Sukkerforum

Lurer bare på hvilken ukedag er folk mest aktive på her inne på Sukker???

Bondejakt

Siste svar sø. 17 juni 2012 17:08 (63 svar)
Skjult ID med pseudonym Blåruss

Nå som vi har vert så heldige å endelig få litt ulv i Osloområdet, er det med ergelse jeg leser at uutdannede bønder dynker svamper i blod og rottegift for så å legge disse ut.

Hvis det er slik at man kan drive ulovelig jakt på alt man ikke liker oppfordrer jeg her til å starte bondejakten. Rett og slett jakt på bønder. Kan ikke tenke meg annet enn at bønder koster meg mye mer penger enn Ulv. Så bondejakt er helt på sin plass, skal man følge bondelogikken utenfor folkeskikken!

Har du noengang tatt en bonde med lasso? Neste samtaleemne nede på brygga etter en helg.

Så ingen missforstår, det ville glede meg stort med noen ulvehyl når jeg benytter oslos skoger.

Jeg har funnet han.... Høy, mørk, kjekk OG handy...!!!Og jeg skal på date. Yeah!

Hei.
jeg sliter litt med å finne på riktig ting å skrive til folk..
alle jentene her inne blir jo bombadert konstant av folk som skriver til de..
jeg prøver jo å være orginal.
men føler ofte at det blir et dårlig forsøk på å være morsom..

har jo prøvd noen dårlige.. eller bra da?? vet ikke men har et godt eksempel..
det var en dame som sa hun synes humor var VELDIG viktig.. så da må man være morsom :P så dette skrev jeg..:

Hei... har jeg sett deg før??

eller fungerer ikke dårlige sjekketriks her heller?

ser jo nå selv at det er helt dust å skrive :P men derfor jeg trenger litt hjelp blant de hordene med gutter her inne så må man jo skille seg litt ut :)

Jeg har vel fått mellom 10 og 15 gule hjerter de 3 mnd. jeg har vært her inne.

I dag har jeg fått 4 hjerter på 3 timer.
Skal sette gult tilbake uten å svare så se hva de jentene gjør for kommer jo ikke så langt med hjerte men, må da fylle dagen med noe:)

Søndag er vel en aktiv Sukker dag men hva skjer i dag??

Gutar/menn: Kva jente-/kvinnenamn får snabelen til å trekkje seg godt inn i snabel-huset?

Ta gjerne med alder.

Nå har jeg sittet og lest diverse tråder hvor dere syter og gnåler over at dere aldri får svar på henvendelsene deres her inne på sukker og andre møtesteder på nett. Det fikk meg til å tenke på et innlegg jeg skrev i bloggen min for noen år siden.
Som en liten "gavepakke" til dere kjekke og ukjekke menn der ute i sukkerbyen, vil jeg kopiere dette blogginnlegget mitt inn hit, og det vil forhåpentligvis kanskje gi dere noen mulige etterlengtede svar!

I disse dager er det blitt veldig populært med sosiale nettsamfunn, og alt dette måtte medføre. Man flørter på nett, finner seg venner, informerer, og holder kontakt med gamle bekjente. "Alle" er på nett.

Jeg er intet unntak fra den regelen. I og med at jeg er rimelig bundet i min vakre leilighet grunnet diverse etterfølgere, så begrenser det sosialiseringa mi på kveldstid til å foregå på nett. Jeg klager ikke. Ikke i det hele tatt. Jeg har fått masse gode venner, og mang en latter av dette.

Det har også fått meg til å undre. Gjør nerdinga oss dumme? Fjerner det kreativiteten på folk? Eller hva er det som gjør at 98% av mannfolka skriver akkurat det samme i brevene de sender for å få kontakt? Eller er det bare sånn menn er, enkelt og greit?
Det var hyggelig i starten å få høre at jeg var pen, søt, vakker, nydelig, sexy, osv... Men når 9 av 10 skriver akkurat det samme, så begynner jeg å savne originalitet og kreativitet. Så blir det til at man etterhvert overser henvendelsene man får. I blandt glimter det til med en eller annen som har skjønt det, og som skriver litt mer, eller faktisk starter en normal samtale uten å kommentere utseende. Mye bedre spør du meg.
Det er faktisk bedre om de kommenterer strekkmerkene på bikinibildene mine (som jeg forøvrig ikke har lagt ut, det er bare et eksempel), eller noe annet shit. DET fanger oppmerksomheten min, nettop fordi det ikke er samme pisset som alle andre kommer med.

