Sukkerforum

Jeg har skrevet med en kjekk, hyggelig, fin gutt i et par uker nå, og han sier han vil møte meg, han skriver med meg litt hver dag, vi sender søte meldinger på msn, og det har vært sendt litt på sms og.. Jeg liker han, han ligger i bakhodet og ulmer, og jeg vil ikke være for intens.. Men hvordan vet jeg utifra meldinger og msn, at han er interessert?? Trenger et par halmstrå nå..

Bilde???

Siste svar lø. 9 juni 2012 14:43 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym lalala

Hvor irriterende er det med alle disse profilene uten bilde????? Feige, useriøse folk!!

Og hvor var du og syklet da?

hvis du får et høflig avslag på brev, med beskjed om at mottaker ikke tror dere passer sammen.... går du videre da, eller begynner du å diskutere på det?

Tror noen virkelig at det hjelper å gnåle videre? Det gir ikke akkurat bedre inntrykk....

-vurderer å bruke blokkeringsmuligheten for første gang....

Hvor viktig for deg er match tall?
Så på forumet en damediskusjon og trykket på bilde for å se hvem er hun- fikk beskjed at match tall er mindre 70. Så det betyr at jeg har match med henne uansett (i teoriet)? Det var litt morsomt.

Jeg lurer litt på dette: jeg pleier aldri å SØKE etter medlemmer her, men har surfet gjennom Onlinelista frem til match 76-77 noen ganger. Og det jeg legger merke til er at det stadig dukker opp bilder av medlemmer på visningen til høyre her, med match fra 80 og oppover som jeg ALDRI har sett på min onlineliste. Når jeg klikker meg inn på dem, er noen online nuh.

Er det noe lureri?

Jeg står på soverommet for å finne fremfor noen klær når jeg hører en barnestemme bak meg som sier "Pappa. Vet du hva dette er for noe?"..

Der står småen med et sexleketøy (nyinnkjøpt og fremdeles i plastikk) i hendene.. Litt brydd svarer jeg bare "et leketøy" og kaster den opp på skapet.

Småen fikk heldigvis ikke med seg fasongen, så jeg slipper nok unna det som kunne blitt en litt pinlig samtale med mor på mandag.

Poenget? Husk alltid å rydde på plass når man har vært på handletur.

Jeg startet på en lei sommerforkjølelse på tirsdag. Torsdag var jeg helt gåen og var borte fra jobb, og da tenkte jeg at det var like greit å gi beskjed om at jeg ble fraværende fredag også.
Og jepp, har vært litt fraværende i dag, ja, men kunne ha vært på jobb. Og nå kommer helgen som jeg liksom ikke synes jeg har fortjent.

Samvittighet er en fin ting å ha, men når samvittigheten blir dårlig hjelper verken te med honning, antibiotika eller varm kakao ;-)

Nå har jeg sett på siste profilen på sukker og er begynt å kikke på profiler fra starten igjen... hva gjør man nå?
Jeg finner altså ikke den spesielle dama... bør man vurdere å se etter menn slik at man dobbler utvalget?

Hilsen fra Litt-lei-av-å-kikke-på-profiler

kontaktanonnser :D

Ingen svar
(mann 42 år fra Oppland) Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=k3Aswy6YhSg

Absolutt ingen Grønn tråd...kom med hva du vil :D

Vi har alle sett dem, vi har alle måpt og ledd av dem, men hvor mange husker vi?
Jeg begynner:

Oh my God, there’s nothing left! (Independence day) – Herregud, det er ingenting til venstre!

Kjør debatt, hånlatter og nostalgi fra det store eller lille lerret.

Vett ikke om jeg gidde å dra ut, noen som ha spennende planer i Oslo ikveld?

Hvorfor har TV2 en engelsk fotballekspert? Er det fordi det ikke finnes en norsk fotballekspert? De kunne jo ha spurt en av spillerne, for de har vel neppe noe bedre å gjøre denne måneden. :D :D

Hei!

Noen av dere jenter som har "Et par kilo for mye" i beskrivelse av kropp burde faktisk gjøre en revurdering - og heller sette "deilig" ! :-)

Ha en fin fredag :-)

Hender at sukker kommer med setningen : mr psynonum er ny her på sukker.ønsk han velkommen med en melding.
På en god dag så hender det at jeg tenker at "hvorfor ikke",og slenger inn en kort mld der jeg skriver velkommen hit.
Sier noe positivt om bilde/profilen o.l.
Uten at det ssom regel er flørt eller at jeg ser noe som fenger meg med typen.
Som regel får man faktisk ikke svar.
Er man virkelig så full av seg selv at man ikke kan svare takk for det e.l er man ute og kjører ifra første dag,mener nå jeg.
Hva mener dere?

