Sukkerforum

Gå til legen og få resept på Epiduo, funker som fjell! Ikke gå og ha det fælt pga. kviser. Funka for meg ihvertfall, derfor misjoneringen, vet hvor kjipt det er.

Nå og da

Siste svar fr. 1 juni 2012 20:34 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Javell

Når jeg var i forhold "drømte" jeg om å være singel i ny og ne... Så feil kam man ta.

Til deg med horn

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Hintet

Gå på jernia og kjøp deg en vinkelsliper, det gjør vondt som F men du blir ihvertfall kvitt horna.....

Byens beste drinker får du på The Whiskey Bar

Jada, da ble en til blokkert.... Nakenbilder viser bare at noen bare er ute etter en ting, og det er skikkelig usexy.
Jeg blir verken sjarmert eller interessert, og syns enkelte godt kunne ha litt mer stolthet før man viser fram kroppen på den måten.

Naken kropp kan være flott å se på, det er ikke det, men dårlig sjekketriks.. Ihvertfall for meg...

Jaja... kanskje er dette feil sted for meg, er det ingen seriøse menn her?

Skjerp dere folkens.. stå frem :)

Er det på tide å kontakte profilhjelpen når innboksen mer eller mindre har stått i null i to år.. Hehehehehe

På veg inn dørene på jobb i dag vart eg nær "spist opp" av ei tilfeldig dame som eg nesten gjekk på på veg inn i heisen..

"Å hallo, du!" sa ho høgt, mens ho med blikket måla meg opp, ned og opp igjen, og gav meg eitt blikk og eitt smil som levna liten tvil om kva ho syns.

(Riktig så lekker var hu også.. :D )

No kan det sky over, regne og snø så mykje det vil; because that made my day. :D

Nå har jeg opplevd at 3 forskjellige jenter/damer har satt gult hjerte på meg etter at de har vært inne på profilen min men da jeg tar kontakt med de så får jeg ikke svar?

What gives og er det noe jeg ikke skjønner her?

Når slutter egentlig kvinner å ønske seg barn (evt flere barn)?
Ser ut fra matchene mine at sikkert 80 - 90 % kommer opp med at spørsmål om barn kan bli et problem mer eller mindre uavhengig av hvor gamle de er. Jeg er selv 36 og har bidratt nok til verdensbefolkningen allerede...

De utstråler omsorg og sensualitet på en helt spesiel måte...

I dag har jeg bursdag og fikk bachelor som musikklærer i gave! :D Noen som blir med ut i Hamar og feire? :D Ølfestivalen åpner i dag :D Woohoo!

Arbeiderpartiets sosialminister Aaslaug Aasland, uttalte etter krigen, at hadde åndssvakeomsorgen i Norge vært bedre utbygd hadde ikke så mange meldt seg inn i N.S.
Aaslaug Aasland grep fatt i åndssvakeomsorgen etter krigen.Blandt annet ble 20 lebensborn unger fra godthaab plassert på Emma Hjorths åndssvakehjem .
Norske kvinner som fikk barn med tyske soldater, ble av arbeiderpartiet betegnet som mer eller mindre åndssvake/tilbakestående
Barna de fikk ble også sett på som mindreverdig/tilbakestående.Lebensborn barn ble behandlet uverdig, og enkelte mennesker som gikk forbi kvinner med tyskerunger i barnevognen,spyttet/tisset ned i barnevognene.
De tyske soldatene som disse kvinnene fikk barn ble også sett på som midreverdig fordi de pleide omgang med de tilbakestående
norske kvinnene.

Selvinnsikt

Siste svar fr. 1 juni 2012 16:05 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym manndåm1

Dette innlegget handler om det med å ha selvinnsikt.

- Jeg innser jo at jeg har mange feil og mangler som alle andre, men jeg syns det er plagsomt å gjøre noe med det.

- Jeg liker ikke smalltalk.

- Jeg liker ikke at andre ler fordi da tror jeg de prater om meg.

- Jeg føler at hvis jeg bruker mange nok fremmedord når jeg skal fortelle om/ forklare noe så er jeg mer fornøyd. Jeg blir derimot sur og grinete hvis en annen forklarer det jeg nettopp har sagt på en enklere, lettere måte sånn at alle skal forstå og helst at alle skal syns det er morsomt.

- Jeg føler meg ukomfortabel med sosiale medier.

Så for meg så virker det som om dette handler om å forandre helt stil, musikksmak, interesser. Er det virkelig sånn?

