Sukkerforum

Har vel snart runda 5 måneder. :S

Sexlek...?

Siste svar lø. 10 mars 2012 01:24 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym Slavinnen

Får mye dårlige blader på sexlek og porno...lyser jo rødt som bare det--. er det fordi de er menn..? kanskje jeg får revurdere søkene mine og bytte fil.. Hm......

er det slik at en mann som har barn i sin beste alder ikke er attraktiv lenger hvis du som kvinne ønsker barn?? noen sier at det er turnoff. hvorfor??

Lf en gamerJente :D

Jeg blir så sjarmert av en veldig mannlig og forførende stemme.
Smelter bort av å høre Sting, Seal, James Morrison Barry White, Usher og sikkert mange andre

Kom gjerne med musikalske forslag! Hvilken stemme får DEG til å smelte?

Og det er ikke bare en musikktråd, jeg vil gjerne vite hvem av dere har en fin stemme?

Selv fikk jeg høre at stemmen min er mørk og varm med en sexy dialekt :-)

Vurderer om jeg bare skal drite i det. Finne tilbake til tiden da jeg ikke følte et behov for å finne meg en dame.
Det var en fin tid.
Det eneste jeg har fått med meg fra sukker er at damer er rare, og at jeg ikke kommer til å være i nærheten av å forstå meg på damer.

Jeg velger å leve i håpet om at kanskje morgendagen vil bli lysere nå som jeg har fått klaget litt her på forumet.

Skjønner ingenting jeg....Møtte en mann sist fredag, kjempevellykket date i flere timer, ny date på lørdag med overnatting. Kjempegod tone, han betrodde meg masse om livet sitt, inkl en del VELDIG intime betroelser. Ringte meg på mandag, vi gikk en lang tur før han kjørte meg hjem. (bor bare noen km fra hverandre)
Hva skal jeg tro når han uttrykker at han er veldig klar for et forhold, føler at han har møtt drømmedamen, snakker om huskjøp i framtiden, felles feriereiser, med og uten barn. Avtaler nytt møte i kveld (fredag) og så blir det stille, veldig stille....ringer han i dag og spør om vi skal finne på noe i kveld, nei han vet ikke om han er klar for å bli sammen med noen. Har ingenting med meg å gjøre iflg han......men jeg skjønner ingenting. Hva skjer med menn egentlig???

Sukkerfest??

Siste svar fr. 9 mars 2012 18:31 (52 svar)
Skjult ID med pseudonym Festklar!

Hei.

Noen som har vært på noen av disse arrangementene?

Gi meg noen feedback. Er dette et bra arrangemang? er det mange som pleier å møte opp??

.. 1000 gode grunner til å IKKE ta husvasken da dere. kun en god. mamma kommer i morgen. host. den vurde vel dekke over for alle de grunnene til å la være.. Men jeg er sjuuuuk.

Menneh... spark bak? Plis? Litt kjeft? Belønning?

Lego eller sex?

Siste svar fr. 9 mars 2012 17:13 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym torsketran

Hva foretrekkes?

Du vet du er forelsket når du ikke klarer å sovne fordi realiteten er mye bedre enn drømmene dine...

Denne kvelden har vært perfekt så langt. Hadde daten min på besøk, serverte torsk og rødvin. wow, til nå alt perfekt. Så nå tar vi desserten i sengen. Dette lover godt, må inn i sengen til daten min......Gleder meg , denne våren er garantert min:)

Jeg registrerer at folk påberoper seg retten til å kritisere Märtha og englene hennes når det hver søndag står prester og snakker om noe lignende, og hver fredag er det liv og røre i moskeene. Felles for dem alle er at de er den eneste yrkesgruppen, som attpåtil får statsstøtte, ikke har fnugg av bevis for at jobbene deres er basert på noe som eksisterer. Jeg regner med at om jeg i fullt alvor later som jeg baserer livet mitt på gudelæreni Ringenes Herre eller norrøn mytologi ville folk trodd jeg var sprø. Hvorfor reagerer vi ikke med hoderystende vantro (tog du an?) når folk sier de er kristne, muslimske eller på annen måte religiøse?

Gratulerer med dagen til alle kvinner :)

Kloster...?

