Sukkerforum

OZZY!!!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Onsing

Da bærer det inn til Tigerstaden for Ozzy konsert, håper det like svimmelt som på Valle Hovin forrige uke :D

Jeg kommer fra et gudsforlatt sted i Sunnhordaland (som på bokmål vil bli sørhordaland, sør i hordaland der alttså) og de kvinnene som du ser er alle gifte eller trulova. Det er ikke så mye for meg her men jeg havnet tilbake til denne plassen etter studie i utlandet, men jeg har tenkt på dette med å flytte, og siden jeg liker å ha litt kultur rundt meg så hvorfor ikke Osjlo, for her må det vel kry av single kvinner (siden alle bygdene tømmes for damer så antar jeg de havner der, med mindre de er blitt bortført av vesener fra en annen planet).

Så, hvordan er datingscenen i Oslo, rå og brutal eller åpen buffe. Og er det en god ide om en er single og ikke har noe som holder en igjen og bare dra til storbyen, eller er det kansje andre ting en kan gjøre?

...at vår ungdomshelt James Bond fortsatt appellerer til den yngre garde ettersom samtlige tenåringer i Oslo hadde malt initialene hans i trynsiktet ikveld.

Jeg føler at jeg skriver veeeeldig mye feil på Nork her i forumet, men lurer på om det blir minus poeng til meg hvis jeg skriver på Engelsk?? (misliker og holder på og gjør feil)

Alder er bare et tall.
Ei dame på 20 kan være like moden mentalt som ei på 30.
En mann på 40 kan være like moden mentalt eller ungdommelig som en på 20 eller 30.
Så det skulle da ikke være noe i veien for å inngå forhold selv om det er litt forskjell i fysisk alder.

Ja, nettopp det leste jeg i en annen tråd.

Nå har hun sikkert litt rett i det - det er mer andre veien det går - menn over 40 som ser etter jenter i 20-årene.

Jenter ser nok stort sett etter det "samfunnet" har fortalt dem at de skal se etter. Og da er alder et viktig kriterium. Men de er åpne for å snakke med mange flere enn den samfunnsprototypen. Og de mennene kan legge an på henne og gi henne gode emosjonelle opplevelser.

Og om så den som legger an på henne er en 43-årig kjekkas. På jakt etter en elskerinne og ikke noen mor til sine kommende barn. Det er ikke snakk om å bygge noen fremtid.

Noen jenter lar seg da rive med, og lar mannen ta henne under sine beskyttende vinger og med på eventyr. Så lenge det oppleves som inspirerende, positivt og spennende er hun med.

Andre butter i mot av en eneste grunn, de tenker at aldersforskjellen blir for stor, dette blir helt feil. Og avbryter.

Det jeg lurer på er om det er noe spesifikt denne delen av unge jenter i 20-årene har i mot menn over 40?

Jeg tenker da på de mest velholdte i aldersgruppen. De som er mye bedre trent enn den gjennomsnittlige 25-åring, de som har levd og lever et rikt, variert og spennende liv, som er i lederposisjon blant andre menn, de som har en slags "laidback confidence" og ro og selvsikkerhet som man sjelden ser i 25-åringer, de som kler seg stilfullt, som har levd sunt, og tatt godt vare på hud og hår og fortsatt ser sabla bra ut, og som gjerne er mye mer erfarne, kjenner alle kunstene, og derfor er bedre i senga enn sine yngre versjoner av seg selv. Og som connecter bra på samtalenivå og humor.

Syntes de som streiker her i norge nå er en stor skam.Tenk litt over de som bor i resten av Europa hvor ledigheten er opp mot 50% for ungdommer. Og de som har jobb har måttet gå ned mellom 20-30% i lønn i flere av euro landa.

Noen som har erfaringer med russiske damer her?
Er det noe å satse på? Hvordan er de i forhold til norske damer?

hei jeg gjorde en feil i dag blokka en bruker i en feil den skal ikke være blokka men ikke noe går til å heve dette noen som kan hjelpe meg

Okei, denne måtte vel komme....

