Sukkerforum

jeg hadde dette på profilen min, og med det mente jeg a jeg ville ha et forhold i fremtiden, og at jeg ikke ville stresse frem med noe.. For jeg ville ha et forhold, en mann med følelser for meg, og ikke en elsker.. da ville jeg skrevet det.. Men på tross av dette fikk jeg påfallende mange forslag om sex, og andre ikke interessante forslag.. er det profilen min som lyser "pul mæ" eller er det "flørt som uvikler seg til noe mer" som gjør det? et lite clue her hadde gjort seg!!

Hei!
Jeg lurer veldig på en ting. I blant snakker man med noen og har god kommunikasjon. Man får etterhvert lyst til å møtes, men overskuddet mangler. Man forteller at man ikke har tid og krefter til å treffes fordi man står midt oppi litt tøffe utfordringer. Det være seg oppussing, nett som ikke virker, flytting osv.

Jeg snakket nettopp med en venninne som hadde registrert det samme som meg: Det er så godt som aldri noen som tilbyr seg å hjelpe til med noe av det man nevner som utfordringer. Hvorfor ikke gjøre noe nyttig som en del av det å bli bedre kjent? (Ja, note to self også...) Gjett om det gir plusspoeng!

Noen ganger må dating legges på hylla fordi man er enslig jente som ikke greier manneting. Selvfølgelig kan alt leies inn, men tenk så glad jeg hadde blitt om han da hadde sagt: Skal jeg ta med drillen og få hengt opp noen bilder for deg? Jeg kan tirsdag og torsdag! Trenger du hjelp med å flytte den vaskemaskinen? Skal vi male stuen sammen? Jeg er ganske god på det! ;-)

Da ville man kunne kombinert det praktiske med det hyggelige. Og det ville vært en flott gest, som ville tellt superpositivt om det hadde blitt noe mer - og poeng som menneske ville man uansett fått. Men i stedet er svaret: "Du får si fra når du får hodet over vannet så vi får tatt den kaffen, da."

Dette er ikke ment som en sutretråd, men som en refleksjon jeg har gjort meg .Dette er ment som en undring over om ikke det å gi en håndsrekning er en vel så bra date som å sitte overfor hverandre og vri hodene for å small talke? Det er ment som en oppfordring til alle, inkludert meg selv, til å tilby å hjelpe med noe dersom noen sier de sliter med noe jeg faktisk kan bidra med.... Burde være en flott måte å bli kjent på! :-)

Hepp

Etter å ha forsøkt litt ulike profiltekster, og byttet ut profilbildet litt, forsøkt ulike "førstemeldinger" uten helt optimalt "resultat". Tenkte jeg å be det store forumet om hjelp, så kanskje jeg kan "lykkes bedre".

Vel, altså jeg er ikke ute etter en ONS, jeg vil ha ei å bli gla i, men har ikke stort hastverk. Jeg har vært singel en stund, og er ikke helt trygg på dette spillet....

Vel, noen tips? Hva er "galt/feil/uatraktivt" med profilen, noe jeg bør/kan gjøre bedre?

Har mange ganger opplevd hva jeg har hatt inntrykk av at ganske mange menn her har opplevd: Skriver en melding. Får om en er heldig et svar eller to.. Og så er det plutselig stille. Har også forstått at å syte over dette til jentene bare blir møtt med motargumenter av diverse slag. Så det er ikke hensikten med denne posten.

Har prøvd noen ganger å motvirke dette ved å sende en ny melding en stund senere. Tanken har vært at kanskje er det noen som har mentaliteten at kun de som viser interesse over tid, og etterspør svar er interesserte nok til å få det. Det snodige er at disse meldingene har stort sett blitt besvart - men da med en hudfletting av at jeg har vært for utolmodig, at de hadde tenkt å svare, men at de nå i stedet velger å blokke meg. Tidsperioden mellom første og andre melding har variert fra noen timer til noe over en uke, uansett med samme resultat.

