Sukkerforum

"Johannes er hovedpersonen, en møllersønn som i starten av sitt liv ville bli fyrstikkmaker. Han er forfatter og glad i naturen, men kan aldri få den han elsker, «rikmannsdatteren» Victoria. De to møtes første gang når Johannes er 14 år gammel, Victoria er fire år yngre. Vi følger dem helt til voksen alder, og ser særlig hvordan Johannes gjør alt for å imponere Victoria og for å klatre på den sosiale rangstigen. Han prøver å imponere i alt, men lykkes ikke. De møtes flere ganger og forteller om sine følelser, men hindres i å bli sammen på grunn av Victorias høyere stilling i samfunnet. Videre er Victoria nødt til å gifte seg med den rike Otto for at foreldrene hennes skal få de pengene de så sårt trenger. Til slutt dør Victoria av tuberkulose og etterlater seg kun et brev til Johannes der hun forklarer hvorfor hun har avvist Johannes og om det påtvungede ekteskapet med Otto."

Tror dere et slikt forhold ville ha funket i dagens samfunn? En fra rik familie og en fra fattig familie.

Nå sitter jeg og koser meg med et glass vin, hører på barnesanger og skriver siste delen på bacheloroppgaven min :)
Det hjelper på motivasjonen :)
Grunnen til at jeg hører på barnesanger er fordi at jeg går på førskolelærerutdanning, og da synes jeg faktisk at det er motiverende med sanger som passer til de søte små :)

Endelig snart ferdig med utdannelsen. Gleder meg masse til å begynne å jobbe :)

Jeg har sendt meldinger til mange damer med over 95 i match.
Problemet er at mange ikke svarer på mine henvendelser og det er veldig frustrerende.
Hva er problemet? Liker dere meg ikke er det bare å svar NEI!!
Det er vanlig folkeskikk å svare på tiltale hvor en en ferdes i verden, også i den elektroniske verden (cyberspace) som Sukker er.
Jeg har snakket med andre menn som opplever det samme.

Derfor jenter, - skjerp dere!

Drømmekvinnen altså! Det skjedde helt ut av det blå...

Noen som skal?

Hvordan får jeg bytta på høyden min? Har endelig vokst litt så trenger å gjøre den riktig.

Noe for de som søker noe "annet"
http://www.side3.no/article3388823.ece

:)

Jeg er relativt ny her på sukker, og det skal sies at jeg er noe skuffet over responsen fra flere.

Etter min mening så er det normal høfflighet å gi ett svar dersom noen sender deg en melding. Og her snakker jeg om seriøse henvendelser som i grunnen kun har som mål å etablere kontakt.

Jeg vet at dette er internett og at alle kan gi faen uten noen form for konsekvenser, trenger man å ignorere folk av den grunn?

Er det så vanskelig å for eksempel skrive: "Sorry MAC, denne jenten er ikke interessert men takk for oppmerksomheten".

Er jeg gammeldags eller er folk rett og slett kyniske og gir faen?

Hei folkens, jeg lurer på en ting, og dette er ikke en kjønnskamp-tråd, men et utslag av at jeg .... ja, LURER.

Jeg synes det er veldig mange menn som spør veldig lite, særlig i datefasen. Altså, de viser veldig liten interesse for å bli kjent med meg. Og dette gjelder ikke bare meg, men mange venninner også. Har også hatt en kjæreste som jeg vet elsket meg, men som likevel viste minimal interesse for meg og mitt. Spurte nesten aldri om noe som helst.

Ergo kan ikke manglende spørrelyst bare skyldes manglende romantisk interesse heller - så hva skyldes det? Synes dere menn at man bli godt nok kjent bare ved å henge ut? Spør dere generelt lite om kompiser eller nye folk dere blir kjent med også? Er dere bare ikke interessert i å bli bedre kjent med jenta, eller hva er greia?

Det er jo ikke det at jeg ikke klarer å fortelle ting helt av meg selv, men jeg åpner meg mye lettere hvis jeg føler at fyren faktisk er interessert i hvem jeg er som person... og dette vet jeg gjelder for mange (sikkert også for menn?). Og det er jo mye lettere å bli kjent hvis man stiller spørsmål, det kan jo være om alt mulig; familie, venner, hva vedkommende liker å gjøre, musikksmak etc etc etc. Snakker ikke om kryssforhør men om normal og høflig interesse.

