Sukkerforum

Jeg må si at når man ser at man er on line, men egentlig ikke er de,t er uting her på sukker.

Hvis jeg da vi snakke med noen, eller sender en melding, så kan det faktisk hende de ikke ser det før dagen etter bare fordi de er pålogget på mobil, men ikke ser på det !!!

Nei dette e en "falsk" å si de er pålogget, når det egentlig ikke er tilgjengelig.

Liker det ikke!!!!

Utolmodig, vil ha svar med en gang!

Er det bare meg, eller kryr det av readheads på Sukker?

http://youtu.be/Uoo2KioueCQ

Skummelt. Folk burde blitt flinkere med å bruke kondom

For en tid siden møtte jeg en dame i en viss sammenheng jeg ikke vil utdype. Hun er i mine øyne helt perfekt på alle måter. Ikke bare utenpå, men også fantastisk personlighet, hun har alt jeg drømmer om hos en potensiell kjæreste.
Etter at jeg møtte henne virker det bare meningsløst å sende melding til andre her på sukker, så det har jeg helt sluttet med. De få gangene jeg har vært på byen har jeg ikke giddet involvere meg i samtaler med damer på sjekkern osv.

Så problemet; vi treffes i en sammenheng som i mine øyne tilsier at det er nærmest umulig for meg å invitere på date eller lignende uten at det skaper problemer.
Hun er singel og hun er på sukker, men jeg tør ikke engang gå inn på profilen hennes.

Huff, livet er jaggu brutalt..

:)

Hvis dere ligger ned ei jente på 2 daten, hva tenker dere om hun?
Blir hun regnet som en ONS eller er dere fremdeles interresert i dama?

Hei.. Fylte nylig 22 år. Jeg har aldri kysset en jente og heller ikke hatt sex.

Jeg har begynt å bli ganske desperat. Sannheten er jo igrunn at jeg ikke prøver, men jeg føler liksom det er nytteløst. Jeg føler ikke at jeg er en morsom person, at jeg ikke har noe interessant å komme med i samtaler eller finner spennende temaer å diskutere. Jeg er ikke attraktiv, har ikke særlig pent smil osv.

Selv her på Sukker.no klarer jeg liksom ikke å skulle finne ut hva i all verden jeg skal skrive til de mange jentene her inne... Hvordan holde chatte-samtalen igang.. hvordan begynne dem riktig, hvordan avslutte dem naturlig osv.

Jeg føler at noe av grunnen er at jeg ikke drikker alkohol, aldri gjort det. Og er dermed heller ikke med på fester ol., men.. jeg føler meg liksom ikke som noe party- eller drikkemenneske.

Det andre problemet jeg har er noe mer dyptgående.

Jeg venter liksom på å bli forelska. For jeg tenker som så at det bare vil være å lure folk og skulle sjekke dem opp når man ikke er forelska i dem, pluss at det for meg vil virke som jeg lurer meg selv. Man kan jo liksom ikke kysse og ha sex med folk før man blir ordentlig forelska, eller er det det folk gjør? Har jeg misforstått at man liksom blir forelska først, eller blir man det kanskje etterhvert? Jeg innbiller liksom meg selv at om jeg blir forelska, ja da skal jeg prøve.. Men jeg vet jo ikke om det er sant eller ikke, ennå...

Jeg har vært forelska en gang i livet mitt, og det var vel i tredje klasse på barneskolen... Ikke noe mer etter det... Når alle var forelska osv. på ungdomsskolen? Nada, ingenting. Jeg er liksom redd for at jeg på et eller annet vis har mistet evnen til å forelske meg? Og da tør jeg liksom ikke prøve å skulle sjekke opp folk heller...

Jeg lurte på om noen har noen råd, tips eller tanker omkring dette... Nå fikk jeg hvertfall skrevet det ut, om ikke annet.

8. Mai

Siste svar ti. 8 mai 2012 20:46 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Noen andre enn meg her inne som stiller i uniform for å markere denne dagen?

http://www.youtube.com/watch?v=t9eiHTjRQGY

Hvor i Oslo får man tak i en ryggbag med plass til både filmkamera, stativer, lyskastere, røykmaskin og annet? Det er ikke ideelt med en 130 liter tursekk. De er for smale nederst, og jeg ønsker ideelt sett noe enda større. Jeg har sett folk fra militæret gå med solide poser på ryggen, men ingen vet hvor man får kjøpt dem. I sportsbutikkene finnes det ikke. Heller ikke på Foto Video. Ei har fortalt meg at det selges slikt på Youngstorget, men jeg har ikke sett det ennå.

