Sukkerforum

Tror jeg har gått lei nu .
Er det så vanskelig å får kontakt her inne ?? Eller må mann være under 40 og har 6 pack ??

Har du møtt/sett noen fra sukker som du har sett i forbi farten, hvor du kjenner igjen vedkommende? =)

i afrika er det nå det værste hungersnøden på over 60 år. millioner av mennesker,de fleste av de uskyldige barn trenger akkut hjelp. jeg og carl-henrik lier har derfor hevet oss på en aksjon startet av save the children(redd barna) kalt opsharecraft.vi har startet vår egen sub-fundrazr. vi har i løpet av de 11 dagene dette har pågått gitt 4-5 tusen kroner hver,å vi kommer til å fortsette å donere de neste 89 dagene dette pågår. hvis noen av dere har lyst til å hjelpe til gå in på http://www.facebook.com/profile.php?id=100003755370972 så kommer dere til våres fundrazr profil på facebook. der finner du link til opsharecraft med info om hvor mye som er samlet in o.l
hver krone teller!

ole-henning undrum

Jeg håper og unner alle gode ting som dette. Denne våren er bare så spennende og flott med nytt hus, nye prosjekter.. Og muligens nogot attåt ;)

Jobb og stå på med de målene og drømmende dere ønsker og har satt. Jeg lover det vil bli virkelighet. Har gått fra -10 til + 10 selv.. så får nå lov å si det funker om man prioriterer riktig.

Negativitet er for pyser. Positivitet og ståpåvilje er verdt det!!!

Ikke se på nedfallsfrukt, se på blomstene som kommer før frukten kommer frem!!!

Ikke legg for mye i for lite for fort.

Dagens C vitamin for noen (muligens ikke for de som evt er kronisk negative, men de får nå bare såfall leve så godt de kan på det au ;)

Hilsen ei som har irritertende mye å glede seg over...

Jeg elsker sjøen og det å være i båt på bøljan blå, overnattingsturer og lengre ferier og hele pakka:) Grilling og bålbrenning hører også til.
Jeg har selvfølgelig kryssa av i profilen min for dette, men det jeg ser er at svært få damer har denne interessen!
Jeg lurer på hvorfor, er det fordi det ikke er flott nok, fordi det ikke er komfortabelt nok å være i en båt......eller er det sånn at mange liker det men ikke nok til å krysse av for det? Eller kanskje noen har andre teorier?

Hallo. Er det sosialt akseptert å gå ut alene å ta noen pils? Eller blir man da sett på som litt "lost" ? Og i såfall hvilke steder i Oslo kan man ta seg en pils i dag?

Noen som kunne tenke seg litt kos og hyggelig selskap istedenfor tv og soffa i kveld :)

Fullmåne i vektens tegn kan gi økt lyst på relasjoner til andre.

Dette kan bringe økt romantisk vilje og et dypt ønske til å behage hverandre. Bruke mer tid på familie og hjem.
Dette blir bare sterkere og sterkere frem til kl 21 lørdag kveld.

Finn fram rødvinen og skål, hehe.

Tenker meg nok at mange kommer til å ta seg en rask tur innom her på suker det kommend døgn..

Lykke til dere alle, jeg krysser fingrene ;)

Sporty menn

Siste svar fr. 6 april 2012 18:17 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym tøffest

Begynner å bli litt lei av de!fjellmannen.sportymannen,idrettsmannen,klatremannen etc etc er det ingen her som liker og gå på konserter og pub?bare lurer alså:)

Hei... dette er en seriøs tråd, rettet til både menn og kvinner.

Jeg har vært borti mange kvinner gjennom min levetid, og de fleste av dere lukter forskjellig nedentil.

Det jeg lurer på, pga kjøttmangel og mangel på andre ting, hvil en veganer lukte jævlig, eller herlig nedentil, i forhold til kjøtteterne?

Da er kl alt 13, da er det lov å begynne å drikke igjen, herlig påske, langfri, helt alene, og masse god drikke! :)

Jeg, mann på snart 24 år, har aldri rørt i en fiskestang.
I går bestilte jeg en fskestang m/ tilbehør jeg trenger, og har lest meg litt fram på diverse fiske-forum.

Gleder meg som en liten unge til å prøve fisking, og se om jeg får noe napp.

