Sukkerforum

Hvorfor er det så vanskelig? Hvorfor kan jeg ikke finne en jeg kan bli hodestups forelska i? En å ligge i armkroken til... Vise han fram til venner og familie?? Fader altså.... Hvor er dere??? Finner ingen jo...

Er i ett forhold med ei jeg traff her inne. Problemet er bare det at hun ikke vil kysse, ligge inntil osv.
Får klemme henne og vi har sex, lurer på om det er flere kvinner som sliter med kroppskontakt i likhet med min kjæreste?

Mann 28

Hei,

Holder på å hive på meg siste før turen går ut...
Og har nettopp fått en Svart vest i gave, så sitter å lurer på hva forumets moteeksperter tenker om Jeans, Svart vest og hvit t-skjorte eller skjorte med svart/hvitt rutemønster(små ruter)?

For fleire år siden var eg sammen med ei "dame" over ein periode. Det begynte greit, og vi hadde det morro sammen.
Som den gentleman eg er, så betalte eg stort sett... det være seg restauranter, barer eller kinoer. Kan faktisk ikkje huske at dama tilbydde seg å betale ein eineste gang, sjølv ikkje bensin når vi var ute å kjørte i hennes bil.
Det toppa seg ein sommerkveld, da vi var ute i Oslo S, spiste og hadde oss noe godt å drikke. Så dukket plutselig to veninner av henne opp. "Kan ikke du kjøpe to pils til de?" kom det fra "damen" da. Joa... eg kjøpte to pils eg. Så foreslo "damen" at sine veninner OGSÅ kunne få seg mat på min regning... men DA satte eg ned foten, og sa at det kunne dei betale sjølv. Da fikk eg høre at eg var "kjip".
Det blei ganske kleint, og litt meir krangling, spes siden veninnene hennes også tok hennes side. Endte med at eg gikk derfra, ganske sur. Det blei siste daten.
"Damen" tok hevn samme natt, ved å sende en god del "hyggelige meldinger" via Facebook og daværende Nettby til mine og sine venner. Disse lurte seff på hva i huleste som hadde skjedd. Mine venner forble stort sett. Mistet vel 2-3 stk.

En tid seinere, så fikk eg referert fra en av hennes venner, at "damen" var ute og reiste igjen. Denne gang sammen med sin mor og morens nye samboer. Iflg "damens" Facebook-status, så betalte da denne samboeren, turen til London, både for moren og "damen". "Kjekt å få lommepenger!" hadde det visstnok stått på FB. "Damen" er... etter det eg kjenner til... fremdeles singel og alenemor. SURPRISE!

Vel er eg tilhenger av å spandere når eg er ute, men visse grenser går det jo!

Lyst til å gjøre noe helt annet enn hva jeg gjør nå, men vet ikke hva?

Og hvilken treningsaktivitet/idrett bedriver du?

Selv løper jeg tre ganger i uka, og prøver å få til et par styrkeøkter i tillegg.

...finnes dere?

"Må" en mann ha lyst på barn for å finne noen å leve med livet ut? De der barne-bladene på treet er nesten alltid røde...

Om religioner.. noe å tenke på :)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym doom

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HthQ6a7FZeA#!

Fant denne teksten her inne.... Det må være den beste egenreklamen jeg har sett her inne så¨langt..... Er det rart køen ikke er lang???

Jeg er en av de kjedelige. Uten selvinnsikt, uten ironi, uten humor... Rett og slett bare kjedelig.. Så fyren har jo rett-absolutt.... Huff..hvordan skal dette ende.......

(definerer ikke dette som en seriøs tråd hehehe)

God morgen til alle morgenfugler, til de som ligger under dyna og koser,
til de som henger over dasslokket fra igår og de som har fått søndags syken.

Send dine søndagsønsker og hilsener,

Nå skjønner jeg i grunn ikke stort av menneskene her inne.
Leter de fleste her inne etter bare en kjæreste? Har dem hatt så stor fokus på ensomheten i livet at dem har glemt hva som egentlig teller?

