Sukkerforum

Det betyr IKKE alt.

Enten det, eller så mangler de femininitet på andre måter.

Jeg blokkerer dem alle sammen.

Enten det nå er uvettig bruk av bil, nikotin/røyk etc.

Som en venn av meg, en notorisk fyllekjører, reagerte da en god venn av ham hadde (fylle)kjørt seg av veien, lå i koma med hjerneskade og var forventet å forbli en grønnsak.
Han sa: "Det skjedde ikke".
(Han visste jo så meget godt at det kunne ha skjedd med ham, at det godt kunne ha vært han som lå i den tilstanden.)

Imponerende hvordan menneskesinnet bruker forsvarsmekanismer som rasjonalisering, fornektelse etc.
Det er imponerende hvordan menneskesinnet lager seg en subjektiv virkelighet som ikke alltid overensstemmer så godt med den egentlige verden.
Ikke sant?

Etter å ha truffet mange menn fra sukker, vurderer jeg å importere en flott, utenlandsk mann. Årsaken er at jeg er er lei av anorakkmannen som ikke har genuin selvsikkerhet og tro på seg selv. Danske menn har vesentlig mer selvtillit og opptrer mer maskulint enn den gjengse sporty Ola Nordmann. Likeså med en del engelske, tyske og amerikanske menn. Vennligst ikke kritiser min stigmatisering ettersom det ikke er poenget med tråden. Poenget er at jeg har ikke sett maken til menn med gode visjoner og store ord men som i lengden ikke står i forhold til handlinger og gjerninger. Jeg har bodd i utlandet så jeg vet litt om hvorfor jeg sier dette.

Regner selvsagt med hard kritikk i tråden, men temperatur er bare fint! Sørg bare for å være saklig og overbevis meg gjerne om at jeg tar feil :)

HEY!

Sitter her og tenker på alternativene for sommerferie og syns igrunn det er litt småvrient. Har jo allverdens av alternativer når man er singel, men det er liksom ikke så fryktelig mange å feriere med når de fleste har koner og barn osv.

Har bare planlagt den ene uka, av den enkle grunn at det måtte fastsettes på kalenderen for resten av slekta. Hytte på deling krever sin planlegging. Ellers er det altså tre uker jeg ikke aner hva jeg skal finne på...deilig å ta det på sparket også, men ...

Liker du å planlegge lang tid i forveien?

Virker som om dating tas mer alvorlig her i Norge, enn det kanskje gjøres andre steder. Man skal helst vurdere opp og ned i mente før man inviterer noen ut på date. Helst utveksle en haug med meldinger for å kartlegge hverandre før man hopper i det. Kanskje forventningene da er større også, hva vet jeg?

Synes igrunn det ser ut til at f.eks Amerikanere tar litt lettere på det. Husker fra tv programmet der Nors-Amerikanere ville finne seg norsk kjæreste. Virket som datingen gikk på et litt enklere plan der.

Hva tror dere? Liker dere å bli godt kjent før dere inviterer noen ut?

Jo flere kokker jo flere søl..jo flere skribenter, dess mere møl..eller...?

Det var en dag i sukkerverdenen at en av sukkerbitene ville finne seg et potensielt kjæresteemne.... Da var det bare å gå i gang med å tråle topplister, hjertelister, besøkslister og andre lister. Jakta var i gang...... Så ble det åpnet en profil.. Der sto det :

Så en profil som ble avsluttet med denne setningen:

"Btw er du FRP'er er det ingen vits i å snakke til meg."

Hva er galt med henne, tenker jeg da. Finnes da mange hyggelige FrP-ere!

Bra reklamer

Ingen svar
(mann 34 år fra Buskerud) Privat melding

Selv har jeg ikke sett på noe spesielt med reklamer de siste 15 åra, siden jeg ikke har brukt en TV kanal på like lenge.
Men det fins faktisk noen bra reklamer der ute, som er ganske morsomme eller bra. Post de du syns er bra her :)

Noen jeg finner bra/morsomme:

WOW: http://tinyurl.com/cbg852g

TNT: http://tinyurl.com/7b9kcfg

Eller? :)

Og her er tråden alle ordentlige seriøse som elsker sex uten kondom kan tegne seg for mer effektivt finne likesinnede.
Og som har fått "noe".
(Dobbeltmoralistene bes ikke tegne seg her)
(Eller som har brukt kondom, men har fått "noe" likevel.)

