Sukkerforum

Finnes det en hyggelig jente her inne som vil chatte og bli kjent med en hyggelig Bergenser? :-D

Hva synes dere kvinner om menn med skjegg?

Det er mye artikler om det i mediene - noen sier at skjegg har like mye bakterier som på et dolokk - så har du moteartiklene som fremmer det å pynte skjeggene sine ( http://www.minmote.no/#!/artikkel/23812075/ny-trend-menn-pynter-seg-med-skjeggsmykker )

Personlig synes jeg noen kler det, andre burde revurdere å ha det - og jeg mener dette henger sammen med hvordan type ansiktsformer menn har.

Hva mener dere?

Det er mandag. Det er ny uke.
Nye muligheter til og finne drømmeprinsen/prinsessa 😊 En må bare bane seg vei mellom alle froskene først....
Ha en god og innbringende mandag alle sammen!!

Hei. Er det flere enn meg som skal på We love the 90s på lørdag?

Søker en voksen kvinne for hygge denne uken.

4 - 5 uker borte herfra. Stort sett de samme folka som poster. Stort sett like få som svarer på melding. Let's try the real world. Savner å se folk i øya. Blir nok å kikke innom her i ny og ne, men dette blir for mye pes. Håper folket her inne får det folket her inne fortjener, uansett hva det nå måtte være dere mener dere fortjener. May the schwaft be with you. 😀😀👍👍

- har du også opplevd det? At når du våkner, så er det noe som mangler..? Den ene, rette - som bare ER der? hmm.... filosofiske meg, liksom... :)

Har fulgt dere forumister i ett år nå, og har funnet ut at jeg ikke lenger bare vil "sitte på sidelinja"
Skuffer sikkert flere av dere herrer her inne for dette er en dame godt opp i åra !
66 er jeg blitt.
Saken er at jeg nå har fått noen henvendelser fra menn som tydeligvis tolker min profil noe annerledes enn jeg hadde ønsket.
Er denne profilen litt "rar ? Jeg har bare prøvet å endre litt på den, egentlig prøvet å være mer ærlig.
Setter veldig pris på tilbakemeldinger, og jeg tåler kritikk !!!

I en måned har jeg shattet, datet, lest på forum, ledd og blitt overrasket over nettdating. Jeg har møtt en som ble en venn og noen morsomme minner og et par ikke fullt så morsomme. Men noen erfaringer rikere har jeg blitt. Har dog blitt klar over at det er ikke her jeg vil fortsette å søke. Har vel ikke så mye tid til å ha noen i livet mitt, men tror nok om riktig person dukker opp, så lager man tid. Ønsker dere alle lykke til videre.

Solen skinner og gatene feies her i hovedstaden. Klokken er snart øl. Hvordan er det hos deg? Skal du på date i helgen?

Etter en dårlig dag der det meste har gått skeis, lurer jeg på hvilke praktiske utfordringer singellivet medfører for dere...

- Føler du deg som 5. hjulet på vogna hvis du er i selskap med samboende eller gifte venner eller venninner?
- Fortell om dine opplevelser eller synspunkter.

Lurer på om det er single jenter i nærområdet :D

Er det fortsatt in med "duckface"/trutmunn/kyssemunn/blowfish etc på bildene? Eller er jeg helt ut ? (jeg kommer gjerne diltende en stund etter at trendene har satt seg - og muligens dette har skjedd denne gangen også)
PS! Eller gjelder dette kun for kvinner?

God morgen alle sammen 😊 da er påsken over. Håper alle får en god tirsdags morgen sola skinner jobben kaller 😊

Armen sovner. Ubehagelig som f**n. Ikke får jeg skiftet kanal eller rukket bort til bollen med snop. Skal ikke engang begynne med hvordan dette oppleves i senga. Man er helt handlingslammet i tillegg til at armen sakte dør ut med prikkeh***** på toppen av alt..
Hva gjør ikke vi menn for dere? ❤️

Jeg kan godt ta en fest med venner og jeg har det stort satt veldig gøy.
Men jeg er alltid den ene som ikke drikker...
Tilsynelatende synes andre det er et større problem enn jeg synes, siden det alltid er noen som prøver å få meg til å drikke
Så... er de redd jeg skal huske noe de ikke husker😂? Eller blir jeg automatisk putta i boksen "kjedelig" og "festbrems"?

