Sukkerforum

Man blir fort nedstøvet her inne, hatt abonnement i et par måneder, så blir det veldig rolig. Gidder ikke bytte profilbilde hele tiden heller..

Hvor lenge skal enn finne seg i å være alene a,,, har ikke hatt samboer siden 2009 jeg :D

Jeg fikk nylig høre fra en venninne at hun ikke hadde hatt samleie en eneste gang med en mann hun var sammen med i 3 år.
Hun hadde ikke fått noen respons på sine tilnærminger.
Jeg blir veldig undrende til hva som skal til for å kalle det et forhold, eller det å være kjærester.
At sexen kan utebli av ulike grunner, manglende lyst, sviktende potens osv etter tid er en ting, men å innlede noe totalt uten den faktoren til stede er for meg underlig.
Hennes tanker var at mannen er homofil, han har et ekteskap bak seg og flere barn .
Hva tenker du?

Kaffe? Pils?

Siste svar lø. 1 okt. 2016 18:33 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Sailorjay

Hei, er helt fersk når det kommer til både Sukker og Oslo, men ønsker svært gjerne å treffe nye hygglige mennesker.

Noen som ønsker å ta en kaffe eller en pils i kveld?

Fant en god tone med ei dame og textet fram og tilbake.
Men da hun spurte etter facebook'en og jeg sa at jeg ikke var på face, så dabbet plutselig interessen av..
Er det sært å ikke være på alle sosiale medier i dag?
Jeg er på Twitter, that's it.
Jeg har ikke interesse av å dele alt på nett, men det er kanskje noe som må til i dagens samfunn, for ikke å falle helt på utsiden?

Hei :) jeg jeg snakket med ei jente hun synes jeg er kul og vi skal på date snart, vi har felles livs erfaring :) hjelp 😄

For en dag :D

Siste svar fr. 30 sep. 2016 21:03 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

I dag forsov jeg meg, måtte kaste meg ut av senga, rakk ikke frokost eller noe, på veg til jobb så oppdaget jeg at jeg hadde glemt igjen jobbtelefonen hjemme, så da måtte jeg snu og hente den. Endelig på veg tilbake til jobb, da var det plutselig politikontroll langs vegen, kom meg på jobb, mista noe på gulvet og skulle bøye meg og ta opp det, da spjæla buksa mi :P Måtte reise hjem og skifte.... Sååååå hvordan har deres dag vært? :D

Synd Masse media fremstiller Putin som en trussel når sannheten er en helt annen.

Noen som har tanker rundt denne linken:

http://simplecapacity.com/2016/09/short-speech-putin-strips-naked-every-dirty-game-un-played-isis-syria-many/

Jeg handlet på tom mage i dag.
Det innebærer at fårikålen putrer, kjøttdeigen er stekt ferdig, en entrecote ligger på vent.
Rødløk og grønne tomater klar til sylting.
Det som gjør det litt dumt er at jeg ikke har planer for andre enn meg selv denne helgen, kommer til å ligge stønnende på sofaen tror jeg.

Hva vi liker

Siste svar fr. 30 sep. 2016 17:44 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym Frodigdame

Vi er alle forskjellige, og ønsker forskjellige ting, derfor skulle jeg ønske det også kunne være et sted på Sukker man kunne skrive om man ønsker en som er slank, passelig, lubben, stor eller ekstra stor, eller om det ikke spiller noen rolle hvilken kategori men er under.
Selv er jeg ekstra stor, og jeg synes det er totalt unødvendig å kaste bort både min egen og andres tid på å skrive til en som ønsker en slank dame. Problemet er jo at jeg ikke vet det..... Det er noen som skriver i selve profilteksten hva de ønsker seg, og det synes jeg er flott, men skulle ønske vi kunne fylle inn et sted der man med en gang ser hva vedkommende ønsker seg.

