Sukkerforum

Noen dufter som anbefales?

Altså nå tenker jeg på godlukt...deo...afthersave osv.......Noen som har noe gode tips?

La oss alle være venner :o)

En som likte meg sendte rødt hjete, vi skrev en del til hverandre. Etter en stund avtaltes vi å møtes. Så begynte han å skrive å lurte på om vi skulle kjøpe leilighet sammen.....Det før vi hadde møttes, jeg måtte roe han ned. Da vi møttes var det bare en av oss som ble forelsket. Så fikk jeg et nytt hjerte av en annen. Vi har bare skrevet til hverandre, ikke møttes. men i dag skrev han at han ser på oss som et par.... Slå den, det var en ny opplevelse for meg. Jeg begynner å føle at han er sjalu, magefølelsen har gitt meg beskjed om han bør jeg styre unna. Og det gjør jeg. Er der noen andre som har opplevd noe lignende?

Hvorfor kjøper dere ikke vaskemaskin istedet?
Vaskebrett er avlegs.

Hvor vanlig og akseptabelt er det?
Ville du blitt skeptisk hvis en/ei du var interessert i, offentliggjorde og fortalte om sin "store kjærlighet" til tyrkeren, grekeren eller spanjolen forrige ferie?

hei dere! Holder meg anonym, ettersom det fort blir litt teite svar osv=)

Jeg er en gutt, 25 år, utdannet ingeniør, godt med jobb og leilighet og det som liksom hører til det vanlige, får høre av venner av meg at jeg kjekk av utseende. Problemet mitt er bare at jeg aldri har vært noe frampå av meg som person, jeg vil ikke si at jeg er usikker på meg selv i det hele tatt av person. Jeg er liksom der at jeg verken er en fyr som liker å vise "her er jeg" og skape en personlighet jeg ikke er. Det betyr jo også at jeg ikke er den helt store på jente fronten heller. Hvordan ville du gått frem, når DU møter en som du liker? jeg er ikke av den arrogante typen, men mer en jordnær personlighet som ikke vet hvordan jeg skal gå frem... Håper på svar :)

Og for Norsk rettskrivere som skal poengtere skrivefeil med mer... Les det jeg har skrevet og la være med å kommentere. Jeg sliter nok med lese og skrivevansker fra før.

;)

Siste svar fr. 13 april 2012 01:32 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Kvinne81

Gjett om jeg hadde den beste daten på ever & ever da.. Så får vi nå sjå om det tåler mitt fravær i 3 uker pga jobb..

Nå er livet bare fyllt med bonuser og vitamininnsprøytinger..
Jeg gir gjerne av meg litt positivitet om noen trenger ;)

Så nå går profilteksten i dass, sletter alle i innboksen...
Gidder ikke å være tilgjengelig for annet enn forum. Ikke vist om man er litt sjarmert..

Ha en nyyydelig natt folkens ;)

Bob Hund - Låter som miljarder:

Spotify:
http://open.spotify.com/track/3UGyojX8LtK5gADaTdZSt6

YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=m95tdfu6-SA

Syntes den var så fin at jeg måtte høre den fem ganger. :)

Drittsekkene var aldri drittsekker, men erfaring på veien mot han eller hun god nok til å satse på og der begge gjorde det beste ut av det og det virka relativt verdt innsatsen. Drittsekkene bare merkelappene hun satte på skuffelsene som kom fra forventningene aldri innfridd. Merkelappene stengte for innholdet som var rikt og mangfoldig og fulle av minner som ga dagene innhold.

Her og nå starter alt på nytt. Merkelappene droppes fordi de er kjedeligere enn virkeligheten som er ukjent og klar for å utforskes.

Action!

Aqueena har ikke forsvart Sukkers stive regler for profilbildene!

http://www.ba.no/nyheter/irix/article6008541.ece

I morgen skal jeg bli enda litt smartere :)

Er du høyreekstrem?

