Sukkerforum

IQ-test?

Siste svar fr. 11 mai 2012 23:13 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Dragon

Denne kan vel gå til begge kjønn, men hvordan hadde du reagert på å bli spurt om å ta en IQ test som en del av prosessen med å kvalifisere til en date?
Burde en person som faktisk bryr seg om sånt klare å skille ut smarte folk ut uten å bruke ett slikt verktøy eller er det en helt legitim forespørsel?

Sett at en har en (tradisjonell) IQ som er over det gjennomsnittsområdet de godt fleste lander på.
Og sett at en ønsker et langvarig forhold, lenger enn 10-20 år.
Hvordan vil det da fungere å starte et forhold hvis IQ-forskjellen er for stor?
Vil forskjellen bidra i større grad til at man kan vokse i fra hverandre?
IQ bidrar jo en smule til hva en kan og vil fylle bl.a. fritiden med, og ikke.
(Ja, vet det finnes andre typer intelligenser/evner, men vil ikke komplisere tråden unødig.)

Har dere komplekser,,, for hva? La være og svar hvis du må være anonym.

Er det noen sukkerklumper som tenker seg ut på byen i kveld?

Hei jenter! Nå gleder jeg meg ordentlig til våren får et tettere grep om Oslo. Fargene, luktene og stemningen i byen kommer i løpet av noen få uker nå til å endre seg totalt. Tempoet synker, det er som om alle får litt bedre tid til å se seg om, og å kjenne hvor deilig det egentlig er å leve.

Det blir kortere mellom smilene, latteren og de nesten uskyldige blikkene som er fornøyd med at jakker og gensere blir lagt på hylla og at vi endelig begynner å se formene som har vært innpakket alt for lenge.

Jeg gleder meg til å møte deg. Deg! Du som i en kombinasjon av å pynte deg for meg og overivrig optimisme over varmen fra solen er iført florlett tøy som danser over myk hud, hud som blir kald og trenger en varm omfavnelse. Sol og parkliv, dele en flaske vin og se på livet. Jeg gleder meg å ligge inntil deg på et teppe og diskutere alt og ingenting mens jeg egentlig kun tenker på hvor deilig det er å kjenne varmen fra kroppen din.

Jeg gleder meg noe så grenseløst :-)

Sterk

Siste svar fr. 11 mai 2012 20:29 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym The One

Sånn bortsett fra alle profilene som liker god mat og rødvin på alle fjelltoppene her i landet så går det igjen i ganske mange av de kvinnelige profilene at de ønsker en sterk Mann (med stor M selvfølgelig).

Hva mener dere med det damer? Ja jeg skjønner at dere anagelig ikke mener fysisk sterk :-)

I morgen... eller rettere sagt om en halvtime har jeg bursdag. Rent hypotetisk sett.. Kunne du tenkt deg å dra på en "bursdagsdate" med meg? Hvor skulle vi dratt, og hvorfor? Ta turen innom profilen min, og se om du kan komme på noen kreative forslag :)

Hei!

Endelig noe skikkelig på sukker ; profiler med liggegaranti. De med svar garanti var uansett veldig kjedelig ,-)

Lashes!

Siste svar fr. 11 mai 2012 18:28 (60 svar)
Skjult ID med pseudonym langt unna

Starter fanklubb snart, om den ikke finnes allerede ;)

Fikk akkurat melding fra en fyr som virker oppegående, hyggelig og morsom. Fint bilde og godt språk. Ingen penisbilder, ingen sextilbud. God match og felles interesser.

Det MÅ jo være lureri? Sikkert en nigerianer. Jeg blokkerer!

Tror du denne nye funksjonen vil føre til at flere blir blokkert? Folk legger mer merke til hvem som titter innom profilen.

Hmm sukker er jo et sted hvor man liksom skal kunne folk i samme situasjon som en selv, jeg tenker da på at man er singel. Jeg har vel til nå vært i snakk med i hvertfall sju stykker som enten er gifte eller har samboere... Hva er det med dere menn(og sikkert kvinner også) er samlivet for kjedelig og sukkeret for fristende?? Det er ikke mitt problem at dere snyter partneren deres, men jeg er ikke ute etter en snyter.. Shame on you guys!!!!!

