Sukkerforum

Jeg bare ELSKER følelsen og fyren er bare en ekstremt stor flørt<3 Nyter det og solen jeg:-)

Fotball på forsiden???? Fotball interesserer meg midt i ryggen!
Er heller interessert i å vite hvordan det ligger an mellom Israel og Iran, om vi får en 3. verdenskrig?!
Disse fotballspillerne hjelper ikke en dritt om det bombes rundt øra på en.....

10 millioner eller ekte kjærlighet?

De som svarer anonymt. Vennlist fortell hvilken kjønn du har og alder :-)

De fleste kvinner bryr seg ikke om kroppen til menn.Faktum er at de ikke engang legger merke til markerte muskler og sixpack.
Så mange menn pumper jern for å imponere andre menn (kamerater)

Og så har vi kvinnene som ikke pynter seg for menn,men pynter seg for andre kvinner (venninner).

Finner ikke helt logikken i dette.

Uansett tar jeg mine faste treningsrutiner for å please meg selv.Men det svir litt etter å ha lagt ned så mye tid og energi i å få den perfekte kropp og så "ser" ikke kvinnene det : ( grrr

Jeg gleder meg over:
- fint vær
- at det har dukket opp ei dame på Sukker jeg liker godt
- teknologi! Digger min nye mobil HTC One X, og nettsteder som Engadgey.com , Lifehacker.com og Kickstarter.com
- når en av de jeg jobber for i helsesektoren gir meg en klem

Når man er et par, har man som regel ryggen dekket, og som regel noen rundt seg.. Men når den andre drar, sitter man igjen helt naken og alene, han tar jo med seg egne venner, familie og andre det ikke er normalt å kontakte.. Jeg flyttet til hans hjemtrakter, nå sitter jeg igjen uten noen særlig egne venner, en veldig ribbet familie, og føler meg helt alene.. Jeg vet at jeg må få meg egne venner, men hvordan bli kvitt følelsen av å være alene? Når barnet sover, og alle er opptatt med sitt, og ingen vil komme på besøk, er det litt vanskelig..

Er det flere som har det sånn?

Ok, dette er et tema litt på siden her inne, men noe jeg har fundert litt på i det siste. Jeg er 31 år og har vært i arbeidslivet i underkant av 6 år. Tidligere var jeg veldig ambisiøs i jobbsammenheng og gjorde en god del mer enn det som var forventet av meg. Det lønte seg, og jeg fikk tidlig mye ansvar og kom meg raskt frem. Men de siste to årene har denne driven gått veldig tilbake.Jeg byttet jobb for noen måneder siden, fikk en god stilling med gode utviklingsmuligheter og høy lønn (rundt 800k + bonus på 100-200k). Så jeg har det egentlig veldig bra. Hadde håpet at driven skulle komme tilbake med ny jobb,men merker at jeg har forandret meg. Er langt mindre fokusert på jobb og kvier meg for å jobbe lange dager. Tror jeg leverer en ok jobb, og har ikke fått annet enn positive tilbakemeldinger, men synes mine manglende ambisjoner er litt skremmende,jeg har tross alt 30++ år igjen i arbeidslivet...

Så spørsmålet er, er det ille å miste alle ambisjoner i en så ung alder?? Noen som har erfaringer med det samme,og hva gjorde dere i såfall?

...hvorfor i all verden er det så utrolig sjeldent de har med bilder av garasjen innvendig? Gjerne 4 bilder av badet, men INGEN av garasjen. Meglere: Skjerpings!

Noen som skal på Metallica konserten på Valle Hovin Onsdag 23. Mai?
Blir ein klassiker ;-)

Mange tråder her inne har gått på at menn ikke får første melding/kommentar fra kvinne, men må si det er akkurat sammme motsatt vei!
Jeg er faktisk en som er frempå, og sitter ikke å gjæret (trøndersk) og venter!
Hvorfor er så mange menn på nett når dere ikke ser noe som helst???
Frustrerende. hmmm

Deilig dag å jobbe på taket, steike varmt og må drikke masse. Og etterpå blir det tur til tigerstaden og Metallica konsert. Skal faktisk ikke se bort ifra at det kan dukke opp noe pent å se på underveis heller :D

Slike dager gjør det ekstra deilig å leve :D

andre forslag: come on

Vil ønske daten jeg skulle ha lykke til. Du finner sikkert en som vil ha sex med deg, på første date. Du ville ie godta at jeg ikke ønsker sex, på første date. Du er sikkert heldig, finner deg sikkert en her inne som gir deg det du ønsker. Jeg foretreker å bli kjendt med daten, se om det stemmer før jeg går videre. Så masse masse lykke til.