Kontakte jenter.

Siste svar ti. 8 mai 2012 19:45 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Doctor Who

Funderer på, hvorfor det har seg at.. Omtrent ingen svarer på meldinger her inne, av jentene altså. Enda det er bare noe helt, enkelt ! Er en gutt som ser ganske okey ut vil jeg tro. Ikke spesielt rar :D Men framdeles så, er det umulig å bli kjent med noen. Kan det noe med å gjøre at, mesteparten av meldinger rett og slett blir kvantifisert av jenter? At de mottar så mye oppmerksomhet, at det blir umulig skille ut noen? Samtidig, sikkert for de peneste jentene, vil jeg vel tro at oppmerksomheten ofte blir veldig ensformig. Bombadert til de ikke lengre orker kontakte noen :p Som befinner seg utenfor sine opplagte preferanser. (De velger, peneste eller, hva enn skulle være.)

Jeg skal pusse opp ei leilighet. Nå er det eget kjøkken med plass til ett lite kjøkkenbord. Ville dere beholdt kjøkkenet slik det er eller åpne opp mot stua? Kommer uansett til å ha spisebord på stua om det er eget kjøkken eller åpent. Stua er forøvrig stor. Kom også gjerne med forslag til innredning alt fra vegger, gulv og skap:)

Junior Masterchef

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mr_Kent

Bladde meg innom Junior Masterchef på tv3.
Gutter å jenter på 11-12 år som lager retter som ser langt mer innbydene ut enn den grandiosaen mange på min egen alder klarer å lage. ;)
Selv er jeg glad i å lage mat å synes det var veldig artig å se at yngre generasjoner finner det spennende med mat.
Om det blir en ny trend, Så har de neste generasjonene en kulinarisk tid i møte. :)

Dei siste dagane har to av jentene eg prata med fortalt meg at dei sletter seg på sukker på grunn av innpåslitne gutar som verkeleg ikkje har skjønt greia her inne. Jentene var så hyggelig å gje meg navna deiravså vi kunne fortsette praten på facebook. Men lurer på kor mange andre jenter som opplever dette og forsvinner fra nettsiden.

Ha litt is i magen og prøv å vere litt kul..

Helsing ein som trur han har skjønt det

Ukas rant!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

http://www.youtube.com/watch?v=gU7Lzvhbz_0&feature=g-all-u

http://www.klikk.no/kvinneguiden/samliv/article757359.ece

Hvilke låt(er) får du ikke spilt høyt nok??
Hvilke låt(er) får deg til å lukke øynene og bare nyte?

Hvilke låt(er) gir deg gåsehud?

Nei, jeg både tror og håper ikke det, men syns det likevel er grunn til å skrive ned et par punkter til varsko.

Jeg personlig elsker mye av den amerikanske kulturen. Amerikanerne har jo i en årekke vært kjent for å lage eksepsjonelle filmer bla, de har vært ledende innen teknologi selv om Kina kommer hakk i hæl.

I Norge har det jo aldri vært produsert like mange gode filmer som nå, vi har mennene bak låtskriverselskapet Stargate som gjør stor suksess med artister i USA som Beyonce og Rihanna.

-Vi har også Sondre Lerche og Maria Mena som bla har spilt hos talkshowvert David Letterman, Jay Leno, Oprah osv så sånn sett er det mye bra med dette enorme riket. Det er jo tross alt her det ikke eksisterer noen form for jantelov, da tenker jeg spesielt på byer som Los Angeles, Las Vegas, Miami, hvor alt er fritt, du kan være som du er, ingen kritiserer deg for noe som helst og folk er ekstremt opptatt av å gi deg ros for det du får til. I byer som Chicago, New York osv. er det nok litt mer annerledes, her er folk litt mer nede på jorda. Men også her er folk veldig hyggelige og sjenerøse.

Her i Norge vet vel alle hvordan det er å stikke seg litt fram, da er de gamle dinosaurene på deg med en gang.

- Jeg ser også en stadig økende tendens for nordmenn som interesserer seg for den amerikanske valgkampen. Nordmenn flest var vel stort sett helt enig om at Bush var veldig ille men han oppnådde stor popularitet i Afrika, der han bidro sterkt i kampen mot Aids og malaria.

