Sukkerforum

Hushjelp søkes, noen som melder seg her?

Av nysgjerrighet lurer jeg på hvordan du stiller deg til å date en som sitter i rullestol. I dette tilfellet dreier det seg ikke om

La oss si at vedkommende (uavhengig om det er en mann eller dame) er normalt fungerende og sitter i rullestol pga. en skade/ulykke, har en god, morsom, fengende og interessant profil og ser normalt bra ut. Ut fra profilen å dømme har et bra og godt liv, er aktiv og har det meste i livet på plass bortsett fra enn kjæreste.

Vil du si:
- at du er åpen for å gi det en mulighet
- det er helt uaktuelt

Hva er grunnen til at du er åpen for det eller at det er helt uaktuelt?

Diskuter E3 2012. Hva likte du best fra årets E3?

Menn som spiller golf er skikkelig turn off. "Se på meg, jeg er trendy og har feit lommebok. Jeg er bedre enn alle andre"
Bleikfeite 40-åringer som tror de er noe fordi de har køller!!!
Nei, takke seg til, jeg vil heller ha en mann med en spade som skjønner å ta i et tak.....mmmm....

Det er noe med menn og baller!
Når de er unge spiller de fotball, når de er 40 spiller de golf og når de blir gamle triller de erter!!!

Hvordan kan jeg på best mulig måte "plante" tanken om at vi er kjærester eller burde være det?

F.eks. Om jeg flørter med en gutt så vil jeg "plante" tanken om at han vil kysse meg og at det er mulig ganske snart ved ganske enkelt så si " Jeg ser du vil kysse meg MEN ikke enda".
På denne måten vrei jeg om rollene fra å være den som ville kysse til at det var han som ville dette. Ganske kult at det funker;-)

MEN.... så var det dette med å bli kjærester da.... Jeg vil ikke virke needy men etter x antall måneder er det på tide!!! Jeg vil avslutte mitt evigvarende medlemskap her en gang.

Rare skapninger...

Ingen svar
(mann 41 år fra Hedmark) Privat melding

Merkelig vi er skapt,,, vi liker ikke hverandre,,, bare de andre..

Hepp

Bare jeg som begynner å bli "litt lei" denne rettsaken? Den skal naturligvis få ta den tiden den trenger... men må vi virkelig få alle mulige slags medieoppslag fra den? Er det virkelig nødvendig å få vite _alt_ som skjer i tingretten fra dag til dag?

Er det virkelig nødvendig å gjøre intervju med den kjente nazisten Troe Tvedt (fra Vigrid) i forkant av at han skal vitne, slik at han får spredd jævelskapen sin, i landets største avis?

Bare meg som synes mediene kunne fokusert litt på andre ting, en bare 22. juli?
Jeg blir trist, av å tenke på det som skjedde da, og det er vanskelig å "slippe det" når morderen er på forsiden av alle nettavisene hele tiden..

Ja ja, bare noen ord fra meg :)

Blokkerer du en person på grunn av utseende ?

I en match med en person får man vite at det er en forskjell, men man får ikke vite hvilken vei det er en forskjell?

Et eksempel:
Når det gjelder barn har jeg krysset av for noe sånt som at jeg mest sannsynlig ønsker barn og noen år, men ikke om 1 år. Hvis det i en match er forskjell på om/når en person ønsker barn, så vet jeg ikke om det er fordi hun vil ha barn veldig snart, om hun aldri vil ha barn osv.

For min del er det ikke noe must å få barn. Det kan f.eks. være at jeg treffer en helt super dame som ikke kan få barn, men det er ikke noen grunn til at hun ikke er interessant for min del.

Er det noen måte man kan finne ut hvilken vei en slik forskjell går (uten å spørre vedkommende) ?

Har nå opplevd flere ganger å bli blokket før jeg rekker å svare. Kjedelig. En mld fikk jeg en morgen, Jeg likte han, og ville ha ro rundt meg når jeg svarte. Dagen etter var jeg blokket. Jeg er jente og kan til tider få litt for mange mld, og da må jeg bruke tid til å sortere. Jeg må tydeligvis være mye raskere når det er uuttalte tidsfrister her. Når det samtidig en en del falske profiler her som blir fyllmasse og skaper både skepsis og usikkerhet, så ender hele greia med å føles som en jobb.

