Sukkerforum

Tenker at jeg ikke kunne vært sammen med eller vært kjæreste med en som har datet, vært samboer med eller vært gift med en vennine av meg..Det blir litt rart for min del. Uansett om jeg skulle falle pladask for vedkommende. :-))
Eller er det bare jeg som tenker sånn? Hva mener dere gutter og jenter? Er det noe uskrevet regel om det? :-)))

Jeg forstår ikke dette jenter..

1. Hvorfor er det viktig at gutten er eldre? Selv er jeg i tredveårene og kom i prat med ei jente som var to år eldre enn meg. Jeg ble "diskvalifisert" på bakgrunn av alder. Da lurer jeg.. Hvorfor det? Jeg mener.. Er man i tredveårene så er man voksen uansett om det skiller et år eller to.

2. Hvorfor er det så viktig for jenta at gutten er høyere? Dette fatter jeg ikke. Har selv opplevd å bli "avvist" fordi vi var samme høyde etter å ha skrevet her inne. Hva skjedde med de virkelige viktige kvalitetene??

Bare lurer:)

Hei!

Jeg ser at interessen rundt trening begynner å ta seg opp igjen, samtidig som min egen trening begynner å falle i dass etter gode mnd frem til juni.

Så jeg tenkte, hvorfor ikke fortsette å motivere meg selv, og andre, ved å sette i gang en liten "motivasjonskonkurranse"!?

Fra og med AUGUST til og med NOVEMBER (122 dager), vil jeg sette mål om å utføre 60 økter med ulike aktiviteter. Dvs 3,44 økter per uke i snitt (la oss satse på minimum 1 times økter). Dette skal være mulig for Gud og enhver!?

Det kan være så mangt, som styrketrening, spinning, gåturer, fjellturer, golf, klatring, sykling, etc.

Så de som vil, kan henge seg på. Så slipper vi å se ut som noen digre tjukkaser FØR julefråtsingen tar til.

For de som vil, så kan jeg registrere alle øktene deres per uke, så blir det kanskje litt konkurranse rundt dette her!? Så kan vi bruke Forum til å skryte, motivere seg sjøl og andre. Samtidig har man kanskje en del tips til type aktiviteter og treningsmetoder man kan benytte for å komme i form eller bare vedlikeholde formen.

Så heng på, den som vil være med! :-)

Kanskje vi kan treffes en dag?
En gang så kan vi jo sees.
Sees vi kanskje en dag?
Kanskje du vil gå en tur med meg en gang?

Jeg ønsker mer pågangsmot, og mer konkrete invitasjoner.

Sånn, da var det sagt!

Mange her klager over at det ikke blir noe. Man får ikke svar på meldinger osv. Stå på og ikke gi opp! Det gjelder menn som kvinner.
Gjenoppta troen på deg selv etter hvert avslag, hver gang du blir ignorert. Til slutt sitter det. Det fikk jeg erfare på onsdag👍😀

Hei! Fyrer opp boblebadet for alle oss på sukker ikveld🤠
Spiller selvfølgelig ønskelåter hele kvelden👍🏻
Ta med noe godt i glasset så skal vi nok sammen få en super kveld 🎉
Boblebadet er klart på terrassen fra 17:00 💦🎉🤠

Kontakt meg her eller på melding for nærmere info!
Skål for pokker, la oss ha det hyggelig 🎉

Hva skal du gjøre i dag som gir deg glede?

Klart det har med dating å gjøre, å komme i fin form😄

Jeg er forvirret.
A sier; klart du må kjøpe felleski, men du må ikke bruke dem på blått føre, da går det ikke fremover. Ha et par ekstra for blått
B sier; kjøp felleski, i dag bruker til og med toppidrettsutøverne felleski. Funker på all slags føre, om du ikke må gå fort.
C sier; ikke kjøp felleski, lær deg heller å smøre.

Som typisk marka/turgåer i passe fart, som ikke kan eller har lyst til å smøre ski, har jeg mest lyst til å høre på B. Et par gode felleski for alle turer, uansett temperatur.

Noen som kan noe om dette her?

