Sukkerforum

Matchtall

Siste svar sø. 1 juli 08:26 (74 svar)
Skjult ID med pseudonym Doffen

Ser dere på matchtallet før dere tar kontakt? Hva synes dere er nedre grense?

https://m.nettavisen.no/nyheter/innenriks/investor-ystein-stray-spetalen---veldig-mange-er-feige/3423508391.html

Ingen Frp-stemmer mildt sagt...
Det har vært noe snakk om Norge som nasjon krenkbar. Meningspoliti-moralpoliti-politisk korrekt, and so on...
Ser helst at vi unngår å bli et muslimsk konservativt land der ingen skal fornærmes ;P ... men ingen fare foreløpig tror jeg.
Men skal vi ha meninger til enhver pris? Hvor går grensen for ytringsfrihet. Skal alle meninger respekteres uavhengig av meningen? Er du enig med Spetalen, eller er det bare unødvendig spetakkel?

Diskuter gjerne.

Synes tiåret fortjener en egen tråd.
Jeg starter med mitt første kjære Madonna-minne fra 1983. Bordeline.

https://youtu.be/rSaC-YbSDpo

Lurer på noe, hvis en dame ikke har langt lyst hår, store pupper, implantatet i rompa, kritthvite tenner, botox osv er det da ikke mulig å finne en mann her? 🙈

Noen som kunne tenke seg å ta en
i det fine været? Oslo/Akershus

Sau!!!

Siste svar lø. 30 juni 07:06 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Hvorfor?
A4?
Usikker?
Kan ikke tenke?

Hei 😊 er det noen som har lyst å møtes i Bergen by ikke denne, men neste helg, gå ut og spise et sted

Jeg vil finne ei som vil elske og savne meg på samme måte som jeg vil savne og elske henne. Finnes henne? Ønsker alle en riktig god sommer 😎

Får da ønske alle en god helg i varmen.

Hei.
Har vært innom div dating sider. Har også møtt mange jenter. Men klaffer jo aldri.
For en stund siden kontaktet en Asiatisk dame meg, pen dame på sine lange 150cm. Tenkte att, asiatisk, dater en asiatisk dame så tror vel folk att hun er kjøpt å betalt.
Møtte henne, har møtt henne mange ganger nå, å du verden for en trivelig frøken. Bodd i Norge i 7 år så norsken en grei. Men likevel så står håndbrekket litt på.
Hva syns dere om asiatiske? Blir en stemplet som att en har vært å handlet seg dame 😂😂😂.

God kveld til gamle "kjente" og hei til dere andre 😊🌞
Flere som er klar for at varmen endelig kommer tilbake? 😁😁🌞👏🏻

Jeg synes mer og mer at det er en ganske trist erfaring å være på Sukker.

For det første er høfligheten mangelvare. Når man sender hyggelige meldinger til det motsatte kjønn får man svært sjelden svar. Jeg aksepterer selvfølgelig at folk ikke ønsker kontakt med nettopp meg. Men det er så utrolig lite hyggelig å ikke engang får et "Nei takk" tilbake. Selv svarer jeg alltid. Og Sukker har jo gjort det lett ved å legge inn standardavslag som er hyggelig formulert.

Det andre jeg har i tankene er at det er så få kvinner som gjør noe annet enn å sitte og vente på å bli sjekket opp. Min klare følelse er at her skal mennene "ny opp til dans". Hvor mange tiår skal vi tilbake for å finne dette i det vanlige livet? Jeg begriper ikke at kvinner i større grad er aktive i å velge ut mulige partnere.

Det har vært mye snakk om at folk ikke takler avslag, og at noen også blir ufine.

Nå har jeg opplevd det motsatte. Hurra!

Nok en spontan mann, som ville møtes kjapt. Denne gangen ble jeg blokkert da jeg ikke var klar for å ringes etter den femte meldingen.

Er jeg prippen og sær?