Det er mange jeg har skrevet brev med der blant annet matchen, interesser, ønsker og verdier tilsier at dette burde gi en god kjemi, men så tar samtalen aldri skrittet videre fra en mer formell og overfladisk tone.

Hva er god kjemi for deg?

Hva skaper/trigger en umiddelbar god kjemi i et førstegangsbrev noen har sendt til deg?

Hvis den ikke kommer umiddelbart, hvor lenge er du villig til å vente før du antar at dere ikke får det?
Skalaen går fra å ikke svare på første brev til at man vil møtes for å "gi det en sjanse til tross".

(siden vi er på sukker.no lar jeg ikke skalaen gå lengre ettersom jeg syns alt etter første møte bare handler om hvordan man har det seg i mellom - ikke noe med nettdating å gjøre)

Må ikke svare på alt :-)

Hmmm.. Det er noe jeg har alltid lurt på

Er jenter er i Norge kun utte etter Gutter som er Norsk (Hvit) eller har det ikke noe å si for dere..

Har en kompis som sier at han har prøvd Sukker og ja! det er umulig å få kontakt, så fikk han se og høre at sukker er en av de beste stedene på nette for å finne seg en partner.

Så nå klager han over at Jenter her i Norge er kun ute etter Norske gutter som er (hvit) er dette sant Jenter ? ?

Ønsker å bevise han at han tar Velig feil!! :o)

har tenkt og ta en uke eller to og reise litt Norge rundt i år, spørsmålet er...hvor ligger de vakreste fjell? det fineste utsiktene? eller et sted som du synes ALLE burde ser før de dør?

Lurer rett å slett på om noen jenter gidder å gå innom profilen min å kikke litt å komme med tilbakemelding. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal skrive for å vekke interessen hos jentene på sider som dette, jeg er jo tross alt ikke en jente. Hadde jeg vært jente hadde det vært nok for meg om det stod; Jeg liker Rock n' Roll, fotball og øl. ;)

For å være helt ærlig synes jeg at profil teksten min er ganske kjedelig, men jeg har ihvertfall vært ærlig. Jeg er jo tross alt ikke en supermann som redder fallende barn fra en brennende byggning hver helg. Det finnes andre som har utdannet seg til den jobben. De kalles brannmenn :)

Kjekt hvis noen hadde gidda å hjulpet meg litt :)

En norsk skobutikk reklamerer med at den gir kundene skostørrelsen deres i rabatt. Er ikke dette diskriminering? Hva om den i stedet hadde gitt hudfargen i rabatt? Da hadde det blitt bråk, tenker jeg.

Det sies at en skal plukke mye stein før en finner gull.Vel nå har jeg nokk stein til å bygge en ny Kinesisk mur !

Noen som kan forklare hva det betyr?

Ja. Hva ordner Maren?

Profilbildet
Albumbildene
Tekstene
Gir deg din statistikk!
m.m.

Hva foretrekker dere?

MMPI-2-test?

Siste svar ti. 22 mai 2012 16:40 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym ebbinghaus

Har du tatt denne personlighetstesten?
Hva ble scorene og totalen?

Noen profilbilder er visst vanskelige å få godkjent - men hvis du bruker et bilde av Uma Thurman går det fint(?)

Jeg har prøvd meg på utallige hobbyer, men det er en ting jeg virkelig liker og det er å bygge noe på fritiden!! Tror kanskje det var noe av grunnen til at eks-kona stakk!:/
Kanskje understreke at jeg får tingene ferdig! Er ikke sånn du ser på tv (sinnasnekkeren)

Heihei

Hva pleier du å skrive i den første meldingen til en du er interesert i? Fint om dere kunne dele noen tips slik at vi alle kan gi et best mulig førsteinntrykk

Ha en fn kveld videre :)

Burde gjort noe med oppslagstavle

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Panda

Innstillinger slik at man kan kun se oppslag fra motsatt kjønn. For idag må man gå gjennom en god del menn før man finner en dame.

Nå med nytt nick, da "slayer" skremte bort jentene : )
Var fast bestemt på å deaktivere profilen min pga selvrespekt etc ol.Dette var grundig gjennomtenkt over litt tid og for en drøy uke siden slettet jeg alt av bilder og tekst, og deaktiverte.
Det ble veldig kjedelig og jeg begynte å logge inn på "sovende" profiler på møteplassen,Q500 og match.com.Begynte etterhvert virkelig å angre på at jeg ikke lenger var på sukker og forumet.

Så nå er jeg tilbake og føler meg virkelig hjemme igjen : ))

Til min store forbauselse oppdaget jeg at det var utrolig mange damer fra sukker på de andre stedene.Say no more,men det er klart som dagen at det må være grunner til at så flotte mennesker er single over så lang tid og har profiler både her og der. Oops der singlet det visst litt i glass : ))

Vil avslutte med at jeg utvilsom synes at sukker er definetivt det beste stedet og faktisk også det rimligste av de nevnte.