Har det skjedd noen spennende her siden sist?
Har vi "mistet" noen av de gamle traveren?

Og hvor er alle helter hen? ;)

Tull & Tøys

Siste svar ma. 4 juni 2012 17:44 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Odins Mjød

På tide med en ny tråd der man kan skrive helt random tanker, flørte med andre forum medlemmer o.l.
Null seriøsitet er påkrevd i denne tråden :)

La meg starte med denne videoen for dere foreldre som lurer på hvordan det kunne bli om ungen din tar deg og typen på fersken mens dere har sex ;-P

http://tinyurl.com/6oxesbr

Jeg har snakket med mange single kvinner og menn, og det er en setning som går igjen når vi snakker om relasjoner: «Det handler om å gi og ta.» Jeg har alltid syntes at det har skurret, uten å kunne sette fingeren på hva jeg har reagert på. Vi svelger jo ofte «sannheter» som er etablerte uten å tenke så mye på det. Og dette er en av de «sannhetene» som har fått lov til å etablere seg. Men jeg har ikke kunnet slippe det, og etter min mening handler det ikke om å gi og ta.
Det handler om å gi og motta.
Det er lettere å gi enn å motta. Det er lettere å ta enn å motta. Å gi er en aktiv handling. Det samme er å ta. Det handler om å ha kontroll. Det er du som gir og du som tar.
Å motta er også en aktiv handling, men det ikke er du selv som sørger for at du får, slik som du gjør når du tar. Det er en stor forskjell på å ta og motta.
Jeg liker ordet motta i sammenheng med relasjoner. Fordi det handler om å ta det du blir tilbudt. Det handler ikke om dine krav, forventninger eller ønsker, det handler ikke om deg i det hele tatt. Det handler om den som gir. Og det er den vanskeligste biten i en relasjon. Vi vil ha regien, kontrollen, styringen. Derfor snakker vi om å gi og ta.
Når vi derimot slipper taket, og innser at vi bare kan ta kontroll over våre egne tanker, handlinger og motiver, og la andre ta ansvar for sine, da setter vi oss i en posisjon hvor vi er i stand til å motta. Jeg lurer litt på om det er en grunn til at så mange av oss er single? Vi er en gjeng med kontrollfriker. Vi ønsker ikke å være avhengige av andre for å få det vi vil ha eller ønsker oss, vi sørger for oss selv.
Man er sårbar når man slipper kontrollen. Og det er dette jeg liker med ordet motta. Det å slippe kontrollen krever mot. Å stole på et annet menneske krever mot. Å risikere å bli såret krever mot.
Nå forstår jeg hvorfor jeg alltid har reagert på dette med «å gi og ta», fordi det handler om meg og meg. Å gi og motta handler om meg og deg, det handler om oss. Vi er individualister og egoister, så vil beholder kontrollen ved å gi og ta. Mens det krever mot å overgi seg, legge ned forsvaret og ta i mot det som tilbys.
En relasjon består ikke bare av deg og meg, det består også av oss. En relasjon er et team bestående av tre medlemmer, du, jeg og relasjonen. Og det gjelder uansett om vi snakker om et kjærlighetsforhold, et vennskap, eller et forelder-barn forhold.
Det handler ikke om å utslette seg selv, det handler om å ha tillit, til seg selv og til andre.

Sweden rock?

Ingen svar
(mann 41 år fra Østfold) Privat melding

Noen som skal nedover? Viggo Venneløs, kunne tenkt seg ei partydame å treffe (evt. dra sammen med).

Når du får henvendelser av en som er "pedofilt ung" i forhold til deg selv, men du synes hun er sjarmerende og blir interessert... Etikk? Moral? Kjør debatt!

Det er noen som mener at, etter å ha bodd i Bergen samlet rundt 5 år (fordelt over to perioder) og aldri ha beveget seg opp i fjellene her, er uhørt, så jeg har lekt med tanken de siste par ukene å gjøre nettopp dette.

Man kan sikkert finne hundrevis av nettsider med dette som tema, men jeg foretrekker heller direkte erfaringer fra folk flest.

