Sukkerforum

Skuffa...

Siste svar sø. 6 mai 2012 08:13 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym månestråle

Jeg oppdaget at mannen jeg var forelsket i ikke hadde noe "selv" og kunne derfor ikke oppleve en nær relasjon slik "normale" folk kan.....ble veldig skuffet. Han kan ikke være ekte seg selv.....aldri....Det kalles narsissist. Måtte bare forlate ham. Det var et nytteløst forhold. Følte jeg gikk tom for batteri til slutt.

Bevares... så innom en profil. Kan ikke huske hva jeg svarte på pratefart????? Enten er fyren DRIT treig, eller så er han som et olja lyn..
jeg kanpratehullihodetpåhvemsomhelstpånullsvisj...... eller......
Kan ta det roooolig, treeeeg som lim....som sirup...... er det mulig å være SÅ forskjellige på det? Håper ikke jeg skrev det var viktig /absolutt krav.....

dævver av latter.... ( ler fort)

I motsetning til hva mange tror, er det bare tull at man må sende originale meldinger for å vekke interesse. Cluet er å ha et bra profilbilde og en interessant profiltekst. Har man det, så er det bare å sende ut en kort melding som "Hei på deg! Pål her. Ble litt nysgjerrig på deg :)"

Det er klart, du kan skrive noe veldig originalt eller interessant, og da kan du få svar, men denne personen er jo i utgangspunktet ikke interessert i deg, og diskusjonen vil da dø ut raskt.

Bilder har dere heller ikke.

Har det så mye å si at matchtallet må være så nære 100 som mulig ????

MÅÅÅÅÅ man være 100 % like for å kunne bli kjent her på Sukker ???

I vanlige forhold er folk forskjellige,men her må man altså være så lik som mulig.....

Ville du tatt kontakt med en jente som viser fingern på et av albumbildene?

Er det noe rart med meg, eller er det flere som reagerer på at de ikke får svar på henvendelser? Selv profiler med svargaranti gidder ikke å svare.. Andre kan avslutte midt i en chat ved bare å forsvinne uten å avslutte skikkelig. Gjør de det i telefonen også? Bare legger på uten å si ha det?

Eller er det faktisk i grunn kun virkelig slik at veien til lykke er gjennom kone, 2 barn, stasjonsvogn og en hund. Hunden kan godt hete Walter.

TS

Hvorfor må noen forsøple skriftspråket? Flere som irriterer seg. Når man er godt over 40 år kan man vel skrive som et voksent menneske? Blir litt turnoff for meg altså....

...mot bussen. Den ene tomaten gikk på bussen, men da den andre tomaten skulle gå på, fant den ikke busskortet, så det ble kø da den lette etter småpenger.

Hvit helg?

Ingen svar
(mann 44 år fra Oslo) Privat melding

Neppe!! skål :P

Skål da folkens:) ut på livet i kveld:)

Jeg er en av de menn som også takker Kate for denne påvirkningen på dagens kvinner :-)

http://www.vg.no/rampelys/prinsebryllupet/artikkel.php?artid=10057940

Jeg driter i alder, og ønsker en profil hvor det ikke står noe om hvilke aldersintervaller jeg søker innenfor. Har sett at noen har det. Men hvordan gjør man det?

Hvorfor er det greit for en kvinne å skrive at hun søker en handyman som er flink med hammeren og skrutrekkeren, men ikke greit for å mann å skrive at han søker en jente som er flink med vaskebørsta og skurekluten?

... de som egentlig ikke har tid til å ha en kjæreste..

Men er dette unike brukere, eller antall besøk?

God helg folkens..! Skal du noe spennende i helga....?

Skriv noe du har gjort, som er utpreget latskap.

Har noen naboer, de bor rett under meg og har for øyeblikket full fest med alle vinduer åpne tydeligvis. Har ringt han som eier leiligheten, men han er på BYEN og lot noen venner være igjen. De kan tydeligvis ikke respektere andres ønsker om å sove... han jeg ringte, sa i alle fall at han skulle hjem om en halvtime (altså, halv tre) og skulle skru ned lyden. Men jeg er trøtt nå, og full fest klokka to er ikke akkurat populært.

Burde jeg ringe politiet, så de kan dra dit og få roet ned de høye stemmene og musikken? Jeg er naturligvis glad i en god fest selv, men jeg er i alle fall fornuftig nok til å ta litt hensyn... Jeg vil heller ikke bli stemplet som en partypooper..

Leser i trådene her ang. laber respons fra begge kjønn. Hva med å utvide søket litt? Sende meldinger til oss som ikke bor i Oslo? Vi blir ikke nedrent av meldinger og oppmerksomhet, men er da like vakre og attraktive- men bor på "feil" plass. Kanskje sannsynligheten for å få svar er større også?

