Sukkerforum

<3

Siste svar fr. 30 mars 2012 18:12 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Schnuppa

Jeg er kanskje ikke noens førstevalg, men jeg er et godt valg. Jeg er ikke rik, men jeg er verdifull. Jeg trenger ikke late som å være noen jeg ikke er, fordi jeg er god på å være meg. Jeg er kanskje ikke stolt av enkelte ting jeg har gjort i fortiden, men jeg er stolt av hvem jeg er i dag. Jeg er ikke perfekt, men jeg trenger ikke å være det. Ta meg som jeg er, eller se meg bare gå! For jeg er best på å være meg selv

Alder-mas!

Siste svar fr. 30 mars 2012 16:51 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Revisor

Hva er greia med alt aldersmaset, enten er det damer på 50 år som skryter at 20 åringer er interessert, ellers er det damer på 40 som er misunnet på menn som er over 40 som ennå har draget på tenåringer.

Uanz hvordan er en vrir og vender på det, så sier norsk regelverk at 16 år er lavalderen, den gjelder like mye for en 17 åring, som en på 100..... I Sverige er det 15, Island 14, USA 18.

Samme faen, ingen gjør noe galt, hold kjeft og date i stedet for å syt, merkelig alltid at det er kvinnfolk som starter helvete også :P

Alder er bare et tall, sies det.
Kjærligheten kjenner ingen grenser.
Det finnes en god del forhold der aldersforskjellen er langt større enn den anbefalte med alder/to pluss syv.
Men hva slags menn som har passert 40 år har en kjæreste ned mot 16 år?
16 år er såvidt lovlig, og det er vel ingen diagnose som følger med akkurat det.

Noen som kjenner til kategoriseringer av slike menn eller har konkrete eksempler i tankene?
Og hva slags tanker er gjort om det?
At noen er kanskje litt sent eller mangelfullt utviklet?

Noen som føler at de har veldig lyst å treffe noen eller gå på date, men at de syns det er skummelt og ikke tør?

Seriøs tråd!

Skulle ønske jeg hadde en som fant på litt hverdagsromantikk med meg... Ikke de store ting, men noe koselig og overranskende.
Sukk...

Har fått kontakt med flere meget pene, over meg selv om det skulle dømmes slik! :)

Men de som ikke svarer er ofte normale, og under meg selv.

Virker som dere jenter her inne som ikke svarer på meldinger, er dere som ikke får noe oppmerksomhet ellers, men mye på nett, ofte veldig middelmådige - i utseende og attraktivitet, mens de som er veldig attrative, er vandt med det ellers også..... :)

Positivt altså! :D

Er det mulig? Trodde ikke det fantes slike damer :))

Noen har visst en tendens til å tiltrekke trøbbel, selv om de egentlig verken ønsker eller trenger det.
Hva gjør at noen tiltrekker dysfunksjonelle personer?

Ser vi noe ala loven om tiltrekning og at man får det man fokuserer på?
(Og at man også får det man fokuserer på at man ikke vil ha.)

Får henvendelse fra menn uten bilde på profilen. Vil bare si at jeg svarer, men aviser de. Ingen bilde,ingen date.
Så få bilde på profilen folkes.

Kunne du ha klart deg uten noen andre, uten kjæreste, venner, familie?
Uten noen som egentlig kjenner deg, bare med personer som bare vet navnet ditt?
Uten at du egentlig vet grunnene til hvorfor andre holder god avstand?
Uten at det hadde gjort deg noe?

Er det mulig? Trodde ikke det fantes slike menn :)))

Nå begynner dette forumet å helle helt ned på sia... Du verden det er jo bare klaging og folk surner til og gud vet hva... Ta dere sammen! Det er uansett ikke på denne chatten dere møter deres utkårede.. Og vis ansiktet ditt.. Det er så patetisk å være anonym.. Hærregud vi er da voksne er vi ikke?

Har vært innom forumet noen ganger nå, og det som slår meg er at ofte har folk en ganske bastant mening om det motsatte kjønn. Folk sier at om en person gjør ditt, eller sier datt, nei da er nok ikke vedkommende noe for meg. Det har fått meg til å tenke litt. Og det her skal ikke bli et nytt innlegg om høye krav, men er det ikke sunt å gå litt i seg selv. Tenke at man kanskje kan forandre litt holdninger selv, og ikke alltid "forvente" at motparten skal forandre seg....?

Lurer på om dette er en annen form for Facebook.

