Sukkerforum

Liker det når du virkelig ikke kan komme deg på date nr 2 raskt nok.
Sitter her med et lite glis.
Bare et lite døgn til nå :)

Kanskje dette er den rette dama for meg?
Det hadde jo vært gøy.
Venter i spenning på hva tiden vil bringe. :)

Var en tur på Lefdal i Åsanei dag. Lurte på hvilken blender jeg sulle kjøpe meg. Men så hørte jeg 3 av de anstte stå og krangle.
De krangler om hvem sm skulle vaske kjøleskapet, damen var verst,hun var virkelig høyrøstet. Det var rett før jeg gikk bort til de og ba de om å gi meg bøtte og klut, sånn at jeg kunne vaske det. Der gikk jeg fre og tilbake og lurte hvilken som var best. Jeg glemte helt å kjøpe blenderen, og hjelpe meg hadde de ikke tid til. For de var jo opptatt med krangle. Utrolig, nå har jeg opplevd det og. Over helgen blir det en ny tur til Lefdal, kansje jeg får oppleve noe annet.

Været er ikke det beste men...reiste fra 17 grader og sol til 5 grader og regn.

Andre som har det moro i Trondheim? Noen som skal ut i helga, vors, nasj ect?

Jeg skal!!:) Må bare jobbe litt i uka først:)

Såå.. Jeg var og handla her om dagen, og bak meg i kassekøen stod en eldre dame. Jeg merket at hun tok et blikk på meg før hun henvendte seg til meg og sa: -Jasså ja, du er enslig du..

Hun sa det på en slik selvfølgelig måte, nesten med en litt sånn "stakkars deg"-tone i stemmen.

Jeg ble litt paff over dette, men i dét jeg begynte å legge varene opp på båndet, så tenkte jeg det var rimelig åpenbart:
To bananer, en liter melk, en sekspakning øl, og en pakke Fjordland Kjøttkaker.

Da jeg pakket varene i sekken hadde hun akkurat betalt, og stod ved siden av meg og fiklet med en bærepose. Så jeg henvendte meg til henne: -Ja du har rett i det.. Var det kjøttkakene som avslørte meg? Hehe

- Kjøttkakene? Nei, men sånn som du ser ut, så kan jeg aldri tenke meg du vil kunne få deg noen dame..

Ok da. Så skjedde ikke dette heeelt på ordentlig.
- og det er ikke min vits heller.

Jeg syntes imidlertid den var ganske morsom, og når helgemodusen nærmer seg med stormskritt, så er det godt å le litt :)

Chaten

Siste svar fr. 16 mars 2012 13:24 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Princess

Er bare litt nysgjerrig :) er det noen som har prøvd chatten eller som bruker chatten?
Hvordan fungerer den evt? Har ikke turt å prøve den ut selv.. :(
Også vil jeg bare for kosens skyld ønske alle en riktig god natt.

I morgen blir det core magemusklene får herlig juling
Lørdag bli det zumba
Mandag først core, etterpå zumba
Tirsdag core
Onsdag pilates
Så er det enuke ferie i Oslo, uten trening

Så godt å hette ågot å bli forbigått når toget er gått!!

Velvel, kjeder meg bare litt på toget, så tenkte at å samme forumet her kunne slå ihjel bittelitt tid ;-)

En veninne av meg fikk en sønn, hun nektet å oppgi navnet på barn faren den gangen. Hun sa hun hadde ingen ineresse å oppgi han. Etter 8 år ser hun han i avisen, hun ringer han. Hun fortelle at han må være klr over at han har en sønn, den stakkars mannen fikk jo sjokk. Hun fortalte at han sa følgende, hva skal jeg si til min kone. Han hadde giftet seg i mellom tiden.
Hun viste godt hvem faren var. Nå er gutten voksen og går glipp av fars arven, takkt være en smart mor. Faren er ganske vellstående....Smart gjort.....

Det er farlig å ha sex med noen du ikke allerede har hatt sex med så mange ganger at du vet at dette sannsynligvis varer livet ut. Det samme gjelder kjærlighet og det meste annet.

Hvor skal man så starte?

