Sukkerforum

Har du ulike anonym-nicks for de mindre sympatiske ytringene dine her på sukkerforumet? Og kanskje atter andre nick for intime avsløringer og grisete meninger?

Er bare nyssgjerrig. :)

Hva spiller du?

Siste svar on. 18 jan. 11:42 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Calienta

Jeg er litt spillegal...
but not in that sense of meaning...

Jeg er mini geek når det gjelder spill, og jada, dere får lov til å le, men...
Digger like så mye puslespill, så vel som strategi brettspill...
Litt sucker for kortspill, spesiellt poker...

Spiller du noe?
Noen favoritter forran andre?

I teorien kan jeg bli forelsket i mange, men i praksis er det sjeldent det skjer! Og det har til dags dato aldri skjedd dersom jeg har prøvd å bli det, og det har ALDRI skjedd på grunn av mannens utseende eller konkrete egenskaper. Til gjengjeld er min forelskelse i voksen alder mye mer dyrebar og vakker nå enn den jeg opplevde da jeg var yngre. Følelsene er dypere og mer ekte nå! Det er imidlertid vanskeligere å bli forelsket, men det skjedde sist gang for tre år siden, og varte i 1,5 år og er slettes ikke umulig. Men av og til lengter jeg litt tilbake til slik jeg var da jeg var yngre. Jeg tenkte plutselig på en gammel forelskelse her om dagen, og måtte le av meg selv, da jeg tenkte på hvordan jeg var for 20 år siden.

Jeg husker en gang da jeg var på studentleir på Skeikampen. Vi var en gjeng som skulle på pub, og en medstudent jeg aldri hadde sett to ganger på før, men som jeg tilbragte timesvis med hver dag, gikk ved siden av meg. Plutselig løp han nedover en glatt vei, skled på skoene i minst 20 sekunder og da han var ferdig hoppet han opp i veikanten mens han lo og lo. Da jeg gikk forbi lå han og kikket opp på den svarte stjernehimmelen mens han smilte til INGEN!!. Jeg synes han var så flink til å holde balansen og hadde sånn kontroll på kroppen, at han var så FLINK! Han var forøvrig en mester på ski hadde jeg sett tidligere på dagen :-) Men det smiilet da han lå der, hva tenkte han på? Jeg ville bare gå og legge meg ved siden av han og kikke opp på himmelen i den myke snøen jeg også.... Men det torde jeg ikke.

Jeg ble forelsket jeg! Tenkte på han hvert eneste våkent minutt på resten av turen, og i minst et halvt år etterpå..... Men jeg var litt sjenert den gangen, og han vet fremdeles ikke at jeg faktisk ble utrolig betatt av han, og gudene vet om det hadde hatt noe for seg å fortelle han det heller ;-) Kjærlighet er et mysterie...

STERKE KVINNER

Siste svar on. 18 jan. 00:00 (124 svar)
Skjult ID med pseudonym sushibabe

Hvorfor skremmer disse målrettete, viljesterke, engasjerte og selvstendige damene de fleste menn?
Hva er det som skremmer mest? Tror du de vil ha full kontroll og dominere hverdagen? Tror du de kan skade ditt ego?

Ønsker menn egentlig ei ydmyk berte som kan pefekt balansere på høye hæler og forvandle seg til tiger i senga etter oppvasken?
Lurer bare :-)

Kjør debatt!

jeg frrrryser... det er så kaldt her inne, skjønner ikke det, ny leilighet og allting.. makan! Varma meg da jeg åpna oppvaskmaskinen i stad... :P tror jaggu ikke jeg har vært orntli varm siden jeg hadde en som kunne varme meg jeg.. wow.. leeenge siden... jeg trengs å varmes asså! ;)

noen heite her i kveld? ;P

Noen som vet om noen bra kinofilm??

eller filmer generelt?

savner en armkrok å sitte i, noen som vil låne bort en? hehe

Sukker.no har utestengt denne brukeren p.g.a. mistanke om falsk profil eller at brukeren har oppført seg på en måte som ikke er forenelig med Sukker som datingside og nettsamfunn. Vær derfor varsom i forhold til kommunikasjon med denne brukeren.