Whoooosh!

Siste svar fr. 11 mai 2012 15:59 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym EvilSmurf

Siden jentene absolutt måtte ha en sånn tråd, så kan ikke vi gutta være dårligere!

Er ikke Amanda Righetti Lekker eller hva!? I hvert fall om man ser bort fra det religiøse pjattet.
http://www.youtube.com/watch?v=YbZlAnY3WIs

Også har vi Bridget Regan
http://www.youtube.com/watch?v=uUQswP1ry2w

og Joanne Kelly
http://www.youtube.com/watch?v=XTdl4Gl3MNM

And the list goes on and on and on and...

Yummi!!
Noen som er like barske og kjekke som han.. og som er snill :)

Flere som har problemer med å beskrive seg selv?

Slik man oppfatter seg selv er/kan være veldig forskjellig fra hvordan andre oppfatter en. Jeg ble her beskrevet som bitter en gang, noe som kom som et sjokk for jeg har aldri sett meg selv slik, heller ikke blitt beskrevet som det av de som kjenner meg. Men intrykket jeg ga var at jeg var bitter, så det var min feil :(

Nettdating kan være ganske vanskelig, for man går glipp av mimikk og øyekontakt. Kanskje best å gå tilbake til pinlige blind dates? Å presantere seg selv med feil og mangler virker lettere en å presantere seg selv som perfekt.

Evig singel!

Etter å ha vært her en stund innser jeg at det ikke vil bli lett å finne seg en kjæreste og jeg er ikke bortskjemt på hverken profilbesøk eller brev.
Men det er noe som virkelig skremmer meg og tar fra meg siste rest av selvtillit.Det er damer som besøker min profil som ikke er pene eller attraktive på noen som helst slags måte,og i tillegg ofte litt eldre enn meg.Ikke noe galt i det,men de legger ikke igjen hjerter eller skriver brev.Så derfor blir jeg skremt over hvordan det skal gå med meg når ikke engang "de" ikke viser meg noen innteresse.
Jeg er en relativt flott mann og jeg har en god profil.

Synspunkter ?

Noen som vil være med på treff i Trondheim i løpet av helgen? Bare å melde sin interesse. Vi er allerede 3 stk fra sukker.

Askja og spiderpig er med!

Jeg har vært single i mange år. Her er lista på over årsaker til dette:

- Mitt forrige forhold var skikkelig døvt, så jeg ville det slik. En stund.
-Jeg har fått en kid, og det ække no sjekketriks.
-Jeg har blitt gammel (38). Hallo, åssen skjedde det???
-Min sosiale omgangskrets innbefatter ikke en haug med attraktive girls.
-Jeg er blakk.
-Jeg er 10 cm under gjennomsnittshøyden for menn.
-Jeg er kresen. Henger sammen med at jeg overachieved på damefronten i 20-åra.
-Jeg kan ikke, og har aldri skjønt greia med dansing.
-Jeg er sjenert. På førsten.
- Og sikkert en haug med andre grunner også.

Hva med dere?

Noen ganger når jeg går inn på "hjerter du har sendt" så står det at jeg har satt gule hjerter på en jente eller to. Noe som jeg aldri har gjort. Har det skjedd med noen andre?

"Ny superbruker"

:(

;p

Kjærlighet, vennskap, alt mulig annet viktig.

Lurer på en ting?

Hva er det med at såå mange ikke skriver en dritt på profiln sin? Man kan vel ikke forvente å vinne uten å delta? Eller for den saks skyld vinne i lotto uten å tippe?
Og når du ikke har utbrodert hva du søker etter eller hvilken typen mennesker du tiltrekkes, hvordan kan du da dømme mennesker som faktisk tørr å ta d første steget å sende over en liten hilsen?

Spennende tider i møte. Har faktisk fått litt kontakt med ei jente som pirrer nysgjerrigheten min. Hvem skulle vel trodd det? På en side hvor mange deler sin frustrasjon over manglende besøk, svar og respons på hjerter. JODA det hender faktisk at det skjer noe der ute, det kan jeg bekrefte.