Er litt skuffet, hadde egentlig ventet mer kompetanse og bedre holdninger om dette.

Så lager nå en tråd, så enkelte kan lære mer eller få vite hva som venter dem.
(Jeg er urealistisk veldig optimistisk om jeg tror alle klarer det.)

Så list opp, hva er de verste tilfellene av dårlig seksualkunnskap og seksualhygiene som du har hørt om, både i Norge og utlandet.

Jeg kan starte med å nevne det ekteparet som tredde kondom på en banan.

Har datet en kar en stund , men vi har funnet ut at vi ikke har de "riktige " følelsene som skal til for at det kan bli noe mer. Samtidig har vi det så fint når vi treffes, og det føles så godt når vi er sammen. Vi er begge enige i dette. Tror det kan bli vanskelig å gi ordentlig slipp på "oss". En absurd følelse egentlig. Første gang jeg liker en kar så innmari godt uten å likevel være forelsket.

Hva tenker dere, kan det utvikle seg noe her etterhvert ?

Yes, - nå har jeg endelig fått en match på 100 så nå er det bare å skyte frem brystkassa å gå på.
Men der er problemer, for det første så svarer ikke dama på mailen.
Ellers har ikke Dama bilde i profilen, bildealbum eller beskrivelse av seg selv eller drømmepartner.
Er dette en useriøs bløffedame?
Hva gjør jeg?
Tips mottas med takk.

Jeg har de barna jeg skal ha, verken kan eller vil ha flere. Derfor har jeg satt:

Vil du ha barn: Nei (1) - svært viktig
Hvor mange år til barn: Aldri (10) - svært viktig

Det andre er jo en logisk konsekvens av det førsete. Allikevel opplever jeg stadig at jeg får stort rødt blad på det andre spørsmålet, mens vi er like på det første. Med tilhørende lav score. Enten er Sukkers system på bærtur, ellers er spørsmålet for upresist stilt.

.....BREV og BESØKSFORBUD HER ?

Jeg har visst det..

Hmm....

Bytte til tidligere godkjente profilbilder når man vil.

Jeg tror nok det.

Her jeg sitter med kamferdropsene mine og kaffen som slurpes fra te-fatet...Er bare 33 år,men føler meg som 65+ ...

Har ikke barn eller barnebarn som besøker meg heller..

Nei,skulle vært 19 år og hatt hell og lykke på sjekker`n :)

Men,nei....toget har nok gått nå ja..:(

Lager egen tråd rundt dette temaet. Intresessant å høre hvordan andre oppfatter dette..

Selv føler jeg, antagelig som en følge av likestillingen og kvinners uavhengighet, at Norge går i retning av å bli et slags singlesamfunn. D.v.s. at stadig flere lever som single og i sporadiske forhold. Økonomi har ikke lenger noe særlig å si som fundament i et forhold. Mann og kvinne klarer seg like fint på egen hånd som i par. Dermed er det èn grunn mindre for å strebe etter forhold.
Med dette har man plutselig mye bedre tid på seg selv og som man kan bruke til å bortvelge alt som ikke virker 100 % perfekt i forhold til de forestillinger og visjoner vi bærer på.
Et forhold skal også baseres på nært vennskap mlm to mennesker. Men dette kan en nesten like godt få dekket med sine venner. Poenget med en partner krymper stadig vekk.. Intimitet og sex, sitter en igjen med. Men når dette etter noen år blir mer trivielt i et forhold, er veien igjen kort til å gå ut av det.
Overnevnte er ting jeg har tenkt på. Jeg tror nettsteder som sukker vil ha et stort vekstpotensial i fremtiden.