Så her sitter man da og scooper ut X antall profiler og tryner med en liten følelelse av å være sosial. Men etter min erfaring er det svært få som vil møtes.

Skal jeg ta meg selv som eksempel med mine 500 som har vært innom min profil har jeg truffet i underkant av 0,25 prosent av de.
Så ikke engang Phortos lov gjelder her inne hvilket sier at om du spør 100 vil 10 av de si ja om du spør de om noe ( litt omgjort for dette innlegg ).
Har vært av og på her inne i to år nå av ren ensomhet. Det er jo denne ensomheten de tjener penger på her.

Hva er det som skjer? Vi vil jo gjerne være sosiale, men samtidig ikke.
Her kan man bli sittende å sortere lenge tror jeg og la den ene diamanten etter den andre gå forbi deg uten at du plukker den opp fordi man har satt opp disse drømme mennene/kvinnene og høye krav.

Tror nok vi vil ende opp som Sverige med sine 40 prosent single. Samfunnet legger opp til dette.
Alle er så selvstendige at vi faktisk ikke trenger hverandre lenger.

Kunne sagt mye mer, men får se hvilken respons jeg får på dette først ;-)

Jeg har sett veldig mange kvinneprofiler som har en eller annen variant av setningen "Jeg søker en mann med ambisjoner."

Hva legges egentlig i det? Er det kun snakk om karriere/jobb her, eller inkluderer folk det å ha klare målsettinger for livet på generell basis?

For dere som vektlegger ambisjoner, kan dette "kravet" oppfylles av en mann som (ufrivillig) har havnet utenfor arbeidsmarkedet, men som har klare mål og ideer om hva han vil gjøre for å fylle sitt (og en framtidig partners) liv med mest mulig livskvalitet?

Jeg håper folk kan komme med litt tilbakemeldinger, så jeg kan få et innblikk i hva det er vanlig at andre legger i begrepet. Er dette et krav som automatisk siler bort alle uføre, eller er det mer snakk om å sile vekk folk som ikke tenker målrettet om framtiden? Er dette en kode for å si "Jeg vil ha en mann som enten tjener mye eller kommer til å tjene mye"?

Jeg er ikke ute etter å dømme noen for hvilke kriterier de har for partner, så ser helst at vi prøver å unngå debatt som skal framheve den ene eller andre måten å gjøre det på som mer riktig / moralsk enn den andre. Jeg prøver bare å finne ut hvordan jeg skal tolke dette kravet, og om jeg som ufør bare bør klikke videre til neste profil når jeg ser dette i profilteksten.

Ja hvorfor er vi det? hva er det vi skal skjærme oss for?

Jeg har forlatt ett forhold, der presset ble for stort, selv om det var kortvarig.
Når jeg bryter med henne, truer hun med at hun antagelig ikke kommer gjennom livet, uten meg...

Hva gjør man?

Noen som tror/ikke tror de ender med å gå i foreldrenes fotspor, enten det ønskes eller ikke?

Jeg vet rett og slett ikke, jeg undrer på hvordan jeg egentlig vil ende opp.
Men jeg håper sterkt at det ikke blir slik.

Når en mann på 40 først kommer med en liten "hvit løgn" om at han har leilighet, for så å innrømme litt senere at han bor hos broren sin...denne 40 åringen har jobb, men ingen penger. Han har også en datter, men inge fast samvær med jenta.....Er det DET som menes med å ikke ha helt ordnede forhold i privatlivet sitt??
Er det greit stille litt spørsmål ved dette, eller er man overflatisk hvis denne mannen ikke får en sjangse? Ikke spes bra å begynne en gryende forelskelse med løgner?

Noen som vil bli kjent fra Oslo / akershus ?

Hester

Siste svar to. 29 mars 2012 18:56 (90 svar)
Skjult ID med pseudonym Skjult ID

Flere enn meg som har lagt merke til en enorm heste interesse blant sukker jentene?

Hva gjør man når det mottas en melding fra ei som hverken har match tre eller bilder i albummet, og som vil ha min privat-Mail adresse for videre kommunikasjon? Det lukter litt syns jeg. Det er sikkert noen useriøse som utgir seg for noe de ikke er, også på Sukker.

Hva gjør man når det mottas en melding fra ei som hverken har match tre eller bilder i albummet, og som vil ha min privat-Mail adresse for videre kommunikasjon? Det lukter litt syns jeg. Det er sikkert noen useriøse som utgir seg for noe de ikke er, også på Sukker.