Etter en pitteliten flørt på diskusjonsforumet, som endte i en flørt på privaten, så har jeg fått meg en date til helga :D
Spennende, og bare etter 3 dager her på sukker :P

Litt skummelt, og veldig spennende:)

Wish me luck!

Det virker som det er mange her inne som lar sukker.no stå på 24/7.. Det er ytterst få som enten vil chatte eller avslår forespørselen.
Online funksjonen blir derfor ikke riktig.. Når datan går i dvalemodus bør personene bli logget av slik at det ikke ser ut som det er en hel haug mennesker Online her inne..

Er dere ikke enige!?

Hvor mange er innom profilen din pr dag (sånn ca)?

namnam?

Siste svar fr. 8 juni 2012 18:22 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym FinInetto

Namnam!

Som tittelen sier så har jeg mangel på åpningsreplikker. Jeg har ikke en anelse på hva jeg burde åpne med som kan være interessant eller starte noen form for samtale.. Hva liker jentene/kvinnene å snakke om?

Håper du og evt dine får en strålende helg med masse glede og ikke minst sol :)

Brumm! hvorfor finnes det så mange merkelige mennesker derute? Er det for å bevise at ikke en eneste er "normal" eller A4? Kun gudene vet, men jeg har bitt meg fast i at de finnes en del forskjellige kunder der ute! tenkte jeg skulle lage en liten sak på det!!STABLEREN! : Stableren elsker å sette alt på båndet i et høyt tårn, og vil helst ha ALLE varene i vognen på båndet! Samtidig! Dette medfører at personen i kassa må ta alt fra toppen først, og sjansen er stor for at noe faller ned.. Helst eggene! Eller glasset med sylteagurker, så jeg må liiiide meg igjennom de neste timene med suragurksaft lukt overalt! OVERALT! Stableren er også et skikeig petimeter, men må ikke forveksles med Sortereren, en litt mer sjelden rase som jeg kommer tilbake til! Stableren er helst en mann, litt stresset, og spør om pose, gjerne FØR kassereren er ferdig med forrige kunde.. Alt Stableren trenger å gjøre for å bli bedre likt i kassa er å ta seg bedre tid, og bruke HELE båndet, MENS det kjører!

TIDSTYVEN: Tidstyven har USTANSELIG god tid, bruker gjerne et par minutter på å få ut lommebok, sedler og mynter eller kort .. Personen skal gjerne ha alt sortert, må hente EN ting til, og da mens kassereren slår inn siste vare på båndet, selv om hun har vært obs på at hun trenger varen fra første sak på båndet blir slått inn.. om du slenger en haug varer på båndet så jeg får jobbet mens du henter varen, så tar ting litt kortere tid(bare et lite tips :-P) Tidstyven finnes i både mannlig og kvinnelig variant, ung og gammel og rik og fattig! Vanskelig å finne blant A4 kunden, med andre ord..

KASTEREN: Kasteren kaster ALLE varene på båndet, uten unntak.. for så å klage på at h*n får bulkete/ ødelagte varer... Kasteren er også i alle varianter, men oftest i den eldre garde..

SVIMA: Svima har sjelden kontoll over hva h*n skal ha, hvor mye det koster, om det befinner seg nok penger på kortet, eller i lommeboka, eller om pengene er med.... svima raser ofte ned en hel pakke tyggis på båndet, men "glemmer" å rydde opp... Legger gjerne også fra seg varer, både kjøle og kolonialvarer i helt feil hylle, og ødelagte mel og sukkerposer blir aldri gitt til de ansatte, men settes fra seg der de finner det for godt.. Disse menneskene forårsaker stor irritasjon blandt de ansatte..

SORTEREREN: Sortereren Sorterer ALT! Uansett ! Samme hvordan personen bak kassen legger varen, blir de nærmest revet ut av hånden på kassereren, og om kassereren legger tilside varene som kan gå istyk

"Mehr licht" (Goethe).
"Et tu, Brute?" (Julius Cæsar)
"La det være, Marie. Jeg dør nu" (Knut Hamsun)
"I'm so bored with it all." (Winston Churchill)

Men dette er så fordømt seriøst! Vi treng "nye" famous last words - gjerne retta mot internett-dating!

Kva med:
"Heisann, så fin hund du har! Er den snill?"
"Du verda - så pen du er med kjevle og vaffeljern!"
"Kom igjen, folkens - isen holder!"
"Jøss, det er jo dobbelt så mykje av deg som eg trudde!"
"Ta det med ro. Eg KAN dette med gassaggregat!"