Formålet med turen er for turens del, og for bikkja (kjedelig med de samme rundene dag etter dag), og ingen direkte treningstur hvor det viktigste er personlige rekorder og telling av kalorier brent. Jeg beregner ca 5 timer på denne turen, så det blir ikke noen løpetur. Har tross alt med bikkjedyret som skal snuse, skvette, snuse, gå tilbake til forrige gresstust i tilfelle denne er mer verdt hans edle piss osv, men jevn spasering.

With that in mind:

En bekjent sier at Fløien - Ulriken består av endel bratte stigninger, men kunne ikke si noe om den bratte stigningen er like bratt hvis man går Ulriken - Fløien (What goes up, must come down).

Så:
1. Er Ulriken - Fløien mindre bratt enn Fløien - Ulriken?
2. Er det sti med stubber, maurtuer og andre ekle hindre eller tursti på linje med kanadaskogen?
3. Funker det med gode joggesko eller bør man ha fjellsko? Jeg beregner å gå når det er fint vær, men lets face it, det er Bergen og sjansen for at det har regnet natten før er stor, og det skulle ikke overraske meg om det vil begynne å regne iløpet av disse 5 timene også.
4. Er det skiltet på lik linje som i Kanadaskogen? Hadde ikke overrasket meg å ende langt pokker vekk fra der man skal om mulig.
5. Andre ting man bør være forberedt på?

Håper på masse svar fra turglade hordalendinger :)

Date

Siste svar ma. 4 juni 2012 04:58 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym Mr.T

Juhu, da skal jeg på date til søndag med en jente som jeg har 96 % match med:o) Wish me luck..

Betyr det jeg skal gå inn for å være blind???

Sommerflørt

Siste svar ma. 4 juni 2012 00:21 (69 svar)
Skjult ID med pseudonym Sol i sør

Hurra!

Endelig var et hus på Sørlandet i boks!
Men så slår det en... å være på Sukker OG bo på sørpå,
er egentlig hee-e-e-lt feil! Ergo må det lokkes litt på dere jenter
som skal farte sørover i sommer, dere må droppe innom! :-)

Er det tafatt å håpe på at noen vil ta en balkongsleng ved en an Norges fineste strender? ;-)

Er sommerkåt esse!

Dialekt

Siste svar sø. 3 juni 2012 21:28 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Hæsse er det med dialekter her, er det nåån som prater brei solung ? Ell er det bære fisefine bifælk her i sukkerlann?

Er dere her for å finne en kjæreste eller for å få et uforpliktende forhold?

Hva er det du foretrekker å bruke fritida på?

Kom nettopp tilbake fra rundreise rundt i Thailand, Kambodsja etc, ble overraska over hvor gærne de unge jentene der nede er etter oss kjekke, litt eldre menn! :)

Litt av en stikk motsatt verden enn disse ubrukelige norske som ikke tørr noenting, har jo ikke selvtillitt til å sende en eneste melding her, nei dette gidder jeg ikke..... :P

Kommer til å bli en utdøende rase dere norske jenter.......

Heier på kjærligheten, er da litt fint det programmet! I passende doser ihvertfall.. Kjedelig med tom armkrok da!

Åffer er det itte muli å velje sentrum som pollitisk ståsta? Å ska vi bønder gjøra av oss da her på sukker?

De som ikke er vip eller super medlem og ikke kan se andres tekst eller bilder, er de avhengig av at super eller vip medlemmet svarer de på en mail?
Jeg sendte en fyr melding, han svarte at han likte bildet av meg, men jeg ser jo at han ikke har vært på siden min en gang, ei heller blokkert meg. Er det noe han bare svarer for at jeg skal svare han, slik at han FÅR se profilen likevel? Skjønner ingenting jeg. Noen som vet?

Har hørt om sukker gjennom tv og annet at det skal være så stort og bra.
Men ser igrunn at de fleste er ute etter små snakk eller tror at de skal få alt i fanget.
Kvantitet framfor kvalitet?

Har vært i snakk med noen jenter her men synest rett og slett de fleste gir et veldig dårlig første inntrykk.
Og jeg ser fort på dem som kjedelige.

Kan det være at det er jeg som er litt for kresen eller noen andre som føler det samme?