Hei! Flere her som skal på sukker festen?😊

ER det bare jeg som får prestasjonsangst og blir svett bare av å lese hvor aktiv "mange" menn er når de beskriver seg selv.
Jeg lurer på når de rekker å gjøre andre ting, eller består all fritid av trening i en eller annen form ?
Og med det samme jeg "slenger med leppa", hvorfor er en del menn så rund over magen og mener fremdeles at de har "normal kroppsfasong"...

har DU meldt deg på?

Jeg tar med en venninne på festen og lurer litt på om noen vil møtes før for å bli litt kjent før vi går inn... ?

Mange refererer til "magefølelsen" her inne. Er ikke den litt misvisende noen ganger? Hvordan kan man vurdere et annet menneske ved hjelp av magefølelsen? Utseendet kan man kanskje vurdere på bildene selv om de kanskje er valgt ut og til og med manipulert noen ganger. Vi baserer kontakten med andre på grunnlag av en forforståelse basert på antagelser. Jeg er sikker på at jeg kunne ha truffet ei super dame her som magefølelsen hadde frarådt meg å kontakte. Ved å ta litt flere sjanser, hadde vi skutt blink litt oftere ??

Hva vi liker

Siste svar to. 29 sep. 2016 16:49 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Frodigdame

Vi er alle forskjellige, og ønsker forskjellige ting, derfor skulle jeg ønske det også kunne være et sted på Sukker man kunne skrive om man ønsker en som er slank, passelig, lubben, stor eller ekstra stor, eller om det ikke spiller noen rolle hvilken kategori men er under.
Selv er jeg ekstra stor, og jeg synes det er totalt unødvendig å kaste bort både min egen og andres tid på å skrive til en som ønsker en slank dame. Problemet er jo at jeg ikke vet det..... Det er noen som skriver i selve profilteksten hva de ønsker seg, og det synes jeg er flott, men skulle ønske vi kunne fylle inn et sted der man med en gang ser hva vedkommende ønsker deg.

Hva skjer a'? Hvor i dating-løypa er du, lizzom?

Looks-funksjonen på nettsiden har to knapper: "Nei" og "Vil vite mer".

Men i appen på iOS kan man sveipe mot høyre ("Vil vite mer"), venstre ("Nei") eller oppover ("Klar").

Hva betyr "Klar", og hvorfor er det ingen slik knapp på websiden?

Skulle ønske at Sukker erstattet dette treet sitt med et poengsystem eller noe som det gikk an å tolke. Hvis jeg f.eks. setter 5 på noe og får et gult eller rødt blad, så er det jo interessant å vite om den andre er 2 eller 9 f.eks?

Virkelig! Må bare få ut litt frustrasjon her. Hvorfor er dere menn sånn at dere er sykt gira, ivrige, u name it, dere får daten dere ønsker som da ender med sex, for at dere så "plutselig" blir helt stille? Ikke en takk for fin date, takk for at du stilte opp med middag med tilhørende drikke- ingenting?!
Greit nok at man er så dum å ende i senga med en date, men uansett, hvor ble det av å være littegranne høflig, vise litt respekt???
Dere menn- svar gjerne og ærlig

Jeg er en gutt på 22 år som bor i son som ser etter en jente på mellom 18-24 år fra Akershus/oslo som har lyst til å ta en kaffe med meg en dag for å bli litt bedre kjent. Hvis kaffen og praten sklir ned uten problemer så kan vi jo se hva kvelden bringer 😊 noen som er interessert?

Kan noen svare på hvorfor treet har bare"sorte"blader?

Radioreklame for sukker.no

Kan dere (sukker.bo) vennligst legge ut bevis for dette?

Vet ikke om jeg skal le elle gråte

Magic Bingo!

Siste svar ti. 27 sep. 2016 13:51 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Da er neste arrangement spikret og det er ikke så lenge til!