Starter pent og forsiktig med : rødlakkerte tånegler (på damer altså :-)

Så kom igjen, dont be shy folkens, post away !

Skjønner at det kan virke litt frustrerende å forstå hvordan vi kommuniserer, men det er egentlig ganske lett.
Her kommer fasit:

Vi plystrer, tuter i bilhornet, blinker til dere, kjøper drinker, svetter mange timer på gym for å se veltrente ut, tafser dere på rumpa, drar dere i håret, henger ut vinduet, snur oss på gata, ringer, sender SMS, følger etter dere, synger, danser, ruller oss i snøen og sender hundre meldinger i innboksen til dere hver dag.

Dessverre er dette det beste vi kan få til.

Det suger, men det er sant. I'm simply not a people person anymore. Tror egentlig alldri jeg har vært det heller. Nå høres jeg jævlig arrogant ut, men fakta er at de aller fleste folk kjeder vettet av meg! Det er så mye tomt, forutsigbart blabla at jeg får fnatt! Det som gjør meg trist er at dette har gjort seg gjeldende selv blant barndomskompisene mine når vi møtes. Man skal følge en godt asfaltert vei av soiale koder, og passe på at man ikke mener noe som ikke er passe tannlaust og mainstream.

Nå kommer jeg sikkert til å få mye kjeft her på forumet:)

Hvorfor må det være så vondt å se han har fått seg en annen? en ny og yngre modell, ti år yngre enn meg..? to mnd etter bruddet, og de er seriøse..
Han sa jo til meg han ville være singel lenge?
Det gikk en mnd, og så var han ferdig med meg... Etter seks år sammen..
Og det viser seg at han har gått minst et år uten følelser for meg... Hvor jeg fortalte han at jeg elsket han..

Men det jeg ikke forstår da, som kanskje dere gutter kan hjelpe meg med å skjønne, er hvorfor, hvis han er helt ferdig, over and done with, hvorfor blir han sjalu da? (Det hadde bare vært litt deilig å sett at han hadde litt følelser igjen for meg, så jeg klarer å skrape opp litt selvfølelse og selvtillit igjen, og være den med litt overtak..... )

Jeg kjenner jeg er selv klar for å gå fremover, våge meg ut på isen, og møte andre.. men jeg kommer til å ta det med ro, komme meg opp og styrke selvbildet mitt.. føle at jeg kan stole på andres følelser fr meg igjen.. for det er faktisk det verste.. at jeg ikke klarer 100% å stole på at noen føler det de føler..

1) Sitte på do med laptopen på fanget

hvor er sukkerfestene?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym singelvest

Ser i noen tråder her at det prates om å dele opp sukkerfestene.. hvilke sukkerfester prater dere om? det står jo ikke noe på arrangement menyen... er det faste tider på året dette holdes eller hva er greia?

oj nå har jeg kommet dit at jeg vil ha en vakker engel,,, hva gjør jeg,, cooper jeg dere eller? kan jeg trekke de virkelige menneskene:)

Får ikke sove. Ligger og tenker og gremmes over en arbeidskollega jeg jobber med hver dag.
Denne kollegaen har en spesiell adferd. Tåler ikke kritikk som er konstruktiv fra min side.
Måten han reagerer på er ikke ta igjen med det første, slike ting tas opp når det først kalles inn til møter vi stadig har, med sjefen.
I disse møtene forteller jeg hvordan situasjonen er, og hvordan han oppfører seg. Han blir alltid tårevåt i øynene.
Før disse møtene er han i lang tid passiv agressiv. Går jeg bort til han, bare går han der ifra. Klarer han først å svare på det jeg reagerer på sier han bare "buhuuu" eller "talk to the hand".
Alle på arbeidsplassen reagerer på at han er så egosentrisk. Han skal stadig bytte vakter med meg, og når jeg en gang nå og da behøver å bytte vakt er det alltid nei å få.
Han blåser i om folk har barn som skal hentes i barnehage, han blåser i om folk skal på styremøter m.m.
Han inrømmer selv at han kun er sosial i helgene, for han er så sliten hver eneste dag etter jobb, grunnen er rett og slett fordi han slenger seg foran TV`n. Jeg har mye å gjøre hver dag, og skulle ønske døgnet hadde flere timer.
Det som får begeret mitt til å renne over denne gang er at jeg skal på en vernissage og må forberede ting i forkant. Han vil ikke bytte vakt med meg, fordi han kan ikke gå glipp av finalen i Paradise Hotell!!