Siste svar fr. 9 mars 2012 07:08 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Charleene

Vurderer å gå i kloster..noen som kan tenke seg å være med....?

Hva er det med dere og gummistrikk??? (metaforisk lissom)
Om det ikke er sex, hvorfor holder dere tak i jenter så lenge som mulig, men vil ikke heelt gå inn for å bli skikkelig kjent?

Virker som dere holder jentene på hold til å se om dere virkelig ikke kan få bedre...
Og kan dere få bedre, så gjør noe med det enn å la vi jenter bli irriterte på den utrolig trege oppførselen..

Jeg hopper av i det jeg merker antydning til denne oppførsel.. Og gir jo beskjed hva jeg mener og tenker.. Og først får jeg "om du føler det slik så forstår jeg det", og uke, to uker, mnd eller senere så kommer de krypene som ingenting har skjedd... Jeg orker ikke å være dramadama og si "skjerp deg og bli voksen"... Men gjett om jeg noen gang har lyst..

Veldig glad i deres gode sider.. Men begynner å tro "mange" i generasjonen rundt meg på hannkjønnet har blitt noen altetende selvsentrerte tullinger..

Kan noen menn ta lærdom av dette klagemål, eller må dere forsvare dere og kalle meg kresen og alt annet teit?

Mvh jente 31

Hei!

Vi er tre venninner som har bestilt oss en weekendtur til Bergen om 2 uker. Er det noe som anbefales å få med seg når man er der? Åpen for det meste. Har selv ikke vært der på snart 10 år, så vi er takknemlig for forslag :)

Hei

Har nytt å fortelle deg, skjedd kule ting på datingfronten, deaktivere profilen min i morra.

Få se profiler som skiller seg ut. Noen som skriver hva som helst men helt andre ting enn det 994 av 1000 skriver.

http://www.youtube.com/watch?v=DX1lKB-8PUE&feature=youtu.be

Langt i fra virkeligheten, men fortsatt fantastisk! :-)

Jeg kjøpte ny mobiltelefon i dag, og da var mitt største ønske m.h.t. funksjoner at det skulle være mulig å sperre et telefonnummer. Jeg har en beiler jeg må komme over av forskjellige grunner, da er det lettere for meg å ikke se at han har kontaktet meg.

Jeg får da vite av butikkmannen at ingen mobiltelefoner har denne funksjonen? Dette synes jeg er utrolig. Det må da været et ganske vanlig behov man har? Han sa at da måtte man gå til politiet og anmelde...men det er jo ikke såååå ille at jeg behøver å gå til et så drastisk skritt?

I morgen kommer jeg for å gjøre by'n utrygg!

Ikke vært der siden 2001, så dette blir bra :)

Skjedd noe spennende siden sist?

Hvorfor er det så jævla vanskelig å gå og legge seg!!!!!

Da har jeg vært heldig nok til å finne ei kjempeflott dame, og takker derfor for meg.
Kommer til å savne alt fjas, alvor og småtrivielle diskusjoner her på forumet, og ikke minst kommer jeg til å savne dere, kjære medforumsnisser.
Men nå er det altså på tide å sveve lyrisk og durstemt inn i vårnatta.

Så går opp i grunnstilling, bukker, svinger staven og...Evanesco!

Personlig så tåler jeg ikke røyk. Men jeg lurer på dere andre som tåler røyk, men som kanskje ikke liker at folk røyker. Kunne du vært sammen med en som røyker om du selv ikke røyker?

Har lyst å møte en dame, ikke sitte på nett å drømme om en dame!
Jeg ønsker å treffe noen! Bli kjent i det virkelige livet, gjøre hyggelige ting sammen og kose oss med mat feks. Og ingen er perfekte!! Blir litt mye drømmemann og drømmekvinne. Jeg er ønsker en normal og god dame bare, er det mulig å treffe her??

http://www.youtube.com/watch?v=Nvs5pqf-DMA

Hihihi....

Våre venner som skulle hjelpe oss fra et stygt liv i våre hjemme land. Den forferdelige diktator striden og frihet.
Hva skjedde? Det er flere og flere som sitter hver dag og snakker dritt om nesten alt MUSLIMER står for.
Selv om det er snakk om raske biler så var det han muslimske som var feilen.

