Sukkerforum

Når du har skrevet med noen og skal svare, men så er profilen utilgjengelig for øyeblikket!
Hva betyr det?

Det stadig tilbakevendende temaet om aldersforskjell (Age Gap): Det finnes sikkert like mange meninger om dette som det finnes single. Generelt er det mest sosialt akseptert med noenlunde lik alder. Men stemmer det alltid? Og hvem skal bestemme hva som er "riktig" alder? Når det gjelder jakten på et langvarig forhold, kan det tenkes at aldersforskjellen ikke bør være FOR stor. Men ingen regel uten unntak, som det heter. Men - hva mener dere? :)

Vi har nok forskjellige rutiner om mårran, enten deg er på hverdager eller helger. Det ideelle er å våkne med et smil, og si: Hei verden, her er jeg igjen! Sånn er slett ikke alle.
Morgenrutiner single bør kvitte seg med:
- høyrøstet og bråkete
- sette opp vinduet når det blåser kald nordavind ute
- si: Kjære, hvilke fjelltopper skal vi springe opp på i dag?
- i stedet for: God morgen! ---> Er du ikke våken ennå??
- stå opp i siste liten når en skal på jobb (stress)
- spise chips og knekkebrød i senga
- bruke mye tid på å lete etter klær, shampoo, sokker, tannbørste, nøkler og seg selv?!... LITT orden hjelper
- være morgengretten UANSETT (turn-off)
- kommer ikke på mer i farten.... :)

I dag skjedde det igjen. En tilsynelatende hyggelig mann ble plutselig forvandlet til verdens største drittsekk i det øyeblikket han fikk beskjed om at jeg ikke er interessert.
Jeg vet at dette har vært diskutert opp og ned tidligere, men man får jo gjennomgå når man er så dum å svare alle:)
Dette er ikke en sutretråd, men jeg følte bare et behov for å dele opplevelsen her på forumet:D
Noen bedre?

hva synes folket er ulempene og fordelene med singellivet? :)

I'm hamza and i came to norway one year and a half ago
Since I'm singel, i tried to havd dates because living alone in norway is a bit difficult
I have friends but it's still hole in my heart need to be filled
My objection here is that i think that its so hard for boys here to bd in dates
I has been trying for a year in diffirent websites and i fid not get a reply

So i need help here to know which methodes usually used here by men to meet girls and make dates

Ønsker alle en kjempefin mandag! Har dere hatt en bra helg? Har vært på tur i østmarka og tok meg også en tur til den midlertidige skøytehallen på Jordal på lørdag. Den er åpen for publikum 12-2 og det er gratis! Noen andre her som står på skøyter?

..er det vanskelig å huske at man faktisk er et ganske ok menneske og beholde troen på at man en dag vil finne en person som vil elske deg med like stor glød som du elsker h*n.

Jeg trodde jeg var en god menneskekjenner og i stand til å ta fornuftige valg, men de siste månedene som single har vist meg noe helt annet.

Hva gjør dere når dere har lyst til å gi opp? På en måte så er jeg redd for å date videre, for jeg har ikke lyst til å ende opp som en kynisk person som ikke stoler på menn og er livredd for å få følelser for noen.

Jeg liker meg selv slik jeg er nå; varm, kjærlig, tillitsfull. Hvor mange skuffelser tåler jeg før de sidene ved meg blir ødelagt?

Jeg må lære meg å bli mer forsiktig. Ikke gi mitt alt før vedkommende har bevist på diverse måter at han er verd mitt alt. På den andre siden så liker jeg den siden av meg, men jeg må gjøre noe for å beskytte meg selv.

Det er trist å se seg selv hardne.

Hva synes dere er best når det kommer til den første daten?

Er det best å gjøre en "casual" date som tur eller cafe, eller noe mer romantisk som middag eller andre ting?

Enkelte mener at jeg overfokuserer på det positive og såkalt "gode vibber" i dette forumet. Av den grunn lager jeg nå en tråd for seriøs diskusjon.

Emnet for tråden er symposium og ulike temaer kan bringes til torgs her. Mange av dere kjenner sikkert til symposium og veit hva det er. Jeg redegjør kort for de av dere som ikke kjenner til det.

Symposium var gilder som antikkens grekere holdt. På disse gildene, eller rettere sagt drikkegildene, samlet grekerne seg for mat, vin, sang, dans og underholdning. Skikken var at man drakk mye vin, men ingen skulle nødes til å drikke mer enn han (det var kun menn på disse gildene) ønsket.

