Sukkerforum

De fleste menn liker å være høyere enn henne.
Og jenter liker som oftest å være lavere enn mannen.

Hvor mange cm høydeforskjell synes du er greit?

Siden skravletråden igjen er blitt slettet, ser jeg det som en ære å lage en snabeltråd, snubletråd eller skravletråd. Here you go!

Hva foretrekker du og hvorfor? Her trengs både kvinners og menns perspektiv

hei!

Er det vanskligere for menn enn for kvinner på sukker? De fleste kvinnene vil ikke svare meg, er jo helt umulig å få kontakt, og mistenker det er fordi de får såpass mange forespørsler?

Ser det at det er mange som ikke har vert innom profilen sine på flere måender ,sone profiler burte blitt slettes.

Looks

Siste svar fr. 31 aug. 10:56 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Høst love

Hei folkens når jeg ser en fyr på såkalt Looks hvordan får jeg da opp profilen hans ? 😀

Tråden du kan gå til for å formidle alle meninger som rett og slett er en avsporing i andre tråder. Fornøyd @Patent???

Skjønner at jeg er helt noldus på det feltet. Men hvor er det jeg gjør feil?
Når jeg får kontakt med en dame bruker jeg ofte mange meldinger for å bli kjent. Meldingene jeg skriver er ofte lange, men svarene er korte. Damene returnerer sjelden med spørsmål.
Jeg er ikke en gang i nærheten av å hinte til sex. Av en eller annen grunn synes jeg det er upassende inntil vi allerede har et seksuelt forhold.
Mulig nettdating er helt feil for meg.
Omtrent sånn ser dating ut med meg.
1. Melding 3-4 linjer for å få kontakt. Enten påpeker noe felles, eller noen halvmorsomme betraktninger.
2. til 6, 7,8,9 eller 10 melding. Prøver å kartlegge den andres personlighet og deler egen.
Rundt 10. Melding ber om date
1. date bare møtes for å prate.
2. date bare møtes for å prate
3. date hjemme hos kanskje med dessert😏

De fleste faller bort veldig kjapt(svare aldri på første)
Men hva med første daten? Bør man tydelig flagge sin interesse på daten, eller bør man sende melding om det etterpå?
Og når i prosessen skal man hinte til sex?

Fryktelig vanskelig dette, og tidkrevende når man ikke greier å fatte interesse nok til å ha mer enn en dame i prosessen om gangen.

Noen som kunne tenke seg å være med en gang? Lørdag?

Klem fra
Bjørnar

Nå har jeg lest masse dårlig om sukker og det viser seg at damer her inne tar null kontakt med menn, og svarer veldig sjelden og di har lister med krav som må oppfylles får og få en date, men spør om tlf nr og di blir borte Så hva er poenget for menn og være her inne??

BMI-grense?

Siste svar ti. 28 aug. 19:37 (76 svar)
Skjult ID med pseudonym Flexboxer

Alle har en grense for hvor høy BMI en potensiell partner kan ha. Hvor går den for dere? Nyttig hvis dere oppgir om dere er menn eller kvinner.

Bakgrunn: Jeg driver og raser ned i vekt for tiden og lurer lurer på når jeg er klar for å "entre markedet".

I løpet av de ti siste årene har jeg vært litt inn og ut fra Sukker, noen ganger med års mellomrom og noen ganger noen måneder. Jeg har en bestemt oppfatning av at Sukker har gått fra «den seriøse datingsiden,» til å bli «bare en av mange.»

For noen år siden var betydningen av matchingen det som ble vektlagt i markedsføring og brukeropplevelse. Nå kan vi velge å se bort fra matchtall og kan se på og kontakte hvilke profiler vi vil. (Jeg husker ikke hvordan dette var før, men å få «onlinefeeden» fylt opp av profiler jeg ikke har match med, tror jeg er relativt nytt.) Selv om jeg har sagt at jeg ikke ønsker å vise profilen min til dem uten match, så får jeg likevel opp bilder av dem som har valgt det motsatte.

Nå har vi også fått «looks» som presenterer oss for hvemsomhelst og som har adoptert Tinders sveipefunksjon. Mente Sukkerfolka at Tinder var bedre?

