Sukkerforum

Musikkens dag!

Ingen svar
(mann 37 år fra Oslo) Privat melding

Jeg, en kompis og kanskje noen til skal sitte på en takterasse over min nye leilighet i Oslo sentrum og ha et lite vorspeil med utsikt over byen. Noen som har lyst å kræsje festen? Gøy med nye mennesker:)

Er det noen som vet om noen gode band som skal spille på Musikkfest/Musikkens Dag i Oslo i morgen?

De flørter jo aldri med MEG!

Dette er ikke en tråd om størrelse i fysisk forstand, som hvor liten eller stort utstyret skal være, høyden, hvor mye hår på kroppen etc. etc.
Er du en som ofte er usynlig i større forsamlinger, blant nye mennesker ... ? Opplever du at andre gjør -deg- liten, for å fremme eget standpunkt, booste egoet sitt ... ?
Har du som meg ofte tenkt -etter- en diskusjon: Hvorfor sa jeg ikke akkurat dét ... !?
Da ramler både én og flere gode poeng i hodet, gitt ... rart, det der. Utrolig hvor klok og smart en kan føle seg, da ... :-)

Kanskje er du en som er ekstra oppmerksom og inkluderende, på en stillferdig måte. Ja, du evner virkelig å -se- de som er rundt deg, lytte til dem, møte blikket deres.
Du tør å være deg selv, i din oppriktighet, ærlighet ... kanskje åpenhet også ... i all din usynlighet. Da viser du styrke - og storhet!

Noen stille tanker ... fra lille meg.

:-)

Florida eller Las Vegas? Har to uker men lite forberedelse...hva skal jeg velge?

Vurderer å gå tilbake til eksen ... Hmm

Drømmedame

Siste svar lø. 2 juni 2012 02:35 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Drømmedame

Da skal jeg altså prøve å bli en populær dame blant gutta her inne.

Så... Hva skal jeg gjøre for å oppnå dette? :-D

To norske psykiatere støttet russisk psykiatris behandling av dissidenter.på 80 tallet.
Det var psykiater Harald Reppesgaard.
og den andre var Ørnulv Ødegård,mannen som introduserte lobotomien i Norge,det ble lobotomert ca 2500 mennesker i Norge. En vakker pike på 6 år var blandt dem som ble lobotomert, hver fjerde pasient døde i starten av dette sinnsyke prosjektet.
De slo en hakke gjennom pasientens hode, deretter gravde de i hullet med en kniv.Takk proffesor ørnulv Ødegård, for ditt bidrag til menneskehetens utvikling.Det var i tidsskrift for den norske lægeforening 1980nr 14 han avleverte sin varme støtte og forsvar for russisk psykiatris behandling av dissidenter som sinnsyke.
En annen stor evne vår kjære proffesor Ørnulv Ødegård hadde var at han kunne stille diagonoser på folk 50 år tilbake i tid.I 1948 fastslo han at vår store dikter Knut Hamsun, ble paranoid allerede i 1898..

Alle kvinner mellom 20- 28 år kan kontakte en sporty, løpsglad 25 åring.
( Dette gjelder ikke dere som stemmer FrP, SV eller som kommer fra Sørlandet)

Håper vi snakkes!)

Uro

Den som fyller deg med tvil ... og litt tro,
de blir ikke helt enige, de to

Den som gnager deg i magen,
hele natten ... og om dagen

Den som gir deg dype, varige sår
etter han ... eller hun, som bare går

Jeg savner den tåpelige og barnslige følelsen... oppover ørene forelska...! At jeg bare MÅ treffe han så snart som mulig...helt i går, iallefall NÅ.. Noen som savner den barnslige følelsen? At det kiler i magen når du ser han...Blir så forvirra at du setter ting på feil plass.. Mo i knærne...

Ok, trenger bare å lufte hodet litt !!!