Symposium var ikke kun fyllerangel, selv om det var normalt at deltagerne drakk seg lystige, men noe langt mer. Videre fikk symposium stor betydning for Europas åndshistorie, og det er det som er det interessante her.

På symposium skulle deltakerne alltid diskutere et oppgitt tema. Temaene varierte. Platon har skrevet ei bok som på norsk heter "Drikkegildet i Athen" der Sokrates er en av deltagerne. Boka er konstruert som en dialog og temaet som diskuteres er kjærligheten.

Diskusjonene på symposium var åpne og frie, noe som fremgår av Platons bok. Deltagerne spekulerte helt fritt innenfor det oppgitte temaet. Det gjorde at de forsøkte å forklare verden, naturen og livet uavhengig av de svarene som religionen ga.

Flere historikere mener at de åpne og frie diskusjonene på symposium la grunnlaget for filosofiens fødsel.

Velkommen til åpen og fri diskusjon!

Hvor ofte skal man møtes før man begynner å chatte? Og etter man har møttes noen ganger, er det da greit å spørre de billedløse profiler om de kan sende bilde på email eller snap?

#tirsdagsundring

Har du smilt til en ukjent på bussen, sagt noe ekstra hyggelig til noen og generelt hverdagsflørtet litt i dag?

Det er i dag.

Jeg starter med David Brent, Excalibur.
https://youtu.be/2A7gM1bfGJY

Slå dere løs!

Hva gir deg "mening" med livet, der hvor du står nå? Søker du mer ?

Noen som kan forklare hva forskjellen på gult og rødt hjerte?

Skjønner ikke helt det der for og være ærlig. Har fått rødt og gult hjerte, men har lagt merke til at dem ikke skrive før de har fått noe selv.

Hvordan kan en leder av denne tillate seg å framstå så arrogant og nærmest nedlatende? Merkelig at det ikke blir satt spørsmål ved det..
Synes jeg, etter å sett han i aksjon igjen i dag.

Hei hvor lenge syntes dere man bør vente før man bestemmer seg for å møtes til en date ?

Hvem tar på seg ansvaret med å skaffe og arrangere?
https://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=92660180

Har dere noe spennende planer til helgen? Noe tips til hva man kan finne på? Satser på at det enten blir skiføre eller sol til turvær!

Boxer

Siste svar ti. 21 mars 2017 13:42 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Mann uten profilbilde sender meg rødt hjerte og melding.

Jeg takker for hjertet, men sier at bilde er et "must" for meg.

Mann sender bilde på mail. Kjekk mann, men det viser seg at han bor i en helt annen landsdel, så jeg ønsker ham lykke til.

Mann sender jaggu en utbroderende melding og bilde av seg i boxeren som på ingen måte er av den uskyldige sorten.

Jeg sier jeg er lei denne type henvendelser.

Mann blir sur.

Ja, ja...

Hva slags sengetøy og type dyne/pute har du i senga di?

I går kjøpte jeg for første gang 220 dyner. Og med det måtte det nye dynetrekk til også.

Veksler mellom tynn dundyne (sommer ) og tykk dundyne (vinter). Vinter blir det flanell-sengetøy og sommer er det krepp. Og må ha to puter. Må ha hodet litt hevet når jeg sover.

Hva skjer med at bordet er snudd her inne når det gjelder dramaqueens? Her er det menn som kaster skiten sin mot andre menn, menn som syter om hvor vanskelig damene er, menn som snakker bak ryggen om andre, menn som klager om alt mulig mellom himmel og jord, osv.... Dette har alltid vært damenes jobb. Dermed Dramaqueen. Damer: Jeg tar meg friheten og adopterer ordet, og gjør det om til drama king ;)

En æra er slutt. Dette er min siste dag med økonomisk forpliktelse til sukker, noe som betyr at det faktisk er 6 mnd. siden jeg tegnet meg opp her; en milepæl som ærbødigst må feires til helgen.

Og etter god Internettskikk anser jeg som dette såpass viktig og har så stor grad av allmenninteresse at jeg følte det ville vært direkte uhøflig av meg å ikke starte en egen tråd om dette.

Nå har jeg ikke vært den mest aktive debattanten, så strengt tatt i selvrefleksjonens navn er det vel knapt noen som vet noe som helst om meg, men jeg kan jo late som mitt fravær vil skape stor og dyp sorg hos dere alle sammen.

