Sukkerforum

Jeg lurer litt på hva dere andre tenker om, og gjør i ferien? Jeg er singel og barnløs, og føler at hverdagen er fin og sosial, men at feriene etter at jeg ble singel (har vært gift mesteparten av mitt voksne liv), har vært en liten utfordring..Skulle ønske jeg hadde andre single, barnløse å reise på tur med, og har kikket litt på singelreiser av ulike slag uten å bestemme meg for noe. Hva gjør dere? Reiser dere med foreldre, søsken eller annen familie? Alene, eller på arrangerte singelturer? Noen som har tips, råd og erfaringer?

Hei😊 Jeg har fått en forholdsvis høy match med mange, men begynte pluttselig å undres på hvordan andre ser på " dette" tallet. Bør det være over 90? Er 80 Ok og hva er egentlig en høy match😳
Hva tenker dere?

Og hvilket merke foretrekker du?

Puh!

Siste svar lø. 1 juli 2017 14:39 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Når en gammel klassekamerat, som jeg vet er gift, dukker opp på Tinder... Ingen god følelse, selv om jeg ikke har kontakt med han jevnlig, og heller ikke vet hvilke avtaler han og kona eventuelt har. Puh!

Alle har sine greier.. . store eller små.
Noen er mere hemmende eller bare små rare personlighetstrekk.

Regner med at dere ikke har tenkt å blottlegge dere fullstendig her.. men har dere datet noen med snedige hengups som har vært avgjørende for å ikke utvikle forholdet?

Når jeg har datet en mann, tydelig vist interesse for ham, han er unnvikende og "forsvinner", for så å ta kontakt med meg igjen etter flere måneder, blir jeg ikke sånn veldig sjarmert.

Hva skjer?

Siste svar lø. 1 juli 2017 00:17 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Trøstesløs

S.W. Øverl...d har visst ei på si nå.. Det ryktes at bilen hennes ble sett utenfor huset hans på Sta.....

Jeg trenger en ny serie!
Liker:
- homeland (ELSKER!!!)
- game of thrones, digger - selvom jeg egentlig ikke liker fantasy
- prison break (ja jeg ser den nye)
- lost
- house MD
- greys anatomy
- the killing
- the knick
- top gear
- 24
- friends
- seinfeld

Serier jeg prøvde å se, men ga opp midtveis fordi jeg kjedet meg:
- orange is the new black
- orphan black
- narcos
- house of cards
- the wire
- dexter
- suits
- shooter
- hannibal
- the OA
... og en god del andre

Serier jeg har sett gjennom, men hater:
- breaking bad
- x-files

Så: kan noen hjelpe meg med den kanskje umulige jobben å finne en serie jeg kan like? Helst action/thriller/drama, slik man er spikret foran tven og skriker NEEEEEI når det viser seg at det er en hel uke til neste episode? Hjelp meg!!!

Eg har lyst å gå på kino og kanskje har du også?
En helt uforpliktende kino :)

Har lyst å se noe lettspydd og undrholdende
Pirates of the Caribbian eller The Mummy eller Transformers :)
Hvis du har lyst så gi en lyd :)

Hvor lenge har mennene her inne vært singel?

har midlivskrise.....

Menn i trenings tights
Med 6 packs og naken overkropp
sykkel
kano
ryggsekk
ski
fjellklatring
rafting
Som holder og noen ganger kysser en fisk....wtf ???
Som tar selfie og ser ned i kamera....alle ser ut som de har DEN nesen...
Menn som vil ha barn
Men som står opp kl 5 og går og trener før jobb
og legger seg kl 22....

Eg må jo snu hele livet mitt på hodet for å passe inn i livet til noen av disse

Ellers er det mye vindrikking for de kultiverte og øl....mye øl på mange bilder.....med solbrent nese en eller annen eksotisk plass..

Sjelden eg ser noen som liker sånn *kjedelige *ting som meg..

Er profilene til damene like ?

I så fall er det rart at ikkje alle finner seg kjæreste på treningstudio, på ski, på rafting ,iglobygging og gamme camping...
For å ikkje snakke om på fjellet-så mange som går på fjellet her inne, så burde det vært fullt og eg burde sett alle fra mitt stuevindu der eg ser på noen av våre vakreste fjell her i Bergen...

