Sukkerforum

Noen andre som føler seg spedalsk av Sukker.no? Denne siden knuser hva jeg måtte ha av selvtillit. Nå tør jeg i alle fall ikke å snakke med damer jeg liker. Hehe!

Jippi, jeg er forelsket. En sukkerklump falt pladask for meg og jeg er solgt. Ja jeg er virkelig forelsket, er så utrolig glad. Ja jeg er virkelig forelsket. Tusen takk sukker, Ønsker at all andre sukkerklumpr får oppleve det samme som jeg gjør. Jeg går bare rundt og gliser om dagen, alle jeg kjenner , har merket at det er ne på gang :)))))

Vårslipp!

Ingen svar
(mann 43 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Like sikkert som våren kommer Fiatene og John Deerene ut av bygdedvalen og trekker frem skittanken med et mål for øye og forandre bondelandets aroma fra frisk pollenluft og lukten av snøsmeltningen til et “møkka” for bondeentusiaster. Fraukjellere (Eller kudassen for dere byfolk) skal tømmes og helst på finværsdager. Lukta kommer plutselig like overraskende som julekvelden på den berømte kjerringa. Snikende sakte inn igjennom ventilasjonsanlegget. Først trodde jeg at noen hadde vært på kontoret mitt og latt luften vandre fritt mens jeg var ute etter kaffe. Men det tar ikke lange tiden før jeg hører et grynt fra en kollega på nabokontoret også. Så begynner flere og klage og så kommer det et kollektivt gisp i det man går tom for den siste biten av oksygen og all frisk lukt av sildrende bekker er erstattet av en eim man må være fra landet for å forstå. Det er vinterens storfeavføring som spres ut på markene i det de første vårdagene tar taket. Og de rekker det akkurat før du skal ut på trappa den første dagen og rive i et godt innpust. Du vet, det innpustet du virkelig drar inn og nyter før du konkluderer for deg selv av NÅ, nå er det vår. Eneste forskjellen er at når John Deere og bondelaget har klart å komme før det, så trekker du inn i en krampetrekning og får nevrologiske skadet grunnet kjemisk krigføring fra bondestanden. Men sånn er det hvert år og for oss som er vokst opp med det, så er det kun de tre første dagene som er kjipe, og kanskje den dagen det klaffet dårlig med å henge klesvasken ute.

Det er noe eget med bygda. Ikke alltid den beste aromatiske opplevelsen, men når det har gått over og man kan kjenne den klare friske luften så får man oppsiden. Når man våkner kl 5 en morgen med hundre sauer og geiter utenfor husveggen, i garasjen og på trappa fordi naboen har saueslipp så er det noe magisk med å ta med sønnen ut så han får nærkontakt med dyra, mens han enda ikke har våknet skikkelig. Stillheten, sove uten en lyd, bortsett fra litt bakgrunnslyd fra elva som sildrer forbi utenfor. Herlig.

Bil

Siste svar lø. 28 april 2012 00:39 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Bjungt

Hva slags bil kjører du?

Kom naken og ta maten med deg!

Kjøpte kun vip medlemsskap, da kan jo ikke kvinnfolka se profilen min FØR jeg har tatt kontakt, men mener også at det er på trynet at vi skal ligge å fø på dem nå i 2012 med å betale ALT for at de skal se alt gratis også, snakk om å være selvstendige, bestemor var mer selvstendig! haha :P

Hei.
Lurer på om det er noen Damer som er interessert i en bonde som bor på en av Telemarks flotteste gårdsbruk :-)
http://www.gardsturisme.no/index.php?c=5&kat=B%F8rte
Føler at det er litt borkastet og bo på en sånn plass helt alene:-)
Blir glad for respons:-)
Hilsen
Torstein

pølse i brød/lompe og vafler til lunsj på jobben!

Eg har eitt anna forumet som stort set gir meg korrekt svar på det eg funderar på, men må testa dette også.

For nokre år sidan høyrde ein eg låt som (nesten garantert) vart framført av Cornelis Vreeswijk.
Visa gjekk føre seg i fyrsteperson, og han var innlagt på eitt asyl eller noko deromkring.

Av kva eg erindrar vart det sagt noko om ei sjukesyster som smila søtt og snakka uforståelig til han, før han sovna lukkleg (i pilerus).

Normalt sett er eg eitt råskinn på å Google, men denne klarar eg ikkje finne.

Anyone?

Dette blir Oslos store fotballbegivenhet i 2012.

Ett Lyn lag som begynner helt nedenfra skal møte de store gutta fra VIF.