Tanken slo meg da det var kjæreste i første melding, det var ikke bilde der fordi sukker ikke hadde godkjent dem enda og jeg fikk takk for min nydelige melding (som inneholdt to ord: "ehh..takk..?"
Google oversetter er et fint verktøy, men det meste så litt rart ut..men nice try ;)

Chatting

Siste svar ti. 17 jan. 23:04 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Solo

Blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabl ablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablab lablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabl ablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla

BORING!

Kan vi ikke bare hooke opp og ta en øl!? What's the big deal liksom.

Gatekunst

Siste svar ti. 17 jan. 21:57 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym action

Det finnes utrolig mye kul gatekunst rundt om i byene. Noen andre her som interesserer seg for street art?

Hvor ligger og hvordan er stedet der neste sukkerfest er ???

Hvem skal,gleeeeeeeeeeeeeeder meg,tror den rette dukker opp da .

Hørte på radioen idag om ei jente i Trondheim som har fobi mot alle beltegående kjøretøy, fra snøscooter til gravemaskiner. Hun fikk brekningstendenser og nesten kastet opp om hun så en..

Hvilke fobier har dere??

Sukker har økt i det siste og i dag var det ny rekord med 412 nye brukere. Over 21.000 unike profiler var inne og 63.000 meldinger ble sendt. Vi regner med at størrelsesorden 250 personer, for siste gang på en god stund, har funnet den de har lett etter i helgen, og at antallet som har vært på date i dag er omkring 2000. Stå på! :-)

Hva vil folk her si er høy årslønn? Har ikke sjekket noe særlig før, men har begynt å legge merke til det nå av en eller annen grunn at det er mange som setter at de har høy årslønn..

Er dette noe noen her inne ser på og tar med i betrakningen av om de skal ta kontakt med noen?

Ting gjentar seg her på forum. Her børster jeg støvet av en som har ordet i sin makt:

http://www.dagbladet.no/dinside/2008/02/08/526344.html

I det siste når jeg har sett på nye profilbilder og nye albumbilder er det to ting som har slått meg:

1) Det blir stadig flere halvnakne bilder.
Dette er ikke bare bilder som får frem kløfta, det er regelrette undertøysbilder som gjerne viser mye mer enn det et profilbilde skal gjøre - det er sikkert derfor de ofte havner under nye bilder, siden de slettes fortløpende.

2) Disse er som regel svært unge.
Så jeg lurer rett og slett på om det er disse jentene som tidligere har vært på "ungdomsportaler" som dummest.no, eller hva den heter, som nå har kommet hit.

Mulig jeg er gammeldags, men jeg foretrekker bilder som overlater litt til fantasien. Jeg foretrekker å se henne i undertøy første gangen hjemme hos meg eller hos henne, ikke lagt ut for all verden til å sikle på. Igjen, dette er ikke bilder som bare viser hud, det er helt greit, men det er forskjell å vise hud og å agere modell for sexy undertøy.

Under forelesning idag ble det lagt frem resultat fra en undersøkelse hvor kvinner ble bedt om å beskrive hva de ville hatt på seg dersom de skulle selge seg selv som prostituerte, poserende i et vindu - type Red Light District. Resultatet viste at 5 kategorier gikk igjen i majoriteten av besvarelsene.

Nå lurer jeg på hva sukkerpikene ville hatt på seg for å selge seg best mulig :)

Lagde en tråd i helgen. Den fikk rundt 50 svar, men ble plutselig borte uten at jeg fikk noe beskjed om hvorfor det hadde skjedd. Hvorfor slettes noen tråder? Det var jo saklig innhold i den!

