Sukkerforum

Jeg har hatt bruker her noen måneder nå, og har skrevet noen meldinger med noen damer. Jeg har ikke så mye tid til å skrive da jeg jobber og holder på fritidsinteresser flere dager i uka. Dere som har datet litt her hvordan fungerer dette?

-Hvor lenge venter man med å invitere henne med ut?
-Hvor lenge venter man før man feks går over på snap?
-Har dere hatt dårlige dater, hva gikk galt?

Dere får meg til å føle meg så bra. Tusen takk! :)

DNB!

Siste svar to. 16 mars 2017 18:58 (48 svar)
Skjult ID med pseudonym Solo

Dra til hælvette møkkabank!!!!

Tips til feriesteder?

Helst med gamle bygninger og slikt, er ikke så glad i å feste så nei til partysted. Og helst litt sol og ikke Gran Canaria

Hva har skjedd med Profilene?
Har sukker forandret de?

Hvordan føles det og hva gjør dere menn når dere er skikkelig forelsket? Hva er ekte kjærlighet for dere?

Er en liten tur innom igjen og har vært å sveipa litt innom div dating nettsteder, har ikke bet men får jo søke.
Nå er det mange av de samme personene som er overalt... bruker gjerne samme bilde men forskjellige bosteder og alder.
Noen sjonglerer med hele 14 år og opptil 60 mil.
Så hvor bor egentlig vedkommende og hvor gammel er hun/han egentlig.
Jeg vet noen er desperate og finner ingen verdi hos noen, vet om folk som har hatt 100K besøk men finner ingen.
Men man finner i hvertfall ingen når man har forskjellige bosteder og alder.
Prata med ei går fra Kongsberg....men så fant jeg henne på 2 steder til, både i Vestfold og Tr.Heim.i forskjellige nettsteder... og hun var mellom 51, 57 og 59.
Dette her blir bare mer og mer useriøst...eller hva mener dere.
Du får kontakt med ei men vet ikke hvor hun bor mellom Nordkapp og Lindesnes.

Hvor mange bryr seg egentlig om albumbilder som ikke viser personen? Som feks bilder av mat, fjell, en innsjø, en fisk, en flaske vin etc, gjerne med en liten tekst under. Eller også bilder fra utallige ferier, uten person, men med tekst som "Et fantastisk reisemål!"
Noen ganger går jeg inn på profiler uten profilbilde fordi det står at de har bilder i albumet. Klikker meg inn, og der ser jeg et bilde av alt annet enn den personen jeg ønsker å se. En gang var det faktisk en fisk. Hva skal jeg tro da? Wow! han virker spennende, for han kan fiske!

Jeg skjønner at noen vil vise frem alle sine sider, men jeg har feks ikke behov for å se bilder av en kake, når jeg mye heller vil se mannen som har bakt kaken;)

Hva mener dere?

Jeg har opplevd flere ganger å hatt en god kommunikasjon med menn som jeg har skrevet med en stund. Som person er jeg åpen og ærlig. Og jeg kan snakke om det meste. Etterhvert som at vi har blitt litt mer kjent og personlige, har jeg kanskje fortalt litt om ting som bekymrer meg med et evt. treff. Kanskje noe jeg har komplekser for/er usikker på og redd for at han ikke skal like. Det som skjer da, gang på gang, er at vedkommende trekker seg og kontakten opphører. Noen ganger har jeg spurt om de ble skremt av min usikkerhet og åpenhet. Noen svarer nei, mens andre svarer knapt. Og før du nå tenker at jeg er en som legger ut i det vide og det brede om alle mine problemer og usikkerhet, så kan jeg si at det er ikke tilfelle. Jeg er forsiktig med å ikke virke negativ og utbrodere om personlige forhold. Jeg skriver med en humoristisk snert og innrømmer min usikkerhet i fortrolighet.
Jeg har lest en del på forumet her uten å delta selv. Og jeg har lagt merke til at en del av dere som skriver virker ganske trygge og selvsikre. F.eks. er dere ikke "avhengig" av komplimenter eller dere orker ikke masete/neede damer. Jeg er en dame som selv jobber med mennesker som har og har hatt utfordringer i livet. Og jeg vet og ser at vi alle kan ha med oss opplevelser som har gjort oss til de menneskene vi er. Enten vi er høyt eller lavt utdannet, i full jobb eller uføretrygdet, frisk eller syk. Utsagn som at vi er alle ansvarlige for vår egen lykke, kan til en viss grad være sann. Men i mange tilfeller, så er omgivelsene våre og situasjonen vår så styrende at vi ikke kan ta hensyn til vår egen lykke. Eksempel på dette: vokse opp med alkoholmisbruk, være i et forhold med styrende personer, sykdom i familen eller hos seg selv osv.
Så er det kanskje noen som lurer på hvorfor jeg gjør den samme feilen gang på gang. Det er det flere grunner til. Den ene er at jeg har litt dårlig selvbilde og synes det er litt skummelt å gå på date med en ny person. Da vil jeg på en måte forsikre meg om at han ikke blir skuffet når han treffer meg. Videre så finner jeg ut litt om han på måten han reagerer på en slik "svakhet". Har han empati og trygghet nok til å takle å snakke om sårbarheter?
Selv om at jeg har mine usikkerheter, så er jeg også en trygg og resurssterk dame. Jeg har stor innsikt i meg selv og ser sammenhenger mellom årsak og virkning.
Blir dere skremt når noen viser sårbarhet og usikkerhet? Og hvorfor?

