Sukkerforum

Heisann kjære alle sammen! Titter kort innom for å si hei og forsvinne igjen :)

Etter over 3- måneders pause fra sukker(forum) er det kanskje på tide med en liten oppdatering hvis dere lurer på hva som ble av @sushibabe ;)

Forumskravling var mer vinter greie og den tok mye tid i perioder. Fra våren og de første solstrålene ble det veldig mye liv. Jeg oppdaget tango en vidunderlig og innmari kul dans. En trenger sikkert i årevis til å bli en rimmelig bra tangodanser, men du har masse gøy underveis og du kommer lett i kontakt med likesinnede.Tangomiljø er veldig trivelig.

Jeg traff 2 sukkermenn.
Den første var ikke helt min type, men det virket som om han var en flott person. Jeg tok feil her, han var dog ikke den jeg trodde i starten. Vi hadde det veldig morsomt og hyggelig sammen hver gang vi traff hverandre, men gnisten ble etterhvert helt borte for min del….

Den andre var en flotting. Sulten etter livet og litt sprø akkurat som meg. Men jeg oppdaget etterhvert at vi er riktignok begge to "sultne" men på en helt annen måte.
To be continued…..? Tror ikke det.

Jeg har truffet også en del forumtrollene i mellomtiden. Vi har festet ordentlig i Oslo hver eneste gang. Ingen nevnt ingen glemt…men JO jeg må nok nevne min kjære venninne Aquenna. Love you Snuppa <3 Det var så berikende å bli kjent med deg gjennom dette forumet.

Og så vil jeg gjerne kjøpe meg en ny bil , men kan ikke bestemme meg, valgets kvaler….

Det store nyttårs -forsettet ble opfylt. YESSS jeg skal flytte snart sørover, rågleder meg <3
Goodbye Nord Trøndelag, hello Telemark ;-)

Your sincerely sushibabe ---> oooh-yeah

Gi meg noen sofistikerte forslag !

Jeg kan la meg irritere av:
- bilister som kjører uten påbudt kjørelys (man kan miste lappen hvis man glemmer det, og hvis du har spart penger på å kjøpe billig bruktbil fra Tyskland/annet land..... så HUSK å skru på lysene manuelt da!!)
- vått gulv (kommer hjem til folk som søler vann når de lager mat, jeg får små våte flekker på sokkene og fryser på bena øyeblikkelig (vinterhalvåret)
- bakgrunnslydsporet til radionyhetene på NRK P3. Skifter til annen kanal med en gang

Komikeren har et par poenger i sin observasjon av forholdet mellom menn og kvinner, og forteller sin forståelse av den innerste mannlige tankegang: http://www.youtube.com/watch?v=aW6CoU2YtOU&feature=related

God fornøyelse!

Mange her som skal på Vinjerock?

"....cm og et par kilo ekstra" - mot "et par kilo for mye" tidligere

Når en har noe ekstra eller til overs, så er det vel ganske vanlig at en gir det bort eller deler med andre.

Hva ville dere gjort dersom dere har/hadde noen kilo ekstra?

Hva er kjønnsfordelingen?

:))

Hvordan syns dere det er best å møte noen fra Sukker? Jeg har stort sett sverga til en liten kaffeprat første gangen, men jeg er jo her fortsatt... hehe. Noen som har noen morsomme erfaringer? Selv liker jeg også best å treffes tidlig framfor å sende meldinger i evigheter (ganske kjedelig i lengden...). Og hvorfor blir det rød strek under nesten alt jeg skriver her?! Blir jo dritvanskelig å se om jeg har stavet riktig da!

Det er mye man kan si i en førstemelding i håp om å fange interessen til mottakeren. Noen går for den korte "hei" og noen legger ved noen ord om at personen har noe attraktivt ved seg. Andre er skråsikre på å ha funnet sjelevennen sin, hvor de så tømmer da nettopp sjelen sin til mottakeren over 5 000 ord.

