Sukkerforum

Har oppdaget noe jeg syns er litt interessant. Jeg har vært registrert her i 1 år og et par-tre uker nå. Er VIP-bruker. Vært innom her hver dag, og besøker kanskje i gjennomsnitt 1-2 profiler hver dag. Samtidig har jeg et gjennomsnitt på ca 3 besøkende hver dag på min profil siden jeg registrerte meg. Personlig syns jeg dette er helt grei aktivitet, og har ikke forventninger til noe mer.

I går kveld registrerte jeg meg "på gøy" på en av de andre store datingsidene. Som gratisbruker med veldig begrensede kommunikasjonsmuligheter. Kan vel ikke nevne hvilken tjeneste, for det er sikkert ikke så populært hos sukker :) Tenkte bare jeg ville se hvordan det var andre plasser. Lastet opp samme profilbilde som her, men utelot album. Samtidig som jeg bruker samme tekst som her.

Sjekket nettopp profilen min der, og jeg har fått 43 besøk og 2 flørter. Hehe, ble mildt sagt overrasket :) Sikkert litt fordi jeg er ny bruker der og at folk vil sjekke ut et nytt tryne, men det tok ukevis før jeg var oppe i samme antall besøk her inne, og da var jeg i tillegg veldig aktiv med å klikke meg inn på profiler her. Disse 43 på den andre tjenesten er jenter jeg ikke har besøkt før de besøkte meg.

Så jeg er litt forvirret nå. Trodde det var litt automatikk i at det var mer besøk/aktivitet på en side som hevder å være "Norges Største Datingtjeneste" enn hos en av konkurrentene.

Om aktiviteten der inne ikke daler betraktelig de kommende par ukene, så er det jo litt fristende å bytte tjeneste. Kanskje jeg har gått meg litt fast her inne.

Men jeg har en liiiiten teori om hvorfor aktiviteten virker å være større på den andre tjenesten. Profilbildene der inne er mye mindre enn her, og derfor må en nesten klikke seg inn på profilen for å få et skikkelig inntrykk. Hvem vet :)

hva tenker du på akkurat nå?:)

kjeder meg:)

Hvorfor ser folk fortsatt på reality tv? Det er helt greit selvfølgelig, men det er 15 år siden det første realityprogrammet ble sendt!
Og jeg mener at første alltid er best, etter det er det kjedelig for da vet deltagerne hva de går til.

Christer Falck er for meg den eneste realitystjernen i Norge...

Jeg var på date i kveld. Han kom inn på at en date ikke burde vare mer enn 45 min, var vel noe om hva som er ideelt. Mens vi kom opp i 2 timer, og dermed dømt til å ikke bli bli noen andredate ut i fra den regelen. Iallefall kunne det være morsomt å høre om andre har regler for hva dere skal eller ikke skal gjøre når dere dater?

Tenkte jeg skulle ta turen for å se den i 3D. Noen andre her inne som skal?

Ser de fleste jentene her inne er blodrøde på "ha barn" og "når barn".

Hva er DIN grunn til at du har sånt hastverk med å få deg barn?
Om noen tør svare, altså :)

Alt man skal tenke på når man surfer rundt i denne damekatalogen på jakt etter sin utkårende make. Hvor overflaten ligger rett foran deg. De fleste virker å ha et ønske om å kjøpe ny bil uvitende at man blar i en bruktbilkatalog. Her finnes utslitte, bulkede, styla, lakkerte og tungkjørte modeller. Noen har gått langt og andre har fusket med turtelleren. Uansett sitter man og drømmer om den perfekte partneren mens gode mennesker avvises. For lav, for høy, for blond, for mørk, for rar, for dum, for smart, for utadvendt, for innadvendt, for stor nese, for aktiv, for pen osv. Det er ikke lett å navigere i en jungel hvor utseende betyr så mye. Mange har gode produktbeskrivelser, men mange er like – det er de samme kvalitetene som går igjen, snill, trofast, gladjente søker kjekk og snill gutt. Mens gutta skriver, snill og kjekk gutt søker snill, trofast gladjente. Og de klarer ikke å finne hverandre om man kaster de på hverandre.

