Sukkerforum

Grunn til å feire? Nope, still here, right! Vel, vel, rundt tall er rundt tall:)

Når var den seneste daten? Hvor hyppig dater dere?

Hei, lurte på om det var stemmning for å tromme sammen en single sukker gjeng for litt brettspill en kveld?

Location: Oslo
Dag: Ukedag
Dato: TBA

3-4 gutter og 3-4 jenter. Rolige øl/vin og sosiale spill som:

Alias
-TP
Besserwizzer
Fantasi

Noen som kunne tenke seg dette
Meld deres interesse i tråden så skal jeg fixe kvelden. Påmelding kan skje via mailaddresse.

Tenker alder kan ligge på 25-35 år...

Hva ser du på,som du ikke er så veldig stolt over, på TV?

Jeg er ser på snooker...

Faaaan nå begynner jeg nærmest å bli desperat, er så sulten på noen å dele med. Hater å være singel, blir så mye alene.....
Vanskelig å finne noen her enda man kan surfe over hele fjøla(landet). Så hvordan skal man egentlig dette borti noen før man blir grå i håret tro.

http://www.youtube.com/watch?v=vk6DMjpGHdc&feature=relmfu

Hva tenker dere om det her?

Tror dere vi er på vei mot en global bevissthetsendring ganske snart?

Vi er godt i gang med 2012, men det er mye igjen av året ennå.

Akkurat nå gleder jeg meg stort til Avengers:
http://www.youtube.com/watch?v=NPoHPNeU9fc&feature=player_embedded


Dritkult at de samler skuespillere som har spilt de samme heltene i de andre filmene om dem. Ikke akkurat billig, tipper jeg!

Gårsdagen ble en fredag jeg aldri kommer til å¨glemme!

Jeg ble høy for første gang, jeg ble skutt etter for første gang, å til slutt så banket jeg opp nabobølla Debo, for første gang!

Hatt en kjekk fredag?

Sosiopater har jo også de behovene, på linje med de fleste.

Men hvordan kjenner man igjen profilene til sosiopater, og hvordan kjenner man igjen profilene til de som faller for sosiopater?
Hva er det som gjør at noen faller for sosiopater?
Hvilke persontrekk har de som faller for sosiopater?
Hvilke persontrekk/hva leter sosiopater etter hos sine partnere?

Er det flere som er fyllesyke og skulle hatt noen ved siden av seg på sofaen ? :)

Er det noen andre enn meg som bare elsker det å gå på date selv om det ikke blir noe mer? Spenningen? Det at man ikke vet hvordan det går. Har man bra kjemi eller blir det kleint?
Liker han meg eller ikke?
Blir det bare med denne daten eller blir det flere?

Spenninngen er halve moroen :)

Hei hei alle skjønne damer!

Nå har jeg vært medlem her i snart 2 mnd UTEN et eneste brev fra dere her inne.
Er damer virkelig så sjenerte, redde og kravstore (eller hva er det) at det kun er de "hotteste" gutta
som får noen tilbakemeldinger ? Jeg bare undrer.

Jeg er ikke her inne for en kortvarig flørt eller noe. I'm looking for the ONE and only :-)

Det var igrunn det jeg ville si.

Ha en strålende helg alle sammen! :-)

Klem fra
Kjetilgutten

Bare av ren nysgjerrighet... Klarer du å skrive innlegg uten en hel masse (parenteser) og "anførselstegn"? Det ser jo veldig rotete ut (hvis du skjønner hva jeg mener?), når man skal skrive "sånn" (og slik) "hele tiden" (eller ihvertfall mesteparten av tiden).

=)

Kanalen Moss

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Utepils

Noen som er med?

Hvorfor skal alt bare kretse kring sex? Hvorfor kan man ikke møtes utten å forvente at det skal klikke med en gang å begynne som venner? Nei, finnes det ikke noen kemi så skal man kutte kontakten isteden. Du vet ikke hva du går glipp av når du ditcher noen fordi at den ikke var sexy nok eller ikke villig nok....
Hvor har respekten tatt veien i samfundet?

Det var väl självaste f**n da!
Sedan jag är av uppfattning att alla som har skrivet till mig förtjänar ett svar, så svarar jag på alla brev.
Jag har t.om lagd et eget høfligt avslag, som jag dessvärre har sett meg nødt til å bruke en del...

