Sukkerforum

Spennende lesing. I alle fall for oss som liker matematikk. Hvor mange bør man date før man treffer den rette?

http://ideas.ted.com/when-should-you-settle-down/?utm_campaign=social&utm_medium=referral&utm_source=facebook.com&utm_content=ideas-blog&utm_term=math

Jeg så på reprisen av Skavland i morges, der fortalte Lillbabs om turne med Sammy Davis junior. Hun beundret ham voldsomt, siste kvelden banket hun på garderobedøren for å fortelle sin beundring over hans evner. Det hun oppdaget var at han gråt, det viste seg at de færreste sa noe slikt til ham.

i kveld tok jeg en "Lillbabs" skrev på FB til en jeg samarbeider med som jeg synes er utrolig flott som person både i holdninger og på toppen et vakkert ytre. Det er en person i lederstilling med stor faglig integritet, hun ble så glad over den meldingen.
Moralen og oppfordringen er vel å sørge for å gi tilbakemeldinger på bra mennesker vi har rundt oss uansett hvilke posisjon de er i.

- For bak en profil uten bilde kan det skjule seg et fantastisk menneske! Ja, jeg vet at de aller fleste MÅ se personen de vil ha kontakt med. Men en del kan ha gode grunner til å "skjule" ansiktet. Det kan være bygdedyret, sjalu eller voldelige x-samboere, uheldige erfaringer eller andre grunner. Poenget mitt er at noen av disse kan være vidunderlige sjeler som KAN stjele ditt hjerte! Glem ikke det :)

Det er vår, det er påske, hvordan skal du bruke uka som
kommer ?
Jeg setter meg på flybussen i morgen tidlig, møter trivelig tur venninne ved innsjekk.
Regner med at det blir kroppsvisitering, av en eller annen grunn piper det hver gang jeg passerer sikkerhetskontrollen.
I sekken er kamera, lapp topp og minnekort.
Strikketøy, god bok pass og penger.
Turens dyreste øl skal drikkes i en av de mange serveringsstedene før Kjos sitt mannskap tar oss til Hamburg der vi skal være oppdagelsesreisene før vi setter sjøbein på veg mot gamlelandet.

- Det er nå engang slik at enkelte tar dette valget: Å avgjøre at en ikke vil ha barn, eller flere barn. Midt opp i all prevansjons-problematikk finnes en sikker løsning. Å gjøre seg ufruktbar. Men da kan man også falle mellom to stoler, hvis en fremtidig partner ønsker seg flere barn. Her er ærlighet viktig. Å fortelle at man ikke kan lage barn lenger. Er det noen som har erfaringer, historier å fortelle på dette området?

Jeg regner med at noen av dere kjenner følelsen. Vekkes 2 ganger ila natten. Opp k 0530-0600. #Zombiehue'

Rastløs

Siste svar sø. 9 april 2017 07:55 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Plutselig rastløs lørdag kveld kl. 22:48. Hva gjør jeg? 😊

Jeg fortsetter på disse gode vibbene på forum. Menns beste alder sies å være 34, mens kvinner forfaller fra alder 25. Tanker?
Kilder er av ukjent opphav.

I det siste har jeg opplevd flere tilfeller der jeg har blitt besøkt, så ummidelbart blokkert. Dette av brukere jeg aldri har besøkt eller kontaktet tidligere på noen måte.

Er det slik blokkeringsfunksjonen er ment brukt? Trodde (tidligere) det var for å stoppe brukere som plager en. Ikke "uskyldige".

Kjipt å ikke en gang kunne se profilen til de som har besøkt en ...

Hva har gjort deres fredag, til å bli en svært god start på helga?

