Sukkerforum

Jeg hadde moro av å se hvor mange damer som hadde definert kroppstypen sin som muskuløs. Det var ikke mange. Av alle som hadde matchtall over 70 med meg, var det 18. Disse fordeler seg i alderen 32 til 44, og med en slenger på 56.

Og hva betyr det? At damene på Sukker.no ikke er muskuløse? Eller kanskje at de som kan bruke den definisjonen foretrekker en annen? Jeg heller mot det siste.

Eldre, yngre, gutter eller jenter?

jeg sitter her og ser gjennom diverse tråder. Og det er mye rart som skrives.

Så dukker det opp gullkorn innimellom. Virkelig gode underfundigheter eller gode observasjoner og råd. Både fra faste forumister og mer tilfeldige deltakere. Disse gullkornene er et som gjør forumet verdt å lese.

Så takk til dere som skriver perler og sprer dem ut på oss i svinestien.

Hvilket ord uttales alltid galt?

Hvilket ord uttales alltid galt?

Eg vil ut å jogge!
Nokon som vil være med? Asfalt er utelukka, men grus er greitt. Skogsstiar og fjell/terreng er det beste.

Eg er mobil, og er med på dei fleste forslag.
Erfaringsmessig heldt knærne 4km før eg må roe til gangtempo, men om dei heldt seg bra er 8-12km fint.

Aktuelt tidspunkt er frå 1800 av og utover til 0200..
Både menn og damer er velkomne.

(Om interessa er der, men ingen forslag dukkar opp stemmer eg for Landåsfjellet eller Stend.)

(Om nokon vil kortare enn 4km er eg med på det også. :-)

Jeg gjør masse ting som jeg skjønner er snålt. Noe er helt uskylig og andre ting er rett opp gata Henger-faen-ikke-på-greip.

Jeg har en greie med doruller.. Er jeg på besøk hos noen som har papiret hengende INN mot veggen (og da i følge meg FEIL, vei) så snur jeg dem... Jeg sover på spikermatte.. ? En sånn derre sak med plastspiker på.. eh.. Noen ganger sitter jeg i dujen.. Lenge. Fordi det er digg.?

Jeg er pokker ikke den eneste her inne som gjør snåle ting ass!

Hva er deres "greier" ?

Til høstens stortingsvalg er det mange som dessvere kommer til og gi Arbeiderpartiet en sympati-stemme.
Jeg vil på det sterkeste advare mot at noen gjør det,vi skal ikke stemme ut i fra sympati til et parti.vi skal gi vår stemme i høstens stortingsvalg til det partiet som hver enkelt av oss mener kan styre Norge best.
Og hvordan har Arbeiderpartiet styrt Norge, la oss gå tilbake i tid, å se på Arbeiderpartiets meritter
Faresignalene i 1940 var mange om at Krigen snart ville nå Norge.Ved nyttår 1940,Koht opplyste at situasjonen var så kritisk at vi kunne være med i krigen innen en uke.Regjeringens reaksjon, ingen.16 februar 1940,engelske krigsskip i kamp med et tysk skip på norsk sjøområde, jøssingfjorden.Regjeringens reaksjon,Koth sender en flott protestnote til England.19 mars Chamberlain uttaler at krigen står på dørstokken til Norge.Regjeringen sover videre.25 mars.Den tyske sendemann søker Koth og meddeler at det var fare for at Tyskland ville overta vernet av norsk sjøområde,Koth sover videre.29 mars.Minister Scheel i Berlin skriver..noe fredstegn er ikke å øyne.Det eneste helt sikre er at Norge bør holde sitt forsvar i orden så sterkt som vår ytterste evne tillater.Koth sover fremdeles videre.Vårt forsvar var ikke oppsatt ti vår ytterste evne,men omtrent hver 10,mann var mobilisert.29 mars.Verdenspressen formoder at det allierte krigsråd hadde besluttet angrep mot norsk sjøområde.Regjeringen sover stadig.31 mars Churchill bebuder i kringkastingstale hardere krigføring også med direkte adresse ti de nøytrale.Regjeringen reagere ikke.1april.Minister Scheel melder om innskipinger av tropper i Stettin som kan ha Norge som mål.Regjeringen fremdeles uvirksom.2april.Chamberlain holder en tale i underhuset som direkte oppfattes so en trussel mot Norge.Regjeringen sover stadig.Koht referer talen ufullstendig og feilaktig i stortinget 6,april.3april.Minister Colban,London. telegraferer at et framtredende medlem av underhuset hadde meddelt at den britiske regjeringen forbereder aksjon mot malmtrafikken.Ingen handling fra den norske regjering.5 april Scheel telegraferer fra Berlin at det går rykter om angrep mot Norges sørkyst.Koth bruker et helt døgn for å sende denne meldingen til forsvarsministeren.5april Minister Esmarch, København. telegraferer at det foreligger melding om forestående angrep mot Danmark og sør Norge.5april. Aftenposten melder at tyske fly rekognoserte og fotograferte på norsk område