Det er så altfor mangesinte menn og kvinner her inne som stadig spør om svar, hvordan få flest mulig svar, best mulig profil så flest mulig skriver til en. Disse klager over alle som ikke svarer, sukker over få brev, arger seg over fete "alternativer", forbanner mangel på dates og så videre.

Hvorfor blir disse så opphengt i akkurat dette? Å være på en datingside er kanskje et hjelpemiddel, men ikke det som gir deg svaret. Men er de klar over det? HVORFOR vil de ha så mange svar/brev?
Hvem er det de skriver til, siden de aldri får svar?
Hva skriver de, siden det blir stille med en gang?
Og hva leter dem egentlig etter her inne? En kjæreste, liksom?

Jeg syntes i grunn disse menneskene er litt skumle. Og skumlere er det at de for det meste er anonyme når de skriver her inne (jupp, slik jeg gjør), så om de skulle finne på å skrive til meg, får jeg ikke luket disse ut og sendt dem "nei takk" frasen.
For jeg er ikke ute etter en hvilken som helst kjæreste.
Jeg er ikke inne her for å få flest mulig svar eller mest mulig post.
Jeg ønsker simpelten å finne kjærligheten. Ikke en overfladig kjærlighet som tar meg kortvarig bort fra ensomheten.
Nei, jeg vil ha den kjærligheten som gjør at vi fyller ensomheten sammen. Den kjærligheten som gjør deg helt fjortis igjen :-)

Desto mer særere og innviklet en person er, desto større sjanse er det for at han eller hun har asbergersyndrom?

Pleier det å være et scenario som stemmer?

http://www.youtube.com/watch?v=_Wi_1ktqLB8

Ser endel tråder går på orgasme til damer og mangel på dette. Det er alltid snakk om damene. Jeg tror det ikke er så veldig uvanlig med motsatt problematikk også. Menn som ikke får til å komme- og da ikke fordi de vil vare lenge for kvinnen sin. Jeg har opplevd dette (er kvinne), jeg har fått orgasme, mens mannen ikke blir ferdig (og nei, det har ikke med manglende fysikk hos noen av oss...). Viss jeg ikke hadde fått orgasme, ville jeg vel uansett vært fornøyd- sex er bra uansett, men pga av forventning om at mannen alltid skal komme for å være tilfredsstilt- blir jeg skuffet viss han ikke kommer. Og slik bør det jo ikke være, eller? Er det for stort prestasjonsjag som ligger på mennene. For stort forventningspress?

"Jeg styrer unna jenter som må ha noen som er minst ett år eldre, selv om jeg faller inn disse krav."

Jeg kan forstå tankegangen. Problemet er bare at hvis man skal ekskludere jenter for småting som dette, så blir det til slutt veldig få aktuelle kandidater.

Hva synes dere om jenter som absolutt skal ha en eldre mann. For eksempel en jente som 27 som skal ha mann fra 28 og oppover? Teit?

Da er det endelig fredag. På vei til Oslo Sentrum for å møte gutta, så er det pub til pub fra Majorstua til Parkeveien. Deretter videre ut på livet :)
Andre som har uteplaner i kveld?

Jippi jeg skal på date i uen som kommer, jeg gleder meg virkelig. Etter alt det vonde jeg har opplevd, håper de er full klaff. Jeg er så glad, og gleden kan ingen ta fra meg:-)))

Er det flere enn jeg som blir sentimental etter en tur på fylla?
Jeg kan ikke se triste filmer dagen etterpå, begynner bare å gråte.

Hva skal til for og få med dere jenter på en date Nr2 ???

La oss se om noen tipper riktig pause- og sluttresultat. Frist for å tippe er kl 18.59.

