Sukkerforum

Jeg googlet Vennefella og har nå lest mange tråder om temaet. Men det er tilsyneslatende mest menn som havner der. I alle fall er nesten alt jeg fant om temaet skrevet av gutter og menn.

Nå vil jeg ha fokus på vi kvinner bør tenke på for å unngå å havne der. Jeg havner veldig ofte der. Jeg får høre at jeg er klok, morsom, smart, søt osv, men forelsket blir de ikke. Jeg har noen teorier om hva jeg bør gjøre annerledes. Men før jeg lufter dem vil jeg gjerne høre med dere gutter: Hvordan var den dama dere sist ble forelsket i på første date? Var hun fysisk? Flørtende? Ertende? Stille? Morsom? Pratsom?

Og sist en jente på date ble interessert i deg hvor det ikke var gjensidig... Klarer du å se hva grunnen til det var? Var hun da pratsom eller stille? Flørtende? Fysisk?

Eller gikk det bare på utseeende begge gangene? Jeg er veldig interessert i å høre om hva gutta tenker her. Gjerne erfaringer fra kvinner også.

Men denne tråden er grønn og vær så snill å ikke vri over til gutter som selv gikk i vennefella. De trådene er det mange av! :-)

Hvor gammel er do akkurat idag?

HVilke er dine topp 3 akkurat nå TV serier :)

Kan ramse mange, men akkurat nå er disse favoritter.

1. Heroes
2. Battlestar Galactica
3. Stargate Atlantis

Musikk

Siste svar lø. 23 juni 2012 22:07 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Jon Due

Dark side of the moon. Episk!

Det måtte bare sies (skrives)!

Scenario:

Du er på heftig flørtern med noen. Alt er bare helt alright, med utropstegn. Dere har nettopp spist middag og sitter i sofaen og prater og da kjenner du det... Den velkjente romlingen i magen. DU MÅ DRITE. Hva gjør du?

Går på dass og driter?
Sier du er blitt akutt syk og må dra hjem ASAP?
Kniper som FAEN til dagen etter?
...annet?

Guuud jeg blir så frustrert over menn som ikke klarer å gripe øyeblikkene - nyte livet og glede seg over hva en får.
Jeg blir så frustrert over de som stadig gnåler om for mye å gjøre, for liten tid, intet morro skjer i livet deres. Men når det er muligheter for å gjøre livet morsommere - nei da kommer unnskyldningene. Det er viktig med vedhogst & stabling, sliten etter å kjøre bil så 40 minutter er for langt, barn som kanskje må hentes blablab. Men jo - helt sikkert de vil gjøre hva som helst for å se deg... når det absolutt ikke passer for noen parter..

- Hva med å være ærlige med seg selv? Hvorfor ikke bestemme seg for hva en vil og ikke vil, og snakke sant?

Hva gjør en med slike? Se at det aldri blir anderledes og gå videre...?

Noen fler her som er frustrert?
Hvorfor?

(sorry - enda en klagetråd, men når livet er gøy er en ute i RL:)

I morgen skal jeg få besøk av en frøken som jeg har nettdatet med i et par uker. Pga at hun dro på ferie, har vi ikke hatt mulighet til å se hverandre før nå. Hun har et par timer å kjøre, slik at muligheten for overnatting ligger der hvis ting går smooth. Jeg har alltid prøvd å fått til en rask kaffedate på første treff. Dette fordi jeg synes det er langt mer behagelig, at man får sett hverandre IRL i en mindre presset setting . Ved en avtale om en rask kaffe blir det ikke så nervøst i forhold til hva man skal gjøre /finne på.
Da har man mulighet til å avvikle på en enkel måte, føler det blir noe helt annet når hun kommer hit på ubestemt tid.
Kjenner jeg gruer meg litt til det, med den kaffedaten først vil jeg følt det mye mer komfortabelt. Møtes man på date nr 2 vet man jo at det er en viss interesse. Nå er jeg redd jeg vil lure fælt hele veien om hun er interessert osv...

Vi har skypet sammen i flere timer, det hjelper ihvertfall noe men....