For meg går pengene til leilighet jeg har kjøpt. Hva med dere?

Profilhjelp

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mann

Er det ikke mulig å svare på den mailen fra ho profilhjelpdama?

En fyr går i butikken for å handle og oppdager at en meget attraktiv kvinne vinker til ham og sier "Hei på deg !"
Han blir litt satt ut fordi han ikke klarer å plassere henne. Så han sier: "Kjenner du meg?"

Hun svarer : "Ja jeg tror at du er far til en av mine unger"

Nå vandrer tankene hans tilbake i tiden til den eneste gangen han var utro mot sin kone.
Han sier: "Herregud, er du den stripperen fra mitt utdrikkingslag som jeg høvlet over på biljardbordet mens alle kompisene mine så på og din venninne pisket meg på baken med en våt purreløk?"

Hun ser rolig på ham og sier: "Nei, jeg er din sønns lærerinne..."

Ha en fortsatt strålende uke :-)

Bitterhet..

Siste svar fr. 8 juni 2012 10:27 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym OlaNormann

Kjære (enkelte) damer,

Hvis dere har hatt dårlige forhold,med utroskap og fanden vet hva dere har blitt utsatt for... før dere opprettet profil her...

Hvorfor mååå dere sutre og bære dere til oss menn her som ikke har gjort dere noe galt ? Det høres ofte ut som at det er VI som er de "skyldige" ??

Blir ikke noen gode bekjentskaper når det begynner sånn vet dere,så slutt med det!
Gjør dere ferdige med tidligere forhold før dere logger på her!

Profilnavn

Siste svar fr. 8 juni 2012 09:20 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym dr.dude

Hvis man bytter profilnavn, for deretter å bytte tilbake, så får man melding om at det gamle profilnavnet er opptatt. Men når man søker på navnesøk kommer ingenting opp.

En glipp i programmeringen?

I enkelte tråder har det vært rettet kritikk mot bruk av bindestrek og jeg har derfor voktet meg vel for ikke å bruke det.Synes likevel at enkelte orde bør deles og jeg har nå forsøkt å sette meg inn i reglene.Og reglene er at det er ingen regel !!

Klipt og limt fra Wikipedia : Bindestrek kan brukes i sammensatte ord for å lette lesingen. Det er ingen klare regler for slik bruk, men bindestreken er strengt tatt ikke nødvendig.

http://no.wikipedia.org/wiki/Bindestrek

Så,det så : ))

Til dere som forventer at man skal ta "hintet".....

Ta dere en BOLLE (gjerne fylt med GUTS),,,,og si det som det er!

Da vet man hvertfall hvor man står eller ei!

Ja det sårer,,,men ikke halvparten så mye som venting med en mage fylt med usikkerhet og uviten!

Har plutselig en akutt våkennatt ...

Ok. Jeg har vel kommet til den konklusjonen at det er jeg som er problemet.
Det har altså vært mitt levesett, mine interesser, da bare nevner jeg "sære" interesser som fotball, musikk, aviser, lese bøker, reising, det er jo ingen som har disse interessene! Gudsjelov si!

Populære mennesker forsvar dere selv!

Hva er det med den underholdningsmusikken dere hører på?

Hva er ting dere ler av?

Hvorfor er det alltid så viktig å være inkluderende i enhver samtale?

Album

Siste svar to. 7 juni 2012 23:00 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym optimist

Når en mann legger ut bilde av bikkja og bilen og unnlater å legge ut bilde av seg selv............håpløst. Hva er vitsen?......å så fin bil eller å så søt hund....er det ikke bedre å få et komplimet rettet mot seg selv? Teit!

Igår så kom det en melding nede i høyre hjørne at en jente hadde satt gult hjerte på meg. Jeg dilla med noe annet så jeg ignorerte dette en liten time. Etterpå gikk jeg til siden som viser hvem som har satt hjerter på deg, og der var det ingen nye ... merkelig tenkte jeg, så jeg begynte å bla tilbake i melding boksen nede i høyre hjørne og fant meldingen. Når jeg tykker på profilen hennes der så kommer meldingen "Under match tall bla bla bla ..." så jeg kan ikke se profilen hennes, men hun kan sette hjerte på meg!

ER DET MENINGEN AT SUKKER SKAL MOTARBEIDE MEG MED Å FINNE KÆRESTE!??? Makan!