Ha en flott start på sommeren folkens! :-)

% på nett?

Siste svar sø. 3 juni 2012 17:27 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Lurer på hvor mange % av de single som dater på nett ? Fra mitt fylke Hedmark kan det da ikke være mange,,,

http://loveinthetimeoffacebookyeah.wordpress.com/2012/03/18/why-the-fuck-did-you -move-to-norway/

Morsom lesning fra en nyinnflyttet.

Det er masse snakk om menn som ser etter yngre damer... Så her er det bare å si sin mening..

Til mannfolka: kan du se deg selv i et forhold til ei 20 år yngre dame? Skriv gjerne alder
Til damene: kan du se deg selv i et forhold til en 20 år eldre mann?

Det er snakk om et varig forhold, ikke en flørt....

Sendte inn et forslag til forbedring til sukker, og fikk beskjed om at det ikke var noe de var interessert i å gjøre. Noe som i seg selv er greit. Det er vel grenser for hvor mange forslag de kan jobbe på.

Men uansett så ønsker jeg å se om det er bare jeg som savner dette.
Forslaget mitt var altså at de legger til et filter valg for musikksmak i søkefunksjonen.

Er det virkelig bare jeg som mener at det er veldig relevant hva den man ønsker å sjekke opp hører på?
Kanskje ikke for de som kun søker one night stands, men om man i fremtiden ønsker å flytte sammen med en, så er det jo fint at den personen liker det samme som deg innen musikk. Jeg, for eksempel, hører på death og black metal mye. Tror jeg hadde slitt lit med å flytte inn med en popfanatiker. Hadde gjort "jobben" min mye enklere om jeg kunne filtrere på de som hører på heavy/black metal.

Turn off

Siste svar sø. 3 juni 2012 14:58 (121 svar)
Skjult ID med pseudonym bjutifull

Hva er turn off for deg?

For meg er det:
- lange tånegler (tær er generelt ekkelt)
- møkkete junior (YÆKK!), tåfis og gammel svette
- hår som tyter ut av nese og ører
- ensidig tafsing på brystvorte og klitoris, som om jeg består av kun to punkter
- egoisme, selvopptatthet
- travelhet
- partneren stopper opp og følger med på fotballkampen under hankypanky på sofaen...

Heldigvis er det mye lettere å lage en turn on liste ;-)

I desse utryddingstrua tider (vi hugsar vel alle korleis det gjekk med Geirfuglen (og Dodofuglen) - for ikkje å snakke om dinosaurar i alle storleikar og valørar) - bør vi også freiste verne om dei gamle grisane?

Og - kva ER eigentleg ein gamal gris?
Kor gamal må ein vere for å verte kategorisert slik?
Kva kjenneteiknar ein slik? I ord, gjerning - eller kanskje til og med i utsjånad?
:-)

Eksisterer det også gamle purker? (orsak uttrykket - brått følge eg meg både kjønnsfascistisk og mannssjåvinistisk - hm, eg må vere gamal nok til å havne i målgruppa for gamle grisar... :-))

Her er eg umåteleg spent på reaksjonar og brei respons!!

Seier
Panegyrisk -
"ein altes Schwein"? :-)

Hva savner du akkurat nå, en lørdags natt...?

paradise!

Siste svar sø. 3 juni 2012 13:43 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym asfaltking

greide jaggu å melde meg på paradise hotell 2013...åssen ska dette gå tru?:-)

Om jeg søker selv- bilder må matche. Om noen ikke har bilde- er det vanskelig å sortere. Vi "spiser" med øyene og det er naturlg å se først før man begynner å snakke.
Har merket at mange skriver på side at de skal ikke kontakte folk om de ikke har bilde, men samtidig har de ikke bilder selv i profilen.
Synes at det er kjipt

Tidligere i dag la jeg merke til en litt artig "funksjon" her på sukker. Den der feeden nede til høyre som i sanntid viser besøk osv., den røper jo hvem som blokker meg også :)

Feeden viste meg at jeg hadde fått et besøk, og jeg gikk direkte inn på Besøkende & topplister for å se et større bilde av personen. Bildet var der ikke, så jeg søkte på kallenavnet, og da jeg klikket meg inn på henne så hadde hun altså blokkert meg.