Nå har svaret endelig kommet: Drømmeforholdet bør være predefinert til minste detalj, fordi kun de som har predefinert identisk er verdt investeringen i tid (sirkellogikk, men pointet er at det funker...)

Når du endelig treffer den som har predefinerte forestillinger som matcher dine på alle punkter...har du da truffet gullegget og kan kjøre på? Langt ifra.

Basert på begrenset informasjon er fortsatt sjansen for skuffelse "i det uforutsigbare hverdagslivet" nesten grenseløs. Hvordan vite om han/hun virkelig mener det? Legger det samme i det? At det varer?

Du kan ikke vite sikkert - er uforutsigbart - bør unngås. Smerten av hver knuste forventning ganget med et samliv? Uholdbart farlig tankeskrekkscenario.

Men det vakre med å predefinere drømmeforholdet til minste detalj er: DU TRENGER IKKE ENGANG Å OPPLEVE DET. Du vet jo alt på forhånd.

Perfekt definert til minste detalj - uten mulige feilskjær. Hvis noe mangler, mangler det kun i predefineringen. Fiks det her og resten vil følge.

Sirkelen er dermed sluttet:

1. Predefiner drømmeforholdet til minste detalj: hvem, hvordan, kontekst, interesser, personlighet, intensjoner og hvordan alt vikler videre til dato døden skille ad.

2. Innse at å begynne noe nytt med så mange forventninger som kan knuses, og tilsvarende potensiell skuffelse som man i praksis må regne med, innebærer nesten ubegrenset risiko. Derfor uforsvarlig og farlig.

3. Innse at siden du allerede vet inni deg hvordan drømmeforholdet er i sitt fulle spekter, trenger du strengt tatt ikke å oppleve det.

4. Forstå at når noe både er risikabelt + unødvendig, er det ingen grunn til å gå inn på det, dersom alt løses perfekt gjennom strategien "Total Predefinering".

5. Spre nyhetene på sukkerforumet: De som kaster seg inn i udefinerte romanser uten å vite nøyaktig hva som er ment å skulle skje er ville, uansvarlige og useriøse! Gjør isteden total predefinering, løsningen uten ulemper.

6. Lev lykkelig med din drømmepartner i drømmeverden i alle dine drømmedager. Lag ditt komplette perfekte drømmeliv etter selvvalgte idealer. Alle tenkelige livsområder dekket. Ingen risiko.

7. Legg deg tilslutt i grava med et bredt flir, samme dag som du ble født. Du er nå blitt din egen far og din egen mor. Predefinert.

Noen som skal oppover til Trondheim neste helg?

Jeg skal!

Sees vi på lørdag mon tro?

Dvs bare tro, fordi det er vel neppe noen her med noen annen kompetanse på området enn bare evne til å tro.

Hvordan deaktiveres profilen nå? kan ikke gjøre det slik som tidligere..
Hvor går jeg inn??

Et spørsmål til andre menn:
Hvordan ville du reagere, eller hva ville du tenke, føle m.m., om en jente du var blitt kjent med, som var over 30 år, viste seg å være jomfru? Seriøse svar ønskes, takk!
Dette gjelder da en som ikke var det av trosmessige årsaker. Ville det påvirke din interesse for henne på en eller annen måte? Forutsatt at kontakten og kjemien uansett var god, også på det intime plan.

Jeg ønsker meg en bilmekaniker, jeg er lei av skyhøye verksted regninger.. Fikk en i dag , det var den siste av mange.
Så nå ønsker jeg meg en som er dyktig til å mekke bil. Så kan jeg gjøre andre ting for min fremtidige mekaniker...

Lager RADIO

Ingen svar
(mann 29 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Sitter her og lager radioprogrammet " Musikkmarathon " for lokalradioen Nea Radio : )
Jeg er fan av radio - Er du ?

Gutter flest er vell helt oppslukt i noe annet da?

Har noen vært borti at meldinger på sukker ikke kommer fram?

Det har skjedd flere ganger at menn jeg har \"samtaler\" med plutselig slutter å svare. Jeg regner jo med det er fordi de ikke gidder å skrive mer og ikke er modne nok til å si fra, og det er egentlig helt greit, for de det gjelder har ikke vært så veldig interessante uansett. Men så begynte jeg å fundere litt på om det kan skje at de faktisk har skrevet, men meldingen ikke kom fram til meg?