I det siste har Sukker tatt i bruk «strømmen» som nok er adoptert fra Møteplassen. Her kommer det uinteressant informasjon fra mennesker som man ikke har match med.

Min oppfatning er at Sukker med disse nye (?) funksjonene har senket seg flere hakk og nå framstår som like useriøs som Tinder og Møteplassen og flere. I løpet av det siste året innbiller jeg meg at brukerne også bærer preg av det, da jeg oppfatter at det nå er langt flere useriøse enn tidligere.

Er det i det hele tatt noen som bryr seg om matchtallene lenger? Er det flere enn meg som mener at Sukker har blitt veldig mye dårligere i det siste?

Har drukket sæd hele forrige uke, men ananasjuice smaker nøyaktig den samme.. hva gjør jeg feil?

Takk for råd

Hvor går man ut i Oslo, dersom man er over 40, og har lyst til å ta en øl uten å føle seg som gamla blant barnebarn? 😁 Er ofte i Oslo, men da jeg ikke kjenner andre enn min datter der inne, så ender vi opp på de hippeste stedene, og der er det ikke mange over 40, for å si det sånn 😂 Til helgen har jeg lyst til å være forberedt, og fortelle henne at nå skal vi sannelig et sted mor også kan senke skuldrene og kose seg.

"Gutt_59"

Siste svar ma. 27 aug. 10:47 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

En med et nick i nærheten av "Gutt_59", som har rukket å fylle 62 år, tar kontakt. Hvor lenge er gutter gutter før de blir menn, egentlig? 😉

Hei sexy
Du er helt sykt fint på håret
Det kunne man lett gjort lyst

What? 😂😂

Noen andre med artige åpningsmeldinger? 🙊

Synes det er fint med damer som har velfylte album det alle bilder tatt i nøyaktig samme profil, gjerne med trutmunn. Noen av bildene har kanskje "frames" som kaninører eller nese, slik at det blir noe variasjon. Og så er det et pluss når det ikke er skrevet noen profiltekst overhodet.

Om ikke annet, blir det i alle fall enkelt å bestemme seg om en skal ta kontakt eller ikke. 👍

Nå har jeg vært her en stund og skrevet til en del damer med god match, dvs fra 90 og opp, samt at beskrivelsen passer godt begge veier. Det er ingen svar å få, det er nesten sånn at jeg lurer på om det er fullt av falske profiler her?

Sukker og WB / TVNorge er nå inne i en casting-prosess til det kjente TV-konseptet "Første date". Sjekk ut siden under events og meld interesse hvis du vil være med på noe helt annerledes.

Alle aldre og begge kjønn oppfordres til å søke. Kanskje nettopp du finner kjærligheten og blir berømt samtidig ;) Vi gleder oss!

Er det et dårlig tegn? 🤔

Ønsker alle en riktig god uke fylt med mye kjærlighet og glede.

Så altså, denne "strømmen".. Jeg har nå vært her inn og ut en stund, men akkurat begynt å betale for meg.😉 Da jeg kom inn igjen, var "strømmen" noe nytt.

Merker meg at ingen skriver noe oppdateringer der, det kommer bare opp oppdatering av profil og bilder. Jeg har skrevet et par oppdateringer med håp om å tiltrekke meg det motsatte kjønn! 😂
Det er mulig det er sosialt selvmord inne her, men noe må en jo gjøre for å få oppmerksomhet her inne 😉 Jeg tilhører nok den "tjukke" delen av brukerne(leste litt på en annen tråd om det), men mener selv jeg har en grei sjanse allikevel 😇😅

Er det virkelig ingen som skriver litt smått og stort om hverdagen/livet der?
Bare lurer jeg da 🤔🙂

Ha en fin onsdag!

Jeg har møtt en her innefra på tre dater. Første daten var kun en bli kjent rusletur, og de to neste har vært en middag, og en kveld med shuffleboard og litt i glasset.

Vi klaffet med en gang og har hatt innmari god kjemi hele veien, og sendt mye snaps og meldinger. Etter date to var hun veldig på, etter date tre dabbet det gradvis litt av men fortsatt tok hun litt initiativ på meldinger. Så kom det fra henne at hun har hatt det kjempehyggelig sammen med meg, men hovedsakelig kjente på vennestemning og ikke ser for seg at det blir noe mer.

