Sukkerforum

Hei godtfolk,
det står i dag i VG om fire kvinner som blir mødre når de er i siste halvdel av 40-årene.
Den eldste var hele 51, og gikk i gang med prøverør (IVF som det heter) et par år etter at hun mistet sitt eneste barn. Alle var/er i forhold, tre av de har yngre menn. Statistikken viser at antall som blir mødre over 40 er doblet på ti år.
Felles for disse kvinnene er at de er ganske spreke og ressurssterke, slik de fremstår i reportasjen.

Selv har jeg anslagsvis åtte-ti vennepar som har fått eller prøvd å få barn vhja prøverør, men av ulike grunner (alle disse var i slutten av 20-årene eller i 30-årene og problemene med barnløshet var helt uventet og likt fordelt på ham og henne). På kjendisfronten er det også endel godt voksne mødre.

Det ser for meg ut som dette fenomenet er kommet for å bli; mange - både kvinner og menn - vil ta utdannelse, reise, jobbe og slik realisere seg selv før de stifter familie, det tar tid å finne den rette, man prøver og feiler flere ganger før man finner noe som varer, og man ser andre som blir foreldre sent og tenker at det ikke haster eller at det ordner seg nok.

Jeg lurer på om dere som er +/- 40;
1) ønsker du barn?
2) hvor viktig er det?
3) hvorfor har du ikke barn allerede?
4) velger du bort matcherp basert på alder og hvor går (alders)grensen og hva er din egen alder?
5) har du - mann eller kvinne - sjekket om du selv kan få barn?
6) hva synes du om å få barn godt påå i 40-årene?

Twitter

Siste svar lø. 31 mars 2012 21:29 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym twitter

Hva er poenget med Twitter, da? Hva får man ut av Twitter som man ikke får ut av Facebook?

Synes det er så mye prat for tida om at man ikke får ting i fanget - at man tar seg nær av avvisninger og generelt prater om å gi opp. Noen refererer til at det er så forskjellig å treffe folk på nett på denne måten kontra å dra ut på byen. Personlig har jeg aldr i ment dette. Jeg er sikker på at om man gikk bort og prøvde sjekke opp hvert eneste kvinnemenneske i lokalet man synes så ok ut -. ville man også da opplevd ganske så høy strikeout prosent.

Så ser jeg da på min 5 månederes historie her inne. Jeg rota meg inn hit først og fremst pga ei venninne og at jeg hadde gått singel i over 10 måneder og følte at jeg var langt over det forrige forholdet. Liker dessuten å bli kjent med nye folk. Jeg kjeda meg litt vel mye så jeg satte meg til å telle opp diverse tall og tenkte presentere de under. Sånn alt i alt er jeg rimelig godt fornøyd. Ja det er lite personer man har fått "napp hos" som man fant attraktive - men jeg har da blitt kjent med noen flotte jenter - noen bedre enn andre.

5 måneder som medlem

1365 besøkende
26 "hjerter"

8 man har møtt på dater

1 man ble skuffet over ved møtet (brukte missvisende bilder)

5 man har overnattet med

129 meldinger sendt uten svar
40 av disse merket "ikke lest"

37 meldinger var førstemeldinger fra jentene

228 samtaler (antall personer man har sendt meldinger med)

2113 mottatte meldinger
2321 sendte meldinger

Hei;)

Ingen svar
(mann 31 år fra Oslo) Privat melding

Hei. Noen jenter/kvinner som vil prate litt?

Koselig å få henvendelse fra guttunger i begynnelsen v 20 årene. Særlig når en nærmer seg 50 år. Jeg har to barn i samme alder, har aldriønsket å bli 3 barns mor...

Jeg har inntrykk av at en veldig stor del av profilene, særlig nye brukere, er 100% annonyme. Altså uten hverken bilde, tekst eller noen som helst info. Har dere noen teori hva dette skyldes? Er det skap-homser/lesber som sitter og smygsikler på personer av samme kjønn? Gifte eller samboende som er i tvil om de skal liste seg over dørterskelen for utroskap? Eller er det rett og slett Sukker som produserer fiktive profiler i jaget etter å være den nettsjekkeplassen med mest brukere? Jeg har også mottatt hjerter fra slike usynelige kvinner.

Jeg ser ihvertfall ikke noe poeng med en profil som sier absolutt ingenting.

