Sukkerforum

Burde gjort noe med oppslagstavle

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Panda

Innstillinger slik at man kan kun se oppslag fra motsatt kjønn. For idag må man gå gjennom en god del menn før man finner en dame.

Nå med nytt nick, da "slayer" skremte bort jentene : )
Var fast bestemt på å deaktivere profilen min pga selvrespekt etc ol.Dette var grundig gjennomtenkt over litt tid og for en drøy uke siden slettet jeg alt av bilder og tekst, og deaktiverte.
Det ble veldig kjedelig og jeg begynte å logge inn på "sovende" profiler på møteplassen,Q500 og match.com.Begynte etterhvert virkelig å angre på at jeg ikke lenger var på sukker og forumet.

Så nå er jeg tilbake og føler meg virkelig hjemme igjen : ))

Til min store forbauselse oppdaget jeg at det var utrolig mange damer fra sukker på de andre stedene.Say no more,men det er klart som dagen at det må være grunner til at så flotte mennesker er single over så lang tid og har profiler både her og der. Oops der singlet det visst litt i glass : ))

Vil avslutte med at jeg utvilsom synes at sukker er definetivt det beste stedet og faktisk også det rimligste av de nevnte.

Håper at dere tar godt imot meg igjen og jeg lover å oppføre meg pent på forumet ; )

prøvde å finne noen vitenskapelige artikler å slå i bordet her, men fant ingen. Har dere erfart eller vet om det er sammenheng? Gjelder både kvinner og menn;)

Ingen besøker meg. Og jeg besøker ingen. Men bør ikke hvemsomhelst starte? Hvorfor er det da ingen andre som starter?

Trening.

Siste svar ti. 22 mai 2012 00:31 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym Stjerne*

Er det helt utenkelig for dere menn som IKKE trener, å treffe en kvinne som trener 2-4 ganger i uka?

Akkurat kommet hjem fra hyggelig forumtreff på Asylet, og det er betryggende å se at selv om det er noe negativ stemning på forumet til tider, så var det rett og slett kun hyggelig å treffe der!!

Kanskje det er et tegn på at man skal henge mindre på forum og treffe flere folk live??

Kanskje dere som ikke vil legge ut bilder her, kan opprette et sånt nettbasert fotoalbum og så lenke til det i profilen? Så kreves det ihvertfall litt mer effort å se hvem dere er. Eller er det ikke lov til å legge ut lenker i profilen kanskje ...?

For the record: Jeg svarer aldri på mailer der gutten sier han kan sende bilde på epost. Sjansen er overveldende stor for at han ikke er min type, og det er jo bare überkleint å slenge det i fleisen på noen. Lettere å klikke på en lenke og ta det derfra.

Synes det er så synd at det er så mange bildeløse profiler ...!!

Spiller hun da hard-to-get?

Har ikke forstått forskjellen på hard-to-get og ren avvising.

Noen som har lest denne boken?
(Boka er beryktet av å være oppspinn, men hvem vet? )

http://www.youtube.com/watch?v=rBSuRB1AhxY&feature=related

Vil holde kjærligheten i live med medisiner

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym GhostPanda

www.hliv.moo.no <----linken fører til en artikel i abcnyheter.no

Hva synes du om dette?

Fikk i går kveld en epost om at en bruker hadde gitt profilen min et hjerte her inne.
Jeg vet at jeg i går kveld både sjekket "siste besøkende" og "hjerter til deg" hvor jeg begge steder så brukeren.
Jeg besøkte også profilen til hun som hadde gitt meg et hjerte.

Men i da er plutselig alle spor etter hjertet og denne brukeren borte. Profilen ligger ikke under "siste besøkende", "siste du besøkte" eller "hjerter til deg". Jeg har fortsatt eposten og har prøvd å søke opp brukeren via brukernavnet, men hun finnes ikke.