Barnefødsel

Siste svar lø. 7 jan. 11:43 (99 svar)
Skjult ID med pseudonym poet tet

Hei

Prater med en del jenter som sier det var ganske ubehagelig å føde.

Er ikke det litt overdrevet ?

Reitans nye slagord "Æ kjem snart"
Er det noe vi ønsker å vite, eller burde han holde det for seg selv??

Jeg for min del syns det er litt mere en jeg trenger å vite.....

Ordspill humor.

Siste svar fr. 6 jan. 19:41 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Heavy duty

Hmmm... hvis du taper vm i tennis fordi du har fokusert for mye på spinning, har vinningen gått opp i spinningen da?

Tiddeli bom.

Har prata en del med et par kvinnelige kolleger, om kjærlighet og kjærester og sånt kliss. Fortalte at jeg aldri helt har hatt noe særlig drag på damene, som det heter, og ble fortalt at jeg nok var for snill. "Du er alt for snill du, vettu." :-/
Greit nok, jeg ser jo på meg selv som en grei kar, men hva betyr "for snill"? Betyr det at jeg sender ut signaler om at jeg er en tøffel, eller at jeg aksepterer hva som helst, ikke har egne meninger, og dermed fremstår som en kjedelig partner?

Jeg er imøtekommende, og behandler folk med respekt, såfremt de gjør seg fortjent til det. Stiller opp for venner og familie, og hjelper kollegaer hvis de trenger noe. Ser på dette som en helt normal leveregel, og ikke noe som er overdrevent "snilt".

Hvor går egentlig grensa mellom snill nok, og for snill? Det virker som om det er en brist i logikken ett eller annet sted.

Tips og råd tas imot med takk, og symbolske klemmer.

Hvilke ark skal forbli blanke?

Hvilke ark skal ha annen utforming enn arkene i 16?

Synes det virker som om det er så mange som tilsynelatende er ordentlig lykkelige uten partner her. Skjønner det er digg en stund...

MEN år på år uten den rette..... fy faen jeg hater det så jævlig jeg! :)

Ofte når jeg leser datingmagasinet, blir jeg sittende igjen med et inntrykk av at Preben har litt behov for å snakke damer ned. Særskilt damer som har passert tredve, ser ut til å å trigge et stadig repeterende behov for å fortelle dem at de sannsynligvis tror de er mer attraktive enn de er. Ofte tenker jeg at han burde holde seg til Vi menn eller andre manneblad, i stedet for å late som han er et akademisk tilskudd til å jaste lys i datingusikkerheten. Faktisk provoserer det meg litt at Sukker ikke kan ha en skribent som er mer faglig og kjønnsnøytral, og mindre preget av "synsing fra gutteklubben grei". Andre som reagerer på dette?

Etter siste oppdatering, er det stadig tråder jeg ikke får åpnet fra mobil. Andre som opplever det? Irriterer meg, for hva er mer nysgjerrighetskapende enn en tråd som vokser, og man ikke får lest.😂

....trådene som ikke lar seg åpne på mobilversj. (iOS)...🤔

Og jeg kikket ikke på noen profil i går..

Hørte akkurat på radioen at igår, den 3. Januar var den store nettdate-dagen, da "alle" tok opp tråden igjen etter en ensom jul. At menn kikket på ca 47 profiler, mens kvinner kikker på noen færre.. noen som merket noe ekstra pågang av besøk igår?? Tror ikke jeg var pålogga engang igår , jeg 😂😂😂

Anyone here?

Allerede i en av de første setningene i sin tale, fremsnakker statsministeren fjelltoppturer. Har hun også albumbilder fra fjelltippsuperdupertopp? Og hva er nicket hennes?

Er det annet i talen vi kan kjenne oss igjen i?

Noen som har en bil å anbefale 😂
Til en pris i underkant av 350.
Suv type.
Testa en Honda Hr-v og den var innmari fiiiin. Men kanskje litt dau...