Mine tips:

Pause: 0-0
Slutt: 1-2

Hvordan få et mannfokl interessert i å ville fortsette kontakten og å ville "noe mer", etter det første "bli-kjent-på-fest ritualet"..? Har skjønt den der med å ikke være for ivrig, pågående, masete osv. Men, er det noe andre tips dere menn kan komme med, som funker for dere?

Så gøy det er å ligge alene i sofaen ...... not!!

... og jeg melder meg ut av Sukker :(

Jeg forsvinner i morgen som Superbruker, og jeg ønsker dere alle lykke til videre :o)

Jenten må kjøpe bind, vi gutta kjøper medlemskap her, så det går opp i opp.

Vil vi bytte? Vil vi heller ha mensen enn å være superbrukere?

Hææææææ?

Sex og

Siste svar fr. 13 april 2012 21:45 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym King Oscar

Hei,
Er det noen ska tru, so har hatt sex med kvarandre etter eit avtalt treff her på Sukker.no?

Oscar

Fikk plutselig barnefri i kveld og sitter med et glass rødt og stor lyst til å danse salsa :) Noen som kan anbefale et sted i oslo som spiller bra salsamusikk?

Nå har jeg lest og hørt utallige diskusjoner om the good guy & the bad guy.
Jenter som velger feil type, og ikke ser den som virkelig bryr seg.
Hørt om vennefella og at kvinner ikke vet hva de vil ha.
Det er nesten som at jeg som kvinne må stå til rette for ha valgt "feil".

Men hva med mennene? Skjer det ikke akkurat på samme vis når de skal velge seg kjærester?
Det slår meg hver gang vennene mine gang på gang snakker om hvordan dama maser så, kjefter, de får ikke lov å gå på konsert eller guttetur for dama sa at(...) Og så sitter man der, og vet at jeg selv aldri ville vært slik. Aldri ville kontrollert min kjæreste, tatt hensyn, ikke kjeftet uten grunn, men diskutert hvis vi var enige og hvis man måtte det, blitt enige om å være uenige, og har masse å gi ellers i forholdet.

Jeg har heller ikke noe problem å bli behandlet som en kvinne og liker gentlemen og menn som tør å være høflige rundt meg.
Men disse vennene som jeg har blitt glad i, finner seg altså noen kontrollfriker, silikonbærter eller sminkedukker.

Er ikke det samme tingen?

Har lyst på en ferie i sommer og vil reise helst litt langt.
Er ikke noe sydenmenneske, men har ikke reist mye og trenger forslag fra noen reisevante.

Så kom med noen forslag;)

No synes eg snart det er på tide at vi skal finne kvarandre! Please, vere bra nok for meg og eg bra nok for deg! Det kan da ikkje vere noko meining at vi skal gå her åleine, når vi kunne hatt det så mykje betre ilag?

Ut idag

Ingen svar
(mann 44 år fra Aust-Agder) Privat melding

Noen som har lyst og bli med og ta et par pils ute idag?;) etter ei lang arbeidsuke

Hvordan kan man se at noen har blokket en? trodde det var usynlig jeg!

Er forelsket i en dame og ganske sikker på at hun liker meg også, har bare truffet hverandre et par ganger, bor ikke i samme by osv osv.

kan det virke for desp å skrive sms til hun hver dag? Responsen er ganske kort men god og hun sender melding først noen ganger også. Er det slik at damer mister interesse hvis gutten er for frempå? Liker selv å gå rett på sak men ønsker ikke å skremme liksom.

Logg ut-knappen fungerer bare om man trykker på høyre side av knappen. Flere enn meg som sliter med samme problem?

Fikk min først blokkering nu.
Har sikkert ikke svarte på meldingen fort nok, særlig etter at jeg hadde svart bare 2 ganger fra før.
Ja ja .. Noen utålmodig damer her :O)

Ide: Alle profiler får en "Prosentscore" som sier hvor mange førstemeldinger den aktuelle profilen svarer.

Eks: TrianaBabe87 har 78prsnt første mld svar prsnt. Ugla78 har 3,5prsnt. da vet jeg som gutt at sjansen er større for å starte en samtale med TB87.