Hva er det som har skjedd?
Er det slik at man kan slette en profil og faktisk slette ALLE spor etter den profilen?
Vanligvis pleier jo profilen/historikken å bli liggende i "siste besøkende"/"siste du besøkte", men at man kommer til den blokkert/pause/ikke aktiv visningen.

Noen som vet?

Har du (som dame) opplevd det?
(Eller motsatt, sett en fysisk lavere mann, og tenkt på ham som høyere.)
Hvordan føltes det?

Herlig!!!

Siste svar ma. 21 mai 2012 18:20 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Voksen

Endelig har jeg passert førti, og trenger ikke damer lenger. Nå kan jeg begynne å bruke tiden på noe fornuftig, dvs hobbyer og avslapining.

So long!

Bare å droppe innom :) Hei på deg :)

Føler meg litt djevelsk nå

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym GhostPanda

Totalt har 666 sett din profil, se under menyen min profil.

at folk med profiler som hinter til litt overfladiskhet, ikke stemmer overens med virkeligheten.
Har støtt på Sukkermenn som har såpass overfladiske og "tøffe" profiler, men som i virkeligheten ikke gjør en dritt ut av seg selv og nærmest går med halen mellom bena!

Så tenk på EN ting, dere!
IKKE skriv at du er en slik person du drømmer om å være, men at du skriver slik at folk kan kjenne deg igjen ut i fra profilen. How hard would it be?
Blir litt satt ut hvordan folk skal fremstille seg selv, når det overhode ikke stemmer!

*Like før jeg tar den ene, og denger den andre med! Hadde vært velfortjent *

Noen flere på østlandet som har blitt solbrente i dag? :-)

Synes Blokkerings funksjonen Burde ha et obligatorisk skjema der man skal fylle inn en begrunnelse, (avkryssning, pluss åpent felt for ad. info)

Dette vil for det første få folk til å tenke seg om 2 ganger før de blokker idet de leser nedover listen av ting personen de er i ferd med å blokkere ikke er eller har gjort seg skyldig I. for det andre vil det senke frekvensen av klagetråder over blokkering da en slik ordning vil Hindre at folk sitter igjen med et stort "Hvorfor" (om skjemaet er godt nok utarbeidet) uten mulighet for å få svar.

Hun som blokket meg (og trigget denne tråden) tror jeg hadde måtte krysse av på "fylleangst" da jeg ble blokkert etter å ha snakket med henne på lørdag kveld etter fuktig vors. og gjort en avtale, dobbeldate, meg og en kompis, uspesifisert tidspunkt, egentlig ikke bindende eller en big deal i det heletatt, jeg tror hun ikke har guts nok til å avlyse, tyr derfor til blokkering, umodent.

Kan diskuteres om klagetråd er mere modent, men Noe må jeg gjøre.
Kan noen belyse de negative sidene ved å tvinge folk til å la avgjørelsen gå en runde til oppi hodet før de blokkerer?

På profilen min har jeg valgt at jeg søker etter "Flørt som kan utvikle seg" fordi jeg føler det kan virke litt needy å velge "Langvarig forhold".

Men når jeg er inne på jenter sine profiler så foretrekker jeg egentlig de som har valgt "Langvarig forhold", fordi det er egentlig det jeg er ute etter.

Er det andre som tenker på dette, eller er det bare meg? Virker en gutt som har valgt "Langvarig forhold" needy?

Jeg blir nesten kvalm når jeg ser profiler med bilder av barn....hvorfor gjør noen det? Til og med tante og onkelbarn? Jeg tenker da automatisk at den som legger ut slike bilder har litt dårlig dømmekraft på hva som er rett og galt.

Sex i morra?

Siste svar ma. 21 mai 2012 08:53 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Østfold

Det hadde vært noe det... :)))

Hei dere, hvorfor skal det være så forbasket vanskelig å få svar fra jenter her inne?