Jeg mener han rett og slett er en egosentrisk snørrvalp utem sympati, men har dere et spesfikt uttrykk på en slik person?

Hovudplanen min for sumaren er å tilbringe ei veke i Hafjell eller anna stad for å køyre heisbasert utfor.

Nokon andre som bedriv sånt noko og har liknande planar?

Tanken min er ein spontantur over fjellet i juli/august med sykkel, telt, primus og sovepose. (Og flust av reservedeler!)

Eller er det andre plassar enn Hafjell som eg heller bør vitje? Deter alt for lenge sidan eg har køyrt sist, så eg er litt utdatert på kva anlegg som er gode no..

(Eg har spurt meg kring på ei sykkelside også.. Sånn i tilfelle nokon meinar dette er feil fora..)

Større enn i virkeligheten vil jeg påstå.

Har et litt frustrerende problem i grunn.
Stort sett hver gang jeg møter ei dame som jeg virkelig liker og lett kan bli forelska i, finner jeg ut etter en stund at hun har type.
Pga dette havner jeg ofte i vennefella med damer. Jeg ønsker ikke å ha noen "affære" med noen som er opptatt, så slik blir det da.
Men jeg vet ikke hva det er.
Kanskje det er slik at damer som allerede har type utstråler en selvsikkerhet som jeg syns er attraktiv? Eller kanskje det er slik at de tildigere tar sjansen på å bli kjent med meg, fordi de vet at det uansett ikke blir noe?

En gang begynte jeg å rote med ei dame som jeg hadde hatt "i siktet" en stund. Vi var godt i gang og skulle egentlig gå og finne oss et sted vi kunne ha sex. Plutselig nevnte hun at hun hadde type, og da var det JEG som trakk meg tilbake.
I dag er hun gift med han, og de har 2 barn og eget hus.
Jeg derimot er fortsatt singel, og lurer på hva som er galt. Kanskje jeg bare skulle begynne å gi litt faen i min egen moral, og heller følge det lille hodet istedenfor? Da hadde det ihvertfall blitt noe på meg :P
Kom gjerne med tips og egne historier.

Hva med dere? Har dere vært flinke med trening og diett i vinter?

To søstre er i morens begravelse.
Der dukker det opp en mann som den ene søsteren blir hodestups forelsket i!
I ettertid prøver hun å finne ut hvem denne mannen er, hun ønsker kontakt med ham.
Hvor enn mye hun prøver å finne ut hvem denne mannen er, så er det ingen som vet hvem han er!
En uke etter morens begravelse dreper den forelskede søsteren sin egen søster.
Hvorfor det?

I slutten av juni skal jeg være toastmaster i et bryllup her i Oslo.

Gode tips & råd mottas med glede :)

Jeg vil minne alle mennene om å tenke på hva de har på seg og hvordan de oppfører seg ute nå !!!
Tenk over hvilke signaler dere sender ut når dere går ute med åpen skjorte og i bare sandaler.
Mange jenter tenker at her er det fritt frem, og ser på det som ren invitasjon !
Vær moderat med alkohol, det er lett å bli utnytta når du er hjelpeløs .
Kvinnfolk er jo kvinnfolk , så ta dine forhåndsregler !!