Nå har jeg brukt noe v min tid til å kikke på profiler, shatte og date. I tillegg har jeg fulgt og lest mange å trådene her inne.
Det har vært en bra erfaring for meg, for jeg har lært noe om meg selv og noe om andre tror jeg😉
Tror nok det er endel menn her inne som har fryktelig hastverk.. brems litt da, så går det bedre😉
Tror nok også det er mange som bare trenger noen å skravle med, å det er helt Ok. Å andre igjen er overhode ikke ferdig med X'en😉
Min gjesteopptreden har fått meg til å innse at sukker blir en unaturlig arena for meg å treffe menn eller date.
Det som først fikk det til å skurre var faktisk en så enkel ting som at noen her på forum skrev: In real life (IRL) så ville jeg....
Så om jeg skal ha noen i mitt liv, skal det være for RL 😂👍

- Kanskje derfor det er over 1 million av oss, i dette lille landet?

Nordmenn er generelt litt sedat, kalde og tradisjonelle. Vi har ikke så lett for å åpne oss opp for nye miljøer og nye mennesker. Man skal ikke lenger enn til Danmark, der er innbyggerne mye med gjestfrie, kontinentale og åpnere enn oss. Det har jeg fått erfare.

"Å aldri ta en risk er den største risken du kan ta", sang Jahn Teigen en gang. Noe å tenke på?

God kveld i stua. Betalte for en månedsperiode da jeg endelig så en jeg syntes å dra kjensel på i det virkelige liv som jeg ble svært sjarmert av. Nå viste det seg at det ikke var tilfelle...
Merker at jeg blir veldig overfladisk og trives ikke med det. Sjarm kommer ikke alltid frem på et foto.
Matchtall gir en liten indikasjon og jeg er villig til å ta en kaffe, nå slår jeg til- det er vår!

Jeg er mann og har vært på Sukker i 6 år, og jeg har aldri fått førstegangsmelding her inne. Blir litt lei meg når jeg tenker på det haha ;) men selvfølgelig fått meldinger fra falske profiler da ;) Er det andre her som har det som meg? ;)

Og nå da?

Siste svar fr. 7 april 2017 19:52 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym maryandthe

Godt over 5000 besøk, 90 hjerter med stort og smått, en håndfull dates og en annen håndfull "nesten dates" - som har ført til niks og nada - og mange, mange måneder som har blitt til år på sukker... er det fremdeles håp? Håper alle dere der ute får en fin vår med mange flotte møter😘!

Hvordan kan jeg skifte passord her?

Jeg tar en pause fra Sukker nå. Hvor lenge vet jeg ikke. Kanskje for godt.

Har fått kontakt med ei alle tiders fin jente. Vi er helt på bølgelengde og ting kan være i emning.

Da føles det uriktig ut å fortsette med å være her på Sukker.

Ønsker dere alle lykke til!

I disse tider da vi løper fra hverandre fortere enn svint, hva er du villig til å ofre for en partner?

Kunne du f eks tenke deg å å la partneren din utdanne seg i mens du halvveis forsørget denne?

Det er ikke jeg så sikker på om jeg ville gjort. Surt å ha "ofret" seg hvis den andre part stikker av etterpå..
Dette gjelder jo også de som jenker på sine jobb ambisjoner, for at den andre skal oppnå sine..

Litt tanker det å være på då datingside..
Man lager en profil og legger ut noen bilder..
Først tenker man å legge ut noen virkelig flotte noen, men vent.. er det egentlig det jeg vil?? jeg vil jo egentlig treffe noen som ikke bare liker ansiktet mitt...
Å hvordan skal jeg forholde meg til de som kontakter meg??
Alle er jo faktisk ikke noen jeg ønsker kontakt med, men de har jo alikevel utlevert noe ved å ta kontakt, så jeg bør jo gi et svar?
Litt omtanke og folkeskikk skader aldri noen.
Også er det jo litt utfordrende og ikke alltid like enkelt å vite hva man skal skrive til helt fremmede menn eller kvinner ;-)
Jeg har lest noen innlegg her..- å hvordan kan man gå inn i noe nytt med en tanke om at det motsatte kjønn gjør alle feilene? da har man jo ingen sjanse før man har startet. Se ikke bakover, det er jo ikke dit du skal ;-)

Fenomen jeg stusser over i disse konkurrerende sveipeappene: Stadig oppfordring til gutta om å sende en melding. Er det noe dere ikke forstår om hvordan disse virker?