Men fortvil ikke, lik en ånd, skytsengel eller guddommelighet vil jeg nok lese innom i ny og ne for å få svar på de store spørsmålene her i livet:

Vil folk fortsette å engasjere seg voldsomt i Morten C? Vil Sunset komme seg på date ? Vil folk slutte publisere feil bilder av fjelltopper, hunder, uskarpe eller gamle bilder ? Vil treige jenter og feige gutter omsider begynne svare når de får meldinger ? Blir det avklart om bare gutter skal skrive førstemeldinger ? Vil blingbling komme seg vekk fra bygde og inn i mer urbane strøk der han hører hjemme? Vil blokkeringstyranniet noen ende ta?

Så med det, takk for meg, takk for alle gode stunder, jeg forlater dere med koz og klemz, et ønske og håp om en herlig vår/sommer til alle, samt denne lille rakkeren av en godbit:

https://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ

@Madmax Signing off

La oss ikke glemme Fredrikssons fabrikk.
Mye hummer & kanari her inne.
Hvordan kan vi leve i Fred og harmoni?

Hei!
Må si jeg ble skuffet over oppdateringen av "sukker". Det er jo et rot med bildene og de blir ikke engang i full størrelse.
Håper dere kan forbedre dette.

Alle drømmer om det spesielle øyeblikket. Tiden da man går inn i en boble - øyekontakten, nærværet, smilet og følelsen av at: Hva skjedde nå? :) Er jeg litt betatt allerede? Han/hun er da virkelig en spennende og interessant person. Snille øyne, den spesielle stemmen, latteren osv. DETTE liker jeg. Det er da man står med det bankende hjerte. Alle sanser blir forsterket. Syn, hørsel og smak blir mer intens. DU er forelsket!

Det er utrolig mange vakre kvinner i dette landet. Og det kan virke som om de fleste er hyggelige også 😊 men hvordan i alle dager skal man få kontakt med de? 😉 noen som vet?

Er jeg alene om å mene å date i 30 åra er bare frustrerende?
Omgangkretsen blir bare mindre, sjangsen for å møte nye personer bare minsker. Sjekke på byen?! Ikke faen, er sånn man møter galskap eller bare de som er ute etter sex.

Noen som har noen gode forslag til hva en kan finne på på en lørdagskveld 😃
Alle forslag mottas med takk!

Hva er egentlig endringen her inne?
Ser flere som snakker om det...treg jeg skjønner jeg..

Sitter og leser innleggene her inne, og ser at mange klager på Resposen fra damene her inne.Og jeg må si jeg er helt enig.
Er jo ikke i nærheten og komme i Kontakt med damer her inne.
Har snakket med noen da,men etter noen setninger er de ikke intresert lenger.Traff tilogmed to stk som sa de var i et forhold.
Da spurte jeg de hvofor de var på Sukker;jo for og snakke med folk.Hallo er ikke dette En Daiting side?
Nå vil vil mange Mannfolk svare og si si jeg gjlr alt feil,feile bilder,skriver feil osv. Men det er Piss, for damene her inne er noen treige mennensker.

Jeg vet det her er et dumt spørsmål!
Uansett så håper jeg da på svar.

Jeg er en jente som pleier å lese profilen til vedkommende før eg tar en prat, kan være at eg er litt merkelig der, men jeg føler at det beste er å lese profilen for så snakke.
Spørsmålet mitt er egentlig; noen andre som har fått spørsmål om hvordan person du ser etter? Selvom du har beskrevet personen i profilen din.
Jeg skal være ærlig og si jeg er lei av dette spørsmålet. Føler liksom at vedkommende ikke leser profilen går direkte på melding og spør. Dette gjelder da ikke bare om hvordan fyr eg ser etter, men en del andre spørsmål også.

Beklager for et langt innlegg her nå, men jeg lurer egentlig. Det er greit å prate og bli kjent, men da føler jeg også det at vedkommende kan lese litt før man tar en prat.

.. blant annet Bergenfest, for min del..
1. Hvis du var festivalsjef, hvilke artister ville du ha booket inn for sommeren 2017?
2. Hvilken musikkopplevelse husker du best?

I går hadde jeg valget mellom å redde verden eller bilen, jeg valgte det siste.
Der kom Frk.Grande vaggende over på rødt lys og begge hjulene mine lå på trikkeskinna.
Jeg måtte tenke kjapt.... treffer jeg henne så er V70,ien totalvrak....vi satser på fortauet.

