Sukkerforum

Jeg ønsker å se hvordan du ser ut nå. Ikke gamle bilder.
Jeg ønsker å vite din fysikk. Ikke hvordan du ønsker å være.
Jeg ønsker å vite din alder. Ikke hvilken alder du føler deg.

Vær deg selv med stolthet. Det er kanskje akkurat det en annen faller for😊

Noen damer som skal på ferie til Phuket i August 21.08.17?

Alle har forskjellige forestillinger om hva og hvordan en date skal være..
Noen vil ha klassisk middag, levende lys osv, mens andre foretrekker paint-ball..
Hvor på skalaen er du?- hva er en bra date😉

Hjerter.

Why? Why?
Jeg skjønner virkelig ikke poenget med å sende et hjerte, og la det bli med det.

Bokmerking? Eat a donut!
Interessert? Da sender du en melding vel!

Hjelp meg å forstå.
Som en avdanka 90-talls komiker ville spurt; Hva er greia?

Elsker?

Siste svar lø. 20 mai 2017 10:38 (226 svar)
Skjult ID med pseudonym Skrivekløe

Jeg har nå vært på Sukker i et par år, men er fremdeles singel . :)

Er en dame på over 50, sprek som bare det, men altså uten kjæreste, og for å være ærlig, så er jeg lei av å lete.

Et par ganger har jeg fått tilbud fra menn, som er helt klare på at de ikke er ute etter et forhold, men kun sex. Disse har jeg høflig avslått, men nå lurer jeg på: er det noen som har takket ja, til et sånt "forhold"?
Jeg innbiller meg, at har jeg først sagt ja til sex, så er det vanskelig å unngå at følelser blusser opp. Ihvertfall hvis dette pågår over tid.

Noen som har opplevd dette?

Er det noen der kvinner her som kan tenke seg og møte en gutt i irullestol ?

Våknet opp og var overbevist om at det var mandag i dag.

Budnad

Siste svar to. 18 mai 2017 16:28 (104 svar)
Skjult ID med pseudonym Lilly

Noen som skal oppdatere albumet sitt med noe budnadsbilder etter konfirmasjoner og 17.mai?

Hot or not?

Hvordan er det. Er det truseløs som gjelder på 17 mai??

- Bortsett fra å gå i tog, spise pølser og drikke brus da :)

Gratulerer så mye med dagen alle sammen 🎉🎈🇳🇴😊

Hvor mange leser gjennom en lang profiltekst her? Er det sånn at folk bare sveiper gjennom fjelltopp bildene og blir skremt av mange bokstaver etter hverandre?

Noen som vil bli med på date med meg på 17.mai

...eller hvordan tilbereder man best en lårhøne?
Undringer som melder seg rett før nasjonaldagen er også: hvor kjøper man billetter til toget?

Og hvorfor har man valgt en smør-på flesk-på fett løsning når det gjelder stedsnavnet "Nesoddtangen"? Nes, odde og tange er jo det samme...klarte man bare ikke å bestemme seg?

Undringens tid er ei forbi, som de gamle emissærene sa..

Noen av forumets medlemmer som spiller poker?

Jeg har i flere år spilt litt nettpoker på hobbybasis.
Nå vurderer jeg og starte med andre varianter av poker....

Har diskutert dette noen ganger og min erfaring er at de fleste heterofile menn foretrekker det naturlige. Eksempelvis heller litt mindre, varme og myke bryster som henger litt, en større, mer struttende og falske.
Men det rareste er de som forstørrer leppene sine. Vet faktisk ikke om noen som har blitt mer attraktiv etter å ha gjort leppene større. Smaken er som baken, men kom igjen! Det går mange rundt som vandrende reklame mot inngrep i leppene. Likevel foregår det stadig. Noen som har meninger om dette?

Hvordan vet man om en er attraktiv, er en mann som har slitt med selvbildet i mange år. Jeg vet at alle sier at utsende ikke betyr noe, men det betyr nok mer en de fleste vil innrømme. Jeg er ganske beskjeden av meg, men opplever lite respons fra damer som jeg finner attraktive, de som viser interesse er som regel 5-15 år eldre ,(også her inne)
Damer vil gjerne være venner med meg, men aldri noe mer. Blir usikker av sånt :-). Noen som har opplevd det samme, og eventuelt funnet svaret?