Men forsatt bærer de fleste av oss på drømmen om det perfekte forhold, nesten som en slag barnetro. Kulturelt sett er vi vokst opp med forestillingen om at et fast forhold innebærer livets lykke (en av de viktige meningene med livet) og singletilværelsen innebærer ulykksalighet med et snev av meningsløshet. Vi streber etter selve glansbildeforestillingen vi har i hodet om et forhold. Vi tror og har lært at vi skal være ulykkelige som single og at vi må strebe etter det perfekte prins og prinsesseforhold for å bli lykkelige. Forventningene til et forhold blir følgelig deretter. Nedturen kan derfor bli stor når hverdagen faller inn i forholdet.

Merker jo selv at jeg sliter på forholdsfronten. Altså med det å finne/skape et forhold. Jeg bærer et ønske om det inni meg og jeg foretar meg mye for å nå målet. Men så har jeg også sider i meg som reflekterer over at jeg har det veldig bra som single - at jeg ikke trenger å strekke meg langt eller forhaste meg på noe vis - og jeg trenger ikke å gå pået snev av akkord med mine egne preferanser. Dette er både min egen og den samfunnsmessige utviklingen sin skyld - en kombinsjon av disse. Slik går no dagan og åran :) Jeg gror antageligvis ubemerket inn i mitt eget livsmønster, noe som praktisk sett vil gjøre det stadig vanskeligere å involvere en kvinne i mitt liv eller å få en annen person (en kvinne) tett innpå meg.. I know :)

Trening

Siste svar sø. 6 mai 2012 22:58 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Frøkna

Hei, er det noen som har noen tips angående treningsstudio i Oslo?

AP-hat

Siste svar sø. 6 mai 2012 22:56 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym max-mekker

Jeg er så glad vi har en regjering og statsminister som ikke støtter korrupsjon. Tenk att vi har ingen korrupsjon her i norge. Det er jo helt fantastisk. En blir rørt til tårer nesten.
Jeg trur faktisk ikke det fins i russland heller. For det har Stoltenberg & Støre sagt....

Ber dere ta en titt på min profiltekst og komme med tilbakemeldinger hvordan jeg bør formulere meg.
Føler den er ganske beskrivende for meg, men skulle gjerne hatt den litt mer "krydret" om dere skjønner.

Takk takk :-)

PS. profilbildet mitt er ca. 5 år gammelt, jeg burde kanskje skifte det også?!

Hvor ofte får dere henvendelser her??

...hva med i stedet å forby det å gi penger til tiggere? Satt på spissen, så blir det litt samme fremgangsmåte som å forby det å gi penger til prostituerte. Eller?

Stå for det du sier, og ikke vær så himla feig ved å bruke pseudonym. FY SKAM!
Det er en gjenganger her på trådene, at de som slenger med leppa og fyrer oppunder.. Jo, det er de som IKKE TØR bruke sitt eget Sukkernavn!

Hva synes dere er en grei førstemelding å sende?

Har du blitt for egoistisk, selvsentrert og selvelskende til å få deg en kjæreste, tror du?

(Og nei, ikke for min del.)

Søndag ettermiddag og sola skinner.
Har ruslet en kjæresteløs tur og sitter i parken og nyter sola, MEN så var det dette med kjæresteløs da....
Noen som er klare for å møtes for en kaffe/øl akkurat nå? Lyst til å bare kaste deg ut i det?
Eller fins det fler menn/kvinner gutter/jenter vil møttes som en liten spontan sukkergjeng?

Nå har jeg vært her i noen måneder, og prøver å hele tiden oppdatere profilbilet, da jeg mener det er viktig å fremstå som den jeg er i dag...Men ikke lett det... Jeg knipser og laster opp, og får oftere avslag, en godkjenning.. De forrige argumentene kunne jeg kjøpe, da det ikke var ønskelig med for mange med hodet på skakke, litt lang avtand osv...Men siste avslag var underlig:)) "Ikke gjenkjennelig" ??
Jeg mener da bestemt at jeg er gjenkjennlig på det bildet. Har lagt det under fotoalbummet mitt, og syns jeg ligner på meg selv der, som på de andre bildene mine.. Hmm Hva er dette for noe?? Skjønner ikke dette jeg ??