Er det ikke slik at alle ønsker den beste i flokken? Alphahannen og alphakvinnens makt over individene rår – men her inne kan vi ikke sloss som vårkåte moskus, her må vi bruse med fjæra som en flott påfugl og fremstå fra vår beste side i håp om å lokke den rette inn i honningfella. Legger ut flotte bilder, blar igjennom tusen kameraforsøk for å finne det ene bildet med WOW-faktoren delvis intakt. Samtidig som vi irriterer oss over at vi ikke er like kjekke på bilder som i virkeligheten, kompleksene får virkelig lov å ta litt tak og ruske i de tofirefem kiloene man har for mye.

Den interessante betraktningen jeg vil frem til er at om noen hadde plassert oss på en øde øy med 10 mindre pene av det motsatte kjønn så ville noe skje over tid. En av dem ville du blitt bedre kjent med, du ville begynne å le av vitsene, smile til vedkommende og legge merke til personen på en annen måte. Og etterhvert ville du begynne å like personen. De 9 andre stakkarene sitter igjen med samme følelsen som de fleste her inne og ser på hvordan andre lykkes. I en sånn setting vil man bruke tid for å tilpasse seg, man bruker tid på å bli vant til og «avhengig» av personen som før var uaktuell.

For å få en god kropp, må man jobbe for det.
For å få en god jobb, må man jobbe for det.
For å få et flott hjem, må man jobbe for det.
For å finne lykken, så kan man forvente at den ramler ned i fanget på oss?

Lykke til i jakten. Og ha en fortreffelig aften.

Sukker er den eneste "siden" jeg vet om som ikke forteller oss mer enn hvilket fylke man bor i, uten å bruke kartfunksjoen som jeg har inntrykk av at mange ikke bruker fordi de ikke ser den, eller forstår nødvendigheten av den.

Dette ender da jo veldig ofte opp med folk som bor i for eksempel buskerud, samtidig som de har markert at de ikke er flyttbare.
Dette sier jo meg ekstremt lite om lokasjon, da det ikke akkurat er bare 2 mil fra ene enden av buskerud til den andre.

Og det er helt uaktuelt å spørre hver eneste person om hvor de bor, da dette gjelder veldig mange.

Skjønner meg bare ikke på logikken til sukker her. De påstår at det er fordi "noen" ønsker å skjule hvilken plass de bor....som om det er noe som tjener noen her inne å skjule....

Dette er en av flere ting denne siden gjør for å gjøre det vanskelig for oss å finne folk i nærområdet, om vi ikke bor i Oslo.....

Jeg får liksom inntrykk av at et par personer som er ansatt hos sukker har bestemt at dette er informasjon som folk ikke vil oppgi, og derfor må det være sånn...."who cares what the people paying our salary wants...".

Savner at sukker legger til noen avstemninger på siden, for å sjekke ut hva folk faktisk ønsker her inne, fremfor å fomle rundt i blinde.

Eller er jeg alene her om å syntes at det er helt høl i hue at så basic informasjon ikke er et krav på denne siden?

Hvem vinner ikveld og hvem vinner serien?

Har en mildt sagt ustabil sjef som skjelte meg ut etter noter på telefon nettopp. Har aldri i mitt live blitt skreket til på den måten. Jeg er en oppegående stilfaren person som ikke liker å stikke nesen frem på jobben. Synes det var rimelig grenseløst om jeg skal si det selv. Hun blåste det opp og det ble helt ut av dimensjon det hun hostet opp......hadde først lyst til å skrive en sms og si det at jeg aldri har blitt skreket til på den måten i hele mitt liv, men jeg tok meg i det.

Jeg tok i stedenfor en telefon med lillesøster som ga meg et godt råd. Bare la det passere....det er hun som har et problem, ikke du. Og det var et veldig godt råd. Fint å ha en god søster å konferere med når man egentlig er blitt rimelig provosert.

