Sukkerforum

Nei, dette er ikke en ny sextråd i desperasjon...(men antar den fort sporer av..)
Startet dagen med tannlegebesøk - null hull! Nå er det godis med god samvittighet :D YAY!

Jeg snakket forleden med en kompis av meg som er jurist, noe jeg riktignok ikke er, men det betyr ikke at jeg fikk interesse for denne saken. Uavhengig av hva jeg måtte mene om denne saken, spiller forsåvidt liten rolle.

Saken gjelder følgende:

En politiker i Norge var på tur i utlandet, tok turen inn på et bordell, og gjorde det en gjør på bordell. Dette er fullt lovlig i dette landet (Latvia). Han ble dømt for dette i Norge. Betyr det at jeg som Norsk statsborger kan dømmes i Norge om jeg skulle kjørt i 130 Km/t i Tyskland lovlig, ettersom MAX tillatt fartsgrense i Norge pr i dag har en MAX hastighet på 100 Km/t???

Bare et spørsmål! Altså ikke noe synspunkter på hva jeg mener, det får være opp til dere andre å vurdere:)

Sextråder

Ingen svar
(mann 50 år fra Oslo) Privat melding

Er så bra!

Jeg blir stadig minnet om denne klassikeren:

http://www.youtube.com/watch?v=jT3_UCm1A5I

Synes du det har blitt for mye sexprat her på forumet i det siste?

Altså jeg ser jo helt anderledes ut på bilder, ikke innbildning. Folk sier det og jeg har jo speil;) Får rett og slett nytt tryne på bilder og ikke et penere et. Hvorfor anyone?

Hahahaha! Jeg er helt satt ut akkurat nå!

Det var en kar (som bor under meg) som banket på døra her istad. Han stod med to sjokoladeposer og spurte; "hei, kunne du byttet denne sjokoladen mot litt mat? Jeg har ikke mat skjønner du..." også sier jeg; "men butikken er jo åpen fremdeles?" og da sier han; "jeg har ikke penger, får lønning snart. Har vært på hyttetur, og han som passet på leiligheten spiste all maten."

Jeg ga han et halvt brød og italiensk salat (fikk så synd i fyren), også fikk han selvfølgelig beholde sjokoladen sin :p

Har dere opplevd sånne ting tidligere? Ble helt satt ut, jeg.

Siden jeg har en svarprosent på 1 av 100 og ikke har fått en eneste melding fra ei jente lurer jeg på hva slags meldinger som vekker deres interesse? Eller er det slik at det er det samme hva en skriver, dersom en ikke har et attrakttivt profilbildet? Vis dere får en interessant melding i fra en gutt, ville dere ha svart dersom han ikke så attraktiv ut? Hvor mye betyr utseende, hvor mye betyr innhold?

Er det slik at dere jenter renner over av forespørsler i fra gutter, og derfor ikke har tid til å svare på alle og må prioritere hvem dere skal svare? Jeg er ikke bitter, jeg har bare null innsikt om hvordan det er på den andre siden av skjermen. Jenter! Svar!

Også har jeg en mistanke om et det er et fåtall av attraktive personer som får 90 prosent av meldingene, mens den store majoritenen for ingen. Dette gjelder for begge kjønn. Er det noen som har den samme fornemmelse, eller er jeg et unntak?

For meg er det faktisk enklere å komme i kontakt med ei jente i virkeligheten, enn det er her på sukker. Å min forklaring er at jenter er mer personfokuserte og mindre utseendefokusert når de møter en person i virkeligheten, enn når de blir kontaktet av en her på sukker. Er det slik jenter?

Menn kjøper fete biler for å få seg noe... Er det noe i det?
Hva slags bil kjører folket har inne? jenter og gutter?

Flere enn meg som vil hoppe over den?

Huseiere kan også komme med råd og erfaringer i denne tråden:-)

Har du hatt en fin dag så langt?

Hva søren skjer a?

I går var alt på topp!
Var på treningsstudiot og jobbet mot beach 2012 og følte meg sterk.

I dag måtte jeg skippe jobben etter lunsj.

Vondt i halsen, forkjølet og hodepine. Nå går det i curamed, solhatt, kanjang, c-vitaminer og te med honning.
Noen som har tips på flere home remedys?

Eller kanskje noen jenter som føler for å leke sykepleier?

//P.

Var på date med en sukkerklump, forleden. Hyggelig fyr, så ville han vite hvor mange sex partnere jeg har hatt.
Utrolig, men min fortid annser jeg som privat. Det endte med at jeg gikk på toalettet, og returnerte ikke til bordet våres.
Så der sitter han vel enda og lurer på hvor mange jeg har ligget med . Noen flere som har morsome date historier?

http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/johan-26-trodde-tbanen-var-parkeringshus-3764 380.html

Hehe, nok en gang en som har prøvd å kjøre ned trappene :)

Hvordan bør man dumpe en partner man bor sammen med? Jeg har oppdaget noen sidespor som ikke aksepteres. Siden jeg ikke klarer å stole på vedkommende må jeg avslutte forholdet.

