Sukkerforum

Jeg kunne tenke meg å inta en søndagsfrokost med god tid i hyggelig selskap et eller annet sted i byen.
Ta en titt på profilen min...hvorfor ikke bruke en søndagsfrokost til å bli kjennt med hverandre?

Nå må jeg bare finne ut om det blir "først til mølla" eller om alle som har lyst få være med...

Ja, jeg er optimist ;-)

Danni

Klokken er 2153. Om få minutter står solen på sitt høyeste i Oslo.

Lørdagskveld, poden sover, rydde vekk lekene i stua, mekke noe mat, glede seg til desserten. Kanskje blir det en hyggelig kveld, kanskje blir det litt kjedelig. Uansett ville den blitt mye hyggeligere med kvinnelig selskap...

Om ikke noen vil leke i kveld så dukker det kanskje opp noen i morra... :))

Tar jeg feil i mine mistanker? Flere som har lagt merke til noe?

Det ble slutt mellom meg og barnefaren for litt over en mnd siden, da flyttet han ut etter nesten seks år sammen.. I november slapp han bomben, han visste ikke hva han følte for meg lenger, men vi skulle først være sammen til nyttårsaften, så flytter han ut etter det.. I mars flyttet han ut, og jeg hadde fått forespeilet at vi kunne se senere.. Men nå, har han fått seg en ny, han er visst hundre prosent ferdig meg.. Selv om han ikke var det i mars...!
I denne helgen skulle jenta vår være hos han, men han skulle ha besøk av en kamerat som hadde vært lenge borte, og derfor tok jeg henne.. Ved levering kunne vår datter på 3,5 år fortelle at pappa skulle hjem til jenta, og de hadde hentet henne.. Vi hadde da vært enige om å la vær å introdusere "flørter" til henne før det var seriøst, og man var sammen, og da skulle man si ifra til den Andre først..

Er jeg vrang som blir sint? Er det bare jeg som mener at man ikke er ferdig med noen så raskt?

Var inne og surfet på nettet her en dag og kom over en side med russisk utgave av sukker!
Satt av en time og leste litt på hva som står der og tittet på en del bilder og leste tekster akuratt som her...
Av 14 mailer jeg sendte ble det 10 posetive svar i retur...
Har samme profil her som på denne fantastiske siden med de samme bildene...
Sende mailer for og se hvordan responsen var og altid til de som vaneligvis ligger langt over midt "nivå" i Norske kvinners øyne...!!
Så spørs det da om det scandinaviske kvinnene ikke har kommet alt for langt og blitt like egoistiske og selvstendige som vi gutta er...
Så i baltikum er 78% av folketallet kvinner etter div kriger...

her er adressen
elenasmodels.com
enyoy..... Tror jammen jeg skal starte på russiskkurs jeg!

Den siste tiden har jeg sendt flere meldinger til damer jeg syns er interessante. (Nei, ikke "klipp ut-lim inn"). Dette er stort sett korte hyggelige meldinger der jeg egentlig kun prøver å vise interesse, og åpne for videre kommunikasjon.
Men ingen svarer? Jeg har vært en stund på sukker, og vært på date enkelte ganger, så tror ikke jeg ser SÅ fæl ut at alle skremmes vekk av bilde mitt :P

Men er ikke noe av poenget med en side som dette at man våger å ta en sjanse på å få kontakt med mennesker man ellers ikke ville møtt? Og er det ikke normal folkeskikk å i det minste gi et lite svar. Om det så er et avslag, er det i det minste en respons. Ser ikke poenget i å være her dersom man ikke tør å kommunisere.

Hva er viktig for deg når du blar deg gjennom alle profilene?
Altså, hva får en profil til å vekke interesse hos deg fremfor alle de andre?

Noen snille jenter som skal ut på byen i dag? :D

Hei!
Har vært her inne på sukker i vel en uke nå og skal ærlig innrømme at jeg ikke har vært noe flink til å ta kontakt med de som har dukket opp på matchlistene mine... Grunnen til det er at jeg føler at nesten samtlige som blir foreslått for meg er way out of my league...

Derfor lurer jeg på jenter, hva ser dere etter i en gutt?
Håper jeg får litt konstruktive tilbakemeldinger sånn at jeg får jobbet meg opp motet til å ta kontakt med flere av dere.

