Sukkerforum

http://www.youtube.com/watch?v=C1qZ8UuA_lI

*host*

Hva gjør man hvis jenta, som sier hun går på p-piller, blir gravid på første date?? Hun sier hun vurderer å beholde barnet?

Jeg lurer på.....

er det bare meg som lurer på, hvor alle trådene av avviste profilbilder fra sukker.no har tatt veien til?
Ellers lurer jeg på, hvor lenge denne tråden er her, før den blir slettet (ikke av meg)?

seriøst en luretråd

Tror d u 11. september var en terroraksjon, eller var det en dekkoperasjon planlagt av de amerikanske myndighetene for å legitimere en ny krig?

Som ligger fint i hånden?

(Jadda. Det er sikker to-og-nittiande tråd om akkurat dette. Så får vere.)

Eg fekk nett melding om at profilbilete mitt vart avvist då eg visstnok vrir hovudet mitt for mykje til sida.

Men kvar går egentlig grensa for kva som er "feil orientering"?
Ein ser begge auga mine. (Det vil seie: Det høgre er delvis dekka av ein skugge..)
Ein ser at eg har smilerynker både på høgre og venstre side av hovudet.
Og ein ser kring halve kjaken min på høgre side. (Heile, og vel så det på venstre side...)

Kva definerar "korrekt orientering"? Må øyra vere synlige på begge sider av hovudet?
Eller skal nasa vere dønn i midten av den avbilda ansiksflata?

Det er fleire døme (her på forumet, sådan) av godkjende profilbilete der den avbilda er mindre "orientert" enn kva eg var på det aktuelle bilete, men likevel godkjent. (Nemnast skal ingen såfremt vedkommande ikkje stikk trynet inn i tråden her. [Bokstavelig talt.])

Det var dagens 3. rant.
Klarar eg to til før dagen er omme?
(Eg ser for meg dårlig mat på restauranten og støyande naboar på hotellet som dei to mest potensiell rante-årsakene.)

Ønsker å vandre i gamlebyen og se på alt som lokker og lir.

hva er viktigst for deg ?

Det hadde vore rasande moro, men sorry folkens, fantasien tok overhånd.

Da er det mandag og om tre minutter, er de fleste av oss på plass på jobben.

Ville ønske dere en god dag ;) make it count ;)

Chat

Siste svar ma. 23 april 2012 00:34 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Love

Chat funker ikke med Firefox?

Noen som har planer for sommer ferien?

Har opp gjennom årene hørt menn snakke om psykopater/sosiopater de har vært sammen med. Da har jeg følgende spørsmål:

1. Når skjønte du dama var psykopat?
2. Hva gjorde hun som gjør du klassifiserer henne som psykopat?
3. Hvordan kom du deg ut av det?
4. Hvilke råd vil du gi til dem, som kjenner seg igjen i din beskrivelse, men ikke har kommet til pkt. 3?

Valgfri nr. 5. Jeg møtte en psykopat, skjønte det, og skygget banen i tide.

*sukk* jeg klarer ikke å glemme en mann jeg surret med noen måneder i vinter... Det virket så riktig, han var akkurat det jeg har drømt om og det var veldig hett med sms/mms over lang tid; men kun få treff. Forstår ikke hvordan noen kan gi inntrykk av å være så "på" og interessert men ikke ha tid til å treffes? Han hadde prosjekter på gang som jeg vet tok tid. Men når det å møtes ikke blir prioritet, må en vel anse det som laber interesse selvom intensitet på smser sier noe annet?

Å treffes f.eks 1 gang i måneden holder det for å bygge opp et forhold på sikt?

Hvor lang datingfrekvens godtar du?

Blokkerer

Siste svar sø. 22 april 2012 22:13 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Det burde vært mye enklere og blokkere, skulle kunne blokkert ved bare å merke på bilder eller navn, i visningsbildene. Er jo ikke noe innteressant og blad igjennom profiler man ser ikke er interresant gang på gang.

Noen som har gjort det i helgen?

Jeg bare minner om Olympen i morgen. Minisukkerteff :) Blir gøy!

Når det gjelder gravide damer, så har jeg vel igrunn aldri hørt en dame si noe negativt om det. De syns somregel de er utrolig vakre, har knallbra utstråling, en herlig "glød" over seg, osv osv blablabla.... Altså, utelukkende positive ting.

Spørsmålet er da, hvorfor blir damer så potte sure hvis man spør om de er gravide, og de ikke er det.....? =)

Denne er til alle:
Har du noen gang svelget f.eks. melk, og så greid å få det ut igjennom nesa igjen?

:)

“Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.” – Gorge Calin
Legger merke til at det er mye diskusjoner om antall venner i forumet her. Og «hva er galt med en person som har få venner?» - Problemet er ikke denne personen, det er du. Og dette er et tema som lett engasjerer meg i et samfunn hvor vi dessverre idoliserer deltakere i Paradise Hotel og Jackass.