Kjøpe venner

Siste svar to. 29 mars 2012 17:41 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym watchersky

Har du noen gang kjøpt deg venner?
Ville du ha kjøpt deg venner?
Har du noen gang latt noen betale deg for å bli deres venn?
Ville du ha latt noen betale deg for å bli deres venn?

Kjenner du til noen som driver med det?

(Trenger ikke å være direkte kontanter.)

Hva er best ved flørting og sjekking?

Komplisert og vanskelig psykologisk spill på ekstremt høyt nivå som bare noen svært få mennesker forstår?

Eller

100% ærlighet, rett på sak, rett frem og veldig lite spill?

Dette er en seriøs tråd og vær så snill og respekter det!

Hvor er det beste stedet å møte Han/Henne i den virkelige verden? Bortsett fra Sukkerfest og andre utesteder, selvsagt. Det er liten sjanse for at jeg skal treffe noen i jobbsammenheng også. Noen ideer utenom det vanlige?

Når dere går inn på en profil.. hva gjør dere først? Leser profilteksten, sjekker bildene, eller matchtreet? :)
Leste her en plass at jenter ofte får rundt 20 brev daglig. Går dere inn og sjekker profilene til alle dere får brev fra? Ja, jeg har skjønt at det er en del tvilsomme brev også, så jeg får utifra disse ikke får besøk..hehe.

Bare nyskjerrig egentlig :) Jeg har en tendens til å lese profilen først, og fatter fort interesse om den får meg til å le :)

Jeg lurer på hva dere mener om at partner oppbevarer og har bilder av tidligere ekser???

Ganske enkelt og greit spørsmål. Hvordan avslutte medlemskap? jeg ble akkurat superbruker. men tenker frem til neste trekning om jeg ikke vil forsette da. hvordan avslutte?

hei dere kvinner.

lurer på en ting. hva gjør jenter her som ikke har tid til dating eller ikke ønsker et forhold eller type? er dere her bare for å sjekke om dere er populære nok ? oppmerksomhetsbehov? eller bare tidsfordriv? skjønner meg ikke på de som avtaler date men som ikke svarer på sms/telefon eller mail etterpå!
hvor useriøs går det ann å bli? liker man ikke fyren, men velger allikevel å gi ut nr sitt? får man kalde føtter? eller tør man ikke være ærlig? vi er tross alt voksne mennesker og kan te oss deretter!! sier ikke at det ikke finnes idiotiske menn her, men er bare nysgjerrig på denne adferden som jeg opplever gang på gang.

ellers ønsker jeg alle lykke til med kjærleiken ;D

Etter døden får vi evig liv sies av enkelt, hvordan i huleste går det ann? Evig, evig, evig, alltid osv.........

På mobiltelefon og ipad kan man lese meldinger man får uten at det står "lest" på meldingene. Det er nok en klar brems for å svare på meldinger innen kort tid. Viser man at en melding er lest så får man derimot enten et svar raskt, eller så vet man at det ikke var interessant.

Det burde de som står bak siden rydde opp i. På "vanlig" pc er det jo som før.

Hva liker dere best? Er jeg unormal, når jeg favorittserer fotballen fremfor ski?

http://www.vg.no/sport/ski/skiskyting/artikkel.php?artid=10064846

Her er det noen skijenter som har fått brev fra 50 menn som altså frir til dem.

Hva slags mennesker er det som avstandsforelsker seg i kjendiser i den grad at de ønsker å gifte seg med dem uten å ha møtt dem først? Er dette helt normalt eller hører slike til på lukket avdeling? Jeg satser på det siste. Hva mener folket?

Nå må man få det svinet ut av landet. Ikke betale fengselsopphold på han. Nisse.

1. seriøs tråd - deal with it ;)

Noen som har lagt merke til dette skjæringspunktet som befinner seg ute i periferien når man begynner å bli kjent med noen? Dette punkt hvor man må bryte "samtalen" over fra vennskapelig pjatt og over på noe litt mer "lidenskapelig" i mangel på et bedre ord?

Venter man for lenge havner man i kjedelig-kategorien eller vennefella. Er du for kjapp ute er du ekkel, desperat eller innpåsliten. Når jeg ser på alle de feil jeg spesielt gjorde i yngre dager og hvordan man aldri fikk napp hos de man var hodestups forelska i så er det jo en rød tråd som går gjennom alle. Jeg var alt for feig, jeg var alt for "gentleman", og jeg lot jenta ta det første steget.