Hvorfor er det blitt slik at nesten alle kvinner kunn ser etter menn som er totalt a4? Har man ikke jobb,hus,rikdom,null skader så blir man ikke sett på engang. Og er man desverre uføretrygdet så fryser det kaldt nedover ryggen på jentene og de ser aldri på resten av profilen til personen. Så vil bare fortelle dere kvinner at det finnes menn med hus og bil som desverre er utenfor arbeidslivet som kan være like god partner som vanlige 'a4'. Men verden er blitt ett jag etter alltid ha mere og mest. Synes det er på tide verden senker skuldrene litt.
Hva mener dere om dette? Ble det for hard kost eller?
Ha en fin sommer folkens ;)
Håper dere finner kjærlighet uansett om dere er uføretrygdet eller arbeidshest ;)

Når jeg ser en edderkopp skriker jeg ofte til. Om det er en mann i rommet ender det alltid med at jeg får ham til å fjerne den. Men om jeg er alene i leiligheten og en edderkopp vise seg... Jeg klarer jo faktisk å fjerne den selv. Pleier i lure den til å krype på en avis eller noe og løpe til vinduet og riste den av 😂

Noen andre som merker pinlige tendenser når menn er i rommet?

Trenger å høre litt hva menn flest tenker om kompliment som dette i første melding.

Jeg fikk nettopp besøk på profilen min av en mann som fikk hjertet til å slå kolbøtte. Jeg tenker da med en gang at han har jeg vel sikkert ikke sjans på. Men så har jeg jo også lyst til å vise at jeg likte ham

Det som faller meg inn å gjøre er å bare skrive slik: Vakker mann!

Da er han jo på ingen måte forpliktet til å svare annet enn takk. Og dersom han er interessert kan han jo svare litt mer.

Men så er jeg også redd for å gi kompliment. Noen liker ikke det.....æsj altså....så vanskelig det blir med en gang man liker noen. Hjelp!

God kveld alle damer.

Noen som kan ta en titt på profilen min og si hva du mener om den?
Setter pris på ærlige svar.. Blir ikkje lei meg...hehe..
Send gjerne en privat melding,, biter ikkje..

Planen var ikkje nett å betale her igjen,men med 2 skoler og lite sosialt liv det siste året er det lite dating. Møter ikkje så mange på bussen :D

Er den noen kjente folk her ? event noen ukjente :)

God sommer <3

Sitter her med livslysten og sommergleden inni meg så jeg føler nesten at jeg sprekker. Nå er det bare en liten uke til jeg pakker kofferten og setter nesa mot de greske øyer. Har lastet ned en spilleliste fra Spotify som inneholder alle mine gamle og nye sanger som jeg digget i min ungdom. De sier at musikk og dufter frembringer minner på entotre og det stemmer virkelig.Må jo bare danse,danse og danse når rytmene fra 70tallets disco strømmer ut fra høytaleren.Jihooo. Har jo vært her en stund nå og etter ørtenførti meldinger fra enten menn som er gift eller ute ettter min fantastiske kropp!!!! så tar jeg det helt kuli.Så til dere alle sammen: Ha en fantastisk fin sommer med masse sol,vin,flørting og ferie. Klem fra en som danser inn i solnedgangen på Kreta med Supertramp på ørene:=))

Er nysgjerrig på kva eigenskapar våre moderne norske kvinner ser etter i ein mann. Er eigenskapar som styrke; mentalt og fysisk, mot og maskulinitet viktige og avgjerande faktorar, eller er det meir feminine eigenskapar som har teke plassen? Har personlig litt inntrykk av det sistnevnte. Eigenskapar som intelligens, empati og sympati etc treng ikkje takast med, då eg anser det som likevektig på både maskuline og feminine plan.

Hva er det med juni måned? Du sitter der og blir glad når du får melding fra menn men som viser seg etter et par minutter med de obligatoriske "hei" "hvordan går det" og spørsmål om jobb og interesser bare handler om sex og bilder av penis.
Av de 5 jeg har kommet i kontakt med her på sukker har 4 av dem vært full med grisemeldinger.
Flere som opplever det samme?

Hvis dere kvinner har en elsker: Hvor mye eldre er det greit at han er?
Hvor mye yngre?

som ikke er gift eller i et forhold. En som vil ha hele meg, og ikke bare kroppen min. En som vil dele opplevelser og tanker med meg. En som jeg kan le sammen med, være stolt over å kunne kalle min kjæreste. Og som vi er hverandres nr. 1 for.