Så har vi den andre kategorien da... De som legger deg til som venn, uten å ane hvem du er... Aldri har prata med deg eller noe. Noen av de spør på forhånd da... "hei, skal vi være venner?"
-Nei... jeg vil ikke være venner... jeg aner ikke hvem du er, jeg vet absolutt ingenting om deg, eller om vi har noe til felles engang. Du vet heller nada om meg, så hvorfor vil du være vennen min? -fordi jeg er søt? (som du forøvrig også slang på i brevet da du spurte om vi skulle være venner....) GIVE ME A BREAK!!!

Gutar/menn: kva jente-/kvinnenamn tykkjer de om (som i (kjæle)namnet på dama di liksom)?

Skriv kva namn de likar, og alderen dykkar! :-)
(moro å sjå om alder har noke å seie ift namne-preferansar)

...er som å lete etter nåla i høystakken når man i utgangspunktet leter i feil høystakk.

nettop! Jeg overvant faktisk lakenskrekken innen "rimelig" tid ikveld, men ha f*** hjelper det når Jon Blund tydeligvis har tatt ferie??

*irritert*
søvntips mottas med takk!

tar en røyk og prøver igjen snart...

Norwegian Wood

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym balansen

Noen som skal på Norwegian Wood i dag?

Var en tråd her vedr. en herremann som ønsket å gi opp sin "nice guy" rutine....
tenkte bare jeg skulle anbefale den herlige "Nice Guys Finish First" av Richard Dawkins,
https://www.youtube.com/watch?v=I71mjZefg8g

Nå må jeg virkelig finne en jente å dele med! Å måtte drikke begge vinflaskene alene blir tungt i lengden...

Det er når jeg bler gjennom albumet til diverse kvinner der det kanskje er to bilder av henne og flere bilder av f.eks en flott strand, en blomsterbukett, ett tre med fjell i bakgrunnen. Bør disse kvinnene være mer interessante for meg? Det er selvsagt ikke noen problemer med det, men jeg er rett og slett nysgjerrig på hva de prøver å fortelle. "Velg meg! Jeg har sett noe flotte blomster"

Og for å understreke dette: Det er overhodet ikke problematisk.

Jeg gruer meg til ferien, for da blir ensomheten så umåtelig påtagelig.
Det er egentlig ikke mulig å ha ferie som deltidspappa og singel - det er dypest sett umulig!
Jeg lurer sannelig på hva jeg skal gjøre... Hjelper ikke å skrive en tråd her, men gjøre det allikevel...

Hvordan er det med dere; er dere så kule og evulosjonert frem til et høyere nivå slik at dere bare digger singeltilværelsen?

Det er sikkert jeg som har sovet i timen, men sukker har laget nye standardsvar! Jeg likte best :

"kit001 opplever din melding som "teit". Selv om du i utgangspunktet kunne ha hatt mulighet til å bli kjent med vedkommende så har meldingen din gjort at du ikke lenger er en aktuell kandidat. Hvis du ønsker bedre resultater her på Sukker så bør du skrive høflige og seriøse meldinger."

...kan ikke berøre et kinn....

Hvorfor er dere så redd for å møtes,damer ?
Har skrevet over 150 mail med ei dame,men hun synes likevel det er for tidlig å møtes...

Har snart ikke mer å tilføye før jeg har møtt henne.

Nå har jeg fått feriepenger og en liten bonus, så nå står det kr.100075,00.- på kontoen. Har ikke peiling på hva jeg skal bruke de til. Klarte ikke å bruke opp siste lønninga heller, ble 13000.- igjen. Et luksus problem, ja, tenker jeg jeg tar en tur på Rikshospilatet og "mister" noen penger i kreftavdelingen barn i en konvolutt med påskrift "skal brukes til noe morsomt for barna". Dattern til en bekjent forlot moder jord i fjor, forferdelig å se en så flott jente svinne hen pga. kreft, så ung. Foreldres mareritt at man overlever sine barn.

Helt lamme lår
Tunfisk biter i olje
Grillet okse lever!
Nye dyre unger i butikken nå!
Pc pult i glass
Dag og helge kurs (Dag og Helge er sikkert med!)
Firma fester hele året (Tusenfryd reklamerer)
blind vei!
Strand leker for alle barn !
Ola pakka 29 (kanskje Kari greier 30 i morgen?
Krabbe klør

Flere?

Noen som har hørt om hysterisk morsomme Jim Jefferies og skal på showet hans i Bergen?

