Sukkerforum

Av alle ting man kan lure på... Da jeg var helt fersk her på Sukker så husker jeg at en fyr skrev "takk for brev" etter at jeg hadde sendt ham en mail, og jeg lurte på hva i alle dager han snakket om - jeg hadde jo ikke sendt noe brev. Men jeg ser jo at det er noe flere her inne kaller det når de får en mail.

Why?!?

Flaut..

Siste svar ti. 12 juni 2012 21:02 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym dollface

Okei, det er tirsdag, jeg kjeder meg. Fortell noe morsomt da, en flau historie eller noe i den duren.. :)

Jeg stuffa en gang støvsugeren min så enormt at jeg måtte få hjelp av faren min til å fikse den. (vel, jeg måtte vel egentlig ikke det, men han var her og ville fikse den for meg, dvs pirke ut dritten for meg) Hva tror dere han finner i støvsugeren? Joda, et kondom.. Dum som jeg var hadde jeg brukt støvsugeren til å fjerne det fra under nattbordet.. haha:p kan du tro jeg var flau da han sto der og holdt kondomet, så på meg og bare "hva faen"???

Jeg har lært, nå..

Har de opplevd dette scenariet, folkens?

"De har truffe ei dame/ein mann. Likevel får du meldingar frå andre på nettportalen de "fann kvarandre i" - og kvar gong du er innom for å svare (til dømes vil du gledesstrålande fortelje at du har funne han/henne), ser du at den andre er online. For meg er det ikkje noko problem - men så kjem meldinga: "Kva i all verda gjer du online? Søkjer du ein annan, eller?"

Du freistar - med logikk og fornuft som våpen - å fortelje sanninga (sjølv svarar eg på alle meldingar - har til og med meldt meg på med svargaranti på denne nettstaden). Deretter må det jo også vere tillatt å spørje: Og kvifor er DU der, då?

Deretter har alt gått i vranglås.
Sjalusi er ein frykteleg sjukdom! Ja, for det ER ein sjukdom.

Nåja.
Kva meiner d'herrer og ditto fruer om dilemmaet?

Har et mega problem!! Jeg ble kjent med en person her inne via meldinger og tonen virker grei og skal snart møtes for første gang. Men.. Jeg har også en x som gjerne ønsker seg tilbake til meg og er villig til å strekke strikken for at forholdet skal fungere og gnisten kan gjenoptas.
Nå skal det sies at kommunikasjonen mellom meg og min x er svært god. Vi kan prate om alt og ingenting men det stokker seg når det kommer til barnas mor. Der er det absolutt 0 kjemi for å si det sånn...

Burde jeg gå for ei ny dame som kanskje ser annerledes på samarbeidet i og med at hu har barn på heltid (der samarbeidet var helt ræva med barnefaren) eller burde jeg prøve å finne tilbake til Xn som har 0 kjemi med barnas mor... Eller skal jeg skaffe meg en pepperbøsse og leve lykkelig med den? :-P

Svare!

Siste svar ti. 12 juni 2012 16:33 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Merkelig holdning her på sukker synes jeg, veldig mange som ikke bryr seg med å svare på henvendelser .
Være seg velmente komplimenter, eller forsøk på kontakt.
Jeg prøver da alltid å gi et svar til avsender uansett hvor lite interessant vedkommende skulle være som kjærestemateriale.

RBKs Mikael Dorsin har endelig skjønt det og raket av seg de siste fjonene / hentesveisen. Resultat: Han er blitt sånn ca. en milliard ganger kjekkere.

Jeg bare nevner det ;)

kan noen komme å synge en nattasang?

