Sukkerforum

Hva gjør man med fruen når hun har vært mye på nett og pratet mye gris med tilfeldige menn? Spenning og oppmerksomhetsbehov, eller tegn på utroskap?

Jenter som har fullt av bikinibilder som både profilbilde og masse i albumet. Er det hot eller too much?

Hva er en spennede mann for hver enkelt av dere ?

Start gjerne med alder for at vi gutta skal kunne identifisere oss med rett gruppe

- Livstil

- Interesser

- Klestil

- Reiser

- Easy outgoing

- Sporty

- Seksuelle preferanser

- Utseende

- Dette er bare noen stikkord , du kan også velge fritt å fortelle hva du synes er mest interessant for deg

Når dere skriver i profilen deres: "Jeg svarer ikke folk som bare skriver Hei, eller hvordan går det?", hva forventer dere egentlig da?

Jeg sikter ikke til dere jenter som har skrevet om dere selv. Da er det kun fantasien som setter stopper på hva du kan bruke som åpningsreplikk.
Derimot sikter jeg til dere idioter av noen jenter som krever at man skal åpne med noe helt fantastisk, men så har dere ikke fylt ut en eneste ting om dere selv. Så hvordan skal vi klare å skrive noe som bygger på profilen deres da?

Det blir litt som å si at du ønsker deg pakke av julenissen, selv om du vet han ikke finnes!!!

Skal delta på Sentrumsløpet på lørdag: ) puh... Flere?

Hvem ville du vært sammen med her?

om jeg hadde flyttet til Oslo så hadde sjansen for å få en date eller 10 vært mye større enn her på Vestlandet. Kan det stemme? Er jentene på vestlandet "tregere" enn andre damer? Er det meg det er noe i veien med?
Kjør debatt ;-)

Noen flere som får like dårlig samvittighet av det som meg?

Jeg kan få en melding av en person jeg ikke har noen interesse for. Jeg svarer på meldingen, og forsøker å gi et så hyggelig avslag tilbake. Men får skikkelig dårlig samvittighet av en grunn..
Men synes det er bedre å svare på meldingen med et avslag, enn å bare ikke svare.

Gikk igjennom noen papirer i dag siden jeg hadde fri. Også lurte jeg litt på den innbo forsikringen. Der står det et avsnitt om sykkel. Da jeg ikke kommer til å kjøpe noe sykkel i overskuelig fremtid eller for å være helt ærlig noen gang! Så gikk jeg inn på chatten til forsikring selskapet også spurte jeg om det var mulig å fjerne den delen siden jeg sitter i rullestol og får aldri bruk for en sykkel! Som jeg regnet med så opplyste hun om at den var inkludert og dermed gratis! Det mente jeg selvsagt var et definisjons spørsmål. Og det var hun forsåvidt enig i!

Det jeg skulle ha spurt om var om hun var singel og hadde sykkel for i såfall har jeg tydligvis forsikringen i orden.

Så bare si ifra der ute! Så nå søker jeg tydligvis single jenter med sykkel.

Sentrumsløpet

Ingen svar
(kvinne 45 år fra Akershus) Privat melding

Skal delta på Sentrumsløpet på lørdag: ) puh... Flere?

...eller hva det nå enn er...kanskje bare Murphys law?

Men, saken er, jeg er så innmari kosesyk for tiden og vet bedre enn å løpe etter mannfolk, da stikker de bare :-) Såh... I et lyst øyeblikk tenkte jeg som så at nå skal jeg bare kul,an og se hvem som dukker opp i nærmeste eter...og her dukker gamle dater og elskere opp i form av telefoner og smser, men jeg har ikke så lyst på de, jeg blir betatt på ny av en fyr her på sukker, som allerede har avvist meg, og all erfaring tilsier at når en fyr avviser, glem ham, og det hadde jrg forsåvidt gjort og var totalt nøytral ifht ham, inntil for noen få dager siden, og på toppen av all annen forvirring, så jeg idag en tidligere elsker (som jeg ble forelsket i, men det ble ikke noe mellom oss), og han har dame så da er han ikke tilgjengelig, hendene fra fatet og alt sånt, på jobb idag og nå klarer jeg knapt å konsentrere meg!!! Ååååååh hvorfor kan der ikke dukke opp en mann jeg vil ha og som også vil ha meg!!! I wanna some passion!!