Så jeg har følgende spørsmål: Er det noen kvinner her som faktisk bruker den nevnte utsilingsteknikken - vente på melding 2 for å "teste" interesse? I tilfelle er det noen som har noen som helst råd i forhold til hvor langt tidsrom det bør være mellom? Og: Hvor lenge er det rimelig å vente før man kan si omtrent sikkert at man bare har fått et stille avslag (gitt at man ikke er et "offer" for slik utsilingsstrategi)? (Anta at siste sendte melding var av en viss lengde)

Kjedet meg litt en kveld, så jeg gjorde et raskt søk på aldersgruppen under den jeg går etter. (Jeg har runda 50, så jeg holder meg over 40.) Et søk på damer 34 - 40 i Oslo ga 22 sider! Og så mye flott, skulle vært ti år yngre!

Men alle dere cougars her over 40 som skal ha yngre menn, dere skulle bare ha visst hvor tøff konkurransen er! :-)

Har du noen gang holdt noen på gress (enten her eller utenfor nett)? Og hvorfor gjorde du det? Usikkerhet fra din side? Bare på faenskap? Bare for å se hvor lenge du klarte det? Eller andre grunner? Og ble det noe forhold (uavhengig av varighet) av det til slutt?

Gjerne oppgi alder og kjønn :-)

Får starte med meg da: Mann 29. Har ikke holdt noen på gress (men tror jeg selv blir holdt der av en jente nå, haha :-)

Det hender jeg får høre fra min ekskone, mine skjønne barns mor, at hun lurer på hvem som kommer til å få hennes plass hos meg. Vil jeg satse på en betraktelig yngre, som hun tror, eller vil jeg ende med en nærmere min egen alder? (5 år mellom oss.)

Det hender jeg lurer på det samme selv.

Og hvordan vil hun tolke det?
Blir det en som er yngre, vil jeg få høre at jeg har forkastet henne for en betraktelig yngre modell.
Går jeg for en eldre, vil hun si jeg ikke kunne fått noen så ung og flott som henne.
Prøver jeg å si at alderen faktisk ikke betød noe, kommer jeg ikke til å bli trodd.

Tror jeg venter og ser hva som skjer.

Hva er det med menn som søker kvinner som ikke bor der han bor, men tydligvis vanskelig for å treffes?
Har kommet i kontakt med flere kjekke,deilige menn med god kommunikasjon, men treffes, det ble vanskelig!
Liten flytur e vanskelig tydligvis.
Har ett inntrykk av at de bare ut etter oppmerksomhet og evt. nettsex selv om profilen deres tyder på noe annet.

Menn, skjerp dere!
Vær ærlig med en gang!
Eller hold dere til kvinner i nærområde!!!

Utrolig mange som skriver på profilen sin at de egentlig ikke liker nettdating og at de synes det er superkleint og at alle som dater på nett er rare... get the fuck out then...

Hei.
Vi er tre unge menn som invterer til sukkerfest i Maridalsveien.
Brukerene er Leo6, Blakstad, Linur.

Pling en melding om det skulle være interessant med en hyggelig samtale med
flotte gutter over et glass hvitvin og jordbær;)

Hvem skal ut å lufte seg onsdag?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Per

i Oslo..

Hvor ofte sex?

Siste svar ma. 11 juni 2012 16:16 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym Morgenfugl

Hvor ofte er det vanlig at du har sex med partneren din? Hvor viktig er sex for deg? Jeg har hatt ett samboerforhold med god sex, og noen langvarige dater etterpå der sexbehovet til disse mennene var mindre enn mitt. Har blitt litt skremt og tenker mye på dette- at det er viktig å finne enn mann med samme behov for sex og nærhet som meg.

Hei folkens!

Jeg har jobbet noen år nå innenfor det private helsevesenet. Jeg har 7 års høyere utdanning og utdanningen min er relevant i forhold til jobben. Jeg fyller 34 år til høsten. Så kommer spørsmålet, som jeg har grublet på i mndsvis, er det for drøyt visst jeg starter på legeutdanningen? Er jeg rett og slett for gammel? Og når jeg i tillegg sier at jeg må ta matte og fysikk på videregående? Har egentlig alltid ønsket å ta legeutdanningen..., men hva sier sukkerfolket til det?
Noen meninger? Noen tips?

