Sukkerforum

...hvem er de?

Selv setter jeg femmer´n på............... Lavkarbofrelstepelsdyrmotstandere.

Jeg skal på hyttetur med en haug med venner og gleder meg masse... Eneste kjipe er at halvparten er homser og resten par... Blir ikke overrasket om jeg er eneste "single" og streite på tur...

Hva liker dere best av øl eller vin? Kom gjerne med hva slags merke dere liker/anbefaler:)

Noen som har noe å si om Pelican Pulse 120?
http://www.pelicansport.com/index.php?language=en&category=kayaks&nautical boat=KMF12P202

Jeg tenker på en kajak som er kort og bred nok til at man kan bølgesurfe med den, samtidig som den er rettningsstabil nok til at man kan padle et par et par mil, og ikke minst komme seg tilbake etter å ha surfet et stykke. Jeg synes Pelicanen virket som en fin mellomting mellom elv og hav og derfor ser ut til å kunne være egnet til denne bruken. Noen som har noen kjennskap til den eller har lyst til å synse litt?

Ikke fysisk med dynamitt o.l. men leiligheten her på Sukker ??

Vi har 2 skikkelige solide kvinner her inne på forumet som er snille og godhjertet tvers igjennom.Jeg tenker da på calienta og aquaena. Det undrer meg at ingen har "kapret" de her jentene.

Er de ikke pene nok eller slanke nok ?

Så dere mannfolk som syter og klager over at dere ikke får respons eller kjæreste,sett dere ned og skriv til de nå !

NB ! Tråden er grønn.

Jeg har dilla på neglelakk! Spesielt nå på sommeren, og helst i en litt knall farge som rød, korall, rosa osv. Har inntrykk av at gutta liker det også. Stemmer det gutta boys? Er neglelakk hot or not? :)

Jeg fant en kjekk kar, men så kan han ikke skrive. Det er ganske forstyrrende. Jeg skriver vel feil jeg også, men det er jo forskjell på skrivefeil. Er han utlending er det forståelig. Er han norsk, 48 år, da er det mer problematisk. Mulig han sliter med dysleksi. Hvordan ser man at det er en dyslektiker? Er det noen typiske skrivefeil?

Nylig uttalte SP at de vil opprettholde Norsk pelsdyrnæring. Punktum.........Det gjør meg veldig provosert og ikke minst skuffet. Pelsdyrnæringen er TORTUR av dyr. Punktum. Og Sp er bare naive om de tror vi gir oss i denne kampen. ALDRI i livet. Pelsdyrnæringen SKAL legges ned! ;-))

Har du noen hjertesaker du brenner for? Del gjerne

Hei folkens !

Jeg bare lurer litt på noe.. :)

Når dere finner en profil dere vil gå inn på.. Hva er det første dere gjør da ??
Leser først hva personen skriver om seg selv og den h*n søker, eller går dere rett til bildene ?
Og hvis bildene ikke faller i smak, går dere rett ut igjen eller leser dere mer av profilen
sånn i tilfelle den viser seg å være bedre enn bildene tilsier ?
Går dere i det hele tatt inn på profiler som har ett bildet som egentlig ikke appelerer til dere ?

I love it!

To positive:
Fantastisk skjerm!
Kjapp og smooth i bruk.

To negative:
Ikkje mulig å fjerne preinstallerte program eg ikkje brukar.
Kun ein høgtalar, som i tillegg vert blokkert av handa mi når eg sit med padda som ei bok.. (Motorpsycho er ikkje det same i mono..)

Er det noen sukker-mennesker som skal sykle Styrkeprøven til helgen? :-)

I så fall - hvilken distanse og hva er målet?

:-)

Tilbringte tid på Karl Johan idag i det fine været og registeret at det var MANGE kvinner med ganske små hotpants. Faktisk var noen så små at jeg følte jeg måtte se vekk for å ikke snuble i mine egne bein Jeg hørte i mai at hotpants skulle bli inn i år men ikke at det så sexy størrelser som skulle regjere. Er kvinner her inne positivt til hotpants trenden? Blir det for sexy fokusert? Eller er det kanskje ikke trenden i sommer og jeg bare var ekstrem heldig idag med hotpants over alt?