Hva feiler dere og hva har forandret seg?
At dere var dumme før? Eller at noen har forgiftet hjertene deres nå..

Kunne være stolt av det Norske passet mett, nå er jeg dessverre usikker.

Som en avsporing fra en annen tråd tar jeg det her.

Jeg mener det fortsatt er behov for kvinnedagen. Og da tenker jeg ikke på markeringen av kvinnene som sådan. Kvinnene er flotte, det er dem vi lever for, osv, men dagen for politiske markeringer.

Kvinner har i stor grad de samme muligheter som menn i Norge. Men det er noen unntak. Det er gjort unntak for likestillingsloven for religiøse samfunn.

KrF mener fortsatt det ikke skal være adgang til selvbestemt abort, og det samme standpunktet har en rekke trossamfunn.

Kvinner velger fortsatt i stor grad tradisjonelt i forhold til arbeidsdeling og karriere. Det er viktig at mange av dem viser at de setter pris på valgmulighetene. Hvis ikke opparbeidede rettigheter brukes, forvitrer de.

Vi må se ut over kanten av egen navle og bidra til kvinnekampen internasjonalt.

I morgen kveld blir det romantisk mddag, fersk torsk rød vin og stearinlys. Jeg har en veldig god følelse. Gleder meg sånn:)

Jeg har alltid forundret meg over disse folkene som har 700 venner på facebook og er minikjendiser i miljøet de henger i.
Det jeg har merket er at de ofte ser bra ut og av de jeg kjenner så er de også veldig utadvente. Er det noen her som kjenner seg igjen i beskrivelsen kanskje?

Men er det alt som skal til, se bra ut og være utadvent?

Et godt eksempel (men som har tatt steget opp og blitt minikjendis i Norge) er Sverre Goldenheim, han er jo egentlig ikke kjent for noe annet enn å være partyfikser og å ha drevet utesteder på Oslos vestkant. Men jeg kan tenke meg han startet som en av de jeg prøver å beskrive.

Ikke at jeg mener det er noe å trakte etter, men disse folkene er ofte populære blant det motsatte kjønn, og det kan jo være en interessant tanke :)

Nyt dagen kvinner, resten av dagene er det oss mannfolk som styrer.....

Er ikke spesiellt interessert i sm osv, men har merket meg en trend opp gjennom åra og lurer på om det er gjengs for jentene her på sukker også. Mange, vel de fleste for å være ærlig, jentene jeg har vært med vil nemmelig ha det "litt hardt i kantene".. eller for å si det på en annen måte; være veldig underdannig in the heat of the moment.

Jeg for min del syns det kan vøre helt greit til tider, men ikke hver gang og hele tiden! Dette er noe som i min bok kan komme med tiden og eventuellt sprite opp sexlivet litt, men det er altså mange som vil ha det slikt helt fra første stund.

Så spørsmålet er, og jeg regner med anonymitet, du som jente, har du også det slik? Og du mann, merker du deg den samme trenden?

Jeg for min del har begynt å tenke slik; Likestillingen har kommet FOR langt på mange områder! Klart man må fortsette å sloss for lik lønn for likt arbeid osv, men maskliniteten til menn har forsvunnet fra hverdagen til kvinner så i sitt mest personlige øyeblikk vil de back to the nature! :)

Haha, er på jobb, så er ikke noe wank my socks off tråd dette, bare nysgjerrig! (Og kjeder meg :) )

Livet hater meg akkurat nå. Trenger å krøke meg sammen i fosterstilling mens noen stryker meg over håret. frivillig, noen?

:-)

De er vise... De er vakre... De er uovervinnelige... De er kvinner...Gratulerer med dagen... :)

er det ikke vanlig folkeskikk å svare noen som viser interesse og sender deg seriøse meldinger?? hva sier dere kvinner??
forstår at dere får mye flere mail enn også gutta, desverre, skulle tro at kvinner over 30 turte å ta initiativ også. er det slik at det er mannen som må ta det første steget?? når det gjelder svar så finnes det jo ferdig skrevne avslag.

hva synes dere menn om dette? noen med tilsvarende erfaringer her inne? har også opplevd å avtale date og har utvekslet telefonnummer og så hører man plutselig ikke mer og får ikke svar på sms! har et inntrykk her at mange hunkjønn bare sonderer markedet og kanskje ikke vil ha noe forhold?

