Sukkerforum

Lillyhammer
Skavland
Klovn
Helt perfekt
Livsfarlig kjærlighet (TLC)
Frustrerte Fruer
NAV
Psyk forandring
Berserk mot Syvpolen
Ei iskald verd
Erobreren
Valens Rikskringkasting
Ungkaren *Rødmeravskam*
----------
Broen
Homeland
Men de to siste er avsluttet

Fant en måte å kikke på begge kjønn her! :P

På ei side med matcher er det vel 50 profiler, av de 50 har ca 10 kvinnelige brukere supermedlemsskap, mens 45 av 50 menn har det! hehe
Kunne ikke annet enn å la vær å le, den norske kvinne som liksom skal være så selvstendig og likeverdig menn, selv ser de seg self over menn også, men et slik enkelt søk avslører hvor langt de har igjen enda! :S

Tragisk!

Hvorfor ramser jenter opp en haug av absolutte krav i feltet for drømmepartneren? Du må ditt, du må datt! Hvorfor ikke jekke litt på kravmentaliteten og forsøke å fremstille seg som et positivt vesen i stedet?

Hvis du ser tilbake på alle forholdene eller andre bekjentskaper, hvor lang tid i gjennomsnitt gikk det fra det første møtet til du hadde sex med dette mennesket?

Hvorfor lar du deg overtale til å ha sex, selv om du kanskje kunne tenke deg å vente til du føler du kjenner dette mennesket ordentlig.

Hvor lang tid vil du egentlig at bli kjent fasen skal vare, uten at sex er en del av det?

Personlig ca to uker. Det har sjelden gått bra. Dvs når den første spenningen er over, oppdager man at man har lite annet å kommunisere om og man er igjen tilbake til utgangspunktet.

Personlig ville jeg ikke hatt noe imot å vente i tre måneder. Først da føler jeg at jeg virkelig kjenner noen.

Betyr behovet for å sjekke ut den andre seksuelt så mye for deg at du på en måte må få sjekket dette ut av sjekklista di snarest mulig?

Fantasiverden

Siste svar ti. 13 mars 2012 18:26 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym watchersky

Lever du til en viss grad i en fantasiverden?
Ville du ha levd i en?

Men gjør ikke de fleste det, i større eller mindre grad?

Hvilken sjokolade er du....og hvorfor akkurat den.....???

Våkner av babling fra vinduet. Mini er våken, og er han våken, da er det bare å hive seg rundt. han venter ikke på noen. ah, tenker jeg. det er lyst ute. har vi sovet lenge i dag? Ser på klokka. halv sju. nuvel, det var noen gode sekunder med håp i det minste.

Tørker sikkel fra kinnet. tenker at jeg er glad ingen så meg nå. eller?

Mini kjennes varm, og han har feber i dag og. Jasså. enda en dag inne. hva skal vi gjøre i dag? Absolutt ingenting. eller? Kanskje bake boller? Hadde vært fint å ha noen å bake boller med.

Så nuh ligger jeg på sofaen i morgenkåpe og tenker å begynne på frokostet. koke litt egg og sånt. blir saker. Mini er litt fra og til. han virker pigg, men er ofte innom for å ligge på magen til mamma og se på Timmy Tid.

Har en god følelse nå :-) vet ikke hvorfor, men jeg koser meg. godt å kjenne at man lever, selv om det kun handler om et kokt egg og en bråkete sau på tv.

Hvordan er din morgen? Evt hvordan var helgemorgenen, da du slapp å haste til jobb? tar du deg tid til å tenne lys på frokostbordet? Sitter du og ser på fuglene? Hva har du på brødskiva?

with weather :-D

Været er jo helt fantastisk om dagen, i hvert fall i Oslo!! Kan jo ikke gjøre noe annet enn å gå rundt å smile, livet leker :-)

Noen andre som føler det samme?

Hvor laft skal du egentlig sikte? Det sies jo at mann skal utfylle verandre, å da må mann være noe ulike også.

Bare et kjapt spm... Har mottatt to mld innpå her som eg ikke hadde noe interesse av å svare på, så eg blokkerte begge to. Nå derimot står begge de to mld øverst med et gult symbol med sort utropstegn inni. Hva svarte betyr det?