For meg virker det som om noen er pålogget døgnet rundt. Jeg håper virkelig ikke for deres del, at de sitter aktivt her inne 24 timer i døgnet :)

Så det jeg lurer på: blir man aldri utlogget hvis man ikke trykker logg ut? Hvis man bare lukker nettleseren for eksempel, hvor lenge er man online uten å være aktiv?
Og er det forskjeller på vanlig nettleser og "appen" for eksempel....?

Hmm...

Finnes det noe kleinere å si på Norsk enn: 'Jeg elsker deg', ?

Hver gang denne settningen kommer ut av munnen til en nordmann så føles det litt som om du befinner deg i en Norsk sosialrealistist film fra 70 tallet, det blir bare vondt. Værre er det for oss utenfor Oslo som ikke snakker norsk, som dem sier, men snakker dialekt.

-Eg elske deg, sier vi hvor jeg kommer fra, på en dialekt som høres ut som om den kommer fra en lettere løsmiddelskadet eksnarkoman, det finnes ikke vakkert, det finnes ikke romantisk.

Men er det dette som gjør at du vet at du virkelig er forelsket som Nordmann, når det å si -Jeg elsker deg, føles like naturlig som å klage på bensinprisen?

Har du sagt, Jeg elsker deg til mange? Og hvor ofte har du virkelig ment det?

World Ventures

Siste svar to. 7 juni 2012 20:29 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym ByTheOcean

http://universitas.no/nyhet/56871/advarer-mot-ny-pyramide#10826

Vil bare printe inn den her og lage litt publisitet rundt det her, sånn for å summere opp hvordan det fungerer:
Du må betale penger en gang i mnd helt til du har rekruttert 4 andre, (dette starter å løpe fra første mnd)
Idet du har rekruttert fire andre får du refundert ditt beløp, og trenger ikke lenger betale penger en gang i mnd.

Du betaler penger for retten til å kjøpe flyreiser til Innkjøpspris.

Altså, Person A som starter å rekruttere, betaler inn rekrutterer fire andre, BCDE, før "avgiften" starter å løpe A får refundert sitt beløp, BCDE må rekruttere 4 andre. eller starte å betale mnds avgifter. BCDE er medlem av samme studiemiljø som A, og får hjelp av A til å rekruttere 16 ny personer. FGHI JKLM NOPQ og RSTU. BCDE slipper nå å betale avgift og kan kjøpe flyreiser til innkjøpspris.

Resten av alfabetet VWXY ZÆØÅ blir også med, fordi F og G var veldig aktive rekrutterere og skjønte tegninga fort...

Nå står HIJKLMNOPQRSTUV uten noen å rekruttere, og må starte å betale mnds avgifter, Eller strekke seg ut til venner og familie. Neste mnd må VWXY ZÆØÅ gjøre det samme! Ingen fler i kretsen vil bli med....

Når man legger til at Flyreisene Er langt færre en man får gjort inntrykk av (falske løfter). så har man et førsteklasses pyramidespill i hendene...

En demonstrasjon av Vekstraten av nye medlemmer pr cycle, Hvis alle rekrutterer 4 mennesker innen den første mnd.
1 - 4 - 16 - 64 - 256 - 1024 - 4096- 16384 - 65536 - 262144 - 1048576 -4194304 -16 777 216

Dette er tolv mnd, et år... Vi er ikke 16 millioner folk i dette landet. om noen kan, stopp denne galskapen

Nå er det bare å vente på sommerværet...

Noen som anbefaler Kreta? Jeg vil til syden rundt 1.juli eller noe i den retningen, noen skal til syden eller anbefaler Kreta?

Alle kameratene mine har samboer, driver med organisert idrett og reiser rundt sommerhalvåret eller vil backpakke/asia/sør-amerika.

Jeg har prøvd backpakking og reise til sære steder og kulturelle opplevelser, og til tross for at det var den politiske korrekte trendye måten å reise på synes jeg det var trist med alle fattige menneskene og lidende barna rundt meg, jeg greide ikke helt å slappe av når jeg så hvor vondt menneskene hadde det.
Jeg trives best i syden...på de stedene som har litt fest og morro men ikke så mye.....nevnte forøvrig at jeg ville til syden i en melding til en jente som sendte meg melding, det mente hun var harry og blokkerte meg med engang...hva er det som er så harry med å slappe av i solen? hehe......Om det er harry å se på jentestumper i bikini og bade i middelhavet i stekende sol og drikke en iskald øl så er jeg veldig harry.

Språkkurs

Siste svar to. 7 juni 2012 18:21 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym dr.dude

På norsk har vi det eminente ordet bollemus, men hva kaller danskene og svenskene det? Greit å vite før man skal på campingferie i våre kjære naboland.