Og en ting til: Dere behøver ikke å bruke de kornete bildene som appen finner på Facebook. Dere bruker jo mye finere bilder her?

Og et innsidetips til slutt mens jeg er i gang: Ingen (normale) menn har blitt kåte av å se blomster, barna dine eller landskap. Gi oss portrett og helfigur med god oppløsning. Nogenlunde ny dato, uten filtere og elektronisk pynting.

Hva skjer i påska da? Noen koselige planer for fridagene?

Lengter etter fridager nå når arbeidsdagene er unormalt lange og mye står på agendaen.
Gleder meg til rødvinskartongen og jeg reiser til Geilo. 🍷🐔🍷

Er det mulig å sette brukere her inne på en slags ignore slik at man slipper å se postene deres?
Har prøvd å lete rundt både i appen og nettleseren, men klarer ikke finne noe.

- Er det derfor mange av oss sannsynligvis forblir single livet ut? Bare evt avbrutt av kortvarige eller sporadiske "forsøk"? Betydningen perfekt går på at en partner skal være mest mulig lik seg selv, eller aller helst en blåkopi. Flere setter opp en kravliste som er så lang at den kan skremme bort rubbel og bit på to bein.
- MEN, litt av nøkkelen til et vellykket forhold er at man gir partneren Space, litt frihet til å dyrke hobbyer, interesser eller venner - selv om de kanskje ligger litt utafor ditt interessefelt. Gjør man ikke det, vil det neppe vare. Eller bli en ulykkelig affære. En må like HELE mennesket, også det som ikke er "perfekt". Først av alt, en må dyrke kjærligheten. Dette litt mystiske ordet. Da faller ofte de vriene puslebitene på plass, ikke sant? :)

https://www.youtube.com/watch?v=5ogh7PtzKYw

Var dere 42 når dere fikk konehår? Hvis ikke, hvorfor før eller senere?
Til dere under 42: Er dette noe å grue seg til?

Det går mot stortingsvalg og det ble rapportert om flere nystiftete partier. Men er det noen som taler de singles sak?

Burde Sukker som den største aktøren i Norge engasjere seg litt? Bør vi sette opp en liste der våre brukere kan komme med forslag og stemme frem fanesaker? Så spiller vi dette inn til partiene når det nærmer seg, og som kanskje vil ta hensyn til dette for å tiltrekke seg de snart én million single i Norge? Kjør debatt! :-)

Jeg må flire litt når jeg leser disse opphetede diskusjonene her inne.
Den beste kommentaren som oppsummerer forum for hva det er:
"Og for det meste diskuteres det hvor utilstrekkelig alle er, spesielt menn og gubber ;)" - Ok, dette går begge veier. Og nei, dette er ikke noe stakkars oss menn-tråd. Mer, stakkars oss alle-tråd.

En stor del av kommentarene her inne relatert til et forhold-tema leser jeg stort sett som dårlige erfaringer fra tidligere, eller hvordan man skal unngå det i fremtid. Misforstå meg rett; det er viktig å se seg tilbake noen ganger, og det er viktig å være bestemt på hva man vil ha (jaffal for dem oppi åra) Vi litt yngre har fortsatt ung og dum kvota.

Så god som jeg er så synes jeg selvfølgelig fortjener, og håper alle finner seg noen bra asap. Men i stedet for å bygge muren deres høyere nå, kanskje dere bør rive den ned, og begynne litt på nytt? Det trenger ikke å bety at dere går på akkord med dere selv (Som er så ofte brukt her inne) :) - Prøv å nullstill dere til tross for en dårlig date erfaring eller to. Det kan hende den dere minst venter vil gi deres mest. :)

"My mom always said life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

Statusjag.