Hei kjære sukker folk!

Dette innlegget er rettet mot det kvinnelige kjønn, MEN mannfolk med gode tips får gjerne svare!

Ved en henvendelse, til dere kvinner/jenter, hva gjør så dere svarer ? Kommer det mest an på det som står i brevet dere får? eller profilen dere går inn å besøker? Hele pakka kanskje.. For jeg føler meg rimelig mislykka i forsøket til å få igang noe her.

Man begynner å tvile, er det utseendet, er det profilen, eller er det rett å slett brevene mine som er katastrofale?

Råd mottas med takk! :)

Ellers får dere ha en god helg!

Nå som mytene har falt, er det på tide med noen harde fakta.

- Gutter som andre jenter er tiltrukket av! Hvem har vel ikke opplevd at en jente som i utgangspunktet var lite interessert i deg, begynner å jakta på deg når du er i et forhold eller dater en annen?

- Gutter som får mye oppmerksomhet! Sørg for eksempel å ha venner på Facebook som "liker" og kommenterer bilder og statusoppdateringer. Dette vil få jentene til å tenke at du har sosial verdi.

- Gutter som er del av en sterk gruppe! Er du med i en kul gjeng på et utested, så blir du automatisk sett på en en interessant fyr, enn hvis du er en ensom ulv.

- Gutter som er litt skumle! Jenter har et innebygd beskyttelsesbehov, og tiltrekkes av menn som er litt skumle og ser litt farlige ut, men er snill mot jenta han er glad i.

- Gutten blir enda mer tiltrekkende når jenta ikke er sikker på om hun kan få ham eller når andre forsøker å holde dem fra hverandre

- Gutter som kler seg bra! Må ikke være moteløver, men opptatt av hva de har på seg. Særlig viktig er skoene.

- Selvsikker opptreden! Jenter liker gutter som vet hva de vil, og som står for det. Nølende, pysete og usikker oppførsel er turn-off.

Atter en helg i singeltilværelsens klør
Livet går videre sånn det alltid gjør
Ingen brev eller respons i vente
Hvor er du søte drømmejente
Her sitter jeg alene og kikker
På F5 jeg alltid klikker
Er jeg helt lost
Fortsatt ingen post
En god helg ønskes til de skjønne kvinner
Måtte du finne din stolte vinner

Roadtrip

Siste svar sø. 6 mai 2012 11:48 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Kar29

Jeg tok mc-lappen nå i midten av april, og lurer på om jeg skal kaste meg ut på en langtur allerede nå i sommer. Det blir i så fall en tur uten følge. Har alltid hatt lyst å se Nord-Norge, så jeg vurderer sterkt å dra oppover.

Noen som har erfaring med å dra på en tilsvarende tur alene? Bør jeg få litt kjøreerfaring før jeg legger ut på en slik langtur? Avreise vil bli fra Bergen, og Nordkapp virker fristende :) Har jo et lite håp om å møte folk underveis også, for jeg trenger absolutt å utvide nettverket mitt. Det er så mange som sier det er så lett å komme i kontakt med nordlendinger, og det høres ikke dumt ut for en litt innadvendt bergenser (ja, det finnes innadvendte bergensere).

Har i hvertfall 3-4 uker i sommer der jeg ønsker å oppleve noe nytt. Orker ikke enda en sommer uten at det skjer noe som helst. Noen tips og råd fra erfarne mc-folk, eller andre som måtte ha innspill? :)

Ha en fin dag :) Håper at solen kommer, og at vi ikke har en blanding av alle de 4 årstidene i dag også :)

Hvordan skal du tilbringe søndagen?

Oslo vest

Siste svar sø. 6 mai 2012 10:22 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Jensekvinn

Finnes noen fra Oslo vest eller er det bare østsoss her?

Ja,hvor er de ?