Er det en mulighet å pakke sammen sakene til vedkommende mens den er på arbeid og sende beskjed om at leievarebil bør tas med hjem i kveld?

Orker ikke noe drama. Kort prosess. Har ikke vært noe langvarig forhold.

Hjemme-date

Siste svar ti. 24 april 2012 18:57 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym smileguri

I en travel hverdag med jobb, barn, hus, osv osv så hender det seg ofte at det må litt planlegging til for å få til en date... I den forbindelse var det en fyr her inne som foreslo at om jeg ikke kom meg ut så kunne jo han komme hjem til meg for en prat. Må innrømme at jeg er litt skeptisk til hjemme-dater uten at man har møtt hverandre før jeg, og synes det er tryggest å møtes på nøytral grunn...
Hva tenker dere andre om det?

Hvordan får man oppdatert alder på profilen?
Står fortsatt at jeg er et år yngre enn det jeg er. Forsåvidt hyggelig det, men blir jo feil info.

Kleint

Siste svar ti. 24 april 2012 18:01 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym -redrum-

Bare jeg som får en ekkel følelse når jeg hører det ordet? Høres så....femi-fisefint ut....

Aktor Inga Bejer Engh blir bare penere og deiligere for hver dag.

Dere som snakke bokmål, hva sier dere?

Jenta eller jenten?

Da er det IKKE lov å nevne Conan, Superman, Barbie, Ken, Spiderman, Batman.....
Det må være en ekstensiell, eller som har eksistert.

Støttegruppe for de som syns det til tider er litt småkipt å være single... Her kan du trøste..klage litt, sutre litt, snufse litt.....

Fint sitat

Siste svar ti. 24 april 2012 07:45 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym ladyanne

Jeg fant nettopp et fint sitat på en mannlig profil, veldig sympatisk mann i mine øyne :

"A boy makes his girl jealous of other women, a gentleman makes other woman jealous of his girl"

Ikke dumt å kopiere denne gutta:-) Bare et tips.

Hvilken festival skal du på i sommer???

Jeg skal på slottsfjell festivalen :)

Vil gjerne fortelle om noe som betyr noe for evt forhold, men som kan være litt vanskelig å snakke om med en potensiell kjæreste. La meg kalle det logistikk-problemer i livet. Noen sier at bostedet til et kjæresteemne er en filleting, men er det alltid det? Jeg har et travelt liv i Oslo hvor jeg bor (er alenepappa her, har mange politiske verv her, mange venner her) mens jeg jobber i en mindre by utenfor Oslo som jeg togpendler til (dårlig å bilpendle, da parkeringen ved jobben koster 150 kr dagen, månedskort med NSB er bedre). Her på sukker har jeg møtt en rekke sympatiske og interessante damer som har en ting til felles: De er alenemødre og bor på steder som Hokksund, Svelvik, Rælingen og Drøbak, de er til og med alenemødre som har kjempedårlige samværsordninger i forhold til barnas fedre (eller 0 samvær). Altså bor barna med mor hele tiden og mor mangler frihet til å overnatte hjemmefra av og til.

Og jeg er i samme situasjon hva gjelder samvær. En 14-åring bor hos meg og vil ikke overnatte hos moren sin. Jeg vil ikke la 14-åringen ha ”alene hjemme”-helger. Og lignende bekymringer har disse mødrene fra steder som Hokksund, Svelvik, Rælingen og Drøbak. Flere slike damer har skrevet til meg og startet en kommunikasjon. Men, når jeg finner ut at de er alenemødre uten en skikkelig samværsordning, har jeg ikke en gang giddet å møte dem. For jeg vet at jeg mangler frihet til å tilbringe annenhver helg på Hokksund. Og hun mangler frihet til å komme til Oslo på overnattingsbesøk. Jeg har heller ikke bilen med meg på jobben, så jeg kan ikke kjøre på ettermiddagsvisitter til Svelvik eller der omkring. Og to-tre kvelder i uken skal jeg på politiske møter i Oslo, det begrenser også min frihet til å bygge forhold med noen ute i skogen. Man tenker at det blir for mye logistikkproblemer til at et eventuelt forhold er bryet verdt. Sorry! Litt trist er dette å tenke på. For det kan jo være noen gullklumper blant disse damene, men jeg avviste dem i utgangspunktet.

Rådet mitt er: Er du aleneforeldre og bor ute i skogen, da MÅ du ha en skikkelig samværsordning! Du MÅ ha annenhver helg helt fri! Mangler du slik samværsordning, da bør du enten finne kjæreste i nabolaget eller du bør flytte til Oslo f eks. (Forbausende mange av oss er forresten totalt uvillige til å flytte, gjerne pga barnas skole og venner). Logistikkproblemer bør tas på alvor!

Hvis man kommuniserer med noen som viser interesse her inne over lang tid.... man møtes.... kjemien er der for sex men ikke for noe forhold.... man blir enig om at dette er en grei løsning til man finner "den rette"... og brevene fortsetter og fortsetter og man føler man er kjempegode venner som kan prate om alt... Er det da for mye forlangt at man sier i ifra når man ikke "gidder" lenger... Jeg personlig synes det er forferdelig frustrerende når det bare blir helt stille...

