Sukkerforum

.................... derfor burde jeg gå for...?

Jeg snakker med ei dame, hun virker ganske så bra for meg på alle måter men det jeg trenger hjelp til er å snu samtalen over på ting som har mer med sjekking å gjøre og mindre med la oss bli kjent.

Jeg har ingen problem med å få kontakt ei heller å holde en samtale men jeg trenger et par pointers på hvordan få samtalen til å bli mer om oss to, litt mer flørting, litt mer jeg viser at jeg er interresert i henne om dere forstår

Så kom med deres gode råd jeg lytter.

Ja, hva gjør du på sukker, nå, "midt på natta"? Jeg er skikkelig B-menneske, og er hjemme fordi jeg ikke har barnevakt denne helgen...

Det gjorde jeg i går gitt.. Meeeget ubehagelig og panikkfullt..
Snakk om vakum og muskler i lås... kunne ikke vri den engang. Da snakker vi styrke.. Ikke rart vi damer er i stand til å presse ut unger..

Hadde jeg vært litt tøffere så skulle jeg ha meldt meg på http://goo.gl/rXnW0

Det hadde vært to ting som hadde vært tøft med det, hvordan hadde man taklet å ha en i rullestol som deltaker? og hvis det er meningen at man skal liksom komme på besøk hjem til folk så ser jeg en utfordring med å komme inn...

Nå er jeg ikke så interessert i å komme på tv så det blir nok ikke aktuelt.

Blokkering

Siste svar lø. 9 juni 2012 23:02 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym dr.dude

Finnes det en funksjon der jeg kan blokkere alle samtidig, eller må jeg trykke på en og en?

Nå en velfortjent øl eller ti. Nyt lørdagskvelden, forumsgnålet og singellivet, sukkers!

:

Siste svar lø. 9 juni 2012 22:08 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Sola som gikk ned i kveld ho ska skin før dæ min kjære...

GÅ IKKE GLIPP AV DENNE ONETIME SJANGSEN!

Jeg ønsker respons fra dere jenter her, og kanskje du er den heldige som ender opp med meg (og motsatt)

Konkurranseregler:

*Kun jenter/kvinner som får besøke profilen min
*Vurder nøye teksen og bildene
*Gi meg en tilbakemelding

Den jenta som synes jeg er verdt en date, skriv gjerne det i meldingen. Om jeg får mange tilbakemeldinger så velger jeg ut den hjertet banker litt ekstra for (hvem ville ikke gjordt det)

Lykke til
Hilsen Tommy

Bladde i noen gamle tråder forleden, og fant noe som forundret litt.

Det var ei som hadde brukt to år på å få en eks til å forstå kvinnelig anatomi.

Er enkelte menn faktisk så tungnemme?
Eller er kvinnelig fysiologi virkelig så alien?

Fått tilbakemeldinger fra jenter om at hvis de er sammen med en som er bra trent så føler de seg mindre pene, og deeeeeet går jo ikke..

Wow, er ikke lett...

Aaaaawwww, jeg vil ha kjæreste. Akkurat nå er jeg så kjærestesyk at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg... Jeg vil nusse, kose, ligge inntil, være glad i, elske, dele hverdagen. Ååååå, jeg vil ha kjæreste nå!

Hva betyr "flørt som kan utvikle seg" for folk her inne?

Været er strålende ute, og jeg burde vært på fjellet, på havet, eller i grunn: hvor som helst utendørs. MEN. Leiligheten krever vasking og rydding etter mange hektiske uker hvor hjemmet er blitt nedprioritert. Jeg har ikke samvittighet til å gå ut når jeg bør få shinet litt opp her inne. Og her sitter jeg da, og prokrastinerer som en helt. Jeg jobber tydeligvis best under press, og vurderer å invitere en eller annen vikårlig person på besøk slik at jeg skal få baken opp fra stolen. Makan til treghet!

Tristhet.

Siste svar lø. 9 juni 2012 16:13 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym m29-bergen

Hei folkens,

Vil bare dele kveldens erfaring med dere. Som dessverre ikke er av den mest hyggelige sorten.

Gikk rundt for meg selv i Bergen sentrum i dag, bare for å se hvordan det var å gå for seg selv og være ensom. Noe jeg dessverre er, uten at jeg føler at jeg har tippet over noen fæl grense enda av den grunn.