Fair enough tenkte jeg, på treffene våre har vært litt tilbakeholden og bevisst ønsket å ta dette rolig ettersom jeg merket fort at dette var en potensielt veldig bra jente. Vi deler mye humor og verdier.

Har derfor ikke tatt initiativ til noe kyssing o. L, og ser i ettertid at jeg nok har vært litt mer defensiv og vennete i tonen enn hva jeg pleier når jeg dater. Så forstår at hun føler som hun gjør.

Jeg stoppet kontakten med henne, som nå er tre uker siden. Nå sitter jeg med et ønske om å ta den opp igjen, med vennskap som utgangspunkt - finne på hyggelige ting, vi deler mye interesser, for å se om det kan bli noe mer på sikt selv om hun selv ikke tror på det.

Dere damer her inne, hva mener dere? Har dere erfaringer med at å starte i vennesonen senere har utviklet seg til noe mer?

Alder

Siste svar on. 22 aug. 10:17 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym OSL

Jeg har lagt inn et spenn på alder på henne jeg søker på ikke under 40.

Men på Onlinelista kommer det frem jenter helt nede i begynnelsen av 30 tallet. Har klikket på noen av dem da det har vært fine profilbilder. Men er jo helt uaktuelle kandidater og man fremstår nesten litt ..... som titter på så unge jenter. Noen tips på hvordan påvirke hva som kommer opp på online lista. Burde vært mulig å filtrert bort de uaktuelle. Skal nevnes at det inke kommer jenter som er over max alderen jeg har satt. Innspill?

Jeg fikk kontakt med en gutt her og skulle møtes i dag. I dag tidlig spurte jeg ham om bilder hans er ferske og han svarte ja , tre uker gamle ( mine er også to-tre uker gamle ) så ble jeg veldig glad og svarte at jeg gleder meg til å møte ham.
Nå sjekket jeg mail og jeg ble blokkert av ham , tre timer før vi skulle møtes.

Hei.
Vet at sukker er en arena for alle.
Og flott er det.
Det jeg legger merke til er at andelen overvektige personer er stor. Ofte har disse kun ett bilde av ansikt. Jeg har kommet i kontakt med noen av disse. Snakker å blir litt kjent. Får man nytt bilde. Eller møter på date får jeg litt hakeslepp.
Jeg må være helt ærlig å si at for meg er overvektige eller feite folk turn off. Mulig stygt sagt. Vet jo at disse personene er like hyggelige eller gode mennesker...
Syntes dere her inne bør ha ett helprofilbilde.
Da slipper dere å skuffe dere selv og andre.

32 år man leter etter eldre kvinne . Ta kontakt 😋

Hei!
Jeg er ganske ny i datingverdenen og er egentlig ganske blå på disse "fasene". Hvor lenge bør man date før man er eksklusive? Og hva er egentlig forskjellen på eksklusive og kjærester? Og fra eksklusive til kjærester hvis det er forskjell, som jeg har forstått er?
Og hvis daten sier at h*n ikke vil ha et forhold, men fortsatt treffes, betyr det da som regel at de bare er ute etter en ting? Hvor lenge bør man da se an? Bør man avslutte det da hvis man selv er ute etter noe mer seriøst?

Hei
Jeg skal ha hun som kunne vært modell som ikke ble det.
Som bare ser helt fantastisk ut fra topp til tå.
Som er kjempe trivelig og kjekk å være med.
Ikke skal være noe trofe, men ekte kjærlighet.

Vet hun finnes og har "sett" henne noen ganger.
Men da selvfølgelig med typen.

Må da være mulighet for at jeg også skal få ei som henne.
Målet er satt. Kommer til å gjøre meg til den lykkeligste personen i hele verden.

Er du også bestemt eller gir du etter etterhvert som tiden går?

Hvordan skal jeg klare å gjøre profilen min mere attraktiv ?1jeg er dyslektikere 2 ikke flink til å skrive om meg selv 3 er ikke fotogen 4 har blitt avist så mange ganger at jeg har ikke troa på at jeg kommer til å fin ei dame som tar meg for den jeg er?..