Et smil, et vennlige ord, et håndtrykk, et varsomt strøk...

Det betyr så mye for oss.

Hvordan vi omgås hverandre betinger hvordan vi har det inni oss.

Det sies at mennesket trenger mennesket. Jeg tror på det. Videre sies det at mennesket speiler seg i seg selv. Også det tror jeg på.

Ikke helt lett bestandig å være menneske. Mye i hverdagen kan gjøre livet traurig og tungt, og det får oss til å gå litt på tomgang innimellom. Vi trenger derfor å oppleve gode dager som gir oss noe på det rent menneskelige planet. Vi trenger alle å oppleve at livet er godt. Trenger anerkjennelse. Trenger varme og respekt. Trenger omtanke og nærhet.

Slik verden engang er, med mye grusomhet og sosial kulde, sliter vi innimellom med å være medmennesker overfor hverandre. Igrunnen ikke så rart. Vi er bare mennesker med alle våre mangler og feil, og noen ganger kommer vi til kort. Bare slik det er.

Dog er det å være menneske det fineste som er.

Hvordan vi opptrer i det daglige påvirker og berører de vi har rundt oss i våre omgivelser. Ingen av oss klarer å leve i det tomme rom der ingenting er. Vi er alle avhengige av varmen andre gir, både i familien, i vennskap og i forhold. Og vi er avhengige av å gi varme selv.

Vi trenger å møte smilet andre gir oss, et vennlig ord, et håndtrykk, et varsomt strøk. Og vi trenger å gi det tilbake. Ellers dør noe inni oss.

Regner med at ALLE menn vet hvilken dag det er i dag?
Hvordan er det å være singel på en dag som denne!
Blir det farsemat i steden for biff?

Ønsker tips om steder som er verdt og besøke, mat og spise, drikke, stede og gå ut osv.... i Oslo. Har vært mye i Oslo,en ønsker litt ny inspirasjon 😊

"Det kvinner vil ha, det menn vil ha" av John Gottmann.

Jeg er i gang med å lese denne, anbefales 👍

Alle menn som ønsker seg kjæreste burde lese boken 😉

Hva er poenget med at folk skriver sånt i profil teksten deres, når mange faktisk ikke har noe intensjon om å svare på mange av meldingene de får? Burde heller stått noe sånt som "Hvis du er en interessant person, og god nok for meg, ta gjerne kontakt."
Blir bare lettere frustrert når jeg ser sånt i profiltekster, og det er bare tull.

La oss ha en kose tråd.
Nå er det snart tross alt vår.
Folk er yr
Og skal ut på byn
Sol skal slikkes
Utepils skal drikkes
Her inne håper jeg det nikkes ^^

Har den siste uka sendt melding til 7 jenter jeg ikke har hatt kontakt med før. Men selv om de fleste er pålogget rett som det er, så er det ingen av de, etter en hel uke, som engang leser meldingene.. Jeg mener jo det er meldinger som må til for å komme i kontakt med folk her, så syns det er merkelig at det ikke blir prioritert.. Hvordan er damenes syn på dette, er vi menn like dårlige til dette?? :)

Svar og kontakt

Siste svar ti. 14 mars 2017 21:32 (55 svar)
Skjult ID med pseudonym Åpenogærli

Hva er det med dere damer, ikke bare her inne men over alt i sjekkeforum og på sjekkesider.
Kun 0,000000001% av kvinner tar selv kontakt med en mann de er interessert i
10% av dere svarer kanskje på meldinger men da med tomme intetsigende svar å uten å selv gjøre noe som helst forsøk på å bli kjent med personen som skriver til deg.
Så er det jo noen som faktisk bruker dette som ei sjekkeside å forsøker å bli kjent med motparten men det er neimen ikke mange.