Hva menn egentlig tenker og hva menn egentlig mener:

“JEG GÅR OG FISKER”
betyr egentlig: “Jeg går og drikker meg sanseløs og står ved elven med en pinne i handen, mens fiskene svømmer trygt forbi”
“LA OSS TA DIN BIL”
betyr egentlig: “Min er full av tomflasker, burgerpapir, og den er fullstendig tom for bensin”
“KVINNELIG SJÅFØR !!”
betyr egentlig: “Sånne som ikke kjører for fort, sjangler, banner, gjør groteske fakter, og som har en bedre kjørehistorie enn det jeg har”
“DET ER DET SAMME HVILKEN FARGE DU MALER KJØKKENET VÅRT !!”
betyr egentlig: “Så lenge det ikke er blått, grønt, rosa, rødt, gult, lavender, grått, svart, turkis eller noen andre farger utenom hvitt ”
“DETTE ER EN GUTTETING ”
betyr egentlig: “Det ligger ingen rasjonelle tanker bak, og du har ingen sjanse å få noe logisk ut av det”
“KAN JEG HJELPE DEG MED MIDDAGEN ??”
betyr egentlig: “Hvorfor er ikke middagen allerede servert ??”
“ÆH; KLART ELSKEDE, eller “JA, KJÆRE”
betyr egentlig: ” Absolutt ingenting. Det er en automatisk respons, på samme måte som Pavlovs hund sikler”
“GOD IDE !”
betyr egentlig ” Det vil aldri fungere. Men jeg får i alle fall tilfredstillelsen av å se deg mislykkes ”
“HAR DU SLANKET DEG ?”
betyr egentlig: “Jeg har nettopp brukt mine siste penger på en ny drill”
“MIN KONE FORSTÅR MEG IKKE”
betyr egentlig: “Hun har hørt alle mine historier før, og er dritt lei dem”
“DET TAR FOR LANG TID Å FORKLARE”
betyr egentlig: “Jeg har ingen aning om hvordan den tingen virker. ”
“JEG HAR TRENT MER I DET SISTE”
betyr egentlig: “Batteriene i fjernkontrollen er flate”
“VI KOMMER FOR SENT”
betyr egentlig: “Nå har jeg fått en god grunn til å kjøre som f#&n”
“MATEN DIN ER AKKURAT LIK MIN MOR`S”
betyr egentlig: “Hun brukte røykvarsleren som kjøkkenklokke også”
“TA DEG EN PAUSE KJÆRE, DU JOBBER FOR HARDT”
betyr egentlig: “Jeg får ikke med meg fotballkampen, på grunn av den ford#¤te støvsugeren”
“DET VAR INTERESSANT, KJÆRE”
betyr egentlig: “Snakker du fortsatt ??”
“KJÆRE, VI TRENGER IKKE DYRE GAVER FOR Å BEVISE VÅR KJÆRLIGHET”
betyr egentlig: “Jeg har glemt bursdagen din igjen”
“DU VENTER FOR MYE AV MEG !”
betyr egentlig: “Du ønsker alltid at jeg skal være våken !”
“DETTE VAR VIRKELIG EN GOD VIDEO! ”
betyr egentlig: “Den inneholder våpen, kniver, raske biler og Catherina Zeta Johnes”
“DET ER DAME-ARBEID !!”
betyr egentlig: “Det er vanskelig, skittent og utakknemmelig arbeid”
“VIL DU GIFTE DEG MED MEG ?”
betyr egentlig: “Begge mine romkompiser har flytte

Selv er jeg kronisk b-menneske som syns det er utrolig kjedelig å gå å legge seg...frister liksom ikke :P

Jeg blokkerte en dust for en time siden, og nå for syv minutter siden har han satt gult hjerte på meg. Hvordan klarer han det?

Jeg har et sommerforsett. Jeg var på date med en dame som mente jeg hadde hatt få seksualpartnene. Uten at jeg skal gå inn på hvor mange det er (over snittet) Det sa nok mest om henne. Uansett, jeg bestemte meg i April måned at jeg skulle knulle en ny skile hver uke.

So far so good :)

Fikk nettopp tidenes tilbud i en melding. En ung herremann (selvfølgelig tom profil uten bilde) som tilbydde seg å komme hjem til meg og gjøre hva jeg måtte ønske av husarbeid - rydding, vasking, støvsuging, matlaging, u name it. Eneste krav var at han måtte gjøre det naken og mens jeg var der. Venninner var mer enn velkomne til å være på besøk.