Jeg tok meg en liten tur ut på Fredag ! I det jeg skal inn på det ene utestedet hører jeg plutselig en kvinnestemme som roper navnet mitt. Der sitter a, min store ungdomskjærlighet !! Altså, det skjedde aldri noe mellom oss da, men jeg var håpløst forelsket i henne i flere år ! Hun ber meg komme å sette meg ned, noe jeg velger å gjøre! Ting eskalerer ganske fort, og før jeg vet ordet av det så ber hun meg om å bli med henne litt.. Det ender jo selvfølgelig opp med at vi råkliner som bare det ! Problemet er bare det at hun er forlovet ! Og det finner jeg ut av etterpå !! Så nå sitter jeg her med en litt sånn blandede følelser.. Burde jeg ha kysset henne? Burde jeg ha dårlig samvittighet? Burde jeg ha sett ringen på fingeren hennes?

For min del, så ble jeg bare kastet direkte tilbake til når jeg var 15 og alle følelsene mine bare eksploderte ! Det var som om en drøm jeg hadde hatt skulle bli sann.. Skulle jeg endelig få kysse den jente jeg hadde hatt lyst på i så mange år!

Vet egentlig ikke hvorfor jeg skriver dette inlegget, men tenkte det kanskje ville hjelpe å få det ut !! For nå er det som om jeg har fått blod på tann...!!

Jeg vil ha mer !!!

Jeg er en sur og tverr, sarkastisk og negativ type som søker en kul kunstnerdame som ser bra ut i jeans. Det er da for faen i hælvete ikke for mye å be om?!?!

Ladies!

Tidvis får man jo her inne mail fra menn som tilbyr ferier av ymse slag, fra vinterferie i Thailand, Geilo i påsken og annet knask.
Dette før man har møtt mannen.

Ville dere ha blitt med på en slik tur? Begrunn gjerne svaret.

1)
En gjennomsnittsfigur av en stresset økonomisk uavhengig enslig jurist som lett kritiserer bagateller, en ganske sjalu sådan.
og sex-biten er bare helt normal, ca 3 år yngre

2)
En et par kilo for mye, men mer avslappet økonomisk uavhengig positiv men noe småsær enslig mor i middelklassen med det meste på stell og sex-biten er litt over snittet, ca 5 år yngre

3)
En arbeidssøkende slank enslig mor, hun er avslappet og levende og verdsetter adskillig mer enn de overnevnte, man blir på grensen til litt farsfigur.. ca 7 år yngre, sex-biten er..;-)

Hva ville andre menn gått for ved et hypotetisk veg-skille ?? Forøvrig god helg til alle;-)

Hva ville dere ha gjort på en date?
Hva har dere lyst til å finne på?

Gå til legen og få resept på Epiduo, funker som fjell! Ikke gå og ha det fælt pga. kviser. Funka for meg ihvertfall, derfor misjoneringen, vet hvor kjipt det er.

Nå og da

Siste svar fr. 1 juni 2012 20:34 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Javell

Når jeg var i forhold "drømte" jeg om å være singel i ny og ne... Så feil kam man ta.

Til deg med horn

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Hintet

Gå på jernia og kjøp deg en vinkelsliper, det gjør vondt som F men du blir ihvertfall kvitt horna.....

Byens beste drinker får du på The Whiskey Bar

Jada, da ble en til blokkert.... Nakenbilder viser bare at noen bare er ute etter en ting, og det er skikkelig usexy.
Jeg blir verken sjarmert eller interessert, og syns enkelte godt kunne ha litt mer stolthet før man viser fram kroppen på den måten.

Naken kropp kan være flott å se på, det er ikke det, men dårlig sjekketriks.. Ihvertfall for meg...

Jaja... kanskje er dette feil sted for meg, er det ingen seriøse menn her?

Skjerp dere folkens.. stå frem :)

Er det på tide å kontakte profilhjelpen når innboksen mer eller mindre har stått i null i to år.. Hehehehehe

På veg inn dørene på jobb i dag vart eg nær "spist opp" av ei tilfeldig dame som eg nesten gjekk på på veg inn i heisen..