En sensasjon kan ligge i luften

http://www.lynfotball.no/forsideartikler/15046-billettinfo-lyn-vif

NBA playoffs starter imorgen lørdag 28.04.12. Noen som følger med? Hvem tror du vinner iår?

Leser her på forumet at det er så lite kontakt å få, er vi ikke på jakten etter den store kjærligheten her da allesammen. Gjør noe med det da. Ta en sjans å svare på brev, send brev og flørt i veg og vær positive:) Er det ikke det denna sida er for. De som er kjipe er det jo bare å gi faen i. Ønsker alle her inne lykke til i jakten på kjærligheten, den finnes der ute:)

Noen som skal til Korfu 9-17 juni?

Hei, funderer litt på hvor gamle bilder det er greit å bruke i profilen sin...fant ut at jeg skulle bytte mitt tre år gamle sommerbilde selvom jeg ikke har forandret meg så mye.

Hvor gamle er deres og hvor gamle bilder synes dere er greit?

Er det mange som er interessert og hadde kommet om det hadde blitt arrangert?

Når menn setter et hjerte på meg, er det da jeg skal hive meg på og skrive en mail? Eller skal jeg forvente at han sender meg noen ord. Jeg vet jeg kan gjøre som jeg vil, det er ikke det jeg er ute etter: Hvis man er nysgjerrig, spør man ikke da?

Ser flere merker meg som interessant for så å ta det bort etter noen dager hvis jeg ikke responderer. Jeg vil ha en mann med initiativ... Men klart, hvis jeg var veldig interessert etter å ha sett på hans profil, ville jeg kanskje skrevet noen ord... Men i hovedsak er ord bedre en et klikk. Hvis jeg setter et gult hjerte, og vedkommede kommer innom min profil, sender jeg gjerne en mail... Men helst skriver jeg bare en mail når jeg er nysgjerrig på noen.

Det kan ligge skjulte skatter bak de gule hjertene, som jeg ikke undersøker bare fordi jeg tenker han skal spørre eller si hva det er han er nysgjerrig på... Hva det er han vil finne ut mer om...

Hva driver dere til å sette gule hjerter uten å følge opp, kvinner og menn?

Jeg prøver å bli klokere på "kodene" her inne:-)

Er det ingen gutter her inne som kan treffe en jente uten å bli "kjærester" med en gang?

Akkurat ferdig med et forhold på 5 år og skal være singel en stund.

Har behov for en del av tingene fra et forhold men ikke selve "kjæreste" biten.

Alle jeg har chattet med her inne er ute etter fastere forhold en meg.

Hvor er du gutt som kan bare ha det gøy og møtes noen kvelder/netter i uka?

Ny variant av klagetråd, med ny vinkel.

Her kan man klage bare på seg selv og for det man ikke gjør:

Jeg besøker ikke andre profiler.
Jeg sender ikke mail til andre.
Jeg svarer ikke på mail og smser jeg får.
Jeg fullfører ikke kontakten med andre.
Etc.

Stå frem og klag på deg selv, eller gjør noe med det, fordi du selv har makten til det.

tusler rundt i flanellspysjen kl 20

... kan det være fordi 80 % av alle meldinger i innboksen min består av:

- hei
- hei, hvem er du? (gjerne fra en tom profil, mens min profil har mye tekst)
- hei, skjera?
- hei, fin helg?
- søt, du
- lyst å treffes for litt kos?
- vet ikke hva jeg skal skrive her, er så dårlig på dette, ingen svarer likevel. sukker er bare dritt, men du er pen.

Disse gidder jeg ikke å svare. Jeg gidder heller ikke å svare dem som tydeligvis ikke har lest profilen min (og dem er det MANGE av).

Andre får et svar, selv om det kanskje blir sukkers standardavslag.

Hva gjør man med fruen når hun har vært mye på nett og pratet mye gris med tilfeldige menn? Spenning og oppmerksomhetsbehov, eller tegn på utroskap?

Jenter som har fullt av bikinibilder som både profilbilde og masse i albumet. Er det hot eller too much?

Hva er en spennede mann for hver enkelt av dere ?

Start gjerne med alder for at vi gutta skal kunne identifisere oss med rett gruppe

- Livstil

- Interesser

- Klestil

- Reiser

- Easy outgoing

- Sporty

- Seksuelle preferanser

- Utseende

- Dette er bare noen stikkord , du kan også velge fritt å fortelle hva du synes er mest interessant for deg

Når dere skriver i profilen deres: "Jeg svarer ikke folk som bare skriver Hei, eller hvordan går det?", hva forventer dere egentlig da?

