Sukkerforum

Har et spørsmål om hva Sukker-folket mener om folk som ofte kommer for sent på jobben og aldri jobber det inn igjen på ettermiddagen, snarere stikker et kvarter eller en halvtime før arbeidstidens slutt?

Er det tyveri fra arbeidsgiver eller en frihet man bør kunne ta seg i en hard og stressende hverdag?

Hvilke samtaleemner liker du å snakke om? Ekstremt mange av de samtalene jeg har her på sukker bare dør ut etter kort tid, så mistenker jo at jeg er en utrolig dårlig samtalepartner. Så tar gjerne imot noe tips! (aldersgruppen 20-30 er mest aktuell) :)

Det voksne liv

Siste svar ma. 2 april 2012 23:00 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym syvendefar

Har du fullført overgangen fra ungdom til voksen?
Eller er det noe som gjenstår?
Eller må du bare late som om du er voksen?

En som fattet interesse for meg, vegret seg for å legge ut bilde. Jeg skulle få se det senere, han ville ikke legge det ut. Forstår det godt etter å ha chattet litt med han. Jeg ville aldri ha blitt observert på byen sammen med en som har bolle klipp. Så nå skjønner jeg hvorfor noen velger å ikke legge ut bilde av selv.

Hvordan får man lastet opp bilde via Mac/ i pad / i phone?? Helt håpløst.. Kanskje det er jeg som er håpløs? :D

Må man merke en tråd grønn for å kunne forvente seriøse svar på dette forumet?
Trenger man å kle på seg elefantpolstring for å ikke bli skadet av manglende høflighet her?
Er det manglende vilje eller evne som gjør at folk ikke holder seg til tema i en tråd?
Hvordan tråder er akseptert å lage her på dette forumet av forumets faste brukere?
Bør en forvente kjeft om en skriver tråder noen ikke liker, og hvis andres usaklighet i forhold til tema kommenteres?
Er dette en chatteklubb eller et seriøst diskusjonsforum?

Date Krekar?

Siste svar ma. 2 april 2012 17:40 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym watchersky

Hvorfor bruke så mye energi på Krekar?
Er det fordi han er veldig attraktiv som bad-guy?
Kommer mange damer (og kanskje menn) her inne til å sende ham kjærlighets- og frierbrev i fengselet?
Eller er det greiest å være tidlig ute og starte allerede nå?
Bare si fra om du vil gjøre det.
(Han kan ha flere koner, så det er nok greit.)

Jippi

Siste svar ma. 2 april 2012 16:49 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Helt

Jaja, nå gjør jeg også som alle kvinnfolk, skriver fint med mange forskjellige, skal ha 10 stk i bakhånd minst neste gang jeg drar på en evnt date, går jo glatt da å være vanskelig på alt som finnes, spm er om det ikke bare er å lure seg selv? :)

Im back.. ;-)

Er damer over 30 med barn skremmende eller kanskje en fordel ?

Ja, vel ja!

Rart å bli blokkert av noen som har tatt kontakt med meg og ikke omvendt.
Ombestemte han seg? Tålte han ikke vente på svar fordi jeg var opptatt med andre ting?
Jeg syns det er hyggelig å utnytte søndagen med å finne på andre ting enn å henge foran PC`n.

Anyways...
Ønsker alle lykke til videre her inne. Tar meg en pause....

Heia Lillestrøm......

Jeg vil ha mann ,barn og stajonsvogn innen 3 mnd.

Har ikke sett programmet, men leste artikkelen nedenfor og vet ikke helt hva jeg syns om konseptet, hva syns dere?

http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/features/the-undatea bles-freak-show-tv-or-challenging-prejudice-7584595.html

Misforstå meg rett, men har sukker den siste tiden blitt en datingside for useriøse gutter og jenter med masse"spam"mail, kontaktflate for "prostituerte" med ambisjon om å få deg over på siden sin for webcamchat, og massiv "shopping" av profilbilde for i det hele tatt vurdere å se gjennom profilen... og et intensivitet- og aktivitetsnivå som typisk hører hjemme på nettsider som deiligst.no..

Jeg har vært medlem tidligere, og da hadde jeg ikke denne oppfatningen - men noe har tydeligvis skjedd på disse ca 2 årene.