Skal ha jentemiddag til helgen og vurderer om jeg skal slå til, hoho. Kunne vært riktig så festlig og lette min jobb betraktelig. Bør jeg slå til eller?

Inspirert om tråden om en hjelpende hånd ang praktisk arbeid- og potensielle dater.

Trenger litt veiledning til valg:
Bad: flis eller baderomspanel? For/imot? Hva er pent og salgbart?
Stue: laminat eller parkett. Hva er best? Og mest praktisk? Videresalg?

Skal du selge bil eller hus vil du vel ha bilder og papirer i orden, vil du ikke?
Slik fungerer det også med profilene her inne.

Bilde selger. Utfyllende profil gir mersalg.

De får svar uansett, har du ikke utseende med deg så legg deg i tøylene med en bra tekst.. Og dropp 10 bilder fra naturen UTEN deg selv på bilde....

Hvor lenge skal jeg være idiot og date en fyr som trenger litt tid på seg før han inngår ett nytt forhold, pga sine påståtte svikefulle ekser??

Har gått 6mnd nå... er jeg idiot, eller bare føler jeg meg som en?

Etter å ha flørtet med en sukker klump her inne en stund, vi skulle møtes men helte tiden fant han på unskyldninger. Nå oppdaget jeg at han har begynt å flørte med andre. Jaja lykke til, det finnes mere fisk i havet.

jeg hadde dette på profilen min, og med det mente jeg a jeg ville ha et forhold i fremtiden, og at jeg ikke ville stresse frem med noe.. For jeg ville ha et forhold, en mann med følelser for meg, og ikke en elsker.. da ville jeg skrevet det.. Men på tross av dette fikk jeg påfallende mange forslag om sex, og andre ikke interessante forslag.. er det profilen min som lyser "pul mæ" eller er det "flørt som uvikler seg til noe mer" som gjør det? et lite clue her hadde gjort seg!!

Hei!
Jeg lurer veldig på en ting. I blant snakker man med noen og har god kommunikasjon. Man får etterhvert lyst til å møtes, men overskuddet mangler. Man forteller at man ikke har tid og krefter til å treffes fordi man står midt oppi litt tøffe utfordringer. Det være seg oppussing, nett som ikke virker, flytting osv.

Jeg snakket nettopp med en venninne som hadde registrert det samme som meg: Det er så godt som aldri noen som tilbyr seg å hjelpe til med noe av det man nevner som utfordringer. Hvorfor ikke gjøre noe nyttig som en del av det å bli bedre kjent? (Ja, note to self også...) Gjett om det gir plusspoeng!

Noen ganger må dating legges på hylla fordi man er enslig jente som ikke greier manneting. Selvfølgelig kan alt leies inn, men tenk så glad jeg hadde blitt om han da hadde sagt: Skal jeg ta med drillen og få hengt opp noen bilder for deg? Jeg kan tirsdag og torsdag! Trenger du hjelp med å flytte den vaskemaskinen? Skal vi male stuen sammen? Jeg er ganske god på det! ;-)

Da ville man kunne kombinert det praktiske med det hyggelige. Og det ville vært en flott gest, som ville tellt superpositivt om det hadde blitt noe mer - og poeng som menneske ville man uansett fått. Men i stedet er svaret: "Du får si fra når du får hodet over vannet så vi får tatt den kaffen, da."

Dette er ikke ment som en sutretråd, men som en refleksjon jeg har gjort meg .Dette er ment som en undring over om ikke det å gi en håndsrekning er en vel så bra date som å sitte overfor hverandre og vri hodene for å small talke? Det er ment som en oppfordring til alle, inkludert meg selv, til å tilby å hjelpe med noe dersom noen sier de sliter med noe jeg faktisk kan bidra med.... Burde være en flott måte å bli kjent på! :-)

Hepp

Etter å ha forsøkt litt ulike profiltekster, og byttet ut profilbildet litt, forsøkt ulike "førstemeldinger" uten helt optimalt "resultat". Tenkte jeg å be det store forumet om hjelp, så kanskje jeg kan "lykkes bedre".

