Sukkerforum

Må le litt. Kom i kontakt med en fyr her på sukker i vinter. Han var hyggelig til å starte med men så ble han bare ekkel. Han oppførte seg ikke fint. Så jeg valgte å kutte kontakten med han. Jeg blokkerte han.

Så for noen dager siden fikk jeg en første gangsmelding!! Å ja, det var fra han!! Han hadde da tatt noen nye bilder men hadde fremdeles et av hans "gamle" bilder på den nye profilen.

Jeg svarte han ikke i håp om at han tok hintet, men akk nei.. Han fortsetter å sende flere meldinger. Siste melding jeg fikk så lurte han på hva han hadde gjort siden jeg ikke svarer han!! Jeg tror ikke at han er klar over at han har pratet med meg tidligere..

Hvorfor lager man flere profiler???? Hva er vitsen?

Når du får med deg ei jente hjem fra byen må du gjerne føle glede over denne erobringen, men samtidig klarer du nok ikke la være å spørre deg selv om ikke det hele var litt enkelt:

Alt du trengte å gjøre var å spandere en GT og lire av deg noen velvalgte replikker. Kanskje var du innom toalettet en tur og sjekka at sveisen var på plass før du satte inn nådestøtet og tilba henne å dele en taxi til samme stoppested.

Så når dere går ut passer du på å holde henne i armen. Ikke fordi du må markere at hun er din akkurat nå, men fordi du er redd hun skal sjangle inn i inventar og folk påvei ut av baren. Eller du er redd du selv skal gjøre det, og håper hennes manglende balanse og din egen er såpass usynkronisert at dere fungerer som støtte for hverandre.

Så ligger du der i senga, etter den middelmådige sexen dere begge egentlig var for fulle til å ha. Du ligger og tenker på kondomet dere ikke brukte og pillene hun måtte innrømme hun ikke var på. Du ligger der og tenker på hvor mange andre hun har vært med hjem, og hvor mange du har hatt med deg hjem før henne. Du ligger der og tenker på de jevne grafene du så over forekomsten av kjønnsykdommer i Norges byer.

Du ligger der og tenker på hvor langt unna, i dette øyeblikk, du fjerner deg selv fra noe som er ekte.

For en god stund siden var jeg på date med en mann. Han var hyggelig, men jeg syntes at han utleverte seg vel mye m fortiden sin. Da vi begynte å skrive til hverandre, var han redd jeg skulle finne ut hvem han var og google han. Jeg fant det lett ut, uten hans hjelp. selvfølgelig googlet jeg han. Vi avtalte at vi skulle møtes ute. Men han ville heller at jeg skulle komme hjem til han.
Der troppet jeg opp spendt og passe yr. Da han åpnet døren, gikk det en tanke gjennom hodet mitt: Aldri i livet om jeg skal ha sex med han... Vi satt og pratet , hjernen jobbet på høygear for å finne samtale emne. Da kom det et ønske fra han: Den forige eksen hannes hadde gitt han blow job hver dag, og det ønsket han av meg. Jeg hadde ikke tenkt å oppfylle ønsket, heller ikke treffe han igjen. Fant på en undskyldning og kjørte hjem. Jeg lo godt hele veien hjem, ja jeg gikk og lo i flere dager etter daten. Etter 14 dager kom det en mail, der skrev han at han ikke kunne glemme meg og de vitale målene 12*17 kort fortalt jeg holdt på å le meg i hel. Slappå slette han, han fant vist lykken med en annen sukkerklump

Noen som skal på Telenor Arena imorgen?

Eller er det greit å pynte litt på sannheten?

Fy flate så deilig med sol!! Mangler bare en kjæreste nå ; )

Vurderer sterkt å bytte nick. KongKebab begynner å bli litt gammelt, men igjen så syns jeg jo det er veldig ja. Meg. Uansett, det nye måtte vært MINST like teit. Så teit at det alene gjør at typ 9/10 kvinner lar være å sende meg post pga nicket alene.

Så, forslag?

Hvorfor er det så mange tråder om "fuckbuddy", også kalt søndagskjæreste?

Etter en liten runde innom diskusjonsforumet, tok jeg meg den friheten å lese litt, gruble litt, irritere meg litt, samt konkludere tilslutt. Hvorfor i all verden er det fleste der inne ANONYME ? Det må da være fryktelig poengløst å bruke masse tid på å skrive og diskutere og rett og slett VISE hvem man er og hva man mener, uten at andre skal ha muligheten til å danne seg et bilde av den man er ? Let's face it, de fleste er her inne fordi de vil finne en partner, hvorfor da ikke benytte de arenaene Sukker tillater, og VISE hvem du er, så man slipper denne survingen over feilslåtte dater, slibrige mail etc etc ? Ta dere( neida, ikke duuu ) sammen.

Hva er en rett og gal handling?