"Å hallo, du!" sa ho høgt, mens ho med blikket måla meg opp, ned og opp igjen, og gav meg eitt blikk og eitt smil som levna liten tvil om kva ho syns.

(Riktig så lekker var hu også.. :D )

No kan det sky over, regne og snø så mykje det vil; because that made my day. :D

Nå har jeg opplevd at 3 forskjellige jenter/damer har satt gult hjerte på meg etter at de har vært inne på profilen min men da jeg tar kontakt med de så får jeg ikke svar?

What gives og er det noe jeg ikke skjønner her?

Når slutter egentlig kvinner å ønske seg barn (evt flere barn)?
Ser ut fra matchene mine at sikkert 80 - 90 % kommer opp med at spørsmål om barn kan bli et problem mer eller mindre uavhengig av hvor gamle de er. Jeg er selv 36 og har bidratt nok til verdensbefolkningen allerede...

De utstråler omsorg og sensualitet på en helt spesiel måte...

I dag har jeg bursdag og fikk bachelor som musikklærer i gave! :D Noen som blir med ut i Hamar og feire? :D Ølfestivalen åpner i dag :D Woohoo!

Arbeiderpartiets sosialminister Aaslaug Aasland, uttalte etter krigen, at hadde åndssvakeomsorgen i Norge vært bedre utbygd hadde ikke så mange meldt seg inn i N.S.
Aaslaug Aasland grep fatt i åndssvakeomsorgen etter krigen.Blandt annet ble 20 lebensborn unger fra godthaab plassert på Emma Hjorths åndssvakehjem .
Norske kvinner som fikk barn med tyske soldater, ble av arbeiderpartiet betegnet som mer eller mindre åndssvake/tilbakestående
Barna de fikk ble også sett på som mindreverdig/tilbakestående.Lebensborn barn ble behandlet uverdig, og enkelte mennesker som gikk forbi kvinner med tyskerunger i barnevognen,spyttet/tisset ned i barnevognene.
De tyske soldatene som disse kvinnene fikk barn ble også sett på som midreverdig fordi de pleide omgang med de tilbakestående
norske kvinnene.

Selvinnsikt

Siste svar fr. 1 juni 2012 16:05 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym manndåm1

Dette innlegget handler om det med å ha selvinnsikt.

- Jeg innser jo at jeg har mange feil og mangler som alle andre, men jeg syns det er plagsomt å gjøre noe med det.

- Jeg liker ikke smalltalk.

- Jeg liker ikke at andre ler fordi da tror jeg de prater om meg.

- Jeg føler at hvis jeg bruker mange nok fremmedord når jeg skal fortelle om/ forklare noe så er jeg mer fornøyd. Jeg blir derimot sur og grinete hvis en annen forklarer det jeg nettopp har sagt på en enklere, lettere måte sånn at alle skal forstå og helst at alle skal syns det er morsomt.

- Jeg føler meg ukomfortabel med sosiale medier.

Så for meg så virker det som om dette handler om å forandre helt stil, musikksmak, interesser. Er det virkelig sånn?

Hvis man ikke har alle disse allmenninteressene så blir man sett på som en raring, undermåler osv.

Damn, i dont give a damn bout cougars:)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Bliss

Som overskriften........

Måtte bare få det ut :)

...motivet for å ta kontakt er å påpeke svakheter i den andres profil med tanke på å hjelpe vedkommende....

Er det noen som har tips til hvordan man kan forstå at ikke alle menn er hensynsløse, voldelige og egoister som kun er ute etter å ha kontroll og føle seg bra på andres premisser?

Jeg sliter veldig med tillitt etter å ha gått ut av et sånt forhold, og er alltid på utkikk etter negative sider med menn jeg har kontakt med eller treffer. Jeg sitter igrunnen bare å venter på å oppdage at de er samme ulla som eksen. Når de gir meg komplimenter tenker jeg at de ikke mener det, men forsøker å manipulere meg. Det meste jeg er ute etter er å finne ut at denne mannen også er psykisk skadet og dårlig for meg..