Hvor bra dette er, vet jeg ikke ennå. Tiden vil vise og det er faktisk langt bedre enn ingenting.

Flytte?

Siste svar to. 10 mai 2012 23:16 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym sørlande?

Hei, er en gutt på 24, som vurderer å flytte til sørlande eller i område rundt der?
Har folk noen gode forslag eller råd i den saken? :)

på førehand takk:D

Det er tre ting mange damene er veldig opptatt av hos mannen har jeg hørt, nemlig:
RUMPA, ØYNENE, og HENDENE.
En skulle tro at det derfor er viktig å legge ut bilder av disse kroppdelene i albumet.
Er det slik jenter?? Eller er profil bildet viktigere?

Speilreflekskameraer har jo blitt allemannseie omtrent, det er for lengst blitt "kult" å ha speilrefleks, og det var jo noe jeg som er over litt interessert i fotografi syntes var veldig bra i starten, men den gleden ble heller kortvarig.

For, hvem er disse "alle" som kjøper speilrefleks, og hvordan bruker de utstyret?

Mitt inntrykk: 95% av de som har speilrefleks kjøper et "kit", lar det bli med det, aner ikke hvordan de skal bruke det engang, og har heller ingen interesse av å sette seg inn i utstyret. De setter kameraet i "auto" og knipser i vei. Nevner jeg noe om hvitbalanse eller lukketider, så har de ikke peiling på hva jeg snakker om engang.

En ting er å ville ha noe ordentlig utstyr når man først skal ha noe, så man får ordentlige resultater, men dette får jo en motsatt effekt. Disse folkene ville jo strengt tatt ikke fått noe dårligere (for ikke å snakke om langt fler) bilder hvis de kjøpte seg et godt kompak/hybridkamera. Istedet irriterer de seg over å måtte drasse rundt med en bag den ene gangen i året de skal ta bilder (nyttårsaften, konfirmasjon, etc).

Det må da være bedre å kjøpe seg noe som faktisk får plass i veska/lomma, og allikevel dekker behovet og tar MER enn gode nok bilder, og det helt uten at man behøver å sette seg inn i noe som helst?

Eier DU et speilreflekskamera? KAN du bruker det? ...eller kjøpte du det bare fordi det var "kult og bra", gadd ikke å sette deg inn i det, og nå ligger det og støver ned fordi det er for stort og klumpete til at du gidder å ha det med deg rundtomkring, og du tar heller bilder med din iPhone (for de blir jo ikke så verst de heller da, og mer enn gode nok til å legge ut på facebook!)...?

Jeg er her, men er ikke så veldig på jakt....så da blir det jo at jeg avviser alle....skjønner at jeg ikke skulle være her da, men jeg liker å lese på forumet. Dersom jeg deaktiverer profilen min, kan jeg skrive på forumet alikevel? Og hva skjer med medlemskapet mitt? Jeg betaler bare 14 kr i måneden, det er veldig ok.

avvisning

Siste svar to. 10 mai 2012 21:23 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym da_kid

er litt lei av og bli avvist hver gang jeg skal chatte med jentene ..... , lurer virkelig på hva som skal til for og bli lagt merke til litt mer. Greit , jeg er ikke den som kommer med de beste replikkene , men hva skal til for og bli bedre med dette når man er helt håpløs fra før ??

"...Materialisme fører også til mindre effektiv kommunikasjon, høyere nivå av negative konflikter og dårligere tilfredshet i forholdet - samt dårligere stabilitet i ekteskapet, sier samfunnsforskeren Jason Carroll på BYU..."

http://e24.no/naeringsliv/elsker-du-ting-elsker-du-ikke-din-naermeste/20110849

Synd men i kveld er min tid.

Jeg har møtt en kjempe søt gutt, og etter andre møtet har han tenkt til å introdusere meg til hans nærmeste venner og bror. Han har snakket om meg til dem også. Dette er vel ikke normalt?

Hva mener dere angående det å introdusere en partner til venner og bekjente? Hvor lang tid ca bruker dere før dere viser ham/henne frem? Er det noe seriøst på gang da eller?