Jeg sikter ikke til dere jenter som har skrevet om dere selv. Da er det kun fantasien som setter stopper på hva du kan bruke som åpningsreplikk.
Derimot sikter jeg til dere idioter av noen jenter som krever at man skal åpne med noe helt fantastisk, men så har dere ikke fylt ut en eneste ting om dere selv. Så hvordan skal vi klare å skrive noe som bygger på profilen deres da?

Det blir litt som å si at du ønsker deg pakke av julenissen, selv om du vet han ikke finnes!!!

Skal delta på Sentrumsløpet på lørdag: ) puh... Flere?

Hvem ville du vært sammen med her?

om jeg hadde flyttet til Oslo så hadde sjansen for å få en date eller 10 vært mye større enn her på Vestlandet. Kan det stemme? Er jentene på vestlandet "tregere" enn andre damer? Er det meg det er noe i veien med?
Kjør debatt ;-)

Noen flere som får like dårlig samvittighet av det som meg?

Jeg kan få en melding av en person jeg ikke har noen interesse for. Jeg svarer på meldingen, og forsøker å gi et så hyggelig avslag tilbake. Men får skikkelig dårlig samvittighet av en grunn..
Men synes det er bedre å svare på meldingen med et avslag, enn å bare ikke svare.

Gikk igjennom noen papirer i dag siden jeg hadde fri. Også lurte jeg litt på den innbo forsikringen. Der står det et avsnitt om sykkel. Da jeg ikke kommer til å kjøpe noe sykkel i overskuelig fremtid eller for å være helt ærlig noen gang! Så gikk jeg inn på chatten til forsikring selskapet også spurte jeg om det var mulig å fjerne den delen siden jeg sitter i rullestol og får aldri bruk for en sykkel! Som jeg regnet med så opplyste hun om at den var inkludert og dermed gratis! Det mente jeg selvsagt var et definisjons spørsmål. Og det var hun forsåvidt enig i!

Det jeg skulle ha spurt om var om hun var singel og hadde sykkel for i såfall har jeg tydligvis forsikringen i orden.

Så bare si ifra der ute! Så nå søker jeg tydligvis single jenter med sykkel.

Sentrumsløpet

Ingen svar
(kvinne 44 år fra Akershus) Privat melding

Skal delta på Sentrumsløpet på lørdag: ) puh... Flere?

...eller hva det nå enn er...kanskje bare Murphys law?

Men, saken er, jeg er så innmari kosesyk for tiden og vet bedre enn å løpe etter mannfolk, da stikker de bare :-) Såh... I et lyst øyeblikk tenkte jeg som så at nå skal jeg bare kul,an og se hvem som dukker opp i nærmeste eter...og her dukker gamle dater og elskere opp i form av telefoner og smser, men jeg har ikke så lyst på de, jeg blir betatt på ny av en fyr her på sukker, som allerede har avvist meg, og all erfaring tilsier at når en fyr avviser, glem ham, og det hadde jrg forsåvidt gjort og var totalt nøytral ifht ham, inntil for noen få dager siden, og på toppen av all annen forvirring, så jeg idag en tidligere elsker (som jeg ble forelsket i, men det ble ikke noe mellom oss), og han har dame så da er han ikke tilgjengelig, hendene fra fatet og alt sånt, på jobb idag og nå klarer jeg knapt å konsentrere meg!!! Ååååååh hvorfor kan der ikke dukke opp en mann jeg vil ha og som også vil ha meg!!! I wanna some passion!!

Takk for oppmerksomheten, trengte kun å ventilere, nå føles det såååå mye bedre :-))

Noen som er klar for å være med å organisere og/eller delta på et singeltreff på nord-vestlandet (eks. møre og romsdal/sogn og fjordane) ??

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=34517695

:)

Vil du være venne min, kom og gi meg snablen din. Tra-la-la, tra-la-la :D

Til de som ikke er helt med: http://www.youtube.com/watch?v=iyNlrwFf0hk

Hva om han du har sett deg ut som mr. Right er impotent og ikke kan bruke vigra eller andre piller av andre medisinske årsaker. Hva føler en mann at han kan stille opp med da? Blir det kleint å ha sex? Har han mistet litt sexualdriften sin? Er han mindre opptatt av sex da? Har han mindre tanker om sex og hva han skal gjøre med deg? Kanskje ikke rette formuet her?

Nei, dette er ikke en ny sextråd i desperasjon...(men antar den fort sporer av..)
Startet dagen med tannlegebesøk - null hull! Nå er det godis med god samvittighet :D YAY!