Men det finnes andre metoder også for å vekke interessen din. Hva vil du si kjennetegner de mest suksessfulle gangene? Dette gjelder begge kjønn! Målet er at vi alle kanskje kan lære noe :D

Jeg er helt og holdent overbevist om at det du -tror- vekker interessen din er helt feil, så la oss holde det til spesifikke meldinger du har fått; ikke meldinger du skulle ønske du hadde fått ;-)

Dette er tråden for deg som fantaserer eller kunne tenke deg bonderomantikk:) Må da være noen her inne som kunne tenke seg et stille og rolig liv på landet. Eller er det bare urbane asfalt travende kvinner her inne? Så hvis det er ei jente/kvinne her som kan tenke seg et sånt liv,er det bare og sende meg et brev:) Ellers kan hvem som vil skrive her da:)

Til tider så dukker det opp noen falske profiler her på Sukker, og de er egentlig svært så enkle å gjennomskue, synes jeg. Man har et bilde av en eller annen utenlandsk glamourmodell, ofte ei blondine, eller så er muligens bildet hentet fra ei myk-pornoside.

Så leser man en kort tekst skrevet på engelsk, som inneholder en mistenkelig e-postadresse. Det står ofte at "denne dama" er ute etter "some naughty fun".
Er det virkelig noen som er naive og dumme nok til å ta kontakt på disse suspekte profilene? For de dukker opp igjen på nytt med jevne mellomrom, føler jeg.

I dag er det honeyjen04 som jeg rapporterte som både falsk og ufin....

Gifte deg med meg??? ;)

Jeg skulle ønske det var mulig å blokkere folk uten å gå inn på profilene deres. Det er slitsomt når de samme kommer opp i hvert søk, som man ikke er interessert i, og det er slitsomt å trykke seg inn på hver av disse for å blokkere.

Enig?

Lurer bare på om det har skjedd noe iforb. med den nye utforminga her. Får ikke sett på profilbilder lengre, dvs. maskinen åpner ikke albumene eller matchtreet, men når jeg klikker der hvor bildet skal være, å kommer det opp ett bilde, slik som før.,,,, Spør bare om det er noen flinke datafolk her. Har nemlig lite peiling selv på dette... det skjedde etter den siste nyutforminga på sukker....

Takknemlig for gode råd :-)

Min påstand er følgende:
Når man ikke finner seg en livsledsager så er man ikke et verdig medlem av menneskeheten.
Dette begrunnes med følgende logikk:
- mennesket er definitivt ment for å være to og det er ubestridelig nedlagt i både fysiologi og psyke.
- evner man ikke å være en del av et marked og selge seg inn så er man ikke markedet verdig.
- som enslig kan man fungere som robot i arbeid og drift av samfunnets øvrige maskineri, men dette er som et redskap å regne.
- naturen vinner og selekterer, alt som ikke innfrir må og bør gå til grunne.
Disse er ubestridelige faktum - motsi det den som evner det.

Hvor drar dere på ferie med barnet/barna?

Lurer på hva jeg skal finne på når sønnen min på 3 er hos meg. (6-11.Juli og 27.Juli-5.August)
Noen tips?

Alle tips tar jeg imot med TAKK! :-)

Som ung syklet jeg fra Oslo til Arendal. I 1977. En grei tur, men jeg holdt meg mest på E18. Bare ned Lierbakkene jeg tok en annen vei.

Senere har jeg mange ganger lurt på om jeg skal gjenta dette stuntet. Men er usikker på hvordan jeg skal legge opp ruta. For dagens E18 er ikke noe for sykler. Kan jeg klare å lage en rett og god rute med minst mulig klatring? Og med god asfalt?

Jeg har vært så heldig å treffe en helt utrolig snill og deilig fyr, og vi har nå vært på en mer eller mindre sammenhengende date i 10 herlige dager. Det er en STOR opplevelse å kjenne hjertet ta et par ekstra hopp og føle en altoppslukende GLEDE over å få lov til å bli kjent med ham. Og når han ser på meg med de vakre øynene sine og sier at jeg er den deiligste kvinnen han noen gang har møtt, at jeg er det beste som har hendt ham på mange, mange år........da tillater jeg meg å være både FJORTIS og FORELSKET helt ut i fingertuppene.....

Akkurat nå er det hele rosenrødt, jeg vet godt at det kommer en hverdag etterhvert.......men du verden så DEILIG det er ;)
Jeg velger å nyte hvert eneste sekund!

Sukk......ikke mist håpet, folkens.....det ER mulig å treffe noen her på sukker :)

Hvor "in" er det egentlig ? :)
Har alle jenter det nå om dagen ?

Kanskje bye bye?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Kosete

Medlemskapet mitt går ut snart på Sukker. Men det er greitt, for jeg tror at jeg har funnet HAN på et annet nettsted!