Nå skal ikke jeg velge en fremtidig partner på bakgrunn av vennene hennes... det ville tatt seg ut, for da hadde jeg aldri møtt så mange fantastiske mennesker som jeg har gjort igjennom livet mitt.

Og dessverre er alt for mange navlebeskuende, statusjagene, uintelligente personer der ute i verden. Og de som har få venner har klart å skille fra disse energislukene.

Noen av de mest fantastiske menneskene jeg har møtt har vært i en eller flere av følgende «bokser»: innlagt, er sylskarpt intelligente, høy utdanning, har bokhyller (pluralis), de er tenkere og gir svært mye av seg selv. Dette er personer som beriker ditt liv. Personer med mer bagasje enn hjerne opphengt i en heliumballong. De er ofte morsomme, inspirerende og de har faktisk noe å snakke om. Men de skremmer kanskje bort de som bare klarer å snakke om det de så på TV i går og årets moter. (og de fleste av disse tror det er noe galt med dem!)

Nå er det ikke feil å ha få venner, og det er ikke feil å ha mange venner. Det er kanskje mer feil at man velger å overse en person som kan berike ditt liv, basert på antall venner? Eller av andre overfladiske grunner? For det virker som det er en reklameplakat dere vil ha, og ikke selve produktet?

Det er for mange overflater i dagens samfunn, og det er overraskende mange som gjør mye for å beskytte denne, når det er det som er innenfor som er interessant. Jeg driter i hvilken bil du kjører, eller om du tar buss. Om du bor fint eller ikke. Har du en TV fra 1998 som veier 80 kilo og tar stor plass i stua di, så får du respekt for at du ikke kjøper ny før den gamle er ødelagt.
Kanskje dere bør prøve å bli kjent med de menneskene dere treffer, komme inn under huden på dem? Og jeg håper inderlig ikke at dere velger bort en person fordi personen har få venner om alt annet er bra?

Kanskje sukker bør ha et felt i profilen for antall facebookvenner? For å gjøre det litt enklere? Gi meg heller et glass vin og én interessant person å snakke med.

Er 36 i dag, og skjønner ikke at jeg har blitt så gammal .... sukk :)

Noen tips om hva man burde kjøpe....i butikken står bare ung gutta og legger ut om maser rart.
Jeg har sett på den ny smart tv til samsung, men har faktisk null peiling :-(

husker du 25 øring?

Er det noen andre enn meg som styrer unna disse?

Ja, ja...

Siste svar sø. 22 april 2012 18:03 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym rundstjælt

Hva tenker de tyvene som legger ut tyvegodset på finn.no?

At eieren aldri kommer til å lete der? Fant jo nettopp tingen mine....

Jeg ser, jeg ser...
Jeg er visst kommet på en feil klode!
Her er så underlig...
(Obstfelder)

Vi lever visst på forskjellige kloder...

Jeg har vært medlem her i ca 1 mnd og en uke nå. Har hatt 970 besøkende på profilen min. Sender ca 10 mail i uka. Mottar ca 2 uten at jeg selv sender først.

Hva er normalt?

Hei jeg har tenkt å dra til enten Spania, Tyrkia,Kroatia, Gran Canaria, Hellas skal bo der et halt år og vært kult med reisepartner.

På sånne søndager som denne skulle jeg ønske jeg hadde en søndagskjæreste! En armkrok å krype inntil, en å gå søndagstur med, en å lage en god søndagsmiddag med.....Har nok av venner å gjøre dette sammen med, men blir ikke heeelt det samme som en kjæreste :-)

Les hele artikkelen, og spesielt konklusjonen til slutt. :)

http://www.aftenposten.no/meninger/kommentarer/Sosialt-selvmord-6809573.ht ml#.T5CIMqt1Cs0

"Ut fra innboksen min å dømme, er 99% av gutter her inne ute etter å få seg et ligg"

Hentet fra et annet forum. Opplever sukkerdamene det samme?

Hvor mange?

Hvor er det villeste stedet man har hatt sex ?
Det villeste mitt er på kino og suge en utenfor politistasjon i oslo :-)

Sånn er det med online dating, man kommer inn i en verden av tilbud, som blodfersk singel møter man et mekka av utvalg, en ICA Maxi på landsbygda, handelsmarked i Marrakech. Det bugner av ferske, overmodne, underprisede og supertilbud. Man kan sikkert prute? Side opp og side ned med flotte håpfulle damer på jakt etter sin store kjærlighet. Eller kanskje ikke den store, litt overvektige, heller en barsk, passe trent handymann? Hvem vet hva alle disse damene leter etter? Kanskje noen til og med leter etter meg? Så da går man håpefull til verks og søker følgelig innenfor sin nærmeste radius, noe som kan være utfordrende for en som bor i en bygd langt utenfor allfarvei som meg. I søket dukker det opp et par søte jenter og man går i sin aller første online datefelle og skriver til dem begge. Ikke så galt for all del, og ikke der feilen ligger heller. Lærdommen ligger i, sjekk facebook først, så hadde man funnet ut at disse to søte jentene, trolig er vakre fordi det er arvelig og ligger til familien. Leksjon nr. 1 ikke skriv til søstre, det kan fort slå feil.