Som sagt, disse mennene er ikke interessante nok til at jeg gidder å skrive en ny melding for å spørre, og det er ikke noe jeg tenker mye over, men jeg ble bare litt nysgjerrig på om noen har vært borti det.

Hva er din alder?
Hvor mange menn har du hatt sex med?
Kun vanlig sex?
Hvor stor andel av disse har sagt at de var jomfruer, og hvor stor andel har du likevel visst eller hatt mistanke om var jomfruer, selv om det ikke ble sagt?

Og hvor mange kvinner?

Jomfru...

Siste svar to. 15 mars 2012 17:12 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym Ein anonym

Og da er det ikkje stjerneteikn det er prat om. Kor fråverande er sannsynlegheita for å finne ei jomfru på desse kantar?
Eg er snart 20 (ja, tida går altfor fort), og like jomfru. Fordi eg ikkje har funne ei jente som vil ha meg enno. Og med dette er nokså deprimert.
Eg er også interesserte i jenter som ikkje er jomfru, men eg veit ikkje om det kurerar depresjonen.

Kva bør eg gjera, og korleis bør eg framstå?

om 12 timer så pakker jeg bagen for å reise mot det karibiske hav. så spørsmålet mitt er egentlig om det var unødvendig av meg å sende ut internmail på jobben med værmelding for mine feriemål?

Undrer på en ting om persontyper som:

"Under en tilsynelatende blank og hyggelig fasade av noe som til forveksling ligner vennskap, sorterer du ut de menneskene du treffer i to kategorier; de som kan komme til nytte for deg – og de som ikke er verdt fem flate sild i ditt karrièrebyggingsprosjekt."
"Så handler resten om å gi og ta, regne og dividere – helt til det sitter en stor, blinkende kalkulator der du kanskje engang hadde et bankende hjerte."

Men hvor går grensene for det?
Har de satt den vanlige standarden for personlige relasjoner på det nivået, tenker de kanskje likedan for enda dypere relasjoner?

Velger de også kjæreste/ektefelle med tanke på status og karrierebygging?
Eller velger de kjæreste/ektefelle på grunnlag av dypere verdier enn disse?

Ting kan vise seg å være helt helt annerledes enn det ser ut til.

Følgende har skjedd.

Jeg har vært håpløst forelsket i en mann siden høsten 2010. Han har holdt meg på gress og jeg har vært helt oppgitt....trodde han bare lekte med meg, men tidvis har jeg følt at det har vært gjengjelte følelser fra hans siden. Jeg har bare ikke skjønt hvorfor han ikke tok neste skritt...

Nå har jeg endelig skjønt hva som har holdt ham igjen. Jo, problemer med potensen. Mye rar oppførsel kan forklares med dette her....og nå føler jeg at han nærmer seg meg. Jeg var nemlig modig nok til å ta det opp med ham. Kanskje det blir en ny vår på oss denne våren:-)

Varför måste tjejer ha killar som är lika gamla eller äldre än sig själv när man är 25 år? Ä r det för att hela tiden känna sig yngre?:)

Hva er utroskap for dere? Jeg har datet en mann over måneder. Litt komplisert med avstand. Han er på sukker enda. Han sier at han er der fordi han er ensom og har behov for å prate med noen. Jeg synes ikke dette er riktig og har tatt det opp med ham. Han er der likevel. Er jeg bare en mellomstasjon?

Elsker du han sett ham fri....kommer han tilbake til deg er han din:-)

Yes, yes, yes, han kom tilbake til meg...nå er han min.....ROSASKY:-)))

Hvis noen har sett Istid like mange ganger som meg:

EG E ALEEEINE.

Ja, jeg er rett og slett uten bikkje og uten selskap i helgen. Kommer naturligvis bare til å sitte HER i helgen med mindre noen andre bergenserbiter vil ta en tur på en halvliter eller...8? :)

Oslo har sukkerfest mens Bergen har regn, så for å unngå å bli altfor deprimert synes jeg vi som ikke kan ta turen til oslo denne helgen heller kan finne på noe annet gøy.