Hvorfor ?
fordi det finnes en del drittsekker som ikke tåler et nei ?
blokker dem i så tilfelle, så vil de bli færre og færre.
Hvorfor skal menn alltid ta kontakt når kvinner aldri gidder å svare.
Å hvorfor skal alltid menn være først til å ta kontakt når dere ellers hevder dere er for likestilling. Eller gjelder bare likestilling når det er til fordel for kvinner?

En sommerkveld skulle vi ut en gjeng - kjente og ukjente. Jeg hadde pynta meg i sommerkjole, sandaler, lakka negler og var i kjempegodt humør. Da vi sto og venta på taxi greidde ei perifer kjærring å si i fullt alvor; "håper at jeg aldri får så stygge tær som du har" Hæ? ok, har litt problemer med et par tær som ikke er snor-rette, men likevel..

Hvordan kan jeg søke på profiler som ikke har ønsket "Foreldre: Ønsker ikke å møte aleneforeldre"?
Finner ikke dette valget under søkefunksjonen....

(eks: riktig høyde, fantastisk kropp, riktig skostørrelse, god utdanning og økonomi, bor innenfor 15 minutters gåavstand, og er med og deler regninga på date).

Du flytter selvsagt sammen med denne personen.
Men hvordan gjør du det med økonomien? Hva betaler du? Hva betaler dere felles? Betaler dere like mye av alt uansett hvilken inntekt dere har?
Noen som vil dele erfaringer?

Jeg er den jenta med bein i nesa og sier min mening rett ut her!

Er det en ting jeg er lei av så er det visse mennesker her inne, nå må jeg bare påpeke en liten ting. Når du som gutt/mann legger en jente/dame til på snap. Dere skriver til hverandre, dere har en spørrelek der dere stiller hverandre spørsmål og dere svarer hverandre på det som blir spurt.
Plutselig en dag når du stiller jenta/damen et spørsmål, og hun kun har sett meldingen og ikke svart deg med en gang fordi hun må følge sin datter til legen / eller på jobb så syns jeg og mener jeg det er bare teit.
Og dette har jeg opplevd i dag, jegspurte vedkommende hvorfor slettet meg, og hvorfor rett etter du sende melding. Da får man til svar; du virker ikke interessert, du svarer ikke på mine spørsmål, jeg svarer kun på dine. Dette syns jeg blir bare feil, at den andre parten skal legge skylden på en når begge har svart hverandre godt på de partene har stilt.
Når man forteller at man måtte følge datteren til legen, så får man bare til svar unnskyld, håper det går bra med henne.

Jeg mener og tenker at, hvis du ikke klarer å vente i 15 min for å få svar da er du virkelig ikke en person som er helt klar for noe. Og ihvertfall ikke når du sier du er interessert i en person og slikt, plutselig sletter du henne fordi hun ikke svarer en på snap pga legebesøk. Syns det ja, skal ikke si det en gang.

Noen andre som har vært borti det?
Jeg kjenner jeg er drittlei av det, jeg hadde skjønt det hvis det kom fra en 19 åring men når det begynner å nærme seg 30 årene så ja forventer jeg litt mer.

Beklager for et langt skriv, men følte for og få det ut. Og håpet på noen svar på om noen andre som har gått gjennom dette?

Har tenkt på en ting... jeg er en av de som gjerne vil møtes raskt for en kaffi for å se om det er noe kjemi. Med hvilket utgangspunkt drar du på et første møte? Ser du etter din fremtidige ektefelle eller bare et hyggelig møte og ta det derfra?

