Sukkerforum

Jeg har et problem, og det er at jeg er veldig kresen. Det gjør at det er veldig sjelden jeg finner noen som jeg synes er tiltrekkende. Hvordan kan jeg bli mindre kresen, og begynne å tenne på jenter jeg ikke synes er pene?

"Yttebær's beskrivelse av seg selv"

Dette er feil. Det skal være "Yttebærs beskrivelse av seg selv". Uten apostrof.

Dette handler om hundehår

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym torsketran

Eller kattehår.
Eller torskehår.

Hva liker vi best?

Det er min erfaring

Joda!

Siste svar on. 2 mai 2012 22:02 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym jopi

Er man ikke gjort fra vestkanten, er på et visst " hotell" en gang, ler av det og syns det er utrolig morsomt, drikker rusbrus så har man tilsynelatende tapt her inne,, sånn er det. Jenter er naive!

Har opp gjennom årene hørt kvinner snakke om psykopater/sosiopater de har vært sammen med. Da har jeg følgende spørsmål:

1. Når skjønte du typen var psykopat?
2. Hva gjorde han som gjør du klassifiserer ham som psykopat?
3. Hvordan kom du deg ut av det?
4. Hvilke råd vil du gi til dem, som kjenner seg igjen i din beskrivelse, men ikke har kommet til pkt. 3?

Valgfri nr. 5. Jeg møtte en psykopat, skjønte det, og skygget banen i tide.

Hvilken film er din favoritt og hvorfor er den så bra?

http://www.eximia.no/

Er det noen som har erfaringer med dette å dele? Både gode og dårlige?

Hvorfor angrer man ikke hvis det IKKe var et krangelbetinget brudd? Det være komfor fra vilje til tvang. Det er akseptert å fremme meninger fra flere hold. Hva avhindrer en da fra å ta parti? (Spør ikke meg)

Så har nok ei helg gått uten bytur.
Hvorfor? Jo, fordi mine kjære venner alle som jævla en har funnet seg henholdsvis kjærester, samboere eller koner. Unger har dem og...
Da er det helt klart ikke så gøy å møte meg, den eneste single kompisen lenger. Helt greit med en middag eller liknende, en fotballpub er selvsagt ok, men idet det blir snakk om å kanskje ta en pils eller to utenfor den type "fora" er det tydeligvis helt umulig. Hjemmefester med kun disse parene er relativt uinteressant for meg og da - bare for å ha sagt det...

Det er jo ikke sånn at jeg/de kan skylde på damene heller, de fleste av dem er jo ute med sine venninner, men de gutta her har tydeligvis ikke den minste mulighet til å være ut i blandet klientel.
Jeg ber dem jo ikke sjekke _for_ meg! De trenger ikke engang snakke med andre enn hverandre, men nei da...

Litt LEI nå ja.
Jeg vet jeg ikke er den eneste i den situasjonen her, men det virker så ultrakleint å skulle bli "venner" med noen kun fordi vi begge er single...

Jeg er egentlig ikke venneløs, men likevel, jeg anser dette som et greit sted å få ut tankene som smått begynner bli frustrerende.

I dag så har jeg jobbet siden jeg våknet rundt ni-tiden frem til 20-tiden i kveld. Etter det tok jeg en dusj for så å lage noen halvveise avtaler med et par venner om å møtes på et utested i Oslo. Ingen møtte.

En av de er unnskyldt da det ikke var en konkret avtale, mer av typen "kult om du dukker opp". For nummer to så sa han tross alt at han var litt lat i dag, og han er også av typene jeg ikke stoler massivt på i forhold til slike ting. Det er jo ikke første gang det skjer, at jeg egentlig ikke har noen å gå ut med på en lørdagskveld. Men for bare få år siden var det noe hver eneste helg. Fellesnevner for disse menneskene er jo selvfølgelig at de ikke var like etablert i forhold til kjærester/samboere og barn som i dag.