Sutteklut?

Siste svar ti. 29 mai 2012 15:33 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym chuckboris

Noen her som bruker sutteklut?
Eller tror de trenger en?

Jeg bruker alltid bare skrive "hei" hvis en jeg finner er interessant, men noen klarer og sende en sur melding i retur om at det ikke var nok.

Da lurer jeg; er det ikke høfflig å si hei første gang man møtes før man heller ut med alt mulig annet piss?

2 av gangene har det stått til forventningene.... andre som føler det på samme måte? Kjemi på nett er så sykt forkjellig fra virkeligheten...

Han våknet halvveis etter en het natt, det var nesten tropevarme....
Han så for seg time for time, minutt for minutt.. Hva hadde skjedd i løpet av natten?

Drømmedama1 var med...drømmedama2 også... OG kanskje 3 og 4..? Han var omkranset av vakre damer hele natten, alle ville liksom HA han..og alle var de vakre skjønnheter i passende alder. Kanskje litt for unge in real life,men dette var drømmen... og så fryktelig vondt å våkne fra....

Han ville ikek våkne, ville ikke på jobb. han ville snu seg om, krype under dyna selv om den var i varmeste laget...Han ville drømme videre om de sukkersøte damene som ikek fantes, men som han bare kunne håpe på....

i drømmer er alt lov..
Whats u're dream??

Jada jada. Nok en sutretråd er det sikkert noen som tenker :) (Tenk og si hva dere vil:P) Jeg bare må få svar på noen enkle spørsmål.

Først av alt så er jeg en kar på 24, kjekk og veltrent. Over gjennomsnittet flott vil jeg påstå. Profilteksten min er også helt ok, kanskje mer enn ok (o:

Meeeen, av 152 jenter som har besøkt min profil, så har jeg fått EN beskjed (o:

Så til det store spørsmålet. Jeg er 170cm over bakken.

Er kjekke, morsomme karer rundt 170cm uinteressant pga høyden?