Enda en gang har jeg nesten latt meg lure. Begynte å skrive med en flott mann som virker til å passe meg bra. Og vi har begge fortalt hva vi ønsker å finne. Etterhvert kommer det likevel frem at heller ikke han er fri. Han har en samboer, men ønsker en elskerinne 😣 Ahh!! Blir både skuffet og irritert 😒 Men dette er vel en del av gamet, så er det bare å lete videre.

Tenk på om du hr noen :)))

Skal begynne med massasje, med olje, og trenger noken ivrige sjeler som kunne tenkt seg dette gratis for at eg kan få endel timer her.
Så må jo høre med litt folk om de hsr noken de kjenner dette kan passe for.
Kanskje du kjenner noken som kunne tenkt seg gratis massasje ein time eller to. ? 🙂

- Er tilbake etter en lengre pause. Jeg vil høre om du/dere har opplevd følgende: Du går på gaten, langs veien eller på et kjøpesenter. En person kommer mot deg. Helt tilfeldig selvsagt. Men i det dere krysser hverandre, møtes blikkene. I det ene sekundet dette varer, rekker du å få med deg et interessant ansikt, smilet, det underfundige blikket. Det er akkurat som du vil snu deg og rope tilbake, få kontakt. MEN - så pinlig det kunne blitt da, særlig hvis den personen ikke var det minste interessert, tenker du. Men likevel: Gikk jeg glipp av noe som kunne ha blitt noe spesielt....Hva skjedde nå?....

Lykke til videre alle sammen og god sommer😃

I løpet av ei uke legger jeg merke til mange ting som undrer meg.

Er det noe som undrer dere?

Fikk nylig melding fra en jeg sendte en melding til med et "hei😊" og fikk da hva jeg oppfattet som et halvskarpt svar tilbake, at om jeg trodde jeg fikk kontakt med noen på den måten, kom jeg nok ikke langt... svarte høflig tilbake at det for meg var et tegn på innledende interesse som invitasjon på å lese min profil for å se om vedkommende var interessert. Er ikke det bra nok?

Har vært av og på her en stund, og har tidvis skrevet lengre meldinger, men føler det er litt " forgjeves" å utlevere meg ytterligere om jeg i utgangspunktet da ikke er i vedkommendes interesse. Derfor har jeg valgt å gjøre det slik nå, er ikke det like greit enn en felles lang " copy&paste melding? Føler jeg har en utfyllende profil som forteller litt... eller er meningen at vi skal skryte uhemmet av dem vi skriver til for å få dem på kroken??😂😂

Er forøvrig ferdig her idag, nytteløst dette😊

Etter ca 14 dagar innpå her kan eg ikkje direkte sei eg er imponert av nivået. Her er folk som klart og tydlig har oppholdt seg i månadar, om ikkje år. Ingenting er visst godt nok, eller? Skjønnar jo at ein del kvinner syns det er stor stas å få masse oppmerksomheit frå alt mulig av menn(som kan vrenge ut av seg det meste for å få seg eit nummer) på ein slik plass, sidan dei ellers ikkje ville fått det ute. 87% tullete menn og 8% kvinner utan bakkekontakt, gjerne ikkje så rart ein får litt bismak i kjeften av heile greia. Inni den siste 3 prosenten finns forhåpentligvis litt fornuft.

Våkne tidlig en lørdags morgen av at regnet slår mot soveromsvinduet. Vi velger å ikke stå opp. Frokost, lunsj og middag i sengen <3

Kanskje en tur ned til grønnsakshandelen for å kjøpe juice.

Hei alle sammen!

På sankthansaften inviterer vi til vors for våre medlemmer på Gaasa i Oslo Sentrum. Med godt vær i sikte og eget uteområde gleder vi oss til å nyte kvelden med dere! Vertinne & DJ Merah (altså, meg) steller i stand til mingling med dansbar funk og 80-talls musikk i bakgården.

Tid og sted:
Kvelden starter klokken 18.00 den 23 Juni. Gaasa ligger i Storgata 36 J, 10 minutters gange fra Oslo S.

Påmelding er gratis!
Vi regner med at det blir fullbooket, så det lønner å melde seg på tidlig! Gå til Events - Sankthans-Vors for å melde dere på.

Vi sees på Gaasa!