V70,ien er ok...Frk Grande er ok....enda...må nok ha større bil for å ta hu der.))))

Hvilke "regler" har dere i forhold til når barna får hilse på date? Eller venter du til det har blitt partner ?

Hva er greia?

Jeg ser uforholdsmessig mange damer her inne som poserer i og med kajakk. Er dette en slags 40-års krise for dere damer, at dere plutselig hiver dere på kajakken? ;)

Kan vi ikke heller kjøpe oss en sånn gøy trøbåt, som vi kan sykle sammen inn i solnedgangen med?

Hvor mange Mannfolk har hatt Daiting med Jenter her fra Sukker?
(Nå vil sikkert Morten C svare at han har hatt det).

Er det noen som vet hvordan man fjerner profiler fra nettsiden? Hvor er blokkeringsknappen nå etter profilene fikk nytt "utseende"? Blir litt forvirret..

Kommer bare innom en tur for en liten hilsen.
Her er det sol og varme, så turen bærer til hytta for grillings og ake med hele familien.

Håper dere alle får en super duper dag :)

Bilde

Siste svar lø. 18 mars 2017 10:41 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Brother

Er det fler som meg, som tenker at utseende på profilbilde betyr mye? Frustrerende å få hjerter fra damer som av en eller annen grunn ikke har profilbilde! For min del er det helt avgjørende om det skal være noe kontakt, at personen har enten profilbilde eller albumbilder.

Å bite negler er noe lunde det samme som å slikke på toalett sete.
Det er like mange bakterier på tastaturet ditt som på et offentlig toalett.
Når man tisser får man en liten mengde urin i munnen via spyttkjertlene.
Støv er døde hudceller og man bytter ut hele kroppens celler hvert syvende år.
En gjennomsnitts person raper 15 ganger daglig, bare litt mer enn man fiser, raping er en annen måte å fise på.
Det tar over 30min for gass å passere gjennom kroppen din og ut rumpa.
Jo mer man raper jo mindre fiser man.
Kakerlakker kan leve opptil ni dager uten hode før de sulter ihjel.
Kakerlakker bærer over 40 smittbare sykdommer som kan smitte mennesker.
kakerlakk avføring er en av grunnene til astma.
insekter og deres fising er grunnen til 1 femtedel av methan gassen i verden.
Kakerlakker fiser hvert 15. minutt og produserer gass i 18 timer etter de er død, de er også den største grunnen til global oppvarming.
Marilyn Monroe hadde 6 tær på ene foten.
Hjernen, hjertet, øynene og diverse andre kroppsdeler fra Albert Einstein er privat eid av mennesker rundt i verden.
En Indisk klan i sør amerika bruker fising som en hilsen.
I middelalderen brente man personer med 3 brystvorter for de trodde djevelen "suttet" på dem.
Du svelger masse snott hver dag som naturlig renner ned i halsen din.
En gjennomsnittsperson produserer nok spytt gjennom livet til å fylle et basseng og litt til.
Kong Louis XII fra Frankrike badet bare 2 ganger i sitt liv.
Urin lukter ikke før det kommer ut av kroppen.
Spiser du Planten "Beets" tisser du rødt.
Mange barn kan spy på kommando.
480 millioner mennesker har spilt Monopol, 250millioner spill er solgt verden over.
Den elektriske stolen ble oppfunnet av en tannlege.
En Tarantell kan leve i to år uten mat.
Ketchup inneholder mer sukker enn brus.
en vanlig husflue summer i tonen 'F'
antall groper på en vanlig golfball er 336
esler dreper flere mennesker hvert år enn flyulykker
nervesignalene i kroppen har en fart på 274 km/t
kattepiss er selvlysende i ultrafiolett lys
George W Bush var en cheerleader
En gjennomsnittsperson har over 1460 drømmer i året
Du drømmer ikke når du snorker.

Ser at det var noen som klagde på den nye Sukker-profilen. Vil bare si at jeg synes den var fin. (Og nye løsninger trenger kanskje litt tilvenning.)

Jeg har innsett at jeg tilhører steinaldern.... det er den tiden før internett ble allemannseie..... ca 1995.
Jeg er sikkert ikke alene om det og sikkert ikke den eneste som sliter med å prate til en skjerm.
Når man likssom spør om man skal treffes så får man ofte beskjed om å vente litt til.
Du er så utålmodig...Blæææ

Ja helt sikkert men jeg greier ikke å engasjere meg å ha det morsomt foran en pc-skjerm.... å sitte å tørrprate i timesvis med en skjerm.