Heldigvis mister man ikke motet når man driver med online dating, det er jo som å kaste garn i et oppdrettsanlegg, det formelig kryr av småyre jenter i alle fasonger og størrelser. Så man sprer på og som menn flest tenker man jo på effektivitet, vi er glade i å være litt produktive, så vi kaster ut garnet i form av et likt formulert brev til alle over middels vakker og gjerne med geografisk større spredning uten å tenke på deres mobilitet. Her er det statistikk som gjelder jenter. «For hver nei, er man nærmere en ja» dette har vært de litt beskjedne guttenes mantra når de begynte å gå på byen full av mot og håp før deres rungende nei knuste all selvtillit. Og jenter snakker sammen, leksjon nr 2 ikke skriv like brev til alle, det blir bare litt feil, og jenter er lumske de ser garnet og de smetter unna.

Del2 følger...

Come on guys... Come on girls...

- ingen liker sutrete menn og damer som syter å klager hele tiden...

Det er lite sexy, det er lite tiltrekkende og hvorfor orker dere?

NYT LIVET!! Slutt å klag, det er noe for alle her.. finner du det aldri, så gi opp i tide....

Life is too short - enjoy it!........

..du på en uteplass full av dansende damer tenker mest på å ikke bruke så mye tid på dass at den midlertidige snakkekompisen forsvinner til et annet bord. Snakket masse med folk i dokøen, men hvordan ta det videre derfra? :D Hvoran foreksempel snakke seg inn på et bord med masse folk som kjenner hverandre? Og da med utgangspunkt at en ikke bare snakker med de en vil komme i trusen på. Hvordan åle seg inn i etablerte miljøer? :)

Match

Siste svar sø. 22 april 2012 09:05 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Hvorfor

Jenter, kan dere forklare noe for meg. Litt om meg. Er 38, har 2 barn. Og det holder, ønsker ikke flere og har tatt de nødvendig forholdsregler. Derfor er det jo ikke så realistisk å tro at man finner ei på 28 som ikke vil ha barn/flere. Jeg har ikke noe mot om ny kjærste har barn. Men når dere er 38-40 med barn, er det ikke på tide å tenke litt, vil dere ha flere da. Har ikke damen barn fra før, så kan jeg forstå det. Men er det kjærlighets barnet dere venter på? Jeg bare lurer. Er dette viktig for dere som allerede har barn? Kan det være en ide å sjekke profilen sin. (slik at jeg kan få flere treff;-). ) ps er ikke ment å trolle noen med dette innlegget,,,,,,,

Hva synes dere om kampen? (Barcelona - Real Madrid)
Er Barcelona i dårlig form? (2 strake tap)
El clasico drømmefinale i CL?

Ble ganske satt ut når jeg satt og så et program som heter "dagens mann" tror jeg. Her stemte damene seg ut hvis de fant noe uinterresant med mannen. Mange gjorde det på grunn av filleting som yrke, hvor personen bodde, om han likte øl eller champagne best, om han kunne synge eller ikke, etc, etc.
Synes dette var totalt banalt og var kun noe som tv produserer, men etter og ha vært her inne noen år finner jeg de samme likhetene her. Kvinner har forsvunnet grunnet filleting og sitter igjen med at de fleste her inne leter mer etter feil hos personer enn muligheter.
Hørte noe veldig fint på radioen i dag der en kvinne ble interviuet og ved spørsmål da det gjalt hennes samboer sa hun at han langt ifra var den perfekte da de traff hverandre, men hadde potensialer!!! Finnes slike kvinner her inne som vil treffe noen og vokse sammen eller leter man ut i evigheten etter den perfekte?

Hva skal du i kveld?

Noe spennende som skjer?

Har vært innom tanken på et lite beitebytte nå og vurderer sterkt å flytte til Tigerstaden til neste år... Hva sier folk? Er det en bra by å bo i? :-)

En kvinne i .........

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym P

mitt liv som har lyst på meg?

Som liker å gå i høye hæler for å tirre meg?

Har skikkelig lyst på å møte en kvinne hvor flørtingen kan eller ikke kan lede noe sted.
Finnes det en slik kvinne ?

Begynner å lure........

//P.

Idag ...

Siste svar lø. 21 april 2012 22:45 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym perspektiv

... så skulle jeg vaske leiligheten. Jeg vasket kjøkkenet, så orket jeg ikke mer og åpnet heller en flaske vin.

Hva gikk til helvete for deg idag? :-)