Jeg har vært på noen dater de siste månedene og truffet flere koselige jenter som det har utviklet seg god kjemi med helt til jeg forteller at jeg har ei datter på 2 år. Da snur ting seg veldig fort. Dette skjer enten jeg sier det på første, andre eller femte date.

Historien om hvorfor jeg ikke er pappa, men har ei datter er komplisert. Veldig få forstår dette, men det handler om et ondskapsfullt menneske og et rettssystem som bare ser det beste for det ondskapsfulle mennesket og ikke min datter. For at jeg ikke skal bli dratt ned i denne søla og at konflikt mellom foreldre er ekstremt skadelig for et barn, så har jeg valgt å melde meg helt ut som pappa. Dette sa jeg også til dommeren fordi bevisene var klare og tydelige. Men tiltak for å dempe konflikten med å gjøre noe for å stoppe samværssabotasje eller å hindre flytting til en annen landsdel ville retten ikke i verksette.
Jeg har brukt 200 000kr på to runder i rettsvesenet på prøve å få stabilitet og forutsigbarhet for min datter til ingen nytte....

På profilen min så har jeg skrevet at jeg ikke har barn, jeg har trossalt egentleg ingenting lenger å gjøre med min datter enn å betale barnebidrag. Det går heller ikke utover min økonomi da jeg har en god og godt betalt jobb, det blir faktisk en latterlig liten sum nå som jeg er helt ute.

Jeg får inntrykk av at de som jeg har datet tror at jeg ikke forteller hele sannheten og at jeg må ha gjort noe fryktelig galt siden jeg har hatt så store problemer med retten. Men sånn systemet er idag så har vi fedre null niks av rettigheter når barnet er mindre enn 3 år. Jeg føler at jeg blir oppfattet som en psykopat, at jeg må ha utøvd vold eller har en bakgrunn med rusmidler.

Det er faktisk steintøft å bli dumpa gang på gang pågrunn av denne usikkerheten. Jeg prøver bare å være ærlig sånn at det ikke skal komme som en plutselig overraskelse senere. Nå denne siste gangen så føler jeg at det er nok og at jeg må bare legge min datter helt vekk som betyr å fjerne bilder som jeg har av hun i hjemmet mitt. Noe som jeg faktisk ikke har lyst til...

Derfor spør jeg dere. Bør jeg gjemme denne historien over enda lengre tid? Eller bør jeg skrive på profilen at jeg er far og heller bli ferdig med det der og da?
Vil dere jenter som ikke ser etter en som er far, date en far som ikke har samvær og som trolig aldri vil ha noe samvær med det barnet igjen?

Noen her som kunne tenkt seg å prøve å sjarmere meg litt eller ???

Det ble så suksess sist så hva med å møtes på Mekaniske Verksted nå førstkommende 23 juni kl.19? Noen som vil joine?

Jeg planlegger å legge til et ekstra moment i treningen (som nå består i gå/joggeturer i lysløper i nærområdet) og trenger tips.

Det jeg tenkte var å begynne å bruke to manualer (vekter) jeg har for å trene hjemme, men vet litt for lite om hvilke øvelser jeg bør bruke for å få trent så "bredt" som mulig. Er det noen her som vet om noen gode sider med tips og/eller gode programmer for bruk med manualer?

Nå har jeg vært gratismedlem og periodedeltaker på sukker i mange år uten at det har skjedd det helt store. Nå når jeg er ferdig å studere og har litt innkomst på kontoen bestemte jeg meg for å spandere på meg selv en måned som superbruker for å se om det finnes noen "på den andre siden"...
Noen som har erfaringer med at markedet har åpnet seg etter at de ble betalende bruker?? :)

PS: ENDELIG kan jeg skrive på forumet etter å ha fulgt ivrig med i merkelige diskusjoner over lengre tid....