Takk på forhånd :)

Hvordan ønsker DU at den ideelle førstedaten skal være? :)

Her er min.
- - - - - - - - - - - - - - -
An old man buy
a newspaper.
He goes to the park.
The old man reads
the newspaper.
A little boy come
It come many chil-
dren. The bench who
he sat on was paint.
- - - - - - - - - - - - - - -
Frøken skrev: Dette er en VELDIG kort fortelling.

Hvordan kan det være slik at mange menn ønsker deg som elskerinne, men ikke som noe mer? Hvorfor er man god nok til å være det ene, men ikke det andre? Skal man ta til takke med den man får tilbudt, eller skal man se forbi det, og gå videre?

På profilen min framgår det aldeles ikke at jeg ønsker meg uskyldig morro eller en søndagskjæreste, likevel er de få postene jeg får nettopp av en slik karakter.. Og jeg begynner å bli noe lei.. (Nei, jeg er ikke interessert i å se deg onanere på cam, selv om du har funnet ut at det hadde vært topp, jeg er heller ikke interessert i å være din 20 år yngre elskerinne og jeg er definitivt ikke interessert i å møte deg i morgen for å gi deg en Bj i bilen..)

Så jeg lurer egentlig på, hva er det som skiller en jente fra å være kjærestemateriale til å kun være ett materiale for seksuell nytelse?!

Må innrømme at jeg skyr profiler uten bilde... jeg opplever de jeg har vært i kontakt med uten bilde, som useriøse, og som bare er ute etter en ting. Har hatt flere dårlige opplevelser, og skyr de dermed.

Hvor lang tid bør det gå før man får bilde på plass? Det er så lite interessant å begynne en samtale med noen du ikke ser ansiktet på..

Selvsagt kan man være seriøs, men hvorfor fikser man ikke bilde litt kjapt da?

Har begynt å lure litt på om søkefunksjonen her funker som den skal. Jeg har et relativt enkelt “søkeområde”. Hun må være fra samme fylke som meg. Mellom 22 og 32 år, ikke ha barn, ha profilbilde og uten barn. Har vært her i 1 år og kjører søket minst 1 gang i uken, ofte flere ganger i uken. Har dessverre litt for god kontroll på søkeresultatene :p

Jeg har bladd meg gjennom listene MANGE ganger, og som regel er det veldig sjelden noen nye. Er det noen nye ansikter, så er det noen bildeløse som endelig har tatt motet til seg og viser ansiktet sitt. Er de helt nye her, så har jeg allerede sett de under “Nye brukere” før jeg kjører dette spesifikke søket. Ja, jeg er aktiv her inne :)

Likevel blir jeg med jevne mellomrom overrasket over enten besøk eller til og med hjerter fra jenter i denne søkegruppen som jeg ALDRI har sett før (med høy match, 85-95). Det første jeg da gjør er å sjekke “Nye brukere”, men som oftest finner jeg de ikke der. Så hva skjer? Er det mange profiler som ikke dukker opp i søkeresultatene selv om en søker spesifikt etter de, eller er det vanlig at folk plutselig endrer info som alder, barn/ikke barn osv.? (noe som selvsagt ville vært fullstendig latterlig, og er du en av dem, så håper jeg du du får et kjipt løgneraktig liv din falske f¤%& (sorry, tåler ikke løgnere:) ).

Håper selvsagt at dette er folk som har bodd en annen plass og nettopp har flyttet på seg og derfor plutselig passer inn i søkekriteriene mine, men når jeg leser av profilen at de er i en rutinepreget (ikke noe negativt med det) hverdag med enten jobb eller studie, så tviler jeg på at flytting over landsdeler stemmer for alle disse tilfellene.

Men for å komme til poenget: Kan en stole på at søkefunksjonen er 100% korrekt når en filtrerer etter spesifikke valg her?

Er det noen som skal på konserten 28.mai?

Har dere venner, familie og bekjente som har truffet hverandre her inne? Og har det blitt giftemål og sukkerbarn? La oss høre de gode historiene:)

Skulle vært moro å vite hvor mange som treffer hverandre her gjennom sukker som kjærster?

Noen som vet?

