Sukkerforum

Var en tur på sykehuset forleden for en kontroll etter et brudd. Sitter alene på venterommet, og rundt meg ser jeg mennesker i alle aldere. Fellesnevneren for de var at de ikke var alene. Enten med kone og barn. Noen med kjæresten sin. Andre var eldre og hadde med voksne barn for å assistere de. Joda, mulig noen av de kunne være venner av de.

Men der satt jeg alene. Hva med den dagen jeg blir skikkelig syk eller skadet? Venner har jeg nok av, men barn eller en kjærestes som støtter opp savnes.

Ønsker alle en fin helg

Hva i all verden er forskjellen på oss? Hva er det som gjør at mange er i forhold i nesten alle sine år, fra den ene til den andre.
Samtidig som andre av oss "sliter" med å komme inn i ønsket forhold.

Hvor ofte er folket her på byen og tar en fest? Eller er hos venner i festlig lag ?

Var innom treningssenteret som jeg alltid pleier på en fredag. Har hatt et godt øye til en mann som trener der, og i dag så tok han kontakt med meg. Følte at han var ineressert i meg. Kom med komplimenter og spurte hva jeg jobbet med og hvor jeg bodde osv. Før jeg viste ord av det så hadde jeg nesten fortalt hele livshistorien min. Ble bare så ivrig og glad.:-))
Legger jeg for mye i det? Er det bare vanlig høflighet og nysgjerrighet fra hans side? Blir garantert å støte på han igjen siden vi trener de samme dagene.;-))

Jeg er i byen den uken og det hadde vært fint å vite hva som er verd å se, hvilke utesteder som er bra osv. Kanskje ei jente som kunne tenkt seg å møtt meg og vært litt guide? 😊

Jeg kjenner jeg er så glad for alle de grinete eldre mennene som sender meldinger til meg.

Så utrolig hyggelig at de går til personangrep etter de har fått et meget høfflig avslag og et "lykke til videre" av meg.

Dere vet selv hvem dere er og dere ødelegger for de andre hyggelige mannfolka som er her inne. Dere er grunnen til at vi heller velger å ignorere meldinger vi får av uinteressante folk. Vi orker ikke disse tåpelige reaksjonene.

Dagens sutring fra meg og jeg ber om unnskylding for det allerede nå.

Er man for langt inne i singel tilværelsen når man har ei dyne og ei pute i dobbelsenga ?

Fantastisk prestasjon av Norges Håndballgutter. De er klare for en historisk VM-finale i håndball! Her feires det!

Midt i en samtale

Siste svar fr. 27 jan. 16:49 (248 svar)
Skjult ID med pseudonym sukkersøt

En ting jeg ikke skjønner. Midt i en samtale med en mann så bare forsvinner han. Besvimer han av, blir sulten, må ut å handle ,kjeder seg, må se på nyheter, ut å jogge eller hva er det?
Er ganske så irriterende. Hva tror dere? Er det god folkeskikk det?

Og hvorfor? Hvorfor ikke? Kan noen av dere som vanligvis ikke svarer svare? Og om dere er hvordan går det med dere?

Her har en forumsdeltaker skrevet til Peben og fått et særs kvalitativt svar, på mer enn han egentlig tenkte da han spurte. Det er så gjenkjennelig. Artikkelen kan spare mange tråders desorientering og påfølgende krybbebiting/glefsing, heller brukt på tiltak. Altså spesielt anbefalt de som sliter med det primære, og henfaller til det sekundære (redusere stemning) i frustrasjon.

Anbefalt 'kunstart' gjelder egentlig uansett hva du vil oppnå med kommunikasjon. Kommuniserer du stødig det du vil, får du det til. Egentlig ikke mer hemmelig enn det.