Noen andre som fisker her som har noen gode råd? =)

To av mine favorittdager, der Norge tar det med ro på en annen måte enn andre dager i året. Er du en av alle disse som kjeder seg disse dagene eller nyter du pausen samfunnet har gitt oss.

Sitter og koser meg med enfantastisk god rød vin.mmmmmmmmm
Er så glad jeg valgte by påske, var på kafe i går, middag med venner imorgen.
Jeg bare nyter disse herlige dagene, fordi jeg har valgt det selv.
Kommer tilbake på jobb tirsdag, fullstendig uthvilt.
Riktig god påske alle sukker klumper :)))

Det flotte med sukker er at mannfolka ser ut til å bli yngre med alderen :) Hvis de har passert 40 er det nesten 50% sjanse for at profilen beskriver dem som en ‘ung gutt’. Har de passert 50, er de alle unge gutter. Virker faktisk som de fleste ekte menn er i 30-årene.

Leken? Det er jo flott. Føle seg ung og i god form? Knall. Energisk? Samme. Smittende humor og ertelyst? Veldig positivt. Men ‘gutt’? Jeg får assosiasjoner til noen som vil ha en mamma, selv om jeg selvfølgelig skjønner at de ikke mener det slik med å sette det i profilen sin. Er egentlig ‘jeg er en ung gutt på 45…’ beskrivelsen sjarmerende?

bytur

Siste svar fr. 6 april 2012 08:08 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym linny

Nånn trøndera som ska ut i morra?:-D det ska nemlig æ:-)

Se Petter (13) få sitt livs beste sjokk

http://nrk.no/nyheter/distrikt/hordaland/1.8060374

– Det var fantastisk, det. Hun er skikkelig digg, sier Amigo Grande-deltakeren som plutselig hadde Jenny Skavlans knallrøde leppestift på munnen.

Veldig artig. Spesielt morsomt å se ansiktsuttrykket hans i sekundene etterpå. :)

Men ... Åssen hadde det egentlig vært dersom f.eks. Stian Barsnes Simonsen hadde kysset hun 13 år gamle jenta på det andre laget? Hadde det vært like artig?

..så jeg gleder meg!!

.men det er minst 1 mnd unna, og dagene går så uhorvelig tregt!

Noen som har det på samme måte?

Jeg fikk en banan, to marispangriser og en katt. Nam nam...

Bare en liten tanke etter jeg leste en annen tråd. Er det slik at jenter ofte ser på utenlandske gutter som en uting, kulturkrasj, og annet? Hva gjør at du ikke vil eller vil skrive med en gutt med utenlandskbakgrunn. Er en gutt utenlandsk bare han har en annen farge? Hvordan vil du definere dette?

Greit, DET forklarer alle de single treningsnarkomane damene i det minste.
Eller?

http://preview.alturl.com/8ax7k

Hva synes dere om gutter som stadig vekk trykker LIKE på bilder av modelldamer som legges ut på facebook?

sikker sex

Siste svar to. 5 april 2012 20:26 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym lillemeg

Hvor mange er litt for slappe med å bruker kondom. og hvor vanlig er det at man får med seg noen på one night stand ?

Hvorfor er så mange usikre i Norge og hva er grunnen til det egentlig?

Date?

Siste svar to. 5 april 2012 19:25 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym lmfao

Jeg oppdaget akkurat at klokken er 1630, og jeg ar enda ikke spist frokost, egentlig ikke gjort noe enda i dag... Noen som vil a en dinner date? Helst på MC Donalds...

Feiginger!

Siste svar to. 5 april 2012 18:58 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym skjult ID

Feiginger alle dere som skriver anonymt her inne altså!! :@

Det er snedig med det, uansett hvor mange ganger og hvor hardt man faller av hesten (hvis man overhodet finner den berømmelige merra i det heletatt :P), når man først kommer seg oppå igjen så er det en herlig følelse :) (neeei, ikkeno koffert) :P

Først slenge inn en melding fordi hun både så søt ut og hadde en vittig profil som gjorde inntrykk. Så se at man faktisk fikk svar - til og med noe annet enn en standardklisje! Den første praten, finne ut litt om hverandre innimellom småprat om alt mellom himmel og jord. Se at meldingene tikker inn stadig raskere og hver dag blir seinere og seinere før man innser at det er på tide å hoppe i loppekassa. Jaggu hadde man mye felles også, og hun er den som kommenterer det - altså ikke bare du som bedriver ønsketenkning ;)