Ikke ment som en "sinnablogg" dette, men kun en digresjon over endringene jeg har merket meg siden sist :-p

Hilsen TS

Kom til Norefjell i kveld men her er det lite med snø. Hadde gledd meg til å se flotte damer i stramme skidresser i skiløypene og på after ski. Hvor kan jeg finne snøen og finnes det noen Sukker-damer her?

HVORDAN...

Siste svar ma. 2 april 2012 02:43 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Arghgghh

...får man til å velge 5 musikksjangre? Jeg får bare lov til å velge 3, og det irriterer meg grenseløst!

Norefjell-påske.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sji

Kom til Norefjell i kveld men her er det lite med snø. Hadde gledd meg til å se flotte damer i stramme skidresser i skiløypene og på after ski. Hvor kan jeg finne snøen og finnes det noen Sukker-damer her?

Påskeferie

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym VV

Hvem som har ferie allerede og hvem som skal jobbe ?

Fungerer meget dårlig :O

Jeg har flere ganger rapportert en svindel til systemansvarlige her på Sukker, men det virker som de er litt trege med å handle.
Profilen til andreap100 er en svindell, og det skulle vært morsomt å høre om det er noen andre her som har rotet seg borti denne skjønnheten som tilsynelatende er sykepleierstudent i London.

Jeg får legge ut litt fakta om denne profilen:
Hun sier hun først at hun er Norsk (fordi hennes mor kom fra norge).
Så er hun plutselig tysk. (fordi hennes fra kom fra tyskland)
Så er hun plutselig oppvokst i LA i USA, men kan ikke svare på hvor i LA hun kommer fra. Hun er heller ikke klar over at LA ligger i Calefornia, for der har hun aldri vært... hehe
Og av alle ting, så går hun på skole i London, men kan ikke redgjøre for hva skolen heter.
Hennes far var en stor forettningsmann i Afrika, men begge hennes foreldre er nå døde, og hun har ingen søsken.
Hennes "onde" onkel har tatt over alle forettningene til faren hennes, og svindlet henne for arven, og hun trenger hjelp med å få overtatt alt dette igjenn.
All e-post hun sender kommer fra somalia i Afrika. Litt merkelig når hun liksom er i London... ikke sant.
Hun har dårlig råd, og må låne bøker av andre, og spiser bare annehver dag hvis hun har råd.

Andre datingtjenester har veldig raskt slettet denne profilen, da de har oppdaget at dette er bedrageri, så spørsmålet er hva gjør administratorene på sukker, og hvor mange andre svinnel profiler finnes det her på sukker.no.

Kjenner du til tilsvarende, så skriv noen ord da vel.. ;)

Jeg har stor respekt for kvinner. Virkelig. For meg er kvinner de mest verdifulle og vakreste skapninger på jordet. Ja, det synes jeg. De mest imponerende også. Deres skjønnhet og intelligens... Kvinner er også mye sterkere enn vi menn er! Menn er ambisiøse, sjalu og smålig. Kvinner derimot kan heve seg over alt dette fordi de er 'givers'. Det er i naturen deres. De er bare bedre skapninger enn vi. Med disse evner kan en kvinne forføre en mann. Og det er en stor makt!

Men med makt kommer ansvar! Hun bør være veldig forsiktig med disse makter. Fordi hun er så vakker må hun være forsiktig med å vise fram kroppen til alle og enhver. Hun bør ikke vise fram deler av brystene og rumpa til alle. Eller armene og bein. Eller håret! Nei, hun bør vise dette kun til mannen sin. Det er jo en stor makt kvinner har over menn. Så jeg vil ikke at kona mi viser seg fram til alle. Da blir jeg sjalu. Og det vil ikke hun. Nei, det vil ikke hun...

En ekte kvinne vil gjøre ALT for å forebygge at jeg blir sjalu. Alt. Og hun får min kjærlighet, beskyttelse og respekt i retur. Og i denne tilliten kan intimitet voksne. Og da kan en mann TA kvinnen sin. Dette er som er det viktigste. Mannen tar, og kvinnen gir. Dette er kjønnsrollene. Det er det som bør gjøre en kvinne glad. At hun vet at hun GIR glede til mannen.

Så hvorfor har en kvinne egentlig en klitoris, når det er hennes oppgave å gi?! Jeg tror den gir en feil type glede. Den drar henne borte fra oppgaven hennes. Klitorissen gjør henne rastløs og usikker.