Med vennlig hilsen en som er fornøyd med svarprosenten (>40%), og egentlig hindres av komboen geografi/logistikk (som i jobb), og følgelig liv delvis på vent:

https://mobil.sukker.no/datingmagasin/2017/01/mann-til-mann

Hei

Jeg er ganske ny på dette her. Men kan noe svare meg på hvordan looks fungerer? Jeg har i løpet av en ukes tid pløyet meg gjennom sikkert hundrevis av bilder av jenter. Og har lagt dem jeg ble nysgjerrig på til godkjent. Men får da disse jentene beskjed om at jeg har meldt min interesse? Eller hva skjer når jeg drar dem til høyre? Som dere sikkert skjønner, så har jeg ikke fått veldig god respons, og det kan sikkert ha noe med profilen min å gjøre, eller så gjør jeg noe feil?

Jobben din

Siste svar fr. 27 jan. 12:26 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Gollum

Hvorfor og hvordan er jobben din viktig for deg? Har vert innom mange profiler der "alle" deklarerer at jobben er en viktig del av livet. Men hvorfor? Hva er det som gjør at du trives der du er, at du utvikler deg? Og er jobben din nyttig? For deg eller for andre?

Artikkel som heter: Kjære Menn.

Jeg er så enig med det hun skriver.

For noen år siden ble jeg stoppet på ett utested. En ung mann. Mye yngre enn hva jeg ser etter.
Han sa hei. Jeg var klar for å gå videre men han stoppet meg og sa. Skal du ikke si hei. Kikket på han igjen smilte å sa jo hei.
Han tok meg i handa. Kompisen hans sto å dro han i armen.
Han nektet å slippe. Spurte om tlf nr mitt.
Nektet å gå før han hadde fått det.
Hadde jeg sett han her på sukker hadde jeg Ikke vært over ivrig om han sendte melding.
Men han var så selvsikker uten å være ekkel. Han oste sexy.
Men det er en gang på 6 år jeg har opplevd dette.
Men gu å fantastisk det var 😉🍾

Så dere menn. Vær menn. Ta initiativ. Selv med fare for å bli avvist. Børst av dere og gå videre. For dere er alle sexy for rett person om dere bare tar dere sammen litt. 👍

Lurer veldig på hva andre tenker om Æ, vil det føre til at man får råd til en ekstra date i mnd ?? Eller knapt en kopp kaffe ?

Og hva med det andre rema 1000 holder på med, tenk om sukker hadde gjort det samme... kun kontakt med de som bor i samme fylke 😆

Bør en tenke logisk over hva en kjøper på rema da, kun 10 varer en ønsker 10 % på og det andre kjøpe på en annen butikk.

Brenner innen med tanker om Æ, mulig det har vært nevnt... men jeg tar sjansen og blir ikke såret om jeg og mitt spørsmål blir avvist 😆

Looks

Siste svar fr. 27 jan. 09:47 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurifax

Antakelig blir du sveipet til venstre nå........., og nå..........., og nå..........., og nå..........., og nå..........

Det er noe jeg har lurt på om menn blir skremt av kvinner i dagens samfunn som vet hva de vil og ønsker,som ikje ønsker å bruke mange måneder på å chatte uten å treffest for å se om det er noe å bruke tid på?!

Blir menn skremt av en sterk dame som ikje er redd for å ta initiativet til dialog og møtes?

Gjeldsfri

Siste svar to. 26 jan. 23:00 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Hvordan best investere når enn er gjeldfri ?

hahaha ble kjent med en sukkerjente, snakket sammen i mange mange timer på tlf i natt. Vi hadde en fantastisk fin prat. Skulle møtes i dag var planen. Når hun la på i natt var hun kjempeglad og gledet seg masse til vi skulle sees i morgen..

i dag fikk jeg tekstmelding når jeg våknet om at hun avlyste daten, fordi hun ikke trodde vi passet sammen.. så fra flere timers kjempeprat der hun avsluttet samtalen med å fortelle meg at jeg var veldig bra og hun gledet seg veldig til å sees..til å trekke seg på en melding..etter hvert fikk jeg vite hva grunnen var: jeg "virket" som jeg hadde en for utrent kropp på samtalen i går...hahahahaha . Det er jaggu tidenes dumpegrunn. Ikke pga bilder, ikke fordi jeg trener for lite, eller spiser for mye.. men det virket sånn når vi snakket sammen.. hohohoho..jeg trener tre ganger i uken fordi jeg har en ekstremt krevende fysisk jobb..

