Sukkerforum

Jeg har vært offline et par år, men etter en periode som single igjen laget jeg ny profil.
Jeg ble advart av min bestevenninne som har datet endel i disse årene, og som opplever blant endel menn en veldig kynisme og fullstendig urealistisk bilde for hva de kan finne. Hun jekker ofte kravene og forventingene, i søk etter indre kvaliteter, og likevel er det ofte hun som blir vraket (enda flere av typene burde følt at de ikke kunne ha håp om å finne noe "bedre").

Og det som slår meg når jeg ser listen, er at jeg kjenner igjen veldig mange av mennene - fra 2005-2006, og de er fortsatt innlogget hyppig. Særlig mange barnløse menn på over 40. Dette er menn som ser helt ålreite ut, tilsynelatende greie profiler (gode/normale jobber, sunne interesser, sosiale liv) - de markedsfører seg som "vinnere".

Hvorfor er de her fortsatt? Vet at det er vanskelig å finne the one and only, men de fleste klarer det jo, og hvorfor blir noen her år ut og år inn - uten at de har noen opplagte lyter? Jakter de på regnbuen? Har de vanskeligheter med å binde seg? Eller har de fullstendig urealistiske krav? Og forstår de at de er tjent med å endre på noe (siden de ikke har lyktes så langt og tiden går og svekker sjansene), hvis de faktisk har et ønske om å etablere seg og få barn? Eller er ikke ønsket genuit nok?
Det er jo en mindre andel menn enn kvinner som får barn (men de samme mennene får barn med flere ulike kvinner). Kan det være at disse mennene ikke har sterk nok forplantningsinstinkt?

Jeg skal i alle fall lytte til rådene fra min venninne og ikke bruke tid på "vinnertypene" som briljerer med både det ene og det andre, men som jeg skjønner har vært her i årevis...

Korleis kan en best konkurrere med seg sjølv her på Sukker meiner folk?

Beste løysninga eg har fonne må vere fleire peofilar og fleire psaudeonym, men er jo så lykke jobb at eg ikkje dår sove om natta lengre

Jeg har fått med meg at Sukker har sine egne meninger om hvilke aldersgrupper som passer sammen, men at det var sååå ekstremt har jeg ikke skjønt før nå. Nysgjerrig som jeg er, begynte jeg å betrakte de tre blomstene ved matchtreets fot, eller egentlig bare den ene: Aldersblomsten.

Har forundret meg over at denne blomsten allerede ved de FEM ÅR YNGRE menn, var mistenkelig lik potteplantene mine, det vil si halvvissen ;o) Så nå måtte jeg jo bare finne ut hvor langt oppover i alder Sukker slapp mennene før de igjen ga aldersblomsten dette begredelige utseende. Denne "forskningen" gjorde meg enda mer forundret etter hvert som jeg jobbet meg ett og ett år oppover. Hvor langt de friske, saftspente stenglene var enerådende? Leeenge. Først ved de 14 ÅR ELDRE menn syntes Sukker at grensen var overskredet!

Konklusjon:
Med mine 49 levde år synes Sukker at menn f.o.m. 45 år t.o.m. 62(!) år passer for meg.
Gjett om jeg er enig? :D

Hva er grunnen til at så mange (kvinner) legger ut bilder av seg selv - tatt på alle mulige steder rundt i verden?
Jeg har vært medlem på Sukker i flere omganger, og før det på Match. Og jeg må si at jeg er litt undrende til hvordan veldig mange kvinner (jeg ser ikke på menn . . ) velger å presentere seg selv gjennom bildene de legger ut.
Når en kvinne skal vise sin personlighet, hva hun står for, hvilke verdier som betyr noe for henne, sier det meg svært lite om hun strør ut med ett bilde fra Kreta, et fra Tyrkia, et fra Florida, osv. Gjerne med et vinglass i hånden, sittende ved en uteservering. Utrolig mange profiler (i min aldersgruppe 50 - 62, iallfall) har akkurat dette.
Greit med hyggelige reiseminner, og man føler seg kanskje vel på ferie - men hva sier dette om den viktige hverdagen man skal ha sammen? Er det bare når man er på reise at livet er noe verdt for disse - eller at man da er mer "presentabel"? Eller prøver man å virke spennende på denne måten? -
For min del skygger jeg heller banen når jeg ser slikt.
Men jeg vil gjerne ha synspunkter på dette.
Er det noe ikke jeg forstår? (Jo, jeg forstår at de liker å reise, men det skriver de jo i profilteksten sin).