...å være en kattunge:

http://www.youtube.com/watch?v=HQCYMco_mqs&feature=g-vrec

Det var engang en reveenke, som bodde langt inne i skogen i revehuset.
Med litt dårlig bredbånddekning, kveldene ble fort ensomme der hun satt og surfet på sukker.no.

Men etter hvert så tok det på å komme brev i innboksen til enka. Om lørdagskvelden blinket det titt og ofte i innboksen. «Å logg ut, du Korse, vi kan ikke være på nett begge to samtidig,» sa reveenka; hun hadde ei kjette til tjenestejente, og hun hette Korse. Da jenta logget ut, så kunne reveenka lese meldingen fra Bjørnen uten lagg på linja.
«Godkveld,» var alt Bjørnen skrev.
«Godkveld igjen,» svarte reveenka ivrig.
«Hva gjør du i kveld, har du det ille eller vel?» spurte bjørnen.
Reveenka sjekket profilen og leste «Ven vakker brun, svær kar og kvast syn»
«La 'n gå, la 'n gå! Jeg blokkerer han nå.»
Korse gløttet opp og sa: «Kan jeg logge på igjen nå?»
Men Reveenka var i siget og ba henne ta det rolig nå.

Dette brevet er fra en ulv. En skikkelig luring med velvalgte ord og ufine hensikter.
«Godkveld» skrev ulven, «er reveenka online?» Jo, hun var da det.
«Hva gjør hun i kveld, låter hun ille eller vel,» skrev han videre.
«Bli med meg hjem så skal du få et godt råd ;)» skrev «gråbein»

«Jøss så mange meldinger, at jeg ikke kan kveldsro få,» tenkte reveenka.
Korse satt og furtet fordi hun ikke kunne være på nett samtidig.
Reveenka sjekket profilen og leste: «Ven vakker grå; lang kropp og lite på»
«La 'n gå, la 'n gå, jeg trenger ikke hans råd!» tenkte enka; og sendte standardavslag til han.
Det blinket videre i innboksen til reveenka.

«Godkveld,» skrev Haren, lite originalt.
"Godkveld igjen,» svarte hun; «er det fremmedfolk ute og skriver, så sent på kvelden?» tastet hun ivrig i lett rødvinsrus, men ble skuffet når hun leste profilen:
«Ven vakker hvit, tett vadmel og uten slit»
Han der er for liten og har for rare ører tenkte reveenka og blokkerte likegodt han.
Den neste meldingen som blinket fattet interesse, hun leste ivrig.

«Ven vakker rød»
«Kjære, han må jeg sjå, han har gode råd!» tenkte enka og ble egentlig veldig betatt av profilbildet. Rene kjekkasen, med snille øyne.
«Send meg hit mine sokker små, jeg vil gjerne med ham gå; send meg hit mine sko å knappe, jeg vil gjerne med ham lakke.» Trallet hun for seg selv.
Ham ville hun ha, og de skrev frem og tilbake, men han bodde for langt unna og det ble vanskelig å treffes. Og har hun ikke funnet noen ennnå, så er hun her på sukker den dag i dag. Korse var fornøyd for hun fikk endelig log

Som singel vil mange tidvis føle seg både ensom og lengtende etter fysisk kontakt.
Noen løser dette ved mer eller mindre tilfeldige partnere.

Hvilke erfaringer har dere med en, eventuelt flere faste elskere?
Er dette noe dere anbefaler, og hva er fordelen og ulempene ved å inngå slike "relasjoner" som singel?

Noen som vil date personer som går på trygd/uføre/nav

Get over it, og gå videre.

Har et noen referanser på at det er naturlig:
http://www.forskning.no/artikler/2006/september/1159184941.14
http:/ /www.dagbladet.no/kultur/2006/10/13/479682.html
http://www.nrk.no/nyheter/distr ikt/nrk_ostlandssendingen/sendinger_nrk_ostlandssendingen/lang_lunsj/5626955.htm l
(Fjern mellomrom som forum lager)

Så ja, homoseksualitet er naturlig, 2 av samme kjønn som oppdrar avkom er også naturlig, da det forekommer i naturen.

Klarer folk å lese og oppfatte ting som strider mot deres oppfatning (de fleste klarer nok ikke)?