Og nei, blokkerer ikke bare eg får et brev altså, men dette var seksuelle henvendelser, noe eg ikke er interessert i, what so ever!

Jeg fikk tilbud om å møte en søt ung mann her inne. Desverre var han gift, så jeg takket nei. Vil ikke ødelgge eller få konen på nakken. Hvaville dere andre ha gjort?

Hva får dere jenter til å ville møte noen her. Og hvor lenge syns dere det er greit å vente før man møtes?

En mann kommr til legen, utstyret hans er maltraktert. Hva har skjedd spurte legen. Jo sier mannen, jeg bor i en campingvogn.
I campingvognen borten for meg, bor det den lekre damen,. Hver kveld ser jeg at hun tar en mediser pølse ut av skapet. Hun stikker den ned i et hull i gulvet, og setter seg på den. En kveld fant jeg ut at jeg ville gjøre noe med det. så jeg la meg under campingvognen. Når hun stakk pølsen ned i hullet, fjernet jeg den og stakk opp min egen. Det gikk fint, helt til noen banket på døren. Hun hoppet av pølsen og forsøkte å spenne den under sengen.

Heia for en multikulturelt forum !!! Etter en snev av Bulgaria og Hellas i dag, hvorfor ikke tar en tur til Tyskland?

Så her er det lov å skrive innlegg på tysk, de som kan det. Her kan du snakke om tysk mat , musikk, Oktoberfest, tyskerne ...og ellers alt som minner deg på Tyskland.

Kjør på !

:-)

Jeg gikk gjennom sentrum lørdagskveld, ut av ingenting kommer det en bil kjørende, den stopper ved siden av meg, og en fyr stikker hodet ut av vinduet, han kaster EGG på meg, og på ei jente som går rett bak meg. Venninnen min som var 200 meter foran meg hadde akkurat blitt utsatt for det samme, men heldigvis for henne ble hun ikke truffet. Hun kom løpende nedover mot meg for å ta bilnummeret dems, men de slapp unna.

Russetiden har ikke begynt en gang, noen mennesker i denne byen her har virkelig mangel på respekt og lite å gjøre.
Jeg tok det hele heldigvis med et smil, og lot det ikke ødelegge kvelden, og måtte le litt av at jeg for første gang i mitt liv hadde blitt "egga" :p

Noen fler som har tenkt seg dit i dag?

Til dere jenter: Hvordan skiller dere mellom desperate menn som sier hva som helst, og seriøse menn som har ærlige hensikter med sitt medlemskap?

For å teste om en slik tråd får flere innlegg enn tråden om hasjrøyking :)

Går fryktelig tregt i kveld og sidene timer ut. Tror Sukker bør se over sine servere nå.

Det er jo ikke til å legge lokk på at det er utrolig mange vakre jenter her inne. Men hvorfor vil ingen tørre å ta kontakt?
Det hadde jo vært trivelig:)

Ha en god kveld til alle sammen=)

Sofagris?

Siste svar ma. 12 mars 2012 22:12 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym Nusselille

Finnes det menn som ikke MÅ ha jenter som er sportye..? Som liker jenter som gjerne går i skogen men ikke liker å sove i lavvo...? Jenter som gjerne danser litt, men ikke trener i studio...? Hvor er dere...?

Jeg synes alle som har skyfri himmel skal se på himmelen mot vest.

Venus og Jupiter er jo så fine ikveld at, der de står side om side.

Venus til høyre (lyser sterkest) og Jupiter til venstre.

Og de som har en liten kikkert kan jo se om de ser månene til Jupiter :)

Hva foretrekker dere jenter?

Og husk gutta med lite på toppen:

"Gud skapte noen kloke hoder,
de andre dekket han med hår....."

Tror du at Snåsamannen har helbredende evner?

Morsomt med kreative, fargerike og beskrivende ord og uttrykk. Har du noen?

Jeg begynner:

Lufte bikkja = urinere (for menn)

(Pokker, jeg hadde et til da jeg begynte å skrive, men nå er det helt borte! Alzheimer Light...)

Hvorfor er det så mange som bruker det her på forumet? Er det ikke litt kjekt å vite hvem som skriver og interesserer seg for samme tråd som deg?