Hei :)

Noen jenter der ute som tar bilder?

Her kan du gjerne svare med pseudonym...

Alle har vel noenting, men jeg må le av at jeg i går holdt på å drite ned hele sofaen! Skulle bare kvitte meg med litt luft, og vips så hadde jeg hele buksa full av varm velling! :D

Livet...

Siste svar fr. 13 jan. 10:32 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym poet tet

Hva er lykke?

Hva vil vi ønske å savne hvis vi kommer i en situasjon der vi vet at døden er nær ?

Beskrivelsen av Drømmepartner er den som oftest avgjør om jeg blir interessert eller ikke. Her leser jeg mye "skal" og "må". Vær så god.

Men det slår meg; noen henvender seg til leseren med "Du", mens andres beskrivelse skjer i tredjeperson. Hvor mange gjør det ene eller det andre? Er det noen forskjell på de profilene som beskriver Drømmepartner i annen- og tredjeperson?

Jeg får et gult hjerte, sender et gult hjerte tilbake med et hei, så blir jeg blokkert. Stilig den 😂

Du skal på date og har et godt inntrykk av den du skal møte. Dere har snakket en del her på sukker og har en god tone. På date'n går praten lett og dere har det hyggelig. Hvordan bestemmer du om du vil se han/hun igjen? Hva slags følelser ser du etter og hvor raskt forventer du følelser?

Dette er brutalt til tider, hva må ei stakkars frøken gjøre for å få litt oppmerksomhet her inne? Og da snakker jeg ikke om "lyst på kxk" oppmerksomhet..
Sender hjerter og hilser på men nei..

Forslag anyone...? :)

Komplekser...

Siste svar to. 12 jan. 16:59 (57 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Hva har dere for komplekser ?

La oss tømme oss for dritten her i denne tråden :)

En fyr snorka på toget i morrest. Siden det ikke er fellingstillatelse på sånne måtte jeg late som ingenting. Og folk rundt klarte å sove! Det var nesten like irriterende.

Jeg har vært på date, en veldig hyggelig date faktisk. God tone, mye latter, rett og slett en hyggelig kveld. Vi leter begge etter kjærligheten, vi har mange fellesinteresser, vi er i passne alder og alt det der. Men nei, kun venner sier hun. Ikke nå IGJEN tenker jeg! 😔
Men jenter sier som kjent en ting og mener noe annet. Og hvis jeg skulle ha et vennskap med alle jentene jeg har datet og som har kommet med det ønske, hadde jeg ikke rukket annet! Derfor lurer jeg på: Hva prøver hun å si nå? Er det "jeg vet ikke om du er min type og starter med et vennskap"? Eller "du er en bra fyr men ikke en jeg vil ha som kjæreste"?
Jeg er litt lei av denne bare-venner greia nå ass!

Hva tenker dere, går det å ha venner av motsatt kjønn?
Eller er de i kølapp system som han sier?

om politikk, krig og fred og sånt. Eksisterer de på Sukker?

Dates

Siste svar on. 11 jan. 23:40 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym Rage

Kom plutselig til å tenke på det igår når jeg la meg, jeg satt ny rekord i antall dater per år. Altså 4stk i 2016 :D Faen ikke ille for å være gutt haha.

Hvor mange dates har dere hatt i 2016?

Hei! Hvor i oslo synes dere er det beste ute stedet, shopping stede og hvor er det beste stedet du kan oppleve oslo på sitt beste? 😊

Sukkerfotografen

Siste svar on. 11 jan. 21:41 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Grubleren

Det er et snodig fenomen med profilbilder jeg har stusset over en stund: Et hav av damene har bilder hvor de sitter fremoverlent mot en speilblank bordflate. Samme motiv, samme positur, forskjellig dame.

Hva er forklaringen på dette? Har vi en omreisende sukkerfotograf som tar profilbilder og kun har *en* måte å gjøre det på, eller er det et eller annet fancy filter i instagram?

Syns det er alt for mange Luremuser her inne.
Flotte Damer som ser ut som Fotomodeller skiver til meg,hallo hva vil de meg?
Og når jeg prøver og få en dialog med de, er det som oftest Utlanske damer som skriver veldig dårlig Norsk. Da Gidd ikke jeg og snakke med de. Greit kanskje noen er Seriøse men de fleste er bare ute etter en ting.Og det er hverfall ikke kroppen min hehe.
Nei er ikke så lettlurt(håper jeg da).