Hets! :D

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mail

Det er jo mye hets over norske damer pga deres litt "bizzarre" oppførsel! :P

Men for å nevne noe positivt, så er de jo blant verdens vakreste i utseende, er en bereist mann, å er kun i Argentina, Brasil og Russland, kanskje Sverige også, som har mere attraktive damer utseendemessig! :P

Personlighet er jo noe helt annet, da vinner de fleste andre land! :P

ok, regner med at ditta har blitt tatt opp før. Men kva e tanken/forhåpninga til folk med fullstendige tomme profila utan bilde som sende hjerte til folk? Eg he ikkje fått meir enn 20 hjerte itte å ha vært her i snart 1 år, men 8 av dei e jo frå heilt fullstendige tomme profila, som e innom meg med gjevne mellomrom. Skjønne liksom ikkje heilt poenget? :)

E da noken her med heilt tomme profile som kjenne seg igjen? Kva e tanken bak å senda et hjerta utan noke som helst meir, men likavel besøka profilen jevnt øve i ein lang periode? E da ikkje meininga å komma i kontakt med folk? Og korleis skal du klare det om du he ein heilt tom profil utan bilde?? :)

Eg får bange aningar med ein gang ein heilt tom profil stalkar meg med med hjarte og 15-30 besøk øve ein periode på 1 mnd..

Kvifor ikkje i det minste legge til eit bilde i albummet? :)

Dette er et tema jeg har tenkt på ganske mange ganger. Mine foreldre har vært gift nå i nesten 40 år. Det har naturligvis ikke vært plankekjøring hele veien, men de har bestandig holdt sammen. Jeg antar at det er et grunnlag der som de ikke er villig til å forlate noen av dem. Så tenker jeg på mine venner og kjente, og det viser seg, helt tilfeldig, at de som har gifte foreldre enda som har vært gift i mange år, virker å ha mer trygge og stabile verdier. De av mine bekjente og venner som har skilte foreldre, som i tillegg gjerne ble skilt mens ungene var veldig små, viser seg derimot å være litt mer 'loose cannons' lenger.

Jeg innbiller meg at det egentlig burde være omvendt, at de med skilte foreldre ønsker en viss stabilitet som foreldrene ikke hadde. Men merkelig nok er det ikke helt slik i min omgangskrets.

Nå er riktignok ikke veldig mange av mine venner gift, og isåfall har de ikke rukket å skille seg enda, men de av mine venner som bytter partner oftest, er faktisk de med skilte foreldre.

Personlig tar jeg mine foreldres ekteskap som en mal for mitt liv. Hvis jeg først ender i et ekteskap, så har jeg ingen planer om å ha skilsmissepapirene klar i en skuff så fort det dukker opp en hump i veien.

Er det tilfeldigheter?
Hvis du har skilte foreldre: påvirker dette ditt kjærlighetsliv på noen måte? Og generelle verdier i hverdagen?
Hvis dine foreldre fortsatt er gift eller iallefall var til evt en av dem avgikk med døden, vil du si deres verdier har påvirket deg?

Hvem er eldst av foreldrene dine?

Jeg undrer meg på en ting. Mange menn har i profilen at de søker etter damer fra 20 år yngre. De fleste vet svaret på det nå, det har vært oppe mange ganger. MEN hva ønsker damene? Hvor mange år+++ ser du max etter ? Og hvor gammel er du selv?

Da blir det Karlstad-tur på søndag for å se Färjestad-Brynäs :D
Hurra!

Kan jeg håndtere å være noens elsker? Vil jeg blande kortene?
Har møtt en mann jeg liker:)) Og det er jo hyggelig, men med et heller frynsete rykte når det kommer til damer.
Siden han er den første jeg liker på lang, laaaang tid, tenkte jeg "Hmm, å være elskere er jo ikke så farlig"
Ikke så sikker på at jeg greier det likevel. Tenker på han mer enn man skal på en elsker.
Litt typisk da, kvinne som møter en mann som er litt "bad", og liker det.
Har jo vært på utallige dater med bra menn som jeg ikke faller for.
Irritert på meg selv! Og litt lei meg for at jeg ikke håndterer dette.
Bør jeg egentlig bare styre unna? Eller se hvordan det går?