....

Siste svar ma. 30 april 2012 22:36 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym -redrum-

http://www.damnyouautocorrect.com/19953/the-15-funniest-autocorrects-from-april- 2012/#more-19953

Æ får ofte henvendelser fra menn som ønsker seg barn/flere barn, selv om det står tydelig i profilen min at æ ikke ønsker flere barn.
Tror de at dei kan få mæ til å endre mening hvis det blir seriøst nok eller e dei bare ute etter en flørt?

Hva tenker dere?

kondom

Siste svar ma. 30 april 2012 22:12 (94 svar)
Skjult ID med pseudonym lillemy

Er Det mange som dropper kondom. jeg personlig syns det ofte kan bli litt kleint å si ifra om at han skal bruke det .

Om ikke, så gjør det no :)

Var i Stchlm i helgen og må si jeg er imponert over hvordan de svenske guttene vet å kle seg!

Det er enkelte unntak, men mange norske gutter har noe å lære av "naboen"

Ketchupeffekten

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Max

Det kan gå uker hvor alt er helt stille. Ingen hjerter, ingen post. Plutselig en dag får man et hjerte eller en melding. Da tar det ikke lange tiden før man får et nytt hjerte eller post. Og da gjerne fra flere.

Har vært medlem her i ujevne mellomrom i noen år. Og har lagt merke til at dette gjentar seg. Fascinerende fenomen dette her.

Dermed slipper man å engste seg for at ingenting skjer. Det er jo bare et tidsspørsmål. :)

Nå har Tusenfryd åpnet. Andre som planlegger noen turer dit i år? Skal selv dit i morgen og gleder meg masse. Elsker berg og dalbaner :D:D

Jeg har mest lyst til å treffe folk som _ikke_ har barn fra før, men finner ingen steder jeg kan endre dette. Slik som profiloppsettet er nå står det at jeg også vil treffe aleneforeldre, men jeg vil jo egentlig ikke det.

(Beklager til dere som er aleneforeldre, men man har jo forskjellige preferanser og det må være lov.)

Det slår meg etter å ha sett mange kjærestepar, forskjellige mennesker i diverse omgangskretser eller som man møter underveis i sitt sosiale liv at svært mange, ja nesten de aller fleste forhold jeg observerer der en kvinne og mann er kjærester er grunnlagt på alt annet enn "flørt, følelser, kjærlighet, kjemi" men bytting av tjenester, deling av husleie på to og status.

Og det som slår meg enda hardere er hvor åpent det, hvor synlig der er og hvor selvsagt der men alikevel skal det ikke snakkes om og det er et ikke-tema, men jeg sier ikke at alle forhold skal bestå i to mennesker som må besudle hverandre i offentligheten.

Er ikke det noe en skal prøve å skjule? skal en ikke i det minste late som en er forelsket i hverandre sånn som de som skriver at de er glad i hverandre på facebook for å overbevise andre om at de liker hverandre men egentlig så vet en at de kanskje er ganske usikre.

Er det fasade-samfunnets store motstand mot sannheten som gjør slike forhold så vanlige? F.eks alle skal synge barn av regnbuen men nordmenn betaler alikevel hva som helst for å få hvite naboer, og ingen vil bo på grorud, mortensrud eller homlia..men de skal alikevel synge med for full hals selv om du vet at det er falskt.

Mitt spørsmål er om noen er enig med meg in min observasjon av forhold, og hvorfor er det så akseptert å være i et "bytte-forhold" det er en bytter til seg tjenester med en person som passer til det en en trenger å bytte til seg?

Burde ikke single da få mer respekt i samfunnet generelt, og unngå kommentarer som at "hvorfor finner du ikke noen, hvorfor er ikke du sammen noen?"

Hva blir moroa i dag på natt til 1.Mai da =)?

Hei

Jeg er på veldig mange dater gjennom sukker.no.... Jeg finner mye interessant, og dater de jeg finner interessante.