Jeg har et genuint ønske om å finne en jeg kan få/skape et varig forhold med, og helst livet ut. Hvor lenge et forhold varer, vet ingen, og vi har ingen garanti for hva som kan skje. Brudd, sykdom og med kanskje dødelig utfall, er ting eller "akseptable og gode grunner" for om/når et forhold tar slutt/opphører.
Noe som derimot -ikke- er så greit, er om partneren skulle få diagnosen Alzheimer eller en annen demenssykdom. Dette er tabu for mange, ikke så rart, i grunnen. Det er så mye usikkerhet rundt dette feltet, fordi det ikke er en ensartet sykdomsgruppe. Det forskes mye på feltet, men eksakt viten og kunnskap er nesten som utopi å regne.
Jeg har ikke lest boken, men så filmen "Min elskede", om ekteparet Jan H. T. Olsen og Laila Lanes` og deres tidlige møte med sykdommen Alzheimer. Den viser hvilke utfordringer som følger med, men også hvor sterk kjærligheten mellom dem er - og ikke minst, hvilket mot de viser ved å være så åpne. De møttes i godt voksen alder, fikk ikke mer enn et par år (?) sammen som et vanlig par, før sykdommen inntraff.
Det skal sies at jeg har mye med brukere i nettopp denne kategorien å gjøre gjennom jobben, så jeg vet en god del om denne problematikken.
Det er en kjensgjerning, ja, fakta! at flere og flere "av oss", kommer til å få en demenssykdom, siden vi blir stadig eldre. Flere "yngre" blir også rammet, dvs. de under 65 år.

Det å gradvis "miste" sin kjære, litt etter litt ... se at den en elsker, blir mer og mer "borte", går inn i et tomrom, må være fryktelig vondt, og ufattelig trist. Det er en lang sorgprosess, som kan ta lang tid å bearbeide og opplevelsen av savn, er svært påtakelig. Hvordan hver enkelt takler dette, er så individuelt. Her spiller personlighet og hva slags syn en har til Livet som sådan, veldig inn! Min mening og påstand. Har en alltid vært en "stabeis" og "grinebiter", forvandles en ikke når en kommer til sjels år og alder - til en positiv "gladlaks".
Jeg vil tro at det er forskjell på om en allerede har et langt samliv bak seg og er kommet godt oppi åra, kanskje med barn, barnebarn m.m. sammen ... og de som "bare" fikk noen få og "gode" år sammen.
Førstekategori: De har en lang historie sammen som de kan øse ut av, fortelle om mange opplevelser, hendelser og episoder fra. Det som kjennetegnes ved demensrelaterte sykdommer, er at korttidsminnet så å si blir borte. Pasientene går tilbake til barndommen - de blir som barn igjen, spør ofte etter "mor", "far" og besteforeldre.
Om paret ikke har vært

En kveld for mange år siden tok tre menn inn på et hotell.

De betalte 100 kroner hver pr rom, altså 300 kroner til sammen.

Så kommer sjefen bak skranken på han kanskje var litt for stiv på prisene, og han gir derfor piccoloen en femtilapp og sier at han skal dele den på tre og stikke opp på rommene og gi tilbake penger til de tre gjestene.

Piccoloen syntes det ble vanskelig å dele 50 kroner på tre, og siden han var blakk selv - og ikke helt ærlig - fant han en annen løsning.

Han gikk opp til rommene og ga hver av mennene 10 kroner tilbake. De siste 20 kronene av femtilappen stakk han i sin egen lomme.

De tre mennene har nå betalt 90 kroner hver for rommene (100 kroner minus den tieren de hver fikk tilbake)

Så kommer det umulige regnestykket:

90 kroner x 3 = 270 kroner (det de har betalt for rommene)

Legger man så til pengene piccoloen stakk av med blir det 270 kroner + 20 kroner. Det skulle bli 290 kroner, ikke 300 som det opprinnelig var.

Hva man ber om - og hva man får servert.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mynoduesp

http://dilbert.com/strips/comic/2012-03-10/

;)

Av en eller annen grunn sitter jeg med en tanke om at fyren hadde fått mer støtte og oppmerksomhet dersom han hadde sett bedre ut. Fikk en kommentar fra en bekjent om at han er jo så stygg så da gjør det ikke noe at han sitter inne litt...

Tror ikke vedkommede mente det helt oppriktig, men at det nok likevel er et snev av sannhet bak det.