De er vise... De er vakre... De er uovervinnelige... De er kvinner...Gratulerer med dagen... :)

Gratulere med dagen, jenter!

Jeg har sjeldent problem med å skrive en førstemelding eller å få svar, men jenter uten profiltekst klarer jeg ikke finne på noe fornuftig å skrive til. Hva skal man egentlig skrive? Eneste inntrykket man har er jo pene bilder :)

Jeg sliter med angst for å gå bort til en dame og starte en samtale for å sjekke.
Jeg føler det blir så teit å gå bort til en dame på byn eller på treningssenteret å bare starte en samtale. Det blir så unaturlig.

Det har ikke noe med selvtillit å gjøre, for jeg har ikke problemer med å snakke med damer og er fornøyd med mitt eget utseende. Men det er den unaturlige biten med å starte en samtale med en totalt fremmed jeg ikke liker, det blir så opplagt at man er på sjekkeren (men det burde jo ikke være noe å skamme seg over).
Det plager meg veldig, for jeg opplever noen ganger at damer kommer bort til meg og starter en samtale, bare tenk på hvor mange hyggelige damer jeg kunne snakket med om jeg hadde våget å ta initiativ selv...

Er det noen som har noen tips? Hvordan liker dere jenter at en mann starter en samtale med dere på et utested, treningssenteret og andre steder?

Kan for ordens skyld nevne at jeg er en 28 år gammel mann.

Hvor ofte opplever du at andre er falske mot deg, og hvor ofte er du falsk mot andre?

Tror jeg opplever det endel, men jeg vil ihvertfall unngå å være falsk mot andre.

Camping i kollen i helga?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym camper

Med VM friskt i minne, noen som skal dra lavvoen opp i marka til helgen for ski og morro?

Sender ut en god natt klem til alle sammen, og håpe dere får en riktig fin onsdagsnatt :) og får mange, eller minst en herlig drøm :)

god natt alle sammen <3

Nå begynner NAV på TVNorge :)

Gleder meg :)

Er folk mer overfladiske på Sukker enn i RL?

Ser og hører på nyhetene idag at mange AUF-ere er skuffet fordi de ikke ble nevnt ved navn når tiltalen mot ABB ble lest opp idag. Har de grunn til å være skuffet?? Eller bør de forstå at det vanskelig lar seg gjøre å lese opp alle x-antall hundre som var tilstede den dagen på Utøya?

Kjør debatt...

Personlig så kan jeg skjønne skuffelsen, men samtidig så bør de forstå at det vanskelig lar seg gjøre og bruke tid til å lese opp samtlige navn. Og hvor skal grensen gå? Da må vel de som satte livet på spill for å redde de også bli nevnt, siden de jo også befant seg i livsfare. Det blir en vrien linje å sette. Så jeg synes det er gjort ett klokt valg her ved å si navnene til de omkomne, samt de hardest skadde.

OMG!!

Siste svar on. 7 mars 2012 20:51 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym sukkersøt

Ligger døden nær her i dag jeg. Føles som om kroppen skal eksplodere, av kulde og varme om hverandre.. Absolutt ikke frisk.

Tror jeg bare må legge meg å drømme om rosa onepiece, å håpe jeg ikke dør i forsøket!!

Håper alle andre har en fin dag! Det unner jeg dere!!!

Skrev til en søt jente. Hun har lest meldingen min, men nå kan jeg ikke skrive til henne mer. Får opp følgende beskjed:

"Sukker.no har utestengt denne brukeren p.g.a. mistanke om falsk profil eller at brukeren har oppført seg på en måte som ikke er forenelig med Sukker som datingside og nettsamfunn. Vær derfor varsom i forhold til kommunikasjon med denne brukeren."

Hva tror dere har skjedd? Er det en mannlig svindler eller noe?

Jeg fant ut at jeg måtte rydde litt her. Laptopen står på salongbordet, og her var det mange andre greier også, jeg nevner: Strikketøy, kladdebok, duftelys, negellakk, glidemiddel, vannflaske og tegneserier. Lurer på hva naboen hadde sagt dersom han kom inn for å låne en kopp sukker, og så dette....