Det ER mulig å finne noen her inne. Det går ann å kjenne sug i magen selv om man ikke er 17. Det går ann å savne denne ene du har truffet og teller dager og timer til neste gang. Bare sånn til info :) Så vi ikke bare har sutretråder-mener jeg :)

Litt mye sjokoladepudding og vaniljesaus.
Andre som ikke har magemål på søtsaka.....

(Jepp, jeg kjeder meg litt)

Noen her inne som har tatt det? Jeg vurderer det sterkt, og har vel nesten bestemt meg for å at det blir operasjon til høsten. Jeg gjør det ikke fordi jeg vil ha store pupper, men fordi amming og graviditet har gjort de til to triste hundeører uten fyll. Jeg vil ha tilbake den størrelsen jeg har hatt under ammingen og før jeg fikk barn.

Noen med erfaring, og ikke minst, hva mener dere gutter om temaet? Ikke at det vil få meg til å forandre mening, for jeg gjør det ikke for at en mann skal bli fornøyd. Men for mitt eget selvbilde. Jeg er ung og ikke klar for å ha hengepupper!

Folkens. La oss lage tidenes forumhistorie. Reglene er enkle:

Hver bruker får skrive 3 ord i hvert innlegg. Maks tre ord!
Historien bør sammenfattes med gjevne mellomrom. Jeg begynner!

Sukker er et

Hei!

Kom over et interessant innlegg et annet sted i dag, som jeg fikk lyst til å dele med dere.
Dette omhandler bønder og rovdyr, så jeg beklager på forhånd til de dette vil støte.
Likevel ønsker jeg si meg enig i det som står på innlegget...

Jeg sier bare: Kjør diskusjon!

"Her er en liten oppdatering og tankevekker for dere mens dere nyter morgenkaffen. Jeg vil advare mot å holde i kaffekoppen, eller drikke, eller ha kaffe i munnen mens dere leser. Jeg tar ingen ansvar for kaffe i vranga eller sprut på den rett ovenfor dere ved bordet. Så Hold koppen på skålen til dere er igjennom.
Dere vil legge merke til en viss ironsk undertone i dette innlegget, og er dette støtende for deg, IKKE les innlegget.

Så til saken. Jeg blir over middels oppgitt når en bjørns rett til liv blir avgjort på en 6 minutters samtale pga en saus liv. Det tok seks minutt fra sau og geiteklubben i Ringsaker ringte, til fellingstillatelse på en bjørn var gitt muntlig over telefonen. En sau til 800kr på slakteriet er altså nok til å få en rødlistet bjørn jaktet på. Hva skal man egentlig si?
Jeg spør meg dette spørsmålet oppi det hele; Hva gjør denne fremavlede fettklumpen, dette fremmedlegemet fritt ute i vår fauna? Dette dyret som er avlet frem i en slik grad at det har mistet evnen til å føde lammene uten hjelp, dette dyret som ikke tar vare på egne lam, som ikke har normal fluktinstinkt, som dør i hopetall av andre årsaker enn fredet rovvilt. Hva gjør disse dyrene i milliontall fritt ute i skogen vår?
De kan ikke reise seg om de velter over på ryggen, og dør,! De eter giftige planter, og dør! De får fluemark i ulla som skaper sår og infeksjoner, og dør! De ramler i myra og utfor skrenter, og DØR. Disse dyrene dør i langt større grad av andre ting enn fredet rovvilt, men kun død av rovvilt blir det satt lys på.
Hva da med ansvaret bøndene har for alle disse andre dyrene som dør? Hvorfor blir ikke bønder tiltalt for dyremishandling? Hadde jeg etterlatt hunden min i skogen og gitt blanke i den, kan du banne på at jeg hadde fått en reaksjon. Men neida, med sau er dette ok. "

fortsetter under første kommentar

Svar kort

Yes! Det er helt sikkert flere enn meg her som blir litt ekstra klam i hakket av snasne ting på fire hjul som sier vrom-vrom(vroooooptsht), osv... Og nå er jo også sesongen som smått igang, så da er det på tide å dra igang en biltråd synes jeg... (Det synes jeg også, jævlig bra tiltak Kongkebab!!).