Hjertemafia

Siste svar lø. 31 mars 2012 11:20 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Binnko Sam

Vræl! Bor i trøndelag, men får bortimot bare hjerter fra folk fra Oslo, Akershus Telemark, Finnmark, Ø-/V-Agder, Troms og Hordaland. Skal i utgangspunktet ikke klage på det, men ingen av dere vil jo flytte på dere! Og jeg skriver jo ganske klart i profilen min at jeg aldri kan tenke meg å flytte fra Trøndelag. Slik er jeg bare. Så hvor er dere trøndere??? Og til dere andre; Hvorfor i pokker gidde å gi hjerte til folk dere ikke vil flytte til, og som dere vet ikke vil flytte til dere???? FAEN!! :D (eit litjj utbrudd der, beklager)

Da bærer det avsted til Oslo i morgen etter jobb.
Noen flere som skal ut i morgen kveld? Isåfall hvor?

Ut i helga`?

Nesten alle skriver i profilen sin at de er utadvendte. Hvorfor er det ingen som tør å innrømme at de er innadvendte?

..har jeg dog erfart i dag!!
Og det er jammen meg ikke langt mellom sorger og gleder heller!!!

God påske....

Idag tidlig tok jeg en tur ned til OsloS for å kjøpe billetter. Det var virkelig en nydelig tur. Som om den blå himmelen skinte igjennom alle mennesker jeg passerte. Barna er øverst på topp blant alle, men hvem som helst var verd en tanke som strålte gjennom kroppen. Beste ønsker for alle.

Det er sikkert flere her som har vokst opp med PytoN, og har flere gode minner derfra.

F.eks. da Rhesus Minus kom i puberteten i en alder av 30 1/2 år, med full effekt :)

Flere?

Hva skremmer DEG vekk fra profilen min? Føler at jeg gjør et eller annet galt. Det er lov til å være ærlige! :P

Huff.. jeg blir så lei meg når jeg besøker profilene deres her inne, jenter :(
Jeg får liksom slått piffen litt ut av meg når jeg besøker sidene deres og leser at dere trener 9 ganger i uka...
Jeg holder meg godt i form selv, (trener og sykler mye )men kommer nok til kort mot dere desverre.. så da feiger jeg ut fra å sende brev :(

Hei! Jeg lurer på NÅR man burde fortelle en evt date om slike ting.. Jeg har ms vet ikke helt hva som er riktig tidspunkt å fortelle det.. Har ingen "handicap" enda, men med ms så vet man jo aldri... =)
Hvis man forteller det for tidlig kan det jo skremme bort personen og for sent kan føre til at personen føler seg lurt... Har ingen spesielle i kikkerten, men ville bare lufte spørsmålet =)

Mine behov ble ikke sett av mine nærmeste omsorgspersoner i barn og ungdomstid.....resultat av detter er at jeg forelsker meg i menn som ikke ser meg og mine behov, den rollen er jeg liksom komfortabel med. De trenger bekreftelsen jeg gir dem, de faller for meg, rett og slett kurtisere meg over lang tid, til jeg til slutt faller. De er selv skadet fra sin barndom. For streng far, forlatt av mor etc.

Dette er nå den tredje gangen i mitt liv at dette skjer og hvert destruktive forhold har vart i mange år.

Hva skal man gjøre for å bryte den onde sirkelen?

Ja, hva skal folk finne på i påska da??

<3

Siste svar fr. 30 mars 2012 18:12 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Schnuppa

Jeg er kanskje ikke noens førstevalg, men jeg er et godt valg. Jeg er ikke rik, men jeg er verdifull. Jeg trenger ikke late som å være noen jeg ikke er, fordi jeg er god på å være meg. Jeg er kanskje ikke stolt av enkelte ting jeg har gjort i fortiden, men jeg er stolt av hvem jeg er i dag. Jeg er ikke perfekt, men jeg trenger ikke å være det. Ta meg som jeg er, eller se meg bare gå! For jeg er best på å være meg selv

Alder-mas!

Siste svar fr. 30 mars 2012 16:51 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Revisor

Hva er greia med alt aldersmaset, enten er det damer på 50 år som skryter at 20 åringer er interessert, ellers er det damer på 40 som er misunnet på menn som er over 40 som ennå har draget på tenåringer.