Er det meningen at det skal være mulig å se dette, mon tro?

Når jeg tenker meg om, så er kanskje ikke den funksjonen så artig likevel. Om jeg snubler over folk jeg kjenner IRL her, og som jeg ikke ønsker skal vite at jeg er her (aksepter at det finnes grunner til det folkens), så ønsker jeg å ha muligheten til å blokkere de uten at de skal kunne se at jeg har vært innom profilen.

Reiser du "jorda rundt"?
Eller "jorden rundt" ?

Jeg funderer på å reise til Afrika i sommer, alene. Ikke at å reise alene er nor problem, men det er jo noe med å hente erfaringer fra de som har noen :)

Jeg kunne forsåvidt tenkt med å jobba på en ranch eller gård, bare for å være litt mer til stede når jeg er der. Men å reise gjennom ngorongoro krateret, ballong over kenya øskenen etc er greit det og.

Tips mottas :)

Nå er det varmt i luften, i kroppen og i hjertet..eller..? Har du noen date på gang? Har du noen i kikkerten..? Er du aktivt på jakt, eller lar du det skje som skjer...?

Er det mange som egentlig bruker den?

Framtiden

Siste svar lø. 2 juni 2012 23:53 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Lurer fælt på hvordan framtiden blir, er ved et veiskille på flere punkter,,,, Når man har hatt drømmer å jobbet masse for de, er det lett å bli litt vemodig innimellom :)

Er det flere som grubler og lurer,, eller lever de fleste livets hærlige og ubekymrede dager ? :)

I morgen launcher vi festivalmatchen! De som er i Oslo sentrum kan da sjekke matchlisten med andre fra Sukker som også er der.
Se på Sukkers mobilsider.
God helg :-)

...gått inn i et forhold fordi den andre parten likte deg godt uten at du selv egentlig følte det samme?

Bra Nok

Siste svar lø. 2 juni 2012 17:18 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym ijUkulele

Jeg kom til å tenke på Kevin Costner´s fantastiske tale i bisettelsen av Whitney Houston.
Der forteller han om verdens mest talentfulle sangerinne, som han ofte fant gråtende i garderoben fordi hun ikke følte seg bra nok, pen nok, flink nok...

Jeg lurer på om dette er et jentefenomen, eller om det gjelder dere gutter også? Undervurderer vi alle oss selv?

Jeg må innrømme at jeg ble noe motløs; hvis ikke HUN noengang følte seg tilstrekkelig, hun som hadde så mye som talte for seg- åssen i all verden skal JEG noensinne føle meg bra nok? ...og hvordan kommer man seg ut av så negativ tankegang? (det blir iallefall ikke bedre av å henge på forumet, det kan vi vel være enige om?!)

Diskutér!

For de som ikke har sett det: http://www.youtube.com/watch?v=0BuA2sIhP1A

Nyskjerrig på hva andre forumister tenker om dette..har selv diskutert dette med veninner og kompiser og ser ut som det er en greie med at de som har barn fra før ikke vil ha flere barn..bla med tanke på å igjen skull bli aleine med annenhver uke opplegg med 2 fedre/mødre.. i tilegg en tanke som slår meg på det området er min skrekk for at mitt barn jeg har fra før av skal føle seg mindre verdt i en sånn setting. Med tanke på at dette barnet da fortsetter med annenvher uke opplegget og det nye får ha 2 foreldre som bor sammen og 1 hjem.

Hva er deres tanker og meninger rundt dette? Oppgi gjerne alder.

selv er jeg 24, sønn på 5 og har egentli bestemt meg for at jeg ikke skal ha flere barn...sånn typ 99 % sikker...men en liten sjangs for at jeg kan ombestemme meg :P

Musikkfest!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Brum

Jenter; logg dere av og kom dere ut! Musikkfest i Oslo i dag, og gatene yrer av kjekke menn. (Jeg skal i alle fall yre, og det er jo en begynnelse...) ;-)

Blokke i botanikken...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym bønna

”Blokke er tausa-lokke” eller ”den som et blokke, vert ei gutalokke”.

http://norsknettskole.no/fag/ressurser/itstud/v00/Ville_ber/Blokkeber2.html