Uansett, hvor mye de blir unnskyldt fra eller til så gir de meg følgende tanker: det er ingen grunn for meg å være alene på et utested i Oslo. Det er veldig mange mennesker i denne byen, og garantert flere enn meg som er i samme posisjon i forhold til nettverket sitt. Men hvor er de? Jeg er blant de som faktisk ikke har så mye imot å være alene på et utested, så lenge utestedet er greit nok og gir meg ting som interesserer meg. Det ser jeg som uproblematisk, og egentlig bedre enn å sitte hjemme. Denne tankegangen bidrar nok litt til at jeg faktisk ender alene på denne måten, da jeg ikke jobber like mye for å samles med flere.

Jeg opplever meg selv som fungerende sosialt. Jeg står bak et par gründerprosjekter, hvor begge selskap jeg har startet lever den dag i dag. Ingenting jeg har blitt rik på (økonomisk -- men enormt rik på erfaringer), da ingen av de er solgt eller er mer enn 2-4 år gamle. Men jeg føler en stor status bak det å tenke på at jeg har et titalls arbeidsplasser på samvittigheten. Dette er ting jeg er godt fornøyd med, og som også har gitt meg et ekstra sosialt nettverk. Men igjen, stort sett så er mennesker i forhold til jobb opptatt med kone og/eller barn allerede.

Oppsummert er det frustrerende å ikke ha et nettverk med venner som er i samme eller en lignende situasjon, og jeg tenker faktisk mer og mer at jeg som tyveåring burde satset på det sosiale fremfor det som gjør at jeg er hvor jeg er i dag. Jeg hadde nok vært like fornøyd med en vanlig jobb som folk flest.

Hva tenker dere? Er det flere som er i lignende situasjoner?

Er det mange her som føler de har noen VIRKELIGE venner rundt seg eller er det bare meg og det med alderen?

Har blitt invitert til 2 hjemme kos/fester på 4 år. Er det fordi jeg alltid takker nei til bylivet?

Opplevd flere ganger at menn så tøff og oppslukende i deg på nettet, og ønsker man skal komme på besøk osv.
Så svarer jeg kommer nå....
Da blir det om og men, hallooo, bestem dere hva dere ønsker da!

Så en kvinne på 37 som søker mann fra 28 til 40. Er ikke det litt spesielt?

Sett noen skikkelig dårlige filmer i det siste?
Jeg så nettopp Night of the Demons, og har nok trolig kastet bort halvannen time av livet mitt. :)

Jeg trenger lukt for å bli max tent. Lukt av kropp. Er det fetisjisme? Det er vel flere som har det slik.

Hvor finner jeg den? Dette skal bli mitt 1. Mai mission 2012.

Vil bare si takk til alle lykkeønskningene, fikk vel lest de fleste før sukker sletta innlegget.

Takk til alle som har gjort forumet til det det var :)

Hjelper dessverre ikke være en kjekk og god kar når alt man får til tilbakemelding er "hun som får deg er heldig" men ingen faktisk vil være sammen med deg. Da får man bare akseptere at det nok ikke er noe for deg.

Håper dere har bedre lykke!

Ha en fantastisk kveld og lykke til med kjærligheten! Håper det er noen som blir lykkelige ihvertfall!

Motsetninger tiltrekker. Kan hende man går glipp av noen :-O

Noen som vet når neste sukkerfest er?

Legg ut! Om hva som helst. Men vær saklig innenfor konteksten.

Bør jeg gråte eller le da?

Hvis jeg går inn på profilen til en person og blokkerer personen, vil da personen få meg opp i listen over "sist besøkende"?

....hvor nyyyyyyydelige jenter/damer det er her inne :)

Skjønner bare ikke hvordan det er mulig at dere er single ??????????????

Fikk en hyggelig melding fra en person. Svarte også ganske hyggelig, men at jeg ikke trodde vi hadde så god match. Så ble jeg blokkert. LOL :)

Hva er den beste kinodatefilmen?