Uansett, til poenget; i løpet av ca 1 time i dag, så så jeg 6 stakkars menn (tilfeldig at det var menn tror jeg) som var helt for seg selv, med ansiktet skjult i hendene (gråteposisjon) og hadde det tydeligvis ikke bra. Jada, de hadde nok kanskje drukket for mye, og forhåpentligvis hadde de fleste av de venner som plukket de opp, men jeg må innrømme at jeg ble litt satt ut. Kjente meg litt for godt igjen, bare at jeg aldri har vært så offentlig med min ensomhet/tristhet.

Men nå skammer jeg meg over at jeg var for feig til å gå bort og prate med de. Helt idiotisk :/ Samtidig som at jeg vet at jeg ikke er flink med mennesker, så jeg er jo redd for at jeg skulle nærme meg på helt feil måte.

Har vel ikke noe særlig fornuftig poeng med denne tråden, bortsett fra at jeg håper det ordner seg for dere som er i en vanskelig situasjon og strever med å finne veien ut. Nedoverbakker fører alltid etterhvert til oppoverbakker :)

Noen som jobber på plattform her ?

Trenger litt moro på en lørdags morran. Noen som kan noen artige likheter mellom mennesker,dyr eller mennesker og ting?

F.eks: Women are like telephones, they love to be held, love to be talked to. But if you push the wrong button, youre disconnected. :p

Har ingen planer om å innlede noe avstands-forhold, men trykker ofte på Bilder, der man ikke får opp bosted osv. (ikke alltid like nøye med hvordan jeg filterer, og det meste av det jeg klikker på er enten fra Trøndelag (både nord og sør) eller Hordaland. Finner jo mye bra fra Oslo også, men det er mest på spesifiserte "Kun Oslo" søk.
Men ja? er det bare jeg som har en spes. smak, eller er alle de bra damene Fra Trøndelag eller Hordaland?

Nå har jeg fått et kryp på profilen igjen, en jeg tror er normal, men som starter kjapt å grave etter hvorfor jeg ikke ønsker fler barn, hva slags meritter jeg har, om jeg har noen planer om å komme meg opp og frem fra den jobben jeg har, og så, om jeg hadde planer om å gå ned i vekt, for jeg hadde et pent ansikt, som fortjente en mye finere kropp.. Hvor mange profiler her inne er disse kokokrypene bak?

Jeg har skrevet med en kjekk, hyggelig, fin gutt i et par uker nå, og han sier han vil møte meg, han skriver med meg litt hver dag, vi sender søte meldinger på msn, og det har vært sendt litt på sms og.. Jeg liker han, han ligger i bakhodet og ulmer, og jeg vil ikke være for intens.. Men hvordan vet jeg utifra meldinger og msn, at han er interessert?? Trenger et par halmstrå nå..

Bilde???

Siste svar lø. 9 juni 2012 14:43 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym lalala

Hvor irriterende er det med alle disse profilene uten bilde????? Feige, useriøse folk!!

Og hvor var du og syklet da?

hvis du får et høflig avslag på brev, med beskjed om at mottaker ikke tror dere passer sammen.... går du videre da, eller begynner du å diskutere på det?

Tror noen virkelig at det hjelper å gnåle videre? Det gir ikke akkurat bedre inntrykk....

-vurderer å bruke blokkeringsmuligheten for første gang....

Hvor viktig for deg er match tall?
Så på forumet en damediskusjon og trykket på bilde for å se hvem er hun- fikk beskjed at match tall er mindre 70. Så det betyr at jeg har match med henne uansett (i teoriet)? Det var litt morsomt.

Jeg lurer litt på dette: jeg pleier aldri å SØKE etter medlemmer her, men har surfet gjennom Onlinelista frem til match 76-77 noen ganger. Og det jeg legger merke til er at det stadig dukker opp bilder av medlemmer på visningen til høyre her, med match fra 80 og oppover som jeg ALDRI har sett på min onlineliste. Når jeg klikker meg inn på dem, er noen online nuh.

Er det noe lureri?

Jeg står på soverommet for å finne fremfor noen klær når jeg hører en barnestemme bak meg som sier "Pappa. Vet du hva dette er for noe?"..

Der står småen med et sexleketøy (nyinnkjøpt og fremdeles i plastikk) i hendene.. Litt brydd svarer jeg bare "et leketøy" og kaster den opp på skapet.

Småen fikk heldigvis ikke med seg fasongen, så jeg slipper nok unna det som kunne blitt en litt pinlig samtale med mor på mandag.

Poenget? Husk alltid å rydde på plass når man har vært på handletur.

Jeg startet på en lei sommerforkjølelse på tirsdag. Torsdag var jeg helt gåen og var borte fra jobb, og da tenkte jeg at det var like greit å gi beskjed om at jeg ble fraværende fredag også.
Og jepp, har vært litt fraværende i dag, ja, men kunne ha vært på jobb. Og nå kommer helgen som jeg liksom ikke synes jeg har fortjent.