Dette var faktisk så sært at jeg ikke er det spor trist.. bare fniser for meg selv her..har sett mange rare grunner til å dumpe noen på sukker.. men denne tror jeg kanskje vinner. Fantastisk å høre at jeg "snakker" som om jeg har en utrent kropp...søtt. :-)

Hvor mange er det på sukker? For jeg har vel holdt på her i 1 mnd ca, og synes jeg ser på de samme profilene hele tiden. Men det betyr kanskje at jeg er for mye her inne? Eller er det lite folk som bruker tjenesten?

Fortapt...

Siste svar to. 26 jan. 14:34 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Følte meg plutselig fortapt her nå. Sitter her å blar meg litt rundt i sukkerverden, så tenker jeg plutselig på at første gang var i 2009, etter skilsmissen. Nesten alle mine kvinnelige bekjentskaper etter dette har jeg truffet gjennom sukker. Jeg har hatt noen kortvarige forhold , hvor det har vært flere timers avstand. Uavhengig avstanden har nok ingen av de vært den rette, men avstanden gjør at man bruker unødvendig lang tid på å finne ut om det kan være noe. Hadde jeg visst den gang i 2009, at jeg i 2017 fortsatt ville være på leting, hadde jeg nok blitt litt svart i sinnet :)
Man venner seg litt til det, men nå følte jeg jaggu litt ekstra på det, ved refleksjon over denne tiden som har gått og drømmer jeg har :P

I den virkelige verden med min sosiale krets og omegn er det nettet som blir "håpet".

Er det flere av dere som har nettet som "hovedarena" ?

Så...hvor lenge har folk vært single her inne da? Og trives dere i utgangspunktet med det? Jeg skjønner jo at vi alle/de fleste er her for å kanskje finne "the one", men man kan jo trives med å være singel for det :)

Selv har jeg vært singel i halvannet år og trives greit med det.

Når dere har lagt inn at dere søker etter en mann/dame innenfor den og den alderen, bosted og om en ønsker kontakt med en som har /har ikke barn... osv

Er dere da fast på det dere har sagt eller er dere fleksibel når en som er utenfor det en søker tar kontakt. Når det gjelder alder er dere mer fleksibel opp eller ned ?

Joda alder er bare et tall, så jeg håper bare jeg finner en som ihvertfall ser ut som han er på alder med meg 😆

Og det med hjerter... hva betyr det egentlig. Er en del utenfor det jeg søker som har gitt meg hjerte som en del år eldre og noen veldig veldig langt unna. Hva tror / forventer de ?

Hva synes dere gutter? Opplevd at mange gutter synes dette er turn off:/

Er det mange her som har vært alene lenge? Er det noen her som har funnet kjærligheten på sukker før? Bare lurer.

Jeg har sett at noen av innleggene fører til invitasjon på date. Dette har fått meg til å tenke på en ting:

Hva om vi bare bestilte en del kinobilletter, og så kunne de som ønsket det gått på kino sammen? Litt småkjedelig å være i byen i påsken, så hvorfor ikke..

Og dersom vi ikke avtalte noe mer, så var det egentlig ikke en date, men bare noen sukker-gutter/jenter som ville på kino??

Hadde jeg bare vært litt tøffere. Da tror jeg jammen jeg ville foreslått dette.. For det er jo ikke verre enn at en person tok på seg å gjøre bestillingen, legge ut referansenummeret her, og så var det førstemann/kvinne til mølla i forhold til hvilke seter som var ledige.. Spennende, men litt irriterende hvis du ender opp mellom to av ditt egen kjønn.. Samtidig; det er jo ikke en date, og da gjør det ingenting ;-)

Har inntrykk av at menn selvfølgelig har det enklere når det kommer til å vite om man vil ha sex med ei dame eller ikke.

På min side så synes jeg det er vanskelig å si om jeg vil ha sex med en person jeg aldri har møtt. Bare snakket med på meldinger eller telefon.