Hva sier dere, menn?

Kan legg til at dette er noe som veldig ofte har fått meg til å miste interessen, blir jo lei av å være den eneste som spør ....!

Hva er greia?

Siste svar to. 3 mai 2012 16:29 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Mr.motor

Ei jente setter hjerte på deg, du sender hjerte tilbake og sender en flørt, og hu skriver at hu vil bli bedre kjent med deg. Men når du da svarer på det, så nekter hu og svare deg? Hvorfor svarte du da i utgangspungtet? hvorfor da sette hjerte?

Jeg har krampe både foran og bak i leggen samtidig.

DET klarer faen ikke du!

:D

Jeg har et problem, og det er at jeg er veldig kresen. Det gjør at det er veldig sjelden jeg finner noen som jeg synes er tiltrekkende. Hvordan kan jeg bli mindre kresen, og begynne å tenne på jenter jeg ikke synes er pene?

"Yttebær's beskrivelse av seg selv"

Dette er feil. Det skal være "Yttebærs beskrivelse av seg selv". Uten apostrof.

Dette handler om hundehår

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym torsketran

Eller kattehår.
Eller torskehår.

Hva liker vi best?

Det er min erfaring

Joda!

Siste svar on. 2 mai 2012 22:02 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym jopi

Er man ikke gjort fra vestkanten, er på et visst " hotell" en gang, ler av det og syns det er utrolig morsomt, drikker rusbrus så har man tilsynelatende tapt her inne,, sånn er det. Jenter er naive!

Har opp gjennom årene hørt kvinner snakke om psykopater/sosiopater de har vært sammen med. Da har jeg følgende spørsmål:

1. Når skjønte du typen var psykopat?
2. Hva gjorde han som gjør du klassifiserer ham som psykopat?
3. Hvordan kom du deg ut av det?
4. Hvilke råd vil du gi til dem, som kjenner seg igjen i din beskrivelse, men ikke har kommet til pkt. 3?

Valgfri nr. 5. Jeg møtte en psykopat, skjønte det, og skygget banen i tide.

Hvilken film er din favoritt og hvorfor er den så bra?

http://www.eximia.no/

Er det noen som har erfaringer med dette å dele? Både gode og dårlige?

Hvorfor angrer man ikke hvis det IKKe var et krangelbetinget brudd? Det være komfor fra vilje til tvang. Det er akseptert å fremme meninger fra flere hold. Hva avhindrer en da fra å ta parti? (Spør ikke meg)

Så har nok ei helg gått uten bytur.
Hvorfor? Jo, fordi mine kjære venner alle som jævla en har funnet seg henholdsvis kjærester, samboere eller koner. Unger har dem og...
Da er det helt klart ikke så gøy å møte meg, den eneste single kompisen lenger. Helt greit med en middag eller liknende, en fotballpub er selvsagt ok, men idet det blir snakk om å kanskje ta en pils eller to utenfor den type "fora" er det tydeligvis helt umulig. Hjemmefester med kun disse parene er relativt uinteressant for meg og da - bare for å ha sagt det...

Det er jo ikke sånn at jeg/de kan skylde på damene heller, de fleste av dem er jo ute med sine venninner, men de gutta her har tydeligvis ikke den minste mulighet til å være ut i blandet klientel.
Jeg ber dem jo ikke sjekke _for_ meg! De trenger ikke engang snakke med andre enn hverandre, men nei da...

Litt LEI nå ja.
Jeg vet jeg ikke er den eneste i den situasjonen her, men det virker så ultrakleint å skulle bli "venner" med noen kun fordi vi begge er single...

Jeg er egentlig ikke venneløs, men likevel, jeg anser dette som et greit sted å få ut tankene som smått begynner bli frustrerende.

I dag så har jeg jobbet siden jeg våknet rundt ni-tiden frem til 20-tiden i kveld. Etter det tok jeg en dusj for så å lage noen halvveise avtaler med et par venner om å møtes på et utested i Oslo. Ingen møtte.