Jeg er ei jente som ofte får høre at jeg ser bra ut, blir sjekket opp på byen og får ganske mange henvendelser her på sukker (gjennomsnittlig fra 3-4 personer hver dag). Jeg har 4-5 bilder i albumet mitt, er 23 år gammel og har en kort men informativ profiltekst. Det jeg vel og merke stusser over er at et fåtall av de jeg faktisk kontakter svarer meg! Det skal også nevnes at jeg ikke bare kontakter de som ser kjekkest ut her inne.

Så da er det store spm mitt, liker ikke dere menn at vi damer tar insj?

Hoho

Siste svar on. 2 mai 2012 00:31 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym hoho

Byttet profilbilde her for ikke så lenge siden. Og det ga absolutt ønsket respons; flere besøkende på profilen min. Men helsikken da, plutselig får jeg haugevis av besøk fra jenter fra helt andre deler av landet :D Ønsker jo besøk og kontakt fra jenter fra Hordaland.

Gjorde en kjapp opptelling. Av de siste 30 som har besøkt meg etter bildebyttet er 11 fra Hordaland. 7 eller 8 av de er jenter jeg besøkte først. Så 3-4 har besøkt meg av en annen grunn enn at jeg besøkte de først. Men de 19 fra andre landsdeler har jeg jo ikke besøkt, så hvorfor detter det plutselig inn folk fra hytt og pine? :D Hehe, syns det er småfascinerende at jeg plutselig har et utseende som appellerer til andre enn Hordalendinger :)

Koselig med besøk da, så jeg er jo glad for det :)

Men nå tror jeg at jeg må forske meg fram til hvilket bilde av meg som treffer dere Hordaland-jenter ;)

Ha en strålende natt!

Tips hvis noen skriver dårlig norsk eller er veldig ivrig med å gi deg mailadressen deres = svindlere.

Har møtt en som til og med er superbruker. Skriver elendig norsk.

Er det noen av dere jentene her som vet om det finnes bøker ala pornopung håndboken og the game for kvinner? Jeg spør da jeg kjenner et par jenter som kunne trenge noen innspill for å forstå hvordan sjekking foregår, på byen og ellers også. Nå er jo kvinneblader, vanligvis proppet fulle av stoff om dette, om relasjoner og sex, og bokhandlenes kvinnesekjon har jo også noen hyllemeter med relasjonsstoff, så dere har jo i utgangspunktet lettere tilgang, eller er mer vant til å lese sjekkelitteratur enn menn, men det jeg lurer på er, finnes det noe som er spesielt bra? The rules var jo populært en kort periode men er, slik jeg forstå det uten å ha lest den, litt mekanisk og manipulativt. Kjedelig mao. Forslag?

Slaget om Oslo forgeår idag kl. 18:00 på Bislett
Rivalene er fotballagene til LYN og VIF som møtes til 1. runde i NM

Før var de 2 lagene jevnbyrdes.
Skjønt VIF trengte 28 år (1981-2009) for å få en seier over LYN

Idag
VIF, ett veletablert lag med godt betalte proffer.
LYN, nyoppstanden etter konkursen 2010, med amatører uten betaling.

David mot Goliath men fotballen er rund.

Hva er forskjellen mellom dem?
Hvordan kommer dere overens?

:)

Hva er dine verste tabber å flauser ? Syns dette er en dag vi kan få oss en god latter eller 2 ;)

Dvs bursdager uten hverken gratulasjoner, gaver eller selskap.
Noen som opplever det?

Og hva betyr det?
Ikke noe.
Man er jo selv den ene ansvarlige for å ha det bra i livet.
Venner, familie etc er unødvendig, man trenger kun seg selv for å ha det bra i livet.

Barberte husdyr

Siste svar ti. 1 mai 2012 22:15 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym torsketran

Siden vi igjen er inne på barbering i en tråd, og husdyr i en annen:

Er det noen her som barberer husdyr?