Jeg ser på meg selv som en over gjennomsnittet kjekk gutt, har akkurat kommet ut av et laangt forhold. Tingen er at det er jo ingen som gidder å svare :P

Jeg er bare hyggelig og koselig på meldinger, men får aldri svar tilbake.
Jeg er også den typen som er romantisk, snill og veldig omsorgsfull. Liker å gjøre husarbeid, blir med på shopping, tv kvelder med jenteserier, ser ikke på sport, lager mat osv.

Selv om jeg skriver dette s¨er jeg ikke noen pingle eller lite mandig bare så det er sagt.

Trener også masse, 4-5 ganger i uka, og har en flott og veltrent kropp, 6pack og biceps. Er slank, så har en definert kropp.
I senga er jeg ganske virill, og er egentlig alt for stor nedentil, kan være en plage i blant. (jeg og min ex brukte nesten 5 måneder på å ha sex) og i løpet av de neste 5 årene var det egentlig like ille :p

Men poenget mitt er at jeg får aldri svar på meldinger. En av de jeg har sendt kommer nå: Hei du! tittet innom profilen din, og så at vi hadde mye av de samme interessene :) Likte spesielt godt at du var kosete, for det er noe jeg er nemlig! Haha, ellers er jeg veldig aktiv som deg, elsker å trene, stå på snowboard, sommerleker, turer, friluftsliv og alt som følger med det ;)

Jeg er mer en type som liker å holde meg hjemme med den jeg bryr meg om, er glad i å lage mat sammen, sitte i sofaen med en god hvin og en god film.

Humoren min hadde du nok ledd deg halvt i hjel av, hehe ;)

Håper du i hvertfall vil slå av en prat med meg!

Hva er galt med en slik melding? =/ Håper noen kan belære meg litt, for er litt rusten i dette. Har som sagt vært ute av spillet i 6 år ;)

La inn et nytt profilbilde, tenkte jeg måtte fornye litt da det jeg hadde var over to år. Hadde ikke så mye og velge mellom, synes kansje jeg så litt snurt ut... Eller er det greit ? :)

Har hatt en innholdsrik og flott helg som avrunding på en uke hjemmeferie. Nå er det tilbake på jobb, og høyt tempo.. Ønsker for alle på forumet at den kommende uken blir deilig og innholdsrik, .. og for noen kanskje også solrik, og datingrik?? :))
God natt... hilsen Gilia73

Endelig !

Siste svar sø. 20 mai 2012 22:48 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Trønder

Har jeg fått bevist at det finnes skikkelige,trivelige damer her inne !

Det er for meg nå eller aldri,håper bare det blir NÅ!!

Kryss fingrer og tær for meg da ,folkens ! HENNE vil JEG ha !

Ser norske og masse svenske her, men hvor har vi de vakkre danske kvinnene?:)

Spørsmål om dette går til både gutter og jenter. Jeg spør fordi jeg aldri er noen steder med nakne mennnsker av eget kjønn (man stirrer jo ikke der uansett). Jeg fikk spørsmål i en melding om jeg var barbert. Synes det var et frekt spørmål fra en jeg ikke har møtt. Men jeg lurer oppriktig på hvor uvanlig det er å svare nei på dette. (Har kun klippet litt med saksa, men det holder kanskje ikke?)

1. Er så godt som alle jenter barbert nedentil?
2 Tar de fleste vekk alt?
3. Hva med gutta? Er det likestilling?
4. Er det turn off med naturell vekst her? (eller er det snakk om små preferanser?)
5. Voks eller høvel?

Dette er et tema jeg ikke føler jeg kan spørre kolleger eller venninner (bortsett fra
én) om. Så jeg håper derfor jeg blir klokere her....:-)

Leser her på forumet om diverse opplevelser med sukkerbitene her inne.
Er folk mer positive til speeddating i så fall? Er det et bedre alternativ kontra bla seg gjennom x antall profiler ?

Om Sukker hadde arrangert speeddating en kveld, hadde Du meldt deg på?

Del gjerne erfaringer, for det er faktisk noe jeg har vurdert.