Hvis man ikke har alle disse allmenninteressene så blir man sett på som en raring, undermåler osv.

Damn, i dont give a damn bout cougars:)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Bliss

Som overskriften........

Måtte bare få det ut :)

...motivet for å ta kontakt er å påpeke svakheter i den andres profil med tanke på å hjelpe vedkommende....

Er det noen som har tips til hvordan man kan forstå at ikke alle menn er hensynsløse, voldelige og egoister som kun er ute etter å ha kontroll og føle seg bra på andres premisser?

Jeg sliter veldig med tillitt etter å ha gått ut av et sånt forhold, og er alltid på utkikk etter negative sider med menn jeg har kontakt med eller treffer. Jeg sitter igrunnen bare å venter på å oppdage at de er samme ulla som eksen. Når de gir meg komplimenter tenker jeg at de ikke mener det, men forsøker å manipulere meg. Det meste jeg er ute etter er å finne ut at denne mannen også er psykisk skadet og dårlig for meg..

Jeg føler at jeg har kommet sterkt ut av forholdet og ser tydelig nå at samme hvor mye jeg hadde endret meg, oppført meg bra ville han ha fortsatt på samme måte. Jeg vet jo også at det finnes snille menn der ute. Men hvordan får jeg tilbake tillitt? Jeg er jo blitt fullstendig paranoid. Og jeg liker det ikke. Det spolerer alle muligheter for et nytt og sunt forhold.

Alt stoff om Arbeiderpartiets handlinger er hentet fra Oliver H Langeland sin bok dømmer ikke, tidligere milorgsjef.
Boken ble prøvd stoppet av Arbederpartiet.Bokens innhold ble behandlet av Høyesterett.
Alt innhold i boken er gjennomgått av Høyesterett.
Alt innhold i boken er sant.

Reach into your soul, ignite your passion and bring it out for all to see...and magic will happen :-)

Ta deg tid til å se, lytte til og nyte denne sangen, kjør lyden på full guffe, koble til den største skjermen du kan til pc'n, dans med hele deg og syng med for full hals!!! Enjoyyyyyyyy!!!

http://www.youtube.com/watch?v=m8ormDq_Cb4&feature=youtube_gdata_player

1

Siste svar fr. 1 juni 2012 01:18 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym manndåm1

Forumets beste tråd?

Og hvem er den beste forumisten?

Det er så lenge siden jeg har opplved gjensidig kjærlighet! Mange år.... Og jeg visner litt av det. Preben og andre må gjerne mene at man må trives med livet sitt før man kan vente at andre skal falle for en og gi en kjærlighet. Men det blir jo en ond sirkel. Jeg vekkes til live av kjærlighet. Jeg blomstrer og har mye å gi. Jeg leter etter andre arenaer... men år etter år uten at det blir noe seriøst ut av det?
Nei, jeg er ikke så kresen. Jeg har funnet flere kandidater jeg har villet satse på. Men det har bare ikke blitt noe ordentlig ut av det.
Så hva gjør man for å komme ut av spiralen? MAn skal ikke lete etter noen for å bli reddet heter det. Hvorfor ikke? Jeg visner jo uten kjærlighet...

Tydligvis ikke noe suksess...??? Hehehehehehe

Har dere dialog med noen ofte,eller er dere bare inne og kikker? "snakker" dere med folk dere ikke anser som kjæreste materiale?
Er det stort sett bilder og utseende som gjør at dere tar kontakt eller svarer? Hvis det er andre grunner som avstand eller barn, tar dere og begrunner dette da, eller lar dere bare være å svare ?

Litt nysgjerrig :)

Arbeiderpartiets cv

Ingen svar
(mann 48 år fra Hedmark) Privat melding

LANDSSVIKANORDNINGEN.

Landssvikanordningen kommer forhåpentlig gjennom lange tider til å bli stående somdet mest avskrekkende eksempel på slett-
staffelovgivning vi har opplevd.Anordningen ble gitt i London den 15 desember 1944.Dens mest beryktede straffebud lyder således.

Etter denne anordningen kan staffes.

1. Den som etter 8 april 1940 har vært medlem eller søkt eller samtykket i å bli medlem av a Nasjonal samling eller organisasjon knyttet til den.b. Annen organisasjon som har virket i strid med noen bestemmelse i staffelovens kap 8 eller 9 i krigsartiklene i den militære staffelov.