- Og nå er det jo snart duket for valgkamp igjen hvor de fleste vil at president Barack Obama skal få styre landet videre. Jeg tror de fleste nordmenn er uvitende til hvor konservativ denne enormt hippe og populære mannen er. Norske eksperter vil ha det til at politikken han fører er enda mer rettet mot høyre enn det Fremskrittspartiet er i Norge. Jeg tror vel denne voldsomme interessen for dett valget handler mer om popularitet, enn at politikken kandidatene fører er så revolusjonerende som man skal ha det.

- Folk som driter seg ut/ slankeprogrammer/ modellpress/ reality- tv aka Robinsonekspedisjonen, Paradise Hotel etc etc.

-Reality tv er jo også et amerikansk tv-sjanger som vi har hatt her i Norge de siste årene. Helt sidene tv3 kom på banen med Robinsonekspedisjonen i 1999 hvor Christer Falck ble den store riksklysa, har antall programmer eksplodert! Ja vi ler jo fremdeles j....g mye av disse programmene. Altfor unge, usikre, sexfikserte menn og kvinner tidlig i tjueårene so

Her kan naive tøser stille ubrukelige spørsmål om skumle sykdommer, og få like ubrukelige svar tilbake igjen!

Fyr løs! :D

En liten problemstilling som kan gi mange fantasifulle svar og flere har vel meninger om dette.

Om man tar karen/dama man dater på fersken i å game deg/bare vil bruke deg for moro skyld for å oppnå status blant vennene sine. Hvordan bør man handle, evt si osv? Hvordan kan man best mulig ta igjen uten at den andre ser at du vet hva de driver på med?

Det er mulig at blonde piker har mest moro, men rødhårede har mest underholdning under dyna. Det viser en undersøkelse som er gjennomført av den tyske sexologen Werner Habermehl.

Naturlig rødhårede kvinner har et langt mer aktivt sex-liv enn kvinner med en annen hårfarge. De rødhårede kvinnene har flere forskjellige partnere enn andre, og har sex oftere enn gjennomsnittet, sier forskeren.

Noen som har meninger om dette??

Det betyr IKKE alt.

Enten det, eller så mangler de femininitet på andre måter.

Jeg blokkerer dem alle sammen.

Enten det nå er uvettig bruk av bil, nikotin/røyk etc.

Som en venn av meg, en notorisk fyllekjører, reagerte da en god venn av ham hadde (fylle)kjørt seg av veien, lå i koma med hjerneskade og var forventet å forbli en grønnsak.
Han sa: "Det skjedde ikke".
(Han visste jo så meget godt at det kunne ha skjedd med ham, at det godt kunne ha vært han som lå i den tilstanden.)

Imponerende hvordan menneskesinnet bruker forsvarsmekanismer som rasjonalisering, fornektelse etc.
Det er imponerende hvordan menneskesinnet lager seg en subjektiv virkelighet som ikke alltid overensstemmer så godt med den egentlige verden.
Ikke sant?

Etter å ha truffet mange menn fra sukker, vurderer jeg å importere en flott, utenlandsk mann. Årsaken er at jeg er er lei av anorakkmannen som ikke har genuin selvsikkerhet og tro på seg selv. Danske menn har vesentlig mer selvtillit og opptrer mer maskulint enn den gjengse sporty Ola Nordmann. Likeså med en del engelske, tyske og amerikanske menn. Vennligst ikke kritiser min stigmatisering ettersom det ikke er poenget med tråden. Poenget er at jeg har ikke sett maken til menn med gode visjoner og store ord men som i lengden ikke står i forhold til handlinger og gjerninger. Jeg har bodd i utlandet så jeg vet litt om hvorfor jeg sier dette.

Regner selvsagt med hard kritikk i tråden, men temperatur er bare fint! Sørg bare for å være saklig og overbevis meg gjerne om at jeg tar feil :)

HEY!

Sitter her og tenker på alternativene for sommerferie og syns igrunn det er litt småvrient. Har jo allverdens av alternativer når man er singel, men det er liksom ikke så fryktelig mange å feriere med når de fleste har koner og barn osv.

Har bare planlagt den ene uka, av den enkle grunn at det måtte fastsettes på kalenderen for resten av slekta. Hytte på deling krever sin planlegging. Ellers er det altså tre uker jeg ikke aner hva jeg skal finne på...deilig å ta det på sparket også, men ...