Flere som tenker likt ?

ok hva synes dere er verdens mest trist sang? kan ikke bestemmer meg mellom disse to.....

http://www.youtube.com/watch?v=zPG1n1B0Ydw

og

http://www.youtub e.com/watch?v=yu6HyN-OoDQ

Det finnes mange kjekke menn, men jeg flykter når jeg kjenner lukten av Fahrenheit.
Lukter IKKE godt!

Så til dere menn der ute som bruker denne: Slutt med det!

Noen flere som har fått sms fra Altinn om at skatteoppgjøret er tilgjengelig? Og ikke minst, tro dere de som har fått sms nå får skattepengene tidlig i år?

Må syte litt. :P

Hadde gledet meg til litt sosialt samkvem med familie og venner rundt bålet i dag og bestilte finvær for anledningen. Utrolig nok ble bestillingen levert og været er bedre enn det har vært på lenge, men jeg fikk også noe jeg IKKE hadde bestilt...
Jeg er syk!! Sår i halsen, vondt i hodet (fantomsmerter?), generelt slapp og energiløs og feber... :((

Så nå ser det ut til at jeg blir å tilbringe kvelden godt plantet i sofaen med pc og tv som selskap.

Men ønsker alle andre en fin St. Hans-feiring! Ta ei pils for meg også! ;)

Når man møtes, og ser med en gang at dette ikke kan bli noe... kan man gå da??
Hva gjør dere, og hva sier man?

Høflig og omsorgsfull som jeg er, blir jeg værende.. selv om jeg helt klart skjønner at det aldri vil bli noe...

Er det greit å si at man ikke er interessert, 5 min etter møtet? Jeg opplever det som litt frekt, men gir nesten opp datingen for å slippe kleine, langdrøye dater...

Tips til en verdig avslutning :p ??

Jeg må inrømme at jeg finner dette vanskelig, det med å finne noen og jeg antar jeg ikke er den eneste her ellers ville ingen tjent penger på nettsider som Sukker. Jeg prøver å lete mellom alle mine matcher, leser profilen nøye ser på bildene i albumet, sender ut et hei, hallo hvordan går det? Men kjærlighet er ikke en eksakt vitenskap og det som trengs, i hvertfall her på nett, er et godt første inntrykk.

Da jeg gikk på universitetet så hadde vi noe som kaltes 'portfolio surgery' det betød at noen gikk gjennom din portfolio og ga deg råd om hvilke arbeider du burde presentere og hvilke du burde ta bort, noe slikt burde de hatt for oss her på Sukker en 'profile surgery' noen råd fra noen som kansje vet hva de snakker om.

De av dere som har utseende med dere kan jo skrive at dere er Vidkun Quislings barnebarn og alikevel få mange hits, og all honør til dere men det er de av oss som må spille på flere strenger og som derfor må gjøre et best mulig inntrykk.

Eller hva mener dere, bare hver deg selv eller kunne dere også ønsket et objektivt syn på profilen deres som kunne hjulpet dere til å gjøre et best mulig inntrykk?

Mulig dette har vært oppe før, men jeg er litt til og fra her...

Jeg gjør meg en del refleksjoner når jeg leser profiler og har etter hvert lagt meg til noen vaner/uvaner når jeg vurderer en profil. Det dreier seg om ting jeg oppfatter som vesentlig og som gir meg en god følelse eller gjør meg skeptisk.

Her er 5 ting jeg ser etter og som gjør om jeg blir interessert eller ikke:

1. Positiv tone og positiv fokusering
Noen skriver veldig mye om hva de IKKE vil ha og gjerne med "beskjeder" til de man IKKE er interessert i... Alt fra "ikke bilde - ikke svar" til "jeg liker ikke: menn som går i røde jeans, jeg liker ikke folk med vestlandsdialekt, jeg liker ikke folk som spiller golf, jeg liker ikke menn med skjegg", etc, etc. etc.. Preges profilen av hva hun IKKE liker og IKKE vil ha - da skygger jeg unna...