Siste svar on. 5 april 2017 15:21 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym rumpabar

Interessant å se det statusjaget som mange bedriver.

Aner litt forskjeller på hva menn og damer løper etter. Liten brannfakkel selvfølgelig, men våger å påstå at mange menn fremhever seg selv ved dyre biler/båter og går etter damer som andre menn snur seg etter. Mange damer jakter på disse mennene som flasher rikdommen sin eller ønsker å fremstå rike vellykkede.

Hva mener du menn og damer jakter på?

Hei er det bare menn som skriver her?

Øynene

Siste svar on. 5 april 2017 10:51 (55 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvorfor har så mange menn bilder med solbriller på? Øynene sier meg så mye, også på bilder, så jeg skulle så gjerne sett øynene deres!

- Hvilken jente/kvinne drømmer ikke om å få møte prinsen sin? Og hvilken gutt/mann drømmer ikke om å få prinsessa si?
Våren er i full gang, og om ikke lenge blir det grønt og frodig med stadig lysere kvelder. Naturen våkner til liv, men det gjør også jakten på kjærligheten. Eller rettere sagt: Lengten etter en kjæreste som bare er DIN. Den etterlengtede øyekontakten - og blikkene som sier: Kom hit, jeg vet at du vil!
Prinser og prinsesser, lady'er og gentlemen - de finnes der ute. Barrieren er og tørre å utforske, søke og virkelig lete. Det er ikke lett. For prinsene og prinsessene er ikke alltid lett å fa øye på. De skjuler seg, bevisst eller ubevisst i mengden. Jakten er i gang mine damer og herrer. Jentene søker sin prins, gutta søker sin prinsesse. Og jeg?....søker min Askepott! Ha det fint alle :)

Kjørte faktisk 40 mil for å treffe en date i helga. Kan si man er rimelig ivrig på ham da vel? Var veldig sikker på at han var verdt det da, etter mye chatting og noen telefonsamtaler. Og kvelden ble bare helt fantastisk.

Nå er jeg hjemme etter å ha kjørt de 40 milene i retur. Smiler fornøyd og er forelsket. Håper han vil mer 😍

Så... Hvor langt er det lengste dere har dratt på date?

Ladyboys ...

Siste svar ma. 3 april 2017 23:00 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym mann40år

Noen menn tiltrekkes av ladyboys også, men hva gjør Sukker egentlig for å hjelpe oss til å finne kjemien med det "tredje kjønnet"??

Hva skjer a'? Er du nærmere en kjærestestatus?

Nå når jobbmarkedet begynner å ta seg opp igjen, er det mange som går rundt med tanken om å skifte jobb.
Det fins mange lenker der ute i internettverden med gode tips og standarder på CV og søknader, men dere som har meninger om det meste;

1. Hvordan skal en CV se ut?
2. Hvordan skrive en god søknad?
3. Hvordan kle seg, og opptre, under et intervju?

Her er det nok litt ymse å komme med, da med tanke på type jobb og stilling.

Kjør på!

God morgen, folkens!

Håper at dere har sovet bra og er opplagte. Dagens plikter kaller. Noen av dere er sikkert igang med morgenkaffen.

Her kan alle som vil ta en kaffeprat.

Se, hvilken morgenstund!
Solen er rød og rund.
Nina er gået i bad.
Jeg' spiser ostemad.
Livet er ikke det værste man har
og om lidt er kaffen klar.

Blomsterne blomstrer op.
Der går en edderkop.
Fuglene flyver i flok
når de er mange nok.
Lykken er ikke det værste man har
og om lidt er kaffen klar.

Græsset er grønt og vådt,
Bierne har det godt.
Lungerne frådser i luft.
Åh, hvilken snerleduft!
Glæden er ikke det værste man har
og om lidt er kaffen klar.

Sang under brusebad.
Hun må vist være glad.
Himlen er temmelig blå.
Det ka jeg godt forstå.
Lykken er ikke det værste man har
og om lidt er kaffen klar.