Jeg er bare nyskjerrig for har ikke fått all verden med respons og såå håper jeg det er noen her med erfaring som kan fortelle meg om det faktisk har effekt å kjøpe Expo eller ikke
men nå skal det jo også sies at jeg har NULL erfaring med nettisder som dette og dating generelt så jeg hakk'e peiling på hvordan jeg skal innlede en samtale :P

Den rette

Siste svar to. 22 juni 2017 08:01 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvordan vet man om h*n er den rette?

Jeg prøver å tenke at den jeg møter ikke nødvendigvis er den jeg blir gammel sammen med, men at man kan ha det fint sammen en stund likevel. Men selvfølgelig hadde det vært aller best å være sammen livet ut.

Hva tenker dere?

Jeg har utvekslet hyggelige meldinger i flere uker med en i fra nabobyen. Mange felles interesser, artige små meldinger via Twitter.
Der kobles jo dette mot FB kontakter, vi har tre felles.
I dag spurte jeg en venninne om hva hun synes om ham, da dukker det opp at han har en kjæreste som har vært der i årevis.
Jeg ble temmelig satt ut for dette er jo lett å oppdage så det hadde ikke falt meg inn at det var en mulighet en gang.
Jeg har ikke fått spurt ham om dette enda, men er en illusjon fattigere.
Endelig en hyggelig mann , passe alder, passe avstand, men du så upassende sivilstand.
Blir forbannet jeg for dobbeltspill liker jeg ikke.

Noen fra Bergen her?
Eventyrlysten, helst med barn fra før og i alderen 33-47?😄

Jeg er selv 34 og 2-barns mamma til 2 fantastiske gutter💙💙

Er det noen som har noen tips til den første meldingen?

Konflikt mann-kvinne: Ei kvinne som tar feil, og ikke innrømmer det, er hard å snu. Handler dette om mannskomplekser, å faktisk ikke ville innrømme å ta feil på grunn av at det er ovenfor en mann, for så å bearbeide egne følelser og tanker i henhold til sitt mannskompleks, som igjen da fører til at hun avslutter de følelsesmessige båndene?

Sommer 2017

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Tyren

I'm waiting for that feeling
Waiting for that feeling
Waiting for that feeling to come

Oh my baby, oh my baby, oh why, oh my

Hjelp! Er det noen damer som har lyst til å reise på ferie sammen med meg?
Hilsen Romika43

Oppdatering av profil

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Blåmeis

Har akkurat brukt en del tid på oppdatere profilen min. Men nå når jeg går inn på profilen min så er alt som før 🤔 Må teksten godkjennes før den blir lagt ut, eller har jeg mistet den? 😣

I dag kom det bort ei lita jente på bussen og sa at jeg så snill ut så hun ville sitte ved siden av meg. Kan ikke gjøre noe annet enn å smile da. Og det kom en liten tåre. Hun var kanskje 6 år. Mammaen hennes sa hun mente det.

Hvor bevist er mennene her inne på hva dere har på dere, feks til en date eller til hverdags, og hvor mye legger dere damer til antrekket til en mann når dere besøker profilen?

Ser også mange som klager på at de ikke får svar og noen som synes mennene ikke er kjekke nok. Tl hjelp har jeg lagt ut noen bilder på min profil av hvilke type bilde og klestil, aniktsutrykk som kan bedre reultatene deres. Enjoy og kom gjerne med feedback og meninger:)

Er det noen som merker at det er falske profiler her?

Vet at dette helt sikkert er tatt opp før! Men jeg syntes det er så rart at når jeg sender meldinger til 30 damer her inne så er det bare 5% leser meldingene. Helt greit får meg at de ikke svarer det tar jeg som ett nei, men å ikke lese meldingene syntes jeg er rart, er det ikke derfor vi er her?. Jeg syntes selv det er stas å få meldinger, men hva vet vel jeg som er en vanlig kjedelig gutt

Oi du er så sterk at det må være mange damer som liker deg. Skal legge til at hun sa "pappa" inni der og, men åkkesom. Det kjekkeste eg har hørt. Så er det det som skal til jenter? Er det "bare å være sterk" 😂 😂 😂 😂 ????

Ytterst få (nesten ingen) av de damene jeg matcher med, eller har lyst til å komme i kontakt med - har fylt ut sin relasjonsprofil....
Hvilket er SYKT irriterende(!)

