Sukkerforum

Jeg ekke flink på gramatikken men heldigvis er jeg en fryktelig god taper ;)

etter kvinner og menn i aldersgruppe du ønsker.. Og se hvor forskjellig det er av kvinner og menn her inne.

Fytti grisen jeg har hard konkurranse. Ikke rart de gutta jeg synes er intr forsvinner fort.. Er jo overtall av supernydelige jenter her inne. Mennene derimot er veldig variable i forhold (nå snakker jeg på grunnlag av et søk der jeg søkte min alder 30-35 på begge kjønn)

Er det rart vi jenter har ryktet på oss for å ikke sjekke...

Dette er en tråd om at vi jenter gjør det meste for å virke attraktive for dere gutta.. mens ja.... ikke heeeelt den samme iveren andre veien så jeg.. ifølge det søket der... :p

Dette med førstemeldinger har vært diskutert her mange ganger, og det er mange forskjellige meninger om hvordan de bør være. Tenkte å la akkurat det ligge i denne omgang og heller forholde meg til at man henvender seg på ulik måte til hverandre, -og å prøve å ta baller:-) jeg ellers ikke helt vet hvordan jeg skal ta. Siden jeg aldri sender hei-meldinger eller lignenede korte meldinger som førstemelding er jeg litt usikker på hvordan jeg skal svare når jeg får slike selv... Siden jeg er kvinne ønsker jeg spesielt innspill fra dere gutta.

Jeg trenger litt hjelp med å forstå relasjonsprofilen..
Det er jo både en karakter som skal settes (fra 1 til 10), og så er det i tillegg fra Mindre Viktig til Absolutt Krav.

Hvordan skal jeg få fylt ut dette korrekt og hvordan vet jeg jeg har gjort det riktig?

var hos en kiropraktor med eldste på onsdag, en ung, kjekk og veldig hyggelig fyr.. tydeligvis synes eldste det også, for han hadde sagt til mommo'n sin at han hadde en plan.. mamma skulle gifte seg med denne kiropraktoren og det var flaks at vi skulle tilbake allerede på tirsdag... men lillesøster mente å neida mamma skal gifte seg med naboen... :P

hihi, kjekt med litt hjelp.
da han gikk siste året i bhg'en truet han med å sette opp plakater på kiwi... haha.

Andre alenemamma'r/ pappa'r som får litt "hjelp" fra de små? ;)

Hva gjør du en fredagskveld ??.
Sitter her selv med levende lys , vin og radio og hører det knittrer i peisen bak meg.
Nyter fred men skal innrømmherlige at det hadde vært koselig med besøk
og koselig med meldinger som tikker inn.

Blind date ??

Siste svar fr. 2 mars 2012 22:43 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym partytime

Hallo Sandefjord :)

Singel menn der ute , blir det noe liv på byen i kveld ?
Lyst på blind date ??

Før var det langt vanligere at damer valgte eldre menn, og menn valgte yngre damer. Jeg ser nå at jeg både får henvendelser og ser langt etter yngre og yngre "menn". Jeg har jo forstått at dette er en trend, men hva tenker dere om at ei jente dater ned i alder, og hvor går evt grensen før det blir ansett som "panisk"? Jeg skjønner jo at dette er litt alders avhengig, men om en f.eks dater noen som er seks år yngre som kvinne, er dette legitimt? Kun for nysgjerrighets skyld, har ikke turt å kaste meg uti datingen av disse unge mennene....

Dere som er på utkikk etter en kjæreste, hender det at dere skriver til en som ser bra ut men mangler profiltekst?

Vet dette er blitt debattert tidligere, og jeg er ikke av de som er spesielt flink til å smalltalke slik. Men idag så skjedde det, og det gjorde faktisk dagen mye koseligere.

Var i Sandvika på eu-kontroll med bilen, da jeg slang en liten kommentar om at så høyt turtall hadde ikke bilen min hatt på aldri så lenge. Det førte til at ei hyggelig ung jente som kom samtidig, lurte på om jeg hadde bilen på service. Det førte til at man ble sittende og prate en 5-10 min med ei jeg aldri har sett før, kommer sikkert aldri til å se igjen, og aner ikke hva hun heter.

Tviler vel på om hun er her på Sukker, men om du er så skal du vite at du gjorde dagen min. Jeg gikk ut i vårsola og varmen igjen med ett gladere og lystigere sinn, og ser helgen lyst i møte :) Håper forøvrig hun var heldigere med sin eu-kontroll enn jeg var med min. Men nå kan jeg godt skru litt bil i helga.

God helg til folket forøvrig :)

Vi er nå 12 stykker på hyttetur, synd dere ikke kunne bli med :)

Noen der ute som skal på byen i bergen til helgen ?