Er jo omtrent INGEN av dem her ?

Jeg vet ikke helt om jeg skal le, gråte, bli irritert eller rett og slett melde flytting til Oslo. Hva er det med menn fra Sør - Trøndelag mellom 30 og 50 år? Hvorfor har dere ikke bilde? Når jeg søker etter menn i det alderspennet fra det sørlige Trøndelag, så får jeg opp 37!!!! profiler (altså de med best match) før jeg får en med profilbilde. Som om ikke det var nok, så har ingen album heller. Når de da i tillegg har en profil nesten uten tekst, så lurer jeg virkelig på om de seriøst tror at noen skal gidde å kontakte dem. Hvorfor har de profil på sukker i det hele tatt?

Dette var dagens hjertesukk :-) Jammen ikke enkelt å bo i Trondheim og skulle finne en mann på sukker fra den byen :-)

Etter en kveld på byen der en fyr tydelig har flørtet med meg hele kvelden er forbi, så bare innser jeg at jeg er så feig! Jeg snakket mye med kompisen hans, samtidig som jeg sendte han andre mange smil, men sette seg ved siden av og slå av en par, nei det somler jeg meg ikke til..blir noenganger alt for lei med selv :-)

Skuffa...

Siste svar sø. 6 mai 2012 08:13 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym månestråle

Jeg oppdaget at mannen jeg var forelsket i ikke hadde noe "selv" og kunne derfor ikke oppleve en nær relasjon slik "normale" folk kan.....ble veldig skuffet. Han kan ikke være ekte seg selv.....aldri....Det kalles narsissist. Måtte bare forlate ham. Det var et nytteløst forhold. Følte jeg gikk tom for batteri til slutt.

Bevares... så innom en profil. Kan ikke huske hva jeg svarte på pratefart????? Enten er fyren DRIT treig, eller så er han som et olja lyn..
jeg kanpratehullihodetpåhvemsomhelstpånullsvisj...... eller......
Kan ta det roooolig, treeeeg som lim....som sirup...... er det mulig å være SÅ forskjellige på det? Håper ikke jeg skrev det var viktig /absolutt krav.....

dævver av latter.... ( ler fort)

I motsetning til hva mange tror, er det bare tull at man må sende originale meldinger for å vekke interesse. Cluet er å ha et bra profilbilde og en interessant profiltekst. Har man det, så er det bare å sende ut en kort melding som "Hei på deg! Pål her. Ble litt nysgjerrig på deg :)"

Det er klart, du kan skrive noe veldig originalt eller interessant, og da kan du få svar, men denne personen er jo i utgangspunktet ikke interessert i deg, og diskusjonen vil da dø ut raskt.

Bilder har dere heller ikke.

Har det så mye å si at matchtallet må være så nære 100 som mulig ????

MÅÅÅÅÅ man være 100 % like for å kunne bli kjent her på Sukker ???

I vanlige forhold er folk forskjellige,men her må man altså være så lik som mulig.....

Ville du tatt kontakt med en jente som viser fingern på et av albumbildene?

Er det noe rart med meg, eller er det flere som reagerer på at de ikke får svar på henvendelser? Selv profiler med svargaranti gidder ikke å svare.. Andre kan avslutte midt i en chat ved bare å forsvinne uten å avslutte skikkelig. Gjør de det i telefonen også? Bare legger på uten å si ha det?

Eller er det faktisk i grunn kun virkelig slik at veien til lykke er gjennom kone, 2 barn, stasjonsvogn og en hund. Hunden kan godt hete Walter.

TS

Hvorfor må noen forsøple skriftspråket? Flere som irriterer seg. Når man er godt over 40 år kan man vel skrive som et voksent menneske? Blir litt turnoff for meg altså....

...mot bussen. Den ene tomaten gikk på bussen, men da den andre tomaten skulle gå på, fant den ikke busskortet, så det ble kø da den lette etter småpenger.

Hvit helg?

Ingen svar
(mann 44 år fra Oslo) Privat melding

Neppe!! skål :P