Se henne bruke lang tid på svarene fra du ser at hun har åpnet og lest meldingen. Jeppjepp, da er det på tide å slå av en prat og spørre om telefonnummer :)

Hmmm...jaggu ligner hun veldig på min store barndom/ungdomsforelskelse på grunnskolen også. Anywho - er så mye negativt, folk som klager, folk som gir opp virker det som. Jeg har det ikke travelt, tar ting som de kommer, og om man treffer noen her etter flere måneder er det ikke stor forskjell fra "IRL" siden jeg sjeldent har hatt mindre enn 1 år mellom hvert forhold. Så tenk på den gode følelsen ;)

thai damer

Siste svar to. 5 april 2012 16:59 (81 svar)
Skjult ID med pseudonym lillemeg

Hei jeg er ikke rasist. men oppleve at flere faktisk kjekke menn som heller vil ha thai damer utenlandske damer. istedet for oss norsk. er det noen fler som har opplevd det. og noen som vet hvorfor?

Drar dere andre her på mange dater med de dere snakker med eller er kommunikasjonen kun her inne i cyberspace?

Hm. Siden det er mange som har litt mer livserfaring enn meg her inne så kan det jo være en fin plass og spørre.. :-P

Noen som har slitt med søvnproblemer i løpet av livet her?

Det har vært en litt turbulent start på året, og nå virker det som om jeg bare ikke klarer å slappe av. Jeg får ikke sove på kvelden (legger meg 21:30 og sovner ikke før 02). Jeg våkner alltid om natta (rundt 03-04) og får ikke sove igjen på 30-45 min. Så er det opp klokken 06:30 med minien.

Jeg klarer meg overraskende bra til tross for søvnmangelen, men jeg har måtte slutte og trene (de siste 2-3 ukene) for å ha overskudd til å komme meg igjennom dagen.

Får jo aldri ro i kroppen!!!

Noen som har tips eller råd og komme med? Hvor "ille" må det være før man evt må ta det opp med lege, og hva er evt løsningen?

:-):-)

Snakket med min tidligere svigermor, hun klaget sånn. Den nye stakkars svigersønnen hennes jobber som kokk på et hotel på
østlandet. Han fik 100kr i timen, nå skylder arbeidsgivren han vist flere tusen kr. Hun synes at det var så forferdelig at han ikke fikk de hardt trengte pengene. Vell, svart arbeid har jeg overhode ingn ting til oversfor. Jeg har jobbet og betalt skatt i alle år.
Jeg har vært mye syk, dermed har jeg fått sykepenger. Men å prøve å forklare sånt, nei det nytter ikke. Det hører og med til historien at datteren har jobbet svart i 20 år. Hun sliter nå med dårlig helse, på nav er det ikke så mye å hente. En får jo desverre ikke sykepenger av svart arbeid. Jeg sier lykke til , det var sikkert fint så lenge det varte. Sist men ikke minst, velkommen som minste pensjonist. Jeg høres sikkert hard ut, ja det er jeg, men jeg har vært med å bidratt til godene. Derfor mene jeg , at snylterene får klare seg selv.

Helt normalt at tenåringsjenter blir skada av all oppmerksomhet på nett, men når kvinnfolk opp i mot og over 50 år tror de visst kan få hva det skulle være og tydeligvis mangler selvinnsikt for 5 flate øre.....

En drektig en...
Er slike menn skremmende eller kanskje en fordel?

En kvinne var lei alt maset til familien, hun ville ha fred.
Hun gikk ned til båten, rodde langt ut på havet.
Der nøt hun stillheten, tok opp en bok og begynte å lese den.
En mann , kom seilende bort til henne, han var fiske oppsyns mann.
Frue det er ikke lov til å fiske i dette området her, sa han.
Jeg fisker ikke sa kvinnen. Jeg leser en bok.
Når jeg snur ryggen til og drar begynner du sikkert å fiske, siden
du har fiske utstyr ombord. Det er best du blir med inn til land
for å få en annmeldelse og bot.
Da kommer jeg til å annmelde deg for voldtekt, sa kvinnen.
Men jeg har jo ikke voldtatt deg ropte mannen. Du har utstyret og
vil sikkert gjøre det når jeg snur ryggen til deg.
Mannen tenkte seg om, før han lot kvinnen være og dro bort.
Konklusjonen er at en kvinne kan tenke samtidg som hun leser en bok.

