Sukkerforum

Vi har alle vært en sædcelle som måtte svømme og finne dette egget. Mot alle odds så vant vi alle og en. Alt jeg vil nå, er å finne henne og vinne hjertet hennes. Det er mitt mål ;)

Hvilke kriterier brukes når du velger venner?

Og hvilke kriterier har dine venner brukt ovenfor deg?

Jeg er meget fornøyd med helgen :-)
ble innledet med blåskjell og corona på fredagskvelden. Lørdag ble det firetimers gåtur med gode venner og jammen ble det ikke en tur ut på byen på kvelden. Søndag har gått med til å klargjøre båten til sesongen, og en liten tur på fjorden

Senkveld med Thomas og Harald er driiitkult og jeg gleder meg allerede til neste fredag for da er Madcon gjester for 150 gang!
Dumt at ikke han Truls Svendsen er med lenger for han var den kuleste av dem alle!!

Kos dere ute i sola folkens!:):).:)

hei alle ! er ganske ny i denne bransjen ....sender noen meldinger hit og dit, men hallo,,,folk svarer ikke...kan hende det er reglene og responsen på at folk ikke er intressert...men sitter litt slukøret igjen....noen som har noen tips og råd til en ny i denne verden? er det noe i tilegg til bilde og profil som trengs for at folk gir respons , negativ eller positiv? eller er det bar eå bite i det sure eplet og gjøre seg mer attraktiv :-)

Var på byen i går, traff en gammel venninne jeg har hatt et godt øye til i mange år. Vi har bestandig småflørtet og kost oss sammen, men det har alltid vært andre partnere i veien for noe mer. (Jeg er litt gammeldags sånn.) For første gang er vi single begge to, og jeg har håpet på en anledning til å snuse litt på henne. Så står hun der i en bar og lar en ekkel igle (som vi begge kjenner) tafse og snafse. Yuk!!! Greit at hun velger en annen, men en sånn superdust?

Våknet i dag morges og kjente bare at all interesse og respekt for dama er borte. Om hun hadde ringt i dag, hadde jeg sagt nei. Spent goods. Synd, etter alle disse årene. Har faktisk tenkt at det kanskje er henne jeg skulle bli gammel med. Føler nesten en slags merkelig sorgreaksjon. Har jo ikke mistet noen jeg aldri hadde, bare en av de sjeldne mulighetene.

Ja ja, det finnes flere der ute. Eller her? Sola skinner, sutring over! Takk for at du hørte på.

Klokken skal stilles frem fra 2 til 3 i natt. En time mindre å sove :)

Ja?

Med toalettsetet og/eller lokket oppe eller nede?
På do, ja.

Og hvorfor er det så viktig?

synes det er så lite tiltrekkene, en flott klokke er fint, men det er jammen nok ;)

Hva slags tråder (innlegg, tema etc) har du lyst til å se her?
Og ikke?

Er det mulig å betale for å også slippe å se profiler som har fått profilhjelp...? Jeg ønsker virkelig ikke å bli interessert i noen som ikke er 100 % seg selv... Juks, kaller jeg det. Har man ikke sosiale antenner nok til å lage et OK inntrykk av seg selv, så er det akkurat det man bør utstråle også.

Det er nå min mening :P Hva synes dere?

Hei alle sammen! Tenkte jeg kunne starte en samle-tråd for alle som ønsker å booste besøkstallet sitt =) Bare å skrive her de som vil ha flere innom profilen sin =)
LYKKE TIL FOLKENS!!

Jenter som skater her?

Ingen svar
(mann 34 år fra Akershus) Privat melding

Noen? :)

Deilig

Ingen svar
(mann 40 år fra Oslo) Privat melding

Slikke sol, drikke litt pils og høre på god musikk:) Ahh nyter:)

Husk alle sammen, at her i Norge er det ulovlig å ta selvmord! :)

Jeg hørte på radioen idag at helsevesenet i fremtiden kan bli nødt til å prioritere mye mer hvem de skal gi behandling.. Ett eksempel var da uhelbredelige kreftsyke, hvor det i dag finnes medisiner som kan forlenge livet deres med noen måneder. Men dette er svært dyre medisiner som koster flere hundre tusen pr pasient.