Men det passer kanskje ikke i noens verdensbilde, som for noen er flatt, eller sort/hvitt uten farger.
Og noen vet visst ikke engang hvor de selv har begrep om hva som er naturlig ifra.
(Det er kanskje hva de i øyeblikket selv avgjør er naturlig...)

hmmm, hva tenker, og gjør, andre her inne?
Tenker da på når det gjelder kommunikasjon med andre medlemmer.
Handler det kun om å finne den "rette" og det er det eneste som teller, eller kan man også kommunisere med andre brukere for å få noen nye bekjentskaper og være litt åpen? Man vet jo aldri tenker nå jeg...

Gratis ferie i Norge

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Kortreist

http://kortreist.rbnett.no/forside/article13227.ece

Mulig å ta med seg daten på dette:)

Date, hvem skal betale, skal mammen gjøre det, eller dama, eller hver for seg,
jeg personlig liker å betale for meg selv, men det kan kanskje fornærme noen menn, hvis de har lyst til å spandere :)

Er det noen sykkeldamer her inne da? Eller er det tabu?
Forbeholdt menn?

Nå har det vært en tråd om kvinnens orgasme. Da vil jeg spørre om følgende, er det nødvendig for menn å få orgasme?. De trenger jo ikke å få orgasme når de ikke skal formere seg.... Det er ren egoisme at menn skal få orgasme hver gang de har sex Mannfolk som mener at kvinneri kke fortjener orgasme, vel de fortjener heller ikke å oppnå den gleden.....På tide at mennene blir like lite kravstor som kvinnen.

Er det perfekthetssamfunnet vi er i ferd med å få i Norge?

Det går i ny bil, interiør-renhet i hver helgeavis, moteblogger og fotballfruer med perfekt hjemmelaget sushi og tapas fredag og lørdag.

Hvor er de som sliter? Som trives med å ha det rotete hjemme?

Jeg lurer rett og slett på hva du gjorde på siste sukkerdaten du var på?

Ok!! dette er ikke et innlegg for at menn som er desperate skal tusle inn og be meg ut, men jeg vil gjerne vite noen råd, til hvordan få seg en date? Jeg er singel, nysingel sådan, og jobber i butikk.. jeg er 31, med en datter på 3,5, så kan ikke kaste meg rundt når jeg vil.. Og derfor trenger jeg deres gode råd!! Jeg vil ikke på date med en som er "tøm og røm", og heller ikke på date med en desperat gærning :-)

http://www.vg.no/dinepenger/artikkel.php?artid=10061477

Ja, ta sjansen og se om du blir millionær. En date, eller blås pengene på noen skrapelodd. Hvor er sjansen størst til å vinne?

Dette er jo et datingsted, hvem i heite vil date en sånn nepe?

...eller mellomrom mellom fortennene...?
DET er sjarmerende, det!!

- 3 dagers-skjegg? Jotakkdu!
- Litt mage? Javisst, det gjør ingenting.. Godt å ha litt å ta i.
- Mye hår på hodet, flotters!
- Lite hår på hodet, vi vet hva som sies om det ;)

Det viktigste er at jeg føler meg trygg på personen, trives i hans selskap, og sjarmeres av snille øyne og et flott smil.

Flere tråder her med negativ ordlyd, på tide med en positiv en :)

Turn Off

Siste svar fr. 18 mai 2012 00:59 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Blåruss

Ting jeg og mange av mine kompisser synes er Turn OFF:

1: Hun er utrent:
Beklager, men hvis du er utrent nå, så gjør vi oss noen tanker om hvordan du ser ut når du blir 40 og har hatt en par unger.

2: Hun stemmer SV:
Beklager, men dette er deal breaker og kan ikke diskuteres. Vi liker kvinner som ikke sutrer. Når vi møter en SVer vet vi at vi har med en kvinne som ikke respekterer det vi skaper.

3: Hun er svært opptatt av hva vi tjener:
Dette er rødt flagg. De fleste i min gjeng tjener greit (7/8/900K i året) og hvis dette er svært viktig for kvinnen blir vi skeptiske. Vi diskuterte dette en dag og kun en av gutta sa det var deal breaker at damen feks jobbet i kassa på butikken, mens resten var opptatt av at hun gjorde noe hun trivdes med

4: Hun flasher diamanter og Louis Vuitton men er sykepleier:
Dette bør alle forstå. Det hjelper ikke at det er fake. Henger sammen med punkt en.