Følelser

Siste svar ti. 26 juni 18:50 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym girl

Finner jeg kjærligheten her? Jeg synes det er vanskelig å fornemme personene bak profilene her. Noen bilder og en tekst? Hva skal til for at dere tar kontakt med hverandre?

Var i dusjen og er nå ren, det var ikke lett

Hey! I'll do this thread in English as it is more confortable for me.

I've always been a bit picky. Seems above the physical criteria, I'm probably discarding profiles too quickly based on badly taken photographs (yeah, most of the guys really don't know how to chose their pictures :D).
The matchtall is also important of course, but sometimes I just can't get passed the pictures.
There are so many people, so I discard too quickly. I feel like my way of doing things is probably making me passing by someone great.

So I just wanted to know, what's your way of doing things? How much importance do you put into the pictures?

PS (yes, can't help it, here are my thoughts about pictures. This is a personal opinion of course):
- There are a LOT of profiles, so you'll need to find a way to get noticed among many others.
- Maybe you think acting broody is a chicks magnet, but at least IMO, I want to see your smile!
- Depending on what you're looking for, but if you're looking for something serious, the selfie of your abs is not going to suffice :D
- Stop with the bad selfies! Half of the face, big zoom in... Don't hesitate to ask somebody else to take the pictures :)
- Eventhough it is not always easy, remember you can ask your friends for opinions on your pictures ;)
- Your can convey a lot in pictures! Don't hesitate to show who you are!

Trenger en totalt useriøs tråd her nå

Hei😀noen seriøse jenter som vil bli kjent??😊

Klart det er vanskelig å finne en match i vår alder. Vi vet kanskje hva vi vil ha, men enda bedre hva vi IKKE vil ha.😉 Gjenbruk er ikke enkelt, men noen ganger lurer jeg på om det er for lett å bli vinglesingel her inne. Det er rett og slett for mye å velge i, og så flakser vi videre til neste tue, der der kanskje er enda bedre....🤔
Flere som opplever det slik? Er det flere som ønsker seg en kjæreste, eller er dette stedet for «onenightere»? Uansett - tanker på trammen.... Lykke til med å finne det DU vil ha🤗

Livet er herlig og hvorfor er det det?
Ting satt i tilfeldig rekkefølge 😉
For meg er det det fordi,
Jeg har en jobb jeg trives i.
Gode venner.
Flotte voksne barn.
Og har det bra.
Hva er positivt i livet ditt?

Hvorfor lyver dere sauebønder?

Mulig det er laget en sånn tråd før, pluss at vi alle er anonyme uansett, men det hadde likevel vært hyggelig å danne seg et lite bilde av folk her. Jeg får uansett ikke med meg hvem noen er her, selv om kanskje "alle" vet hvem de andre her her utenom meg😬🙊. Så kanskje bare si alder, hvor i landet man holder til og hva mer... Det man vil at folk skal vite eller noe...🤔
Jeg får begynne da; 39 år, Oslo/Akershus og har fått "pes" her for at jeg søkte veldig snevert i alder; fra 38 - 44😂, og at jeg avviser folk ved å si at jeg dater andre🙊. Ellers er jeg så naiv at jeg ikke skjønner at jeg flørter før det har fått meg i trøbbel😬😛😁

Hei😀sikkert mange som sitter med samme ønske som meg på denne kvelden..at det skulle vert fint å være to😀det gjelder forøvrig alle andre kvelder og dager også😀begynner å miste litt troen på å finne noen på nett..har sendt meldinger til noen her..men de fleste gidder ikke engang å svare når en spør om de vil bli kjent..et enkelt "nei desverre,du er nok ikke den jeg leter etter"..hadde vert bedre enn å bare å gi f..jeg er kansje ikke noen supermodell jeg..men er en kjernekar i følge mine venner å en å stole på så begynner å tro at det er noe seriøst feil med meg siden jeg aldri får svar eller ei eneste melding😂😂dagens refleksjon der😀ha en ellers fin kveld å god helg😀så er det lov å titte innom profilen min😊😊

Noen som skal på Festspillene som starter i dag?

Er det noen her inne som tror at Russland vil angripe Norge?

