Sukkerforum

Heisan folkens, jeg er ganske ny her inne og vet ikke helt hvordan dette singel livet virker.

Saken er at jeg har ikke vært singel siden jeg var 12år og vet ikke helt hva eller hvordan jeg skal opptre i det singlelivet. Mitt siste forhold varte i 10år og avsluttet med naturlig grunn og som gode venner. Men ja noen sier at jeg kanskje har godt av å være singel litt hmmm jaja nå har jeg vært singel i snart 1,5 år å kjenner at dette er ikke noe liv jeg vil ha og heller ikke trives med.( PS: nei jeg er ikke redd for å være alene eller singel).

Jeg vil nok kalle meg selv som den tradisjonelle familie mannen, som tror kjærlighet kan vare livet ut. men men kanskje jeg tar feil og at det ikke virker sånt?

Er det noen andre som har vært i samme båt eller har noen gode innvendinger ???

Why? Jeg har så sagt klart i fra at jeg ikke vil ha eldre enn 30.

Han jeg dater bruker snus, ikke bare litt, men maaaaaassseeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Jeg dør .....fingrene hans er svarte, og det er bare så turn-off hele snusgreia. Men så liker jeg mannen da..hva gjør man?

Hvordan kan man bli så lei seg over å miste noen man aldri har hatt? Drømmedama glapp. Hun jeg hadde noe på gang med for et års tid siden. Hun som har såret meg så mage ganger, men som jeg aldri helt har klart å slippe. Jeg skjønte vel for lenge siden at det ikke kom til å bli noe mellom oss, men jeg klarte likevel ikke helt å slippe taket. Tvert imot! Jeg har vel heller gått og tenkt på henne hver dag. Det er så slitsomt med disse store følelsene! Kanskje det var dette jeg trengte? Det hender man trenger et slag i trynet for å våkne. I dag kom slaget! Kanskje det nå blir lettere å gå videre...

Når barn?

Siste svar on. 9 mai 2012 23:13 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym melissa-D

Hvor lenge synes folk man må være sammen, før man kan starte å lage barn?

Går det ann å spørre folket (først og frems Oslo) om det er noe sted vi kan treffes f.eks til helgen?

Når barn nr. 3?

Siste svar on. 9 mai 2012 23:03 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym torsketran

Hvor lenge synes dere man bør vente før tredje barn?

Hvor lenge synes dere man bør vente før andre barn?

Hvorfor har jeg så høy match med vestlendinger og sunnmøringer spesielt? Hva galt har jeg gjort?

Pusl

Siste svar on. 9 mai 2012 22:04 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Prst

Kan en få høyere puls av adrenalin enn en oppnår med en intens treningsøkt?

Oslo Plaza, er et bra sted, fredag i overimorgen

En kjent professor ved universitetet skulle holde forelesning for en gruppe fysikk studenter.
Han tok frem en glasskolbe og satte den på bordet foran seg. Deretter tok han frem en pose med steiner og fyllte forsiktig opp helt til toppen.
Så spurte han studentene om de synes det var fullt i kolben nå.
Ja, alle var enige i det..
Da tok han frem en pose med småsteiner og ristet det forsiktig ned i kolben. Småsteinene forsvant ned mellom de andre og han spurte studentene om så de mente det var fullt nå. Ja, alle var igjen enige om det.

Da tok han frem en pose med fin sand, helte ned i kolben og sanden forsvant mellom steinene. Er det fullt nå? spurte han igjen.
Lett rødmende studenter kunne ikke komme på mer å helle i glasskolben og ble enige om: Ja, nå er det fullt..

Da tok professoren frem en flaske øl, åpnet den og helte innholdet i kolben. Sanden absorberte ølet og da sier professoren:
Og moralen med det dere har lært i dag er: Uansett, der er alltid plass til en øl til.......

Riktig god helg til alle.....