Håper at dere tar godt imot meg igjen og jeg lover å oppføre meg pent på forumet ; )

prøvde å finne noen vitenskapelige artikler å slå i bordet her, men fant ingen. Har dere erfart eller vet om det er sammenheng? Gjelder både kvinner og menn;)

Ingen besøker meg. Og jeg besøker ingen. Men bør ikke hvemsomhelst starte? Hvorfor er det da ingen andre som starter?

Trening.

Siste svar ti. 22 mai 2012 00:31 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym Stjerne*

Er det helt utenkelig for dere menn som IKKE trener, å treffe en kvinne som trener 2-4 ganger i uka?

Akkurat kommet hjem fra hyggelig forumtreff på Asylet, og det er betryggende å se at selv om det er noe negativ stemning på forumet til tider, så var det rett og slett kun hyggelig å treffe der!!

Kanskje det er et tegn på at man skal henge mindre på forum og treffe flere folk live??

Kanskje dere som ikke vil legge ut bilder her, kan opprette et sånt nettbasert fotoalbum og så lenke til det i profilen? Så kreves det ihvertfall litt mer effort å se hvem dere er. Eller er det ikke lov til å legge ut lenker i profilen kanskje ...?

For the record: Jeg svarer aldri på mailer der gutten sier han kan sende bilde på epost. Sjansen er overveldende stor for at han ikke er min type, og det er jo bare überkleint å slenge det i fleisen på noen. Lettere å klikke på en lenke og ta det derfra.

Synes det er så synd at det er så mange bildeløse profiler ...!!

Spiller hun da hard-to-get?

Har ikke forstått forskjellen på hard-to-get og ren avvising.

Noen som har lest denne boken?
(Boka er beryktet av å være oppspinn, men hvem vet? )

http://www.youtube.com/watch?v=rBSuRB1AhxY&feature=related

Vil holde kjærligheten i live med medisiner

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym GhostPanda

www.hliv.moo.no <----linken fører til en artikel i abcnyheter.no

Hva synes du om dette?

Fikk i går kveld en epost om at en bruker hadde gitt profilen min et hjerte her inne.
Jeg vet at jeg i går kveld både sjekket "siste besøkende" og "hjerter til deg" hvor jeg begge steder så brukeren.
Jeg besøkte også profilen til hun som hadde gitt meg et hjerte.

Men i da er plutselig alle spor etter hjertet og denne brukeren borte. Profilen ligger ikke under "siste besøkende", "siste du besøkte" eller "hjerter til deg". Jeg har fortsatt eposten og har prøvd å søke opp brukeren via brukernavnet, men hun finnes ikke.

Hva er det som har skjedd?
Er det slik at man kan slette en profil og faktisk slette ALLE spor etter den profilen?
Vanligvis pleier jo profilen/historikken å bli liggende i "siste besøkende"/"siste du besøkte", men at man kommer til den blokkert/pause/ikke aktiv visningen.

Noen som vet?

Har du (som dame) opplevd det?
(Eller motsatt, sett en fysisk lavere mann, og tenkt på ham som høyere.)
Hvordan føltes det?

Herlig!!!

Siste svar ma. 21 mai 2012 18:20 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Voksen

Endelig har jeg passert førti, og trenger ikke damer lenger. Nå kan jeg begynne å bruke tiden på noe fornuftig, dvs hobbyer og avslapining.

So long!

Bare å droppe innom :) Hei på deg :)

Føler meg litt djevelsk nå

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym GhostPanda

Totalt har 666 sett din profil, se under menyen min profil.

at folk med profiler som hinter til litt overfladiskhet, ikke stemmer overens med virkeligheten.
Har støtt på Sukkermenn som har såpass overfladiske og "tøffe" profiler, men som i virkeligheten ikke gjør en dritt ut av seg selv og nærmest går med halen mellom bena!

Så tenk på EN ting, dere!
IKKE skriv at du er en slik person du drømmer om å være, men at du skriver slik at folk kan kjenne deg igjen ut i fra profilen. How hard would it be?
Blir litt satt ut hvordan folk skal fremstille seg selv, når det overhode ikke stemmer!