Jeg snakket forleden med en kompis av meg som er jurist, noe jeg riktignok ikke er, men det betyr ikke at jeg fikk interesse for denne saken. Uavhengig av hva jeg måtte mene om denne saken, spiller forsåvidt liten rolle.

Saken gjelder følgende:

En politiker i Norge var på tur i utlandet, tok turen inn på et bordell, og gjorde det en gjør på bordell. Dette er fullt lovlig i dette landet (Latvia). Han ble dømt for dette i Norge. Betyr det at jeg som Norsk statsborger kan dømmes i Norge om jeg skulle kjørt i 130 Km/t i Tyskland lovlig, ettersom MAX tillatt fartsgrense i Norge pr i dag har en MAX hastighet på 100 Km/t???

Bare et spørsmål! Altså ikke noe synspunkter på hva jeg mener, det får være opp til dere andre å vurdere:)

Sextråder

Ingen svar
(mann 50 år fra Oslo) Privat melding

Er så bra!

Jeg blir stadig minnet om denne klassikeren:

http://www.youtube.com/watch?v=jT3_UCm1A5I

Synes du det har blitt for mye sexprat her på forumet i det siste?

Altså jeg ser jo helt anderledes ut på bilder, ikke innbildning. Folk sier det og jeg har jo speil;) Får rett og slett nytt tryne på bilder og ikke et penere et. Hvorfor anyone?

Hahahaha! Jeg er helt satt ut akkurat nå!

Det var en kar (som bor under meg) som banket på døra her istad. Han stod med to sjokoladeposer og spurte; "hei, kunne du byttet denne sjokoladen mot litt mat? Jeg har ikke mat skjønner du..." også sier jeg; "men butikken er jo åpen fremdeles?" og da sier han; "jeg har ikke penger, får lønning snart. Har vært på hyttetur, og han som passet på leiligheten spiste all maten."

Jeg ga han et halvt brød og italiensk salat (fikk så synd i fyren), også fikk han selvfølgelig beholde sjokoladen sin :p

Har dere opplevd sånne ting tidligere? Ble helt satt ut, jeg.

Siden jeg har en svarprosent på 1 av 100 og ikke har fått en eneste melding fra ei jente lurer jeg på hva slags meldinger som vekker deres interesse? Eller er det slik at det er det samme hva en skriver, dersom en ikke har et attrakttivt profilbildet? Vis dere får en interessant melding i fra en gutt, ville dere ha svart dersom han ikke så attraktiv ut? Hvor mye betyr utseende, hvor mye betyr innhold?

Er det slik at dere jenter renner over av forespørsler i fra gutter, og derfor ikke har tid til å svare på alle og må prioritere hvem dere skal svare? Jeg er ikke bitter, jeg har bare null innsikt om hvordan det er på den andre siden av skjermen. Jenter! Svar!

Også har jeg en mistanke om et det er et fåtall av attraktive personer som får 90 prosent av meldingene, mens den store majoritenen for ingen. Dette gjelder for begge kjønn. Er det noen som har den samme fornemmelse, eller er jeg et unntak?

For meg er det faktisk enklere å komme i kontakt med ei jente i virkeligheten, enn det er her på sukker. Å min forklaring er at jenter er mer personfokuserte og mindre utseendefokusert når de møter en person i virkeligheten, enn når de blir kontaktet av en her på sukker. Er det slik jenter?

Menn kjøper fete biler for å få seg noe... Er det noe i det?
Hva slags bil kjører folket har inne? jenter og gutter?

Flere enn meg som vil hoppe over den?

Huseiere kan også komme med råd og erfaringer i denne tråden:-)

Har du hatt en fin dag så langt?

Hva søren skjer a?

I går var alt på topp!
Var på treningsstudiot og jobbet mot beach 2012 og følte meg sterk.

I dag måtte jeg skippe jobben etter lunsj.

Vondt i halsen, forkjølet og hodepine. Nå går det i curamed, solhatt, kanjang, c-vitaminer og te med honning.
Noen som har tips på flere home remedys?

Eller kanskje noen jenter som føler for å leke sykepleier?

//P.

Var på date med en sukkerklump, forleden. Hyggelig fyr, så ville han vite hvor mange sex partnere jeg har hatt.
Utrolig, men min fortid annser jeg som privat. Det endte med at jeg gikk på toalettet, og returnerte ikke til bordet våres.
Så der sitter han vel enda og lurer på hvor mange jeg har ligget med . Noen flere som har morsome date historier?