Hva synes du om ideen?

hvordan for mann lastet opp fotoalbum? det er tydeligvis noe menn skal laste ned men hva

Noen dufter som anbefales?

Altså nå tenker jeg på godlukt...deo...afthersave osv.......Noen som har noe gode tips?

La oss alle være venner :o)

En som likte meg sendte rødt hjete, vi skrev en del til hverandre. Etter en stund avtaltes vi å møtes. Så begynte han å skrive å lurte på om vi skulle kjøpe leilighet sammen.....Det før vi hadde møttes, jeg måtte roe han ned. Da vi møttes var det bare en av oss som ble forelsket. Så fikk jeg et nytt hjerte av en annen. Vi har bare skrevet til hverandre, ikke møttes. men i dag skrev han at han ser på oss som et par.... Slå den, det var en ny opplevelse for meg. Jeg begynner å føle at han er sjalu, magefølelsen har gitt meg beskjed om han bør jeg styre unna. Og det gjør jeg. Er der noen andre som har opplevd noe lignende?

Hvorfor kjøper dere ikke vaskemaskin istedet?
Vaskebrett er avlegs.

Hvor vanlig og akseptabelt er det?
Ville du blitt skeptisk hvis en/ei du var interessert i, offentliggjorde og fortalte om sin "store kjærlighet" til tyrkeren, grekeren eller spanjolen forrige ferie?

hei dere! Holder meg anonym, ettersom det fort blir litt teite svar osv=)

Jeg er en gutt, 25 år, utdannet ingeniør, godt med jobb og leilighet og det som liksom hører til det vanlige, får høre av venner av meg at jeg kjekk av utseende. Problemet mitt er bare at jeg aldri har vært noe frampå av meg som person, jeg vil ikke si at jeg er usikker på meg selv i det hele tatt av person. Jeg er liksom der at jeg verken er en fyr som liker å vise "her er jeg" og skape en personlighet jeg ikke er. Det betyr jo også at jeg ikke er den helt store på jente fronten heller. Hvordan ville du gått frem, når DU møter en som du liker? jeg er ikke av den arrogante typen, men mer en jordnær personlighet som ikke vet hvordan jeg skal gå frem... Håper på svar :)

Og for Norsk rettskrivere som skal poengtere skrivefeil med mer... Les det jeg har skrevet og la være med å kommentere. Jeg sliter nok med lese og skrivevansker fra før.

;)

Siste svar fr. 13 april 2012 01:32 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Kvinne81

Gjett om jeg hadde den beste daten på ever & ever da.. Så får vi nå sjå om det tåler mitt fravær i 3 uker pga jobb..

Nå er livet bare fyllt med bonuser og vitamininnsprøytinger..
Jeg gir gjerne av meg litt positivitet om noen trenger ;)

Så nå går profilteksten i dass, sletter alle i innboksen...
Gidder ikke å være tilgjengelig for annet enn forum. Ikke vist om man er litt sjarmert..

Ha en nyyydelig natt folkens ;)

Bob Hund - Låter som miljarder:

Spotify:
http://open.spotify.com/track/3UGyojX8LtK5gADaTdZSt6

YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=m95tdfu6-SA

Syntes den var så fin at jeg måtte høre den fem ganger. :)

Drittsekkene var aldri drittsekker, men erfaring på veien mot han eller hun god nok til å satse på og der begge gjorde det beste ut av det og det virka relativt verdt innsatsen. Drittsekkene bare merkelappene hun satte på skuffelsene som kom fra forventningene aldri innfridd. Merkelappene stengte for innholdet som var rikt og mangfoldig og fulle av minner som ga dagene innhold.

Her og nå starter alt på nytt. Merkelappene droppes fordi de er kjedeligere enn virkeligheten som er ukjent og klar for å utforskes.

Action!

Aqueena har ikke forsvart Sukkers stive regler for profilbildene!