Vil noen være med? :)

Jeg er sjokkert over enkelte mennesker. Hun som satt ved siden av meg i kirken, tente seg en røyk. Jeg ble så forfjamset at jeg mistet drinken i gulvet...

Hva skjer der ute i natten?:-)

Hva skjer der ute i natten?:-)

Dette er da faktisk fjerde gangen jeg har blitt kontaktet av
en av disse som påstår at de aldri får svar når de sender
brev til jenter.
Og selv om jeg svarer, tar det ikke mange brevene før
de dropper meg. Jeg er visstnok ikke bra nok dame for
dem.
Greit, ikke noe problem eller komikk så langt...
Det morsomme er at det tar som regel (i allefall om jeg skal
sammenlikne med de tidligere gangene) ikke mange dagene
før denne klageren oppliver eller skriver ny tråd om hvor fæle
ALLE damer er som ALDRI svarer!

Måtte bare fortelle dere som leser dette. En gooood del av de
som klager på aldri svar, får faktisk svar...

Er jenter som skiller seg ut på noen måte skremmende?

Jeg er singel (en selvfølge siden jeg er på Sukker kanskje), har hund og har noe kroppskunst i form av tattoveringer og piercinger. Det kan noen ganger virke som at jeg blir sett på som både kjeltring og kriminell av den enkle grunnen, også IRL.
Foretrekker de fleste gutter jenter som ikke skiller seg ut på den måten, eller har det ikke noe å si?

Personlig bryr jeg meg fint lite om det, jeg liker både hunden og tattoveringene mine jeg, og tenker som så at det er meg som person man skal bli kjent med, ikke blekket på kroppen (som forøvrig ikke syns med mindre jeg velger å vise det frem).
Leste en tråd her for litt siden om hestejenter, og så det var endel delte meninger, og kanskje noen forutinntatte meninger der om at heste -og hundejenter velger dyret fremfor mannen osv. Blir alle dratt over en kam her?

Hva er meningene til folket?

Klare for dagen i morgen?

http://www.side3.no/article3354855.ece

Tenkte jeg skulle hive meg på denne spørre- masse- rare- spørsmålsbølgen her inne;

Kan man bli kvalm av for mye hjemmelaget smoothie?

Egypt

Siste svar on. 14 mars 2012 18:54 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym sydentur

Noen som har vært i Egypt i april / mai? Var det varmt nok? Hadde du et behagelig opphold?

Del gjerne dine erfaringer :-)

Jeg har vært her lenge og etterhvert som tiden går blir jeg slappere og slappere med å svare på henvendelser. Spesielt med billedløse profiler. Jeg orker ikke å svare fordi jeg ikke orker å spørre om å få et bilde for så å måtte avvise, da blir det litt mye styr og jeg føler jeg må engagere meg mot min vilje. Noen som kjenner seg igjen?

Er det bilde der så er det nok med ett svar og ferdig med det. Er det ikke bilde føler jeg jo at jeg bør se personen før jeg avviser. Er så lei at jeg ikke gidder å svare i det hele tatt når jeg ikke har et bilde å forholde meg til, overfladisk kanskje, men sånn er det visst her....har jeg kanskje vært her for lenge?

Hvordan vet man for sikkert at man har gode, varige venner?
(Og dette gjelder også kjæreste/ektefelle i spesiell grad.)
Hvordan kan man virkelig være sikker?

Og at det ikke bare blir noen som ender med å stikke en kniv i ryggen på deg når de får anledning til det?

Hva er typiske tegn som gir grunn til usikkerhet?

Jeg måtte dumpe samboeren min gjennom mange år. Grunnen til at jeg gikk fra han var a han drakk. Ikke litt, men en fl sprit hvær dag. Jeg kom hjem til en mann som satt dritings i en stol hvær dag. Jeg kvidde meg for ¨å gå hjem. Han var verdens snilleste mann, viste ikke hva godt han skule gjøre for meg. Karieren hans gikk tilhelvete. Jeg ble annspendt, sluttet å le, smilet forsvandt. Tilslutt , hvis jeg skulle ha et liv, gikk jeg. Nå sitter jeg i en liten leilighet, dårlig økonomi. Jeg har hatt mange nedturer, men endelig er de min tur, nå føler jeg at jeg begynner å slappe av, jeg har begynt å leve. Så dårlig økonomi, skitt au, jeg har det godt med meg selv. Jippi.jeg har kke dårlig samvittighet heller, han fikk så mange sjangser, til slutt gikk jeg . Jeg føler meg over hode ikke som noen egoist....