Lørdag kveld.
Er du fornøyd med helgen så langt?
Har du gjort noe spennende?
Skal du gjøre noe spennende; gå på en date, f.eks?

møtte han ikke denne helga heller... men fikk lest de gamle avisene, vaska badet og lada batteriene:-) så nå er jeg klar;-)

Har du et spesielt sted/setting som du kunne tenke deg å befinne deg med en du liker godt? (har da blant annet i tankene to stk varme og svette kropper).
Husker selv jeg var på fjelltur som ung og gikk forbi et telt som stod på en bitteliten plen i et fjellandskap med åpningen ut mot en flott dal. Husker ikke lenger nøyaktig hvor dette var, men utsikten var mektig og ved teltet, som lå usjenert til, satt et par og lagde mat eller noe. Tenkte når jeg gikk forbi at dette stedet må jeg huske og en gang komme tilbake med en dame og et telt, og "tilfeldigvis" finne dette stedet. (Den planen ble aldri gjennomført).
Noen som vil dele et drømmested eller annet? Både seriøse og useriøse kommentarer er fint i denne tråden.

Nå er jo ikke jeg akkurat noe Eurovision fantast da akkurat.. Men når det da allikevel er finale i kveld og jeg og kyllingene sitter her stappmette og ikke har tenkt å flytte oss fra sofaen på noen timer er det innlysende hva som er på programmet.

Her legges det opp til vorspiel, fæst og nachspiel.
Poengdeling av tekst, melodi, sceneshow og kostymer er selvfølgelig på sin plass

Noe som skjer i helgen😃

I siste Datingmagasin skrev Preben at det kan bli for mye hygge, og det var én del som skilte seg ut for meg.

"Men kvinner som chattet med menn som var imøtekommende og hyggelige var derimot ikke like begeistret. De var skeptiske, og oppfattet dem som mindre maskuline og dominante, og dermed også mindre tiltrekkende."

Og det er vel akkurat her skoen trykker. De fleste menn ønsker nok å kunne være seg selv. Være hyggelige og imøtekommende, for jeg velger å tro at de fleste er det (selv om det finnes mange eksempler på menn som ikke er det). Og jeg tror de fleste menn liker å være det. Det er jo slik vi stort sett i er i møte med venner, familie, kolleger og fremmede. Pluss at det er kvaliteter som er er viktige for et fungerende parforhold.

Men samtidig føler vi at det ikke er nok. At vi må ta på oss en maske for å være tiltrekkende. En maske av imponerende bragder og egenskaper, av selvsikkerhet, fryktløshet, usårbarhet, lederegenskaper og at vi er så spennende. Vi tør ikke vise hvem vi egentlig er i frykt for at det motsatte kjønn skal synes vi er bra nok som vi er. Vi er bare mennesker vi også, ikke superhelter, men vi er redd for at det ikke er nok.

Så hva synes dere? Menn, føler dere på dette presset at dere ikke må være for hyggelige og nesten "spille" at dere er kostbare for å være tiltrekkende?

Og kvinner, er det bare vrøvl det Preben og studien sier, eller bør en mann være mer dominant og være litt mer "uinteressert" for å være tiltrekkende?

Noen som har peiling på hvem det er som er i landet som setter hele byen her på hode med sikkerhetstiltak?
Putin? Nord-koreanere, kinesere?

Hei der alle på sukker!

Da er jeg altså blitt VIP+-medlem, så tenkte jeg bare skulle legge igjen et spor av meg her. Har vært innom forumet noen ganger og lest litt her og der, og jeg ble altså litt motivert. Blir spennende å se fremover da hva som skjer :)

Edle deler

Siste svar fr. 12 mai 2017 07:54 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Oisann, der kom det opp en profil med bilder kun av mannens edlere(?) deler på Look, gitt. 🙃

Prøver holde meg mer våken i dag. Måtte den minst dårlige vinne!

Det er ikke verdens største problem, men jeg skjønner meg ikke på menn som nesten daglig titter innom profilen min, uten å skrive en melding.

Jeg trenger en man med litt tæl, og jeg oppfatter det som litt puslete å ikke tørre å ta litt mer initiativ. - Og nei, jeg er ikke av den typen som mener at mannen har alt ansvaret.