Problemet er: Når du selv vet du ser HELT JÆVLIG ut... hvorfor skal du da dra til en fotograf, som tar fine bilder og redigerer de, når du fortsatt ser ut som helvete i virkeligheten ?

Hjelper ikke at vi gutta får lyst på dere fordi bildet er f"falsk".... også klager dere etterpå fordi vi dumper dere eller bare vil ha sex?

LOL! operasjon

Synspunkt?

I dag er det stor kampdag!

Hei.
Er det noen fler som skal på rustløseren på rudskogen i morgen?

Det skal visstnok være en fordel å være både elsket og fryktet.
Men hvis en skal velge en, er det bedre å være fryktet enn elsket?

Var i Stocholm i helgen og må si jeg er imponert over hvordan de svenske jentene vet å kle seg!

Det er enkelte unntak, men mange norske jenter har noe å lære av "naboen"

Ja! JEG har spenn til kaffe! Skjønner at DU ikke har det. Hadde DU derimot latt være å kjøpe den Kalinkaen i dag så hadde du også hatt "spenn" til kaffe. Hadde DU latt være å kjøpe Kalinka i 3-4 dager hadde DU hatt råd til å kjøpe en liten kaffetrakter og et par poser kaffe og kunne lage deg kaffe i mange dager!

Litt lei tiggere merker jeg. Så her er løsningen på "kaffeproblemet", ...selvom jeg vet han/hun ikke kjøper kaffe for de pengene han/hun ber om....

Hva sier dere hvis man kommer uventet på kaffebesøk (tar med kaffe selv) en søndag formiddag?

Kjenner eller ikke, men kan bli pinlig selvfølgelig personen har beøk.

Men tror ikke han har besøk, men kanskje sover?

Hei,, jeg mener sukker burde få i gang de hotellweeken turene sin,,høres jo helt topp ut,da burde du virkelig ha mulighet til å bli kjent med en eller annen,,litt tid på deg liksom,,vet ikke åssen responsen på tidliger sånne ture har vert men jeg syns det hæres topp ut,,jeg hadde blitt med garantert,, noen som har vert på en sånn tur ?????? hadde vert fint å høre åssen det var,,,,kan jo ikke skylde på svineinnfluensa nå,,den er jo slutt for lenge siden,hehe er det ikke svineinnfluensa på Soria Moria el,gjeder den ikke der,,???bare lurer,,

Natt til 1. Mai.

Hva skal folk ikveld da????
Noen som skal ut i Oslo/ LIllestrøm?

Equador

Siste svar ma. 30 april 2012 14:29 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym Bjungt

Nettopp kommet hjem fra Equador, sinnsykt bra land, sinnsykt pene indianerjenter, HELT uten klær!

Anbefales til alle som har sittet her å glodd på de kjedelige sukkerdamene her, glem det der driten! :)

Spørsmål til både gutta og damene...hva lager du til middag?

Tjener en halv million – får ikke lån http://www.adressa.no/nyheter/okonomi/article1767985.ece

Er du flink med penger? Sparer du penger eller ender du som regel i null når måneden er over?

Viktigere med ny iPhone eller å betale regningene først?
Kjøper du ting du egentlig ikke har råd til eller handler du på f. eks på Dressmann (som har mye fint).

Noen skal på 90-tallsfest i Teleneor Arena 28.april?

Hva jobber dere med, og hva er inntekten i det yrket ?

"Sukker.no har utestengt denne brukeren p.g.a. mistanke om falsk profil eller at brukeren har oppført seg på en måte som ikke er forenelig med Sukker som datingside og nettsamfunn. Vær derfor varsom i forhold til kommunikasjon med denne brukeren."

Det var en litt ekkel melding å få, etter at jeg hadde skrevet til denne jenta. Eller kanskje det var en mann. Who knows.

Jeg lurer på hva som gjør at Sukker får mistanke om falsk profil.

Det morsomme er at Sukker ber meg være varsom i forhold til kommunikasjon med en bruker de har gjort det umulig å kommunisere med :p

Begynner å virkelig savne en kjæreste.Så mye at det blir eksistensielt.
Har hatt så mye motgang at jeg sjeldent er ute på noen ting lengre.Arbeider heller ikke.