Vel, altså jeg er ikke ute etter en ONS, jeg vil ha ei å bli gla i, men har ikke stort hastverk. Jeg har vært singel en stund, og er ikke helt trygg på dette spillet....

Vel, noen tips? Hva er "galt/feil/uatraktivt" med profilen, noe jeg bør/kan gjøre bedre?

Har mange ganger opplevd hva jeg har hatt inntrykk av at ganske mange menn her har opplevd: Skriver en melding. Får om en er heldig et svar eller to.. Og så er det plutselig stille. Har også forstått at å syte over dette til jentene bare blir møtt med motargumenter av diverse slag. Så det er ikke hensikten med denne posten.

Har prøvd noen ganger å motvirke dette ved å sende en ny melding en stund senere. Tanken har vært at kanskje er det noen som har mentaliteten at kun de som viser interesse over tid, og etterspør svar er interesserte nok til å få det. Det snodige er at disse meldingene har stort sett blitt besvart - men da med en hudfletting av at jeg har vært for utolmodig, at de hadde tenkt å svare, men at de nå i stedet velger å blokke meg. Tidsperioden mellom første og andre melding har variert fra noen timer til noe over en uke, uansett med samme resultat.

Så jeg har følgende spørsmål: Er det noen kvinner her som faktisk bruker den nevnte utsilingsteknikken - vente på melding 2 for å "teste" interesse? I tilfelle er det noen som har noen som helst råd i forhold til hvor langt tidsrom det bør være mellom? Og: Hvor lenge er det rimelig å vente før man kan si omtrent sikkert at man bare har fått et stille avslag (gitt at man ikke er et "offer" for slik utsilingsstrategi)? (Anta at siste sendte melding var av en viss lengde)

Kjedet meg litt en kveld, så jeg gjorde et raskt søk på aldersgruppen under den jeg går etter. (Jeg har runda 50, så jeg holder meg over 40.) Et søk på damer 34 - 40 i Oslo ga 22 sider! Og så mye flott, skulle vært ti år yngre!

Men alle dere cougars her over 40 som skal ha yngre menn, dere skulle bare ha visst hvor tøff konkurransen er! :-)

Har du noen gang holdt noen på gress (enten her eller utenfor nett)? Og hvorfor gjorde du det? Usikkerhet fra din side? Bare på faenskap? Bare for å se hvor lenge du klarte det? Eller andre grunner? Og ble det noe forhold (uavhengig av varighet) av det til slutt?

Gjerne oppgi alder og kjønn :-)

Får starte med meg da: Mann 29. Har ikke holdt noen på gress (men tror jeg selv blir holdt der av en jente nå, haha :-)

Det hender jeg får høre fra min ekskone, mine skjønne barns mor, at hun lurer på hvem som kommer til å få hennes plass hos meg. Vil jeg satse på en betraktelig yngre, som hun tror, eller vil jeg ende med en nærmere min egen alder? (5 år mellom oss.)

Det hender jeg lurer på det samme selv.

Og hvordan vil hun tolke det?
Blir det en som er yngre, vil jeg få høre at jeg har forkastet henne for en betraktelig yngre modell.
Går jeg for en eldre, vil hun si jeg ikke kunne fått noen så ung og flott som henne.
Prøver jeg å si at alderen faktisk ikke betød noe, kommer jeg ikke til å bli trodd.

Tror jeg venter og ser hva som skjer.

Hva er det med menn som søker kvinner som ikke bor der han bor, men tydligvis vanskelig for å treffes?
Har kommet i kontakt med flere kjekke,deilige menn med god kommunikasjon, men treffes, det ble vanskelig!
Liten flytur e vanskelig tydligvis.
Har ett inntrykk av at de bare ut etter oppmerksomhet og evt. nettsex selv om profilen deres tyder på noe annet.