5.April Generalstabsjefen foreslår mobilisering.Regjeringen avslår.5.April.Den britiske og franske minister overleverer enslydende noter hvor de meddeler at vestmaktene ikke vil finne seg i at Tyskland får livsviktige resurser fra Norge.Koth fortier forholdet med notene i stortingsmøte 6 april.Han brukte 3 dager for å sende gjenpart til utenrikskomiteen.6.April.Generalstabsjefen foreslår mobilisering til tross for at vestmaktenes noter fra dagen i forveien ble fortiet for ham.Regjeringen avslår.7.april.Alarmerende telegram fra legasjonen i Berlin.Koth foretar ingen ting.Underetter ikke en gang regjeringen.7,april.Telefon til Aftenposten fra Berlin om at alle der visste at det ville skje angrep på Norge.Utenriksdepartementet hindrer offentliggjørelse av meldingen.8,april .Kl. 6 underetter den britiske og franske sendemann om mineutlegging på norges kyst.Koth ringte straks Nygaardsvold.Men statsministeren nektet å holde regjeringsmøte.Han ville først ha møte i utenrikskomiteen.8. april, kl 9. Generalstabsjefen er alarmert over mineutlegging.
, går til forsvarsministeren og foreslår mobilisering. Forsvarsministeren foretar ingen ting.Kl 10.30.Under møte i utenrikskomiteen kommer melding om de store tyske flåtestyrker som passerte danske farvann.Koth prater i utenrikskomiteen og sier bl.a Men kunne vi få litegrann utsetjing med at Tyskland gjorde noko mot Noreg...så trur eg det ville være ei vinning.Kl.12 Kommanderende general og generalstabsjefen går til forsvarsministeren og foreslår mobilisering.Forsvarsministeren meddelte at han ikke kunne regne med å få regjeringen med på å mobilisere mer enn et par bataljoner.Kl. 15. Melding til admiralstaben om at det tyske troppetransportskip.Rio de janeiro er torpedert ved justøy.Regjeringens reaksjon, ingen.kl. 15 Koth får telefonmelding fra London at tyske flåtestridskrefter går mot Narvik.Koth beretter at da sto det stille for ham.Ingen ting ble gjort..Kl. 17. Melding fra general Liljedal om at tyske soldater var kommet i land ved Lillesand fra torpedert tysk skip.Regjeringen fortsetter å sove.

kl. 20,00 8 april 1940. Regjeringskonferanse.Forsvarsministeren la fram kommanderende generals forslag om mobilisering.Regjeringen avviste forslaget og besluttet å innkalle to bataljoner.Generalstabsoffiserene får beskjed om at de kan gå hjem.Kl.23.23. Admiralstaben melder at fiendtlige fartøyer passerer Ferder.Kanontorden høre.Regjeringen sover.9. april. kl 0.08.Melding at Rauer og Bolærne er i kamp.Regjeringen sover.Kl.0.25.Flyalarm i OSLO.Regjeringen kommer sammen ca kl 1.Ingen ting besluttes.Koth gikk hjem etter tannbørste og pyjamas.Kl.1.44.Melding.4 store kryssere har passert Fuglehuk kl 24.Regjeringen mobiliserer fremdeles ikke.Kl.2.06.Admiralstaben får melding om angrep mot Bergen.Kl.ca 3 beslutter regjeringen delvis mobilisering med frammøte torsdag.Slik fortsatte regjeringen å styre Norge.helt til de rømte til London. Til de som ikke vet det krigen i Norge varte ikke i 5 år. Den varte fram til 10 juni 1940.Da general Ruge og den norske regjering kapitulerte til den tyske overmakt.

At det er noe med en selv som fører til at man aldri finner noen? For min egen del har jeg ikke hatt kjæreste siden barneskolen (hvis det teller :-P) Har møtt jenter, men det blir aldri noe av. Begynner å bli litt lei av det. Tenker det er min egen skyld, tiltaksløs og "lat", men det er vanskelig å endre tankesett når man har vært en idiot i så mange år.

Hva er ditt problem?

Ja
da har det seg slik at jeg plutselig har blitt mye bedre med kvinner utenfor den virtule verden men inne her er det nesten motsatt=p

Har dere noen tips på hvordan man kan få lettere kontakt her??

er Jo så mange Flotte damer på denne siden! = D

Sosial

Siste svar ti. 29 mai 2012 00:47 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Hva legger dere i å være "sosial" Synes det er så mange som bemerker at de er sosiale. Finner dere på noe med venner hver dag?
Min uke kan ofte gå uten noen besøk og at jeg heller ikke besøker selv.