Tror dere utseende har noe å si i saker som denne?

http://www.string-emil.de/

<3 I`m in love

Sommerferie

Siste svar ti. 29 mai 2012 23:28 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym emmalita

Noen som skal til Bulgaria i uke 26 & 27? :)

Frustrert

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Begynner å bli litt frustrert nå,,, kjenner skikkelig suget etter en partner, og bruker alt for mye tid her :)
Og det er ikke enkelt, mye småprating, men sjeldent noe som gir en piff.
Med min beliggenhet, føler jeg også at dette er min største sjanse med å komme i kontakt med noen som passer meg.

ÅÅÅåååhhhh!!

Jeg er alenemor, og har ikke den beste økonomien pr.dags dato.. (dette på grunn av treg saksgang fra Nav, og er heldigvis bare midlertidig.. ) Jeg handler på tilbud, kjøper store partier, og kjøper gjerne kortere dato varer, for så å slenge rett i fryseren.. på dene måten får jeg det bedre økonomisk, og vi spiser sunn, variert og næringsrik mat.. Eller har alltid vaskemiddel/oppvaskmiddel/ toalettpapir/unameit, i tilfelle økonomien gir oss et lite stikk i siden..

Jeg arvet møbler, Tv, dvdspiller, og annet jeg manglet da eksen flyttet ut, og jeg kjøper gjerne klær på loppemarkeder og tilbud (men ser ikke sjaskete ut av den grunn)

Men hvor går linjen for hva andre synes er økonomisk / gjerrig?

ville du "dumpet" meg om du fant ut at jeg levde på denne måten?

*nyskjerrig*

Du har en bøtte som tar 5 liter og en som tar 7 liter. Jeg vil ha tilsammen 8 liter i disse to bøttene. Hvordan løser du dette?

Det nytter ikke å ta ca halve bøtta og du har heller ingen bøtte nr. 3 du kan helle i midlertidig.... Du kan søle så mye du vil med vann, bare jeg får mine 8 liter når du er ferdig!

Ahh - jeg har fått SweetIM på pc'n og får det ikke bort!
Jeg fikk det vel via msn i går kveld og ARGH!! jeg får fnatt!

Desssuten er det noe Skype greier som heller ikke lar seg avinsatllere via C:
Kan noen hjelpe meg hvordan jeg kan evt tilbakestille hele pc til i forgårs... eller noe?
Please?

Traff en fyr på byen for noen uker siden. ingening skjedde, vi bare pratet litt og han gav meg nr sitt da vi skulle skilles og sa at jeg måtte sende melding neste gang jeg skulle ut.

Vi meldet et par meldinger de neste to ukene, og jeg sendte han en sms hvor det stod at jeg skulle ut på byen i går. ingen svar. og dere kjenner jo følelsen av uvisshet. får ikke til å slappe helt av, urolige kriblinger i magen og whatnot.

Vi kommer til byen og jeg står og dreier meg på dansegulvet med venninna mi og hennes tilreisende venninne fra Oslo. plutselig ser jeg han, magen vrenger seg og jeg mister litt pusten. "hei!" sier jeg. han gir meg en klem. han hadde vært på jobb og derfor ikke svart på sms. Vi utveksler et par ord før kompisen roper han videre. han forteller hvilket bord de sitter på og at vi snakkes etterpå.

Videre blir jeg nervøs. hvor er han? Når kommer han tilbake? Kan vi ikke bare stå her og vente på han da, jenter..

Plutselig tar den tilreisende oslo-jenta tak i armen min og sier: Askja, hadde han vært interessert så hadde han ikke gått med kompisen sin! Han sendte deg ikke melding etter jobb heller. glem han nå.

Slag i trynet. men vent. hun har jo helt rett. Hadde han vært interessert så hadde jeg visst det! Plutselig forsvinner nervøsiteten og jeg slutter å se meg rundt. for ei knakanes bra og direkte jente.

