fikse noe greier i nettbanken..Damen i banken viste meg det..puh...håper det virker...

PÅ vei til Claes Ohlson for å kjøpe mobollader, sa det " klæsj" ca 10 cm forran trynet mitt... KRISS i ( hvilket tak)- måkedriten traff bakken. Pusta ut.... ehh...Claes hadde den ikke..

PÅ Rema skjedde det ikek noe galt, faktisk. Jeg fikk det jeg skulle også! Men på Prix var det værre.. KJørte bak en stor lastebil med tømmer, hold god avstand i tilfelle.... og nådde prix HEL! Men utsolgt, ja..får i morgen ( hørt den før, blablabla..)

Vel hjemme uten å ha vært hos legen, uvitende om nettbanken funker og fremdeles mobilløs. Den ligger der, men mangler S T R Ø M ... Har ikke tenkt på hvordan jeg skal våkne i morgen, men innen det er natta har jeg trolig funnet en lader..om mobilen virker, da.... Kan jo hende jeg har flaks.... Og har jeg det ikke, er det troli

På http://www.sky.fm/the80s/.

Er det noe du har dilla på?

jeg lurer på hvorfor ingen svarer en som ikke har bilde.. jeg har ingen problem med å gi ut bilde, men synes ikke bilde burde ha noe å bety. er tråss alt ikke utsende som teller 100%..

er det flere som opplever det samme her inne eller?

Ja, der ser man altså hvilken forskjell særdeling kan utgjøre.

Gamalost eller gammelost er en norsk surmelksost, en fersk muggost med røtter helt tilbake til vikingtiden. Osten har en fyldig og skarp smak. Navnet kommer fra ostens utseende; den ser gammel ut lenge før den er moden. Til tross for navnet modnes osten ganske fort, prosessen tar bare 5 uker. Gamalost er rik på proteiner og har et lavt fettinnhold, bare 1 %.

Det er en kunst å lage god gammelost den dag i dag. Alt avhenger av riktig gjæring og modning. Den gang det var helt vanlig å lage gammelost selv, ble osten satt til modning i en kasse eller ostekiste som bare ble brukt til gammelost. Mye av ostens vellykkethet avhang av om det satt gammelostsopp av rette slag i kisteveggene. Osten modnes utenfra og innover. Det er grunnen til at den er lysere mot midten enn ytterst ved kantene.

Gammelostene podes med en sopp, Mucormycel, og lagres ved 10 °C i 90% luftfuktighet.
Den er halvfast til fast, sammenhengende, tett, saftig og med brun til gul farge.
Smaken er karakteristisk skarp pga den spesielle Mucorgjæringen.

Tafsing...

Siste svar to. 7 juni 2012 07:46 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym max-mekker

Hva om du er ei jente, du står f.eks på en tettpakket buss å så kjenner du ei hånd på rompa di....
Hva gjør du ? :)

Jeg vil bare sende en liten hilsen til alle sukkersøte damer her inne;o)

Ja, det er erfaringen jeg har gjort ;)

Og tenkte derfor å dele hemmeligheten med dere, er ikke få mannfolk jeg har forført med mine skills på kjøkkenet ;)

De som har opplevd maten, har skrytt uhemmet, har fått komplimenter ala:

" dette her smakte 100 ganger bedre enn maten til mamma " " hvorfor starter ikke du et spisested ? "

Veldig kjekt å høre altså, og nå har jeg lyst til å gi dere noen tips.

Min hjemmelagde peppersaus MÅ bare oppleves, den er helt fantastisk, har prøvd den ut på flere menn, og alle sier det samme, at det er den beste peppersausen de har smakt.

Og det verste er at det finnes ikke vanskelig :)

Man tager en stor løk, finhakker den, ja, i bittesmå biter, store løkbiter gjør seg dårlig, både visuelt og smaksmessig.
Så surrer man løken i litt stekemargarin, til den er blank, den skal ikke bli brun.

Så drysser jeg oppi en god dæsj med grovmalt pepper, ja, den må være grovmalt, for med finmalt blir det ikke like god smak, rører rundt, så har jeg oppi en ts sukker, litt salt og fortsetter og surre dette en stund. SÅ tilsetter jeg en boks kremfløte, matfløte duger ikke, for den tykner alt for mye. Så lar jeg dette koke inn litt, til løken er mør og smaker til med litt grillkrydder, gjerne litt mer salt om ønskelig og en dæsj sitronsaft,
Liker du ikke fargen, kan du bruke en dæsj sukkerkulør. Serveres til biff, alt av kjøttretter, eller til mine vanvittig gode ovnsstekte nakkekoteletter. Som jeg sa, den må bare prøves :)

Er bare å spørre om oppskrift om ønskelig, jeg deler gjerne :)

Tror det ligger noe i at en mann vil gjerne ha ei dame som kan lage mat, og som vet å varte opp mannen i sitt liv.