Og ikke eldre enn 2014.
Bare om det finnes noen her som er veldig opptatt av bil altså.
Ellers kan denne bare dø ut. 😂

Ønsker alle damene og herrene et riktig godt nyttår..håper damene blir litt flinkere på svare i 2017

Søker herved fast følge i tidsrom på mellom 2-30 år for snarlig oppstart av husbyggeprosjekt og påfølgende innflytting etter ca 1 år. Du må ha barn fra før og helst 50 % samvær slik at du har god økonomi, men tid til å innrede kåken. 100% samvær kan også gå siden det gir enda bedre økonomi og vi kan leie inn interiørkonsulent om faren til barna har høy inntekt..

Du trenger ikke være voldsomt pen men litt sjarmerande skader ikke. Send gjerne bilde av siste registrerte likning og gjerne dokumentasjon av betalingsvilje og evne 😊 du må kunne lese og skrive (ifbm underskriving i låneprosessen)

På forhånd takk for interessen!

Er det noen du har kontakt med ukentlig, månedlig eller årlig ?
Er det jevnbyrdig ønske om kontakt/ tar vedkommende like mye initiativ?

Når går en venn over til bare å bli en bekjent ?

Hvor mange skikkelige venner har du ?

Blowjob

Siste svar ma. 2 jan. 16:52 (470 svar)
Skjult ID med pseudonym skuffa

Ok, så her har eg endelig truffet ei jente som eg syns er pen, deilig, morsom, snill og mye anna bra. Klininga vår er heftig og deilig, og ho veit virkelig ka som skal til for å få meg under dynen. Ho har sagt at ho er forelska, og eg kjenner på samme følelsen også. Lykken stiger dag for dag. Ser for meg at dette er en jente eg kan leve med i mange år.

Første gangen under dynen så er det eg som har all initiativ. Gir ho full pakke med kyssing over hele kroppen. Helt ok at ho er passiv og ikkje gjør noe annet enn å ligge på rygg. Vi må jo prøve oss fram. Andre gangen har eg et håp om at ho er mer aktiv. Har endå ikkje fått kyss lenger ned enn på halsen. Andre gang under dynen er ho like passiv. Blir litt skuffa, men tenker at det kommer seg etterhvert. Tredje gangen er eg mye mer passiv enn de to andre gangene. Håper at ho skal ta mer initiativ. Det går trått, og eg må spørre om ho kan kysse meg litt mer enn bare munn/ansikt/hals, og da får eg litt på skuldrer og brystkassen. Etter å ha gitt ho mange orale gleder, spør eg direkte om ho vil kysse meg videre nedover, og suge meg. Nei det var ikkje aktuelt, for ho likte ikkje å suge.

Og der rann forelskelsen ut av meg. Ho har akkurat passert 30, og liker ikkje å gi blowjobs. Og ho har hatt en del partnere før meg, så ho har hatt nok av tid til å finne ut om ho liker det eller ikkje. Av den enkle grunn kan eg ikkje ha noe forhold til ho. Det er dømt til å bli et forhold med mye seksuell frustrasjon. Å ikkje få blowjobs i et forhold, er for meg det samme som å gi opp kyssing. Så er spørsmålet: var eg bare uheldig denne gang, eller er det ikkje noe kult for dere damer å gi blowjobs? Er det et nødvendig onde for mange av dere?

Som generaliserer det motsatte kjønn.
Selv om man har vært borti ett par som gjør sånn og sånn. Så er det ikke dermed sagt alle er slikt. Vi er alle selvstendige individer med like mange ulikheter som stjerner på himmelen.
Slutt å generalisere. Tror du virkelig alle av det motsatt kjønn er så håpløse så er det håpløst å finne en partner 😉

Jeg fikk en henvendelse i fra en mann som gjerne ville vite eksakt hvor i fylket jeg bor.
Det viste seg da at han synes det var et problem med for lang avstand, jeg tipper det til ca 40/50 min kjøring.
Jeg ble litt satt ut av holdningen hans.
For meg vil en avstand på 1-2 timers kjøretur være helt innafor.

Hva mener du om dette med avstand?

blir det jo litt vanskelig å "blokkere" de vi ikke "gidder" å prate med... kan vi bare bli enige om en sånn "TALK TO THE HAND" regel?
Dvs: vi løfter hånden og sender
"NO-WAY-IN-HELL!!" blikket....😎

Ønsker alle her et godt nytt år. 🎉
Måtte det bringe lykke og mange nye kjærlighetspar her inne.