Nu är det 3.e dagen på rad (!!) där jag blir kallad opersonlig och dustete kärring som ger avslag efter et brev som er så fyldig som f.eks "Hei", "Hei, du er søt!". (ref. tidligere tråder om tafatte brev)
Det ironiska är ju att ni gärna kan skrive en hel avhandling om hur dust jag är, men skriva ett brev med mer än "Hei" verkar svårt..

Ta av avslaget som en mann och gå vidare!!!

Härmed blir jag en av de som inte kommer svara på, i mina ögon, dustete och tafatte brev längre!
*dagens utblåsning*

Ja, hva med dem?

Hvordan ønsker/vil dere at jenta skal være mot dere?
Ser bortifra snill, omtenksom etc... Men mer på det at feks: at hun ikke skal vise for mye/lite interresse, la dere evt få "jakte" litt på hun.
Opplever ofte at selvom utseende og personlighet er "godkjent" av mannen blir det ofte feil å vise for mye interresse. Føles litt som om jenta må begrense sin entusiasme for at gutten skal ville fortsette å treffe hun.

HVEM er Helga...? Det snakkes om til Helga... Nå kommer Helga....Jeg TAR Helga etc.....

Noen som hadde tenkt seg på ekstremsportuken på Voss? Jeg betalte for å teste rafting, riverboarding, minikajakk, kiting, klatring og paragliding. Nå hadde jeg tenkt å prøve meg igjen. Er musikkfestival også, så det blir masse party på kveldene. :D

Noen flere som skal på "we love the 90" ( merker jeg har angst mot å bruke så mange tegn her, så en forrige tråd tok det opp :-))
Jeg skal ditt i kveld..noen flere...da kan vi møtes utenfor schaus bryggerie hører det er så populært sted å møtes :-)

Det er masse kjipt med Sukker, men hva er det som er bra? Selv blir jeg glad:
- når jeg en gang i blant får svar på meldingene mine, selv når det er pent innpakkede avslag
- når jeg får besøk på profilen min
- av å se så mange fine folk

Hva blir du glad av?

Ja, så skal jeg på min 6. date på 1 år i morgen. Spennende lørdag! Ca 1 år siden jeg registrerte meg her. Denne gang er jeg skikkelig nervøs :) Alle de andre datene har jeg hatt mulighet til mer enn 1 date, og et par av de har også resultert i mer enn 1 date, så jeg burde jo være noenlunde trygg på at det ikke havarerer totalt i morgen. Likevel så er jeg skitnervøs nå.

Så langt det er mulig, så definerer hun utifra bilder og profiltekst tett oppimot 100% hva jeg er på utkikk etter. Absolutt alle bildene (og det er en del bilder) smelter meg helt, og personligheten er som tatt fra en teit naiv, urealistisk drøm.

Jeg ser på meg selv som realistisk og vet selvsagt at internett og virkelighet er to helt forskjellige ting. De 5 andre gangene har lært meg det ettertrykkelig. De 5 andre gangene var det jeg som avsluttet. De var ikke slik jeg trodde/håpet. Ganske langt i fra egentlig. Og jeg var nesten litt lettet de gangene ettersom jeg selv slapp å bli avvist. Denne gangen derimot er jeg like nervøs for å måtte avvise som å selv bli avvist.

Kanskje jeg denne gang foretrekker å bli avvist mens jeg selv vil mer, for om denne jenten også viser seg å være ganske annerledes enn hva jeg har fått inntrykk av, så gir jeg nesten opp. Er hun like bra som jeg har intrykk av, så tror jeg det betyr øyeblikkelig forelskelse. "Hjertedøren" står fullstendig ulåst om jeg får den riktige godfølelsen for noen. Nesten på et patetisk nivå.

For første gang siden jeg registrerte meg her så føler jeg at jeg har alt å tape. Og det suger :)

Håper lørdag blir den nye lykkedagen.

Noen andre som føler seg spedalsk av Sukker.no? Denne siden knuser hva jeg måtte ha av selvtillit. Nå tør jeg i alle fall ikke å snakke med damer jeg liker. Hehe!