What`s the point?
Om noen ikke er interessert i deg, hva hjelper det så å motta et høflig svar eller avslag, sammenlignet å ikke få noe svar? Blir jo ingenting ut av noe slikt uansett, annet enn mer slitasje og tykkere træl i tastaturpølsene..
--Og hva innebærer det å skjerpe seg? -å fire på kravene sine? - å ta til takke med en fyr eller en jente som i utgangspunktet ikke er av interesse? Finnes det noen som gjør det da?

Ikke av interesse = intet svar = enkelt, forstålig og greit..

Sånn, nå er alle inneforstått med denne sukker-regelen :)

Muligjeg tar feil. Men jeg har nå skrevet lenge med en sukkerklump. Vi skulle møes , men det har ikke passet fordi han har vært på reise. Han har fått mitt tlf, det er anonymt, men vil ikke ringe meg. Tror han ikke vil at jeg skal finne ut hvem han er. I dag søkte jeg på skype med mail \adressen hannes. Der kom han opp, han er ikke født i 58 men i 48. Mulig jeg tar feil.

Jeg har selv 8 teorier men hører helst noen fra dere først.

... i forhold til bruk av tid og ressurser til å besvare alle brevene som renner inn kontinuerlig i innboksen min. Den er konstant overfylt og flommer nesten over hele tiden

Så diskusjonene her får dere nok ta dere av på egen hånd, helt uten mine kloke bidrag.

Sukk! Har blitt avstandsforelsket i en dame bare gjennom å se på profilen hennes gjentatte ganger. Skrev til henne, men hun svarte aldri. Hun har de store brune øynene og et nydelig smil. Sukk, sukk, sukk! :D :D:D:D

Vi er et par gutter som legger ut på en liten MC tur i slutten av juni. Trenger tips av lokalbefolkningen om hvor det er bra å dra ut på kvelden for noe godt å drikke. (alkohol) altså steder med godt liv.
Alle tips tas imot med takk :)

Hei : )
Ønsker å flytte på meg og finne meg ett hus i tettstedene en liten halvtimes kjøring fra Drammen.Da jeg i første omgang ønsker å leie har jeg forsøkt med noen annonser i Drammens Tidene,men responsen har vært fullstendig fraværende.Følger også med på Finn.no.
Er det noen som har ett tips eller råd til hvordan finne ett hus i landlige omgivelser ? Lokalaviser el. ?

Mjøndalen,Krokstadelva,Lier,Røyken,Hurum,Skoger,Nedre Eiker etc

Hva er det høyeste matchen du har fått og hva gjorde du med det?

Noen som har banka inn 100 og funnet ut at det var bare tull, evt 32 og syns at det var mye bedre? ;)

Sunnmørsdamer

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mr.Mann

Jeg er en heimvendt Sunnmøring som har flyttet til Ålesund og søker etter de lokale damene her.
Hvorfor får jeg så lave matcher med Sunnmørsdamene?
Av de over 90 i match er det kun et par fra Møre og Romsdal mens det er 100 vis fra andre deler av landet.
Er jeg ikke religiøs nok (har opgitt jeg er ateist) eller kan det være andre ting.

Endelig føler jeg at det virkelig har klaffet..sommerfugler i magen og skikkelig betatt.

Men jeg syntes det er slitsomt, denne usikkerheten...kan liksom ikke få nok bekreftelser på at han tenker/føler det samme som meg.
Har ikke vært forelsket på årevis jeg, hadde glemt denne usikkerheten den følger med seg.
Noen dager tenker jeg bare, dette gidder jeg egentlig ikke..blir så altoppslukende og jeg blir helt tullete...også kommer det en melding, eller vi treffes også..phuuu....jo..jeg vil jeg vil...!!

Jammen meg ikke bare,bare..hehe:)
Det verste er vel at jeg blir regne fjortisen igjen..

Kirsebær yoghurt var ganske godt. Lurer på om jeg skal gå løs på middagsrestene og, har egentlig spist kvota mi idag, men smaker ekstra godt etter midnatt :D

Hva skal en stakkar gjøre? Her er man kastet ut fra tidligere felles bolig, og det ender selvfølgelig med at kostholdet forenkles en del. Så er det mye arbeid med å bære sin kofferter etc. til ny bolig. Så fettet renner av meg som på et andebryst på grillen. Og jeg må erstatte alle buksene som hang som sekker rundt meg. Men er det lurt å satse på at jeg klarer å holde vekta? Skal man gå inn for full garderobefornying i sånne situasjoner, eller må man regne med at alt som er for godt til å være sant ikke kan vare?