Hva skjer med dagens ungdom ? Aaaaaiiiiiaiiiaiii!!

Jeg har set en del på profiler her Ine ,å det som jeg ser hver gang er at man blir blokker av damer her Ine ,hva er det med dere tåler dere ikke at en mørkhuda ser på profilen deres eller tar kontakt? Tror dere at dere er så mye bedre en andre mennesker.80% av de dammene jeg har set på eller kontakte har blokkert meg har ikke hvert ufin mot noen av de,mere ufine å respekt løse nordmenn har jeg ikke vert borti en på den siden her.jeg kommen nok til å avslutt min profil her inne etter👿👿

Ja, som spørsmålet tilsier, hvordan avvise folk på en hyggelig måte? Sender dere melding tilbake til alle som skriver til dere? Hva skriver dere? Jeg liker ikke å avvise folk, i hvert fall ikke de som virker hyggelige, men bare ikke min type.

Ryddet litt og blokket en drøss profiler som kommer opp på online lista. Det er mange Av de samme som er der hele tiden. Skal bare se på andre? Alle er vel her i samme båt? ;) En grunn kan være at man er i et forhold...
Ble mye bedre nå😊

Snart er høsten her og håper den blir fylt med mye kjærlighet ❤

Jauda..
Jeg har lest div tråder her på forumet over en periode, men har aldri kommentert. Mye morro, noe lærerikt, noe sprøyt, men ser at det ikke er så fryktelig mange som er aktive skribenter her..
Noen som vet hvorfor?
Og som vil drodle litt om det for en fersking som meg...?
(ei lure meg på, om ei itte kanskje ha gødt ta å få litt korrigering på sære, egenproduserte idea..)

Og en ting til, som egentlig er viktigste grunnen til at jeg våger meg til å skrive...
Hvorfor bruke pseudonym her?
Er det for å ikke sette seg (sin profil) i et dårlig lys, om fristelsen for "nett-troll" fakter blir for stor?
Dette er IKKE ment som kritikk, jeg er bare vitebegjærlig...
Kanskje må også jeg bruke det tildelte pseudonym, Blokkum, som slettes ikke var "gæli" :)
Nåda..

Hvis Per Sandberg får seg kjærste, burde jeg og få meg kjærste :D
30 år yngre kjærste?!....come on! Kunne ha vært datteren hans :D :D
Traff de hverandre på sukker tro ?????...hmmm!!!
Jeg vil ha kjærste :D
Heia Per Sandberg :D

Takk til alle som gir meg tips og råd. Klem 😊

Hei :-) Begynner nesten å lure litt på meg selv, fordi jeg faktisk nesten utelukkende kikker oppover i alder på damene her inne! Har absolutt ingen problemer med å få kontakt/date yngre/jevnaldrene jenter, men ser allikevel heller opp 10-18 år. Flere som gjør det samme av dere gutter? Og hva tenker så dere (litt eldre/modne) damer om dette? Virker nesten som om enkelte damer tror det er tull(liksom for godt til at det kan være sant) når jeg sender de en hyggelig melding og gjerne vil bli kjent! Håper på seriøse/skikkelige svar og ikke bare en masse tøys/ødeleggende kommentarer som sporer av diskusjonen. På forhånd takk :-)

Denne tråden kan være for turen til Irland i haust.

Her skal jeg legge ut mulige aktiviteter som dere kan velge eller velge bort.

Mest viktig først er å finne ut når folk kan ta fri.

Du er vel som meg her for å jakte litt etter den rette. Jeg vil egentlig bare dele min erfaring på det, og hvordan jeg (selv om jeg er singel akkurat nå) opplever at jeg er på mitt beste i forhold til å møte andre:

Følgende, det er en ting som er appellerende enn alt annet - at man har noe man liker og trives med og elsker seg selv. Veldig mange går ut for å please andre, både gutter (kanskje spesielt gutter?) og jo også jenter. Vær sterk i den du er og sørg for å finne dine lidenskaper, da blir du veldig tiltrekkende :)

Løkke te!