Jeg føler at jeg har kommet sterkt ut av forholdet og ser tydelig nå at samme hvor mye jeg hadde endret meg, oppført meg bra ville han ha fortsatt på samme måte. Jeg vet jo også at det finnes snille menn der ute. Men hvordan får jeg tilbake tillitt? Jeg er jo blitt fullstendig paranoid. Og jeg liker det ikke. Det spolerer alle muligheter for et nytt og sunt forhold.

Alt stoff om Arbeiderpartiets handlinger er hentet fra Oliver H Langeland sin bok dømmer ikke, tidligere milorgsjef.
Boken ble prøvd stoppet av Arbederpartiet.Bokens innhold ble behandlet av Høyesterett.
Alt innhold i boken er gjennomgått av Høyesterett.
Alt innhold i boken er sant.

Reach into your soul, ignite your passion and bring it out for all to see...and magic will happen :-)

Ta deg tid til å se, lytte til og nyte denne sangen, kjør lyden på full guffe, koble til den største skjermen du kan til pc'n, dans med hele deg og syng med for full hals!!! Enjoyyyyyyyy!!!

http://www.youtube.com/watch?v=m8ormDq_Cb4&feature=youtube_gdata_player

1

Siste svar fr. 1 juni 2012 01:18 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym manndåm1

Forumets beste tråd?

Og hvem er den beste forumisten?

Det er så lenge siden jeg har opplved gjensidig kjærlighet! Mange år.... Og jeg visner litt av det. Preben og andre må gjerne mene at man må trives med livet sitt før man kan vente at andre skal falle for en og gi en kjærlighet. Men det blir jo en ond sirkel. Jeg vekkes til live av kjærlighet. Jeg blomstrer og har mye å gi. Jeg leter etter andre arenaer... men år etter år uten at det blir noe seriøst ut av det?
Nei, jeg er ikke så kresen. Jeg har funnet flere kandidater jeg har villet satse på. Men det har bare ikke blitt noe ordentlig ut av det.
Så hva gjør man for å komme ut av spiralen? MAn skal ikke lete etter noen for å bli reddet heter det. Hvorfor ikke? Jeg visner jo uten kjærlighet...

Tydligvis ikke noe suksess...??? Hehehehehehe

Har dere dialog med noen ofte,eller er dere bare inne og kikker? "snakker" dere med folk dere ikke anser som kjæreste materiale?
Er det stort sett bilder og utseende som gjør at dere tar kontakt eller svarer? Hvis det er andre grunner som avstand eller barn, tar dere og begrunner dette da, eller lar dere bare være å svare ?

Litt nysgjerrig :)

Arbeiderpartiets cv

Ingen svar
(mann 48 år fra Hedmark) Privat melding

LANDSSVIKANORDNINGEN.

Landssvikanordningen kommer forhåpentlig gjennom lange tider til å bli stående somdet mest avskrekkende eksempel på slett-
staffelovgivning vi har opplevd.Anordningen ble gitt i London den 15 desember 1944.Dens mest beryktede straffebud lyder således.

Etter denne anordningen kan staffes.

1. Den som etter 8 april 1940 har vært medlem eller søkt eller samtykket i å bli medlem av a Nasjonal samling eller organisasjon knyttet til den.b. Annen organisasjon som har virket i strid med noen bestemmelse i staffelovens kap 8 eller 9 i krigsartiklene i den militære staffelov.

2.Den som etter 8 april 1940 har støttet slik organisasjon som nevnt under nr 1 eller staffbare tiltak som den har satt i verk.

3.Den som etter 8 april 1940 har utført eller deltatt i ervervsmessig virkomsomhet for fienden på en slik måte eller under slike omstendigheter at forholdet må anses utilbørlig.Som utilbørlig bør forholdet i alminnelighet anses bl.a dersom den ervervsdrivende selv har innledet forbindelse med ham.