Uten tekst

Siste svar ma. 13 mars 2017 19:41 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym SingelMann

Hei. Jeg oppfordrer herved alle som ikke har tekst i profilen sin til å legge litt arbeid i dette. Selvfølgelig er det viktig med bilder, men det er jo utallige visuelt attraktive mennesker her inne, så hvis du vil at noen skal finne akkurat deg, og da ikke bare fordi du er pen å se på, ja så kan det være lurt å si litt mer om hvem du er og hva du er ute etter...

Lykke til! Jeg gleder meg til å lese profiltekstene deres :)

Jeg forstår ikke når noen menn setter gult eller rødt hjerte på meg ikke sender en melding for å bli kjent. Hva er da hensikten med å markere de. Bare lureri? 😊

Ta sjansen - møt en ny person denne helgen.
Kom deg ut av boblen og date!

Jeg stusser over at noen aldri oppdaterer med nye bilder.

Jeg har vært her inne en stund, og manger menn ser ut til hverken å forandre utseende eller eldres på laaang tid. 😉

Mange ergrer seg over dårlige bilder og mangel på bilder, men gamle bilder kan også skape forvirring. 😇

Ttror også at mange av Profilene er Fake også, får det skal se ut som at det er mange jenter her inne.Mange datesider holder på slik.

Jeg kjenner en del mennesker (eldre og unge) som har et "krav" på høyde når det kommer til sin partner.
Noen andre som har det?

Jeg har en ganske sterk magefølelse. Uten å gå i detalj, fikk jeg nå nok en gang bekreftet at jeg må lytte til den, også her på Sukker.

Følger du magefølelsen i jakten på den rette?

Jeg blir glad når jeg blir invitert til førstemøter relativt raskt, men i løpet av denne uken har jaggu to menn så fått akutt kalde føtter rett før førstedaten.

Flere som opplever dette? Jeg trodde det var vår, jeg... 😇

Jeg lurer på dette med renslighet,for meg en selvfølge med dusj hver dag og selvsagt å skifte undertøy.
En genser kan nok få et par dagers bruk.
Jeg synes det er en del mannfolk som ikke direkte dufter roser, ikke at det hadde vært noen turn on men at de lukter rent, gjerne aftershave.
At klærne er rene og hele, da snakker jeg ikke om håndverkere eller andre i arbeidstøy.
Både dette og ustelt hår/skjegg vitner om en likegyldighet i forhold til eget utseende.
Det alle verste er menn med øreringer som det har irret rundt, rottehale som kompensasjon for manglende hår på toppen, gjerne da med joggebukse med heng, slippers.
Hva er dine erfaringer med dette?

LØRDAG 11.MARS kl 19
(sted annonseres senere, sentralt i Oslo)

Noen må ta ansvar, og my og jeg ser ingen annen utvei; vi inviterer til forumtreff igjen! Enkelte har lagt ut åte og sagt ting som; ”jeg kommer på neste forumtreff”…så hørte vi ikke mer.

Forskjellen er, at denne gangen gidder vi ikke å gjete tråden, lage og redigere påmeldingslister, bestille bord på bestemt sted osv. Tråden fornyes helt sikkert med ujevne mellomrom, det får holde.

De som vil og kan, kan si fra innen dagen før. Da finner vi et passende sted, kanskje et annet sted enn tidligere? Info kommer. Er det mange som bekrefter at de blir med, så bestiller vi noen barbord- og stoler på et egnet og nærmere annonsert sted.

Og enten blir det bare my og meg, eller så kommer i tillegg et hyggelig antall forumfjasere. Forumtreff er uansett stas, med få eller med mange😊

Eneste betingelse for å være med, er at du skriver på forum; lite, mye, sjelden eller ofte..

Reise!

Siste svar sø. 12 mars 2017 22:22 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Krepsen7

Hei :) min neste tur går til Gran Canaria, fins det noen menn her inne 38-52 år som kan være interessert i og bli kjent for så og kanskje reise på tur i sammen?
Klem fra Krepsen7

Siden mennesker spør om masse rart her inne, så tar en sjans og spør selv :)

Hva er en romantisk date for deg?