Jeg er en ung mann som er selsuelt tiltrukket av eldre damer. Er 19 år selv og liker alle kvinner fra 30 årene og oppover. På grunn av aldersforskjellen vil det være vanskelig å ha et seriøst forhold. Derfor logget jeg meg på sukker for å finne en flørt med eldre damer, men det får meg bare til å virke som en ekling, noe jeg helst vil unngå. Hvis det er noen som kan hjelpe meg med mine seksuelle preferanser uten å være ute etter et seriøst forhold, plis ta kontakt.
Mvh. Johannes

- mp3 -

Siste svar ma. 13 aug. 22:15 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Høy Libido

Vil laste ned musikk til mp3 spilleren min. Hva er best?

Har konvertert mp3 filer fra youtube. Prøvde spotify for første gang nå det går vel ikke å laste ned mp3 filer der?

Er det noe enkelt og greit og bra der ute. Takk for kort og saklig svar. Gidder ikke å bruke tid på å lese google, stoler mer på forumfolk med rosa løpesko.

Når jeg har snakket med folk en stund her inne, ender det ofte opp med at vi går over til snapchat (får er mer virkelig bilde) og som regel skal det ikke mange meldinger til før jeg får en pikk mitt i tryne når jeg åpner bilde........ Litt nysgjerrig på hva tanken bak å sende sånn bilde er? Hva tenker andre jenter om det og gutter får dere også underlivsbilder helt plutselig???

Netflix

Siste svar ma. 13 aug. 02:11 (58 svar)
Skjult ID med pseudonym GuriMalla

Tips til nye serie å bli avhengig av?
Akkurat ferdig med Alias Grace, Swot og Orange is the new black.
Hva ser du?

Som spør om det er liv i meg og jeg svarer sånn passe 🤷🏻‍♀️ Egentlig ingen grunn til å svare det, var nå det jeg følte for å svare 🙄

Og så ble matchen slettet 🤣

Hva forventes det at man skal svare, syns de spørsmålene om det er liv i meg eller «hvordan går det» er meningsløse for en kan jo ikke annet å svare at joda det går kjempefint mens en akkurat har falt ned en trapp f.eks.

Var jo bare tinder da 😋

Men som som en som så fint skrev... Når en ikke finner bil nøklene så sjekker en i kjøleskapet selv om en er nesten helt sikker på at de ikke er der.... samme er vel med tinder, en er vel 99 % sikker på at en ikke finner den perfekte der, men sjekker likevel 🤷🏻‍♀️

Barbert, frisert eller vill vekst? Selv er jeg for lang til at noen har nådd stammen. Nysgjerrig åkkesom.

For de som er interessert (og som tørr). Dere kan ta forskjellige politiske tester (ikke spesifikk til Norge og norsk politikk, men sånn generelt).

'The Political Compass'
https://politicalcompass.org/test

'8values' (hare flere metrikk enn political compass)
https://8values.github.io

'Politiscales' (likt 8values, men med litt forskjellige kriteria... obs! Politiscales baserer seg på ekstremer innen religion, moral relativisme, subjektivisme, biologisk virkelighet osv. så man kan få en litt annen resultat her enn man forventer).
http://www.politiscales.net/no_NO/

Nå har jeg nok en gang spurt en tittene gjenganger om han tilfeldigvis trykker på min profil gang på gang, eller om alle disse besøkene skjer med viten og vilje.

Meldingen er lest, og han forholder seg stille, stille...

Jeg har lest Sissel Gran sine essay’s i Morgenbladet om nettdating - kjærlighet og romantikk. Veldig interessant skrevet.
Jeg hadde egentlig lyst å gjengi dem her, men det er kanskje noen copyrights..?
Uansett, konklusjonen hennes er omtrent som følger:
«Neste gang Tinder (eller sukker selvfølgelig) har gitt deg en intro-mulighet og du sitter med en lovende date på den hotte bistroen Ostebutikken på Løkka i Oslo eller i festivalteltet ett eller annet sted i vårt langstrakte land, sats på følelser – ikke kul tilbakeholdenhet.»

Noe annet hun skriver er: «Det å bli eksponert for folk, gjør at man liker dem bedre. Det elementet blir tatt vekk hvis man skal vurdere ut ifra fire bilder og en halvtimes kaffe»

Sweet.