Garantert suksess :) Bare prøv ;)

Jeg har oppdaget en forandring i mine tidligere studiekamerater som har irritert meg i lang tid. De har utviklet seg til kjedelige mennesker uten lidenskap. Facebook er full av tannløse meldinger av typen: "Spinning klokken 06:00 om morgen gir meg bare energi", Prøver man å diskutere noe kontroversielt tar samtalen fort slutt da de er redde for konflikter, og deretter går samtalen over i Birken, trening og deres favoritt tema: Jobb.

De har blitt voksene for fort, og de tror at voksenlivet ikke har rom for eventyr. De har fortapt seg i voksenrollen. Ikke misforstå, jeg mener ikke at man må ut og feste hver helg langt opp i 30 årene. Alle ønsker ikke det, og det er forstårlig. Men denne forandringen stikker dypere, det handler om hvilken innstilling man har til livet. Folk er ikke lengre sultne, de er fornøyde og ønsker ikke lenger flere utfordringer i livet.

Dette gjelder heldigvis ikke alle mine tidligere studiekamerater, men dessverre et stort flertall av dem. Hva gikk galt? Er jeg alene her? Er det noen andre som bobler over av frustrasjon over den samme observasjonen?

Skulle ikke sett på krim - ble redd!

http://www.youtube.com/watch?v=xADSSBs34is

Noen som skal på færderseilas avslutningen i Horten på lørdag ???

Joss stone Live :)

Ingen svar
(mann 39 år fra Rogaland) Privat melding

Joss stone har live konsert nå med ein del av de nye sangene sjekk det ut !! http://music.uk.msn.com/features/joss-stone-live.aspx

Noen her som også sliter med uønskede kviser?
Råd mot dette ønskes!

Badboy

Siste svar on. 6 juni 2012 22:37 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Manndåm1

Vil ta for meg begrepet badboy.

Oversatt fra engelsk til norsk blir det jo en gutt som oppfører seg dårlig, slemt etc. Litt pussig er det jo at hver gang såkalte " snille" gutter som forsøker å være snill mot en jente de liker får stempelet som slem, egoistisk når de ikke oppnår det de vil med den og den spesielle jenta.

Når de ikke får den jenta de vil ha fordi de tilsynelatende bare kan være snille kan det føre til at den "snille" mannen blir totalforandret, han blir agressiv, sur, sint, fortvilet. Ofte fordi den jenta han vil ha ender opp med en badboy, som den snille mannen prøver å advare jenta mot ved å si at den mannen ikke er noe å satse på. Når han da ikke ikke blir trodd og blir forlatt av jenta han likte, kan han utløse sinne, si stygge ting, oppføre seg stygt mot andre jenter og få merkelapp som den " slemme" mannen, fordi han ikke forstår at mange jenter/ kvinner tiltrekkes av badboyen.

Er det da sant? Menn som forsgjeves prøver å være snille, mislykkes og ender opp som sure, bitre og slemme menn, er det da alltid dem som er trangsynte fjols? Fordi dem ikke forstår hvorfor kvinner faller for menn som ikke behandler dem noe bra? Vanskelig å forstå dette her...

...skal vel strengt tatt være i ett ord. Eller med bindestrek mellom ordene hvis det er linjeskifte.

Joohooo:)

Siste svar on. 6 juni 2012 21:56 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Smikksmakk

Jeg har bursdag i dag:)

Hei. Kan noen gi meg info om når og hvor datingfester og weekendturer arrangeres? Finner ikke ut noen datoer. Hilsen magsan

Sover du med kosedyr....bamse eller????

Sommer er det gitt... Fikk lyst på kjærest jeg.. Hehehehe ja ja det er vel derfor vi er her på sukker

Jeg møtte en jente på en date søndag. I etterkant av dette føler jeg at det er kun jeg som viser interesse. Hun spør meg sjeldent noen spørsmål om meg, selv om hun la meg til på facebook nylig. Jeg har valgt å bare vente litt for å kanskje få en melding på mobilen om å treffes, men den gang ei... what to do?

the Truth!