Måtte alle få en perfekt kommende uke. :o)

Donald

Siste svar sø. 20 mai 2012 19:59 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Ironoa

Har akkurat fått servert grillet and med rødvin/appelsinsaus...poteter og rødbeter...med en amarone til...dette var med en venn, Kan det forventes mer av en MANN i et forhold..?

Min profil er på nynorsk, og søker etter kjærleiken på austlandet og på vestlandet.

Burde eg heller ha hatt min profil på bokmål?
Tenkje at dama ikkje gidder å lese når dei ser at eg skriv på nynorsk.
Er det noken som har nokre erfaringar?

Som man har sett her på forumet så har det vært en rekke personer som har klaget over manglende respons på meldinger og flørt de har sendt ut. Hovedsakelig så gjelder dette menn.
At man på en datingside kan skape seg (for) høye (og urealistiske) forventninger er skremmende fort gjort. Det er vel noe som en del mennesker kan kjenne seg igjen i. Man kan danne seg et bilde av en rosenrød og romantisk verden, der man går hånd i hånd med drømmepartneren sin, mens man beskuer den nydelige solnedgangen f. eks. Og jeg kan meget godt forstå skuffelsen og nederlaget man sitter igjen med, etter at man har sendt meldinger til 30 stk.,uten at noen av disse har svart i det hele tatt. De har kanskje bare lest meldingen, og besøkt profilen. Men det man må spørre seg om, ikke bare en gang, men gjerne flere ganger er; "Hvor realistisk er det at jeg finner drømmepartneren min i løpet av kort tid?"

Skal være såpass ærlig at jeg selv har følt skuffelse over manglende respons, og at jeg da begynner å lete etter feil hos meg selv som person. Men det er egentlig helt feil å reagere på denne måten, og man ødelegger i alle fall for seg selv, hvis man ikke kan akseptere flere avslag, uten å gjøre mye unødvendig drama ut av det. Med unødvendig drama så mener jeg at man kontakter den personen som avviste en på nytt, og da bruker en langt mindre hyggelig tone mot ham/henne.

Man vinner ingenting på den måten, og man ender opp med å ødelegge sin egen selvverdighet. Den personen som avviste deg vil i alle fall ikke vise noe interesse for deg nå, men heller blokkere deg for å slippe å bli plaget mer. :) Jeg har vært medlem av Sukker lenge nå, men det har ikke akkurat vært en nevneverdig suksess for å si det på en enkel måte.

Allikevel har jeg møtt tre forskjellige kvinner via nettdating, uten at det har klaffet rent kjemimessig med noen av disse tre. Så det har ikke vært ren fiasko heller. Det som er poenget mitt er at man må prøve å ikke føle seg mindreverdig av at man ikke får det til i datingverdenen. At man møter noen her er det ingen garanti for, men hvis man går inn for det, så kan man også ha et bra liv som singel. Så lenge man har gode venner og et godt forhold til familien sin.

Som nevnt tidligere så er det jo mange som reagerer med irrasjonell sinne og skuffelse på avslag de får, og føler en slags trang til å spørre ut den som avviste en, nettopp om hva som var grunnen til hele avslaget. At man ønsker å få vite på det, kan jeg til en viss grad forstå.

Hei til alle sukkerbitene,
Hva er det skrivet / uskrevet regel med chat siden? er det oss menn som bare trykke på chat med en av dere damer / jenter og hvis vi ser ut som interresant dere svare eller ikke?, er veldig fersk på den biten a Sukker...Noe råd?

0g skåret I3O. Det vi| si 3o over |0O.

savner gjestebøker her på forumet og at man skal kunne kontakte sitt eget kjønn på lik linje med det motsatte.
Det hadde blitt et mye mer dynamisk og interessant sted å være og mer lik ett virkelig samfunn..Noen som er enig med moi???

Jeg er rådvill her nå, kan hende noen her inne har vært i en lignende situasjon og kan gi meg noen råd?