Samvittighet er en fin ting å ha, men når samvittigheten blir dårlig hjelper verken te med honning, antibiotika eller varm kakao ;-)

Nå har jeg sett på siste profilen på sukker og er begynt å kikke på profiler fra starten igjen... hva gjør man nå?
Jeg finner altså ikke den spesielle dama... bør man vurdere å se etter menn slik at man dobbler utvalget?

Hilsen fra Litt-lei-av-å-kikke-på-profiler

kontaktanonnser :D

Ingen svar
(mann 42 år fra Oppland) Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=k3Aswy6YhSg

Absolutt ingen Grønn tråd...kom med hva du vil :D

Vi har alle sett dem, vi har alle måpt og ledd av dem, men hvor mange husker vi?
Jeg begynner:

Oh my God, there’s nothing left! (Independence day) – Herregud, det er ingenting til venstre!

Kjør debatt, hånlatter og nostalgi fra det store eller lille lerret.

Vett ikke om jeg gidde å dra ut, noen som ha spennende planer i Oslo ikveld?

Hvorfor har TV2 en engelsk fotballekspert? Er det fordi det ikke finnes en norsk fotballekspert? De kunne jo ha spurt en av spillerne, for de har vel neppe noe bedre å gjøre denne måneden. :D :D

Hei!

Noen av dere jenter som har "Et par kilo for mye" i beskrivelse av kropp burde faktisk gjøre en revurdering - og heller sette "deilig" ! :-)

Ha en fin fredag :-)

Hender at sukker kommer med setningen : mr psynonum er ny her på sukker.ønsk han velkommen med en melding.
På en god dag så hender det at jeg tenker at "hvorfor ikke",og slenger inn en kort mld der jeg skriver velkommen hit.
Sier noe positivt om bilde/profilen o.l.
Uten at det ssom regel er flørt eller at jeg ser noe som fenger meg med typen.
Som regel får man faktisk ikke svar.
Er man virkelig så full av seg selv at man ikke kan svare takk for det e.l er man ute og kjører ifra første dag,mener nå jeg.
Hva mener dere?

Etter en pitteliten flørt på diskusjonsforumet, som endte i en flørt på privaten, så har jeg fått meg en date til helga :D
Spennende, og bare etter 3 dager her på sukker :P

Litt skummelt, og veldig spennende:)

Wish me luck!

Det virker som det er mange her inne som lar sukker.no stå på 24/7.. Det er ytterst få som enten vil chatte eller avslår forespørselen.
Online funksjonen blir derfor ikke riktig.. Når datan går i dvalemodus bør personene bli logget av slik at det ikke ser ut som det er en hel haug mennesker Online her inne..

Er dere ikke enige!?

Hvor mange er innom profilen din pr dag (sånn ca)?

namnam?

Siste svar fr. 8 juni 2012 18:22 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym FinInetto

Namnam!

Som tittelen sier så har jeg mangel på åpningsreplikker. Jeg har ikke en anelse på hva jeg burde åpne med som kan være interessant eller starte noen form for samtale.. Hva liker jentene/kvinnene å snakke om?

Håper du og evt dine får en strålende helg med masse glede og ikke minst sol :)

Brumm! hvorfor finnes det så mange merkelige mennesker derute? Er det for å bevise at ikke en eneste er "normal" eller A4? Kun gudene vet, men jeg har bitt meg fast i at de finnes en del forskjellige kunder der ute! tenkte jeg skulle lage en liten sak på det!!STABLEREN! : Stableren elsker å sette alt på båndet i et høyt tårn, og vil helst ha ALLE varene i vognen på båndet! Samtidig! Dette medfører at personen i kassa må ta alt fra toppen først, og sjansen er stor for at noe faller ned.. Helst eggene! Eller glasset med sylteagurker, så jeg må liiiide meg igjennom de neste timene med suragurksaft lukt overalt! OVERALT! Stableren er også et skikeig petimeter, men må ikke forveksles med Sortereren, en litt mer sjelden rase som jeg kommer tilbake til! Stableren er helst en mann, litt stresset, og spør om pose, gjerne FØR kassereren er ferdig med forrige kunde.. Alt Stableren trenger å gjøre for å bli bedre likt i kassa er å ta seg bedre tid, og bruke HELE båndet, MENS det kjører!