Siste svar on. 6 juni 2012 17:21 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym dudster

Til alle dere gutta som gneldrer om at dere ikke får besøk/svar/date/mus: Jeg fikk et aldri så lite innblikk i jentense sukkerverden da en venninne av meg logga seg på når hun var her på besøk. Og jeg sier bare holy shit! det vrimler jo av karer her inne! Og rekti raffe ser'em ut mange av dem også. Konkurransen er altså mye, mye drøyere enn jeg hadde trodd, så da blir jeg ikke så deppa lenger når hu brennheite brunetteberta som jeg svært gjerne kunne tenkt meg å øh, spille badminton med aldri gir lyd fra seg. Men jeg synes nå det er rart at de samme damene er her måned ut og måned inn, dere vasser jo i hønks jo! Urettferdig ass!

Og brunetteberte, hvis du leser dette, ikke stol på noen av disse snikene, de er bare ute etter kroppen din (host).

Sol, øl og bare to dager til fredag:) da blir det mer øl på sukkerbiten.. Burde man surfe på sukker imens man er der? .. Hmmm

Godt og se at de falske profilene fortsatt er i full vigør her på Sukker, sikker på at dere menn har fått deres del av meldinger fra disse. Det som gjør meg trist er at jeg er blitt så god på å spotte falske profiler, tror kansje jeg vil ende opp med å bli kynisk.

Nå har det skjedd igjen, var på byn og som vanlig fikk jeg veldig mange kommentarer for brystpartiet mitt. Ja, de er store, altfor store, jeg ser på dem bare som en plage, for mannfolk tar seg til rette. Enten det er å kommentere dem, eller rett og slett være så frekk og bort å tafse på dem !!

Hadde et tilfelle der det kom en mann bort og han tok tak rundt begge puppa mine, med kommentaren: eg måtte bare sjekke om de var ekte !!?!?

Herregud at det går an !!

Skal jeg være allemansseie fordi jeg har størrelse F cup ?? Kan da ikke noe for at de er sånn jeg vel ?

Sist jeg var ute fikk jeg beskjed om av daten min at jeg burde hatt på meg høyhalset genser for han ble så distrahert ;)

Så kom igjen gutter, fortell meg hva som er så immari facinerende med store pupper !?? Og ja, jeg vil ha ærlige svar !!

sto jeg opp klokken 6 blank. muahaha!!

Nesten tom profil uten bilde, med teksten "spør og du får svar" - blir ikke det å henvende seg der litt som å dra på intervju på en jobb du ikke vet hva er? Greit nok at en henvendelse kan være noe å gjøre en gang man kjeder seg, og muligens finnes drømmedamen eller drømmejobben der - men personlig foretrekker jeg å se at jenta eller stillingen vekker interesse på et vis og fenger nettopp meg. Det er no min mening hvertfall :)

Hmm i dag har jeg fått tre meldinger fra gifte karer som ønsker seg en flirt.... mener at profilteksten og måten jeg fremstår ikke innviteterer til det...??
Undrer meg hvorfor de som ønsker å være utro ikke heller kan være medlem på steder hvor det oppfordres til dette??
Hva tenker dere om, personer som seiler under falsk flagg her inne??

Gosj og sukk i mente!!!!!

Nå skal jeg ikke begynne å påstå menn er slik eller at alle er sånn eller noe...
Men HERRE!!!! Folk MÅ virkelig lære seg å lese profilen nøyere!!!

Jeg mener... Om jeg har giddi å ta meg tiden til å skrive om meg selv, fortelle
intresser, hobbyer, aktivitetsmengde, arbeid og bla bla bla, så er det ganske
fordi det er standard spm som ALLTID blir stilt!
Og leser man profilen SIPPER man å spørre om det!

Nei, jeg trenger ikke masse brev hvor menn "smører" meg å imponere
at de har lest profilen (ser at du.... leste at du... osv osv).
Tro meg, merker det mer enn nok på at jeg ikke får spørsmål som hadde
blitt besvart om du hadde GIDDI å lese profilen....

Sorry, blei et slikt brev for mye =P

Er så utrolig lei av maten jeg lager selv og trenger mattips! Forslag til enkel og kanksje litt sunn mat til en singel, matlei jente? Spiser ikke fisk eller annen sjømat...Uansett hvor godt alle andre sier at det er, så liker jeg det ikke ;) Vanligvis går det for det meste i supper, pølser og potetstappe, kyllingwok, kjøttdeig og spaghetti, fiskepinner og potetstappe osv..Ikke veldig spennende med andre ord :/

Skal til Trondheim i helga er det noen som vet av noen ok steder å gå ut om fredags kveld ? Tenkte jeg kunne høre om det her. Vi er 2 damer godt over den første ungdom.