Ofte sitter jeg å surfer meg gjennom profiler. Og jeg bestemmer meg veldig fort om jeg liker jenten eller ikke. Sukker er på mange måten som en Tvist pose. Her er litt for en hver smak. Men siden her er så mange å velge mellom som har en grei match med meg blir jeg fort litt kravstor. Det må ganske mye til før jeg velger å ta kontakten med en jente.

Liste over jenter som jeg ikke skriver med:
- Hun skal ikke ha katt eller hund. Dette plager meg egentlig ikke, men jeg vil helst unngå dyrene.
- Hun kan ikke være "treningsnarkoman". Holder meg i form, men trener ikke aktivt. Vil ikke føle meg underlegen.
- Hun kan gjerne røyke. Problemet mitt der er at jeg får et problem med å slutte. Gjør et lite forsøk engang i blandt. Holder ut lengre og lengre for hver gang :D
- Jobb og utdanning spiller ingen rolle, men hun må ha egne interesser.
- Religiøse. Styrer lett unna. Er kulturelt kristen. Går i kirken i barndåp, konfirmasjon og julaften. Hyggelig det.
- Jenter som virker for "søte". Godt eksempel på dette er jenter med "hoppebilder". Har ikke forstått hvorfor så mange jenter må hoppe og ta bilder av seg i samme slengen.
- Jenter som bruker for mye sminke og ser ut som "barbie dokker". Om jeg ville ha de kvalitetene hadde jeg stukket på kondomeriet og faktisk kjøpt en dukke.

Problemet er at alle disse sakene er egentlig ikke så viktig. Kunne sikkert funnet kjærligheten sammen med en jente som har alle disse kvalitetene, men denne tvisposen gjør at jeg alltid skriver til noen andre. Jeg føler at etter jeg kom på sukker så har jeg blitt mer kresen på jenter.

Har dere blitt mer kresen?

Hva foretrekker dere, jenter?

"Ingen" vil innrømme at en veltrent mannekropp er digg. De fleste sier at litt å ta i bare er bra.

Er det EGENTLIG det?
Hadde det ikke vært kjekkere om drømmemannen i det minste har flat mage og antydning til vaskebrett?

Jeg er ny på Sukker, lurte på en ting. Når en skal blokkere, er det hengelåsen en skal trykke på? Den når en får brev.
Har fått en del brev fra såne om kun er ute etter sex. Sånne vil jeg blokkere.

Når gaukje gol i furutopp
..og jento ligg med høna opp
Når graset gror på grøne eng
..og pikkje ste på kvar ein dreng
Jau dau, dau e det vår på Voss!

Ja, jeg lurer på hvor MANNEN i mannen egentlig har blitt av. Jeg ser en hel del mage, men utrolig lite ryggrad. Og la meg si en ting, det er ikke det samme å ha kjære brødre.. Ølmage er ikke bra nok til å få betegnelsen MANN i min bok.
Jeg registrerer at det fungerer sånn nå, at i det blir flere og flere veskebærere for dama, uten stemmerett i forholdet, med søknadsplikt ovenfor dama om han vil gjøre noe på egenhånd, "samme for meg" karer som har en uoverkommelig oppgave ved å sette sammen så mye som et ikeamøbel. Virker som mannfolka mister ballene med en gang dem får dame, og jobber livet av seg for å ikke komme på kabt med henne fordi det kan være veien tilbake til singellivet. snakker ikke om å være drittsekk mot dama, snakker om å ha meninger, ta ansvar og gå foran i dag-til-dag utfordringene.

Og til dem som er single. Kom dere opp fra knærene. Pågående tigging ovenfor jentene er ikke noe tegn på selvtillitt og ryggrad det heller. Ikke gi jentene all makta. Tenk over alt du kan, alt det gode du kan tilby, det er noe jentene må gjøre seg fortjent til, ikke førstemann (jente) til mølla.

Er det denne typen moderne mann (les: balleløs mann) jenter liker?

Hva synes dere om det nye sukker designet?