Fear the walking dead
Westerworld
Så fete..

Hva skal man med kjæreste egentlig?

Hva ser dere på atm?

Har vært her inne 3-4 måneder nå og sendt noen meldinger. Får dere damer i aldersgruppen 25-40 veldig mange meldinger her, og har dere da veldig mange å velge mellom?

Noen data nerder som skal på the gathering 2017 😊

Solo er ikke KUN et kjøttstyke, ei allemannseie. Jeg skal ta konsekvensens av min utemmet flørting, noe som trekker svært dårlig markedsføring fra medforumister, og slutte meg til filosoferne og alle andre verdensproblemløsere.
God påske!

Sol og sommer - er nok fler som tok seg tid til å nyte dette i helgen.

Har dere fått med dere at det kommer en ny mathall ved vippa? Ryktene sier at det skal være ølservering ute der og mat fra forskjellige kanter av verden! Får håpe på at solen varer helt til lørdag - da skal de visstnok ha en liten lanseringsfest hele dagen! Noen som skal?

For noen er påsken nesten like viktig som julen, og særlig maten setter de høyt. Hva spiser du i dag? Selv skulle jeg gjerne spist lam, men siden min datter ikke er glad i lam får det vente til jeg er alene. Så i dag blir det skinkestek istedenfor.

Moro! Cathrine Montero Moen (Fra Robinsonekspedisjonen) ønsker å finne dater langs Norge via Sukker :) Sjekk denne: https://www.facebook.com/skattejakten.live/videos/1433914793339821/

Ville bare ønske alle en god påske:)

Hva godt skal dere spise i påsken?

I dag blir det pinnekjøtt til middag. Jeg er også glad i frokost eller lunsj med rundstykker, eggerøre og spekeskinke. Så blir det flere appelsinsjokolader til den nyinnkjøpte påsketeen 😋

Matchtall og bilde kan egentlig si svært lite, men også mye.
Jeg blir overrasket når jeg blir kontaktet av menn som ønsker flere barn😳😳
Tror det er tydelig på min profil at jeg ikke vil ha fler!!
Jeg mener; mine er voksne, jeg nærmer meg 50 og har barnebarn...
Jeg vil da ikke begynne på nytt??
Så er det vanlig å bli kontaktet av personer som ønsker ting i helt andre enden av skalaen enn en selv? Å hva er poenget med profil da😉

- Ikke alt her i livet er rosenrødt. Et datiingforum inneholder slett ikke bare reelle kontaktsøkende. For da hadde de vel ikke vært her i det hele tatt, i utgangspunktet? Har observert mye rare og gammeldagse holdninger fra menn her inne. Er det rart ingen vil ha dere? Samtidig er det en del kvinner som, etter alt å dømme, høyst sannsynlig er singel livet ut. Men bevares: Hold på. Sukker er en DATING forum, ikke et kverulant forum. Det eneste fordelen jeg kan skimte, er at dere avslører dere selv. Ingen vil date en kverulant eller en negativ person med utdaterte holdninger?
- Nå må ikke dette oppfattes for noe annet enn det det var tiltenkt: Et hjertesukk fra meg. Jeg har gjennom flere poster prøvd å få i gang interessante og opplysende debatter. Dessverre ender en del av dem opp med personlige spydigheter, fornærmelser og ufine kommentarer mot mange som prøver å legge inn, i utgangspunktet, helt greie innlegg.
- Veldig mye er positivt her inne. Men det er LITT for mye av det som kalles for "dårlig folkeskikk", eller "trolling". Kjør debatt.

- Og er det slik for mange at det egentlig er bra å ta en kort eller lengre pause fra forhold, for å finne seg selv igjen?

...alle er idioter!

Skal vi gifte oss?

PS! Du må synes det er greit å høre på: "we come a long way since that day"....

Det er så mange som sier at jeg hater kvinner, nei jeg gjør ikke det, da hadde jeg ikke vært her.
Jeg begynner bare å bli oppgitt over dustete krav....ja bare det at kvinner her inne stiller krav før dem i det hele tatt har fått en melding.
I helgen fikk jeg en melding fra en kvinne....du må klippe håret ditt, da svarte jeg enkelt... da er ikke jeg den du søker...hadet.
Forrige uke fikk jeg en melding fra en annen dame.... jeg liker ikke det, å det, å det osv osv.
Da spurte jeg....liker du noe i det hele tatt???
Hvorfor ta kontakt med folk når ingenting i profilen tiltrekker???