Halvgjort er Haraldgjort.

Har en stund hatt ambisjoner om å plante bringebær. Igår kom jeg så langt at jeg kjøpte 6 planter på nærmeste hagesenter. Og det er som på IKEA, man kjøper noe annet også. Så jeg kjøpte 2 vinstokker og 2 solbærbusker.

Nå, etter at jeg begynte å grave, vet jeg at det omtrent ikke er humus i jorda hos meg. Og at jorda er så skrinn og godt drenert at det var knuskt tørt selv om jeg hadde fått 15 mm regn nylig.

Vinstokkene er satt i det bedet jeg hadde tenkt å sette dem i. Hvis de klarer å etablere seg, kan det kanskje lykkes, men de er beregnet for herdighetssone 3, så dette kan mislykkes.

Der jeg tenkte på å sette solbærene er det så skrinnt at jeg skal være lykkelig for at noen gresstrå vil vokse der. Så solbærene ble plantet et sted det også skal komme bringebær. Plass nok igjen.

Så var tiden kommet til bringebærene, men de står fortsatt i potter, og det er fortsatt en del gress der bringebærene skal komme. Får ta det en annen dag, for det ble så mye skygge.

Mulig det har med matchingsystemet å gjere, men eg ser at svært mange av dei eg har match med spesifikt poengterar at dei vil ha ein Mann.

Kriteriar som dukkar opp gong etter gong er:
Må drikke øl og gjerne like sport (fotball)
Kunne byte dekk på bilen og elles vere handy
Være trygg, beskyttande og solid
Ha god sjølvkjensle og sjølvtillit
Kunne ta kontroll og vere tøff ved behov.

Er det jamnt over eitt ynskjer blant dykk jenter; at de vil ha ein mann med stor M?
Er metroseksuell ut? At ansikspeeling, napping av augebryn og nipping til champagne no er fy-fy?

Bildene, teksten - annet?

Synes ofte det kan bli litt kleint å skrive slike profiltekster, og vurderer å endre litt på min, så innspill hadde vært flott ;)

Utdannelse

Siste svar sø. 10 juni 2012 23:49 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Manndåm1

Jeg er nå 25 år og har bestemt meg for å få en utdannelse. Er det for sent?

Føler meg litt flau...

Å herregud, så er søndagen her igjen..... Ingen søndags kjæreste å se. Å fyllesyken er verre enn noen gang, man har vel blitt for gammel.

Andre som syns synd på seg selv idag? ;)

Sjekkelinje

Siste svar sø. 10 juni 2012 21:38 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym bada bing

Jeg gikk bort til en dritfin dame på et utested, prikket henne på skulderen og spurte: "Virru ha pikk?"

Funka ikke.

Eg satsar på ein kjapp joggetur frå idrettsanlegget ved Haukås skule og opp på Hetlebakksåta/Breisteisåta. (Er usikker på kva som er korrekt namn på toppen der..)

Kondisen min er rævva, men opp skal eg; og i joggetempo vert det.

Oppmøte ved parkeringsanlegget kring klokka fem vil eg tippe, men nøyaktig tidspunkt her i tråden eller på SMS (send meg PM for mobilnummer) halvanna time før.

(Sjå etter brun SAAB stasjonsvogn med Norseman-klistremerke i bakruta på p-plassen.)

Har vært Superbruker en liten stund, men ikke særlig aktiv. Er litt usikker på hele nettdatinggreia. Nå lar jeg flertallet bestemme om jeg skal fornye mitt medlemskap. Hvem er for og hvem er imot? :) Winnitou

Hvis jeg blokkerer en person, vil han likevel kunne se meg i sidebanneret da?

(Får ikke lov til å reklamere på forumet).

Her har vært en stille og rolig helg. Ikke noe spes herfra.

Skrivefeil

Siste svar sø. 10 juni 2012 17:39 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Postmann

Det florerer av skrivefeil på forumet....

Sammensatte ord? Nei, det er vanskelig...

Og/å? Nei, ikke det heller...