Date

Siste svar lø. 23 juni 21:54 (71 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Er det vanlig å be noen ut på date i første melding? Jeg ble smigret og skeptisk på én gang, hvis det gir mening.

Skilte folk

Siste svar lø. 23 juni 11:48 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym Ruskeguri

Jeg bare lurer på hvordan folk ser på skilte kvinner, fordi jeg spurte en venninne av meg for en stund siden hva mannen hennes syns om at jeg hadde skilt meg. Da hadde han svart at han ikke likte det fordi han mente at jeg da ville være dårlig innflytelse på henne og at hun derfor ikke burde treffe meg så ofte😂. I 2018 liksom... Men hvordan opplever andre det der, er det fortsatt mange fordommer/unngår menn skilte kvinner eller omvendt?

Noen som trives på Tachno party?

Hvilke kriterier legger dere til bunns for at dere skal ta skrittet fra å chatte med noen til å møte dem irl?

Hva har folk på seg på første date? Er det feks innafor med one- piece? Bunad? "Bestemorundertøy"?
"Glemme" å shave leggene?
🤔

Jeg har hatt profil i ca 2 mnd, mange har vært innom, men jeg skjønner ikke spillet her🙈
Er det son at alle bare titter? Ingen vil noe mer💃 alle venter på en finere dame🤗

Er det greit å ha en kjæreste som snylter?

Jeg kommer hjem i kveld 18:30, hektisk etter å ha hentet en bestilt putekasse på Maxbo Ås som slettes ikke var Maxbo Vestby - der jeg kjørte først - og de stenger 18:00. Guuud så teit, hvordan er det mulig å kjøre feil når jeg har bodd her siden Adam løp forbi.

Men altså. Gutten kommer ned fra rommet sitt straks han hører meg. Akkurat dét skjer ofte, og det er litt herlig, han vil hilse på mamma som kommer hjem. Nå surrer han litt ekstra i stua.. vi småprater. Så sier han litt forlegent: «det var min siste skoledag idag.» Da stopper jeg opp. Våkner litt og ser på ham. Jeg vet jo det. Gutten er ferdig med 10. trinn! Min 3. og yngste sønn er ferdig med grunnskolen. Har hatt skriftlig og muntlig eksamen nylig. Og mamma er tilsynelatende upåvirket. Nei, jeg er ikke det. Det vet han heldigvis. Jeg går bort til ‘gutten’ på 185 og 90 kg og gir ham en lang og god klem.

Men jeg kan faen meg skjerpe meg. Det var dette med omtanke.

Den eplekaka ser kjempegod ut, Ertaberta!
Her holder jeg på med gulrotkake til avslutning i morgen. Drittlei av å rive gulrøtter, da. Ikke ferdig med kiloen ennå.

Gratulerer til alle som har avslutninger og begynnelser av den ene eller andre sorten!

Jeg vet ikke engang hva jeg vil med denne tråden. Men omtanke i hverdagen er noe.

Hei.
Lurer litt på hva folk tenker vedr. utdanning.
Er selv håndverker, men kanskje ikke en helt helt representativ sådan med tanke på interesser mm. Noe som gjør at omtrent samtlige av de jeg matcher best med har høyere utdanning, noe som selvfølgelig påpekes som problemområde.

Hva tenker folket veier tyngst her, formell utdannelse, eller holder det med sammenfallende interesser og god kjemi?

Våken?

Siste svar to. 21 juni 00:26 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Anyone?

Turn off!

Siste svar on. 20 juni 22:29 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Svima

En ellers tiltrekkende mann, men så et bilde med duckface eller kaninører... Skikkelig turnoff!

Har du lyst til å ta en bålkaffe med meg?

Hallo

Er det greit å kommentere utseende (i form av komplimenter)
i en førstemelding til en vilt fremmed person
i disse #metoo-tider?

Er det strategisk klokt å gjøre det?

Er jeg paranoid?
Er jeg idiot?
Er det flere paranoide idioter der ute?