Uanz hvordan er en vrir og vender på det, så sier norsk regelverk at 16 år er lavalderen, den gjelder like mye for en 17 åring, som en på 100..... I Sverige er det 15, Island 14, USA 18.

Samme faen, ingen gjør noe galt, hold kjeft og date i stedet for å syt, merkelig alltid at det er kvinnfolk som starter helvete også :P

Alder er bare et tall, sies det.
Kjærligheten kjenner ingen grenser.
Det finnes en god del forhold der aldersforskjellen er langt større enn den anbefalte med alder/to pluss syv.
Men hva slags menn som har passert 40 år har en kjæreste ned mot 16 år?
16 år er såvidt lovlig, og det er vel ingen diagnose som følger med akkurat det.

Noen som kjenner til kategoriseringer av slike menn eller har konkrete eksempler i tankene?
Og hva slags tanker er gjort om det?
At noen er kanskje litt sent eller mangelfullt utviklet?

Noen som føler at de har veldig lyst å treffe noen eller gå på date, men at de syns det er skummelt og ikke tør?

Seriøs tråd!

Skulle ønske jeg hadde en som fant på litt hverdagsromantikk med meg... Ikke de store ting, men noe koselig og overranskende.
Sukk...

Har fått kontakt med flere meget pene, over meg selv om det skulle dømmes slik! :)

Men de som ikke svarer er ofte normale, og under meg selv.

Virker som dere jenter her inne som ikke svarer på meldinger, er dere som ikke får noe oppmerksomhet ellers, men mye på nett, ofte veldig middelmådige - i utseende og attraktivitet, mens de som er veldig attrative, er vandt med det ellers også..... :)

Positivt altså! :D

Er det mulig? Trodde ikke det fantes slike damer :))

Noen har visst en tendens til å tiltrekke trøbbel, selv om de egentlig verken ønsker eller trenger det.
Hva gjør at noen tiltrekker dysfunksjonelle personer?

Ser vi noe ala loven om tiltrekning og at man får det man fokuserer på?
(Og at man også får det man fokuserer på at man ikke vil ha.)

Får henvendelse fra menn uten bilde på profilen. Vil bare si at jeg svarer, men aviser de. Ingen bilde,ingen date.
Så få bilde på profilen folkes.

Kunne du ha klart deg uten noen andre, uten kjæreste, venner, familie?
Uten noen som egentlig kjenner deg, bare med personer som bare vet navnet ditt?
Uten at du egentlig vet grunnene til hvorfor andre holder god avstand?
Uten at det hadde gjort deg noe?

Er det mulig? Trodde ikke det fantes slike menn :)))

Nå begynner dette forumet å helle helt ned på sia... Du verden det er jo bare klaging og folk surner til og gud vet hva... Ta dere sammen! Det er uansett ikke på denne chatten dere møter deres utkårede.. Og vis ansiktet ditt.. Det er så patetisk å være anonym.. Hærregud vi er da voksne er vi ikke?

Har vært innom forumet noen ganger nå, og det som slår meg er at ofte har folk en ganske bastant mening om det motsatte kjønn. Folk sier at om en person gjør ditt, eller sier datt, nei da er nok ikke vedkommende noe for meg. Det har fått meg til å tenke litt. Og det her skal ikke bli et nytt innlegg om høye krav, men er det ikke sunt å gå litt i seg selv. Tenke at man kanskje kan forandre litt holdninger selv, og ikke alltid "forvente" at motparten skal forandre seg....?

Lurer på om dette er en annen form for Facebook.

Så her sitter man da og scooper ut X antall profiler og tryner med en liten følelelse av å være sosial. Men etter min erfaring er det svært få som vil møtes.

Skal jeg ta meg selv som eksempel med mine 500 som har vært innom min profil har jeg truffet i underkant av 0,25 prosent av de.
Så ikke engang Phortos lov gjelder her inne hvilket sier at om du spør 100 vil 10 av de si ja om du spør de om noe ( litt omgjort for dette innlegg ).
Har vært av og på her inne i to år nå av ren ensomhet. Det er jo denne ensomheten de tjener penger på her.

Hva er det som skjer? Vi vil jo gjerne være sosiale, men samtidig ikke.
Her kan man bli sittende å sortere lenge tror jeg og la den ene diamanten etter den andre gå forbi deg uten at du plukker den opp fordi man har satt opp disse drømme mennene/kvinnene og høye krav.