Er det bare meg eller er dette tilfellet? Godt mulig dette går andre veien for hukjønn mot gutter også, men jeg faktisk litt usikker.

Ser bare hvordan en samtale starter friskt, dabber så litt av og går i stampe, men når man da tenker "skitt au - jeg har jo ikke noe å tape" og begynner å hinte frempå med endel småfrekke kommentarer med seksuell undertone - ja DA stiger temperaturen og både meldinger og samtalene tar seg opp noe til gangs. Og plutselig er det jentene som maser om å treffes.

Lurer på om jeg burde være bekymret når jeg syns deltakerne i "the biggest loser" syter og kan takke seg sjæl...mens jeg selv ligger henslengt i sofaen og gofler i meg potetgull med dip?

Det var en som skrev at det skumleste var når dama sluttet å mase...da var det fare på ferde, da hadde hun noe annet i tankene...og det er jo helt sant, og også en trøst til oss damer som noen ganger føler vi er for på, og maser for mye på den stakkars mannen som vi har lagt vår elsk på. Tenker ofte at nå skremmer jeg han bort, nå er jeg for ivrig, nå tar jeg fra ham initiativet osv. osv. men nei, for han sin del bør han være glad til så lenge det er han jeg maser på.

Takk og farvel.

Håper ikke jeg kommer tilbake. Nå skal jeg bare nyte livet med verdens beste dame.
Har kost meg mye med forumet her inne, men nå stenger jeg kontoen da jeg ikke har tid til å fjase rundt på forumet lengre.
Du verden så mye tid dere damer krever.. ..men det er jo bare kos det :)

Ønsker dere alle lykke til videre.

Mvh
a r n e

Jeg er veldig ivrig på å kjøpe meg en ny teknisk duppeditt til å høre på musikk med, gjerne med goood batteritid og til en levelig pris. Den trenger forsåvidt heller ikke ha allverdens lagrinsplass.

Noen som har noen tips/forslag?

Vil det komme en skikkelig sukker app til IPhone og Android?

Bruker mobil versjonen ofte, men kan jo være kjekt og få en push melding når man har nye besøkende, fått en flørt eller ny melding.

Vet ikke hva andre syns om det?

...noen fler som har lagt merke til disse merkelige skapningene?

Disse som omtrent ramler over hverandre i å være mest mulig "korrekte".

Når de syns noen er slem med noen andre, så er det rett på´n... DIN JÆVLA DRITTSEKK, hvordan kan du si noe som kan tolkes negativt om et annet menneske...? Osv osv...

Spørsmålet er jo...

Driver disse bare å smører på, for å prøve å gi et godt inntrykk av segselv ovenfor folk som ikke skjønner bedre, eller skylder de rett og slett selvinnsikt, og er bygd opp av klisjéer, selvfølgeligheter og floskler?

Men de må jo for all del ikke slutte. Jeg syns jo det er ganske artig å observere.

X: "Hva syns dere om (noe som ikke er spesiellt attraktivt)"....?
WK: DITT JÆVLA RASSHØL, du skal være snill med mennesker (sett inn en drøss med floskler her), IKKE slem... HULK syt. Fjerndiagnose. (Veldig snilt innlegg forresten).

Hahahhaha.

Kom over en profil her inne hvor det stod "liker usjenerte menn som synes Scatting kan være spennende" Sist jeg sjekket så er Scatting noe som er jævlig nasty, eller tar jeg helt feil der?

Det må jo bare være kødd

I relasjonsprofilen skal man vurdere sitt eget utseende fra 1-10. Hva satte dere? :P

mc1300

Ingen svar
(mann 43 år fra Østfold) Privat melding

Hei Hei !

Evt bare tar trantabletter?

Godsmak, ja?

Hade!

Siste svar on. 28 mars 2012 00:20 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Roberto

Sendte meld til ei jente jeg har på kontaktlista på tlf, skrev bare "hei", fikk melding tilbake : "Hadet"
Dårlig tegn kanskje??

:)

Da var det natta, sov godt alle sukkerbiter!!

Hvor treffes en på Norefjell.

Nå er det ikke lenger noen unnskyldninger for å ikke ta tran, kan anbefale disse stikkpillene man får kjøpt i butikken, omega 3 heter de tror jeg. Da slipper man å få den ekle transmaken i munnen! Up yours, som det heter på nynorsk!