Har vært ute på balkongen i nesten hele dag, til og med rukket å bli lettere solbrent :) Var en rask tur i byen for å kjøpe meg en iskaffe, og det var mange solslikkere og hundeluftere ute. Nå er det ikke lenge til jeg skal på første runde i NM i fotball.

Blir definitivt påvirka av sola og at gradestokken strekker seg mot himmelen, hvordan er det med dere?

Gjennom min tid på Sukker (noen år til og fra) har jeg aldri hatt problemer med å få kontakt.
De fleste har nok falt fra grunnet avstand (jeg bor ikke på Østlandet),
noen har vært av den mindre seriøse typen....og atter noen har blitt venner :)

Men...nå har jeg truffet han som jeg tror og håper kan være mannen jeg ønsker å dele min tid med.
og det har jeg også skrevet i min Sukker-profil.....sånn for ikke å forlede noen.

Men....om titterne og brevhaugen har vært stor før,så har den etter dette blitt mye større,og det er ikke gratulasjonshilsner
som skrives....langt derifra.

Om ikke jeg visste bedre,ville jeg nesten påstå at en blir mer attraktiv for menn innpå her når en flagger
at en er opptatt,men.....det kan da ikke være tilfelle??

Så tenker vel noen....hvorfor opprettholde profil om en har funnet "han" ??
Men....det er fremdeles tidlig,så....derfor blir jeg her ennå en stund og ser det an (har da betalt),men logger kun på når jeg får
beskjed om at jeg har mottatt mail.

Så kjære menn.....lær dere "Kunsten å lese en profil" ;)

Ville du latt kjæresten flytte inn med husdyr? Katt eller hund.

Har selv hatt en utrolig fin dag på Tusenfryd med en venninne og pizza kveld med noen kompiser, har dere hatt en super dag?
Ville bare ønske alle en super kveld :):)

Jeg er relativt ny her på sukker, og synes naturligvis det er spennende å setter forskjellige kriterier på søkene mine. Utførte nettopp et "sosialt" eksperiment, der jeg søkte på "Utseende, utstråling og fremtoning", og dette skulle være lavt. Ble nesten litt lei meg da det dukket opp bilder med masse flotte, søte jenter, som jeg overhodet ikke hadde forventet skulle plassere seg selv i denne kategorien. Trist at noen har så dårlig selvbilde. Jeg mistenker også at dette er et jentefenomen, og at det kanskje er motsatt hos gutta?? ;-)

Tilsvarende søkte jeg på medium og høy. Det som slo meg, var at de som hadde plassert seg selv som "det høyeste" framstod (for meg) som mindre attraktive enn dem som hadde satt seg selv som "midt på treet".

Noen tanker om dette? Eller har jeg rett og slett så flaks at jeg ikke tenner på de aller peneste?? :-)

Dette kommer nok ikke inn under empirisk forskning, men uansett, en interessant observasjon fra min side.

Takk for meg! :-)

Dating

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym blabla

http://www.youtube.com/watch?v=_5XkpKxheI8&feature=g-all-u

:)

Trodde det var en dårlig spøk, men mediene skriver om Alexander Dale Oens altfor tidlige bortgang, bare 26år gammel :(

Hendelser som dette får meg til å stoppe opp og tenke at man får prøve å ta vare på den tiden man får, og ikke skusle bort tida.

Føltes like bra for dere som for meg. Det tør jeg påstå.

Hva legger man egentlig i å trykke på dem? Jeg trykker nå litt gult og litt rødt etterhvert som jeg leser en interessant profil eller om det er ei søt jente:) Har ikke vært her så lenge men har sikkert trykket 50 ganger om ikke mer. Legger ikke så mye i det, men uten å være innbilsk eller noe så var det nå jaggu rart at jeg bare har fått et eneste et tilbake;) Hehe er jeg så inn i helvete uinteressant eller er de hjertene en kjærlighetserklæring eller noe mer alvorlig? Hvis ikke er det jo bare til å bli deprimert av det der:)

Sitter alle vi mannfolka å trykker oss ihjel på de der slik at "alle" jentene her inne har tusen hjerter hver og hele konseptet er blitt vannet ut?