:)

Lime!

Siste svar sø. 10 juni 2012 17:23 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym lime<3

Finnes det noe mer deilig en å stappe fitte full av lime? Bruke bekkenmusklene og skive til, kjenne den syrlige saften renne nedover, ut forbi leppene og over klitten?

Gjør det enkelt baker kanelboller, men skal på noe munke steking i Tvedestrand om en stund så må nok freshe opp litt på oppskriften min.

Hva baker du i dag?

Hver gang jeg er hos tannlegen så stinker det av wonderbaum der. Han henger de opp i det lyset. Er dette normalt?

Jeg leste forleden dag en artikkel om sjekking og hvordan oppføre seg på byen.Jeg lærte meg at det å tro på at jenta allerede er tiltrukket av deg og liker deg er det beste sjekketrikset som finnes.

Har tenkt en del på dette og falt for psykologien i det,så i går dro jeg på byen for å prøve det ut i praksis : )
Jeg sa til meg selv at hun liker meg,hun synes jeg er hyggelig og hun synes jeg er tiltrekkende.

Det er virkelig lenge siden jeg har følt meg så trygg på meg selv ute på byen.Jeg var avslappet,lo og koste meg skikkelig sammen med masse hyggelige mennesker.Kvelden i går var virkelig en boost for selvtilliten ; )

Nå skal det legges til at jeg en tid har slitt litt med "selvbildet" etter å ha blitt fortalt og trodd på, at jeg er en stygg taper : (

For min del Foo Fighters

.................... derfor burde jeg gå for...?

Jeg snakker med ei dame, hun virker ganske så bra for meg på alle måter men det jeg trenger hjelp til er å snu samtalen over på ting som har mer med sjekking å gjøre og mindre med la oss bli kjent.

Jeg har ingen problem med å få kontakt ei heller å holde en samtale men jeg trenger et par pointers på hvordan få samtalen til å bli mer om oss to, litt mer flørting, litt mer jeg viser at jeg er interresert i henne om dere forstår

Så kom med deres gode råd jeg lytter.

Ja, hva gjør du på sukker, nå, "midt på natta"? Jeg er skikkelig B-menneske, og er hjemme fordi jeg ikke har barnevakt denne helgen...

Det gjorde jeg i går gitt.. Meeeget ubehagelig og panikkfullt..
Snakk om vakum og muskler i lås... kunne ikke vri den engang. Da snakker vi styrke.. Ikke rart vi damer er i stand til å presse ut unger..

Hadde jeg vært litt tøffere så skulle jeg ha meldt meg på http://goo.gl/rXnW0

Det hadde vært to ting som hadde vært tøft med det, hvordan hadde man taklet å ha en i rullestol som deltaker? og hvis det er meningen at man skal liksom komme på besøk hjem til folk så ser jeg en utfordring med å komme inn...

Nå er jeg ikke så interessert i å komme på tv så det blir nok ikke aktuelt.

Blokkering

Siste svar lø. 9 juni 2012 23:02 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym dr.dude

Finnes det en funksjon der jeg kan blokkere alle samtidig, eller må jeg trykke på en og en?

Nå en velfortjent øl eller ti. Nyt lørdagskvelden, forumsgnålet og singellivet, sukkers!

:

Siste svar lø. 9 juni 2012 22:08 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Sola som gikk ned i kveld ho ska skin før dæ min kjære...

GÅ IKKE GLIPP AV DENNE ONETIME SJANGSEN!

Jeg ønsker respons fra dere jenter her, og kanskje du er den heldige som ender opp med meg (og motsatt)

Konkurranseregler:

*Kun jenter/kvinner som får besøke profilen min
*Vurder nøye teksen og bildene
*Gi meg en tilbakemelding

Den jenta som synes jeg er verdt en date, skriv gjerne det i meldingen. Om jeg får mange tilbakemeldinger så velger jeg ut den hjertet banker litt ekstra for (hvem ville ikke gjordt det)

Lykke til
Hilsen Tommy

Bladde i noen gamle tråder forleden, og fant noe som forundret litt.