Jeg vil si at det avhenger av hva slags mål man har. Dersom målet er å dø, kan selvmord sies å være en rett handling, mens å trene og spise sunt er gale handlinger.

å kose seg på sjøen i båt, fint vær, solen skinner, litt frisk bris, og litt ekstra brun farge :):)
Håper alle har hatt en super helg og pinse!

Burde jeg kjøpe hus nå, eller fortsette å leie et år eller to til og se om prisene synker?

En fest for de mellom 20 og 35 samt en fest for de over 35?

På Østlandet har det vært fantastisk vær i pinsen.

Knollen ser ut som et fyrtårn. Spagettileggene er forvandlet fra blendahvit til hummerrød og shortsskille på lårene er på plass. Vanntemperaturen er sjekket men ikke godkjent. Pilsen er derimot like god (enn om ikke bedre) som i fjor.

Det er endelig sommer og jeg digger sukker.no

Ha en fin sommer

Jeg begynner:

- Man har akkurat hatt seg og man faller i søvn. ( Å ta av seg kondomet er jo hans jobb) Neste morgen våkner man, står opp- og tråkker på noe mykt, glatt og kaldt.

- Det lukter urin når man skal suge mannen
- Han beholder sokkene på
- Navlelo
- lakrisbåter mellom tærne

Hvis gutten legger en hånd på låret til jenta når de sitter sammen, er det da slik at hvis jenta er interessert så vil hun ta hånden hans? Eller er det mer naturlig å bare la han holde hånda på låret?

Ja ja, så har man feilet på det å finne noen i enda en setting, nok en bekreftelse på at man er "sosialt utilpass" og kommer til å være singel resten av livet.

Ingenting fungerer, jeg får ikke kontakt med jenter noen steder, hverken her inne, på pub, på fester eller andre arenaer...
man kan vel bare gi opp, så slipper man i alle fall de utallige skuffelsene og avvisningene...

Synes flere og flere er utro, og det gjelder begge kjønn.

Møter ofte folk som ikke har noen skrupler ved å ha sex med andre selv om de har kjæreste hjemme, hvorfor og når skjedde denne forandringen???

Hva er vitsen med å sitte å kommentere ting og tang om man ikke kan sette navnet sitt etter innlegget? Folk bør ha bein nok til å stå for det som blir sagt. Hvis det er for sensitivt til at man føler man må skjule seg, er det kanskje bedre å oppsøke hjelp, andre steder enn på Internet?

Veldig mange forhold tar slutt, og mange par opplever utroskap fordi partnerne ikke klarer å gi hverandre det de vil ha på alle områder. Så hvorfor er det ikke flere som er i åpne forhold? Må da være mye bedre enn utroskap!

Hvorfor velger så mange å svare anonymt på forumet her inne?

Har lest litt på forumet her og tenker at det er få som skriver ikke-anonymt men garantert mange som leser trådene. Skulle ønske det var en funksjon der man kunne krysse av at kun ikke-anonyme får lov å skrive og lese hva som blir skrevet. Jeg kvier meg for å ikke være anonym fordi jeg liker ikke "tittere". Viss jeg ser hvem som leser trådene mine og mine innspill, og hvem som kommenterer hadde det vært mye bedre. Jeg liker ikke å vere totalt "offentlig". Hva synes dere? Kunne vært et avkrysningspunkt for dette på lik linje med at "jeg ønsker at tråden skal være seriøs"?

Det virker som om det finnes en person med fornavn "pseudonym" som har mange etternavn som skriver fryktelig mye her på forumet. Det siste jeg vil er å kritisere andre, for det siste jeg vil er å fremstå som bitter (intern referanse, den det gjelder forstår)
men jeg synes det er rart at folk på en datingside lufter sine tanker som anonym når de håper på å tiltrekke seg mennesker basert på hvem de som personer er. Hvorfor si "hallo dette mener jeg" som anonym men mene noe annet når man snakker med noen ansikt til ansikt?

Burde pseudonym funksjonen bli borte? Hvis ja hvorfor, og hvis nei hvorfor ikke?

(hvis noen er irritert over skrivefeil så bare ta kontakt hehe)

Og av den grunn har svært få eller ingen venner.
Hvor realistiske og gode muligheter har de til å få seg en kjæreste?
Det blir vel ikke før de har gjort noe med det personlige?

ser de noe de liker, logrer de med halen uansett hvor jævlig dårlig dama er til å oppføre seg, så lenge hun ser bra ut med silikonpupper.
Virker dama dominant, går de rundt med halen mellom bena.......

Hva er dette fenomenet? Det dukker opp alt for ofte.

Til dere gutta:
Staute damer har ryggrad. De vet hvordan de lager god mat,
og holder det rent i hjemmet uten å være kjærringemne.

Hva velger DU? Et trofe uten noen form for talent og eierskap,
eller ei uten silikon, med litt hofter og kvinnelige former som klarer å sysselsette seg selv?