Takk for oppmerksomheten, trengte kun å ventilere, nå føles det såååå mye bedre :-))

Noen som er klar for å være med å organisere og/eller delta på et singeltreff på nord-vestlandet (eks. møre og romsdal/sogn og fjordane) ??

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=34517695

:)

Vil du være venne min, kom og gi meg snablen din. Tra-la-la, tra-la-la :D

Til de som ikke er helt med: http://www.youtube.com/watch?v=iyNlrwFf0hk

Hva om han du har sett deg ut som mr. Right er impotent og ikke kan bruke vigra eller andre piller av andre medisinske årsaker. Hva føler en mann at han kan stille opp med da? Blir det kleint å ha sex? Har han mistet litt sexualdriften sin? Er han mindre opptatt av sex da? Har han mindre tanker om sex og hva han skal gjøre med deg? Kanskje ikke rette formuet her?

Nei, dette er ikke en ny sextråd i desperasjon...(men antar den fort sporer av..)
Startet dagen med tannlegebesøk - null hull! Nå er det godis med god samvittighet :D YAY!

Jeg snakket forleden med en kompis av meg som er jurist, noe jeg riktignok ikke er, men det betyr ikke at jeg fikk interesse for denne saken. Uavhengig av hva jeg måtte mene om denne saken, spiller forsåvidt liten rolle.

Saken gjelder følgende:

En politiker i Norge var på tur i utlandet, tok turen inn på et bordell, og gjorde det en gjør på bordell. Dette er fullt lovlig i dette landet (Latvia). Han ble dømt for dette i Norge. Betyr det at jeg som Norsk statsborger kan dømmes i Norge om jeg skulle kjørt i 130 Km/t i Tyskland lovlig, ettersom MAX tillatt fartsgrense i Norge pr i dag har en MAX hastighet på 100 Km/t???

Bare et spørsmål! Altså ikke noe synspunkter på hva jeg mener, det får være opp til dere andre å vurdere:)

Sextråder

Ingen svar
(mann 51 år fra Oslo) Privat melding

Er så bra!

Jeg blir stadig minnet om denne klassikeren:

http://www.youtube.com/watch?v=jT3_UCm1A5I

Synes du det har blitt for mye sexprat her på forumet i det siste?

Altså jeg ser jo helt anderledes ut på bilder, ikke innbildning. Folk sier det og jeg har jo speil;) Får rett og slett nytt tryne på bilder og ikke et penere et. Hvorfor anyone?

Hahahaha! Jeg er helt satt ut akkurat nå!

Det var en kar (som bor under meg) som banket på døra her istad. Han stod med to sjokoladeposer og spurte; "hei, kunne du byttet denne sjokoladen mot litt mat? Jeg har ikke mat skjønner du..." også sier jeg; "men butikken er jo åpen fremdeles?" og da sier han; "jeg har ikke penger, får lønning snart. Har vært på hyttetur, og han som passet på leiligheten spiste all maten."

Jeg ga han et halvt brød og italiensk salat (fikk så synd i fyren), også fikk han selvfølgelig beholde sjokoladen sin :p

Har dere opplevd sånne ting tidligere? Ble helt satt ut, jeg.

Siden jeg har en svarprosent på 1 av 100 og ikke har fått en eneste melding fra ei jente lurer jeg på hva slags meldinger som vekker deres interesse? Eller er det slik at det er det samme hva en skriver, dersom en ikke har et attrakttivt profilbildet? Vis dere får en interessant melding i fra en gutt, ville dere ha svart dersom han ikke så attraktiv ut? Hvor mye betyr utseende, hvor mye betyr innhold?

Er det slik at dere jenter renner over av forespørsler i fra gutter, og derfor ikke har tid til å svare på alle og må prioritere hvem dere skal svare? Jeg er ikke bitter, jeg har bare null innsikt om hvordan det er på den andre siden av skjermen. Jenter! Svar!

Også har jeg en mistanke om et det er et fåtall av attraktive personer som får 90 prosent av meldingene, mens den store majoritenen for ingen. Dette gjelder for begge kjønn. Er det noen som har den samme fornemmelse, eller er jeg et unntak?