Man kan gjerne si at det lønner seg å være positiv og ha et positivt syn på livet. Og det er forsåvidt greit det, jeg kan godt innrømme t jeg i lang, lang tid har vært positiv og glad bare for at andre var det og fordi det stort sett var et desperat forsøk for å få folk til å like meg. Men jeg har innsett at det stort sett bare har vært skyggeboksing, jeg har tenkt for lite på mine egne behov og vært altfor medmenneskelig overfor kalde og kyniske mennesker.

Og jeg er vel annerledes. Jeg er vel ikke som alle andre. I de fleste setninger føler jeg meg usynlig og misforstått og det mener jeg kommer av at jeg har andre meninger om ting som ikke så mange andre har. Jeg hører på mye undergrunnsmusikk, jeg liker komikere som Denis Leary, Richard Pryor mfl. Komikere som ikke passer seg for alle kan man vel trygt si, pluss endel filmer jeg også kunne ha nevnt i farta, men jeg tror ikke det vil ringe noen bjeller siden jeg neppe tror det har noen relevans for de som leser dette innlegget.

Det er viktig å ha respekt for andre enn seg selv har min far sagt til meg i flere år, men nå orker jeg ikke å høre på dette rådet lenger. Jeg føler fks jeg blir tvunget til å være med en uendelig rekke med familieselskaper, som jeg selvfølgelig ikke føler jeg har noe utbytte av. Alle søsknene mine har vært ekstremt heldige når det kommer til det å få seg mange venner, være tidlig ute med å få seg venner, være oppdatert det som er populært etc. Da blir det ekstra ubehagelig bare i det hele tatt å omgås, for jeg blir bare misunnelig, jeg orker bare ikke å omgås dem. Jeg orker ikke lenger å delta på sånne tvangssosialiserte familieselskaper der alt går ut på å være mest mulig vellykka, jeg syns det bare blir stivt, dølt og kjedelig.

Jeg blir av min familie oppfattet som veldig destruktiv og jeg blir fortalt at jeg er en særing fordi jeg tør å gjøre litt opprør mot familiemedlemmer, de har selvfølgelig vært heldigere enn meg når det gjelder å være tidlig ute med å få seg kjæreste fks. I min familie skal alt være så koselig. Alle skal liksom ha så god smak, nå har jeg dessverre ikke mulighet til å skrive så mye mer her.... Er det gyldig så fantastisk å være positivt? Burde ikke flere av oss bli mer kritiske bare for å unngå en monton og kjedelig verden?

neida ikke en syte tråd skryte tråd eller what ever. Jeg bare lurer på: har dere og litt problemer? Får beskjed på den dingsebomsen nederst i hjørnet når jeg får mld men innboks greia blir ikke gul..noe som er litt irriterende når man har fått mld og ikke har sett det..kan jo være en bug eller no :) Når jeg snuser rundt på forumet feks så ser jeg jo den dingsen som popper ut men vis jeg feks er på face eller no..eller driver med no annet enn pcn..ja jeg er en av de hvor den står på når jeg er hjemme og da er bla face og sukker oppe :) så ser jo jeg ikke om jeg har fått mld sånn med en gang vertfall :P

For hver skjønnhet er det et øye et sted ,som ser den. For hver sannhet er det et øre et sted,som hører den. For hver kjærlighet er det et hjerte et sted, for å motta den&#9829;

Skal lage bedre kjøkkenplass og ønsker å gjøre mesteparten av arbeidet selv, uten behov for mye snekker- og rørleggerhjelp.

Vil flytte på oppvaskbenk m/ kran 1 meter. Hvor mye helling er minimum på rør, slik at det blir nok flyt fra kum til avløp? Røret vil uansett ikke komme i veien pga at det ligger bak, og under selv innredningen.

Kjøkkeninnredningen består av de vanlige skapmdulene så disse er ikke vanskelig å gjøre noe med.

Ønsker å flytte komfyr og ventilator. Kan avtrekksrøret vris i motsatt retning (oida, dette høres kaos ut :D ) siden det er bøyelig..? Dette er en Flexit-vifte for trekk i hele leiligheten, så det er en tilhørende kasse til denne ventilatoren.

Håper dere skjønte detta! :D

Setter veldig pris på svar :))))

Hvorfor velger noen å ha et profilbilde med jenter klengende rundt seg?
Er det " Se på meg, jeg drar damer i fleng, derfor bør du også sjekke meg opp"
Må innrømme jeg ikke engang gidder å gå innom disse profilbildene, hva tenker dere andre?