Etter å ha vært medlem her så oppdager jeg att 75 prosent av damene her inne i alderen 35---55 år helst ønsker å finne en mann som har barn fra tidligere forhold, ofte norske kvinnfolk som ønsker barn på nytt helst vil bli kjent med menn som har barn med tidligere kjærester, jeg kan ikke bestemme hva norske damer vil ha av partner, men disse kravene som jentene her krever henger ikke på greip i kongeriket Norge. ett mannfolk i alder 35-65 år er en ekte norsk mann og om der er barn fra tidligere forhold eller ikke ja, livet går videre eller skal norske damer ha både i pose og sekk, det er urettferdig etter mitt syn!

Hei dere! Når "like på utdanning, antall år osv" er under viktig for en, har noen av dere sendt melding eller hjerte allikevel?

Blokkeringer...

Siste svar on. 11 jan. 08:53 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym LadyBlue

Hvordan funker egentlig dette med blokkeringer? Hvis jeg blokkerer en her inne, vil han allikevel kunne få opp noe om meg?🙂

Hva må egentlig til for å få et forhold nummer to til å vare mer enn to år -isj.
Ser at det er mange gjengangere her på sidene!!
Er kravene/ forhåpningene for store??
Drømmer man om en drøm?
Har lyst på noe laaaaangt jeg:-)

....avreise 11.feb - hjemreise 1. mars...første gang helt alene på tur...det blir spennende.

12-16. feb blir benyttet til rolig akklimatisering i Ao Nang før jeg setter snuta mot Ko Phi Phi. Blir vel der ute en ukes tid før retur til Ao Nang...eller kanskje Railay...oooooh....don't know....føles digg:-)

Sol, snorkling, nydelig mat, deilig Chang, trening....aaaaaah....niiiiice:-)

Flott om noen tilfeldigvis kunne tenke seg å bli med, for jeg trenger hjelp til å smøre meg på ryggen...er livredd for å bli solbrent:-))

Når du tar noen i å fortelle direkte usannheter og det virker som de bevisst lyver. Konfronterer du de med det eller lar du det bare passere?

Er det feil og ha sex på første treff?

Det utlyses herved en stor finnerlønn til den som raskt kan gi meg et hint om hvor frøkna er... Hun som jeg vil dele pleddet med akkurat nå :D

Vi snakker femsifret beløp :P

At mannens penis er i ferd med å bli borte, gjennomsnittet på størrelsen har sunket drastisk de siste årene, skrives det.
Og alt dette går i retning av at den til slutt blir helt borte, bare et lite hull igjen. Og to små baller.
Er det sant som det skrives, at den forsvinner i takt med at mannens ego bare blir større.
Er det sant som det skrives, at en mann ikke kan ha et stort ego OG stor penis.
Bare spør.... 🤔🤔

Likestilling

Siste svar ma. 9 jan. 02:20 (103 svar)
Skjult ID med pseudonym stjerna

Er ikke likestilling at man skal ha lik lønn for lik jobb.
Hvorfor har likestilling blitt i alt?
Hva med litt god gammeldags kurtisering og høflighet.
Vis at dere er menn!
Vil du treffe dama. Spør rett ut. Ikke gjem deg bak likestilling. Damer liker nok helst en mann som tar litt kontroll.

Eller hur?

Fikk match på Tinder i går. Vi kom raskt i prat og vedkommende viste seg å være på jobbintervju i en naboby. Han bor i Oslo nå.
Bilder (anstendige sådanne) ble utvekslet på Snap og han ga uttrykk for at han syntes jeg var en fin kvinne; "får jeg jobben har vi en date".
I dag var han skikkelig på hugget også, hadde fått jobben men var litt usikker på om han skulle ta den. Vi chattet en god del.
Utpå dagen i dag blir jeg litt nysgjerrig og søker opp FB-profilen hans. And guess what? Han er "i et forhold med xxxxxx"! Fin dame, hun har en datter (som ikke er hans...han sa han var barnløs), jobber som instruktør på et treningssenter og det er hjerter, kjærlighetserklæringer, kyssebilder av dem og gud vet hva på profilene til dem begge.
Jeg skriver så å spør: "Har du dame?" Svar: "Hvor har du sett det?"
Jeg svarer FB.
"Er du sikker på at du er inne på riktig profil? Tror ikke min er synlig". Jeg tar screenshot å sender. "Ja, det er min profil".
Så kommer han med en idiotisk bortforklaring om at det er enkleste måten å få kontakt med andre folk på hvis han skal flytte. Så spør jeg om han tror dama hans setter pris på slik nettverksbygging via Tinder? Nei...han tror ikke det da (Døhh...).
Jeg skriver så en harrang om hvor innstendig jeg misliker menn som ham, at det er respektløst både overfor meg og kvinnfolket hans, at jeg har vært i hennes sko og at han må skjerpe seg! Så blokkerer jeg ham fra Snap.
Går inn på Tinder for å slette...da har han allerede slettet meg.
Jeg sjekker så FB; nå har han skjult info'en om at han er i et forhold der(!)