...jo, takk for det!

Så (fortrinnsvis) guttaboys:

Hva humper dere rundt i?

Hva er drømmebilen?

....hva er den oppnåelige drømmebilen?

Etc etc...

(Og jada, de fleste damer syns sånt er grise-harry, og maks turnoff, men nå er det vel stort sett bare burugler som er utgått på dato som henger på forumet her uansett, så ikke vær sjenerte guttaboys!!).

Jeg tenkte å ta en avstikker til helga, og har lyst å treffe gamle (og nye?) venner både i Oslo og i Bergen, så... hva skal jeg?
Oslo eller Bergen?

Overvektig?

Ingen svar
(mann 42 år fra Telemark) Privat melding

Slapp av det er håp.......

http://www.abcnyheter.no/tv/livet/2012/06/19/slik-slanker-de-seg-gud

Akkurat nå så hører jeg på Bernhoft, Stay With me.... digg ;-)
Tidligere var det Seal.
Hva med deg???

Som førsteinntrykk for at du skal gå inn på en profil, eller når du får en melding her inne?
Jeg ønsker at dere skal svare helt ærlig!
Og tør dere ikke innrømme deres ærlige mening, så post gjerne anonymt.

Jeg veit at du har ein, og den er sikkert fin sånn Herrfekts og min, og vi vil så gjerne sjå!

Jada, post BF'n deres folkens

Så her er en artig video om diverse dyrefeller.

http://www.youtube.com/watch?v=KecktyU46yI&feature=related

HVA er høyre eller venstre i senga?

Den ene mener at når man LIGGER i senga sier man hva som er høyre og venstre, den andre mener at når man står i sengeenden så sier man hva som er høyre og venstre.

Det kan bli katastrofe om den ene spør om å ligge i på høyre side i armkroken og så BLIR det venstre pga missforståelser! Viktig å få avklat dette. Selv om tråden ikke er grønn, vil vi gjerne ha seriøse svar på HVA som er høyre side, og HVA som er venstre. Gjerne noen erfaringer på området også, evt dårlige erfaringer dere ønsker å dele for å lette på trykket...

Visst ja....så.......ja.........så............hjelper det ikke med det jeg vil finne på :p

Oslo og omegn primært.

Auuuuu

Siste svar ma. 18 juni 2012 23:58 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym suisidal

Fikk forhuden i buksesmekken : ( stakkars lille tissen min blør. En sånn grov glidlås på turbuksen min og ikke på meg truse.
ja bare le dere : ) Det gjør kanskje jeg også etterhvert ..Grrr

Ville du datet meg?

nå skal vi vise misteren at han virkelig kan velge og vrake!
Kom igjen jenter!
Any takers???

Det var vel på tide???;) Forandring fryder? Liker dere å endre tekst og bilder på profilene deres? Første gang jeg byttet profilbilde siden første sukkerdag...

Neste fornyelse av medlemskapet mitt skulle vært i morgen, men tar en pause som superbruker.. Ønsker alle sammen lykke til videre med jakten på den rette:o)

Hva med en kjellerdate, det kan vel være en artig vinkling?

Noen som er med?

Noen som har en mørk kjeller til utlåns?

Date

Siste svar ma. 18 juni 2012 21:33 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Til helgen passer det bra med en date her,,, Noen som hiver seg på ! :)?

Noen ganger tenker jeg på hva folk søker og ønsker her inne, hvorfor de er medlem på sukker.no osv.
Noen har profilbilder der de gjør seg til (poenget med dette på en dating side er...?)
Noen skriver skriver om hele sexlivet sitt her (ønsker du at din partner utleverer seg for alle andre om sexlivet..?)
Noen skriver sånne sutre tråder her inne om at de ikke får svar eller ikke finner en kjæreste (ehhh tror ikke jakten blir noe lettere eller...?)
Noen spørr om folk ville datet dem... (NEI, fordi du skriver det på forumet på denne måten, og hvertfal når du er anonym)

Bruker du sukker som tidsfordriv eller er du her for å finne den rette?