En av de er unnskyldt da det ikke var en konkret avtale, mer av typen "kult om du dukker opp". For nummer to så sa han tross alt at han var litt lat i dag, og han er også av typene jeg ikke stoler massivt på i forhold til slike ting. Det er jo ikke første gang det skjer, at jeg egentlig ikke har noen å gå ut med på en lørdagskveld. Men for bare få år siden var det noe hver eneste helg. Fellesnevner for disse menneskene er jo selvfølgelig at de ikke var like etablert i forhold til kjærester/samboere og barn som i dag.

Uansett, hvor mye de blir unnskyldt fra eller til så gir de meg følgende tanker: det er ingen grunn for meg å være alene på et utested i Oslo. Det er veldig mange mennesker i denne byen, og garantert flere enn meg som er i samme posisjon i forhold til nettverket sitt. Men hvor er de? Jeg er blant de som faktisk ikke har så mye imot å være alene på et utested, så lenge utestedet er greit nok og gir meg ting som interesserer meg. Det ser jeg som uproblematisk, og egentlig bedre enn å sitte hjemme. Denne tankegangen bidrar nok litt til at jeg faktisk ender alene på denne måten, da jeg ikke jobber like mye for å samles med flere.

Jeg opplever meg selv som fungerende sosialt. Jeg står bak et par gründerprosjekter, hvor begge selskap jeg har startet lever den dag i dag. Ingenting jeg har blitt rik på (økonomisk -- men enormt rik på erfaringer), da ingen av de er solgt eller er mer enn 2-4 år gamle. Men jeg føler en stor status bak det å tenke på at jeg har et titalls arbeidsplasser på samvittigheten. Dette er ting jeg er godt fornøyd med, og som også har gitt meg et ekstra sosialt nettverk. Men igjen, stort sett så er mennesker i forhold til jobb opptatt med kone og/eller barn allerede.

Oppsummert er det frustrerende å ikke ha et nettverk med venner som er i samme eller en lignende situasjon, og jeg tenker faktisk mer og mer at jeg som tyveåring burde satset på det sosiale fremfor det som gjør at jeg er hvor jeg er i dag. Jeg hadde nok vært like fornøyd med en vanlig jobb som folk flest.

Hva tenker dere? Er det flere som er i lignende situasjoner?

Er det mange her som føler de har noen VIRKELIGE venner rundt seg eller er det bare meg og det med alderen?

Har blitt invitert til 2 hjemme kos/fester på 4 år. Er det fordi jeg alltid takker nei til bylivet?

Opplevd flere ganger at menn så tøff og oppslukende i deg på nettet, og ønsker man skal komme på besøk osv.
Så svarer jeg kommer nå....
Da blir det om og men, hallooo, bestem dere hva dere ønsker da!

Så en kvinne på 37 som søker mann fra 28 til 40. Er ikke det litt spesielt?

Sett noen skikkelig dårlige filmer i det siste?
Jeg så nettopp Night of the Demons, og har nok trolig kastet bort halvannen time av livet mitt. :)

Jeg trenger lukt for å bli max tent. Lukt av kropp. Er det fetisjisme? Det er vel flere som har det slik.

Hvor finner jeg den? Dette skal bli mitt 1. Mai mission 2012.

Vil bare si takk til alle lykkeønskningene, fikk vel lest de fleste før sukker sletta innlegget.

Takk til alle som har gjort forumet til det det var :)

Hjelper dessverre ikke være en kjekk og god kar når alt man får til tilbakemelding er "hun som får deg er heldig" men ingen faktisk vil være sammen med deg. Da får man bare akseptere at det nok ikke er noe for deg.

Håper dere har bedre lykke!

Ha en fantastisk kveld og lykke til med kjærligheten! Håper det er noen som blir lykkelige ihvertfall!

Motsetninger tiltrekker. Kan hende man går glipp av noen :-O

Noen som vet når neste sukkerfest er?

Legg ut! Om hva som helst. Men vær saklig innenfor konteksten.

Bør jeg gråte eller le da?

Hvis jeg går inn på profilen til en person og blokkerer personen, vil da personen få meg opp i listen over "sist besøkende"?

....hvor nyyyyyyydelige jenter/damer det er her inne :)

Skjønner bare ikke hvordan det er mulig at dere er single ??????????????

Fikk en hyggelig melding fra en person. Svarte også ganske hyggelig, men at jeg ikke trodde vi hadde så god match. Så ble jeg blokkert. LOL :)

Hva er den beste kinodatefilmen?