...så havner de jo nedover på lista etterhvert som det kommer nye... Men, så dukker de plutselig opp igjen på toppen... Hva er greia der? Har vedkommende "fornyet" hjertet da eller? *klø seg i hodet*

med 3 gutter og ei søt dame :):)

hiihi

Kjærlighet er ikke bare å ha sex og sove sammen; Kjærlighet er også empati, omsorg, respekt og trohet! Kjærlighet er det å kunne savne sin partner og samtidig kjenne redselen for å kunne miste den. Kjærlighet er å ofre av sin tid for å skape en kvalitetstid. Kjærlighet er det å beholde på tanken at den du elsker er hos deg, selv om man ikke er helt tett inntil. Og mest av alt: kjærlighet er de små kjærlighetsfulle handlingene som gjøres hver eneste dag. De som får partneren til å begynne å smile og føle seg bra! Kjærlighet er noe man får og noe man må verne om for å kunne beholde!

Etter å ha trålet en god del kvinneprofiler synes jeg sjelden at jeg ser noe nytt i profilene. Samme interesser, samme formuleringer, samme type bilder. Sprudlende damer med bein i nesa, som trener på Elixia og tar et glass vin i ny og ne, illustrert med et bilde fra Besseggen eller Kjerag. Det er unntak, men dette er, nettopp, unntak. Jeg klarer ikke å ta kontakt med noen uten at det er noe der som jeg kan gripe fatt i, men det gjør meg kanskje litt sær? For det må jo være en grunn til at man har intetsigende profiler. Hvis man uansett får nok henvendelser, hvorfor bry seg med å lage en litt mindre masseprodusert profil?

Wow. No må æ nesten ut å kos mæ i finværet :)

No e det jo skikkelig fint ut her =)

Flere sukkersøte brukere som ska ut??

her skinner sola, og den skal utnyttes med en deilig skitur (monstrene blir jo til stein i sola)!

ønsker dere en fortreffelig dag, og håper dere har finvær dere og!

også lurer jeg på.. hva skal dere ha til middag i dag? inspirasjon trengs ;-)

kleeem!

HVA tenker enkelte menn med? jeg mener ikke å være nedlatende her, men jeg lurer oppriktig på hva som får noen av dere til å si slike ting..

får melding av en tilsynelatende kjekk og ordentlig fyr, tenker at hm, ikke dumt, og svarer jo. han bor i en annen by men sier at han kommer til Trondheim neste uke og lurer på om jeg vil ta en øl.

so far, so good, tenker jeg, og kunne godt tenke meg dette. men så:

"..etterfulgt av deilig bonus-sex ;-)".

nei takk.

WHYYY????

Unødig stygg ordbruk er erstattet med følgende tekst av Sukker: En hadde skrevet en melding i flere timer og mistet teksten da han skulle poste den. Trist når slikt skjer og vi hskal redegjørenhvorfor dette skjer i morgen.

hi there i am new at here.. i am from london but i am here in oslo at vacation i am looking for some naughty fun now i am alone and bored...

Er så heldig jeg! Endelig ei melding... . Er jeg virkelig så stygg at det kun er horer som vil ha meg! Deilig følelse asså!! :D

Sikkert dumt å lage enda en tråd...meeeen vil bare takke ALLE som var med på akedagen for en utrolig koooooselig kveld :D:D:D

Dette er noe som burde gjentas syntes ihvertfall jeg. Det var utrolig koselig å møte alle sammen.

Så håper det blir en nestegang...eller hva??

jeg var IKKE klar for å gi meg!!!!!!

Hei :-)

jeg skal til USA i påsken, og for å sikre meg ekstra penger, har jeg sendt mail til gamlesjefen min med forespørsel om å løse inn feriepengene jeg tjente opp i fjor som er 10700 kr. Er det noen her som vet om det er lov å gjøre dette før feriepengene "normalt sett" blir utdelt? Som er i juni en eller annen gang. Jeg er ikke i denne jobben lenger, som dere sikkert skjønte når jeg refererte til "gamlesjefen".