Liker du å planlegge lang tid i forveien?

Virker som om dating tas mer alvorlig her i Norge, enn det kanskje gjøres andre steder. Man skal helst vurdere opp og ned i mente før man inviterer noen ut på date. Helst utveksle en haug med meldinger for å kartlegge hverandre før man hopper i det. Kanskje forventningene da er større også, hva vet jeg?

Synes igrunn det ser ut til at f.eks Amerikanere tar litt lettere på det. Husker fra tv programmet der Nors-Amerikanere ville finne seg norsk kjæreste. Virket som datingen gikk på et litt enklere plan der.

Hva tror dere? Liker dere å bli godt kjent før dere inviterer noen ut?

Jo flere kokker jo flere søl..jo flere skribenter, dess mere møl..eller...?

Det var en dag i sukkerverdenen at en av sukkerbitene ville finne seg et potensielt kjæresteemne.... Da var det bare å gå i gang med å tråle topplister, hjertelister, besøkslister og andre lister. Jakta var i gang...... Så ble det åpnet en profil.. Der sto det :

Så en profil som ble avsluttet med denne setningen:

"Btw er du FRP'er er det ingen vits i å snakke til meg."

Hva er galt med henne, tenker jeg da. Finnes da mange hyggelige FrP-ere!

Bra reklamer

Ingen svar
(mann 33 år fra Buskerud) Privat melding

Selv har jeg ikke sett på noe spesielt med reklamer de siste 15 åra, siden jeg ikke har brukt en TV kanal på like lenge.
Men det fins faktisk noen bra reklamer der ute, som er ganske morsomme eller bra. Post de du syns er bra her :)

Noen jeg finner bra/morsomme:

WOW: http://tinyurl.com/cbg852g

TNT: http://tinyurl.com/7b9kcfg

Eller? :)

Og her er tråden alle ordentlige seriøse som elsker sex uten kondom kan tegne seg for mer effektivt finne likesinnede.
Og som har fått "noe".
(Dobbeltmoralistene bes ikke tegne seg her)
(Eller som har brukt kondom, men har fått "noe" likevel.)

Er litt skuffet, hadde egentlig ventet mer kompetanse og bedre holdninger om dette.

Så lager nå en tråd, så enkelte kan lære mer eller få vite hva som venter dem.
(Jeg er urealistisk veldig optimistisk om jeg tror alle klarer det.)

Så list opp, hva er de verste tilfellene av dårlig seksualkunnskap og seksualhygiene som du har hørt om, både i Norge og utlandet.

Jeg kan starte med å nevne det ekteparet som tredde kondom på en banan.

Har datet en kar en stund , men vi har funnet ut at vi ikke har de "riktige " følelsene som skal til for at det kan bli noe mer. Samtidig har vi det så fint når vi treffes, og det føles så godt når vi er sammen. Vi er begge enige i dette. Tror det kan bli vanskelig å gi ordentlig slipp på "oss". En absurd følelse egentlig. Første gang jeg liker en kar så innmari godt uten å likevel være forelsket.

Hva tenker dere, kan det utvikle seg noe her etterhvert ?

Yes, - nå har jeg endelig fått en match på 100 så nå er det bare å skyte frem brystkassa å gå på.
Men der er problemer, for det første så svarer ikke dama på mailen.
Ellers har ikke Dama bilde i profilen, bildealbum eller beskrivelse av seg selv eller drømmepartner.
Er dette en useriøs bløffedame?
Hva gjør jeg?
Tips mottas med takk.

Jeg har de barna jeg skal ha, verken kan eller vil ha flere. Derfor har jeg satt:

Vil du ha barn: Nei (1) - svært viktig
Hvor mange år til barn: Aldri (10) - svært viktig

Det andre er jo en logisk konsekvens av det førsete. Allikevel opplever jeg stadig at jeg får stort rødt blad på det andre spørsmålet, mens vi er like på det første. Med tilhørende lav score. Enten er Sukkers system på bærtur, ellers er spørsmålet for upresist stilt.

.....BREV og BESØKSFORBUD HER ?

Jeg har visst det..

Hmm....

Bytte til tidligere godkjente profilbilder når man vil.

Jeg tror nok det.

Her jeg sitter med kamferdropsene mine og kaffen som slurpes fra te-fatet...Er bare 33 år,men føler meg som 65+ ...

Har ikke barn eller barnebarn som besøker meg heller..