Leilighet på 5 stjerners hotell er helt fantastisk! Måtte bare fortelle dere det ; )

Jeg synes tanken på å ha sex med en fremmed er ganske frastøtende. Jeg må bli godt kjent med en jente før jeg vil ha sex med henne. Men ingen av vennene mine tenker som meg. Er det flere som er som meg, eller?

ensomehet

Siste svar on. 4 juli 2012 10:44 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Nattakos

Hei!
Det er tordenvær.
Jeg er 187.
Jeg får ikke sove.
Jeg er 80 kg.
Jeg ligger og vrir meg.
Jeg er veltrent og kjekk.
Skulle ønske du var her.
;)

mini sukk

Siste svar on. 4 juli 2012 10:31 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym CornyLorny

Er det lov til å småklage litt tro?
kjenner jeg blei miniskuffa i sted, av noen info jeg fikk av familien...
lurte på om det er noen der ute som har en virtuell klem å gi bort?

PS;
mener ikke å klage eller være negativ, men noen ganger er man bare det,
så vennligst hold spydigheter unna....

rerul gej aJ

Siste svar on. 4 juli 2012 07:42 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym -redrum-

erdnarevh ellunk å nebboj åp ppo etøm å nojsknuf etsene mos rah mos ettasna etsaf ed rah ?ed regal mos teamrif i remodnok va negnitsetstetilavk serøjg nadrovh

;-P

Alle er så positive, det går meg på nervene! Ingenting er mer irriterende enn folk som er så jævlig happy hele tiden, akkurat som Flanders i the Simpsons. Jeg liker negative folk. Se på Bill Hicks, Kurt Cobain og Charles Bukowski. Det er folk etter mitt hjerte. Hmmm, dem har daua alle sammen, men pytt sann. Vi skal alle vandre.

Noe sier meg at jeg får mye negativ respons på denne tråden.

http://www.youtube.com/watch?v=XhnSFlLwaYY&feature=context-vrec

Gi meg no' mørk imput!

Ti kjappe!

Siste svar ti. 3 juli 2012 23:22 (85 svar)
Skjult ID med pseudonym CornyLorny

La oss ta en lek, da folkens!
du kommer med to alternativer (eks; vg el dagbladet) og den som kommer under skal svare et
av alternativene...

Jeg begynner...

Øl eller vin?

Jeg er ny her:)

Skjer det noe spennende i kveld da?

Jeg synes tanken på å prate med en fremmed er ganske frastøtende. Jeg må ha god sex med en jente før jeg vil prate med henne. Men ingen av vennene mine tenker som meg. Er det flere som er som meg, eller?

Nå skal jeg rusle en liten kveldstur. Noen som blir med?

Å passe barn er jammen meg slitsomt. I dag fikk jeg erfare det da jeg passet to av min venninnes barn. Først dro vi på museum, så dro vi og matet ender i parken, så en tur på 4H gården. Jeg tok meg selv i å se desperat på klokken. Jeg skulle passe dem i to timer. Nå var det gått 1.5 timer og jeg visste ikke helt hva jeg skulle finne på med de ungene. Så vi dro til en lekeplass.....Hjelpes. De var jo over alle hauger. Mildt sagt. Jeg satt i tlf med ei venninne (som er barnevernspedagog). Plutselig oppdaget jeg at et av barna "mine" satt og tisset i gresset. Uerfaren som jeg er ropte jeg ut "nei nei nei, du kan jo ikke bare sette deg ned å tisse der da" haha, og fikk til svar " jammen, jeg måtte jo tisse" .....Hva skal man si? Pedagogen i andre enden av telefonen skrattlo og jeg tenkte at det er meg en lykke at jeg kan levere tilbake disse to snart:)

Gud jeg er glad jeg er barnløs.....Det er jo en hel jobb å følge med, underholde, stimulere og passe på sånne mini mennesker. All honnør til foreldre altså! ;-)) Mat skal de visstnok også ha....

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.8230617

Miii-hihihihi!

Hei, første gang jeg starter en tråd her...Poenget er att jeg er singel, og er medlem av Sukker for å bli kjent med andre single mennesker ( med forhåpentligvis samme formål som meg, å finne en livsledsager....hmm:)..MEN...Jeg får utrolig mye post fra gifte menn som ønsker seg en elskerinne eller* søndagspartner.*.(noen som føler seg truffet?).....Hva i h....?? Er så glad for att de ikke er kjærestene mine,,,Vil ha en mann som er trofast.....Det skulle jo bare vært en selvfølge.., men en blir litt lettere skremt når man leser sånt....