*Like før jeg tar den ene, og denger den andre med! Hadde vært velfortjent *

Noen flere på østlandet som har blitt solbrente i dag? :-)

Synes Blokkerings funksjonen Burde ha et obligatorisk skjema der man skal fylle inn en begrunnelse, (avkryssning, pluss åpent felt for ad. info)

Dette vil for det første få folk til å tenke seg om 2 ganger før de blokker idet de leser nedover listen av ting personen de er i ferd med å blokkere ikke er eller har gjort seg skyldig I. for det andre vil det senke frekvensen av klagetråder over blokkering da en slik ordning vil Hindre at folk sitter igjen med et stort "Hvorfor" (om skjemaet er godt nok utarbeidet) uten mulighet for å få svar.

Hun som blokket meg (og trigget denne tråden) tror jeg hadde måtte krysse av på "fylleangst" da jeg ble blokkert etter å ha snakket med henne på lørdag kveld etter fuktig vors. og gjort en avtale, dobbeldate, meg og en kompis, uspesifisert tidspunkt, egentlig ikke bindende eller en big deal i det heletatt, jeg tror hun ikke har guts nok til å avlyse, tyr derfor til blokkering, umodent.

Kan diskuteres om klagetråd er mere modent, men Noe må jeg gjøre.
Kan noen belyse de negative sidene ved å tvinge folk til å la avgjørelsen gå en runde til oppi hodet før de blokkerer?

På profilen min har jeg valgt at jeg søker etter "Flørt som kan utvikle seg" fordi jeg føler det kan virke litt needy å velge "Langvarig forhold".

Men når jeg er inne på jenter sine profiler så foretrekker jeg egentlig de som har valgt "Langvarig forhold", fordi det er egentlig det jeg er ute etter.

Er det andre som tenker på dette, eller er det bare meg? Virker en gutt som har valgt "Langvarig forhold" needy?

Jeg blir nesten kvalm når jeg ser profiler med bilder av barn....hvorfor gjør noen det? Til og med tante og onkelbarn? Jeg tenker da automatisk at den som legger ut slike bilder har litt dårlig dømmekraft på hva som er rett og galt.

Sex i morra?

Siste svar ma. 21 mai 2012 08:53 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Østfold

Det hadde vært noe det... :)))

Hei dere, hvorfor skal det være så forbasket vanskelig å få svar fra jenter her inne?

Jeg ser på meg selv som en over gjennomsnittet kjekk gutt, har akkurat kommet ut av et laangt forhold. Tingen er at det er jo ingen som gidder å svare :P

Jeg er bare hyggelig og koselig på meldinger, men får aldri svar tilbake.
Jeg er også den typen som er romantisk, snill og veldig omsorgsfull. Liker å gjøre husarbeid, blir med på shopping, tv kvelder med jenteserier, ser ikke på sport, lager mat osv.

Selv om jeg skriver dette s¨er jeg ikke noen pingle eller lite mandig bare så det er sagt.

Trener også masse, 4-5 ganger i uka, og har en flott og veltrent kropp, 6pack og biceps. Er slank, så har en definert kropp.
I senga er jeg ganske virill, og er egentlig alt for stor nedentil, kan være en plage i blant. (jeg og min ex brukte nesten 5 måneder på å ha sex) og i løpet av de neste 5 årene var det egentlig like ille :p

Men poenget mitt er at jeg får aldri svar på meldinger. En av de jeg har sendt kommer nå: Hei du! tittet innom profilen din, og så at vi hadde mye av de samme interessene :) Likte spesielt godt at du var kosete, for det er noe jeg er nemlig! Haha, ellers er jeg veldig aktiv som deg, elsker å trene, stå på snowboard, sommerleker, turer, friluftsliv og alt som følger med det ;)

Jeg er mer en type som liker å holde meg hjemme med den jeg bryr meg om, er glad i å lage mat sammen, sitte i sofaen med en god hvin og en god film.

Humoren min hadde du nok ledd deg halvt i hjel av, hehe ;)

Håper du i hvertfall vil slå av en prat med meg!

Hva er galt med en slik melding? =/ Håper noen kan belære meg litt, for er litt rusten i dette. Har som sagt vært ute av spillet i 6 år ;)

La inn et nytt profilbilde, tenkte jeg måtte fornye litt da det jeg hadde var over to år. Hadde ikke så mye og velge mellom, synes kansje jeg så litt snurt ut... Eller er det greit ? :)

Har hatt en innholdsrik og flott helg som avrunding på en uke hjemmeferie. Nå er det tilbake på jobb, og høyt tempo.. Ønsker for alle på forumet at den kommende uken blir deilig og innholdsrik, .. og for noen kanskje også solrik, og datingrik?? :))
God natt... hilsen Gilia73

Endelig !

Siste svar sø. 20 mai 2012 22:48 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Trønder

Har jeg fått bevist at det finnes skikkelige,trivelige damer her inne !

Det er for meg nå eller aldri,håper bare det blir NÅ!!

Kryss fingrer og tær for meg da ,folkens ! HENNE vil JEG ha !