Gå inn på en av meldingene i innboksen. Helt nederst, over bildet og teksten der det står "Melding til X" er det et komma! Jeg trodde først det var noe rusk på skjermen, men det er altså et ekte komma.

Er dette kommaet hos dere også?

Fikk en melding i innboksen idag, helt uoppfordret altså. Har ikke bedt om noe melding så fikk jeg det likevel. Er det slik sukker fungerer? Man får liksom plutselig får slike meldinger i innboksen? Er det det den er til for? Trodde egentlig sukker hadde gittt feil navn på utboksen jeg ;)

Flørter du med en om gangen eller flere her på Sukker.no???

tror man får kjøpt d på IKEA...?

Ja, jeg snakker til dere. Dere ja. Mhm.

Jeg pleier å logge meg på Sukker og sjekke forumet imens jeg spiser middag. Hver dag. (vel ja, nesten) Men poenget er at det er en del av min avkoblingsrutine etter lange dager.

Men i dag dere! I dag har dere ikke gjort jobben deres skikkelig. Aldri har det vel vært så kjedelig å komme hjem og se at alle trådene handler om nøyaktig det samme. Og det er tunger og føtter og jeg vet ikke hva. Hva søren liksom. Huh? Jeg bryr meg ikke.

Jeg mener dere må være bevisst deres ansvar, og produsere svada av høyere kvalitet. Mhm. Plikt. Jeg snakker om plikter. Deeeeres plikter. Yup.

Fordi jeg fortjener det.

Kjenne meg selv. Bak hvem jeg er, foran hva jeg kan, i mellom alt som er.
Da vet jeg hva jeg kan bli.

Jeg vil si at opplevelsen av følelser eksisterer ubetinget og ubegrenselig i en selv vis en kjenner etter.

Det er ingenting jeg ikke kan, men masse ting jeg enda ikke har lært.
Jeg husker det jeg liker, husker også det jeg ikke liker, og der vokser min lidenskap frem.

Det jeg har opplevd gjør meg mer en til det som har formet meg. Jeg kjenner meg i konstant forandring,
åpen reservert til en høyere tilstand av tilstedeværelse.

Jeg tenker at dybder er like viktige som høyder. Derfor tenke dypt, men vær klar for å slippe (som et strikk) for å oppleve gaven av høyden. Som bare en selv kan gi en selv. Husk at en kan alldri gi noe en ikke selv har.

For i dypet kan røttene mine ankres og dermed blir veksten større, sterkere og grenene mine kan strekke seg høyere og breiere.

Men ikke mer en hva jeg er klar for. Hele tiden stoler jeg på meg selv. Kjenne Meg Selv!

Jeg har hentet inspirasjon fra alle verdens kanter, bøker og lærere.
All kunnskap er ubrukelig vis en ikke omskaper det til sine egne opplevelser for grunner som nettopp å leve et bedre, friere, lettere liv.

Naturen har en intensjon om å skape liv, fornye og hele tiden forbedre med ydmyk fremgang og nåde.
Jeg gjør det beste jeg kan for å flyte med livets evolusjon, jeg forventer mindre, men lever mere, friere, bliere, mer giende,

JEG ER mere i flow med Universet når jeg kjenner min Sanne Selv, som en flytende strøm, en elv, styrer jeg unna alt som går i mot, ikke døm, og resten går av seg selv, fordi, jeg vet hvor jeg står, jeg er livets drøm!

Så jeg puster in nået, av dette øyeblikket, som rein energi, og kjenner meg selv i kognitiv direkte lifs mening,
Istendefor udirekte observasjon. Bli gjerne med, du trenger bare litt konsetrasjon.

Un Ah-min-yah

Forventer absolutt egentlig ingen svar på denne, MEN. Har hytte på Nesbyen og har vært her i en ukes tid uten noe spesielle sprell..så tenker at det ville ikke skade å høre om det finnes folk på sukker fra området :D

På tide å gå på pøbb!

Støre altså?

og da er han med telefonen i underbuksan på:n igjen- hehehehe- att han orker lage nye profiler hver uke. Dem slettes ju hele tiden grunnet hans valg av profilbilde :).