Vil DU være en ekte kvinne?!

Chop, chop!

[ (; ?etted renem gilekriv gej ta ekki lev rort ereD]

Jeg har fått mange match poeng på over 95, - faktisk helt opp til 98.
Betyr det at jeg er en knakende kjekk kar? Eller betyr det at jeg bør "spisse" profilen min?

Kan man altså oppnå høyere match enn 100 ?

Når jeg får opp at en dame topper mine beste matcher med matchtallet 98, betyr det at hun også vil se det samme matchtallet på meg??
Randi

Gir en klem til alle som vil og til dem som trenger en klem :)

Alder og kjønn spiller ingen rolle, vil du ha klem så skal du få :D

Kaffe, te, øl, lunch eller gåtur?

Av erfaring føler jeg denne formen for første treff ender opp med lange bilturer for nettopp det. Nemlig kaffe, te, litt chitt chat og som mange av oss vet ender det ofte med det.

Jeg tenker at når man først har kommet til det stykket at man beslutter å treffes, at man da vet sånn nogenlunde hvem man har med å gjøre. Det er vel ikke sånn at om man ber noen på kaffe hjem til seg at personen da skal gå ut av sitt eget skinn og transformere seg til en demon eller noe.

Det jeg prøver å si her er at etter en viss tids korrespondanse her inne bør føle seg trygg nok på at det er et snillt menneske man har vekslet brever med ellers så har man jo blitt lurt trill rundt. Hvis så er tilfellet er det jo bare å dra sin vei eller be vedkommende hute seg ut av ditt hjem.
Så når jeg har skrevet med deg lenge og vel vet jeg jo nok om deg til at jeg nå er interessert i å vite mer om deg ikkesant!

Så hva er da nødvendigheten ved å møte deg på en lusen Cafè, bar, triviell resturrant eller skogssti??

Jeg ønsker å be deg hjem til meg så du kan lære meg bedre å kjenne! Eller så ønsker jeg å komme på besøk for å se hvordan du bor og hilse på katta eller hunden din. Kanskje til og med møte ungene dine, selvom det er mer forståelig at man venter litt med akkurat det til man er blitt kjent mer inngående.

Selv er jeg for gammel til å fly rundt å være så veldig sjenert. Jeg er ensom og leter etter en kjæreste. Det er da bare å skravle ivei om alt og ingenting eller spørre om de tingene man ikke har fått greie på pr brev.

Og om det har blitt prating til langt på natt og enten har drukket to liter kaffe hver eller har delt en flaske vin er da ikke værre enn at man kan krasje på sofaen om man føler seg trygg nok på det mennesket man har bedt eller har reist hjem til. Eller bare dra hjem hvis kun kaffe. Hvem vet kanskje man til og med er så heldig å få dele dyne! ;-))

Vet ar det er mye "rart" der ute, men la nå ikke det stoppe deg i å treffe hederlige snille mennesker som faktisk leter etter kjærligheten eller ønsker å få nye venner i livet.

Så hva er så farlig egentlig? Har tilgode å treffe noen på Cafè med en trygghets alarm hengende rundt halsen hahaha :-))))

Kun seriøse motsvar takk :-)

April first: this is the day upon which we are reminded of what we are on the other 364
Mark Twain

Noen som har lurt eller blitt lurt hittil? :)

Er det noen her inne på forumet som leser husmor porno? Regner ikke med at mannolkene vet hva der er

Dette stedet genererer hundrevis av dater hver eneste dag. Massevis av flotte mennesker treffer hverandre hele tiden. og i forhold til både uttalt og implisitt ønske om å finne en å gå inn i et seriøst forhold med, blir det skremmende lite ut av det.

Er det slik at de som er typiske "forholds-mennesker" bare er innom her en kort stund før de finner det de leter etter, og de tusenvis som er her til og fra i årevis, egentlig ikke har forholds-genet i seg, selv om vi prøver og prøver?

Jeg har et langt forhold fra Sukker. Det var med en som kom rett fra et annet forhold, hun hadde akkurat meldt seg inn, og jeg var den første hun møtte. Kanskje man må fange folk før Sukkersyken tar dem, hehe?

?