Er det dette som ligner det dere jenter kaller frosker på date?
http://www.youtube.com/watch?v=2yCx3etQdl0

Vi kan kåre hvem som helst for hva som helst.

Noen forslag:

@Ulven- Lord og the dance

@Malinka-Tarzanbabe

@Letha -Ms Haircut

@Ceca Ms.Horny

@Runbas Mr.Smile

@Kevin 1985 Mr.Lips

@Refilos Mr.Waffelmann

@Lothia Mrs. Body

@Bollox-Manchester United babe

@CH2OHn-Anti lavkarbo man

@Z-Kirsten Giftekniv

Kommer ikke på mer akkurat nå, men kanskje noen av dere?

Kjør på! :)

tenkte jeg skulle prøve å posere litt bedre og prøve å smile litt mer (til profilbilde), men så finner jeg jo ikke det der forpulte kameraet.... :((

Favoritt Nerden!

Siste svar ma. 16 jan. 23:49 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym Calienta

Jeg har helt dilla på serier hvor nerder er godt representert...
Som Bones...
eller Criminal Minds
NCIS er og et bra eksempel
Og ingen skal glemme de morsommere versjonene i BBT (Big Bang Theory)

Hittil har jeg ikke klart å bestemme meg for hvem av disse nerdene jeg digger mest...
Har DU en favoritt nerd?

Yay or nay?
Selv digger eg de filmene og ser "All saints Day" i skrivende stund! :)
So, YEY, for me! :D

Det er statistisk bevist at 55% av alle damer mener at god ånde er det viktigste for førsteintrykket. Jeg er ikke kjent med en statestikk for hva menn fåretrekker, men god ånde kommer høyt op på lista mi.

Så neste gang du skal på date eller på byn. Husk å ta med noen "breath mints". Det kan være "make or breake".

Jeg overnattet hos ei jente, ikke planlagt, og hun sa da vi skulle legge oss at jeg bare kunne bruke tannbørsten hennes. Droppet det, syns tannbørster er personlige. Samme jenta lukket døra til doen da jeg tissa, for DET var visst ekkelt.

Skjønner meg ikke på damer.

Du kan velge hvem som helst. Selv er jeg en blanding mellom Julia Roberts , Amy Winehouse og Jacqueline Kennedy....tror jeg :-)

En helt overfladisk tråd, så kjør på!

Så kan man tyte her inne "døgnet rundt", og uten å sitte bare foran PCen hjemme.. Trene/sukker, middag med venner/sjekke sukker, gå en tur/sjekke sukker, på byen/sjekke sukker..

Beste som finnes det å kunne ta med nett ut av sofan... Virkelig fantastisk..

Jeg har en date i kveld, har du ?

Tre valg:

* Ikke valgt
* Nei, hvorhvidt de har barn eller ikke betyr lite
* Ja, jeg ønsker helst å treffe noen med barn

Seriøst?

Du er på byen, drikker en drink/øl/vin. Du merker noen tafser deg på rompa - du snur deg, og der er det en fyr du ikke kjenner/har snakket med/ønsker å snakke med som tafser og syns dette er veldig morsomt.
Hva gjør du?

Når katta er borte, danser musene på bordet. Når katta er hjemme, jager den etter mus hele dagen...

Kan dette være en metafor for at damer danser på bordet til de blir jaget av gutta?

Jo, jeg vet at det lyser gult når du har fått post. Men jeg har ikke noe ulest post. Litt plagsomt å se den gulfargen der og så finne bare gammle meldinger i inboxen.