Er det da riktig at vi skal bruke store midler på at man skal få noen få ekstra måneder på denne jord? Jeg er i dag passert 40. Dersom jeg om 2 år får kreft, og får vite at det er ikke noe de kan gjøre. Jeg er uhelbredelig syk og har bare måneder igjen å leve. Skal jeg da forvente og kunne kreve at staten bruker store midler på at jeg skal bli 42år og 10mnd, istedet for 42år og 6mnd?? Jeg vet ikke hva slags livskvalitet jeg vil få de ekstra siste månedene, men det gir meg mulighet til å leve bittelitt lengre.

Hvor bør evt grensene gå for å gi slik medisinering? Er det riktigere å gi det til meg som 42-åring enn til han som er 78? Bør vi snakke om år i økt livslengde før det skal være aktuelt, eller er det nok bare det at det vil gi meg litt lengre tid her??

?

http://www.kjendis.no/2012/03/24/kjendis/mote/therese_johaug/eger/20817547/

U trolig hva litt maling og hårspray kan gjøre,med en jente som lett kan forveksles med nabojenta.

Jeg skal ALDRI dit heller..
Jeg trenger ikke legge ut når jeg skal på ferie eller gå på dass.... Ikke er jeg 14 år heller så....

Det er bare hvitt på de to sidene.... Jeg har ny maskin (Ibook) men alle filer er overført, og ellers er ting som før. Noen som har noe tips?

Er det ikke noen som vil skravle litt her ? Er dere så seriøse ? Jeg er bare ikke trøtt,og har lyst til å prate med noen..............

Hvis man napper øyebryn er det helt akseptert (i hvert fall for jenter), og man blir sett på som en som er opptatt av utseendet på en sunn måte.

Hvis man implanterer hår, blir man stigmatisert og latterliggjort som en patetisk jålebukk.

Manipulerer man ikke naturen like mye enten man napper ut, eller setter inn?

Den evinnelige diskusjonen for alle oss som er interessert i fotball. Hvem er best, Ronaldo eller Messi?
Hodet mitt sier Messi, men hjertet mitt tilhører Milan så da sier jeg Alexandre Pato!

Idag er man spent, noen andre som har en spennende kveld på gang ;)

Pierre Robert

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mmm

Flere chiks som synes den nye reklamen for Pierre Robert boxern er riiiimelig digg eller?? ;-)

Yum,yummmmm ;-D

Brev..

Ingen svar
(mann 36 år fra Hedmark) Privat melding

jeg er mottagelig for brev, så jenter det er bare å sende :)

Hva synes dere om en mann på 46 som har over 800 venner på Facebook? Er det litt rart?

Hei, jeg er en jente på 26., og hatt litt kontakt med en fyr herfra som jeg har hatt et godt inntrykk av, selv om jeg ikke har møtt han ennå. Men har tilfeldigvis funnet ut fra bekjente at det er en fyr som har ringt mye til sextelefoner og kjøpt sex innimellom mens han var singel, og en venninne av meg mener det et dårlig tegn og at jeg burde droppe han. Men jeg liker han og tenker at ingen er jo perfekte, og at det kanskje ikke er noe å henge seg opp i. Vet liksom ikke helt hva jeg skal tenke om det...kanskje det bare er bagateller jeg ikke bør tenke på?

Hva syns dere? Burde jeg droppe ham hvis noe sånt stemmer eller gi han en sjanse?

På forumet til Sukker bør man passe på hva man skriver, for det er veldig lett for å bli roasted av gjengangerne på forumet.
Om man skriver noe som er litt teit, og man ikke er en av de faste på forumet, så får man fort pes av de som er faste der.

Flere har sagt at det lyser gult eller noe sånt når de får meld! :P
Hvor gjør det sånn?

Ser bare teksten er blå her om jeg har fått ny meld som er ulest :P

SOOOOOOOOOOOOOOOOL, i Bergen by! Kan vi få det mer nydelig? :D

Sånn, måtte bare etter alle disse Oslotrådene om fint vær! :p

Seriøst. Kom dere ut i det fine været.....

- Ha en super dag! :)

Når snøen smelter er alle stier fylt med bæsj.

Eg skulle ønske at eg kunne gått ut for å nyte det fine været. Gått en fjelltur eller noe, men istedenfor blir det eksamenslesning som står på planen helt frem til påske.

Hvordan skal du nyte det fine været?

Noen som skal på aker brygge eller samles ute i sommer-været i kveld?
Løkka-sentrum?

I min profil har jeg krysset av for at jeg ikke vil flytte over avstander. Likevel så blir jeg kontaktet av menn fra hele Norge som heller ikke vil flytte. Noen driver gårdsbruk, mens andre har barn som gjør de stedbundet.