Så ble det ikke å si "go natt" til min kjære i kveld heller...;((

Får vel legge seg alene i kveld også da...

*triste greier,men go natt folkens...*

Bilder!!!!!

Siste svar ma. 23 april 2012 22:59 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym Pictureboy

Greit nok for endel av diverse grunner at man ikke har profilbilde. Ser på de fleste kvinneprofilene her inne da at det er lagt inn bilder i albumet. Men hvilke bilder???? Blomstereng, blomsterbed, fjell, sjø, en bar i Barcelona, sandstrand, etc og da kanskje er bilde av personen med sola i ryggen (ser ikke en dritt av personen) eller på en av de uendelige toppturene de har hver uke (virker sånn) med hjelm på!!!!!! Eller et bilde man ser er scannet og ser jo med en gang at dette var personen for 20 år siden.
Utrolig. Har dere jenter ikke skjønt at dette er et salgssted for seg selv???? Vis varen uansett hvilke stand den er i for det er det dere selger!!!

... om jeg sier at hver gang jeg logger meg inn på sukker, hvisker en liten djevel "sucker" i øret mitt?

Hver gang!

Det tar 2 sek, og hver av oss må da kunne bli behandlet individuelt uten å bli begrenset av useriøse andre aktører.

KIng Oscar

http://www.youtube.com/watch?v=C1qZ8UuA_lI

*host*

Hva gjør man hvis jenta, som sier hun går på p-piller, blir gravid på første date?? Hun sier hun vurderer å beholde barnet?

Jeg lurer på.....

er det bare meg som lurer på, hvor alle trådene av avviste profilbilder fra sukker.no har tatt veien til?
Ellers lurer jeg på, hvor lenge denne tråden er her, før den blir slettet (ikke av meg)?

seriøst en luretråd

Tror d u 11. september var en terroraksjon, eller var det en dekkoperasjon planlagt av de amerikanske myndighetene for å legitimere en ny krig?

Som ligger fint i hånden?

(Jadda. Det er sikker to-og-nittiande tråd om akkurat dette. Så får vere.)

Eg fekk nett melding om at profilbilete mitt vart avvist då eg visstnok vrir hovudet mitt for mykje til sida.

Men kvar går egentlig grensa for kva som er "feil orientering"?
Ein ser begge auga mine. (Det vil seie: Det høgre er delvis dekka av ein skugge..)
Ein ser at eg har smilerynker både på høgre og venstre side av hovudet.
Og ein ser kring halve kjaken min på høgre side. (Heile, og vel så det på venstre side...)

Kva definerar "korrekt orientering"? Må øyra vere synlige på begge sider av hovudet?
Eller skal nasa vere dønn i midten av den avbilda ansiksflata?

Det er fleire døme (her på forumet, sådan) av godkjende profilbilete der den avbilda er mindre "orientert" enn kva eg var på det aktuelle bilete, men likevel godkjent. (Nemnast skal ingen såfremt vedkommande ikkje stikk trynet inn i tråden her. [Bokstavelig talt.])

Det var dagens 3. rant.
Klarar eg to til før dagen er omme?
(Eg ser for meg dårlig mat på restauranten og støyande naboar på hotellet som dei to mest potensiell rante-årsakene.)

Ønsker å vandre i gamlebyen og se på alt som lokker og lir.

hva er viktigst for deg ?

Det hadde vore rasande moro, men sorry folkens, fantasien tok overhånd.

Da er det mandag og om tre minutter, er de fleste av oss på plass på jobben.

Ville ønske dere en god dag ;) make it count ;)

Chat

Siste svar ma. 23 april 2012 00:34 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Love

Chat funker ikke med Firefox?

Noen som har planer for sommer ferien?

Har opp gjennom årene hørt menn snakke om psykopater/sosiopater de har vært sammen med. Da har jeg følgende spørsmål:

1. Når skjønte du dama var psykopat?
2. Hva gjorde hun som gjør du klassifiserer henne som psykopat?
3. Hvordan kom du deg ut av det?
4. Hvilke råd vil du gi til dem, som kjenner seg igjen i din beskrivelse, men ikke har kommet til pkt. 3?

Valgfri nr. 5. Jeg møtte en psykopat, skjønte det, og skygget banen i tide.

*sukk* jeg klarer ikke å glemme en mann jeg surret med noen måneder i vinter... Det virket så riktig, han var akkurat det jeg har drømt om og det var veldig hett med sms/mms over lang tid; men kun få treff. Forstår ikke hvordan noen kan gi inntrykk av å være så "på" og interessert men ikke ha tid til å treffes? Han hadde prosjekter på gang som jeg vet tok tid. Men når det å møtes ikke blir prioritet, må en vel anse det som laber interesse selvom intensitet på smser sier noe annet?

Å treffes f.eks 1 gang i måneden holder det for å bygge opp et forhold på sikt?

Hvor lang datingfrekvens godtar du?