For meg er det faktisk enklere å komme i kontakt med ei jente i virkeligheten, enn det er her på sukker. Å min forklaring er at jenter er mer personfokuserte og mindre utseendefokusert når de møter en person i virkeligheten, enn når de blir kontaktet av en her på sukker. Er det slik jenter?

Menn kjøper fete biler for å få seg noe... Er det noe i det?
Hva slags bil kjører folket har inne? jenter og gutter?

Flere enn meg som vil hoppe over den?

Huseiere kan også komme med råd og erfaringer i denne tråden:-)

Har du hatt en fin dag så langt?

Hva søren skjer a?

I går var alt på topp!
Var på treningsstudiot og jobbet mot beach 2012 og følte meg sterk.

I dag måtte jeg skippe jobben etter lunsj.

Vondt i halsen, forkjølet og hodepine. Nå går det i curamed, solhatt, kanjang, c-vitaminer og te med honning.
Noen som har tips på flere home remedys?

Eller kanskje noen jenter som føler for å leke sykepleier?

//P.

Var på date med en sukkerklump, forleden. Hyggelig fyr, så ville han vite hvor mange sex partnere jeg har hatt.
Utrolig, men min fortid annser jeg som privat. Det endte med at jeg gikk på toalettet, og returnerte ikke til bordet våres.
Så der sitter han vel enda og lurer på hvor mange jeg har ligget med . Noen flere som har morsome date historier?

http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/johan-26-trodde-tbanen-var-parkeringshus-3764 380.html

Hehe, nok en gang en som har prøvd å kjøre ned trappene :)

Hvordan bør man dumpe en partner man bor sammen med? Jeg har oppdaget noen sidespor som ikke aksepteres. Siden jeg ikke klarer å stole på vedkommende må jeg avslutte forholdet.

Er det en mulighet å pakke sammen sakene til vedkommende mens den er på arbeid og sende beskjed om at leievarebil bør tas med hjem i kveld?

Orker ikke noe drama. Kort prosess. Har ikke vært noe langvarig forhold.

Hjemme-date

Siste svar ti. 24 april 2012 18:57 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym smileguri

I en travel hverdag med jobb, barn, hus, osv osv så hender det seg ofte at det må litt planlegging til for å få til en date... I den forbindelse var det en fyr her inne som foreslo at om jeg ikke kom meg ut så kunne jo han komme hjem til meg for en prat. Må innrømme at jeg er litt skeptisk til hjemme-dater uten at man har møtt hverandre før jeg, og synes det er tryggest å møtes på nøytral grunn...
Hva tenker dere andre om det?

Hvordan får man oppdatert alder på profilen?
Står fortsatt at jeg er et år yngre enn det jeg er. Forsåvidt hyggelig det, men blir jo feil info.

Kleint

Siste svar ti. 24 april 2012 18:01 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym -redrum-

Bare jeg som får en ekkel følelse når jeg hører det ordet? Høres så....femi-fisefint ut....

Aktor Inga Bejer Engh blir bare penere og deiligere for hver dag.

Dere som snakke bokmål, hva sier dere?

Jenta eller jenten?

Da er det IKKE lov å nevne Conan, Superman, Barbie, Ken, Spiderman, Batman.....
Det må være en ekstensiell, eller som har eksistert.

Støttegruppe for de som syns det til tider er litt småkipt å være single... Her kan du trøste..klage litt, sutre litt, snufse litt.....

Fint sitat

Siste svar ti. 24 april 2012 07:45 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym ladyanne

Jeg fant nettopp et fint sitat på en mannlig profil, veldig sympatisk mann i mine øyne :

"A boy makes his girl jealous of other women, a gentleman makes other woman jealous of his girl"

Ikke dumt å kopiere denne gutta:-) Bare et tips.

Hvilken festival skal du på i sommer???