2. Mange krav og forventninger - men lite om seg selv og hva hun kan bidra med
Noen har lange lister med krav eller forventninger til en kjæreste - men skriver veldig lite om hvem de selv er og hva de kan tilføre et forhold på en positiv måte. Stay away...

3. Et smil er gull verdt
Jeg er ikke spesielt opptatt av om folk har bilde eller ikke. Det finnes mange grunner til å ønske litt diskresjon... Men for all del; når jeg finner profiler med bilder hvor det ikke finnes så mye som en rykning i munnviken blir jeg skeptisk. Jeg forbeholder meg retten til å være urettferdig her :) Smiler hun ikke på et eneste bilde blir det nok et traurig liv...

4. Match-treet
Obligatorisk. De bladene som ikke er grønne ser jeg xtra nøye på... Å bruke tid på å bygge opp et forhold til en dame hvor vi i utgangspunktet har vidt forskjellige syn eller behov kan sikkert fungere - men når det gjelder"sexlyst" eller "reiseglad" eller "familiekjær" eller andre vesentlige ting er jo fremtiden lite å se fram til...

5. Bare difuse/mørke portretter
Jeg har hatt noen dater her og har flere ganger opplevd at virkeligheten ikke stemmer med bildene - og begreper som "et par kilo for mye" tøyes vel lang. 25-30 kilo ekstra er definitivt ikke "et par". ETT PAR er som kjent = 2 :) Kropp er ikke det aller viktigste, men det er fryktelig dumt å skape en forventning som ikke stemmer med virkeligheten. Jeg forventer ikke bilder med dype utringninger eller erigerte brystvorter under gjennomsiktige topper (selv om det er helt fint det og :) - men inneholder profilen flere bilder og alle er difuse og mørke og kun fra halsen og opp er det kanskje et signal?

Andre ting dere

På en særdeles morsom fest forrige lørdag...og ja, med litt innabords....trodde jeg et øyeblikk at jeg var nærmere 20 enn 40...
Trampoline er morsomme saker, så heiv meg på moroa...resultatet var brukne ribbein...vondt det , trøsten er at en kjenner iallefall at en lever..:)

Andre med lure ideer, som ikke var så lurt likevel??

Den nye, hendige uttrekksfana nedst til høgre - er på mange måtar interessant. Eg har ingen ting imot å få melding når/om nokon melder deg, eller ser på profilen din; medan du sjølv er online kan ein raskt respondere. Tempo, tempo :-)

MEN!
Dette med "den og den har blitt superbruker, og matcher deg" - er eg dog noget i tvil om.
Kva slags kriterier vert nytta her? Kva slags algoritmer ligg i programmeringa?

I dag har eg fått to OBS-meldingar:
"Linda78 har fornyet medlemsskapet, og matcher deg".
"Rosalynn1980" har blitt superbruker, og matcher deg".

Javel?
Eg er 50 - "Linda" og "Rosalynn" er 34 og 32 - og såleis totalt "out of match"!
Har andre røynsler med dette?

Får overnattingsbesøk fra utenbys sukkerdame i morgen, blir spennende. Har truffet hverandre et par ganger før, men ikke fått vært alene før. Wish me luck!

Forresten så traff vi hverandre IRL gjennom felles kjente, det var kjemi og spenning med en gang. Men vi ville ikke ha kontaktet hverandre ut fra profilene...

Starter denne helga. Noen sukkerbiter som har tenkt seg dit? ;)

I år har jeg planer om å lande på flåten i vannet (for de som har fått med seg det fra tidligere år). Mest sannsynlig ender det i plask. :)

Fy faen! Det er noe av det hesligste jeg har smakt! Noen bør sparkes hos Procter & Gamble!!

Kjære medmennesker av begge kjønn!

Kva er det verste de har opplevd på date når det gjeld bløffing på alder?
Mine rekordar er løgner på 11, 13 og 15 år.