Jeg planlegger en ferietur med mine barn. De er under 10 år.
Har dere noen tips til hvor vi kan reise? Da gjerne med spesifikt som hotell,hvor langt det er ca fra flyplass til hotellet ol.

Ferien går til det store landet Syden.

Noen damer som kunne tenkt å ta en fjelltur som date?

Kunne det være en artig vinkling ,i motsetning cafè,kino eller en øl??

http://www.youtube.com/watch?v=s3zjzffwkbU&feature=g-all-u

Patetisk, men sant:

Jeg innvier ferien med en tråd på forumet! Er for schlækk til å finne på noe, så her sitter jeg og smiler!
Om noen vil skravle litt, si hei eller bidra med noe, er det hyggelig. Hvis ikke, får jeg ryddet masse i kveld :-)

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/06/18/breivik-fikk-kjaerlighetsbrev-fra-16 -aring

Når ein skriver "kjærlighetsbrev" til Norges verste massemorder....

Noen som vil skrive en mail til meg? Jeg har nå svart de jeg kan svare på, og det er fortsatt null mailer i innboksen.. Evt. Fortell meg hvorfor jeg ikke får svar fra så mange, hva er det som bør rettes på profilen min, for å øke interessen? :-)

Tenk om alle dagar var som denne.. Det hadde vore saker.

Eg vakna frisk og tidig 04:01 i natt, hoppa i dusjen, pussa tenner og plukka nyvaska og turre kler av turkestativet.

04:45 låste eg opp bilen, dumpa baggen i bagasjerommet, og fann meg til rette i førarsete. 04:55 drog eg kortet på den lokale Shell-stasjonen, og gjekk der frå med ei flaske blå Farris, ein lunka "luna" og ein kopp svart kaffietterlikning.

Så var det vidare til Os, og rett om bord på ferja.
På andre sida var eg tredje bil ut av båten, men farten var fin, så det var ikkje naudsynt å køyre forbi.
Skydekket over meg byrja sprekke; i det fjerne såg eg sola trenge igjennom, og framføre meg turka vegen opp.
Lufta var framleis kjølig og fuktig etter natta, så motoren fekk i seg oksygenrik luft i mengder, og det var nesten eg eg kunne høyre at den vesle turbomata 2-literen glede seg over optimale blandingsforhold, og omtrent ropa etter å få "strekke på beina"...

Det er då ein veit at ein får ein fin køyretur..

I det varebilane framføre meg byrjar slakke av grunna svingete veg dukkar ein svart BMW 7-serie opp bak med, tett fulgt av ein 5-serie..
Med to svarte BMW-ar bak seg er det berre å byrje å klargjere for å vert forbikøyrd, så eg slapp opp gassen og opna opp ei luke framfø meg.. Og ganske riktig.. Der kom dei fresande forbi.. Inga stygg og hissig forbikøyring som forventa, men derimot rolig og kontrollert, med bruk av blinklys både inn og ut ved feltbyte..

Litt etter litt passerte dei kassebilane, og sidan vegen tillot det la eg meg på hjul.

No var det to svarte BMW-ar og ein SAAB som cruisa fint nedover E39 i hastigheiter noko over kva tillete er, mens radioen veksla mellom Elvis, David Bowie og anna framifrå køyremusikk.. (Og med det sender eg ein stor takk til førre eigar av bilen min for at han betalte ekstra for godt steroanlegg!)

Ved "samanføyinga" av vegane E39 og E134 hamna me sist i ein lenger kø, og for min del var det då til å legge seg i "sekken", sette cruisecontrollen på 65km/h, og slappe av.. Erfaringsmessig svingar dei alle av inn til Statoil sitt anlegg på Kårstø, knappe 2 mil unna.

Og ganske riktig. Med eit var det kun meg og 7-serien igjen, og farten auka på ny..

Farten og flyten var gjamnt over svært bra, og me byrja nærma oss Årsvågen ferjekai med om lag 2 minutt margin på ferja.

Men så var det med eit "bom stopp"..