Hmmmm

Siste svar ti. 29 mai 2012 00:06 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Oppgitt

Denne tråden her høres så utrolig fjortis ut, gjerne pga at det er tendens til fjortisoppførsel

Hva gjør man med såkalte venner som går bak ryggen på deg og sprer usannheter?
Saken er at hun har hoppet på meg og lugget meg etter at jeg hadde vært konkret og fortalt henne at hun alltid får vilja si, og ei heller ber om unnskyldning.
Det hun forteller alle venner og kjente er at det er JEG som har gjort dette. Hun er av en slik sort at folk tror heller mer på henne enn på meg. Jeg forteller henne at hun får vilja si enda en gang, når vi går i Oslos gater og er på vei til toget, da det plutselig dukker opp en helt ukjent kar fra Nigeria eller noe og hun vil bli med han på nach (!)
Mulig hun lyver så fælt at hun tror det selv...

Så nå sitter jeg her som den store stygge ulven, mens hun kan ture frem som hun vil....

Det jeg skal frem til er prinsippet på hvordan folk klarer å manipulere, for å føle seg bedre.

Så fikk jeg mitt første hjerte for noen dager siden. Fra en tilsynelatende meget vakker kvinne i passende alder og høyt match-tall.
Hjertet hoppet et ekstra slag og jeg tenkte at henne må jeg skrive til når jeg kommer hjem (var bare en kjapp tur innom pcen før jeg skulle ut på et møte). Men så kommer jeg hjem og setter meg ned for å skrive, men profilen er rett og slett borte... :(
Fakeprofil altså. Akkurat det jeg trengte...

Det er endel her inne som mener at man ikke må ha en kjæreste for å ha det bra i livet.
At man i utgangspunktet må ha det bra med seg selv for å kunne ta imot noen andre.
Greit nok.

Og om vi fortsetter den tankegangen litt?
Vennskap er jo en langt mindre dyp relasjon enn kjæreste, venner kommer og går.
Man trenger vel dermed ikke venner heller, for å ha det bra i livet?

Så trenger man egentlig noen andre enn seg selv for å ha det bra?

OK, hva er greia med å stadig besøke en profil, men aldri gi livstegn... Det er et par-tre karer her som har vært innom profilen min sånn ca 10 ganger siste måneden. Jeg har hatt samme profilbilde hele tiden, og det er såpass høy frekvens at jeg nekter å tro at de har glemt at de allerede hadde vært innom.

Hvis man liker noen nok til å gidde å sikke innom så ofte, hvorfor gir de da ikke lyd fra seg...??

Kan det være at de har seg til albumbildene mine?!?! Hoho

Jeg var på sukkerdate i går for første gang på lenge.... Oppdaget noe interessant.

Mannen overfor meg så veldig lite på meg, altså vi hadde bare øyekontakt i det han begynte å si noe, deretter så han ut i lufta eller til siden. Jeg tenkte at dette er hyggelig, men interessert er han ikke. Men etter noen timer, ville han gå videre til et annet sted. Sikkert av høflighet, tenkte jeg. Men så sa han liksom at han ville bli kjent og lurte på om jeg ville være med ham hjem... Så rart. For det var liksom ikke antyding til gnist i blikket, dvs. den lille blikkontakten vi hadde. Er det bare sjenanse? Noen som kjenner seg igjen?

Man skal jo selvfølgelig ikke dulte borti folk når man er på åpne steder, som på torget, butikken, bar osv. Men av og til så skjer jo det.
Her om dagen så var jeg på matbutikken, jeg var litt desorientert og dultet borti en ganske pen jente, jeg var raskt ute med å si: " Unnskyld! Beklager så mye!

Hun svarer da tilbake i en litt sånn vemmelig tone: " I like måde", hun referer da til mitt utseende. Er det mulig? Nå har jeg et helt vanlig utseende, litt stort snyteskaft, men syns dette er veldig unødvendig! Syns hun kunne spart seg den og vært hyggelig tilbake;)

Her kan dere få begge deler ;)
http://tinyurl.com/cy2wwrc

Hei dere! :)

Kunne trengt litt hjelp og tips til hvordan man kan få dratt med seg noen damer hjem fra byen? ;) Dette er noe jeg aldri har klart i løpet av de 6 årene jeg har vært ute.