Resten av kvelden koste jeg meg med jentene og danset til hetetoktene tok oss. jammen så jeg ikke han hånd i hånd med ei anna jente også. men vet dere hva? Helt greit :-) det var ikke meg han ville ha, og da trenger jeg ikke kaste bort følelser på han i uvisshet.

mye å lære av den historien synes jeg. både for den som ikke er interessert og den som lurer :-)

Jaduuuuuu. Askja slår til igjen. jeg glemmer igjen livet mitt overalt. da jeg var i bergen kjølte jeg hårprodukter for 300 kr. dagen etter bare reiste jeg ifra dem :-):-):-):-)

så i dag da. skal på skolen. ah, ikke glemme å spise frokost på bussen. smører meg knekkebrød. legger det oppå jakka så jeg ikke glemmer det. sammen med nøkkelen, må jo ha nøkkelen!

så skal jeg kle på meg. steg for steg, dette går jo bra, jeg er jo så flink til å ta på meg jakke og sånn der. har lagt knekkebrødet på siden, ved nøkkelen såklart. må jo ha nøkkelen.

rasker med meg det siste, låser døra (med nøkkelen) og tripper avgårde til bussen.

jeg er jæævli sulten. knekkebrødet ligger fortsatt i gangen *klask*

Med hilsen Forsnill...

Alias : Ir1ne, Iversen, TooT, oTTo, Oddvar, A.Hole, Sjarmøren, Dopen, Flua, Gjøvik, Ofelia Sacariasenc, Caltex, Vaskedama, Narvestad, Narve86, ++++ En hel haug med andre nick som har vært med under reisen i Forumland.

Reine radioteatret når man oppsumerer :))
Hilser til andre radiotryner og sier : Kjem at ende med framhald om lyarane fortsatt er til stede neste gang man har behov for å væra her inne........

Jeg hadde moro av å se hvor mange damer som hadde definert kroppstypen sin som muskuløs. Det var ikke mange. Av alle som hadde matchtall over 70 med meg, var det 18. Disse fordeler seg i alderen 32 til 44, og med en slenger på 56.

Og hva betyr det? At damene på Sukker.no ikke er muskuløse? Eller kanskje at de som kan bruke den definisjonen foretrekker en annen? Jeg heller mot det siste.

Eldre, yngre, gutter eller jenter?

jeg sitter her og ser gjennom diverse tråder. Og det er mye rart som skrives.

Så dukker det opp gullkorn innimellom. Virkelig gode underfundigheter eller gode observasjoner og råd. Både fra faste forumister og mer tilfeldige deltakere. Disse gullkornene er et som gjør forumet verdt å lese.

Så takk til dere som skriver perler og sprer dem ut på oss i svinestien.

Hvilket ord uttales alltid galt?

Hvilket ord uttales alltid galt?

Eg vil ut å jogge!
Nokon som vil være med? Asfalt er utelukka, men grus er greitt. Skogsstiar og fjell/terreng er det beste.

Eg er mobil, og er med på dei fleste forslag.
Erfaringsmessig heldt knærne 4km før eg må roe til gangtempo, men om dei heldt seg bra er 8-12km fint.

Aktuelt tidspunkt er frå 1800 av og utover til 0200..
Både menn og damer er velkomne.

(Om interessa er der, men ingen forslag dukkar opp stemmer eg for Landåsfjellet eller Stend.)

(Om nokon vil kortare enn 4km er eg med på det også. :-)

Jeg gjør masse ting som jeg skjønner er snålt. Noe er helt uskylig og andre ting er rett opp gata Henger-faen-ikke-på-greip.

Jeg har en greie med doruller.. Er jeg på besøk hos noen som har papiret hengende INN mot veggen (og da i følge meg FEIL, vei) så snur jeg dem... Jeg sover på spikermatte.. ? En sånn derre sak med plastspiker på.. eh.. Noen ganger sitter jeg i dujen.. Lenge. Fordi det er digg.?

Jeg er pokker ikke den eneste her inne som gjør snåle ting ass!

Hva er deres "greier" ?