Er det en sånn genetisk greie? Menn ser en pen dame og er klar for sex.
Mens vi damer trenger litt mer?
Altså her inne så prøver jeg å være åpen for en Date med kanskje en jeg ikke finner 100% attraktiv på bilder. Siden bilder ofte kan være misvisende. En mann kan ofte komme mye lenger med selvtillit og sjarm.
Men jeg tror aldri jeg kunnet møte en mann for en første date å avtale sex på forhånd.
Blir litt mer det som skjer det skjer. Hadde følt det meget kleint om jeg skulle treffe en fyr med sex som avtale. For så å finne fyren helt usmakelig.
Hva tenker dere?

Vi har alle en alder, vi blir alle eldre,-noen klamrer seg til egen ungdom, andre til andres.. Men jeg skjønner fremdeles ikke hvorfor så mange er så opptatt av andres alder og hva, eller hvem, den er godkjent for...
Og i prinsipp så kunne jeg ikke gitt mer blaffen 😂😂😂😂😂😂
God søndag, take care, peace and love osv osv 😍😘

Et lite hjertesukk.
Enten så har alle single jenter og damer flyttet til Oslo, eller så er jentene i resten av Norge trege til å benytte seg av sukker. Virker som alle jeg har en rimelig OK match med bor i Oslo,litt trist for en vestlending 😏

.. at det hadde vært greit å se en vakker kvinne inn i øynene over frokostbordet en gang. Så våknet jeg av dvalen og innså at jeg spiser sjeldent frokost.

Så hører jeg pludring inne på badet, og blir i veldig godt humør, vesla gjør seg klar for kvelden, hun trenger ikke så mye min hjelp lengre, og det er litt greit. Jeg tenker at hun gjør meg glad og tilfreds, og at vi har et kraftig bånd.

Jeg vet at det er kjekt med balanse, ha en voksen person man kan gjøre voksenting med, og folk ser jo litt rart på deg om du ikke finner deg noe "snart", hva er det med ham liksom? :P

Sannheten er vel at jeg har det kjempeflott, nytt hus, ikke en trang 50Kvm leilighet jeg hadde tidligere, plenty av plass til vesla og meg, and then some!

Misforstå meg rett, jeg er fortsatt på leting, men det er ikke så viktig lengre, gleden jeg har, og som jeg får av vesla er mer enn god nok. Jeg har kamera som jeg bruker flittig, og utrolig flott terreng jeg kan boltre meg i, og savnet etter en kjæreste har kanskje svunnet litt, tatt en annen form, kanskje ønsket om en ny kvinnelig venn er større enn behovet for en kjæreste? Ikke det at jeg ikke ønsker en kjæreste velkommen, men det er ikke så viktig som før.

Noen som kjenner seg igjen her?

en jente anklager meg for og stjele bilder, men hun blokkerte meg før jeg fikk mulighet å spørre hvor hun har det fra! jeg føler det er person angrep! noe jeg kan gjøre?

hva synes dere er "okei" aldersforskjell? jeg er 46 og har truffet ei jente som er 28. er det for stor forskjell?

På tide med en pause gitt. Tom for interessante jenter å bli ignorert av😎😎😎

Får se om jeg greier å holde meg unna :p
Lykke til folkens!

Sex prat

Siste svar ma. 23 jan. 11:17 (111 svar)
Skjult ID med pseudonym ....

Fins det menn som ikke har behov for å begynne å prate om sex etter et par meldingene ?? Som faktisk klarer å vente med den slags prat til man er blitt litt kjent?

Bare litt oppgitt av det store behovet om å prate om sex sex sex. Ikke få meg til si min mening om alle de flotte tilbudene jeg får av mannfolk som vil tilfredsstille meg til jeg finner en kjæreste 🙄

Jenter/ damer kan sikkert være sånn og, og dette temaet er helt sikkert ikke noe stor nyhet. Måtte bare få ut litt frustrasjon.

#nullstillermegogserfremover

Hva liker du best?

Middag/lunsj osv?
Eller bare en kjapp kaffe med retrett mulighetene åpne?😁

Da er dagen og kvelden kommet, og i morgen vil jeg ikke lenger være her i denne sukkerskålen. Jeg er bringebærdropset blant de som smaker jordbær, som ingen ville ha.
Så da forsvinner jeg bare, jeg da og leter etter den spesielle et helt annet sted. Kanskje ved trolltjernet i skogen? Eller midt på en merket tursti på fjellet? Eller kanskje ved fruktdisken på Kiwi der jeg mister en favn med sitroner og får hjelp til å plukke dem opp igjen?
Hvem vet ... kjærligheten kan dukke opp når man mister venter det.