Typen på sukker skrev i profilen at barna var voksne og flyttet ut, så vistedet seg at det var små barn. De har delt omsorg, fin ordning men skriv det i profien. Jeg er ferdig med barn, har ikke tenkt å begynne på nytt ihvertfatt ikke med andres. Jeg er vel egoistisk....

Eller en lignende, kanskje? Skal ikke se bort i fra det, med alle de ekstremt verpsjuke damene her inne ;P

http://www.dagbladet.no/2012/04/30/nyheter/utenriks/overgrep/tyskland/2137 5565/

(Forsøk 3 på å få inn en fungerende link. Funker det ikke, så pass på å fjerne mellomrommet mellom tallene på slutten av linken før dere limer inn.)

Sukker: redigerknapp på innleggene våre, takk!

Savner du noe å lese i postboksen?
Bruk heller tiden på å sende post til noen du kunne tenkt deg å motta post fra.

For min del så går det ikke å redigere hurtigfakta & tekster... Noe som irriterer meg rimelig mye, da jeg har noen skriveleif på profilen min.

Tydeligvis så er profilteksten min over 1500 tegn, og når jeg fjerner noe av teksten får jeg beskjed om at jeg godtar for mange typer dyr... Redigerer jeg mengden med dyr så går profilteksten min tilbake til det den var... Slik holder det på.

Er det noen lur måte å gå rundt dette på? Jeg har prøvd med 3 forskjellige nettlesere, sendt melding til sukker.no "support" og prøvd å søke litt rundt på forumet her men blir ikke klokere.

Noen andre som har samme problem?

Har oppdaget noe jeg syns er litt interessant. Jeg har vært registrert her i 1 år og et par-tre uker nå. Er VIP-bruker. Vært innom her hver dag, og besøker kanskje i gjennomsnitt 1-2 profiler hver dag. Samtidig har jeg et gjennomsnitt på ca 3 besøkende hver dag på min profil siden jeg registrerte meg. Personlig syns jeg dette er helt grei aktivitet, og har ikke forventninger til noe mer.

I går kveld registrerte jeg meg "på gøy" på en av de andre store datingsidene. Som gratisbruker med veldig begrensede kommunikasjonsmuligheter. Kan vel ikke nevne hvilken tjeneste, for det er sikkert ikke så populært hos sukker :) Tenkte bare jeg ville se hvordan det var andre plasser. Lastet opp samme profilbilde som her, men utelot album. Samtidig som jeg bruker samme tekst som her.

Sjekket nettopp profilen min der, og jeg har fått 43 besøk og 2 flørter. Hehe, ble mildt sagt overrasket :) Sikkert litt fordi jeg er ny bruker der og at folk vil sjekke ut et nytt tryne, men det tok ukevis før jeg var oppe i samme antall besøk her inne, og da var jeg i tillegg veldig aktiv med å klikke meg inn på profiler her. Disse 43 på den andre tjenesten er jenter jeg ikke har besøkt før de besøkte meg.

Så jeg er litt forvirret nå. Trodde det var litt automatikk i at det var mer besøk/aktivitet på en side som hevder å være "Norges Største Datingtjeneste" enn hos en av konkurrentene.

Om aktiviteten der inne ikke daler betraktelig de kommende par ukene, så er det jo litt fristende å bytte tjeneste. Kanskje jeg har gått meg litt fast her inne.

Men jeg har en liiiiten teori om hvorfor aktiviteten virker å være større på den andre tjenesten. Profilbildene der inne er mye mindre enn her, og derfor må en nesten klikke seg inn på profilen for å få et skikkelig inntrykk. Hvem vet :)