Nei,skulle vært 19 år og hatt hell og lykke på sjekker`n :)

Men,nei....toget har nok gått nå ja..:(

Lager egen tråd rundt dette temaet. Intresessant å høre hvordan andre oppfatter dette..

Selv føler jeg, antagelig som en følge av likestillingen og kvinners uavhengighet, at Norge går i retning av å bli et slags singlesamfunn. D.v.s. at stadig flere lever som single og i sporadiske forhold. Økonomi har ikke lenger noe særlig å si som fundament i et forhold. Mann og kvinne klarer seg like fint på egen hånd som i par. Dermed er det èn grunn mindre for å strebe etter forhold.
Med dette har man plutselig mye bedre tid på seg selv og som man kan bruke til å bortvelge alt som ikke virker 100 % perfekt i forhold til de forestillinger og visjoner vi bærer på.
Et forhold skal også baseres på nært vennskap mlm to mennesker. Men dette kan en nesten like godt få dekket med sine venner. Poenget med en partner krymper stadig vekk.. Intimitet og sex, sitter en igjen med. Men når dette etter noen år blir mer trivielt i et forhold, er veien igjen kort til å gå ut av det.
Overnevnte er ting jeg har tenkt på. Jeg tror nettsteder som sukker vil ha et stort vekstpotensial i fremtiden.

Men forsatt bærer de fleste av oss på drømmen om det perfekte forhold, nesten som en slag barnetro. Kulturelt sett er vi vokst opp med forestillingen om at et fast forhold innebærer livets lykke (en av de viktige meningene med livet) og singletilværelsen innebærer ulykksalighet med et snev av meningsløshet. Vi streber etter selve glansbildeforestillingen vi har i hodet om et forhold. Vi tror og har lært at vi skal være ulykkelige som single og at vi må strebe etter det perfekte prins og prinsesseforhold for å bli lykkelige. Forventningene til et forhold blir følgelig deretter. Nedturen kan derfor bli stor når hverdagen faller inn i forholdet.

Merker jo selv at jeg sliter på forholdsfronten. Altså med det å finne/skape et forhold. Jeg bærer et ønske om det inni meg og jeg foretar meg mye for å nå målet. Men så har jeg også sider i meg som reflekterer over at jeg har det veldig bra som single - at jeg ikke trenger å strekke meg langt eller forhaste meg på noe vis - og jeg trenger ikke å gå pået snev av akkord med mine egne preferanser. Dette er både min egen og den samfunnsmessige utviklingen sin skyld - en kombinsjon av disse. Slik går no dagan og åran :) Jeg gror antageligvis ubemerket inn i mitt eget livsmønster, noe som praktisk sett vil gjøre det stadig vanskeligere å involvere en kvinne i mitt liv eller å få en annen person (en kvinne) tett innpå meg.. I know :)

Trening

Siste svar sø. 6 mai 2012 22:58 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Frøkna

Hei, er det noen som har noen tips angående treningsstudio i Oslo?

AP-hat

Siste svar sø. 6 mai 2012 22:56 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym max-mekker

Jeg er så glad vi har en regjering og statsminister som ikke støtter korrupsjon. Tenk att vi har ingen korrupsjon her i norge. Det er jo helt fantastisk. En blir rørt til tårer nesten.
Jeg trur faktisk ikke det fins i russland heller. For det har Stoltenberg & Støre sagt....

Ber dere ta en titt på min profiltekst og komme med tilbakemeldinger hvordan jeg bør formulere meg.
Føler den er ganske beskrivende for meg, men skulle gjerne hatt den litt mer "krydret" om dere skjønner.

Takk takk :-)

PS. profilbildet mitt er ca. 5 år gammelt, jeg burde kanskje skifte det også?!

Hvor ofte får dere henvendelser her??

...hva med i stedet å forby det å gi penger til tiggere? Satt på spissen, så blir det litt samme fremgangsmåte som å forby det å gi penger til prostituerte. Eller?

Stå for det du sier, og ikke vær så himla feig ved å bruke pseudonym. FY SKAM!
Det er en gjenganger her på trådene, at de som slenger med leppa og fyrer oppunder.. Jo, det er de som IKKE TØR bruke sitt eget Sukkernavn!

Hva synes dere er en grei førstemelding å sende?

Har du blitt for egoistisk, selvsentrert og selvelskende til å få deg en kjæreste, tror du?

(Og nei, ikke for min del.)