Inte fel

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym MIA

Fet sang/video

http://www.youtube.com/watch?v=2uYs0gJD-LE

Dere som kanskje er bevandret? Hvilke steder her i Oslo vil dere anbefale på en fredagskveld som dette? Hilsen ung mann på 30+

Hvordan reagerer du på en eventuell kjærestes venner av det motsatte kjønn? som h*n står nært, tilbringer tid med, og snakker med om alt. blir du sjalu? Er du interessert i å bli venner med dem? hva om de eventuellt har en forid sammen (men såklart er ferdig med det)?

Har selv et par-tre kompiser som jeg aldri kommer til å gi slipp på. han ene var min første kjæreste, og det ble slutt for drøye 5 år siden. Det er kun godt vennskap igjen. jeg kan godt finne på å se film med en kompis en kveld.

Er nysgjerrig da dette ikke ble godt mottatt av tidligere kjæreste. er det vanlig å reagere slik?

Fordi jeg er så forbaska hyggelig, velger jeg å poste denne, i håp om at den kanskje kan hjelpe noen. Jeg er flink til å dele. :)
Merk at siden dette er basert på studier med mange mennesker (selv om artikkelen er skrevet på en humorside), spiller det ingen betydelig rolle om din individuelle mening skiller seg ut, for her et det snakk om hva som funker for flertallet.

http://www.cracked.com/article_19663_5-insignificant-things-that- determine-who-you-have-sex-with.html
(Husk å fjerne eventuelle mellomrom som sniker seg inn, det skal ikke være noen).

For de som ikke orker å lese hele artikkelen på engelsk, kan jeg gi et kjapt sammendrag av de delene som er relevante for profilbilder. Min generøsitet eier ingen grenser!

Menn skal ikke smile. Deltagerene i studien ble bedt om å vurdere hvor attraktiv en person var, basert på fire ansiktsuttrykk: smilende, stolt/hovmodig, skamfull/trist og nøytral. Mannen ble ansett som mest attraktiv når han var trist, og minst attraktiv når han smilte. Kvinner, derimot, var mest attraktive når de smilte, og minst når de var stolte (slik jeg tolker teksten).

I tillegg har det noe å si om du bøyer hodet framover eller bakover, og her er meningene også motsatt på tvers av kjønnene.
Som mann er du mest attraktiv om du bøyer hodet litt bakover, slik at damene kan se undersiden av haken din, og som kvinne bør du bøye hodet litt fremover slik at mennene ikke ser undersiden av haken din. Dette har med høyde å gjøre; at menn generelt er høyere enn kvinner, så hvis undersiden av haken er synlig, blir det oppfattet som mer maskulint.

Håper det kan være til hjelp, og vær så god!
Merk også at tråden ikke er grønn, siden jeg er veldig glad i fjas.

Sukkerfester - erfaringer?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mjau

Jeg har ikke vært på sukker så himla lenge (en måneds tid), og har jo registrert konseptet sukkerfester. Og da lurer jeg jo litt på hvordan erfaringer folk har gjort seg på disse.

Hvordan er aldersspennet?
Har det ført til full klaff?
Kommer mange?
Annet verdt å vite?

Har ikke planer om det som er nå snart, men kan jo dersomattehvisomatte begynne å tenke på det neste igjen..
Fortell! :-)

Med masi rødvin, solveggen og radio er knall.
hva gjør du i helga???,

Hei!

Er det ikke høflig å presentere seg når man er ny et sted? Vel, her er jeg! Håper det er mange hyggelige mennesker her inne! Noen flere som er nye? Eller hva med dere som har vært her en stund? Har dere det bra?

Klem fra meg!

Hvorfor er alle pene damer fra Vestlandet eller Trøndelag, eller andre stender langt unna, ?
Ingen søte damer fra Buskerud, som vil ha en voksen, og ansvarlig mann, med fast jobb og eget hus.......
Hva er det damen leter etter om dagen?

Noe som har noen fornuftige svar på dette???

Jeg har vært singel i 4 år. På Sukker ca. 4 år. datert noen og møt mange. På tide å slutte med Sukker?

tur???

Ingen svar
(kvinne 29 år fra Akershus) Privat melding

Siden vi er så mange her inne som søker det samme. hvorfor ikke bare arrangere noe tur sammen ??!

Til gutta: Hvis dere får et gult hjerte av noen dere i utgangspunktet ikke synes er veldig pene (altså helt ordinære jenter), vil dere da skrive til dem?

Noen som blir med på "date"?

ja jeg vet at jeg kun må høre med han det gjelder for å få riktig svar men tenkte kanskje noen har vært borti dette før og har noen råd ihvertfall.