Vi skal kjøre en kombo av Magi (trylling) og bingokongen! Stedet er Ballroom og tidspunktet er fredag 4.november. Vi sitter rundt runde bord med magikere på scenen og eksperter som gjør table tricks ved bordene. Det blir rullering ved bodene der vi setter de som matcher sammen, type avansert speed date :). Etter en minglepause kjører bingokongen i gang showet sitt med eget band som tar helt av. Dette skal ta helt av!
Hva tror dere? :)

Jeg er av typen som liker jobben min godt. Jobber til tider mye (kveld/helg) utenom ordinær arbeidstid. Jeg prioriterer jobb foran alt annet uten om sønnen min.
Jeg møter lite forståelse for dette hos damene. Hvis jeg blir forelsket kan d jo hende jeg vil prioritere anderledes tenker jeg. Finnes det noen som vil ha en sånn som meg, eller er det bare å drite i å få dame?
Noen som har det likedan?

Jeg skal pushe grensene mine litt i dag, skal på rideleir for voksene, og jeg gleder meg veldig 😃😃
De siste årene har jeg mest drevet med tur ridning, og nå er det baneridning med tilskuere, spennende og gøy 😃😃
Er dere flinke til å pushe grensene deres og bevege dere ut av comfort sonen?
Jeg tror ikke jeg er super flink der, men noen ganger overrasker jeg meg selv 😜😜😜
Ønsker dere en herlig lørdag 😃😃

Er det bare jeg synes at klassisk dating ikke er så gøy? Jeg har vært på en 5 - 6 dater det året hvor jeg har vært inne her på sukker og syntes ikke det var så gøy... Ærlig talt det ble ofte en situasjon som på jobbintervju....

Hos meg går da rullegardinene ned og går det veldig bra, har jeg fått en ny venn på FB....

Jeg fikk nylig en melding om at jeg for direkte, og dette til tross for at min profiltekst og første melding (er) på vanlig måte kun inneholder info om meg og hva jeg setter pris på når det gjelder kjæreste / relasjon. Det sto ikke noe om at jeg skal gifte meg i mora.

Jeg har også hørt av andre at man(n) gjerne er enten for offensiv eller defensiv, dvs. viser for mye eller for lite interesse.

Spørsmålet mitt er følgelig hva som oppleves som "riktig" fremgangsmåte. Dette kan selvsagt være ganske subjektiv.

Puh!

Siste svar ma. 26 sep. 2016 02:47 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Nå har jeg vært skikkelig "flink" og uredd, og datet litt intenst. Jeg har virkelig gått inn for å bli kjent, og å prøve å like ham. Men det stopper visst opp. Ting stemmer ikke. Vi passer ikke sammen. Puh!

treige menn

Siste svar sø. 25 sep. 2016 22:35 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym maryandthe

har hatt en samtale gående med en fyr her inne, som egentlig ikke har ført noe sted, bare litt frem og tilbake, spørsmål og svar...når jeg har forsøkt å få han til å si noe mer om seg selv, gi meg litt å tygge på, utfordre meg litt...kommer det bare et spørsmål til...av helt uvesentlig karakter. Han sier at han ønsker å skrive litt for å bli litt kjent, men med den type spørsmål kommer vi til å bli kjent i år 2020 eller rundt der. Han sier også at han synes det er fint å treffes fort (!) og der er vi enige, men ingen invitasjon eller forslag kommer (det var jeg som tok initiativet først)...og nå har han jaggu meg blokkert meg. (trolig fordi jeg ikke har svart på nok et av hans intetsigende spørsmå)..altså, hva gir du meg!? Jez...

Jeg lager pizza, du finner en TV-serie.
Så spooner vi under teppet på sofaen.

Ja takk! :)

Ja, hvorfor ikke.
Noen er tidlig på´an, andre sover ut etter nattens Sukkerutskeielser.
Her er det frokost og kaffe på gang, med P13 og "Superbehagelig" på øret.
Sitter her og prøver å forberede meg mentalt på at jeg skal løpe Oslos Bratteste om en liten uke. Jaja, kommer meg nok til toppen på den ene eller andre måten... :-P

XTC "The Loving"

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym partridge

https://www.youtube.com/watch?v=FveVGRUFhmU

All around the world,
every boy and every girl,
need the loving. The humble and the great,
even those we think we hate, need the loving.