"Rekorden" traff eg for fem-seks år sidan (2007); ho utgav seg for å vere 41 - eg såg jo straks at det ikkje stemte (ja, eg kjende henne ikkje att i det heile tatt, då ho kom bort til meg og presenterte seg) - og i løpet av samtalen kom det fram at ho hadde vore russ i 1970...
Vel - EG kunne slå ihel to timar av livet mitt; likevel vart det med DEN daten.
Altså - nokon "verre"?

Når jeg skriver her på forumet kan jeg skrive med lette trykk på tastaturet. Derimot må meg omtrent hamre løs når jeg skal svare på meldinger, ellers får jeg ikke med alle bokstavene. Flere som opplever det på samme viset?

Verden er full av forkortelser, og noen brukes om flere ting. Jeg har noen få, fyll på med flere dere andre.

JV = Jehovas Vitner, eller Jussens Venner
NRF = Norsk Rødt Fe / Norges RutebileierForbund

Okei.... Nå har jeg våknet og kjenner at det kribler i kroppen... Skulle gjerne ha hatt noen her nå.... Jeg har oppdaget at dette er et tiltakende "morgenproblem", og syns nesten at morgensexen er den beste sexen.! Men..selvfølgelig.....sier ikke nei takk til en runde andre tider på døgnet heller, jeg bare elsker å våkne av hender som undersøker kroppen min.....
Noen andre som har døgnpreferanser?

noen som har vært der før, og fortelle åssen det gikk? :-)

Noen som skal ut i dag? Kunne vært koselig å møtt noen.

Jeg føler jeg må dele dialogen mellom meg og den syke sms-mannen. For i dag fortsatte han......Noen gir seg bare ikke, hehe

Han : "men sissel hva heter de neglene med hvit tupp :-) ja gavekort..mm..mvh Ole ;-)

Jeg : "Det heter fransk manikyr ;-) Men tror strengt tatt du har sendt melding til feil person.

Han : "åå...he.beklager ja uff..flaut..røpet meg der..tusen takk for svaret hvem enn der mvh Ole..ja..ja røpet meg liker kvinner med negler men det er pent....beklager hvem der:-)"

Jeg : "Helt greit. Fransk manikyr er lekkert ja ;-)"

Han: "Ja..kremt er sexy på kvinner...er pent !!! hvor havnet jeg da mvh Ole ;-) Trondheim her :-)"

Han: "nei du forsvant..ja ja ha en fin kveld mvh Ole :-)"

Han : "nei ble virkelig nyskjerrig da he :-) hvem er du da mvh Ole 43 her Trondheim :-)"

Han: "nei...gir opp he ha en fin kveld da mvh Ole :("

Han: "hei du forsvant i går?? håper høre fra deg mvh Ole jeg som sendte feil ang negler ;-) ha en fin dag da :-)"

Så skriver han et par timer etterpå fra et annet nummer. Samme skrivestil

Han : "Legge flisene itte helgå geir :-).Ove her."

Han: "Oj unskyld du :-). Tassta feil nr eg nå. Flaut :-) Men du ukjente må jaffal ha ein herlig og lykkelige dag :-). Helsning frå rogaland :-)"

Så dette begynte han med klokken 07.00 ......ARG!!! Er det virkelig mulig??......

Noen som har tenkt seg ut for å ta seg en øl eller fem idag ? Ser at det skal være et treff i morgen, men da kan ikke jeg, så tenkte derfor å annonsere om noen skulle ut idag :)

Jeg er å finne på Zachen fra ca 1830 :) Tør du ??

Ingenting er som å våkne til en hyggelig sms, og å føle seg som en fjollete fjortiss :P Just saying...

håper dere får en strååålende dag alle!

sol ute, sol inne... trallalla.... *synger*

En jeg snakket med fra Sukker mente det var lett for menn her inne å finne seg dame for litt sex ei natt.

Er det virkelig SÅ lett for dere menn å finne ei dame for ei natt her inne?
Bare nysgjerrig ;)
Mener bare å ha hørt antydninger om at enkelte ikke syns det er så lett?Eller er det nettopp det å finne ei dame for et lengre forhold som er det vanskeligste?

