Sukkerforum

Trening

Siste svar sø. 6 mai 2012 22:58 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Frøkna

Hei, er det noen som har noen tips angående treningsstudio i Oslo?

AP-hat

Siste svar sø. 6 mai 2012 22:56 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym max-mekker

Jeg er så glad vi har en regjering og statsminister som ikke støtter korrupsjon. Tenk att vi har ingen korrupsjon her i norge. Det er jo helt fantastisk. En blir rørt til tårer nesten.
Jeg trur faktisk ikke det fins i russland heller. For det har Stoltenberg & Støre sagt....

Ber dere ta en titt på min profiltekst og komme med tilbakemeldinger hvordan jeg bør formulere meg.
Føler den er ganske beskrivende for meg, men skulle gjerne hatt den litt mer "krydret" om dere skjønner.

Takk takk :-)

PS. profilbildet mitt er ca. 5 år gammelt, jeg burde kanskje skifte det også?!

Hvor ofte får dere henvendelser her??

...hva med i stedet å forby det å gi penger til tiggere? Satt på spissen, så blir det litt samme fremgangsmåte som å forby det å gi penger til prostituerte. Eller?

Stå for det du sier, og ikke vær så himla feig ved å bruke pseudonym. FY SKAM!
Det er en gjenganger her på trådene, at de som slenger med leppa og fyrer oppunder.. Jo, det er de som IKKE TØR bruke sitt eget Sukkernavn!

Hva synes dere er en grei førstemelding å sende?

Har du blitt for egoistisk, selvsentrert og selvelskende til å få deg en kjæreste, tror du?

(Og nei, ikke for min del.)

Søndag ettermiddag og sola skinner.
Har ruslet en kjæresteløs tur og sitter i parken og nyter sola, MEN så var det dette med kjæresteløs da....
Noen som er klare for å møtes for en kaffe/øl akkurat nå? Lyst til å bare kaste deg ut i det?
Eller fins det fler menn/kvinner gutter/jenter vil møttes som en liten spontan sukkergjeng?

Nå har jeg vært her i noen måneder, og prøver å hele tiden oppdatere profilbilet, da jeg mener det er viktig å fremstå som den jeg er i dag...Men ikke lett det... Jeg knipser og laster opp, og får oftere avslag, en godkjenning.. De forrige argumentene kunne jeg kjøpe, da det ikke var ønskelig med for mange med hodet på skakke, litt lang avtand osv...Men siste avslag var underlig:)) "Ikke gjenkjennelig" ??
Jeg mener da bestemt at jeg er gjenkjennlig på det bildet. Har lagt det under fotoalbummet mitt, og syns jeg ligner på meg selv der, som på de andre bildene mine.. Hmm Hva er dette for noe?? Skjønner ikke dette jeg ??

Hei kjære sukker folk!

Dette innlegget er rettet mot det kvinnelige kjønn, MEN mannfolk med gode tips får gjerne svare!

Ved en henvendelse, til dere kvinner/jenter, hva gjør så dere svarer ? Kommer det mest an på det som står i brevet dere får? eller profilen dere går inn å besøker? Hele pakka kanskje.. For jeg føler meg rimelig mislykka i forsøket til å få igang noe her.

Man begynner å tvile, er det utseendet, er det profilen, eller er det rett å slett brevene mine som er katastrofale?

Råd mottas med takk! :)

Ellers får dere ha en god helg!

Nå som mytene har falt, er det på tide med noen harde fakta.

- Gutter som andre jenter er tiltrukket av! Hvem har vel ikke opplevd at en jente som i utgangspunktet var lite interessert i deg, begynner å jakta på deg når du er i et forhold eller dater en annen?

- Gutter som får mye oppmerksomhet! Sørg for eksempel å ha venner på Facebook som "liker" og kommenterer bilder og statusoppdateringer. Dette vil få jentene til å tenke at du har sosial verdi.