Noen som vil dele noe fra festen for oss som ikke har kommet ut av dusjen ennå?

Mange single på byen i dag. Som den barmhjertige samaritan jeg er. Kanskje jeg skulle lagt turen innom rundt 02.30.

Noen som vil møtes og ta noe mat eller drikke før sukker festen på lørdag? Kommer alene så hadde vært hyggelig å bli kjent med noen nye 😊

Jeg lurer på hvor alder og kjønn på de som skal på helgens sukkerfest. En uhøytidelig liten undersøkelse med andre ord :)

Svar gjerne med pseudonym :)

PS. Om det er noen andre staute karer som vil ta en øl før festen, er vi noen som tenker oss ut i Oslo i forkant.

Hvorfor kommer det lyder som noe som drypper her inne av til ? Har ikke skjønt dette her jeg :-D

Vi är en liten grupp som tänkte gå en fjälltur en helg någon som kan rekommendera en fin tur?

Aften. Vi leter vel alle etter den episke førstemeldingen som får damen til å fullstendig falle.....jeg ønsker derfor tilbakemelding (spesielt fra damene) på disse førstemeldingene:
1. Hei.
2. Hei. Hva skjer?
3. Pule?
4. Elske?
5. Guuuuuuud, så gøy du er på håret.
6. Hei, din frekke tøs. Jeg vil ha deg. NÅ!
7. Har jeg hatt deg i svømming?
8. Jeg har fulgt med på deg en stund, og begynner å få trua på deg!
9. Hva er din holdning til trekkspillmusikk?
10. Hei. Du altså, alt jeg vil er å bli holdt. Lenge!

Comments? ;)

Bare et litt sært spørsmål her 😜 Hvordan reagerer dere når dere skal møte en i nær fremtid for en date og dere snakker sammen flere ganger om dagen,sender snaper osv utenom sukker, at vedkommende alltid er pålogget her inne? Bare meg som får litt dårlige "vibber" av sånt? Er ingen kontrollfreak og ikke sjalu av meg, men synes det er interessant med noen tilbakemeldinger på dette😊

Hei :-)
Jeg er en kar på 38 sommere med ei litta skjønn datter på 3 år som jeg har mest mulig :-) Flyttet halve Norge for å få mer samvær noe jeg fikk :-D Så man kan si at jeg kan ikke flytte igjen ,, ikke uten min datter i alle fall :-) Men du der ute du søte gode snille jente ,, du som er intrisert i fri luft , båtliv telting rideturer på hest , fjell , fiske og mye annet og som ikke har glemt hvor koselig en romantisk hjemmekveld er med god mat og drikke :-) er du her ute ? eller inne :-D . Vil du ha en mann som kan skyte av at han har verdens beste jobb ( Vaktmester ) hehe jodda helt grei jobb ,, jobber som vaktmester på videregående skole på Rjukan i Telemark :-) trives godt :-) Fritiden når jeg ikke har min datter går med på hest , ridning , turer i skog og mark :-) gjerne fiske også , noe det ikke er vært mye av i det siste . Så har vi gode filmer da ,, sikkert sett det meste fra skrekk og gru til romantiske ballader ,, tjaaa du kan si jeg er allt spisende :-D men noe jeg liker godt er litt sånne spøkelses filmer ,, litt sånne paranormale ting vettu :-P sånt er syyykt spennende ;-) jo håper du liker litt spenning i hverdagen og at ikke alle dager er heeeelt like for det hadde blitt litt kjedelig :-D Men duuuu nå kan jeg ikke skrive mer for noe av spenningen må jeg vel spare på ;-) send meg en melding da :-) hadde vært koooselig :-)

Noen som vil møtes på festen? :) alltid hyggelig å bli kjent med nye mennesker :)

hvordan er drømmemannen? hva slag mann faller dere for? badboyen eller den ansvarlige, kanskje litt "kjedelige" typen?