Etter å ha tilbrakt mange timar bak rattet, lagt bak meg kring 3 000km og sett mykje tåpelig dei siste to helgene har eg ei oppfordring til dykk alle:

Køyr pent.

Ta livet med ro; og la deg ikkje stresse. Senk farten om forholda er dårlige eller vegen uoversiktlig.

Mange av oss køyrer i desse dagar både langt av stad og seint på kveld. Kjenner du at du vert trøytt og ukonsentrert, så finn deg ein rasteplass eller ei busslomme, og småsov i 15-30 minutt. Til om med på turar så korte som under 2h kan det vere naudsynt med ein kort stopp undervegs. (Etter ein dag med jobb og aktivitetar er det oftare regelen heller enn unntaket at eg gjer dette.)
Har du ungar i bilen så forstår dei kvifor om du forklarar det, og godtar som regel ein "keisam" og stille stopp undervegs.

Legg mobilen vekk og ut av syne og rekkevidd.
Bruk heller 800,- på ein blåtann-handsfree som er fastmontert i bilen, og ha svar-knappen lett tilgjengelig bak rattet. (Og lær deg å bruke systemet FØR du byrjar køyre.)

Pakk fornuftig i bilen.
Tunge ting nedst, og helst inntil seteryggen i bagasjerommet, og lettare bakover og oppover. Ingenting laust på hattehylle og i baksete.
Både for eigen sikkerheit ved bråstopp, men også med tanke på bilens køyreeigenskapar.
Tak- og hengarstativ må i utgangspunktet sikrast, og deretter etterkontrollerast. Ting forskyv og flyttar på seg etter nokre mil, og det som hang som spikra ved reisas byrjing er med eit laust og vaklevorent.

Sjekk dekkmønster og -trykk. Har du gamle eller slitte dekk så ha det i bakhovudet om det er våt veg. Hugs også at våt veg (spesielt nylagt asfalt) kan vere glatt som is. Eg har ved fleire høve opplevd sleng på bilen trass nye og gode dekk og antisladd-system; og då spesielt rett etter regnskyll.
Har du fullasta bil så auk dekktrykket over kva du normalt nyttar. Sjekk instruksjonsbok eller info-plakat på fyllingspunkt.
Sjekk vindusviskarar, fyll spylevæske og vask rutene på innsida. Det kan forhindre blending ved låg motsol.

Og ikkje minst:
Vis hensyn og ver fleksibel i trafikken!
Ha så stor distanse til bilen framføre deg at idiotane som føretar livsfarlige og unødvendige forbikøyringar har ein plass å redde seg inn. Ha eit auge med speiglane så du ser dei så tidlig som mulig, og hjelp idiotane forbi. Det reddar liv.

Kos deg bak rattet, og sjå på køyreturen som ein del av ferieopplevinga og ikkje som eit onde.

God tur.

Er det noen her som sitter å irriterer seg over at de ikke hiver seg på og blir med på slike treff,,, Altså fordi dere ikke føler dere komfortable med å komme inn i en setting hvor dere ikke kjenner noen , og føler det litt småkleint/ utrygt ?

Jeg er ihvertfall sånn, synes flere sånne tiltak har hørtes spennende ut, men ville ha kviet meg litt for å tatt skrittet fullt ut...

Nå var det mye gøy å interessant parlementering her.

ME LIKE

Du møter en dritt på gata. Fyren er farlig. Du er redd men tenker klart.

Bruker du majones på maten?

Som en del av dere fikk med dere, bommet jeg litt på matmengden. Og nå trenger jeg hjelp til å spise opp restene. Så, middag hos meg i dag kl. 1700. Anyone?

Hei, etter at jeg ble singel har utgifter på masasje økt:P Jeg fikser middag og du ordner masasje.

En aldri så liten fundering før jeg gir meg ;-) Er der noen som bruker vannseng fremdeles, selges det fremdeles eller var det bare en 80-tallshype?

Har sovet i en sånn, sov forsåvidt godt men det var orntli skvulpete å komme seg ut av den igjen ;-)

Hva er deres erfaringer med vannseng? Kjenner jeg sukkerfolket rett så er der nok noen vannvittige historier på lur, anyone?