Så en statstikk på hvor mye dårligere levealderen var i snitt for menn her i landet, 4,5 år mindre enn kvinnfolk!

Helt utrolig hvor mye det der kjønnsbalansegreiene her i landet ødelegger, så begynn å svare på meldiner, å te dere som ekte kvinnfolk!!!

Veldig sugen på å gå sommeren i møte med ei frøken, kjenner det langt mer enn noen gang :)

Kom igjen da!!

ENDELIG en jeg liker å "prate" med her på sukker! ENDELIG en jeg slipper å draaaaaa ordene ut av :-)

Nå da!!!

Siste svar sø. 29 april 2012 22:15 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Kvinne81

Første daten var så vellykket som den kan få blitt (2,5 uke ++ siden)... Og nå kommer han på besøk på" 2 daten" på jobb (reiser mye i jobben) Han blir å treffe kollegaer, bruke en del tid sammen pga 2 døgn.. Dette vil da vise seg åssen han er på mange måter da.. Cudos for at han kommer på besøk når jeg er på reis med jobb. Og håper han vise seg etterhvert å være grunnen til at jeg forsvinner herfra.. For DET... er vel egentlig snart på tide :) For meg selv og sikkert alle de fed up forumtrollene her ;)

Så det var en liten slags forsiktig positiv oppdatering på denne erfarne forumtøtta hvertfall... Hittils beste treffet kan man si..

Jeg kan visst få litt sommerfugler i Vinterland :-D

http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/gemma-17-fikk-hjerneslag-av-ppiller-3766096.h tml

Ny bukse, nye sko, ny skjorte og ny parfyme. Skal gjøre noe jeg vanligvis ikke; å sjekke på byen.
Noen som skal by byen i Bergen i kveld? :D:D:D

Blir litt trist når det er tordenvær, som jeg jo egentlig elsker, når jeg ikke har en armkrok å krype inn i...
Det å sitte under pleddet alene og høre på regnet, gir helt klart ikke den samme koselige følelsen... *sukk*
Noen værtyper er liksom ekstra "savnevær", og gjør at man føler seg enda mer ensom og lengtende enn ellers.

For meg gjelder dette spesielt tordenvær, tåke og når de første snøfnuggene daler ned fra himmelen...

Flere som får denne følelsen iblant?

*savnesukk*

For noen måneder siden datet jeg en fyr. I går sendte vi meldinger og, han ville komme på besøk etter at han hadde vært ute i Oslo by. Han kom på besøk og vi hadde det veldig koselig.
Greien er at jeg allerede hadde avtalt en date med en her på sukker. Er det ikke typisk at sånn skjer når det egentlig ikke passer? Han sier at han ikke er ute etter noe forhold akkurat no, men jeg liker han veldig godt. Hva gjør jeg? Prøver å sjamere han i senk, drite i han, eller bare ha det fint sammen uten at det blir noe forhold? Har jo det helt supert sammen med han.

Var på byen i går med noen kollegaer, vi hadde det veldig artig. Så kommer årets tulling og setter seg ved bodet våres. Han klaget over at han var singel, alltid måtte g hjem alene. Så ville han spandere drinker på oss, han gav visa kortet med kode til min kollega. Vi bort i baren og handlet. Så begynte han å bli vemmelig, argumentere og bli kranglete. Det hele endte med at vi bad daglig leder om å hente vaktene, han ble kastet ut av baren. Men før det, ble han oppfordret av min kollega, til å melde seg inn på sukker.no . kansje han er heldigere her inne Så jenter se opp for en kranglete type i forsikrings bransjen.

Her har jeg laget en tråd for nettsøndagskjærester.

Vær søndagskjæreste med den over deg i tråden, si noe positivt!
Bidra med en armkrok, søndagstur, søndagsmiddag etc...

:)

Avviser dere interessante profiler bare pga avstand?