Noen som har en sofa å låne bort den 17? Så man slipper å sove i Oslos gater mener jeg?
Lover å være snill og bare sove og rydde pent etter meg =)

Hvis jeg lurer en utenlandsk jente til sengs på ferie og hun blir gravid, vil da den norske staten tvinge meg til å betale barnebidrag? Eller vil kanskje hennes stat tvinge meg til å betale barnebidrag?

Mann, midt i 30-årene, med noen tanker om det å ville ha barn eller ikke:

Jeg ønsker ikke å få barn. Det er helt sikkert noe som kan endre seg når man treffer en man vil dele resten av livet med, men sånn jeg tenker nå er ikke barn med i fremtidsplanene.

Det kan argumenteres for fordeler og ulemper med begge situasjoner (altså barn/ikke barn), noen sier det er egoistisk å ikke ville ha barn, andre vil si det er egoistisk å få barn.

Når jeg snakker med venner og familie kan de i ulike settinger f.eks. si "når du får barn..." eller "sånn og sånn blir det når du får familie..." osv. - det føles som at det forventes at man skal få barn og at det å ikke få barn ikke er noe alternativ.

Er det sånn at man blir sett på som "annerledes" hvis man ikke vil ha barn? Og hvordan oppfattes det hvis en kvinne ikke vil ha barn?

Jeg har ikke noe problem med å forsvare eller argumentere for det at jeg ikke ønsker barn, men har inntrykk av det nesten er en selvfølgelighet at man vil ha barn.

Intensjonen med innlegget er ikke noen avstemning for barn/ikke barn, mer for å høre hva slags tanker som finnes om dette blant "oss nettdatere" :-)

Jeg er ny bruker av sukker, så jeg lurte på hva den lyse grønne prikken er. Den står ved siden av hjertene?
Sikkert et veldig dumt spørsmål, men jeg har fått en sånn.

Hva syntes dere jenter om gutter med rødt hår ?

Det står 10 ord under. 4 av dem passer ikke inn, av flere
grunner............. Hvilke ord er malplasserte - og hvorfor?

Tilbøyelighet
Ømhet
Medfølelse
Nestekjærlighet
Hjertevarme
Heng ivenhet
Siv Jensen
Grete Faremo

Æ lure bare...
Har truffet noen her inne.. Og noen har æ snakke litt med på msn... Så da lure æ på en ting.. Koffer e det nån som juge på sæ det eine og det andre?? Kossen kan folk krympe 10 cm f eks? Og magen vokse 30 cm? Håret forsvinner, alderen plusses på 10 år? Bare fra et bilde og til virkeligheten? E det sånn folk gjør for å imponere? Eller trur dæm at vi ikkje forandra oss på 10 år..?

Det er så mange liksom seriøse her. Ironien florerer begge veier. Hva er problemet?

Jeg syntes han Andrew, 39 år, var en koselig og god mann, virket jordnær og snill og hyggelig... men jeg tenkte aldri melde meg på, bo i Usa?

Men han var/er en god mann altså ;-) Drømmemann kanskje........ :-)

Liker menn som er gode og snille...... en helt enkel mann som vil ta vare på jenta si.. og som da får mye tilbake....

Rødt blad..Leseglad kan definitivt bli et megastort kjempeproblem for oss...!!!!
Han sitter der med boka si, kjenenr det er vondt langt inni magen min. Jeg har IKKE lyst til å lese..Kjemper med vilja, kjemper med tårene. Jeg VIL ikke lese den boka!!! Ser absolutt problemet. Som om det ikke finnes større problemer her i verden som f eks varighet..unger...røyk...ryddighet... men leseglad!!! ÅÅå den var hard å svelge, gitt.......