Har prøvd meg på flere replikker uten hell som "Hei du, så du sto her borte og så kald ut, vil du være med meg hjem til en varm seng i stedet?"

Har ikke hatt noen mangel på sexualpartnere, og flere av de jeg har hatt sier at de har hatt den beste sexen noensinne osv. Dersom jeg først får sjansen til å gå på en date eller noe, ender det som regel opp med sex. Men bysjek king har jeg aldri fått dreisen på, og jeg må jo gjøre noe galt :P

Damene jeg har hatt som partnere er flotte veltrente jenter, så de er det ikke noe i veien med. Og ei heller med meg. Jeg er 180, 76kg med mørkt kort hår og blå øyne. Har ganske lav fettprosent, så kroppen min er ganske så veltrent. Og dette får jeg høre stadig vekk, men på byen gir det meg ingenting og ser vel over gjennomsnittet kjekk ut :P

Kan noen hjelpe meg? :(

Jegern, du viste oss et skriv fra Magasinet om en ensom manns livshistorie.
www.dagbladet.no/2010/01/26/magasinet/ensomhet/familie/dod/101050 99/
Det var Jan Erik Fosshaug som ikke kjente noen. Han var mentalt som 10 år
(men 60 år gammel) og plutselig dør han her i Oslo hvor han alltid har levd.
Ingen visste hvem han var.

...Jan, min venn, jeg har aldri sett deg. Men jeg vil se deg senere når jeg dør.
Presten: "Og selv om ingen vil savne ham langs veiene på Torshov på leit
etter lykken på sykkelen, og selv om han ble begravd som en ubetydelighet,
vil Jan Erik Fosshaugs navn og vesen alltid lyse opp." Det er sant som presten
sa i den tomme begravelsen...at ingen lever forgjeves.

Takk for at han ble skapt.
Takk for at han lyser opp mitt hjerte.
Takk for at jeg kan dele dette med alle som tar imot.

Vanskelig å få kontakt

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Gutten

Hvorfor er det sånn egentlig.. hvor vanskelig skal det være å få kontakt med en Jente her inne ?

Jeg mener hva skal man si for at en vil svare, og hva vil dere at vi skal ha.

syntes det er bare veldig synd at dere skal være Så hard to talk to.

Jeg er en fyr i en alder som matcher jenter fra 30 og oppover. Jeg registrerer stadig flere jenter i dette aldersegmentet som ikke har barn, men som ønsker seg det. (Det er sikkert tilsvarende for menn, men der har jeg - av naturlige årsaker - ikke kunnet danne meg noe bilde :)

Som i en annen tråd, ble det argumentert for at det norske samfunnet går i retning av stadig større krav til partneremner og at ingen vil eller trenger å gå på akkord med sine preferanser. En er heller single en stund - så lange det varer - enn å fire på sine krav og forventninger ifht å få seg en partner. Og slik går no dagan og åran..

Jenter med opprinnelig ønske om barn virker ei heller å blir såkalt "desperate" når de passerer 30. Heller virker det for meg at de - i takt med årene etter tredve - kommer til en smygende erkjennelse av at da kanskje må droppe å få barn. Det går liksom greit det også. En kan fylle tiden sin med så mye annet. Men skulle det dukke opp en parner, så vel. Til slutt kommer de til et punkt der de lærer de seg å leve med at de aldri skal ha barn.

Jeg har en jentebekjent på 32 som var single. Hun dro til DK og fikk inseminasjon. Hun var fast bestemt på å få barn. paradokset/tilfeldigheten ville det dog slik at mens hun var gravid, traff hun en fyr - som i dag er barnest "far". Jeg har en annen jentebekjent som ble single halvveis ut i svangerskapet etter et knapt 3 år langt forhold. Livet er så uforutsigbart. Statistikkene sier at over halvparten av alle mødre som blir gravide i et forhold ender opp som enslige mødre/deltidsforeldre, så hvorfor ikke tenke omvendt: Jeg skal ha barn! Det er konsist og forutsigbart. Så får heller det med forhold komme i annan rekke, siden det er mer uforutsigbart? Livet er altså ganske vilkårlig med oss, uansett hvilke øsnker og målsettinger vi selv har. Vi har lite herredømme overhvordan tingene går..