Fleire som er det? Altså, ikkje ekstrem i det heile?

Har vært noen tråder i det siste om rusmidler etc, sikkert mange som har sett "dommen" forskerne fant ut om farlighetsgrad, litt interessant, kanskje litt skuffende for "alikser" :P
Til dere som drikker, dere misbruker det 5 farligeste stoffet vi har! :)

1.Heroin A

2. Cocaine A

3. Barbiturates (Sedatives) B

4. Methadone (Opioid) A

5. Alcohol Legal

6. Ketamine C

7. Benzodiazepines (Sedatives) C

8. Amphetamine (Speed) B
9. Tobacco legal

10. Buprenorphine (Opioid) C

11. Cannabis C

12. Solvents Legal

13. 4-methylthioamphetamine (amphetamine derivative) A

14. LSD A

15. Methylphenidate(Ritalin) B

16. Anabolic steroids C

17. Gamma 4-hydroxybutyric acid (depressant, “date-rape drug”) C

18. Ecstasy A

19. Amyl Nitrate (nitrite inhalants, “poppers”) Legal

20.Khat (plant-derived stimulant) Legal (illegal in USA

Svarer ikke hyggelige henvendelser
Arrogante
Det er så usexy

Hvordan lagen man en attraktiv profil på sukker som jentene mener er god

så mange toppløse damer på stranda :)

...køyrde meg vill i Lærdalstunnelen.

Fekk papira i retur. Men i lova står jo at lam skal melde flytting til den plassen man oppholder seg mest??

-Et skap man kan ha lesber i.

- Et skap man kan ha homser i.

Latskap

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym bønna

Et skap en kan putte de fleste trådene i.

tisseskap

Siste svar on. 11 april 2012 22:02 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Jente21

Et skap man kan tisse i.

you get the picture ;)

Jeg venter og jeg venter..

Har ikke datet på en stund.

Vert inne på sukker før, tilbake etter ett kort forhold.

Jeg vet hvordan det er å bli avist og hvordan å avise selv, etter man har truffet en på nettet.
Men så lurer man da, hvorfor aviste hun meg, når man selv vil date mer. (alle lurer vel på det)
Jeg tåler å høre sannheten. Om man ikke er tiltrekkelig, for lang avstand, eller om hun har en annen date man vil prøve på osv.

Er det noe vits å spørre?

fulgte ikke med...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Trommeper

feide rett over ei på Bislet igår, ble flau...

Har en veninne som er i mot det...hva slags erfaringer har dere?

When was the last time you did something for the first time?

Tror jammen det er håp for oss håpløse også. Forleden dag så blinket det gult oppe på Post-linja mi, og tror dere ikke det var fra ei som ikke ville ha svar på en eller annen e-postadr. Neida, det gikk an å svare henne her på Sukker!!! Ikke nok med det. Hun har svart også!!!!!! Nå står ikke verda til påske tenkte jeg, men det har den gjort. For påska er over, og enda så blinker det gult her oppe..

Så gutter, ikke gi opp riktig enda.

Arbeidsgiver sendte meg med flyet til Stavanger i dag. Og jeg blir der nok i flere uker/måneder fremover.

Middag-, trenings- eller øldate, noen?

Har ikke spikret hotell enda, men er nok på plass i løpet av en time eller tre.

Lei av avslag frå samtlege med matchtal over 69? Få utløp for din frustrasjon og bitterheit her.

(og ikkje noko åtak på konkrete personar/profilar i denne tråden.)

Slik får du nok egenkapital til boligkjøpet
http://www.vg.no/dinepenger/artikkel.php?artid=10057110

Rådyr boligdrøm for unge
http://www.vg.no/dinepenger/artikkel.php?artid=10057081

Har du kjøpt din egen bolig og hvor gammel var du da du kjøpte den?

Sukkerekstrem

Siste svar on. 11 april 2012 20:02 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym torsketran

Er du sukkerekstrem?