Det er ikke til å komme bort i fra at 60% av medlemmer på datingsider ikke søker etter noen.... mange er her kun for å få komplimenter og oppmerksomhet, andre igjen er her for å snakke dirty men kun snakke, og de fleste kvinner er online mellom kl 00.00 og 06.00 dvs at dem ikke søker så veldig fælt for de fleste sover på natta.
Så jeg er ikke sur....skjønner bare ikke poenget med å være her når man ikke søker etter noen og samtidig ikke gidder å svare noen.
Men det er ikke brukerne som er problemet men heller de som eier nettstedet, trist at dem er mer glad i penger enn å lage regler, hadde man fått ut alle som ikke søker noen så hadde mye vært gjort, men klart det er jo bedre at folk ikke gidder mer, det gir jo så mye reklame...not.
5 dager til så er jeg ute herfra for godt, det er faktisk større sjanse for å treffe den utvalgte langt inne i bushen enn å treffe noen her som er seriøse.
Og kravene får komme når man har bestemt seg for å mingle.

Etter å ha fått en drøss av meldinger fra menn som er gifte eller opptatt, er det en ting som har begynt å forundre meg mer og mer. Alle disse mennene har vært veldig høflige mot meg, også etter at jeg har avvist dem på en mindre hyggelig måte. Noen har også vært veldig ydmyke og beklagende. Stikk motsatt av en god del andre menn, som har blitt skremmende aggressive når jeg har prøvd å avvise de på en fin måte. Hva i alle dager er det som gjør dette da? Flere enn meg som opplever det samme? Er det fordi noen av disse mennene er mindre desperate enn enkelte andre, og dermed klarer å beholde fatningen og folkeskikken? Eller er de godt oppdratt av konemor? Eller forventer de å få kjeft?
Synes det er veldig pussig. Noen har jeg pratet litt med etter at jeg har blitt ferdig med kjeftingen. Og blitt påmint at livet ikke er svart-hvitt. Når konen feks har havnet på sykehjem pga alzheimer eller hjerneskade, tar en gjerne ikke ut skilsmisse. Men har en likevel behov for nærhet og varme fra et annet menneske. Og noen menn jeg kjenner på privaten, har ondskapsfulle troll til kjerringer, som gjør livet til et helvete, og er bortimot umulig å skille seg fra. Kan forstå at disse mennene prøver å stjele til seg et øyeblikk av lykke. Jeg vil ikke forsvare utroskap, men tenker at det er greit å prøve å forstå at folk lever forskjellige liv, ofte med kompliserte problemer.

Nå er det sikkert masse utro damer her også, men de sender jo ikke meldinger til meg :)

Påske quiz!

Ingen svar
(mann 55 år fra Hordaland) Privat melding

Klarer du å løse denne?

https://www.youtube.com/watch?v=xoAOEZVHXh8

Hva tar du på deg når du vil være litt ekstra hverdagsexy?

For min del blir det rød leppestift og høye heler.

Ka er poenget med å Vere på sukker vis en ikkje vise bilde?
Kan ikkje seie det vekke noke interesse for min del....

Hvis jeg angrer på noe jeg har skrevet, kan jeg slette det eller redigere teksten i etterkant? I tilfelle - hvordan gjør jeg det?

Meget interessant kommentar om fenomenet menn som ikke får barn, og skillet mellom de som får og de som ikke får.

http://www.dagbladet.no/kultur/hver-fjerde-norske-mann-far-ikke-barn-hva-gjor-det-med-samfunnet/67471763

Personlig befinner jeg meg i midten av disse to typene. Det vil si de jeg kunne tenke meg å ha hatt barn med vil ikke ha meg, og de som vil ha barn med meg vil jeg ikke ha. Alenemødre er helt uaktuelt for meg, jeg er ganske gammeldags og jeg mener at hvis to voksne mennesker ikke kan være voksne nok til å holde sammen for barnets skyld, så er det en såpass alvorlig karakterbrist at jeg ville aldri ha satset på et forhold med en slik person. (gjelder åpenbart ikke voldelige forhold o.l)