2.Den som etter 8 april 1940 har støttet slik organisasjon som nevnt under nr 1 eller staffbare tiltak som den har satt i verk.

3.Den som etter 8 april 1940 har utført eller deltatt i ervervsmessig virkomsomhet for fienden på en slik måte eller under slike omstendigheter at forholdet må anses utilbørlig.Som utilbørlig bør forholdet i alminnelighet anses bl.a dersom den ervervsdrivende selv har innledet forbindelse med ham.

Pretty girls - Iyaz

http://www.youtube.com/watch?v=Z9fToekkUJg&list=PL6CA3B8B8A4DBCC6E&index =10&feature=plpp_video

En ting som skjer ganske ofte i samtaler med piker her inne, er at jeg ender opp med å stille alle spørsmålene, og hun svarer høflig på dem, og ikke noe mer. Av og til holder jeg det gående en stund... Prøver å skrive ting som man lett kan ta tak i for videre samtale, men får svar på akkurat det jeg spurte om, uten noen oppfølgere. Høflig, med smilefjes og alt, kan virke rimelig entusiastisk med svarene, men aldri noe initiativ til videre samtale.

Jeg lurer litt på hvorfor damer (og sikkert menn, men det vet jeg naturligvis ingenting om) gjør dette. Interesse for meg kan de umulig ha?! Hvorfor bli med videre på samtalen da? Jeg får raskt svar, og samtalen ser ut til å kunne vare evig om jeg bare fortsetter å spørre om ting.

Kan man fortsatt være interessert, men ikke egentlig bidra til samtale? Hvorfor gidder de i det hele tatt å fortsette samtalen hvis ikke? Kan forsåvidt tenke meg noen svar på dette, men la oss nå høre hva folket mener og har av erfaringer.

Har funnet ei dame som er såpass spennende at jeg tror jeg like godt deaktiverer profilen min her. Vet jo ikke hvor dette bærer, men gidder ikke få noen forstyrrende elementer herfra iallefall :)

Lykke til der ute, det er slettes ikke umulig om man kan finne noen her inne

Singel ferie

Siste svar to. 31 mai 2012 16:23 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym singel 27

hei dere. Jeg driver å leter etter ferie, men er usikker på hvor jeg skal dra. Jeg har jo ikke lyst å ende opp på et familie hotell helt alene. Jeg stortrives med familier og barn. Men vet ikke helt om det er det jeg ønsker når jeg drar på ferie i sommer!

Jeg føler også ikke for å dra til type aya napa. Er liksom litt ferdig med den slags ferier!
Er det noen her inne som har noen tips?
@
håper å få svar fra noen her inne

OZZY!!!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Onsing

Da bærer det inn til Tigerstaden for Ozzy konsert, håper det like svimmelt som på Valle Hovin forrige uke :D

Jeg kommer fra et gudsforlatt sted i Sunnhordaland (som på bokmål vil bli sørhordaland, sør i hordaland der alttså) og de kvinnene som du ser er alle gifte eller trulova. Det er ikke så mye for meg her men jeg havnet tilbake til denne plassen etter studie i utlandet, men jeg har tenkt på dette med å flytte, og siden jeg liker å ha litt kultur rundt meg så hvorfor ikke Osjlo, for her må det vel kry av single kvinner (siden alle bygdene tømmes for damer så antar jeg de havner der, med mindre de er blitt bortført av vesener fra en annen planet).

Så, hvordan er datingscenen i Oslo, rå og brutal eller åpen buffe. Og er det en god ide om en er single og ikke har noe som holder en igjen og bare dra til storbyen, eller er det kansje andre ting en kan gjøre?

...at vår ungdomshelt James Bond fortsatt appellerer til den yngre garde ettersom samtlige tenåringer i Oslo hadde malt initialene hans i trynsiktet ikveld.

Jeg føler at jeg skriver veeeeldig mye feil på Nork her i forumet, men lurer på om det blir minus poeng til meg hvis jeg skriver på Engelsk?? (misliker og holder på og gjør feil)

Alder er bare et tall.
Ei dame på 20 kan være like moden mentalt som ei på 30.
En mann på 40 kan være like moden mentalt eller ungdommelig som en på 20 eller 30.
Så det skulle da ikke være noe i veien for å inngå forhold selv om det er litt forskjell i fysisk alder.

Ja, nettopp det leste jeg i en annen tråd.