- Gutter som er del av en sterk gruppe! Er du med i en kul gjeng på et utested, så blir du automatisk sett på en en interessant fyr, enn hvis du er en ensom ulv.

- Gutter som er litt skumle! Jenter har et innebygd beskyttelsesbehov, og tiltrekkes av menn som er litt skumle og ser litt farlige ut, men er snill mot jenta han er glad i.

- Gutten blir enda mer tiltrekkende når jenta ikke er sikker på om hun kan få ham eller når andre forsøker å holde dem fra hverandre

- Gutter som kler seg bra! Må ikke være moteløver, men opptatt av hva de har på seg. Særlig viktig er skoene.

- Selvsikker opptreden! Jenter liker gutter som vet hva de vil, og som står for det. Nølende, pysete og usikker oppførsel er turn-off.

Atter en helg i singeltilværelsens klør
Livet går videre sånn det alltid gjør
Ingen brev eller respons i vente
Hvor er du søte drømmejente
Her sitter jeg alene og kikker
På F5 jeg alltid klikker
Er jeg helt lost
Fortsatt ingen post
En god helg ønskes til de skjønne kvinner
Måtte du finne din stolte vinner

Roadtrip

Siste svar sø. 6 mai 2012 11:48 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Kar29

Jeg tok mc-lappen nå i midten av april, og lurer på om jeg skal kaste meg ut på en langtur allerede nå i sommer. Det blir i så fall en tur uten følge. Har alltid hatt lyst å se Nord-Norge, så jeg vurderer sterkt å dra oppover.

Noen som har erfaring med å dra på en tilsvarende tur alene? Bør jeg få litt kjøreerfaring før jeg legger ut på en slik langtur? Avreise vil bli fra Bergen, og Nordkapp virker fristende :) Har jo et lite håp om å møte folk underveis også, for jeg trenger absolutt å utvide nettverket mitt. Det er så mange som sier det er så lett å komme i kontakt med nordlendinger, og det høres ikke dumt ut for en litt innadvendt bergenser (ja, det finnes innadvendte bergensere).

Har i hvertfall 3-4 uker i sommer der jeg ønsker å oppleve noe nytt. Orker ikke enda en sommer uten at det skjer noe som helst. Noen tips og råd fra erfarne mc-folk, eller andre som måtte ha innspill? :)

Ha en fin dag :) Håper at solen kommer, og at vi ikke har en blanding av alle de 4 årstidene i dag også :)

Hvordan skal du tilbringe søndagen?

Oslo vest

Siste svar sø. 6 mai 2012 10:22 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Jensekvinn

Finnes noen fra Oslo vest eller er det bare østsoss her?

Ja,hvor er de ?

Er jo omtrent INGEN av dem her ?

Jeg vet ikke helt om jeg skal le, gråte, bli irritert eller rett og slett melde flytting til Oslo. Hva er det med menn fra Sør - Trøndelag mellom 30 og 50 år? Hvorfor har dere ikke bilde? Når jeg søker etter menn i det alderspennet fra det sørlige Trøndelag, så får jeg opp 37!!!! profiler (altså de med best match) før jeg får en med profilbilde. Som om ikke det var nok, så har ingen album heller. Når de da i tillegg har en profil nesten uten tekst, så lurer jeg virkelig på om de seriøst tror at noen skal gidde å kontakte dem. Hvorfor har de profil på sukker i det hele tatt?

Dette var dagens hjertesukk :-) Jammen ikke enkelt å bo i Trondheim og skulle finne en mann på sukker fra den byen :-)

Etter en kveld på byen der en fyr tydelig har flørtet med meg hele kvelden er forbi, så bare innser jeg at jeg er så feig! Jeg snakket mye med kompisen hans, samtidig som jeg sendte han andre mange smil, men sette seg ved siden av og slå av en par, nei det somler jeg meg ikke til..blir noenganger alt for lei med selv :-)

Skuffa...