Jeg er ei jente som ofte får høre at jeg ser bra ut, blir sjekket opp på byen og får ganske mange henvendelser her på sukker (gjennomsnittlig fra 3-4 personer hver dag). Jeg har 4-5 bilder i albumet mitt, er 23 år gammel og har en kort men informativ profiltekst. Det jeg vel og merke stusser over er at et fåtall av de jeg faktisk kontakter svarer meg! Det skal også nevnes at jeg ikke bare kontakter de som ser kjekkest ut her inne.

Så da er det store spm mitt, liker ikke dere menn at vi damer tar insj?

Hoho

Siste svar on. 2 mai 2012 00:31 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym hoho

Byttet profilbilde her for ikke så lenge siden. Og det ga absolutt ønsket respons; flere besøkende på profilen min. Men helsikken da, plutselig får jeg haugevis av besøk fra jenter fra helt andre deler av landet :D Ønsker jo besøk og kontakt fra jenter fra Hordaland.

Gjorde en kjapp opptelling. Av de siste 30 som har besøkt meg etter bildebyttet er 11 fra Hordaland. 7 eller 8 av de er jenter jeg besøkte først. Så 3-4 har besøkt meg av en annen grunn enn at jeg besøkte de først. Men de 19 fra andre landsdeler har jeg jo ikke besøkt, så hvorfor detter det plutselig inn folk fra hytt og pine? :D Hehe, syns det er småfascinerende at jeg plutselig har et utseende som appellerer til andre enn Hordalendinger :)

Koselig med besøk da, så jeg er jo glad for det :)

Men nå tror jeg at jeg må forske meg fram til hvilket bilde av meg som treffer dere Hordaland-jenter ;)

Ha en strålende natt!

Tips hvis noen skriver dårlig norsk eller er veldig ivrig med å gi deg mailadressen deres = svindlere.

Har møtt en som til og med er superbruker. Skriver elendig norsk.

Er det noen av dere jentene her som vet om det finnes bøker ala pornopung håndboken og the game for kvinner? Jeg spør da jeg kjenner et par jenter som kunne trenge noen innspill for å forstå hvordan sjekking foregår, på byen og ellers også. Nå er jo kvinneblader, vanligvis proppet fulle av stoff om dette, om relasjoner og sex, og bokhandlenes kvinnesekjon har jo også noen hyllemeter med relasjonsstoff, så dere har jo i utgangspunktet lettere tilgang, eller er mer vant til å lese sjekkelitteratur enn menn, men det jeg lurer på er, finnes det noe som er spesielt bra? The rules var jo populært en kort periode men er, slik jeg forstå det uten å ha lest den, litt mekanisk og manipulativt. Kjedelig mao. Forslag?

Slaget om Oslo forgeår idag kl. 18:00 på Bislett
Rivalene er fotballagene til LYN og VIF som møtes til 1. runde i NM

Før var de 2 lagene jevnbyrdes.
Skjønt VIF trengte 28 år (1981-2009) for å få en seier over LYN

Idag
VIF, ett veletablert lag med godt betalte proffer.
LYN, nyoppstanden etter konkursen 2010, med amatører uten betaling.

David mot Goliath men fotballen er rund.

Hva er forskjellen mellom dem?
Hvordan kommer dere overens?

:)

Hva er dine verste tabber å flauser ? Syns dette er en dag vi kan få oss en god latter eller 2 ;)

Dvs bursdager uten hverken gratulasjoner, gaver eller selskap.
Noen som opplever det?

Og hva betyr det?
Ikke noe.
Man er jo selv den ene ansvarlige for å ha det bra i livet.
Venner, familie etc er unødvendig, man trenger kun seg selv for å ha det bra i livet.

Barberte husdyr

Siste svar ti. 1 mai 2012 22:15 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym torsketran

Siden vi igjen er inne på barbering i en tråd, og husdyr i en annen:

Er det noen her som barberer husdyr?

Har vært ute på balkongen i nesten hele dag, til og med rukket å bli lettere solbrent :) Var en rask tur i byen for å kjøpe meg en iskaffe, og det var mange solslikkere og hundeluftere ute. Nå er det ikke lenge til jeg skal på første runde i NM i fotball.

Blir definitivt påvirka av sola og at gradestokken strekker seg mot himmelen, hvordan er det med dere?