Teller på knappene om jeg skal skrive til dama hans nå...(har "bevis" jeg kan legge ved). Er DRITTLEI av å hele tiden komme i kontakt med/se/høre om mannfolk som oppfører seg sånn som dette! (- sikkert kvinner også...aner ikke).
Det må da f*en meg gå an å ha litt integritet, vise vanlig folkeskikk og respektere andre, - spesielt partneren sin?!

Hva ville du ha gjort? Skrive til dama eller bare la ham fortsette å ture frem mens hun sitter intetanende og tror han er drømmemannen? Grrr...

Tenker at jeg ikke kunne vært sammen med eller vært kjæreste med en som har datet, vært samboer med eller vært gift med en vennine av meg..Det blir litt rart for min del. Uansett om jeg skulle falle pladask for vedkommende. :-))
Eller er det bare jeg som tenker sånn? Hva mener dere gutter og jenter? Er det noe uskrevet regel om det? :-)))

Jeg forstår ikke dette jenter..

1. Hvorfor er det viktig at gutten er eldre? Selv er jeg i tredveårene og kom i prat med ei jente som var to år eldre enn meg. Jeg ble "diskvalifisert" på bakgrunn av alder. Da lurer jeg.. Hvorfor det? Jeg mener.. Er man i tredveårene så er man voksen uansett om det skiller et år eller to.

2. Hvorfor er det så viktig for jenta at gutten er høyere? Dette fatter jeg ikke. Har selv opplevd å bli "avvist" fordi vi var samme høyde etter å ha skrevet her inne. Hva skjedde med de virkelige viktige kvalitetene??

Bare lurer:)

Hei!

Jeg ser at interessen rundt trening begynner å ta seg opp igjen, samtidig som min egen trening begynner å falle i dass etter gode mnd frem til juni.

Så jeg tenkte, hvorfor ikke fortsette å motivere meg selv, og andre, ved å sette i gang en liten "motivasjonskonkurranse"!?

Fra og med AUGUST til og med NOVEMBER (122 dager), vil jeg sette mål om å utføre 60 økter med ulike aktiviteter. Dvs 3,44 økter per uke i snitt (la oss satse på minimum 1 times økter). Dette skal være mulig for Gud og enhver!?

Det kan være så mangt, som styrketrening, spinning, gåturer, fjellturer, golf, klatring, sykling, etc.

Så de som vil, kan henge seg på. Så slipper vi å se ut som noen digre tjukkaser FØR julefråtsingen tar til.

For de som vil, så kan jeg registrere alle øktene deres per uke, så blir det kanskje litt konkurranse rundt dette her!? Så kan vi bruke Forum til å skryte, motivere seg sjøl og andre. Samtidig har man kanskje en del tips til type aktiviteter og treningsmetoder man kan benytte for å komme i form eller bare vedlikeholde formen.

Så heng på, den som vil være med! :-)

Kanskje vi kan treffes en dag?
En gang så kan vi jo sees.
Sees vi kanskje en dag?
Kanskje du vil gå en tur med meg en gang?

Jeg ønsker mer pågangsmot, og mer konkrete invitasjoner.

Sånn, da var det sagt!

Mange her klager over at det ikke blir noe. Man får ikke svar på meldinger osv. Stå på og ikke gi opp! Det gjelder menn som kvinner.
Gjenoppta troen på deg selv etter hvert avslag, hver gang du blir ignorert. Til slutt sitter det. Det fikk jeg erfare på onsdag👍😀

Hei! Fyrer opp boblebadet for alle oss på sukker ikveld🤠
Spiller selvfølgelig ønskelåter hele kvelden👍🏻
Ta med noe godt i glasset så skal vi nok sammen få en super kveld 🎉
Boblebadet er klart på terrassen fra 17:00 💦🎉🤠

Kontakt meg her eller på melding for nærmere info!
Skål for pokker, la oss ha det hyggelig 🎉

Hva skal du gjøre i dag som gir deg glede?