TIDSTYVEN: Tidstyven har USTANSELIG god tid, bruker gjerne et par minutter på å få ut lommebok, sedler og mynter eller kort .. Personen skal gjerne ha alt sortert, må hente EN ting til, og da mens kassereren slår inn siste vare på båndet, selv om hun har vært obs på at hun trenger varen fra første sak på båndet blir slått inn.. om du slenger en haug varer på båndet så jeg får jobbet mens du henter varen, så tar ting litt kortere tid(bare et lite tips :-P) Tidstyven finnes i både mannlig og kvinnelig variant, ung og gammel og rik og fattig! Vanskelig å finne blant A4 kunden, med andre ord..

KASTEREN: Kasteren kaster ALLE varene på båndet, uten unntak.. for så å klage på at h*n får bulkete/ ødelagte varer... Kasteren er også i alle varianter, men oftest i den eldre garde..

SVIMA: Svima har sjelden kontoll over hva h*n skal ha, hvor mye det koster, om det befinner seg nok penger på kortet, eller i lommeboka, eller om pengene er med.... svima raser ofte ned en hel pakke tyggis på båndet, men "glemmer" å rydde opp... Legger gjerne også fra seg varer, både kjøle og kolonialvarer i helt feil hylle, og ødelagte mel og sukkerposer blir aldri gitt til de ansatte, men settes fra seg der de finner det for godt.. Disse menneskene forårsaker stor irritasjon blandt de ansatte..

SORTEREREN: Sortereren Sorterer ALT! Uansett ! Samme hvordan personen bak kassen legger varen, blir de nærmest revet ut av hånden på kassereren, og om kassereren legger tilside varene som kan gå istyk

"Mehr licht" (Goethe).
"Et tu, Brute?" (Julius Cæsar)
"La det være, Marie. Jeg dør nu" (Knut Hamsun)
"I'm so bored with it all." (Winston Churchill)

Men dette er så fordømt seriøst! Vi treng "nye" famous last words - gjerne retta mot internett-dating!

Kva med:
"Heisann, så fin hund du har! Er den snill?"
"Du verda - så pen du er med kjevle og vaffeljern!"
"Kom igjen, folkens - isen holder!"
"Jøss, det er jo dobbelt så mykje av deg som eg trudde!"
"Ta det med ro. Eg KAN dette med gassaggregat!"

For meg går pengene til leilighet jeg har kjøpt. Hva med dere?

Profilhjelp

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mann

Er det ikke mulig å svare på den mailen fra ho profilhjelpdama?

En fyr går i butikken for å handle og oppdager at en meget attraktiv kvinne vinker til ham og sier "Hei på deg !"
Han blir litt satt ut fordi han ikke klarer å plassere henne. Så han sier: "Kjenner du meg?"

Hun svarer : "Ja jeg tror at du er far til en av mine unger"

Nå vandrer tankene hans tilbake i tiden til den eneste gangen han var utro mot sin kone.
Han sier: "Herregud, er du den stripperen fra mitt utdrikkingslag som jeg høvlet over på biljardbordet mens alle kompisene mine så på og din venninne pisket meg på baken med en våt purreløk?"

Hun ser rolig på ham og sier: "Nei, jeg er din sønns lærerinne..."

Ha en fortsatt strålende uke :-)

Bitterhet..

Siste svar fr. 8 juni 2012 10:27 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym OlaNormann

Kjære (enkelte) damer,

Hvis dere har hatt dårlige forhold,med utroskap og fanden vet hva dere har blitt utsatt for... før dere opprettet profil her...

Hvorfor mååå dere sutre og bære dere til oss menn her som ikke har gjort dere noe galt ? Det høres ofte ut som at det er VI som er de "skyldige" ??

Blir ikke noen gode bekjentskaper når det begynner sånn vet dere,så slutt med det!
Gjør dere ferdige med tidligere forhold før dere logger på her!

Profilnavn

Siste svar fr. 8 juni 2012 09:20 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym dr.dude

Hvis man bytter profilnavn, for deretter å bytte tilbake, så får man melding om at det gamle profilnavnet er opptatt. Men når man søker på navnesøk kommer ingenting opp.

En glipp i programmeringen?

I enkelte tråder har det vært rettet kritikk mot bruk av bindestrek og jeg har derfor voktet meg vel for ikke å bruke det.Synes likevel at enkelte orde bør deles og jeg har nå forsøkt å sette meg inn i reglene.Og reglene er at det er ingen regel !!

Klipt og limt fra Wikipedia : Bindestrek kan brukes i sammensatte ord for å lette lesingen. Det er ingen klare regler for slik bruk, men bindestreken er strengt tatt ikke nødvendig.

http://no.wikipedia.org/wiki/Bindestrek

Så,det så : ))