Ingen svar

Siste svar to. 22 sep. 2016 22:30 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym nedbrutt

Nå har jeg sendt melding til ganske mange "påloggede", men har ennå ikke fått svar fra noen. Hvor vanlig er det å få svar (skjønner at det er individuelt), og hvor lang tid bruker det å ta for dere? Er det lettere for jenter enn for gutter?

Jeg er gutt og utseendemessig har jeg det ganske bra bortsett fra at jeg ikke er veldig muskuløs.

Hår..

Siste svar to. 22 sep. 2016 20:31 (96 svar)
Skjult ID med pseudonym blingbling

Kvinner er fra Venus, menn er fra Mars, men begge burde søke å bli skjønt enige om at verken berget på Venus eller svinet fra Mars skal barberes...

Hypen er 'så 2006' - innført som mote gjennom pornoindustrien fra 90-tallet av. Dette må da snart snu, slik at vi som setter pris på et kvinnekjønn med komplett omramming kan få det fremfor følelsen av 'piggdekk på nedkjørt asfalt' (les 'marsvin in action')?

Ta utgangspunkt i at om naturen mener at hypen er naturlig så hadde det vært ferdig fixa glatt som ei dameskinke :) Altså at medisinske argumenter for uten hår blir noe måfå.

Ber om at når det gjelder eventuell mannlig deltaking så avgrenses denne til de som har pjaksis e t t e r at de fikk kvinnekjønn over hele kroppen, og etter barbering. Ufundert synsing er det så det holder.

Mvh
Hoftebevegelsen for hårete kjønn igjen!

PS - om det kommer opp alternativer til barbering - hvilket det nok gjør - kan de brukes på 'Skrue-barter' (barberkoster ut ørene)?

Hjelp

Siste svar to. 22 sep. 2016 14:31 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym Bitteliten

Når man elsker en venn, som ikke er interessert i deg. Hva gjør man for å komme seg videre? Han står i veien for alle andre. Jeg trodde det skulle gå over, men har i stedet en slags kjærlighetssorg som aldri ender og stadig fornyes. Hjertet har endelig forstått det hodet har visst lenge, og det kjennes ut som innvollene er revet ut av meg nå. Det gjør så fryktelig vondt. Noen her inne med gode råd?

Jeg er ufør og har vært i tvil på hvordan jeg eventuelt skulle formulere det i presentasjonen i profilen her på sukker.
Har kommet til at jeg ikke ønsker å utlevere meg for mye på nettet og har derfor latt være å omtale dette.Har heller valgt å skrive litt om det når jeg har opprettet en kontakt.De fleste har vist stor forståelse og har ikke kastet inn håndkledet i første omgang,men har valgt å fortsette kontakten.Jeg er såkalt "utbrent" etter å ha vært i et stressfylt yrke over lang tid,det tar tid å restituere kropp og sjel.
Enkelte tar muligens avstand av begrepet ufør om det sto i presentasjonen og avstår dermed fra å ta kontakt og det er synd..

Hva er deres tanker å reaksjoner omkring det å være ufør og samtidig være på leit etter en partner her på nettet?

Er det mange som bruker den saken der?

Flere som irriterer seg bittelitt på sukkers annvennlighet i forhold til at det er betalingsteneste? Meldingsystemet er treigt, samme med hendelser. Må ofte lukke appen helt og åpne igjen for at det skal komme opp. I tilegg er forumet her et skikkelig knotesystem 😜 har da sett gratisforum som er mye ryddigere enn dette?? Der man slipper bla forbi 100meldinger hver gang man skal sjekke et nytt svar? Og at det ikke er merka at det er komt inn nye svar i tråden? Litt rom for forbedring her?? 😜😂

Hvilken rolle vil du bekle om det blir laget en film om livet til oss som er aktive på forumet?