I går var jeg ute med en gjeng lystige damer :-) Vi hadde sittet ute i den milde vår natten, grillet lam når lysten til å danse kom snikende.. . En av damene hadde gjort litt forundersøkelser, og mente at det var supert på Soria Moria. Men når vi kom dit, strømmet det til unge mennesker i begynnelsen av 20 årene, og vi følte oss rett og slett litt gamle, også jeg som var yngst i følget av damer i fra 43 og opp over. Da vi var redde for nok en forsmedelig opplevelse ble "mammadansen" utøvd hjemme hos "bursdagsbarnet" i steden" Tips any one? Og om sjansen til å bli sjekket opp av noen kjekke single menn over 30 hadde vært tilstede hadde det vært et supert sted for neste Oslo helg! :-)

Hva er alderen på dere forumister da ?

Harrytur

Siste svar to. 11 mai 2017 20:58 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym rumpabar

På vei inn på senteret nå. Noe jeg skal ta med hjem pus? Sånn hjemlevering er jo så populært.

Er værgudene blitt gale?
........

Tirsdag kveld... kvelden for poker, øl og masse mannebein 😊

Noen som har noe bedre og foreta seg i kveld?

Som tittelen forteller så var jeg her igjen da. Dette er den tredje perioden min her inne. Syns det er greit og trivelig her inne en stund, kommer i kontakt med folk, prater litt og rett og slett koser meg her. Men så kommer jeg egentlig til hele hensikten med dette innlegget;
Det blir bare småprat om løst og fast, det blir aldri noe mer. Hvorfor blir det egentlig sånn? Dere som faktisk møter folk her inne, hvordan gjør dere det? Hvordan finner dere den rette personen å skrive med? Hvordan klarer det å skaffe dere en date? Hva er det jeg gjør som feil som bare ender med å småprate om tilfeldige saker med tilfeldige folk her inne? Som sagt så er dette min tredje periode her inne, tenkte jeg skulle prøve å gjøre et mer helhjertet forsøk på å finne den eneste ene her inne.

Så kan dere jo velge da, om dere vil kommentere denne tråden eller om dere faktisk velger å sende meg et hei. Eller så er dere i deres fulle rett til å bare overse alt sammen også.

Håper jeg blir noe klokere iløpet av de neste dagene. Og uansett, kos dere i sola, vær snille med hverandre og lykke til med alt :)

Noen som har tatt denne gratis testen for å se hvilken av de 16 personlighetstypene du ender opp som? Jeg endte på INFP - med den fascinerende tittelen The Idealist. Det er skremmende mye som passer for meg i beskrivelsen av en INFP'er. Jeg synes å erindre at jeg har tatt en slik test før, og endte opp med samme resultat, for mange år siden. Det er ikke alt som passer selvsagt, men det absolutte flertall av styrker og svakheter hos denne personlighetstypen beskriver meg absolutt veldig godt. Har også fått meg til å tenke litt over at jeg kanskje forsøker å leve opp feil personlighetstype, og at jeg heller bør akseptere hva og hvem jeg faktisk er. Kanskje det er feil av meg forsøke å bli "som andre" når det kommer til å være utadvendt og sosial, og heller innse at jeg trives bedre med å ha færre men nære venner enn å bli venner og kunne snakke med alle. Kanskje jeg går i feil retning når jeg setter meg selv i situasjoner jeg ikke takler så bra. Noe sier meg at kanskje jeg hele tiden bare har forsøkt å "reparere" noe som faktisk ikke er ødelagt?

Uansett, noen som har tatt eller vil ta testen og avsløre hvilken personlighetstype du ender opp som?

Noen som skal skrive til årets bønder?

Jeg kunne skrevet til Vestfoldingen Erik hvis han ikke hadde ønske om barn.

Enn dere? Skulle lagt ved link her nå da, men bruker mobilappen. Googler da fort selv dere 🙊

Er det bare jeg som tør komme ut av skapet?

Undrende..

Siste svar on. 10 mai 2017 11:31 (96 svar)
Skjult ID med pseudonym Surprise

Er det flest folk her som kun er ute etter et ligg? Eller fins det seriøse folk her også?