Gjør deg selv (og alle oss andre) en stor tjeneste - fyll ut profilen ordentlig så vi slipper å leite i blinde, eller kaste bort umenneskelig mye tid og meldinger på ting vi kunne brukt på noen andre, eller noe annet. Det tar deg toppen 5 min!

Ved å møte en profil som ikke er ferdig utfylt, tenker jeg bare automatisk at personen er 'useriøs' eller at det ikke er noe særlig 'tak' i dama. Jeg liker i alle fall damer med intitiativ og som er dedikert i hva de gjør eller går inn for!

Begynner nesten å lure på om det er meg det er noe galt med og at jeg søker etter feil damer... mulig jeg har for høye forventinger til det motsatte kjønn. Bare frustrerende.

5 min av din tid kan spare deg og oss andre for et livstidsmedlemskap på Sukker.no just sayin' 😅

Noen andre som gleder seg til Piknik i Parken i år? Solange Knowles kommer, blant mange andre kule artister! Du har muligheten til å vinne 2 billetter til deg og din date hvis du deltar i konkurransen vår som ligger ute på: www.facebook.com/sukker.no/

Ellers ønsker jeg dere en kjempefin uke videre =)

Jeg trives godt i mitt eget selskap (men jeg er fryktelig glad i å prate også, så det er jo et lite paradoks). Jeg er ikke typen til å prøve å plukke opp damer på byen for å "lure" dem til sengs (Jada, jeg vet, "it takes two to tango"). Jeg er sikkert kjempe gammeldags, men jeg synes slik hører hjemme i faste forhold. (For min egen del, jeg dømmer ikke andre.)

Men nok om det, det jeg egentlig ville frem til er at nå har vi så fantastisk sommervarme her på grensen mellom øst- og sør-landet, og jeg merker at akkurat nå savner jeg ei å dele en flaske hvitvin med på verandaen.

Tenkte jeg skulle skrive en "dagbok" for alle datene jeg har via nette slik at folk kan bli inspirert, provosert alt ettersom eller kan plukke opp noenting hvis de føler det kan komme dem til nytte...nå e rikke jeg noe forholdsperson noe alle disse jentene vet eller jeg forteller de, før noen brøler ut at jeg er en løgnhals som lurer jenter..

dagens date søndag: Hadde skrevet med henne kvelden før og hun bare var i byen på feire, sa vi kunne ta en kaffe før hun dro tilbake og at jeg ikke var ute etter noe seriøst, det syntes hun var topp og vi møttes.

antrekk jeg hadde: Grå jeans med hvit bestefar genser og grå frakk med gåre converse
Hun var ganske søt og pen og selv om hun bare var 19 så følte jeg at kjemien absolutt var der. Tok henne med på en cafe som e r90 talls inspirert og vi snakket litt om barndommen. Kommer frem at hun liker samme serie som meg noe som var kult siden det e rfå jenter jeg møter som liker den type serie. Foreslo at vi så den hos meg og at jeg bodde over veien.

Hun ble med og hakveis i serien begynte hun å legge seg tett intil meg. Ettervert ble det klining og resten er historie. Etterpå dro hun smilende til bilen før å kjøre tilbake til hjembyen og lovte å si fra neste gang hun var her.

tips: Ta date til et sted du kjenner godt og har et forhold til, da er det lettere å få praten i gang. Vær også ærlig med dine intensjoner og slapp av og kos dere :)

Det er noe jeg er litt nusgerrig på å høre fra dere damer. Jeg elsker å lage mat og er hobbykokk og merker med en gang jeg forteller det eller lager mat til en date så blir de litt eksta nysgjerrig:)

En sommerklem fra Bjørnar

Jepp, haha må nok bare bite i det sure eplet og kaste inn håndkle... får ikke i pose og sekk. Både en deilig, rå mann med hjerne ;)

Så hva velger en da? Hjernen el den rå deilige?

Hmm svart på "den" før her inne i hvert fall noe lignende... snur .. det må nok bli den rå deilige... har så spesifikk "sær" smak når det gjelder menn... og får liksom ikke "det" utseende med en nerde hjerne... sååå da får jo hjernen bli tilfredstilt andre steder da, for jeg må nok gå for den rå og deilige;)

Noen andre her inne som har noen tanker rundt dette?

Mulig jeg provoserer noe nå, men hvem bryr seg a? Natta nå går jeg å legger meg;)