Jeg har nå vært til og litt fra i 4 år her nå. 😅 Det er ikke lett å finne den rette i dag. Barn, avstander og mye som skal klaffe.
Det er mange nettsider og apper for dating. Tenker ofte det er veldig overfladisk og litt uekte. Hva synes dere?

Jeg gir ikke opp drømmen om den ekte og evige kjærligheten, men kanskje blir 2017 det året jeg legger sosiale medier til side å faktisk blir mer tilstede i den ekte verden.

Ha ett fantastisk fint 2017 alle sammen 🙌🏻

Å ikke får svar.
Hva gjør du da? Sletter. Blokkerer.
Eller bare lar du den være åpen?

Det har vært endel tråder om manglende svar, frekke svar, spørsmål om hvorfor damer ikke liker snille gutter, og påstander om at de fleste gutter er drittsekken.
Men hva tenker du at du kan gjøre i det nye året vi akkurat har gått inn i for å finne kjærligheten?
For min egen del har jeg tenkt at jeg kunne vært mer aktiv i søket her inne. Jeg sender maks en mld i mnd, og for å være ærlig har jeg ikke lagt så mye inn i meldingene jeg har sendt det siste året. Har tenkt at om de er interessert tilbake så spiller det ikke så stor rolle. Men selvsagt spiller det en rolle. Blir som å møte noe for første gang. Førsteinntrykket er vanskelig om ikke umulig å gjøre noe med. Særlig på et slikt sted som dette. Derfor skal jeg bli flinkere til å skrive mer betydningsfulle meldinger, om jeg får til å bli mer aktiv som i å skrive flere meldinger vet jeg ikke.
Har du noen tanker om egen aktivitet?
Har meldt den som seriøs, men fan ta. Nytt år.. må være plass til litt fjas også. 😀 Godt nytt år folkens!

Denne meldingen dukket opp i innboksen min i natt. Fra en tidligere forumist. :)

"Vi har så mange krav og kriterier, og i dem mister vi kanskje sjansen til å finne den helt rette. Jeg lette etter en høyt utdannet mann på 1.90 som var glad i å reise, og fant en med kort utdannelse, høyde over havet og som ikke hadde vært i utlandet på 8 år. Han lette etter en treningsglad jente i 40-årene som elsket friluftsliv, og fant meg som avskyr å trene, var flere år eldre enn hans øvre ramme og som ikke engang hadde allværsjakke. Men viktigere enn hva vi ikke fikk, er det vi fikk.

Han sier at jeg er hans livs store kjærlighet, jeg tenker at jeg aldri har truffet en så snill, kjekk og humørfylt mann som matcher meg perfekt både fysisk og psykisk. Etter 10 uker forguder ungene mine ham, og sønnen hans vil flytte inn hos oss.

Han har dratt meg med på fjellet, jeg har dratt ham med til utlandet og vi har begynt å trene på samme treningssenter. I påsken reiser vi på familieferie til den andre siden av jorden hele bøtteballetten.

Jeg blåser i at hans eks er vakrere, yngre og slankere enn meg. Hun gjorde ham ikke lykkelig. Han blåser i at min eks har lang utdannelse, er 1.90 og hadde reist en masse. Han gjorde ikke meg lykkelig. Vi har selvsagt heller ingen garanti for forholdet. Men akkurat nå snakker vi om å bli gamle sammen.

Så gi de en sjanse som kanskje ikke helt matcher deres kriterier. Kanskje de er akkurat den dere venter på? Etter nesten ett år og 29 dater bestemte jeg meg for å trekke meg fra sukker, og tok en siste date for å avslutte med et rundt tall. Og så ble det full klaff fra første blikk for oss begge på den 30. og siste daten. Så gi det en sjanse. Godt nytt år alle sammen. Ønsker dere alle alt godt og at dere skal finne den rette.

God klem til dere alle fra S"

Hei

Som så mange andre spør om, hvordan framstår profilen min?