Jippi, jeg er forelsket. En sukkerklump falt pladask for meg og jeg er solgt. Ja jeg er virkelig forelsket, er så utrolig glad. Ja jeg er virkelig forelsket. Tusen takk sukker, Ønsker at all andre sukkerklumpr får oppleve det samme som jeg gjør. Jeg går bare rundt og gliser om dagen, alle jeg kjenner , har merket at det er ne på gang :)))))

Vårslipp!

Ingen svar
(mann 44 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Like sikkert som våren kommer Fiatene og John Deerene ut av bygdedvalen og trekker frem skittanken med et mål for øye og forandre bondelandets aroma fra frisk pollenluft og lukten av snøsmeltningen til et “møkka” for bondeentusiaster. Fraukjellere (Eller kudassen for dere byfolk) skal tømmes og helst på finværsdager. Lukta kommer plutselig like overraskende som julekvelden på den berømte kjerringa. Snikende sakte inn igjennom ventilasjonsanlegget. Først trodde jeg at noen hadde vært på kontoret mitt og latt luften vandre fritt mens jeg var ute etter kaffe. Men det tar ikke lange tiden før jeg hører et grynt fra en kollega på nabokontoret også. Så begynner flere og klage og så kommer det et kollektivt gisp i det man går tom for den siste biten av oksygen og all frisk lukt av sildrende bekker er erstattet av en eim man må være fra landet for å forstå. Det er vinterens storfeavføring som spres ut på markene i det de første vårdagene tar taket. Og de rekker det akkurat før du skal ut på trappa den første dagen og rive i et godt innpust. Du vet, det innpustet du virkelig drar inn og nyter før du konkluderer for deg selv av NÅ, nå er det vår. Eneste forskjellen er at når John Deere og bondelaget har klart å komme før det, så trekker du inn i en krampetrekning og får nevrologiske skadet grunnet kjemisk krigføring fra bondestanden. Men sånn er det hvert år og for oss som er vokst opp med det, så er det kun de tre første dagene som er kjipe, og kanskje den dagen det klaffet dårlig med å henge klesvasken ute.

Det er noe eget med bygda. Ikke alltid den beste aromatiske opplevelsen, men når det har gått over og man kan kjenne den klare friske luften så får man oppsiden. Når man våkner kl 5 en morgen med hundre sauer og geiter utenfor husveggen, i garasjen og på trappa fordi naboen har saueslipp så er det noe magisk med å ta med sønnen ut så han får nærkontakt med dyra, mens han enda ikke har våknet skikkelig. Stillheten, sove uten en lyd, bortsett fra litt bakgrunnslyd fra elva som sildrer forbi utenfor. Herlig.

Bil

Siste svar lø. 28 april 2012 00:39 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Bjungt

Hva slags bil kjører du?

Kom naken og ta maten med deg!

Kjøpte kun vip medlemsskap, da kan jo ikke kvinnfolka se profilen min FØR jeg har tatt kontakt, men mener også at det er på trynet at vi skal ligge å fø på dem nå i 2012 med å betale ALT for at de skal se alt gratis også, snakk om å være selvstendige, bestemor var mer selvstendig! haha :P

Hei.
Lurer på om det er noen Damer som er interessert i en bonde som bor på en av Telemarks flotteste gårdsbruk :-)
http://www.gardsturisme.no/index.php?c=5&kat=B%F8rte
Føler at det er litt borkastet og bo på en sånn plass helt alene:-)
Blir glad for respons:-)
Hilsen
Torstein

pølse i brød/lompe og vafler til lunsj på jobben!

Eg har eitt anna forumet som stort set gir meg korrekt svar på det eg funderar på, men må testa dette også.

For nokre år sidan høyrde ein eg låt som (nesten garantert) vart framført av Cornelis Vreeswijk.
Visa gjekk føre seg i fyrsteperson, og han var innlagt på eitt asyl eller noko deromkring.

Av kva eg erindrar vart det sagt noko om ei sjukesyster som smila søtt og snakka uforståelig til han, før han sovna lukkleg (i pilerus).

Normalt sett er eg eitt råskinn på å Google, men denne klarar eg ikkje finne.

Anyone?

Dette blir Oslos store fotballbegivenhet i 2012.

Ett Lyn lag som begynner helt nedenfra skal møte de store gutta fra VIF.

En sensasjon kan ligge i luften

http://www.lynfotball.no/forsideartikler/15046-billettinfo-lyn-vif

NBA playoffs starter imorgen lørdag 28.04.12. Noen som følger med? Hvem tror du vinner iår?