Ny dag, ny uke nye muligheter osv... vondt i halsen, tett i nesa og ikke særlig utvhvilt etter å hatt besøk av begge kidsa i senga.. Men klar for denne uka også. Måtte deres start på uka bli bra! Ha en fin-fin dag :D

Å lage profil her er nesten som å fylle ut en lotto kupong....... Med tanke på sjansene til toppscore

Forundret

Siste svar ma. 16 jan. 10:54 (54 svar)
Skjult ID med pseudonym Solo

En ting jeg seriøst lurer på:

For en tid siden så jeg på Dagsnytt 18 (tror jeg) hvor Anne Grosvold intervjuet en NRK journalist (tror jeg) som hadde skrevet en bok (tror jeg) som handlet om seksualitet (tror jeg). Anyways, you get the idea. Det som kom fram av intervjuet var at absolutt ALLE jenter har opplavd å ha blitt tafset på på fulle T-baner og busser i rushtiden. Alle! Anne Grosvold iberegnet. Jeg er mann, og for å si det sånn, this was news to me! Jeg grøsser ved tanken på hva min gamle mor har måttet tåle som kollektivtransportkunde i 30 år... Hvis alt dette stemmer skjønner jeg at jenter er skeptiske til å prate med strangers, både her inne og IRL. Og etter å ha chatta med jenter på sukker kommer det fram at det er maaaaaange weirdos her inne også. Indecent proposals og snodig kameraføring for å si det forsiktig.

Og jeg som trodde at JEG var horny.

Så det jeg lurer på er om det virkelig er SÅ mange gærne menn der ute!?

herremiiiin. verden er imot meg. tok meg en skitur i sted, og var forberedt på at det ikke var lysløype deler av turen. mannet meg opp og trasket i veg.

etter 2 sanger så sluttet musikken å funke. så der gikk jeg da, i tussmørket, mutters alene, og hørte kun skia mine og pusten min og alle monsterne inni skogen. fokuser, ingenting skummelt her, roolig.

så kom jeg endelig til lysløypa etter et par km og pustet lettet ut. helt tiil jeg oppdaget at jeg ikke trengte å gå mange meterne før den var slukket igjen.. nuvel. ingening skummelt her, rolig.

så begynte ugla å tute. jeg skjønte ikke hva det var først, og stoppet helt opp. blir livredd. noen hunder (ULVER??) gneller i det fjærne. i illegg begynner tåka å smyge seg rundt trærne. jaduuuu.

min første impuls er herved å grine, grave meg ned og ringe røde kors. men jeg må jo være "sporty" og "ha ambisjoner" for å få meg mann på sukker, så jeg tar meg sammen og går videre.

endelig kommer jeg ned til lysløype igjen. ned bakken så tryner jeg såklart langflat og ruller litt nedi bare for å være ekstra dramatisk.

nå sitter jeg med hårkur, ansiktsmaske og te under et pledd. fordi jeg faenmeg fortjener det.

He he fikk en en på chaten nå rett før jeg skulle legge meg , jeg bruker på og være hyggelig med alle så jeg skrev litt med han , da han ikke hadde bilde så lurte jeg på hvorfor ,men fikk til svar at han hadde cam . ok sier jeg jeg vil ikke på cam ,men du kan om du vil. så skriver jeg litt mere med han ,men jeg kunne ikke se han og spurte hvor han var .
Joda kan du ikke se meg skriver han ,og plutselig spretter han helt netto foran camen ,jeg ble satt ut og måte bare spørre hva han holdt på meg . sorry jeg kunne ikke noe andet å le av han,han ble rimelig satt på plass av meg så tror det er lenge til han gjør det igjen . Jeg fikk ikke se ansiktet he he ja det er mye rart
Så er det vanlig at menn her inne gjør sånn? tror ikke det men .. og er det andre damer her inne som har opplevd noen lignende ?

Pleier folk her å ha sex på 1. date?

til dere menn: hva får dere til å legge ekstra merke til en kvinne? er det noe dere synes er superyay? for eksempel neglelakk, små øredobber, flettet hår, leppestift, hestehale, pene sko ect. den lille tingen du bare digger at hun har eller gjør?? :-)