Det var ei som hadde brukt to år på å få en eks til å forstå kvinnelig anatomi.

Er enkelte menn faktisk så tungnemme?
Eller er kvinnelig fysiologi virkelig så alien?

Fått tilbakemeldinger fra jenter om at hvis de er sammen med en som er bra trent så føler de seg mindre pene, og deeeeeet går jo ikke..

Wow, er ikke lett...

Aaaaawwww, jeg vil ha kjæreste. Akkurat nå er jeg så kjærestesyk at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg... Jeg vil nusse, kose, ligge inntil, være glad i, elske, dele hverdagen. Ååååå, jeg vil ha kjæreste nå!

Hva betyr "flørt som kan utvikle seg" for folk her inne?

Været er strålende ute, og jeg burde vært på fjellet, på havet, eller i grunn: hvor som helst utendørs. MEN. Leiligheten krever vasking og rydding etter mange hektiske uker hvor hjemmet er blitt nedprioritert. Jeg har ikke samvittighet til å gå ut når jeg bør få shinet litt opp her inne. Og her sitter jeg da, og prokrastinerer som en helt. Jeg jobber tydeligvis best under press, og vurderer å invitere en eller annen vikårlig person på besøk slik at jeg skal få baken opp fra stolen. Makan til treghet!

Tristhet.

Siste svar lø. 9 juni 2012 16:13 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym m29-bergen

Hei folkens,

Vil bare dele kveldens erfaring med dere. Som dessverre ikke er av den mest hyggelige sorten.

Gikk rundt for meg selv i Bergen sentrum i dag, bare for å se hvordan det var å gå for seg selv og være ensom. Noe jeg dessverre er, uten at jeg føler at jeg har tippet over noen fæl grense enda av den grunn.

Uansett, til poenget; i løpet av ca 1 time i dag, så så jeg 6 stakkars menn (tilfeldig at det var menn tror jeg) som var helt for seg selv, med ansiktet skjult i hendene (gråteposisjon) og hadde det tydeligvis ikke bra. Jada, de hadde nok kanskje drukket for mye, og forhåpentligvis hadde de fleste av de venner som plukket de opp, men jeg må innrømme at jeg ble litt satt ut. Kjente meg litt for godt igjen, bare at jeg aldri har vært så offentlig med min ensomhet/tristhet.

Men nå skammer jeg meg over at jeg var for feig til å gå bort og prate med de. Helt idiotisk :/ Samtidig som at jeg vet at jeg ikke er flink med mennesker, så jeg er jo redd for at jeg skulle nærme meg på helt feil måte.

Har vel ikke noe særlig fornuftig poeng med denne tråden, bortsett fra at jeg håper det ordner seg for dere som er i en vanskelig situasjon og strever med å finne veien ut. Nedoverbakker fører alltid etterhvert til oppoverbakker :)

Noen som jobber på plattform her ?

Trenger litt moro på en lørdags morran. Noen som kan noen artige likheter mellom mennesker,dyr eller mennesker og ting?

F.eks: Women are like telephones, they love to be held, love to be talked to. But if you push the wrong button, youre disconnected. :p

Har ingen planer om å innlede noe avstands-forhold, men trykker ofte på Bilder, der man ikke får opp bosted osv. (ikke alltid like nøye med hvordan jeg filterer, og det meste av det jeg klikker på er enten fra Trøndelag (både nord og sør) eller Hordaland. Finner jo mye bra fra Oslo også, men det er mest på spesifiserte "Kun Oslo" søk.
Men ja? er det bare jeg som har en spes. smak, eller er alle de bra damene Fra Trøndelag eller Hordaland?

Nå har jeg fått et kryp på profilen igjen, en jeg tror er normal, men som starter kjapt å grave etter hvorfor jeg ikke ønsker fler barn, hva slags meritter jeg har, om jeg har noen planer om å komme meg opp og frem fra den jobben jeg har, og så, om jeg hadde planer om å gå ned i vekt, for jeg hadde et pent ansikt, som fortjente en mye finere kropp.. Hvor mange profiler her inne er disse kokokrypene bak?