Klarte å sperre en profil med feiltakelse. Finner ikke igjen vår samtale historikk eller noe. Hvordan kan jeg finne og åpne denne? Husker jo ikke nicket

Fineste

Siste svar on. 10 mai 2017 02:00 (62 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hva er det fineste med deg? Hvorfor er din fremtidige kjæreste heldig?

ja nå som det nærmer seg sommer og sol så lurte jeg på hva planene deres er ?

Om dere skal på tur, ferie, ut på date osv ? :)

Tid

Siste svar ti. 9 mai 2017 20:53 (144 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvor lang tid kan det ta å bli forelsket? Hvis h*n er kjempesnill og alt det der, men forelskelsen ikke bobler, når kommer de rette følelsene? Eller er det dødfødt?

Hei,

Jeg vet at jeg sikkert åpner for nye rare kommentarer her. Men lurte på litt tips og råd. Jeg er av typen som gjerne ønsker bruke litt tid på å skrive for å bli kjent med folk. Altså, møtes gjerne om muligheten byr seg, men setter pris på å skrive også, og aller helst mer enn en-setnings-meldinger.

Har skjønt at mye av det med å ta kontakt ligger hos gutta (eller tar jeg feil?), og lurer da på hva man egentlig bør skrive i en første melding om man vil vise at man ønsker bli kjent, men uten å virke enten kjedelig eller for "på" i en første melding.

Skulle noen finne det for godt å besøke profilen min og kanskje gitt noen tips til hva som bør/kan endres hadde jeg blitt veldig glad.

Føler liksom at jeg har presentert meg greit, men merker jo at man ikke akkurat blir overøst av meldinger...

Takk for råd og tips.

Hvordan reagerer dere menn (i voksen alder, tenker 40+) når en dame foreslår en date? Blir dere glade? skeptiske? redde? svarer dere på invitasjonen eller sitter stille og tenker i ukesvis? :-)

Fantastisk helg. Mye sol og mange is, men kan jo ikke bare sitte her å bli brun og deilig og spise is.
Må ut å lete etter henne!!!

Hvilken is foretrekker du og til hvilke anledninger? Ren nytelse, trøst eller andre anledninger.

Regel nr 1 er at denne tråden må være seriøs. Ingen korte svar eller småprat takk!! Vi arrangerer ekteskap klakk-smakk-takk og ferdig med det. Det er lov å gi en kort begrunnelse for matchen, men finn en annen tråd hvis du har behov for å komme med dype tanker om atavisme og metallisering.

Hvis du motsetter deg matchen, så foreslå en bedre da vel. Valget er fritt??

Første par ut er maryandthe og Nick Cave. Grunn: Begge skal på Nick Cave-konserten i oktober. For forumfyrer som vil konkurrere med en stjerne, er det bare å signalisere interesse i riktig tråd (NB! Ikke denne tråden. Bruk søkefunksjonen. Søkeord "Nick Cave").

Andre par ut er sexprat og skjult ID. Grunner: Gjenoppliving av 5-6 år gammel tråd, felles interesse for slibrigheter.

Tredje par ut er coca cola og solo. Begge blandevann. Sprit fra Vinmonopolet eller fra Hovmester.

Og så var det Geeky, Leifi og trojka da. Trekant og bryllup i Utah. Leifi betaler regninga.

Noen som skal på konsert ? 🤘

Jeg har vært her en drøy halvtime, og ingen dates hittil. Skjerpings Lady's!
Legendarisk kåtpeis på enogtredve som får Leifi til å virke som en korgutt fra sølvguttene.

Hvem er først i køen?

- Gutter: Easy to get.
- Hvorfor er det slik? Selv om det finnes unntak. Kjør debatt.

http://www.webpsykologen.no/artikler/de-som-alltid-er-negative/

Fascinerende hvor tydelig disse menneskene kommer frem i en samling blant menn og damer hvor målet er å posisjonere seg.

Fugler og dyr bruker parringdans for å skaffe seg partner. Er dette noe vi bør implementere i datingverden?
Skal vi fortsette å stange hverandre?
Skal vi bukkene bruse trolla ut fra forumet?

Hvorfor kan vi ikke være venner?
Fortell!