Noen som har erfaringer dere vil dele?

TS, e det ''Trådstarter'' det betyr elle?? Ser det e månge så skrive det når dei svare på ein tråd der fusste mann brukte pseudonym.

Har prøvd sukker noen uker nå, men lite som skjer? Samme ansikter som dukker opp når jeg logger på. Kansje noe feil på min PC?

Da er steget tatt og det står et lite veikryss i horisonten. Nå flytter jeg til Molde i sommer og kommer nærmere min familie og mine venner. Og jeg starter mitt eget firma 1.7 :) Kjenner det kribler i hele kroppen og jeg gleder meg skikkelig til å komme igang. Tar steget helt ut og skal forsøke å leve ut noen av mine drømmer som gründer.

En virkelig spennende sommer og høst er i vente!
:)

Ha en herlig kveld alle sammen!

Jeg må si at når man ser at man er on line, men egentlig ikke er de,t er uting her på sukker.

Hvis jeg da vi snakke med noen, eller sender en melding, så kan det faktisk hende de ikke ser det før dagen etter bare fordi de er pålogget på mobil, men ikke ser på det !!!

Nei dette e en "falsk" å si de er pålogget, når det egentlig ikke er tilgjengelig.

Liker det ikke!!!!

Utolmodig, vil ha svar med en gang!

Er det bare meg, eller kryr det av readheads på Sukker?

http://youtu.be/Uoo2KioueCQ

Skummelt. Folk burde blitt flinkere med å bruke kondom

For en tid siden møtte jeg en dame i en viss sammenheng jeg ikke vil utdype. Hun er i mine øyne helt perfekt på alle måter. Ikke bare utenpå, men også fantastisk personlighet, hun har alt jeg drømmer om hos en potensiell kjæreste.
Etter at jeg møtte henne virker det bare meningsløst å sende melding til andre her på sukker, så det har jeg helt sluttet med. De få gangene jeg har vært på byen har jeg ikke giddet involvere meg i samtaler med damer på sjekkern osv.

Så problemet; vi treffes i en sammenheng som i mine øyne tilsier at det er nærmest umulig for meg å invitere på date eller lignende uten at det skaper problemer.
Hun er singel og hun er på sukker, men jeg tør ikke engang gå inn på profilen hennes.

Huff, livet er jaggu brutalt..

:)

Hvis dere ligger ned ei jente på 2 daten, hva tenker dere om hun?
Blir hun regnet som en ONS eller er dere fremdeles interresert i dama?

Hei.. Fylte nylig 22 år. Jeg har aldri kysset en jente og heller ikke hatt sex.

Jeg har begynt å bli ganske desperat. Sannheten er jo igrunn at jeg ikke prøver, men jeg føler liksom det er nytteløst. Jeg føler ikke at jeg er en morsom person, at jeg ikke har noe interessant å komme med i samtaler eller finner spennende temaer å diskutere. Jeg er ikke attraktiv, har ikke særlig pent smil osv.

Selv her på Sukker.no klarer jeg liksom ikke å skulle finne ut hva i all verden jeg skal skrive til de mange jentene her inne... Hvordan holde chatte-samtalen igang.. hvordan begynne dem riktig, hvordan avslutte dem naturlig osv.

Jeg føler at noe av grunnen er at jeg ikke drikker alkohol, aldri gjort det. Og er dermed heller ikke med på fester ol., men.. jeg føler meg liksom ikke som noe party- eller drikkemenneske.

Det andre problemet jeg har er noe mer dyptgående.