Siste svar sø. 6 mai 2012 08:13 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym månestråle

Jeg oppdaget at mannen jeg var forelsket i ikke hadde noe "selv" og kunne derfor ikke oppleve en nær relasjon slik "normale" folk kan.....ble veldig skuffet. Han kan ikke være ekte seg selv.....aldri....Det kalles narsissist. Måtte bare forlate ham. Det var et nytteløst forhold. Følte jeg gikk tom for batteri til slutt.

Bevares... så innom en profil. Kan ikke huske hva jeg svarte på pratefart????? Enten er fyren DRIT treig, eller så er han som et olja lyn..
jeg kanpratehullihodetpåhvemsomhelstpånullsvisj...... eller......
Kan ta det roooolig, treeeeg som lim....som sirup...... er det mulig å være SÅ forskjellige på det? Håper ikke jeg skrev det var viktig /absolutt krav.....

dævver av latter.... ( ler fort)

I motsetning til hva mange tror, er det bare tull at man må sende originale meldinger for å vekke interesse. Cluet er å ha et bra profilbilde og en interessant profiltekst. Har man det, så er det bare å sende ut en kort melding som "Hei på deg! Pål her. Ble litt nysgjerrig på deg :)"

Det er klart, du kan skrive noe veldig originalt eller interessant, og da kan du få svar, men denne personen er jo i utgangspunktet ikke interessert i deg, og diskusjonen vil da dø ut raskt.

Bilder har dere heller ikke.

Har det så mye å si at matchtallet må være så nære 100 som mulig ????

MÅÅÅÅÅ man være 100 % like for å kunne bli kjent her på Sukker ???

I vanlige forhold er folk forskjellige,men her må man altså være så lik som mulig.....

Ville du tatt kontakt med en jente som viser fingern på et av albumbildene?

Er det noe rart med meg, eller er det flere som reagerer på at de ikke får svar på henvendelser? Selv profiler med svargaranti gidder ikke å svare.. Andre kan avslutte midt i en chat ved bare å forsvinne uten å avslutte skikkelig. Gjør de det i telefonen også? Bare legger på uten å si ha det?

Eller er det faktisk i grunn kun virkelig slik at veien til lykke er gjennom kone, 2 barn, stasjonsvogn og en hund. Hunden kan godt hete Walter.

TS

Hvorfor må noen forsøple skriftspråket? Flere som irriterer seg. Når man er godt over 40 år kan man vel skrive som et voksent menneske? Blir litt turnoff for meg altså....

...mot bussen. Den ene tomaten gikk på bussen, men da den andre tomaten skulle gå på, fant den ikke busskortet, så det ble kø da den lette etter småpenger.

Hvit helg?

Ingen svar
(mann 43 år fra Oslo) Privat melding

Neppe!! skål :P

Skål da folkens:) ut på livet i kveld:)

Jeg er en av de menn som også takker Kate for denne påvirkningen på dagens kvinner :-)

http://www.vg.no/rampelys/prinsebryllupet/artikkel.php?artid=10057940

Jeg driter i alder, og ønsker en profil hvor det ikke står noe om hvilke aldersintervaller jeg søker innenfor. Har sett at noen har det. Men hvordan gjør man det?

Hvorfor er det greit for en kvinne å skrive at hun søker en handyman som er flink med hammeren og skrutrekkeren, men ikke greit for å mann å skrive at han søker en jente som er flink med vaskebørsta og skurekluten?

... de som egentlig ikke har tid til å ha en kjæreste..

Men er dette unike brukere, eller antall besøk?

God helg folkens..! Skal du noe spennende i helga....?

Skriv noe du har gjort, som er utpreget latskap.

Har noen naboer, de bor rett under meg og har for øyeblikket full fest med alle vinduer åpne tydeligvis. Har ringt han som eier leiligheten, men han er på BYEN og lot noen venner være igjen. De kan tydeligvis ikke respektere andres ønsker om å sove... han jeg ringte, sa i alle fall at han skulle hjem om en halvtime (altså, halv tre) og skulle skru ned lyden. Men jeg er trøtt nå, og full fest klokka to er ikke akkurat populært.