Klem fra verdens snilleste ...

Jeg var på singelfest i kveld og det er jo veldig sosialt og man kommer i snakk med mange forskjellige folk. Er hyggelig det, men jeg finner aldri noen som jeg har veldig god kjemi med. Savner å finne en jeg passer med og kan snakke med, evt kline med hele kvelden.. Så noen kjekkaser men som regel er de allerede tatt. Vet aldri hvordan jeg kan begynne en samtale med noen.. synd at det ikke ble noen speed-dating som jeg hadde gledet meg til. Hva syns dere andre om sukkerfesten?

I går gikk jeg på ski, da verker det i et stortåledd grunnet artrose. I dag gikk jeg store deler av dagen på skøyter, og nå gnager det i hofta :D
Er det normalt som førtiåring, eller er jeg en genetisk rælhaug!

Hvis jeg tilbringer mesteparten av dagen sittende så blir jeg til tider urolig og merker at jeg vil bevege meg. Men jeg spiser også ca. 3 ganger om dagen. Mitt spørmål er: om man, på dager der man ikke beveger meg stort, reduserer matinntaket til 1-2 ganger om dagen, vil man fortsatt være urolig, eller vil energinivået gå ned slik at man kan sitte stille uten problemer? Vil musklene bevege seg uavhengig av matinntak, eller blir man urolig pga overflødig energi grunnet for mye spising? (Googlet det, men fant ikke info).

Trumphy

Siste svar sø. 22 jan. 21:06 (100 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Da er snart Trumphyboy bak kateteret, hva kan vi vente oss ?

Hva er det beste du får servert?😁

Tror jeg har en forkjærlighet for And.
Men jaggu var det godt med dåhjort filet også.😍
Egentlig en farlig tråd å starte for ender med at jeg blir super sulten!! 🙊😂

Hvorfor svarer ikke enkelte.. Egentlig ganske mange personer når de får en høflig og innholdsrik melding, selv etter eget ønske fra sin egen profil?
Betyr ikke profilens innhold de selv skriver så mye for dem?
Eller er det kun bilder?
Er jeg så stygg at ett høflig tilbakesvar ikke kan gis?
Undrende..? Huff... Jeg begynner å miste den selvtilliten som trengs for å få til noe konstruktivt...
Rett og slett treffe en fin jente for en god framtid...

Blir en aldri så liten fest på meg i kveld :-) Hva er din plan? :-)

Lurer litt.. Hva synes dere er beste måten gå gå frem på? Hvor seriøst tar dere hjerter eller flørter? Rødt hjerte og vente på respons? Eller sende en melding med en gang? :) Har gjort sistnevnte selv.

Innspill?

...når hunden din går inn på det nystøpte gulvet til tanta di...
🤓

Er det i dag singelfesten er? Dere som er der: Hva går vi andre glipp av?

De aller fleste sier 'Kjærlighet kjenner ingen alder eller alder er bare ett tall'
Hvorfor er det da alder som må fylles ut og som ender opp som en "god" nummer 2 rett etter navnet da?
Et useriøst spørsmål, men noe må man jo spørre om også😜🥂

Min mamma giftet seg da hun var 24år, første jente fødte hun i 26 års alderen, nummer 2 kom da mamma var 28år og eneste gutten fikk hun da hun var 32år, en jente kom som attpåklatt i 1964 mamma da 41 år gammel. Ved konfirmasjon av første jente så er mamma nå blitt 41 og ved konfirmasjon av yngste datter så mammas alder 56 år burde det ikke vært sånn i dag også i 2017 i Norge ja etter min mening

Lenge siden det har blitt noe på dere? Hvorfor?

Ja - det lurer jeg på😊er det flest som møter opp alene eller kommer dere flere sammen?
Dere som har vært der før - hvorfor skal du/skal du ikke dit igjen?