Siste svar sø. 1 april 2012 15:55 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Hasse

Hvor har det blitt av han svære fra Oslo som alltid var her før? :P

Jobber i en verkstedhall der vi er mange unge, middels og litt eldre folk, klart mest menn.
De i 20 og 30 årene som er gift, klager sjeldent, mens de i nærmere 50 og over det spes sier det er totalt slutt på all sexliv, det er noe som aldri skjer lengre, konene er visstnok totalt ute av det, de får ikke røre dem en gang.

Så spm er om det ikke burde forskes i noe mer potenspiller for kvinner, noe som øker lysten vertfall, siden det virker som de får problem først! :P

Heldigvis er jeg selv kun 29 uten fast forhold, så de sjeldne ganger jeg får meg noe, så holder jentene koken, men der litt mer eldre?? God ide?

Bare for å få sagt det:) Hehe

Hva er gjennomsnittshøyden for kvinner i Norge? Et overveldende flertall av profilene jeg er innom, eller som besøker meg, oppgir at de er 158-164 høy. Personlig så blir dette for lavt for meg. Jeg er selv 183 høy (sikkert ganske gjennomsnittlig), og føler meg som et fyrtårn (ikke det optimale når en helst ønsker å være litt anonym i hverdagen) i forhold til jenter på rundt 160. Samtidig så ser jeg veldig ofte kvinner på minst 170 i det virkelige liv. Her inne er det ca 1 av 10 jeg har sett som oppgir at de er over 170 (etter en rask kikk på siste 50 besøkende, og siste 50 jeg har besøkt).

Kan det være at noen av dere kvinner fjerner et par cm, slik sikkert noen av oss menn kanskje legger til? Eller er de fleste på over 170 opptatt? :/ Hehe, ikke noe veldig big deal dette egentlig, men en har jo sine preferanser.

Aprillsnarr! haha

Jeg var på date for noen dager siden, gledet meg virkelig. Opplevelsen ble ikke som forvenet. Han ble drit sur fordi jeg ikke ville ha sex med han, og det på første date. Så det var den daten.

Problemer med chatten

Ingen svar
(kvinne 36 år fra Telemark) Privat melding

Æsj altså... Får ikke startet chatten med noen og ikke får jeg beskjed når noen prøver og chatte med meg.
Noen som har opplevd det samme.
Kjedelig.

* Dans du, snille kalv
* Dans du, vill-laksen
* Islandsk dal, nu vel
* Skal svindle u-land
* Anus ladd: SV-nellik (det er ikke min skyld at de bokstavene er i navnet hans...)

Noen som har lyst å prate litt?:)
Fortell hva du driver med. Er du også hjemme på en lørdags kveld?:)

Ser det er mange som skriver innlegg for å få vurdering på profilen sin. Ikke noe galt i det, men ønsker bare å danne en motvekt. Derfor oppretter jeg en tråd for alle de som er kjempefornøyd med sånn profilen ser ut.Slik kan jo andre kanskje lære av hvor kule vi er?

Tenkte sukker var en god blanding av å "se og bli sett", men terskelen for å ta kontakt er for høy, jeg er frusteret av å se... Ta kontakt, det er det vi vil... Klem fra jente bruker. Ps: jeg skulle ønske skille mellom jenter og gutter ikke fantes på chaten.-

Hei!

Jeg sitter her hjemme og fundere hva skal bruke påsken til.
Så godt som alle de jeg kjenner har familie og dermed er deres påskeplan lagt.

Jeg derimot har lyst til å finne på noe sprell.

Forslag: Pakke koffert og kjører sten,saks eller papir for å bestemme destinasjon.

Trenger flere forslag.... anyone? Setter på pris på alle innspill:)

Mannen oppi treet.