Jeg har skrevet med en fyr drit lenge, hatt en liten pause hvor jeg ikke hørte noe. Men så skrev vi en sms igjen og fant ut at vi skulle møtes. Var litt skeptisk til det siden jeg allerede hadde blitt betatt av han løpet av den tiden vi skrev sammen, og var redd for at jeg ville like han enda bedre når vi traff hverandre. Noe jeg gjorde, og blir bare mere fortvilet over hans korte svar på sms. hehe
er det normalt av gutter å skrive kort?
Møte våres gikk kjempe fint og fikk tilogmed par klemmer, og det var han som sendte den første meldingen, og bare etter noen få minutter etter han reise. Ser jo på det som positivt, men virker som det er kun jeg som må sende melding først får å få høre i fra han. Skriver jeg, tar det ikke lange tiden før jeg har fått et svar, men etter noen meldinger blir det bråstopp...dette jeg ikke helt skjønner :( er det at han ikke er intressert eller er det bare jeg som er utrolmodig siden jeg liker han?
Han husker jo ting vi pratet om i nov og det er jo litt søtt...
Og ja var han som sa vi kunne treffes igjen så håper jo at han mente det..

Er det noen som har noen råd.. eller har opplevd noe av dette før

han er jo såååå søøøøøt <3

Sitter i solveggen og nyter den herlige sola med godt drikke i hånden.
Mangler selskap av deg

kr.sand i finværet!!

Ingen svar
(kvinne 26 år fra Vest-Agder) Privat melding

Noen som skal ut å kose sæ i sola å en tur på byen i kr.sand i kveld?:)

Urettferdig

Siste svar fr. 2 mars 2012 09:18 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym Sebastian

Hvis en dame har lyst til å ha seg, kan hun bare stille seg opp i en bardisk med blafrende øyevipper. Slik funker det ikke for menn.

Hvorfor er verden så urettferdig?

Hvor lang tid tar det for dere (damer og menn) før dere tar steget videre fra chatting til noe annet, som å be ut/treffe den personen?
Det er sikkert individuellt, men har så langt liten suksess her :(

Da er jeg tilbake :)

Håper det er noen søte, snille damer her inne :)

Sukk :)

Siste svar to. 1 mars 2012 22:16 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym kveita35

Å, alle dere kjekke, unge menn som sender søte meldinger til en gammel krok ... hvor var dere da jeg (også) var 25? Dere er helt nydelige, men jeg vil jo ha en voksen mann :) Noe som ikke betyr at jeg ikke setter pris på oppmerksomheten altså! Stå på :)

For tida er alle de 5, med det blotte øyet synlige indre planetene, enkle å observere.

Tidlig på kvelden synes Månen lett sammen med Venus og Jupiter. Rundt kl 19, er Merkur synlig en kort stund straks mørket faller på.

Senere på kvelden går Mars og Saturn opp. Mars og Venus er synlige samtidig på hver sin side av himmelen en liten stund.

Forhåpentligvis blir det klart vær de nærmeste dagene også, så alle får sett!

Restaurant date

Siste svar to. 1 mars 2012 21:31 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym bigspender

Nice - har scora hot date med det som kanskje er drømmedama!! :) Happy, jeg:))

Har tenkt å ta henne med ut å spise i Oslo, hva anbefaler sukkerfolket? Stikkord: middels - dyrt, romantisk stemning

Kjør forslag!!

Jeg har matchtall NULL med en fyr...? Kikka bare litt på de som hadde besøkt meg.men NULL?? Det pleier stå under 70, vel...? Well done..!

MEN, det er noe jeg synes er fasinerende hver gang jeg ser på online lista, chatlista, nye brukere lista osv...

Hvor varierte vi mennesker er utseendemessig. Sånn i alle detaljer. Utrykk, smil, neser, bryn, hårfeste, bredde på skuldre, øyefasong, smil med el uten velholdte tenner. Ser personen snill ut, eller slem.. eller stakkarslig, eller rampete.. osv osv.. listen er uendelig..

Så da tenker jeg.. Er det kun oss mennesker som oppfatter oss selv som så forskjellige.. Har andre dyreraser slike forskjeller tro. Bare vi mennesker ser kun få variasjoner i andre raser av dyrerasene?

Vil f.eks en sjimpanse se så mange variasjoner i en annen en, som vi ser på medmenneskene våre? I form av intrykk av person, og utseende?

Hva synes dere?

Vet jeg er litt vel naturfaglig filosofisk her.. men jeg liker å tenke over slike ting jeg da..