Andelen kvinner som ingen vil ha barn med øker også, men ikke så kraftig som menn. Dette kan tyde på at det er noe som ikke stemmer på kjønnsmarkedet. La oss skylde på reklame og paradise hotell :D

Jeg er nysgjerrig på dette: hvordan vurderer voksne menn (45-55) en barnløs kvinne ifht date- og kjæreste-potensiale?
Selvsagt er det da en dimensjon i livet vi barnløse voksne kvinner ikke har erfart "first hand", det kan jeg se. Men gjør det at dere velger oss bort?
I mitt tilfelle er barnløsheten ikke resultat av et aktivt valg; det var bare livets irrganger og tilfeldigheter som gjorde at det ble sånn. Jeg er komfortabel med det, det er ikke en stor sorg som jeg går rundt og bærer på.

da faller jeg av...
Har opplevd dette flere ganger nå. Enkelte menn er veldig rett på, spør kanskje etter første eller andre melding om mobilnummer og når vi skal treffes. Da stopper det egentlig der for meg. Men så har vi de som virker så bra, skriver hyggelige og gode meldinger, alt stemmer og vi finner tonen. Jeg tenker at NÅ har jeg kanskje kommet i kontakt med en potensiell kjæreste ☺️ Men plutselig endrer dette seg brått for meg når han sier at han vil møte meg og det vil han akkurat den helgen, for da passer det best for han 😕 Og han vil være min kjæreste. Fint at han vil møtes, men savner spørsmålet om jeg har lyst, og å bli innvolvert litt i hva jeg ønsker ang. hvor og hvordan. Føler ting plutselig går veldig raskt for enkelte. Jeg kan ikke si at jeg vil være kjæreste med noen jeg ikke har snakket med eller møtt 😬

Vet ikke om det er flere enn meg som opplever dette og tenker som meg? Jeg trekker meg ganske raskt ut når det blir slik 😰

Inspirert av det kjente ordtaket: Det er verre med 10 unge navere på taket enn å få tak på en gammel, vil jeg skrape litt på overflaten av "naving"

Hvorfor vil folk så enkelt vurdere "navere" som giddalause bidragsytere? Bør man ikke skille mellom dem med "gyldig grunn" og uten. Og hva kan man begrunne som gyldig for å dytte sugerøret i statskassen?
Synes du denne velferdsordningen er bra nok?

Shoot!

Kvinner mellom 45 og 55, hva tenker dere? Gjerne noen fordommer så får vi litt temperatur her også.

Nevn en ting som får deg i godt humør :)

Jeg er glad jeg slipper plukke blomster i Damaskus! Sånn utenom det, er det kult med vår...

Røyking

Siste svar ti. 11 april 2017 19:47 (59 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvilke rettigheter har jeg ang. røyking i bakgården? Røyken siver opp til mitt soverom, og jeg hater det. 😈 Finnes det noen regler på sånt?

Nattevakt!

Siste svar ti. 11 april 2017 01:21 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym GeekyGirl

Skuffelsen var stor når jeg innså at jeg hadde bommet fullstendig på hvilken dag jeg skulle ha nattevakt denne uken... en lite hyggelig telefon å få for frøken 'full kontroll'. 😂
Traff midt i stoltheten gitt.

Så da sitter jeg her på jobb med hasteinnkjøpte polarbrød istedenfor nachos og hverken nintendo eller godt selskap... og synes fryktelig synd på meg selv.

Trøst og oppmuntring mottas med stor takk.. det samme gjør skravling. Dette blir en lang natt.

Jeg er nysgjerrig. Hvor mange er vi her?

Jeg bare undres...

- dess større er faren for at man ender opp som evig singel? Fordi en gror fast i en tilværelse der andre mennesker i stadig større grad ikke lenger tilfredsstiller sine egne krav?

Hvis du hadde all din tid fri og kunne gjøre hva du ville, og ikke behøve bekymre deg for økonomien. Du hadde ubegrensede midler. Hva ville du gjøre?

Gleder du deg?
Gruer du deg?

Hva skal du bruke tilgodehavende på?

.. for de stakkars sjelene som har koset seg for mye i hele fjor (og betalt fot lite skatt?) og får svi for det i år....

Hvordan påvirkes en eventuell smell?