Ironi

Siste svar to. 7 juni 2012 17:41 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Stevia

Ironi er skummelt.

Når noen vil reise til varmere strøk, kan man da be dem reise dit peppern gror? Og hjelper det å si man vil være med?

Når noen stadig vil finne seg en kjæreste her inne, og sier det klart og tydelig, er det da lov å si at vedkommende bør sjekkes opp så man slipper "maset", (og vedkommende oppnår formålet med å være på sukker)?

Eller er ironi en form som så lett misforstås, at den bør unngås?

https://fbcdn_sphotos_d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/229970_10150992047050860_ 642494012_n.jpg

Er vel ikke alle som tenker helt slik som beskrevet, men vi menn er jaggu lette å angripe uansett..

Hei

Må bare dele min opplevelse med dere her inne :)

Jeg ble kontaktet av en meget kjekk ung mann på Match, og igår var den store dagen. Det var kjempekjekt, og vi hadde en utrolig hyggelig kveld. Han var akkurat så grei som jeg trodde, og kvelden endte med hete kyss i bilen :) Snakk om match da :)

Så det gå an, ikke gi opp, det finnes en der ute for alle :)

Ville bare dele det med dere :)

Ønsker alle en nydelig dag videre :)

Nå var det daukjedelig å være her altså :)

Dagen startet med at jeg ikke ante hva klokka var, siden mobilen med klokka på døde i går kveld da jeg skulle ta bilde av fullmånen... Jeg visste at anleggsarbeidet som vekker meg hver morgen, også ville vekke meg klokka 7 denne dag. Men jeg kunen sovet lengre, helst. På min eneste fridag denne uka, hadde det vært deilig.

Jeg sto opp og gnidde sukaten ut av øynene.Var trtt. Men jeg skulle jo ha besøk. Simkortet ble satt inn i en anne telefon. Men eh, det var da ikke strøm på den! Lader, ja- men nei..Fant ingen lader. Jeg skulle meldt besøkende om noe, og fikk sønnen til å ringe. Det var da ikke i dag de skulle komme? Argh...søvnen min... Jaja, da kunne jeg vært ute med kollega i stedet, da..

Jeg kunne jo bare bruke datras telefon. Åh, glemte hun hadde mistet den, ja.. Sønnes da..? vel, han sendte en sms for meg, og da klikak telefonen hans..og borte ble han- med en kamerat.

Jeg dro til byen for å gå til legen. Ble sittende å se på et betalingsskilt. 45 kr for faktura, 5 kroner hvis du vil bruke nymotens greier som kort, og du må IKKE bruke verken 1000 lapper eller 500 lapper. Det var da som....???Neste gang tar jeg med kronesykker......

ETter 45 minutters venting, gikk jeg bort til damen i kassa og lurte på om jeg hadde bomma på datoen..men nei, det var bare en før meg lissom atte... Ja tenk- det forsto jeg jo... men jeg hadde jo ikek sagt jeg kom ,da.. Ehh nei, pleier man si i fra AT man kommer..? Det er jo til en hver tid 8 i kø for å snakke med en av de blonde damene bak gardinene. Har man meldeplikt?

HAR han flere timer denne uke? ok, javel, takk HADET..for jeg hadde andre ting å gjøre... Fikse noe greier i nettbanken..Damen i banken viste meg det..puh...håper det virker...

PÅ vei til Claes Ohlson for å kjøpe mobollader, sa det " klæsj" ca 10 cm forran trynet mitt... KRISS i ( hvilket tak)- måkedriten traff bakken. Pusta ut.... ehh...Claes hadde den ikke..

PÅ Rema skjedde det ikek noe galt, faktisk. Jeg fikk det jeg skulle også! Men på Prix var det værre.. KJørte bak en stor lastebil med tømmer, hold god avstand i tilfelle.... og nådde prix HEL! Men utsolgt, ja..får i morgen ( hørt den før, blablabla..)

Vel hjemme uten å ha vært hos legen, uvitende om nettbanken funker og fremdeles mobilløs. Den ligger der, men mangler S T R Ø M ... Har ikke tenkt på hvordan jeg skal våkne i morgen, men innen det er natta har jeg trolig funnet en lader..om mobilen virker, da.... Kan jo hende jeg har flaks.... Og har jeg det ikke, er det troli

På http://www.sky.fm/the80s/.

Er det noe du har dilla på?

jeg lurer på hvorfor ingen svarer en som ikke har bilde.. jeg har ingen problem med å gi ut bilde, men synes ikke bilde burde ha noe å bety. er tråss alt ikke utsende som teller 100%..

er det flere som opplever det samme her inne eller?