Hahahaha, kan ikke annet enn å le. La ut en annonse om at jeg vil leie leilighet i Oslo. Til tross for noen seriøse svar, så fikk jeg da en gammel mann på tråden. Han ville leie meg ei 86 kvm leilighet på Grunerløkka mot at jeg hadde sex med han!! Are you fucking kidding me?? Ble bare helt satt ut! Så de er inne på leiemarkedet også...disse grisete gamle gubbene.

Ikke bare ringte han gamlingen meg, men fikk en annen raring på sms.....Er de på sukker alle mann kanskje :P

Denne våren har jeg opplevd at menn har sagt at jeg er ei utrolig fin jente, hyggelig, bra å prate med, har felles interesser, høy match her. Så, etter en date, nei, de fikk ikke den berømte gnisten.
Jeg synes det har vært interessant å treffe disse mennene, og hadde vært fint å treffes igjen. Jeg har fått høre at det kunne vært fint å være venner, siden jeg "er ei så bra jente"

Hvor viktig er denne gnisten? Jeg har tidligere opplevd at kjærlighet har også kommet etterhvert, og man har på den "turen" blitt godt kjent! Og så, kan sommerfuglene komme.

Begynte alvorlig å lure og ble litt engstelig for at noen hadde gjennomskuet nicket mitt.
Hvorfor skulle en grå mus med ett kjedelig nordisk utseende plutselig være så interessant .
Det var bare fordi abonnementet ble automatisk fornyet : (
Life is going on.

her kan vi skravle vettu :) Ikke så lett å spore av her heller :p

For de av dere som har lyst å dra på campingferie med barn for bading, strand, lekeparker, små utflukter og annet moro; så er det kanskje en idé å utlyse forslag til et bra sted (Sverige), hvor de av dere med barn som ønsker det, kan hive seg på en litt synkronisert campingferie. Det kan jo i i beste fall bli alle tiders - med fare for å komme hjem fra ferien som no-more singel :)
- Dato/uke kan være greit å poste for de av dere som har planen klar.
- Forslag til koselige, barnevennlige campinger eller annet kreativt.
- På feriestedet kan kontakten opprettholdes via denne tråden/meldinger.
- Aktiviteter, utflukter, eller annet er vel fritt fram å reklamere for.

Her er vel alle i samme båt og ser frem til en god ferie og en ny start ;)
***tjohoo***

På hvilket stadie begynner egentlig folk å finne seg til rette i livet? Jeg tenker på folk fra alderen 18-20+. Bare på 1-2år derifra vil disse forandre seg utrolig mye. Det vil kun være byen og alt det som kommer med den som gjelder. Men så da? Når vil dette begynne å frata?
Jeg er på randen til frustrasjon av at alle i min alder forandrer seg så mye! Jeg har omtrent stått stille og aldri vært interessert i samme type ting som mine jevnaldrende gutter og jenter har. Når jeg fikk meg jobb og fast inntekt, var alle uten jobb og alltid blakk. Når jeg fikk meg leilighet og ble selvstendig så bodde 99% av dem hjemme og fikk alt av sine foreldre...

Det er først nå jeg ser en liten forandring. Må jeg virkelig vente til jeg er 26-30år før jeg finner en som deler de samme meningene som meg?! =/

Hva er deiligere enn sommerfugler i magen... * dån*.. I'm in løøøøøøøøvv!!!!

Sex Hour

Siste svar to. 21 juni 2012 23:53 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym suisidal

Blir dessverre ikke noe "time" på meg i kveld : (

Er det noen her som er så heldige å få delta i sex hour :-)

Hei:)

Siste svar to. 21 juni 2012 23:51 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym MR CROSS

Dette forumet minner meg om svisjdanseband jukebox chat

Nettavisen melder at det er Sex Hour og at i kveld skal alle ha sex. Så var det sagt. En halvtime igjen, og det ser dårlig ut. :)

http://www.side3.no/article3421897.ece

http://www.youtube.com/watch?v=GN7yYWGViyI

Jeg har hatt over 3000 besøk på profilen min, men får svært sjeldent brev. Så til dere jenter. Hva er galt på profilen min? Hva kan jeg gjøre annerledes?