Spør man om å møtes for sent så dør kommunikasjonen. Spør man for tidlig så er det galt også. Hun sa hun ville snakke litt her først, men jeg har på følelsen av at hun aldri kommer til å skrive et ord til meg igjen.

Så hvorfor skal det være så vanskelig?

Kjære forumfolk :-)
Vi vil først og fremst takke for hyggelige aktiviteter som er blitt arrangert gjennom de aktive forumfolkene. Der vi har fått gleden av å treffe og bli kjent med spennende og interessante personligheter som har gjort treffene veldig koselig og minneverdig. Det var på et av disse treffene vi traff hverandre og en liten gnist av interesse ble skapt. Gjennom forumaktiviteten fikk vi bedre kontakt og gnisten vokste til et ønske om å treffes. I dag er vi der det finnes rosa elefanter og blomstrene gror, og vi trekker oss derfor ut av sukkersidene. Som en siste hilsen oppfordrer vi alle til å ta eget initiativ til en eller annen form for sammenkomst der flere sukkerbiter i fellesskap skaper en hyggelig ramme for en sosial og avslappet happening. Der man møtes med åpent sinn og lar det som skjer, skje og la det bli en koselig erfaring, med eller uten romantikken på plass.

Nå er det snart vår folkens, og muligheten for å være ute øker. Hva er vel mer koselig enn å samles rundt et bål med underfundige matretter som kan grilles over åpen flamme. Praten og latteren runger langt inn i de sene nattetimer, der man kan trekke seg tilbake til teltene når man selv måtte ønske......:-)

Snåsamannen, Big Bang og forskjellige hva-man-tror-på-temaer er det enkelte som deltar i her. Et spørsmål til noen av dere som ser på fysikk-logikk som underliggende omstendigheter for alt:
Selv om dere tenker slik... Hvordan kan dere sette så klare grenser mellom "logiske selvfølgeligheter" og uoppklarte fenomen?

Det jeg vil si er at alt i vår verden forblir mysterier uansett hvordan vi leker med våre begrensede tanker om ditt og datt.
Altså: -Både blåveis og hestehov har begynt å komme i år... Eller jeg kan nevne hva som helst: -Lyset kom idag også. -Du lever. -En ball spretter når du kaster den. -Bilen sier brumbrum. -Vi kan snakke. -Osv.
Disse eksemplene er helt tilfeldige. Det virker som om noen ser på de dagligdagse ting som "selvfølgeligheter".
Vi forstår akkurat like lite av hva som helst i hverdagen som vi forstår Big Bang!

Har et inntrykk av at flesteparten av profilene til jentene her inne inneholder sykt mye selvdigging om hvor kresne de er, hvor flotte de er, album med kun kløft-bilder, hvor aktive de er osv. F.eks: Ser du meg ikke ute sammen med alle de 10282 fantastiske vennene mine så finner du meg enten på jorda rundt reise eller på gymmen hvor jeg trener 4-5 ganger i uka osv osv. Og det morsomme er jo når de skriver at de er veldig opptatt av trening, så kikker du i albumet og får motbevist det rimeig kjapt.
Prøver folk å lure seg selv her inne eller hva skjer?

Finnes det ikke noen ærlige down-to-earth jenter som er som folk flest, altså f.eks slik som vennene mine?

Har vanskelig for å tro at alle er så fantastiske som de selv sier. Og hvis tilfellet er at de ikke er ærlige, så vil jo sannheten komme for en dag uansett om man skulle finne tonen med noen her inne.

Hva er deres tanker om det? Aner ikke hvordan det er på guttefronten her, så jenter fyr løs om dere sitter inne med noe av den frustrasjonen jeg har:)
Eller er det bare meg som har et så kjedelig liv at jeg ikke kan skryte på meg noe av det jeg nevnte?

Dette gjelder absolutt ikke alle profiler, men majoriteten av de.

Peace out! ;)

Alle barna har sukkerprofil,unntatt Siv,hun har et liv.

Dårlig service i helger. Skjerp dere!

Finnes det sukkerjenter som kan tenke seg å bo på landet?

Eller MÅ dere bo i en by?

Hvordan er det? Hvordan takler dere situasjonen?

at noen skriver en tråd på forumet der de sier at de tar med seg Lillah og stikker herfra.
Bare sier det!