Sannheten om sutretrådene.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Manndåm1

Sutretrådene/ antisutretrådene her på sukker kan vel oppsummeres slik:

En mann lager en tråd hvor han gir utrykk for sin frustrasjon og manglende respons for sin profil fra det motsatte kjønn. Han kjefter og de huden full, kaller de dumme og mener at det er alle kvinnene det er noe gærent med og IKKE han.
Kvinnene som leser denne tråden blir oppgitt og ber alle de frustrerte mennene om å gå i seg selv og slutte å klage.

Etter en stund når alle de populære/ deilige kvinnene er drittlei av all klagingen fra alle disse sinte, frustrerte mennene lager de seg en ny tråd hvor de gir utrykk for nettopp dette.
De skriver også at de mener at mange av mennene sikter alt for høyt når de har funnet en kvinne de liker, da snakker de om de jentene som gjerne får hundre brev hver dag og har rett og slett ikke tid til å skrive brev.
Eller så klager de på stygge meldinger fra mannfolk som klager over at den kvinnen ikke viser noe interesse for akkurat han. Disse mannfolkene blir gjerne bedt om å skaffe seg hjelp, om å gå til psykolog osv.

Responsen kvinner får på disse trådene er som regel utsagn som "Applaus", " Sinnsykt bra skrevet!!!!!!!!", " Ikke bry deg om disse grinete mennene, det er mange flotte menn der ute!"

Når en eller annen mann eller kvinne har skummet gjennom alle disse negative trådene og har gått trøtt av disse bestemmer de seg for å lage en positiv tråd!
Disse trådene starter gjerne med han eller hun innleder med: " Nå har det vært så mange negative tråder her på forumet, kan ikke noen snakke om noe fint man har opplevd i dag?"

Begynner å bli så enormt lei av å være alene, ingen partner å komme hjem til, eller noen å ligge ved siden av på sofaen med.
Slik som i kveld f eks, alene i sofaen og dagen derpå formen i systemet.

Åhhhhh! Jeg vil så gjerne komme inn i et trygt å godt forhold :)

Jeg sitter nå i skrivende stund og ser igjennom profiler.
Det eneste problemet mitt er alle jentene jeg matcher med syntes jeg er for fine for meg.
Enten er det syntes mitt som har blitt forandret med årene eller så har alle jentene/damene blitt penere fra den tiden jeg gikk i forhold til jeg var singel igjen, for ca 18måneder siden.
Det skal sies at jeg ser nok på meg selv som mindre pen, pga det er det jeg har blitt fortalt opp igjennom, og det er helt greit. Vi er alle forskjellige, og har ingen problemer med at folk sier det til meg.
Vi har også alle våre preferanser når det kommer til partner, og det forstår jeg, jeg har jo også det.

Ser på meg selv som en noenlunde normal person, har de vanlige fritids interessene, jobb, hus, bil alt det der, om så, så kan jeg også flytte på meg om det er det, det skulle stå på.
Er nokså normal når det kommer til det meste, jeg er også med på så godt som alt, er utadvendt og slår gjerne av en prat med folk ute. Også med jenter/damer som er alt for pene til at de burde snakke med meg.
Jeg vet også at jeg ikke burde bry meg om hva jeg syntes og tenker angående dette emnet, om de liker å prate med meg og vil gjøre mer og jeg vil mer så burde ikke disse tankene være til hinder for noe.

Jeg skal ikke gjøre dette om en til stor sutre post, og vil heller ikke at andre gjør det.
Men det jeg lurer på er det flere her inne som tenker sånn, hører gjerne fra jenter/damer.
Og jenter dere er mye penere enn det dere selv tror, men kanskje det er sånn med oss menn og, ikke vet jeg:)

Ønsker alle en god helg, og til dere som skal på date, lykke til :)

God helg!!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mynoduesp

..og siden daten med hun søte gikk i vasken (min feil!) blir det pølsefest og DENNE sangen på loop i kveld! :)

If you wanna be happy
For the rest of your life,
Never make a pretty woman your wife,
So from my personal point of view,
Get an ugly girl to marry you.

http://www.youtube.com/watch?v=9NF5XU-k2Vk

Lykke til i "sommernatten" til dere alle!

Jeg fikk en melding av ei jente her om dagen. Det som stoppet meg fra å skrive tilbake var at meldingen hennes var full av feilene jeg nevner i overskriften, for ikke å snakke om profilen hennes. Jenta selv var fantastisk søt og vi hadde en veldig bra match, men jeg klarte bare ikke.