Klart det har med dating å gjøre, å komme i fin form😄

Jeg er forvirret.
A sier; klart du må kjøpe felleski, men du må ikke bruke dem på blått føre, da går det ikke fremover. Ha et par ekstra for blått
B sier; kjøp felleski, i dag bruker til og med toppidrettsutøverne felleski. Funker på all slags føre, om du ikke må gå fort.
C sier; ikke kjøp felleski, lær deg heller å smøre.

Som typisk marka/turgåer i passe fart, som ikke kan eller har lyst til å smøre ski, har jeg mest lyst til å høre på B. Et par gode felleski for alle turer, uansett temperatur.

Noen som kan noe om dette her?

Barnefødsel

Siste svar lø. 7 jan. 11:43 (99 svar)
Skjult ID med pseudonym poet tet

Hei

Prater med en del jenter som sier det var ganske ubehagelig å føde.

Er ikke det litt overdrevet ?

Reitans nye slagord "Æ kjem snart"
Er det noe vi ønsker å vite, eller burde han holde det for seg selv??

Jeg for min del syns det er litt mere en jeg trenger å vite.....

Ordspill humor.

Siste svar fr. 6 jan. 19:41 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Heavy duty

Hmmm... hvis du taper vm i tennis fordi du har fokusert for mye på spinning, har vinningen gått opp i spinningen da?

Tiddeli bom.

Har prata en del med et par kvinnelige kolleger, om kjærlighet og kjærester og sånt kliss. Fortalte at jeg aldri helt har hatt noe særlig drag på damene, som det heter, og ble fortalt at jeg nok var for snill. "Du er alt for snill du, vettu." :-/
Greit nok, jeg ser jo på meg selv som en grei kar, men hva betyr "for snill"? Betyr det at jeg sender ut signaler om at jeg er en tøffel, eller at jeg aksepterer hva som helst, ikke har egne meninger, og dermed fremstår som en kjedelig partner?

Jeg er imøtekommende, og behandler folk med respekt, såfremt de gjør seg fortjent til det. Stiller opp for venner og familie, og hjelper kollegaer hvis de trenger noe. Ser på dette som en helt normal leveregel, og ikke noe som er overdrevent "snilt".

Hvor går egentlig grensa mellom snill nok, og for snill? Det virker som om det er en brist i logikken ett eller annet sted.

Tips og råd tas imot med takk, og symbolske klemmer.

Hvilke ark skal forbli blanke?

Hvilke ark skal ha annen utforming enn arkene i 16?

Synes det virker som om det er så mange som tilsynelatende er ordentlig lykkelige uten partner her. Skjønner det er digg en stund...

MEN år på år uten den rette..... fy faen jeg hater det så jævlig jeg! :)

Ofte når jeg leser datingmagasinet, blir jeg sittende igjen med et inntrykk av at Preben har litt behov for å snakke damer ned. Særskilt damer som har passert tredve, ser ut til å å trigge et stadig repeterende behov for å fortelle dem at de sannsynligvis tror de er mer attraktive enn de er. Ofte tenker jeg at han burde holde seg til Vi menn eller andre manneblad, i stedet for å late som han er et akademisk tilskudd til å jaste lys i datingusikkerheten. Faktisk provoserer det meg litt at Sukker ikke kan ha en skribent som er mer faglig og kjønnsnøytral, og mindre preget av "synsing fra gutteklubben grei". Andre som reagerer på dette?

Etter siste oppdatering, er det stadig tråder jeg ikke får åpnet fra mobil. Andre som opplever det? Irriterer meg, for hva er mer nysgjerrighetskapende enn en tråd som vokser, og man ikke får lest.😂

....trådene som ikke lar seg åpne på mobilversj. (iOS)...🤔

Og jeg kikket ikke på noen profil i går..

Hørte akkurat på radioen at igår, den 3. Januar var den store nettdate-dagen, da "alle" tok opp tråden igjen etter en ensom jul. At menn kikket på ca 47 profiler, mens kvinner kikker på noen færre.. noen som merket noe ekstra pågang av besøk igår?? Tror ikke jeg var pålogga engang igår , jeg 😂😂😂