Innser nå at jeg er ett veldig godt Søndagskjæreste emne. Så bare å kline til.

Hvor mange er det som har brent seg på det flotte været?
Det har ihvertfall jeg ;D

Ha en fin dag alle sammen!

På date, hva foretrekkes, bør man selv starte med å eskalere med fysisk berøring av f.eks hånd, skulder og så videre til kyssing?
Eller bør man vente til hun kommer med invitasjoner via kroppsspråk etc?
Hva er typisk kroppsspråk fra kvinnen om at hun ønsker fysisk tilnærming?

Sett at du er på et utested.
Det bråker altfor mye til å føre en vanlig samtale.
Det er også såpass mye støy at selv en enkelt setning må gjentas flere ganger.
Så pickup-linjen du bruker bør være veldig effektiv.

Så hva sier du?

Hvem er med å bader i Lillestrøm området i dag?

Lese til eksamen i dette været burde vært forbudt ved lov...

Tenkte jeg skulle ta en liten pause fra lesingen og finne meg en dame... any takers?

I,am HUMVEE
Har vært her inne på sukker ei stund no, men dert er ein ting eg alltid har lurrt på, KVIFOR ER DET ALLTID EG SOM MÅ VÆRE JEGEREN ?
i forhold til profilen- kvifor er det ingen kvinner som tar konakt med meg ???? kvifor er det eg som alltid som må må gje komplimentar ?
Spesielt i forhold til profilen, den må eg skryte over og fortelle kor interessanr den er. ingen skriv for å fortelle kor sexy og intressant eg er,
Eg føler meg tilbakeførd til sytti og åttiåra, please jenter, jakt litt på meg, berrë lite gran, det skal berre litt iniativ til, ikkje sitt og vent på at eg skal ta konakt :-)

Og ja, det gjør vi jenter...

http://www.side2.no/helse/article3405376.ece

www.abcnyheter.no/nyheter/helse/2012/05/27/slik-unngar-du-fa-en-mann-som-slar


Noen tips til damene

De får det til der. De har karneval i Aalborg og København. Hvorfor greier ikke Norge det samme?

Norwegian stiffness... And drunkenness..
Jeg hadde en tråd tidligere om dette på forumet, men var ikke klar over at man trenger ikke dra lenger enn til Danmark for å finne et sted hvor de får det til.
Bilder her http://www.dr.dk/Nyheder/Billedserier/2012/05/26173337.htm

Har dere planlagt å dra på noen festivaler denne sommeren? Noen som drar utenlands for å delta på festivaler?

Skjer det noe i Oslo ;)

Er det sånn at vi alle dater hverandre her inne? Tørr du forresten å avtale en middag på førstedate, eller er gåtur det mest brukte?

Så på "onlinelista" her om dagen, og så det var et gult hjerte på en profil. Jeg sendte en hilsen hvor jeg takket. Meldingen ble lest, men jeg fikk ikke noe svar etterpå. I etterkant oppdager jeg, at det er jeg som har satt det gule hjerte:pTror dere jeg får svar tilbake eller....?

Hvor mange av de attraktive menneskene skriver her på forumet?

Har de ingen ting å klage på, noen ting de er sure på? Ingenting?

- Er det bare den nye salaten på MENY det er noe gærent med?

Grillsesongen har jo vært i fullgang lenge, men nå er jo heldigvis is sesongen også i fullgang!

Siden jeg sitter her og venter på at iskrem maskinen skal bli ferdig, for det er ikke mye som slår hjemmelagd is, så lurer jeg litt på hva du syns er den beste isen?

Endelig begynner formen å ta seg opp. Vært og løpt ute i sola. Kjenne kroppen og musklene jobbe, blodet pumpe ... og svetten "sile" ... kanskje ikke -så- hot for noen. Men utrolig deilig med denne "god-følelsen" ... og det gir et kick! Nå en kalddusj (det trengs i denne varmen for å kjøle seg ned).
Mye annet som også kan frembringe denne følelsen. Men akkurat nå vil jeg "suge" litt på karamellen ... hehe. :-)

Hva gir dere kick? En positiv opplevelse ... osv.

Ha en knallfin dag og nyt livet og sola!

:-))

Oh herlige sommer! Nå er det deilig strandliv for mange. :o))

Å finne det optimale stedet å dra til på en hot-hot-hot sommerdag er for mange avgjørende for trivsel og kos på stranda, vil jeg tro.
Og les strand med forbehold - det betyr nok ikke "ved sjøen" for alle.
Hvor drar du helst for å bade og sole?
Hvilke strender er "de beste" å dra til?

(Og skriv gjerne hvorfor du synes den er best....grunnene for å velge er sikkert mange.)

Gode tips i badesesongen er det sikkert flere enn meg som vil ha?
:-))

Burde saltfestene splittes?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym gøypålande

Mener nå det sjøl.

Burde ikke sukkerfestene være delt, slik at herrene og damene kan feste hver for seg?