Mer fornuftig å ta en ronk da.

Å de du prater med kan ikke fatte å begripe hva du prater om fordi dem syns det er drit kult å prate med en skjerm.

Det som er så trist er at 85% av det som sies på en skjerm tør ikke vedkommende si til deg face to face.

Så hva slags kjærlighetsforhold forventer man egentlig på sånne datingsider.
Man gir jo et helt annet bilde av seg enn det som er sannheten, i hvertfall mange.
Du treffer på den sjarmerende vimsa som du oppfatter som den moroklompen og når dere møtes så viser det seg at hun er gråere enn en grå mus.... for IRL tør jo vedkommende knapt nok å prate...nesten så man må chatte med hverandre face to face.

Nei...jeg får bli her i Stone age jeg, sammen med de andre neantalerne som forsatt syns hyggelige treff og sammenkomster er greia.

fremtiden ser ikke mye lys ut...... om 25 år så gifter folk seg via FB sikkert og presten er med i felleschatten....hvorfor se hverandre...hva er greia med det...HERREGUD FOLKS...vi har jo skjermer til sånt.

Avvisning er nok ikke det mest populære temaet for mange. Det smaker av å "feile". Men trolig må selv mange fantastiske, attraktive, intelligente menn og kvinner av og til også kjenne på denne følelsen. Den er gjerne en gjest som besøker de fleste av oss, om enn den sikkert er langt flittigere innom enkelte enn andre. Jeg tror derfor det er et tema som er verdt å snakke om, slik at man kan håndtere det bedre når det skjer.

Det er det færreste som takler gjentatte avvisninger godt. Nøyaktig hvor grensen går, kan variere. Noen føler kanskje det stikket av ubehag allerede ved første "Nei, jeg tror ikke det". Andre må kanskje få noen dusin avslag, før det virkelig begynner å merkes. Men for de fleste av oss i alle fall, så er det vondt å oppleve at man ikke strekker til, spesielt hvis man veldig gjerne ville strekke til. (Noen merker kanskje ikke stort av ubehag, hverken den første eller hundrede gangen. Men denne tråden er nok ikke tiltenkt dem. ;))

Samtidig er den vonde følelsen ikke noe som gir en rett til å gjøre hva en vil. Jeg har ikke vært på dette forumet lenge, men ser at en av de mest populære tråd-temaene er : "Jeg har ikke oppnådd mine mål om å få kontakt, og det er deres feil". Ingen har krav på å få kontakt med andre, like lite som de selv er pliktig til å tilby sin oppmerksomhet til andre. Hva de trådene kanskje taler for, er at det kan være vanskelig å håndtere denne følelsen på en god måte.

Hvordan er det du håndterer det, når du opplever at den du er, ikke er god nok for en eller flere du gjerne ville være god nok for? Og er det noen erfaringer du har lyst til å dele?

Avvisning kan forøvrig være så mangt. Det trenger langtifra bare være noe som skjer i jakten på romantikk. Det kan like gjerne oppstå hvis man forsøker å få en venn, eller forsøker å tilegne seg en gitt rolle i et sosialt miljø. Avvisning av sånt kan gjøre minst like vondt. Hva gjør du når andre ikke er villig til å godta at du er den du forsøker å selge deg inn som? Og hvilke råd ville du gitt andre?

Jeg har hatt bruker her noen måneder nå, og har skrevet noen meldinger med noen damer. Jeg har ikke så mye tid til å skrive da jeg jobber og holder på fritidsinteresser flere dager i uka. Dere som har datet litt her hvordan fungerer dette?

-Hvor lenge venter man med å invitere henne med ut?
-Hvor lenge venter man før man feks går over på snap?
-Har dere hatt dårlige dater, hva gikk galt?

Dere får meg til å føle meg så bra. Tusen takk! :)

DNB!

Siste svar to. 16 mars 2017 18:58 (48 svar)
Skjult ID med pseudonym Solo

Dra til hælvette møkkabank!!!!

Tips til feriesteder?

Helst med gamle bygninger og slikt, er ikke så glad i å feste så nei til partysted. Og helst litt sol og ikke Gran Canaria

Hva har skjedd med Profilene?
Har sukker forandret de?