Hva synes dere om feil i profiltekst og meldinger?

Jeg endte opp med å svare henne at jeg ikke var interessert, men at jeg gjerne tok på meg jobben med å redigere teksten hennes på profilen. Hun tok det veldig fint og takket for hjelpen.

Er det bare meg som lar meg stoppe av dette?

Nasjonalgalleriet har en utstilling med Christian Krohg.

http://nrk.no/kultur-og-underholdning/1.8203123

Litt rystet over artikkelforfatteren som ikke evner å skille mellom naturalisme og realisme.Krogh tilhørte naturalistene !

En av våre store forfattere beskrev det slik : Realistene beskriver kloakken,mens naturalistene bader i den : ))
Noen tok også oppgaven med å forsøke å rense den ; )

Mye som er kjipt med regn, men det fine er at man kan tenne stearinlys, tenne opp i peisen og spille kort...

Skal noe annet snart, men nyter det nå :)

Hva gjør dere i renet?

Synes at vi trenger en glad tråd........så sett igang, si eller fortell noe du gleder deg over - eller ønsker å glede andre med!

Jeg begynner selv med å fortelle at min eldste sønn ble ferdig med ungdomsskolen og siste eksamen i går og avsluttet med en 6'er i muntlig RLE ;) Det feiret vi med å gå ut og spise, gutta og jeg, og det var kjempekoselig :)
Når man som mor ser at barna fungerer både sosialt og faglig sett, så kan man jo ikke annet enn å være stolt og glede seg over at man har friske, sunne barn.......hurra for det ;))

Og så gleder jeg meg over alle de hyggelige meldinger/tilbakemeldinger jeg får her på sukker.....det er mange hyggelig, ærlige og redelige mennesker på denne plassen. Så tommelen opp for det også!

Været er i grunnen ikke så verst det heller ;)

Hva gleder DU deg over?

Jeg har to døtre på 11 og 13 år. Vi planlegger en tur til syden, - fortrinnsvis Hellas et sted. Så slår det meg at det kanskje kunne vært fint om flere enslige foreldre med barn dro sammen. Iallefall bodde på samme hotell/sted.. Likesinnede?

Hei!

Kan dere sjekke profilen min og gi tilbakemelding?? Er bildet ok, f.eks??

og hordan gikk det?

Nyskjerrig :P

Har alltid hatt lyst å lære meg å spille gitar, men etter mange år å kun tenke på det og lite tid til denslags, så har det aldri blitt til at jeg har kommet så langt.
Nå lurer jeg på om jeg skal ta den "enkle" (?) versjonen, og kjøpe meg en ukulele, finne noen tutorials på nettet, og prøve å lære meg selv. Det er jo et forbanna kult instrument spør du meg, og vil jo alltid skape stemning på grillfesten, om en drar frem en sånn :P

Så det jeg lurer på, er det noe spesielt jeg bør tenke på i innkjøp av en? Jeg har null erfaring fra hverken ukulele eller gitar.
Er det mulig, enkelt eller vanskelig å lære seg selv via tutorials? -jeg er ganske musikalsk av meg da...
Andre ting?
Evt noen som stiller frivillig til å lære bort? :P

Har vært innom her før, for noen år siden. Alt for tidlig for en mann fant jeg ut, og nå opplever jeg det samme igjen. Nærmest samtlige aktuelle jenter søker menn fra 22 og helt opp til 40 for noen. Min egen alder er altså minstekravet. Det er veldig mye som skal treffe bra før jeg tar kontakt med ei under 20, og det er nesten utelukkende de som ser etter noen i min alder.

Det flommer ikke akkurat over av aktuelle jenter heller. På min alder er det vel vanligere å finne seg kjæreste på byen, eller særlig i studier.

Kanskje jeg bare skal komme tilbake om noen år igjen?

Ja, så opplever eg det på nytt.
Ei dame (eg har truffe henne før - vi har ein grei relasjon - kanskje kan det verkeleg BLI noko) melde meg i forgårs og foreslo kino først og dans etterpå. I kveld.
Supert! Eg gleda meg - ho er ein fargeklatt på fleire måtar.
I går melde ho at ho var småsjuk; ho skulle imidlertid ringe meg i dag og fortelje korleis "stoda er".
Filmen vi hadde sett oss ut (eller: HO hadde sett ut - greit for meg!) starta klokka 20.
Halv åtte ringer ho.
Om eg er klar?