Langt der oppi treet
Bodde det en mann
Med elleve rom og kjøkken
Og en lang trappegang

Her bodde han alene
Natt og dagen lang
Rutinemessig gjøremål
Men ingenting på gang

En dag da han var ute
Og leitet etter mat
Gikk tankene til Silje
Som han så på en plakat

Plakat i tjukke skogen?
Det virket veldig rart
I tillegg ble han fristet
Av en kjempestor salat

Han tok og stjal plakaten
Og puttet den i sekken
Spiste av salaten
Og løp av sted på flekken

Etter noen studer
Gikk han tom for futt
Flatet ut på bakken
Og ladet opp litt krutt

Vel tilbake hjemme
I sitt høye hus
Tittet han på Silje
”min søte lille pus”

Senere på kvelden
I mørkets stille fred
Gjorde han et krumspring
Han ville leve med

Ja, nå var det på tide
Å manne seg litt opp
Ta kontakt med Silje
Før det sier stopp

I spent og oppglødd stemning
Bestemte han seg fort
I rusens store vending
Ble dette veldig stort

Han løftet til seg røret
Ventet spent på svar
Mens han tvinnet snøret
Og slukte en tomat

Med tydelig lyd av bobler
”hvor i hule er jeg nå?”
Så begynte han å lure
På hvor han skulle gå

Langt i andre enden
Et tynt og vått ”hallo?”
Så mye vokste gleden
At han glemt’å gå på do

Uten grep om følelser
Som kamskjell på en strand
Ble tiden bare borte
I luft og jord og vann

”jeg søker en å dele med
En som liker trær”
”jeg søker en å ta meg med
På tur å plukke bær”

I gledesrusens våte stund
Begynte hun å danse
Dette var en minnestund
Av alt hun kunne sanse

Han møter opp på stranden
Og venter på sin date
I håp om at hun kommer
Hvis ikke blir det leit

I havets kraft og bølger
Ser han noe rår
To store vakre øyne
Blondt og vakkert hår

Med runde flotte former
Kan han ikke tro
En søt og liten havfrue
Som ikke går på to

Med mat og vin i sekken
Inviterer han til kos
De drar litt opp i bekken
Unna fra havets høye brus

I kjærlighetens blindhet
Ser de begge to
De aldri kan få bygget
Et hus hvor de kan bo

”Joda” tenker mannen
”det tror jeg at vi kan
Nederst under stammen
En etasje full av vann”

Så tar han Silje’i hånden
”vil du bli med meg?”
”Jeg tror vi hører sammen
Bare du og jeg”

En havfrue fra havet
Og mannen fra et tre
Umulig å bli sammen?
Hvem trodde vel på det

Sånn ble det nå med paret
Fra hvert sitt element
Problemene de løste
Ble greit og alt ble glemt

Med femtenhundre unger
Små som bare det
Så har de nok å gjøre
Å gå fra sted til sted

Min drømmemann! (i 20 årene)
1. Stilig
2. Sjarmerende
3. Rik
4. En bra lytter
5. Smart
6. Veltrent
7. Kler seg ordentlig
8. Sunne vurderinger
9. Kommer med glade overraskelser
10. En fantasifull og romantisk elskerMin drømmemann, revidert liste (32 år)
1. Ser bra ut
2. Åpner døren for meg
3. Har tilstrekkelig med penger til en god middag
4. Lytter mer enn han prater
5. Ler av mine tabber
6. Bærer hjem posene fra butikken
7. Eier minst ett slips
8. Overrasker med god hjemmelaget mat
9. Husker bursdager og andre merkedager
10. Romantisk - i alle fall en gang i ukenMin drømmemann, revidert liste (42 år)
1. Ikke for full (flintskallet er ok)
2. Begynner ikke å kjøre før jeg har satt meg inn i bilen
3. Arbeider regelmessig - spanderer av og til penger på en restaurantmiddag

4. Nikker enig på riktig plass når jeg prater

5. Husker som oftest poengene i de vitsene han forteller

6. Er tilstrekkelig veltrent til å orke å ommøblere

7. Går i skjorter som skjuler magen

8. Kjøper ikke champagne med skrukork

9. Husker å ta ned toalettringen etter seg

10. Barberer seg til helgeneMin drømmemann, revidert liste (52 år)
1. Trimmer øyne- og nesehårene
2. Raper og klør seg ikke offentlig
3. Låner ikke penger for ofte
4. Sovner ikke når jeg forteller viktige saker
5. Forteller ikke samme vitsen for ofte
6. Er tilstrekkelig veltrent til å komme seg opp av sofaen i helgene

7. Passer på at sokken hører sammen og husker å skifte undertøy

8. Lager god mat

9. Husker mitt navn når det trengs

10. Barberer seg noen helgerMin drømmemann, revidert liste (62 år)
1. Skremmer ikke små barn
2. Husker hvor toalettet er
3. Ikke er for dyr i drift
4. Snorker stille når han sover
5. Husker som oftest hvorfor han ler
6. Tilstrekkelig veltrent til å stå selv
7. Bruker som oftest klær
8. Syns det er godt med lett-tygd mat
9. Husker hvor han la tennene sine
10. Husker at det er helgMin drømmemann, revidert liste (72 år)
1. Puster
2. Går på toalettet

Ja, liker du det... - fra en du kanskje har møtt en gang - eller aldri har møtt...?!!