"vært deilig å kunne tømt meg i deg...m .m.m"

Går det an å komme med noe mer turnoff enn det...ja sikkert....men det var skikkelig turnoff for meg altså.

Jeg er ikke en man tømmer seg i liksom....ble rett og slett fornærma....

Dessverre gutt, der bomma du..

Skal jeg si til han da : Vært deilig å tissa på deg ..m m m

For en stund siden gikk min gamle tannlege av med pensjon så jeg ble henvist til ny tannlege. Henvist og henvist fru Blom. Jeg mistenker at han solgte kundelisten sin. Ja tenk det, han solgte meg...pføy, men nå var det ikke her jeg trenkte hjelp. Pliktoppfyllende som jeg er gikk jeg til ny tannlege og det viser seg at det var en kvinnelig sådann. Ikke nok med det, men hun er en ganske vakker, søt og snasen liten sak....me like..Det jeg egentlig lurer på da er at hun stadig setter meg opp på ny kontrolltime. Tror dere hun prøver å sjekke meg opp ;-)?

Nå må jeg skrive til dere jenter ettersom jeg jo er en gutt. Jeg har lest på flere profiler med jenter som bor over større avstander fra meg. Jeg har tenkt som så at det blir vanskligere å treffes da eller er det ikke?

Da er det vel på tide å si "hasta la vista, baby!" for meg også - forhåpentligvis for godt! Og jeg kan bare si - nettdating funker!

Lykke til videre til alle dere som fortsatt er igjen - særlig til enkelte kvinner som jeg både har skrevet med og møtt, jeg er ikke i tvil om at dem som ender opp med dere er skikkelige heldiggriser. Nesten like store heldiggriser som det jeg føler meg som!

Supermedlemskapet går ut 27., så det kan hende jeg slenger innom med en og annen kommentar. Men, helt generelt - takk for seg!

vil prisene på sukker gå opp,nå som så mange får seg noe???!! ;)

Da tenker eg ikke på familie og venner o.l.
Men f.eks tyggis, røyk, pepsi max osv...
Selv klarer eg meg ikke uten vann og musikk! Da blir eg i dårlig humør, rett og slett! :-P

Da avviste jeg nettopp den kjekkeste fyren jeg har sett ....fordi han var for kjekk? Var det dumt? Han er bare 34 år og jeg er 46 så jeg tenkte automatisk at han bare var ute etter noe useriøst...men hvem vet? Han hadde aldersøk fra 25 til 50 og har barn på halv tid.

Men helt ærlig.....var vel ikke noe seriøst å hente der?

Herlig og bart nok til å gå tur rundt Sognsvann og nok snø for de som vil ut på ski :-)

Hva er en date for deg?
Sånn kontra et møte for eksempel...

F.x en gåtur... date eller treff/møte?
en kopp kaffe ... date eller treff/møte?
en middag ... date eller treff/møte....

Ja, dere ser sikkert hvor jeg vil hen..
Kom gjerne med eksempler selv!

ser ut som jeg skal takke for meg snart... bare sånn for å rope det ut litt.. :P møtt en i det virkelige livet som jeg kjente fra før... Livet er uforutsigbart gitt, men herlig! :))

Så får jeg bare håpe livet smiler på ekte denne gangen, og at det jeg ikke må lage ny profil igjen om en måned..;)

.."problemet" er jo de hyggelige folka jeg har blitt kjent med her inne, og forumet som jeg trives så godt på;)

Da avviste jeg nettopp den deiligeste jenta jeg har sett ....fordi hun var for deilig? Var det dumt? Hun er bare 34 år og jeg er 46 så jeg tenkte automatisk at hun bare var ute etter noe useriøst...men hvem vet? Hun hadde aldersøk fra 25 til 50 og har barn på halv tid.

Men helt ærlig.....var vel ikke noe seriøst å hente der?

Er det kake....? At han klarte å bytte lyspæra selv? Romantisk reise du ikke visste om på forhånd...? 3 retters middag...?

(Ja, jeg stjal denne tråden fra Charleene)

Liten, stor eller noe midt imellom tråd.

Vinter altså, men snart kommer våren med korte skjørt på jentene, gutter med sokker i sandalene og utepils på løkka :)