Nå har hun sikkert litt rett i det - det er mer andre veien det går - menn over 40 som ser etter jenter i 20-årene.

Jenter ser nok stort sett etter det "samfunnet" har fortalt dem at de skal se etter. Og da er alder et viktig kriterium. Men de er åpne for å snakke med mange flere enn den samfunnsprototypen. Og de mennene kan legge an på henne og gi henne gode emosjonelle opplevelser.

Og om så den som legger an på henne er en 43-årig kjekkas. På jakt etter en elskerinne og ikke noen mor til sine kommende barn. Det er ikke snakk om å bygge noen fremtid.

Noen jenter lar seg da rive med, og lar mannen ta henne under sine beskyttende vinger og med på eventyr. Så lenge det oppleves som inspirerende, positivt og spennende er hun med.

Andre butter i mot av en eneste grunn, de tenker at aldersforskjellen blir for stor, dette blir helt feil. Og avbryter.

Det jeg lurer på er om det er noe spesifikt denne delen av unge jenter i 20-årene har i mot menn over 40?

Jeg tenker da på de mest velholdte i aldersgruppen. De som er mye bedre trent enn den gjennomsnittlige 25-åring, de som har levd og lever et rikt, variert og spennende liv, som er i lederposisjon blant andre menn, de som har en slags "laidback confidence" og ro og selvsikkerhet som man sjelden ser i 25-åringer, de som kler seg stilfullt, som har levd sunt, og tatt godt vare på hud og hår og fortsatt ser sabla bra ut, og som gjerne er mye mer erfarne, kjenner alle kunstene, og derfor er bedre i senga enn sine yngre versjoner av seg selv. Og som connecter bra på samtalenivå og humor.

Syntes de som streiker her i norge nå er en stor skam.Tenk litt over de som bor i resten av Europa hvor ledigheten er opp mot 50% for ungdommer. Og de som har jobb har måttet gå ned mellom 20-30% i lønn i flere av euro landa.

Noen som har erfaringer med russiske damer her?
Er det noe å satse på? Hvordan er de i forhold til norske damer?

hei jeg gjorde en feil i dag blokka en bruker i en feil den skal ikke være blokka men ikke noe går til å heve dette noen som kan hjelpe meg

Okei, denne måtte vel komme....

Starter pent og forsiktig med : rødlakkerte tånegler (på damer altså :-)

Så kom igjen, dont be shy folkens, post away !

Skjønner at det kan virke litt frustrerende å forstå hvordan vi kommuniserer, men det er egentlig ganske lett.
Her kommer fasit:

Vi plystrer, tuter i bilhornet, blinker til dere, kjøper drinker, svetter mange timer på gym for å se veltrente ut, tafser dere på rumpa, drar dere i håret, henger ut vinduet, snur oss på gata, ringer, sender SMS, følger etter dere, synger, danser, ruller oss i snøen og sender hundre meldinger i innboksen til dere hver dag.

Dessverre er dette det beste vi kan få til.

Det suger, men det er sant. I'm simply not a people person anymore. Tror egentlig alldri jeg har vært det heller. Nå høres jeg jævlig arrogant ut, men fakta er at de aller fleste folk kjeder vettet av meg! Det er så mye tomt, forutsigbart blabla at jeg får fnatt! Det som gjør meg trist er at dette har gjort seg gjeldende selv blant barndomskompisene mine når vi møtes. Man skal følge en godt asfaltert vei av soiale koder, og passe på at man ikke mener noe som ikke er passe tannlaust og mainstream.

Nå kommer jeg sikkert til å få mye kjeft her på forumet:)

Hvorfor må det være så vondt å se han har fått seg en annen? en ny og yngre modell, ti år yngre enn meg..? to mnd etter bruddet, og de er seriøse..
Han sa jo til meg han ville være singel lenge?
Det gikk en mnd, og så var han ferdig med meg... Etter seks år sammen..
Og det viser seg at han har gått minst et år uten følelser for meg... Hvor jeg fortalte han at jeg elsket han..

Men det jeg ikke forstår da, som kanskje dere gutter kan hjelpe meg med å skjønne, er hvorfor, hvis han er helt ferdig, over and done with, hvorfor blir han sjalu da? (Det hadde bare vært litt deilig å sett at han hadde litt følelser igjen for meg, så jeg klarer å skrape opp litt selvfølelse og selvtillit igjen, og være den med litt overtak..... )

Jeg kjenner jeg er selv klar for å gå fremover, våge meg ut på isen, og møte andre.. men jeg kommer til å ta det med ro, komme meg opp og styrke selvbildet mitt.. føle at jeg kan stole på andres følelser fr meg igjen.. for det er faktisk det verste.. at jeg ikke klarer 100% å stole på at noen føler det de føler..