Hva tenker dere om det med barn og forhold? Hvor viktig/uviktig er det å få barn. Må alle de klassiske/kulturelle/innlærte parforholdsfaktorene være på plass før det passer seg/sømmer seg å få barn? - Med tanke på at flertallet av barn i Norge uansett vokser opp uten begge de biologiske foreldrenes kontinuerlige tilstedeværelse i sitt hverdagsliv.

Må le litt. Kom i kontakt med en fyr her på sukker i vinter. Han var hyggelig til å starte med men så ble han bare ekkel. Han oppførte seg ikke fint. Så jeg valgte å kutte kontakten med han. Jeg blokkerte han.

Så for noen dager siden fikk jeg en første gangsmelding!! Å ja, det var fra han!! Han hadde da tatt noen nye bilder men hadde fremdeles et av hans "gamle" bilder på den nye profilen.

Jeg svarte han ikke i håp om at han tok hintet, men akk nei.. Han fortsetter å sende flere meldinger. Siste melding jeg fikk så lurte han på hva han hadde gjort siden jeg ikke svarer han!! Jeg tror ikke at han er klar over at han har pratet med meg tidligere..

Hvorfor lager man flere profiler???? Hva er vitsen?

Når du får med deg ei jente hjem fra byen må du gjerne føle glede over denne erobringen, men samtidig klarer du nok ikke la være å spørre deg selv om ikke det hele var litt enkelt:

Alt du trengte å gjøre var å spandere en GT og lire av deg noen velvalgte replikker. Kanskje var du innom toalettet en tur og sjekka at sveisen var på plass før du satte inn nådestøtet og tilba henne å dele en taxi til samme stoppested.

Så når dere går ut passer du på å holde henne i armen. Ikke fordi du må markere at hun er din akkurat nå, men fordi du er redd hun skal sjangle inn i inventar og folk påvei ut av baren. Eller du er redd du selv skal gjøre det, og håper hennes manglende balanse og din egen er såpass usynkronisert at dere fungerer som støtte for hverandre.

Så ligger du der i senga, etter den middelmådige sexen dere begge egentlig var for fulle til å ha. Du ligger og tenker på kondomet dere ikke brukte og pillene hun måtte innrømme hun ikke var på. Du ligger der og tenker på hvor mange andre hun har vært med hjem, og hvor mange du har hatt med deg hjem før henne. Du ligger der og tenker på de jevne grafene du så over forekomsten av kjønnsykdommer i Norges byer.

Du ligger der og tenker på hvor langt unna, i dette øyeblikk, du fjerner deg selv fra noe som er ekte.

For en god stund siden var jeg på date med en mann. Han var hyggelig, men jeg syntes at han utleverte seg vel mye m fortiden sin. Da vi begynte å skrive til hverandre, var han redd jeg skulle finne ut hvem han var og google han. Jeg fant det lett ut, uten hans hjelp. selvfølgelig googlet jeg han. Vi avtalte at vi skulle møtes ute. Men han ville heller at jeg skulle komme hjem til han.
Der troppet jeg opp spendt og passe yr. Da han åpnet døren, gikk det en tanke gjennom hodet mitt: Aldri i livet om jeg skal ha sex med han... Vi satt og pratet , hjernen jobbet på høygear for å finne samtale emne. Da kom det et ønske fra han: Den forige eksen hannes hadde gitt han blow job hver dag, og det ønsket han av meg. Jeg hadde ikke tenkt å oppfylle ønsket, heller ikke treffe han igjen. Fant på en undskyldning og kjørte hjem. Jeg lo godt hele veien hjem, ja jeg gikk og lo i flere dager etter daten. Etter 14 dager kom det en mail, der skrev han at han ikke kunne glemme meg og de vitale målene 12*17 kort fortalt jeg holdt på å le meg i hel. Slappå slette han, han fant vist lykken med en annen sukkerklump

Noen som skal på Telenor Arena imorgen?