Jeg venter liksom på å bli forelska. For jeg tenker som så at det bare vil være å lure folk og skulle sjekke dem opp når man ikke er forelska i dem, pluss at det for meg vil virke som jeg lurer meg selv. Man kan jo liksom ikke kysse og ha sex med folk før man blir ordentlig forelska, eller er det det folk gjør? Har jeg misforstått at man liksom blir forelska først, eller blir man det kanskje etterhvert? Jeg innbiller liksom meg selv at om jeg blir forelska, ja da skal jeg prøve.. Men jeg vet jo ikke om det er sant eller ikke, ennå...

Jeg har vært forelska en gang i livet mitt, og det var vel i tredje klasse på barneskolen... Ikke noe mer etter det... Når alle var forelska osv. på ungdomsskolen? Nada, ingenting. Jeg er liksom redd for at jeg på et eller annet vis har mistet evnen til å forelske meg? Og da tør jeg liksom ikke prøve å skulle sjekke opp folk heller...

Jeg lurte på om noen har noen råd, tips eller tanker omkring dette... Nå fikk jeg hvertfall skrevet det ut, om ikke annet.

8. Mai

Siste svar ti. 8 mai 2012 20:46 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Noen andre enn meg her inne som stiller i uniform for å markere denne dagen?

http://www.youtube.com/watch?v=t9eiHTjRQGY

Hvor i Oslo får man tak i en ryggbag med plass til både filmkamera, stativer, lyskastere, røykmaskin og annet? Det er ikke ideelt med en 130 liter tursekk. De er for smale nederst, og jeg ønsker ideelt sett noe enda større. Jeg har sett folk fra militæret gå med solide poser på ryggen, men ingen vet hvor man får kjøpt dem. I sportsbutikkene finnes det ikke. Heller ikke på Foto Video. Ei har fortalt meg at det selges slikt på Youngstorget, men jeg har ikke sett det ennå.

Kontakte jenter.

Siste svar ti. 8 mai 2012 19:45 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Doctor Who

Funderer på, hvorfor det har seg at.. Omtrent ingen svarer på meldinger her inne, av jentene altså. Enda det er bare noe helt, enkelt ! Er en gutt som ser ganske okey ut vil jeg tro. Ikke spesielt rar :D Men framdeles så, er det umulig å bli kjent med noen. Kan det noe med å gjøre at, mesteparten av meldinger rett og slett blir kvantifisert av jenter? At de mottar så mye oppmerksomhet, at det blir umulig skille ut noen? Samtidig, sikkert for de peneste jentene, vil jeg vel tro at oppmerksomheten ofte blir veldig ensformig. Bombadert til de ikke lengre orker kontakte noen :p Som befinner seg utenfor sine opplagte preferanser. (De velger, peneste eller, hva enn skulle være.)

Jeg skal pusse opp ei leilighet. Nå er det eget kjøkken med plass til ett lite kjøkkenbord. Ville dere beholdt kjøkkenet slik det er eller åpne opp mot stua? Kommer uansett til å ha spisebord på stua om det er eget kjøkken eller åpent. Stua er forøvrig stor. Kom også gjerne med forslag til innredning alt fra vegger, gulv og skap:)

Junior Masterchef

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mr_Kent

Bladde meg innom Junior Masterchef på tv3.
Gutter å jenter på 11-12 år som lager retter som ser langt mer innbydene ut enn den grandiosaen mange på min egen alder klarer å lage. ;)
Selv er jeg glad i å lage mat å synes det var veldig artig å se at yngre generasjoner finner det spennende med mat.
Om det blir en ny trend, Så har de neste generasjonene en kulinarisk tid i møte. :)

Dei siste dagane har to av jentene eg prata med fortalt meg at dei sletter seg på sukker på grunn av innpåslitne gutar som verkeleg ikkje har skjønt greia her inne. Jentene var så hyggelig å gje meg navna deiravså vi kunne fortsette praten på facebook. Men lurer på kor mange andre jenter som opplever dette og forsvinner fra nettsiden.

Ha litt is i magen og prøv å vere litt kul..