Jeg skal på slottsfjell festivalen :)

Vil gjerne fortelle om noe som betyr noe for evt forhold, men som kan være litt vanskelig å snakke om med en potensiell kjæreste. La meg kalle det logistikk-problemer i livet. Noen sier at bostedet til et kjæresteemne er en filleting, men er det alltid det? Jeg har et travelt liv i Oslo hvor jeg bor (er alenepappa her, har mange politiske verv her, mange venner her) mens jeg jobber i en mindre by utenfor Oslo som jeg togpendler til (dårlig å bilpendle, da parkeringen ved jobben koster 150 kr dagen, månedskort med NSB er bedre). Her på sukker har jeg møtt en rekke sympatiske og interessante damer som har en ting til felles: De er alenemødre og bor på steder som Hokksund, Svelvik, Rælingen og Drøbak, de er til og med alenemødre som har kjempedårlige samværsordninger i forhold til barnas fedre (eller 0 samvær). Altså bor barna med mor hele tiden og mor mangler frihet til å overnatte hjemmefra av og til.

Og jeg er i samme situasjon hva gjelder samvær. En 14-åring bor hos meg og vil ikke overnatte hos moren sin. Jeg vil ikke la 14-åringen ha ”alene hjemme”-helger. Og lignende bekymringer har disse mødrene fra steder som Hokksund, Svelvik, Rælingen og Drøbak. Flere slike damer har skrevet til meg og startet en kommunikasjon. Men, når jeg finner ut at de er alenemødre uten en skikkelig samværsordning, har jeg ikke en gang giddet å møte dem. For jeg vet at jeg mangler frihet til å tilbringe annenhver helg på Hokksund. Og hun mangler frihet til å komme til Oslo på overnattingsbesøk. Jeg har heller ikke bilen med meg på jobben, så jeg kan ikke kjøre på ettermiddagsvisitter til Svelvik eller der omkring. Og to-tre kvelder i uken skal jeg på politiske møter i Oslo, det begrenser også min frihet til å bygge forhold med noen ute i skogen. Man tenker at det blir for mye logistikkproblemer til at et eventuelt forhold er bryet verdt. Sorry! Litt trist er dette å tenke på. For det kan jo være noen gullklumper blant disse damene, men jeg avviste dem i utgangspunktet.

Rådet mitt er: Er du aleneforeldre og bor ute i skogen, da MÅ du ha en skikkelig samværsordning! Du MÅ ha annenhver helg helt fri! Mangler du slik samværsordning, da bør du enten finne kjæreste i nabolaget eller du bør flytte til Oslo f eks. (Forbausende mange av oss er forresten totalt uvillige til å flytte, gjerne pga barnas skole og venner). Logistikkproblemer bør tas på alvor!

Hvis man kommuniserer med noen som viser interesse her inne over lang tid.... man møtes.... kjemien er der for sex men ikke for noe forhold.... man blir enig om at dette er en grei løsning til man finner "den rette"... og brevene fortsetter og fortsetter og man føler man er kjempegode venner som kan prate om alt... Er det da for mye forlangt at man sier i ifra når man ikke "gidder" lenger... Jeg personlig synes det er forferdelig frustrerende når det bare blir helt stille...

Så ble det ikke å si "go natt" til min kjære i kveld heller...;((

Får vel legge seg alene i kveld også da...

*triste greier,men go natt folkens...*

Bilder!!!!!

Siste svar ma. 23 april 2012 22:59 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym Pictureboy

Greit nok for endel av diverse grunner at man ikke har profilbilde. Ser på de fleste kvinneprofilene her inne da at det er lagt inn bilder i albumet. Men hvilke bilder???? Blomstereng, blomsterbed, fjell, sjø, en bar i Barcelona, sandstrand, etc og da kanskje er bilde av personen med sola i ryggen (ser ikke en dritt av personen) eller på en av de uendelige toppturene de har hver uke (virker sånn) med hjelm på!!!!!! Eller et bilde man ser er scannet og ser jo med en gang at dette var personen for 20 år siden.
Utrolig. Har dere jenter ikke skjønt at dette er et salgssted for seg selv???? Vis varen uansett hvilke stand den er i for det er det dere selger!!!

... om jeg sier at hver gang jeg logger meg inn på sukker, hvisker en liten djevel "sucker" i øret mitt?

Hver gang!

Det tar 2 sek, og hver av oss må da kunne bli behandlet individuelt uten å bli begrenset av useriøse andre aktører.

KIng Oscar

http://www.youtube.com/watch?v=C1qZ8UuA_lI

*host*