Hva er egentlig poenget med å kontakte meg om ingen av oss vil flytte?

Vi lever i en verden som er veldig kjip og urettferdig for veldig mange mennesker, men jeg har
omtrent 20 venner på Facebook som klarer å trykke liker på en side hvor det står: " Ja til pinneraketter".

Forstå det den som kan...

Nå er det på tide å nyte vår og sol....ut å kose seg med noen utepils og gode venner:)

Ha en flott lørdag alle sammen:)

Hei godt folk. Jeg lurer på noe. Når du skriver forum innlegg, oppdaterer Facebook profilen, skriver debatt innlegg i nett aviser, osv. osv., og så velger du å trykke på mellom roms tasten på tastaturet når du skal skrive ord som; rettskriving, godtfolk, foruminnlegg, Facebook-profilen, debattinnlegg, nettaviser og mellomromstasten. Hva er tanken bak dette? Hvorfor velger du å dele ordene i 2, eller i verste fall 3?

Dette er ikke ment som et surt oppgulp :) Er oppriktig nysgjerrig. Jeg har mange skrivefeil jeg også(!), men akkurat det med orddelingsfeil, eller særskrivingsfeil heter det kanskje(?), er noe jeg ikke skjønner hvorfor er så ekstremt utbredt. Det er jo så enkelt som at om du aldri deler et sammensatt ord i to, så vil du med få unntak så og si alltid skrive riktig. Likevel deles det over en lav sko i alle mulige sammenhenger.

Jeg nevnte at dette ikke er ment som et surt oppgulp, men må innrømme at det til tider irriterer meg :) Når jeg leser profiler her inne og det florerer av slike feil, så skader det førsteinntrykket litt. Litt som om jeg skulle møtt en jente for første gang og hun lukter litt rart/vondt, eller småraper annethvert minutt.

Heldigvis betyr ikke første inntrykk alt. Woops.., førsteinntrykk ;)

Hvor ble det av tråden som handlet om det var greit å lyve på alder og bilde for å treffe potensielle som en selv mente passet best? Var det sukker som slettet den?

Fy f så mye penere damene er der nede enn her, hadde ikke brukt åresvis på sukker de! :P

Hele parkene der er fulle av par som tilbringer kveldene der sammen, mens her diskuterer en kjønnskamp å kommer ikke lengre! hehe

Våryr...

Siste svar lø. 24 mars 2012 12:33 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym syvendefar

Våryr...
Dvs mer våryr enn ellers på året.
Og dårlig med utløp for den.
Og dårlig med profilbesøk fra noen jeg ikke har selv besøkt.
Og tilsvarende med førstemail.
Jaja...
Synd...

Edderkopp med kalkulatorhjerte?
En interessant artikkel i Aftenposten om hvordan vi og samfunnet blir.

Noen som kjenner igjen seg selv eller andre her:

... "variant av fenomenet smisking som betyr å klistre seg innpå mennesker du tror du kan ha fordel av å være venner med."

"Under en tilsynelatende blank og hyggelig fasade av noe som til forveksling ligner vennskap, sorterer du ut de menneskene du treffer i to kategorier; de som kan komme til nytte for deg – og de som ikke er verdt fem flate sild i ditt karrièrebyggingsprosjekt."
"Så handler resten om å gi og ta, regne og dividere – helt til det sitter en stor, blinkende kalkulator der du kanskje engang hadde et bankende hjerte."

Hele saken finnes på
http://www.aftenposten.no/jobb/Edderkopp-med-kalkulatorhjerte-6782581.html

Elsker du ansjos?

nå kjenner jeg at jeg blir drit irritert av denne chatte muligheten her. Folk tar kontak, og når man åpner denne forpulte chatten så sitter de foran webben i boksern eller så sitter de å ronker...hva faen er vitsen????

syntes sukker skal legge ned hele denne cattefunksjon og heller opprette en felleschat for alle sammen...

Prøve å være hyggelig å takke ja, og så ender mann opp men noen tullinger som sitter sånn...blir KVALM!!!!!

ikke rart jentene ikke gidder å ta kontakt med gutta her inne for å si det sånn... vet jo fader meg ikke hva man møter på! Så der har dere grunnen gutter.... Så slutt å klag på at damene ikke tar kontakt...skyld på gutta som ødelegger for dete isteden... lol

Jepp, så har æ sagt det å... bare å finne den jævla senga å lægge sæ. :(