Æææh. jeg fyller 22 om nøyaktig en mnd i dag :-(:-( plutselig føler jeg meg så voksen. snufs. normalt å få panikk allerede? Føler jeg har dårlig tid her! *ler*

Nå skal jeg høre på Justin Bieber på trass kun for å føle meg ung igjen. han blir forresten 18 i dag. Skulle ønske jeg var 18. Vi kunne vært 18 sammen :-(

*nå går verden under, heiiiiiiii*

;-)

Hvorfor går ikke admin mer gjennom profiler som kommer opp? Har nå fått et par meldinger fra noen fra Rusland, Estland, Litauen, Polen som vil jeg skal skrive til de på en msn eller yahoo chat. Dette er jo klart bare noen som er ute etter penger....

Veldig irriterende!

Hei folkens! Sto bak en gutt/mann forleden i kassa på butikken, og greide ikke å unngå å legge merke til at blant de få varene lå en pakke kondomer.. "ok" - tenkte jeg. Heldig fyr han der, som skal på date ellerno..
Så kom tanken:
OM han skulle på feks førstedate, uten noen lovnadder om noe som helst, og var så heldig å få henne til sengs (eller annet sted forøvrig)..
Så i kampens hete drar han frem kondomene.

Spørsmålet er da: Er han en ansvarsfull person - eller er han bare "utspekulert", og viser at dette var planlagt fra hans side?

Gjør et nytt forsøk etter positiv respons :)
Øl, Oslo, fredag.. Hvem er med?
Alle som har lyst har lov

hei er det ei dame her som har lyst til å være med på reise livs messa på lillestrøm på lørdag formiddag.hyggelig om vi hadde vært to .Tom

Hei

E lite respons å få her inne. Ka skal til damer?

Avslører her de tynnes hemmelighet.
Spis aldri etter klokken, men når du føler deg sulten.Det er ikke farlig å føle litt sultfølelse.Dropp frokost.Forsyn deg bare en gang og ikke spis deg mett.La det alltid ligge igjen litt på tallerkenen.Minst mulig sukker og salt.
Aldri spise sjokolade,potetgull,kaker,desserter ol.Unngå å putte noe i munnen med mindre det er noe som gir næring.
Løft på ræva med en gang, om noe skal flyttes eller bæres til ett annet rom.Det er det jevne over tid som teller .

Og tilslutt, det er matinntaket som gjør at du legger på deg,ikke manglende fysisk bevegelse.

hvor mange frierier jeg kommer til å få i morgen. Det er jo dagen hvor kvinner kan fri, så jeg antar jo at en mann som meg vil få postkassa ganske full iløpet av morgendagen. Noe annet ville jeg finne meget merkelig, såpass ærlig må jeg kunne være. Lyser det ikke knallgult på Post'n da, så må jeg jo vurdere om Sukker er det riktige stedet for meg å finne en kone...

http://www.overclockers.com.au/pic.php?pic=images/newspics/13jan12/7.jpg

Mange år har det blitt på datingsider, men ingen kjæreste har jeg fått, men desto flere skuffelser. Noen ganger tenker jeg at det er noe galt med meg, andre ganger tenker jeg at den som setter pris på meg har ikke truffet meg enda.

Ødelegger nettdating troen på oss selv eller er det smart å være aktiv i jakten på kjærligheten? Tenker dere at h*n ikke kan ha noe å tilby jo lenger dere ser at vedkommende er medlem på sider som dette?

Som overskriften sier, hva skal til for at du blokker en person og hvorfor?

For å gjøre en lang historie kort;
- traff en her inne i fjor sommer, vi fant tonen og datet i ett par uker
- så fikk han kalde føtter, mente det gikk for fort
- så kom han over sjokket og vi fortsatte med sms'ing siden vi da var på ferie på hver vår kant
- så flyttet han utenlands, men vi fortsatte med sms'ing
- så dro jeg på besøk til han
- så sa han at vi ikke ville det samme.....
- da brøt jeg all kontakt!!
- så sendte han god jul melding
- så sendte han godt nytt år melding
- og nå for ett par uker siden kom meldingen - jeg savner kroppen din, jeg kan aldri bli lei av deg...

WTF?!!??

Siste melding resulterte i fire timers intens sms'ing fram og tilbake....

Jeg regner med at han skjønner at jeg ikke har forandret agenda sånn helt uten videre, men at jeg fortsatt er interessert i en kjæreste... Og jeg likte og liker jo han veldig godt - men jeg lurer på hva hans agenda nå er? Han er tilbake i Norge til sommeren etter endt utenlands opphold og da vil han treffe meg....

Er dette kun en booty call?? Hva mener dere menn og gutter her inne?

Siden det er så mange flørte tråder kan vi like godt flørte med nesa...
Nesekosing :)

Så neseflørt med den over deg ;)

http://www.side2.no/livsstil/article3345741.ece

Der har du topp 10 !!!!!