Menn, skjerp dere!
Vær ærlig med en gang!
Eller hold dere til kvinner i nærområde!!!

Utrolig mange som skriver på profilen sin at de egentlig ikke liker nettdating og at de synes det er superkleint og at alle som dater på nett er rare... get the fuck out then...

Hei.
Vi er tre unge menn som invterer til sukkerfest i Maridalsveien.
Brukerene er Leo6, Blakstad, Linur.

Pling en melding om det skulle være interessant med en hyggelig samtale med
flotte gutter over et glass hvitvin og jordbær;)

Hvem skal ut å lufte seg onsdag?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Per

i Oslo..

Hvor ofte sex?

Siste svar ma. 11 juni 2012 16:16 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym Morgenfugl

Hvor ofte er det vanlig at du har sex med partneren din? Hvor viktig er sex for deg? Jeg har hatt ett samboerforhold med god sex, og noen langvarige dater etterpå der sexbehovet til disse mennene var mindre enn mitt. Har blitt litt skremt og tenker mye på dette- at det er viktig å finne enn mann med samme behov for sex og nærhet som meg.

Hei folkens!

Jeg har jobbet noen år nå innenfor det private helsevesenet. Jeg har 7 års høyere utdanning og utdanningen min er relevant i forhold til jobben. Jeg fyller 34 år til høsten. Så kommer spørsmålet, som jeg har grublet på i mndsvis, er det for drøyt visst jeg starter på legeutdanningen? Er jeg rett og slett for gammel? Og når jeg i tillegg sier at jeg må ta matte og fysikk på videregående? Har egentlig alltid ønsket å ta legeutdanningen..., men hva sier sukkerfolket til det?
Noen meninger? Noen tips?

Halvgjort er Haraldgjort.

Har en stund hatt ambisjoner om å plante bringebær. Igår kom jeg så langt at jeg kjøpte 6 planter på nærmeste hagesenter. Og det er som på IKEA, man kjøper noe annet også. Så jeg kjøpte 2 vinstokker og 2 solbærbusker.

Nå, etter at jeg begynte å grave, vet jeg at det omtrent ikke er humus i jorda hos meg. Og at jorda er så skrinn og godt drenert at det var knuskt tørt selv om jeg hadde fått 15 mm regn nylig.

Vinstokkene er satt i det bedet jeg hadde tenkt å sette dem i. Hvis de klarer å etablere seg, kan det kanskje lykkes, men de er beregnet for herdighetssone 3, så dette kan mislykkes.

Der jeg tenkte på å sette solbærene er det så skrinnt at jeg skal være lykkelig for at noen gresstrå vil vokse der. Så solbærene ble plantet et sted det også skal komme bringebær. Plass nok igjen.

Så var tiden kommet til bringebærene, men de står fortsatt i potter, og det er fortsatt en del gress der bringebærene skal komme. Får ta det en annen dag, for det ble så mye skygge.

Mulig det har med matchingsystemet å gjere, men eg ser at svært mange av dei eg har match med spesifikt poengterar at dei vil ha ein Mann.

Kriteriar som dukkar opp gong etter gong er:
Må drikke øl og gjerne like sport (fotball)
Kunne byte dekk på bilen og elles vere handy
Være trygg, beskyttande og solid
Ha god sjølvkjensle og sjølvtillit
Kunne ta kontroll og vere tøff ved behov.

Er det jamnt over eitt ynskjer blant dykk jenter; at de vil ha ein mann med stor M?
Er metroseksuell ut? At ansikspeeling, napping av augebryn og nipping til champagne no er fy-fy?

Bildene, teksten - annet?

Synes ofte det kan bli litt kleint å skrive slike profiltekster, og vurderer å endre litt på min, så innspill hadde vært flott ;)

Utdannelse

Siste svar sø. 10 juni 2012 23:49 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Manndåm1

Jeg er nå 25 år og har bestemt meg for å få en utdannelse. Er det for sent?