Eller er det greit å pynte litt på sannheten?

Fy flate så deilig med sol!! Mangler bare en kjæreste nå ; )

Vurderer sterkt å bytte nick. KongKebab begynner å bli litt gammelt, men igjen så syns jeg jo det er veldig ja. Meg. Uansett, det nye måtte vært MINST like teit. Så teit at det alene gjør at typ 9/10 kvinner lar være å sende meg post pga nicket alene.

Så, forslag?

Hvorfor er det så mange tråder om "fuckbuddy", også kalt søndagskjæreste?

Etter en liten runde innom diskusjonsforumet, tok jeg meg den friheten å lese litt, gruble litt, irritere meg litt, samt konkludere tilslutt. Hvorfor i all verden er det fleste der inne ANONYME ? Det må da være fryktelig poengløst å bruke masse tid på å skrive og diskutere og rett og slett VISE hvem man er og hva man mener, uten at andre skal ha muligheten til å danne seg et bilde av den man er ? Let's face it, de fleste er her inne fordi de vil finne en partner, hvorfor da ikke benytte de arenaene Sukker tillater, og VISE hvem du er, så man slipper denne survingen over feilslåtte dater, slibrige mail etc etc ? Ta dere( neida, ikke duuu ) sammen.

Hva er en rett og gal handling?

Jeg vil si at det avhenger av hva slags mål man har. Dersom målet er å dø, kan selvmord sies å være en rett handling, mens å trene og spise sunt er gale handlinger.

å kose seg på sjøen i båt, fint vær, solen skinner, litt frisk bris, og litt ekstra brun farge :):)
Håper alle har hatt en super helg og pinse!

Burde jeg kjøpe hus nå, eller fortsette å leie et år eller to til og se om prisene synker?

En fest for de mellom 20 og 35 samt en fest for de over 35?

På Østlandet har det vært fantastisk vær i pinsen.

Knollen ser ut som et fyrtårn. Spagettileggene er forvandlet fra blendahvit til hummerrød og shortsskille på lårene er på plass. Vanntemperaturen er sjekket men ikke godkjent. Pilsen er derimot like god (enn om ikke bedre) som i fjor.

Det er endelig sommer og jeg digger sukker.no

Ha en fin sommer

Jeg begynner:

- Man har akkurat hatt seg og man faller i søvn. ( Å ta av seg kondomet er jo hans jobb) Neste morgen våkner man, står opp- og tråkker på noe mykt, glatt og kaldt.

- Det lukter urin når man skal suge mannen
- Han beholder sokkene på
- Navlelo
- lakrisbåter mellom tærne

Hvis gutten legger en hånd på låret til jenta når de sitter sammen, er det da slik at hvis jenta er interessert så vil hun ta hånden hans? Eller er det mer naturlig å bare la han holde hånda på låret?

Ja ja, så har man feilet på det å finne noen i enda en setting, nok en bekreftelse på at man er "sosialt utilpass" og kommer til å være singel resten av livet.

Ingenting fungerer, jeg får ikke kontakt med jenter noen steder, hverken her inne, på pub, på fester eller andre arenaer...
man kan vel bare gi opp, så slipper man i alle fall de utallige skuffelsene og avvisningene...

Synes flere og flere er utro, og det gjelder begge kjønn.

Møter ofte folk som ikke har noen skrupler ved å ha sex med andre selv om de har kjæreste hjemme, hvorfor og når skjedde denne forandringen???

Hva er vitsen med å sitte å kommentere ting og tang om man ikke kan sette navnet sitt etter innlegget? Folk bør ha bein nok til å stå for det som blir sagt. Hvis det er for sensitivt til at man føler man må skjule seg, er det kanskje bedre å oppsøke hjelp, andre steder enn på Internet?