For meg er det dealbreaker om han ikke ønsker flere barn,om han ikke viser interesse for barnet mitt eller om han er for streng mot sønnen min.
Er selvsagt dealbreaker om han er utro også :P

Dere aner ikke hva dere går glipp av 😂😂😂

Ja, her er enda en negativ tråd. For det første vil jeg si at det er mange flotte menn her inne, ingen tvil om det! Og jeg har fått noen hyggelige dater ut av dette, så jeg er jevnt over fornøyd, men! Jeg blir så irritert når....
Karer skriver dette på profilen sin og ingenting annet:
"Jeg vet ikke hva jeg skal skrive jeg..." Vet ikke, eller klarer ikke? Orker ikke? Kjenner du deg selv dårlig, eller er du bare sinnsykt kjedelig?

Profiler uten bilde? Jeg tenker at a: du er så misfornøyd med eget utseende at du ikke vil legge ut noe, eller b: du er i et forhold.
c: du er for lat, akkurat som du er for lat til å skrive profiltekst.

Så kommer vi til meldinger. Ja, vi kvinner trenger ikke å sende så mange meldinger, men sånn er nå en gang livet. Jeg har nå en relativt informativ profiltekst, og da skal det være mulig for deg å skrive noe mer enn "hei". Det er ikke slik at bare en av oss skal ta ansvar for samtalen.

"Hei"
"Hei :)
"Hvordan går det?"
"Tusen takk, strålende, hva med deg"
"Bra".
Og DER døde den samtalen.

Så dere uten bilde, hvorfor har dere ikke bilde? Og dere som ikke skriver noe på profilen, hvorfor ikke?

Hvor er Grand Prix-tråden?

Kunne du under noen omstendigheter innlede en relasjon til noen som var i et forhold, hvor vedkommende insisterte på at det skulle gjøres slutt ?

Ba jenta mi på snart tre år velge ut en disneyfilm på GO. Tittel nevnt over.
Etter ca 15 min ut i filmen tenkte jeg "Hva f***", og vurderte å brenne skjermen for å skåne min datter og meg selv fra noe så grusomt tragisk.
Jeg er for at unga mine skal ha mest mulig frihet innenfor fornuftens grense, men det får da være måte på hva slags falske verdier unger skal lære seg. Heldigvis før jeg rakk å hente tennveske, sovnet vesla.
Advarsel til alle foreldre: undersøk hva unga deres ser på!!!!

Ler!

Siste svar lø. 11 mars 2017 18:56 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Solo

http://www.sunnhordland.no/artikkel/haaheim-gard-torstein-i-olstrid-serverer-brygg-til-homsar-og-kvinnshyfolk

Tanker!

Siste svar lø. 11 mars 2017 12:01 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Er dine tanker/meninger viktigere enn alle andre? Bare se på trådene til div artikler i nyhetene. Så er det en eller annen som har svaret😃Men jeg lurer på hvorfor er folk så opptatt/viktig når når det gjelder meninger?😎

Lurer på en ting?
Hvor mange Menn og kvinner er registert her på sukker?
Noen som vet?

Hva er aldersforskjellen mellom den eldste og yngste du har ligget med?
For meg rundt 35 år; den yngste ca. 15 yngre enn meg (jeg var 35, hun 20), den eldste 20 år eldre. jeg var 25 (hun 45).
Variasjon er deilig!

Tilbaketrukket har jeg observert i all stillhet noen dager. Og jeg må si til noen av dere: Makan til tøffelhelter av noen damediltere som bare skal si seg enig i alt damene mener. Pfffff. Hvor er ryggraden? Dra opp skjørtet og finn frem ballene, takk.

God helg
Glad i dere <3

Hvor mange antall sexpartnere har dere hatt? mest nysgejrrig på dere menn siden jeg som mann føler jeg ikke har hatt så alt for mange. 5. Hva er deres tall?

Hvor mange av dere menn gjør reint i huset?
Og hjeleper til med Unger og Middagen.
I mitt tilfelle gjør jeg alt hjemme.

Hvor er det best å ta en rolig svinsetur i Oslo, sammen med en god venninne, fredag kveld?

Har et problem! I det siste har jeg fått fryktelig mange gode matcher med folk i andre landsdeler. Jeg har satt min kommune som kriterie, men folk i andre deler av landet besøker profilen min og gir meg hjerter, også ser jeg at det er fantastiske damer.

Kanskje jeg bør flytte ut av hovedstaden? Mye flotte kvinnfolk på vestlandet <3

Da har jeg allerede fått tre sex forespørsler denne uka, og det er ikke helg engang 😂 er mannfolka våryre eller?