Er det egentlig ok - eller er det skrekkelig nedlateende...?
Eller.. er det en slags "hersketeknikk".... eller... er det koselig...??

Hva synes DU?

Klager de for mye?

Jeg var medlem her for noen år siden, og må si jeg er meget overrasket over hvor mange profilbilder jeg kjenner igjen. Det får meg til å undre: har de vært medlem her hele tiden mens jeg har funnet på andre ting? Hvor gammelt er egentlig profilbildet? Om de nett har blitt medlem igjen, som meg, hvorfor ikke et nytt profilbilde?

Hei godtfolk,
det står i dag i VG om fire kvinner som blir mødre når de er i siste halvdel av 40-årene.
Den eldste var hele 51, og gikk i gang med prøverør (IVF som det heter) et par år etter at hun mistet sitt eneste barn. Alle var/er i forhold, tre av de har yngre menn. Statistikken viser at antall som blir mødre over 40 er doblet på ti år.
Felles for disse kvinnene er at de er ganske spreke og ressurssterke, slik de fremstår i reportasjen.

Selv har jeg anslagsvis åtte-ti vennepar som har fått eller prøvd å få barn vhja prøverør, men av ulike grunner (alle disse var i slutten av 20-årene eller i 30-årene og problemene med barnløshet var helt uventet og likt fordelt på ham og henne). På kjendisfronten er det også endel godt voksne mødre.

Det ser for meg ut som dette fenomenet er kommet for å bli; mange - både kvinner og menn - vil ta utdannelse, reise, jobbe og slik realisere seg selv før de stifter familie, det tar tid å finne den rette, man prøver og feiler flere ganger før man finner noe som varer, og man ser andre som blir foreldre sent og tenker at det ikke haster eller at det ordner seg nok.

Jeg lurer på om dere som er +/- 40;
1) ønsker du barn?
2) hvor viktig er det?
3) hvorfor har du ikke barn allerede?
4) velger du bort matcherp basert på alder og hvor går (alders)grensen og hva er din egen alder?
5) har du - mann eller kvinne - sjekket om du selv kan få barn?
6) hva synes du om å få barn godt påå i 40-årene?

Twitter

Siste svar lø. 31 mars 2012 21:29 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym twitter

Hva er poenget med Twitter, da? Hva får man ut av Twitter som man ikke får ut av Facebook?

Synes det er så mye prat for tida om at man ikke får ting i fanget - at man tar seg nær av avvisninger og generelt prater om å gi opp. Noen refererer til at det er så forskjellig å treffe folk på nett på denne måten kontra å dra ut på byen. Personlig har jeg aldr i ment dette. Jeg er sikker på at om man gikk bort og prøvde sjekke opp hvert eneste kvinnemenneske i lokalet man synes så ok ut -. ville man også da opplevd ganske så høy strikeout prosent.

Så ser jeg da på min 5 månederes historie her inne. Jeg rota meg inn hit først og fremst pga ei venninne og at jeg hadde gått singel i over 10 måneder og følte at jeg var langt over det forrige forholdet. Liker dessuten å bli kjent med nye folk. Jeg kjeda meg litt vel mye så jeg satte meg til å telle opp diverse tall og tenkte presentere de under. Sånn alt i alt er jeg rimelig godt fornøyd. Ja det er lite personer man har fått "napp hos" som man fant attraktive - men jeg har da blitt kjent med noen flotte jenter - noen bedre enn andre.

5 måneder som medlem

1365 besøkende
26 "hjerter"

8 man har møtt på dater

1 man ble skuffet over ved møtet (brukte missvisende bilder)

5 man har overnattet med

129 meldinger sendt uten svar
40 av disse merket "ikke lest"

37 meldinger var førstemeldinger fra jentene

228 samtaler (antall personer man har sendt meldinger med)

2113 mottatte meldinger
2321 sendte meldinger