Fortell gjerne hvorfor og om du anbefaler den videre.
En inspirasjonstråd til alle leseglade.

Begynner først: Barnepiken av Kathryn Stockett.
Et impulskjøp da jeg var i bokhandelen i går. Ei venninne som fortalte om filmen, og vips! Der lå boken rett ved disken. Ja, den er veldig lettlest, men den har en god historie om et alvorlig tema. Forholdet mellom sorte hushjelper og deres hvite fruer i Sørstatene på 60-tallet.
Ja, jeg anbefaler den!

God bok! ;-)

Jeg har i det siste begynt å lete litt mer aktivt.
Kikker mer på profiler, ser mer på bilder, leser profilen nøyere....
Men av en eller annen MEGET merkelig grunn,
har jeg kun bra match med menn som er overkant intr i trening.
Setninger alla "håper du liker å trene, så jeg kan få selskap"
og "For meg er det viktig å trene, Jeg trener så ofte jeg har mulighet"
og beskrivelser av drømmedama som
"Hun liker å bevege seg og ha et sunnt bilde av kropshold"
"Jeg vet drømmedama liker å trene" osv osv...

JEG HOLDER IKKE UT!!!
HVOR er menna som liker å leve livet, ta ting som det kommer, som ikke
får helt abstinens om det går n uke ellr to uten trening?
HVOR er menna som ikke har noe i mot å bli slapp potet på sofaen en gang i blant?
Som kan synge og danse som gale hjemme og syntes det er morsomt nok trening,
i stedet for masse dumme opplegg?
Hvor er menna som er så "barnslige" at de tullejager jentene, stuper ute i vanner for fun,
som enda tør leke siste???
Hvor er gutta som syntes snøballkrig er n perfekt måte å flørte på?
Hvor er gutta som har skjønt at en skogstur i blandt er greit, men ikke er fanatikere?
Hvor er gutta som kan le og spøke under en liksom asket kamp?To og to, seff???
Eller de som tuller og erter fordi du hvertfall ikke kan spille fotball, men slipper
likevel inn det ene målet etter det andre for deg????

Hvor er gutta som er så late, at de er perfekte i mengden med livsnyting?????

Hei jenter!

Prøver å finne ei kjekk svigerinne, og auksjonerer derfor bort brodern!
"selges" til høystbydende!

Sjekk ut "speedrider" -han har bilder i albumet :)

Satt her i fred og fordragelighet og gjorde min business, mens jeg leste og skrollet meg gjennom forumet...(må da ha litt underholdning, seriøs business det her asse) og plutselig der kom der en brakert uten sidestykke og jeg hoppet på doskåla!!! Fikk hjertet omtrent i halsen og det dundret fortere i noen sekunder! Erre mulig? Skremt av sin egen rattata!!!

Da har jeg hatt en liten "fullservice" på meg selv. Ja det må til innimellom ;-)) I tillegg til det fikk jeg også tatt Hepatitt A og B, samt HPV vaksinene. Disse koster 2000 kr og skal taes i 3 omganger. Så totalbeløpet blir rundt 6000 kr. MEN dette er vi da verdt. Oppfordrer alle som har mulighet til å ta disse vaksinene. Spesielt HPV-vaksinen. HPV kan man få selv om en bruker kondom (slimhinnesmitte). HPV er spesielt farlig for jenter som kan utvikle livmorhalskreft av det. Så jenter og gutter, ring vaksineklinikken i dag å få det gjort!! ;-))

Hove 2012

Siste svar to. 21 juni 2012 09:52 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Noen som skal? Jeg skal vet bare ikke hvor mange dager.

...når du ser et bilde av en fin mann/dame i ei nettavis/annen plass på nett,og vurderer å sende han/henne ei melding ;)

På tide med en pause,kanskje? Hehe.

Hei.

Dette har sikkert blitt diskutert før. Men hvor stor er egentlig sjansen til å få en kjæreste gjennom nattdate?

Jeg hører fine historier selvsakt. Men har også hørt at det det er fleire folk som har hatt en profil i årevis her.