Til høstens stortingsvalg er det mange som dessvere kommer til og gi Arbeiderpartiet en sympati-stemme.
Jeg vil på det sterkeste advare mot at noen gjør det,vi skal ikke stemme ut i fra sympati til et parti.vi skal gi vår stemme i høstens stortingsvalg til det partiet som hver enkelt av oss mener kan styre Norge best.
Og hvordan har Arbeiderpartiet styrt Norge, la oss gå tilbake i tid, å se på Arbeiderpartiets meritter
Faresignalene i 1940 var mange om at Krigen snart ville nå Norge.Ved nyttår 1940,Koht opplyste at situasjonen var så kritisk at vi kunne være med i krigen innen en uke.Regjeringens reaksjon, ingen.16 februar 1940,engelske krigsskip i kamp med et tysk skip på norsk sjøområde, jøssingfjorden.Regjeringens reaksjon,Koth sender en flott protestnote til England.19 mars Chamberlain uttaler at krigen står på dørstokken til Norge.Regjeringen sover videre.25 mars.Den tyske sendemann søker Koth og meddeler at det var fare for at Tyskland ville overta vernet av norsk sjøområde,Koth sover videre.29 mars.Minister Scheel i Berlin skriver..noe fredstegn er ikke å øyne.Det eneste helt sikre er at Norge bør holde sitt forsvar i orden så sterkt som vår ytterste evne tillater.Koth sover fremdeles videre.Vårt forsvar var ikke oppsatt ti vår ytterste evne,men omtrent hver 10,mann var mobilisert.29 mars.Verdenspressen formoder at det allierte krigsråd hadde besluttet angrep mot norsk sjøområde.Regjeringen sover stadig.31 mars Churchill bebuder i kringkastingstale hardere krigføring også med direkte adresse ti de nøytrale.Regjeringen reagere ikke.1april.Minister Scheel melder om innskipinger av tropper i Stettin som kan ha Norge som mål.Regjeringen fremdeles uvirksom.2april.Chamberlain holder en tale i underhuset som direkte oppfattes so en trussel mot Norge.Regjeringen sover stadig.Koht referer talen ufullstendig og feilaktig i stortinget 6,april.3april.Minister Colban,London. telegraferer at et framtredende medlem av underhuset hadde meddelt at den britiske regjeringen forbereder aksjon mot malmtrafikken.Ingen handling fra den norske regjering.5 april Scheel telegraferer fra Berlin at det går rykter om angrep mot Norges sørkyst.Koth bruker et helt døgn for å sende denne meldingen til forsvarsministeren.5april Minister Esmarch, København. telegraferer at det foreligger melding om forestående angrep mot Danmark og sør Norge.5april. Aftenposten melder at tyske fly rekognoserte og fotograferte på norsk område

Sutteklut?

Siste svar ti. 29 mai 2012 15:33 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym chuckboris

Noen her som bruker sutteklut?
Eller tror de trenger en?

Jeg bruker alltid bare skrive "hei" hvis en jeg finner er interessant, men noen klarer og sende en sur melding i retur om at det ikke var nok.

Da lurer jeg; er det ikke høfflig å si hei første gang man møtes før man heller ut med alt mulig annet piss?

2 av gangene har det stått til forventningene.... andre som føler det på samme måte? Kjemi på nett er så sykt forkjellig fra virkeligheten...

Han våknet halvveis etter en het natt, det var nesten tropevarme....
Han så for seg time for time, minutt for minutt.. Hva hadde skjedd i løpet av natten?

Drømmedama1 var med...drømmedama2 også... OG kanskje 3 og 4..? Han var omkranset av vakre damer hele natten, alle ville liksom HA han..og alle var de vakre skjønnheter i passende alder. Kanskje litt for unge in real life,men dette var drømmen... og så fryktelig vondt å våkne fra....

Han ville ikek våkne, ville ikke på jobb. han ville snu seg om, krype under dyna selv om den var i varmeste laget...Han ville drømme videre om de sukkersøte damene som ikek fantes, men som han bare kunne håpe på....

i drømmer er alt lov..
Whats u're dream??