Sukkerforum

Jeg har møtt en fantastisk dame over ca halvannen mnd nå. Før vi møttes første gang gav hun uttrykk for at hun ikke var helt klar for å hoppe inn i noe, da hun nylig gjorde slutt et flere års samboerskap for et par mnd siden.

Litt samme for min del, nylig slutt forhold i sommer. Likevel ble vi enige om å møtes.

Det var god stemning fra første ølslurk, og på tredje date kom hun på middag hos meg. Hun ble over, men jeg ønsket å utsette sex noe, for å bygge opp relasjonen først. Hun synes det var fint.

Videre møttes vi et par ganger til før jeg var hos henne på middag. Nå hadde det hos begge bygget seg opp en veldig lyst og forventning også om å ha sex. Jeg innså samtidig at jeg begynte å falle for henne, og tenkte mye og stressa endel den kvelden, som endte med at jeg mistet gnisten den natta, så vi nøyde oss med soving. Hun frustrert og skuffa, og jeg også skuffet over meg selv.

Vi møttes neste kveld, hadde en kjempefin date og snakket ut om kvelden før. Jeg beklaget, også at jeg ikke turte å prate om det som skjedde med en gang.
Hun sa hun var litt usikker på oss, og ville tenke litt.

Vi fortsatte å ha kontakt på meldinger, litt kortere enn før, men hun sendte fortsatt noen på eget initiativ.

Nå har hun gitt beskjed om det jeg så komme, hun vil stoppe datinga, og har mistet følelsene hun hadde i starten.

Det er bare to uker siden alt var nydelig. Det er ordentlig vemodig. Jeg klandrer usikkerheten jeg selv viste et par av kveldene for å ha gjort henne usikker også.

Hva mener dere? Er det håp om å vinne henne tilbake med tiden?

Hei! Ser det er mye klager blant menn, som ikke får svar på meldinger de sender. Svaret på det enkelt: Sørg for å få tatt mange og gode nok bilder og skriv en profiltekst som skiller seg ut fra resten av røkla.

Selv liker jeg å ta bilder, gjerne sammen med kompiser, eller andre som har samme interessen. Det er sosialt, og ikke minst gøy.
Selv har jeg drevet å eksperimentert en stund, med hvilke bilder som gir bra uttelling og eventuelt ikke.
Kameraet jeg bruker selv er Olympus e-pl 10. Kameraet er lite nok til at man kan ha det på "innerlomma" samtidig som kvaliteten er god.

Hvordan man blir god? Jo man må bare starte i en ende, ta bilder, eksperimentere og se hva som er bra bilder og dårlige bilder.

Noe jeg ser er en gjenganger her inne, er selfier tatt med mobilkamera, fra kort hold. Dette er neppe noe jeg vil anbefale. Eller bilder tatt i speilet, gjerne med blits.
Hva slags personlighets og kjekkhets inntrykk gir dette?

Videre så har klesstil, avstand fra kameraet til modellen (Hvor godt ansiktet vises), vinkelen bildet er tatt fra, hvor skarpt (høy kvalitet) bildet er, om bildet er tatt tilfeldig, eller posete, alt å si for hvilket inntrykk vedkommende får av deg.

Dersom noen her inne ønsker å bli med en dag, være sosial, lære å kjenne nye mennesker og ikke minst lære ta bedre bilder, så gi meg en lyd.
Drar ut lørdag formiddag, sammen med noen kompiser, så bli med de som ønsker.