Leser her på forumet at det er så lite kontakt å få, er vi ikke på jakten etter den store kjærligheten her da allesammen. Gjør noe med det da. Ta en sjans å svare på brev, send brev og flørt i veg og vær positive:) Er det ikke det denna sida er for. De som er kjipe er det jo bare å gi faen i. Ønsker alle her inne lykke til i jakten på kjærligheten, den finnes der ute:)

Noen som skal til Korfu 9-17 juni?

Hei, funderer litt på hvor gamle bilder det er greit å bruke i profilen sin...fant ut at jeg skulle bytte mitt tre år gamle sommerbilde selvom jeg ikke har forandret meg så mye.

Hvor gamle er deres og hvor gamle bilder synes dere er greit?

Er det mange som er interessert og hadde kommet om det hadde blitt arrangert?

Når menn setter et hjerte på meg, er det da jeg skal hive meg på og skrive en mail? Eller skal jeg forvente at han sender meg noen ord. Jeg vet jeg kan gjøre som jeg vil, det er ikke det jeg er ute etter: Hvis man er nysgjerrig, spør man ikke da?

Ser flere merker meg som interessant for så å ta det bort etter noen dager hvis jeg ikke responderer. Jeg vil ha en mann med initiativ... Men klart, hvis jeg var veldig interessert etter å ha sett på hans profil, ville jeg kanskje skrevet noen ord... Men i hovedsak er ord bedre en et klikk. Hvis jeg setter et gult hjerte, og vedkommede kommer innom min profil, sender jeg gjerne en mail... Men helst skriver jeg bare en mail når jeg er nysgjerrig på noen.

Det kan ligge skjulte skatter bak de gule hjertene, som jeg ikke undersøker bare fordi jeg tenker han skal spørre eller si hva det er han er nysgjerrig på... Hva det er han vil finne ut mer om...

Hva driver dere til å sette gule hjerter uten å følge opp, kvinner og menn?

Jeg prøver å bli klokere på "kodene" her inne:-)

Er det ingen gutter her inne som kan treffe en jente uten å bli "kjærester" med en gang?

Akkurat ferdig med et forhold på 5 år og skal være singel en stund.

Har behov for en del av tingene fra et forhold men ikke selve "kjæreste" biten.

Alle jeg har chattet med her inne er ute etter fastere forhold en meg.

Hvor er du gutt som kan bare ha det gøy og møtes noen kvelder/netter i uka?

Ny variant av klagetråd, med ny vinkel.

Her kan man klage bare på seg selv og for det man ikke gjør:

Jeg besøker ikke andre profiler.
Jeg sender ikke mail til andre.
Jeg svarer ikke på mail og smser jeg får.
Jeg fullfører ikke kontakten med andre.
Etc.

Stå frem og klag på deg selv, eller gjør noe med det, fordi du selv har makten til det.

tusler rundt i flanellspysjen kl 20

... kan det være fordi 80 % av alle meldinger i innboksen min består av:

- hei
- hei, hvem er du? (gjerne fra en tom profil, mens min profil har mye tekst)
- hei, skjera?
- hei, fin helg?
- søt, du
- lyst å treffes for litt kos?
- vet ikke hva jeg skal skrive her, er så dårlig på dette, ingen svarer likevel. sukker er bare dritt, men du er pen.

Disse gidder jeg ikke å svare. Jeg gidder heller ikke å svare dem som tydeligvis ikke har lest profilen min (og dem er det MANGE av).

Andre får et svar, selv om det kanskje blir sukkers standardavslag.

Hva gjør man med fruen når hun har vært mye på nett og pratet mye gris med tilfeldige menn? Spenning og oppmerksomhetsbehov, eller tegn på utroskap?

Jenter som har fullt av bikinibilder som både profilbilde og masse i albumet. Er det hot eller too much?

Hva er en spennede mann for hver enkelt av dere ?

Start gjerne med alder for at vi gutta skal kunne identifisere oss med rett gruppe

- Livstil

- Interesser

- Klestil

- Reiser

- Easy outgoing

- Sporty

- Seksuelle preferanser

- Utseende

- Dette er bare noen stikkord , du kan også velge fritt å fortelle hva du synes er mest interessant for deg