Pretty girls - Iyaz

http://www.youtube.com/watch?v=Z9fToekkUJg&list=PL6CA3B8B8A4DBCC6E&index =10&feature=plpp_video

En ting som skjer ganske ofte i samtaler med piker her inne, er at jeg ender opp med å stille alle spørsmålene, og hun svarer høflig på dem, og ikke noe mer. Av og til holder jeg det gående en stund... Prøver å skrive ting som man lett kan ta tak i for videre samtale, men får svar på akkurat det jeg spurte om, uten noen oppfølgere. Høflig, med smilefjes og alt, kan virke rimelig entusiastisk med svarene, men aldri noe initiativ til videre samtale.

Jeg lurer litt på hvorfor damer (og sikkert menn, men det vet jeg naturligvis ingenting om) gjør dette. Interesse for meg kan de umulig ha?! Hvorfor bli med videre på samtalen da? Jeg får raskt svar, og samtalen ser ut til å kunne vare evig om jeg bare fortsetter å spørre om ting.

Kan man fortsatt være interessert, men ikke egentlig bidra til samtale? Hvorfor gidder de i det hele tatt å fortsette samtalen hvis ikke? Kan forsåvidt tenke meg noen svar på dette, men la oss nå høre hva folket mener og har av erfaringer.

Har funnet ei dame som er såpass spennende at jeg tror jeg like godt deaktiverer profilen min her. Vet jo ikke hvor dette bærer, men gidder ikke få noen forstyrrende elementer herfra iallefall :)

Lykke til der ute, det er slettes ikke umulig om man kan finne noen her inne

Singel ferie

Siste svar to. 31 mai 2012 16:23 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym singel 27

hei dere. Jeg driver å leter etter ferie, men er usikker på hvor jeg skal dra. Jeg har jo ikke lyst å ende opp på et familie hotell helt alene. Jeg stortrives med familier og barn. Men vet ikke helt om det er det jeg ønsker når jeg drar på ferie i sommer!

Jeg føler også ikke for å dra til type aya napa. Er liksom litt ferdig med den slags ferier!
Er det noen her inne som har noen tips?
@
håper å få svar fra noen her inne

OZZY!!!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Onsing

Da bærer det inn til Tigerstaden for Ozzy konsert, håper det like svimmelt som på Valle Hovin forrige uke :D

Jeg kommer fra et gudsforlatt sted i Sunnhordaland (som på bokmål vil bli sørhordaland, sør i hordaland der alttså) og de kvinnene som du ser er alle gifte eller trulova. Det er ikke så mye for meg her men jeg havnet tilbake til denne plassen etter studie i utlandet, men jeg har tenkt på dette med å flytte, og siden jeg liker å ha litt kultur rundt meg så hvorfor ikke Osjlo, for her må det vel kry av single kvinner (siden alle bygdene tømmes for damer så antar jeg de havner der, med mindre de er blitt bortført av vesener fra en annen planet).

Så, hvordan er datingscenen i Oslo, rå og brutal eller åpen buffe. Og er det en god ide om en er single og ikke har noe som holder en igjen og bare dra til storbyen, eller er det kansje andre ting en kan gjøre?

...at vår ungdomshelt James Bond fortsatt appellerer til den yngre garde ettersom samtlige tenåringer i Oslo hadde malt initialene hans i trynsiktet ikveld.

Jeg føler at jeg skriver veeeeldig mye feil på Nork her i forumet, men lurer på om det blir minus poeng til meg hvis jeg skriver på Engelsk?? (misliker og holder på og gjør feil)

Alder er bare et tall.
Ei dame på 20 kan være like moden mentalt som ei på 30.
En mann på 40 kan være like moden mentalt eller ungdommelig som en på 20 eller 30.
Så det skulle da ikke være noe i veien for å inngå forhold selv om det er litt forskjell i fysisk alder.