Nu kommer Nina ud,
nøgen, med fugtig hud,
kysser mig kærligt og går
ind for at re' sit hår.
Livet er ikke det værste man har
og om lidt er kaffen klar.

- Foreldre dater foreldre
- "Hyperaktive" og arbeidsnarkomane dater samme type.
- Barnløse dater barnløse

- Har noen opplevd tidligere å ha blitt forelska i nabojenta eller nabogutten? Som de aldri fikk?
- Eller en i klassen på grunnskolen eller videregående for den saks skyld.
- Fyr løs :)

Våren er her og jeg føler sterkt behov for å heve min personlige frekvens. Hva med deg? Jeg skulle så gjerne begynt å danse igjen. Er du flink til å føre på dansegulvet? Jeg har lett for å la meg føre, så bare jeg har en hyggelig og sikkert dansepartner kommer resten helt av seg selv. Trenger å komme i form, få av noen kilo og samtidig høyne frekvensen. Jeg blir så glad når jeg danser:-) Føler du det samme?
Har listet opp måter å heve frekvensen og ser at jeg har mye å ta tak i.
Gi lyd om du har lyst til å bli med å danse:-)

18 måter for å heve sine vibrasjoner?
– Bli bevisst dine tanker
– Fri deg fra all frykt
– Finn noe vakkert og sett pris på det
– Bli bevisst hva du ser på, lytter til og leser
– Vær bevisst maten du spiser
– Drikk mye vann
– Tilbring tid i naturen og gå gjerne barbeint
– Meditér (sitt i en behagelig stol, lukk øynene og pust ut og inn)
– Vær aktiv – fysisk og på andre måter
– Vær i kontakt med vann (dusj-badekar-svømmebasseng-utendørsbading)
– Vær omtenksom og generøs
– Vær takknemlig
– Sørg for aktivt å utvikle dine spirituelle perspektiver
– Heal og gi slipp på fortiden
– Praktiser tilgivelse (det er viktig også å tilgi seg selv)
– Ikke legg skylden på ytre omstendigheter for dine “vibratoriske mangler”
– Lytt til (gjerne harmonisk) musikk
– Husk at alt dreier seg om balanse (unngå ensidighet og varier vaner)

Når du har vært på så mange dårlige dater at du tenker at flaksen burde snu og så forteller den neste du går på date med hvordan han og ekskonen kjøpte sengen han har hjemme i leiligheten sin nå!

http://www.klikk.no/bolig/husarbeid-og-kjonnsroller-1448703.ece

God helg alle her eller litt lite igjen av lørdagen :)..ny her!!

Bare et lite spørsmål ang dere som bruker pseudonymt.
Jeg må tilstå at jeg irriterer meg litt over dem som bruker pseudonymt her inne, mest fordi jeg ser ikke hvem jeg prater med.

Er du den samme med pseudonym som du er i virkeligheten eller spiller man en tøffere rolle, som f.eks den man skulle ønske man var men som man ikke er.

Jeg vet ikke hvem noen av dere med pseudonym er bortsett fra ei og hu vet jeg er samme person både med og uten bilde....frekk, tøff og vakker.

Jeg begynner å bli lei folk som har flere roller i livet sitt...hvem er hvem og hvem er den ekte deg.
Jeg begynner egentlig å bli lei alle sånne rollespill på nett, jeg har vært ut og inn på div datingsteder og hatt en god del forhold som ikke varer stort lengere enn 3 mnd, det er så lenge folk greier å juge før dem sauser seg inn i halvsannheter og blir avslørt.

Og det er vel grunnen til at mange bliir sittende her i åresvis, fordi dem drar på seg en maske som ikke er ekte..

Kun et spørsmål.