Her kan du komme med all verdens av info det er kjekt å vite for nye brukere. Om det er "h*n" svarer ikke på meldinger, hva betyr TS, hva er hjertene etc.. Go on, del dine "beste" tips... Så kanskje noen får en enklere start her inne :)

En greker og italiener satt på en kafè og diskuterte om hvem som hadde den overlegne kulturen

Grekeren: Vi hadde Akropolis, Parthenon
Italieneren: Ja, men vi hadde Colosseum
Grekeren: Vi oppfant demokratiet
Italieneren: Ja, men vi hadde Senatet
Grekeren: Vi oppfant SEX...slå den du...
Italieneren: Ja, men det var VIsom introduserte det til kvinner

Mouahahah! :-)

Hvor ofte gjør du det?

Får passet påskrevet av skinnhellige folk på Sukker - Du har tid til å diskutere på Sukker, men ikke tid til å oppdatere relasjonsproflien din?
Kremt* Oppdatering av den profilen tar LITT lenger tid enn å skrive et par ord på forum eller?

How you broke my heart.

http://www.youtube.com/watch?v=7RkWs6P2IwE&feature=share

Kanskje litt fin musikk kan få forumtrollene i litt bedre humør : ))

Vi har endelig fått gleden av å treffe hverandre etter masse skravling og fjas online. Nå fniser vi godt av alle rare forumtroll, håper dere gjør det samme om oss ;)

Og self deler info om menn vi har truffet gjennom her... INGEN er trygge ;)

*Ler onskapsfullt*

Neida... bare om de med alt for små eller alt for store peniser!!! :D

Nattaklemmer, leggetid....!

En annen myte med rot i Hollywood er myten om at jenter kan gjøre helomvending og plutselig bli tiltrukket av en gutt de tidligere bare har sett på som en venn. Det gjelder bare at gutten viser sine romantiske sider, så vil jenta falle pladask.

Sannheten er at når man først har havnet i vennefella, så blir man som regel der. Det finnes unntak fra regelen, men unntakene er få.

Det er derfor viktig at man begynner å flørte og skrur på sjarmen så tidlig som mulig, slik at jenta helt fra starten av begynner å vurdere deg som en potensiell partner. Og når jeg sier fra starten, så mener jeg fra starten. Forskning viser at det ikke tar mer enn 7 sekunder for et menneske å gjøre seg opp en mening om et menneske vi nettopp har møtt.

Eller ville det vært turn-off når du så at svaret du fikk var fullt av skrivefeil?

Mange tror at gutter alltid bare er interessert i sex (i hvert fall i første omgang), og at jenter alltid bare er ute etter forhold (i hvert fall i utgangspunktet). Dette er feil, og myten tror jeg har sitt utspring i Hollywood-filmer.

Sannheten er at jenter er like interessert i sex, og at gutter også kan være interessert i forhold framfor ONS.

Grunnen til at menn blir sett på som mer "sexgale" tror jeg er at menn er mer frampå enn kvinner, og at kvinnene dermed kan velge og vrake i sexpartnere. 80% av kvinnene ligger med 20% av mennene.

Hvis du ikke liker puter med "Love" og "Home" på, og føler at interiørmagasiner generelt ikke gir en godfølelse, sjekk denne bloggen!:
http://fuckyournoguchicoffeetable.tumblr.com/

Mange har det for seg at det er galt å forsøke å forandre seg dersom man ikke har draget. Man må bare være seg selv, og til slutt vil skjebnen sørge for at drømmedama/drømmeprinsen dukker opp, når man minst venter det.

Dette er en veldig skadelig myte som fører til mye frustrasjon for mange.

Sannheten er at det ikke er noe galt med å forandre seg for å bli bedre til å dra damer/menn. Man er ikke en taper om man leser en bok om sjekking og personlighetsutvikling. Dette er noe som alle må lære, og har man ikke vært så heldig å vokse opp i et miljø hvor man får sjekking og flørting inn med morsmelken, så må man lære det senere i livet.

Det er ikke taperaktig å ta seg selv i nakken og gjøre noe med sitt dårlige drag. Det er vinneraktig. Det som er taperaktig er å fortsette som før, når all erfaring tilsier at det sjelden eller aldri gir resultater.

Hvem vil ha sex med meg. Slank flott jente ung jente....

Sjekk denne filmen:
http://www.youtube.com/watch?v=FZfOVNwjFU0

og ikke glem del 2 som passer ennå bedre inn her:
http://www.youtube.com/watch?v=A9a2ZqLhuAw

Ganske treffende dessverre...

Og her er tråden alle ordentlige seriøse som elsker sex med kondom kan tegne seg for mer effektivt finne likesinnede.
(Dobbeltmoralisetene bes ikke tegne seg her)

ser at her må en skrive noe som har litt utfordring eller noe kinky for å få respons.merkelige greier det her!egentlig et merkelig folkeslag her inne.

Etter diskusjon med både lege og sykepleier idag har det kommet frem at enkelte menn er fullstendig likegyldig til hvor mye hår de har i rumpa.