Burde jeg ringe politiet, så de kan dra dit og få roet ned de høye stemmene og musikken? Jeg er naturligvis glad i en god fest selv, men jeg er i alle fall fornuftig nok til å ta litt hensyn... Jeg vil heller ikke bli stemplet som en partypooper..

Leser i trådene her ang. laber respons fra begge kjønn. Hva med å utvide søket litt? Sende meldinger til oss som ikke bor i Oslo? Vi blir ikke nedrent av meldinger og oppmerksomhet, men er da like vakre og attraktive- men bor på "feil" plass. Kanskje sannsynligheten for å få svar er større også?

Her kan du komme med all verdens av info det er kjekt å vite for nye brukere. Om det er "h*n" svarer ikke på meldinger, hva betyr TS, hva er hjertene etc.. Go on, del dine "beste" tips... Så kanskje noen får en enklere start her inne :)

En greker og italiener satt på en kafè og diskuterte om hvem som hadde den overlegne kulturen

Grekeren: Vi hadde Akropolis, Parthenon
Italieneren: Ja, men vi hadde Colosseum
Grekeren: Vi oppfant demokratiet
Italieneren: Ja, men vi hadde Senatet
Grekeren: Vi oppfant SEX...slå den du...
Italieneren: Ja, men det var VIsom introduserte det til kvinner

Mouahahah! :-)

Hvor ofte gjør du det?

Får passet påskrevet av skinnhellige folk på Sukker - Du har tid til å diskutere på Sukker, men ikke tid til å oppdatere relasjonsproflien din?
Kremt* Oppdatering av den profilen tar LITT lenger tid enn å skrive et par ord på forum eller?

How you broke my heart.

http://www.youtube.com/watch?v=7RkWs6P2IwE&feature=share

Kanskje litt fin musikk kan få forumtrollene i litt bedre humør : ))

Vi har endelig fått gleden av å treffe hverandre etter masse skravling og fjas online. Nå fniser vi godt av alle rare forumtroll, håper dere gjør det samme om oss ;)

Og self deler info om menn vi har truffet gjennom her... INGEN er trygge ;)

*Ler onskapsfullt*

Neida... bare om de med alt for små eller alt for store peniser!!! :D

Nattaklemmer, leggetid....!

En annen myte med rot i Hollywood er myten om at jenter kan gjøre helomvending og plutselig bli tiltrukket av en gutt de tidligere bare har sett på som en venn. Det gjelder bare at gutten viser sine romantiske sider, så vil jenta falle pladask.

Sannheten er at når man først har havnet i vennefella, så blir man som regel der. Det finnes unntak fra regelen, men unntakene er få.

Det er derfor viktig at man begynner å flørte og skrur på sjarmen så tidlig som mulig, slik at jenta helt fra starten av begynner å vurdere deg som en potensiell partner. Og når jeg sier fra starten, så mener jeg fra starten. Forskning viser at det ikke tar mer enn 7 sekunder for et menneske å gjøre seg opp en mening om et menneske vi nettopp har møtt.

Eller ville det vært turn-off når du så at svaret du fikk var fullt av skrivefeil?

Mange tror at gutter alltid bare er interessert i sex (i hvert fall i første omgang), og at jenter alltid bare er ute etter forhold (i hvert fall i utgangspunktet). Dette er feil, og myten tror jeg har sitt utspring i Hollywood-filmer.

Sannheten er at jenter er like interessert i sex, og at gutter også kan være interessert i forhold framfor ONS.

Grunnen til at menn blir sett på som mer "sexgale" tror jeg er at menn er mer frampå enn kvinner, og at kvinnene dermed kan velge og vrake i sexpartnere. 80% av kvinnene ligger med 20% av mennene.