Vel. Frå her eg bur, er det tre kvarter til kinosalen, så dette var ikkje så enkelt.
Men - diplomat som eg jo alltid freistar vere - foreslo eg at vi kunne møtast etterpå?
Nei, på kino åleine ville ho ikkje gå, då kunne ho heller be med seg ein nabo.

Greit! Gjer det - så kan vi møtast etterpå!
Seier eg.
Nja - det visst ho ikkje heilt. :-)

Eg fekk fortalt henne at eg jo hadde satt av kvelden, så for meg var dette ein absolutt nedtur, men dette vart ikkje registrert.
(som mange veit, bur eg i Berlin - og dette er ei tysk dame - så kanskje ho ikkje heilt forstod kva eg sa :-))

Nok om det.

Eg har ikkje TAL på kor mange gonger eg har satt av kveldar, satt av tidspunkt - ikkje berre til date-føremål - men til andre saker. Og kor ofte hender det ikkje at folk enten uteblir, eller kjem for seint? Utan å ta seg tid til å melde ifrå!

Eg forstår ikkje slike menneskje.
Og vil eigentleg ikkje forstå dei, heller!!!

Nåja.
Men kva seier folket?
Er ein avtale ein avtale ein avtale ein avtale?
Og korleis er det skikk og bruk å oppføre seg i slike samanhengar?

Køyr debatt!!

Seier
ein - trass alt -
særs nøgd halvthundreåring i Berlin :-)

Hvem er det som blir med til Gressholmen lørdag den16juni
Blir det dårlig vær møtes vi pa Dattra til hagen

Båten går fra Vippetangen , litt usikker når vi skal møtes pga været

Hvem er med på Bingo'n på Sagene førstkommende lørdag?

Er været dårlig gjør det ikke noe - vi spiller jo inne! :-))))))))))))))))

Hei noen her som kunne tenkt seg å bli med å få til en felles tur med grillig ,bading ,aktiviteter osv på en av øyene ute i Oslofjorden ?

Hei godtfolk,

Jeg har nettopp ankommet Stavanger for en jobb her og lurte på om folket har en formening om hvordan folk er her i byen på en skala fra Nordlendinger (sosiale), til østlendinger (redd andre mennesker)?

Har bodd i ulike deler av landet og det er virkelig forskjeller!

Spørsmål to: Hva mener folk om gode treffpunkter/utesteder?

Cheeeeeeeeeerio,

El Gringo

har et problem med at jeg dater 2 og liker det ikke egentlig. Hun ene er jeg usikker på om jeg faktisk dater eller om vi bare har blitt venner. Går ikke an å få et klokt svar på det heller. Det en lang storry bak dette her og bla bla bla.

Uansett, er det moralsk riktig å date fler en 1 om gangen?

Jeg kikket ut av vinduet, og så på naboen mens jeg pratet i telefonen.

Naboen er en veldig hyggelig mann. Han ble skilt for halvannet år siden. Han har fått seg ny søt kjæreste fra hjemlandet. De ser ut til å passe veldig godt sammen. Han har en sønn på 4 med sin x. Han har sønnen annenhver helg, og noen ukedager i blant.
X'n derimot, tiltross for at vi var naboer i 3 år før skilsmissen, har jeg aldri snakket med. Hun så ut til å være relativt normal på avstand, før de fikk barn. Etter at de fikk bare så hun mest ut til å forvente å bli behandlet som et trofé. Når de skulle noe sted kunne hun finne på å bli stående ved bildøra og vente til han åpnet døra for henne (mens han satt sønnen i barnesetet, bar ut all bagasje, osv.)
Vel, det var bakgrunnsinfo, og ikke grunnen til at jeg så ut av vinduet.

Da jeg kikka ut sto Troféet på trappa. Hun skulle hente (antagelig) sønnen.
Far satt på huk i gangen. Sønnen satt på fanget hans og klamret seg fast i ham. Han så ikke direkte ut til å ha lyst til å reise. Fars nye kjæreste står ved siden av, og de to damene ser ut til å ha en normal samtale. Plutselig stormer Troféet inn og slår sønnen i hode! Rett ovenfra. Den nye kjæresten kaster seg over Troféet, og far med sønn forsvinner innover i huset.
Kort etter kommer han tilbake, uten barn og skiller de to damene.
Så smeller utgangsdøra igjen, så jeg går glipp av fortsettelsen.

Enden på seansen var at Troféet kjørte avgårde i rasende fart, uten barn.