5: Sex på første date:
Får oss bare til å lure på hvor mange andre sukkerdater hun har hatt sex på. Om det er tosifret eller tresifret.

6: Hun er "needy"
Sorry, turn off... rengner med at det er det samme andre veier

Et lite innblikk i blårussenes verden! :)

Er alle gode ting 3 tro?

*krysser fingrene for meg selv, og smacker meg selv i ansiktet 3 ganger*

Er ganske ny og ikke vedlig aktiv her inne... Lurer litt på å gå på sukkerfesten første helgen i juni, men er litt skeptisk. : ) Noen som har erfaringer med slike fester? Kleint eller morsomt? Alder på de som kommer? Anbefales?

Begynner å bli litt klisje ...

Slavetidens USA, ville du vært blant dem som ønsket frihet for slaver?

Eller i apartheid-tiden i Sør Afrika, ville du som hvit person vært for de svartes rettigheter?

Hva med i den tiden hvor kvinner fikk stemmerett - ville du vært for?

Eller når det var snakk om å gjøre homofili lovlig?

Ville du i nazi-tyskland sett galskapen komme, eller gått inn i hæren i et ønske om å bygge det tredje riket?

--

Kort sagt: Er du en som ser urett i din samtid og prøver å gjøre noe med den, eller er du den som holder igjen utvikling for menneskers frihet? Det ér en av delene - å tie om urett er å bidra.

Kommer du på saker i vårt samfunn i dag som burde nevnes på listen over?

Hei til alle dere der ute, lurer på om det er noe hjelp og få med profilen min? sliter med og få svar fra mail:(
hva gjør jeg galt?
takker på forhånd

Du får gjerne blokkere meg, men jeg var ikke interessert i deg allikevel, jeg syns din profil var kjedelig uoriginal og dårlig skrevet.
Jeg blåser vel i om du syns jeg har fremstilt meg kjedelig og ordinært, jeg vet hva jeg står for og jeg er alltid ærlig i motsetning til deg som må ty til blokkeringsknappen hver gang du får et vanskelig spørsmål eller ikke forstår ironien.

Jeg er fornøyd med min egen profil, meg selv, mitt ytre og jeg sier til meg selv hver dag at jeg er best i verden. Og da er jeg det:)
Det er min mening som teller. Alltid.

Ønsker alle sukkerfolk en herlig dag, med mye moro!
(litt tidlig påen men)
Hipp hipp...

Hva er det med mannfolk og hår i ansiktet? Spesielt de som ikke har hår på toppen.. Er det for å kompansere for det manglende håret lengere opp eller er det for manndommen sin del?

Ha en riktig flott 17.mai alle sammen :)

ps. jeg kan i dagens anledning beskues i Askim av eventuelle beilere!
(er vel lov med litt egen-reklame også...hehe)

Kjære Sukker ....

PLEASE leave my damn profile picture where it is .. or TELL ME WHY YOU KEEP BLOODY REMOVING IT !!!!!!!!!!!!!

Jeg er en voksen kvinne, passert 50, jeg tar godt vare på meg selv og er i god form. Jeg ønsker en mann som er på mitt fysiske nivå, og som er leken. Det er det ikke mange menn som har passert 60 som er.
Jeg irriterer meg over at en fyr som er 10 år eldre enn meg ikke får vissen blomst på matchtreet , mens en mann som er 4 år yngre enn meg får det.
Jeg ser at Preben anbefaler yngre kvinner å gå for eldre menn, siden menn finner yngre kvinner mer tiltrekkende. Det var da overraskende!
Noen av mine venninner fant seg menn som er 10-20 år eldre. Damene er nå spreke 50 åringer, og sitter med gamle gubber som har mistet både humøret og potensen.
Mitt råd til yngre kvinner er at de går for jevnaldrende menn, hvis de ikke har lyst til å ende som geriatriske sykepleiere når barna er ute av redet.
Hva sier damene her?
Jeg vil også takke kjekke sjarmerende yngre sukkergutter for smigrende flørtemeldinger 