Legen kommenterer at det er udelikat å undersøke menn som aldri har stusset noe av stasen, mens sykepleieren fortviler over dangelbær.

Det har ikke kommet frem erfaringer fra damer med mye rumpehår (men kjønnshår som absolutt trenger stussing).

Hva tenker sukkermennene om rumpehår? Tenker menn over hårene i rumpa når de stusser/barberer fronten? Finnes det menn som vokser rumpa?

Trodde sukker var til for å finne kjæreste og sexpartnere, men nå kom jeg over en som bare var ute etter å finne en venn av motsatt kjønn. Har dette blitt det nye finnenvenn.no?

Han nekter å bruke kondom, sier det føles ikke så bra.Han er ikke sterilisert, skal ikke ha flere unger.
Hun går ikke på piller eller noe annet og ønsker ikke flere barn. Hun ønsker at han skal bruke kondom, det beskytter både mot svangerskap og evt. sykdommer. De er ikke i noe fast forhold. Er hun for streng? Eller burde hun kunne forvente at han kan bruke kondom?
Kun seriøse svar.

Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå
Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på
Jag ser på dig, och du ser på mig
Och jag säger, Ja ja Jag vill ha dig
Jag vill känna din kropp emot min...
När vi två blir en...

Til det kommer opp i "sist besøkende".

Hvor lang tid tar det?

Plastikkfitter og denslags. Jeg bestilte meg en sånn nylig. Prata med en dame som jeg nevnte det til, og hun syntes det var "weird". Samme dame har fortalt mye om hennes store utvalg av leketøy... Hvorfor er det så mye dobbeltmoral her egentlig?

Er man singel kan man vel like godt gjøre det beste ut av det lille "sexlivet" man har, mener jeg. Likevel mener mange, både kvinner og menn, at dette er ekkelt når det er snakk om menn. Kvinner med leketøy anses derimot som "frigjorte".

Og damer, hvis dere er på hjemmedate hos en, og finner noe slikt, hva synes dere om det? Helt ærlig!

Kom i kontakt med en ganske søt jente her inne, eller det var hun som kontakt med meg først for å si det på en måte...
Vi har utvekslet lange meldinger med hverandre, ganske humoristiske også på en måte, men så kommer det til det punktet at det plutselig bare stopper opp.

Annser meg selv som en relativt kjekk ung mann og vil si hun er i min liga. Jeg ser hun er pålogget nå, men hun er ikke på chaten. Er det bare for meg å gå videre, eventuelt hvor lenge bør jeg vente for å få svar?

(Vet dette er en gjenganger på forumet men...

avlsplan

Siste svar fr. 4 mai 2012 18:16 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym smileguri

Måtte bare dele denne med dere :
http://ullvott.wordpress.com/2011/07/21/avlsplan-for-menn/

Kontakt

Siste svar fr. 4 mai 2012 17:00 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Jon Due

Hvorfor er det slik at det alltid er karene som må ta kontakt? Greit nok, det finnes noen jenter som også tar kontakt, men flesteparten gidder ikke løfte en finger for å være litt aktiv. Hva er egentlig da vitsen med å ha profil på Sukker.no?

Det er jo en slags uskreven regel at mannfolkene skal ta første steget, men hvorfor er det slik? Det er like vanskelig for mannfolk som jenter å ta kontakt med totalt ukjente folk på en datingsiden på internett! Når noen av de du tar kontakt med i tillegg ikke gidder å svare deg en gang, mister du jo bare mer og mer lysten og drivet til å ta videre kontakt med andre.

Blitt kontaktet av en kar som ville ha meg med på date, og vi har sendt litt meldinger frem og tilbake på Sukker.
Jeg foreslår hvilke dager vi kan møtes - "nei, det går ikke da, og ikke da.... " og så videre. Vi blir enig om en ny dag, og får tibake at han har fri kun 2 dager i måneden og da skal ha datteren og den andre dagen er han fyllesyk....

Hva f**en er det med folk? Bare pisspreik fra ende til annen!
Hvorfor kontakte noen for å ønske en date, for så å si lang tid i forveien at man kan forutse man er fyllesyk....?

Kan du forutsi at du ikke har tid til noen pga fritidssyssler eller jobb eller barn eller fyllesyken, så for all del LA VÆR å ta kontakt med folk, når du egentlig ikke ønsker å oppnå noenting som helst!
JEG gidder ikke sitte på gjerdet og dingle med beina! Jeg får tresmak i ræva av det!

Så til dere som kaster bort tiden og energien til andre: Slutt å spille så hard to want, og slutt å spille hard to get! Vær likefrem!
Stå for det dere sier, og mene det dere gjør.

Hvilke ulemper kan man leve med hos en kjæreste, venner eller noen andre i livet?
Og hvilke er over grensen og som ikke godtas?

jeg skal åpne et AS selskap ganske snart.

Er det noen av dere som har noen råd og tips dere vil komme med?