Jeg ble skillt for noen år tilbake etter å ha blitt bedratt gjennom flere år. Ironisk nok var det jeg som ville avslutte ekteskapet fordi jeg følte meg som en del av tapeten...han var aldri hjemme, dyrket seg selv og sine egne interesser gjennom alle de årene vi var gift. Det at han var utro kom først frem ETTER at jeg sa jeg ikke orket mer.
Vi har tre barn sammen, og her er sakens kjerne; når barna spurte pappaen sin hvem av oss som ville skilles, svarte han glatt; mamma uten noen videre forklaring. Jeg valgte den gangen å ikke si noe mer enn å bekrefte at det var jeg som ville skilles. Grunnen til det er at jeg tenker at barna ville fått et vanskelig forhold til pappas nye kjæreste hvis de visste at hun indirekte er årsaken til bruddet. Jeg vil at barna skal ha det best mulig, og jeg er voksen og kan svelge noen kameler!
Nå tenker jeg imidlertid ofte på det valget, og lurer på om det var riktig..
Jeg er livredd for at barna, om de en gang finner ut hvordan ting henger sammen vil bli svært sinte og lei seg for at jeg ikke var ærlig med dem om hva som faktisk var situasjonen.
Noen som har erfaringer rundt dette som kan si litt om hvordan dere tenker?

Jeg får mer sex nå en da jeg var gift!! Noen andre som opplever det samme? Kanskje en advarsel gutter hold igjen ringen! Det blir tørke etterpå

Vi er vel alle dødelige til syvende og sist men,
Noen våser om hvor flinke de er på bekostning av svakere sjeler, andre nyter i det skjulte sine godt skjulte nykker.
Ikke skjønner jeg som en middelshavsfarer men noen gullkorn liker også jeg, som da jeg våknet opp etter 12 med en knestrømpe i sengen uten nesten å vite hvorfor men en ting vet jeg, jeg er litt små-kresen..

Skål og nyt gode øyeblikk den vakre kvelden alle sukkervenner..

Færdern?

Ingen svar
(mann 46 år fra Vestfold) Privat melding

Noen her som har meldt seg på?

Som overskriften sier, er det noe interesse for å dra ut å møtes for drikke og prat.
Har tideligere hatt gode erfaringer med både Asylet og Oslo mekaniske verksted, syns det er veldig koselig med disse treffene og møter mange hyggelige mennesker!

Etter uendelige sytetråder fra menn om hvor enkelt damer har det her tenkte jeg å dele noen av mine erfaringer, som jeg er sikker på at jeg deler med mange andre damer her inne.

Menn som tror at vi damer svømmer i tilbud, må roe ned. Det er godt mulig at enkelte blir overøst med post, men det gjelder slett ikke alle. Jeg er en oppegående, høyt utdannet, slank og normalt pen/søt jente i Oslo. Ut fra postene på forum burde jeg ha heldagsjobb med å svare på meldinger. Men det er slett ikke tilfelle. Jeg får noen besøk i løpet av uken, spesielt når jeg er online, men antall av disse som sender meldinger, er på promillenivå (altså langt mindre enn 1 av 100).

Har også selv sendt noen meldinger og får kanskje svar på 50 %, men av disse er nok minst halvparten det jeg tolker som høflige avslag (a la svarer på det jeg kanskje spør om,men legger ikke opp til mer kommunikasjon),og jeg tar hintet og lar de være i fred. Og dette har slett ikke vært superhunks, jeg foretrekker normalt pene menn, men som har en profiltekst som indikerer at de har vett og humor. Selvtilliten har nok fått seg en aldri så liten knekk av dette, men forsøker å ikke ta det personlig.

Poenget mitt er at det ikke er så lett for oss vanlige damer heller! Så dagens oppfordring er at dersom dere er inne på en profil dere liker, ikke la dere stoppes av å sende melding fordi dere tror dere forsvinner i mengden. :)

God helg!

Folkelig.

Siste svar sø. 20 mai 2012 08:05 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym pickles

Er det folkelig man må være her på sukker?