Jeg ser at sønnen liker seg hos far. Han var pappadalt også før skilsmissen. Og det er tydelig at han ikke har hatt veldig lyst til å bli med mor når han hentes. Jeg har trodd at det bare har vært hans motforestillinger mot å bytte hjem jevnlig. Men etter denne episoden kan man jo lure på om han har opplevd mor som voldelig før, og derfor vegrer seg med å bli med henne.

Min umiddelbare tanke er at foreldreretten må overføres til far etter en slik episode. Tradisjonelt har ikke utenlandske menn fått tilgodesett mye velvilje i barnefordelingssaker. Hvordan ville folket ha grepet inn om dere ble vitne til noe slikt?

Øldrikketid!

Eg er i tigerstripestaden i perioden nemnt i trådtittel.

Folk som vil møtast for øl kan signere denne tråden.

Søte, pene og sprø jenter og damer som vil knulle sender PM.

:-D

Dersom du driter på draget, sitt bredbent så du ikke samtidig bæsjer på leggen.

Hvor mange postkasser er det plass til i ett skjegg før det er fullt.. og kan man få barten full av postkasser også?

Hvorfor er det bare en tid for alt, og hvordan vet jeg når det er?

22.september fyrer vi opp ny storfest i Soria Moria huset.
Hold av datoen!
Ha en fantastisk helg :-)

Nokon som skal?

Eg har vore på ein del halv-gode konsertar på Koengen siste 10 åra, men dene trur eg kan ende opp i historiebøkene som ein av dei beste.

http://bergenlive.no/konsertkalender/the-prodigy

Da var det helg igjen, og tid for fredagskos med arvingene :)

Vi pleier å lage oss noe god mat, og kose oss med en film sammen, og selvfølgelig litt digg og chips :)
Men hver gang må jeg vri hodet for å finne på hva jeg skal servere...
Hadde det vært opp til unga bare, så hadde vi nok endt opp med tomatsuppe eller pølser og spagetti hver gang.
De er ikke akkurat storkrevende, og liker igrunn det meste de får, men virker som om hodene deres er innstilt på dette hver gang jeg spør de hva de vil ha for noe.

Så jeg trenger litt forslag til hva vi skal lage oss ikveld...?
Sist ble det biff, bearnaisesaus, brokkoli og fløtegratinerte poteter :) Pizza har også vært en gjenganger, så kanskje på tide med noe annet. Bare litt usikker på hva.

Hva er planene deres for kvelden da?

Okei jenter jeg vet at mange av dere ikke er så interessert i fotball, men her får dere en grunn til å følge litt med. Dette er en liten lek hvor dere skal sette opp deres favorittlag. Altså dere skal plukke ut de elve spillerne dere syns er best uavhengig nasjon. Det som er litt annerledes er at det er ikke hvem som er best fotballmessig, men hvem dere syns er kjekkest.

Så venter jeg i spenning på om dere klarer å enes om elve spillere eller om det blir mange forskjellige lag :-)

Gutter får lov til å være med de også om dere er i stand til å plukke ut et lag ;-)

De får ikke bestemt seg om hva de vil, de kan være veldig glad for å treffe deg en dag, neste dag nei da passer dere ikke sammen lenger så da er det slutt, fordi det ikke føles riktig. Dette kan fint snu flere ganger på noen uker.

Det beste er vel at de alle sammen klarer å tolke alt man sier og gjør på verst tenkelig måte. Enten sier man noe kun for å plage henne eller så er det kun fordi man vil ned i buksa hennes.

Er det flere som har denne erfaringen med jenter man har truffet her inne?

Og til jentene hvorfor i alle dager er dere så vinglete og mistenksomme? Er virkelig alle menn idioter siden det er utgangspunktet deres tydeligvis?

Har vel bestemt meg for at man skal slutte med å være snill, prøve å være gentleman og oppføre seg, for man kan like godt bare oppfylle den rollen man har som mann. Som en idiot som kun tenker på seg selv og vil ned i buksa på jenter. Man tenker aldri på hennes beste uansett. Så da er det vel like greit å bli denne følelseskalde egoisten dere tydeligvis forventer å møte, så blir alle parter fornøyde.

( har kun erfaring med jenter så derfor denne vinklingen )

Så fikk jeg gult hjerte av en frk. her på Sukker. Men siden jeg brukte litt tid på å finne ut hva jeg kunne bruke hjertet til, var jeg blitt blokkert da jeg endelig satte meg ned for å skrive til dama.