Helsing ein som trur han har skjønt det

Ukas rant!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

http://www.youtube.com/watch?v=gU7Lzvhbz_0&feature=g-all-u

http://www.klikk.no/kvinneguiden/samliv/article757359.ece

Hvilke låt(er) får du ikke spilt høyt nok??
Hvilke låt(er) får deg til å lukke øynene og bare nyte?

Hvilke låt(er) gir deg gåsehud?

Nei, jeg både tror og håper ikke det, men syns det likevel er grunn til å skrive ned et par punkter til varsko.

Jeg personlig elsker mye av den amerikanske kulturen. Amerikanerne har jo i en årekke vært kjent for å lage eksepsjonelle filmer bla, de har vært ledende innen teknologi selv om Kina kommer hakk i hæl.

I Norge har det jo aldri vært produsert like mange gode filmer som nå, vi har mennene bak låtskriverselskapet Stargate som gjør stor suksess med artister i USA som Beyonce og Rihanna.

-Vi har også Sondre Lerche og Maria Mena som bla har spilt hos talkshowvert David Letterman, Jay Leno, Oprah osv så sånn sett er det mye bra med dette enorme riket. Det er jo tross alt her det ikke eksisterer noen form for jantelov, da tenker jeg spesielt på byer som Los Angeles, Las Vegas, Miami, hvor alt er fritt, du kan være som du er, ingen kritiserer deg for noe som helst og folk er ekstremt opptatt av å gi deg ros for det du får til. I byer som Chicago, New York osv. er det nok litt mer annerledes, her er folk litt mer nede på jorda. Men også her er folk veldig hyggelige og sjenerøse.

Her i Norge vet vel alle hvordan det er å stikke seg litt fram, da er de gamle dinosaurene på deg med en gang.

- Jeg ser også en stadig økende tendens for nordmenn som interesserer seg for den amerikanske valgkampen. Nordmenn flest var vel stort sett helt enig om at Bush var veldig ille men han oppnådde stor popularitet i Afrika, der han bidro sterkt i kampen mot Aids og malaria.

- Og nå er det jo snart duket for valgkamp igjen hvor de fleste vil at president Barack Obama skal få styre landet videre. Jeg tror de fleste nordmenn er uvitende til hvor konservativ denne enormt hippe og populære mannen er. Norske eksperter vil ha det til at politikken han fører er enda mer rettet mot høyre enn det Fremskrittspartiet er i Norge. Jeg tror vel denne voldsomme interessen for dett valget handler mer om popularitet, enn at politikken kandidatene fører er så revolusjonerende som man skal ha det.

- Folk som driter seg ut/ slankeprogrammer/ modellpress/ reality- tv aka Robinsonekspedisjonen, Paradise Hotel etc etc.

-Reality tv er jo også et amerikansk tv-sjanger som vi har hatt her i Norge de siste årene. Helt sidene tv3 kom på banen med Robinsonekspedisjonen i 1999 hvor Christer Falck ble den store riksklysa, har antall programmer eksplodert! Ja vi ler jo fremdeles j....g mye av disse programmene. Altfor unge, usikre, sexfikserte menn og kvinner tidlig i tjueårene so

Her kan naive tøser stille ubrukelige spørsmål om skumle sykdommer, og få like ubrukelige svar tilbake igjen!

Fyr løs! :D

En liten problemstilling som kan gi mange fantasifulle svar og flere har vel meninger om dette.

Om man tar karen/dama man dater på fersken i å game deg/bare vil bruke deg for moro skyld for å oppnå status blant vennene sine. Hvordan bør man handle, evt si osv? Hvordan kan man best mulig ta igjen uten at den andre ser at du vet hva de driver på med?

Det er mulig at blonde piker har mest moro, men rødhårede har mest underholdning under dyna. Det viser en undersøkelse som er gjennomført av den tyske sexologen Werner Habermehl.

Naturlig rødhårede kvinner har et langt mer aktivt sex-liv enn kvinner med en annen hårfarge. De rødhårede kvinnene har flere forskjellige partnere enn andre, og har sex oftere enn gjennomsnittet, sier forskeren.

Noen som har meninger om dette??