Tror nok vi vil ende opp som Sverige med sine 40 prosent single. Samfunnet legger opp til dette.
Alle er så selvstendige at vi faktisk ikke trenger hverandre lenger.

Kunne sagt mye mer, men får se hvilken respons jeg får på dette først ;-)

Jeg har sett veldig mange kvinneprofiler som har en eller annen variant av setningen "Jeg søker en mann med ambisjoner."

Hva legges egentlig i det? Er det kun snakk om karriere/jobb her, eller inkluderer folk det å ha klare målsettinger for livet på generell basis?

For dere som vektlegger ambisjoner, kan dette "kravet" oppfylles av en mann som (ufrivillig) har havnet utenfor arbeidsmarkedet, men som har klare mål og ideer om hva han vil gjøre for å fylle sitt (og en framtidig partners) liv med mest mulig livskvalitet?

Jeg håper folk kan komme med litt tilbakemeldinger, så jeg kan få et innblikk i hva det er vanlig at andre legger i begrepet. Er dette et krav som automatisk siler bort alle uføre, eller er det mer snakk om å sile vekk folk som ikke tenker målrettet om framtiden? Er dette en kode for å si "Jeg vil ha en mann som enten tjener mye eller kommer til å tjene mye"?

Jeg er ikke ute etter å dømme noen for hvilke kriterier de har for partner, så ser helst at vi prøver å unngå debatt som skal framheve den ene eller andre måten å gjøre det på som mer riktig / moralsk enn den andre. Jeg prøver bare å finne ut hvordan jeg skal tolke dette kravet, og om jeg som ufør bare bør klikke videre til neste profil når jeg ser dette i profilteksten.

Ja hvorfor er vi det? hva er det vi skal skjærme oss for?

Jeg har forlatt ett forhold, der presset ble for stort, selv om det var kortvarig.
Når jeg bryter med henne, truer hun med at hun antagelig ikke kommer gjennom livet, uten meg...

Hva gjør man?

Noen som tror/ikke tror de ender med å gå i foreldrenes fotspor, enten det ønskes eller ikke?

Jeg vet rett og slett ikke, jeg undrer på hvordan jeg egentlig vil ende opp.
Men jeg håper sterkt at det ikke blir slik.

Når en mann på 40 først kommer med en liten "hvit løgn" om at han har leilighet, for så å innrømme litt senere at han bor hos broren sin...denne 40 åringen har jobb, men ingen penger. Han har også en datter, men inge fast samvær med jenta.....Er det DET som menes med å ikke ha helt ordnede forhold i privatlivet sitt??
Er det greit stille litt spørsmål ved dette, eller er man overflatisk hvis denne mannen ikke får en sjangse? Ikke spes bra å begynne en gryende forelskelse med løgner?

Noen som vil bli kjent fra Oslo / akershus ?

Hester

Siste svar to. 29 mars 2012 18:56 (90 svar)
Skjult ID med pseudonym Skjult ID

Flere enn meg som har lagt merke til en enorm heste interesse blant sukker jentene?

Hva gjør man når det mottas en melding fra ei som hverken har match tre eller bilder i albummet, og som vil ha min privat-Mail adresse for videre kommunikasjon? Det lukter litt syns jeg. Det er sikkert noen useriøse som utgir seg for noe de ikke er, også på Sukker.

Hva gjør man når det mottas en melding fra ei som hverken har match tre eller bilder i albummet, og som vil ha min privat-Mail adresse for videre kommunikasjon? Det lukter litt syns jeg. Det er sikkert noen useriøse som utgir seg for noe de ikke er, også på Sukker.

Kjøpe venner

Siste svar to. 29 mars 2012 17:41 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym watchersky

Har du noen gang kjøpt deg venner?
Ville du ha kjøpt deg venner?
Har du noen gang latt noen betale deg for å bli deres venn?
Ville du ha latt noen betale deg for å bli deres venn?

Kjenner du til noen som driver med det?

(Trenger ikke å være direkte kontanter.)

Hva er best ved flørting og sjekking?

Komplisert og vanskelig psykologisk spill på ekstremt høyt nivå som bare noen svært få mennesker forstår?

Eller

100% ærlighet, rett på sak, rett frem og veldig lite spill?

Dette er en seriøs tråd og vær så snill og respekter det!