Damene kan nå svare på mld og si de ikke er intresert.
Men ser ut som mange av damene her inne er venniner og bruker siden som Chat og tull

Når man kommer i den situasjonen at han etter flere måneder vil ta det rolig og se det an..... Når jeg hører den uttalelsen blir jeg passe lunken og trekker meg litt tilbake.....helt ut faktisk også kjenner jeg.... mest kanskje for å beskytte meg selv.. gidder ikke å mase meg til oppmerksomhet og bekreftelse.. å å sitte å analysere opp og ned i mente hva han mener kommer det jo ikke noe ut av.. Regner med at det betyr at han ikke er så interessert eller "på" Hva sier dere menn?

Lurer litt på ett par ting.

1. Hvor lenge holder dere i senga? Leste på nettet at gjennomsnittet var 2-15 min. Stemmer dette? Når det kommer til meg selv så holder jeg ut i 2-3 timer om jeg ønsker det.

2. Leste også at de fleste mannfolk ikke liker å ha oralsex med dama. Jeg syntes at det er helt fantastisk å høre/se at hun nyter det. Pluss at det smaker helt fantastisk å da. :)

Damer / jenter kan å svare på denne altså :)

Ønsker alle her inne et riktig godt nytt år.

Vil ønske alle her inne på forumet, og Sukker generelt, et
GODT NYTT ÅR...🎉🍾🍻🍷

Noen mer enn andre,
men sånn er det alltid....😊

Måtte det nye året ta med seg masse kjærlighet, og pågangsmot, slik at vi alle kan få komme oss ut av denne "ensomheten"....🤡😄😄
Ha en fortreffelig kveld alle sammen, og lykke til i 2017 😄😉

La 2017 bli kjærlighetens år...!! 😊

I 2017 Ønsker jeg meg en snill og koselig Dame.

Hvor mange?
Har dere blitt overrasket over møte? Skuffet?glad?

Hva er planene deres for i kveld da folkens....???

Jeg har tenkt å ta en byvandring i kveld og natt, se på livet. ( Oslo )

Var det kun undertegnede, med min stoiske ro og mitt årvåkne øye, som registrerte at en prominent forumskribent ekspertuttalte seg på TV nå i jula?

Vedkommende skal ikke outes her, men inviteres til å stå fram etter eget ønske.

Gjerne med en ekspertuttalelse.

Puh, jeg var på 3 dater på rappen i går. Nå ligger jeg her sliten og helt tom, og har egentlig ikke fått noe ut av det.

Så værsågod, nå kan dere fylle tråden med innlegg om å holde seg til en av gangen og slikt. For dere har helt rett!:-)

Godt nytt år. Ønsker alle kvalitet framfor kvantitet i 2017!

En mann kommer inn på en kafé med en mus i armene.
Han bestiller en øl til seg selv og 10 kjøttkaker til musa.

Verten lurer på hva dette er for en merkelig mus som kan spise 10 kjøttkaker?

Jo, det har seg sånn, at jeg reddet en liten fe og fikk tre ønsker. Jeg ønsket meg god helse og mye penger, men det siste ønsket, en umettelig mus, misforsto den helvetes lille feen totalt...

Den følelsen når du setter inn en ribbe som er så stor at den dekker stekebrettet om kvelden og lar den steke på 75 grader over natten, og du våkner opp dagen etter og ser på ribba og den er under halve størrelsen. Og hvertfall to av de besøkende er relativt storspisere. Da er det godt å ha butikk 20 meter unna.. takk gud for ferdigstekte steiker...

Har hvert medlem her før for noen år siden, men meldte meg ut fordi man får ikke så mye respons her inne av Damene.
Ser også at det er mange av de samme som var her for noen år siden.
Men jeg gir det nok en sjangs.
Håper og finne den rette her men.

jeg har snakket med noen og noen svarer ikke! men når jeg nå ikke har flere her i østfold å snakke med, her inne og må gå videre så får jeg hele tia høre avstanden er for stor! er det da på tide med "ferie" fra sukker?

På TVNORGE nå 😊😊😊

Plutselig dukket det opp en drøss med 39-åringer på looks. Veldig fine alle sammen altså, men jeg søker da ikke så langt ned.. Kanskje nyttårsforsettet må være å søke i et større aldersspenn. Skjulte hint fra Sukkerledelsen?