Føler meg litt flau...

Å herregud, så er søndagen her igjen..... Ingen søndags kjæreste å se. Å fyllesyken er verre enn noen gang, man har vel blitt for gammel.

Andre som syns synd på seg selv idag? ;)

Sjekkelinje

Siste svar sø. 10 juni 2012 21:38 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym bada bing

Jeg gikk bort til en dritfin dame på et utested, prikket henne på skulderen og spurte: "Virru ha pikk?"

Funka ikke.

Eg satsar på ein kjapp joggetur frå idrettsanlegget ved Haukås skule og opp på Hetlebakksåta/Breisteisåta. (Er usikker på kva som er korrekt namn på toppen der..)

Kondisen min er rævva, men opp skal eg; og i joggetempo vert det.

Oppmøte ved parkeringsanlegget kring klokka fem vil eg tippe, men nøyaktig tidspunkt her i tråden eller på SMS (send meg PM for mobilnummer) halvanna time før.

(Sjå etter brun SAAB stasjonsvogn med Norseman-klistremerke i bakruta på p-plassen.)

Har vært Superbruker en liten stund, men ikke særlig aktiv. Er litt usikker på hele nettdatinggreia. Nå lar jeg flertallet bestemme om jeg skal fornye mitt medlemskap. Hvem er for og hvem er imot? :) Winnitou

Hvis jeg blokkerer en person, vil han likevel kunne se meg i sidebanneret da?

(Får ikke lov til å reklamere på forumet).

Her har vært en stille og rolig helg. Ikke noe spes herfra.

Skrivefeil

Siste svar sø. 10 juni 2012 17:39 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Postmann

Det florerer av skrivefeil på forumet....

Sammensatte ord? Nei, det er vanskelig...

Og/å? Nei, ikke det heller...

:)

Lime!

Siste svar sø. 10 juni 2012 17:23 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym lime<3

Finnes det noe mer deilig en å stappe fitte full av lime? Bruke bekkenmusklene og skive til, kjenne den syrlige saften renne nedover, ut forbi leppene og over klitten?

Gjør det enkelt baker kanelboller, men skal på noe munke steking i Tvedestrand om en stund så må nok freshe opp litt på oppskriften min.

Hva baker du i dag?

Hver gang jeg er hos tannlegen så stinker det av wonderbaum der. Han henger de opp i det lyset. Er dette normalt?

Jeg leste forleden dag en artikkel om sjekking og hvordan oppføre seg på byen.Jeg lærte meg at det å tro på at jenta allerede er tiltrukket av deg og liker deg er det beste sjekketrikset som finnes.

Har tenkt en del på dette og falt for psykologien i det,så i går dro jeg på byen for å prøve det ut i praksis : )
Jeg sa til meg selv at hun liker meg,hun synes jeg er hyggelig og hun synes jeg er tiltrekkende.

Det er virkelig lenge siden jeg har følt meg så trygg på meg selv ute på byen.Jeg var avslappet,lo og koste meg skikkelig sammen med masse hyggelige mennesker.Kvelden i går var virkelig en boost for selvtilliten ; )

Nå skal det legges til at jeg en tid har slitt litt med "selvbildet" etter å ha blitt fortalt og trodd på, at jeg er en stygg taper : (

For min del Foo Fighters

.................... derfor burde jeg gå for...?

Jeg snakker med ei dame, hun virker ganske så bra for meg på alle måter men det jeg trenger hjelp til er å snu samtalen over på ting som har mer med sjekking å gjøre og mindre med la oss bli kjent.

Jeg har ingen problem med å få kontakt ei heller å holde en samtale men jeg trenger et par pointers på hvordan få samtalen til å bli mer om oss to, litt mer flørting, litt mer jeg viser at jeg er interresert i henne om dere forstår

Så kom med deres gode råd jeg lytter.