Virker som man må appellere til alle her inne for å lykkes, ikke misforstå jeg vil nå frem til flest jenter som mulig, men det virker som man ha de og de interessene, være i det og det miljøet, de tingene folk har brukt til de kjedsommelige.

Er det mangel på kreativitet som gjør at det blir sånn?

Jeg kunne tenke meg å inta en søndagsfrokost med god tid i hyggelig selskap et eller annet sted i byen.
Ta en titt på profilen min...hvorfor ikke bruke en søndagsfrokost til å bli kjennt med hverandre?

Nå må jeg bare finne ut om det blir "først til mølla" eller om alle som har lyst få være med...

Ja, jeg er optimist ;-)

Danni

Klokken er 2153. Om få minutter står solen på sitt høyeste i Oslo.

Lørdagskveld, poden sover, rydde vekk lekene i stua, mekke noe mat, glede seg til desserten. Kanskje blir det en hyggelig kveld, kanskje blir det litt kjedelig. Uansett ville den blitt mye hyggeligere med kvinnelig selskap...

Om ikke noen vil leke i kveld så dukker det kanskje opp noen i morra... :))

Tar jeg feil i mine mistanker? Flere som har lagt merke til noe?

Det ble slutt mellom meg og barnefaren for litt over en mnd siden, da flyttet han ut etter nesten seks år sammen.. I november slapp han bomben, han visste ikke hva han følte for meg lenger, men vi skulle først være sammen til nyttårsaften, så flytter han ut etter det.. I mars flyttet han ut, og jeg hadde fått forespeilet at vi kunne se senere.. Men nå, har han fått seg en ny, han er visst hundre prosent ferdig meg.. Selv om han ikke var det i mars...!
I denne helgen skulle jenta vår være hos han, men han skulle ha besøk av en kamerat som hadde vært lenge borte, og derfor tok jeg henne.. Ved levering kunne vår datter på 3,5 år fortelle at pappa skulle hjem til jenta, og de hadde hentet henne.. Vi hadde da vært enige om å la vær å introdusere "flørter" til henne før det var seriøst, og man var sammen, og da skulle man si ifra til den Andre først..

Er jeg vrang som blir sint? Er det bare jeg som mener at man ikke er ferdig med noen så raskt?

Var inne og surfet på nettet her en dag og kom over en side med russisk utgave av sukker!
Satt av en time og leste litt på hva som står der og tittet på en del bilder og leste tekster akuratt som her...
Av 14 mailer jeg sendte ble det 10 posetive svar i retur...
Har samme profil her som på denne fantastiske siden med de samme bildene...
Sende mailer for og se hvordan responsen var og altid til de som vaneligvis ligger langt over midt "nivå" i Norske kvinners øyne...!!
Så spørs det da om det scandinaviske kvinnene ikke har kommet alt for langt og blitt like egoistiske og selvstendige som vi gutta er...
Så i baltikum er 78% av folketallet kvinner etter div kriger...

her er adressen
elenasmodels.com
enyoy..... Tror jammen jeg skal starte på russiskkurs jeg!

Den siste tiden har jeg sendt flere meldinger til damer jeg syns er interessante. (Nei, ikke "klipp ut-lim inn"). Dette er stort sett korte hyggelige meldinger der jeg egentlig kun prøver å vise interesse, og åpne for videre kommunikasjon.
Men ingen svarer? Jeg har vært en stund på sukker, og vært på date enkelte ganger, så tror ikke jeg ser SÅ fæl ut at alle skremmes vekk av bilde mitt :P

Men er ikke noe av poenget med en side som dette at man våger å ta en sjanse på å få kontakt med mennesker man ellers ikke ville møtt? Og er det ikke normal folkeskikk å i det minste gi et lite svar. Om det så er et avslag, er det i det minste en respons. Ser ikke poenget i å være her dersom man ikke tør å kommunisere.

Hva er viktig for deg når du blar deg gjennom alle profilene?
Altså, hva får en profil til å vekke interesse hos deg fremfor alle de andre?