Hva bruker du dagen til?
Jeg synes lørdags formiddag er deilig og løfterik.
Tre nybakte brød står på kjøkkenet, nypresset juice i kjøleskapet.
Har klart å få skrubbet rent et gjenstridig badekar etter å ha funnet tips på nettet, tok først zalo på en klut, deretter skrubbet jeg med baderens med klorin, nå er det klart for nye hyggelige timer med bok, skumbad og kanskje en iskald øl på kanten.
Nå er det valgets kval på øvrige ugjorte oppgaver, jeg lytter på radio mens jeg holder på, mye trivelig på programmet lørdagsformiddag, Popquizz er et av dem.
Nå har jeg kaffepause, svart nykokt kaffe, to vaniljekjeks.
Hvordan er din lørdag`?

Jeg har vært drittlei TV-serier en stund. Dvs siden jeg så Pablo Escobar og Narcos januar/februar. Nå kjenner jeg at det er på tide å finne en serie eller to. Så sesong 1 av danske Bedrag. Spørsmålet er, hva annet er ute der nå?

Jeg er ikke helt oppdatert, og trenger påfyll og inspirasjon. Ikke i kategorien "Orange is the new black", eller "Modern Family". Ikke særlig glad i sci-fi heller. Spenningsserier og drama av høy kvalitet. Finnes noe nytt, på nivå med "6 feet under" (serien over alle serier, for meg), Fargo, Deadwood, Breaking Bad, Homeland mfl? Trenger inspirasjon...Sumo, netflix, HBO, hvasomhelst!

Velkommen til en god prat her.

Etter å ha vært her en stund og lest en del på forumet, får jeg inntrykk av at kvinnene her inne får enormt mange meldinger. Noen får så mange at de knapt rekker å lese alle, og i allefall ikke svare på de. Jeg er selv en kvinne på 41 år, og jeg kjenner meg virkelig ikke igjen i denne problemstillingen. Jeg er alminnelig pen, har mange gode kvaliteter (tørr jeg påstå), godt utdannet, snill og grei. Blir egentlig ganske nysgjerrig på hvordan andre kvinners profiler ser ut. Hva gjør de som får så mange henvendelser? Har prøvd å kikke på andres profiler, men får ikke tilgang pga. for lav match 😅 Noen andre som har gjort seg noen tanker om dette?

Jepp, det er et slags sug når helgen er her etter en lang uke der det er liten tid til å savne noe annet enn søvn.
Med mat i magen, rødvin i glasset , fredags tv som surrer i bakgrunnen sitter jeg her igjen alene.
Har ikke giddet å slå på alle lysene engang.
Jeg savner selskapet og fellesskapet av en mann som hadde villet småsnakke, kommentere det vi ser med et halvt øye, mens det andre halvannet ser på meg. Vi gjesper i kor litt småbrisne, bestemmer å legge oss, i skje selvsagt, våkner på morgenkvisten for et nært og vart morgenmøte.
Det er lov å drømme vel?
Hva drømmer du om ?

Og det er alle disse ufine kommentarene. Verbale personangrep, nedlatenhet og harselering av en del andre i diskusjonsforum. Ærlig talt, både jeg og de fleste andre forventer LITT mer fra voksne folk. Dette har altså ikke noe med meg å gjøre, jeg snakker på generelt grunnlag.
- Det går faktisk an å oppføre seg. Og dere som driver med denne sporten: Det er kanskje en grunn til at dere er single hvis dere også er slik IRL.
- Dette vil jeg sikkert få mye pepper for, men det får så være. Måtte bare få dette ut.

Ny her og ville ønske alle en fin helg :)

Denne tråden er for alle dere som er oppe om natten, enten fordi dere ikke får sove, fordi dere er på nattevakt, eller av andre årsaker.

Tråden heter altså "Nattens blues".

Om natten er det stille og tankene kommer som regel til oss når vi er våkne. Noen ganger glade tanker, andre ganger melankolske tanker.

Blues er et standarduttrykk for melankoli, nedstemthet og følelsen av ensomhet. Men blues er også et uttrykk for dyp lengsel etter kjærlighet og elskov.

Her kan alle dere som vil bidra. Enten med småprat, noe dere vil fortelle om, eller andre ting.

Velkommen!