1) Sitte på do med laptopen på fanget

hvor er sukkerfestene?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym singelvest

Ser i noen tråder her at det prates om å dele opp sukkerfestene.. hvilke sukkerfester prater dere om? det står jo ikke noe på arrangement menyen... er det faste tider på året dette holdes eller hva er greia?

oj nå har jeg kommet dit at jeg vil ha en vakker engel,,, hva gjør jeg,, cooper jeg dere eller? kan jeg trekke de virkelige menneskene:)

Får ikke sove. Ligger og tenker og gremmes over en arbeidskollega jeg jobber med hver dag.
Denne kollegaen har en spesiell adferd. Tåler ikke kritikk som er konstruktiv fra min side.
Måten han reagerer på er ikke ta igjen med det første, slike ting tas opp når det først kalles inn til møter vi stadig har, med sjefen.
I disse møtene forteller jeg hvordan situasjonen er, og hvordan han oppfører seg. Han blir alltid tårevåt i øynene.
Før disse møtene er han i lang tid passiv agressiv. Går jeg bort til han, bare går han der ifra. Klarer han først å svare på det jeg reagerer på sier han bare "buhuuu" eller "talk to the hand".
Alle på arbeidsplassen reagerer på at han er så egosentrisk. Han skal stadig bytte vakter med meg, og når jeg en gang nå og da behøver å bytte vakt er det alltid nei å få.
Han blåser i om folk har barn som skal hentes i barnehage, han blåser i om folk skal på styremøter m.m.
Han inrømmer selv at han kun er sosial i helgene, for han er så sliten hver eneste dag etter jobb, grunnen er rett og slett fordi han slenger seg foran TV`n. Jeg har mye å gjøre hver dag, og skulle ønske døgnet hadde flere timer.
Det som får begeret mitt til å renne over denne gang er at jeg skal på en vernissage og må forberede ting i forkant. Han vil ikke bytte vakt med meg, fordi han kan ikke gå glipp av finalen i Paradise Hotell!!

Jeg mener han rett og slett er en egosentrisk snørrvalp utem sympati, men har dere et spesfikt uttrykk på en slik person?

Hovudplanen min for sumaren er å tilbringe ei veke i Hafjell eller anna stad for å køyre heisbasert utfor.

Nokon andre som bedriv sånt noko og har liknande planar?

Tanken min er ein spontantur over fjellet i juli/august med sykkel, telt, primus og sovepose. (Og flust av reservedeler!)

Eller er det andre plassar enn Hafjell som eg heller bør vitje? Deter alt for lenge sidan eg har køyrt sist, så eg er litt utdatert på kva anlegg som er gode no..

(Eg har spurt meg kring på ei sykkelside også.. Sånn i tilfelle nokon meinar dette er feil fora..)

Større enn i virkeligheten vil jeg påstå.

Har et litt frustrerende problem i grunn.
Stort sett hver gang jeg møter ei dame som jeg virkelig liker og lett kan bli forelska i, finner jeg ut etter en stund at hun har type.
Pga dette havner jeg ofte i vennefella med damer. Jeg ønsker ikke å ha noen "affære" med noen som er opptatt, så slik blir det da.
Men jeg vet ikke hva det er.
Kanskje det er slik at damer som allerede har type utstråler en selvsikkerhet som jeg syns er attraktiv? Eller kanskje det er slik at de tildigere tar sjansen på å bli kjent med meg, fordi de vet at det uansett ikke blir noe?

En gang begynte jeg å rote med ei dame som jeg hadde hatt "i siktet" en stund. Vi var godt i gang og skulle egentlig gå og finne oss et sted vi kunne ha sex. Plutselig nevnte hun at hun hadde type, og da var det JEG som trakk meg tilbake.
I dag er hun gift med han, og de har 2 barn og eget hus.
Jeg derimot er fortsatt singel, og lurer på hva som er galt. Kanskje jeg bare skulle begynne å gi litt faen i min egen moral, og heller følge det lille hodet istedenfor? Da hadde det ihvertfall blitt noe på meg :P
Kom gjerne med tips og egne historier.

Hva med dere? Har dere vært flinke med trening og diett i vinter?