Ut i Strømstad/Halden skjærtorsdag?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym stjack

Hei

Noen babes som skal ut og se på livet? Alltid mye liv!!

Øhhhh vøøøø nå må denne ballen ligge død snart kjenner jeg ....øgh

Er damer rundt de 30 uten barn skremmende eller kanskje en fordel ?

Noen som skal ut i dag? Eller senere i påsken.

Hva synes dere her inne om menn/kvinner som har vært innsatt på forum?

Er dette skummelt?
Totalt uaktuelt og turnoff?
Eller er det helt ok?

Er det noe man ikke sier noe om, hvis man har kun vært anonym og ingen man har hatt kontakt med tyster?
Da vil det ikke komme på rullebladet ihvertfall.

Nylig oppdaterte regler fra og med påsken 2012 :-)
Her er regel 4.

http://lasteopp2.blogspot.com/2012/04/regel4.html

Min neste kone blir født i disse dager, våre stier skal møtes om 19 år, da har jeg blitt en fremdeles ung og viril 60 åring!

Lurer på hvor hun er i verden, Sør Amerika, Asia, eller kanskje Norge?

Venter i spenning! :)

Lyst til å gjøre noe spennende? Føle deg litt på kanten? Jeg vil sitte på det innerste bordet (det med to lenestoler) på Kaffebrenneriet Torshov, hver dag i påsken. Vil sitte der fra 12-17 hver dag. Dette høres kanskje lenge ut, men jeg vil være helt sikker på at jeg finner deg! Vil vente på deg, min hjertes utkårede. Spanderer første fire kaffe.

Julen varer helt til påske, så nå har jeg akkurat ryddet ut, jule duken på spisebordet.
Legger på en påske duk, som kan ligge til jul:)

Etter å ha oppdagd at kjøleskapet hadde litt for mange egg med kort varighet, så fant jeg ut at eggedosis var en god ide. Startet først med håndvisp, men måtte finne fram mer moderne verktøy etterhvert. Det jeg lærte i dag var følgende :

1. Eggedosis er vanvittig godt, og bør lages oftere enn bare når man blir nødt til å bruke egg
2. Hvis eggedosisen ble oppfunnet før elektriske visper, må tidligere generasjoners husmødre ha vært overmennesker
3. Det er desverre noe som heter "for mye eggedosis".

Fortell om det du har opplevd.
Er vel lignende tråder fra før, men jeg skriver en for det :)

Hva synes jentene her inne om menn som har vært en tur i buret?

Er dette skummelt? totalt uaktuelt? eller er det helt ok?

TS

Lurer litt på hva dere menn som ikke har barn og som søker etter kvinner opptil 40+ år tenker i forhold til å stifte familie. Har dere tenkt at det er helt greit hvis dere ikke får barn, vil dere ikke ha barn, eller har dere ikke tenkt på at kvinner over førti kanskje ikke er like fruktbare?

Må innrømme at jeg er litt redd for å ta kontakt med barnløse menn da jeg selv sannsynligvis ikke får flere barn pga alder.

Noen som lar seg friste?

Jeg feiget

Siste svar on. 4 april 2012 16:58 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym jordhest

Intetanende var det ei vakker dame på bussen. Jeg går visst forbi for å finne plass lengre bak i bussen. Men det var fullt og jeg må snu og finne plass foran. Setter meg med ned med ryggen mot kjøreretning og jeg kan se alles ansikter. Og da oppdager jeg henne. Men i det samme øyeblikk jeg ser henne, ser hun tilbake rett i øynene.. lenge. Jeg velger å feige ut og se en annen retning med et lite smil om munnen. Så velger jeg å se på henne igjen og vi ender opp med øyekontakt. Og jeg feiger igjen. Også tenker huet mitt alt annet enn det jeg skulle ha gjort. Etterpåklokskapen sier meg at jeg skulle ha gjort noe mer ut av det, men... jeg er nok for redd / rusten til å gjøre noe og ender opp med å gå glipp av en gylden mulighet til å bli kjent. Someone shoot me!