Vervekampanje

Siste svar to. 10 mai 2012 19:28 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Sologmåne

Nå er det de samme ansiktene dag ut og dag inn. Får lite nye besøkende å siden min, og jeg ser lite nye fjes jeg kan besøke. På tide å verve noen? Har du ei søt venninne eller kjekk kamerat som burde vært her? Få dem hit..

Hilsen desperado!

Med tanke på hva jenter skriver i profilene sine, syns jeg ikke det er mange som skiller seg ut. Det virker som om hele gjengen er inspirert av slagordet til Rema 1000 og det viser seg å være det som funker.

Jentene vil nok være innenfor og liker ikke helt å bli sett på som outsidere, tror nok det er mange i samme båt. Det syns jeg er kjedelig....

(Forutsatt at det har vært noen kjæreste tidligere.)
Skjønner du hvorfor?

Tally ho!

Siste svar to. 10 mai 2012 18:54 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym Gudd bai

So long, sugadudes and dudettes, I'm out! Nå blir det vel gråt og tenders gnissel ser jeg for meg, hehe. Hakke nubbesjangs på damene her inne, så jeg brenner frimerkesamlinga, leverer nøkla og spaserer inn i solnedgangen all by my lonesome. Dere gørlsa kan kjøsse meg inderlig i ræva:)

Jeg har talt (surmule).

elektrisk bil

Ingen svar
(mann 46 år fra Aust-Agder) Privat melding

Noen som har erfaring med el bil? har vudert å gå til innkjøp av ny el bil til høsten.(vare bil)

Hvilke type mennesker er det som IKKE skriver her på forumet?

Hvor mange av dere damer vipper toalettsetet opp igjen på plassen sin når dere er ferdige med bimmelimm?

Heisan folkens, jeg er ganske ny her inne og vet ikke helt hvordan dette singel livet virker.

Saken er at jeg har ikke vært singel siden jeg var 12år og vet ikke helt hva eller hvordan jeg skal opptre i det singlelivet. Mitt siste forhold varte i 10år og avsluttet med naturlig grunn og som gode venner. Men ja noen sier at jeg kanskje har godt av å være singel litt hmmm jaja nå har jeg vært singel i snart 1,5 år å kjenner at dette er ikke noe liv jeg vil ha og heller ikke trives med.( PS: nei jeg er ikke redd for å være alene eller singel).

Jeg vil nok kalle meg selv som den tradisjonelle familie mannen, som tror kjærlighet kan vare livet ut. men men kanskje jeg tar feil og at det ikke virker sånt?

Er det noen andre som har vært i samme båt eller har noen gode innvendinger ???

Why? Jeg har så sagt klart i fra at jeg ikke vil ha eldre enn 30.

Han jeg dater bruker snus, ikke bare litt, men maaaaaassseeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Jeg dør .....fingrene hans er svarte, og det er bare så turn-off hele snusgreia. Men så liker jeg mannen da..hva gjør man?

Hvordan kan man bli så lei seg over å miste noen man aldri har hatt? Drømmedama glapp. Hun jeg hadde noe på gang med for et års tid siden. Hun som har såret meg så mage ganger, men som jeg aldri helt har klart å slippe. Jeg skjønte vel for lenge siden at det ikke kom til å bli noe mellom oss, men jeg klarte likevel ikke helt å slippe taket. Tvert imot! Jeg har vel heller gått og tenkt på henne hver dag. Det er så slitsomt med disse store følelsene! Kanskje det var dette jeg trengte? Det hender man trenger et slag i trynet for å våkne. I dag kom slaget! Kanskje det nå blir lettere å gå videre...

Når barn?

Siste svar on. 9 mai 2012 23:13 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym melissa-D

Hvor lenge synes folk man må være sammen, før man kan starte å lage barn?

Går det ann å spørre folket (først og frems Oslo) om det er noe sted vi kan treffes f.eks til helgen?

Når barn nr. 3?

Siste svar on. 9 mai 2012 23:03 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym torsketran

Hvor lenge synes dere man bør vente før tredje barn?

Hvor lenge synes dere man bør vente før andre barn?

Hvorfor har jeg så høy match med vestlendinger og sunnmøringer spesielt? Hva galt har jeg gjort?