Etter å ha vært på flere dater det siste året, mange gode, og noen dårlige så har jeg gjort meg opp noen tanker rundt hva som har vært mest givende, og vil gjerne høre deres tips og erfaringer.

Kan starte med at en første date over en kaffe / middag ikke er helt min greie, da man er låst fast til et område og det som kan være en vanskelig samtale å holde gående i enkelte tilfeller. Da er det greit å ha noe annet å falle tilbake på.

Derav har jeg erfart at dater hvor man har en aktiv påvirkning utenfra, i tillegg til muligheten for en samtale og bli kjent fungerer best.

Her er en liste av de beste aktivitetene jeg har:

- Gå en tur
- Ta en øl et sted hvor man kan spille shuffleboard (e.l.)
- Geocaching
- Escape Room (lar deg få et inntrykk av hvordan en person håndterer forskjellige situasjoner)
- Bowling, klatring, minigolf etc.
- Gå en runde mellom steder i byen hvor man bor
- Planetarium (denne må utfylles med noe annet i forveien)

Er daten bra så kan man jo gjerne kombinere flere av de ovenfor.

Absolutt "fyfy" for min del er Kino. Mener det er en av de verste plattformene for en første date, da man ikke får blitt kjent med personen man møter.

Tusen takk til dere som holder liv i forumet. Dere er en god gjeng. Dere får meg til å smile på en dårlig dag. Kjenner meg igjen i mange situasjoner 😊 Takk for mangfoldet og alle meningene. Livet hadde vært kjedelig uten.

Noen som har lyst til å treffes før sommeren?
Det hadde vært superkoselig med treff i juni!

Jeg kaster inn håndkleet i morgen sånn egentlig (men jeg får jo ei uke ekstra..!:), så jeg griper febrilsk til dette slik at jeg ikke blir ‘Fårikål’ eller ‘Fiskesuppe’ i neste runde. Greske gudinner blir litt pompøst.

Korte meldinger

Siste svar ti. 19 juni 08:30 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym Ruskeguri

Jeg undrer på en ting. Jeg får en del meldinger hvor menn skriver "hei", og jeg tenker at av og til kan det være en grei start, så jeg svarer "hei" tilbake, men så følger de bare opp med å skrive korte meldinger uten å stille noen spørsmål eller ikke gjør noe for å dra samtalen videre, sånn at samtalen dør ut...
Hvorfor ta kontakt hvis de ikke er så interesserte i utgangspunktet?!

Og det samme gjelder hvis jeg tar initiativet og skriver en melding til noen, så svarer noen, men de svarer bare med enstavelsesord. Samtalene dør jo ut da også, fordi man skjønner at de ikke er sånn kjempeinteresserte. Men hvorfor gidder de da å svare i det hele tatt?

Vet dette med å få en date kan være vanskelig for noen, men for oss som ikke har problemer med å få en date, men kjemien er aldri bra nok er for faen ikke noe kulere! Jeg tenker ofte jeg jaggu må droppe dette helt, men jeg faller stort sett tilbake!

Noen andre som har/ har hatt samme "greie"?

Hadde du valgt en partner hvis h*n har samme navn som din mor/far/bror/søs?

I Oslo og andre byer i Norge?

Tullete...

Siste svar ma. 18 juni 08:52 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Tyren

Har blitt helt tullete, er så redd for å gå på en smell, at det går utover over det å klare å være seg selv...

Andre som sliter med å være laidback i et nytt bekjentskap ?

Her på sukkerforum deles det en del- ja i alle sjangre og temaer. Og det diskuteres til dels så det fyker - ja det fyker både det ene og det andre ordet. Men eg sykńes det er litt feigt og diskutere under pseudonym 😁

Har du hytte, båt, campingvogn? Skal du sydover eller til en eller annen utenlandsk destinasjon? Topptur i fjellheimen? Bil/motorsykkelferie? Eller foretrekker du å bare slappe av hjemme på terrassen? Byferie med øl på brygga? Kanskje en kombinasjon av dette?